Hiroto Osumi

5 posters

Go down

Hiroto Osumi Empty Hiroto Osumi

Témanyitás  Osumi Hiroto Szer. Okt. 26 2011, 11:39

-Kage Shuriken no Jutsu / Árnyék Shuriken Technika-

Esős nap volt, nem is terveztem, hogy kimegyek. Aznap szabadnapot kaptunk, így élveztem a idő adta lehetőségeket; olvastam. Néha kell magunkra fordítani egy kis időt, hogy a kötelezettségek közben azt csináljuk, amit szeretünk, ezt talán még megengedhetjük magunknak, bármilyen önzőn is hangzik. A gond csak az volt, hogy nem volt már mit olvasni; a polcomon sorakozó izgalmas regények áradatát már többször olvastam, és most valami könnyű olvasmányra vágytam. Mit tesz ilyenkor az ember? Elmegy a könyvtárba. A dzsekimet húztam már, amikor eszembe jutott, hogy egyszer, mikor anyám felküldött valamiért a padlásra, ott rengeteg könyvet láttam. Akkor nem találtam őket elég érdekesnek ahhoz, hogy felnyissam valamelyiket, különben is siettem, mert késében voltam, ráadásul nem találtam, amit kért. Most viszont, hogy nem volt kedvem újra elolvasni a jól ismert történeteket, a könyvtár ráadásul messze is volt, inkább lementem a nappaliba, annak reményében, hogy ott találok valakit. Szerencsére, édesanyám még otthon volt, vasalt. Megkérdeztem, felmehetek-e a padlásra.
- Persze, csak ne törj össze semmit.
Így aztán felmentem. Az ajtó mögött rögtön két szekrény állt, tele könyvekkel. Levettem az elsőt, ami a kezembe akadt és olvasni kezdtem. Nagyapám naplója volt az; ahogy olvasgattam, egyre többet tudtam meg Kirigakuréról, a régi emberek szokásairól, hogy mennyivel barátságosabbak voltak akkor. Voltak megmosolyogtató részek benne, amiket szomorúak váltottak fel, hogy aztán ismét jót derüljön az olvasó a három fiatal csínytevésein. És bár szigorúak voltak az emberek, ők is csak mosolyogtak a történteken; azt a fiatalos lelkesedést és energiát idézték fel bennük, ami mindenkiben megvolt, visszarepítette őket egy pillanatra gyermekkorukba. Aztán rátért az élet borúsabb oldalára; hosszú oldalakon keresztül taglalta a ninja lét sanyarúságát, és hogy mennyivel jobb lenne földművesnek lenni, valahol távol a világtól. Erre én akkor gondolni sem mertem, élveztem az akadémiai életet, sokat játszottunk és szórakoztunk a tanulás és az esetenként belénk kötő idősebb tanulókkal való csatározások mellett. Végül elértem a kalandozásokhoz, azokhoz a részekhez, amiben elmondja, miként és vált ő Kirigakure egyik legbefolyásosabb emberévé, egy időben a Mizukage segítőjévé és tanácsadójává. És itt álljunk csak meg egy perce! Befolyásos? A Mizukage tanácsadója? Miért nem tudtam eddig erről? Bár soha nem ismertem, egy pillanatra melegség öntötte el a szívem, mindig ez van, ha nagy emberekről olvasok valamit. Ráadásul ő az ősöm volt! Ha neki sikerült, gondoltam, nekem is menni fog. Megvan bennem a lehetőség.
Mivel a napló már nem tartott sokáig, a maradék oldalak pedig nehezen olvashatóak voltak, úgy döntöttem, mégis elmegyek a könyvtárba, hátha találok róla valamit. Mikor felnéztem a könyvből, észrevettem, hogy a gyéren megvilágított, dohos padláson állok még mindig, ki tudja mióta olvasom itt ezt a könyvet, nem szívva friss levegőt, ráadásul a szemem is megfájdult. Hirtelen elsötétedett minden, én pedig majdnem összeestem. Az egész csak egy pillanatig tartott, meg kellett kapaszkodnom valamiben, hogy el ne essek. Aztán addig még soha nem tapasztalt fejfájás tört rám, eldobtam a könyvet, és két kezemmel fogtam a fejemet. Szinte térden csúszva mentem le a földszintre, anyámtól fájdalomcsillapítót és vizet kértem, aztán visszatértem a szobába. Három óráig feküdtem, aludtam, mire végre elmúlt. Akkor már álmos voltam, az agyam teljesen tompa és használhatatlan volt. A könyvtári látogatást elnapoltam.
Másnap korán keltem, hogy el tudjak menni a könyvtárba, mert még mindig érdekelt nagyapám története - ki tudja, talán ismeri is ott valaki. Megreggeliztem és elindultam.
Félúton valamikor, Juro Takashima jött velem szembe, egykori mesterem és "felettesem"; akkor még az volt.
- Á, örülök, hogy találkoztunk! - mondta hangszíntelenül. - Gyere velem, mutatnom kell neked valamit.
Szó nélkül követtem, feltétel nélkül megbíztam benne. Még abban is reménykedtem, hogy esetleg a nagyapámról mond majd valamit, de nem, ilyen csak a mesékben lenne. A kiképzőterepre mentünk, ahol nem volt még más, csak mi ketten.
- Ma egy új jutsut fogok tanítani neked. A többieknek azért nem, mert ők nem fogják hasznát venni; neked viszont az életedet is megmentheti valamikor.
Nem szóltam.
- A technika, amit ma megtanítok neked, Kage Shuriken no Jutsu, azaz Árnyék Shuriken Technika néven ismert. Nagyon hasznos kis jutsu; két fuuma shuriken kell hozzá, az egyiket a másik árnyékába kell rejteni.
Hallottam már erről a technikáról, de nekem csak egy fuuma shurikenek volt.
- Bemutatom, figyelj.
Na igen, azt nem mondta, hogy rajtam mutatja be... a szadista, mire észbe kaptam, már egy hatalmas shuriken tartott felém, eszeveszett sebességgel, bár elég nagy távolságból, hogy legyen időm védekezni. Végül csak leguggoltam alatta, de nem láttam a másikat, így a fejem közvetlen veszélybe került. Még időben hátrahajoltam, mielőtt levághatta volna a fejemet, de nem sokon múlt.
- Maga megőrült!! - kiáltottam!
- Gyerünk, próbáld meg most te. Használd az enyémet.
Dühösen húztam ki a fába állt hatalmas fegyvert, majd kivettem táskámból az enyémet - még milyen jó, hogy elhoztam magammal.
- Figyelj, a technika lényege az, hogy megtanuld szinte egyszerre, egymást követően, ugyanazon a röppályán eldobni a két shurikent. Azt már megtanultad, hogy hogyan kezeld a chakrádat testen kívüli, tárgyba való irányításakor, jutsu létrehozásakor. Gondolom, ezzel nem lesz probléma, csak oda kell rá figyelned. Sokkal izgalmasabb, hogy hogy dobod el a két fegyvert.
A mesteremnek volt egy olyan szokása, hogy mindent ránk bízott; el sem magyarázta rendesen a dolgokat, hagyta, hogy magunk jöjjünk rá. Jól van, gondoltam, most megmutatom neki, hogy nélküle is menni fog.
Először megpróbáltam a két kezemből, külön-külön eldobni, ennek az lett az eredménye, hogy míg az egyik szép ívben repült a2 fa felé, a másik szinte merőlegesen tőle, a másik irányba ment és három méterre tőlem a földbe szúródott.
A mesterem másik rossz szokása volt, hogy ha nem sikerült valami, megütött valamivel, vagy valami más, fájdalmas büntetést talált ki. Ezúttal egy bottal ütötte ki a lábaimat, én pedig elestem. A következő alkalommal megütött, de úgy, hogy az orrom is vérzett. Aztán megpróbáltam másképp; egy kézből, egymás után indítani őket. Ez sem volt túl célravezető, nem tudtam elrejteni a második fegyvert, mert nagyon kilógott az első mögül. Ezután úgy megütött, hogy elemelkedtem a talajtól, nekirepültem egy fának. Az orrom megint elkezdett vérezni, de el még nem tört - szerencsére.
Még volt néhány ilyen próbálkozásom, egyre gyorsabban dobtam el a két fegyvert, de nem volt eredménye, nekem pedig már kezdett zsongani a fejem a sok ütéstől. Akkor jöttem rá, hogy mit kell tennem, mikor egyszerre, egy kézbe vettem fel mind a két shurikent. A fejemhez kaptam, hogy hogy lehettem ilyen hülye. Hiszen teljesen egyértelmű; a kettőt egyszerre kell eldobni. Rám tört az az érzés, ami mindig, mikor valami teljesen egyértelmű dolgot valamiért nem tudok megcsinálni, aztán mikor beugrik, szitkozom magam, hogy hogy nem jöttem rá eddig.. Nem sűrűn volt egyébként ilyen problémám, az eszem gyorsan vág, és szinte az összes jutsut sikerült azonnal elsajátítanom.
Most, hogy végre tudtam, mit kell tennem, sokkal egyszerűbb dolgom volt, de még mindig nem tudtam elhinni, hogy hogy nem j9ttem rá egy ilyen egyértelmű dologra eddig. Végül néhány dobás után, sikerült a kettőt egyszerre, tényleg egymás árnyékában eldobnom, már csak egy kis chakra kellett volna, hogy tökéletesen láthatatlan maradjon a másik.
- Jól van, ennyi elég is, azt hiszem. Majd otthon gyakorlod, nekem dolgom van most - mondta Juro.
Én azonban nem akartam befejezni. Már gyűltek oda az emberek, akik szintén gyakorolni jöttem, én pedig tovább folytattam a technika kivitelezését. A legnagyobb problémám azzal akadt, hogy nem tudtam megfelelő chakramennyiséget belevinni a technikába, hol túl sok, hol túl kevés volt - egyik sem túl célravezető. Végül egy Jounin, egy, az akadémiáról ismert nő jött oda hozzám, megunva a bénázásomat, úgy döntött, segít. Elmagyarázta, hogy hogy kell belevezetnem megfelelően a chakrámat, különben soha nem fog sikerülni. Mellett sokkal könnyebb volt megtanulni, 10 perc múlva már sikerült tökéletesen létrehozni az árnyékshurikent. Megköszöntem neki, majd távoztam.
Még aznap este bemutattam a technikát Juronak, aki megígérte, megfogja nekem tanítani chakrafonalakkal irányítani a fegyvert -azóta sem történt meg-, és bár sikerült elsajátítanom, egyáltalán nem voltam büszke magamra, hogy ilyen sokáig tartott - ráadásul a könyvtárba sem mentem el.
Azóta egyébként még nem kerültem életveszélybe, ahol használnom kellett volna, sőt, még életveszélyben sem voltam azóta, bár volt egy veszélyes küldetésem a Tűz Országában - ezt a jutsut azonban még nem kellett használnom. De hittem neki, ez egy olyan jö9vendölés volt tőle, ami könnyedén teljesülhet, ezért ezt is, mint minden más technikát, sokat gyakoroltam, fejlesztettem, hogy hogy lehetne a legkevesebb chakra- és energiaráfordítással, mégis relatíve a legeredményesebben létrehozni az árnyékot, végül szinte tökélyre fejlesztettem, így egy újabb jutsuval gazdagodtam. Kicsit azért szégyelltem magam, mások az én koromban már jóval több technikát ismertem, attól féltem, le leszek maradva - ezért elhatároztam, hogy nagyon gyors ütemben elkezdek jutsukat tanulni, hogy behozzam a lemaradást. Mert még mindig nem volt késő elkezdeni, de azért rossz volt olvasni olyan ninjákról, akiknek már ilyen korban sikerült elsajátítaniuk olyan pusztító technikákat, mint a Rasengan, vagy a mindent elemésztő tűzjutsu, a Lángtorony, hogy egyet említsek - az ráadásul nem is a legerősebb. (oké, nem sok embert ismerek, aki képes lenne létrehozni, talán nem is olyan erős Katon technika, fiatalok főleg nem sajátítják el, de mégis) Az én elemem amúgy is a tűz, itt az ideje, hogy elkezdjek tanulni - a tehetségem állítólag megvan hozzá, de ha egyszer könyvet írnak rólam, biztos nem azt emelik majd ki, hogy milyen sok és változatos technikákat ismertem már gyerekkoromban.
Osumi Hiroto
Osumi Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1081
Elosztható Taijutsu Pontok : 10

