Hokage emlékmű

+18
Kagemare Ran
Namikaze Minato
Akihiro Jaken
Shimura Danzou
Hasegawa
Togan Hiroshi
Kakuzu (Inaktív)
Azumi Yuurei
Uchiha Madara
Shikamaru(Inaktív)
Taidana Kaito
Kagemare Kuzomi
Karin
Makenshi
Sai
Suyiko Shiai-Ne
Usake Hiachi
Kanmiru
22 posters

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Hokage emlékmű - Page 3 Empty Re: Hokage emlékmű

Témanyitás  Shimura Danzou Szer. Ápr. 09 2014, 14:00

Feszült csend van a folyosóban, eltekintva pár apróbb nesztől melyet egyikőtök sem tud elnyomni. A bukottak sokkal kevésbé tudnak halkan osonni mint Ti, persze a Jouninokkal azért nem versenghettek. Mindenesetre elég halk volt a társaság ahhoz, hogy ne vegye észre őket, csak a legjobb fül. Az ajtó fából van, viszont nem szűrődik át rajta fény. Ám hangok igen. Egy rémült nőtől származhatnak, nem igazán tudjátok kivenni mit mondhat. Talán a "hagyjál" és a "ne" sokszoros ismétlődése lehet, de nem vagytok ebben biztosak. Elég jól szigetel a fa, vagy csak messziről jön a jajveszékelés ahhoz, hogy ne értsétek pontosan. Már persze ha nem csak a képzeletetek játszik veletek, igaz többen halljátok, ezért erre kicsi az esély. Összefoglalva megtorpantatok az ajtó előtt. Ilyenkor szokott az ember izgulni, s a három bukott geninre ez fokozottan igaz. Lélegzésük felgyorsult és egyre hangosabb.
Az a rejtekajtó, amin bejöttetek hirtelen becsapódik. A csattanást mindenki nagyon jó hallotta. Az igazi Hasegawa a gyertyák fényén kivül helyezkedik, ezért kevésbé látható.
- Csak nem Konoha shinobiaihoz van szerencsém? - kérdezi egy érdes hang, mely talán részeg - Nincs rajtatok taktikai mellény... geninkéim.
Nem látjátok a férfit, de valahol a folyosó elején lehet. Mitévők lesztek? Támadtok esetleg? Matarisu arcára kiütközik a rémület, és három kunait hajít arra, amerről a hang jött. Apró bőkkenő, hogy Hasegawa a fegyverek útjában van. Látta a mozdulatot és ha akar, akkor ki tud térni. S ha megteszi, akkor a sötétben tartózkodó férfi felkiált.
- Kövekkel dobálóztok, mi? Hát szabad így bánni a házigazdával?
Kövekkel? Ez valószínűleg azt jelenti, hogy Matarisu kunaiai nem voltak pontosak. De nincs időtök ezen agyalni, mert felharsan egy kiáltás " Katon: Dai Endan " és az alagút elején egy tűzgolyó jelenik meg, mely felétek tart. Talán a faajtón átjutva megmenekülhettek, de nem vár-e ott is csapda? És bizony gyorsnak kell lenni. Viszont ha nem csináltok semmit, akkor komoly égési sérüléseket szerezhettek, da akár a halál karmai is elragadhatnak. Ajjaj, nagyon nehéz döntés...

// Arra kérlek, hogy feltételes módban írjátok le a tűzgolyó megjelenése utáni cselekedeteiteket. //
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Vissza az elejére Go down

Hokage emlékmű - Page 3 Empty Matano Hasegawa

Témanyitás  Hasegawa Szer. Ápr. 09 2014, 18:05

Danzou, Hiroshi

A faajtó túloldaláról egy nő kétségbeesetten zokogó hangja szűrődik felénk. Halhatóan küzd az erényéért, vagy tán az életéért? Nem lenne jó ha épp az orrunk előtt esne valami baja szegénynek. Persze az is lehet hogy az általunk hallott hang illúzió és csak egy genjutsunak estünk áldozatul. Netán a képzeletünk próbál meg becsapni bennünket? Haladéktalanul ki kell derítenünk ezt a rejtélyt.
Már éppen cselekedni kezdenék, mikor a rejtekajtó hirtelen csapódására leszek figyelmes. Csak úgy visszhangzik a járatban a döndülése. Valaki utánunk jött. Ez egy elég nagy pech a részemről.

- Csak nem Konoha shinobiaihoz van szerencsém? - szólal meg egy reszelős és mély hang a hátam mögül.

Eltaláltad, pont beléjük botlottál. Nekem meg a hátamba. - teszem hozzá magamban kelletlenül. Nem látom a felénk szóló alak körvonalait, túlságosan is elfedi testét a sötétség. Matarisu arcára fagy a rémület, ahogy a hang gazdája felé pördülve három kunait repít el a semmibe. Egyenesen az arcom felé szállnak a ninja kések acélpengéi. Félreperdülök az útjukból. Szerencsémre csak a mellettem levő falat találják el. Ostoba kölyök. Most oda az álcám.

- Kövekkel dobálóztok, mi? Hát szabad így bánni a házigazdával? - kiállt fel az ismeretlen.

Egyszerre egy aktivált tűz-jutsu hangja harsan a járat falai között: „Katon: Dai Endan.” Ez egy Chuunin szintű technika! Ajjaj. Elemi erejű tűzlabda száguld felénk a folyosó szűk falait felperzselve. Ennek a fele sem tréfa. Én állok a legközelebb hozzá, ezért mivel már úgy is tudhatja a mozgásomból a pozíciómat, futásnak eredek az ajtó felé. Út közben elsorolom a Shusin no jutsu kézjeleit. Minden erőmmel és a Fürge Test technika által felvértezett gyorsaságommal próbálok az ajtóhoz jutni, kikerülve a bukott triót és átvetődve a tulajdon alakmásomon is ha kell. Ha nincs nyitva a faajtó, akkor a vállammal nekirontva próbálok bejutni a mögötte lévő helyiségbe Hiroshival az oldalamon. Így talán még lesz esélyem elkerülni a végzetes égési sérüléseket. 
Hasegawa
Hasegawa
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 115

Témanyitás  Togan Hiroshi Szer. Ápr. 09 2014, 18:39

Jajveszékelő kiáltások sorozata hallatszik az ajtó túloldaláról. A nő hallhatóan hevesen tiltakozik, és valószínűleg küzd is a fogva tartójával vagy a fogvatatóival.
- Vajon ez most igaz vagy csak a képzeletem játszadozik velem? – Kérdeztem magamban a kiáltásokra gondolva.
                Rápillantott az társaimra és láttam rajtuk, hogy ők is vélhetően ugyanazt hallják, amit én. Közelebb hajoltam az ajtóhoz és a fejemmel nekidőltem az ajtónak, hogy jobban haljam, ami odabent történik. A kiáltásokból csak „hagyjál” és „ne” szavakat tudtam kivenni.
 - Ez így nem lesz jó. Igyekeznünk kell. – Mondtam magamban, amikor hirtelen hangos zajra lettem figyelmes.
                A hátunk mögött lévő rejtekajtó volt az és olyan zajjal csapódott be, hogy azt hittem, hogy egész Konoha meghallotta. Pár pillanatnyi néma csend, majd hirtelen kissé gúnyosan megszólalt egy számomra ismeretlen hang.
- Csak nem Konoha shinobiaihoz van szerencsém?  - Kérdezte az ismeretlen férfi. - Nincs rajtatok taktikai mellény... geninkéim.
                Próbálom kivenni a férfi alakját és helyzetét, de ebben a megvilágításban esélyem sincs erre. Még az igazi Hasegawát sem látom, pedig tudom, hogy utánunk jött.
                Megszólalni sem volt időm, de Matarisu már három kunait hajított a férfi felé.
- Idióta! – Szitkozódtam magamban. – Mi van, ha Hasegawát találja el? – Tettem hozzá magamban.    - Bár ez elől még könnyedén ki tud térni hiszen Konoha Geninje. De akkor is elhamarkodta a lépést. Nem ismerjük az illetőt, lehet, hogy sokkal magasabb szinten áll, mint mi. Sőt biztos abból következtetve, ahogyan az előbb beszélt… Talán még lett volna valami esélyünk beszélni vele, de ezzel a húzással, minden remény elszállt. – Alig fejeztem be a gondolataimat, amikor az ismeretlen férfi felkiált.
                Nem tellett bele pár másodpercbe és a kiáltást egy sokkal kellemetlenebb dolog követte. Intenzív fényforrást pillantottam meg a folyosó végén, ami egyre közeledett. Kissé döbenten tapasztaltam, hogy ez nem más, mint egy tűz típusú technika.
- A fenébe. Miért pont tűzgolyó? – Kérdeztem magamban.  – Nem hinném, hogy Hasegawa képes lesz megállítani a tűzgolyót. Úgyhogy nincs, más választásom valahogy be kellene törnöm az ajtót. – Mondtam magamban.
                Már éppen lendültem volna neki az ajtónak, amikor hirtelen eszembe jutott, hogy mi van, ha csapda van az ajtó mögött. Gyorsan hátranéztem és láttam, hogy a tűzgolyó rohamosan közelít felénk.
 - Ennél nagyon rosszabb már nem lehet. –Gondoltam magamban és elhatároztam, hogy neki kellene lendülnöm az ajtónak.
Togan Hiroshi
Togan Hiroshi
Játékos

