Partvidékek

+4
Katsumi Kawachi
Hiro Oyama
Orochimaru (Inaktív)
Kanmiru
8 posters

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Partvidékek - Page 2 Empty Re: Partvidékek

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Kedd Okt. 16 2012, 18:26

Keményen gyakorolsz, de csak nem sikerül a feladat, mígnem, már sokadszorra is a pocsolya fölé állsz, és eltűnsz a vízben. Az öreg tapsviharral köszönt, miután felveszed újra az igazi alakodat, és kiabál neked, ami kicsit furcsa volt, hiszen félméternyire állt tőled.
- Nagyon jó, még gyakorolnod kell egy kicsit, de már kezded kapizsgálni a lényegét. Viszont, jusson eszedbe, hogy te nem válsz vízé a technika jóvoltából, tehát nem tudod védekezésként használni, és nem te leszel a pocsolya, hanem te eltűnsz abban. Ez egy kiegészítő jutsu, se több, se kevesebb. Nos, mivel esteledik, az éjszakát még nálam töltheted, de holnap takarodj a környékről, ha kedves az életed. - mondta, és elindult, kémlelve az utat, a másik irányba, ahonnan ti jöttetek. Egy kis idő után, egy nagyobb kunyhót vehettél észre.
- Ez az igazi házam. - mondta, és beengedett téged.

//Technika megtanulva, bár bővítménybe még gyakorold. +4 chakra a jutalmad, és a záró postba írd le az alvást, és a távozást is.//

Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Akari Tenshi Szer. Okt. 17 2012, 08:45

Sokáig és keményen próbálok rájönni a technika nyitjára, de nem megy, amíg egyszer csak sikerül.Az öreg tapsviharral és ordibálással gratulál, majd felajánlja, hogy még az estét nála tölthetem. Mivel már sötétedik és nem is tudom merre kéne elindulni, így jobb híján a perverz öreggel alszom. Este nyugodalmasan telt, bár az öreg néha bepróbálkozott, de abból csak annyi lett, hogy tökön könyököltem, így a harmadik kör után feladta. Másnap kipihenve, bár a tanárom egy kicsit fájdalmakkal, keltünk. Megköszöntem neki a jutsut és azt, hogy eltölthettem nála az estét, majd meg kérdeztem, hogy merre menjek, hogy épségben eljuthassak a víz országába. A remete rajzolt egy térképet a házától a wagarashi kikötőbe, ahonnan simán eljuthatok a hazámba, hiszen a kikötőt birtokló család a Víz országnak szövetségese. Ismét megköszöntem a segítséget, majd elindultam az említett helyre a rajz alapján.

//folytatás itt//
Akari Tenshi
Akari Tenshi
Halott Karakter

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Témanyitás  Katsumi Kawachi Pént. Ápr. 12 2013, 17:59

//Tea kaland -Jiraiya//

A szoba átkutatása sikeres volt, egy, ismeretlen hatású gázbombát találtunk mind a ketten. Az este nyugodtan telt és fel is keltünk időben. Gennosuke kint várt ránk a kikötőben már. Megérkezvén komoly arccal közölte, hogy jó hírt hozott, hiszen Wagarashi engedélyezte a tervet, hogy ne menjünk fölöslegesen a harctérre, ha nem muszáj, hanem akár a színfalak mögött meghúzódva csapjuk le a hal fejét, de csak annyira, hogy ne haljon meg, csak elájuljon. Nem vagyok ennek a híve, de ha ez a terv, akkor követem. Nekem sem juthatott volna jobb az eszembe, de mivel ez Tano terve, így most meghagyom neki az ötletelést. Inkább csöndben meghúzodom és játszom a jófiú szerepét, aki csak akkor őrül meg, ha engedik. Közben Tano elmondta a változásokat a tervbe, hiszen a ruha meg volt, csak sajnos nem épp állapotában, így el kell játszanunk, hogy megtámadtak minket és mi vagyunk az egyetlen túlélők a csapatból. Tano feltette a kérdést, ami nekem is a fejembe volt, de megint ő volt a gyorsabb. Ekkor viszont nekem is eszembe jutott egy ötlet, amivel talán még rájátszhatunk a tervre.
- Gennosuke -senpai ismer genjutsut?
Sajnos én nem ismertem ezt a mágiaágat, de szerencsére az akadémián valamennyit tanítottak nekünk, így volt róla emlékem.
Igenlő válasz esetén a következőt mondom:
- Akkor esetleg a színjátékunkba besegíthetne esetleg vele.
Nemleges válasz esetén. csak egy "értem" hagyja el a számat. Mivel nem tudom a választ még, így ezzel nem foglalkozom. Nem várok Tanora, követem a mesterünket a ladikba, vagy inkább nevezzük úszó koporsónak. Tehát beszállok, végig figyelve rá, hogy ne boruljunk bele a vízbe.
- Mit kentél a kunaiokra? - Fordulok a társamhoz, bár valószínűsítem, hogy méreg és nem gyógyszer.- Ha méreg esetleg annyit kérhetek, hogy a dobókéseket bekenhessem?
Remélem nem irigy és ad egy keveset, mert még a hasznomra lehet, ha azok nem pontosan találnak el valakit.

//
kunai tartó (jobb):
5 kunai, 5 shuriken, 5 senbon, 30m drót összetekerve

övtáska:
5 dobókés, szerencse kunai, 2 füstbomba, 10 senbon, 10 robbanó jegyzet összetekerve

hátizsák:
2 fuuma shuriken összehajtva, elsősegély készlet, mérges könyv, rajzfüzete és a ceruzák hozzá

ruházatban:
nunchaku, 2 ninjato

- 5, + 10 robbanó jegyzet, 1 gázbomba (hatása ismeretlen)//
Katsumi Kawachi
Katsumi Kawachi
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1271
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 571 (A)

