Iwagakure kapuja

+4
Kinshu
Uzumaki Naruto
Yunaki Amirei Nyo
Tensei Zento
8 posters

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Iwagakure kapuja Empty Iwagakure kapuja

Témanyitás  Tensei Zento Vas. Jún. 13 2010, 20:19

Iwagakure fő kapuja, ahol az emberek és shinobik ki-be járkálnak. Smile
Tensei Zento
Tensei Zento
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 401
Állóképesség : 150 (C)
Erő : 150 (C)
Gyorsaság : 100 (D)
Ügyesség/Reflex : 301 (B)
Pusztakezes Harc : 200 (C)

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 367

Vissza az elejére Go down

Iwagakure kapuja Empty Re: Iwagakure kapuja

Témanyitás  Tensei Zento Vas. Jún. 13 2010, 20:36

Zento, már korán fel kell a mai napon. Ma fontos küldetésre kell mennie, és ettől izgul egy kicsit, ami nem hagyta aludni. Na de sebaj, így legalább jobban feltud készülni. Mindenek előtt ami ki kis ZEntonk elmegy lefürdeni, és felöltözik a minden napi stílusú ruhájába. Felköti a kunai és shuriken tartó tatyót, az övtáskát. Ebben az övtáskában több minden is található. 20db robbanó jegyzet, 3 tekercs, 20m drót, 4db füst és fénybomba. A 3 tekercsben további 10 kunai és 10 shuriken van pecsételve, hogy ha kifogyna Zento a készletekből. Felhúzva a ninja sarut a lábára, lemegy a konyhába és megeszi a Hime által készített, reggelre szánt ételt. Nagyon éhes volt, még repetázott is. Meglehet, ez is az izgalomnak köszönhető. Azért nem minden nap lesz egy 8 éves gyerek genin, és így 9 évesen is szokatlan, hogy C szintű küldetésre küldjék. Viszont Zento és Amirei választott. Ők fogadták el a fejpántot és ennek súlya van. A feladatot végre kell hajtani, és Zento szeme előtt most csak ez lebeg.
Mivel nincs jobb dolga, y előbb elindul a találkozási célponthoz. Kilépve az ajtón a fény első rávetülése Zento szemére kicsit szúrós. Nagyon kell hunyorítania, de ez csupán 5 másodpercig tart. A szeme hamar megszokja, és kellő kép tud figyelni az útra.
~Vajon mennyire lesz nehéz a küldetés? Remélem tényleg csak az elveszett ninját kell elkapni, bár lehet lesznek "alattvalói" akikkel végezteti a piszkos munkát.~
Gondolja magában, és az úton van még ideje további ehhez hasonló gondolatokra is. Lassacskán meg is érkezik a találkozási célhoz, ami nem más, mint Inwagakure kapuja. Logikus. Úgy sem a faluban kell keresni az elveszett ninját, így kevesebb utat kell megtenni, ha itt találkoznak inkább, mint a faluban. Zento felül, egy közeli fa ágára, mivel korábban jött a kelleténnél, és nem lát itt senkit, ha csak el nem bújt, amit most könnyen megtehet, mert Zento fáradt szemei, már-már lassan lecsukódnának, ha tehetnék.
Tensei Zento
Tensei Zento
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yunaki Amirei Nyo Szer. Jún. 16 2010, 09:54