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 197

Témanyitás  Shimura Danzou Vas. Ápr. 13 2014, 10:05

Szorult helyzetben vagytok ez bizony tagadhatatlan. Ellenfeleteknek lehet némi kurázsija, hiszen ezzel a tűzgolyóval egy ilyen szűk járatban nos komoly sebesüléseket lehet okozni. De Ti sem vagytok ám restek. Hasegawa alakja elmosódik a shunshin no jutsu hatására, sebessége megsokszorozódik. Mindeközben Hiroshi nekiveti magát az ajtónak. Az istenek és szellemek áldása veletek van, mert nem felétek, hanem ellentétes írányba nyílik az ajtó. Ezért Konoha ifjú shinobijának sikerül belökni. A mögötte száguldó Hasegawa belecsapódik és ennek egyenes következménye, hogy mind a ketten bezuhantok a terembe. Van még annyi lélekjelenlétetek, hogy félreguruljatok. Ennek hála, hogy nem égtetek meg. Noha a közeli hőhatás pár szőr, illetve hajszálat leperzselt rólatok, de szinte észre sem veszitek. Szamuszuka jutott még ki a lövedék útjából. A másik két bukott nincs sehol. A folyosó sötét. Ám a szobát még megvilágítja a tűz fénye. Nagy, ötvenszer ötvenes helyiség, méterben mérve. Öt fáklya ég tőletek balra és úgy harminc méterre. Egy ruháját veszített lány fekszik megkötözve a földön, a fény még éppen megvilágítja. Mellette egy magas, szakállas férfi áll és rátok mered. Ám van más bajotok is. A folyosón lévő alak is közeledik, hangos lépteiből ez következtethető le. Ráadásul mi történt Dojunkival és Matarisuval? Meghaltak volna? Néhány sikolyt hallottatok csak felőlük, de nem láttok égő hullákat. Bár lehet egyszerűen kilehelték lelküket és testük sötéten fekszik a homályban. Ámbár a helyzet szorult, vajh mitévők lesztek hát?
Szamuszuka rettegve pattan fel, s látjátok rajta hogy futna. De merre? Hisz nincs kiút. Jobb ötlet hijján, mint az örült kezdi el dobálni fegyvereit a látható alak felé. Ebből következik, hogy elég pontatlanul céloz. Ó a balga, a végén még eltalálja a lányt is! Milyen sok teher zúdul Konoha két Geninjére! Nem elég, hogy két ellenféllel is meg kell küzdeniük, egyikük ráadásul biztosan shinobi, még ostoba társukkal is kezdeniük kellene valamit, mert Szamuszika láthatóan megveszekedett állapotban van. Bár lehet, most nem is tudna hasznosabb dolgot csinálni, mint amit tesz. Néhány kunai a lány mellett álló férfit is eltalálhatja akár...
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap

Hokage emlékmű - Page 3 Empty Matano Hasegawa

Témanyitás  Hasegawa Hétf. Ápr. 14 2014, 12:28

Danzou, Hiroshi

Hiroshi-kun vállának engedve a járatot lezáró faajtó beszakad a mögötte elterülő helyiségbe. Nekiesve mind a ketten bezuhanunk az ajtó mögötti tágas terembe. Shinobi kondíciónknak köszönhetően két irányba perdülve kikerüljük a hátunk mögötti járatból becsapódó lángnyelveket. Reflexszerűen öt darab Makibishit szórok az ajtó maradványainál a bejárathoz, még egy Jibaku Fuda: Kasseit is aktiválok. A robbanó jegyzetet az ajtó melletti falra rakom fel, hogy aki itt belépne a járatból az a robbanás epicentrumába kerüljön. Biztos, ami biztos, ez a tűzdobáló maradjon egy kicsit még a kinti járatban. Intek Hiroshinak hogy húzódjunk egy kissé beljebb a terembe.

Megvizsgálom a minket körülvevő, számomra idegennek tűnő helyiséget. Bizony egy fáklyákkal megvilágított jókora kiterjedésű hodályba jutottunk. Egy megkötözött és ruhátlan fiatal nő fekszik tőlünk nem messze a padló hideg kövein. Mellette egy magas férfi áll. Felénk mereszti a szemeit. Elönti a bensőmet a felháborodás és a düh. Ez a szakállas nőrabló is talán képzett ninja lenne? Talán. Nos ez a kérdésem még válaszra vár.

Az egyetlen bukott genin, a Szamuszuke nevű ért csak be velünk a sötét folyosóról a fáklyákkal megvilágított, kissé dohos levegőjű csarnokba. A fekete hajú kölyök eszeveszett módon kunaiokat és shurikeneket kezd el hajigálni a teremben álló férfire. Látszik rajta egy képzetlen shinobi kezdetleges harci tudása. Szerencsénkre a teljesen ledöbbent és hármunkat bámuló kötözött sonka leányzót egyik penge sem találja el.

Szamuszuke te ostoba! - gondolom magamban. Megpróbálok észrevétlenül és hangtalanul a háta mögé lopózni. Ha ez sikerülne, akkor kísérletet tennék felé egy orvul bevitt kettős lábsöprésre. Talán így a padlóra tudnám dönteni és végre befejezné ezt az őrült ámokfutását. Néhány határozottan rendre utasító szó is megtenné még a hatását. Majd kiderül.

Közben persze fél szememet folyamatosan a szakállas bácsin is tartom ahogy az egy jó geninhez méltó…
Hasegawa
Hasegawa
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Togan Hiroshi Hétf. Ápr. 14 2014, 17:16

Minden erőmmel neki feszültem a faajtónak, ami hatalmas reccsenés kíséretében megadta magát és kitárult előttünk. Hasegawa és én pedig éppen, hogy csak be tudtunk rajta lépni. Bár az a belépő sokkal inkább beesés volt.
                Ahogy beestünk az ajtón még volt annyi lélekjelenlétünk, hogy félre guruljunk és kitérjünk az esetlegesen szemből jövő és a hátunk mögül jövő támadások elől. Miközben beestünk az ajtón félszemmel észrevettem, hogy Hasegawa babrált valamit az ajtóban.
                A bejutáshoz minden erőmre szükségem volt, ezért a földet érést követően elvesztettem a Fuuton technika irányítását. Majd mikor összeszedtem magam újra aktiváltam azt. Majd elő vettem két kunait és azokba szél elemű chakrával vontam be.
                Pár pillanatba beletelt, amíg a szemem meg szokta a félhomályt és sikerült szemügyre vennem, hogy mégis hova kerültünk. A látvány nem volt túl bíztató. Azt vettem észre, hogy egy hatalmas teremben vagyunk és a terem végében ott áll egy férfi az elrabolt nő mögött.
                A nő eléggé megviselt volt. Mögötte ott tornyosult a szakállas férfi várva a lépésünket.
                Nem telt el pár pillanat amikor Szamuszuke örülten kunaiokat kezdett el dobálni felé.
- Idióta! – Kiáltottam rá. – Még megsebzed a lányt! –Tettem hozzá. De ő nem reagált semmire csak dobálta tovább esztelenül. Szerencsére a pontatlan dobásai nem érték el a lányt.
                Hasegawa közelebb volt hozzá, mint én. Úgyhogy reméltem ő le tudja nyugtatni, ha neki sem sikerül várnunk kell, míg kifogy a fegyvereiből.
- A fenébe! Éppen elég lett volna, ezzel a tűz labda dobálóval megküzdeni erre itt van egy másik is. – Gondoltam magamban. – Ráadásul még ez a kis taknyos is megőrült….- Tettem hozzá magamban.
- Mit tegyek most? – Tettem fel a kérdést magamnak, miközben felmértem a terepet. Hasegawa tekintetén látszott, hogy már kitervelt valamit, de sejtelmem se volt, hogy mit.
                Éppen elkezdtem volna gondolkodni, amikor egyszer csak azt vettem észre, hogy Hasegawa jelzett, hogy közelítsem meg az emberrablót. Bólintottam és mielőtt elindultam volna láttam, hogy ő Szamuszuke felé veszi az irányt.
Togan Hiroshi
Togan Hiroshi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Csüt. Ápr. 17 2014, 10:57

A robbanás megrázta a folyosót. A fal egy része beomlott , de a terem tetején is keletkezett egy kellemetlen repedés. Talán nem volt tökéletesen átgondolt dolog egy ilyen helyiségben robbantani. Ám de szükséges és mégis okos lépésnek bizonyul. Szamuszuke kunaiai és shurikenjei vadul szállnak. Némelyik éppen hogy csak elkerüli a leányzót. Az egyik kunai viszont beleáll a nő mellett álló férfi oldalába. Az heves káromkodásba kezd, majd majd két Sai-t ránt elő. A háromágú, különleges kialakítású tőrök veszélyesen csillognak a tűz fényében. Hiroshi közelít ellenségetek felé, Hasegawa pedig sikeresen kirúgja Szamuszuka lábát. Eddig kezdenek pozitívan alakulni az események.
Mivel Hiroshi közelebb van, ezért az emberrabló néhány gyors lépéssel a közelébe férkőzik és megpróbálja elvenni az életét. Kérdés, hogy az ifjú genin erre hogyan reagál, illetve védekezik-e egyáltalán. Na meg az is, hogy társa Hasegawa megpróbál-e segíteni neki. Mert az sem biztos. Lehet kockázatos volna.

Következő Kör eseményei:

Az emberrabló két Sai-a segítségével úgy harcol, hogy Hiroshi kezeit megpróbálja kiszorítani, s ha a fiú nem elég fineszes, akkor kaphat egy gyomorrugást ellenségétől, ami bizony fájdalmasan érintené. Ám mindeközben bármit csináljon is Hasegawa észreveszi, hogy az emberrabló oldalába állt kunai mellett a ruha erőteljesen pirosodik. Talán ezt az információt kihasználva előnyhöz tudna jutni a két genin.

// Írjátok le hogyan próbáltok cselekedni. Feltételes módban azt amit tennétek. Hiroshi: tényleg írd le, hogyan próbálsz védekezni illetve ellentámadni, ha nem írsz ilyesmit arra nem tudok reagálni. ^^ //

Hiroshi:
- Állapot: Sértetlen
- Chakra: 75% ( A futon technika aktívságának időtartama miatt )

Hasegawa:
- Állapot: Sértetlen
- Chakra:80% ( Kawarimi az oka főképpen meg a Shunshin, illetve a robbantás, bár az elenyésző mennyiséget vett ki belőled.)
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Hasegawa Csüt. Ápr. 17 2014, 15:41

Danzou, Hiroshi

Morajlás és dübörgés tölti be a folyosót és a termet is. Kőpor és törmelékek záporoznak minden irányba. Kissé színpadias ajtózárás volt a részemről, de szemmel láthatóan hatásosra sikeredett. A robbanó fecnim ezek szerint működésbe lépett. Emellett sikerült a kettős lábsöpréses rúgásom is, Szamuszuke a padlóra nyekkent. Eddig még jól alakulnak a dolgok. A kissé elkábult bukott geninre pillantok.