Specializálódás : Kenjutsu

Adatlap
Rang: Oinin
Chakraszint: 1132

Témanyitás  Jiraiya Szer. Ápr. 24 2013, 12:55

// Tisztogatás //

Gennosuke figyelmesen hallgatja a tervet és bólogat. Igaz, valószínűleg Ő sokkal képzettebb nálatok, de most Ti vagytok azok a Ninják, akiket felbéreltek, tehát nektek kell vezetni az akciótokat. Valószínűleg Wagarashi-samának nem lenne nagy szívfájdalom, ha elhaláloznátok, azonban a jól képzett "testőrét" nem igazán szeretné elveszíteni. Miután Tano befejezte a terv részletezését és Kawachi is megszólalt, Gennosuke újból kinyitotta száját és beszélni kezdett.
- Először is igen, ismerek Genjutsukat. Igazából nálam jobb Genjutsuhasználót még nem láttam. Másodszor... Én nem vagyok Feng és nem vagyok Kirigakurei ninja, így a küldetés vezetője ugyan Én vagyok, azonban nekem a Ti biztonságotok és a Ti életetek nem számít. Azért megyek veletek, hogy Wasabi-t elkapjuk. Ha nem látom ennek értelmét, akkor megkapjátok a támogatásomat de feleslegesen nem fogom kockáztatni az életemet értetek. Tehát úgy intézzétek a dolgaitokat. - Mondta a férfi komor és rideg hangon, majd felétek lépett és lassan a fejetekre tette a kezét - Most csukjátok be a szemeteket! - Parancsolt rátok, mire mindketten behunytátok a szemeteket. Pár másodpercen belül, egy férfi képe kezdett lebegni a szemeitek előtt. Kristálytisztán láttátok minden vonását és arcának minden egyes részét - Ő Wasabi Jirocho, a célpontunk. (KATT) És most lazítsatok!
Nem igazán tudtátok mire vélni ezeket az utasításokat, azonban tettétek amit mondott, hiszen csak tudja, hogy mit csinál. Még is csak Ő a küldetés jelenlegi vezetője... Szemeiteket becsuktátok, majd "pihentetek". Lassan ellazultok és finoman dülöngéltek előre hátra, ám amikor már mindketten dőltetek volna hátra, a testetek megmerevedett. Rémes érzést váltott ki bennetek valami. Mint ha a chakrahálózatotokkal játszadozna valaki. És amikor kinyitottátok a szemeteket, akkor valóban. Gennosuke-sama kézjelet formálva állt kettőtök előtt és egy, még soha nem látott dolgot tapasztaltatok. A zafírkék chakra mindkettőtökbe áramlott át Gennosuke-samából. Tanultatok arról az Akadémián, hogy nagyon nagy mennyiségű chakrát szemmel is lehet érzékelni, de még tapasztalni egyszer sem tapasztaltátok. Nagyon kevés shinobinak adatik ez meg. Ekkor kezdtétek el érezni, hogy feltöltődtök energiával. Az eddigi rémes érzés most átment kellemes, energizáló érzésbe, majd a kapcsolat megszűnésével, ez az érzés megszűnt. Gennosuke-sama térdre rogyott, majd abban a pillanatban ahogy kezével megtámasztotta magát, már pattant is fel. Valószínűleg nem akar gyengeséget mutatni. Megköszörülte a torkát, majd megszólalt.
- A chakrámat képes vagyok átalakítani olyanná, amilyen számotokra, egyénileg megfelel. Így a szervezetek a bennetek keringő chakrát és a belétek fecskendezett chakrámat vegyíteni fogja és saját maga kezdi el hasznosítani. Így a chakratartalékotok megnő és a technikáitokat eredményesebben tudjátok majd használni. Azonban ez annyiban nehezíti meg a dolgunkat, hogy hamarabb kiszúrnak a szenzor ninják. De így nagyobb az esélye az életben maradásotoknak. Szerintem Induljunk!
Lihegte a férfi, majd beszállt a csónakba.

Kawachi
Chakra: 150% - Gennosuke technikája
Állapot: 100%

Tano
Chakra: 150% - Gennosuke technikája

// Beszéljétek meg, hogy akartok e még a kikötőben beszélni vagy bármi. Ha nem, akkor a postokba írjátok bele, hogy elindultatok és már félúton jártok //
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Katsumi Kawachi Szomb. Ápr. 27 2013, 16:17

A kérdéseinkre meg kaptuk a választ és az ötleteink elmondása után jött egy hosszabb monológ. Legszívesebben közöltem volna vele, hogy az érzés, hogy az élet nem számít kölcsönös és ha az utunkba áll, akkor saját kezűleg végzek vele, de a gondolatot inkább megtartottam magamnak, ugyanis nem lenne szerencsés a Wagarashikat magunk ellen fordítani, még ha igen csak idegesít ez a fazon. Ekkor viszont azt parancsolta, hogy csukjuk be a szemünket és lazítsunk. Nem tudtam mért mondja, de követtem a parancsát. Furcsa érzés fogott el, mintha valaki a chakrámba vájkálna, majd egy férfi képe jelent meg előttem, amire meg is kaptam a választ, hogy ő a Wasabi vezető, akit el akarunk tenni láb alól minél nagyobb diszkrécióval. Következő pillanatban iszonyat szörnyű érzés fogott el és amikor kinyitottam a szemem Gennosuke körül kék chakra jelent meg, majd az eddigi érzés elmúlt és inkább egy jóval kellemesebb érzés fogott el, amitől úgy éreztem, hogy fel vagyok töltve. Hamarosan a magyarázatot is meg kaptuk, hogy belénk fecskendezett chakrát, amitől eredményesebbek leszünk és több lesz a tartalékunk is. Gennosuke beszállt a hajóba, ahova követtem, majd valószínűleg Tano is.
- Mikor hozzam létre a ködöt? Most vagy majd ha már közeledünk a parthoz?
A választól függően fogok cselekedni, én is ki tudnék találni egy stratégiát, valami hasonlót a mostanihoz, de az nem ugyanez lenne, hiszen akármennyire egyformák a céljaink és személyiségünk, mégse azonos és elég egy "pár centivel" arrébbról nézni ugyanazt a problémát és már mást lát az ember és máshogy is oldaná meg, nincs két azonos haditerv és nincs két tökéletesen egyforma szituáció sem, hacsak nem úgy alakítjuk a dolgokat, hogy már egy ismert helyzet egy változatát hozzuk létre. Olyan, mint a matek, ott is vannak minta feladatok, amik ráhuzhatók bármelyik másik feladatra, de ha egy betűt átírsz és egy és helyett vagyot írsz, máris borul a képlet és egy teljesen más feladatot kapsz. A ködben vagy anélkül lassan fél úton voltunk, de egyenlőre nem történt semmi, nem szeretem az ilyet, ilyenkor szoktak történni a legrosszabbak és én most attól félek, hogy vajon mi fog történni vagy eseménytelenül telik le az út és átérünk a túl partra bármiféle bonyodalom nélkül.
Katsumi Kawachi
Katsumi Kawachi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Dokujaku Tano Kedd Május 07 2013, 21:48

//Tisztogatás//

Miután ismét felvezettem a haditervet, vezetőnk foglalt álláspontot, bár mondandója nem is annyira lepett meg, sőt kellemes érzés futott át rajtam, úgy tűnik a tényleges vezető én lettem. Jót fog tenni a hírnevemnek a klánnál, így is túl nagyok velem szemben az elvárások és nem is tartják előrehaladásom megfelelőnek, az hogy egy ilyen komolysággal rendelkező akció vezetője lehetek, nagy megtiszteltetés és dicsőség. Elégedetten bólintok Kawachi felé, majd miután fejemben megjelent a kép, jó alaposan megfigyeltem a vonásokat. Minden apró jelre figyeltem, ami megtévesztő lehet, sosem lehet tudni, hogy az ellenség nem-e fogja jutsuval magát vagy a célpontot megmásítani.
- Megértettük Genosuke sama, nem fogunk kétségbe esni, ha eltűnsz mögülünk. - válaszoltam egykedvűen, miközben szó nélkül társam felé nyújtottam az idegméreggel telített tégelyemet. Nem titkos alapanyag, még csak nincs is rá szabály, hogy tilos lenne megosztanom társaimmal, főleg most, hogy a helyzet megkívánja.
Azonban, amikor Genosuke a fejemre teszi kezét, és kezdem érezni, hogy a chakrahálózatom egy pillanatra megbolondul, elkapom a fejem. Remélem anélkül megérti a dolgot, hogy félbeszakítaná koncentrációját, amint végzett Kawachi chakrájának megerősítésével, elmagyarázom neki "engedetlenségem" okát.
- Mint ahogy te is említetted Genosuke sama, nem az erőnkre kell most hagyatkoznunk, hanem a gyors ítélőképességünkre, álcázóképességünkre és nem utolsó sorban besurranó tudásunkra. Nincs szükség extra chakrára, csak azért hogy a célpont mellé beosztott szenzor kiszúrja a nem természetes chakrámat. Mivel egyedül fogok bemenni az épületbe a célpontunkért, nem szabad erősebbnek tűnnöm, mint egy egyszerű Wasabi katona. Másodszor a Dokujaku-k büszke nép, utálnak mások erejére és segítségére támaszkodni, mestereim elvárják, hogy saját erőmből érjem el céljaimat. Ha minden jól alakul, nem lesz szükség extra chakrára, sőt, saját forrásainkat sem használjuk el. A felesleges harcokat kerüljük, színjáték lesz és meglepetés akció. Azonban lenne egy kérésem. Az íjamat meg tudja-e genjutsuval változtatni, hogy úgy nézzen ki, mint a szigeten használatos daraboké? - kérdeztem tőle.
- A ködöt még az út felénél jóval előbb hozd létre, hiszen a falu mentén már partot érünk. Ne csináld túl sűrűre, távol leszünk a parttól, elég egy kevéske köd ahhoz, hogy láthatatlanok maradjunk, ez azért is szükséges, mert kétszer, háromszor meg kell ismételned a műveletet, nincs szükség chakrapazarlásra. A köd megalkotásától számítva próbáljunk koncentrálni a csónakra, mivel mi sem fogjuk annyira látni a partot, nem árt, ha irányban maradunk. - mondtam neki, miközben el kezdtem bekoszolni jól látható testfelületeimet. Végül elővettem egy méregtől mentes kunait, és pár kisebb karcolást ejtettem magamon. Remélem a többieknek leesik a dolog, hiszen "megtámadtak" minket, tisztán és karcolás mentesen nem járulhatunk Wasabi úr színe elé. Át is öltözök a Genosuke által hozott ruhába és készen állok a partraszállásra. Kezeimről a súlyokat is lecsatolom, ha véletlen észrevesznek minket, minél gyorsabban ártalmatlanná teszem őket, egyet közülük mérgezett nyílvesszővel célzom, a többit normálissal halálos területen.