*Amirei kicsit hamarabb kelt, mint ahogy szokott. Tudja ma küldetésre kell mennie. Kicsit beedzve próbál majd könnyíteni a dolgán, hogy jobban sikerüljön küldetés. Most csak ez lebeg szeme előtt. 2 órával hamarabb felkelve, rögtön elindul futni, miközben még dadusa húzza a lóbőrt. Ez a futás csak egy kis bemelegítő, nem azért, hogy elfáradjon! Közben felkészíti magát. Felvesz egy kicsit simuló pólót, arra pedig egy sötét színű vékony, nyitott felsőt. Egy ugyan olyan feles rövidnadrág mely a térdéig ér. Valamint egy simított vágott talárt vesz fel. Ebben a ruházatban fog elindulni, mely pont alkalmas harcra. Egy-egy kisebb fegyvertáskát tesz bal és jobb combjára. Az egyikben jó pár kunai, és shuriken található, s úgy, mint zentonál három tekercs melyekbe, külön 10 kunai, shuriken, és senbon található vész esetre. A másikban, táskában pedig ugyan annyi mennyiségű drót, füst és fény bomba található.
Reggel gyorsan összedobott valami szénhidrátban gazdag levest. Majd a tálat viccelés kedvéért otthagyta a dadusának.*
~Hihi. Biztos mérges lesz, mikor a cicusra fogom azt, hogy megette a reggelijét!~
*Kicsit makacsul nevet fehérszőrű cicáján és dadusán. Mind ketten alszanak még. Amirei el is hagyja az épületet és keres, valami tárgyat melybe kicsit gyakorolhat dobni. Elég szorgosan csinálja, mígnem letelik az idő. Majd ő is elindul a kapu elé. Viszont kicsit később megy, mint Zento, hisz gyorsan összepakolta a fegyvereit, és megigazította ruháját majd el is indult. Útközbe találkozott volna Zentoval, ha Amirei nem bújik el és nem követi őt. Már csak úgy viccből is settenkedett a lány. Mikor a fiú kiért a kapuhoz, egy körbenézés után inkább úgy döntött pihen egyet a fán, mert szegény nem aludt eleget. Amirei viszont nem hagyja álomba merülni Zentot, megpróbál a Shushin no jutsuval és Chakrájával felfutni a fán és megijeszteni Zentot, úgy hogy sikít eggyet és rá ugrik. Persze amíg ezt meg nem teszi, addig eszébe se jut, mekkorát koppanhatnának a földön (xD).*
- wááááááááá ^^
Yunaki Amirei Nyo
Yunaki Amirei Nyo
Játékos

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 221

Témanyitás  Uzumaki Naruto Vas. Jún. 20 2010, 17:35

Yuutaro-sensei már várta a kis csapatát, hátán egy hátizsákkal fordult, kissé fáradt tekintettel a két diákja felé.
-Jól van gyerekek, itt vagyunk. Most elhagyjuk a falut. A feladatunk egy Zenga nevű shinobi elfogása lesz, és a helyben végrehajtandó kivégzése. Amit tudni érdemes róla: gyöngék a Genjutsu ismeretei. Ezzel szemben erős a Tai és Ninjutsuja, elsődlegesen Föld, másodlagosan pedig Szél affinitású. Már végeztem egy kis kutatást, és megtudtuk hogy egy távoli falu szülöttje, és Nagare falu vezetőjének elsőszülött fia. Oda fogunk menni, megkeressük és megállítjuk. Van kérdésetek a küldetéssel kapcsolatban? - szemmel láthatóan a Jounin frusztrált volt, nagyon nem volt kedve a tanítványait is magával vinni Ninjákra vadászni.
Uzumaki Naruto
Uzumaki Naruto
Operátor Profil

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

http://narutohun.niceboard.net

Témanyitás  Tensei Zento Hétf. Jún. 21 2010, 09:47

Zento már olyan kényelembe helyezkedett, hogy majdnem elaludt, de ezt Amirei sikeresen megakadályozott . Zento nyakába ugrott Zento pedig reflex szerűen Amirei két kezét fogta meg, és Amirei pedig kidöntötte az egyensúlyából, és mivel kezei foglaltak voltak, így nem tudott megkapaszkodni, ezért leestek a fáról. Zento még tudott annyit tenni, hogy ő essen alulra, mert ha Amirei-re esik, hallgathatná egész úton a nyivákolást.
-Auuu.-
Mondja Zento, de minél halkabban és a derekát fogja, másik kezével meg Amireit karolja, mivel védeni akarta az eséstől. Mikor kinyitja a szemét Zento, csak két lábat lát a feje előtt. Lentről felfelé végig mérve az embert, rájön, hogy hoppá ez Yuutro sensei. Gyorsan felkapja magát a földről, majd Amireivel együtt végig hallgatják, azt amit Yuutaro mond.
-Hallod Amirei nem tud annyi genjutsut, most nem kell, hogy arcon csapjalak.-
Mosolyog egyet, aztán vár, hogy Amireinek lenne-e kérdése. Őt ismerve biztos lesz, még hozzá nem is egy. Zento eközben észre vesz valamit a senseien.
~Nem igen örül annak, hogy minket is vinnie kell. Biztosan félt minket. Én meg tudom, hogy harcban csak hátráltatnánk őt, azzal, hogy minket kell védenie.~
Zentonak láthatólag most nincs elszállva a feje, és józanul tud gondolkodni. Talán az Amireivel való legutóbbi küldetés javított a csapat összhangon. Reméljük így van, és nem másképp.
Tensei Zento
Tensei Zento
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yunaki Amirei Nyo Hétf. Jún. 21 2010, 23:16

