Sunagakure védősáncai

+16
Terumi Mei
Kenshiro Shinju
Sharo Lu
Hogo Sayuri
Daizo Tensei
Tokuno Feng
Kamio Hiraku
Kinshu
Koreko Rui
Huramino Saito
Shiruba Tsuki
Akki Kamihira
Hayata Bakin
Sai
Nigori Soyakusha
Shikoku Naoki
20 posters

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Sunagakure védősáncai - Page 4 Empty Re: Sunagakure védősáncai

Témanyitás  Yamato Hétf. Feb. 18 2019, 08:46

Hőség elviselhetetlen, mégis jó érzéssel tölt el. Azt jelenti, hazaértem. Végre, hosszú idő után, ugyan voltak kalandjaim az elmúlt időkben, amikor a falumért küzdöttem, mégis az nem ér fel azzal a boldogsággal, amit most érzek. Mert hiába próbáltam felhívni magamra a figyelmet vándorként, aki a hazájáért harcolt, sokkal kevesebb elismerést kaptam, mintha valóban a faluban maradok. Nem mintha bármelyik esetben is az elismerésért mentem volna, hanem bántott, hogy az utolsó előtti pillanatban hagytam el a süllyedő hajót. Nem így szándékoztam, mégis így sikerült. Gyerekkorom óta ezek között a dűnék között nevelkedtem, így tisztában voltam a kockázatokkal és a távolsággal. Megfelelő mennyiségű és minőségű étellel szerelkeztem fel. Az ételeknél igyekeztem olyan dolgokat választani, amik kevésbé romlandóak és könnyen elkészíthetőek a semmi közepén.
Ez az az ország, ahol még bármiféle háború nélkül is a túlélés folyamatos, napi szintű harc. A víz, az élelmiszer és szinte semmi nincs ingyen. Szerencsére az őseink egy olyan rendszert építettek fel, ahol kevésbé kell harcolnunk, mint nekik, mégis így sem egyszerű az élet. A legutolsó utcán élő árva, mint én is voltam egykoron, a legtehetősebb kereskedőig, ha mással nem, de a homokkal minden nap meg kell küzdeni. Akkor még nem is beszéltünk a közelmúltban lezajlott háborúról, ami pont a falu lerohanásával kezdődött. Nem is értem, hogy Iwagakure miért pont ezt a falut választotta. Ugyan a falut a támadás előtt kellett elhagynom, de átérzem a helyiek fájdalmát. Ugyan nekem sem harcolnom, sem menekülnöm kellett, mégis volt olyan helyzet, hogy Konohától kellett szállást kérnem, mert nem volt hova hazamennem. Nem szándékosan tettem, nem tudtam, hogy mi készül. De már nem változtathatom meg a múltat, de segíthetek egy új jövő felépítésében. Mert akármennyire is fájdalmas a múlt, tanulni kell belőle és elengedni, de sosem elfelejteni. Máig emlékszem szinte mindenre, amit gyerekként kellett átélnem, minden fájdalomra és megaláztatásra, amit át kellett élnem, mert a szüleimnek nem kellettem. De tanultam belőle és felemelkedtem. A múltad sosem a jövőd, de az egyetlen idő, amikor változtathatsz az utadon az mindig a most. Érzem, hogy a falunak fel kell dolgoznia a fájdalmakat, de segítek. Tudom, hogy milyen rossz, amikor valami fáj, de a saját példámmal kell megmutatni, hogy ami nem öl meg, az megerősít. Ha nekem megy, akkor nálam jobb embereknek is mennie kell. Én csak egy shinobi vagyok a gépezetben, egy utolsó szög, mégis meg akarom mutatni az embereknek, hogy képesek változni és a háború után fejlődni, ahogy a falu is.
Már akkor eldöntöttem, hogy segítek a falu újjáépítésében, amikor eldöntöttem az erdők országi kalandom után, hogy hazatérek. Nem csak fizikailag akarok segíteni a falunak, hanem lélekben is. Hiszem, hinni akarom, hogy a holnap jobb lesz és ezt az embereknek is át kell adni. Tudom, hogy sokan túl optimistának és bolondnak fognak tartani, de nem hiába vagyunk az 5 nagy nemzet tagja. Erősek vagyunk, még ha jelenleg nem is hisszük el magunkról. Lassan feltűnik a falvam védősáncai, valahogy az út eddigi részében felgyülemlett fáradtság a látvány hatására mintha varázsütésre eltűnt volna. Nem tudom, talán az öröm keltette adrenalintól vagy valami mástól, de úgy éreztem, mintha új életre keltem volna. Mint a gyerek, aki egy hosszas betegség után végre gyógyultan kelhet ki az ágyból. Megszaporáztam a lépteimet és pár óra múlva már Sunagakure védősáncainak árnyékában találtam magam egy adminisztrátor és egy valamivel arrébb és feljebb lévő őrszem társaságában. Adataimat és a papírjaimat kérik. Átadom Gaara aláírását tartalmazó hivatalos engedélyt, majd a shinobi adatlapom többi részét is.
- Kajiwara Yusuke, bár mostanában inkább Yamato néven vagyok ismeretes, 18 éves vagyok, 14 évesen hagytam el a falut, sunagakurei shinob vagyok, regiszttrációs számom YGR0H643N.
Yamato
Yamato
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1046
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 666 (A)
Erő : 590 (A)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 690 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)

Adatlap
Szint: S
Rang: Chuunin / Bábhasználó
Chakraszint: 967

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Hyuuga Shakaku Szomb. Márc. 09 2019, 11:21

Yamato

A határőrszerű feladatokat ellátó férfi átveszi az érkező shinobitól annak iratait. Alapos áttanulmányozásuk után maga elé emel egy méretes katasztert, és a könyvlapok közül kikandikáló könyvjelző végét megfogva nyitja ki azt. Mintha már nem is hallaná a könyv borítójának csattanásán az íróasztalon, unott és megszokott nemtörődömséggel nyúl az előtte heverő íróeszközért, hogy rögzítsen pár adatot. Mindezt követően a székéből felegyenesedve int Yamatonak, hogy a fiatal vándor lépjen be a függöny mögé, ami az amúgy is aprócska helyiség egyik sarkát választja el: a függöny mögött egy aprócska sámli vár rá, valamint egy állványos fényképezőgép, azonnali képkiadó eszköz. – Minden visszatéréskor minden vándorról készíteni kell új shinobi arcképet, adminisztrációs szempontból. Ez az új fotográfia kerül majd az új adminisztrációs lapodba.

A fényképezési folyamat természetesen gyorsan és fájdalommentesen folyik, és a névtelen shinobi az új kép egyik példányát a saját iratai között helyezi el letétben, míg a másik példányt Yamato kezébe nyomja, a további iratokkal együtt. – Namármost... Ha innen kilépsz, egyenesen két tömb előre, ott balra, és körülbelül kettőszáz méter után terepszínű sátrat keress sárga szalaggal ellátva. Ott foglalkoznak a vándorokkal specifikusan. Itt végeztünk, további szép napot kívánok!

A nappali hőségbe visszalépve Yamato nem csodálkozhat azon, ha nem találkozik járókelőkkel: természetesen az égen egy felhő sincs, ami árnyas megnyugvást adhatnak, menedéket a hőség elől, így hát a szabadban tartózkodni egyáltalán nem veszélytelen. Neki azonban dolga van: a sátrakat gyorsan megtalálja, közöttük pedig a citromsárga szalaggal jelölt képződmény szinte rikít. A sátor méretes, igazi katonai sátor, majdhogynem pavilon, így mikor belép a fiatal vándor, láthatja, hogy az adminisztrációs asztalon kívül több pad és asztal is el van helyezve. A sátorfalon ablakszerű vágások is vannak, valamiféle áttetsző anyaggal lefedve, hogy a fény bejuthasson, de a homok nem.

Az adminisztrációs asztalnál szintén ül valaki, ezúttal egy idősebb kunoichi, aki rekedtes hangon szólítja meg a fiatal vándort:

Ez itt a Vándor Shinobi Adminisztrációs Osztály... nyilván sátor kiadásban, az eredeti épületünket lelakták azok a kutyák, úgyhogy kénytelenek vagyunk itt ténykedni. A felállás roppant egyszerű: kérem az iratait. Amíg én az átvezetési kötelezettségeimet végzem, addig maga elvesz innen egy formanyomtatványt, leül vele egy asztalhoz és kitölti.