- Maradj a földön barátom. Értékelem a segítségedet, de ez innentől kezdve már az avarrejteki geninek, Hiroshi-kun és az én harcom lesz. Menj és gondoskodj inkább arról a szegény lányról! - mondom a hosszú fekete hajú társunknak a gúzsba kötött leányra mutatva. Remélem Szamuszuke bír annyi ésszel hogy nem kezd most bele egy ellenkezésbe.

Nincs időm kivárni a reakcióját, ugyanis a nőrabló szakállas két Sai tőrt forgatva ront Hiroshinak. Tekintetemmel végigfutok ellenfelünk alakján. Meglepődötten fedezem fel hogy Szamuszuke egyik eldobott kunaija célt talált és a megtermett férfi oldalába fúródott. Ott, ahol a penge húst és csontot ért, az ellenség öltözete piroslik a vértől. Ez a sebesülése még az előnyünkre válhat. Kénytelen leszek magam is közelharcba bocsátkozni Hiroshi-kun oldalán. Mielőtt fegyvert rántanék, elmondok még egy Bunshin no jutsut. Két alakmást formálok magam mellé, majd jobbommal a Tantomat húzom elő az övemből. A harc során próbálok a fickó sebesült oldalába kerülni, és pengémmel eltalálni a vérzés helyét. A képmásaimmal megpróbálom pár pillanat erejéig feltartani és összezavarni a Saiokat forgató ellent. Így talán kapunk esélyt egy végzetes vágás vagy szúrás bevitelére…
Hasegawa
Hasegawa
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Togan Hiroshi Pént. Ápr. 18 2014, 13:38

Hatalmas robbanást észleltem a hátam mögül miközben óvatosan közeledtem az ellenség felé a kunaiokat szorongatva. Hátrapillantottam és láttam, hogy az ajtó, amin keresztül bejöttünk eltűnt. És a helyén most csak kőtörmelék van.
                Egyre közelebb értem az ellenségem féle, amikor arra eszméltem, hogy a repülő kunaiok sorozata megszűnik és Szamuszuka a földön van. – Jó húzás volt Hasegawa. – Mondtam magamban, majd haladtam tovább.
                Csak fél pillanatra fordítottam félre a fejem és már azt vettem észre, hogy az ismeretlen férfi vészesen közelít felém két Sai-al a kezében. – Pont ez hiányzott! – Mondtam magamban kissé kétségbeesetten. Hamar összeszedtem magam és felkészültem a támadásra. Felvettem a védekező pozíciómat és feszülten vártam a támadást. Még mielőtt a közvetlen közelembe ért volna alkalmaztam egy Shushin no jutsut, hogy gyorsabb legyek. Tudván, hogy a technikának a gyorsasága hátrány is ezért visszacsökkentettem a hatásfokát és a Futon technikával kombinálva reméltem, hogy gyorsabb leszek, mint az ellenfelem.
                Az emberrabló intenzíven és a vártnál nagyobb erővel és gyorsasággal támadt rám. A kunaiok és Saiok szikráztak a félhomályban. A férfi szemében megvetés és harag tükröződött. Gondolom nem vette jó néven, hogy megzavartuk őket a nő kínzásában és megerőszakolásában. A négy fegyver szinte már izzott, olyan erővel csépeltük egymást pillanatokon keresztül. Pár összecsapás után sajnos sikerült az egyik kunaiomat kivernie a kezemből.
- Úgy néz, ki a kezeimet akarja harcképtelenné tenni! – Mondtam magamban. A férfi most még nagyobb erővel támadt rám lehetőséget látva a teljes lefegyverzésre.
                Megpróbálok minden erőmmel ellenállni neki. A kunaiommal valamint a Futon technikám és a Shushin no jutsu segítségével egy végső vágást tervezek bevinni a fejére. Valószínű, hogy ez részemről is sérüléssel fog járni, de nincs, más választásom le kell fegyvereznem vagy meg kell ölnöm őt.

/Hát nem tudom ez mennyire felel meg. Remélem jó lesz. Ha nem írj és javítom. J /
Togan Hiroshi
Togan Hiroshi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Hétf. Ápr. 21 2014, 13:21

Hasegawa: Miután sikeresen kisöpörted Szamuszuka lábát határozott utasításokkal láttad el. A további reakcióit talán megvető pillantással konstatálnád, ám más dolgod van. Azt még azért észreveszed, hogy a bukott genin a földre hanyatlik és sírni kezd. Talán a sokktól, vagy csak egyszerűen nem tudja máshogy kezelni a helyzetet. Esetleg barátai elvesztése miatt is kezdhetett el pánikolni. Rejtélyes az ember és hogy mit miért tesz. Te magad két Bunshint hozol létre és hamar Genintársad segítségére sietsz...

Hiroshi: Kunaiaiddal a kezedben merész tekintettel várod ellenfeled. Létrehozod a Shunshin no jutsut is. Mivel a Futon technikádra is fokozatosan figyelsz, ezért nehézséget okoz egy másik állandó jutsu használata is. Ehhez még nem elég fejlett a chakrakontrollod, testednek és lelkednek még szoknia kell az ilyesfajta megerőltetést. Ám részleges előnyeid - és hátrányaid - így is származnak a technikáidból. Könnyebben hajolsz el egy-egy csapás elől. Máskor, mikor koncentrációd lankad nem sokon múlik, hogy rajtavessz. Ilyen eset például, amikor egyik kunaiodat ki is verik a kezedből. Nem fogod már sokáig bírni ezt az egyszerre való jutsuhasználatot. A jelenlegi szinteden nem. S talán okosabb is volna, ha valamelyiket megszüntetnéd. S a sors fintora, hogy a csapás mely kunaiodat kiverte kezedből a koncentrációdat is megingatta. Az egyik technika megszűnik... - Te döntesz melyik, hatás lentebb.

Közös: Hasegawa és klónjai még éppen időben állják körbe az emberrablót. Hiroshi könnyen a rövidebbet húzhatta volna, ha nem jön támogatás. Ám nem így lett. Az emberrabló, abban a hitben hogy a háta mögött álló klón valóságos ember, jobb kezével hátradöf és ez az egyik bunshint semmivé foszlatja. Ám ezt az alak nem látja, így nem lehet benne biztos, hogy van-e valaki mögötte. Mindeközben másik kezével Hiroshi szúrását próbálja megállítani. Ha a fiú Shunsinja szakadt meg, akkor a másik technikájanak köszönhetően keze kikerüli a csapást, ám csak az emberrabló vállát tudja megvágni. Ha a Futon technikája szakadt meg, akkor a szúrás elképesztő sebességgel az illető arcát döfi át, ahonnan vér patakzik. Ám ez esetben Hiroshi csuklóját lentről felfelé átszúrja a hárításra emelt sai. Mindeközben Hasegawa Tantojával akadálytalanul az emberrabló bordái közé szúr. A hatások ellenhatása, hogy ellenségetek összeesik, majd vértócsájában kileheli lelkét. Az első ember akit megöltetek, ki tudja ez a tény hogyan hat rátok. Ám vannak más problémáitok, ha nem blokkoltok le emiatt. A kötözött leányzó kiszabadítása még fontos lehet, Szamuszuka egymagában a földön pánikol, valamint a kijárat le van zárva. Hogyan, valamint merre tovább?
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Togan Hiroshi Hétf. Ápr. 21 2014, 15:20

Eljött az idő. Döntenem kell, hogy beviszem-e a végső csapást. Ám nem kapkodhatom el esztelenül. A chakrakontrollom egyre jobban ingadozik. Már nem tudom mind a két technikát fent tartani.
- Választanom kell. – Morogtam magamban. De nem tudom, melyik lenne jó választás. Így az ösztöneimre hagyatkoztam. – Fel kell oldanom a Shunsint. – Mondtam magamban. – A Futonból eddig több hasznom volt, mint a Shunsinból. Igen ez lesz a jó választás. –Tettem hozzá és megszüntettem a technikát.
                A mozgásom jelentősen lelassult, de így már több esélyem volt arra, hogy az ellenség eltalálása mellett én sebesülés nélkül túléljem a végső támadást.
                Az utolsó szúrásomra koncentráltam, amikor hirtelen megjelent előttem – a férfi mögött – Hasegawa. A férfi hátralendítette az egyik karját és nyílegyenesen Hasegawába vágta bele. Szerencsére csak egy klón volt az és nem az igazi Hasegawa.
                Kihasználtam a figyelme megosztottságát és a Futon technikám, valamint a kunaiom segítségével bevittem a tervezett szúrást. Az eredmény nem az lett, mint amire számítottam. Elvétettem a célt és a feje helyett csak a vállát tudtam megsebezni.
                Szinte rögtön a szúrásom után megjelent mellettem az igazi Hasegawa és egy jól irányzott szúrással a férfi oldalába állította a fegyverét.
                Pár pillanatba beletelt, mire felfogtam, hogy mit is tettünk éppen. - Kioltottunk egy emberi életet. – Mondtam magamban kissé rémülten, majd hátraléptem kettőt a holttesttől és csak meredten bámultam a vérben fekvő tetemet.
                Lassan észhez tértem és időlegesen kizártam a gondolatot a fejemből, majd felmértem a terepet. Láttam, hogy Szamuszuka bepánikolva fetreng a földön. Nem tulajdonítottam neki különösebb figyelmet. - Most az elrabolt nő a fontosabb. – Mondtam magamban és megkerestem a tekintetemmel.
                Láttam, hogy szegény lány még mindig megkötözve fekszik a földön. Így hát elindultam, hogy kiszabadítsam. - A kijútással, majd foglalkozunk utánna előbb a lány állapotáról kell meggyőződnöm. - Mondtam magamban.
Togan Hiroshi
Togan Hiroshi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hasegawa Kedd Ápr. 22 2014, 11:56

Danzou, Hiroshi

Tantom pengéje mélyen ellenfelem bordái közé fúródik. A szakállas alak nyögve és hörögve, az oldalát markolászva rogyik a földre. Ujjai közül bíborvörös patakokban ömlik ki a vére. Talán lépet vagy vesét ért a szúrásom. Az agonizáló emberi lényre pillantok. Pár rándulás még aztán lassan kiszenved. Üvegesedő tekintetébe bámulok. Ezt a pillantást soha nem fogom elfelejteni amíg csak élek. Az első halál amit a saját kezeimmel követtem el. Torokszorító egy érzés.

