-= Kérdések =-

+154
Yaken Naraku
Kenshiro Shinju
Shikoku Naoki
Hyuuga Hanabi
Aikawa Hanako
Orochimaru
Amatain Okami
Inugoya Yukinohana
Matsuhito Shinroku
Hogo Sayuri
Hakkyou Katsumi
Yuriko
Senshi Jakoutsu
Inuzuka Tsume
Yuuichi Baneko
Tensei Zento
Ootsutsuki Kaguya
Uzumaki Kushina
Uchiha Kagami
Senju Tobirama
Uchiha Shigeri
Terumi Mei
Uchiha Obito
~ Chakra ~
Tsuuzoku Tomoe
Hyuuga Shakaku
Katana
Kureiji Hanaro
Inohara
Okisha Aiza
Osumi Hiroto
Hatake Kakashi
Hattori Arata
Sharo Lu
Amori Shuu
Sugihara Fuumai
Utoa Yasuma
Hasegawa Zauki
Hiromi Akio
Nanja
Yamanaka Inako
Damino Inute
Masayo
Ishihara Aki
Hamada Fuyu
Misaki Kiyoko
Ayanokoji Takashi
Misage
Masaru Ibuka
Djuka Ryuu
Tsunomi Ai
Hidan
Yuhi Sakura
Kenshiro Karu
Nishikawa Karasu
Akihiro Jaken
Namikaze Minato
Shunsui
Kage Ijin
Hamacho Yoshitaro
Hazukage Inu
Akirama Mamorou
Katsumi Mao
Törölt felhasználó
Anso Saniko
Kenta Koizumo
Imagawa Takayama
Isha Dansei
Hyuuga Oyoki
Datara
Shimura Danzou
Matuke Hariko
Nakahara Saki
Kihara Rin
Kurita Takashi
Gato
Tomoshika Asuko
Yagami
Hiraga Natsu
Ransui Midori
Hyuuga Junpei
Aokaze Atsushi
Bayakoshi Yuukihime
Kagemare Kuzomi
Kitori Musato
Chen
Nara Akane
Kitsune Haruka
Sato Natsuhi
Minovara Hitoshi
Doshiri Asuka
Hejvanasi Zej
Korotsuki Kazeno
Gawakatsu Hikuro
Orochimaru (Inaktív)
Deidara
Hazukage Ishida
Kusuki Eiko
Shiruba Tsuki
Genki Kaiji
Killer Bee
Uruma Kamuna
Raion Tensei
Gonza Sasano
Nosaru Kyoya
Kyrena
Motoi Yazaki
Uchiha Madara
Matsuko Kiyomi
Ayami Remiyu
Suijin Benzaiten
Usake Hiachi
Sayuri Akeme
Djuka Kazuma
Umi Michishio
Tessei
Hazukage Kurono
Fujishima Hana
Tottori Shinko
Hatake Kakashi(Inaktív)
Kaibutsu Hiroto
Dokujaku Tano
Yuumi Hiroshi
Hoshizoku Kaito
Tobi
Djuka Munfurawa
Sai
Takeyanagi Tomoko
Darui
Hisao
Uchiha Itachi
Hikari Ayame
Kenshiro Suiren
Obake Kaito
Kakuzu (Inaktív)
Kumori Niiro
Sugomi Aoi
Hiro Oyama
Shiren
Yamato
Katsumi Kawachi
Itanashi
Koreko Rui
Kamio Hiraku
Hyuuga Emiko
Akasuna no Sasori
Djuka Kodomo
Taidana Kaito
Obotsu Ryu
Akari Tenshi
Huramino Saito
Akira
Shikaku
Jiraiya
158 posters

29 / 40 oldal Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next

Go down

-= Kérdések =- - Page 29 Empty Re: -= Kérdések =-

Témanyitás  Shimura Danzou Vas. Szept. 04 2016, 17:53

Misage: Alapvetően a fegyverek szabályzatában megszabott mennyiségű fegyvert, elvégre ez a technika is hasonló elveken működik.

