Kaibutsu Hiroto vs Yamato

4 posters

Go down

Kaibutsu Hiroto vs Yamato Empty Kaibutsu Hiroto vs Yamato

Témanyitás  Darui Csüt. Feb. 07 2013, 18:17

Yamato és Hiroto harca itt fog lezajlani. A ti harcotok is szintén 11-én indul el, ha nektek is megfelel.
Darui
Darui
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Vissza az elejére Go down

Kaibutsu Hiroto vs Yamato Empty Re: Kaibutsu Hiroto vs Yamato

Témanyitás  Darui Hétf. Feb. 11 2013, 19:49

Üdv. Ahogyan megígértem, a mai nap kezdetét veszi a harc. A harc a következőképp fog zajlani: Postoltok mindketten, majd azt követően egy rövid 2-3 soros postban leírom, hogy melyik támadás miképp sült el és mi a jelenlegi állás. A harc addig zajlik, míg valamelyik fél fel nem adja, vagy halálos sérülést nem szenved, illetve meghal. Természetesen ha ez bekövetkezik, annak nincs hatása a valódi játéktérre.

Terep: Átlagos zöld növényzettel borított terület, mely a Tűz országában van. Fák és bokrok mindenütt amerre csak a szem ellát. Egy kisebb patak folydogál nem messze tőletek. Tisztás a környéken nincs.

Jó harcot! Smile

//Előjátékos ismerkedés nem fontos, küldetésbe kaptátok egymás kiiktatását.//
Darui
Darui
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Yamato Hétf. Feb. 11 2013, 22:59

Éppen túl élt a falu egy újabb homokvihart. Mostanában furcsán sok volt a homokvihar. Nem is ez a lényeg. Éppen csak visszatért a faluba az élet, mikor az öregem jelent meg, hogy feladatom lenne, amihez menjek a kazekage elé. Összeszedtem cuccomat. A 3 tekercset, amiben a nem rég készített bábjaim voltak, 1 másik, amiben a fémgömbök voltak, 5 kunait, 5 shurikent, a dróthuzalt, 1 füstbombát ezek voltak a széles övtáskámba, míg az övemre kötöttem 3 dobókést. Emellett magamra vettem a rég nem használt fa páncélt és a csuklómra kapcsoltam a pengevetőket.. El is indultam a kazekage irodájába, de éppen kopognék be, mikor egy anbu lép oda hozzám és egy képet nyújt át nekem.
- Feladatod az ő kiiktatása, bármilyen módszerrel.

Néhány nappal később a helyszínen.

Megérkeztem egy hosszú utazás után. Sokáig gondolkodtam, hogy mért akarja a falu, hogy egy szövetséges shinobit likvidálni, de nem az én dolgom. A helyszín igen csak fás volt és nem igazán volt nagy terület, ahol komoly csatát folytathatnánk. Első gondolatom, hogy a kék masnis tekercsemet használom, de aztán a lilára esett a választásom. Elővarázsoltam a 3 gömböt, majd az övemre csatoltam és a drótot kezem ügyébe helyeztem, hogy egyből használhassam a Ayatsuito no Jutsu // Drót Csévélő Technika. Harcra készen kerestem az ellenfelemet. Ha megtalálom, egyből használom is az említett technikát.

Edit: elkezdtem leírni, h a fém gömbös tekercset is hoztam, csak az félbe maradt

A hozzászólást Yamato összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 13 2013, 22:20-kor.
Yamato
Yamato
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1046
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 666 (A)
Erő : 590 (A)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 690 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)