//Felőlem tarthatunk félúton. Az extra chakrára, mint a reagban kiderül, nem tartok igényt.//
Dokujaku Tano
Dokujaku Tano
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 20

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 245

Témanyitás  Jiraiya Hétf. Május 20 2013, 13:23

// Tisztogatás - Emlékeztetlek titeket arra (Amit már ti is jól tudtok) hogy a küldetés a karaktereitek halálával is végződhet, így ha a helyzet és a karaktereitek lelkiállapota úgy kívánja, akár el is menekülhettek //

Gennosuke-sama csodálkozva, de tudomásul vette Tano "kérését". Hogy bolondnak, bátornak, vagy büszkének tartotta-e Őt, azt nem lehet tudni. Ezen információt megtartotta magának. Miután feltetted a kérdésed, elmosolyodott.
- Okos vagy Ifjú Dokujaku, de nem sokat tanítottak neked a Genjutsuról úgy látom. Sajnos olyan szinten még fejletlen a Genjutsu tudományom, hogy egy egész Falu érzékeit megzavarjam, de megoldható ez, amíg melletted leszek. Amint 10 méternél messzebb kerülsz tőlem, a Genjutsut nem tartom fent.
Mondta a férfi, majd miután a beszélgetések befejeződtek és mindenki felkészítette fegyvertárát a csatára, valamint Gennosuke-sama is megszabdalta magát, a csónak megindult...

~ 10 órával később ~

Három sebzett harcos ringatózik a part mentén... Körbeöleli őket a köd, így nem keltenek nagy feltűnést. Csak néhány nagyobb sziklára kell vigyázni, ami a kiszálláskor jelenthet veszélyt. A köd egészen szépre sikerült és az út alatt végig elfedett titeket. Az érkezésetek végig a tervek szerint haladt, így kikötötteket a partra, valamint a csónakot is bebiztosítottátok, hogy menekülés esetén a hasznotokra váljon. Már kezdett sötétedni... Talán 4-5 óra körül járhatott, amikor furcsa hangra lettetek figyelmesek. Az erdőben mozgolódás zaja ütötte meg a fületek. Több sem kellett nektek! A csónakot pont kikötöttétek, majd felvettétek a "menekülő" Wasabi katona szerepét, azonban mindhárman harcra készen áltatok. Gennosuke megformálta egykezes pecsétjét a háta mögött, majd behunyta a szemét. Rá fél percre, csendben, alig hallható hangon megszólalt.
- Négyen vannak... Négy alak van előttünk és minden bizonnyal ninják. A chakrájuk többszöröse a tiéteknek. Nagyjából egy szinten van az enyémmel...
hangján és arcán hallatszott az aggodalom, ám a testén és a reakcióin nem látszott semmi, csak a sebzett katona. Egészen jó színész. A következő pillanatban, a szél elkezdett fújni. Persze ez a partmentén nem volt szokatlan, de most még inkább, majdhogynem ledöntve titeket a lábatokról, ám ebben a pillanatban a négy alak megjelent előttetek. A tradicionális, Kirigakurei ANBU öltözéket viselték, így a Maszkok miatt nem láthattátok az arcukat sem. Egyből eszetekbe jutott a Mizukage és Wagarashi-sama szavai, arról, hogy hol és milyen egységek táboroznak.
- Kik vagytok!? Ködben utaztatok, végig, így Ninják vagytok. Az égen igencsak meglátszik a mozgó köd... Wagarashi felől jöttetek, tehát vagy kémek vagytok vagy álruhás Getsu, vagy Kirigakurei ninják.
A férfi - Hangjából ítélve - haja a maszk mögül is látszik, hogy teljesen szőke. Hangja mint a jég, olyan hideg és szúrós, indulat nélküli. Mit fogtok most tenni? Mögöttetek a tenger és a sziklák, előttetek pedig a Kirigakurei ANBU ninják...

Kawachi:
Chakra: 145% - Kirigakure no Jutsuk

Tano:
Chakra: 100%

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Katsumi Kawachi Hétf. Május 20 2013, 13:46

Az extra chakra mindig jól jön, bár lehet, hogy most hátrányt fog jelenteni. A köd egész jól eltakart minket és ki is sikerült kötnünk a parton feltűnés nélkül, vagyis csak azt hittük. Igaz, hogy nem járhatot későre az idő, amikor furcsa hangokra lettünk figyelmesek. Gennosuke az egyik kezét a háta mögé tette, majd közölte velünk a tény állást, hogy 4 anbu, de legalább jounin szintű ellenséggel van dolgunk. Ellenség vagy barát, amíg nem mutatkoznak ezt nem tudjuk meg. A vezetőnk, vagyis inkább a legerősebb csapattag, hangján hallható volt az aggodalom, viszont a haldokló katona szerepét jól játszotta. Hirtelen a szél fújni kezdett. Éreztem, hogy ez nem szokványos, még ha a parton ez nem is szokatlan, valószínű, hogy anbukba bukkantunk. Jól sejtettem, hamarosan négy maszkos ember jelent meg előttünk. Nem tudtam eldönteni, hogy melyik oldal ninjái lehetnek, de a térkép alapján kicsi az esélye, hogy konohaiak, mégse fedném fel magam, amíg nem vagyunk biztosak ebben. Társamra nézek és ha nem akar mondani semmit, akkor én kezdem el.
- Melyik oldalon vagyok? - Próbálom kideríteni a hova tartozásukat. - Igen ninja vagyok, de tudni szeretném, hogy ti kinek az oldalán álltok.
Emelem fel a kezem, hogy fegyvertelen vagyok és nincsenek támadó szándékaim. Remélem, hogy kirigakure oldalán állnak, mert különben nagy bajban leszünk, ha nem. Érzem, hogy kedvem lenne harcolni, de jelen helyzetben nem lenne ideális megoldás, hiszen nem ismerek nagyon olyan jutsut, amivel végezhetnék velük, persze közben próbálom felmérni a terepet ideális kawarimi eszköz után kutatva, hogy ha támadnak, akkor ki tudjam magam cserélni.