Akira: Természetesen van erre lehetőség, érdekes írány, ámbátor egy Shinobinak nem feltétlenül jelent akkora kihívást a dolog, kivéve, ha olyan a küldetés jellege, akkor viszont nem kifejezetten az a lényeg, hogy hajón van, hanem hogy Shinobi. De jelenleg a Rengar - Senshi - Karasu trió is valami hasonlót alkot, így a lehetőség mindenképpen adott. ^^
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Katana Csüt. Szept. 08 2016, 12:04

A tömeghez fordulok. Vannak olyan szereplők könyvből vagy filmből akiket szívesen behoznátok a Naruto Gundanba? Legyen az egy kalandban vagy egy élményben. Nem baj ha nem illik ide mindent meg lehet oldani.
Az én terveim között vannak  a következő:
Roobin Hood
Tini Ninja Teknőcök
A három testőr
Katana
Katana
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 593
Elosztható Taijutsu Pontok : 91

Állóképesség : 300 (B)
Erő : 150 (C)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 193 (C)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 591

Témanyitás  Ayanokoji Takashi Pént. Szept. 09 2016, 15:50

Üdv!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a Naruto/Naruto Gundan világában van-e karácsony, vagy ahhoz hasonlatos ünnep?
Ayanokoji Takashi
Ayanokoji Takashi
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2333
Elosztható Taijutsu Pontok : 75

Állóképesség : 307 (B)
Erő : 800 (S)
Gyorsaság : 800(S)
Ügyesség/Reflex : 500(A)
Pusztakezes Harc : 426 (B)

Adatlap
Rang: Halottnak hitt
Chakraszint: 1080

Témanyitás  Nanja Szomb. Szept. 10 2016, 10:46

SZIASZTOK! :v

Amolyan kérdésem lenne, hogy augusztusban nem tudtam élményt írni, mert az új munkám miatt nincs pc-m, de most tudok használni a hétvégeken...nade, írhatok egy pót-élményt agusztusra, illetve még egyet most szeptemberre? Csak bövítmény lenne, mivel nem sok minden történt amióta elkezdtem a játékot :v és folytatása lenne az ET-m kibövítésének.
Nanja
Nanja
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 109

Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 450

Témanyitás  Hidan Szomb. Szept. 10 2016, 13:10

Takashi
Japánban csak az utóbbi időkben kezdték el szélesebb körben ünnepelni a karácsonyt, így a Narutoban, amely egy feudális Japánon alapuló világban játszódik, a mangában/animében nem láthattunk egyetlen példát sem, hogy nyugati kultúrkörből kölcsönzött ünnepek valamelyikét megtartották volna - ami azt illeti, én tradicionális japán ünnepek említésére sem emlékszem az alapműben.
Ettől függetlenül a Gundan világa - bár végtelen sok párhuzamot mutat az eredeti, ötletadó művel - önálló egészet képez, melyet nem csupán egy író alkot és formál, hanem mindenki, aki játszik az oldalon. Ha úgy érzed, valamely élményedet teljesebben, fantáziadúsabban meg tudod alkotni, ha van benne karácsony, akkor egy pillanatig se fogd vissza magad. Példának okáért én a karakteremmel már számos alkalommal emlegettem a karácsonyt, mert én lusta voltam utánakérdezni itt Very Happy
Ui.: utólag is Boldog Születésnapot!

