Djuka Benji versus Kenta Koizumo
3 posters
Naruto Gundan :: Kaszinó :: PvP Harcok :: Archívumok
1 / 1 oldal
Djuka Benji versus Kenta Koizumo
// Az ellenőrző Staffnak: A boardon látszólag már folyik egy harcom, de az fagyasztva van a felelős mesélő túlterheltsége miatt, így semmi sem akadályozza, hogy harcoljak. //
~ Megint itt vagyok. ~ nézett körül Koizumo a már ismerős szigeten. Épp az imént slisszolt le a hajóról, aminek kapitánya merő kedvességből egy dobozban elszállította őt a Hold országába - igaz, erről közben mit sem tudott. A legénység egy tagja majdnem meglátta, miközben kibújt a dobozból, de a Shunshinnal még időben elslisszolt. Egyszer már járt itt, akkor merő véletlenségből összetűzésbe keveredett egy helyi ninjával, ez azonban most nem állt szándékában. Lepecsételte fegyvereit, és eltette ninja életmódjára utaló összes tárgyát, hogy civilnek nézzék. Így nagyobb valószínűséggel nem konfrontálódik senkivel, és játszhatja az egyszerű turistát. Ki tudja, talán még valami használható információt is szerez, ami majd segíthet neki kitalálni, mihez kezdjen ez után a kis kiruccanás után. Lassan Konohába is el kéne jutnia, ha már legalább két éve oda igyekszik.
Az idő kiváló volt, szikrázott a napsütés, és a fény visszaverődött a kis kerámia szuvenírről, amit a fiú épp az imént "vett" egy utcai árustól. A 'vett' talán nem a legmegfelelőbb szó, ugyanis mivel elég szűkösek voltak anyagi forrásai, nem engedhette magának a költekezést, cserébe a keze meglehetősen enyves volt. Ha megtetszett neki valami, azt nem meg-, hanem óvatosan elvette. Mentségére legyen szólva, hogy nem sok olyan dolog volt, ami kifejezetten felkeltette volna a figyelmét, és ne lett volna két méretes melle. Koizumo tehát a kikötővárosban sétálgatott, annak is a széle felé. Kis idő múltán a poros út elkülönült az őt körülvevő házsoroktól, és egy kis mezőt szünetként beiktatva sűrű lombú erdőbe torkollott.
~ Nézzünk el erre, szeretem a fákat. ~ határozott a fiú a maga egyszerű logikájával, és neki is vágott a rengetegnek.
Kenta Koizumo- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 630
Elosztható Taijutsu Pontok : 40
Állóképesség : 180
Erő : 200
Gyorsaság : 300
Ügyesség/Reflex : 300
Pusztakezes Harc : 150
Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 611
Re: Djuka Benji versus Kenta Koizumo
Késő reggel körül járunk, Benji egy utcai árus maszkjait nézegette, de ekkor balszerencséjére, az árus felismerte a "kitoloncolt" gyermeket, majd ezek után oda süvített és ellökte a Benji-t.
- Még is mit akarsz te itt?! Bajt keverni jöttél! Te áruló fattya!! - Hordta le Benji-t az árus
- Csak a maszkokat nézegettem! - Szólalt fel mérgesen Benji
- Ez kell neked?! - Levett egy macskás álarcot, majd neki vágta Benji-nek és felkiabált - Itt van! Most pedig takarodj innen!!
Ekkor már minden ottani ember figyelte az eseményeket, ezek után Benji felpattant, megtörölte a szemét, felvette a maszkot és feldúltan elszaladt
Dél körül járunk a Getsugakure erdejének közepe fele, egy ifjú shinobi egy 3 különböző fa, céltábláira dobálta a shurikeneket. Nem rég kezdhetett neki, hisz nem látszódott fáradtság jele, és az is látszott, hogy nem most gyakorol először, talán formában akarta csak tartani magát, hisz minden shuriken a céltábla közepébe, vagy legalább a közepe közelébe landolt. Benji tekintete határozott volt
~ Nagyon sokat kell erősödnöm, túlságosan gyenge vagyok. Megmutatom mindenkinek, hogy mennyit érek. Nem lehet csak úgy egy Djuka-t lenézni! Főleg nem Benji-t! ~ Gondolta, majd egy könnycsepp csordult ki a szeméből, ekkor suhította a shuriken-t, majd a szeméből a könnycsepp lehullott a földre.
- Még is mit akarsz te itt?! Bajt keverni jöttél! Te áruló fattya!! - Hordta le Benji-t az árus
- Csak a maszkokat nézegettem! - Szólalt fel mérgesen Benji
- Ez kell neked?! - Levett egy macskás álarcot, majd neki vágta Benji-nek és felkiabált - Itt van! Most pedig takarodj innen!!