Nem volt mit tennünk. A döntés a mi kezünkben volt. Ő vagy mi. A kamik most nekünk adták meg a folytatás lehetőségét.

Lassan visszatérek a körülöttünk lévő valóságba. Most nem engedhetem meg magamnak az érzelmi elragadtatást. Talán a Reiki néhány nyugtató, tantrikus kézmozdulatát sem ártana létrehoznom. Erre most sajnos nincs időnk. Lehunyt szemekkel próbálom magam pár korty levegő mély beszívásával megnyugtatni. Így már sokkal jobb, lassacskán kezdek lenyugodni. A gondolataim végre racionális irányba kezdenek el csordogálni.  

Körbepillantok a minket körülvevő helyiségben. A bejáratot sziklatörmelék torlaszolja el. Ott nem fogunk tudni kijutni. A tűzhasználó shinobi kiszorult ugyan ebből a szobából, de képzettségéből adódóan valószínűleg túlélhette a szikla és törmelékesőt. Remélem hogy eléggé megsérült a további harc folytatásához. Minden eshetőségre fel kell készülnünk. Lehet hogy most is éppen felénk ólálkodik valahol itt a közelben. Gyorsan körbefürkészem tekintetemmel a környezetünket. Próbálom kivenni az esetlegesen még árnyékban rejtőzködő ellenfeleket.

Hiroshi-kun kissé kimerülten de sértetlenül vészelte át a fegyveres összecsapást. Éppen a földön fekvő lány fölé hajolva próbálja meg kiszabadítani a kötelékei fogságából. Szamuszuke összegörnyedve vinnyog a talajon, sírva motyog magában. Talán kissé erősre sikerült a rúgásom. Mellé állok és nyugtatóan beszélni kezdek hozzá.

- Barátom, a harc véget ért. Legyőztük a lányrabló szakállast, most már ideje lenne megnyugodnod. Állj fel és töröld le a könnyeidet. Mindnyájunknak szükségünk van rád is ahhoz, hogy épségben elhagyhassuk ezt a helyet. - mondom neki, azzal Hiroshira és a béklyóitól lassan megszabaduló fiatal lányra mutatok.
Hasegawa
Hasegawa
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Csüt. Ápr. 24 2014, 10:59

Hiroshi:  Próbálod megszabadítani a lányt kötelékeitől. Dolgod nem egyszerű, sőt kimondottan bonyolult, hiszen Ő mindeközben bájait próbálja takargatni nem túlzottan sikeresen. Végül mégiscsak sikerrel jársz. A lány továbbra is ott fekszik gyámolatlanul, összegombölyödve. És megerednek a könnyei. Hogy az öröm, vagy szomorúság miatt, azt nem tudni.

Hasegawa: Valamelyest sikerül magához térítened Szamuszukát. Még mindig letargikus állapotban van, de így is használhatóbb mint bepánikolva. A gyilkosság után Te magad is nyugtató hatású titkos tanokat akartál alkalmazni, de nemes egyszerűséggel úgy döntöttél a hely nem megfelelő, ezért csak a lélegzés erejét vetetted be.

Közös: Dolgaitokat, melyeket akartatok elvégeztétek. S most törhetitek a fejeteket: hogyan tovább? Telnek így a másodpercek, amikor is hirtelen megcsap titeket egy nagy mennyiségű chakra. A forrása a szobában áll, félhomályba burkolozva. Azzal, hogy szabadjára engedte hatalmát fenyegetni akart, vagy csak jelezni, hogy itt van? 
Arcán maszk, melybe Konohagakure no Satou jelét vésték. Láttatok már néhány ilyen alakot. ANBU. Ruhája fekete, bőrének legapróbb részlete sem világít. Haját is valamiféle feszes kapucni fogja le. Olyan az egész ember, mint ha egy sötét tömeg volna, mely maszkot hord. Szemei sem világítanak a fákylafényben. Nagyon valószínű,, hogy azért látjátok, mert Ő azt akarja, hogy lássátok. Kézpecséteket hoz létre - itt akár még aggódhattok is, ha van hozzá lélekjelenlétetek - és egy alagút jelenik meg ott, ahol az előbb még föld volt. Doton technikát használt?
- Vigyétek ki a hölgyet és a fiatalembert, Geninek! Másik két fiatalurat találtok az általam nyitott járat túloldalán, őket is vigyétek korházba. Gyorsan! Én lerendezem a szökött chunnint!
Ezzel ama alagút szájához lép, ahol bejutottatok, de ahol most kőtörmelék van. És egyszerűen csak beleolvad a sziklába. Észrevehetitek, hogy egy köpeny van ott, ahol az ANBU megjelent. Talán a lánynak hagyta itt? Ha kimentek a friss járaton, akkor megtaláljátok ott a kissé megégett Matarisu-t és Dojunki-t. Rajtatok áll mit szűrtök le az eseményekből és hogy mit tesztek, de talán az utasításokhoz hűen nem ártana Korházba vinnetek az embereket.

// Ha teljesítitek a parancsot, akkor írjatok Konoha Korházába. Ha nem, akkor itt folytatjuk. //
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Szer. Nov. 04 2015, 19:55

//Akihiro Jaken - geninné válás / eleje még a kapuban//

A kapuőr a bácsikámmal beszélt arról, hogy vizsgálatokra lesz szükség. Egy kissé megszeppentem, de végül is logikus, hisz ilyen háborús időkben fokozottan kell ügyelni a falu biztonságára.
Belépett az őrbódéba és egy darabig matatott egy fiókban, majd előjött egy papírral, azt a bácsikámnak adta és hozzám szólt: -
Fiam te jelenj meg a Hokage emlékműnél amilyen hamar csak tudsz. – majd ránézett bácsikámra – Kenji te maradj itt velem.

Nem értettem, hogy miért kéne egyedül odamennem, de nem ellenkeztem, megfordultam és elindultam. Út közben megcsodáltam az élettel teli Konohát. Mindenhonnan ínycsiklandó illatok és játszadozó gyerekek, sürgő-forgó városiak hangja szólt. Szembe a Hokagék arcképe tornyosult fölém, nem tudtam, hogy a tetejére kell felmásznom, vagy az aljába kell mennem, de a tetejét válsztottam, hisz Kenji bácsikám ódákat zengett az ottani kilátásról. Jó hosszú lépcsősor várt rám, de amikor felértem nem bántam meg a fáradozást.
Nekidőltem a korlátnak és onnan néztem a nyüzsgő Konohát. Kerestem a szememmel a nevezetesebb épületeket, hisz meg kell ismerkednem a várossal, ha itt akarok élni, és itt várakoztam a további fejleményre.
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2298
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 398 (B) / 150 (C) - súlyokkal
Gyorsaság : 1500 (S+) / 800 (S) - súlyokkal
Ügyesség/Reflex : 1000 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Jounin
Chakraszint: 1612

Témanyitás  Namikaze Minato Pént. Nov. 13 2015, 14:27

Az emlékmű tetejéről kiváló kilátás nyílik a nyüzsgő Konohára, a helyre, mely régóta álmokat ébreszthetett benned. Egy örökké nyüzsgő város, ahol szinte soha sincs megállás. Kereskedők kínálják portékáikat, asszonyok szaladnak gyermekeik után, öreglányok hajszolják macskáikat. A férfiak sörözgetnek, csavarognak, vagy éppen bevásárolnak hazulra, nehogy a nejük fejüket szedje. Gyerekzsivaj, és érdes nevetés, hangos kiáltások hallatszódnak fel egészen oda ahol állsz. Lehet, megmozdít benned valamit eme falu nagysága, híre, és a tudat, lehet itt lesz belőled igazi Ninja. Bár először ahhoz, hogy mindez megtörténjen, le kell tenned a geninvizsgát, amiről nem is biztos, hogy tudsz, hogy is fog zajlani. Persze sok időd nincs is gondolkozni rajta, elvégre révedezésedből egy harákoló hang zökkent ki. Mikor a hang irányába fordulsz, egy termetes, de meglepően alacsony figurával találod szembe magad. Homlokán az elengedhetetlen Konohai fejpánt csillog, mellénye a jól ismert Chuunin zöldjében pompázik. Haja nincs, kopaszra borotvált feje tükörfényesen világít, és persze egy fejjel alacsonyabb nálad. Ez igazán mulatságos lehet, de nem szabad elsiklani a tény felett, hogy ez itt előtted, egy jól képzett Chuunin vagy akár Jounin rangú Ninja, aki nem véletlen kapta meg a rangot. Erős, izmos testalkatú szigorú tekintetű férfi volt, akinek a hangja… na, jó. Az az igazán rémisztő. Olyan mély hangja volt, mint ha egy kút mélyéről szólna hozzád maga az Isten, dörmögő rémisztő, de annyira mégsem félelmetes összkompozíciójú emberke volt.
- Bizonyára te vagy, Jaken. Az előbb szóltak, hogy le kéne vizsgáztatni téged, mert, hogy a nagyapád, vagy nagymamád, vagy mittudom én kid megkért rá. Szóval akkor kezdjük. Ha megbuksz, akkor mehetsz vissza lapátolni a tarhonyaföldekre, ha átmész, akkor én foglak tanítani innentől kezdve.
Mondta szigorú hangon, majd egy üres placcra mutatott az emlékmű mögött.
- Állj oda, és próbálj meg eltalálni valamivel. Legyen az Jutsu fegyver, a saját öklöd vagy akár egy fűszál. Hajrá!