Nanja a Ninja
Hasonló problémába már én is belefutottam, de sajnos ilyen esetekben - pláne ennyivel később kérvényezve - csúsztatnod kell egy hónappal a terveidet. Régen, a mostani élményrendszer bevezetése előtt még adtunk haladékot, de akkor csupán egyet lehetett beadni havonta, most pedig kettőt. Ez remek lehetőséget ad, hogy az esetleg elmaradt bővítményedet más címszó alatt (kaland, küldetés, stb) be tudd adni e hóban, vagy ha formailag szigorúan megmaradtál a bővítményírás kritériumai mellett, az októberi beadás helyett esetleg összevonhatod az augusztusi-szeptemberi alkotásaid egy nagyobb irománnyá.
Fellebbezni a Gündanführernél lehet, saját felelősségre Smile
Hidan
Hidan
Adminisztrátor

Adatlap
Rang: Akatsuki
Chakraszint:

Témanyitás  Nanja Szomb. Szept. 10 2016, 13:17

Oo

Brühü :v akkor...akkor...írok egy hosszút...xd vagy valami xd

Köszi Very Happy
Nanja
Nanja
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Junpei Kedd Szept. 13 2016, 07:46

Na én egy érdekes kérdéssel álok szemben, ami számomra nem teljesen tiszta. (Márpedig ilyen kevés van :^D )
Minap böngésztem a jutsukat és annak leírásait és egy olyan sorba futottam bele ami felkeltette az érdeklődésemet.

4. Fájdalom Kapuja // Shomon
A kapu kinyitása még jobban növeli a test erejét és gyorsaságát arra a szintre, hogy a használó mozgása Dojutsu vagyis Szemtechnika nélkül (Sharingan, Byakugan, Rin'negan) követhetetlenné válik. Folyamatosan emészti a használó chakráját és így az izmok hatásfokát 150%-ra növeli. Ebben az állapotban a ninja nem érez már fájdalmat és fennáll az izomrostok elszakadásának esélye.
Besorolás: A
Chakraszint: 600
Taijutsu Pont: +19
Nos itt írva vagyon, hogy a Dojutsu használók, ezen belül itt kitérve a Sharinganra, Byakuganra, Rin'neganra, képesek követni a nagyon gyors mozgást amit a Dojutsu nélküliek már nem tudnak. Elvileg az én tudomásom szerint, csak a Sharingan képes úgymond Lassított felvételben látni a világot. Ez még igaz lehet a Rin'neganra is, hisz az egy úgymond továbbfejlett változata a Sharingannak. Ám ha jól tudom a Byakugan egészen más tészta.
Mi ebben az igazság? Byakugan is képes követni a gyors mozgást vagy csak a Sharingan ill. Rin'negan?
Hyuuga Junpei
Hyuuga Junpei
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 238
Elosztható Taijutsu Pontok : 47

Állóképesség : 133 (D)
Erő : 125 (D)
Gyorsaság : 130 (D)
Ügyesség/Reflex : 200 (C)

Adatlap
Chakraszint: 322

Témanyitás  Jiraiya Kedd Szept. 13 2016, 15:59

Ez elírás, de magyarázható azzal, hogy a Sharingannal nem lát a használó hátra felé a Byakugannal pedig igen Very Happy Tehát ha a gyors mozgással a hátad mögé kerül valaki azt előbb kiszúrod, mint egy Sharingannal, viszont ha végig a Sharingan látóterében mozog az ellenfél akkor tartva az irányt nem kerülhet a Sharingan használó háta mögé. HACSAK nem lassabb, mint az ellenfele. (Mert ugye észlelheti, de nem sokat ér vele ha nem tudja követni a mozgását.
De igen, a Byakugan nem képes követni a gyors mozgást, a Rinnegan igen és a Gundanon a Tenseigan is. (Tensei Klán Tenseiganja)

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Nakahara Saki Kedd Szept. 13 2016, 20:13

Nekem az lenne a kérdésem, hogy a Továbbképzésre beadott tanulások mikor lesznek elbírálva?
Nakahara Saki
Nakahara Saki
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1036
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 700 (A)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 550 (A)
Ügyesség/Reflex : 686 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)

