Hívd ki és harcolj!

+116
Hirota Yukionna
Tensei Zento
Kihara Nana
Mizuho Suzuya
Katsumi Mao
Kureiji Hanaro
Matsuhito Shinroku
Yuriko
Ootsutsuki Kaguya
Kuriyo Iso
Shihouin Aki
Nishikawa Karasu
Tsuuzoku Tomoe
Kenshiro Izuna
Kurita Takashi
Kenshiro Yori
Amori Shuu
Terumi Mei
Ayanokoji Takashi
Misaki Kiyoko
Nashimaru Miuru
Hirano Reina
Nirau Nakumi
Yamanaka Inako
Komimushi Zanami
Togan Hiroshi
Inohara
Nakahara Saki
Koreko Rui
Hyuuga Emiko
Hiromi Akio
Masayo
Rengar
Akihiro Jaken
Kawahara Tadashi
Tsunomi Ai
Inugoya Yukinohana
Shimura Danzou
Kenshiro Erisa
Nara Akane
Yoru
Jiraiya
Kenta Koizumo
Hyuuga Oyoki
Ayokama Makoto
Shiren
Amaken Yoshimitsu
Okisha Aiza
Hyuuga Junpei
Hoshizoku Kaito
Kira
Kitori Musato
Sato Natsuhi
Sato Haruhide
Kitsune Haruka
Hiyama Takeo
Tokuno Feng
Shikotou Sei
Doshiri Asuka
Hachidori Icye
Gonza Sasano
Obake Kaito
Gawakatsu Hikuro
Shiruba Tsuki
Minovara Hitoshi
Bayakoshi Yuukihime
Nozara Shiba
Djuka Ryuu
Baiko Isozaki
Uchiha Itachi
Nagato Tensei
Sesshou Sarasho
Raion Tensei
Uchiha Madara
Obotsu Ryu
Kenshiro Suiren
Kenshiro Sena
Tottori Shinko
Katsumi Kawachi
Djuka Munfurawa
Takeyanagi Tomoko
Fujishima Hana
Yamato
Kaibutsu Hiroto
Matuke Hariko
Azumi Yuurei
Hakkyou Katsumi
Daizo Tensei
Akari Tenshi
Kage
Hara Akahito
Korotsuki Kazeno
Aono Takefumi
Akira
Hiroyasu Karu
Djuka Kodomo
Itanashi
Ayami Remiyu
Shaku Rabito
Hazukage Inu
Djuka Hiashi
Shikamaru(Inaktív)
Kushieda Unazaki Tessa
Iwahara Takuma
Kenshiro Karu
Taidana Kaito
Djuka Katsumoto
Darui
Kazedando Soroshima
Matsuko Kiyomi
Shikoku Naoki
Kusuki Eiko
Kagemare Kuzomi
Wakai Kasai
Hyuuga Shakaku
Huramino Saito
120 posters
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

12 / 27 oldal Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27  Next

Go down

Hívd ki és harcolj! - Page 12 Empty Re: Hívd ki és harcolj!

Témanyitás  Hiroyasu Karu Hétf. Feb. 27 2012, 20:41

Az egyik bushinomat valami azonnal eltalálta de én nem foglalkoztam vele. ~ Hm. Majd csinálok egy másikat ha rászorulok! ~ gondoltam. Ki rohantam a füstből az ellenfelem felé akinek a lába előtt egy tekercs volt. ~ Hát ez aztán nem lehet jó! De mindegy így kezd izgalmasabbá válni! ~ mondtam magamban. Meg álltam ellen felem előtt és azt vettem észre, hogy társam meg próbál le sújtani rá. ~ Na végre te is akcióba léptél! ~ gondoltam magamban és próbáltam nem vigyorogni, hogy ne árulhassam el a társamat. Elkezdtem újra az ellenfelem és most már Genki felé rohanni. A ninjatomat futás közben magam elé emeltem és elő vettem egy kunait amit egyenesen a tekercsbe próbáltam dobni.
Hiroyasu Karu
Hiroyasu Karu
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Itanashi Hétf. Feb. 27 2012, 20:54