Adatlap
Rang: Chuunin / Bábhasználó
Chakraszint: 967

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Kedd Feb. 12 2013, 12:50

Egy elég fura küldetésben járok el. Csupán egy képet kaptam a célszemélyről és a feladatot, hogy likvidáljam. Így hát kissé értetlenül haladok a célom felé. Szerencsére még a Tűz országában összefutok az illetővel. Egy fa lombjainak takarásában figyelem a srácot. Valamilyen gömböket vett elő és akasztott a ruhájára, majd egy dróttal kezd babrálni. Az eddig látottak alapján arra tippelek, hogy távolsági harcos, így ha a közelébe tudok kerülni, akkor eléggé meg tudom izzasztani.
Csendben előveszek egy kunait és egy robbanócetlit. A papírost a markolatra tekerem, majd felkészülök a támadásra. A fiú irányába hajítom a kunait, én magam pedig meglódulok és balról kerülöm őt, hogy oldalba tudjam támadni. Tökéletes előkészítése ez a Dinamikus Belépőnek. Amikor már a fegyver a közelében van, egyszerűen csak felrobbantom a cetlit. Így ha esetleg el akarna ugrani előle, akkor a robbanás ereje hátra löki, ha pedig hárítani próbálja, akkor azt hiszem megszabadul néhány "felesleges" testrésztől.
Bárhogy is legyen, a robbanás után neki balról, villámgyorsan felé lendülök és egy fejre mért rúgással próbálom leteríteni.
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 804

Állóképesség : 422 (B)
Erő : 480 (B)
Gyorsaság : 450 (B)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 502 (A)

Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 830

https://fairytail.hungarianforum.com/

Témanyitás  Darui Kedd Feb. 12 2013, 13:40

//Mivel Hiroto kezdte a támadást, Yamato írhat egy postot amiben lereagálja a történteket.//
Darui
Darui
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Yamato Kedd Feb. 12 2013, 21:30

Ellenfelem keresését mindenhol próbáltam, csak éppen a hátam mögött nem. Egyik pillanatról a másikra egy kunai hangját hallottam a hátam mögül. Nem lehettem biztos, hogy milyen aljas dolgot tervez vele, így egyből valami kawarimi eszközt kerestem lehetőleg minél messzebb. Egyenlőre a gömbjeim tartalmát és célját nem akartam felfedni, így maradt a drót. Ha sikerül a kawarimi no jutsu, akkor egyből jön a Ayatsuito no Jutsu // Drót Csévélő Technika, hogy megkössem az ellenfelem. Ahogy tanultam. Kis csomókat alkotni és lehető legszorosabbra húzni. Egyenlőre ennyi, majd meglátom mit tesz ezután. Mivel a technikáit nem ismerem, nem tudhatom, hogy mivel fog próbálkozni, ahogy azt se, hogy a kawarimi vagy a Ayatsuito no Jutsu sikerülni fog.
Yamato
Yamato
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Darui Kedd Feb. 12 2013, 22:30

A Kawarimi sikerült, azonban csak messzebb talált Yamato alkalmas tárgyat a cserélésre. Hiroto felfedte magát Yamato előtt, azonban a fiú túl messze volt ahhoz, hogy a drótjait használja. Szemtől szemben álltok.
Darui
Darui
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Yamato Szer. Feb. 13 2013, 22:26

Nos a tervem első fele bejött, ugyanis a kawarimi no jutsu használt, csak az lett vele a baj, hogy annak segítségével túl messze kerültem, hogy a drótot használjam. Egyenlőre ki várok, csak annyit teszek, hogy fel emelem a karom, ha ellenfelem támad, akkor kilövök felé egy pengét, ha nem mozdul, akkor én indulok felé, hogy elég közel érjek, hogy bevethessem a korábban már többször emlegetett Ayatsuito no Jutsu // Drót Csévélő Technikát. Sosem voltam az a gyilkoljuk meg a másikat típus, szeretem a gondolkodást és csendes elmélkedést. Igazi harcban nem igazán vettem még részt, vagyis egyszer egy hozzám hasonló bábossal a temetőben, de akkor majdnem ott is hagytam a fogam, mert jobban féltettem Ocút, mint magamat. Ez a gömbökkel a birtokomba nem fordulhat elő, hiszen a gömbökhöz nem kapcsolódom érzelmileg, ha elvesznek, akkor csinálok újat, viszont Ocúból csak egy van.
Yamato
Yamato
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Csüt. Feb. 14 2013, 09:45