Adatlap
Chakraszint: 990

Témanyitás  Nanja Szer. Szept. 14 2016, 11:19

Siránkoznék egy kicsit :p

Olyan rég nem tettem xd Szóval... 
Még Minato-val elkezdtem az én kis kalandomat, aztán Fuumai is beszállt a történetbe, és itt abba is maradt minden. Azzal tisztában voltam/vagyok, hogy Minato - nak vannak nehéz hetei, így aztán elvileg Tobiráma vett át minket, hogy majd Xil (nemtom mi a rendes neve xd) is csatlakozik hozzánk, vagy valami ilyesmi. Na már most, július végén, talán 25-ike körül volt az utolsó poszt, aztán azóta csak várunk. 
Valaki döntsön legyen oly kedves  Smile
Nanja
Nanja
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Terumi Mei Szer. Szept. 14 2016, 20:24

Saki: A képzések elbírálása akkor fog megtörténni az egyes csapatoknál, ha mindenki írt, gondolom. De ha már mindenki megírta, akkor hamarosan. Very Happy

Nanja: Minatonak elég kemény napjai vannak, de ahogy hallom, lassacskán visszatér közénk, ami pedig Tobit illeti... nem akarok a nevébe beszélni, azt tudjuk róla, hogy nem igazán volt nete az utóbbi időben, és mivel most szeptember van, rosszabb is a helyzet az iskola + melódia miatt, amit valljunk be nem sokan bírnak egymás után. Very Happy Tőlük kell kérdezni, hogy tudják e tovább folytatni - amiben intézkedünk hamarosan. ^^
Terumi Mei
Terumi Mei
Moderátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Adatlap
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Témanyitás  Katana Kedd Szept. 20 2016, 15:57

Lenne egy kérdésem ami régóta zavar. A víz országában, hogy bírnak életben maradni és miért nem marják őket halálra a szúnyogok?
Katana
Katana
Játékos

Adatlap

-= Kérdések =- - Page 29 Empty Re: Kérdések

Témanyitás  Sharo Lu Kedd Szept. 20 2016, 16:45

Immunisak! Very Happy nem amúgy, biztosan irtják őket, vagy lehet, hogy nincsenek is O.O elvégre... láttál már katicát a Narutóban?
Sharo Lu
Sharo Lu
Játékos Mesélő

Elosztható Taijutsu Pontok : 57

Adatlap
Rang: Elveszett ninja - Vampire
Chakraszint: 503

Témanyitás  Jiraiya Kedd Szept. 20 2016, 17:46

Pontosan úgy, ahogyan a való életben is a szigetországok területein Very Happy Amúgy azért, mert a Ninják keményebbek.

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Katana Kedd Szept. 20 2016, 17:49

Sokat csapkodnak és vakaróznak?
Katana
Katana
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kenta Koizumo Kedd Szept. 20 2016, 18:54

A Víz országának víz része sós tengervíz, amiben a szúnyoglárvák nem képesek kifejlődni. Az édesvizeik talán még ritkábbak, mint egy másik országé, szóval kevesebb szúnyog van az országban, mint máshol. Gondolom.
Kenta Koizumo
Kenta Koizumo
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 630
Elosztható Taijutsu Pontok : 40

Állóképesség : 180
Erő : 200
Gyorsaság : 300
Ügyesség/Reflex : 300
Pusztakezes Harc : 150

Adatlap
Chakraszint: 611

Témanyitás  Katana Kedd Szept. 20 2016, 19:29

ÁÁ ez logikus köszönöm.
Katana
Katana
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hattori Arata Hétf. Okt. 10 2016, 15:22

Tisztelt Ninja Tanács!

Tisztelettel kérdéssel fordulnék felétek. A kérdés az lenne, hogy, mikor én anno (2012-ben) regisztráltam az oldalra, akkor még nem volt alapképesség az Amegakurei karaktereknek a Jouro Senbon. Nos, a shinobi kódexet olvasgatva, most már az, és kicsit így fura nekem a dolog, mivel Arata karakterem elvileg és gyakorlatilag is egy viszonylag jobb erőben lévő ame genin, az viszont furcsa, hogy nem tudja ezt a technikát. Bár volt egy hatalmas inaktivitási időszakom (amelynek fő oka az volt, hogy külföldön nem igazán volt időm bármilyen játékra sajnos), elvileg a karakter végig jelen volt az oldalon, és épp most írom meg azt a bővítményt, ami ingame megmagyarázza Arata kihagyását.