A nő előtt stócban állnak a nevezett formanyomtatványok, mellettük pedig egy tégelybe íróeszközöket töltöttek. A formanyomtatvány fölé hajolva alapkérdéseket lehet olvasni, ami a névre, nemre, korra, specializációra, jártasságokra kérdez rá, valamint lentebb a vándorság választásának indokára, a visszatérőknek a visszatérés okára, a vándorság meghosszabbítását kérőknek az arra vonatkozó indokra.

A vándorságot választók, illetve az annak meghosszabbítását kérőknél szerepel tudomásulvételi nyilatkozat, ami kiterjed arra, hogy hány éven belül kell megújítani a jogosultságot, milyen tevékenységeket végezhet, miket tehet és miket nem a származási ország, falu vonatkozásában.

A visszatérőknél pedig egy felhívás, több pótlappal, mely arra vonatkozik, hogy írja le a kérvényező azokat az eseményeket és körülményeket, amiket megtapasztalt vándorsága alatt. Egyfajta jelentés, ami úgy tűnik, archiválva lesz.

A visszatérőkre vonatkozóan a formanyomtatvány kitér arra is, hogy a visszatérő shinobi rendelkezik-e megfelelő lakhatással, vagy kéri állami, ideiglenes elhelyezését.

A kitöltésére nincs időkorlát, úgyhogy nyugodtan szöszölhet vele. A sátor végében van frissítő és ennivaló is, ha kellene közben. Annyi még, és ez fontos, hogy a magára vonatkozó összes kérdést a lehető legalaposabban válaszolja meg, mert különben formailag vissza lesz utasítva, a kérelme pedig meg lesz tagadva.

//Felvetettem pár paramétert, azokra mindenféleképpen kérnék választ, ha meg már eszedbe jut, az plusz lenne.
Hyuuga Shakaku
Hyuuga Shakaku
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2575
Elosztható Taijutsu Pontok : 328

Állóképesség : 805 (S)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 840 (S)
Ügyesség/Reflex : 805 (S)
Pusztakezes Harc : 805 (S)

Adatlap
Szint: S+
Rang: ANBU Darinin
Chakraszint: 2786

Témanyitás  Yamato Hétf. Márc. 11 2019, 13:08

A meleg nem zavar, sőt kimondottan megnyugtat, még ha izzadok is, mint a ló. A férfi, aki fogadott a felszólítására átadott adatokat átnézi, majd egy könyvet vesz elő és unottan vágja le az asztalra, mintha észre sem venné annak súlyát. Lassan rögzíti az adatokat, majd egy függönnyel elzárt részhez irányít. Gyorsan elmagyarázza, hogy mivel visszatérő vagyok készül egy új shinobi adatlap és ehhez kell a képet is elkészíteni. Két példány készül, az egyik a könyvbe kerül, míg a másikat a kezembe nyomta. Mivel itt végeztem, így elmagyarázza, hogy merre tovább. Megköszönöm az eddigieket és az útbaigazítást. Kilépve a sátorból nem találkozok lakóval, ami nem meglepő a nap ezen szakában. Az útbaigazítás alapján nem túl nehéz megtalálni a helyet, ahova mennem kell, meg a sátor amúgy is kiviláglik a környezetéből. A korábbihoz képest jüval nagyobb, így a belső berendezése is több, mint a korábbi sátornak. Egy idősebb kunoichi fogad, akinek a mondandóját követően átadom az iratokat, majd elveszem a formanyomtatványt és egy tollat, majd leülök egy asztalhoz és elkezdem kitölteni.
.........................................................................................................................
Név: Yamato
Nem: Férfi
Kor: 18

specializálódás, jártasság?
Báb használat, azon belül két báb irányítása, föld elem

Vándorság oka?
Szerettem volna világot látni, többet tapasztalni, megismerni más kultúrákat és embereket, valamint a képességeimet bővíteni

Visszatérés oka?
Idő lejárta, valamint a háború végének hírére szeretnék a falu javára lenni az újjáépítésben, valamint a chuunin vizsga híre is eljutott hozzám.

Rendelkezik megfelelő lakhellyel vagy kéri az állami, ideiglenes elhelyezést?
Igen, rendelkezem

Események, tapasztalatok, küldetések és egyéb nem hivatalos történések? Részletesen fejtse ki, valamint a sikerességet vagy sikertelenségét, valamint ennek okát!
.........................................................................................................................
Ekkor felállok és a nő által javasolt ételekhez és italokhoz megyek, majd elveszek néhány szendvicset és egy vizet. Elgondolkodok a történéseken, mert hát elég mozgalmas időszak volt. Közben megeszek két szendvicset meg egy üveg vizet is elfogyasztok, majd folytatom a kitöltést.
Vándorlás alatt történtek, tapasztalatok és egyéb ismeretek, amiket elsajátított?
Vándorolni pont a falu elfoglalása előtt kezdtem, így első utam Konohába vezetett, hogy megtaláljam ott élő bajtársaimat és informálódjak a helyzetről. Sajnos nem találtam senkit, így a hokagéhez fordultam, hogy szállást kérjek, valamint információt kapjak. Konohában egy öregasszonynak segítettem megkeresni a macskáját, majd a lányához elmenve kiderítettem, hogy az asszony önszántából adta át a macskát a lányának. Ezután eljutott hozzám az információ, hogy Sunagakureo egységek rajtaütést terveznek a Madarak országában, így oda rohantam és jelentkeztem az egységbe. Karrierem itt rövid volt, mert ugyan sikerült megölnöm egy kisebb csapat egyik tagját, kiderült, hogy jóval nagyobb csoportra kell számítani, mint amire először gondoltak a vezetők, így a hozzámhasonló gennineket és fiatal chuuninokat elküldték. A kaland után visszatértem Konohában, ahol feloldottam a föld elemet, mint elsődleges elemet. Ezután összefutottam Obake Kaitoval, akivel nem messze lévő faluban egy kislány kérésére megpróbáltunk megölni egy papot, aki megfertőzve a felnőtteket elüldözte a faluból az összes gyereket, de a küldetés sikertelenül zárult. A felépülés pár hetét hasznosan töltöttem, egy saját technikát is kifejlesztettem, amivel képes vagyok a bábokat chakrafonalak nélkül is tudom irányítani. Ezen idő alatt kaptam meg a meghívót az Erdő országába a Béke tárgyalásra, ahol a falu képviseletében résztvettem, bár eredménytelenül. Ez részben köszönhető a tárgyalást levezető ténykedésének, ami során megmérgezte a csapatot, valamint a vezetőm felém mutatott érdektelenségének. Koreko Rui, mint a falut képviselő jounin vezető meg sem kérdezte, hogy ki vagyok és mit akarok, arról nem is beszélve, hogy mint vándor, kevés információ jutott el hozzám, arra sem vette a fáradtságot, hogy elmagyarázzon dolgokat. Aztán az első adandó alkalommal kaptam egy jelentést, majd elhagytam a helyszínt. Nem sokkal a tárgyalás helyszínét elhagyva a kastély őrei ütöttek rajtam, de  egy helyi kisegített, cserébe én is segítettem neki, hogy megszabadítsák az országot a külső fenyegetéstől. Ezen kaland során megtanultam a Föld robbanás nevű technikát. Helyi társam és az ő társai segítségével végül felszabadítottuk az országot a külső betolakodóktól.
Írom le a tapasztalataimat, majd újra a sátor végéhez megyek és elveszek egy süteményt, amit egy pohár víz társaságában el is fogyasztottam. Ezzel végezvén odamentem az asztalhoz, ahol megkaptam a papírokat, majd átnyújtom az ügyintézőnek és a tollat is visszateszem a pohárba a többi közé.
Yamato
Yamato
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1046
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 666 (A)
Erő : 590 (A)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 690 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)

