Hívd ki és harcolj!

+116
Hirota Yukionna
Tensei Zento
Kihara Nana
Mizuho Suzuya
Katsumi Mao
Kureiji Hanaro
Matsuhito Shinroku
Yuriko
Ootsutsuki Kaguya
Kuriyo Iso
Shihouin Aki
Nishikawa Karasu
Tsuuzoku Tomoe
Kenshiro Izuna
Kurita Takashi
Kenshiro Yori
Amori Shuu
Terumi Mei
Ayanokoji Takashi
Misaki Kiyoko
Nashimaru Miuru
Hirano Reina
Nirau Nakumi
Yamanaka Inako
Komimushi Zanami
Togan Hiroshi
Inohara
Nakahara Saki
Koreko Rui
Hyuuga Emiko
Hiromi Akio
Masayo
Rengar
Akihiro Jaken
Kawahara Tadashi
Tsunomi Ai
Inugoya Yukinohana
Shimura Danzou
Kenshiro Erisa
Nara Akane
Yoru
Jiraiya
Kenta Koizumo
Hyuuga Oyoki
Ayokama Makoto
Shiren
Amaken Yoshimitsu
Okisha Aiza
Hyuuga Junpei
Hoshizoku Kaito
Kira
Kitori Musato
Sato Natsuhi
Sato Haruhide
Kitsune Haruka
Hiyama Takeo
Tokuno Feng
Shikotou Sei
Doshiri Asuka
Hachidori Icye
Gonza Sasano
Obake Kaito
Gawakatsu Hikuro
Shiruba Tsuki
Minovara Hitoshi
Bayakoshi Yuukihime
Nozara Shiba
Djuka Ryuu
Baiko Isozaki
Uchiha Itachi
Nagato Tensei
Sesshou Sarasho
Raion Tensei
Uchiha Madara
Obotsu Ryu
Kenshiro Suiren
Kenshiro Sena
Tottori Shinko
Katsumi Kawachi
Djuka Munfurawa
Takeyanagi Tomoko
Fujishima Hana
Yamato
Kaibutsu Hiroto
Matuke Hariko
Azumi Yuurei
Hakkyou Katsumi
Daizo Tensei
Akari Tenshi
Kage
Hara Akahito
Korotsuki Kazeno
Aono Takefumi
Akira
Hiroyasu Karu
Djuka Kodomo
Itanashi
Ayami Remiyu
Shaku Rabito
Hazukage Inu
Djuka Hiashi
Shikamaru(Inaktív)
Kushieda Unazaki Tessa
Iwahara Takuma
Kenshiro Karu
Taidana Kaito
Djuka Katsumoto
Darui
Kazedando Soroshima
Matsuko Kiyomi
Shikoku Naoki
Kusuki Eiko
Kagemare Kuzomi
Wakai Kasai
Hyuuga Shakaku
Huramino Saito
120 posters
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

8 / 27 oldal Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 27  Next

Go down

Hívd ki és harcolj! - Page 8 Empty Re: Hívd ki és harcolj!

Témanyitás  Aono Takefumi Pént. Feb. 10 2012, 16:30

Erre felé bezzeg nincs legény a vidéken vagy fórumon? Nem bírjuk a vért? Very Happy
Aono Takefumi
Aono Takefumi
Játékos Mesélő

Elosztott Taijutsu Pontok : 490
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 180 (C)
Erő : 250 (C)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 151 (C)
Pusztakezes Harc : 159 (C)

Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Shiren Pént. Feb. 10 2012, 16:31

te is elleszel verve ne aggódj Very Happy Csak majd jön a jelentkező Very Happy Ha gondolod csatizhatsz Very Happy
Shiren
Shiren
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1736

