Partvidékek

+8
Orochimaru (Inaktív)
Umi Michishio
Shikamaru(Inaktív)
Azumi Yuurei
Unazaki Ashura
Sai
Kuro Yuugure
Kanmiru
12 posters

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Partvidékek Empty Partvidékek

Témanyitás  Kanmiru Pént. Ápr. 02 2010, 01:45

Az ország csendes, lankás partjai, ritkás erdőségekkel.
Kanmiru
Kanmiru
Játékos

Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Vissza az elejére Go down

Partvidékek Empty Re: Partvidékek

Témanyitás  Kuro Yuugure Csüt. Május 12 2011, 12:39

[Sai]

Nem is igazán tudtam, hogy merre járok. Minél távolabb akartam kerülni a szállótól, Ran-tól. Próbáltam összeszedni a gondolataim, de mintha az emlékek is egyre távolabb kerültek volna tőlem, ahogy a partvidékek felé barangoltam.
Két nap rohanás után visszavettem a tempóból. Általában futottam összeesésig, aztán elaludtam, felkeltem, futottam. Pár kilót is biztos leadtam, nem volt kedvem enni különösebben. Egyelőre csak menekültem a történtek elől és nem akartam gondolni se rájuk. Ez így nem mehetett sokáig, a második nap estéjén komolyan elfáradtam. Megálltam, eldöntöttem hogy rendbe rakom magam végre. Egy patak közelében sikerült letáboroznom, megmosakodtam, ettem valami maradék kaját, ami nem tudom mikorról maradt meg, de még ehető volt.
Miara halott, Ran őrült pszichopata. Ismét egyedül vagyok. Könnyű megszokni a jót. Megszoktam, hogy ott van Ran és együtt mászkálunk, Miarát is egészen megkedveltem… Erre tessék, az események váratlan fordulatot vettek és… Mihez kezdjek most? Céltalanul bolyongok mindenfelé. Fejlődésben teljesen el vagyok maradva. Talán meg kéne állapodnom valahol, mondjuk keresnek kéne egy tanítót. Éppen Ran is taníthatott volna, de ő nem nézett ki tanár fajtának és határozottan tartottam volna tőle, hogy egyszer merő véletlenségből meggyilkol. Rant szépen elfelejtjük és Miarat is. Most pedig alszunk egyet és megálmodjuk reggelre, hogy mi legyen velünk.
Egy fának támaszkodva aludtam el, elég gyorsan. Egyszer felébredtem, amikor valahol félúton voltam a fa törzse és a föld között. Keményen ütköztem valami gallyal is hála az égnek, de nem foglalkoztam vele. Egy nagy sóhaj kíséretében elterültem a fűben, hogy újra elnyomhasson az álom.

Kuro Yuugure
Kuro Yuugure
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 135

Témanyitás  Sai Kedd Május 17 2011, 11:42

[Yuu]

Másodszorra puha melegre ébredtél, amit hirtelen talán nem is tudtál hova tenni, valahogy nem illett a képbe. Ezért lehetett, hogy hirtelen ültél fel, s végigsajdult a hátad. Minden bizonnyal az éjszakai incidens egyik ággal való találkozásának nyoma...
A puha valami egy gyöünyörű, ezüstszínű róka volt, aki hatalmas, sárgás szemeit rád emelte. Melletted kis tábortűz égett, és az egész olyan abszurd nyugodtságot árasztott. Embernek azonban nem volt nyoma. Az viszont nem tűnt logikusnak, hogy egy ezüstszínű róka csak úgy nekiáll tüzet rakni.
- Jó reggelt, aranyom! - érkezett meg a fejed fölükl válasz egy idősebb asszony képében. - Tessék, egyél - huppan le melléd az ágról ruganyosan, mintha nem is 70, csak 20 éves lenne maximum. Márpedig inkább éz ki 70-nek, mint 20-nak... - Szükséged lesz az energiára, csak úgy bűzlesz valami lélekváltó szagától.
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Témanyitás  Kuro Yuugure Kedd Május 17 2011, 21:04

Furcsa reggel… Talán nem kéne többet aludnom. Valami nem volt rendben mikor ébredeztem és ezt tapasztalván gyorsan ülő helyzetbe kerültem. Fájt a hátam, hirtelen azt se tudtam mitől. Visszanézve láttam, hogy egy ezüst bundás róka meredt rám a nagy arany szemeivel.
- Hűha… - meredtem rá én is nagy barna szemekkel.
Nem csodálkozhattam sokáig, valaki megszólított. Egy öregasszony ugrott le a fejem fölött tornyosuló fáról. Fölnéztem a gallyra, felmértem a magasságot, aztán elkezdett rángatózni a szám széle… Még hogy egy vén nyanya ilyen megszégyenítően ugrálgasson a fákról…
Rögtön olyat mondott amitől elkomolyodtam. Lélekváltó? Végül is Rannak más lett a személyisége, de hogy miért…?
- Ki maga? És miről beszél? – Föltápászkodtam és úgy helyezkedtem, hogy lássam a rókát és a nyanyát is.
Máris túl sokat tud. Jó ninja volt és mint láthattam még mindig az. Jó kérdés, hogy bűnöző kategóriás-e vagy sem. De miért vándorolna egy öregasszony egyedül a házi vadállatával?... És vajon mi a reggeli?...
Kuro Yuugure
Kuro Yuugure
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Szomb. Május 28 2011, 00:21

- Miért, minek látszom? Egy letáborozott utazó vagyok - néz végig magán - elvileg idősebb nő jó kondícióban egy ezüstszínű rókával. Beszélni meg, aranyom, rólad és a kevésbé biztató helyzetedről beszéltem. Messzire bűzlesz tőle. Iszonyat allergiás rá az orrom, így messziről kiszagolom. Bár neked nagyobb pech az, hogy maga a lélekváltó is könnyedén megtalál emiatt. Tekintve, ahogy kinézel, nem sok esélyed lehet ellene, így a helyedben elkezdenék aggódni, vagy legalább szednék egy adag Mikörics virágot, és bekenném magam a tejével. De most inkább egyél, míg ki nem hűl a kígyóhús, mert akkor rágóssá dermed.
Úgy tűnik, neked csak és kizárólag nem normális alakokhoz van mindig szerencséd.

Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Kuro Yuugure Vas. Május 29 2011, 22:23

A nem sok esélyem lévén mondat hallatán megtörten huppantam a földre. Igaza van, de mennyire igaza van. Egy utolsó szerencsétlen és béna alak vagyok, nagyon jól mondta… Viszont az, hogy bűzölgök már érdekesebb téma, pláne, hogy így még meg is találhat Ran. Akarom én, hogy eltűnjön a szag?
- Ki maga, vagyis honnan jött, miért utazik, mit csinált fiatal korában… De inkább a lélekváltók érdekelnek… Amúgy meg kb. 3 éve jöttem el hazulról, azóta jóformán semmit nem tanultam, ami erősebé tett volna. Szóval erről ennyit.
Egykedvűen bámultam a kajára. Egy darabig elszörnyülködtem azon, hogy kígyó, de végül is… Ez csak pörkölt marhahúsból! Igen, ez bizony marha… marha marha marha… Mindjárt nem is olyan szörnyű. Arrébb csusszantam a rókához és leültem szembe vele. Milyen szép… Kéne nekem is tartanom valami állatot. Az állatra bambulva ettem a… marhapörköltet! Közben pedig reméltem, hogy sok mindenre választ kapok.
Kuro Yuugure
Kuro Yuugure
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Szer. Jún. 01 2011, 22:41

- Olyan rég születtem, arra sem emlékszem már, hol történt - kuncorászik az idős nő, majd rád pillant jelentőségteljesen. - Nem lehet tudni sokat róluk. Hogy és miért születtek, vagy alkották őket, mi az, ami miatt változnak, mi az, ami eldönti, milyen irányba. Csak elméletek vannak. Egyesek szerint egy félresikerült jutsu eredménye egy-egy példány, mások szerint öröklődik. Tény, nem lehet tudni, hogy újabb példányok kerülnek-e elő, vagy csak a lélek újul meg a testet is magához formálva. Azon meg meg sem lepődnénk, ha valaki az örök élet és fiatalság titkát kereseve félresiklott volna. Egy biztos, ha úgy érzik, az aktuális énjük már nem védi meg őket a külső hatásoktól, ellenségektől, új ént vesznek magukra, a környezetükből véve magukhoz új tulajdonságaikat, legyen az állati vagy emberi tulajdonság. A lényeg, hogy ahhoz, hogy e tulajdonságot megszerezzék, meg kell szerezniük a másik lelkét, és meg kell ölniük. Ha még élsz, azt jelenti, hogy vagy nem volták kéznél, vagy nem vagy elég vonzó. Utóbbira kisebb az esély, mert akkor nem jelölt volna meg. Azt hiszem, csak épp nem voltál számára jó helyen jó időben. Viszont valami felkeltette az érdeklődését benned - úgy beszél, mintha a holnapi időjárást ecsetelné. De semmit nem mondott sem arról, mivel lehetne végezni vele, sem arra nem reagált, hogy értékeled önmagad és képességeid. Szó szerint úgy tűnik, elengedte őket a füle mellett.
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Kuro Yuugure Csüt. Jún. 02 2011, 10:36

Nem néztem rá, amíg mesélt, a róka elbűvölt. Csak mikor befejezte a mondandóját fordultam felé.
- Érdekel ez a dolog… Nem sokra emlékszem az egészből. Harcoltunk valakivel, utána ágyhoz volt kötve, mert lesérült. Utána volt az, hogy begubózott a fürdőszobába és Miara vitt neki gondolom kaját. Mikor egyszer belestem a szobájába egy megkövült macska gurult ki a fürdőből. – itt megborzongtam – Aztán gondolom vége lett az átalakulásnak… Miara mondta, hogy ő már nem az a valaki, aki régen is volt. Itt képszakadás, aztán ha jól emlékszem visszamentem a szállóba és Miarat holtan találtam. Aztán összefutottam vele is… Én az ablakhoz hátráltam… Azt hiszem láttam magam előtt a halott testvéremet is… Aztán történt valami, amire nem emlékszem, utána meg valami gyöngyről beszélt talán és hogy nem is gondolta, hogy én erre képes vagyok?... A fenébe is.
A térdembe vertem a fejem, hátha sikerül belőle kiütni valamit, de hiába.
- Egy darabig ott maradtam sokkos állapotban. Ő eltűnt és én is jobbnak láttam meglépni. Ez 2-3 napja volt azt hiszem. Nem is találkoztam még ehhez foghatóval… Nagyon érdekes… Amúgy hogy talált meg? – néztem rá hirtelen – És miért segített?
Közben a kígyó is lement… Amíg beszélt nem is figyeltem rá mit eszem… De ne kelljen többé…

Kuro Yuugure
Kuro Yuugure
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Pént. Jún. 03 2011, 01:22

A nő derűsen hallgatta a beszámolód, arcára nem ült ki semmi, mégis az aurája mintha változott volna kissé, érdeklődő lett, és talán valahogy baljósabb a szótlan mosoly az arcán.
- Gyöngy? - vakarja meg az állát elgondolkodón, s a maradék vacsoráját a rókának hajítja, s a tűzbe bámulva mérlegel tovább. Váratlanul szólal meg, talán egyik legfájóbb pontodra tapintva: - A halott testvéred, az ikred?
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Kuro Yuugure Pént. Jún. 03 2011, 09:04

Csak néztem rá egy darabig, miközben éreztem, hogy csavargatják a beleimet a gyomromban.
- Öhm… Igen, az ikertestvérem volt. – nyögtem ki végül zavartan vigyorogva.
Az ölembe bámultam. Bár már a sírás nem fog el ilyenkor és úgy érzem beszélni is tudok róla… Még mindig zavart leszek mikor róla van szó. Még mindig közel van hozzám és nem sikerült elengedni és az egyetlen érzékeny pontja kis, jelentéktelen életemnek.
- Megölték… - morogtam még, de csak úgy magam elé nem is tudom miért…
Kuro Yuugure
Kuro Yuugure
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Vas. Jún. 05 2011, 00:56

- Értem - feleli közömbösen a nő, nem törődve hangulatváltozásoddal sem. Teljesen érdektelenül viselkedik, mintha ezzel is közölni szeretné, a te dolgod, őt nem igazán izgatják az eféle dolgok. - Az ikrek kapcsolata legendás, és mivel lelki szinten is tökéletes kapocs alakulhat ki közöttük, minden bizonnyal akadhat elég érdekesség benne egy lélekváltó számára. Puszta feltételezés, de hallottam már olyan legendákat, melyek szerint a lélek képes gyöngyöket könnyezni a világra, feltehetően a túláradó érzelmeid szülötte volt ama gyöngy is, amelyről beszéltél, s mint ilyen, igazi ínyencség egy lélekvaló számára. Minden bizonnyal a búskomorságod vonzotta őt eredetileg is.
Igen bosszantó a néni lelki nyugalma, mintha teljesen lényegtelen, hétköznapi dolgokról beszélne, de semmivel nem szolgál, ami valami konkrét megoldásal szolgálhatna, pedig ha ennyit tud ezekről a bizonyos lélekváltókról, és látszólag jó kondiban van, még akár taníthatna neked is valami hasznosat... De nem, ez neki látszólag eszébe sem jutott. Vajon azért, mert nem akarja elvállalni, vagy azért mert ilyen a stílusa?

Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Kuro Yuugure Vas. Jún. 05 2011, 23:43

- Vagyis legyek vidámabb. – morogtam magam elé, aztán kis gondolkodás és egy nagy sóhaj után felé fordultam – Merre tart éppen? Vagy mi célból bolyong?… Igazából mindegy is… Nem tarthatnék magával? Hátha ellesek valamit a főzőtudományából.
A válasza lényegében mindegy, de azért mondjon igent. Ranról meg akarok tudni még többet, már ha van még valami mondanivalója róla. Visszagondolva megint drága testvéremre ismét megtámadott az a szörnyű érzés, hogy még él, biztosan él és az amit aznap láttam csak illúzió és valaki mindenkit átvert. Vagyis teljes mértékben meggyőződhetek arról, hogy még mindig nem tettem túl magam a halálán. Ez az érzés már örökké kísérni fog?
Jobb is lenne a nyanyával tartani. Megismerhetek valaki újat és talán, ha lelépek egyszer, viszem magammal a rókáját is… Esetleg fogok magamnak egy saját rókát, vagy macskát. Nem is rossz ötlet.
Kuro Yuugure
Kuro Yuugure
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Pént. Jún. 10 2011, 00:22

- Rád férne, de ezzel már elkéstél. Megtalálta benned, amire szüksége van, így kiérleli majd a pillanatot, amikor elveheti - a nőci egyre biztatóbb. Lehet, bokán kellene rúgni, hogy tudjon viselkedni, mert a sok évtized alatt látszólag nem feltétlen sikerült beléverni az empátiát.
A főzőtudományára utaló megjegyzésedre viszont felnevet.
- Nincs kifejezett célom, megyek, amerre Shiruki visz - biccent a róka felé, aki ezek szerint a különös "csapat" vezetője. - Ha belegyezik, velünk tarthatsz, azonban, ha megtagad bármely reggelen is, többé nem cipellek majd magammal. Shiruki különleges, pontosan tudja, kinek mennyi szüksége van ránk. Ő talált rád is, s egyelőre szimpatizál veled, illenék viszonozni - mosolyog rád és vár. Vár arra, hogy mondd ki, amit akarsz, mert addig úgysem kapod meg. Az életben legalább annyit meg kell küzdeni dolgokért, hogy kinyissuk miatta a szánk, vállalva a visszautasítást is. Ha nem szólalsz meg, akkor viszont csak összepakol majd kis idő múlva, s Shirukinak intve indul neki valóban arra, amerre a róka szalad előre.
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Kuro Yuugure Pént. Jún. 10 2011, 13:40

Elkéstem… Köszi… Ám igaza van. De minek kell bennem megérnie? Viszont a róka viszi? Mi? Megint a rókát bámultam nagyon, de már kicsit gyanakvóan. Remélem a gondolataimba nem lát bele, melyek az elrablásával kapcsolatosak voltak pár perce. Tehát az a róka nem hülye. Lehet, hogy ő egy ember róka bőrben? Lehet, hogy ő Ran és ez az egész egy nagy átverés most? … Ne lássak rémeket… De ha a nyanya elismeri úgymond vezetőjének, akkor valami csak nincs vele rendben.
Na de mit akarok? Jó kérdés, még magam sem tudom. Hosszú távon a cél feléleszteni klánom képességét, továbbá találni valakit vagy valakiket, akiknek van erről a képességről fogalmuk. Netán egy elveszett rokon?
- Rövid távú célom egyszerű. Fejlődni. 3 éve jóformán semmit nem tanultam, nincs meg bennem egy biztos alap, amire komolyabb dolgokat lehetne építeni. Még csak azt sem tudom milyen elemű vagyok. Lényegében ennyi. Egyedül nem tudok mit kezdeni magammal, mindenképpen szükségem van valakire. És ha maguknak ez így nem jön be… - föltápászkodtam – Akkor muszáj leszek valaki mást keresni, túl sokáig lustultam…
Remélem elég meggyőzőre sikeredett és nem csaptam ki magam alól a fát…
- Amúgy hogy gondolta ezt a viszonzást…? Simogassam meg esetleg…? – néztem a rókára nagy komor tanácstalansággal– Öhm… köszi!
Ez így gáz volt…
Kuro Yuugure
Kuro Yuugure
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Hétf. Jún. 13 2011, 00:51

Mosolyognak, mind a ketten mosolyognak, s egy pillanatra az az érzésed támad, mintha ugyanúgy mosolyognának. Hátborzongató...
Aztán Shiruki lépdel hozzád közelebb, s leülve eléd, fejét előre nyújtja, hogy ha akarod, megsimogathatod, neki megfelel, kezdetnek minden megfelel, aztán majd úgyis megismered, és talán jobban megérted, mire vágyik, mivel lehet neki kedveskedni.
- Szóval tanulgatnál? - vaakrgatja meg ráncos állát a nő, sunyi csillogással szemeiben. - Legyen, megtaníthatlak egyre s másra, de ez esetben követned kell minden szavam, még ha nem is érted, mi lesz a lényege hosszabb távon, s szemeid előtt csak a rövid távú kellemetlenség lebeg. Kezdetnek például megragadhatnád a csomagjaim. Nem illendő, hogy egy idős asszony cipekedjen, míg a fiatal csak úgy csáborog jobbra-balra.
Ez talán teszt a hajlandóságoddal kapcsolatosan, de lehet, valóban csak az, aminek tűnik: egyszerűen kihasznál. Ahogy zöld ágra vergődtök, elindultok arra felé, amerre a lábatok, na meg persze a róka visz.