*Persze Amirei nem gondolta, hogy leesnek a fáról, hát de.. legalább Zentora esett. Ahogy átbillent Zento felett, a haja az égnek szökkent és lefele elkezdtek cikázni, majd Zento alulra esett Amirei meg rá… Hála égnek, Amirei szinte pehelysúlyú, és még számoljunk rá egy rakat felszerelést. Amirei feje Zento válla mögött van, jelenleg s hangosan belenyög fülébe.*
-aaaaaaaaaaa…
*Ekkor kap észbe, hogy Zento nagy közel áll, hozzá. Méghozzá annyira, hogy picit megijedve szabadulni próbál, majd elpirulva néz Zento szemében… Kötelesség és Illem hajtja Zentot, így felsegíti gyorsan Amirei-t, majd a Sensei-t végig hallgatva, kérdezhetnek… Amirei már épp szólalna fel, mikor Zento elsüti legfrissebb faviccét…*
-Ha!Ha!...
*Mondja lesütött fejjel.*
-Senseiii… lenne egy kérdésem. Tegnap a dadusom elhunyt férje holmiijai között találtam egy könyvet, amiben az volt, hogy a hím lassan bekúszik a nedves odúba, hol kéjelgéssel elégíti ki a g…
*Fojtatná mondanivalóját, mikor hirtelen tüsszent egyet. A tüsszentés, oly annyira félbeszakította Amirei-t, hogy már csak Sensei válaszát várta, hogy megtudhassa. A lány nézett nagy boci szemekkel, hisz kislány létére nem tudhatta miről is beszél! Ha választ kapott, ha nem, elindul a két fiú után a küldetésre. (ha megiramodnak).*
Yunaki Amirei Nyo
Yunaki Amirei Nyo
Játékos

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 221

Témanyitás  Uzumaki Naruto Szomb. Jún. 26 2010, 17:32

Yuutarót kezdte idegesíteni a két tanoncának a hozzáállása. Mikor Amirei el akart sütni egy viccet, nagy súly esett le a mester szívéről. Mikor azonban a lány a senseitől várta a megfejtést, Amirei kapott egy tockost.
-Elég volt! Nem elég hogy még magammal kell hogy vigyelek benneteket, de ráadásul még a hülyeségeiteket is hallgatnom kell?! - mordult rá a két diákjára, majd leguggolt hogy egy magasságban legyen a fejükkel.
-Ez a küldetés nagyon veszélyes! - mondta már kicsit nyugodtabban. - Az ellenség megpróbál majd benneteket túszul ejteni, ti pedig jóformán egyetlen Jutsut sem ismertek, amivel komolyabban árthatnátok az ellenségnek. Az hogy most hasznotok nem lesz, az egyértelmű. De megkérlek titeket hogy ne próbáljatok meg a hátráltató tényezőimmé válni! Így is elég fiatal Ninja esik el a csatatéren, és kevés az utánpótlás! - felállt, és elindult, ezzel jelezte hogy az út során egyetlen szót sem kíván többé hallani a diákjaitól.

//Írjatok majd a Nagare falu topicba!//
Uzumaki Naruto
Uzumaki Naruto
Operátor Profil

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

http://narutohun.niceboard.net

Témanyitás  Kinshu Csüt. Jún. 21 2012, 14:00

Igyekeztem Misa után. Aki az előbb tartott kis bemutatóval igazán le vett a lábamról, és tisztázta bennem azt a tényt is, hogy valóban én leszek kettőnk közül a hátráltató ebben a küldetésben, ha ilyesmire sor kerül. Igyekeztem Misa után, bár nehéz volt lépést tartani vele. Lehet, hogy az iménti beszólásommal egy kicsit felidegesítettem? Nem értem én a nőket, valahogy mindent kiforgatnak amit mondok. Na majd erről megkérdezem az öreget is, ha hazaértünk. De most fontosabb dolgokra kell koncentrálnom mint a magán életem. Jelen esetben Iwagakuréról van szó és a küldetést komolyan kell vennünk.
Megacéloztam magam és felvettem Misa tempóját. Ahogy mellé értem nem szóltam semmit csak fapofával haladtam mellette. Úgy érzem most megtanultam, mikor kell csönben maradni az embernek ha jót akar magának!
Azért remélem nem ez lesz az egész küldetésen... Talán majd később kicsit személyeskedni is fogok ha úgy alakul a helyzet!
Kinshu
Kinshu
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 150