Ekkor már minden ottani ember figyelte az eseményeket, ezek után Benji felpattant, megtörölte a szemét, felvette a maszkot és feldúltan elszaladt
Dél körül járunk a Getsugakure erdejének közepe fele, egy ifjú shinobi egy 3 különböző fa, céltábláira dobálta a shurikeneket. Nem rég kezdhetett neki, hisz nem látszódott fáradtság jele, és az is látszott, hogy nem most gyakorol először, talán formában akarta csak tartani magát, hisz minden shuriken a céltábla közepébe, vagy legalább a közepe közelébe landolt. Benji tekintete határozott volt
~ Nagyon sokat kell erősödnöm, túlságosan gyenge vagyok. Megmutatom mindenkinek, hogy mennyit érek. Nem lehet csak úgy egy Djuka-t lenézni! Főleg nem Benji-t! ~ Gondolta, majd egy könnycsepp csordult ki a szeméből, ekkor suhította a shuriken-t, majd a szeméből a könnycsepp lehullott a földre.
Djuka Benji- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 70
Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 327
Koizumo nyugodtan ballagott az erdőben, és nézte a fák gyönyörű lombját, az ágakon landoló madarak nyomán lassan lehulló leveleket, és a lombkoronán tátongó kevés lyukon beszűrődő fényt, ami megvilágította a rendezetlenül mozgó porszemcséket a levegőben. A sűrű rengetegbe nem juthatott be a szél, legyen akármilyen erős, így a talajt évek óta lehullott, bomlásban lévő levelek fedték igen vastagon, remek tápanyagforrásként szolgálva a megannyi környéket benépesítő állatnak és növénynek. Bőségesen termett itt minden, leszámítva az ehető dolgokat, amikre a fiúnak most igencsak szüksége lett volna. Elfelejtette ugyanis az ebédidőt, gyomra pedig bizonyára szundikált, mert rossz szokását elhagyva ezúttal egy nyamvadt nyikorgással sem jelezte, milyen magasan is jár már a nap.
~ Előbb-utóbb csak találok itt is valamit, az legalább nem tiltott, hogy elfogyasszam. Bár hallottam már érdekes okokat, ami miatt egyes országok buzgó rendfenntartói kergettek, azért egy jó ebéd csak nem tiltott még itt sem. ~ morfondírozott a fiú. Inkognitója miatt nem ugrálhatott ágról ágra, még a tökéletes terep ellenére sem, így az avarba kijárt csapást követte egyre mélyebben és mélyebben a fák közé. Egyszer csak tompa csattanásokra lett figyelmes.
~ Ez meg mi lehet? ~ figyelt fel a neszekre. ~ Harcolnak talán? ~ fülelt, majd a lehető legzajmentesebben elindult a hangforrás irányába. Az avar eléggé megnehezítette ugyan a dolgát, de ez nem tartotta vissza. Egy alkalmas helyen felugrott az egyik fára, és az ágakon folytatta. Pár percen belül elért egy nyugodt helyen fekvő kis tisztásra, amely gyakorlótérként volt berendezve. A céltáblákra egy fiatal fiú szórta a shurikeneket, és nem volt kifejezetten boldog - legalábbis nem tűnt annak. Shurikenjei azonban rendre célt találtak, még feldúltsága ellenére is. Koizumo nem látott a kölyökben potenciális veszélyforrást, így nyugodt szívvel vette elő shurikenjeit a zsebéből, és leugrott a tisztásra, a céltábláktól valamivel távolabb. Leérkezése pillanatában elhajított egy shurikent az egyik célpont felé, ami célt is talált. Egy kis edzés elvégre sosem árt.
- Mi van, kölyök? Nem tűnsz túl boldognak. Nincs zsebpénzed cukorkára? - viccelődött.
Kenta Koizumo- Játékos
Adatlap
Épp a céltábla felé indultam, mikor elrepült előttem egy shuriken és a céltáblába talált. Ezek után hátra ugrottam, kb 2 métert és előrántottam a Kunai-t az övtáskámból, de ezzel egy időben felszólalt egy ismeretlen hang, a dobás irányából:
- Mi van, kölyök? Nem tűnsz túl boldognak. Nincs zsebpénzed cukorkára?
Ezekután és egyből oda pillantottam, és védekező állásba álltam. Egyszerre dúlt bennem az izgalom, a szomorúság és a félelem. Gondolatok kezdtek keringeni a fejemben
~ Vajon ki lehet ő? Egy egyszerű vándor? Nem! Az nem lehet! Hisz milyen messziről beletalált abba a céltáblába?! De nem látom sehol a fejpántját! Akkor lehet, egy szökött Ninja.... De mennyire lehet képzett, hisz nagyon messziről beletalált!!! Lehet egy Chunin? Vagy még rosszabb, egy jounin?! ~ Gondolta egyre jobban kétségbeesve Benji, de ekkor 2 mély lélegzetet vett, és felszólalt, félelmét elrejtve, hogy ne, hogy megtudja az ellenfele
- Ki vagy?! És mit akarsz itt?! Tudom, hogy ninja vagy te is!