A füstből a két genin szinte egyszerre jelent meg. Frontális támadást indítottak ellenem. Ekkor az egyik megállt, a Djuka pedig tovább közelített felém, kissé nagyobb sebességgel a kelleténél. Hát jó, akkor legyen. Kezeimet összenyomtam, majd a földre tapostam melyből előttem a földből kinőtt egy hasonmás, egy Földklón, melybe beleállt a felém hajított shuriken. Lehet, hogy nem kellett volna a klón ehhez, hisz úgyis a lábam elé dobta volna...ekkor lenéztem, és megláttam, hogy a shuriken a tekercs felé irányult. A klón eltűnt, kődarabokba széthullott.
- Kíváncsi vagy, mi van a tekercsben? Hát most megtudod. Virág Shuriken no jutsu. - mondtam nevetve, miközben kezeim összenyomtam. A tekercsből 5db virág jött elő, melyeket viszont nem a szemben álló ellenfél felé hajítottam, hanem a Djuka felé. Majd mikor alig egy méter választotta el a virág ellenfelemtől használtam az ezernyi nyíló virág technikát, melynek hatására a virágok felrobbantak, kisebb léghullámot keltve. reméltem, nem kell a rokonom bántanom, csupán megtántorítani akartam, hogy figyeljen, és ne kezdjen magán akciókba. A virágokba alig pumpáltam chakra-t szinte alig robbantak, de azért egy közelben álló embert felboríthat. majd visszafordultam a másik srác felé.
- Veled később foglalkozom, - majd tenyereimet újra összetettem, és a földből két földklónt hoztam létre, melyek egyből a villám országi geninre rontottak. Ekkor figyelmem a rokonomra szegeződött, Genki-re, aki reméltem, hogy a földre esett a robbanástól.
- Nos, mutasd, mit tudsz.
Itanashi
Itanashi
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1834
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 500 (A)
Gyorsaság : 252 (C)
Ügyesség/Reflex : 252 (C)
Pusztakezes Harc : 530 (A)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1600

Témanyitás  Akira Hétf. Feb. 27 2012, 21:08

Ahogy rohantam az ellenfelem felé, az a tekercsből virágokat idézet meg és felém küldte. Aztán hirtelen felrobbantotta, így megakadályozva, hogy tovább rohanjak. Viszont most néhány pillanatom van, hogy csúfosan fenékre csücsülök vagy megpróbálok kigördülni. Végülis az utóbbi mellett döntöttem, ami sikeres is lett, így tovább folytathattam a támadásom egy kicsit távolabbról ellenfelemtől, mert a gördülés 2-3 méternyi helyet visszavetett a távolságból. Ezúttal lassabban futottam. Elővettem egy újabb kunait, ellenfelem felé dobtam, majd felgyorsultam és mőgé próbáltam kerülni, amíg ő a kunai-al van elfoglalva.
Akira
Akira
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60

Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 0 (1055)

Témanyitás  Hiroyasu Karu Kedd Feb. 28 2012, 19:19

A tekercsből Genki felé virágok kezdtek repülni amik felrobbantak. Azt már nem láttam, hogy társammal mi történt, mert felém két klón rohant felém. ~ Ha ezek olyanok mint az előző akkor harcolnom kell, vagy. ~ gondoltam át magamban. Gyorsan elővettem egy kunait amire ráraktam egy robbanó jegyzetet és neki dobtam az egyik klónjának amint eltalálta azonnal fel robbant. ~ Egy klón ki iktatva így könnyebb lesz! ~ mondtam magamban miközben az utolsó klónja feléje rohantam persze gyorsabb voltam mint eddig mert használtam a Shushin no jutsut. Mikor oda értem először meg próbáltam egy gyors rúgással földre küldeni a klónt utána ha ez sikerül ledöföm a ninjatommal és megyek segíteni Genkinek.
Hiroyasu Karu
Hiroyasu Karu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Itanashi Szer. Feb. 29 2012, 12:52

A Genki nevű srác egy pillanatra hátraesett a robbanás következtében, de aztán akrobatikus mozdulatokkal képes volt felpattanni, és továb futni felém. Egy kunai-t hajított felém, elterelésként. Legalábbis reméltem, hogy nem akar így, frontálisan egy kunai-al támadni. A kunai-t hárítva alkarvédőmmel egy Kemuri bunshin-t hoztam létre, a hátam mögé, ahol várható a támadás, én pedig felkészültem, hogy egy kicsit lenyugtassam az ellenfeleim.
*Ha Genki a klónt megtámadja, akkor az füst formájában szétoszlik, és kihasználva a sűrű füstöt a Doton: Shinjou Zanshu no Justu (Föld stílus: Lefejezés)-t használva a föld alá húzom a srácot, derékig. Harcolni akarok még vele, csak egyszerre sok. Ha sikerül a lehúzás, akkor egy földklón-t létrehozva Karu felé indítom, én pedig felkészülök az újabb virágokkal.*

//Karu, legközelebb kérlek ne irányítsd a klónjaimat se:)...írd hasonlóképp, mint én;).//
Itanashi
Itanashi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akira Szer. Feb. 29 2012, 14:56