Adatlap
Szint: S
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 825

Témanyitás  Hinata Szer. Jún. 27 2012, 22:10

Kerülgettük az embereket az utcán. Részemről amint ki értem a kiképző terepről azonnal fel vettem a maszkom. Lehet most így öltözök ahogy, de ha jönne egy ismerős velem szembe...... még sejtése volna, hogy talán ismeri a maszkos lányt. Az utcának mindig kevésbé forgalmas felén haladok és néha elkanyarodok egy-egy sötétebb sikátor felé is. Az utat ezzel nem, hogy lerövidelltem hanem hosszabbá teszem a kapuig. Viszont a lökdösődő tömeget könnyedén kitudjuk kerülni így.
Végre egy kicsit csendben volt és jelenleg igyekeztem ki élvezni, hogy a társam vagy is akit terelgetnem kell ép nem beszél. Csak a múlt és jelen dolgain merengtem ahogy haladtunk úti célunk első állomása felé. A fordulat viszont most jött nem a kapuhoz megyünk. Csak annak a közelébe egy helyre.

Végül is hegyekben vagyunk és hegyekben néha barlangok is találhatóak. Egy még kapunál is erősebben őrzött épületbe lépek be. Intek neked, hogy köves. Az épület előtt látszólag csak két anbu áll. Oda bent viszont négyen vannak. Továbbá környező 1-2 épületben néhány ninja is figyel.

- A falud egyik titka. Most meg ismerheted, de ha bárkinek egyetlen szóval említed. Vagy csak utalsz egy hasonló hely létezésére magam végzek veled.

Intek az anbuknak és át adok nekik egy levelet majd tovább engednek. Fel tárul előttünk egy barlang bejárata. Én minden tétovázás nélkül haladok tovább előre. Majd miután jól mesze járunk a bejáratol szólalok csak meg.

- Ez egy alagút rendszerbe kapcsolódik ha ezen az úton haladunk észrevétlen ki tudunk jutni a faluból vagy akár észre vétlen be. Anbu maszkokat valamint íratott hamisítani nem túl nehéz.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Témanyitás  Kinshu Pént. Jún. 29 2012, 15:31

Amit Misa mutaott attól őszintén szólva az állam leesett. Először a sokszoros őrséget nem értettem, aztán amikor beléptünk a barlangrendszerbe és Misa el magyarázta miért jöttünk ilyen kis kerülőkön illetve miért ekkora az őrség a lélegzetvételem is akadozott. Fontosnak éreztem magam, hiszen most egy olyan titkot bíztak rám amit kevesen ismernek a faluban és valóban megbíznak bennem. Így kissé dagadó mellkassal vágtam neki az előttünk álló sötétségnek, de nem bírtam ki, hogy ne kérdezősködjek egy kicsit út közben Misától.
- És mikor építették ezt a kis egér utat illetve csak a falu vezetősége tud róla? - Nagy lelkesedésemet lehetett hallani a hangomon és remélem ez nem probléma hölgy kísérőmnek. - Illetve még arra lennék kíváncsi, hogy mennyi idő lesz mire elérjük a határt?
Nem akartam tolakodó lenni ezért megtartottam Misától a kellő távolságot és alig hallhatóan próbáltam beszélni. Bár nem akartam, hogy rossz színben tűnjek fel, de néha azért rápillantottam formás hátsó felére ebben a kis félhomályban!
Kinshu
Kinshu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Hétf. Júl. 09 2012, 17:30

-Tudtommal azóta létezik amióta a falu is. Volt még ilyen út, de javarészt be omlasztották az összeset, vagy telepakolták csapdákkal. Így akár az is elképzelhető, hogy itt is van pár. Nem árt vigyázni, hogy hova lépünk.
Csendben haladok továbbra is előre a félhomályban szükségtelen az ennél több fény. Így is lehet látni mindent amit kell.
Halk csobogás hallatszik. Ahogy egyre haladunk célunk felé a csobogás kicsit felerősödik. Majd víz illatát érzem a levegöben.
- Egy barlangi forrás.
Félhomályban megkeresem és szomjam oltom a hideg vizel. Ami mellesleg tele van különféle ásványi anyagokkal is ami jót tesz a szervezetnek.
- Talán ha jó tempóba tudunk haladni 1,5 inkább 2 nap. Feltéve ha tudunk haladni. Egyébként remélem kiélvezed a látványt ha már adódót egy lehetőséged rá.
Ezzel sok mindenre célozhattam magára az utunkra vagy épp a hátsóm bámulására is.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Kinshu Szer. Aug. 08 2012, 20:10