- Mi van, kölyök? Nem tűnsz túl boldognak. Nincs zsebpénzed cukorkára?
Ezekután és egyből oda pillantottam, és védekező állásba álltam. Egyszerre dúlt bennem az izgalom, a szomorúság és a félelem. Gondolatok kezdtek keringeni a fejemben
~ Vajon ki lehet ő? Egy egyszerű vándor? Nem! Az nem lehet! Hisz milyen messziről beletalált abba a céltáblába?! De nem látom sehol a fejpántját! Akkor lehet, egy szökött Ninja.... De mennyire lehet képzett, hisz nagyon messziről beletalált!!! Lehet egy Chunin? Vagy még rosszabb, egy jounin?! ~ Gondolta egyre jobban kétségbeesve Benji, de ekkor 2 mély lélegzetet vett, és felszólalt, félelmét elrejtve, hogy ne, hogy megtudja az ellenfele
- Ki vagy?! És mit akarsz itt?! Tudom, hogy ninja vagy te is!
Djuka Benji- Játékos
Adatlap
A stílusos belépőt követően a felek kölcsönösen méregetni kezdték egymást.
~ Egész fiatal még, nem hiszem, hogy túlzottan erős lenne. Épp most válhatott geninné. Vajon meg mer majd támadni? Ha minden igaz, elégé vissza kell fognom magam, a végén még kárt teszek szegényben. Egy csöppet sem akarom, hogy az egész Hold országa rám szálljon egyetlen shinobijuk miatt, na meg milyen lenne már, ha kinyírnék egy ilyen tökmagot. Alig 13 évesre saccolom, ha nem kevesebb. Bár viszonylag ügyesen dob, gondolom nincs túl sok tapasztalata. ~ mérlegelt magában a fiú. Nem akart harcba bocsátkozni, de talán még jót is tett volna a fiatal őslakosnak, ha egy feltehetőleg tapasztaltabb ninjától kap ki. Koizumot is elverték már párszor, és neki használt. Egész jó mozdulatokat lesett el az idősebbektől, és erősebbektől. Mindeközben a gyerek, aki vele szembe fordult kérdéseket tett fel.
- Ó, én faragatlan, hol marad ilyenkor a jó modorom.. A nevem Kenta Koizumo, és a Tűz országából származom. Most per pillanat turistát játszom világszerte, de voltaképp nem tartozom egyik faluhoz se, még.. És ami azt illeti, igen. Ninja vagyok. - válaszolt Koizumo a felé érkező kérdésáradatra. - És te? - mosolygott (kivételesen látszott is a mosolya, hiszen a maszkot korábban levette. - Mivel shurikenekkel edzel, feltételezem te is ninja vagy. Hmm, nem is rossz. - nézett a céltáblák felé - Egész szépet dobtam, nem igaz?
Ezek a szavak valószínűleg megtették nem feltétlenül kívánt hatásukat. A nemzetek ninjái kivétel nélkül mind tudják, ki az ellenfelük a háborúban, és Getsugakure és Konohagakure közt nem volt kifejezett barátság. Benji talán megtesz minden tőle telhetőt, hogy eltakarítsa a területsértőt, vagy ha úgy tetszik, a kémet az országból, de Koizumo ezt nem akarja. Nagyon nem. Így sajnos kénytelen lesz harcolni az itt maradásáért.
Kenta Koizumo- Játékos
Adatlap
Benji türelmetlenül várta a választ, de nem kellett sokáig izgulnia, hisz egyből bemutatkozott a férfi, amiből kiderült, hogy Kenta Koizumo a neve, és a Tűz országából származik.
~ Tűz országa? De hisz ők ellenségek! Valahogy el kell menekülnöm, semmi esélyem sincs!!! Megfogok halni!!! De nem tehetem.... Tisztára fogom mosni a szüleim, és elfogom érni, hogy tiszteljenek, nem fogok megfutamodni, megvédem az országom, kerül, amibe kerül... ~ Ezek játszódtak le, Benji fejében, majd az ellenséges férfi ugyan ezt a kérdést fel tette nekem, erre én, bár féltem, elkezdett az Adrenalin termelődni a szervezetembe, és eléggé felbátorodtam
- Djuka Benji vagyok! Hold ország leendő Tsukikage-je, és jól gondolod, shinobi vagyok! De te ellensége vagy, országomnak, ezért minden erőmmel azon leszek, hogy megvédjem az országom! Tehát ha nem akarsz harcba keveredni, jobban teszed, ha vissza mész a te területedre, vagy különben, meg fogunk küzdeni!
Ezek után megpörgette a Kunai-ját, majd fordított penge fogásban megfogta, és önbizalmat sugárzó mosollyal nézett Koizumo-ra, reakcióra várva, tettre készen.
