Benji türelmetlenül várta a választ, de nem kellett sokáig izgulnia, hisz egyből bemutatkozott a férfi, amiből kiderült, hogy Kenta Koizumo a neve, és a Tűz országából származik. 
~ Tűz országa? De hisz ők ellenségek! Valahogy el kell menekülnöm, semmi esélyem sincs!!! Megfogok halni!!! De nem tehetem.... Tisztára fogom mosni a szüleim, és elfogom érni, hogy tiszteljenek, nem fogok megfutamodni, megvédem az országom, kerül, amibe kerül... ~ Ezek játszódtak le, Benji fejében, majd az ellenséges férfi ugyan ezt a kérdést fel tette nekem, erre én, bár féltem, elkezdett az Adrenalin termelődni a szervezetembe, és eléggé felbátorodtam
- Djuka Benji vagyok! Hold ország leendő Tsukikage-je, és jól gondolod, shinobi vagyok! De te ellensége vagy, országomnak, ezért minden erőmmel azon leszek, hogy megvédjem az országom! Tehát ha nem akarsz harcba keveredni, jobban teszed, ha vissza mész a te területedre, vagy különben, meg fogunk küzdeni!
Ezek után megpörgette a Kunai-ját, majd fordított penge fogásban megfogta, és önbizalmat sugárzó mosollyal nézett Koizumo-ra, reakcióra várva, tettre készen.