// Sok sikert Very Happy Többféleképp is próbálkozhatsz, de csak tervezésképp. Minél több tervet találsz ki annál valószínűbb hogy az egyik sikerrel fog járni ^^ //
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Moderátor

Adatlap
Rang: Yondaime Hokage
Chakraszint: Amennyi egy Hokakénak jár

Témanyitás  Akihiro Jaken Szomb. Nov. 14 2015, 12:57

//Akihiro Jaken – Geninné válni//

Miközben Konohában gyönyörködtem, hirtelen egy hang szólalt meg mögöttem. Odafordultam, és egy álam jóval alacsonyabb, de igen erős testfelépítésű alakot pillantottam meg. Legelsőre egy törpére emlékeztetett, de fel véltem fedezni a chunin mellényt, valamint a csillogó konohai fejpántot a fején. Egy üres területre mutatott, majd azt mondta, hogy találjam el bármily módon és ha sikerül, innentől fogva ő fog tanítani.

*Ezen a pillanaton múlna a jövőm? Ő volna a jövőm kulcsa, ez a törpe? Nem, nem szabad, hogy előítéleteim legyenek! Nem hiába avarrejteki ninja, bizonyára kiérdemelte azt a mellényt.
Odasétáltam a férfival szembeálltam és elkezdtem agyalni a következő lépéseken.
*Vajon mit kéne tennem? Nincsenek olyan trükkök a tarsolyomban amelyen ne látna át egy jól képzett ninja, így lehet, hogy azzal járnék jól, ha nyílván való és egyszerű dolgokkal próbálkoznék, amire nem számít.
Ha frontálisan támadok, nem valószínű, hogy nagy sikereket éretek el, azonban kiismerhetem valamennyire a szokásait a harcban.
Ha a frontális támadás során kiismertem nagyjából, akkor a Shunshin no Jutsuval mögé kerülhetek és megcélozhatok egy ütést, pár kunaival megcélozhatom, vagy egy Katon: Endannal próbálkozhatok.
Viszont, ha behúzódok a fák közé és ott elkezdek futni az egyik irányba, közben pár kunait felé hajítok és ezután amikor a legkevésbé lát a fáktól és bokroktól, létre hozok egy Bunshint és az fut tovább míg én észrevétlenül megyek a másik irányba. Ha ekkor a klónomat figyeli tovább, akkor a Shunshin no Jutsuval mögé kerülök, vagy felugrom az égbe és így meglephetem, de akár még a kettőt össze is vonhatom úgy, hogy a Bunshinom felugrik és mögé kerülök, vagy fordítva . Ha netán ezen átlátna, akkor fogom Inazumát és vele támadok egy darabig. Ha már nem számít rá belevezetem a chakrámat, így megnövelve a méretét és hatékonyságát és így remélhetőleg meglephetem és megvághatom.
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Namikaze Minato Pént. Nov. 27 2015, 19:04

A tervek készen álltak már csak kivitelezés volt hátra. A tömzsi Chuunin mereven és szenvtelen arccal állt, és várta a támadásod.
Frontális megindulás az ellenség kiismerése végett. Igazán jól hangzik meglehetősen logikus is. De bizonyára jó ötlet egyből közelharcba bocsátkozni egy olyan illetővel, akinek a támadási stílusa ismeretlen? De döntésed akár a szikla megingathatatlan így előretörsz, megpróbálva ököllel vagy valamiféle fegyverrel találatot elérni. Igenám csakhogy a törpesensei egy laza, mondhatni unott mozdulattal elfordul oldalra, majd megragadta a karod, és átdobott a válla felett. Tompa puffanás jelezte találkozásodat a homokos talajjal. Az ellenfeled visszatért a mozdulatlan testtartásába, és kifürkészhetetlenül tekintett rád.
Felpattansz és ellövöd a Shunsint, mellyel ügyesen a másik háta mögé kerülsz, anélkül, hogy az meg tudna fordulni, és megküldöd egy jól irányzott Katon: Endan-nal. A tűz narancsszínűre festi az előtted elterülő látképet, majd egyenesen megindul a célpontja felé. Aki nem volt rest és egyből el is tűnt. De vajon hová?
Nos, a válasz egyszerű elvégre, lassan de olyan hatásvadász lassan az emberünk kiemelkedik a földből, és ismét megáll, úgy ahogy volt eddig is.
- Nem rossz, de lehet, hogy egy picit jobban kéne próbálkoznod.
Közli veled lekicsinylő hanggal.
Maradt a C terv. Besurransz a fák közé és létrehozod a klónt, mely a megadott irányba a fák takarásában fut tovább, hogy elterelje rólad a gyanút. A mester türelmesen várakozik látszólag nem vette észre a cserét. Egy újabb Shunsin és…
- Kérlek ennél azért bonyolultabb dolgot találj ki.
Szólal meg egy hang nem is messzire tőled. Pontosabban mögötted guggolva az orrát piszkálva feszít a törpemester. És az eredeti kiinduló helyen meg ott figyel a másik is. Vagyis majdnem. Ami eddig a tömzsi katona lehetett az már, egy jól szituált farönké manifesztálódott, és enyhe por szállingózott fel mellőle. 
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Moderátor

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Pént. Dec. 04 2015, 19:47

Törpe Sensei minden trükkömön átlátott. Azonban volt még nem volt minden veszve, annál jóval kitartóbb vagyok, mint hogy egy próbálkozás után feladjam.
*Ha valahogy ki tudnám ismerni a szokásait, akkor egy jó időzítéssel és jól irányzott csapással meg tudom sebezni. Ha a megfelelő pillanatban belevezetem a chakrám a chakra érzékeny pengémbe, azzal meglephetem. Ezt akartam az előbbi Shunshin után bevetni, de sajnos még az előtt mögém került, hogy én mögé kerülhettem volna. Hmm… ez azért így egy kicsit vicces. Na de most azon kell rágódnom, hogy mit tegyek, ha nem jön be a chakra pengés terv. A legjobb módszer az, ha a közelharc során észrevétlenül megpróbálok két fán vagy bokorban gyújtócédulát elrejteni. Ha ez sikerül, akkor kihátrálok a gyújtócédulák hatósugarából majd egy Katon: Endant repítek Törpe Sensei felé, amibe egy kunaira erősített gyújtócédulát rejtek el. Így ha megfelelően időzítek az nem fog látszani és még az ereje is megnő a tűzgolyó miatt. Legyen hát, próbáljuk meg kivitelezni…
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Namikaze Minato Kedd Dec. 08 2015, 17:27

Az hogy a mester meglepett látszólag nem volt kihatással a hidegvéredre, és ez jelen esetünkben meglehetősen jól is jött. Újabb terv csírája szökken szárba, és világítja be elméd, mely apró elektromos impulzusokon keresztül parancsot ad az izmaidnak, a cselekvésre. De mint ahogy nem csak te, hanem minden élőlény képes az érzékelésre, az agyi megnyilvánulásokra, vagy a legegyszerűbb létjelek kimutatására, így a Sensei sem volt, rest, és rögvest megmozdult, amint az első suhintás érkezett felé a kardot markoló kezed jóvoltából. Egy apró helybeli fordulat, a kezét a földnek nyomta, lábait a magasba rúgta, majd ellökte magát a földtől, ahogy mások az idegesítő taknyosokat szokták, és ki is lőtt felfelé, egészen addig, míg lába stabilan meg nem kapaszkodott egy fa kilógó vaskos ágán. Innen tekintett le rád, érdeklődő, de mindemellett unott tekintettel, mint aki próbál hergelni arra, hogy tégy valamit, mert különben megágyaz magának az izzadságodból, amit sikertelen kísérletek után gyűjtött be.
Ezután a fura metafora után kanyarodjunk vissza a jelenbe, miszerint a harc – vagy az egyoldalú cséphadjárat – még nem ért véget. Így tehát továbbiakban ismét más tervvel kell, hogy felvedd a versenyt a Chuuninnal. Könnyedén utána ugrasz, elvégre közelharcot szándékoztál vele kezdeményezni, és a kardoddal eszeveszetten csapkodni kezdtél. Bár ez csak a laikusok számára nevezhető esetlen csépelésnek a levegő ellen, valóban a rég megtanult alap kardforgató technikák katyvaszát láthattuk, ahogyan egymást követik a mozdulatok, vágások, és a suhanó hangok kereszttüzében érezhettük, hogyan is adsz bele mindent ebbe a néhány vágásba. Ezt persze a kisméretű-mélyhangú Ninja nem hagyta annyiban, kecses mozdulatokkal, akár egy táncos tért ki a csapások elől, ügyesen hajtogatva teste minden porcikáját. Nem hiába van ilyen rangon. Csakhogy nem számolt egy apró tényezővel, miszerint a nagy vagdalkozás közben egy elejtett pillanatban annyira közel keveredtél hozzá, hogy könnyedén rátettél egy robbanócetlit a faágra, melyen az emberünk denevérmódjára gubbasztott. Egy fél pillanat elteltével hangos robbanás rázta meg az erdőt, a madarak szárnyra kaptak eszelős csivitelés közben.
Magad a fa alatt feküdtél kormos arccal, és egy picit zsibbadó jobb karral. Melletted a Sensei ült, törökülésben, és a körmei alól kaparta ki a koromdarabokat.
- Szép volt Genin, de legközelebb hanyagoljuk a robbantásokat, elvégre háborús időket élünk, és nem túl szerencsés egy lakott övezeten belül hangzavart kelteni. Még a végén egy sötét szobában találod magad néhány nem várt alak társaságában.
Mondta, és mintha a szemed sarkából suhanó árnyakat vettél volna észre, de lehet csak a képzelet játszott veled.
- Ettől függetlenül, sikerült meglepned, noha magad is majdnem odavesztél. Vegyük úgy hogy átmentél. Menj fürödj le és két óra múlva találkozunk az Edzőterepeken. Keress meg.
Ezzel felállt és elindult a falu irányába, majd hirtelen megállt és még visszatekintett feléd.
- Egyébként Azo vagyok. Üdv a klubban Genin!
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Moderátor

Adatlap

Témanyitás  Kagemare Ran Vas. Jún. 05 2016, 21:35

// Zauki //

Vacsora után épp mosogattam, mert én voltam a soros. A nagynéném már szépen gyógyult, de még mindig nem mehetett vissza dolgozni. Mondjuk nem is bántam. Végre én segíthettem neki és nem fordítva. Épp hogy befejeztem valaki kopogtatott az ajtón. Ilyen későn? Lehet csak Ridoh és Kaname tért vissza a küldetésről. Gondolkodtam, ahogy az ajtóhoz mentem. De mikor kinyitottam senki nem volt ott. Kezdtem dühös lenni amiért csak a bolondját járatták velem, de hirtelen megláttam egy borítékot a földön. Mikor felvettem és kibontottam, a levélben annyi állt hogy menjek a Hokage emlékműhöz. Gyorsan felmentem a szobámba, és összeszedtem néhány dolgot.
- Elmentem majd jövök.szóltam Izuminak, aki a nappaliban olvasott.
- Baj van? – kérdezte kíváncsian.
- Semmi baj nincs, csak el kell ugranom kicsit. – mondtam mosolyogva és már rohantam is, mielőtt válaszolhatott volna. Úgy gondoltam megint csak Ikkaku vagy valamelyik másik idióta tahó szórakozott velem, ezért fölöslegesen nem akartam Izumit idegesíteni. Egyedül is boldogultam néhány taplóval szemben. Végig futottam a falun az embereket kerülgetve és viszonylag hamar oda értem. Óvatosan mentem föl a lépcsőn, nehogy meglepjenek, de nem volt ott senki. Nagyokat pislogva néztem körbe, de rajtam kívül egy teremtet lelket sem láttam. Oda mentem a korláthoz és felültem rá. – Na, szép, úgy látszik tényleg csak szívatás volt. – morogtam karjaimat összefonva mellem alatt. De ott maradtam hátha csak én értem oda előbb. Nagyon kíváncsi voltam mi volt ez az egész.