Kérdésem az lenne, hogy... most pontosan mit tegyek? Gondoltam Engedélykérésre is, azonban nem szeretnék egy engedélyt egy ilyen C szintű technikára felhasználni (tanulást pont ezért nem nyújthatok be, mert C szintű...), már csak azért sem, mert pontos terveim vannak arra is, hogy milyen engedélyeket fogok kérni a jövőben, amikor eljön azoknak az ideje (és meglesz hozzájuk a megfelelő chakraszint is természetesen...). Továbbá azon is gondolkodtam, hogy játéktéren egy mesélővel megpróbálom úgy kijátszani, hogy egy afféle "múltbéli játék" lenne, azaz az ame Akadémián egy olyan játék lenne, ami Arata akadémiai éveiben játszódik. Viszont a tanulás azért lenne kicsit para, mert Arata fejlődésében elég szoros menetet állítottam össze és akkor a kárára menne azoknak a technikáknak, amiket el akarok sajátítani a karakteremmel.

Vagy esetleg csak írjam fel, mint alapképességet? (Ez utóbbi nekem visszásnak tűnik kicsit, némiképp ódzkodok is tőle)

Az NT segítségét előre is köszönöm,
Arata
Hattori Arata
Hattori Arata
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1336
Elosztható Taijutsu Pontok : 105

Állóképesség : 320 (B)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 316 (B)
Ügyesség/Reflex : 600 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)

Specializálódás : Awaton

Adatlap
Rang: ANBU Chutaicho
Chakraszint: 1272

Témanyitás  Jiraiya Hétf. Okt. 10 2016, 16:27

Üdvözlet!
Az alapképességek nem rég lettek újratárgyalva, az életbelépés pedig a döntés meghozatalától - hogy az említett technika alapképességnek számít - számítható. Tehát a döntés meghozatala után, azok a játékosok, akik Amegakuréba indítanak karaktert, megkaphatják a technikát. Visszamenőleg ez nem érvényes.
Ha viszont Amegakuréba indítasz karaktert most, akkor a karaktered megkapja a technikát.

Viszont ne csüggedj, nemsokára indul egy újabb Képzés, ahol egy általatok választott kisebb szintű technikát tanulhattok majd ^^

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Itanashi Szer. Okt. 12 2016, 13:06

Tisztelt Ninja tanács

Kérdésem egy korábban, talán fél éve megkezdett tárgyalás felé irányulna. Ez nem más, mint a jashinista technikák végső formája, a Fushi no Moshin. A tanács ha minden igaz, elkezdte tárgyalni a technika mivoltát, azonban ezidáig nem igazán kaptam túlságosan sok információt a véglegesítésről. Ugyan a mostani kalandom ki fog venni egy kis időt még a karakter életéből, igen csak előre tervező típus vagyok és szeretném ezt a technikát beépíteni a történetek közé. A létrehozásától függően kerülne be az eseménysorozatba. A kérdésem, sikerült e döntést hozni ez idő alatt, avagy még nem. 
(Az előre tervezésekről amúgy, ha valaki olvasta a szintén hónapokkal ezelőtt megkapott jövőkép vázlatot, bármiféle pozitív negatív észrevételt szeretnék akár egy pm formában, hogy javítani tudjam és véglegesíteni a koncepciót.)