//bocs a rövidségért//
Katsumi Kawachi
Katsumi Kawachi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Dokujaku Tano Hétf. Május 20 2013, 22:21

Gennosuke sama kérésemnek eleget tesz, de figyelmeztet, hogy csak tíz méteren belül tudja a fegyveremet megváltoztatni, ami elegendő lesz, mivel miután belépek az épületbe, onnantól nem lesz szükség álcázásra.
Végül elindul a ladik és úgy tűnik probléma mentesen haladunk célunk felé, a köd megteszi a hatását, mielőtt kikötnénk nem látunk, avagy hallunk semmi különöset. A sötétedés azonban keresztül húzhatja a számításainkat, éjszakára a csata valószínűleg annyiban marad, maximum orgyilkos ninják vagy felderítők portyáznak a környéken, s így több, mint valószínű Wasabi-sama sem fog tudni fogadni minket. Azonban ez nem szegi kedvünket, a küldetés kezdetét vette, innentől nincs visszaút, ha rögtönözni kell, megtesszük. Egy Dokujaku sosem hátrál meg.

Ahogy partot érünk mozgásra figyelek fel a part felől, az erős széllökés pedig jelzi, nem vagyunk egyedül. Gennosuke-sama közli velünk a fontos tudnivalókat, ami engem nem ijeszt meg, az álruha pedig tökéletesen bevált, mivel felelőtlenül elénk érkezik a felderítő egység. Kissé meglepődök, de próbálom megtartani a hidegvérem, azonban Kawachi semmit nem értett meg a színészkedésből, hidegvérrel visszakérdez. Mielőtt bármit is mondhatnék, a fejemben lévő tudnivalókat és a jelenlegi helyzetet figyelembe véve összegzem a dolgokat. Mizukage sama nem említette nekünk, hogy ANBU egység állomásozna Tea országában, pláne nem a nyugati oldalon, csapatunk csak a keleti oldalon áll harcban, ráadásul négy plusz egy fő van egy csapatban, bár erre nem lehet alapozni, hiszen lehet elhullott egy társuk, vagy a távolból figyel. Az ANBU minden ninjaország elit shinobi egysége, nem hiszem hogy Mizukage sama eltitkolta volna előlünk ittlétüket, sőt gyanús az is, hogy így elénk jöttek...nem ANBU szokás.

Nos, tartom magam a tervhez, térdre rogyok és esdekelően kérlelni kezdem ellenfeleinket, mielőtt azonban ezt megteszem, kinézek magamnak egy jóképű, súlyomhoz hasonlatos kő avagy fadarabot, amivel végszükség esetén testet cserélhetek.
- Kérem...ne bántsanak...Wagarashi sama foglyai voltunk, és azzal a feltétellel engedett el minket, hogy kézbesítünk egy üzenetet urunknak. Családunk van, nagymamámról egyedül gondoskodok. Harcképtelenek és képzetlenek vagyunk, látja, még egy normális álcát sem tudtunk magunknak készíteni. Futárok vagyunk, el kell engedniük. - kérleltem a shinobit, végig a kinézett kicserélendő alkalmatossággal farkas szemet nézve. Ha nem veszik be a szöveget, avagy Kirigakurei ninjához mérten ki akarnak minket végezni, azonnal kicserélem magam a Testhelyettesítő technikával. Ezután nem késlekedek, idegméreggel ellátott nyilaimmal célba veszem őket, ellövök három nyílvesszőt, majd ismét kicserélem magam a parton található súlyomnak megfelelő fadarabbal, csak hogy megtévesszem ellenfeleimet.
Ha nem fajul tettlegességgé a történet, természetesen nyugton maradok, a válaszuk minden bizonnyal megfogja mutatni kilétüket, nem bízhatunk meg senkiben, pláne úgy, hogy magunk is álruhát öltöttünk.
Amennyiben valóban Kirigakurei ninjákkal állunk szemben, nem zavar a dolog. Veszélyeztették a küldetésünket és amúgy is idegbénító nyílvesszővel lőttem rájuk, komolyabb bajuk nem esik. Aki egy Dokujaku útjába áll, számolnia kell a kockázattal...Kirigakure mindenek előtt...
Dokujaku Tano
Dokujaku Tano
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Pént. Jún. 07 2013, 15:02

Kawachi látta, hogy társa cselekvésre kész, így nem reagált semmit, csupán figyelte, hogy Tano mit akar tenni. Gennosuke eközben pedig, össze-vissza remegett. Lábai és kezei is feltűnően mozogtak, valamint homloka verítékezett. Kezét törzse mellé eresztve, kissé meggörnyedt testtartással állt. Talán színészkedik, vagy valóban fél ezektől a ninjáktól? Mindenképpen van félnivalója. Akkor is ha Kirigakurei de akkor is ha Konohai ninjákról van szó. Akkor leginkább, ha Kirigakurei ninjákról. Nem véletlenül lett Elveszett Ninja... valószínűleg innen a környékről szökött meg és nem egy távoli nemzettől. Egy azonban biztos, hogy volt már része harcokban. Ezeket a régi, beforradt vágások is tanúsítják az arcán. Hasonlóan Tanohoz, Ő is térdre rogyott, de Ő csak nézett üresen maga elé, lógatta maga mellett a karjait és nem szólt semmit. Kawachi is hasonlóképpen tett, hiszen nem volt ostoba, hogy ne mérje fel a helyzetet. Amint Tano elmondta a szövegét, Gennosuke is megszólalt, kissé remegő, de még mindig mély hangon.
- Ő a fiam. - nézett Kawachira - Egy Hónapja fogott el minket egy Wagarashi őrjárat. Az anyját megerőszakolták és lemészárolták. Ha az ellenséghez tartoznak is... Legyen szívük.
A négy ninján semmi reakció nem látszott. Tulajdonképpen a maszkjuk miatt, csak a testbeszédükből tudnátok valamit leszűrni, de még csak meg sem mozdulnak. Ugyan jól láthatóan Kirigakurei ANBU egyenruhát viselnek, azonban a Mizukage csak Vadász Ninjákból álló alakulatokat említett, anbukat egy szóval sem... Az egyik férfi előrébb lépett, majd megszólalt.
- Ködben utaztatok mindvégig... Az nem véletlenül jött létre. Wagarashiból jöttök, tehát vagy igazat szóltok, vagy ellenséges kémek vagytok. Elfogunk titeket és Wasabiba szállítunk. Az információs központ tagjai majd kiszedik belőletek az igazságot.
Mondta a férfi, majd a három társa, hirtelen megjelent mögöttetek, egy-egy dróttal a kezükben. Most vajon mit fogtok tenni?

// A Kawarimi no Jutsu leírása megváltozott, azonban ebben a körben még engedélyezem azt a fajta használati módot, ami a post megírásának idején volt feltüntetve. Már ha használtok Kawarimit. A döntés a ti kezetekben van. SORREND: Tano --> Kawachi //
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Dokujaku Tano Vas. Jún. 09 2013, 22:40