Adatlap
Rang: Chuunin / Bábhasználó
Chakraszint: 967

Témanyitás  Togashi Kaito Pént. Jún. 28 2019, 22:25

Mesélő: Kitsune Haruka

Homok amerre csak a szem ellát... A Szél Országa méltán híres arról, hogy területe jelentős részét sivatag borítja, így az utazóknak alaposan fel kell készülnie egy hosszabb útra. Szerencsére a delegációnkban bőven akad idősebb és tapasztaltabb szerzetes, mint amilyen én vagyok. Alig végeztem el a Souryo vizsgát, máris elküldtek, hogy a többiekkel segítsek Sunagakure újjáépítésében, illetve a károsult lakók gondjának, bajának megoldásában. Amikor meghallottam mi lesz a feladat, azt sem tudtam, mit érezzek. Nem vagyok oda a ninjákért, de az utóbbi években megtanították nekem, hogy segítsek minden rászorulónak, ha tudok. Így hát vegyes érzelmekkel indultam el. A delegáció vezetője persze tartott egy eligazítást, amiben megtudtam mennyire összetett feladat megtervezni egy ilyen utat. 
A legtöbb országban nem kell akkora tervezés, mint a Szél Országában. A nappalok forrók, az éjszakák hidegek, meglehetősen szélsőséges az időjárás. A forróság ellenére csak nappal tudunk utazni. A hőség miatt meglehetősen kimerítő egész nap kutyagolni, de ha éjjel kerekedünk fel, akkor a hideg akadályoztat minket. Ráadásul éjjel számos olyan állat is előkerül, mellyel nem jó ujjat húzni. Ezenkívül a vezetőnk elővett egy térképet is, amelyen számos pont be volt jelölve. Ezek amolyan sivatagi pihenőhelyek, melyeket különböző utazók és karavánok alakítottak ki. A készleteinket ezeken a helyeken fel tudjuk tölteni, így nem kell annyi mindent magunkkal cipelnünk. Ezt nagyon fontos megjegyezni, hiszen sohasem tudhatom mikor kell egyedül átutaznom a sivatagot. Mindent összefoglalva rázós útra készültünk...

Homok amerre csak a szem ellát... Napok óta vagyunk már úton és kezdem egyre jobban unni. Nap közben folyamatosan gyalogolunk a perzselő nap alatt, míg éjjel táborozunk. Felváltva őrködünk és ha bármi gyanúsat észlelünk, jelezzük a többieknek. Eddig megúsztuk komolyabb probléma nélkül. Igaz, egyszer ránk támadt egy akkora skorpió, mint egy ház, de együttes erővel legyőztük. Természetesen amit csak lehetett begyűjtöttünk a tetemből. Tegnap már annyira untam magam, hogy megkérdeztem a vezetőnket, milyen távol vagyunk. Annyit felelt, hogy hamarosan oda érünk. Azonban még mindig nem látni semmit, csak a homokot. A távolban, a dűnéken túl, talán már ott van Sunagakure, de az is lehet, hogy továbbra is csak a homoktengert fogom látni.
- Ott vagyunk már? - jajongok kínomban. - Lassan már akkor is a homokot fogom látni, amikor lehunyom a szemem. Homok előttem... homok utánam... még jó hogy az égen van néhány felhő. Bár ha felnézek, akkor azoknak is dűne formájuk van. Sokára leszünk ott? - dünnyögöm.
Valószínű, hogy a delegációból senki sem fog válaszolni, de az is lehet, hogy csak dorgálást kapok a türelmetlenségem miatt...
Togashi Kaito
Togashi Kaito
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 190
Állóképesség : 150 (C)
Erő : 125 (D)
Gyorsaság : 140 (D)
Ügyesség/Reflex : 125 (D)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Szint: C
Rang: Souryo
Chakraszint: 155

Témanyitás  Sai Hétf. Júl. 15 2019, 03:13

[Yamato]

//Átvéve Hyuuga Shakakutól - "Hazatérés" - időbeli elhelyezés: chuunin vizsga előtt//

Míg a papírjaid töltötted és étkeztél, kihasználva a lehetőséget, az idős kunoichi több nyomtatványt is kitöltött az előzetes regisztrációs lapod alapján, s különböző dossziékba tette unott arccal. Aztán ahogy végzett, rád pillantott. Te már végeztél az újabb nyomtatványod kitöltésével, így biccentett, hogy jöhetsz. Átnyújtottad a kitöltött dokumentumot, amire fél pillantást vetett. 
- Rendben, rendelkezik lakóhellyel. Ez esetben kérek még egy lakcímet - ezt is felvési a papírra, ahogy lediktálod, majd készít egy kis kvázi személyi igazolványt, amire rányomja Sunagakure pecsétjét vörös tintával. - Legyen elérhető a megadott címen! - utasít még, s azzal elbocsát. 

//Akkor a pü értelmében következő lépésként majd kérvényezned kell egy meghallgatást a Kazekagénál, így ennek a rövid lereagálását, illetve a kérvényezési szándékod már majd a Kazekage irodájába írd! Nem kell túlbonyolítani, ott a mondhatni recepción jelezd a szándékaid, miért kéred a kihallgatást //
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Témanyitás  Kitsune Haruka Szer. Júl. 17 2019, 17:34

// Togashi Kaito - Látni a halandók sikolyát //

Homokszemek borítják egymást, szemeid fürkészik a tájat, de csupán a homok forró szemcséit láthatják egymáson heverve. Tapasztalat hííján könnyedén eltűnehtsz a dűnék között, s talán örökké bolyonghatsz a rengetegben...a nappalok forróak, mintha a perzselő nap sugarai mardosnák tested, az éjszakák hidegek, mintha a tested lassan elhagyná az élet, s a melegség szikrája is kihunyna lelkedben. Az út hosszú, és cseppet sem zökkenőmentes lesz...s maga a feladat, segíteni újjáépíteni a shinobik lerombolt otthonait, s gondoskodni a bajaikról, legyenek azok akármilyen jelentéktelen, vagy jelentős dolgok, nem mondanám, hogy tetszett neked, mégis, ez volt az út, melyet eléd vetett az élet, s azokkal kellett tartanod, kikhez tartoztál.Delegációd felkészült az utazásra, s a vezetőtök igencsak felkészültnek tűnt, minden eshetőségre gondolt, s látszólag semmi nem jöhet közbe, mi veszélyeztetne titeket ezen a cseppet sem veszélytelen úton. Simának tűnt, ahogyan felkészült, úgy néz ki mindent megoldottak, s tényleg csak egy menetelés lesz, melynek végén eéritek uticélotok. 
Sunagakure védősáncai - Page 4 DaringUnlinedAsianelephant-size_restricted

Homok, bármerre is vetetted tekinteted, s lábaid egyre inkább megérezték a folytotonos menetet. Egyik a másik után...majd ismét, s ismét. Unalmas monotonitás, mely szinte szüntelen folytatódott. Nappal csak a menetelés, éjjel a táborozás, mely a hideg miatt egyre elviselhetetlenebb, alig tudsz aludni, s még őrködnöd is kell néha, bár szinte sosem történik semmi gyanús dolog, mégis jobb fenntartani a védelmet, mint leengedve vereséget szenvedni. Néha látni kisebb nagyobb állatokat, de nem jelentettek nagy gondot.
Ahogy telik az idő, egyre türelmetlenebb, s nyűgösebb vagy, de ez szinte természetes ebben a helyzetben, hiszen a napok csak telnek, de nem látod a kiutat. 
Sokára leszünk ott? - Dünnyögöd,mire az egyik melleted sétáló emberke rád nézett. - Ne legyél ilyan türelmetlen. Ez a feladatunk, még bele sem kezdtünk de máris ilyen vagy? - Mondta, miközben kissé szúrós szemmel tekintett rád. Fehér lelellel volt takarva arca, így nem tudtad pontosan ki lehet az, de a mondata után sietősen előre tört a többiek között. Talán nem akart melletted menetelni? 