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741

Témanyitás  Kagemare Kuzomi Pént. Feb. 10 2012, 16:32

// Akkor kezdek //

A szél lágyan a hajamba kapott. Nem is olyan messze egy erdő feküdt és évezredes álmát aludta. Talán néhány száz méterre lehet. Sötéten emelkedik mögötte egy hegy, amit az erdő nagysága miatt szinte alig látni. Ezt láttam a jobb oldalamon...
Bal oldalt egy kisebb tavat ringatott a szél. Ez sincs messzebb, mint az erdő.
A tó és erdő között egy hatalmas füves puszta található, amit elszórtan fák borítanak. A föld több helyen is feketéllet - valószínűleg átélte már a shinobik harcait e föld... vagy talán az idő kezdte ki? Az is lehet, hogy egyik sem...
Velem szemben - kb 50 méterre - egy shinobi áll. Nem tudom, hogy kerültem ide, viszont azt tudom mit akarok. Ölni. Vért ontani. Most csak ez jár a fejemben. Nem tudom miért, de nem is érdekel... Meg kell ölnöm azt az embert.
A maszkom szemnyílásain át látom a férfi fejpántját. Konohagekure no sato. Szóval egy falumbeli. De ez itt most nem számít, mert én érzem: tudjuk mind a ketten miért küldtek ide minket az istenek. Az egyikünknek pusztulnia kell...
Hát nem én leszek az... remélem...
A jobb karomon találjható fejpántot megigazítottam.
Levettem a táskámat és ledobtam a földre, persze előtte kivettem belőle a két fuuma shurrikent. Kinyitottam a fegyvereket és elkezdtem rohamozni ellenfelem felé. Nem mondtam semmit, mert ilyen pillanatra nem lehet szavakat találni, hiszen tudja ő is, mert biztosan érzi: élet vagy halál, itt nincs középút!

// Azért nem írtam semmi konkrétat, mert gondoltam hagyok időt, hogy a karaktered lereagálja az idekerülést...stb. A ztán pedig kezdődhet az igaz harc. //
Kagemare Kuzomi
Kagemare Kuzomi
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 594

Állóképesség : 400 (B)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 400 (B)
Pusztakezes Harc : 294 (C)

Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 519

Témanyitás  Akira Pént. Feb. 10 2012, 17:34

Összedobok egy adatlapot (+ egy kis kor módosítást) és onnantól aktív tag vagyok, tehát szintemen lévőket szívesen kihívok
Akira
Akira
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60

Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 0 (1055)

Témanyitás  Shiren Pént. Feb. 10 2012, 19:22

/// Kuzo. Jó ez a táj. Csak még egy-két kopasz fehér fát betennék ha már ilyen véres csata lesz Very Happy ///

"Haldokló föld és legyilkolt fák... S hulla szag a lépteink után..." Hát igen. Ezek a szavak jellemezhetik leginkább ezt a helyet. Mirubitól balra, egy sötét és ijesztő erdő terült el. Nyomasztó és lehangoló látványt nyújtott. A távolban egy hegy látszódott. Jobbra egy tavacska verte vissza az égbolt szép kék egét. De ez a ragyogás nem sokáig volt jelen. Szépen lassan egyre csak sötétedett és baljóslatúbbá vállt. Viharfelhők gyűltek. Nem lehetett sok jóra számítani. Mirubi szépen lassan macskája nélkül sétált ezen magányos és elhagyatott helye. Az oldalán, a fejpántja lógott egy drótdarabról. Nem szerette viselni. Küldetéseken is csak a karjára vette fel. Nem tudta, hogy hogy került ide de nem is érdekelte. Néhol megtapogatta a kihalt, korhadt fák szép szürke kérgét. Száraz volt. Jó ideje nem eshetett már. És pont most kell? Amikor Ő erre jár? Az élet kegyetlen. Na de nem sokkal maga előtt, egy maszkos sötét ruhás férfit vagy fiút pillantott meg. Nem tudta megállapítani. Nem nézte hosszasan, hanem hagyta hagy közeledjenek egymáshoz. Tervezte, hogy megszólítja, de előbb közelebb kell kerülniük egymáshoz. Félszemmel nézte a fiút, miközben balra tekintett a sötét hegyre. Hirtelen, valami furcsa érzése támadt. Azt érezte, hogy harcolnia kell. A keze megrándult, majd újra. Mire visszanézett a fiúra aki az imént még messze volt tőle, most már rohant felé, kezében egy nagyobb méretű fegyverrel. Szemével villámgyorsan végignézte és felmérte a támadóját. A karján meglátta a Konohai fejpántot, de nem tulajdonított neki túl sok jelentőséget. A lábait is gyorsan megnézte.
~ Gyors! ~
Nem sokat vacillált, egyből fel is ugrott az egyik fa ágára még mielőtt a támadója odaért. Az egyik kezével a fa törzsét fogta, mivel fő a biztonság. Egy ideig nem szólt semmit, csak nézett. Majd megszólalt.
- Nem tudom, hogy ki vagy, és hogy miért támadtál meg! De innentől nincs visszaút. Ha tovább támadsz, akkor nem fogom vissza magam!
Mondta, majd felkészült a fiú támadására. Chakrát koncentrált a lábába persze úgy, hogy az ellenfele ne vegye azt észre. Felkészült a Shunsin no jutsu-ra.