Hát ezt komolyan mondom nem értem... Hogy vehette észre ebben a félhomályban, hogy még az orromig is alig látok... csak néha vetettem egy-két kósza pillantást a fenek felé. Ahogy odaértünk a forráshoz Misához hasonlóan ittam belőle én is sőt a palackomat kiürítettem és feltöltöttem friss ásványvízzel.
A következő pár órát nyugodtan töltöttem el hirtelen nem is jutott eszembe semmilyen kérdés az ifjú anbu lányhoz és csak arra koncentráltam, hogy ne égessem le magam és bukjak orra. Aztán minél jobban elmerültünk a sziklákban lassan kezdtem az időérzékemet is elveszteni. Nem könnyű ám úgy tájékozódni illetve odafigyelni, hogy állandóan ugyanazt a sziklafalat bámulja az ember ráadásul a társa is olyan személyiség, hogy olyan érzése van tőle mintha ott sem lenne. Több ezer tonna a fejem fölött...
Nem is akartam belegondolni vajon milyen lenne ha a fejünkre omlana. Remélem lassan már elérünk arra a pontra ahol már emelkedünk mert kezdtem idegesíteni magam, hogy állandóan csak lefelé haladunk!
- Misa és te a szüleiddel élsz? - Engedtem meg magamnak ezt a személyesnek ható kérdést több óra hallgatás után!
Kinshu
Kinshu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Hétf. Aug. 13 2012, 11:52

- Igen de ritkán vagyok otthon. Folyton egy megbízás vagy őrzés, testőrködés mikor mi a feladat. Vagy néha tanítás, bár az útobit nem igen szeretem. Amilyen szeleburdi vagyok még végén elszúrok valamit. Ezért csak ritkán vállalom és csak a kivételes eseteket.
Tovább sétálok némán nem szolok egy szót sem egyenlőre.
- Egyébként ha arra gondolsz honnan tudtam fenekem nézed. Egyszerű már egyszer rajta kaptalak. Most hátam mögött vagy félhomályban ami ideális a megfigyelésére, de ha annyira tetszik nem bánom nézheted. úgyse tudom megakadályozni, hogy ne méricskélj.
Most halkan kuncogok mint aki élvezi a helyzetet.
- Amúgy még pár óra és kiérünk szabadba.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Kinshu Szer. Aug. 15 2012, 13:50

Letaglózott Misa szemfülessége nem is gondoltam, hogy ennyire észrevehetően bámulom, vagy a másik opció, hogy csak egyszerűen hozzászokott már az ifjú anbu hölgy! A következő pár órában csöndben haladtam mentorom mögött és azon elmélkedtem mennyire lehetünk már csak a felszíntől! Aztán nagyott dobbant a szívem amikor megláttuk az alagút végén a fényt. Személy szerint majd kiugrottam a bőrömből, hogy újra friss levegőt szívhatok, de igyekeztem leplezni ezt Misa előtt.
- Na és most merre tovább, hogy a rossz fiúk körmére nézzünk? - Kérdeztem tőle és közben majd kicsattantam!
Kinshu
Kinshu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Hétf. Aug. 27 2012, 09:31

Fél óra múlva ki is értünk a szabad levegőre és én az eget figyeltem.
- Pompás az idő tökéletes, egy kis vadászathoz. Most azonnal indulunk. Szeretném mielőbb letudni a feladatot, ha neked is meg felel így.
Nem is vártam meg a választ csak elindultam előre. Viszonylag kisebbséggel, hogy még társam követni tudjon. Egész jól haladtunk, nem törődtünk rejtőzésél, konkrét célunk és célpontunk volt. Így igazából, a táj szépsége és az idő járás is lényegtelen volt. Attól eltekintve a feltételek nekünk kedveztek. A szél felénk fúj így szél írányal ellentétesen közeledtünk a cél felé.
- Kin figyelj jól, ne feled milyen tanonca van. Nincs kegyelem nincs könyörület csak akkor ha azt parancsba adják. A feladat így vagy úgy a betolakodok eltávolítása. Mire bármilyen eszköz megengedett. Első sorban meg próbáljuk a meg győzést használni, hisz civilizált emberek volnánk nem lelketlen gyilkosok.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Kinshu Hétf. Aug. 27 2012, 09:46

Felgyorsultak az események ahogy Kinshu pulzusa is elkezdett felgyorsulni. Gyorsan haladtunk és kíváncsian vártam kik azok az emberek illetve nem kívánatos elemek akiket el kell távolítani. A parancsunk az volt, hogy bármilyen eszközzel távolítsuk el őket ha kell erőszakot alkalmazva. Minden esetre én készen álltam bármire. Újdonsült csapatvezetőmmel nekimentem volna az egész világnak ha úgy van.
Érdekes, de kellemes nyugodtság árasztotta el a lelkem ahogy Misával közeledtünk a célpont felé. Bár az izgalom eléggé felpaprikázta a hangulatom valahogy olyan érzésem volt mint a vihar előtti csend!
- Értettem, első a meggyőzés és maximum utána az erőszak bármilyen eszközzel! - Mondtam a parancsnoknak és utána csak követtem őt és figyeltem az eseményeket!
Kinshu
Kinshu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Hétf. Aug. 27 2012, 11:56

