Akihiro Jaken vs Kaibutsu Hiroto

3 posters

Go down

Akihiro Jaken vs Kaibutsu Hiroto Empty Akihiro Jaken vs Kaibutsu Hiroto

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Kedd Feb. 23 2016, 16:50

Ha az ember shinobi életet él, akkor számos dolognak kell megfelelnie: különböző küldetéseket kell teljesítenie, ahol lehet hogy csak egy házikedvencet kell megkeresni, vagy éppen az  életét kell feláldozni. Esetleg még az is előfordulhat, hogy valamelyik honfitársával kell megküzdenie edzés céljából. Nekem pedig éppen ezt kell most csinálnom. Név szerint Akihiro Jakennel kell edzenem egyet. Azt mondták, hogy ne kíméljem a srácot, de azért ne kelljen szegényt eltemetni, illetve a falut se kelljen újjá építeni, elég a háború miatt aggódni. Így hát küldtem egy üzenetet Jakennek, hogy jöjjön a falu határába, a folyó melletti gyakorlótérre. Biztos tudni fogja, hova kell jönnie, hisz a levélben még azt is oda írom, hogy az egykori Kakashi csapat edzőhelyéről van szó.
Miután megérkezek, leülök az egyik cölöp tövében és olvasgatni kezdek. Nem tudom, hogy az ellenfelem miben képzett, illetve milyen támadásokra számíthatok tőle, ezért nem is kezdek el agyalni azon, hogyan vegyem fel vele a harcot. Majd menet közben kiderül minden. Dotonnal biztos meg tudom majd izzasztani, hisz abból ismerek jó pár technikát. Azt mondjuk még nem tudom, hogy mit kezdhetnék vele, ha villám elemet használ. Egy biztos, először csak el fogok játszadozni vele...
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 804
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 422 (B)
Erő : 480 (B)
Gyorsaság : 450 (B)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 502 (A)

Adatlap
Szint: S
Rang: Chuunin
Chakraszint: 830

https://fairytail.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Akihiro Jaken vs Kaibutsu Hiroto Empty Re: Akihiro Jaken vs Kaibutsu Hiroto

Témanyitás  Akihiro Jaken Csüt. Feb. 25 2016, 19:54

Szeszélyes és kegyetlen dolog a háború. Az erősebbnél erősebb emberek jönnek és mennek, sehol sincs stabilitás. Bárkit bármikor harcba hívhatnak kortól és képességektől függetlenül. Természetesen előbb az erős ninják mennek, de aztán ha hiány keletkezik előkerülnek a még nem elég képzett emberek. Ezért mindenkinek folyamatosan szinten kel tartania magát, hogy ha a frontvonalra küldik legyen legalább egy csöpp esélye az embernek. Mindenki aki csak teheti edzi magát, azonban az egyedüli edzés egy idő után korlátok közé szorul. Egy bizonyos ponttól az ember már nem képes magát egyedül fejleszteni, erre vannak ott az edző társak, hogy több tapasztalatot lehessen szerezni.

Így került sor erre, hogy egy napon nekem is el kellett mennem a falu határába, hogy találkozzak új edzőtársammal, Hirotoval. Reggel felkeltem, meg mosakodtam, felöltöztem, bepakoltam egy pár kunait (néhány hátuljára gyújtó bomba volt kötözve), néhány shurikent és füstbombát, egy fél doboz táptablettát, valamint a hátamra csatoltam drága kardomat, Inazumát.