// Nagyon megtetszett ez a lepusztult drámai harctér, ezért gondoltam egy kis esőre. Very Happy //
Shiren
Shiren
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Taidana Kaito Pént. Feb. 10 2012, 20:19

// Karu //

Egy egy kunait csúsztatok kezeimbe és meg támadom a fiút !
Taidana Kaito
Taidana Kaito
Játékos

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 275

Témanyitás  Kenshiro Karu Pént. Feb. 10 2012, 20:25

Ez az na erről beszéltem ezt már szeretem csak előtte meg kéne dumálni egy terepet! Mindjárt lecsekkolom neked mi az elemed meg a technikáid aztán összerakunk valami olyan mapot ami mindkettőnknek jó lesz! (én egy kicsit gyakorolnék is ha nem gond ilyen vizes témát az nem ártana:) megértésedet előre is köszönöm!!!

Frankó látom még nincs elemed... akkor mondjuk ha megengeded hogy választhassak már ki is találtam 1et!

A terep a következő képpen néz ki: A tengervízen állsz ügyesen kezeled már a chakrádat nem okoz gondot megállni a vizen. Nem érzel semmi hullámzást a vízfelület sima egyenletes! Itt ott sziklák lógnak ki és egy kicsit meg vadítják a táj szépségét. Veled szemben egy piros ballonkabátos fehér hajú nálad jóval kisebb egyén áll!
( és akkor valahogy így nézne ki a dolog ha benne vagy ) Mehet?

A hozzászólást Miki Karu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 10 2012, 20:32-kor.
Kenshiro Karu
Kenshiro Karu
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1829
Elosztható Taijutsu Pontok : 15

Erő : 400 (B)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 329 (B)

Adatlap
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1645

Témanyitás  Taidana Kaito Pént. Feb. 10 2012, 20:30

Hosszú sétám egy fura helyre vezetett. Tengerparton ritkán szoktam járni. A tenger hosszan elnyúlik melynek simaságát a hullámokon kívül sziklák törik meg. Gondolom lejjebb ereszkedem hogy a sziklákat meg csodálhassam. A tengeren jártam mikkor egy fehér hajú , vörös ballonkabátos embert figyeltem meg. A kék szeme furcsán méregetett engem ezért, jobb kezembe kunait helyeztem másikba három shurikent.

// Egy 5 percre el kellesz mennem de jövök amint tudok !!! //
Taidana Kaito
Taidana Kaito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hiroyasu Karu Pént. Feb. 10 2012, 20:50

// Kaito //

Ellenfelem két kunai-val rontott felém. Én sem haboztam. Elő vettem a jobb kezembe egy kunait és támadásba lendültem...
Hiroyasu Karu
Hiroyasu Karu
Játékos

Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 120

Témanyitás  Kenshiro Karu Pént. Feb. 10 2012, 20:57

Felmértem ellenfelemet, és csak azt a következtetést vontam le, hogy nem szabad lebecsülnöm semmi képpen. Fizikailag előnyben tehát nem szabad a közelébe kerülnöm, mert akár egy ütése is elsodorhat! Ergó távol harc esetleg fegyverrel! A kézitusát igyekszem kerülni amíg ki nem fárasztom, ha egyáltalán eljutok odáig!
A következő pillanatban realizáltam, hogy ellenfelem nem is tétlenkedik ezért én nem csak elővettem hanem el is dobtam felé egy shurikent! A felső testére célzok igyekszem nem túl lassan nekivágni azt a shurikent! Közben egy pillanatra meggondolom magam és már segítségül is hívom a Kirigakure no jutsut!

NE HARAGUDJATOK BOCSIKA! xDDDDDDDDDd megvárom amíg letoljátok bocs! xD
Kenshiro Karu
Kenshiro Karu
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1829
Elosztható Taijutsu Pontok : 15

Erő : 400 (B)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 329 (B)

Adatlap
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1645

Témanyitás  Kagemare Kuzomi Pént. Feb. 10 2012, 21:39

// Mirubi //

Futottam kezemben a két fuuma shurrikennel. A srác felugrott egy fára. Intézett hozzám egy mondatot, de nem érdekelt. Sötét fellegek gyűltek. A háború az oka talán... megrontja a világot és sötétté gyalázza az emberi lelkeket. Nyomor, kín, szenvedés, fájdalom... igen ez van most a világban és legföképpen halál.
- Kagutsuchi nem szeret téged! - kiáltottam miközben eleredt az eső.
A bal kezemben lévő fuuma shurrikent eldobtam a srác felé és eközben a tíz méteres távolságot tartva elfutottam a fa mellett, persze folyamatosan figyelve azt.
Az előbb eldobott fegyverem a srác felé száguld és már csak azt kell megtudnom hogyan fogja kivédeni... ha kivédi.