Állóképesség : 600 (A)
Erő : 150 (C) - Súlyok Nélkül: 470 (B)
Gyorsaság : 150 (C) - Súlyok Nélkül: 420 (B)
Ügyesség/Reflex : 550 (A)
Pusztakezes Harc : 541 (A)

Adatlap
Szint: S
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 1054

Vissza az elejére Go down

Hiroto Osumi Empty Re: Hiroto Osumi

Témanyitás  Shikamaru(Inaktív) Szer. Okt. 26 2011, 20:10

Elfogadom, írd fel a jutsut az adatlapodra! Mivel ez speciális élmény volt, ezért ezzel nem csökkent a havonta írható élményeid száma.
Shikamaru(Inaktív)
Shikamaru(Inaktív)
Inaktív

Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Témanyitás  Osumi Hiroto Csüt. Dec. 27 2018, 16:15

Ranji Shigumi no Jutsu // Vad Oroszlánsörény Technika

Hiroto Osumi Hu4jsWSkHiroto Osumi KVqjZQVg

Az előző jutsu támadó változata mellyel irányítani is tudjuk a tűszerű hajzuhatagot és a hatalmas sörénnyel csapdába ejthető, sebezhető, megfojtható az ellenfél. A hegyes hajfullánkok képesek lehetnek akár egy idézett lényt is átszúrni, hogyha a használó kellően képzett hozzá és elég chakrát fektetett a jutsuba.
Chakraszint: 350
Besorolás: B
Megkötés: Ninpo: Hari Jizou

Időbeli elhelyezés: Jelenlegi kaland, a küzdelem előtt

A mesterrel való beszélgetést követően a számomra kijelölt hálóteremben meditáltam, várva az elkövetkezendő összecsapásra. Igyekeztem megnyugtatni belsőmet, hogy tiszta fejjel, magabiztosan léphessek majd az arénába, még ha a feladatot körülölelő sejtelmesség nyugtalanítóként is hatott. Mély lélegzetvételeimen kívül semmit nem hallottam, mégis zavart valami. Mintha valaki figyelt volna, magamon éreztem a kíváncsi szemek óvatos tapogatózását. Mikor kinyitottam a szemem, Koint láttam magam előtt, bár mintha egy élettelen báb lett volna. Hogy nem lettem figyelmes a jelenlétére? Mintha csak megsejtette volna, mire gondolok, egy apró mosoly-féle görbület terült el az arcán, majd belépett a helyiségbe.
- A mester még egy feladatot rám bízott – szólt alázatosan. – Fel kell készítenem téged a küzdelemre.
Kérdően felvontam szemöldököm, mire a másik a harci állást vett fel.
- Rajta, támadj meg.
Bár nem tudtam komolyan venni, arcán láttam az elszántságot. Hezitálva álltam fel ülőhelyemről, de hirtelen minden gondolat elhagyta elmémet. Nem tudtam, mihez kezdjek.
- Ahogy sejtettem – vett fel végül alapállást Koin. – Nincs közelharci technikád, csak olyan, amivel szétégetnél ezen az apró területen mindent.
Bizonytalanul nyeltem egyet. Igaza volt, nem volt olyan támadásom, ami szét nem porlasztott volna mindent a teremben.
- Mid van hát? Van valami, amiből építkezhetünk?
Haboztam. Nem tudtam volna mivel előhuzakodni.
- Sajnálom – szólalt fel ismét mélabúsan. – De a mester azt mondta, nem bukhatod el ezt a küldetést.
Egy kunai repült felém az ajtóban álló személy felől, amire hirtelen csak a Hari Jizouval tudtam időben reagálni. Oldalra fordultam, kezemmel védve testemet, miközben hajam megnőtt és tüskékké alakulva védte testemet a bejövő támadástól.
Koin arca érzelemmentes maradt, de láttam rajta, hogy elégedett. Ekkor esett le nekem is; ha lehet ezt a sok hegyes dolgot védekezésre használni, akkor ugyanúgy lehet támadásra is. Csak rá kell jönnöm, hogy hogyan.
- Honnan tudtad? – Kérdeztem meglepődve.
- Az nem fontos – felelte mereven. – A fontos, hogy ebből kell építkeznünk.
- Tudod, hogy tehetném ezt még erősebbé?
- Nem – hajtotta le a fejét. – De te tudod.
További magyarázatot nem adott, de két további személy lépett be a terembe. Shoda és Harumi voltak azok. Nem tudtam ugyan, mit kerestek itt, de ez most nem is volt lényeges. Koin nem tudott magyarázatul szolgálni a technikát illetően, de segített ráérezni, hogyan kellene elsajátítanom. Különböző tanulási módszereket javasolt, amikkel állítólag könnyebb elsajátítani bármilyen jutsut, Harumi pedig azt mondta, nem fog sikerült, ha nem élvezem a dolgot.
Így tehát magamra maradtam. Egyedül kellett a már meglévő ismereteimre támaszkodnom. A Hari Jizouval már megtanultam a chakrámmal megnövelni a hajam hosszúságát és belevezetve azt a hajszálakba megkeményíteni az anyagot, amik így tüskés zuhatagként fedték be testemet. Ugyanezzel próbálkoztam támadás formájában is. Próbáltam a chakrát a hajszálakba koncentrálni majd kilőni azt, támadást imitálva. Nem sikerült. A hajam ugyan meghosszabbodott, ahogy vártam, de már a keményedési fázisnál kudarcot vallottam. Nem úgy működött, mint a védekezésre használt technikával. Tettem néhány újabb kísérletet, de semmi. A hajam nem engedelmeskedett, nem abba az irányba indult, amerre én szerettem volna és nem is merevedett ki, egyszerűen lehullott. Koinék fel-alá járkáltak a szobában. Végső elkeseredésemben a hajamt lóbálva próbáltam meg a támadást kivitelezni és közben végrehajtani a technikát, de majdnem megsértettem magamat. További kísérleteim újabb kudarcokba fulladtak, ahogy a lengedező haj a testemre omlott ahelyett, hogy támadásba lendült volna.
Inkább máshonnan közelítettem meg a problémát. Próbáltam abból kiindulni, amit már ismertem. A Hari Jizouval körbefontam testemet és vártam. Ezt a mennyiséget próbáltam megnövelni és irányítani az akaratommal, de az eredmény csak egy egyre hosszabbodó tüskezuhatag lett. Türelmetlenségemben ráadásul sikerült úgy irányítanom, hogy hasfalamat is súroltam vele. Nem láttam Koinék arckifejezését, de nem is vártam volna túl sok érzelmet tőlük. Olyan.. Koinos lehetett. Ha valaki ismeri, ez tökéletesen leírja őt.
Harumi azt mondta, élvezzem a dolgot.. Hát.. Akkor élvezzük. Igyekeztem ezúttal kis léptékekben haladni, az alap jutsuból kiindulva továbbfejleszteni azt. Mivel instrukciókat nem kaptam, muszáj volt a meglévő tudásomra támaszkodnom. Néhány tincset mozdítottam meg, csak kilöktem a helyükről. Majd néhány újabbat, a másik oldalon. Egyre többel és többel próbálkoztam, különböző területeken. Megpróbáltam ütemre csinálni, mintha táncolnának. Ezzel szórakoztattam a többieket. Aztán ahogy egyre magabiztosabban irányítottam kifelé a hajszálakat, egy hirtelen ötlettől vezérelve néhányaz megindítottam a vendéglátóim felé. Sikerült. A hajam engedelmeskedett, képes voltam irányítani azt. Persze csak néhány szálat. Ezután azon igyekeztem, hogy minél többet, minél több irányba képes legyek a chakrámmal vezetni. A hajszálakba koncentrálódott energiát kellett mozgatnom és apró lépésekben haladva egyre jobban sikerült kivizeleznem a technikát. Végül már képes voltam több tüskét egyszerre is mozgatni. Felhagytam a Hari Jizouval és kimerülten az ágyra dőltem.
Néhány perces némaságot követően úgy döntöttem, ideje új szintre emelnem a technikát. Már képes voltam védekezésből támadásba áthajlani, ami alapján képes voltam rögtönzött támadásokat végrehajtani. Ez úgy nézett ki, hogy hajam néhány szálátt meghosszabbítva és megkeményítve gyors támadás sorozatokat indítottam közönségem felé, akik meg sem rezdültek. Szerencsére volt elég önuralmam ahhoz, hogy ne ejtsek kárt bennük. Egyre nagyobb és nagyobb adagokkal próbálkoztam, gyors támadásokat kivitelezve. Egyre növelve a mennyiséget haladtam egyre előrébb. Ilyen apró területen nehéz volt ugyan teljesen egészében kivitelezni a technikát, mégis, úgy éreztem, ilyen apró lépésekkel jobban haladok.
Végül Koin ajánlotta fel, hogy menjünk egy tágasabb helyszínre. Ott már képes voltam egész rögtönzött sörényemet támadásba lendíteni. Csapkodtam, hadonásztam, vagdostam a hajamat mindenfelé, persze ügyelve arra, hogy senki véletlenül közelembe kerülőt ne bántsak.
Szinte már élveztem ezt a vad őrjöngést, fejemet lóbálva, nevetve gyakoroltam az új technikát.
Ideje volt újabb szintre emelkedni. Különböző méretekben, formákban és keménységgel támadtam, sőt, megpróbáltam a támadást védekezésre is használni; a hajat a levegőben irányítva eltéríteni néhány fegyvert. Nem volt kockázatmentes, de sikerrel jártam. Végül Koin hozott oda néhány gyakorló bábút, amiken gyakorlatban, jobban mondva, élesebb helyzetben is kipróbálhattam a megszerzett tudást.
Fejemet meglendítve indítottam meg a hajzuhatagot a próba bábú irányába, szétszaggatva azt. A következőt másik irányból megközelítve szintén sikerült átvágnom, még ha meg is akadtam kicsit a szöveten. Látszott rajtuk, hogy nem jó minőségűek, de a technika működött. A harmadik körbefontam sörényemmel és megpróbáltam összeroppantani.
A fennmaradó időmet –úgy, hogy még pihenésre is maradjon- arra használtam fel, hogy a technikát tökéletesítsem. Különböző harci helyzeteket gyakoroltunk, amiket Koin állított fel, én pedig mindegyiknek megfeleltem. Olyan szintre fejlesztettem, hogy már képes volta fogni, hajítani is vele. A semmiről sem tehető próba bábuk szanaszét repkedtek tehetetlenül a teremben, nem fogtam vissza magam. Minden csepp erőmet ebbe fektettem.
Végül eljött az idő, hogy élesben is kipróbáljam a megszerzett tudást. Harumi önként jelentkezett –Koin megelőzve- a feladatra, hogy letesztelje képességeimet. Néhány kunait repített felém, amiket a hajammal vertem vissza, egyet megragadva pedig visszahajítottam az ő irányába, a lány azonban már nem volt sehol. Alulról támadt volt rám egy rúgással, amit a sörényemmel próbáltam megragadni, de végül kézzel hárítottam volna. Egyrészt rájöttem, hogy a hajammal túl nagy sebet ejthetnék rajta, ami nem lett volna illő egy baráti összecsapáshoz, másrészt túlbecsültem a képességeim; ez egy valódi harci helyzetben nem sikerült volna. Ahhoz még mindig nem elég erős a hajam, hogy egy ötven kilós embert megragadjak, így valóban csak bántottam volna. Azt pedig nem akartam. Képes voltam idejében leállni.
Hogy derüljön a hangulat, a maradék időben különböző formákat vettem fel a hajammal és azokkal szórakoztam, különböző játékokat játszottunk vele. Persze sokáig nem voltam képes fenntartani, így a technikához igazodó szórakozási lehetőségeket kerestünk, de ez is növelte precíziómat és a végére büszkén mondhattam el, hogy elsajátítottam a technikát, ami nagy előnyömre lesz, ha Koinnak megint az az elmebeteg ötlete támad, hogy támadjam meg egy ilyen szűk területen.
Osumi Hiroto
Osumi Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Hanabi Szer. Jan. 02 2019, 19:38