Egy almával a számban futottam ki a házból, hisz a reggelire nem került sor, de elkésni sem akartam. Az ébredező városon átrohanva értem el az üzenetben megírt helyszínre, majd megláttam valakit az egyik fatönk aljában, aki minden bizonnyal az új edzőtársam. Gyorsan oda futottam hozzá, majd megszólítottam:
- Akihiro Jaken! Örvendek a találkozásnak. Te minden bizonnyal Hiroto vagy. Nem is akarom húzni a dolgokat, mondd hogy mit tegyek és megteszem!
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2298

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 398 (B) / 150 (C) - súlyokkal
Gyorsaság : 1500 (S+) / 800 (S) - súlyokkal
Ügyesség/Reflex : 1000 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Jounin
Chakraszint: 1612

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Vas. Márc. 06 2016, 20:33

Szerencsére nem kell sokáig várnom és megjelenik a srác. Azonnal bemutatkozik és elintézi a formaliátosokat: köszönést és hasonlót... Bólintok egyet neki, majd én is elrendezem ezeket a dolgokat.
- Üdv! Igen, a nevem Kaibutsu Hiroto. - mutatkozok be. - Hát szerintem távolodjunk el egymástól és akkor kezdhetünk is.
Amint ezt kimondom, hátra ugrok egyet. Jelenleg nagyjából 5 méter a távolság közöttünk. Mivel nem akarom egyetlen támadással lezárni a harcot, de a képességeimet sem akarom felfedni, ezért úgy döntök, Katonnal tesztelem le a srác reflexeit. Gyorsan megalkotok néhány kézpecsétet, majd mély levegőt veszek. Pár pillanattal később egy egész nagy tűzgolyót lehelek ki a számon, ami egyenesen a másik genin irányába tart. Ezt követően előveszek egy kunait és várom a válaszreakciót. Elvégre nem nehéz egy ilyen támadást elkerülni, utána pedig támadhat is. Én pedig csak arra várok, hogy mit fog lépni.
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Hétf. Márc. 07 2016, 15:44

A formalitások végeztével neki is láttunk az edzésnek. Szerencsémre Hiroto sem akarta húzni az időt, így nagyon hamar nekikezdtünk a harcnak. Sőt, olyan hamar, hogy meg is lepődtem, amikor hirtelen egy tűzgolyó repült felém. Először egy ugyan akkora tűzgolyóval akartam válaszolni a támadására, hogy kiegyenlítsem az erőket, de aztán eszembe jutott, hogy Hiroto semmit sem tud rólam, így még nem lenne bölcs dolog felfedni a képességeimet.
A tervem egyszerű volt. Mivel nem tudhatta, hogy Katon beállítottságú vagyok, így azt minél tovább rejtve akartam tartani. Azonban Inazuma fel volt csatolva a hátamra, így arra egyből következtethetett, hogy kardforgatásban jártas vagyok, ezért azt nem is kellett lepleznem. Ahogy a tűzgolyó repült felém az elől elugrottam és közben már húztam is elő Inazumát a hátamról, valamint a tervem is kész volt. A kitérés után azonnal a lábamba irányítottam a chakrám, majd egy Shunshinnal Hiroto mellé kerültem és már le is sújtottam a katanámmal.
*Amennyiben ki tudja védeni a támadást én még tovább próbálkozok szúrásukkal és vágásokkal. Már ebből a tűzgolyóból is látszott, hogy nem kell rá vigyázni, tehát kímélnem sem kell őt. Ha sokszor ki tudna térni a támadások elől, belevezetném Inazumába a chakrám, tehát megnövekedne a mérete és a hatékonysága is. Ha megpróbál tőlem eltávolodni, mindig utána megyek és próbálok a közelében maradni. Ha netán valahogyan felülkerekedne rajtam a közelharcban, akkor megpróbálok eltávolodni tőle és kiötlök még valami mást is. Na rendben, most próbáljuk megvalósítani a tervet!
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Szer. Márc. 16 2016, 21:24