A lehető legkedvezőbben alakultak a történtek, még csak most tudatosult bennem, hogy ANBU ruhákban még könnyebben be tudunk jutni a főhadiszállásukra. Az, hogy elhitték a mesénket, pedig szinte bebiztosította tervem sikerességét, hiszen taktikai szempontból, pont jó helyzetben állnak fel ellenfeleink. Látszik rajtuk, hogy valójában nem ANBU osztagosok, egy gyanús alak mögé lépni közvetlen közel, nagyon rossz húzás és én most meg is mutatom nekik, bár, ha minden jól megy, már nem lesz számukra tanúságos a történet.
Tervem a következő, mialatt játsszuk a gyenge, megkínzott Wasabi katonát, megvárom, hogy az ANBU shinobi közvetlenül közel érjen hozzám, majd kihasználom íjam és Genosuke genjutsujának erejét. Az íjam végein ugye tőrök vannak behelyezve, amiken idegméreg pihen, (Adatlapomon és az előtörténetemnél található rajzon is fel van tüntetve) ezt ellenfeleim nem látják, sima íjnak látszik csupán vezetőnk illúziójának köszönhetően.
A legkedvezőbb pillanatban megfogom a testemre aggatott íjat és "összecsuklok", lehetőleg úgy, hogy előre rántom a fegyver tetejét, az alja hátracsuklik, így a mögöttem lévő ANBU-t megszúrom vele. Ha sikerül, valószínűleg összecsuklik a hirtelen fájdalomtól, aztán pedig a méreg teszi a dolgát, én kihasználom még a pár másodperces káoszt és sajnálkozom.
- Jajj, de ügyetlen vagyok, sajnálom, ez az íj útban van, oda is adom. - mondom botladozva, majd leveszem a vállamról, megadást színlelve, de ebben a pillanatban kikapok egy mérgezett vesszőt és megcélzom vele a velem szemben álló ninját. Ha a mögöttem lévő ninját nem sikerül megszúrnom "véletlen", akkor ezt pótlom most már akaratosan, egy nyílvesszővel, remélhetőleg így, hogy levettem a csuklópántokat, gyorsabb leszek náluk. Gennosuke biztos elintézi saját ellenfelét és remélem Kawatchi is elbír sajátjával, főleg, hogy a botladozásomnak köszönhetően rám terelődik a figyelem.
Ha mégis valamelyik ANBU menekülni kezd, vagy időben kapcsol a veszélyhelyzetre, íjammal próbálom meg elkapni, de semmiképpen nem akarok halálos sebet ejteni rajtuk, ugyanis Genosuke majd belenézhet a fejükbe információ után kutatva.
Ha tévedek és megvan ellenfeleinkben az ANBU szint, amit kétlek, hiszen én elővigyázatosabb lennék náluk, akkor fel veszem ellenük a harcot íjammal és remélem társaim is így tesznek. Mindenképpen le kell őket fegyvereznünk és meg kell szereznünk a ruháikat...utána átöltözünk, feltesszük rájuk saját ruháinkat és betesszük őket a csónakba. Ha kérdik, miért csak hárman vagyunk, azt mondjuk, egyikőnk itt maradt őrködni, hiszen "ellenség" van a közelben, "megöltek három Wasabi katonát". Kockázatos terv, de a területi előny és a meglepetés ereje nálunk van, persze bíznom kell társaim reakcióidejében is, remélem időben kapcsolnak és követik tervemet.

//Remélem érthető a tervem, más esetben PMben zaklass bővebb magyarázatért. Smile//
Dokujaku Tano
Dokujaku Tano
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Katsumi Kawachi Kedd Jún. 11 2013, 23:45

Fegyvertelenül, de semmiképp nem ártatlanul felteszem a kezem, hogy megadom magam és nincs nálam semmi. Közben a társaim is eljátszák a saját kis színjátékukat, ami vagy bejön vagy nem, de az biztos, hogy az anbuk, már ha azok, mert elvétettek egy nagy hibát, még pedig, hogy a hátunk mögé léptek, miközben a negyedik figyelt minket. A tervem meg volt, de inkább vártam a társamra, hátha nem kell életbe léptetnem. Tano, mintha csak gyenge lenne, előre dőlt, amivel megvágta a mögé lépő katonát, közben én a szemben állót figyelem. Remélhetőleg a társam akciója elvonja annyi időre a figyelmét és a mögöttem állóét is, hogy az övtáskámba nyúlhassak és elővegyek 2 dobókést, amivel az ellenfelem veszélyes pontjait támadom, a nyakát és a szívét, ugyanis a maszkban nem akartam kárt tenni, mert az anbuk likvidálása és a küldetés sikeres végrehajtása esetén megszeretném tartani, a mozdulat hihetetlen gyorsan menne végbe, éppen csak egy pillanatom lenne célozni, hiszen ahogy előkapom az egyik kést a mozdulatot tovább víve dobom az anbu felé az egyik, majd a másik kést. Ha Tanora figyel, akkor biztos, hogy eltalálja, mert a célzás, amit korábban egy anbutól tanultam meg tökéletes és a maszk miatt nem is láthatja, ha a haldokló társam felé fordul. Végezve vele felpattanok, majd a ruhámba rejtegetett nunchakuval a másik ellen megyek, de itt is vigyázok a maszkra, hiszen szükségünk lesz rá és a küldetés után nekem is.

//remélem nem értettem félre semmit és jó lesz//
Katsumi Kawachi
Katsumi Kawachi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Kedd Jún. 25 2013, 20:43

// Tisztogatás - Kawachi: Él még az a dolog amit a kaland megkezdése előtt beszéltünk meg?  //

Igencsak kockázatos dologra adjátok a fejeteket, de ugyebár a mondás úgy tartja, hogy "Kockázat nélkül, nincs győzelem." Ez igaz volt ebben a helyzetben is, de sajnos itt talán a kockázat túlságosan is nagy, ugyanis ha már csak egy Kirigakurei ninjának öltözött ANBU is valóban ANBU-tag, akkor a sorsotok meg van pecsételve. Azonban nem hagyhattátok figyelmen kívül azt sem, hogy Gennosuke említette nektek az elején, hogy nagyjából egy szinten van vele mind a négy férfi. A felelőtlen tetteken kívül, az is szemet szúrhatott nektek, hogy a Kirigakurei ANBU öltözéket viselő ninják, miért akarnak titeket Wasabiba szállítani, és miért mondják el, hogy oda szállítanak titeket? Ez kicsit túlságosan is bonyolult, így nem lehet sok esze annak, akik erre a négyre bízta az "anbuskodás..." Semmi kétség, ezek nem Kirigakureiek és nem is ANBU-k de a még csak nem is okosak. Valószínűleg a chakraszintjük is csak igen magas, de mit ér az, ha teljesen ostobák?
Tano "esetlenkedése" sikerrel járt, így az egyik ellenfél már ártalmatlanítva is lett, azon nyomban, ahogy a méreg bekerült a vérébe. Amint a férfi összeesett, Gennosuke egyből reagált és egy szemvillantás alatt a mögötte álló "ANBU" mögött termett, majd átkarolta a nyakát és már csak egy reccsenés hallatszott... Eközben Tano és Kawachi is a velük szemben álló ellenfelet vették célba, aki végignézte két társa ártalmatlanítását, így kissé megszeppent, de még volt ideje reagálni. Kawachi a egyik kése megvágta a vállát, a másik pedig lepattan az alkarvédőjéről amikor is a fegyver elé emelte a karját. Tano nyílvesszőjét nehezebb lett volna kivédeni, ami igencsak nagy sebet ejtett volna rajta de nem találta el, ugyanis Kawachi még a küldetés elején, bekente saját fegyvereit is a Dokujakuk által használt méreggel, így a vékony vágás az ellen vállán, elég volt arra, hogy a földre terítse még mielőtt a nyílvessző eltalálta volna. Azonban a ninja, aki Kawachi mögött volt, már sokkal leleményesebb, gyávább, vagy okosabb volt. Hogy miért? Mert egy egyszerű Doton technika segítségével eltűnt a talajban, még mielőtt Gennosuke vagy akár a másik kettő Kirigakurei tehetett volna valamit...
Gennosuke elismerő pillantásokat vetett a két fiúra.
- Szépen elintéztük őket, de legközelebb ne legyetek ennyire meggondolatlanok... Ha ezek igazi ANBU-k akkor ti már halottak lennétek, de még Én is! De ezek annyira ostobák voltak, hogy sorozatosan követték el a hibáikat. - Nézett le a földön remegő megmérgezett shinobikra - Az általam elintézettnél, találtam egy levelet, hivatalos Konohai Chuunin okirattal. Az aki elmenekült, valószínűleg mindent jelenteni fog Wasabiban és így ide összpontosul majd a figyelmük. Vajon honnan szereztek eredeti Kirigakurei ANBU egyenruhát?!
Bosszankodott a férfi, majd a két megmérgezett ellenfelet, egymás mellé, egy fának fektette, majd átkutatta a ruháikat. Talált 10 kunait amit ledobott a földre, valamint mindkettőnél ott volt a hivatalos Chuunin okirat amit Konoha állított ki. Valószínűleg ezzel igazolták volna hovatartozásukat amint visszamennek Wasabiba. 
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Katsumi Kawachi Pént. Júl. 05 2013, 11:00