Szervbusz! 
A technikai részt szépen leírtad, jól levezetted. Ezen kívül mindenkit karakterhűen irányítottál. Jól sikerült, szépen felépített élmény lett, gratulálok!
A technikát felírhatod, +6ch és +2tjp mellett ^^ 

~Fujimori Asami - A valóságot ki hallucinálja? 
Hyuuga Hanabi
Hyuuga Hanabi
Kalandmester

Specializálódás : Kifogások

Adatlap
Rang: Epilepsziás viziló
Chakraszint: Tápiókapuding

Témanyitás  Osumi Hiroto Vas. Márc. 15 2020, 16:42

Távoli Villám

Denpō Sekka // Távoli Villám
Hiroto Osumi Latest?cb=20170111070348
A használó a földre csap, majd a föld alatt indít el egy erőteljes villámot az ellenfél irányába. Ha betalál, addig sokkolja a célpontot, amíg el nem ájul.
Típus: Támadó
Besorolás: B rangú
Kézjelek: Nyúl, Patkány, Ló, Ökör
Chakraszint: 300

Maon-sensei kegyetlen volt, mint mindig. Kora reggel guggolt arcom felett, hátsó felét fejem felett lóbálva néhány centire. Hozta a szokásos formáját, habár az meglepő volt, hogy ő látogatott meg engem, nem pedig én őt. Általában tanácsért fordulok hozzá, ő pedig mindig elhajt valamilyen nevetséges ürüggyel. Nekem is ezt kellene tennem? De korán volt, nem tudtam semmilyen épkézláb ötlettel előhuzakodni. Szerettem volna figyelmen kívül hagyni, ez azonban rituális tánca miatt szinte lehetetlen volt.
- Mit szeretnél, Maon-sensei? – Kérdeztem megdermedve, félve a felkelés borzalmától.
- Mi, hogy te itt laksz? Én csak beugrottam. – Eltúlzott mozdulatokkal tovább folytatta szokatlan rigmusát. Tudtam, hogy tudta, hogy itt laktam, de ez már megszokott volt.
- Ha hagynál felkelni, kellemesebben is elcseveghetnénk.. – próbáltam meggyőzni.
- Nekem ez is elég kellemes, a mozgás mindig jót tesz az én koromban.
Dühödten a lepedőmet szorongattam, így nem vettem észre, mikor valóban leszállt rólam.
- Hallom sikerült felszabadítanod a második elemedet – tért is rögtön a lényegre. – De tanultál.. Jutsukat is hozzá? – Kérdezte, szokásos átható tekintetével.
- Hát, még nem igazán volt..
- Sejtettem, azonnal gyere velem. – Kézen ragadott és a kiképzőterep felé kezdett cibálni engem. Pizsamában. Át akartam öltözni, de a szorítása túl erősnek bizonyult.
Fázósan, dideregve érkeztem meg a gyakorlótérre, ahol még senki nem volt ugyan, a faluban többen értetlenkedve pislogva néztek utánunk. Négy klónt hozott létre magából, amikre azt mondta, ezeken kell majd gyakorolnom a technikát.
- A feladatod a Denpō Sekka elsajátítása. A kézjelek nyúl, patkány, ló, ökör. A jutsu hatására képes vagy a föld alatt elindítani egy villámot az elle.. – Itt megakadt a szóban és hirtelen, minden figyelmeztető jelzés nélkül, állva elaludt. Megrökönyödésemben lefagytam, aztán ahogy magamhoz tértem odasétáltam hozzá és próbáltam felrázni, de semmi nem működött. Kénytelen voltam saját elméleti tudásomra támaszkodni.
Először is kezdtem az alapokkal – kézpecsétek. Nyúl – a kiegyensúlyozottsághoz szükséges, hogy a villámot kezelni, irányítani tudjuk és ne vezessük tévútra. Patkány – a Yin-Yang chakra együttes felszabadítása és használata. Ló – a jutsu stabilitása érdekében használt kézjel, amivel könnyebben az uralmunk alá tudjuk hajtani a pusztító elemi erőt. Végül pedig az Ökör, mely a hatalmas, pusztító elemi erő felszabadításáért felelős. Azt már megtanultam, hogyan gerjesszek elektromosságot, ám eddig csak égési sérüléseket tudtam létrehozni kis felületen.
A sensei szavai alapján egy villámot kell létrehoznom, amit a föld alatt az ellenfélhez irányítok és úgy sokkolom. Az alapja ugyanaz. Elképzeltem, amint a saját chakrámat villám elemű chakrává alakítva a tenyerembe sűrítem, egyre nagyobb és nagyobb feszültséget keltve, majd azt kioldva az ellenfél -ez esetben egykori mesterem- irányába küldöm. A kézpecsétek elmutogatása után kezeimet a földre csaptam és az elképzeltek szerint próbáltam létrehozni a technikát, ám hevességemben még a kézrátétel előtt elindítottam, így a karjaimon végigfutó bizsergető érzésen kívül semmi hatása nem volt. Tehát megfelelően kell időzítenem, ha túl gyorsan engedem el, annak én láthatom kárát, ha pedig túl későn, nehéz lesz folyamatosan fenntartani a chakraátamlást, ami kell a technika létrehozásához. Minél több ideig tart, annál nagyobb a kudarc esélye. Többször elpróbáltam a mozdulatsort chakra felhasználása nélkül, hogy pontosan képes legyek létrehozni a villámot. Mikor úgy éreztem, készen állok, újra nekikezdtem és a kézpecsétel elmutogatása után, tenyereimet a földre helyezve belevezettem a villámot. Ez egy chakra testen kívüli, tárgyban való irányítással kapcsolatos chakraművelet, amit a Kakuremino no Jutsunál már megtanultam. Mégis elkövettem azt a hibát, hogy a villámot nem irányítottam, egyszerűen belevezettem a földbe, így csak egy kelletlenül sistergő, égő fűcsomót kaptam eredményül.
A következő próbálkozásomnál már megadtam az irányt, megpróbáltam belőni a kellő chakramennyiséget és irányítani még a sebességét is, amire egyértelműen nem voltam képes. Mégis, már megtett némi utat a föld alatt, ami egy villám számára nem lehet túl nagy kihívás. Ebből tudtam, hogy nem elegendő a beleadott chakra, így még keményebben kell próbálkoznom. Újabb és újabb kísérletek során sikerült Maon-sensei egyik klónjáig eljuttatni a jutsut, ám ott is csak a felszínt karcolta meg. Ekkor jöttem rá, hogy a technika befejező lépéseként el kell érni, hogy előtörjön a földből és megrázza azt. Újra elképzeltem, elejétől a végéig a folyamatot és a következő próbálkozásomnál már sikerült megrázni a klónt, ám az nem tűnt el. Tudtam, hogy a technika túl gyengére sikeredett, de már kezdtem kifáradni. Tartottam egy kis pihenőt, majd újra próbálkoztam. Újra és újra, ugyanazon metódus alapján igyekeztem eltüntetni a létrehozott Kage Bunshint. Végül csak sikerült egy füstfelhő kíséretében megszüntetnem, mire az igazi test enyhén megrázkódott, de tovább aludt. Mintha csak felé irányítottam volna. A további támadásokkal minél nagyobb erőt próbáltam belevezetni, hogy végül is a sokk hatására csak felébredjen és sikerrel jártam. Az agyába visszaáramló információk tudatták vele sikerem, ő pedig álmosan nézett az égre, észrevette, hogy túl sok idő telt el és korholóan tekintett rám. Újabb klónokat hozott létre.
- Jól van - szólt, meg sem említve diadalomat. - Most akkor különböző harci helyzetekben fogjuk gyakorolni a módszert. Meg kell tanulnod belőni a távolságot és hogy mikor alkalmazhatod pontosan a technikát. Minden egyes szint újabb kihívást vet majd eléd, így légy körültekintő. Nem biztos, hogy ezt a jutsut kell alkalmaznod.
Az egyik klónja előre lépett és sétálni kezdett felém.
- Gondolj rá úgy, mint egy időzített bombára. Még az is lehet, hogy felrobbantom, ha nem figyelsz - nevetett fel.
Sétáló tempóját figyelembe véve nem volt túl nehéz dolgom, hasonló volt, mintha csak állt volna. A következő azonban már futva érkezett, így számításba kellett vennem, mennyi utat tesz meg, mire felkészülök a technika létrehozásához. Egy rúgással az államon a földön fekve végeztem, Maon pedig rosszallóan csóválta a fejét. Erre Geninként már képesnek kellett volna lennem, így én is csak magamat hibáztathattam. Még két próba után jött a következő kihívás; miután a futó ellenfelet ártalmatlanítottam, hátulról érkezett egy alulról való vágás, ami elől gyors reflexeimnek hála ki tudtam térni, egy ugrás után a levegőben elmutogatva a kézjeleket, kézzel a földön állva megindítottam a villámot, miután rögtön el is rugaszkodtam a talajtól a következő alsó rúgás elől védekezve, majd egy szaltó után fejen rúgtam, ám a klón túl hamar vált semmivé, így kibillenve egyensúlyomból ismét a földön végeztem, ám ekkor mesterem arcán már elégedettség tükröződött. Még gyakoroltunk különböző helyzeteket és különböző szögeket. Hátulról, oldalról jövő támadások, melyeket hang alapján kellett beazonosítanom és úgy megindítanom az ellentámadást. Eltartott egy darabig, míg ezt a metódust is elsajátítottam, ám a legtöbb helyzetre már felkészültem. Voltak olyan szituációk is, amikor nem ezt a jutsut kellett alkalmaznom és az ilyen helyzeteket általában felismertem. Több pihenőt is tartottunk nap közben, ő is rászorult a szünetekre, mivel több jutsut is bevetett klónjai segítségével, hogy minél több körülményre felkészülhessek.
Végül eljött a gyakorló harc ideje. Három klónnal támadt egyidejűleg. Kettőt a Ranji Shigumi no Jutsuval fogtam le, míg a harmadik felé megindítottam a villámot. Az félreugrott egy közeli fára, én azonban mivel már láttam tőle hasonlót, végig erre számítottam; a fán felfelé vezettem a technikát, így még azon megállva is megrázta a technika és addig sokkolta, míg el nem tűnt. Korábban már csinálta ezt és úgy gondoltam, most is szándékosan tette, ugyanakkor harcnál az ellenfél nem lesz ennyire kiszámítható. Mégis, ha ismeri a technikáimat, ez volt a legmegfelelőbb menekülési útvonal, így valószínűleg erre készített fel.
A végén megpróbálkoztam egyszerre több irányba is elindítani két villámot, ám ez nem sikerült; eljutottam a képzés végéhez, megismertem a technika korlátait és képes voltam megfelelően alkalmazni azt. Lábaimat hanyagul magam elé fektetve dőltem a földre, mire Maon -önmagát nem meghazudtolva- a reggeli rituáléját végezte el és az arcomba tolta  a hátsó felét. Nem tudtam, mennyire vehetem így komolyan, de sokat segítette. Ezúttal önmagától. Éreztem magamban a fejlődést, hogy egyre többre vagyok képes és egyre közelebb is kerülök a célomhoz. De mi is volt a célom? Elég erősnek lenni, hogy újra láthassam szüleimet? Egy gyermek vágyálmai. Mégis.. Nem vágytam semmi többre, ez adott erőt nekem.
Osumi Hiroto
Osumi Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Hanabi Kedd Márc. 17 2020, 16:23

Szerbusz! 