Pár perc múlva az egyik újjabb pihenőhelyhez közeledtetek, ezek szerint ma sem értek majd oda? Nagyon így néz ki, s vezetőtök rá is mutat a helyre.
- Ma itt táborozunk le. - ám ahogy egyre közelebb értek úgy fest a pihenőt nemrég valaki alaposan helyben hagyta,semmi nem maradt ott pár törmeléken kívül, mintha támadás érte volna...ez is a közelmúlt eseményeinek árnyéka lenne? Vagy valami más csaphatott le a helyre? Ám ez bajt jelent. Nincsen miből újratölteni a készleteket, s hol nyugovóra hajtani fejetek. Biztonságos lenne így itt maradni? Lenne értelme megszállni egy kétes helyen, hol élet, s víz híjján csupán időtöket fecsérlitek. Körülötted mindenki zajong, s igedesnek tűnik. Mégis mi legyen...talán tovább kellene mennetek. Dea következő pihenő egy napi járásra van, s sunogakure még legalább 2 nap, mormogta a vezető, kinek homlokán lassan ráncok rajzolódtak ki. Ideges, s tűnödik mit tegyen, majd megszólalt.
- Ha várunk, s a következő pihenő is le van rombolva, csupán önmagunknak ártunk. A legjobb döntés tovább haladni, s mihamarabb vízhez, s élelemhez jutni. Ma nem pihenünk! Indulás- Jelentette ki, s  a csoport egy része igencsak meglepődött, mígy a másik része helyeselte a döntést. Egy kis széthúzást érezni, mindenki fáradt, s mégis, a menet folytatódik. A levegő kezd lehülni, s a tomboló hőséget felváltja a fagyos éjszaka. A homos kissé megkeményedett lábaid alatt, s nem süppednek úgy be lépteid, mint nappal. Sűrűn látsz elrohanni mellettetek kisebb állatokat, kik az éj leple alatt jönnek elő oduikból. Egyre fáradtabb vagy, mint mindenki körülötted, átgyalogoljátok az éjt, majd ismét eljön a napfelkelte. A nap első sugarai elérik arcod, s szinte pont ebben a pillanatban egy árnyat látsz meg a sugarak között, közvetlenül előttetek. A homokban fekszik, embernek tűnik, s mozdulatlan. Ahogy közelebb értek, megláthatjátok, hogy egy hosszúhajú lány az, a felszerelése alapján egy shinobi lehet. Életben van ? Mit tesztek vele? Ha közelebb hajolsz úgy tűnik gyengén, de lélegzik, talán kiszáradt? Elveszhetett a sivatagban ? Ki eme rejtéjes leányzó??? 
Kitsune Haruka
Kitsune Haruka
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 57

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 375

Témanyitás  Togashi Kaito Pént. Aug. 02 2019, 22:14

Kitsune - Látni a halandók sikolyát

Az út továbbra sem változatos, marad ugyanaz a monoton gyalogolás, mint eddig. A dünnyögésemre valaki azonnal rákap és kissé leteremt. Legszívesebben válaszolnék neki, jó epésen valami kedveset, de egyszerűen csak fogja magát és előre megy. Mérgemben felrúgok egy kevés port, de már nem mondok semmit, csak az orrom alatt morgolódom. Amikor az apám útra kelt valahova, sohase gyalogolt. Mindig volt valamink, amivel közlekedhettünk. Úgy tűnik a szüleim elvesztése több téren is keserű számomra.
A percek csak telnek, majd elérkezünk a következő pihenőhelyünkhöz. Legalábbis ahhoz, ami maradt belőle. Újabb jó hír, de most próbálok nem kiakadni. Elvégre mi baj történhetne? Nagyjából helyrehozzuk a tábort, megpihenünk, holnap pedig megyünk tovább. Azonban a vezetőnk nem így gondolja. Hatalmasat sóhajtok, majd a jobb szemem kicsit rángani kezd. Ha tudnám hol vagyunk, illetve tudnám merre van a legközelebbi település, biztos hogy itt hagynám őket. Így viszont nem marad más, mint hogy kutyagolok én is tovább.
- Az senkinek sem jut eszébe, hogy szétnézzünk, hátha kiderül mi történt itt? - dünnyögöm, de különösebben nem foglalkoznak velem.
Szóval megyünk tovább. Megyünk, megyünk, megyünk és még mindig megyünk. Most már nincs az a nagy meleg, viszont most befagy a sejhajom. Ez sem túl jó. Csendben bandukolok a többiek után, néha hosszabban lecsukódik a szemem, de valahogy sikerül talpon maradnom. Ekkor eszembe jut a szerzetesek egyik tanítása, így félig meditatív állapotban folytatom az utat.
A koncentrációm akkor szűnik meg, amikor valami fényes zavar meg. Ahogy kinyitom a szemem, látom, hogy felkelt a nap. Megrázom a fejem és kissé kábán megyek tovább. Fáradt vagyok, mint mindenki. Ahogy egyre jobban magamhoz térek, úgy kezdek el egyre jobban morgolódni is. Nem elég hogy azok az átkozottak megölték a családomat, segítenem kell nekik, ráadásul még meg is kell szenvednem ezért is. Éppen mondanék valami kedveset a többieknek, amikor meglátok valamit a földön. Először azt hiszem, hogy csak valami árnyék, vagy lenyomat a homokban. Viszont amikor közelebb érünk, akkor már egyértelműen egy lány az.
- Nah, ez az... ez vár ránk is. Akár már most mellé is feküdhetünk - mondom miközben odaszaladok és mutogatok a testre. 
Csak hogy nyomatékosítsam nem tetszésemet, le is fekszem mellé. A homok nagyon forró, így pár perc után felülök, majd jobban megszemlélem a testet. Ahogy nézem, mintha megmozdult volna picit a mellkasa. Hümmögök egyet, majd oda nyomom a fejem a mellei közé. Látom, hogy néhány szerzetes feje azonnal rákvörös lesz, így feltartom bábkezemet, majd mutatóujjammal türelemre intem őket.
- Van egy jó hírem, nem kell mellé feküdnünk! - mondom miközben felegyenesedem. - Még él, bár szerintem már nem húzza túl sokáig! Hékás, hé! Hallasz engem? - kérdezem tőle, majd kissé megpaskolom az arcát. - Ilyen egy kunoichi? Segítünk rajta?
Érdeklődve teszem fel a kérdéseimet. Nem tudom, hogy a többiek hogy vannak ezzel, de valamit tennünk kell. A készleteink minimálisak. Ha megosztjuk vele, nem biztos, hogy életben marad, de legalább mi is jobban szenvedünk. Ha itt hagyjuk, akkor lassacskán vége. Talán mindenki úgy járna a legjobban, ha megszabadítanánk a kíntól és tovább mennénk. Viszont akkor valakinek meg kell birkóznia a lelkiismeretével... Azt hiszem ez nehéz menet lesz.
Togashi Kaito
Togashi Kaito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kitsune Haruka Szer. Aug. 21 2019, 15:00

// Togashi Kaito // ( Bocsi a késésemért :/ )

Miközben kezed a lány felé lendül, s éppen azt ecseteled, hogy ez az, mi rátok is vár majd lassan te is mellé fekszel, ám a forró homok hamar felülésre késztet, s tovább firtatod a testét, mely szinte ég a melegtől. Ahogyan  figyelted, egy kicsiny lélegzetvételt véltél felfedezni, mely egyetlen dologra utalhat...életben van. Miután szavakat intézel hozzá, s kissé megpaskoltad az arcát fejedben átfutnak a lehetőségek, melyek tárháza nem kecsegtet túl sok jóval. Hagyjátok meghalni? Tényleg megtehetitek, miközben segíteni akartok másokon? Vagy megmentitek, mellyel saját sorsotok pecsételhetitek meg? Nehéz lehet a döntés, de te mit tennél ezen helyzetben...a lelkiismereted hagyná, hogy rosszat cselekedj, vagy csupán hagyod dönteni a vezetőtöket, kinek szemei között a bőr egyre sűrűbben ráncosodik össze? Szinte látod rajta a meg gyötört gondolatmenetet, s a tanácstalanságot, s hosszas percekig nem szólal meg. Pont úgy mint az elöted fekvő lány sem. Hiába szóltál hozzá, semmit sem reagált. 
- Nem maradhatunk tovább. - Ejtette ki száján kicsin csoportotok feje. - Induljunk tovább! A lány csak hátráltatna minket.- Mondta ki, miközben rád nézett. - Kaito! - Szólított meg. - Hagyj ott neki egy kis vizet, aztán kapd össze magad onnan. Indulunk! - Biztosra ment, s ha a lány felébredne, talán így adott neki egy esélyt? Vagy így is a biztos halálba külditek? 
Miközben leteszed a vizet, melyet parancsba kaptál, hogy hagyj ott, ( vagy akár akkor is ha nem teszed le, elvégre nem kötelességed oda tenni )hírtelen a semmiből a ruhádon terem egy kéz. Igen, ő az... a lány kezei. Szorosan megfogja a ruhád nyakát, miközben még mellette térdeltél. Mélyen a szemeidbe néz, miközben kicsikét felhúzta magát, s szája mozogni kezd. Szavai halkak, mégis úgy tűnt ki tudod venni belőle a mondandóját.
- S...s...segíts! K...k...Kérlek! Szükségük van rád... - Mondta halkan, majd vissza esett a homokra, s ismét elvesztette eszméletét. Ezt látta más is? Juthat eszedbe, de nem...a többiek erre már elindultak, s a leány szavai nem voltak oly erőteljesek, hogy meghallhassák társaid, kik már pár méterrel odébb jártak. Talán kissé lesokkolt a látvány, talán meg sem rebbentél... lényeg, ami lényeg, 1-2 másodperc elteltével a vezető vissza szólt hozzád, kissé kiáltva, hisz már tovább haladtak.
- Kaito! Szedd már össze magad, gyere! Siess, nincs időnk. - Ejtette ki száján, majd azonnal indult is tovább. Mit teszel most? Otthagyod, vagy igyekszel megállítani elindult társaid. 