Elégedetten figyelem, hogy a tűzgolyóm nem intézi el a srácot. Szerencsére van ennyi esze és lélekjelenléte, hogy nem hagyja magát megsülni. Sőt, még vissza is támad. Előrántja a kardját és egy gyors támadást indít ellenem. Gyorsan hátra dőlök, majd megcsinálok egy hátra bukfencet. Ő azonban jön tovább. Több szúrást és vágást is kikerülök, mire megunom a játszadozást. Nem szeretnék megsérülni, éppen ezért hirtelen chakrát vezetek a lábamba, majd egy hatalmasat ugrok hátrafelé. Amint a levegőben vagyok megalkotok néhány kézpecsétet, majd összecsapom a tenyerem. Azonban nem történik semmi. Legalábbis semmi látványos, addig, amíg újra meg nem támad. A következő csapását hagyom, hogy betaláljon. A kardja nem sebez meg! Az Iwa no Yoroi tökéletes védelmet ad a fegyverek ellen, így nem kell komolyabban tartanom tőle.
Ha ennek ellenére tovább folytatja a karddal való támadást, akkor két kunait veszek elő és azokkal hárítom a csapásait. Addig oké, hogy én nem sérülök, de a ruhám azért nem kellene átszabni. Egyenlőre csak védekezek, hagyom hogy kiélje magát a srác. Pár perc és úgyis elszabadul a pokol.
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Szomb. Márc. 19 2016, 14:51

Bárhogy törtem előre, Hiroto minden alkalommal kitért a támadásaim elől, akár fentről, akár lentről szúrtam vagy vágtam. De ez nem vette el a lelkesedésemet egy csöppet sem. Mindig igyekeztem a közelében maradni, azonban az egyik támadásom után ugrott egy nagyot. Elmutogatott néhány kézjelet, majd összecsapta a tenyereit. Már épp odébb akartam volna gurulni, de nem történt semmi. Kivéve egy dolgot. Szerencsére napsütéses idő volt, így láttam amikor megcsillant maga Hiroto. Ismertem a jutsut amit használt és tudtam, hogy egy sima fegyverrel semmire sem megyek ellene, hisz az egész teste megszilárdult. Egy pillanattal később már egész Inazumát átjárta a chakrám és én magam is felugrottam edzőtársamhoz. Nem tudhattam, hogy mi lesz erősebb, a jutsu vagy a fegyverem, de ideje volt kideríteni. Mivel nem tudtam, hogy mi lesz a támadás végkimenetele, úgy támadtam, hogy semmiképpen se essen Hirotonak nagy baja. A kezem már lendült is, és vártam a támadás hatását…
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Hétf. Márc. 28 2016, 21:15

Hagyom hogy ellenfelem támadjon és felveszem a ritmusát. Szerencsémre gyorsabb vagyok, mint ő hála a patkányok edzésének. Végül egy nagyobb ugrással eltávolodok tőle és létrehozom a földpáncél technikát. Ezt követően újra egymásnak esünk és direkt hagyom hogy eltaláljam. Ez az egyik legnagyobb hiba, ugyanis a védelmem ellenére megsebzi az oldalam. Ekkor újra elugrok tőle és újfent a levegőben alkotok meg kézpecséteket. Amint földet érek, a talajból négy földkutya(Doton: Tsuchi Bakemono no Jutsu) tör elő és rohannak az ellenfelem irányába. Ha megpróbálna harcolni velük, akkor eléggé lefoglalják, rám nem igazán tud figyelni.
Amíg az állatkáim támadnak, addig én újabb kézpecséteket hozok létre, majd a lábam alól tör fel a földsárkány(Doton: Dosekiryū). A hatalmas "bestia" fején foglalok helyet, ami egész gyorsan halad Jaken irányába. Egész addig a sárkányon maradok, amíg a fiú közelébe nem érek. Amint ott vagyok, felugrok a levegőbe és várom hogyan próbálja kivédeni a támadást. Ha elugrik, akkor azonnal felé hajítok néhány shurikent. Ha pedig megpróbálja feltartani a sárkányt, akkor csak sóhajtok egyet. Elvégre arra ő nem lenne képes.