Djuka Benji- Játékos
Adatlap
Koizumo békés sétálgatást tervezett aznapra, de nem pont így esett. Semmi kedve nem volt elhagyni az országot, olyan jó idő volt, és még a strandra sem volt ideje kimenni. Pedig nagyon érdekelte a homokos tengerpart. Most azonban minden jel arra mutatott, hogy meg kell küzdenie pozíciójáért, még ha ellenfele nem is olyan komoly.
- Djuka? Az meg mi? Olyan büszkén mondtad, mintha minimum valami világhírű attrakció lenne. - heccelte a fiú Benjit, miközben elővette tekercsét, és kivette belőle egyik ninjatoját, a Genkait.
~ Ezt a kardot úgyis ritkán használom. Most se lesz nagyon dolga..
Mindezt úgy, hogy jobb kezében még mindig ott volt négy shuriken, dobásra készen. Hármat Koizumo könnyedén zsebre vágott, a negyediket áttette bal kezébe, jobbjába pedig a kardot fogta.
~ Na hogy is kezdjek... legyen mondjuk...
- IAIGIRI!! - kiáltotta, miközben pengéjét tompa élével Benji felé fordította, majd megindult. Az Iaigiri a támadás idejére szemmel követhetetlen mozgást ad ellenfelének, a lendületes nekirugaszkodást pedig egyetlen csapás zárja. Ez ha felkészületlenül, vagy nagy erőfölényben éri az ellenfelet, akár egy halálos vágás is lehet, de Koizumo ezúttal nem a kard élét használta, így Benji csupán elájul, ha a támadás betalál. Ha valamilyen okból ez nem sikerülne, Shunshinnal arrébb megy, hogy ellenfele ne tudja elérni, és hagyja Benjit támadni.
Kenta Koizumo- Játékos
Adatlap
Válaszként elkezdte becsmérelni a családom, de nem volt időm ezen leragadni, hisz már egy kardot idézet elő és hirtelen támadásba lendült, szó szerint egy pillanat előtt már előttem volt, de annyi időm volt, hogy pár centit kitérjek balra, ezáltal a jobb vállamba kaptam a csapását az életlen kardnak, ami hatalmas fájdalmat jelentett, megrepedt, de talán el is törött az ott lévő csontom, önkénytelenül felkiáltottam, és összehúztam ráncaim a homlokomon, próbáltam ezzel egy időben bal kezemben lévő Kunaival vágást mérni az ellenfelemre, de ő a csapás után egyből eltűnt előlem a Shunshinnal. Átraktam a jobb kezembe a Kunait és a bal kezemmel nyúltam az övtáskámhoz, mert a jobb karom, alig tudtam mozgatni, ezek után gyors elhúztam a cipzárt és egy füstbombát vettem elő, amit magam alatt ledobtam, ahogy elcsattant a füstbomba, minden erőmmel, megpróbáltam megemelni a jobb kezem ami hatalmas fájdalmak árán, de sikerült, így eltudtam mutatni egy pecsétet és Bunshin no jutsu-val lekreáltam egy klónt, de a létrehozása közben, azt a tervet gondoltam ki neki, hogy kezdjen egyenesen futni, mint ha menekülne a jobb vállát "fogva". Ezek után pedig még egy pecsétet mutattam, majd a Henge no Jutsu segítségével egy kígyó alakját vettem fel, és megpróbáltam észrevétlenül a fűben elkúszni egy kicsit messzebb lévő fához, ahol felveszem az eredeti alakom, és megpróbálok kicsit pihenni, illetve egy tervet kidolgozni.
Djuka Benji- Játékos
Adatlap
Koizumo a technikával ellenfelére rontott, de Benji épphogy kitért a kábító csapás elől.
~ Nem is rossz, bár ha a kard élét használtam volna, már nem lenne karja. Azt persze nem mondhatom, hogy óvatlan, talán kicsit képzetlen. Majd idővel belejön, hacsak nem csinál addig valami hülyeséget.
A vágást reprezentáló Koizumo felé kunai lendült, de ő már erre is gondolt, a Shunshinnal könnyedén arrébb lendült. Benji kése csak a levegőt szelte át ellenfele hűlt helyén.
~ Na és most mi fog lépni? ~ fontolgatta Kenta, és végül ő maga a kivárás technikáját alkalmazta. A holdrejteki füstbombát alkalmazott, ami felrobbant, nagy mennyiségű, sűrű füsttel borította a környéket. A füstfelhő azonban messze nem érte el Koizumot.
~ Ezzel vajon mi volt a terve? Ha rám dobta volna a füstbombát, még érteném, miért tette, de ezzel mi célja volt? ~ tanakodott. Ekkor a füstből egy alak rajzolódott ki, és megrohamozta őt jobb vállát fogva.
~ Bátor gyerek.. Várjunk, ez egy klón. ~ szúrta ki a trükköt a fiú, és elhajította a bal kezében lévő shurikent. A dobófegyver egyenesen a klón fejébe állt, ami eltűnésével csak növelte a tisztást borító füst mennyiségét.