A tanulást elfogadom, felírhatod az adatlapodra. Továbbá jóváírok neked +5chakrát

~Fujimori Asami - A valóságot ki hallucinálja? 
Hyuuga Hanabi
Hyuuga Hanabi
Kalandmester

Specializálódás : Kifogások

Adatlap
Rang: Epilepsziás viziló
Chakraszint: Tápiókapuding

Témanyitás  Osumi Hiroto Szer. Május 13 2020, 17:11

Alvó medve morgása

Alvó medve morgása // Kamu Nemurui no jutsu

A Jutsu-t tehetséggel és sok órányi önfejlesztéssel lehet megfelelően elsajátítani. A Ninjának fejlesztenie kell az érzékeit és reflexeit, hogy sose legyen védtelen. Amennyiben a ninja megfelelő szintre fejlesztette magát, elérheti, hogy még álmában sem képesek meglepni, mert érzékelni fogja a veszélyt és az ellenfelet. Ez egy olyan jutsu, amit nem lehet tökéletesen elsajátítani, mert mindig van benne hová fejlődni. A technikát éber állapotban is hasznosítani lehet, így a Fizikai támadások nem képesek meglepni a használót, legyen az Ninjutsu, Kenjutsu, Taijutsu vagy eszköz támadás.
Besorolás: A
Chakraszint: 200
Taijutsu Pont: +10
Szükséges Taijutsu pont: 40

Aznap Akita magához hívott. Hosszú ideig ez volt az utolsó alkalom, hogy megtette. Azt mondta, egy új jutsut fogok megtanulni, ami nem fog tetszeni és ami veszélyes, ám a Hokage engedélyt adott rá, bármibe is kerül. Bármibe is kerül. Nem tetszett a megfogalmazás, habár azt hittem, nem volt mitől tartanom. Pofonnal fogadott, majd nevetve azt mondta, nem elég gyorsak a reflexeim. Ezen pedig változtatni kell. Nem tudtam mire vélni a viselkedését, ám gyorsan megmagyarázta. A jutsu, amit tanítani szeretett volna, az "Alvó medve morgása" volt. Lényege pedig, hogy minden helyzetben, a környezet változásaira reagálva képesnek kell lennem megvédeni magam az érkező támadásoktól. Mekérdeztem, hogy ezt hogy lehetnék képes elsajátítani és hogy hogyan használhatnám, ha éles harcra kerül a sor, ám nem mondott többet.
Meg is kezdte az edzést egy gyors pofonnal balról, nyilván úgy gondolta, ez jó megalapozása lesz a későbbieknek. Ezt követte egy térdelés, amit könnyű szerrel ki tudtam védeni, azonban az utána érkező könyököt már nem bírtam felfogni. A padlón kötöttem ki, ahol érkezett volna az újabb rúgás, ha nem pattanok rögtön fel. Ekkor még nem éreztem, hogy mit is kellene jobban csinálnom, később azonban világossá vált. Egy Chuunin aznap küldetéssel bízott meg, ő mégsem hagyott távozni. Azt mondta, már mindent elintézett és ha elmegyek, meghalok. Így hát maradtak, bíztam benne. Egész nap, késő estig gyakoroltuk a váratlan mozdulatú támadásokat, ám mindig sikerült meglepnie. Nem tudtam kiismerni a mozgását. Nem is ez lett volna a cél, tudtam, de megpróbáltam. mert másképp nem voltam képes védeni magam. Így sem igazán.
Másnap újra a kiképzőterepen találkoztunk volna, amikor is a nekem küldetést adó Chuunin dühödt képpel rontott nekem. Nem éreztem fenyegetést felőle, de mintha támadólag lépett volna fel.
- Miattad oda az idei termés! - üvöltötte. - De most megfizetsz ezért! - Egy pofon balról. Kivédtem. Meglepődöttségemben lejjebb eresztettem a védelmem - nem akartam ellent mondani a felettesemnek, ösztönösen jött a mozdulat. Aztán egy térdelés. Ez elől nem volt menekvés. Könyök - megfogtam. Felismertem a mozdulatsort, valamint megpillantottam Akitát egy fa tetején elégedetten mosolyogni. Onnantól kezdve pedig az egész olyan volt, mint azelőtt - ugyanazok a mozdulatok, ugyanaz a harc. Rájöttem, hogy direkt küldte és hogy nyilván megfigyeltek, most pedig ugyanazokat a mozgásokat végzi, mint mestere. Nem volt olyan kecses, kicsit lassú volt, de az ereje meghaladta az övét. Mégis, könnyű volt kiszámítani őket. Aztán jöttek a kiszámíthatatlan támadások. Folyvást azon volt, hogy valami újat mutasson, ám ezekre én már felkészültem. Nem tudott újat mutatni. A sensei később elmagyarázta, hogy ahhoz, hogy ezt a technikát elsajátítsam, az alapokkal kell nagyon tisztában lennem. Erre az edzés. Később pedig nem várt támadásokkal lepnek meg, hogy valóban mindenre legyen ellenszerem. A beszélgetés közben is többször irányított felém ütést. Némelyiket kivédtem, ám némelyiket hagytam betalálni, csakhogy aztán visszatámadhassak. Ő persze fel volt készülve mindenre - könnyű szerrel kivédett mindent. Nem akartam komoly sérülést okozni neki, csupán testközelből látni a jutsu erejét. Valóban mintha érzett volna mindent. Nem tudtam meglepni.
Néhány napig a különleges, nem megszokozz harci helyzeteket gyakoroltuk - mindegyikben volt valami új, én pedig ösztönszerűen kezdtem hárítani ezeket. Ez volt az egész gyakorlás célja. Hogy nem számított támadásokra tudjak reagálni. Kiélezett harc volt már, nem fogta vissza magát taijutsuban, ami egyébként nem volt az erőssége, így nagyjából egyenrangú partnerekként nézhettünk szembe egymással. Arra azonban nem számítottam, hogy "véletlenül" rámejt egy kiképzőbábut, miközben rendet raktunk a kiképzőterepen. Még nem álltam készen mindenre és pont ez volt a lényeg. Éreznem kellett, hogy honnan érkezik támadás a legkiszámíthatatlanabb szituációkban is.
Hetekig gyakoroltunk így, aztán egyszercsak eltűnt. Azt mondta, egy hosszú küldetésre megye és addig egyedül, vagy mással kell gyakorolnom. Csakhogy ez nem volt igaz. Mindvégig ott volt és figyelt. Többször megtámadott a nyílt utcán, vagy mikor az erdőben sétáltam. Egyszer még egy küldetésre is utánam jött csak azért, hogy tesztelje a reflexeim. Rengeteg, gyorsan gyógyuló sebesülést szereztem, azonban kezdtem ráérezni a dologra; már nehéz volt meglepni. Aztán jöttek a lesből támadások. A föld alól előtörő kezek. A madárpottyantás. A támadó vakondok. Valóban mindenre fel kellett készülnöm, ám egy idő után ezek nem jelentettek kihívást. Azonban tudtam, hogy ezt a technikát soha nem lehet tökéletesen elsajátítani - mindig gyakorolni kell, ami abból áll, hogy mindig ébernek kell maradnunk. Minden egyes lesi támadás újabb tapasztalattal gazdagít. Így tehát "ellenségeket" bérelt fel ellenem, hogy még többet harcolhassak. Kidobóemberek. Banditák. Szerelmesek, akiknek belegázoltam becsületükbe. Persze az egész "tévedés" volt.
Még azt a napot is újra eljátszottuk, amikor szinte minden sarkon veszély lesett rám - és nem kapott el. A nap végi ételbe rejtett tűk azért megleptek, ám ahogy a számhoz emeltem, már dobtam is el. Ez azért nem igazi támadás volt. Azt mondta, erre nem készülhetek fel. Csak a levegő mozgására, a környezet változására vagyok képes ezzel reagálni, vagyis például a mérgekkel még mindig vigyáznom kell, ahogy minden gyanús fegyverrel is, hiszen nem tudhatom, melyik van ellátva vele. Ekkor megrúgtam az asztal alatt. Erre nem számított. Valóban mindig lehet ezzel tovább fejlődni. Valószínűleg az asztal lapja miatt nem vette észre, tudtam, hogy aljas húzás, azonban tudnom kellett, hogy ez sem véd meg mindentől.
Csakhogy itt még nem ért véget. Álmomban többször fura szagra ébredtem, mígnem végül arra, hogy alig kapok levegőt. Azonnal az ablakhoz rohantam, amin két kunai hasított be a szobába. Kitértem, ám az egyik elkapta a jobb vállamat. Nem tudtam, hogy ez igazi ellenség, vagy a Hokage valóban engedélyt ad-e ilyen kiképzésekre, azonban elégedett voltam a teljesítményemmel - korábban, ágyból felkeltve, levegő után kapkodva aligha lettem volna képes kivédeni egy ilyen támadást. Akkor azzal lettem volna elfoglalva, hogy jusson elég levegő a tüdőmbe. Később pedig konkrétan alvás közben támadott meg többször is. Kezdtem belefárani, ám az edzés gyümölcsöző volt - álmomból felkeltve is képes voltam védekezni, sőt ellentámadást végrehajtani is. Ez jelentősen megnövelte az önbizalmam, hiszen úgy éreztem, nem fognak tudni meglepni. Akita-sensei többször is eljátszotta, hogy többé már nem fog támadni, nem kell készültségben állnom, de mégis érkeztem az ütések, rúgások, ismeretlen helyről származó fegyverek, amiket fel kellett kutatni, csak hogy újabb csapdákba ejtsenek, amikből ki kellett szabadulnom. Így tehát nem csak az érzékeimet fejlesztették, hanem a különböző csapdákkal és az azok ellen való hatásos védelmekkel is megismertettek. Egy technikával gazdagabb lettem, ami bármikor a hasznomra lehet és a hasznomra is lesz. Minden körülmények között. Kissé aggódtam, hogy mindig ébernek kell lennem, ám a mester elmondta, hogy ez nem így van. Már olyan szintre fejlődtem, hogy éberség nélkül is képes leszek érzékelni a támadásokat. Vagyis, mintha csak egy hatodik érzékem lenne, bódult állapotban is képes leszek reagálni a környezet változásaira - persze ha a reflexeimet is lelassítják, akkor nem biztos, hogy képes leszek reagálni időben, ám érzékelni mindenképpen fogom. Ez azért némiképp megnyugtatott. A súlyos sebeknek gyakran rendkívül pontosnak kell lenniük, ha csak néhány milliméterre is képes vagyok kitérni előlük, már megelőzhetem a baj. Végül véget vetett az edzésnek és komolyan elhittem neki, hogy ez így is van. Habár tudtam, hogy tovább fogom bővíteni ismereteimet a tapasztalataimmal, amiket küldetések során szerzek, tudtam, hogy ő már nem tud nekem mit tanítani. Ő is tudta. Az edzés közben persze ment az élet tovább, küldetésekre jártam, találkoztam a barátaimmal. Akkor is megtámadott. Elégedett voltam magammal, a több hónapnyi edzésnek megvolt a jutalma - még soha nem tartott ilyen sokáig egy jutsu elsajátítása korábban, ám ez megtérül - egy hatalmas fegyver került a kezembe.
Osumi Hiroto
Osumi Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Nohara Rin Vas. Jún. 07 2020, 12:45

A tanulást elfogadom! Néhol találtam elírásokat, de nem zavaró mennyiségben, tetszett a sok ötlet, amit a váratlan támadásoknál kitaláltál. Ezen kívül egy apró tanács: ha az írásodat néhol tagolod jobban (egy sor szünet), akkor sokkal könnyebben átlátható lesz. Jutalmad: a technika (emiatt ugye +10 TJP pont), + 3 chakra, és + 4 TJP.