//Chakra: 70% Állapot: 95% - vágás az oldalamon //
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Csüt. Márc. 31 2016, 21:49

Szerencsére a támadásommal sikerült meglepnem Hirotót, azonban egy vágással még szinte semmit sem értem el. Még csak kizökkenteni sem tudtam, hiszen már a következő pillanatban válaszlépéseket tett a támadásomra. Elugrott és csak azt láttam, hogy elkezdett kézjeleket formázni.
A következő pillanatban négy állat formálódott meg a talajból, egészen pontosan négy kutya. Amint alakot öltöttek már meg is kezdtek rohamozni,nem kis sebességgel. Én magam is kézjeleket formáltam, majd vettem egy nagy levegőt, és a levegőt a tüdőmben a chakrámmal vegyítettem. A következő pillanatban egy hatalmas tűzgolyó olvasztotta szét a felém támadó kutyákat. Viszont most sem volt egy pillanatnyi időm se a pihenésre, mert amint eltűnt előlem a tűzgolyó már azt láttam, hogy nem messze tőlem egy hatalmas földsárkány emelkedik föl az égbe, a fején pedig ott áll Hiroto. Lenyűgöző látvány volt annyi biztos, ahogyan Hiroto egy sárkány tetején állva megindul felém, s őt közben a nap pont hátulról világította meg, így az arca árnyékba borult. Most jöttem csak rá, hogy milyen erős ninjával is szállok szemben, tudtam, hogy minden bele kell adnom ha akár labdába is akartam rúgni.
Előkaptam egy füstbombát és ledobtam magam elé, azonban előtte kiszámoltam, hogy Hiroto a monstrummal pontosan mikor ér ide. Elővettem két kunait, amelyeknek a végére robbanócédula volt erősítve, majd azokat eldobtam felé. Úgy időzítettem, hogy a két kunai egy pillanattal azelőtt érjen ki a füstből, mint amikor Hiroto odaérne. A dobás után egy Shunshinnal kijöttem a füstből, be egy fedezék mögé, hogy jobb rálátásom legyen a dolgokra.
A fedezék mögül kitekintve vártam a pillanatot, hogy Hiroto elérje a füst szélét és én berobbanthassam a cédulákat. Nem tudhattam, hogy az utolsó pillanatban kitér-e, mert azt sem tudtam, hogy meglátott-e, ahogy kijöttem a füstből. Csak reménykedni tudtam, hogy nem látott meg semmit, és vártam a fejleményeket...

A hozzászólást Akihiro Jaken összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 20 2016, 20:35-kor.
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Vas. Ápr. 17 2016, 21:05

Miután szabadjára engedem a föld bestiáimat, a srác egy tűzgolyóval semmisíti meg őket. Kissé meglep a dolog, de legalább újabb képességét ismerhettem meg. Ekkor a talaj megmozdul alattam és megindulok a földsárkánnyal. Már elég közel járok, amikor Jaken egy füst bombát dob maga elé. Ekkor újabb kézjeleket alkotok meg, majd még levegőt veszek:
- Katon: Karyuudan! - aktviálok egy újabb technikát. 
Pár pillanatig még a sárkányon maradok és lángba borítom a fejét. Majd hirtelen hátra szökkenek, végig gurulok a földön, hogy csökkentsem az esést. Ekkor egy furcsa dologra leszek figyelmes, amikor felnézek. A füstből mintha kitört volna valaki. Sejtettem, hogy ezt fogja csinálni a srác, én is hasonlóan cselekedtem volna. Ezt követően két kunait veszek a kezembe és várom az ellenfelem támadását. Lenne ötletem egy újabb támadásra, de azt nem biztos hogy túl élné a srác. Így is eléggé túllőttem a célon. Inkább máshogy fogom lerendezni. Szóval támadjon csak!
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Csüt. Ápr. 21 2016, 16:17

Hiroto már az előtt leugrott a sárkányról, hogy elérte volna a füst szélét, plusz még lángba is borította azt. Így a tüzes sárkány, meg a gyújtócédula ötvözetéből egy olyan hatalmas robbanás lett, hogy ránézni is gyönyörű volt. Hát igen, a robbanásokat mindenki szereti. Főleg én.