(Ha nem kavarsz balhét, akkor leírhatod, hogy három napig szinte semmi sem történik, csak meneteltek, biztosítanod kell a vacsorához valót vadászattal, gyűjtögetéssel, amivel tudod, illetve amihez van ismereted, s semmiségekről beszélgettek, vagy épp kornyikál a nő a rókának, aki tetszését kifejezve hallgatja, közben ismét Tűz Országa határvidékére értek - és értelemszerűen ott folytatjuk majd Very Happy - ha viszont valami kérdésed vagy problémád van, akkor még ide válaszolj ^^)
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Unazaki Ashura Szer. Dec. 21 2011, 17:55

Kellemes, ámbár fagyos tengeri levegő kényezteti annak az embernek az orrát aki erre a vidékre utazik az évnek ebben a szakában. A sirályok jellegzetes ámbár kissé idegesítően ismétlődően hallatják magukat, ahogy áldozatra várva repkednek a vízfelszín felett, egy óvatlan hal felbukkanásában bíznak. A fák már rég elvesztették dísznek és életben tartó leveleiket, esetleg egy-néhány régi dicsőségét rég elvesztett lombmaradvány maradt rajtuk, amik keservesen próbálnak a gazdatesten maradni. Valóban, érdemes ide eljönni, az idő is enyhébb mint másutt most a világban, a gőzfürdők szinte az egész országot melegen tartják, bár ide a partokhoz már nem igazán érnek el. A lassacskán hulló hóban, ami igazán még nem volt képes beteríteni a környéket, csak nagyon vékonyan, lépések zaja hallatszik az úton, legalábbis a szemfülesek hallhatják. A néha fel-fel ébredő szél vörös színben pompázó köpenyt lobogtat a szélben, amit csak a zsebébe helyezett kezek tartanak a helyén. A háton hordott katana egyszer-kétszer megzörren viselőjének a mozdulataira reagálva, bár így sem csinálva túl nagy zajt maga körül. A bal karon két ninjafalut jelképező fejpántok vannak, egyik a Vízét, a másik a Hangét, mindkettő középen mélyen átkarcolva, illetve itt-ott kisebb-nagyobb karcok láthatók még rajtuk, már sok ideje tulajdonosa ennek a két úti kellékének. A fejen hordott csuklya alól fehér hajtincsek lógnak ki, lassan beleolvadva a hóhullásba. Ennek a szettnek a viselőjét oly néven szokás emlegetni, hogy Unazaki Ashura. Persze még sokan máshogy is hívják, például szörnyeteg, gyilkológép, lelketlen orgyilkos, de ezek ugyan mégis kit érdekelnek?
Hősünk szép lassan haladt előre az úton. Hát igen, újra az úton. Szokásos világjárását tölti aranyom, jelenleg a Gőz Országán flancol végig, és úgy tűnik eddig nem találkozott semmi ellenséggel, ami furcsa számára, eddigre minimum egy szerencsehajhásznak bele kellett volna kötnie, aki pénzre vágyik, és szegény Ashura fejét szeretné lóvéra váltani. Persze az már relatív hogy ebben az elméletben ki a "szegény", vagyis aki rosszabbul jár, mivel a "jégszívű" hős eddig még nem találkozott olyannal aki sikeresen beválthatta volna őt, bár ezt jelzi már az is hogy jelenleg itt sétálgat a hóban, amit mellesleg nagyon megnyugtatónak tart, és mindig élvezi ezt az évszakát az évnek.
Levegővétele kevésbé látszik a hideg levegőben, mint a legtöbb embernek, ebben talán részt játszhat az is, hogy a hideg elég közel áll a szervezetéhez. Egy a part elrendezése miatti kanyarban megáll, és kicsit elrabolja tekintetét a tenger.
*Történhetne már valami. Kéne egy meló, vagy valami ami lefoglal. Hmmm, talán a következő kikötővárosban lesz valami*
Néz a kb. fél kilométeres távban látható kikötőre, sóhajt egyet, majd ismét elindul az úton, új úti célja felé.
Unazaki Ashura
Unazaki Ashura
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 61

Adatlap
Chakraszint: 820

Témanyitás  Azumi Yuurei Pént. Dec. 23 2011, 00:21

Már jó párnap eltelt azóta, hogy elhagytuk a szelem falut. Ahol Yuzut megtaláltam és elfogtam Goukant. A jutalom begyűjtése után meg ejtetünk egy kisebb bevásárlást. Ruhákat és felszerelést vásároltunk. Főként ruhákat és azt is jobbára csak Yuzunak. Már egyikünk sem emlékszik a kis város nevére, ahol bevásároltunk. Jelentéktelen kis hely volt ezért nem is érdemes említeni. Azt viszont sejtetem, hogy követnek minket. Nem biztos, de szóba jöhet üldözőink vannak. Ezért látatlanban is igyekeztünk megtenni mindent nyomaink elfedésére és az üldözök munkájának meg nehezítésére.
- Yuzu ha valami baj lenne, ugye tudod mi a dolgod.
- Igen persze, elbújok és várok, amíg nem szólsz vagy nem lesz csendes minden.
Mondta miközben végig ponta-Chan-t szorongatta. Biztos volt magában, de látszott, hogy fél. Meg kedvelt és talán egyre jobban bízik bennem. Ezért talán fél, hogy elveszít engem. Én pedig nem akarok neki csalódást okozni.

Ez mind két nappal ezelőtt történt. Most már tudom, vagy is tudjuk, van valaki a nyomunkban. Egy ember biztos, de nem kizárt többen vannak. Időben nem érünk biztonságos helyre, ezért taktikát kell váltanunk.
- Yuzu lécíves vidd ezt a tekercset magaddal és búj el ott a szikla mögött. Egy kis üreg van, ott ahol nem vehetnek észre.
Kislány bólint ponta chant és tekercset markolva elszaladt és eljut az említett helyre.
Én pedig ott álltam egyedül. Két ninjatot elő húztam és a földbe szúrtam. Vártam, hogy megtaláljanak és lezárjuk ezt az egész hercehurcát.
Azumi Yuurei
Azumi Yuurei
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 197
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 240 (C)
Erő : 150 (C)
Gyorsaság : 220 (C)
Ügyesség/Reflex : 187 (C)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197