A választ előre is köszönöm,

Itanashi
Itanashi
Itanashi
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1834

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 500 (A)
Gyorsaság : 252 (C)
Ügyesség/Reflex : 252 (C)
Pusztakezes Harc : 530 (A)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1600

Témanyitás  Jiraiya Szer. Okt. 12 2016, 15:47

Egy határozott elképzelés van, ám még nincs konkretizálva. És most kiszivárogtatok egy kis információt az NT-ből:

Jiraiya és Tsume írta:Amit Tudunk:
- Hidan szervei túlélnek bármilyen támadást, képes mozogni utána és voltaképpen fenntartani az életfunkcióit (Kérdés: Vannak e életfunkciói? Vesz levegőt? Dobog a szíve? Stb)
- A Levágott feje képes volt beszélni, viszont a teste nem mozgott (Kérdés: Hiba-e az, hogy a levágott fej tüdő nélkül, vagyis levegőáramlás nélkül beszél, mivel a nyak teljes része megvolt. Vagy esetleg direkt volt? Elvégre Sasorinak sincs igazi teste, mégis beszélt. És hallhatatlan volt Ő is)
- Miután Shika felrobbantotta Hidant megint csak a feje maradt meg, ami beszélt. Majd betemette őt.
- A levágott fejet visszahelyezve a testre, oda rögzítve, újra képes volt használni. Ezen kívül öngyógyító funkciója is van. Ezért nem marad meg miden tátongó lyuk egy kivégzés után. Ezt el lehet dönteni hogy a technika hatása vagy külön technika.

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy mindenképpen az Agy, vagyis a fej, esetleg a test egy pontja az, ami ugyanúgy működik, ahogyan Sasori: Elzárja a chakráját egy tárolóba, amolyan "Chakratároló amely úgy működik, mint egy Szív" és úgy képes a teljes chakráját, ezzel az emlékeit, a tudatát áthelyezni egy bábba. Ami emberi báb ugye. Így ha a báb összetörik és megmarad ez a tároló, akkor láthattuk, hogy Sasori teste összetört, de Ő egy által irányított bábba helyezte el a Tárolóját amire az volt írva, hogy "Sasori" és így azt a bábot "szállta meg a teste". De mind csak élettelen, esetleg EMBERI BÁBOK.

Hidan technikája is így működhet. A testében van elhelyezve egy ilyen "szív" amely a fő központja a teljes testnek. Magyarán a teste csak annak hatására látja el az életfunkciókat és abból is csak a legszükségesebbeket, így pedig amíg az a Pecsét, vagyis szív, amibe Hidan chakrája a testén belül el van zárva épen marad, vagyis az a felület, addig Hidan tudata teljes mértékben ép marad és nem hal meg. Ezt a tárolót bármilyen testre ráhelyezve képes életet lehelni abba (Gondolom érzitek a párhuzatom Sasori teste és a másik báb között, amikor áthelyezte belé a tárolót) ezzel magyarázható az is, hogy mikor Hidan feje vissza lett helyezve a testére, akkor újra tudta azt uralni.

A másik pedig már, amikor EZT A TÁROLÓT egy másik emberben hozza létre. Mivel a test megtörhet, viszont ha nincs FIZIKAI tárolója a "léleknek" csak egy pecsét, akkor a tároló megsemmisítésével (Sasori tárolóját megsemmisítették ha jól tudom így Sasori meghalt) nem pusztul el az ember Tudata, mivel a tároló egy másik ember és a pecsét amivel el van belé zárva. Így amikor átveszi a Jutsetsu felett az uralmat, később át tudja pecsételni magát egy másik emberbe és így tovább. Amíg akarja.

Így a következő képen alakul a sorrend:

1.) Hidan Technikája --> Chakra Szív, vagy Gócpont ahová csoportosítva van a használó Chakrája elhelyezve a használó testén belülre. Így képes irányítani a testet. Méghozzá elég precízen. 

2.) Sasori technikája --> Chakra Szív egy tárgyban a használó testétől függetlenül. Képes irányítani a megszállt testet, bábmozgatás nélkül és rendkívül precízen képes bábokat irányítani: Kuriózumnak számított és nagy dolognak még most is, hogyha valaki 10 bábot irányít egyszerre, ahogy Chiyo. Na már most, Sasori ugye 1000 bábot irányított -= Kérdések =- - Page 29 Icon_biggrinVery Happy:DD Hogy hogyan? Mutatták, hogy a Szívből, vagyis a tárolóból amire Sasori van írva, jönnek ki a Chakrafonalak. 