Kagemare Kuzomi
Kagemare Kuzomi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shiren Pént. Feb. 10 2012, 21:54

Érdekesnek bizonyult ez a mai nap. Az eső eleredt és egy hatalmas shuriken száguldott Mirubi felé. Nem is volt az olyan shuriken. Inkább mint egy metszőfog. Vagy egy gyorsan forgó kés. Vagy egy fegyver ami mindjárt el is találja a genint. Mirubi ugyan jeleskedett a fegyverhasználatban és azok elkapásában, de egy rosszul elkapott Fuuma shuriken nem lenne jó móka. Ha nem cselekszik, akkor a legjobb esetben is az egyik karjába kerül. És ugye ezt nem akarjuk, tehát a jól előkészített Shunshinnal, hirtelen lefutott a fáról, - ami nem is volt olyan nagy - és egyenesen Kuzomi felé vette az irányt.
- Elég gyors vagy! De nem eléggé!
Begyorsított és bevágott Kuzomi elé, úgy 3-4 méterre. Mivel a fiú szemlátomást nem használt Shunshin-t ezért Mirubi könnyedén megtehette ezt. Az egyik szandáljából kihúzta a jól megszokott kunait, és hozzávágta Kuzominak.
Shiren
Shiren
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kagemare Kuzomi Pént. Feb. 10 2012, 22:02

A fuuma shurrikenem belecsapódott a fába megszabadítva azt néhány ágától. Az ellenségem eltünt, majd megjelent előttem és mondott egy mondatot.
Szóval nem vagyok elég gyors... cöh.
Egy kunai száguldott felém. Megpörgettem a kezemben lévő fuuma shurrikent és hárítottam a kunait. Gyors volt és hirtelen jött, de az utolsó pillanatban sikerült a hárítás.
Nem is rossz, de nem is elég jó... akkor most megmutatom mi is az a sebesség.
A dainamikku Akushont használva közelítettem az ellenfél felé és a fuuma shurrikenemmel próbálok lecsapni rá.

( Ez a technika Taijutsu így nem kellenek hozzá kézpecsétek.)
Kagemare Kuzomi
Kagemare Kuzomi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shiren Szomb. Feb. 11 2012, 12:21

Kuzomi ügyesen hárította a kunait a Fuuma shurikennel. De ami ezután jött arra Mirubi nem számított. Egy szempillantás alatt ott termett Mirubi előtt, majd egy csapást indított azzal a hatalmas fegyverrel. Nincs menekvés, cselekedni kell. Szerencsére a bal kezére van tekerve az egyik tekercs, amiben a fegyverei vannak. Jó vastag, így feltartotta maga elé, és azzal hárította. Ahogy belemélyedt a tekercsbe az éles penge, Mirubi is érezte a csuklójára nehezedő nyomást. Ellökte magától a fiú fegyverét, és vele együtt a fiú karját is. Hátrább ugrott.
- Mint mondtam, nem fogom vissza magam!
Majd négykézláb ereszkedett, és a fogaiba, a karmaiba, és a lábaiba koncentrálta a chakráját. Sokszor használta már ezt a technikát is szóval gyorsan sikerült végrehajtania. Kihasználva a megnövekedett gyorsaságát, villám gyorsan cikázva próbálta megfélemlíteni Kuzomit. Kivárta a megfelelő alkalmat és lecsapott. A hosszú karmaival, egy csapást intézett a fiú felé.
Ha eltalálja a csapás, akkor a másik karjával is próbál lecsapni.
Shiren
Shiren
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kagemare Kuzomi Szomb. Feb. 11 2012, 13:33

Megjelentem az ellenfél előtt és lecsaptam. A kezét feltartva hárította a csapásom. Szóval van valami a ruhája alatt, mert a bőre nem lehet ilyen vastag. Meg kell hagyni nem valami amatőr a tag, hogy ilyen könnyedén hárít, de ez még bőven kevés ellenem. De a következőkkel, majd vajon mit kezd?
Megpróbálta ellökni a a kezem én ezt hagytam, de még abban a pillanatban leguggoltam és végrahajtottam a konoha reppuut.