//Ahogy írtam, igen él még//

A dolog, amit bevállaltunk igen csak kockázatos vállalkozás volt, de ezt már a küldetés kezdetén is tudtuk, hogy nem lesz sétagalopp a küldetés, bár anbukra, ha ezeket a pojácákat annak lehet nevezni, is gondoltunk, de nekem ez még korai volt, rájuk csak a Wasabi területén vártam, nem gondoltam volna, hogy már a Wagarashi területen is portyáznak. Az idióták folyamatosan csak hibáztak, nagyon fura volt, hogy lettek anbuk és miért Wasabiba akarnak szállítani. Sok volt a kérdés, kevs az idő. Közben Tano ártalmatlanított egyet, majd vezetőnk is végzett eggyel, nekem kettő maradt. Színjátékom előadva a velem szemben álló figurát vettem célba, sajnos a találat nem volt halálos, de a Tanotól kapott méreg így is megtette a hatását. Sajnos a mögöttem lévő férfi valószínűleg gyáva volt és egy pillanat alatt eltűnt a föld alá. Vezetőnk elismerően szólt hozzánk. Nem igazán érdekelt, hogy meghalhattunk volna, hiszen a shinobi életét folyamatosan a halál lengi körbe, nem félhet tőle, hiszen nincs nagyobb megtiszteltetés egy ninja számára, ha a falu szolgálata közben hal meg. Nem mintha tervbe lett volna, hogy itt halok meg, még sok dolog állt előttem és nem most akarom befejezni az utamat és ez ellen mindent megteszek, hogy ne így legyen. Közben Gennosuke megtalál három, mindegyiknél egy- egy, chuunin okiratot, ami valószínűleg a belépőjük lett volna, ha visszatérnek a faluba. Ha a mesterünk átnézte a gondolatait, akkor megnézem a három maszkot és kiválasztva az egyiket, levetkőztetem az illetőt és elveszem a maszkját, majd felöltözök. Nem tudom, hogy mire számítsak, nem voltam benne biztos, hogy a 4. tag csak lelépett vagy valamire készül, hiszen nem tudtam, hogy a technika segítségével mire képes, hiszen a föld elemről nem igazán tudtam sokat.

//Meg lehet kérdezni a maszkok mit ábrázolnak? Mert akkor úgy választanék, ha lehetséges és nem tervezel jelenleg semmit a szökevény anbuval ellenem.//

A hozzászólást Katsumi Kawachi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 12 2013, 19:59-kor.
Katsumi Kawachi
Katsumi Kawachi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Dokujaku Tano Csüt. Júl. 18 2013, 15:57

[Elnézést a késedelemér!]

A terv nem éppen úgy sült el, mint ahogy számítottunk rá, de még ebből is előnyt faraghatunk. Egy ember megszökött, így ő azt tudja, hogy három Wasabi ruhába öltözött kém szállt partra ezen a szakaszon. El kell hitetnünk velük, hogy még itt vagyunk, de előtte meg kell tennünk a megfelelő előkészületeket.
 - Nos, nincs minden veszve, még ebből is előnyt kovácsolhatunk. Gennosuke sama, gondolom ért az információ szerzéshez, ha igen szerezzen meg minden információt az álANBU barátaink fejéből. Mennyien vannak a faluban, hol helyezkednek el az őrállások, mikor van őrváltás, hol van jelenleg Wasabi, mindent ami számunkra fontos lehet. Utána öltözzünk át a saját ruháinkba, hiszen Wasabi egyenruhás kémeket keresnek, de számíthatnak arra, hogy beöltözünk az ANBU egyenruhákba is, ha ebben mutatkoznánk, könnyen felismerhetnek. Kawachi rakj tüzet, én pedig miután Gennosuke sama kisajtolta a számunkra fontos információkat ellenfeleinkből, megkötözöm őket és elhelyezem őket a területen. Sokan fognak idejönni, de mi addigra már továbbállunk, ennyi ellenféllel is kevesebb vár majd minket a faluban. - Magyaráztam nekik, remélve, hogy megértik szándékaimat, de ha jobb ötletük van, nem fogok szemet hunyni felette.
 - Kerülővel megyünk tovább a falu irányába, és csapdákat helyezünk el. Ha az megvan, a bejárat felé vesszük az irányt és a megfelelő időben elsütjük a csapdákat, így a faluban maradt katonák figyelme oda helyeződik, ha nem is rohannak ki a faluból, ott fogják megerősíteni vonalaikat. - Magyaráztam tovább, miközben már megkezdtem az öltözködést.
Dokujaku Tano
Dokujaku Tano
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Csüt. Aug. 01 2013, 13:25

Gennosuke csak bólintott Tano kérésére, ami inkább volt parancs. Persze nem esett nehezére teljesíteni a feladatát. Kiválasztotta azt a ninját, amelyik a legjobb állapotban volt. Bár nehéz volt a választás, de sikerült egy olyan Konohait választani aki még tűrhetően reagált a környezete ingereire. Megragadta nyakánál fogva, majd a fának passzírozta. Végignézett a férfi testén. Egy kicsivel volt csak vékonyabb és kisebb testű mint sajátja. Az egyenruha számos rejtett tárolót rejt magában. Gennosuke a jobb kezével fogta a férfit, a ballal pedig kutatni kezdett az áll ANBU egyik zsebében. Kihalászott egy vékony tűnt, ami egy gyors mozdulattal a férfi kézfejébe szúrt. A fának szögelte. A Chuunin felordított a fájdalomtól. Valószínűleg egy képzetlen, kezdő Chuunin lehet. Ahogy a társai is... Gennosuke mosolyogva nézett végig a férfin. Az biztos, hogy egy ilyen helyzetben ez egy durva lelki terrornak is betudható.
- Most pedig, szépen elmeséled nekünk, hogy honnan van Konohának eredeti Kirigakurei ANBU öltözéke. Utána pedig, elmondod, hogy Wasabi hol tartózkodik...
Szorította meg a nyakát, mire a férfi köhögni kezdett és egy jó adag nyálas, nyálkás gyomornedvet is felöklendezett, ami az orrán és a száján is távozott. Egyenesen Gennosuke kezére. A férfi undorral tekintett a férfira. Elengedte a torkát, majd egy saját kunaival a bal kezét is a fának szögelte. Most már nem tudott mozdulni. A vastagabb és tömörebb penge pedig még fájdalmasabb volt, mint az a vékony tű.
- Nos, ha nem kezdesz neki, akkor kénytelen leszek keményebb módszereket alkalmazni.
A férfi megremegett és most egy jó nagy adag hányás hagyta el a gyomrát. Savas, sárgás volt. Valószínűleg már egy jó ideje nem ehetett. Marta is rendesen a torkát. Pszichésen nem volt felkészülve erre. Gennosuke a kezébe vette a nemrég megtalált kunaik közül az egyiket, majd forgatni kezdte. A fogoly, nem mert ránézni és várta, hogy lesújtson. Így is lett. Gennosuke tökéletesen elmetszette a kiszögelt Konohai fülét, aminek egy újabb ordítás volt a következménye, ám az átment beszédbe.
- Áhhh! Jól van! Az Egyenruhákat a kivégzett Kirigakurei alakulatoktól szereztünk. Az osztagunk egy négy fős, taktikai osztag. A feladatunk az volt, hogy felügyeljük Kirigakurei ANBU egyenruhában a határokat és értesítsük a fejleményekről a parancsnokot.
Ekkor egy újabb kunai indult meg a férfi felé, most a másik fülét célozva, ám az éppen néhány milliméterrel a füle mellett szúródott bele a fába.
- Hol van Wasabi és milyen védelemmel van ellátva?!
A férfi hadarva folytatta.
- Wasabi a Wasabi Kikötőváros Főépületében van. A Wasabi palotába, ahol a Konohai és Kemurigakurei egységek főhadiszállása is van. A Parancsnok, egy szenzor ninja aki irányítja Konoha és Kemuri egységeit. Azt beszélik, hogy Konoha egy híres klánjának a tagja. Kevesen őrzik a palotát, maximum öt Shinobi a parancsnokkal együtt és körülbelül húsz Samurai. Azonban Ők nagyon értik a dolgukat.
Gennosuke érdeklődve nézi a férfit, majd miután válaszolt neki, ledobta kezéből a kunait és Tano felé fordult.
- Nem tudom, hogy mennyire igaz amit beszélt, de csak így tudtam információt kinyerni belőle. Érdekes részleteket tudott.
Fejezte be, majd tette a dolgát. Átöltözött saját ruhájába.
- Nem kellene őket elhallgattatni? Ha megtalálják őket, akkor elmondhatják, hogy mit tervezünk.
Vetette fel a problémát.