Hyuuga Emiko

Fagyasztott:
Djuka Orimi- Kút mélyén
Yurasuhina Kaiji - Előre a múltba
Hamacho Yoshitaro - A feltámadt ifjú
Nohara Rin
Nohara Rin
Kalandmester

Specializálódás : Lila

Adatlap
Szint: B
Rang: Shalalalala
Chakraszint: Chidori

Témanyitás  Osumi Hiroto Csüt. Jún. 11 2020, 14:03

Köszönöm az ellenőrzést ^^ A kaland jellegéből kifolyólag 5 pontot Pusztakezes Harcra, 7 pontot Ügyesség/Reflexre, 2 pontot pedig Gyorsaságra szeretnék elosztani.
Osumi Hiroto
Osumi Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Uchiha Kagami Csüt. Jún. 11 2020, 14:14

Hali!
Ugyanezen okból írok ide is, hogy ne tévesszen meg senkit a topic, az ellenőrzés már megtörtént, csak staff vagy km hozzászólás legyen az utolsó mindenképpen.

Plusz felírva a TJP pontok neked.
Kagami

Aamun tullen yö tarinansa kertoo

Állandó mesélések (4/4)
- Kowarii Zion

- Jelenlegi kaland: A bánya titka

- Shiawase Zouo
        - Jelenlegi kaland: Messzi földeken

- Hiroto Osumi, Gensai Hayato és Kenta Koizumo
        - Titkok, melyeket őrzünk

- Nosaru Kyoya
        - Teremtés

Szilánkok Fórumkaland
- Kiolvasztás alatt
Uchiha Kagami
Uchiha Kagami
Kalandmester

Specializálódás : Több éves posztok előkutatása

Adatlap
Szint: S+
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka

Témanyitás  Osumi Hiroto Csüt. Júl. 02 2020, 16:51

Álcázó Rejtek Technika

Meisai Gakure no Jutsu // Álcázó Rejtek Technika

Hiroto Osumi 74cee4992b6f

Ez a technika az egyik legjobb a harctéren való rejtőzködésre. A használó chakrájával folyamatosan az őt körülvevő környezet látványát sugározza ki magára, így láthatatlanná válik. Voltaképpen egy chakraburkot hoz létre a testfelületén és azt a fényt, ami a chakraburokkal érintkezik, képes elnyelni és a chakraburok egy másik pontján átalakítani. Így úgy tűnhet, mint a használó teste áttetsző lenne. Sharingan és Byakugan vagy bármilyen dojutsu ami képes látni a chakrát könnyen átlát rajta, illetve hangok és szag alapján így is meghatározható a használó holléte.
Mozgáskor a technika kissé rosszabb hatást fejt ki, mintha a használó csak egy helyben állna, hiszen a fénynek is van sebessége és a chakrát is koncentrálni kell, így mozgáskor úgy tűnik, mintha az áttetsző terület kissé mozogna, mint amikor a forró levegő délibábot hoz létre.
Chakraszint: 550
Besorolás: A

A nap magasan ragyogott az égen, mégis hűs volt a harmadik emeleti szobában. Madarak csiripelése törte csak meg a csendet, tökéletes volt az idő egy kis.. edzésre? Akita-sensei magához hívatott és tudtam, hogy vagy egy újabb jutsut akar nekem tanítani, vagy fejmosást fogok kapni.. Valamiért. El sem tudtam képzelni semmit, ami miatt megérdemeltem volna. Így tehát maradt az új technika. Lustán ugyan, de mégis izgatottan kászálódtam ki az ágyából, magamhoz vettem felszerelésemet és elindultam az erdőbe, ahol a kiképzést tartottuk a megbeszéltek szerint.
A mester már várt rám, de nem tűnt különösebben feldúltnak a késés miatt. A középkorú férfi kedvesen mosolygott, csak az a mindig észrevehető enyhe frusztráltság szedte ráncba homlokát. Hogy ezúttal miért, azt nem tudtam.
- Azokra nem lesz szükséged - mutatott a holmimra, amiket én gyorsan le is vetkőztem - ha nem szükséges, hát nem fogom tartogatni. Ahogy visszanéztem, a férfi eltűnt. Egy egyszerű Shunshinnal akar lekenyerezni? Ahogy jobban szemügyre vettem a fát, amely előtt addig állt, egy elmosódott részletet vettem észre, ami, ahogy elkezdtem sétálni, egyre inkább szembetűnt. Végül egy kunait ragadtam a ledobott felszerelésből és a cél felé hajítottam. Röptében kapta el a fegyvert és a jutsuja megszűnt.
- Nos igen, még én sem vagyok igazán a mestere - szabadkozott -, de úgy véltem, ez hasznodra válhat. Mondd csak, hány küldetést nem tudtál teljesíteni, amiért nem volt megfelelő rejtőzködő technika a tarsolyodban?
- Egyet sem? - Kérdeztem elgondolkodva. Valóban, akármilyen hasznosnak is tűnt az elsajátítása, még egyszer sem lett volna rá szükségem. Ami nem azt jelenti, hogy a jövőben nem lesz.
- Ooh, ezt nem tudtam - mondta huzakodva, ám végül beletörődött. Tudtam, hogy azt tervezi, mégis elküld majd egy ilyenre. - Mégis, amíg észre nem vettél, könnyedén megtámadhattalak volna.
Szadista. Ő is. De mégsem tette, így most ez valamivel talán könnyebb lesz. Most nem a harcon lesz a hangsúly, hanem talán annak elkerülésén.
- Mit gondolsz, mi a technika alapja? - Tért rögtön a lényegre.
- Őőő, fogalmam sincs - feleltem őszintén. - A Henge no Jutsuhoz hasonló? Megváltoztatja az alakját és...
- Igen, a Henge no Jutsuhoz hasonló. Azonban nem változtatom meg az alakom. Hogyan hozod létre a Transzformációs Technikát?
- Egy chakraburkot hozok létre a testfelületemen, melyet aztán megváltoztatok, hogy úgy nézzen, ki mint valaki más.
- Pontosan. Itt egy ugyanilyen chakraburkot kell létrehoznod, azonban ennek el kell nyelnie az összes fényt. Mindent.
Így tehát úgy tettem, ahogy ő magyarázott. Hosszasan beszélt a fény tulajdonságairól, aminek nem láttam túl sok hasznát. Tulajdonképpen, csak a chakrámmal el kell nyelnem a fényt és megtalálni a megfelelő mértéket, nem igaz?
Így tehát hozzákezdtem. Létrehoztam testfelületemen a chakraburkot, melynek célja a fény elnyelése lett volna. Először a vörös. Aztán a zöld. Majd pedig a kék. Jó pár próbálkozásba beletelt, mire eredményt értem el és én végig remegtem, aminek nem tudtam megmondani az okát. Hosszasan igyekeztem valamiféle hatást elérni, azonban ez nem olyan volt, mint egy tűztechnika, ennek nem tudtam ellenőrizni a sikerességét és még csak azt sem tudtam, hogy közel járok-e. Talán jobban oda kellett volna figyelnem arra, amit mond.. De nem, igyekeztem a saját tapasztalataim alapján továbbhaladni. Ahogy megpróbáltam elnyelni a különböző hullámhosszú fényt, észrevettem kezemen, ahogy a színe megváltozik. Először megrémültem, aztán rájöttem, hogy ez a jutsu hatása. Tehát így kell beleolvadni a környezetbe. Fel kell vennem a színét. Sokáig nem voltam képes akaratommal megváltoztatni a kinézetemet ezzel a módszerrel, azonban egyre inkább ráéreztem - minél többet gyakoroltam, annál közelebb kerültem ahhoz a színhez, amit szerettem volna elérni.
- Mára ennyi elég lesz - szólt Akita-sensei, pedig még csak a délután közepén jártunk. Aztán észrevettem, mennyire kimerültem. - Ideje hazamenned. Elkísérjelek? - Kérdezte aggódva.
- Megvagyok - feleltem, ám valóban kissé szédültem.
Másnap ugyanott, ugyanakkor találkoztunk és folytattam az edzést. Éjjel alaposan átgondoltam a dolgokat és főleg azt, hogy mikor értem el sikereket. Már az első pár kísérletnél sikerült újra azt a színt felvennem, amit szerettem volna. Lassan a szivárvány összes színében pompáztam és akaratom szerint. Sőt, valóban egyszerre az összes színt megjelentettem magamon. Mesterem csak húzta a száját, én pedig újra észrevettem a remegést.
- Hazamehetsz - szólt lemondóan. - Mára ennyi volt.
Valóban ilyen megerőltető a jutsu? Lehet nem kellett volna szórakoznom és a technika elsajátítására kellett volna koncentrálnom. De ez is egy jó trükk, nem? Ha másnak nem is, elterelésnek használhatom. Ezúttal úgy éreztem, kezemben a technika, már csak arra kell alkalmaznom, amire kitalálták.
Újabb nap, újabb edzés. Ezúttal már megpróbáltam a fa színét felvenni.
- Nem jó - rótt le és végre elkezdett magyarázni. - Megmondtam, hogy a fényt nyeld el. Az összeset.
Úgy tettem, ahogy mondta. Nem tudtam, milyen eredményt kellene várnom, azonban már képessé váltam az elnyelésére. Halványan derengtem és Akita alig bírta visszafogni a nevetését.
- Mi olyan vicces? - Kérdeztem.
- Nézd meg magad. - Elővett egy tükröt, így teljes valójában láthattam a technika hatását. Mivel elnyeltem az összes, a chakraburokra érkező fényt, testem teljesen feketévé vált. Ahogy megmozdultam, a hatás torzult. A fejem kibukkant a sötétségből, a testem azonban ugyanolyan fekete maradt. Ahogy több elmozgást végeztem, egyre inkább egy szellemalakra hasonlítottam.
- Ha egy kirigakurei szívébe próbálnál beférkőzni, talán működne is - nevetett, aztán rájött, hogy mit mondott. - Nem úgy értettem - mondta megbánóan. Engem azonban nem érdekelt. Már rég nem kirigakureinek tartottam magam.
- Semmi baj - zártam volna rövidre.
- De, van baj. - Újra megjelentek a barázdák a homlokán. - Nem szabadna ilyeneket mondanom, nekem nem. Nem csak miattad, békeidő van.
Végül összeestem a kimerültségtől és megegyeztünk, hogy aznapra elég lesz ennyi.
Reggel újra a megszokott helyen találkoztunk, ám ezúttal nekidőlt egy fának és úgy akart beszélni.
- Szerinted miért váltál feketévé?
- Mert elnyelődött az összes burokra érkező fény - próbáltam hozzáértően mondani.
- És hogyan lehetne, hogy beleolvadj a környezetbe?
- A környezetem színét kellene visszavernem.
- Majdnem. De hogyan?
- Hát, csak a fa színét kell felvennem.
- Azt már próbáltad. De képes lennél mindig tökéletesen beleolvadni téged körülvevőkbe? Például egy színes festménybe?
- Nem...
- A chakraburokkal érintkező fényt el kell nyelni és a burok egy másik pontján kiengedni.
- Vagyis mintha a mögülünk visszaverődő fényt próbálnánk magunkra erőltetni?
- Így van.
- És ezt folyamatosan fenn kell tartani, folyamatosan irányítani?
- Pontosan - próbált egy bátorító mosolyt magára erőltetni.
Innentől sokkal könnyebben ment minden. Végre megértettem, hogy működik a technika és megpróbáltam az elmondottak szerint eljárni, csakhogy ez a gyakorlatban sokkal nehezebbnek bizonyult. Most, hogy nem csak elnyelni próbáltam a fényt, testem leginkább ugyanolyan maradt, mint amilyen volt. Láttam, mert végig tükörrel edzettünk. Hosszú órák után voltam csak képes felvenni a hátulról visszaverődő fényt és akkor is inkább hasonlítottam egy szellemre.
Végül napok múltán képes voltam eredményt felmutatni; beleolvadtam környezetembe és nem lehetett látni a fa előtt álló testemet. A tükörben, mikor megmozdultam, továbbra is mintha egy szellemképet láttam volna. Ezen kellett csiszolni. Hosszú és kemény edzéssel képes voltam kiküszöbölni a felmerülő problémákat és már mozgás közben is elértem a délibáb-hatást. Aztán meg kellett próbálnom futva. Folyamatosan elnyelni a fényt és a chakraburok több különböző pontján átalakítani. Úgy-ahogy haladást értem el, már mozgás közben is nehéz lett volna észrevenni mesterem szerint. Én persze láttam magamat, igaz, én azt is tudtam, mire kell figyelnem. Végül mesterem befejezettnek tekintette az edzést. Azonban én még mindig remegtem a technika használatától.
- Ahogy harc közben egyre többet alkalmazod, majd hozzászoksz.
Én azonban nem értem be ennyivel. Harc közben nem engedhetek meg magamnak ilyen hibákat. Minden nap kijártam és a taijutsu-edzésem részéve tettem a láthatatlanságot. Többeket megkértem, hogy ellenőrizzék, látnak-e. Gyakran meg is ijesztettem őket. Először nem sok siker fogadott, ám ahogy egyre inkább ráéreztem, egyre többen mondták, hogy az ütések-rúgások közben sem láttak semmit, csak néha egy elmosódott árnyat, majd az ütés helyét. Ekkor már valóban úgy éreztem, hogy elég lesz és a remegés is abbamart a használat közben.
- Ne feledd, hogy az ez nem rejt el teljesen. A dojutsuk, melyek látják a chakraáramlást, könnyedén átlátnak majd rajtad. - Adta ki az utolsó okítást Akita-sensei. - Valamint a hangodat és szagodat sem tudod elrejteni. Figyelned kell a légzésedre.
Ezekre azonban már a jutsu elsajátítása közben rájöttem, így ezt a kis fejmosást dicséretként értelmeztem.
Osumi Hiroto
Osumi Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Nohara Rin Szomb. Júl. 25 2020, 19:31