Ha az ellenfél ellesik, akkor beledobom a fuumashurrikenem, amit ebben a helyzetben elég bonyolult kivédeni.

Ha nem esik el hanem még időben elugrik, akkor a pörgés lendületét kihasználva utána dobom a fumma shurrikent és futok felé néhány lépést, majd egy konoha senppuut hajtok végre. Ha eltalálom, akkor ütéseket és rugásokat intézek ellenfelem felé, ha nem találom el akkor is.

( Ez azt jelenti, hogy ha sikerül a tervem, akkor még a hárításod után jönnek a támadásaim. )
Kagemare Kuzomi
Kagemare Kuzomi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shiren Szomb. Feb. 11 2012, 15:32

A hárítás sikeres volt, Kuzomitól sikerült elugrani. Azonban az a fránya Fuuma shuriken még mindig nála volt és el is hajította Mirubi felé. Szerencsére fölötte ment el mivel amíg a fiú pördült addig pont sikerült átváltoznia. Hát a fiúról lerí, hogy taijutsu használó. Érdekes harc ez. Az eső még mindig esett, a fiú pedig rohant Mirubi felé, és egy gyors konoha senppuu-val ledöntötte a lábáról. Egyből folytatta is a támadást. Erős és gyors ütéseket mért Mirubi felé, de szerencsére Ő gyorsabb volt a Shikyaku no Jutsu-nak köszönhetően. Minden ütését igyekezett kivédeni. Amikor már a fiún látta, hogy fárad, egy karmolást intézett felé. Ha ez a csapás eltalálja, akkor egy másikat is indít felé, utána viszont ismételten cikázni kezd.
Shiren
Shiren
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kagemare Kuzomi Szomb. Feb. 11 2012, 17:52

A konoha reppuum elől sikeresen elugrott és mire eldobtam a fuuma shurrikenem, addigra már elég érdekesen nézett ki. A konoha senppuumal eltaláltam és sikeresen a földre küldtem. Elkezdtem ütlegelni, de csak egy-két csapásom ment be, mert ügyesen elhajolt a többi elől.
A srác ellentámadásba lendült és el is talált. A hasamnál. Szerencsémre még időben kapcsoltam és csak felületi a sérülés. Még csak nem is vérzik. Viszont a ruhám kiszakadt és felhorzsolta a bőröm.
A kis...
Egy újabb csapás érkezett, amit nem lenne egészséges bekapni, ezért ki kell térnem előle.
Megpróbálom elkapni a felém csapó kezet és lerántani a földre, majd egy gyorsan előkapott kunaial átszúrni a kezet. Ha nem sikerül lerántani az ellenfelemet, akkor egy kitéréssel próbálkozok, majd egy rúgást intézek a nemi szerve felé.
Kagemare Kuzomi
Kagemare Kuzomi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Taidana Kaito Szomb. Feb. 11 2012, 18:39

Hiroyasu Karu írta:// Kaito //

Ellenfelem két kunai-val rontott felém. Én sem haboztam. Elő vettem a jobb kezembe egy kunait és támadásba lendültem...

Az ifjú ellenfelem előnybe volt vívás terén mivel nála volt egy ninja-to, de a támadásom jól sikerült mivel eltereltem ezzel figyelmét.
Vívás közben egy kisebb hátra ugrást egy nagyobb ugrás követte ezzel már elég távol voltam ellenfelemtől, a kettő kunaira robbanó jegyzetet erősítettem és így dobtam ellenfelem felé.
Taidana Kaito
Taidana Kaito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hiroyasu Karu Szomb. Feb. 11 2012, 18:56

// Kaito //
Ellenfelem két kunait dobott felém. Az egyiket úgy hárítottam, hogy neki dobtam a saját kunaiomat. A másik elől pedig elugrottam. De nem vetem észre a kunaira szerelt robbanó cédulát így a közvetlen közelemben robbant fel. A robbanás pedig neki vettet egy fának. Fel álltam és éreztem, hogy már csak kevés chakrám maradt ~ Ez így nem lesz jó! Itt az ideje ezt befejezni! ~. Amilyen gyorsan csak tudtam kézjeleket formáztam és a jobb kezembe koncentráltam a maradék chakrámat ahol meg is jelent egy villámgömb. A bal kezemmel pedig felvetem a ninjatomat és meg indítottam az utolsó támadásomat...
Hiroyasu Karu
Hiroyasu Karu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Taidana Kaito Szomb. Feb. 11 2012, 19:21

// Karu //

Az ifjú shinobi egyik kezében ninjato másikban egy villámgömb. Maga a jutsu nem annyira veszélyes azt is figyelembe véve hogy még nem sebzett meg, de a ninjatoval már veszélyes kombináció. Ebbe az esetben csak a raiken marad mint utolsó ütő kártyám. Ahogy közeledett felém dobtam 10 shuriken-t.