1. Amennyiben elmondod a főnöknek mi történt, s vissza akarod tartani őket, a lányhoz, nemet mond, s tovább indul. Mondván...nincs időtök holtakat visszarántani az életbe. 

2. Amennyiben segíteni próbálsz más módon a lánynak kicsit fejtsd ki mit próbálsz tenni. Ha tovább ébresztgeted nem reagál. Valószínűleg kívül, s belül is ég a teste a homoktól. 
Kitsune Haruka
Kitsune Haruka
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 57

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 375

Témanyitás  Togashi Kaito Hétf. Okt. 07 2019, 20:12

Hitetlenkedve bámulom szerzetestársaimat. Ahhoz képest, hogy állandóan arról papoltak odahaza, hogy segítsük embertársainkat, simán itt hagynák a lányt. Alaposan felmérem a többieket, de sajnos csak a közöny és az elgyötörtség látszik rajtuk. Ezután tekintetem a földön fekvőre siklik, majd sóhajtok egy nagyot. Amióta levágták a szüleimet és a legtöbb ismerősömet, gyűlölöm a ninjákat. Viszont most itt fekszik egy, félig a halálán és nem tudom itt hagyni. Furcsa fintora ez a sorsnak.
- Hai? - kérdezem, amikor meghallom a nevem. A parancs hallatán azonnal engedelmeskedem és viszek a lánynak némi vizet. Eléggé a frászt hozza rám, amikor hozzám ér, de csakhamar a motyogására leszek figyelmes. 
- Jellemző... - szólalok meg mérgesen. - Ennyit a szent emberekről, meg a segítségről. Menjetek csak! Majd én megoldom a problémát!
A vizet nem teszem le a földre, inkább elrejtem a ruhámban. Ezután felnyalábolom szerencsétlent a földről és a vállamra veszem. Ez még edzésnek sem rossz! Ha bevárnak a többiek, akkor bevárnak, ha nem, hát nem. Amíg ilyen meleg van úgysem tudok mit kezdeni a lánnyal. Talán majd a hidegben... Ha a többiek lehagynak, akkor megpróbálom követni a nyomukat. Ha szerencsém van, akkor most nem jön homokvihar.
Togashi Kaito
Togashi Kaito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Pént. Dec. 13 2019, 18:57

[Togashi Kaito - Látni a halandók sikolyát - átvéve Kitsune Harukától]

A vallási erkölcs - ahogy meg is tapasztalhatod most is - igen érdekes és képmutató értékrendszer. Teljesen rendben van ennek a maroknyi szerzetesnek, hogy segítsenek egy falunak az újjáépítésben, kockáztatva épségük - hiszen a gyalogmenet a sivatagban nem veszélytelen vállalkozás, ahogy most is láthattátok, még a biztosnak vélt oázisok, megállók sem nyújtják mindig valóban a biztonságos megállás lehetőségét, s ez még csak a jéghegy homokdűne csúcsa -, de nincs rendben, hogy egyetlen haldokló lányt ellássanak és magukkal cipeljenek felváltva, mert rontaná a túlélési esélyüket. Még akkor is így vélik, ha kiderülne, hogy a lány élete azon múlik, sorsára hagyják-e. Az egyik szolgálatkészségről, alázatról és nagy szívről árulkodik, a másik meg kicsinyes, önző és embertelen cselekedet, az egyik elvileg a szívről szólna, a lelki épülésről, a szolgálatról, a másik meg egyértelműen nem más, mint a saját állatias életösztönük minden fölé helyezése, még talán saját vallási nézeteik fölé is. 
Ha ilyenek a magasabb rangú, régebb óta a vallás szolgálatában álló és aszerint élő szerzetesek, megkérdőjelezhető, miért várják el tőled, újonctól, hogy ne légy például türelmetlen vagy a múltad miatt ellenséges azokkal már jó előre, akiknek segíteni indultatok parancsszóra. 
Mert előítéleteid és jellemhibád ellenére még mindig te mutatkozol a legemberségesebbnek, amikor minden ellenszenved ellenére úgy döntesz, nem fér össze a lelkiismereteddel, hogy magára hagyd az önkívületbe visszaesett lányt.
Felnyalábolod hát, s a válladon cipelve viszed magaddal, követve a többieket. A utolsók közül páran hátra fordulnak. Van, aki rosszallóan csóválja a fejét, s a fiatalságról mormol meg a bolondságról, bár nem biztos, hogy lemaradva érted is, de azért akad olyan is, akinek a pillantásába elismerés kúszik annak ellenére, hogy úgy gondolja, értelmetlen a küzdelmed a lány súlyával és a távolsággal, amit le kell győznöd másodmagaddal kimerülten.
Be viszont nem vár a menet, s lassabban sem haladnak a kedvedért. A vezetőtök szeme előtt az a cél lebeg, hogy elérjétek a következő állomáshelyet, s közben titkon azon imádkozik, hogy az sértetlen legyen. Mert ha nem, a gondjaitok exponenciálisan megnövekednek majd. A te gondjaid már így is ezt teszik, mert bár eleinte még úgy ahogy, lemaradva, de tartod a tempót, de ahogy az idő előre halad, és a Nap egyre magasabbra hág az égen, beborítva forróságával az egész tájat, egyre fogy az erőd, s egyre inkább lemaradsz, míg végül eltűnnek "testvéreid" a láthatárról, mert míg te még felfelé bandukolsz egy hatalmas homokdűnén, ők már lefelé járnak félúton. Ha így folytatod, bizony egy újabb éjszakát kell majd a sivatag égboltja alatt töltened, épp csak most lényegében egyedül, mert a lány minden, csak nem valódi társaság. Főleg, hogy ahogy nappal, úgy éjszaka is muszáj lesz megállnod, és legalább cserepes ajkait benedvesítened bizonyos időközönként vízzel, mert még így is esélyes, hogy kiszárad, hát ha még ennyit sem teszel meg. 
Vajon megéri az áldozatot a lány, akit még igazából jobban meg sem néztél, nem hogy ismernéd? 
Mintha a lányban is felmerült volna ájultságában is a kérdés, és mindenképp bizonygatni szeretné, hogy ér valamit, nyöszörög fel. Nem tért magához, inkább kómaszerű mély álmában beszél. 
- Segí...teni... khell... nekik... 
Mit kellene tenned? Ha magára hagyod, utolérheted a többieket, és remélhetőleg biztonságos szállásod lenne éjszakára vízzel és étellel. Ha vele maradsz... kétes kimenetelű szerencsejáték.
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Togashi Kaito Szer. Dec. 25 2019, 18:44