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Katsumi Kawachi Vas. Aug. 04 2013, 14:01

Tano elmondta az ötletét, ami inkább hangzott parancsnak, mint ötletnek, nekem nem volt ellenvetésem, inkább ki pótoltam volna. Közben Gennosuke elkezdte az egyik konohai kihallgatását, ami nem kicsit volt kellemetlen, hiszen a fizikai terror mellett, lelkit is alkalmazott, amit kevés, még nála képzettebb shinobi sem nagyon viselt volna el. Nem zavart, de inkább az ötletre akartam koncentrálni.
- Van egy módosítási ötletem a tervedhez. De előbb nincs kölcsön egy fölösleges tekercsed? - vakarom meg a halántékom.
Ha esetleg kapok, akkor kiválasztom az egyik maszkot, majd elpecsételem.
- Nektek kell egy maszk?
A választól függetlenül elpecsételem a másik három maszkot is, nem azért, mert irigy lennék, hanem előbb utóbb úgyis egy pecsétbe kerül, mert nem vihetjük magunkkal "zsebbe", az feltűnő.
- Nos az ötletem, mi lenne, ha nem mi mennénk oda, hanem csak klónokat küldenénk. Mi elrejtőzünk egy helyen, majd a klónokkal eltereljük onnan az őröket, ahova szeretnénk. Ismét nem várok a válaszra, hanem keresek egy farönköt, ráragasztok egy robbanócetlit majd kiterjesztve rá a chakrámat létrehozok köré egy klónt. Ha ezzel meg vagyok, akkor elkezdem összeszedni a felszerelésemet, amit elhajigáltam ezekre a shinobinak nevezett kétbalkezesekre. Közben megtudtuk, amit akartuk. Tano átvette a parancsnokságot, de most én adom a parancsot.
- Öljük meg őket és a csónakunkon eresszük le őket a folyón egy pár robbanó cetli társaságában. Tano ötletét annyiban módosítom, hogy nem mi megyünk oda ahova mondta, hanem klónok és így két robbantás is lesz, az egyik klónoké- Gyorsan elmagyaráztam az ötletemet Gennosukének is.- a másik pedig a hajóé. Haza jutásról majd ha ott leszünk, akkor gondolkodunk.
Eddig igen csendbe voltam, de nem akartam, hogy Tanoval elszaladjon a ló és úgy érezze, hogy ő itt a góré azért, mert eddig hagytam. A terv készen állt és már mindenki tudott mindent, megvártam, míg a társaim is követik az ötletemet, majd a hajóra dobtam a három hullát és 3 cetlivel, egy az elején, egy középen és egy hátul, az első és a hátsó a hajón kívül, míg a középső belül helyezkedett el és ha mindenki egyetértett vele, akkor ellököm a partról a hajót lefelé a partmentén.
Katsumi Kawachi
Katsumi Kawachi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Szer. Okt. 23 2013, 12:12

A Kalnadot Inaktivitás miatt lezárom. A Mizukage visszarendelte a csapatot, ugyanis új szelek fújnak és máshova kell a segítség.

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Akari Tenshi Csüt. Szept. 04 2014, 12:52

//Elveszve a nap alatt - Danzou//

~Basszus, basszus! Hülye vagy.~ Elmondtam az igazat, de ez nem igazán tetszett a kirigakureinek. ~Mi a f@szt kellett volna mondanom?~ Mondjuk már biztos voltam benne, hogy bármit mondanék az csak rontana a helyzetemet, az alak már szököttnek nyilvánított, itt már kimondatlanul is a levegőben lebegett: joga van ügyvédet fogadnia, mindent amit mond felhasználható ön ellen. Ezt már sehogy nem javítom ki, még ha az igazat mondom is, akkor sem hiszi már el. Miután megismétli a mondatom első felét kézpecsételésbe kezd, de hát időm sincs reagálni. ~Mi történt azzal, hogy mindenki ártatlan, amíg nem bizonyítják ártatlanságát?~ Én már elmondtam mindent az igazságot is, de még úgy sem hisznek nekem, hogy szinte semmit nem tehetek és nem is tettem erőszakosan. Ezzel a gondolattal ájultam el. Nem tudom mennyi ideig lehettem ájult, de mikor felkeltem egy ismeretlen helyen vagyok, egy zárt szobában, nem kötöztek meg, ami talán azt jelenti, hogy valamennyire mégis bíznak bennem, aminek én semmiképp nem akarok ellentmondani, így nem is teszek hirtelen mozdulatot. Ekkor veszem észre az anbu maszkos alakot, aki azonnal fagatózni kezd.
- Akari Tenshi. Tegyél jelentést, mond el mi történt veled és hogy mit miért tettél. Ne feledd, specialistáink átnézték az elmédet, így nem maradt sok rejtegetni valód.