Ha sikerül hárítani mindegyiket akkor az utolsó meg marad kunaimat bal kezembe veszem, ha megtámad akkor a kunaival védekezve balra kitérek és az óra mutató járásával ellentétes fordulattal a raikent használom a hátán.

Ha nem sikerül kivédenie mindent és megsebzem akkor én is támadásba lendülök és a raikent használom.
Taidana Kaito
Taidana Kaito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shiren Szomb. Feb. 11 2012, 20:33

// Kuzo. Kis piszkos módszerek Very Happy //

A karmolás betalált. De csak látszólagos sérüléseket szerzett az ellenfele, mivel semmit nem sikerült elérni a csapással, csupán annyit, hogy a ruhája elszakadjon. Ha másra nem legalább egy kis bosszúságra jó. A második csapást mát nem akarta elvéteni, így mindent beleadott. Látszott az ellenfelén, hogy igen csak jártas a közelharcban, így a gyorsasága is jobb Mirubiénál. De a Shikyaku no Jutsu-val még mindig előnyben van. De ekkor a fiú, hirtelen elkapta a karját, majd lerántotta a földre. Előkapott egy kunait, és mindennek vége... Lennem ha Mirubi nem bukfencezett volna el a kellő gyorsasággal. A kunai belefúródott a földbe. Ekkor egy nagyot villámlott. A villám az egyik közeli hegybe csapódott. Mirubi nem teketóriázott, hanem gyorsan felfutott négykézláb az egyik fára, majd megfordult. Nagy és hegyes fogai kivillantak, a körme belemélyedt a fa törzsébe.
- Tegyük egy kicsit érdekesebbé a harcot!
Majd megfordult, és négykézláb berohant a vizes, párás, sötét erdőbe. Nagyon gyors volt, így megpróbált elbújni, míg ellenfele beéri. Persze csak akkor, ha követi. Elbújt egy nagy fa lombkoronájában és várta az áldozatát.
Shiren
Shiren
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hiroyasu Karu Szomb. Feb. 11 2012, 22:30

// Kaito //

Ellenfelem tíz shurikent dobot felém amelyek nagy részt a ninjatommal védtem ki a többi elől pedig el ugrottam. Mikor az utolsót is ki védtem észre vettem, hogy az ellenfelem már nincsen ott ahol eddig volt. Ekkor gyorsan hátra fordultam és azt láttam, hogy ellenfelem arcba akar vágni. Az ütését a kyuuden no jutsummal hárítottam míg a ninjatot a hasába próbáltam vágni...
Hiroyasu Karu
Hiroyasu Karu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Taidana Kaito Szomb. Feb. 11 2012, 23:06

// Karu //

Ahogy neki indultam raikent védte a villámgömbjével. A ninjato-jával a hasamat próbálta megszúrni. A ninjatos kezét próbáltam elkapni és kicsavarni, ha ez sikerül akkor leszúrom a kunaimmal.
Taidana Kaito
Taidana Kaito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hiroyasu Karu Szomb. Feb. 11 2012, 23:32

// Kaito //
Az ütését sikeresen hárítottam a kyuuden no jutsummal. De ekkor fettem észre, hogy meg próbálja elkapni a bal kezemet. Rájöttem ha elkapja a kezem akkor nekem vége. Ezért a jobb kezemmel el taszítottam magamtól az ellenfelem. Utána elő vettem az utolsó három shurikenemet és az ellenfelem felé. Ez után le ültem és vártam a következő lépését és ekkor elkezdet esni az eső...
Hiroyasu Karu
Hiroyasu Karu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Taidana Kaito Szomb. Feb. 11 2012, 23:45

// Karu //

A támadását befejezte ellenfelem és el rugaszkodott tőlem és három shurikent hajított felém, ám én használtam a Kawarimi no jutsu, és az erdőben köttetem ki, amikkor esni kezdet bár ez engem nem befolyásolt. Létre hoztam kettő karasu bushint és meg indultam az erdőből az ellenfelem felé ...
Taidana Kaito
Taidana Kaito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

8 / 27 oldal Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 27  Next

Vissza az elejére

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.