Ahogy hárította a felé dobott kunai-t egyből egy klónt hozott létre nem sokkal maga mögött és előkészült a támadásomra. ~ Az biztos, hogy klón, de hogy milyen azt nem tudjuk, egyetlen esélyem, ha a klón valami légneműből van, vagy egyszerű bunshin. Van még időm. Most vagy soha.~ Kimértem egy biztonságos tvolságot, kb annyira voltam ellendelemtől, elkezdtem futni, közbe amilyen gyorsan csak tudtam előkaptam a katanám. ~ Reméljük nem földklón, mert abból borulás lesz.~ Felkészültem a becsapódásra, de reménykedtem, hogy simán áthaladok rajta és akkor egyből lesújthatok ellenfelemre. Ha meg valami gáz van, még mindig ott van a klón amit a kawarimihez hoztam létre. Ha sikerül átfutnom rajta, akkor leállítom a shunsint és csak az eredeti testet támadom, ha nem akkor azzal együtt támadom ellenfem. ~ Remélem a katanám elég hosszú ahhoz, hogy egyszerre támadjam kettejüket. ~ Nos lássuk mi lesz
Akira
Akira
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hiroyasu Karu Csüt. Márc. 01 2012, 15:35

Mázlimra sikerült el intéznem az utolsó klónját is. Mikor arra fordultam amerre a társam volt és azt láttam, hogy egy bushin felé rohan. ~ Na ez vagy föld klón mint a többi vagy csak sima. Ha csak sima akkor tuti, hogy ez egy csapda! Na most vagy figyel meztettem, hogy az ott egy csapda de ha tévedek akkor pech de hanem és nem figyelmeztettem akkor én leszek a hibás! ~ gondoltam át magamban. Végül arra az lett döntésre, hogy csinálja maga. Ezután fogtam magam és le ültem a földre és vártam mi fog ki sülni belőle.
Hiroyasu Karu
Hiroyasu Karu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Itanashi Csüt. Márc. 01 2012, 15:53

//Ha nem írtok konkrét támadást, akkor megteszem helyettetek:)//

A két srác szétszórtam próbálkozott, nem dolgoztak még mindig össze, talán önfejűség, vagy szimplán nem érzik még a csapatmunka fontosságát. Ez viszont hatalmas hiba. Ha van egy társad, aki segít, használd ki. Most majd megtanulják, milyen, amikor egyedül magukra számíthatnak, nem jön külső segítség. A getsugakure-i srác a hátam mögül támadt, katana-ját előre szegezve, mint egy pikát. A másik pedig leült a földre, koncentrálni. talán ő lesz az kettejük közül, aki gondolkodik egy kicsit, és nem soroz nyílt, kiszámítható támadásokkal. hagyom őt, hadd gondolkodjon. Már is megbomlott az eddig sem aktívkodó csapatmunkájuk. Most minden figyelmem a Holdas srácra koncentráltam. Nyíltan támad hátulról. végül is a hibáiból tanul az ember. Akkor jöhet a következő lecke. kezeimet összecsapva máris egy Virágshuriken-t fogtam a kezembe, és egy hirtelen fordulással dobtam a fiú felé. Lássuk csak, mennyit tanult az előző alkalomból. Ha nyíltam nekifut, meg is érdemli, hogy lerobban a karja. Ahogy elhajítottam a shuriken-t a klónt megszüntettem, és a füst egy pár pillanatig, de ellepett engem. Kihasználom az alkalmat, hogy elrejt, és a föld alá megyek, majd használom a Lefejező jutsu-t a srácon, de csak derékig rántom be, hogy tanuljon még többet. Kicsit eljátszom vele. A virág repült szélsebesen a felém futó fiú, kardját nekem, illetve a klónnak szegezte, ami ebben a pillanatban szűnt meg, helyette füst szállt fel.

*A virágot csupán elterelésnek használom ebben az esetben, de azért talán mégse célszerű nekifutni egyből, főleg másodszorra. - tanács Wink Ha az elterelés sikerül, akkor a pár másodpercig tartó sötét füstöt kihasználom, és lerántom Genki-t a föld alá, ill derékig lehúzom. Úgy mg van esélye kimászni, de nem fél pillanat lesz.*
Itanashi
Itanashi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akira Csüt. Márc. 01 2012, 19:09

A klón eltűnt és nagy fekete füst lett a helyén. Hamarosan a korábban látott virág shurikenek is megjelentek. Mivel már nem nagyon érdekelt, hogy mit csinál, így tovább futottam a füst felé. ~ Lesz, ami lesz~
A következő pillanatban derékig a föld alatt voltam derékig. ~ haleluja~ Megpróbáltam mozogni, ami miután kihúztam a kardtokot, így valamit könnyítettem a dolgom. Legalább 10- 15 percig mozgolódtam, mire sikerült annyira kitágítanom a lyukat, hogy ki tudjak mászni. Miután kimásztam leporoltam magam és leültem gondolkodni, amibe valljuk be, nem szokásom.