//Sai - Látni a halandók sikolyát//

A többiek nem állnak meg és meg sem próbálnak segíteni. Úgy tűnik kamu az egész, amiről mindig beszéltek. Szerzetesek... a francokat! Próbálom tartani velük a lépést, de ők csak egyre távolodnak, míg el nem tűnnek a láthatárról. Sóhajtok egyet, majd leteszem a lányt. Egy kicsit benedvesítem az ajkait, majd az enyémet is. Ha ez így megy tovább, akkor nem fog kitartani a készletem.
- Azok az átkozottak... csak kerüljenek a kezeim közé! - dünnyögöm, majd újra felnyalábolom a lányt és megyek tovább.
Estig csak kisebb pihenőket tartok, ilyenkor benedvesítem a lány ajkait, illetve az enyémet is. Próbálom tartalékolni a vízkészletemet. Este letáborozunk és próbálom kipihenni magam. A lány ekkor motyog valamit.
- Kiken kell segíteni?? - kérdezem tőle, majd gyengéden megpofozom, hátha magához tér. Ha sikerrel járok, akkor megpróbálok beszélni vele, ha nem, akkor hagyom pihenni.
Az éjszaka jelentős részét azzal töltöm, hogy őrködöm és csak minimálisan próbálok aludni. Egész idő alatt azon jár az agyam, hogyan folytassam tovább. Kora hajnalban újra megnedvesítem a lány ajkát, majd újra pofozgatni kezdem, hátha észhez tér. Addig nem megyek tovább, míg fel nem ébred.
Togashi Kaito
Togashi Kaito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Kedd Jan. 07 2020, 23:15

[Togashi Kaito - Látni a halandók sikolyát]

Hiába az előtted álló nehézségek, ha már magaddal cipelted a lányt, makacsul ragaszkodsz az igazadhoz. A vízkészleted, bár csak éppen hogy benedvesítetted mindkettőtök ajkát nap közben és este is, jelentősen megcsappant, s mivel a szabad ég alatt töltitek az éjszakát, nem érve el a következő oázist, az egyre hűlő levegővel is meg kell küzdened. Védelem nincs, csak homok végeláthatatlanul, valamint a sötét, amely egyre inkább elmélyül, mert még nagyon tüzet rakni sem tudsz miből. Az éjszaka egyre inkább előnyúló, hideg ujjai azonban legalább egy dologra pozitív hatást gyakorolnak: a lány láztól forró teste is hűlni kezd, s úgy tűnik, legalább az alább hagy. 
Ennek ellenére este hiába pofozgatod, a lány nem tér magához. Ugyan mormog valamit értelmetlenül, nincs olyan állapotban, hogy felébredjen. Az illem pedig még mindig nem engedi, hogy felmerüljön benned, átkutathatnád a ruháit, cuccait. 
Az éjjel éberen ér. Bár már bőven több ideje vagy fenn, mint huszonnégy óra, a szerzetesi kiképzés és az élettapasztalataid a jelek szerint elegendőek arra, hogy ennek ellenére ne ájulj be teljesen, mély álomba zuhanva, csupán szenderegsz néha két gondolatsor között. 
Az egyik ilyen beszunnyadásod vágja ketté, hogy a lány megmozdul. Nem úgy, mint eddig, gyengén, álmában, vergődve erőtlenül, hanem ahogy a láza alábbhagy, a szemét felnyitva, tudatára ébredve próbál - persze sikertelenül - felülni. Ez a mozdulatsor az, és a hozzá társuló fojtott nyögés az, ami felébreszt. 
A jelenet akár burleszkbe illően komikus is lehetne, ahogy a lány és te egymásra pillantotok, te alvásból ébredve, kinyúlva a földön, ő pedig lázból magához térve, szó szerint vergődve veled szemben, s mindketten kissé megdermedve meredtek a másikra megilletődve, talán enyhe zavarral is - a lány biztosan, hiszen őt nyomja a kiszolgáltatottsága, s az erőtlenségéből fakadó kevésbé elegáns póz, amit felvett a sikertelen felülési kísérlete után. A mozdulatlan pillanatot ismét ő töri meg azzal, hogy fájdalmas grimasszal húzza magzatpózhoz hasonló helyzetbe össze magát köhögve, ahogy átjárja a fájdalom. Nincs sokkal jobb bőrben, mint eddig volt, épp csak most épp észnél van - elvileg. 
Kérdése is ezt az érzetet támasztja alá benned: - Ki vagy te? Hol vagyok? 
Már nem olyan "beszédes" a megmentendőkkel kapcsolatban, inkább óvatos első körben, de ettől függetlenül ha nagyon figyelsz és van érzéked az érzelmek kihallásához, akkor felfedezheted a hangjában munkáló aggodalmat, türelmetlenséget, kétségbeesést is. 
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Togashi Kaito Hétf. Feb. 03 2020, 20:00

A helyzetem, helyzetünk egyre rosszabb. Azok az átkozott szerzetesek hátrahagytak minket, a lány pedig továbbra sem ébred fel. Valamit tényleg tenni kell most már. Nappal a forróság elviselhetetlen, éjjel pedig a hideg kínoz. Talán a lánynak is az lenne a legjobb, ha itt érné a vég... Eltemethetném, utána pedig mehetnék a fejem után. Egyedül több esélyem lenne. Viszont merre menjek? Az sem biztos, hogy még mindig a szerzetesek nyomában vagyok, az is lehet, hogy már rég más irányba haladok.
A fáradtság is újabb ellenségem... Ahogy ránk esteledik, eljön a pihenés ideje. Persze alvásról szó sem lehet, valakinek őrködnie kell. Mindenfélén jár az agyam, hogy ne szundítsak el, de nem járok sikerrel. Néha arra riadok fel, ahogy lebukik a fejem. Ilyenkor persze alaposan beindul a szívem, de miután megállapítom, hogy nincs baj, lassan le is higgadok. 

Nem tudom mennyi lehet az idő, de újra elaludtam. Ezúttal viszont arra ébredek, hogy a lány megmozdult. Ahogy ránézek, azonnal visszanéz rám, mire pislogok két nagyot. Kissé elbambulok és még a számat is eltátom ahogy figyelem a mozdulatait. Úgy tűnik fájdalmai vannak, hisz eléggé összegömbölyödik köhögés közben. Tudom hogy butaságot csinálok, de oda nyújtom neki a kulacsomat.
- Tessék, nedvesítsd meg az ajkadat! - mondom. - Viszont nem sok vizünk van, szóval próbáld meg beosztani!
Ezután figyelem, nehogy tényleg túl sokat igyon. Amint befejezi, elteszem a kulacsot és válaszolok a kérdéseire.
- A nevem Kaito és épp a semmi közepén vagyunk... valahol a sivatag mélyén. Pár napja hagytunk el egy pihenőhelyet amit megtámadtak. Téged is ott találtunk meg. Téged hogy hívnak? - teszem fel végül én is a kérdést. - Esetleg azt is elárulod mi történt veled?
Azt hiszem innentől már sokkal egyszerűbb lesz a dolgom. Ha együttműködik velem, akkor együtt folytathatjuk az utunkat. Viszont ha elutasító, akkor reggel egyszerűen csak megindulok a fejem után. Ez az egész csak rajta áll.
Togashi Kaito
Togashi Kaito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Kedd Feb. 18 2020, 00:17