3.) Az Exlaw Technika --> Chakra Szív, vagyis a pecsét (ami mindháromhoz kell) egy másik emberben, amivel csak akkor vehető át a test irányítása hogyha az összes chakra felszabadult és átvehető az irányítás. Ezen kívül ideiglenesen is átvehető, viszont nem az Elxaw teste sérül.

Ez izgi. 
Szerintem tekinthetjük az agyat a tárolójának, hiszen a hite és az őrülete is ott fészkel. Mindenképp kötöttebbnek kell lennie, mint Sasori módszerének, mert ő ismeri az anatómiát és a szerkezetek felépítését is, így teljesen alá van támasztva hogy meghatározza hol a központ, de a jashinistánál nem, ott csak a hit van. 
A másik dolog: mivel spéci módban majdhogynem halhatatlan, úgy gondolom nincs is életfunkciója, ehhez kell neki a kör és rituálé: átlényegülni úgy hogy mégis élve maradjon közben és visszatérhessen utána. Kicsit hasonló mint a téli álom a békáknál/varangyoknál. Ez a kör köti az élethez, és köti a chakráját a testi központok helyett ezúttal teljes egészében az agyhoz. Ez esetben viszont nem hiszem hogy visszatermelődne a chakrája míg a spéci módban van, bármennyit is pihen, mert nem működik a természetes chakraramlása.

Hasonlóban lehet majd gondolkozni és mivel fontos része ez a karakterednek, így valószínűleg a kalandod ideje alatt már konkrét leírást kapsz majd erről. Természetesen a technikához.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Yamanaka Inako Szer. Okt. 12 2016, 22:29

Jiraiya fentebb említette, hogy hamarosan indul egy újabb képzés. Lehet jelentkezni ugyan azzal a karakterrel, vagy csak másikkal?
Yamanaka Inako
Yamanaka Inako
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 893

Állóképesség : 470 (B)
Erő : 360 (B)
Gyorsaság : 673 (A)
Ügyesség/Reflex : 500 (A)
Pusztakezes Harc : 390 (B)

Adatlap
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 825

Témanyitás  Kurita Takashi Csüt. Okt. 13 2016, 16:06

Sziasztok! 

Két kérdésem lenne .. átgondolva, inkább csak egy a másikat megoldom. Smile 
ad1: amikor készítettem a karakteremet, még nem volt olyan, a jutsuknál, hogy elemi chakra feloldás. Az ET-ben, emlékeim szerint, meg volt említve a feloldás és az a körüli dolgok. Íme a kérdés, utólag felírhatom, hogy én se maradjak ki ilyen adatokkal kapcsolatban a sorból? Vagy írnom kell valamit?
Kurita Takashi
Kurita Takashi
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 65

Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 380

Témanyitás  Hatake Kakashi Csüt. Okt. 13 2016, 17:57

Látom van két megtanult doton technikád, így természetesen felírhatod. Milyen lenne föld technikát alkalmazni úgy, hogy fel se tudod oldani azt a fajta chakrát, nem de? ^^
Hatake Kakashi
Hatake Kakashi
Mesélő

Specializálódás : Csendben maradás

Adatlap
Rang: Brutál Ízű Gombóc
Chakraszint: Yeah boiii

Témanyitás  Terumi Mei Csüt. Okt. 13 2016, 18:02

Inako: Természetesen jöhetsz ugyanazzal a karakterrel.

Takashi: Felírhatod az adatlapodra az elem feloldását, mivel tegyük fel, ha már elég víz technikád van és használtad is azokat eddig, akkor miért kellene még utána megtanulnod a feloldását? Very Happy Viszont ahhoz, hogy használni tudd, nyilván kell a feloldás ismerete. Írd csak fel. ^^
Terumi Mei
Terumi Mei
Moderátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Adatlap
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

29 / 40 oldal Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.