A hozzászólást Genki Djuka Matari összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 02 2012, 17:04-kor.
Akira
Akira
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hiroyasu Karu Csüt. Márc. 01 2012, 20:41

Genki egyenesen csak rohant a klón felé az fekete füsté vált. ~ Na szép igazam volt ez tényleg egy csapda! ~ gondoltam magamban. Miközben becsuktam a szemem, hogy jobban tudjak a tervemen gondolkodni. Mikor kész lett a tervem azt vettem észre, hogy a társam a hasáig lelet rántva. ~ Ez meg mi? Ez ugye csak vicce? ~ mondtam magamban. Felálltam és lassan de biztosan elindultam társam felé akinek sikerült kikecmeregnie a lyukból. Aztán leült. ~ Mi van itt? Genki végre elkezdett gondolkodni? ~ gondoltam magamban. Mikor oda értem hozzá meg fordultam és beledöftem a ninjatomat a földbe. ~ Na nézzük csak hol lehet az ellenfelünk? ~ kezdtem el filózni magamban.

A hozzászólást Hiroyasu Karu összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 02 2012, 17:58-kor.
Hiroyasu Karu
Hiroyasu Karu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shiren Pént. Márc. 02 2012, 15:06

A fúró "lövedék" vészjóslóan gyorsan közeledett Kuzomi felé. A srác már nem volt kezdő ezt már az elején észre lehetett venni. Az előre bekészített Kawarimivel sikerült kikerülnie a támadást. Mirubi nem állt meg, a földbe csapódott és egy kisebb darabot szakított ki belőle. Onnan egyenesen egy fának ment, és így sikerült neki olyan mértékben megsebezni, hogy az a fa kidőljön. Miután lelassult, egyből az ellenfele felé nézett. Egyenesen a bokorra, ahol Kuzomi lapított. És hogy honnan tudta, hogy ott van? Ez egészen egyszerű. Mivel a Shikyaku no Jutsuval egy macska tulajdonságait vette fel, így a szaglása, a százszorosára emelkedett. A nagy fa amit Mirubi ügyesen kidöntött, lepuffant elé. Volt akkora az a fa, hogy ne lássa a bokrot amiben Kuzomi volt, de ennek következtében, Kuzomi fegyverei sem értek célt. Mirubi nem tétovázott, az volt a terve, hogy egy hatásos kis tűzgolyóval begyújtja a bokrot. Már gyűjtötte a chakrát a tüdejébe és megformálta a kézjeleket. Nem volt sok, és már teljesen rutinosan ment neki ez a technika.
Az Endan volt az. Még mindig az állat formájában volt, amikor már ugrott volna fel, hogy a levegőből indítsa a támadást amikor Kuzomi megelőzte. Szélsebesen ugrott ki a rejtekéről, és dobta Mirubira a shurikeneket. Érdekes volt, mivel a macskák hajlékonyságával, egyszerűen kikerülhette volna a fegyvereket, de sajnos teljesen felszívta magát chakrával telt levegővel, és ha kiengedi akkor a tűzgolyó begyújthatja a használót. Nem volt mit tenni, lélegzetét visszatartva, odébb ugrott így kikerülve a shurikeneket. De ennyi még nem volt elég ellenfelének, folytatta a támadást. Hát igen... vannak ilyen kegyetlen emberek, akik halálra akarják kínozni az ellenfeleket. Sikerült belegabalyodnia Kuzomi drótjaiba, így teljesen közel került hozzá. Ez épp kapóra jött a csapdába esett fiúnak. Vagy nem is esett csapdába? Tulajdonképpen neki ez a helyzet csak hasznára válhat. Nagy tágra nyílt szemekkel fújta ki magából a lángoló gömböt, amit nem akart elrepíteni, ezért szépen lassan fújta ki, hogy folyamatosan táplálja az égő gömböt. Innetől már csak Kuzomin múlik, hogy beviszi-e a szúrást és vele együtt megég, vagy eltávolodik Mirubitól.
Shiren
Shiren
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1736

Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)