Gyorsan haladtunk és nem is olyan zajosan mint ahogy arra számítottam. Azt hittem sokkal hangosabbak leszünk, bár ha jounin szintű ellenfélre akadunk akkor az biztos tudja, hogy már közelben járunk. A végén csak úton álok bandájára leltünk. Roszaloan megráztam a fejem, itt valoszinüleg a meggyőzés nem fog sokat segíteni. Nem voltak sokan nem jelenthetnek túl nagy kihívást a számunkra. Következő pillanatban a magasból pont a három alak előtt landoltunk.
- Azonnal hagyják el ezt a területet és távozzanak, vagy különben erőszakot kell, hogy alkalmazunk.
De válasz nem volt az egyik lak elő kapót egy kunait és ránk támadt három társával egyszerre.
- Vigyáz az egyikük biztos, hogy szökőt ninja vagy egy ellenséges nemzet kémje.
Szolok oda a társam hoz és védekezés kép előveszek egy kunait majd hárítom az első támadást. Te sem úszod meg, hisz engem néznek gyengébbek ezért rád ketten támadnak.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Kinshu Hétf. Aug. 27 2012, 12:10

Az ellenséges szándékú banditák nem hagyták el a területet első felszólításra ezért valóban az erőszak fegyveréhez kellett nyúlnunk. Én nem is teketóriáztam sokat védekezéssel. Hátravetettem magam közben kézpecsétek majd amikor leérkeztem a földre elüvöltöttem magam, hogy társam is tudja mire készülök és veszély esetén ki tudja kerülni a technikámat.
- Katon: Goukakyouu no jutsu! - A tűzlabdába beleadtam minden érzelmet ami jelen pillanatban a lelkemben kavargott! Így úgy érzem sikerült elég hatásos és elég nagyméretű tüzet gerjesztenem, hogy porrá égessem a felém tartó banditákat.
Ha sikerült ezt az akciót végrehajtani ráfordulok arra az ellenfélre aki egy kunaikéssel rátámadt és a fogpiszkálóval ami eddig a számban volt a szeme közé célzok! Remélem sikerül lefektetnem őt is és a többiek megrémülnek!
Nem is hittem volna, hogy ilyen könnyen menne az ölés! De a nagyobb jó érdekében muszáj cselekedni!
Kinshu
Kinshu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Hétf. Aug. 27 2012, 12:21

Végül is hamar elehetne intézni őket. Mert mint kiderült gyengébbek mint mi. Gyorsan le vannak verve Kinshu nem fejlődik semmit sem. Nem tapasztalja meg a harc izét és az ölés okozta érzéseket. Ez pedig fontos egy shinobi életében. Hamarosan meg is tapasztalja, hogy milyen szemtől szemben állni egy idegen ellenféllel aki az életére tör és vagy öl vagy meghal.
Közben én csak játszadozom ellen felemel esetlenül próbálok kitérni a támadásai elöl. természetesen ez csak látszat hisz bosszantani akarom és egy alkalmas pillanatban lecsapni egyetlen támadással megölni. Talán még idő közben meg is gondolja magát és el menekül. Bár erre nem sok esély van hisz a harmadik tag még nem mutatta meg az erejét.

A jutsu viszont sikeres és fel perzseli az ellen felet. nem a felszíni sérülés okozta seb miatt esik össze. A tüdeje nem bírja elviselni a fel forrósodót levegőt és a lángokat. Így rögtön fulladásos halál áldozata lett.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Kinshu Hétf. Aug. 27 2012, 12:41

A harmadik ellenfél felé elhajítok egy Kunait és várom merre tér ki! Látom, hogy Misának nincs szüksége semmilyen segítségre mert ő aztán elszórakozik ellenfelével. Én viszont a kunai után még egy Youji fogpiszkálót is eleresztek ellenfelem felé. Remélem siekrül leterítenem mert nem akarok sokat szórakozni ezekkel az emberekkel.
Sajnos akit először megöltem nem volt időm megemészteni mert az adrenalin olyan erővel hajtott tovább a következő ellenfélre mintha csak valami gép lennék. Csak aztán fogtam fel, hogy kioltottam valakinek az életét, de talán nem hagyott bennem akkora nyomot mint amekkorát kellett volna. A harc hevében nehezen ment az elmélkedés mert koncentrálnom kellett a támadásaimra is és ekkor hirtelen bevillant, hogy miért nem visel meg anniyra a halál! Az anyám halála miatt amit végig néztem kiskoromba... Olyan gyűlöletet gerjesztett bennem ez az emlék, hogy harmadik ellenfelemre a fogpiszkáló után egy tűzgolyót is megeresztek ezúttal sokkal több chakrával mint az előbb!!!
Kinshu
Kinshu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Hétf. Aug. 27 2012, 12:59