A hozzászólást Kagemare Ran összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 09 2016, 08:38-kor.
Kagemare Ran
Kagemare Ran
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 23

Adatlap
Chakraszint: 140

Témanyitás  Hasegawa Zauki Hétf. Jún. 06 2016, 23:47

/Ran/
// Szia! Én fogom lemesélni akkor neked ezt a kalandot, remélem mindketten élvezni fogjuk a történések menetét. Néhány dolgot azonban szeretnék mondani, tájékoztató jelleggel. A megjegyzéseket, amiket neked, mint usernek szánok ilyen off topic jelek közé fogom rakni. ==>// A meséléseimben, általában él egy úgynevezett pillangóeffekt, ami annyit tesz, hogy minden döntésed hatással lehet a sztori teljes alakulására, teljesen rajtad múlik minden. Továbbá, ha szereted a hasonló dolgokat, rakhatunk a kalandba rejtvényeket, logikai dolgokat. Ezek nehézségét megadhatod, könnyű legyen közepes vagy nehéz (erről PMben küldök). Ha elakadsz rávezetlek a megfejtésre, de meg nem fogom mondani. Úgy is dönthetsz, hogy ezt hanyagoljuk. Most hogy mindent leírtam, amit szükségesnek éreztem, jó szórakozást! ^^ //

Sietségedre talán úgy vélted, hogy nem igazán volt ok, mivel senki sem fogadott a kora esti időszakban. Kicsit talán morcosan, elégedetlenül vártál arra, hogy valami történjen végre. Tíz percnyi várakozás után, egy, a lépcsők mögül lassan felbukkanó alakra lettél figyelmes, ki egyenesen feléd tartott, a lépcsők megmászása után. Egy vöröses hajú férfi volt az, egy furcsa alakú vastagságához képest rövid karddal hátán. Sárga szemei szinte rikítottak az esti fényben. // kérésre kapsz képet is Very Happy // Lassan feléd sétált, majd közelebb érve diszkréten végig futtatta rajtad szemeit. Kis ideig csak nézett rád, majd megszólalt.
-Helló! Most biztos az a kérdésed, hogy ki a franc vagyok én, és hogy miért vagy te itt, mi a feladat és mi lesz a te dolgod. Utóbbira rá is térnék, rögtön miután bemutatkoztam. Wakaza Modoma vagyok, konohai jounin. Amiért pedig itt vagyok, hogy segítsek elvégezni egy küldetést. Az igazság az, hogy kicsit tesztelni is akarlak. Így igaz, személyesen kértelek téged erre a küldetésre, ám nem kell megijedni, nem vagyok én csúnyabácsi.-Mosolyodott el, viccelődése után.- Csupán annyi lesz a feladatunk, hogy két embert elkísérünk az útján. Ám mielőtt még belevágunk van bármi kérdésed? Illetve a bővebb ismertetés előtt, szeretném ha mondanál pár szót magadról, és képességeidről.
Mondandóját félbeszakítva kérdésével, továbbra is mosolyogva tekint rád, kedves tekintettel és kérdő szemekkel. Itt az alkalom, hogy küldetés előtt, ha akarod kicsit többet tudjatok meg a másikról. Azonban természetesen vissza is utasíthatod a barátságos közeledést, és kérheted hogy térjen a tárgyra.
Hasegawa Zauki
Hasegawa Zauki
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1352
Elosztható Taijutsu Pontok : 20

Állóképesség : 700 (A-alap) / 1700 (S+-senjutu)
Erő : 802 (S)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Chakraszint: 1165

Témanyitás  Kagemare Ran Kedd Jún. 07 2016, 10:28

/Zauki/

Még mindig ott ücsörögtem a korláton és azon gondolkoztam, hogy mi ez az egész. Nem szerettem azt, ha szívattak, de volt egy olyan érzésem nem kéne még haza menni. Ezért többnyire türelmesen vártam. Nem túl sokkal később észrevettem, hogy jön valaki. Alaposan végig mértem a férfit, és igen csak érdekesen nézett ki. Meg állt nem messze tőlem és rám nézett. Elhadarta, hogy szerinte mik lehetnek a kérdéseim és láss csodát, mintha a gondolataimban olvasott volna. 
- Igen, igen, igen, igen és igen. – mondtam a kérdés sorozatokra. Majd bemutatkozott és elmondta, hogy személyesen engem kért a küldetésre, ami meglepett, egy kicsit, de jó volt látni, hogy volt humora. Csúnya bácsi? Ez komoly? Gondolkodtam és próbáltam vissza fojtani egy kacajt. Szerettem, ha az embereknek volt humora. Sajnos ezt a nagynénémről nem lehetett elmondani.  És miféle tesztről lenne szó? Utálom a teszteket. Gondoltam már a legrosszabbra. Mikor legutoljára tesztelt minket Izumi, négy bordám elrepedt, és egy eltört. 
- Üdv, én Kagemare Ran vagyok. – mondtam én is mosolyogva. Nos, hát leginkább ninjutsut és fegyvereket használok harc közben. Nem vagyok a legerősebb, de elég makacs vagyok, és inkább próbálok ésszel harcolni.  – mondtam egy mosollyal és ez egyfajta figyelmeztetés volt, hogy nem könnyű velem. Igen lenne kérdésem, miért pont én, és hova kell kísérni az embereket? – kérdeztem tőle kíváncsian.

A hozzászólást Kagemare Ran összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 09 2016, 08:39-kor.
Kagemare Ran
Kagemare Ran
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 23

Adatlap
Chakraszint: 140

Témanyitás  Hasegawa Zauki Szer. Jún. 08 2016, 13:51

//Ran//

-Nos, jó ezt hallani, hogy valaki használja a fejét harc közben, és nem csak lefejelni másokat. A feladatunk pedig mint mondtam két embert kell elkísérnünk, a részletesebb tájékoztatás itt van tessék.-
Zsebében kezdett el turkálni, keresett valamit. Kis keresgélés után meg is lett egy tekercs amit átnyújtott, hogy te is megnézhesd. A kis tekercs egy kis leírást tartalmazott.

Modoma, és csapata!
A küldetésetek két ember elkísérése, név szerint Matashi Jinta és Matashi Han eljuttatása Konohagakure területéről, a Tűz országa beli kikötőváros területére. Részletes tájékoztatást a találkozó időpontjáról, személyleírást személyes úton közlünk. A küldetésen kettő, azaz két genin rangú shinobit vihet magával segítő célzattal.

Néz rád kissé mereven, megvárja míg nyugodtan elolvasod feladatotok leírását, majd mikor végeztél újra belekezd mondandójába.
-Talán ez az egész egy szokványos leírása lenne egy szokványos küldetésnek, meg is kaptam a tájékoztatást, ami azt illeti egy óránk van a kapunál lenni, de arra kérlek, hogy ne lankadjon a figyelmed. A kapunál fog várni egy másik genin is aki szintén velünk jön, remélem jól kijöttök majd. Van még kérdésed a dolgokkal kapcsolatban? Van még időnk azért rájuk.- Mosolyodik el ismét.

//Ha van még kérdésed azt felteheted, ha nincs akkor Konoha kapujához kérném majd a postot, ahová leírod az utazást oda, az emlékműtől.//

Jah és
kép:
Hasegawa Zauki
Hasegawa Zauki
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1352
Elosztható Taijutsu Pontok : 20

Állóképesség : 700 (A-alap) / 1700 (S+-senjutu)
Erő : 802 (S)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Chakraszint: 1165