Úgy néz ki nem jön be a tervem a gyors kivégzéssel kapcsolatban, így hát változtatni kell a tervemen. Ellenfelem nem mozdul így gyorsan eltűnök az egyik fa mögött és előveszem a tekercsemet, amit még Akai san-tól kaptam. Gyorsan kiterítem magam elé, majd megharapom az ujjamat és a vért végig húzom a papíron.
- Kuchiyose no Jutsu: Odoke! - szólalok meg halkan.
Ezután újabb kézpecsétekbe kezdek: Ökör - Kígyó - Tigris. Azonnal két klónom indul meg felé, két külön irányból és ront rá. Ezek úgysem igaziak, de ezt nem tudhatja. Majd a megjelenő barátomra nézek.
- Odoke, szükségem lenne a segítségedre! Lopakodj a homok shinobi mögé és ugorj a vállába és harapj a nyakába. Ne engedd el, csak ha már téged bántana. Ha ellened fordulna, nyugodtan térj haza! Most menj.
Majd előjövök a rejtekemről és a fák között rohanva próbálom megközelíteni célpontomat. Amíg Odoke nincs az ellenfelemen, addig nem lendülök újabb támadásba, viszont egy kunait a kezembe veszek, ha esetleg felém dobna valamit, vagy ha a drótokat lőné ki felém.
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Darui Kedd Feb. 26 2013, 11:16

Az új módosítás értelmében (Lásd a Hírekben >Itt< ) Mehet tovább a harc Smile
Darui
Darui
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Yamato Vas. Márc. 03 2013, 00:09

Nem tudom, hogy eltalálja az ellenfelemet a kilőtt penge, de nem is nagyon izgat, majd csak lesz valami. Rá kell jönnöm, hogy jelenleg túl nyitott a terep, ahol vagyok, így a shunsin no jutsu alkalmazásával mellé megyek, hogy támadhassak. Egyenlőre csak a korábban próbált technikát alkalmazom, majd előveszek egy kunait és a közeli fába állítom, majd rákötözöm a drótot és elmegyek egy kicsit távolabb. Ha elég távol vagyok, akkor felrobbantom a drótot. Ha nem sikerül elkapni, akkor is előveszem a kunait és a robbanó jegyzetet, de nem tekerem rá, hanem csak elfutok Hiroto mellett és miközben meg próbál vágni, rá ragasztom a pecsétet a hátára és így próbálom felrobbantani.
Yamato
Yamato
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Hétf. Márc. 11 2013, 21:18

//Remélem jól értelmeztem amit írtál, nekem eléggé zavarosnak tűnik a reagod.//

Miután Odoke-t útjára indítom, kezembe veszek egy kunait és próbálom megközelíteni ellenfelemet. Azonban a srác egy Shunshin-nak köszönhetően eltűnik, majd mellettem jelenik meg. Nem várom meg, hogy mit akar. Amint eldobja a kunait, nagy lendületet veszek és a levegőben megpördülök.
- Konoha Senpuu! - ejtem ki a technika nevét.
Nagyon gyorsan fordulok körbe, azonban a pörgőrúgás első támadása csak csel, így az első rúgásom elől még akár ki is térhet, viszont a következő pillanatban már le is csapok a másik lábammal és nagyon erősen oldalba rúgom. A következő pillanatban a lábára mérek egy rúgást, miközben előveszek 2 robbanó cetlit. Nyitott tenyérrel mérek egy ütést a fiúra, amivel a cetliket rátapasztom a ruhájára. Ezután egy hátra szaltóval egybekötve állon rúgóm, majd még két ütést viszek be a gyomrára. Végül hátra ugrok és feloldom a robbanó cetlikbe zárt energiákat és felrobbantom az ellenfelem. Én természetesen biztonságos távolságból figyelek.
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yamato Szomb. Márc. 16 2013, 14:08

Próbálok támadni, a kunai eldobásával felugrik a levegőbe. Nem nagyon tudom, hogy mit akar, de megpróbál megpördülni a levegőben, de mivel csak felfelé ugrott és nem forogva, így a forgás nem tudom, hogy sikerült. Nem tudom, hogy mi a terve, de ahogy megpördül egyből hátraugrok, hogy ne kelljen meg tudnom. Ahogy a földre ér, akkor a kezemen lévő pengevetőből felé lövök egy pengét, hogy ne legyen ideje kitérni éppen akkor, amikor a földre ér.