Két ellenfél leterítve ami nagyon is jó ahhoz képest, hogy az egyik holmi kezdő volt csak valami genin vagy ilyesmi. Végül is nem jelentet túlzótan nagy veszélyt hisz alig érzékeltem a chakráját. Nem törődtem tovább az ellen felem játékával. Meg untam a macska egér felállást és egyszerűen csak szíven szúrtam egy kunaial.
- Szép volt nem számitotam rá, hogy meg tudod oldani ilyen gyorsan és ügyesen de talán meglepetés is mi oldalunkon volt.

*Kérésre rövid lezárás. Jutalom: 6 ch a feladatért járó pénz 1200 Ryu*
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Kinshu Vas. Szept. 16 2012, 12:42

// Jiraiya //

A technikát sajnos nem sikerült tökéletesen elsajátítani de talán majd az úton lesz rá időm, hogy megtaláljam a hibáimat és begyakoroljam. Jelen pillanatban a Kapuhoz kell mennem ám előtte még haza megyek és elbúcsúzom az öregtől. Remélem viszont látom még. Azt mondogatják, hogy most egy komoly küldetésre megyünk és fenn áll a harc lehetősége is. Ez engem kifejezetten sarkallt a részvételre ugyanis egyre jobb és jobb akartam lenni. Meg akartam mutatni Iwagakurének, hogy ki is vagyok valójában.
Amint elbúcsúztam öreg pártfogómtól a kapu felé vettem az irányt és reménykedtem, hogy ezúttal a vak shinobi helyett esetleg egy hölgy is csatlakozik hozzánk! Talán pont Misa de ha más jönne annak is örülnék.
Amint odaértem realizáltam, hogy én vagyok az első így leültem és elkezdtem enni ugyanis ma az ebéd kimaradt ezért a csomagolt elemózsiám egy részét kellett felhasználnom, hogy csillapítsam éhségemet és közben azon töprengtem vajon mit ronthattam el illetve min kell javítanom, hogy a tűz sárkány jutsut sikerrel meg tudjam tanulni. Aztán hirtelen eszembe jutott, hogy most lesz az eligazítás is. Na most már igazán izgatottan vártam, hogy végre megjöjjenek a csapat társaim. Ha jól sejtem a vak shinobi is jönni fog talán ő lesz a kapitányunk ezen a küldetésen. Minden esetre remélem egy hölgy is elkísér minket!
Kinshu
Kinshu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Csüt. Szept. 20 2012, 15:58

Habár valószínűleg az ANBU tagoknak nem igazán "jelképük" a késés, de vártál öt percet, mire mozgolódásra lettél figyelmes. A Neve nincs sensei közeledett feléd Iwagakure poros utcáin. Abban a pillanatban, hogy feltűnt a horizonton, a por hirtelen felemelkedett melletted és megjelent egy lány. Valószínűleg Ő is ide hivatalos. A hatalmas barna szemei könnyektől csillogtak. Nem volt bánatos, vagy szomorú, mivel mosolygott. Sokkal inkább a csodálattól könnyezett annyira. Mire a sensei vagy is a küldetés vezetője megérkezett, mindenkit végigtudtál mérni. A lány, egy átlátszó láncinget visel és egy érdekes, fekete köpenyt. Nagyon furcsa látvány volt a fekete, bőrruhás lány ezzel a mosollyal és tekintettel. A hátán egy kisebb kard volt. valószínűleg teljesen egyedi.
- Nos, akkor felkészültetek a küldetésre?
Tette fel a kérdést a vak sensei, mire a lány egy hatalmas mosollyal az arcán vágott hátba téged, majd felemelt kézzel ordította.
- Igen sensei!
Furcsa egy teremtés annyi biztos. A külseje egyáltalán nem passzol a stílusához. Habár, minden bizonnyal egy ANBU tagról van szó, így érthető az öltözéke.
- Rendben van. Akkor először is mindenki kap majd egy álnevet. Engem hívjatok egyszerűen Senseinek. Miamoto, Te leszel Kasumi. Kinshu Te pedig Aiyba. Most, hogy ezzel megvagyunk mindketten mutatkozzatok be egymásnak.
Utasított titeket a sensei, mire a lány a sarkát a földre nyomva fordult feléd és hatalmas mosollyal kezdett neki.
- A nevem Kasumi Miamoto és kezdő Vadász Ninja vagyok! Ezen a küldetésen vizsgázom. Szeretem a tésztákat és a kis állatokat és persze Kota-senseit!
Fordult a férfi felé, akin nem volt látható semmi érzelem.
- Ugye tudod Miamoto, hogy mivel felfedted a küldetésvezető nevét, ezért már is rossz ponttal indulsz?
Mondta, majd feléd fordult és várta a beszéded.