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe Vas. Aug. 13 2017, 23:46

///Uchiha Kagami\\\

Teljesítvén az első próbát, újfent egymás mellet álltunk mi, Konoha huszonhármas csapata, várva a következő próbát, melyet teljesítenünk kell ahhoz, hogy ne történjen meg valami, mit a Sensei még nem árult el. Pár percnyi csend után, mely a Sensei számára egy “gyors” cigi szünet volt, megtörik a csend. A következő próbánk egy varjú elkapása, aki valami fontosat vett el mindhármunktól. Mikor meghallom ezt egyből a medalionomért kapok, mely szerencsére ott lóg a nyakamban. A második hely, melyre zakatoló szívvel nyúlok, az az öv táskám, melyben másik fontos értékem, a maszkom tartom. Elkerekedik a szemem mikor nem érzem a helyén. Sietve lekapom helyéről a táskát, hogy megnézzem, tényleg nincs ott vagy csak az izgalomban nem éreztem. Sajnos az előbbi bizonyosul igaznak, a maszkom eltűnt.
~Mégis mikor?! Honnan tudta? Még Kato és Nora sem tud a maszkomról. Nem véletlenül, hisz nem épp természetes dolog, hogy egy ilyen van nálam.~
    A próba értelmében el kell kapnunk a madarat, majd valahogy visszaszerezni tőle a tekercset, melybe le lettek pecsételve a dolgaink. Azonban a madár nem sérülhet meg, továbbá van másik kettő, kik hátráltatni fognak minket elvileg.
~A sensei ezt most komolyan gondolja? Csak nem lehet olyan nehéz elkapni egy madarat. Mi lehet a csavar a másik két madáron kívül?~ Gondolom magamban, majd rövidest választ is kapom a kérdésre. A tekercses varjú egy gyors szárny csapással tűnik el a fák közé. Végignézve társaimon, látni rajtuk, hogy valami igent fontosat vettek el tőlük is. Kato dühös tekintettel beleüt egyet a közeli fába, majd a madár után veti magát.
-Hé Kato várj!
Kiáltom neki, de kérésem süket fülekre talál, így kénytelen vagyok utána sietni. Gyors felkapom a nekem szánt ceruzát, intek Noranak, hogy kövessen, majd magam is elindulok. Kato gyors ugrásokkal próbálja utolérni a madarat, azonban még az ő sebessége sem elég, ráadásnak még fel se birok hozzá zárkózni. A kiabálással semmire se megyek, hisz a düh elzárta az érzékeit. Ez így nem jó. Hirtelen feltűnik az egyik varjú mellettem, majd közli nekem, hogy úgyse érem utol. Én csak egy száj húzással reagálom le a mondatát, majd elkezdek chakrát gyűjteni a lábaimba. Azonban a kis dög csak nem hagy békén. Gyors csipkedésekbe kezd, hogy hátráltasson. A csípések kellemetlenek, de nem olyan fájdalmasak… egyenlőre. A shunshin no jutsut használva otthagyom a madarat, valamint Kato mellé jutok. tudom, hogy szavakkal semmire nem mennék, ezért inkább mást módszert használok. Sietve belekapom Kato közelebbi vállába, majd egy határozott mozdulattal hátrahúzom, a föld felé küldve őt. Azonban nem igen hatja meg a dolog, egy szaltót követően talpra érkezik és látszik, hogy már ugrana is tovább. Szerencsére Nora még épp időben teperte le, így megakadályozva őt abban, hogy ismét itt hagyjon minket.
-Higgadj le Kato! -mondom neki, miközben leugrom melléjük. -Ha csak fejvesztve üldözöd a varjat, akkor csak azt éred el, hogy kifáradsz, akkor pedig fújhatjuk az egészet és mehetünk vissza az akadémiára.
-Szerinted tényleg visszaküld ha nem sikerül?
-Hát… hallottam már pletykákat, hogy egy sensei majdnem minden genin csapatát visszaküldte az Akadémiai padokba, mert nem teljesítették az általa kiállított próbát. Azonban ez évekkel ezelőtt volt, úgyhogy szerintem nem a mi Senseiünk volt az az elvetemült. Viszont… lehet, hogy azonos nézeteket vall, mint az akikről a pletykák szólnak.
Ekkor újfent feltűnik a két madár, hogy megkeserítsék az életünk.
-Úgyis visszakerültök oda!
-Nem vagytok alkalmasak arra, hogy Geninek legyetek!
~Szóval így állunk. Nem elég, hogy az a rohadt varjú gyors, még ez a kettő is végig a nyakunkon lesz. Mentálisan akarnak kicsinálni minket, azonban ezt nem hagyhatom.~
-Ó dehogynem, igenis alkalmasak vagyunk. Srácok ne figyeljetek rájuk! Mutassuk meg Kaito-senseinek, Mikage-senseinek, és Shugaku-senseinek, hogy igenis érdemesek vagyunk a fej pántjainkra. Azonban ezt csak úgy tudjuk megtenni, ha együt dolgozunk és elkapjuk Gin-t. Kato, nincs szükségünk a düh kirohanásaidra. Megértem, hogy egy fontos dolgod tűnt el, ahogy Noranak is és nekem is. Azonban ebben a helyzetben muszáj nyugodtan és összeszedetnek lenned.
-Dühöngj csak, hisz úgyse kapod vissza.
-Senki sem kapja vissza. Hisz úgysem bírjátok elkapni Gin-samat. Kár kár kár!
-Úgy van! Kár kár kár!
-Chhh…-húzom el a számat oldalra, majd egy sokat sejtő pillantást ejtek a srácokra. Amíg a két jómadár kárörvendőn károg ott, addig én benyúlok az öv táskámba és egy füst bombát veszek elő.
-Neves csak amíg bírsz. Csak nehogy port nyelj. -vetem oda a madaramnak, majd egy mosollyal az arcomon a földhöz csapom a kis golyót, melynek az ütés következtében széttörik a külső rétege és hatalmas mennyiségű port áraszt ki magából. Kihasználva a füst felhőt valamint azt, hogy a jómadarak fejvesztve próbálnak kievickélni a porból, sietve elindulunk Gin irányába. Egy ideig csöndben haladunk, majd mikor elég távol érünk elkezdem kifejteni az észrevételeim a srácoknak.
-Szóval, Gin-t nem tudjuk utolérni. Kato-nak sem sikerült. Ezek szerint cselt kell alkalmaznunk.Meg kell próbálnunk bekeríteni. Ha három felől bekerítjük, akkor megpróbál fölfelé menekülni. Ha így történik, akkor Nora és én feldobjuk Katot aki megpróbálja elkapni. Reméljük a meglepetés ereje segíteni fog.
-Öm… Tomoe. -szólal meg Nora a tőle megszokott halk hangon- Ha ebbe az irányba haladunk akkor... 
-Igen tudom. Az Akadémiánál kötünk ki.
Alig pár ugrás múlva, már láthatóvá válik az erdő széle, melyen túl ott van az akadémia épülete. Megállunk pár sorral az utolsó fa előtt, hogy megkeressük a madarat.
-Nézzétek! -kiált fel Kato- Ott van az Akadémia tetején.
-Jólvan. Akkor, ahogy megbeszéltük. Nora te maradj ott, Én jobbra megyek, Kato te menj balra, amint mindenki felvette a helyét egyszerre ugrunk felé.
A srácok egy bólintással nyugtázzák a tervet, majd Kato-val sietve, ámbár mégis halk léptekkel indulunk el a számunkra jónak vélt pozícióba. Mikor mindhárman a helyünkön vagyunk, ezzel egy képzeletbeli háromszöget alkotva, intek egyet, majd egy erőteljes ugrással az épület felé vetjük magunkat. Gin még azelőtt észrevesz minket mielőtt oda érnénk, így fölfelé indul meg.
-Nora!
Kiáltom társamnak, majd kezeimet összekulcsolva készítek elő egy stabil támaszt Kato talpának. Nora hasonlóképp tesz így mikor oda érünk Gin előző helyére, egyből fel tudjuk dobni Katot.
-Ikeeee!*
Kiáltom hangosan, miközben figyelemmel kísérem a fenti eseményeket. Látszik a varrjon, hogy nem számított ilyen gyors reakcióra, azonban még így is sikerül kitérnie kato kezei közül. Mire Kato újfent köztünk van, addigra Gin már megint másfelé tart.
-Látjátok mi mondtuk!
-Igen igen, mi mondtuk. Visszafogtok kerülni ide. Kár kár kár!
-Így van. Jobb ha már nem is folytatjátok, inkább maradjatok és üljetek be az órára. Kár kár kár!
-Srácok ne figyeljetek rájuk, induljunk!
Próbálok lelket önteni társaimba, kiken látszik, hogy a varjak nem épp bátorító szavaik kellőképp lombozták le őket.
    Ismét megindulunk, hogy elkapjuk Gin-t, azonban most a másik két jómadár itt lebzsel körülöttünk, folyamatos demoralizáló kijelentéseket tesznek, valamint csipkednek minket. Azonban én egy cseppet sem rezdülök meg. Elszáguldva a Ninja Emlékmű mellet, egyenest a kórház felé tartunk. Messziről látni, hogy a célpontunk leszáll a kórház épületére. Sajnos nem látni, hogy pontosan hova, mivel az éppen száradó kórházi lepedők közt landol. Mielőtt újabb próbát tennénk Gin elkapására, előbb ettől a kettőtől kéne megszabadulni, mivel a folyamatos pofázásuk elárulna minket. Mivel Nora a legérzékenyebb közülünk, így őt találták meg maguknak. Én kihasználva az időt gyors ötletelésbe kezdek Katoval.
-Shh, figyi Kato! Meg kéne szabadulnunk ezektől.
-Miért nem használsz füst bombát?
-Nem hiszem, hogy még egyszer bejönne. Arra gondoltam, hogy mi feltartjuk őket, addig Nora megpróbálja becserkészni Gin-t.
Szerencsére Nora hallása jó, így Ő hallotta a kis beszélgetésünk, de a két jómadár nem. Nem maradt más, mint magunkra vonni ennek a kettőnek a figyelmét.
-Hé ti! Nem fognátok végre be?
-Igen jó lenne, nagyon idegesítőek vagytok.
Ennyi éppen elég volt, hogy a két varjú ránk forduljon. Elkezdenek csipkedni minket, jelezvén ezzel azt, hogy nem tetszett nekik az iménti beszólásunk. Katoval megállunk az egyik fa ágon, majd látványos szenvedésbe kezdünk, ezzel még tovább buzdítva őket. Elég egyszerű gondolkodásuk van, ha azt látják, hogy szenvedünk, akkor még inkább élvezni fogják. Eközben Nora tovább halad a kórház felé.
    Lassan három perce, hogy Nora különvált, minket pedig azóta csipkednek a varjak.
-Kitartás Kato! Már nem kell sokáig tűrni ezt.
-Várjunk csak! Hol a harmadik?!
-Tényleg hol a harmadik?!
~Fenébe! Észrevették, hogy Nora nincs itt. Hát nincs mit tenni.~
Sietve sarkon fordulok, majd elindulok a kórház irányába. Nincs értelme csendben közelednem, hisz ez a két jómadár károgva száguld utánam és Kato után. Mikor oda érek az épület tetejére, Norat a földön ülve találom, egymagában búslakodva.
-Mi a baj Nora?
-Nem sikerült elkapnom.
-Látjátok. mi megmondtuk, hogy nem fog sikerülni.
-Mi megmondtuk. Kár kár kár!
-Még nincs vége! Nora mutasd az utat. Merre ment a madár?
-Minek? Igaza van ennek a kettőnek.
-Dehogy van igazuk. Vagy tán feladod Nora? Feladod mindazt amit eddig elértél. Mindazt amiért eddig edzettél?... Mindazt amiért megboldogult apád büszke volt rád?
Teszem fel a kérdést, mire Nora felkapja a fejét.
-Igaza van Tomonak. Annyi mindent értünk el. Nem bukhatunk el! Sikerülnie kell… vagyis… Sikerülni fog! Gyerünk Nora, menjünk. -Kezdi el bátorítani harmadik társunkat Kato is. Én Nora elé állok és felé nyújtom a kezem.
-Szóval, hogy döntesz? Itt maradsz és megvárod amíg becsöngetnek a következő órára, vagy mint egy igazi shinobi, küzdesz tovább?
Úgy látszik szavaink elérték Őt, így Nora habozás nélkül csap a kezembe, hogy felsegíthessem, majd ezt követően sietve el is indul.
    Sietős tempót diktálva követjük barátunk, aki szerencsére figyelte, hogy Gin melyik irányba szállott tovább. Persze a másik két varjú szorosan követ minket, bár már kezdenek fáradtak tűnni, kitartóan folytatják azt amit eddig. Szerencsére most már ez mindhármunkat hidegen hagy, így eltökélten haladunk a célunk felé. Egyenest a Hokage kőarcok felé haladunk, melyek egyre nagyobbak lesznek, ahogy közeledünk. Nemsoká meg is pillantjuk azt a fránya tollas dögöt. aki a Youndaime-hokage arcán pihenget. Viszonylag közzel, viszonylag messze tőle, egy közepes távolságra állunk meg tőle, a kőarcok másik oldalán. Innen a legszebb a kilátás egész Konohában. Pláne ilyenkor, mikor a nap már lefelé ereszkedik. Innen fentről látni mindenből egy keveset. Látni a kórház épületét, látni az Akadémia tetejét, látni a Ninja emlékmű egy részét. Innen az emberek csupán apró lényeknek tűnnek, akik mint hangyák a bolyban, nyüzsögnek össze-vissza. Azonban most nem tájat nézni jöttünk. Még mindig egy cél hajt minket, elkapni Gin-t, ezzel pedig egyszerre teljesíteni a próbát, és visszakapni dolgainkat. Viszont ez közel sem olyan egyszerű. A nap folyamán próbáltuk bekeríteni, próbáltuk utol érni, próbáltuk csendben elkapni, de sajnos egyik módszer sem vált be. Valami mást kell kitalálni, de mégis mit. Egész idefelé jövet ezen agyaltam, de nem jutott eszembe semmi, egészen mostanáig. Az előző hokagék kőarcai, melyek magasan emelkedne konoha fölé, ihletet adtak. Talán most már végre elkaphatjuk.
-Srácok figyeljetek rám! Támadt egy ötletem. Ti ketten megfogjátok egy-egy karomat, majd mikor jelt adok, akkor Gin irányába hajítotok, afféle csúzli módjára. Talán egy villámgyors lerohanással elkaphatjuk.
-Próbáljuk meg.