- Most még feladhatod! - kiáltott a vándor ninja, amint a füst elszállt. Benji nem volt a látómezejében, de körbe rengeteg volt a fa. ami mögé elbújhatott.
~ Addig menekülhetett el, amíg én a klónnal voltam elfoglalva. Ha a fák közé ment, nincsen bonyolult dolgom.
Kezével pecséteket formázott, majd a jutsu nevét kiáltotta.
- Katon: Goukakyuu no Jutsu!
~ Ez majd felgyújtja az erőt, és akkor kénytelen lesz előbújni, vagy még messzebb menni. ~ indította el a tűzgolyót a korábbi füstbomba mögött lévő terület felé.
Kenta Koizumo- Játékos
Adatlap
Benji terve sikeresen bejött, hisz amíg ellenfele a klónnal volt elfoglalva, ő eltudott menekülni, kígyó alakba egy fa mögé, majd ott valódi alakját felvéve, a kezét fájlalta és gondolkodásba kezdett.
~ Esélyem sincs. Irtó gyors és sebesült vagyok. Arra alig van erőm, hogy pecséteket formáljak. Menekülni viszont, ugyan nem fogok. Valamit ki kell találnom ~
De nem igazán volt ideje, elmélkedni, ugyan is, hirtelen kisebb hőt kezdett érezni, ekkor a fa mögé tekintett, és egy óriási tűzgolyó tartott felé.
~ A fenébe. Használnom kell megint az alakváltás jutsu-t, hogy betudjak mögé kerülni és lesből tudjak támadni ~ Gondolta Benji és ezek után, erőt vett magán, megemelte mindkét karját, egy pecsétet formált, és ezúttal egy Mókus alakját vette fel, hogy legyen ideje kitérni, de lehetőleg ne vegye észre Koizumo. Megpróbált a fák és bokrok mentén haladni, hogy ne vegye észre őt ellenfele. Hogy ha azonban észre veszi, egyből félbe hagyja a jutsu-t és a kezében lévő Kunai-t, Koi mellkasa felé hajítja. Viszont ha sikeresen mögé tud kerülni, akkor is felveszi a rendes alakját, majd a szájával tartja meg a Kunai-ját, amíg elővesz 3 shuriken-t, amit letesz maga elé, ezek után, vissza veszi a bal kezébe a Kunai-t, és a pengéjét felhevíti a tűz chakrájával, ha ezzel végzett, egyből egy dobást mér Koi bal térdhajlata felé, illetve kezébe veszi a shurikeneket és azokat, ellenfele háta felé dobja, amint leadta a dobásokat, a Shunshin no jutsu-val pozíciót vált, és elrejtőzik egy bokorba, hogy az ellenség, ne találjon rá.
~ Esélyem sincs. Irtó gyors és sebesült vagyok. Arra alig van erőm, hogy pecséteket formáljak. Menekülni viszont, ugyan nem fogok. Valamit ki kell találnom ~
De nem igazán volt ideje, elmélkedni, ugyan is, hirtelen kisebb hőt kezdett érezni, ekkor a fa mögé tekintett, és egy óriási tűzgolyó tartott felé.
~ A fenébe. Használnom kell megint az alakváltás jutsu-t, hogy betudjak mögé kerülni és lesből tudjak támadni ~ Gondolta Benji és ezek után, erőt vett magán, megemelte mindkét karját, egy pecsétet formált, és ezúttal egy Mókus alakját vette fel, hogy legyen ideje kitérni, de lehetőleg ne vegye észre Koizumo. Megpróbált a fák és bokrok mentén haladni, hogy ne vegye észre őt ellenfele. Hogy ha azonban észre veszi, egyből félbe hagyja a jutsu-t és a kezében lévő Kunai-t, Koi mellkasa felé hajítja. Viszont ha sikeresen mögé tud kerülni, akkor is felveszi a rendes alakját, majd a szájával tartja meg a Kunai-ját, amíg elővesz 3 shuriken-t, amit letesz maga elé, ezek után, vissza veszi a bal kezébe a Kunai-t, és a pengéjét felhevíti a tűz chakrájával, ha ezzel végzett, egyből egy dobást mér Koi bal térdhajlata felé, illetve kezébe veszi a shurikeneket és azokat, ellenfele háta felé dobja, amint leadta a dobásokat, a Shunshin no jutsu-val pozíciót vált, és elrejtőzik egy bokorba, hogy az ellenség, ne találjon rá.
Djuka Benji- Játékos
Adatlap
Koizumo nyugodtan figyelte az erdőt, amely technikája nyomán lassacskán lángra kapott. Nem volt piromániás, de mindig lenyűgözte a tűz látványa, ezért is szerette annyira az elemét. Ha a megmaradt elemek közül kellett volna választania, a másik, amit kedvelt a villám volt. A természet ezen két nyers ereje, amit még az ember is csak szerencsével tud megfékezni illett Koizumo egyéniségéhez. Ő is megfékezhetetlen akart lenni. Perzselő, mint a tűztenger, és gyors, mint az ég sebes villáma.