A nevemen meg sem lepődök, hogy tudja, sőt abban is biztos voltam, hogy átnézték az emlékeimet, így szinte mindent tudnak, amit a hold országa óta tettem. Az utazásom a Démonok országába, majd a Hullámok földjén tett kitérőmet, ahonnan először a Gőzbe mentem, ahol egy Mirubi nevű ninjával és társaival találkoztam, majd a Fű országába siettem, hogy az eső országának segítsek elfoglalni, igaz Mirubi parancsára, hogy segítsek belülről a Fűnek szabotálni a támadást, ugyan nem volt tervben az együttműködés, de nem is volt rá szükség, az Eső hadsereg elég szedett- vedett társaság volt hozzá, hogy ne legyen rám szükség, de még a tanulásokat Taishival vagy éppen nélküle.
- Gondolom mindent tudtok, így értelmetlen lenne hazudnom, de hát te is ezt mondtad. A történetem: miután a falu elküldött a Hold országába és ott jelentettem, közölték, hogy a szigeten egy Tábor nevű hely működik, ahol rabszolgákkal kereskednek, a küldetést teljesítettük egy helyi klánnal, akik magukat Djukáknak nevezik. A küldetés után úgy éreztem, hogy a falu nem becsül meg, hiszen ezen a küldetésen kívül még nem kaptam semmi értelmeset, sőt még a helyiek is semmibe vettek. Ez után hallottam egy feladatot a Démonok országába, ami azonban meghiúsult és mivel a földrészen voltam, (ugyan most már látom hol van a térképen, de Tenshi akkor még máshol tudta az országot) így fel szerettem volna fedezni és új tapasztalatokat szerezni. Innen kerültem a hullámok országába, ahol egy gyereket kellett volna elrabolnom, ami viszont csak egy teszt volt és így menekülnöm kellett. Egy rövid ideig a Gőz országába tartózkodtam, ahol találkoztam egy sráccal, aki bevont a tervébe. Végre fontosnak hittem magam, valaki értékelte a tudásomat, így természetesen igent mondtam, ő pedig a fű országába küldött az Eső oldalán, hogy szabotáljam őket. Én sem vagyok teljesen idióta, Konohát mindig is utáltam, soha nem volt tervben a parancs teljesítése, viszont az Eső hadserege nem volt túl szervezet, így a közben járásom nélkül sem sikerült bevenniük a Fűt, itt újra menekülnöm kellett, hiszen a haderő elesett és nekem nem volt dolgom velük, így kötöttem ki a Föld országába, ahol eldöntöttem, hogy egy kis zavart okozok a Tűz országában és itt találkoztam a csapattal, ami ide hozott.
Mondom el a történetem teljes igazságot, ennél többet nem tehetek, ők látták a fejembe, amit én láttam és semmi okom nincs rá, hogy hazudjak, mert azt is látták, hogy Kirigakure ellen sosem cselekedtem, sőt szökésem ellenére is még mindig kirigakureinek tartom magam, még ha a falu nem is teljesen fog egy ideig megbízni bennem.
Akari Tenshi
Akari Tenshi
Halott Karakter

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Szomb. Szept. 06 2014, 12:57

Az ANBU - akinek még a nemére sem jöttél rá, bár feltehetőleg férfi - figyelmes csendben halgatta végig a szavaidat, amikből azért érezhető volt, hogy elég kétségbeesett vagy, bár ki nem lenne az, egy ilyen bizarr vallatás alatt? Nos páran biztosan nem, de azért a többség mégis.

- Rendben van. Te úgy gondolod, hogy Kirigakure párti vagy, bár túl nagy szolgálatot nem tettél a falunak. Ha tényleg hűséges vagy, akkor van egy küldetés, amivel bizonyíthatod rátermettséged. Ez a... Mirubi... felettébb érdekel minket, mint ahogyan a szervezete is. Kémkedj utánna. Ne árulj el neki semmit a küldetésedről, de tudj meg róla minél többet. Egy emberünk mindig a közeledben lesz, akinek jelentést tehetsz. Nos, vállalod a küldetést Akari Tenshi?
Közelebb lép, a gyertya fénye teljesen megvilágítja az arcán lévő maszkot. Az egyszerű és fekete. Nincs rajta minta, négy egyenes csíkot leszámítva. Kirigakure jele.
Egyik pillanatról a másikra hatalmas döntés elé kerültél. De vajon hogyan tovább, mi lesz a válaszod. Egyáltalán rájöttél, mekkora lehetőségek rejlenek ebben az ajánlatban. S számos egyéb rejtély is előkerült. Vajon miért érdekli Kirigakurét az Ame no Ekibiogami? Bárhogy is, rajtad keresztül most tudomást szereztek a létezéséről. Vajon mi minden másról még?
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Témanyitás  Akari Tenshi Hétf. Szept. 08 2014, 08:55

ANBU maszkos alak, akinél csak tippelhetek, hogy férfi, mert nem látom az arcát, ami eldöntené a kérdést, csak hallgatja a mondandómat, bár bizonyos mozdulatai elárulták, hogy sok újat nem mondok, hiszen a specialista, aki átnézte a fejem, nem hiába specialista, mert elárult mindent, amit látott, igaz a tetteim mögötti gondolatokat és érzéseket, még ha nem mindig azt is tettem, amit akartam, ő sem teljesen látja. A gondolatom befejeztem, de nem voltam kétségbeesve, én sosem tettem semmit a falu ellen, legalábbis akarattal nem, mindig is a falu shinobijának tartottam magam, aki kalandra, tapasztalatokra éhezett, amit a faluban nem kaptam meg, egyetlen megkérdőjelezhető tettem, hogy nem tértem vissza, de ezek után figyeltem a tetteimre, hogy semmi olyat ne tegyek, ami nem tetszhet a falunak tetszeni. Végig hallgatom a mondandóját és örülök, hogy nem teljesen veszett el a falu irántam érzett bizalma. Tudom, hogy nem tettem semmi olyat, ami a falu hasznára válhat, de az ember alapvetően önző lény, én is a saját oldalamról néztem a tetteimet, mert nem azt csináltam, ami a falum ügyét előre vinné, sokkal inkább azt néztem, hogy mi az, ami nekem megfelel és nem teszek Kirigakure ellen. A küldetés rengeteg hátránnyal jár, ha esetleg Mirubi rájön a dologra, hogy megfigyelem, de ismét csak előre tőr a saját önzőségem, ugyanis így bizonyíthatom a falunak a hűségemet és hát ami Mirubit illeti a csapatban leginkább Konoha pártiak vannak, így enélkül is folyamatosan életveszélyben vagyok, meg nem teljesen estem a fejemre, hogy eláruljam neki, hogy megfigyelem. Nem, ennyire azért tisztában vagyok a dolgokkal, hogy a megfigyelt dolog, vagy esetünkben ember más hogy viselkedik, ha tudja, hogy figyelik, mintha nem tudja, még ha érzi is, akkor sem tud megbizonyosodni róla. ~Tarts közel a barátaidat, de az ellenségeidet még közelebb.~ Mirubi nem tudhatja, hogy én melyik vagyok, de abban is biztos vagyok, hogy nem teljesen fog bennem bízni, mégis ellenséges falu ninjái vagyunk, bár ő ezt nem nézi, ha terve beválik, akkor a kérdés minden szempontból lényegtelenné válik. Hosszasan gondolkodom az ANBU kérdésének elhangzása után, majd egy utolsó gondolat után válaszolok. ~Egy szövetséges veszélyesebb lehet, mint az ellenség.~ Ezt a leckét már a Hullámok országában megtanították és most nekem is van esélyem, hogy megtanítsam erre a leckére egy társamat, még pedig Mirubit, hiszen lehet, hogy idősebb nálam, de sok szempontból kevesebbet tud mint én, sokkal tapasztalatlanabb, bár nem ismerem az élettörténetét, viszont az is igaz, hogy nekem is szükségem lehet rá.
- Természetesen vállalom.

Nagyjából látom a lehetőségeket a küldetés előnyeit, de mindazonáltal sok veszélyt is jelent, ha elvállalom, de Kirigakuréért bármit megtennék, még ha az elmúlt időben nem teljesen voltam minta shinobija a falunak.
Akari Tenshi
Akari Tenshi
Halott Karakter

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Kedd Szept. 23 2014, 11:56

- Ezt a választ kellett adnod persze, de a feladat alól nincsen kibúvás, a halált leszámítva.

Talán megfélemlíteni akar, vagy csak olyat mond, amit kötelező elhadarnia. Nem mintha számítana, amit mondott kimondta, szavai ott csengenek a füledben, mint valami vészjósló zene...
- Tedd a dolgod, Akari Tenshi! Itt bármikor felkereshetsz minket, de egy emberünk amúgy is a közeledben lesz, ha fel akarod venni vele a kapcsolatot... nos meg kell találnod a módját.
Ezzel eltűnik, mintha sosem lett volna itt. Szinte észre sem veszed a hiányát. Szinte.

// + 3 chakra, s mostantól előtted van a lehetőségek tárháza. //
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.