Iwagakure kapuja Lny3
Miamoto ( A kép csak illusztráció)

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Kinshu Szomb. Szept. 29 2012, 16:37

Ez a lány eléggé szeleburdi! Ez volt az első gondolatom amikor ezt a furcsa párbeszédet végig hallgattam a vak shinobi és feltűnően nagy keblű 'ölebe' között. Ezek szerint a férfi jó lehet ha vadász ninjákat képez ki illetve vizsgáztat. Viszont amikor a lelkes kis újonc elhadarta a mondandóját akarva akaratlanul is rosszalló pillantást vetettem Kotára amiért ilyen lehangoló már egyből a misszió elején. Lehet ez lesz életem egyik legnehezebb küldetése? Akkor is el kell viselnem ezt az idegesítő kis csapatot. A mogorva vak shionobival és az idegesítő kis kunoichivel. Minden esetre én vettem a lapot...
- Szia Kasumi! - Korigáltam a lány ballépését remélem nem fogja annyira komolyan venni Kota. - Az én nevem Aiyba! Sensei üdvözletem...
Azzal teret adva a többieknek vártam a reakciókat! Bár lassan el fogunk késni ha nem indulunk el. Úgy tudom hosszú az út és még mindig csak a kapuban állunk!
Kinshu
Kinshu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Kedd Okt. 02 2012, 16:33

A férfi csak állt és hallgatta amint bemutatkoztál. Tömören és lényegre törően, semmi haszontalan információt nem osztottál meg a csapattal, így megmutattad, hogy csupán csak a küldetés a fontos. A férfi benyúlt ruhájának egyik zsebébe, majd egy barna tekercset vett elő, majd kiterítette maga elé és leguggolt.
- Ami azt illeti Kasumi, már Aiyba is többet tud nálad, pedig Te két éve vagy tanonc... A küldetésen nem fontosak azok az információk amiket elmondtál. Esetleg az ellenség megvesztegethet vele...
Mondta, mire a lány felfújt arccal tekintett le a széthajtott tekercsre. Amint látod, ez egy térkép. Méghozzá egy igen csak eredeti térkép. Az Országok jelképei dombormintákkal vannak kiemelve, valamint az Országhatárok is és még egy útvonal is van piros, domború vonallal így minden bizonnyal a Sensei is érti a magyarázatot. Sőt! Ő maga magyarázza el. De még csak rá sem teszi a kezét a Térképre, hogy értse a küldetést. Valószínűleg már párszor áttanulmányozta.
- Amint látjátok, a Tea Országa elég messze van. Nagyjából, ha minden jól megy, akkor Egy Hét alatt érjük el. Az a piros vonal az útvonalunk, ami Iwagakurétól indul, át a szövetségesünkön Amegakurén és a Folyó, valamint a Hegyek Országán, ami jelenleg háborús övezetnek van nyilvánítva. Természetesen nem zajlanak háborúk, de jobb lesz vigyáznunk. A Folyó Országából, magánhajóval indulunk a Tea Országába, ahol jelenleg belviszályok vannak. Így elérkeztünk a Küldetésünkhöz is. Iwagakure másik szövetségese Kirigakure csapatokat küldött, hogy befolyást szerezzen az Országban. A Kirigakurei csapatok a Wagarashi családot erősítik. Mivel elég messze van innen Kirigakure és a Tea Országa, így csak ennyit tudunk. A feladatunk, hogy a lehető legkevesebb idő alatt, információkat gyűjtsünk a kialakult helyzetről és arról, hogy Kirigakure milyen intézkedéseket tett. Persze mind ezt, észrevétlenül.
Mondta a sense, majd összetekerte a térképet és elindult a főkapu felé.
- Kérdés van?
Kérdezte. Ha van, akkor megválaszolja őket és utána indultok is. A hegyek és a száraz kietlen vidékek már várnak rátok!

// Ha kérdés van tedd fel, de a következő postot mindenképpen a Határvidékekhez //

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.