Füst szállt fel a terjedő tűz felől.
~ A fenébe, ez még gondot okozhat ~ jutott eszébe Koizumonak a terv hátulütője. ~ Ha meglátják a füstöt a városban, biztos mindenki aki csak él és mozog, ide fog rohanni oltani vagy bámészkodni. Ha kiderül, hogy egy idegen shinobi gyújtotta a nyakukra az erdőt, nagyot fog esni a népszerűségem a helyiek szemében, ami ha jól sejtem, agresszívan kifejezett asszimpatizálást fog kiváltani. Két percet adok ennek a mitugrásznak, ha nem kerül elő, akkor lelépek.
Benji azonban nem mutatkozott még másodpercekig. Az ágakon néhány bőrét féltő állat ugrált hidegebb tájakra, köztük egy mókus is. Kenta ritkán látott állatokat, valahogy akármilyen élettel teli erdőben bóklászott, mindig elkerülték őt. Ez a mókus azonban inkább mintha közeledett volna felé.
~ Biztos képzelődöm ~ hagyta annyiban a fiú, és visszanézett a lángok irányába. Ennek ellenére azonban némiképp háta mögé is leskelődött, ha esetleg onnan érné támadás. Jól is sejtette. Meg szerette volna kerülni a tüzet, hogy megnézze a túloldalt, és ha nem találja ott haldokolni ellenfelét, részéről vége is lett volna a harcnak. Azonban arrébb emelt lábának térde mellett kunai zúgott el. Ha az eltalálja, biztos nem mozdul egy ideig.
~ Mégis a mókus volt? Lehetetlen. De akkor.. ~ lepődött meg a támadásra, és egyből gyorsan hátrafordult. Mellkasa felé már süvítettek a shurikenek, egészen pontosan három darab. Megemelte ninjatoját, és ahogy a samuraitól tanulta, hárította a pengéket. Mire azonban ideje lett volna Benjivel foglalkozni, ő már felszívódott. Koizumonak azonban nem volt ideje tökölni, úgyhogy felkiáltott.
- Na pattanj elő most gyorsan, te szájhős! Nincs időm itt szarakodni. Sietnem kell, mert a végén még ideérnek a civilek, és semmi kedvem rabló-pandúrt játszani velük, úgyhogy gyorsan rendezzük ezt le!
~ A fenébe, ez még gondot okozhat ~ jutott eszébe Koizumonak a terv hátulütője. ~ Ha meglátják a füstöt a városban, biztos mindenki aki csak él és mozog, ide fog rohanni oltani vagy bámészkodni. Ha kiderül, hogy egy idegen shinobi gyújtotta a nyakukra az erdőt, nagyot fog esni a népszerűségem a helyiek szemében, ami ha jól sejtem, agresszívan kifejezett asszimpatizálást fog kiváltani. Két percet adok ennek a mitugrásznak, ha nem kerül elő, akkor lelépek.
Benji azonban nem mutatkozott még másodpercekig. Az ágakon néhány bőrét féltő állat ugrált hidegebb tájakra, köztük egy mókus is. Kenta ritkán látott állatokat, valahogy akármilyen élettel teli erdőben bóklászott, mindig elkerülték őt. Ez a mókus azonban inkább mintha közeledett volna felé.
~ Biztos képzelődöm ~ hagyta annyiban a fiú, és visszanézett a lángok irányába. Ennek ellenére azonban némiképp háta mögé is leskelődött, ha esetleg onnan érné támadás. Jól is sejtette. Meg szerette volna kerülni a tüzet, hogy megnézze a túloldalt, és ha nem találja ott haldokolni ellenfelét, részéről vége is lett volna a harcnak. Azonban arrébb emelt lábának térde mellett kunai zúgott el. Ha az eltalálja, biztos nem mozdul egy ideig.
~ Mégis a mókus volt? Lehetetlen. De akkor.. ~ lepődött meg a támadásra, és egyből gyorsan hátrafordult. Mellkasa felé már süvítettek a shurikenek, egészen pontosan három darab. Megemelte ninjatoját, és ahogy a samuraitól tanulta, hárította a pengéket. Mire azonban ideje lett volna Benjivel foglalkozni, ő már felszívódott. Koizumonak azonban nem volt ideje tökölni, úgyhogy felkiáltott.
- Na pattanj elő most gyorsan, te szájhős! Nincs időm itt szarakodni. Sietnem kell, mert a végén még ideérnek a civilek, és semmi kedvem rabló-pandúrt játszani velük, úgyhogy gyorsan rendezzük ezt le!