Hello! A tanulás maga rendben volt, egy edzés volt leírva, én kicsit hiányoltam a karakter jelleméhez, életéhez kapcsolható részletet, de ez nem elvárás, ez már csak személyes dolog. Külön jó volt azonban, hogy figyelembe vetted, hogy a karaktered még csak éppen túllépte a hozzá szükséges minimum chakra szintet. Így tovább^^! Jutalmas a technika mellé: +2 tjp, +4 chakra. A TJP-t megírhatod, hogy mire szeretnéd rakni, vagy egyelőre akár nem is muszáj elosztanod.

Hyuuga Emiko

Fagyasztott:
Djuka Orimi- Kút mélyén
Yurasuhina Kaiji - Előre a múltba
Hamacho Yoshitaro - A feltámadt ifjú
Nohara Rin
Nohara Rin
Kalandmester

Specializálódás : Lila

Adatlap
Szint: B
Rang: Shalalalala
Chakraszint: Chidori

Témanyitás  Osumi Hiroto Szomb. Feb. 20 2021, 12:52

Sárkány Kémkedő Technika

Tatsu Teichi no Jutsu // Sárkány Kémkedő Technika
A technika hasonlít a Harmadik Szem technikára, ám előkészületében eltér tőle.
A metódus itt is megegyezik a Harmadik Szem technikáéval, ám ez a jutsu egy meghatározott és megjelölt ponton hozható létre. Itt egy chakrával, fizikai kontaktus során elhelyezett chakrapontot kell elhelyezni, ahol majd a használó létrehozza a Harmadik Szem működési elvénél megismert chakraszemet. Ez a szem kapcsolatba hozható a látóidegekkel bármikor és bárhol.
A technika erőssége a Harmadik Szemmel ellentétben, hogy jóformán elég chakrát használva a világon bárhol kapcsolatba lehet lépni egy pontra elhelyezett Tatsu Teichi no Jutsuval, ám ez a technika nem mobilis, nem mozgatható és nem helyezhető át, csupán több pon is felállítható!
Chakraszint: 300
Besorolás: B

- Jó szó-ra-ko-zást - nyomta az arcomba egykori nevelőm a plakettet úgy, hogy már nem is láthattam a nő körvonalait. Csak a cirkusz hirdetése volt a szemem előtt, egy még számomra is félelmetesnek tűnő vak bohóc, aki éppen zsonglőrködött, miközben egy tigris harapdálta a cipőjét és egy tűzkarikán át egy szekér akarta éppen elütni - mindezt persze csupán csak a tömegek szórakoztatására.
- Mondtam már, hogy nem érdekel.. "Anya". - Most kissé valóban úgy viselkedett, mint mikor még egy háztartásban éltünk és el kellett játszanunk az összetartó családot. De ma már más volt a helyzet és ez szívszorítóan üressé tett. Annyira, hogy akár be is adtam volna a derekam, ha lett volna kivel elmennem, azonban a nő úgy indított, hogy sajnos nem ér rá aznap, de már megvette a jegyet, ezért elmehetnék helyette.
A cirkusz az egyszerű népek szórakoztatására létrehozott létesítmény volt, ninjákat nem is sűrűn engedtek be. Ha el is mentem volna, inkognitóban kellett volna tennem, elvégre egy shinobit, aki valószínűleg mindenre képes, amire ők is, hogyan nyűgözhetne le egy kis tűzfújás, amit eleve nagy eséllyel nem is egyszerű emberek hajtottak végre.
- De nem szabad egész nap a szobában kuksolnod, különben bepunnyadsz. Ideje szórakoznod egy kicsit. Ha Ai itt lenne.. Ő is ezt szeretné.
- Ha Ai itt lenne, akkor lenne kivel mennem, akit talán még le is nyűgözne. - Az Ai nevet kimondva egy árny futott át arcomon, ahogy lehorgasztottam fejemet, de még rosszabbul érintett, hogy sejtettem, ő is hasonló cipőben járna mint én. De legalább megpróbálná feledtetni az érzést és eljátszani, hogy élvezi a műsort. - Amúgy is.. Mi újat tudnának mutatni nekem? És milyen név az, hogy Öngyilkos cirkusz?
- Ha nem, hát nem.. - Mondta lemondóan az asszony. - Különben meg.. Van itt valami, amit Ai küldött neked. - Döbbenetemnél csak az a meglepettség volt nagyobb, ami akkor ült ki az arcomra, mikor megláttam, mi az, amit a kezében tart. Nagyapám régi naplója volt az, amit egyszer a padláson találtam meg és tele volt erősebbnél erősebb jutsukkal.
- Hogy került ez hozzá? - Kérdeztem sötéten.
- Azt.. Azt nem tudom - felelte elbizonytalanodva a másik. - Csak annyit mondott, hogy használj ki minden lehetőséget. Ha itt lenne, segítene.
Bánat lett úrrá rajtam, amit észrevéve a nő szabadkozni is kezdett, hogy dolga van és el kell mennie. Miután elhagyta a házamat, egy darabig csak néztem a a megsárgult naplót és elképzelésem sem volt, hogy kerülhetett ez ahhoz a lányhoz. Ezek szerint Kirigakuréban van, de.. Miért? A másik, ami zavart egy kissé, az maga a tény volt, hogy a kezemben tartottam nagyapám írásait. Egy darab.. Belőle.
Nem hagytam, hogy sokáig kísértsen a mélabú, fellapoztam a kötetet, ám lelkesedésem hamar unalommá silányult, ahogy végiglapoztam a régi fóliánson. Pusztító, nagy erejű jutsuk voltak benne, vagy egy olyan fejezetet nézem végig. Nem volt kedvem most segítség nélkül ilyen bonyolult technikákat elsajátítanom. A jegyre néztem, amit egykori nevelőm hagyott itt, annak reményében, hogy én hasznát veszem és úgy döntöttem, megfogadom Ai tanácsát.