A lány, ahogy elkezdesz beszélgetni, elernyed a feszültségből. Az, hogy bemutatkozol, és röviden beszámolsz a történtekről, elegendő bizonyíték számára, hogy nem akarsz neki ártani, s nem is raboltad el, mert ha ártani szeretnél neki, nem fecsérelnéd az időd arra, hogy megnyerd a bizalmát, hanem egyszerűen például lekevernél neki egy pofont vagy hasonló. Van elég kiszolgáltatott helyzetben hozzá. A támadás emlegetése viszont elkomorítja még a fájdalomtól alapból kevésbé rózsás arckifejezését is. 
Továbbra is összegömbölyödött testhelyzetben marad, ahogy igyekszik válaszolni a két korty víz után. 
- Muraka Haruhinak hívnak. Sunagakurei genin vagyok. A csapatunkkal azért jöttünk, hogy megtisztítsuk az oázisnál levő pihenőt. Ez teljesen rutinfeladatnak számít... - itt megáll, mert ismét összerántja görcsbe a fájdalom, s még köhög is. Kevésbé biztató, hogy még te is kiszúrhatod, hiába teszi a szája elé a kezét, hogy bizony a köhögéssel együtt vér is jött fel. - Épp ezért... épp ezért csak egy chuunin volt a vezetőnk, a társaim meg... a társaim meg akadémisták. Egyikük a húgom -  a fájdalom nem, de a történet ezen része könnyekre fakasztotta, s hiába akart erősnek látszani, elsírta magát. 
- Sokan voltak, tízen... mi csak négyen... Lesből támadtak... A húgom... a húgom elvitték magukkal. Azt mondták.. azt mondták én már túlkoros vagyok. A húgom elvitték prostituáltnak!... - A történet zavaros, a lelki és testi kín valós. A lány egy komoly rajtaütésszerű támadást élt át, valószínűleg nulla harci tapasztalattal, frissen szabadulva az akadémiáról, két másik, még az akadémiai éveiben járó gyerekkel, akikből az egyik a húga, akit elraboltak. De mi történt a másik gyerekkel és a vezetőjükkel? Hiszen a feldúlt pihenőhelyen nem találtatok holttestet, illetve a lányt is csak jóval odébb, egész éjszakás gyaloglás után fedeztétek fel. de egyelőre hagytad, hadd futtassa ki a lány a történetet oda, ahova szeretné. Még nem ez volt a kérdések ideje. 
- Kérlek... voltak még mások is... Meg kell mentenünk őket!... A kísérő chuuninunk és... és a másik társam megölték... de nekem... nekem akkor is a húgom után kell mennem... - Mintha az elbeszélés felerősített volna minden, az egészségi állapota miatt elhalványuló emléket és kötelességtudatot, hallgatott el, hogy ne maradjon szavai után más, csak a sírása és az ennek ellenére elhatározott arca. Pedig fel sem képes állni, vizetek alig. Nem igazán tudnád megmondani, mire olyan fene nagy az elhatározottsága. Hacsak nem arra, hogy úgy gondolja, te majd csodát teszel.
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Togashi Kaito Pént. Ápr. 03 2020, 20:21

A lány túl gyenge, valószínűleg ezért sem kezd el "pattogni", de a lényeg, hogy meghallgat utána pedig mérlegeli a dolgokat. Végül bemutatkozik és elmondja mi történt vele, velük. Csendben hallgatom, még akkor sem mondok semmit amikor elsírja magát. Tudom mennyire megrázó számára ez az egész. Én is sokáig magam alatt voltam amikor megtámadták az otthonom és végeztek a családommal. Hiába mondanék neki bármit is, most még nem segítene. A kérlelésére kissé elhúzom a számat, végül sóhajtok egyet.
- Nem tudom mi az a chuunin, nem igazán tudom hogy épül fel a ninják rang fája, de ha kettőt megöltek közületek, akkor nem biztos, hogy tudok neked segíteni. Jelenleg tíz ellenfélre lennénk ketten? - kérdezem. - Nem akarlak elkeseríteni, de nem vagyok még túl képzett harcos, ilyen túlerővel nem bírnék el. Ráadásul ha tényleg megölték a csapatod vezetőjét, akkor jobb lenne erősítést kérni.
Ekkor felállok és kicsit kinyújtóztatom a végtagjaimat. Hagyom, hogy a lány megeméssze amit mondok. Nem tudom mit tehetnék ebben az esetben, de ha az ellenség megölt két embert, akkor biztos nem haboznának velem is végezni. Ketten gyengék vagyunk, erősítés kell...
- Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de el kell mennünk a faludba. Erősítésre van szükségünk, ha meg akarjuk menteni a testvéredet. Mit gondolsz, el tudnál vinni a faludba? - kérdezem. - Nem sok vizünk maradt, nem tudom meddig fogjuk kihúzni, de ha van ennél jobb ötleted, akkor szívesen hallgatom!
Togashi Kaito
Togashi Kaito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Szer. Ápr. 22 2020, 18:15

A válaszod nyomán látványosan millió darabra tör a lányban minden: az arcáról eltűnik a határozottság, helyette fájdalom, kétségbeesés és reménytelenség tolul, ahogy az a kevés erő is elhagyja egyszeriben, amit összekapart eddig, s egyszeriben olyan kisebbnek tűnt. 
- De! De... - próbálkozott volna előhozakodni valamivel, de látszott, hogy az agya teljesen kiürül, ahogy felfogja, hogy valójában neked van igazad. Igaz, neked egy fokkal könnyebb dolgod van tisztán látni kívülállóként. Ahogy ez a felismerés erősödik benne, a könnyei még sűrűbben kezdenek záporozni, s már nem is akarja tartani magát, hangos, mondhatni gusztustalan, óbégatós sírásba kezd. 
Hogy vigasztalod-e vagy sem, illetve sürgeted-e a válasszal vagy sem, rajtad áll, de sokkal jobb nem lesz tőle a helyzet. Jó ideig eltart, mire elapadnak a lány könnyei, s bár olyanná válik, mintha a lelkét sírta volna ki magából, s üres váz maradt volna a helyén. Mire megtöri a viszonylagos csendet, addigra a látóhatáron már pirkad, s a nap korongjának teteje felbukkan a dűnék közt. 
- Ahhoz, hogy eljuss Sunagakuréba, innen mindig északkelet felé kell tartanod - mondja semmilyen hangon. - A víz meg... - hunyja le a szemét, majd koncentrálva egy kézjelet mutat, s hamarosan melletted víz tör fel, kis szökőkúthoz hasonlatosan, aminél, ha gyors vagy, megtöltheted a kulacsod. Szerencséd van, hogy a lány képes uralni valamennyire az elsődleges elemét, ami éppen víz. Ugyanakkor ez a kis mutatvány is teljesen kifárasztja, a légzése nehezebb lesz, s az arca megint teljesen piros, ahogy kezd kiújulni a láz. Mégis feláll, igaz, imbolyog, majd aprót biccent. - Köszönöm, hogy segítettél rajtam. Ha a faluba érsz, kérlek, jelentsd az esetet, én... én nem mehetek vissza, nekem valahogy utol kell érnem a testvéreméket, és valahogy be kell lopóznom érte a táborba, hogy kiszabadítsam. 
A korábbi biccentést elköszönésnek szánva indul meg, léptek nem túl meggyőzőek. Igazából már az is csoda, hogy járni tud azok után, amilyen állapotban volt még az éjjel is. 
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Togashi Kaito Szomb. Május 23 2020, 10:15

Látom, hogy a lánynak nem tetszik az ötletem és egy világ roppan össze benne. Nem is tudom mit mondhatnék neki... sóhajtok egy nagyot, majd csendben hagyom, hogy kisírja magát. A szüleim halála után én is valahogy így viselkedtem, úgysem tudnám mivel megvigasztalni. Majd lassan világosodni kezd. Nem tudom mit kellene csinálni. Nem hagyhatom magára, erőszakkal pedig úgysem tudnám elvinni magammal. Végül a lány elárulja merre találom a faluját, mire bólintok egyet. Ezután viszont vizet fakaszt, amin alaposan eltátom a számat. Azonnal előveszem a kulacsomat és megtöltöm, ha pedig lehetséges, utána még a számat is oda tartom és nyelni kezdem a vizet. Jó lenne ha velem jönne a lány... Valahogy magammal kell rángatnom. A lány lassan feláll, bár látszik rajta, hogy nem bírja túl sokáig. Megköszöni a segítségemet, majd közli, hogy nem jön, megy a testvérei után. Egy jó nagy sóhaj tör fel belőlem... felállok, átkarolom, hogy a támasza legyek.
- Fene a jó szívemet! - mérgelődöm. - Na jól van, segítek valahogy. Mutasd merre menjünk... ha látom a tábort, akkor lehet hogy ki tudok találni valamit. A lényeg, hogy csendben bemenjünk és távozzunk is onnan.
Na persze... mondani könnyű. A megvalósítás meg ki tudja hogy fog sikerülni.
Togashi Kaito
Togashi Kaito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Kedd Jún. 09 2020, 19:32