//Nem tudom, h gondoltad, de nem is nagyon tudom elképzelni a dolgaidat, ezért lett ilyen rövid.//
Yamato
Yamato
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Darui Vas. Márc. 24 2013, 12:03

Hiroto a levegőbe ugrott rögvest azután, hogy Yamato a Shunshint használva ellenfele előtt termett. Ennek köszönhetően, bár Yamato szerette volna, de nem tudta megtámadni az ellenfelét, hisz az felette volt a levegőben, így meghátrált, melyről ki is derült, hogy okos húzás volt, hiszen a Konohai egy Levélforgószelet vetett be, ami elől épp hogy csak megmenekült a Suna genin. Újból feszült távolság alakult ki a két shinobi között, bár a homokfalusi nem tétlenkedett, használta felszerelését, pontosabban a pengekivetőjét, hogy azzal távolról mérhessen csapás. A csavar azonban csak most jön, ugyanis mielőtt ellőhette volna a pengéket, Hiroto titokban megidézett állata Odoke váratlanul ráugrott Yamato nyakára és megharapta azt. Így a fiú az éles fájdalom miatt nem tudott pontos lövést leadni, ráadásul a figyelmét is elvonta, a cseppet sem kellemes, ám nem túl vészes harapás.

//Modi megjegyzés:
Hiroto, az ugrásoknál mozgásoknál figyelj a pontos leírásra, hogy miképp ugrasz fel, vagy pördülsz meg. Vázold fel pontosan, hogy körülbelül mennyire emelkedsz fel a földről, a tested vízszintes vagy függőleges síkon pörög, illetve az ezt következő technikákat amit alkalmazol (jelen esetben a Konoha Senpuu) miképp indítod meg, egyből a levegőben, vagy a földet érés után.

Yamato: neked viszont pontosabban kell leírnod mindazt amit csinálsz: "előveszek egy kunait és a közeli fába állítom, majd rákötözöm a drótot és elmegyek egy kicsit távolabb. Ha elég távol vagyok, akkor felrobbantom a drótot."
1: a shunshinnal Hiroto mellett teremtől, nemhsizem hogy lenne időd vígan drótokat akasztgatni ő meg megvárja míg befejezed.
2: Hogy a fenébe robbantod fel a drótot?! o.o
3: Vedd figyelembe ellenfeled postját is, ugyanis Hiroto elindított feléd 2 klónt, amikről te tudomást sem vettél. Ezt most elnéztem neked azzal, hogy az első pengekivetéseddel a klónokra lőttél és azokat találtad el.

Valamint azért megkérnélek, hogy bármilyen nehéz is, a minimum öt soros postot tartsd!//
Darui
Darui
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Yamato Hétf. Ápr. 15 2013, 17:43

Hiroto a levegőbe került én pedig hátraugrottam, ami okos döntés volt, hiszen a támadása épp engem talált volna el. A távolság ismét nőtt köztünk, amit egy lövéssel és a távolsági harcos mivoltom kihasználásával akartam ellensúlyozni, ekkor viszont erős fájdalom nyílalt a nyakamba, majd reflexből oda is nyúltam és egy patkány méretű, szőrös állatot érintettem. Amíg az a nyakammal volt elfoglalva mielőtt észrevenné elkapom, ha egyáltalán sikerül, majd az ellenfelem felé dobom, aki valószínűleg megidézte az élőlényt. Nem vagyok az az agresszív típus és nem is igen szeretem bántani az állatokat, de most kivételes helyzet. Rá kellett jönnöm, hogy tai jutsuban, hiába voltam utca gyerek, ilyet nem tanultam, bár egy két bunyóban benne voltam, de nem képzett tai jutsus ellen, így hát úgy döntöttem, hogy inkább az eredeti foglalkozásomat, a bábozást vetem be, amit eddig nem fedtem fel. Nem próbáltam még, de úgy döntöttem, hogy 2 gömböt próbálok egyszerre használni. A háromból a buzogányfejűre és a füstösre esett a választás. Mindkét kezemről 5- 5 chakrafonalat indítottam el a gömbök felé. 4 felelt az egyensúlyért, 1 pedig egyéb feladatot látott el, a füstösnél ezt szántam a szelep nyitására, míg a buzogány esetében a pörgetés volt, hiszen úgy komolyabb sérülést tudok okozni. A terv már meg volt, csak a véghez vitel volt hátra. A buzogánnyal akartam távol tartani és arra sarkalni, hogy ne jöjjön közel, mert fájdalmas lesz, míg a füstöset akkor terveztem bevetni, ha távolabb került. Meg is indítottam a buzogányt az ellenfelem felé próbálva kizárni a fájdalmat. Lehetőleg minél több sebet akarok ejteni ellenfelemen, vagyis minél többször és minél több oldalról támadom a gömbbel. Egyenlőre nem tudom mi a terve, de nem célszerű megütni sem a gömböt, hiszen nincs olyan felület, ahol ne okozna sérülést, ha hozzáér.
Yamato
Yamato
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Hétf. Ápr. 15 2013, 21:09