Témanyitás  Shikamaru(Inaktív) Szer. Jan. 04 2012, 05:56

Ahogy teltek a napok, Azumi előtt egyre világosabb lett, hogy követik őket. Nem volt feltűnő, ha nem kap figyelmeztetést a pénz átadó férfitól, akkor talán nem is tűnt volt fel neki, így viszont azért észrevehető volt. Üldözői sosem léptek ki a fényre, mindig csak az árnyékok közül figyelték, ami azt jelentette, hogy nem akarták még elkapni, vártak valamire. Vagy valakire?
A lány folyamatosan fel volt készülve a támadásra, és ez kissé idegessé is tette, amit igazából Yuzu sínylett meg. Mert tényleg bízott már benne valamennyire, de nem kapta meg tőle azt a törődést, amire szüksége volt, Azumi pedig nem tudta neki megadni, mert egy pillanatra sem ereszthette le a védelmét. De jelenleg ez volt a legkisebb problémája, a fő cél most a pénz megtartása volt.
Egy kisvárosban jártak ez alkalommal, a helyi hotelben akartak megszállni az éjjel, majd azonnal indultak is volna tovább. Azonban nem úgy sikeredett a történet, ahogyan tervezték, ugyanis valamiért üldözőik ezt a helyet választották ahhoz, hogy akcióba lendüljenek. Másnap reggel, miután elhagyták ideiglenes szállásukat, a város főutcáján sétáltak, ami egyenesen kivezetett a településről, amikor nem messze előttük 3 fekete öltönyös embert szúrt ki Azumi. Ez még nem lett volna annyira fura, hiszen délelőtt 10 óra körül lehetett, és elég sok ember volt az utcán, akik közül szép számmal voltak fekete öltönyösök is, viszont ez a három mind a lány figyelte. És nem is zavarta őket láthatóan, hogy ezt Azumi észrevette. Ha jobban körülnéz, akkor láthatja, hogy nem alaptalan a három férfi magabiztossága, ugyanis nincsenek egyedül. Ha jobban körülnéz Azumi, és kifejezetten keresi a fekete öltönyös férfiakat maga körül, akkor észreveheti, hogy bizony körbevették. Az utcán hullámzó tömegben 1-1 szigetként álltak ezek a férfiak, és mind a lány figyelték. Viszont nem tudhatta, hogy mik a szándékaik. Egészen addig, míg egy kéz érintését nem érezte a hátán.
- Tedd le a táskát most azonnal a földre és hagyd el a várost, ez esetben megkíméljük az életed - hallatszódott a suttogás a háta mögül, ahogy viszont hirtelen megpördült, hogy megnézze ki volt az, senki sem látott maga mögött, csak a hullámzó tömeget. És a hang nem tűnt el.
- Ne próbálj meg ellenállni!
Itt már nem csak sejtés szinten volt az üzenetben fenyegetés, hanem világosan érezhette a lány a szavakból, hogy ezek nem tréfálnak, komolyan kell vennie őket.
Shikamaru(Inaktív)
Shikamaru(Inaktív)
Inaktív

Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Témanyitás  Azumi Yuurei Szer. Jan. 04 2012, 17:04

Tréfa vagy nem tréfa, kétféleképp lehet őket csak lerázni vagy átadom a pénzt. Ami nem áll szándékomban vagy megölöm mindet. Így megszabadulok a további üldözésektől. Még a világnak is szívességet teszek, hogy ha eltakarítom a szemetet.
Yuzuval megállunk egy cukorkás standnál. A figyelmeztetés pedig ott visszhangzik a fejemben, de már felkészültem a hasonló dolgokra. még előző éjjel szinte minden pénzem-lepecsételtem egy tekercsbe. Az aprócska aktatáskában pedig értéktelen papír halmok voltak csak. Kivéve pár bankot. Meg tévesztés kép a papír kötegek tetején volt egy-egy kis címletű papírpénz. Míg Yuzu kiválasztotta a cukorkákat én letettem a táskát, majd fizetem és távoztunk. A táska maradt a helyén ahova leraktam mi pedig elindultunk a szállásunk felé. Legalább is az édesség árusnak mondtuk. Na, jó nem mondtuk csak előtte beszélgetünk, hogy vissza kellene menni, pihenni. Tudtam, hogy a turpisságra rá fognak jönni előbb vagy utóbb a rosszarcú fekete ruhások. Ezért is távoztunk azonnal a városból lehető legnagyobb csendben és titokban. A városból kiérve továbbra is igyekeztem nyomainkat elrejteni, de amilyen mázlink volt fel tudtunk kéredzkedni egy kereskedő szekerére, aki elvit minket a legközelebbi kereszteződésig. Mi úti célunk az ellenkező irányba volt.
Azumi Yuurei
Azumi Yuurei
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Unazaki Ashura Szer. Jan. 04 2012, 22:25

A fehér hajú ifjú lépései lassan bevezették a kikötővárosba. Ashurát nagy, kellemes meglepetés ként érte, hogy a jellegzetesen undorító kikötői halszag nincs jelen télen, vagyis csak nagyon gyengén lehet érezni a fejétől bűzlő állatok maradványait, többségük lefagyasztva vannak tárolva már a raktárakban, vagy jól elzártan másutt a piac körül. Csodák csodájára az utcai árusok még ebben az időszakban is jelen voltak szokásos standjaiknál, elvégre a boltot nem állíthatja meg a tél, bár igaz hogy alaposan be kell bugyolálni magukat, hogy ne is fagyjon le az orruk illetve egyéb testrészeik a több órás egy helyben állásban. Amikor ezeket a fagyoskodó embereket Ashu látja, csak áldani tudja a sorsot hogy neki nem kell a faggyal és a hideggel törődnie. A piacon kevés figyelmet irányítottak figyelmébe, ahhoz képest, hogy máshol mennyire gyanakodóan néznek egy vörös ruhás, fehér hajú alakra, ez a figyelmen kívül hagyás szinte megsérthette volna Ashuránk drága önérzetét, hogyha, jelenleg nem róla lenne szó. Kedveli ha nem ismerik fel az idegenek illetve a hivatalos erők, és egyéb nem kívánatos személyek, szóval csak sétálgat, amíg nem talál valami jó mókát. Egy pár percet így céltalanul eltölt, néha-néha ránéz a kofások portékáira, de néhány jól megmunkált fegyveren kívül semmi más sem fogja meg a figyelmét, hát igen, azokhoz legalább ért. Majd valami érdekeset lát az utcán, ami nem az árucikkek között tartózkodott, hanem közvetlen az út közepén. Pontosabban, egy csapatnyi fekete öltönyös alak, akik úgy néznek mint akik nem készülnek semmi jóra, mintha az utat lesnék, állnak nézelődve legott. Végre valami nem várt, valami érdekes, titokzatos, ami egy apró izgalmat hordozhat magában, valami itt készülődik, és az biztos hogy nem éppen barátságos lesz. A fekete öltönyösök Ashurával háttal álltak, szóval ő csak beállt egy standhoz, mintha az árukat méregetné, azonban a csuklyája alól az öltönyösöket nézte. Még pár pillanatnak tűnő perc eltelt, majd hősünk arra lett figyelmes, hogy a rossz arcú fickók már egy irányba néznek, egy bizonyos nőt egy gyerekkel, és egy táskával a kezében. A nőt hamarosan megszólította egy férfi, akit bár Ashura látott egy pillanatig, utána ugyanúgy nem látta hogy hova lett, miután a nőszemély hátra fordult hogy ő is megvizsgálhassa ki az. Ashura sejtette, hogy mi folyik, de tudva az esetek kiszámíthatatlanságát, nem bocsátkozott találgatásokba. Amikor látta, hogy a nő letette az aktatáskát, s ott hagyta, tudta, hogy itt már nem lesz neki való balhé, ezért fogta magát, elfordult a standtól, és elindult a sikátorok között.