Adatlap
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741

Témanyitás  Itanashi Pént. Márc. 02 2012, 18:13

A Djuka srácot sikeresen kivontam a forgalomból egy pár perc erejéig, gondoltam, eljátszogatok vele egy kicsit. A kardja segítségével késes volt kiásni magát a földből. Ezután társa futott mellé, majd ketten a földre ültek, és gondolkodni kezdtek. Végre, talán alkotnak ezek ketten valamit EGYÜTT. A földből kijöttem, lehetett 10 méter is köztünk. Kíváncsi voltam, mire képesek ketten, ha kicsit összedolgoznak, így nem támadtam rájuk. A szél felerősödött, a felhők szinte teljesen eltakarták a napot. esni fog. Az égre néztem, miközben vártam a két fiú tervét. Azért felkészültem én is, a tekercsemet a lábamhoz tettem, majd a Naginata-m is megfogtam, és vártam. Eközben azon agyaltam, melyiket támadjam meg. Igazából mindkettejük ellen akartam menni egyszerre. Nem tudtam eldönteni, melyik lenne jobb ellenfél. Bár az első önfejűnek mutatkozott, de most rájött, jobb kicsit megfontolni a lépéseket előre. A másik elbánt két klónnal is, valamint bölcsebbnek mutatkozott, mint Genki, ám rajta látszott, inkább hátrébb húzódó, a harcot kerülő tagja a csapatuknak. A karomon levő fejpántomra ráharaptam, majd kezemmel segítve szorítottam rajta. Katana-m pöccintettem egyet, hogy kicsússzon valamennyire a tokjából, majd a két fiú felé mutattam kardommal
- Nos? Mutassátok meg, mire vagytok képesek. - mondtam egyenes karomat előre szegezve.
Itanashi
Itanashi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akira Szomb. Márc. 03 2012, 11:22

Eltettem a kardom és leültünk Karuval gondolkodni. Sokáig nem jutott eszembe semmi, aztán ki ugrott az isteni szikra. ~ Mi lenne ha... ?~ Közöltem az ötletemet Karuval.
- Mi lenne, ha te ledobnál egy füstbombát, Létrehozok egy klónt, majd démonszél shurikenné változok, te meg eldobsz felé és a lépésétől függően visszaváltozok. Nálam van egy kis méreg, azzal bekenhetünk pár kunait, ha elkerüli a támadást, akkor azzal megsebzem és talán elkábul, vagy elalszik, akkor onnantól kezdve vége.
Miután elsuttogtam társamnak az ötletem vártam a reakcióját.
Akira
Akira
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hazukage Inu Szomb. Márc. 03 2012, 19:57

A tegnap esti bulinak hála, vagy osztálytalálkozó? Nem tudom, minek nevezni, de a lényeg az, hogy a reggel, vagy dél? Határozottan délután a susnyásban ért, amin viszont nem is kicsit lepődtem meg. Nagyot ásítva ültem föl és a tájban kerestem a választ azokra a kérdéseimre, amik azonnal előreugrottak a szokásos elmélkedő: Miért is van az ember a világon? nevű kérdés elé. Helyébe lépett a Hol vagyok? Körülnéztem és megállapítottam, hogy lakott terület közel s távol nincs, tehát valahol a semmi közepén. Nagyszerű, de vajon hogy kerültem ide? Valami halvány fogalmam volt róla, hogy tegnap este nem egy üveg saké talált gazdára nálam, tehát az emlékeim homályosságára, illetve azok hiányára megvan a válasz. Legalább egy biztos pont az életemben, már ha a tökrészegség annak mondható. Amúgysem bírom az alkoholt, jó, hogy nem dobtam fel ekkora mennyiségtől a talpam. Még egy dolog került fel az erre tutira nem szokok rá listámra. Ezek után jött az, hogy ha nem tudom hol vagyok, akkor mégis hogyan jutok haza? Vicces lesz, de először keresek egy falut és onnantól kezdve egyenes az utam haza felé, kivéve, ha az út kanyargós. Gyorsan fel is álltam, amit pillanatokon belül megbánva csüccsentem vissza alfelemre, mert úgy éreztem, mint akit fejbe vertek egy kisbaltával. Miután legyőztem a fejfájásomat, szépen, lassan megpróbálkoztam egy felállással, ami láss csodát, sikerült. Fél szemmel felnéztem egy fára, hogy talán úgy gyorsabb lenne közlekedni, de kissé illuminált állapotban nem biztos, hogy célszerű a fán ugrálás, mert leesni sem szeretnék. Marad a jó öreg és jelen pillanatban a hasonkúszás után a második legbiztosabb helyváltoztatási módszer. El is indultam, de nem tettem meg túl sokat, amikor egy rétre értem és elment a kedvem a tovább meneteltől. Egy majd holnap gondolattal felugrottam a fára és szépen elaludtam.
Hazukage Inu
Hazukage Inu
Játékos

Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 451

Témanyitás  Hyuuga Shakaku Szomb. Márc. 03 2012, 20:09

<Inu>

Naka, avagy Vöröske meglehetősen unalommentes napjait éldegélte: ismét sikerült elvesznie, bár ezúttal a rossz országrészt ábrázoló térkép miatt - neki persze fel sem tűnt, hogy lassacskán egy hegyvonulatnak kellene lennie a lábai alatt, nem pedig egy pusztának. De valljuk be őszintén: nem is érdekelte különösképpen. Mint ahogy múltkor sem érdekelte, hogy fejjel lefelé tartotta a térképet, vagy mikor az erdőben kezdett el forogni, s abba az irányba ment, amely felé nézett a pörgés után.
Hát, most is valami hasonló "felfedezési vágy" hajtotta, hogy elvesszen. Nem csak aktákban megfogalmazott Elveszett Ninja státusszal, hanem úgy igazán, rendesen és fizikailag is. Így a nagy "Ma szépen el fogok veszni, de tökre véletlenül ám!" programja lassan napirendre került, de legalább élvezte, ha már a férje nem volt közelben.
Csipkés és szívmintás napernyőjével vetette az alakját árnyékba, mert a végén még a gyönyörű márványfehér bőre lebarnul, vagy leég, ami persze a maga valójában elfogadhatatlan - még a gondolat sem tűrhető, nemhogy maga az aktus. Na nem mintha más aktus is tűrhetetlen volna, de... köhm.
A nagy vándorlásával talált hát rá a fán alvó idegenre.
- Oi, életben vagy? - kérdezte suttogva az alvó fiút, majd pedig a maga módján belerúgott a fába. A "maga módján" dolgokat persze úgy kell érteni, hogy általában így szokott kidönteni fákat, lerombolni falakat, felrobbantani fogadókat, vagy csak lenyisszantani fejeket és herezacskókat a jogos helyükről. Mert Naka szerint a "jogos hely" nem is annyira jogos - elvégre nem kérték az ő engedélyét, hogy oda nőjenek, ahova éppen sikerült.
Hyuuga Shakaku
Hyuuga Shakaku
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2575
Elosztható Taijutsu Pontok : 328

Állóképesség : 805 (S)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 840 (S)
Ügyesség/Reflex : 805 (S)
Pusztakezes Harc : 805 (S)

Adatlap
Rang: ANBU Darinin
Chakraszint: 2786

Témanyitás  Hazukage Inu Szomb. Márc. 03 2012, 20:43

Bárányok, fellegek, egy női hang, reccsenés és újabb fejfájás. Hogyan is zajlott le? Valamiről álmodtam, azt ugyan már nem tudom, hogy miről, de maradjunk annyiban, hogy valamiről, talán felhők lehettek? Lényegtelen, de komolyan. Valahonnan egy női hangot hallottam, bár én csak annyit fogtam fel ebből, hogy álmodok és valaki ott szólongat. Ilyenkor szoktam a másik oldalamra fordulni és ezt most képletesen meg is tettem, de annak a valakinek ez nem tetszett, így a következő, amire már uraságom is méltóztatott felkelni, az egy reccsenés volt. Alig eszméltem fel, de már át kellett élnem a zuhanás kellemetlen érzését, ami ugyan nem tart soká, de nem egy finom dolog, majd egy abszolút díjnyertes padlófogást végrehajtva megszemlélhettem az eget és a közvetlen mellém dőlt fát, amin én egészen eddig szunyáltam. Nagyszerű, ezt vajon kinek sikerült így kidöntenie? Előre félek megtudni, de hát… aminek el kell jönnie, az előbb, vagy utóbb el is fog jönni, nem kell tőle félni. Lassan a hasamra fordultam, hogy szemrevételezzem helyzetem és a fa halálát okozó tényezőt. Tényezőt? Inkább egy nőt, aki ott állt tőlem nem messze. Belegondolva, hogy ezt ő döntötte ki… okké, hivatalosan is kezdek félni. Lassan törökülésbe tornáztam magam, majd egyik szemöldökömet felvonva csak annyit nyögtem ki, hogy…
- Szép…szép rúgás. És igen, még életben vagyok.
Ha így folytatom, akkor tényleg még. Emberek, ma még garantáltan valami rámdől, leesek egy magas helyről, vagy hasonló ínyencség.
Hazukage Inu
Hazukage Inu
Játékos

Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 451

Témanyitás  Hyuuga Shakaku Kedd Márc. 06 2012, 20:11

<Inu>

Naka a kezében tartott napernyővel játszadozott, noha figyelt arra, hogy a napsugarak ne zaklassák gyönyörűséges arcbőrét - nehogy a végén még lebarnuljon, vagy annál is rosszabb: leégjen. Oldalra döntött fejjel szemlélte a fiút, aki a földön ült, s meglehetősen érdekes egy "tanulmánynak" minősült Naka szemében:
- Hmmm... a "még" szócska jelzi, hogy pesszimista vagy bizonyos dolgokkal szemben. Magyarán nem csodálkoznál, ha elvenném az életed. Tehát nem biztos, hogy maximálisan küzdenél a túlélésért. Vagy csak lehet, hogy nem vagy hozzászokva a vér látványához. Tehát férfi vagy - egy nő jobbik esetben minden hónapban menstruál, magyarán nincs baja a vérrel. Viszont a férfiak nem menstruálnak, ami alapjáraton is fura. A herék férfi nemi hormont termelnek, amik persze kanossá tesznek. Ergo perverzzé. Nem szeretem a perverzeket - Naka arca a monológon keresztül egyre sötétedett és egyre vészjóslóbbá vált. - A perverz férfiaknak egyetlen egy jövő létezik. Ez pedig a kihalás.
Naka a szoknyája szélét felhúzta, de nem, nem erotikus tánc közben kezdett bele a sztriptízbe, csupán egy kunait húzott elő a combjára erősített tokból. A hideg penge megcsillant a lombokon átszűrődő napfényben, akárcsak a lány őrült lángoktól égő ezüst lélektükrei.
Viszont nem tett támadó mozdulatot a perverznek nyilvánított illető irányába, csupán várta a reakcióját. Elvégre is, az ismeretlen fiú egy "tanulmány" volt.

//Gomen, bioszunk volt ma ^^"//
Hyuuga Shakaku
Hyuuga Shakaku
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2575
Elosztható Taijutsu Pontok : 328

Állóképesség : 805 (S)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 840 (S)
Ügyesség/Reflex : 805 (S)
Pusztakezes Harc : 805 (S)

Adatlap
Rang: ANBU Darinin
Chakraszint: 2786

Témanyitás  Hiroyasu Karu Szer. Márc. 07 2012, 18:19

Hiába próbáltam ki találni bármi használható ötletet nem jutott eszembe semmi. ~ Valamit kikén-e találnom de gyorsan! ~ gondoltam. Ekkor társam egy használható tervet súgott nekem. ~ Mi van itt! Nekem semmi ötletem erre Genki elő áll egy jó és használható tervel. ~ mondtam magamban. Komoly tekintettel társam felé fordultam és kijelentetem, hogy
- Rendben csináljuk! - mondtam amilyen halkan csak tudtam. Gyorsan felálltam és elő vettem egy füst bombát.
Hiroyasu Karu
Hiroyasu Karu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Itanashi Szer. Márc. 07 2012, 19:09

A két rác végre gondolkodott, aminek éppen itt volt már az ideje. Ekkor előálltak egy ötletel. A villám országi srác egy füstbombát dobott a földre, majd szervezkedni kezdtek a belsejében. Nem tudom, mit találtak ki, de felkészülök azért rá. Kezeimet összeillesztve a földből kinőtt három földklón, melyet nem láthattak a füst belsejében, viszont én se láttam, mi folyik belül. Én a három klón mögé álltam, ők pedig szorosan egymás mellé állva védtek. Naginata-m elővettem, de nem álltam be támadó állásba. Ekkor egy Fuuma shuriken jött elő a füstből, ami szép lassan feloszlott. Még mindig nem értettem a tervüket, de mindenesetre felkészültem. A felhők ahogy egybegyűltek, lassan lecsöppent az első esőcsepp. majd ezt követte a következő, és a következő. Az eső csak esett, a két fiú teve egy lépéssel közelebb került a végcéljukhoz, ahogy a fumma süvítve a levegőben a klónok felé repült

*A shuriken becsapódása előtt, kihasználva még a füstöt, valamint a klónok falát, a föld alá megyek, és amíg a shuriken a klónokba suhan, addig használva a lefejezőt Karu ellen megyek. *
Itanashi
Itanashi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akira Pént. Márc. 09 2012, 16:57

Repülök Sendo felé, amikor két klónt hozott létre. ~ Valószínűleg földklónok. ~ Mivel nem akartam a klónok elmúlása előtt leleplezni magam, így csak repültem. Becsapódás után a két klón eltűnt. ~ Tehát tényleg földklónok voltak. ~Mivel a klónok mögött már nem volt semmi én pedig, amint Sendo vélt helyétől távolabb kerültem visszaváltoztam. Mivel Sendo nem alkalmazta rajtam a korábban használt jutsut, amivel a föld alá húzott, így Karu után kiabáltam.
- Vigyázz Karu, Sendo a föld alatt közelít feléd!
Akira
Akira
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hiroyasu Karu Szomb. Márc. 10 2012, 16:17