Kenta Koizumo- Játékos
Adatlap
Benji terve ismét bevált, viszont balszerencséjére, ellenfele pont elindult, amikor a térde felé hajította a Kunai-t és ez így mellé ment, ám mikor megfordult már a shuriken-nek repültek a mellkasa felé, óriási sebességgel
~ Most meg vagy, lehetetlen, hogy ilyen kevés idő alatt lereagáljad ezt ~ gondolta magabiztosan Benji, és mosolyogta el magát, ám ekkor ellenfele, hirtelen az összes shuriken-t egy pillanat alatt hárította
~ Micsoda?! Ez nem lehet! ~ esett kétségbe a fiú, ám nem szomorkodott sokáig, hanem a fürge test technikával, eliszkolt egy tereptárgy mögé, majd ekkor ellenfele felkiáltott, hogy lépjen elő, mert ide fog gyűlni mindenki
~ Fenébe... Ha sok civil ide jön, őket egy szempillantás alatt lemészárolná. Mit tegyek? Fogytán a chakrám és a vállam is sérült, jobbik esetben talán pár percig húznám ellene, de ez most nem számít. Mindent meg kell tennem, a falumért. Ez lesz valószínűleg az utolsó támadásom, szóval mindent felteszek rá. ~ ekkor Benji, elővett az övtáskájából egy Kunai-t, aminek felhevítette a pengéjét és a Kunai markolatát a szájába vette, majd még egy Kunai-t vett elő és annak a pengéjét is felhevítette, ám azt karjába tartotta. Ezek után a Shunshin no jutsu-val ellenfelére rontott egyenesen és a bal kezében lévő Kunai-val, ellenfele oldalát célozta (hisz oldal irányból érkezett), a szájában lévő Kunai-val pedig ellenfele nyakát.
Valószínűleg, ez a támadás után, mindenképp elterül és bár eszméletét nem veszti el, kimerültség miatt, nem tud majd felkelni.
~ Most meg vagy, lehetetlen, hogy ilyen kevés idő alatt lereagáljad ezt ~ gondolta magabiztosan Benji, és mosolyogta el magát, ám ekkor ellenfele, hirtelen az összes shuriken-t egy pillanat alatt hárította
~ Micsoda?! Ez nem lehet! ~ esett kétségbe a fiú, ám nem szomorkodott sokáig, hanem a fürge test technikával, eliszkolt egy tereptárgy mögé, majd ekkor ellenfele felkiáltott, hogy lépjen elő, mert ide fog gyűlni mindenki
~ Fenébe... Ha sok civil ide jön, őket egy szempillantás alatt lemészárolná. Mit tegyek? Fogytán a chakrám és a vállam is sérült, jobbik esetben talán pár percig húznám ellene, de ez most nem számít. Mindent meg kell tennem, a falumért. Ez lesz valószínűleg az utolsó támadásom, szóval mindent felteszek rá. ~ ekkor Benji, elővett az övtáskájából egy Kunai-t, aminek felhevítette a pengéjét és a Kunai markolatát a szájába vette, majd még egy Kunai-t vett elő és annak a pengéjét is felhevítette, ám azt karjába tartotta. Ezek után a Shunshin no jutsu-val ellenfelére rontott egyenesen és a bal kezében lévő Kunai-val, ellenfele oldalát célozta (hisz oldal irányból érkezett), a szájában lévő Kunai-val pedig ellenfele nyakát.
Valószínűleg, ez a támadás után, mindenképp elterül és bár eszméletét nem veszti el, kimerültség miatt, nem tud majd felkelni.
Djuka Benji- Játékos
Adatlap
Koizumo felszólította Benjit, hogy lépjen elő, de ő nem felelt.
~ Hát jó, akkor elindulok. ~ gondolta, de ebben a pillanatban ellenfele rontott elő a fiú jobb oldala felől, kezében és szájában kunai-jal. Ez a támadás kissé váratlanul érte a vándort, de egyből mérlegelni kezdett.
~ A szájával a nyakam, a kezében lévővel pedig az egész felsőtestem és a combom is célba veheti. Egyértelműen a nyak felé érkezőt kell védenem, a másikra nem marad időm, hacsak... ~ ösztönösen cselekedett, és ez még gyorsabbá tette mozdulatait. A ninjatoval Benji feje irányába szúrt, és kiütötte szájából a kunait, bal kezével pedig elkapta ellenfele jobbjában levő pengéjét. A kés átszúrta a tenyerét, és a felhevített vas sisteregve égette Kenta kezét, aki dacolt a fájdalommal. Közben ellenfele eltérített feje állcsúcson vágta őt, ami kissé felidegesítette. Ninjatoja markolatával tarkón vágta az elfogott ninját, bár erre semmi szüksége nem volt, magától is elájult volna. Felhasználta az összes chakráját. Ha a holdrejteki valamivel idősebb lett volna, valószínűleg már máglyán égne, de így Koizumo csak lefejtette magáról, és arrébb tette.