- Nézzék csak, nézzek! Hogy hogy nyeli el a tüzet a Lángevő! - hallatszott a porondmester hangja, aki mintha mindenféle megerőltetés nélkül szólt volna mindenkihez a teremben. Utsusemi no Jutsu lehetett, a nagyapja naplója szerint. Bár a trükkjére maga is rájött volna. A mutatvány maga azonban érdekes volt, az összes közül csak ennek a nyitjára nem jött rá. Vajon lehet, hogy nem is ninjaképességet használtak?
- És most.. Amire mindenki várt! A mindentislátó szem! - jelentette be a következő produkciót. - A műsor elején adtunk önöknek egy darab papírt és egy tollat. Most arra kérem önöket, írják rá egy kívánságukat, amit a nagynevű Mouin fog kitalálni, belelátva a lelkükbe, áskálódva a múltjukban, jelenükben és jövőjükben. Kérek mindenkit, hogy csak a saját kívánságát írja le és mindenkitől csendet kérnék.
Mivel megkértek és kelléket is adtak hozzá, én is részt vettem a dologban. Persze nem volt nehéz rájönni a dolog nyitjára.. Nyilván az összes tollat vagy papírt érzékelte, így nem volt nehéz kitalálni, ki mit írt. Akkor is, nem mindennapi érzékek kellettek, hogy mindenkit egyszerre megfigyeljen. Meglepődtem, ahogy a lapról, amire írtam, egy név köszönt vissza: Ai. Mosolyogva korholva magam megráztam a fejem és visszafordítottam tekintetem az utolsó produkcióra.
- Most pedig.. Tegye fel a kezét, aki szeretné, hogy kívánsága napvilágra kerüljön, aki nem fél kifejezni vágyait és a nagy Mouin ki fogja találni, mit az óhaja és.. Megpróbálja teljesíteni - fejezte be sejtelmesen. Néhány kéz a magasba emelkedett és végül egy nő emelkedett fel, mikor rámutattak.
Mouin egy "rituálét" hajtott végre, ami után meg is adta a választ: "Autogram".
- Legyen hát! - kiáltotta a porondmester, ezúttal saját hangján. - Autogram mindenkinek a cirkuszban! - A közönség állva tapsolt. Mindenki, kivéve én. Én saját összegyűrt papírlapomat dobtam a semmibe és beálltam a sor végére. Nem lett volna igazságos, ha valószínűleg a legnagyobb állóképességű egyén a sor végére kényszerít egyszerű embereket.
Ahogy elfogyott a tömeg és már csak én maradtam, a Muon Satsujinnal közelítettem meg a férfit. Tudnom kellett, hogy valóban mindent lát-e.
- Kérlek add ide a cilinderemet - mondta az meg sem fordulva a közeledő idegent érzékelve. Tehát valóban lát.
- Te nem tűntél túl elragadtatottnak a mutatványomtól - sóhajtott, miután megkapta, amire vágyott. - Miért nem?
- Ninja vagyok - feleltem, mire csak egy mosollyal válaszolt.
- És mit gondolsz, mi a trükk mögötte?
- A toll.. Érzékeli a mozgásukat és feldolgozza, aztán..
- Nem-nem. Mindenki mögé -ahogy az ajtó fölé is- elhelyeztem egy chakrapontot, amin keresztül képes vagyok látni.
- Ooh.. - Ostobának éreztem magam, amiért nagyzoló módon próbáltam rájönni a titok nyitjára.
- Meg akarod tanulni?
- Huh? - Nyögtem ki akaratlanul is.
- A technikát.. Meg akarod tanulni?
Próbáltam visszaemlékezni nagyapám naplójára, de nem emlékszem, hogy említést tett volna erről a jutsuról. Nem is tűnt túl bonyolultnak.
- Miért segítene? - Kérdeztem kétkedve.
- Egyetlen feltétellel segítek - szólt komolyan. - Ha kapok tőled egy szívből jövő tapsot a végén.
- Rendbeeen - nyújtottam el a szót. Nem voltam biztos benne, hogy képes leszek rá.
- Pompás. Kezdjünk is hozzá. A technikához sima felülettel való érintkezés szükséges. Érj hozzá valamihez. - Egy sárkányfejet ábrázoló szobor tűnt a legközelebbi használható felszínnek, így a két szemére tettem ujjaimat.
- Először a chakrapontot kell elhelyezned, a többit elmagyarázom később - mondta a férfi, miközben pakolt. Láthatóan csak addig tervezte okításomat, amíg útnak nem indulnak, nem akart több időt vesztegetni. - Hagyj rajta egy chakralenyomatot.
Nem voltam biztos benne, pontosan mit is vár tőlem. Ujjaimon át chakrát áramoltattam a szemekbe, azonban nem éreztem úgy, hogy bármiféle kapcsolat létrejött volna a szobor ér köztem. Chakrát szabadítottam fel, egyre többet és többet, belevezettem a sárkányfejbe, közel álltam tűréshatáromhoz, amikor Mouin végre leállított.
- Nem jól állsz hozzá - magyarázta. - Azt gondolom tudod, miből áll össze a chakra... - Remek. Már hülyének is néz. Persze nagy bűvész volt, de én is ninja vagyok.
- Igen - feleltem kelletlenül.
- Képzeld el úgy a chakrát mint a lelked egy darabját. Talán nem is áll olyan távol az igazságtól - vakarta meg az állát. - Hagytad már ott a lelked egy részét valahol? - Nézett rám sokatmondón. Talán látta a papíromat.
- Igen - mondtam vonakodva.
- Remek - csapta össze a tenyerét. - Mármint.. Nem úgy értettem.
- Semmi gond - nyugtattam meg egy megbocsájtó mosollyal.
- Tehát.. - kezdett bele ismét. - Képzeld el, hogy a lelked egy részét, ami most a chakrád, ott hagyod azon a két ponton. Szabadulj meg tőle. Rázd le magadról. Hagyd ott. De maradj kapcsolatban vele. Próbáld meg.
Megpróbáltam. Összeszedtem a chakrámat és a két pontra fókuszálva megpróbáltam elképzelni, hogy otthagyom a chakrámat, leszabdalom lelkem egy részét és a két pontra helyezem, örök mementóként szolgálva tettemre. Hosszú, elnyújtott pillanatig húztam le ujjaimat a két szemen, azonban ahogy elhúztam a kezem, megpróbáltam -csakúgy mint lelkem elveszett részeivel- kapcsolatban maradni. Megpróbáltam és sikerült. A férfi elégedett mosollyal nyugtázta, mintha csak észrevette volna, hogy sikerült. Valószínűleg az arckifejezésem árulta el neki.
- Már csak az a dolgod, hogy..
Nem is figyelve rá újra megkíséreltem, ezúttal már a Harmadik szemnél ismert módszerrel megalkotva a látóteret, "lelkem" egy részét erre a mezőre bíztam rá, hogy mikor szükség lesz rá, megfigyelhessem, mi zajlik a mementó színhelyén. Nem volt egyszerű. Két dolgot kellett egyszerre működésbe hoznom úgy, hogy összehangoltan működjenek. A chakrám "leszakított" részét látásra kényszerítettem. Rengeteg próbálkozásba került, míg ez sikerült és én csak reméltem, hogy tanítóm nem távozik a folyamat közben. Ugyanis sok időbe telt, míg megfelelően ráéreztem, hogyan is kellene működésre bírni. Szerencsére már volt tapasztalatom a Harmadik szemmel, így az egész sokkal könnyebben ment, mint amúgy kellett volna. A cirkuszi mutatványos le is volt nyűgözve a gyors haladás által. Elismerően bólogatott, de nem szólr semmit.
Ezután már csak az volt a dolgom, hogy újra kapcsolatba lépjek ezzel az elhagyott energiával. Létrehoztam a hálózatot és ahogy szembenéztem magammal, azonnal a szemeimhez kaptam a kezem. Nem azért, mert olyan csúnya látvány fogadott.. De nem voltam felkészülve. A Daison no Menél már hozzászoktam a harmadik látótérhez, de ez egészen más volt. Sokkal élethűbb. Mintha az agyamba vájtak volna egy gödröt és oda pakolták volna az extra információt. Az eddig jó tanácsokkal szolgáló férfi most csak egyszerűen kuncogott. Valószínűleg a szívére vette, hogy az előbb figyelmen kívül hagytam.. Ezzel azonban már magamnak kellett boldogulnom. Megpróbáltam az agyamban lévő mély gödröt a szemem által látottak mellé helyezni, illetve először csukott szemmel azok helyett látni. Homályosan ugyan, de sikerült. Miután "finomhangoltam" az élességet, lassan megpróbáltam nyitott szemmel is látni a harmadik látómezőmön keresztül. Ez sokkal nehezebb feladatnak bizonyult és egy idő után úgy voltam vele, hogy talán a kémleléshez elég lesz a csukott szem is, elvégre baj esetére ott van a Kamu Nemurui. Azonban én nem elégedtem meg ennyivel. Hosszú gyakorlatok után elértem, hogy akárcsak a másik jutsu esetében, ezzel is láthassak nyitott szemmel is.
Megkönnyebbülésemben szívből jövő tapsban részesítettem a mutatványost, aki egy mély meghajlás után elindult a kijárat felé. Csak ekkor vettem észre, hogy már rég összepakolt és a többiek unott képpel vártak rá. Kissé elszégyellve magam köszöntem meg a tanítást és kértem elnézést a késlekedésért, amire csak legyintettek és végül elbúcsúztunk.
Osumi Hiroto
Osumi Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Uchiha Kagami Hétf. Márc. 01 2021, 17:15

Hali!

Belenyúltál és jó értelemben. A Tatsu Teichi az egyik kedvenc technikám a listából, a cirkuszos téma pedig detto magy favorit (éljen Darren Shan). Jól felépítetted, a sztori tetszett is mellé. Mindig szeretem, ha valami nem csak száraz tanulás. Jutalmad +9 chakra és +9 TJP.

Állandó mesélések (4/4)
- Kowarii Zion

- Shiawase Zouo

- Nosaru Kyoya
        - Teremtés

Szilánkok Fórumkaland
- Kiolvasztás alatt
Uchiha Kagami
Uchiha Kagami
Kalandmester

Adatlap

Témanyitás  Osumi Hiroto Csüt. Szept. 22 2022, 15:23

Pusztító Pokol

//Kagami adott rá engedélyt, hogy -mivel elvileg már csak egy poszt kellett volna a fagyasztott kalandban megtanulni- itt tanulhassam meg néhány sorban megemlítve a Katon: Endant.//

Katon: Gouka Mekkyaku // Tűz elem: Pusztító Pokol
Hiroto Osumi Gouka_11
A használó száján keresztül egy lángcsóvát fúj ki, mely igen szélesre kiterjed, felperzselve ezzel mindent, ami elé kerül. Nagy létszámú tömeg ellen kiváló.
Chakraszint: 700
Besorolás: S
Használója: Uchiha Madara