Két társam elhelyezkedik két oldalamon, majd a karjaim megragadása után kissé hátrább feszítem magam. Elkezdek chakrát gyűjteni lábaimba, hogy a srácok által adott lendületet megspékeljem egy Shunshin no jutsuval. Mikor úgy érzem elég, hogy elég gyűlt össze, akkor jelzek barátaimnak, kik kérésemnek megfelelően cselekednek. Még mielőtt elindulnék, végrehajtom a Shunshin no jutsut, ezzel eddig még sose tapasztalt sebességre gyorsulok. Egyenes Gin felé repülök, de vajon ezzel a módszerrel képes leszek elkapni?

*Menj!
Tsuuzoku Tomoe
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 596

Állóképesség : 250 (C)
Erő : 173 (C)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 250 (C)
Pusztakezes Harc : 173 (C)

Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 495

Témanyitás  Uchiha Kagami Pént. Szept. 08 2017, 19:10

/Tomoe - A Téboly Mezsgyéin/

//Jobban szeretem a téboly szót, az őrületnél, valahogy olyan... drámaibb ^^ Na szóval, üdv újra, visszatértem az Államokból, kisebb nagyobb - inkább nagyobb - macerák árán de itthon vagyok. Lássuk is a medvét! Mindazonáltal, annyit szeretnék mondani, hogy a jövőben ügyelj az NJK-k ilyen mérvű irányítására, csak óvatosan vele. Nem gond most, mivel ez a kaland még nem akkora tétre megy, de legközelebb mindenképpen jelezz nekem előtte//

Hosszú út volt Konohán keresztül, a folyamatos üldözés bizony kifárasztott titeket. A másik két madár folyamatosan és állandóan csak a negatív dolgokat károgta a fületekbe, amely némi lelki nyomást bizony gyakorolt rátok. Fene tudja, lehet ezért vétettétek el az első néhány próbálkozásotokat, ámbátor lehetséges, hogy a saját ügyetlenkedésetek végett, netalántán az is közrejátszhatott, hogy még nem annyira kovácsolódtatok össze, mint azt gondoltátok. Sebaj. Hamarost a Hokagék kőarcainál kötöttetek ki, s kiötöltetek egy tervet, amely... nos, hátha bejön, hátha nem. Mindazonáltal jobb tervetek jelenleg nem volt. A két másik madár hamarost belebegett és öblös, károgó nevetéssel adták tudtotokra, hogyha az eddigi terveitek sem működtek, akkor a mostani sem fog, kár erőlködnötök, inkább menjetek vissza az Akadémiára és tanuljatok még egy kicsit. Az egyikőjük még egy hirtelen, észrevehetetlen, szemmel alig követhető mozdulattal fenéken is csípett téged, majd láttad, hogy a többiek is a fenekükhöz kaptak. Nem csak negatívak, de még idegesítőek is voltak a kis vakarékok.

Nekiálltatok kivitelezni a terveteket, s ahogy összegyűjtötted a chakrádat, a többiek pedig kilőttek téged, mint egy csúzligolyót, egyenesen Gin felé száguldottál. Kinyújtott kezeddel már épphogy megérintetted, mikor a madár egy villanással eltűnt, te pedig egy bukfenccel landoltál a Negyedik Hokage kőarcának tetején. Nem jött össze... de abban a pillanatban örömkiáltást hallottál hátulról. - Megvan! - ordította Kato és láttad, amint a tekercset magához ölelve ugrik át hozzád, Norával együtt. - Sikeresen meg tudtuk zavarni, nem figyelt és pont felénk repült! - közölte Nora örömteli hangon és nemsokára egy hármas ölelésbe invitáltak téged. Perceken belül a sensei is megjelent, aki kétszer összeütötte a tenyerét. - Mutassátok a ceruzákat - kérte, és most villant az eszetekbe: a nagy izgalomban, az üldözés közepette a ceruzáitok eltűntek! A személyes dolgaitok visszakerültek hozzátok - remélhetőleg az ANBU maszkot úgy raktad el, hogy más ne lássa - de a ceruzák, amelyeknek nem szabadott eltörniük, meg sem voltak! Hamarost leszállt a két varjú, akik végigüldöztek titeket és csőrükben ott tartották a három ceruzát, amelyeket kettéroppantva beleejtettek a sensei kezébe. - Nos... a kettes próbát félig sikeresnek nyilvánítom, mivel a ceruzákat elvesztettétek. Ha átmentek a hármas próbán, akkor nem kell visszamennetek az Akadémiára. Ha átmentek... kövessetek - közölte és felugrott a kis szirtre, amelyek a Hokagék kőarcai fölött voltak.

Ha követtétek, akkor alig mentetek pár lépést és egy fekete paravánt láthattatok, amely eltakarta előletek a kilátást; ha megpróbáltátok megközelíteni vagy megkerülni, akkor a sensei egy határozott intéssel visszaparancsolt titeket. - Ahogy mondtam, most találkozni fogtok életetek legnagyobb ellenségével és le kell győznötök azt. Tomoe, te állj középre, Nora jobbra, Kato pedig balra. Készüljetek fel... - A szavai után láttad, amint Kato elővesz egy kunai-t, Nora pedig már úgy állt be, hogy kézpecséteket tudjon formálni. Valószínűleg neki is álltál készülődni te is, hiszen csak egy embert tudtál megnevezni életed legnagyobb ellenségeként, az pedig nem volt más, mint Kendo... Kaito-sensei intett, hogy menjetek közelebb, s mikor alig pár méterre voltatok a fekete paravántól, lerántotta azt. Mindannyian döbbentek lehettetek, hiszen előttetek nem volt más, mint... három tükör, amelyekben külön-külön, magatokat láthattátok. - Mint mondtam, életetek legnagyobb ellenségével fogtok találkozni. Sok sikert a legyőzésükhöz, holnap estig van rá időtök, addig nem mehettek el innen. A tükröknek nem eshet semmi baja. Nem beszélhettek egymással, nem mozdulhattok el úgy, hogy eltűnjön a tükörképetek, Gin fog ügyelni rátok. Nos... holnap este találkozunk, addig is... sok sikert még egyszer.

//A következő posztodban a lereagáláson kívül, szeretném, hogyha leírnád, Tomoe milyen belső vívódásokkal küzd, amikor rájön, hogy élete legnagyobb ellensége nem más, mint ő maga. Írd le, hogy mit él át ebben a huszonnégy órában a tükörképe előtt, hogy miként próbálja legyőzni magát.//

Aamun tullen yö tarinansa kertoo

Állandó mesélések (4/4)
- Kowarii Zion

- Jelenlegi kaland: A bánya titka

- Shiawase Zouo
        - Jelenlegi kaland: Messzi földeken

- Hiroto Osumi, Gensai Hayato és Kenta Koizumo
        - Titkok, melyeket őrzünk

- Nosaru Kyoya
        - Teremtés

Szilánkok Fórumkaland
- Kiolvasztás alatt
Uchiha Kagami
Uchiha Kagami
Kalandmester

Specializálódás : Több éves posztok előkutatása

Adatlap
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.