A sikátorok úgy látszik, hogy hamar a város széléhez juttatták hősünket, onnan pedig egy kis ház kertjén keresztül egy erdőbe jutott a város mellett. Nem volt ösvény az erdőben, ezért gondolta, hogy valószínűleg rövidítőt talált. Egy számára beazonosítatlan időn belül az erdő túlsó szélén találta magát, ami gyakorlatilag egy magaslat volt, ami a szemben lévő úthálózatra nézett. Egy kereszteződés. Egy közeledő szekér. Tetszett Ashurának ez a magaslat, ezért úgy döntött, hogy marad ott még álldogálni egy kicsit, zsebre tett kézzel nézte a közeledő járművet. A szél a magaslaton vadul fújt, így Ashura köpenye és a csuklyája érdekes lég-táncot járt, hol megemelkedve, hol viselőjét csapkodva. Szeme követte a lovas szállítóeszközt, míg nem fel nem ismert valakit, vagyis valakiket az "utastérben". A nő volt az, akit a városban látott, és a gyereke, a táska nélkül. Távolról látta a jelenetet, ezért nem tudta felmérni, hogy hova valósi lehet a nő vagy a gyerek, így úgy döntött, hogy inkább marad a magaslaton, amíg el nem haladnak.
Unazaki Ashura
Unazaki Ashura
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shikamaru(Inaktív) Szomb. Jan. 07 2012, 06:51

- Helyesen döntöttél! - a hang még utolérte titeket, ahogy elhagytátok a helyszínt, immáron a táska nélkül. Mivel teljesen körbe voltatok zárva, ezért utatok az egyik öltönyös pár mellett vezetett, és ahogy közeledtetek hozzájuk igencsak a torkodban dobogott a szíved, hogy átengednek-e. Azt is megfigyelted, amint közelebb voltál, hogy az öltönyük speciálisan bő szabású, azaz bármit elrejthettek alatta. Ezt bebizonyítandóan, egy kezük mindkettejüknek a ruha alatt volt, láthatóan készen arra, hogy bármikor akcióba lépjenek. A légkör feszült volt, ahogy elhaladtál mellettük, de végül nem történt semmi, nem állítottak meg.
Kis idővel később sikeresen el is hagyták a várost. Lehet, hogy még nem jöttek rá, hogy átverte őket, vagy csak szimplán nem találtak meg titeket, mindenesetre nyoma sem volt üldözőiteknek. Még a szekérre is baj nélkül fel tudtatok szállni, ami a hőn áhított biztonság felé vitt titeket. Utatok első szakasza a várost környékező erdőn keresztül vezetett, ami épp elég fejfájásra adott okot, ugyanis nagyon könnyű volt a fák mögött elbújni és lest vetni. És nem is volt alaptalan az aggodalmad...
Már majdnem kiértetek a fák közül, előttetek nem sokkal a tisztáson látszódott egy kereszteződés, amikor is a szekér hirtelen megtorpant. Hamarosan kiderült, hogy egy fa hevert az úton keresztbe, a kereskedő szerint rádőlhetett az útra, és mindenképpen félre kell görgetni ahhoz, hogy folytathassátok az utatokat.
Te azonban már tudtad, hogy mi a helyzet... Klasszikus eset. Megállítják a szekeret, majd lecsapnak rá. Így is történt. Hirtelen shurikenek vágódtak ki a környező lombok közül, leterítve egyből 3-at a kereskedő 5 embere közül. A maradékkal az előbukkanó öltönyösök végeztek, akik szemmel láthatóan kiválóan forgatták a ruhájuk alól előhúzott katanákat. Egyedül maradtál te is Yuzu 8 ellenféllel, akik teljesen körbekerítették a szekeret, és egyre szorosabbra vonták körülöttetek a gyűrűt.
- Nem kellett volna átverned engem... - hallottad a már szinte ismerős hangot a fák közül, majd a gazdája is előlépett. Láthatóan egy ninja volt, shurikentartó fityegett a derekán és egy üres fejpántot viselt a homlokán. Az, hogy ez mit jelenthetett, külön is érdekes lehetett, viszont nem igen volt időd ezen agyalni, hiszen egy laza fejmozdulatára az öltönyösök közül kettő felemelt katanával kezdett el feléd rohanni.

Ashu mindezt tökéletesen látta, hiszen az út, a kereszteződés, és a magaslat egy egyenes vonallal összeköthető volt, így pont szemben volt az érkező szekérrel. Ráadásul ő már a támadás megkezdése előtt is sejtette, hogy lesz valami, hiszen megérzett egy enyhe chakraforrást, ami talán annak volt köszönhető, hogy a kibocsátója eléggé dühös volt. Mindenesetre őt nem érte váratlanul a támadás, rajta áll, hogy beavatkozik-e vagy, sem. Elvégre nem az ő harca. És ki tudja, talán mutat valami érdekeset is a lány, ha rákényszerítik...
Shikamaru(Inaktív)
Shikamaru(Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Azumi Yuurei Szomb. Jan. 07 2012, 09:20