Genki a becsapódása után vissza váltózott aztán azt ordította, hogy Sendo felém közelit a föld alatt. ~ Szóval ellenem is azt a technikát akarja használni. ~ gondoltam. Gyorsan a földbe döftem a ninjatomat aztán egy lábbal rá álltam és próbáltam megtartani az egyen súlyomat. ~ Hm. Na nézzük mit csinálsz most Sendo! Alig várom, hogy bevethessem azt a technikát! ~ gondoltam és vártam Sendo lépésére.
Hiroyasu Karu
Hiroyasu Karu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Itanashi Szomb. Márc. 10 2012, 16:59

Genki repült felém, de a becsapódást már nem láthattam, mivel én már a föld alatt voltam. Egyenesen Karu ellen indultam. Ekkor, legnagyobb meglepetésemre Karu a ninjato-ját a földbe szúrta, melyre ráállva próbált egyensúlyozni. Pontosan a kard mellé mentem, majd kezeimet kidugva a ninjatot behúztam a föld alá, melytől a srác remélhetőleg egyensúlyát elvesztve a földre esik. Ha meg tud maradni, akkor bajban is lehetek. Próbáltam minél gyorsabban, szinte ugrani a földből, reméltem a támadása, ha egyáltalán támad, nem ér el. A kardot megmarkoltam, és a föld alá húztam, másik kezemmel pedig Karu egyik lábát próbálta megfogni. Ha sikerül elkapnom, akkor behúzom az egyik lábát térdig. Mialatt kijövök a földből, kezeim magam elé tartom, hogy az esetleges támadást védjem, valamint az alkarvédőmmel hárítsam, és egyből támadjak is vele.
Itanashi
Itanashi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akira Szomb. Márc. 10 2012, 17:19

Elővettem két kunait, amiket már előzőleg bekentem a méreggel, majd Sendo felé futottam. Amikor a távolság 3/4-ét megtettem eldobtam az egyik kunait, amelyik a bal kezemben volt. ~ ha sikerül legalább a bőr felszínét megsebezni, akkor 1 perc múlva bekábul és nyertünk. ~ Tovább futottam és a találattól függetlenül megpróbáltam bevinni egy szúrást. ~Eredménytől függetlenül megállok és kiugrom Sendo karjának hatókörébő~
Akira
Akira
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hiroyasu Karu Vas. Márc. 11 2012, 11:50

~ Mi van kiakar zökkenteni az egyen súlyomból? Arra várhatsz! ~ gondoltam magamban miközben leugrottam a ninjatomról. Ekkor vettem észre, hogy Sendo felé repül egy kunai. ~ Sakk matt! kettőnk közé van zárva. Ha egyszerre indítunk támadást akkor nyertünk! ~ gondoltam miközben elővettem egy kunait amit azonnal ellenfelünknek dobtam. Ezután elkezdtem kézjeleket formázni.
Hiroyasu Karu
Hiroyasu Karu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Itanashi Vas. Márc. 11 2012, 14:27

Miután a kardot behúztam, ellenfelem lábát nem tudtam elérni. Hátrébb ugrott, és mikor kijöttem, két oldalról támadtak egyszerre. Az elölről jövő támadást, melyet a Getsugakure-i srác dobott felém, hárítottam karommal, viszont hátba támadott a villámországi így az megvágta a bal karom. Odanyúltam a karomra, hogy megfogjam, mikor ujjaim között vér folyt le. Vér. Vér. Vérzek. Szemeim megváltoztak, pupilláim összeszűkültek. Mintha egy teljesen más ember állt volna ott, középen. A villámországi támadott, és sebzett meg, így őt intézem el először. Használva a shusin no jutsut pillanatok alatt le akartam tudni a pár méteres távot. Katana-m kezembe vettem, alkalomra támasztva hátrafelé állt, úgy rontottam felé.
*Ahogy odaérek, nem kardommal, hanem alkarvédőmmel csapok egyet, aktiválva titkos képességét, melynek köszönhetően elvágom az arcát, nagy sebeket okozva neki. Ha nem találom el, akkor katana-mal vágva szinte lehetetlen kitérni előle a mellkasát célzom. Ezt a két támadást folyamatosan intézem felé, míg el nem találom, bár sorra kikerülni egyszerre fejjel és mellkassal két irányból jövő támadást...* Futás előtt két földklónt hoztam, hogy lefoglalják a másik srácot, ne támadjon ő is hátba.
Az eső eddig csak csöpögött, most azonban szinte sötét volt a felhők miatt, villámlott egy nagyot, mely után zuhogni kezdett az eső.
Itanashi
Itanashi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

12 / 27 oldal Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27  Next

Vissza az elejére

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.