A lány és a te elhatározottságod közül végül a lányé kerül ki győzesen. Hiába gyenge, hiába szorulna további ápolásra, hogy visszanyerje rendesen az erejét, mégsem hajlandó meghátrálni. Nagyon szeretheti a testvérét. Hogy a tettei mögött sejtett szeretet és ragaszkodás vagy az a végtelen hajlíthatatlanság, amellyel kitart amellett, amit a szíve és a kötelességtudata diktál, tört-e meg végül, talán magad sem tudod, mindenesetre meghajlasz, s beadva a derekad az utolsó pillanatban mégis belemész, hogy segítesz neki. Belül biztos morogni fogsz még párszor, miért voltál ilyen idióta, mégis a kunoichivel tartasz. Olyasvalakivel, akinek a puszta léte is alapjáraton gyűlöletet ébresztene benned. Milyen furcsa a sors! 
Az viszont jogosan merül fel benned, hogy hogy kellene a támadók után erednetek, mikor azt sem tudjátok, merre lehetnek pontosan. Haruhi viszont nem úgy tűnik, mint aki zavarba jött. Bár akinek ekkora "baj" van a fejében, hogy kis túlzással félholtan egy rakat bandita után akar eredni, aki harmadmagával is lazán ellátta a baját!... Igaz, más harcban megpróbálni legyőzni valakit, és más besurranni egy táborba, megpróbálni kiszabadítani valakit, de akkor sem egy életbiztosítás a dolog, terv meg... az pont nincs. 
Mivel Haruhitól várod a választ, megosztja veled, mire jutott: - Elsőnek vissza kell mennünk oda, ahol rám találtál. - Felkészül rá, hogy egy cseppet kiakadsz. Hiszen idáig cipelted, hogy aztán  most visszavezesd oda, ahonnan elindultatok közös utatokon?... Viszont jogos olyan szempontból a kérés, hogy a kunoichi valószínűleg már akkor is megpróbálta "üldözőbe" venni - nagy jóindulattal ráfogva - a támadóikat. 
- Amúgy... mennyire vagy képes gyorsan haladni? - Na ez is egy nonszensz kérdés pont a lánytól, hiszen ő az, aki eddig haladni sem volt képes. 
A válaszod függvényében a lány az övtáskájába nyúlva egy dobozból elővesz egy tablettát magának, és beveszi, illetve ha úgy ítéli meg, neked is nyújt egyet belőle: - Energiatabletta. Újra feltölt energiával.

//Leírhatod akár addig is, hogy visszajuttok a korábbi helyre, ha nincs más javaslatod. Illetve rajtad áll, hogy beszélgetsz-e vagy sem út közben, illetve hogy elfogadod-e a tablettát, egyáltalán szükségét érzed-e a menetelés után, de a lány a tablettának köszönhetően közepes shinobi tempóval fog tudni haladni annak ellenére, hogy azért közel sincs teljesen jól. // 
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Togashi Kaito Kedd Nov. 24 2020, 21:01

Nem tudom mi ütött belém, de beleegyezem, hogy megkeressük a banditákat. Az már csak hab a tortán, hogy azzal kezdi a tervét, menjünk vissza oda, ahol megtaláltam. Amikor ezt meghallom, egy enyhébb idegroham nyomai rajzolódnak ki az arcomra. Szívesen mondanék neki egy-két kedveset, de végül minden szitkot megtartok magamnak.
- Ám legyen - mondom kicsit se vidáman. - Indulhatunk!
Miközben elindulunk, megkérdezi mennyire vagyok képes gyorsan haladni. Ekkor újra kedves gondolatok jutnak az eszembe, melyeket újra megtartok magamnak. 
- Ha nem kell, hogy cipeljelek, akkor tartom veled a lépést - szúrom neki oda.
Ezután bevesz egy tablettát. Amikor felém nyújtja, érdeklődve elveszem tőle, majd megszaglászok. Közben elmondja, hogy mire való. Hümmögök egy párat, majd elrakom a tarisznyámba.
- Most nincs rá szükségem, de később lehet használni fogom.
Végül tényleg útra kelünk. A tablettának köszönhetően tényleg úgy néz ki, hogy valamelyest jobban van. Persze könnyedén tartom vele a lépést, nem okoz gondot. Szerencsére sikerül nagyjából ugyanazon az útvonalon visszahaladni, amelyen eddig hoztam őt. Út közben nem igazán van kedvem beszélgetni. Próbálom kitalálni, hogyan menekíthetnénk ki a lány testvérét a táborból. Az biztos, hogy nem lesz könnyű...
- Itt vagyunk hát - szólalok meg, amikor visszaérünk oda, ahonnan elindultam vele. - Hogyan tovább?
Togashi Kaito
Togashi Kaito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Pént. Feb. 12 2021, 22:18

//Mélységes elnézést a nagy megcsúszásért. Kezdem összekaparni talán magam, de talán olvastad, szeptembertől munka mellett egyetemre is járok plusz a család a két gyerekkel, kicsit több időbe telt átállni a megnövekedett feladatok kezelésére, mint gondoltam volna. 

A késésemért sovány kárpótlásul választhatsz két, a szintednek megfelelő technikát, amit a következő posztod végére szúrj be - s majd beírhatod az adatlapodra is. Valamint jóváírok +15 chakrát és +15 tjp-t. ˇˇ' //

Szkeptikusságod továbbra is érzékelhető volt szóbeli megnyilvánulásaidon, de a lány magabiztossága megingathatatlan. Ugyan az energiatabletta miatt újra virgonc, te azért láttad, hogy sápadtsága nem szűnt meg. Ki tudja, mikor üt majd erősen vissza a bevett serkentő...
- Itt találtál rám? - kérdezi megerősítésként, s ahogy ismételten nyugtázod, hogy ja, máris körbekutat, közben téged is felvilágosítva. 
- A testvéremmel mindig hordunk magunknál egy szütyőben apró, fehér köveket, amit el tudunk szórni, ha bajba kerülünk. Igaz, eddig csak akkor használtuk, ha engedély nélkül kilógtunk a sivatagba, hogy jelezzük, merre kell majd visszafelé jönnünk... - Ennek ellenére látszik rajta, hogy bízik ebben a lehetőségben. 
Végtére is a sivatag elég kegyes volt hozzátok eddig, hiszen az egész napos menetelésed alatt, míg cipelted a lányt, s éjjel is, míg lázasan feküdt, s most a fél délelőtt folyamán is, hogy visszafelé jöttetek rohamtempóban, nem fújt a szél, minden csak állt, s legfőképp a hőmérséklet, s annak szélsőséges változása volt az egyetlen, amellyel kínzott benneteket. 
Ennek ellenére nem kevésbé tűt a szénakazalban hangulata van a kövek keresésének a sivatag homokján. Hiába a fehér szín, ami talán még jól elválna  a sivatag homokjától, a vakító napsütés erőteljesen lerontja a két szín kontrasztját, s mivel apró kövekről van szó, annyira nem is világítanak mérföldekre.

Akár segítesz, akár nem, a nap már átlépi a delelőidőt, mikor végre rábukkantok egy kavicsra. Messzebb sodródott kelet felé, mint ahol körülbelülre belőtted, hogy ott találtad meg a lányt. S a következő kövek elhelyezkedéséből észak, enyhe északkeleti haladási irányt határoztok meg. Hátrányotok viszont még akkor is hatalmas, ha sikerül követnetek a nyomokat. Ráadásul vajmi kevés esélye van annak, hogy egész végig ilyen kedvező lesz a helyzetetek, hogy a sivatag nyugalmas marad. A mérleg pozitív oldalára viszont bekerülhet a serpenyőbe, hogy a lány helyismerete egész korrekt, s mondhatni 95%-os biztossággal ismer minden szóba jöhető kisebb-nagyobb oázist, búvóhelyet, amely egy sivatagban eltöltött éjszakára egy nagyobb bandának alkalmas lehet. Természetesen a lány célja továbbra is megingathatatlan, mi több, megerősítést nyert azzal, hogy egy feltételezett követési irányt is találtatok, s nem is akar időt veszteni megindul. De sokkal előbb botlik akadályba, mint gondolta volna. Még csak az sem kell hozzá, hogy te akadékoskodj. A föld ugyanis hirtelen megmozdul előttetek, s egy óriási kígyó - egy óriás sivatagi halálkígyó - tör elő a homokból, lendületesen lökve magát felétek, láthatóan legalább az egyikőtök szándékozva levadászni méregfogaival. 
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.