Katon: Endan // Tűzelem: Tűzlabda
Hiroto Osumi Endan_10
Ebból a Jutsuból lett kifejlesztve a Goukakyuu. Jóval gyengébb, mint későbbi változata, és jóval kisebb is. Nem mondhatni, hogy halálos Jutsu, de dolgokat begyújtani vele tökéletes, valamint ha közvetlen közelről kapja be valaki, akkor durva égési sérüléseket lehet vele szerezni. Az egyik legalapvetőbb Katon ninjutsu.
Kézjelek: Tigris, Kígyó, Kos, Majom
Chakraszint: 120
Besorolás: D
Használója: Jiraiya
Hirotonak jó ideje nem volt már alkalma a nagyapja naplóját, vagy igazából bármi mást tanulmányoznia és az unalom beette magát a mindennapjaiba. Ezért hát úgy határozott, ideje tenni valamit ez ellen és valami mások -a falu- számára is hasznos tevékenységgel elfoglalnia magát. Nem mintha sok kedve lett volna hozzá, de ez volt a kötelessége.
Remegő kezekkel -amit nem a félelem, vagy a kétség okozott, hanem az áhítat, hiszen nagyapjáról volt szó, akiről semmit nem tudott- elővette hát a papírhalmazt és tanulmányozni kezdte tartalmát. Sok érdekességet talált benne, de hirtelen megugró ereje miatt úgy döntött, hogy illő volna már valami pusztítóbbat is beletennie a repertoárjába ahelyett, hogy a hajtrükkjeivel kreatívkodna. Mert bár az megállja a helyét egy cirkuszban, másokat nem fog tudni mindig megvédeni vele.
A napló furcsán volt jegyezve, a bejegyzések közt nem volt látható összefüggés - talán olyan sorrendben írta bele őket, ahogyan találkozott velük? Vagy azzal van összefüggésben, hogy milyen hatással voltak rá? Akárhogy is, soká tartott, mire megtalált egy elégségesen pusztító, még ha nem is sokoldalú technikát. Most pont egy ilyenre volt szüksége.
Amit olvasott azonban.. aggodalommal töltötte el. A napló -minden bizonnyal igaz- tanúsága szerint a jutsut maga Uchiha Madara használta, a legendás shinobi, aki.. nos, mindenki ismeri a történetét. Megpróbálta kizárni fejéből a vészjósló gondolatot, hogy vannak veszélyes dolgok, amiket jobb érintetlenül hagyni és a technikára fókuszált, mely hasznos lehet még a későbbiekben, főleg mivel hasonlót keresett.
Elolvasott a leírást, a hatást, chakramanipulációs megjegyzéseket és azon gondolkodott, vajon a nagyapja vajon honnan ismerhetett ilyen veszélyes jutsut.. de ez most nem számított annyira, hogy nagyon elmélyüljön a kérdésekben. Az illusztrációt szemlélte mohón és hamar rájött, hogy fogalma sincs, hogyan kellene nekilátni a megtanulásának. Az egész olyannak tűnt, mint egy lehetetlennek tűnő technika, amit csak a legendákból ismert mitikus shinobik sajátíthattak el.
De az ő koruk már lejárt is itt volt az ideje újabb legendákat írni... Ezért magához vette a jegyzeteket és útnak indult. Útközben azon gondolkodott, hogyan kellene hozzáállnia, hozzákezdenie az egész procedúrához. Egy olyan helyet keresett, ahol kevés volt a fa -olyat, ahol egyáltalán nem volt- és nem zavart senkit a pusztító technika.
Úgy félórányi séta után a gondolataiba merülve talált is egy elszigetelt, kihalt pusztaszerűséget - hasonlított a falu mostani kétségbeejtő állapotához, csak ott nem díjazták volna a mutatványait. A Hullámok Országa-beli kiruccanására gondolva eszébe jutott, milyen képzetlen is volt, mikor első elemét feloldotta. Most pedig egy ilyen hihetetlen technikát próbál elsajátítani. A leküzdendő akadály puszta súlya olyan letaglózó erővel bírt rá, hogy lábai megremegtek, a földre roskadt és könnyeit visszatartva bámult a semmibe. De nem adhatta fel. Soha nem adta fel. Felkelt, mélyet szippantott a tiszta levegőből és érezte, hogy érzékei felfrissülnek, agya kitisztul.
Tényleg, azt a technikát még mindig nem sajátította el.. Talán jobb lenne az alapoktól kezdeni. Visszaemlékezett, hogyan próbált meg rájönni a jutsu fortélyaira, milyen nehézségekbe ütközött és hol hibázott. Először is nem tágította ki a tüdejét a chakrája segítségével. Ez fontos. Ha valaki sokat akar, de nem bírja, meghalhat. Oda kell figyelni a légzésére. Azóta sokkal tapasztaltabb lett, több Katon technikát is megismert, így az alapjaival tisztában volt - a levegőbe éréskor felszabadítja tűz elemű chakráját, ami begyullad és tűzgolyó jön létre. Az egyik kedvenc támadása lehetne, de elhanyagolta. A kézpecsétekkel kezdte. Talán sikerült is volna, ha nem a technika erősebb és sokban módosított változatánál, a Kaen Senpuunál gyakorolt metódust veszi alapul. Így azonban újra és újra kellett próbálkoznia vele, amíg meg nem találta a megfelelő chakrairányítási műveleteket, az arányokat. Az eredmény így is egy elhaló tűzgömböc volt, ám már félúton járt a sikerhez. Nem akarta kimeríteni magát, de úgy volt vele, hogy most két legyet süthet meg egy fújásra, így tovább csinálta, amíg ötödször egyhuzamban nem sikerült a technikát maradéktalanul kiviteleznie.
Elégedetten dőlt le a földre, átkozva a döntését, hogy egy ennél jóval komolyabb jutsut is el akar most sajátítani. Akárhogy is, Katon: Endan letudva. Az alapok elsajátítva. Nem mintha köze lenne egymáshoz a két technikának, ugye?
Már eleve fáradtan a korábbiaktól, de az elszántságtól csillogó tekintettel állt neki a technikának. Először is megpróbálta a naplóból tanult információkkal kiegészíteni saját tudását a tűz alapú jutskról, ami természetesen kudarcba fulladt. Nem volt elég ismerete a jutsuról, egy rajzot és néhány szót leszámítva. Fogalma sem volt, hogy terjessze a ki a technikát ilyen szélesre, de voltak ötletei. Először is nagyobb hőt engedett ki folyamatosan, hátha az kiszorítja a többit, ám ez nem járt sikerrel. Ezután többet, jóval több chakrával próbálkozott. Folyamatosan áramoltatta, exponenciálisan megnövelve a kiengedett chakramennyiséget, ám ez sem működött, csupán annyit ért el vele, hogy megpörkölte saját magát, kis híján felgyújtva a pólóját és szája feldagadt. Már majdnem ott volt, hogy nem éri meg a fájdalmat, hiszen ki tudja mennyi sikerrel fog járni, de még a chakrája felét sem használta el egyelőre. Nehéz volt összehozni a chakrakiáramlást magával a technikai résszel, amit még mindig nem egészen értett. Végső elkeseredésében és sok újabb próbálkozás után elkezdte jobbra-balra forgatni a fejét, hátha így kiterjesztheti a technikát, vagy a saját módján jöhet rá a nyitjára, legjobb tudását beleadva az arányok megtalálására, ám ennek eredménye majdnem az lett, hogy félrenyelte a tüzet, ami végzetes hibának is bizonyulhatott volna. Nem történt meg, de egy pillanatra hátrahőkölt, tudván, hogy ostoba aggodalma majdnem a vesztét okozta. Valahogy úgy gondolta, hogy elért már erre a szintre, de talán még az ereje sincs meg hozzá.
- Megvan hozzá az erőd - jelentette ki egy határozott hang a háta mögül.
Akita? De ez hogy lehet? Nem is hallotta a közeledtét. Ennyire belemerültem volna a gyakorlásba?
- Megvan hozzá az erőd, de rosszul tekintesz a technikára. - Megfordulva meghajoltam, ám ő csak legyintett egyet. - Ha több hőt, vagy erősebb chakrát vezetsz bele, az nem vezet semmire, csak egy másik irányba mész el. A probléma az elgondolással van. A legegyszerűbben úgy tudom elmagyarázni, ha két másik technikát veszünk alapul: egy tűz eleműt és egy víz eleműt. Az egyik legyűri a másikat, ha úgy tetszik, "kiszorítja a létezésből". Nem így tanultad igaz? Bolondságnak is hangzik, de ez a technikád alapja. Valaminek ki kell szorítani az előzőt. Hattal próbálkoznék a helyedben.
Hiroto először csak pislogott, hogy miről beszélhet a sensei-e, aztán ahogy távozott, szép lassan kezdett körvonalazódni szavainak értelme. Ha erre nem egy technikaként tekint, hanem több kisebb rész összerakásaként.. Újra rápillantott a füzetre, ahol látta, hogy a rajz bizonyos részein halványabb és a tűz maga "beesik" néhány ponton. Ekkor sikerült megértenie, mire is gondolt a mester.
- Köszönöm! - kiáltott utána, bár ő már valószínűleg rég hallótávolságon kívül járt. Mégis, mint egy jelzés, felemelte a kezét búcsúzóul és rendíthetetlenül haladt tovább. A fiú tudta, hogy neki is ezt kell tennie. Bár még mindig nem tudta, mit keresett itt a másik.
Ha egy nagy helyett több kisebb tűzcsóvával próbálkozna, akkor talán sikerülhet. Ennek a mentén próbálkozott hát a technikával, összeszedte minden erejét és.. egy kis füst kilehelése után rájött, hogy elfogyott a chakrája. Kimerülten battyogott haza és másnap visszatért ugyanerre a helyszínre.
Itt ismét végiggondolta, mit is kell csinálnia, az összes részfolyamatot. Először egy kis tűzgolyóval kezdett, majd azt félig elengedve jött a másik, hogy kiszorítsa az előzőt. Türelmetlen volt, hirtelen cselekedett és a kettő inkább eggyé olvadt, semmint hogy kiszorítsák egymást. De ez már fél siker volt, látta, hogy a horizonton elvált a két golyó és ez így működni fog... Ezt próbálta újra is újra, először csak kis sorokat alkotva, majd több chakrát felhasználva egyre nagyobb tüzet létrehozva, mely egyre inkább kiszélesedett a több tűzgolyó hozzáadásával. Három volt a maximum, amikor arra a napra ismét felhasználta összes tartalékát, így kénytelen volt pihenni.
A harmadik napon összerakta az eddig tanultakat és először öt, majd hat kis tűzgolyót sikerült egymás mellé raknia, szép sorban sorakoztak előtte, majd egyre kisebbek lettek, ahogy távolodni kezdtek.. Ezután már csak a méretükkel kellett foglalkozni. Jóval nagyobbra kellett csinálnia a technikát, hogy pusztító ereje méltó legyen Madara nevéhez.. Így tehát megpróbálta több chakra felhasználásával, az arányokon kissé változtatva létrehozni a jutsut. Tulajdonképpen újra kellett tanulnia az egészet. Csupán három tűzgolyóval sikerült létrehoznia a kívánt hatást és nem is futotta többre. Aznapra ismét eltávozott.
Újra visszatért, több bátorsággal, mint korábban talán bármikor és mivel az alapokkal tisztában volt, onnan folytathatta, ahol előző nap abbahagyta. Négy tűzgolyó egymás mellett, nagyjából olyan méretűként, ahogy a rajzon szerepeltek. A pusztító technika erdőket égethetett volna el, ahogy a naplóban látszott, de Hiroto tudta, hogy ennél óvatosabban kell majd kezelnie a jutsut. Felelősséggel. Különben nem volt értelme megtanulnia. Mégis örömittasan gyakorolta a helyes erő és chakraarány bevitelét, újabb és újabb sikereket elérve. Már tudta, hogyan működik a technika és hogy sikeres lesz. De Akita hatot kért tőle és ez még nem állt készen. Ami azt illeti, ezt a részét sokkal nehezebb volt elérni, mint bármelyiket korábban. Itt nem ért el kezdeti, de még csak részsikereket sem. Egyre több és több időbe telt előrehaladni, csak egy kicsivel is közelebb kerülni a végső jutsuhoz. A korábbiakkal ellentétben látszólag nem volt haszna a gyakorlásnak, mivel nagyon kicsit sikerült csak kiterjeszteni a technikáját. De nem adta fel, minden nap kiment ugyanarra a helyre és fújta a tüzet a vakvilágba. Nem igazán látta, nem is tudta volna mennyi nap után, de sikerült egyre keményebb és keményebb munka árán létrehoznia a hat egymás mellett haladó tűzgolyót, melyek mérete és összetett szélessége elegendő volt. Ezután még azzal kísérletezett, hogy ahol "elengedi" a technikát, ott is megerősítse a tűzfalat, hogy ne hatoljon át rajta támadás, akár egy másik Katon jutsu. Nem tudta, hogy sikerrel járt-e, de úgy vélte, hogy igen. Kíváncsi lett volna a pusztító technika igazi potenciáljára.
Kétes érzésekkel indult el haza; egyrészt örült, hogy egy ilyen erő birtokosává vált, ugyanakkor kétségei is támadtak, hogy megérdemli, használhatja-e. Elvégre ő törékeny. Akármiken ment is keresztül, tudta, hogy gyenge. Szabad-e hát ilyen erősnek éreznie magát? Megfelelően lesz-e képes igénybe venni, ha eljön az ideje? Sok-sok kérdés, ami nem hagyta nyugodni.
Végül, ahogy a naplón nézte a képet otthon, egy papír kiesett az elsárgult lapok közül, amit eddig nem is vett észre. Egy levél volt az.

"Kedves unokám!

Remélem, hogy ez a levél jó egészségben talál.
Bizonyára sok kérdésed van most arról, hogy honnan tudok rólad és honnan szereztem meg a tudást, ami ebben a naplóban szerepel. Cseppet se aggódj! Idővel mindenre fény fog derülni életed homályos részelteivel kapcsolatban, addig is pedig csak azt a tanácsot tudom adni, hogy járj felszegett fejjel, mert Én büszke vagyok rád! Ne tekints megbánással a múltadra, akárhogy alakult is, mert nem tehetsz ellene semmit. Ehelyett tanulj belőle, hogy megfelelően formálhasd a jövőd. Ha mások harcinak a közepébe csöppensz is mindig maradj önmagad, hiszen enélkül végképp elveszel és a bábjukká válsz.

Kívánom, hogy találd meg az utad és légy boldog rajta.
Nagyapád."

Hihetetlennek tűnt, de nem volt kétsége afelől, hogy a nagyapja írta a levelet. Könnyek gyűltek a szemébe, ahogy egy ismeretlen ember szerető szavait olvasta, aki soha nem látta, mégis gondolt rá. A napló az ő hagyatéka és öröksége volt, amit rá hagyott, hogy ha eljön a idő és nehézségekkel néz szembe, bátran és büszkén vesse magát harcba ellenük és soha ne adja fel. Ő mindig is ezen gondolatok mentén élte az életét, de örült, hogy ez az, amit a nagyapja is szánt neki. Ő gondolt rá, pedig nem is ismerte és ezért nem akart csalódást okozni neki.
Osumi Hiroto
Osumi Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Uchiha Kagami Csüt. Szept. 22 2022, 20:09

És Kagami is ellenőrzi.

Az előtte lévőket figyelembe véve, én elfogadom az élményedet. Sok szót nem fecsérelnék, nálam rendben volt a dolog. Felírhatod a technikát.

A kalandodat pedig megtárgyaljuk PM-ben, a kiesett játékosok miatt.

+8 chakra és +8 elosztható TJP a jutalmad.

Állandó mesélések (4/4)
- Kowarii Zion

- Shiawase Zouo

- Nosaru Kyoya
        - Teremtés

Szilánkok Fórumkaland
- Kiolvasztás alatt
Uchiha Kagami
Uchiha Kagami
Kalandmester

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.