- Egész jó támadás volt. Te még sokra viheted. Feltéve ha keményen edzel. - szavait suttogva a tudattalan állapotban heverő testnek címezte. Azonban a falusiak lépéseinek, kiáltásainak a zaja verte fel mélázásából.
~ Egész gyorsan ideértek. Mennem kéne. ~ állapította meg, majd menekülési útvonal után nézett. Ninjatoját, amivel harcolt, leszúrta a földbe Benji mellé. ~ Hű társam voltál, Genkai, ugyanúgy szolgáld ezt a fiút is! ~ simított végig a kardon, majd a Shunshinnal felgyorsított lépésekkel elindult a terjengő tűz irányába. Megkerülte a lángokat, és belevetette magát a sűrű erdőbe. Itt már nem találhatták meg a civilek, túlságosan sok munkát okozott nekik az egyre nagyobbá hatalmasodó tűz.
~ Nem kifejezetten kedvelem ezt az országot...
// Köszönöm a játékot! //
Kenta Koizumo- Játékos
Adatlap
Benji elrugaszkodik a fáról, majd Koi felé ugrik minden erejével, de a hihetetlenül gyors ellenfele, kitudta védeni a nyaka felé induló támadást, ami pedig az oldalára irányult, azt a tenyerével fogta fel, a kunai át is vitte a tenyerét és égette a tenyerében lévő húst, közben a fejpánttal Benji állcsúcson fejelte Koi-t önkénytelenül, erre ellenfele haragjából a fegyvere markolatával tarkón vágta őt, ami következtében elájult a fiú, de még az utolsó pillanatban amikor még magánál volt, elmosolyogta magát, hisz mindent megtett, és meg is tudta sebezni, ellenfelét. Pont kezdtek oda érni a falusiak, ezért a tűzföldi el is iszkolt onnan. A falusiak nagy bőszen jöttek, de amint meglátták, hogy csak a kitaszított fiú van ott, mindenki vállat vonva megfordult, kivéve egy Chunin lévő fiatal lány, aki vállra kapta és elvitte a fiút is a kórházba és a kardot is. Mikor a fiú magához tért, csak egy nővér volt bent.
- Hol vagyok? Mi történt? - mormogta Benji
- A kórházban. Egy küzdelembe volt részed, szerencséd, hogy életben vagy még - válaszolt a nővér
~ Szerencse? Ha megakart volna ölni, nagyon sok alkalma volt rá. Lehet nem is volt rossz ember? Lehet amit nap, mint nap hallunk, hogy az ellenség gonosz, nem teljesen igaz? Az se biztos, hogy rossz szándék vezényelte ide. Viszont tényleg szerencsés vagyok, hogy egy ilyen ellenfelet fogtam ki. ~ Ezek után csak mosolygott Benji, és újra álomba szenderedett a kórterembe.
// Én is köszönöm szépen a játékot //
- Hol vagyok? Mi történt? - mormogta Benji
- A kórházban. Egy küzdelembe volt részed, szerencséd, hogy életben vagy még - válaszolt a nővér
~ Szerencse? Ha megakart volna ölni, nagyon sok alkalma volt rá. Lehet nem is volt rossz ember? Lehet amit nap, mint nap hallunk, hogy az ellenség gonosz, nem teljesen igaz? Az se biztos, hogy rossz szándék vezényelte ide. Viszont tényleg szerencsés vagyok, hogy egy ilyen ellenfelet fogtam ki. ~ Ezek után csak mosolygott Benji, és újra álomba szenderedett a kórterembe.
// Én is köszönöm szépen a játékot //
Djuka Benji- Játékos
Adatlap
Gyors vagyok, mint az ítélet.
Jutalmatok, mivel azért valahogy meg kell oldani a szintkülönbségeket, ezért legyen egyenlően +6 chakra.
(Legközelebbi harcokban azért, ha kérhetem, írjátok fel a chakra és az állapot százalékát. ^^ )
Jutalmatok, mivel azért valahogy meg kell oldani a szintkülönbségeket, ezért legyen egyenlően +6 chakra.
(Legközelebbi harcokban azért, ha kérhetem, írjátok fel a chakra és az állapot százalékát. ^^ )
Terumi Mei- Moderátor
- Specializálódás : Kdeves Mizukga
Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka
Similar topics
» Kenta Koizumo
» Aiza vs. Kenta Koizumo
» Kenta Koizumo
» Kenta Koizumo vs Takeyanagi Tomoko
» A 3. vizsga - Kenta Koizumo vs Kaibutsu Hiroto
» Aiza vs. Kenta Koizumo
» Kenta Koizumo
» Kenta Koizumo vs Takeyanagi Tomoko
» A 3. vizsga - Kenta Koizumo vs Kaibutsu Hiroto
Naruto Gundan :: Kaszinó :: PvP Harcok :: Archívumok
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.