Sajnos nem úgy sülnek el a dolgaim, mint ahogy szerettem volna. A támadásom nem ér célt, ráadásul még ellentámadásba is lendülhetne. Ekkor azonban megjelenik a barátom, Odoke és megharapja. Büszke vagyok a pajtimra, de amikor meglátom, hogy a srác megragadja és felém hajítja, teljesen elönt a méreg. A patkány természetesen menet közben eltűnik, ahogy megbeszéltem vele, de akkor is bosszant, hogy mit merészelt tenni ez a homokfalusi.
Amint földet érek, elhajítom felé a kezemben szorongatott kunait. Közben ő valamilyen furcsa gömböket vesz elő. Nem várom meg, hogy mit akar, azonnal egy fa takarásába húzódok, majd létrehozok két Bunshin-t. Két oldalról rontanak rá, de mivel csak egyszerű másolatok, találatkor egyszerűen eltűnnek. Azonban ez elég időt hagy nekem arra, hogy egy sokkal komolyabb támadást vigyek be. Előveszek egy robbanócetlit és a ruhám ujja alá tűröm be. Ezután legugolok és a kezembe áramoltatom a chakrámat. Szépen lassan gyúrni kezdem a talajt, majd egy kisebb gödröt hozok létre és szépen eltűnök a földben.
A föld alatt kiterjesztem érzékeimet és keresni kezdem az ellenfelemet. Szerencsére hamar megtalálom, így "úszni" kezdek felé. Azonban nem közvetlenül alatta, hanem inkább valamennyivel mögötte török fel a talajból. Aminkt a kezeim kint vannak, előveszem a robbanócetlit a ruhám ujjából és a fiú lábát megragadva elhelyezem azt. Azután másik kezemmel is megragadom és lehúzom a föld alá, hogy csak a feje látszódjon ki.
- Kai! - szólalok meg, amint kint vagyok és felrobbantom a cetlit a lábán.
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yamato Vas. Ápr. 28 2013, 21:42

A patkány a nyakamba harap, de sikerül elhajítanom, közben az ellenfelem még a támadásom előtt egy fa mögé bújik és ki küld két klónt. Látszik, hogy a klónok nem bántják a füvet, na meg ahogy a bábom eltalálja őket el is tünnek. Nem tudom mire készül a társam, de nem akarom meg várni, míg elkészül vele így inkább felkészülök a kawarimi használatára, de még mielőtt használnom kéne neki indulok futva, a technika, amit használni akar, hogy a föld alá rántson nem sikerül neki, indulással pont sikerült lesarkalnom a földből épp kinyúló kezét, de bajom nem esik. Hamarosan a rejt Amint előjön társam a földből, már ha előjön, megindítom a chakrafonalakat a gömböm felé, majd támadásba is lendülök vele, ugyanis a futáshoz el kellett engednem.
Yamato
Yamato
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Kedd Május 07 2013, 15:05

Amilyen gyorsan csak tudok, haladok a célpont felé, majd kinyúlok a földből, de az illető pont ellép és a kezembe rúg. Sajnos nem megy úgy a dolgom, ahogy szeretném ezért a cetlit a földön helyezem el, majd kiugrok a földből és lényegében menekülőre fogom. Amint elég távol vagyok, felszabadítom a robbanócetlibe zárt energiákat, ami hatására hatalmas robbanás történik. Ezt követően egy Shunshin segítségével tűnök el a helyszínről. Ez a feladat meghaladja a szintemet.
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Tobi Hétf. Jún. 03 2013, 18:22

A harcnak ezennel vége, Hiroto sikeresen elmenekül, hála a földbe rejtett robbanójegyzetnek és Shunsin jutsujának. A harc döntetlennel ért véget, nem bírtak egymással a felek.

[Értékelést nem írok, ha igényelitek, megírhatom üzenet formájában. Annyit azért elárulok, hogy Yamato, ha ez a harc mesélővel zajlott volna, már nem élnél.]

Jutalmak:

Yamato: 4 ch
Hiroto: 6 ch
Tobi
Tobi
Inaktív

Adatlap
Chakraszint: Nem túl sok...

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.