De sajnos nem gyönyörködhettem a robbanásban tovább, mert tovább kellett támadnom Hirotot. Már kissé fáradtan, lihegve indultam meg ellenfelem irányába, akinek mindkét kezében egy-egy kunai csillant meg a napfényben. Előhúztam a shuriken tartómból pár darab shurikent, majd eldobtam Hiroto felé őket, miközben futottam felé. Úgy dobtam a fegyvereket, hogy ha kitérne az elől, amelyik pontosan felé megy akkor ha felugrik, ha elmegy bármelyik oldalra, eltalálja egy másik. Ebből következett, hogy bármerre is megy, vagy hagyja, hogy eltalálja a shuriken (amit nem tartok túl logikusnak), vagy hárít. Azonban van még egy alternatíva kitérésére. Mivel föld elemű, még a földbe is beleolvadhat. Ha így tesz, miután a shurikeneket eldobom, egyből megalkotom a kézjeleket és egy újabb tűzgolyót lövök közvetlenül alá. Így a talaj felforrósodik, amitől jó esetben nem lesz képes beleolvadni. Ekkor pedig én előhúzom Inazumát és lecsapok, egyből a shuriken kivédése után. Legalábbis ez a terv. Ha pedig bármely másik irányba megy, és ott hárít, akkor szintén egyből a katanával lendülök támadásba.

Ha netán a földből emelne egy falat a fegyverek kivédésére, akkor mivel úgyis futásban vagyok, átugranék a fal felett, és pont amikor Hiroto fölé érnék egy tűzgolyót lőnék ki felé.

Igyekeztem minden lehetséges védekezési módot számításba venni, de ki tudja, hogy Hiroto milyen meglepetéseket tartogat még. Én viszont, sajnos szinte már semmi újdonsággal sem szolgálhattam számára, mert már ilyen korán el kellett használnom szinte minden ütőkártyám. Már csak az eszemre számíthattam.
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Kedd Ápr. 26 2016, 17:30

Az összecsapásunk kezd egyre zajosabb lenni. Miután leugrok a sárkányomról, a srác robbanócetliket robbant fel, ami alaposan megrázza a környéket. Ha ez így megy tovább, akkor hamarosan megjelennek a falu védői. Éppen ezért nem folytattam a hangoskodást.
Pár pillanat múlva a srác támadásba lendül. Shurikeneket hajít felém, mire én csak állok és a fegyvereket figyelem. Mivel nem mutatnak semmilyen jelet arra nézve, hogy chakra borítaná őket, így csak az egyiket védem, a többi lepattan a testemről. ~ Még jó hogy nem oldottam fel a földpáncélt ~ Ezt követően Jaken előveszi a kardját és azzal ront rám. Továbbra sem mozdulok, csak várok. Amikor két három lépésnyire van tőlem, akkor ugrok előre és a kardját veszem célba. A kunai-jal próbálom távol tartani a fegyverét, miközben egyre közelebb kerülök hozzá. Megfeszítem a testemet, így ha rúgással vagy ütéssel próbálkozna, nem tud eltántorítani a célomtól. Amint összecsendülnek a fegyvereink, konkrétan neki ütközök és lefejelem. Ezt követően haladok tovább, a másik kezemben lévő kunai gombjával(karikával) párszor gyomron vágom, majd nekifeszülök a testemmel és vállal próbálom földre küldeni.
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Szer. Ápr. 27 2016, 20:07