Puff neki ennyit a sikeres meg menekülésről. Nincs más választásom kénytelen leszek harcolni az enyhe túlerő ellen. Főként, hogy a kereskedő emberei vagy halottak, vagy pedig harc képtelenek.
- Hé öreg, én feltartom őket te pedig az erdő szélén megvársz. Bármi baj történne vidd Yuzut Kumogakure no Sato-ba és a kapu őrségnek add át ezt a levelet. Ne agodj, kapsz majd némi jutalmat tőlük a jó cselekedetért.
Leugrom a szekéröl és meg igazítom a ruhám, a kezemben egyetlen tekercs van amit a földre helyezek és fel is oldom a rajta levő pecsétet.
A földön négy ninjato hever csak négy, hisz a shuriken tartó a combomhoz van rögzítve. Kezem felemelem, hogy felém közeledők lassítsanak vagy megálljanak egy pillanatra.
- Ha már úgy is túlerőben vagytok, legalább játszadoztatok el velem. Tartsatok abban a hitben, hogy megúszhatom a támadást.
Miközben beszélek villám gyors mozdulatokkal hátamra veszem a négy kardot majd kivonok kettőt és a földbe szúrom magam előtt.
- Láss mindent és győz vagy járd el a bukót istenek táncát.
Suttogom magamnak a szavakat és kezembe veszem a két kardot, egyenlőre elég lesz csak ennyi két ellenfél ellen.
Akuma amimono odoriko /// Démoni penge tánc -ot fogom eljárni. Még nem teljesen kiforrott a stílus de ennyi támadóval szemben nincs esélyem, hogy ha nem használom. Azért valami csoda vagy segítség nem jönne rosszul oda fentről, vagy oda lentről.
Én nem támadok, a kivárásra jászom, a két támado tegye meg az első lépést, hogy egy ügyes mozdulattal kitérhesek előlük. És ha lehetőségem engedi minél jobban megmártsam bennük a pengém. Lényegtelen, hogy hol arc, felsőtest vagy ép a lágyék csak vér fakadjon.
Meg kezdődőt hát a démon tánca.

Ha hirtelen mégis több támadom lenne egy szere a kettőnél:

Mégis több támadó indulna neki már az első körben és rontanának egy szere rám akkor nincs más választásom mint a második szintre, vagy is a második táncot eljárni. Ez esetben lehunyom szemeim és aki ninja érezheti a felszabaduló igen csak egyedi és különös chakrát és szétáradó aurát. A kardok amik hátamon pihenek meg moccannak először szép lassan, majd hirtelen mintha kilőnék őket egy puskából ugranak elő.
- Na gyerünk járjuk el a DÉMONOK TÁNCÁT!
Kiabálok hangosan és közben a támadókra mosolygok, hideg vér fagyasztó mosollyal. Furcsa nem védtelenek tűnő nő, és most még is mintha egy túlvilági szelemet idézet volna meg. Olyan volt mintha egy szelem állna mögöttem és tartaná a két kardot.
Azumi Yuurei
Azumi Yuurei
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Unazaki Ashura Szomb. Jan. 07 2012, 16:16

A fehér hajú, mint szakértő a témában, már akkor tudta, hogy itt rajtaütésről van szó, amikor meglátta a fejszével kivágott fát az út közepén. Már csak azt nem tudta, hogy kik azok akik felállították a helyszín díszletét, illetve hogy a céljuk pontosan a közeledő szekér utasaira irányul, vagy akárkit aki közelít éppen kirabolnának ők szívesen. Normális esetben valószínűleg nem maradna megnézni hogy mi fog történni, valószínűleg a rablás áldozatai jobban megijednének tőle mint azoktól akik alapból ki akarták volna őket rámoltatni. Már ha hallottak róla, ami valljuk be, nem olyan valószínűtlen. Ami viszont felkeltette a figyelmét, egy ninja jelenléte, vagyis pontosabban egy chakrahalmaz, aminek használója balga módon felfedte ittlétét, valószínűleg a kontrollálatlan érzelmeivel. Bár ne hibáztassuk őt, elvégre ki gyaníthatná hogy egy S szintű ninja figyeli az eseményeket kívülálló ként, aki tudhatja hogy itt van.
Ashura csak állt zsebre-tett kézzel a magaslaton, és nézte, ahogy a szekér és utasai illetve őrei egyre csak közelítenek a végzetük felé. Sajnos az ember a szekér elején nem fogta fel ennek a jelenségnek a csúnya mivoltját, és úgy tűnik emberei sem voltak szerencsésebbek, ahelyett hogy felkészültek volna egy támadásra, nekiálltak volna a fát arrébb tolni. És ekkor derült ki, hogy kik is voltak azok akik felállították a csapdát. Ugyan azok voltak, akik a városban megállították azt a nőt az aktatáskájával. A szekértulajdonos testőreit hamar levágták, szegény flótások egy olyan nő miatt haltak meg akit nem is ismertek, csak segítettek rajta. Persze ez fehér hajú, sármos hősünket nem igazán izgatta, már látott elég igazságtalanságot az életében. Végre a főmufti is felfedte kilétét, és kilépett a bozótból. Ahogy Ashura gondolta, egy ninja. Szóban fejezte ki nemtetszését azzal kapcsolatban hogy a lány átverte őket, erre Ashura pedig elmosolyodott. Úgy tűnik, hogy elég előrelátó volt ahhoz, hogy ne az aktatáskában hordja a...bármit is ami benne volt, hanem valahol máshol.
Ashura csak ekkor látta meg, hogy a kislány is a szekérnél volt, megfeledkezett róla. Egy kislánynak és egy másik nőszemélynek rontani kardokkal, ráadásul túlerővel, ez nem igazán fair játszma. Nem mintha hősünk bárha törődött volna ha saját magának több emberrel kell szembenéznie, vagy egy másik erős ninjának, de védekező félről egyik személy sem látszott túl ártalmasnak.

Ezért döntött úgy, hogy becsatlakozik a harcba. Már épp kezdett volna sprintelni a magaslatról, amikor meglátta, hogy a lány valami furcsaságra készül.
- Hmm...Ne siessünk, ez még érdekes lehet. Úgyis még fel kell melegítenem a lábaimat...- mondta halkan magának, aztán mint aki ráeszmélt, hogy magában beszél, gondolattá alakította szavait.
*Felmelegíteni az én lábaimat...néha elfelejtem hogy ki is vagyok. *- egy apró elrugaszkodással leugrik a magaslatról, és elkezd kicsit siettetett lépésben haladni a harc felé *Remélem hogy életben maradnak mire oda érek .*
Még mindig zsebre-tett kezekkel halad előre, ámbár széllel szemben haladva idegesítően lobog rajta a köpenye, ami könnyen rá vonhatja a figyelmet, elvégre vörös köpenye gyakorlatilag világít a hófödte tájon.

Ha azt látja, hogy a nő vagy a kislány hirtelen bajba kerülne, vagy erősen közelítenek arrafelé, akkor előhúzná a köpenye egyik belső zsebéből a shinobue fuvolát amit mindig magánál tart, és minél előbb játszani kezdene rajta, ezzel aktiválva a még a Hang Országában megtanult genjutsut, a Kanashibiri Kangen-t. Ezzel chakrával itatja át a fuvolából szóló hangokat, és lebénít mindenkit a környezetében, amíg ő közelebb kerül a helyszínhez.

