Hiro Dragneel

2 posters

Go down

Hiro Dragneel Empty Hiro Dragneel

Témanyitás  Hiro Dragneel Csüt. Aug. 30 2018, 15:28

Név: Hiro Dragneel

Ország: Szél országa (Sunagakure)

Rang: Genin

Szint: D

Chakraszint: ???

Kor: 14

Nem: Férfi
Felszerelések: 5 m
éter Dróthuzal,Szerszámok

Kinézet: Fekete hosszú ujjú,Fekete hosszú Nadrág,fekete haj,kék szemek

Jellem: Barátságos,szereti a közzöséget,utálja a parancsoló embereket

Előtörténet:

1.Születés:

14 ével ezelőt születtem  a szüleim boldogak voltak csak 3 tagos volt a család és sokat unatkoztam  a szüleim kedvesek voltak nagyon anya Szanitéc  volt apám egy Genin rangú shinobi  anya meghalt egy s rangú  küldegú küldetésbetésbe .

2.Akadémiai évek:

7 évesen sikeresen feletek az akadém azon voltam egyből hogy barátokat szerezek  nem voltam sőt béna voltam elsőnek de elkezdtem azzal is foglalkoznzni nem volt könnyű mert  sokszor lemaradtam de végűl sikerült minden jutsut megcsinálnom rendesen sok barátot is szereztetem azzalat a pár év allat mindig emlékezni fogok azokra az évekre.

3.Genin vizsga napjai:

Már nagyon vártam ezt a napot, már reggel 5 órakór akartam felkelni . A vizsga elkezdődött. Először a Bushin no jutsut mérték fel ami nekem tökéletesen ment, utána a shuriken jutsut mérték fel amibe kettővel telibe találtam egyet meg a közepétől kicsit mellé. Aztán a puszta kezes harcba Toro Kothora ellen kellet küzdenem ő puszta kezes harcba elég gyenge volt igy könnyedén legyőztem. A vizsgának vége lett senkisem bukott meg.
Később ki osztották a genin fejpántokat és elmondták ki melyik csapatba kerül. én a 3 as csapatba kerültem Asunával és egy fiú lett a másik társam Kurushitsu Karo. A Senseünk Kuge
Amatori lett.

4.Első Genin küldetés:

Első küldetésünk az volt hogy egy ember kellet elkapi a neve Uragashi Yuroshi egy samurai volt akit arra béreltek fell hogy őlje meg egy falu kagéjét amikkor mentünk előre az erdőbe bele botlotunk egy kardforgatóba elég erős volt hogy kegyőzön minket a sensei szerencsérre sikeresen elkapta és megközözte egy faluba érve sikerűlt megtalálni a samurait erős volt nagyon nem tudtuk legyőzni de egy kis csapat munkával sikerült legyőzni  az emberek egköszönték hogy elkaptuk őt mert sok helyen fellhalytást okozot egy ember meghívott minket a házába piheni nagyon kedves volt még enni valót is adott nekünk másnap vissza indultunk  elég hosszú volt a út de sikeresen vissza értünk.

A hozzászólást Hiro Dragneel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 31 2018, 12:41-kor.

Hiro Dragneel

Vissza az elejére Go down

Hiro Dragneel Empty Re: Hiro Dragneel

Témanyitás  Uchiha Kagami Csüt. Aug. 30 2018, 16:03

Szervusz!

Először is, üdvözöllek az oldalon! Sajnálattal kell közölnöm veled, hogy Előtörténetedet el kell, hogy

utasítsam,

méghozzá a következő indokok mentén:

- Előtörténeted nem felel meg a shinobi szabályzatban támasztott követelményeknek (A szabályzatot IDE kattintva találod), nincs meg a minimum szó- és sorszám.

- Helyesírás, központozás... úgy, egyáltalán a történetvezetés nem jó. Az előtörténet lényegében egy történet; ha nem is nagyon hosszú, de be kell, hogy mutassa a karakter előéletét, mielőtt még a játéktérre lépne; méghozzá úgy, hogy abból a karakter megismerhető legyen. Képzeld úgy, mintha egy novellát írnál, csak nagyobb léptékekben haladva.

- Helyesírás, újfent. Egybeírások, ragozási hibák. Ezekre figyelj oda, mert nagyon sok van belőlük.

Néhány elfogadott Előtörténet, amelyeket elolvasva (szigorúan csakis formailag, tartalmilag a szerző szellemi tulajdonának számít) segítséget, mankót találhatsz az íráshoz:

---->>>> Baku <<<<---- Őt azért linkelem, mivel vele sokszor írattam újra. A szerkesztéseket bár nem láthatod, az elutasítások indokait igen. Ezzel levezethető egy általános fejlődés.

---->>>> Kowarii Zion <<<<---- Elsőre elfogadott előtörténeti mintapélda

Amint megvagy a javítással, írj ide, vagy jelezz nekem PM-ben!

Uchiha Kagami

Aamun tullen yö tarinansa kertoo

Állandó mesélések (4/4)
- Kowarii Zion

- Jelenlegi kaland: A bánya titka

- Shiawase Zouo
        - Jelenlegi kaland: Messzi földeken

- Hiroto Osumi, Gensai Hayato és Kenta Koizumo
        - Titkok, melyeket őrzünk

- Nosaru Kyoya
        - Teremtés

Szilánkok Fórumkaland
- Kiolvasztás alatt
Uchiha Kagami
Uchiha Kagami
Kalandmester

Specializálódás : Több éves posztok előkutatása

Adatlap
Szint: S+
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.