Sajnos nem bizonyultam elég gyorsnak ahhoz, hogy miután Hiroto kivédi a shurikent egyből szúrjak felé egyet a katanámmal így nehezítve a védekezést. Sőt... Oly annyira elmaradtam, hogy Hiroto még fel is készülhetett a második támadás hullámra. Hát, már nagyon is éreztem a fáradtságot a testem minden porcikájában, de még nem merült ki minden energiaforrásom. Azonban Hiroto ekkor kivédte a fegyverem és egy ellentámadást indított. Túlságosan is elbíztam magamat a közelharcban a tudásom miatt és ezért nyílt egy rés a védelmemen. Egyszer csak megcsillant a napfény Hiroto fejpántján, ahogy az elérte az orromat, és hatalmas csapást mért rá. Hihetetlen fájdalom járta át az egész arcomat, majd éreztem, ahogy a meleg vérem folyik le az arcomon, majd az államról elkezd a földre csöpögni. Már éppen össze estem volna a fájdalomtól, amit a sérülés okozott (amelynek a nyomait még hetek múlva is láthatja bárki), de még kaptam pár ütést a hasamba. Nem is kellett több, már a földön is fetrengtem. De ahogy mondtam, még vannak energia tartalékaim. Nem hagyhattam, hogy pár ütéstől kifeküdjek. A fájdalmat leküzdve tápászkodtam fel a földről, majd a mellettem fekvő katanámat felemelve ismét harcra készen álltam. Az orromból dőlt a vér és jó kába is voltam, de a határozottságomat semmi sem vehette el. A küzdelmünk már rég eldőlt, a kérdés már régóta csak az volt, hogy meddig bírom ki a harcot. Homályos látásomnak és a kábaságnak köszönhetően kissé támolyogva csináltam egy suhintást Hiroto felé, ahogy próbáltam közelebb kerülni hozzá. Ha már ott vagyok a közelében, igyekszek létrehozni egy Higakure no Jutsut, hogy oda pörköljek neki, ami egyáltalán nem biztos, hogy sikerül az állapotomat tekintve.

Állapot: 15%
Chakra: 60%
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Hétf. Május 02 2016, 22:37

A srác pont úgy cselekszik, ahogy szeretném. Fegyvereink összecsapnak, majd lefejelem. A következő pillanatban két ütést is mérek a gyomrára, amit nem véd ki. Úgy néz ki, nem számított erre a húzásra. Ezt követően pedig még lökök rajta egyet, így a földre kerül. Ezt követően hátrébb húzódok és várok mit csinál. Természetesen nem adja fel. Ez jó dolog. Nem is hezitál, újra nekem ront. A kardjával felém csap, amit könnyedén hárítok a kunaimmal. Ekkor viszont váratlan dolog történik: a lángok hirtelen csapnak fel előttem, ráadásul majdnem engem is elkapnak. Csak egy pillanaton múlik az egész, ha nem ugrok hátra az első jelre, akkor alaposan összeégek. Feloldom végül a földpáncélt, majd elkezdek körözni a srác körül.
- Hajhaj, mit csináljak most veled? - kérdezem tőle. - Ha újabb távolsági technikát vetek be, az lehet hogy az életedbe kerülne... Add fel! - mondom, majd felé hajítom a kunaikat.
A következő pillanatban kézpecséteket hozok létre, majd egy újabb technikát hozok létre: - Doton: Ganban Kyū!
Amint aktiválom a technikát, a föld megremeg Jaken körül, majd egy kupola tör elő, ami megpróbálja őt körbe zárni. Ha nem elég gyors, akkor megállítom a technikát mielőtt még teljesen bezárná. Ha még kijut és újra rám támad, akkor elugrálok előle. Lezártnak tekintem a harcot, már legyőztem. Ha tovább folytatnánk, akkor komolyabb károkat kellene okoznom neki...
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Kedd Május 03 2016, 21:16

