Kiképzőterepek

+2
Goukai Hio/Shii-Ann
Kanmiru
6 posters

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Kiképzőterepek - Page 2 Empty Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Danzou 2/16/2011, 7:35 pm

//Bocsi a késésrért, de a suli elvette minden időmet T_T //

Újabb és újabb próbálkozások követik egymást, és mindegyik próbálkozás alkalmával egyre kijjebb emelkedsz a vízből. Már ott tartasz, hogy csak a lábad néhány centimétere van kint a vízből. Kezdesz örülni a sikerednek, mikor váratlan dolgok történnek.
Pont mikor felmásztál a fára a mestered melléd egy alak tűnik fel a távolból, aki egyenest felétek halad. Néhány perc múlva oda is ér hozzátok és egy tekercset ad át a mesterednek. Miközben a mestered átveszi a tekercset, jobban meg tudod nézni az alakot, és rájössz, hogy nem egy hozzá hasonlót láttál már a városban. Ugyanis az alak egy futár volt. Könnyű volt felismerned a ruházata alapján, ugyanis jellegzetes ruhája volt. Bőr nadrág és bőr felső, egy wakizashi, és több tucat tekercstartó.
Miután a mestered átvette a tekercset egyből ki is nyitotta. Mivel a mestered mellett voltál, így láthattad a tekercsben lévő írás terjedelmét, ami nem volt sok. Mindössze egyetlen egy szó, de az akkora betűvel, hogy te is el tudtad olvasni: "Megöllek".
Az egész tested libabőrös lett, mivel amit először tintának véltél, arról rájöttél, hogy valójában vér volt, ami egyre jobban folyt le a tekercs aljára.
A döbbenetből a mestered szavaid ébresztettek fel, akinek a tekercs elolvasása után még ridegebb lett a hangja, mint eddig volt.
- Most már eleget pihentél. Ideje vissza menned gyakorolni. Már majd nem tökéletesen tudod a technikát, így szerintem néhány próbálkozás után már tökéletesen tudod majd alkalmazni.

Danzou
Danzou
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Unazaki Reira 3/4/2011, 2:13 pm

Újabb próbálkozásaim egyre nagyobb sikerrel járnak, amit mosolyogva könyvelek el, és egyre elszántabban próbálkozok. Egy idő után, mintha elkezdeném megunni, mégis próbálok valami színt vinni a gyakorlásba, vagy fél lábon állok a vízen, vagy megpróbálok a kezemmel – kudarcba fulladva – de a lehető legtöbb dolgot, amit ebből ki lehet hozni, megcsinálom. Ne bolondozz már! Inkább gyakorolj, vagy soha az életben nem leszel olyan ninja, akikért meghaltak a szüleid! Ők is ezt akarnák!
Miután Reira rám szólt, elhúzom a számat, és felmászok a mester mellé. Épp ekkor egy árny kezd el felénk közelíteni, és ahogy jobban megfigyelem, teljesen nyilvánvaló, hogy egy futár az. Egy tekercset hoz a kezében, és ahogy ideér elénk, átnyújtja tanítómnak, és olyan gyorsan, ahogy jött, el is tűnik.
A mester gyorsan nyitja ki a tekercset, majd olvasni kezdi. De nincs olyan sok szó rajta, hogy órákig kelljen olvasni – csak egy szó van rajta, mely vörös tintával van rá írva. Nem is tinta, hanem… vér?
Hirtelen kiráz a hideg, mikor ennek tudatában olvasom el még egyszer az üzenetet. ~ Megöllek? Még is ki írta ezt? Miért? Gondolom, nagyon kellemes múltú személy mellé osztottak be… Franc. ~
Arra eszmélek, a nagy bámulatból, hogy a mester rideg, fagyos hangja beszél hozzám. Még mindig csak a gyakorlásról, persze.
- Már így is elég tökéletes. – húzom el a számat. – De pár próbálkozást még csak ki bírok.
Jobbnak látom nem rákérdezni az üzenetre, inkább csöndben próbálok maradni, és úgy gyakorolni. Megint kezd unalmassá válni, már az ötödik próbálkozás után, mikor felpattan a szemem. ~ Na, most vagy annyira elázott a lábam, hogy képzelődök, vagy tényleg megcsináltam, és teljesen fenn vagyok… és nem is süllyedek?! ~

// Én is bocsi... Q.Q //
Unazaki Reira
Unazaki Reira
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 140

Témanyitás  Danzou 3/7/2011, 6:24 pm

Nem képzelődtél, tényleg sikerült a megállnod a víz tetején. Már vártad mi lesz a mestered a reakciója, azonban mintha a mestered észre se vette volna a sikeredet. Mint kiderült tényleg nem. Ugyanis te miközben gyakoroltál nem vetted észre, hogy egy másik ninja is oda jött hozzátok. Ezzel a személlyel veszekedett láthatólag a mestered.
Bátorságodat összegyűjtve indultál meg feléjük, azonban nem kellett soká menned, hogy hald a két férfi veszekedését, ugyanis hangosabb hangnemre váltottak.
- Már több alkalmad is lett volna az elkapására, de te sose kaptad el! Talán még mindig azt hiszed ő még mindig a te tanítványod? Fogd már fel, ő már nem a mi oldalunkon áll! - üvöltötte a mesterednek az idegen férfi.
- Mi közöd van hozzá, hogy mikor kapom el? Nem szabtátok meg egyetlen egyszer sem mikor kapjam el! Arról meg nem tehetek, ha voltatok olyan ostoba és ellene küldted az egyik osztagodat! Talán előtte el kellett volna olvasnod a kartonját, mielőtt csapatokat küldesz ellene!
- Nem kellett volna mindig elengedned és akkor nem kellett volna csapatokat küldenem ellened! Ideje lenne már tényleg elkapnod mielőtt még Yamato-sama küldi el az erre a feladatra specializálódott csapatot és küldi el értük! Mert ha ők mennek érte nem fognak kegyelmezni neki és megölik! Eddig mindig elintéztem neked, hogy ne nagyon tudjanak róla a többiek, de nem tudom még, hogy meddig tudom eltusolni az ügyeit! Tudom, hogy még mindig abban reménykedsz, visszatér a mi oldalunkra, de ideje lenne felébredned! Három év alatt lett volna lehetősége visszatérni a faluba, de nem tette meg! Ráadásul az utóbbi időben elkezdett vadászni a falu ninjáira! Így megy tovább, már tényleg őket küldik ki! Ezt akarod?
Mestered nem tudott mit válaszolni az idegen férfi szavaira, csak a kezeit szorította ökölbe és a fogait csikorgatta. Már azt vártad, hogy mikor fog behúzni egyet az idegen férfinek, de nem ez történt. Mestered abba hagyta a fogcsikorgatást, majd egy nagyot sóhajtott.
- Oké. Nem fogom legközelebb elengedni és elkapom. Lehet, hogy sok rossz dolgot művelt az elmúlt három évben, de nem érdemli meg "őket". Ezt az ügyet még el tudod rejteni a felső vezetés elől?
- Megpróbálom. De lehet, hogy már ők is gyanakodnak. Úgy hogy a legelső alkalommal kapd el. Mert te vagy az egyetlen, aki megkegyelmez neki azok közül, akik el tudják kapni. Amúgy szerintem téged keres a mostani tanítványod.
Mestered csak most fordult hátra és vett észre téged amint nem messze állsz a két férfitől.
- Már végeztél is a feladattal? Tökéletesen sikerült végre hajtanod, vagy kezdett elfogyni a chakrád és azért hagytad abba?

Danzou
Danzou
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.