Ha nincs szükség erre az akcióra, akkor csak gyorsan sétál előre, amíg el nem éri őket. Ha megtámadják út közben, vagy amikor végleg oda ér, akkor először csak arra ügyel, hogy ne tudják elérni őt a kardcsapásokkal, kezét még mindig a zsebeiben tartva, jól időzített rúgásokkal próbálná meg lefegyverezni/fájdalmat okozni az ellenfélnek. Kardcsapások elől többféleképpen is megpróbál elszökni, ugrással, elhajolással, vagy akár egy megelőző-rúgás, amivel félbeszakítja a támadást. Szokásához híven, nem akarja megmutatni képességeit amíg nincs rájuk szükség.

// Amit játszana a fuvolán, klikk //
Unazaki Ashura
Unazaki Ashura
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shikamaru(Inaktív) Hétf. Jan. 09 2012, 01:46

A kereskedő bár hallotta Azumi szavait, természetesen nem tudta végrehajtani őket, hiszen körbe voltak véve, és nem engedték volna őket megszökni. Így ő is, és Yuzu is ott maradtak a szekéren, míg a lány leugrott a szekérről és belekezdett az előkészületekbe. Egyelőre nem kellett aggódnia a szekéren levők felől, hiszen két ellenfelének célpontja ő volt, nem más. Habozás nélkül nekirontottak, ő azonban felkészülve várta őket, lazán kitért a támadásaik alól. Ez nem csak a stílusnak volt köszönhető, bár eleve a stílus tette lehetővé, hogy ne blokkolja, hanem többnyire elkerülje az ellene intézett vágásokat, esetleg csak néha használja a pengéit egy-egy gyengébb tanításhoz, hanem nagy szerepe volt annak is, hogy ellenfelei nem voltak profik. Volt katanájuk, amit képzetlen ellenfél ellen fel tudtak használni, de már egy genin szintű képzettséggel rendelkező valaki ellen kevesek voltak. Először egyikük, majd a másikuk is bekapott egy apró, de annál bosszantóbb sérülést, amit fokozatosan újabbak követtek. Nem telt bele kis idő, és több sebtől is vérezve visszavonultak, és lihegve megálltak a lány két oldalán.
- Nocsak, nem is vagy olyan rossz. - szólalt meg ekkor az eddig némán figyelő főnök. - Nem gondoltam volna rá, hogy ennyire szórakoztató lesz a műsör...
A férfi hangjából sütött a közönyösség, úgy tűnt, mintha ez tényleg valami kis játék, ami csak azért van, hogy őt szórakoztassa, és nem emberek élethalál harca lenne.
- Hát legyen, emeljük a tétet! Emberek! Aki megöli, vagy megadásra kényszeríti a lányt, annak 5000 ryou lesz a jutalma!
- Bármit felhasználhattok a siker érdekében. - tette hozzá gonoszul mosolyogva, miközben egy pillanatra elidőzött Yuzun a tekintete. A felhívás hatására Azumi két régebbi ellenfele is felélénkült egy kicsit, így most egyszerre 8 ellenféllel kell megküzdenie a lánynak, aki közül igaz, hogy kettő sérült, viszont most már nem csupán ő célpont. Szemmel láthatóan néhányan Yuzu-ra pályáznak, hogy rajta keresztül kényszerítsék térdre. Azuminak ki kell találnia valamit, hogy elkerülje ezt a szituációt.

Ashu mindeközben akadálytalanul közeledett az események középpontja felé, senki sem foglalkozott vele, senki sem vette észre, mindenki a lányra koncentrált, még a csapat vezetője is. Így egészen közel jutott, egy olyan 10 méterre lehetett harctértől, ahol középen az úton állt a szekér, körülötte a 8 fegyveres, és az útonálló ninja pedig féloldalasan állt neki. Azaz ha úgy gondolja, akár egy meglepetés támadást is intézhet ellene, vagy az emberei ellen.
Shikamaru(Inaktív)
Shikamaru(Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Azumi Yuurei Hétf. Jan. 09 2012, 13:11

Nah így kell ezt csinálni. Mosollyal konstatálom, hogy két ellenfelem ideiglenesen kivan vonva a forgalomból egy időre, de a neheze még csak most jön.
- Hm szóval mocskosan játszunk hát legyen.
Nem fordulok hátra csak elkiabálom magam.
- Yuzu bíznod kell bennem mint akkor ott a égő házban, kapaszkodj a hátamra.
A lány kocsirol le ugorva egyből hátamon landolt. Tudta, hogy miről van szó és mit szeretnék. Én pedig tudtam ez mekkora erő feszítés az ő részéről. Hiszen hiába vagyunk együtt attól még mindig nem bízik bennem annyira mint kellene. Lehunytam a szemeim egy másod percre a túlerő ellen csak egy föleképp van esélyem, hogy emelt Yuzut is védjem. Viszont így gyorsnak kell lenem és menekülés előtt legtöbb támadót semlegesíteni.
- Akuma amimono odoriko /// Démoni penge tánc második szint.
Suttogom magam elé és ekkor aktiválom a véremben rejlő örökséget. Eddig semmi nyoma, vagy csak halványan voltak ninja képzésre utaló jelek. Így most már fel fedtem mindent.
- Yuzu csukd be a szemeid, a látvány nem neked való.
Kinyitom szemeim és egyenesen támadóimra nézek. Tekintetemben vad tomboló düh izzik mi képes lenne elemészteni előtt és holtat egyaránt.
- Bántani akarjátok azt aki nekem fontos.....ezért nincs kegyelem.
Mondtam miután kinyitottam a szemeimet, mik teljesen megváltoztak. fájdalmasan vörös színben izzott benne pedig a jellegzetes ezüst karikák. Karikák mintha fáklyák lettek volna a korom sötétségben.
Két kard elhelyezkedése miatt kivonható volt, így Yuzu nyugodtan csimpaszkodhatott tovább.
Csupasz kezeimen közben ki rajzolódtak a jellegzetes minták, mintha testemben levő erek bőröm felszínén futnának.
Ha ninja van a közelben és képes chakrát érzékelni most meg érezheti azt ami testemből árad. Egy aura egy folyam ami tiszta meg zabolázót nyers chakra. A két kard magától emelkedett fel és magától mozdult. Mintha egy szelem, vagy egy láthatatlan démon állna a hátam mögött és mozgatná őket.
Azumi Yuurei
Azumi Yuurei
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.