Egyre rosszabb helyzetbe kerültem. Az állapotom továbbra is megkérdőjelezhető volt, az orrom vérzése a világért sem akart elállni. Az utamat immáron jó sok vér pacni jelezte a földön. Azért az kemény, hogy egy jól irányzott csapás mennyire eldönthet egy küzdelmet. A viszonylag sok vérveszteségtől egyre jobban kezdtem fázni, és minden energia kezdte elhagyni a testemet. Már nem húzom sokáig, ez nem kérdés.
Sikeresen közel kerültem Hirotohoz, és még meglepetést is tudtam neki okozni azzal, hogy magam körül létrehoztam egy tűzgyűrűt. A lángok kellemes hőt sugároztak magukból, ahogy felcsaptak körülöttem. De Hiroto kitért. Ismét…
Végre egy picit kezdett csillapodni a vérzés, és már nem homályosan láttam mindent. Kitisztult az elmém, és már is azt láttam, ahogyan Hiroto kézjeleket formál. Közben pedig azt mondja, hogy adjam fel. Chh, na persze. Legfeljebb elismerem a vereségemet. Számomra közel sem ugyan az a kettő. Majd leállok, ha már minden erőm elhagyott és talán még bennem van egy 6-8%, szóval még nem jött el az idő. Éreztem, hogy chakrával még bírnám a harcot, csak egyszerűen az utóbbi támadás fizikailag tiport porba.
elmélkedni nem volt sok időm, mert máris megremegett a föld és elkezdett egy kő kupola emelkedni a körém. Nem kellett több, máris fogtam Inazumát és chakrát koncentráltam bele. De ezúttal nem egyszerűen a chakrámat, hanem az elemi tűz chakrámat is. A kard pengéje látványosan elkezdett izzani, én pedig neki ugrottam a falnak, hogy kitörjek onnan. Elméletileg ennek elég erősnek kell lennie, hogy kitörjek onnan. Ha sikerül kijutnom, egy hatalmas levegőt veszek, és a kézpecsétek után a Goukakyuu no Jutsut használom Hiroto ellen, így egy hatalmas tűz tömeget magam elé lőve. Ha sikerül kijutnom a burokból, ha nem ledőlök a földre és a végkimerültség miatt kijelentem, hogy legyőztek. Vagy csak szimplán elalszom… Mert aludni jó...

//Hát azt hiszem, hogy itt vége lenne. köszönöm a játékot, élveztem, csak kicsit gyorsabb körváltásra számítottam Very Happy De jó volt és ez a lényeg Smile//
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Csüt. Május 19 2016, 10:57

//Azt úgy megjegyezném, ahhoz hogy így felhevítsd a kardodat, kell a Hien stílus ismerete, neked pedig az nincs...//

Miután megalkotom a technikámat, nincs más dolgom csak várnom kell. Már majdnem teljesen létrejön a a börtön, így megszakítom a technikát. Viszont még így is megmarad a kis technikám alakja. Óvatosan megközelítem a képződményt, majd megérintem és feloldom. Pár pillanat alatt eltűnik a börtön és meglátom a srácot.
- Jól küzdöttél! - mondom neki, majd kezet nyújtok. - Bocs az orrodért, de elég jó voltál ahhoz, hogy nem kellett finomkodni. Ha a jövőben kedved támadna edzeni, vagy segítség kell egy küldetéshez, akkor szólj. Ha ráérek, akkor szívesen besegítek!
Ezután elköszönök a genintől, majd ráérősen távozok. Nincs más dolgom erre a napra, így valószínűleg pihenni fogok, kivéve ha valami közbejön.

//Elnézést a csúszásért, nem vettem észre hogy írtál, utána meg elfelejtkeztem a játékunkról... Köszönöm a játékot, én is élveztem. Eléggé el vagyok szokva a pvp-től, gyakrabban kell idejárnom... //
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Csüt. Május 19 2016, 12:03

//Hát, igazából megkérdeztem, és a chakra érzékeny penge fel tudja venni az elemek tulajdonságát, de mostmár mindegy. Lehet zárni a harcot//
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Inuzuka Tsume Hétf. Júl. 04 2016, 21:30

A kalandot játékosi kérésre zárom.

Jutalmatok:
Jaken: 6 ch
Hiroto: 5 ch

Az archívum kedvéért:

// További kalandjaitokban az első postban kéretik feltüntetni a későbbi visszaolvasás érthetősége érdekében az aktuális  chakraszintet és szintet . Szabály ITT//

Akihiro JakenJátékos

Taijutsu Pontok : 30

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 259

Kaibutsu HirotoJátékos

Taijutsu Pontok : 33

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 358
Inuzuka Tsume
Inuzuka Tsume
Moderátor

Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.