Akira vs Djuka Kodomo
4 posters
Naruto Gundan :: Kaszinó :: PvP Harcok :: Archívumok
1 / 1 oldal
Akira vs Djuka Kodomo
A szökött és a főági leszármazott harca.
Uchiha Madara- Kalandmester
- Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex
Adatlap
Szint: S
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10
Re: Akira vs Djuka Kodomo
~Egy kicsit epikusabb pályára gondoltam, mégpedig a Hold országának tengerpartjára. Homokos part, 20 méter széles ám igen hosszú partszakasszal bír, egyik oldalt pálmafás erdő, magasra nőtt cserjékkel, a másik oldalt pedig a végtelen tenger.~
Kodomo a parton állt, a távolban egy hajó tűnt fel. Egy kicsi hajó, melynek fedélzetén egy nem akármilyen utas tartózkodott. A fiú karjait keresztezve teste előtt csak állt, és bámulta a hullámzó tengert. Köpenyébe belekapott a szél, a nap sugarai megvilágították sötétkék páncélzatát, mely mellkasát, valamint karjait védte, valamint a fején lévő Hold ábrával ellátott fejpántot is. Hátán X formában két kard volt elhelyezve, páncéljának hátulsó részében két kis rekeszbe pedig egy-egy tekercs volt becsúsztatva. Álarcát kivételesen otthon hagyta, hiszen nem a Kami no Yuugen megbízatásából várakozott. Egy teljesen más feladatot kapott.
A hajó egyre közelebb ért, ám a fiú nem mozdult. Vörös köpenye csak lobogott a szélben, ám teste mereven állt. A hullámzó tenger halk zenéjét egy károgás törte meg. Egy fehér holló szállt le a fiú vállára. A hajó kikötött.
- Újra, itt, Genki? - teszi fel a költői kérdést. A holló ismét felkárogott.
Djuka Kodomo- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 80
Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 1130
Nem tudom milyen megfontolásból arra a döntésre jutottam, hogy hazatérek. Sokat fejlődtem azóta, hogy eljöttem innen és bár sajnálom, hogy meg kellett tennem, mégis azt mondom megérte. Igaz, most szökött ninjaként vagyok számon tartva, már ha tudták, hogy élek, lehet, hogy nem. Mindegy is, nem számít a múlt, csak a jelen, hiszen az az egyetlen pillanat, amire befolyásunk van. A hajóm lassan haladt a part felé. Rajtam ugyan nem volt fejpánt, hiszen amúgy sem hordtam, de nem is akartam jelezni, hogy valaha ide tartoztam. Fegyvereim a helyén, Keiko az övembe, a széles övtáska helyett most csak egy egyszerű kunai tartót, amiben nem sok minden volt főleg néhány robbanó cetli és 1-2 kunai, hoztam magammal, hiszen nagyjából már ismerem Kodo stílusát. A hajó lassan közeledett a part felé, míg egyszer csak elég alacsony lett a víz, hogy ne tudjunk tovább közeledni. Csónakot engedtek le, de én csak kiugrottam és kértem a legénységet, hogy Moont hozzák ki. Megsimogattam az állatot, hogy nyugton maradjon, majd futva indulok el a part felé.
- Ahogy látod! - Kiáltom oda egykori bajtársamnak, amikor kiérek a partra. Tudtam, hogy minél előbb végezni kell, hiszen neki előnye van a jóval magasabb szintje matt.
Ninjatokat most nem vettem fel, mert Keiko is elég plusz súly a tai jutsu alapú tervemhez, a tantok most ruhámba rejtve, öngyújtóm a zsebembe és már meg volt a terv. Egyenlőre nincs szükségem Moonra, elég lesz akkor használni, ha kiérnek vele a csónakkal. Megindítom a technikát,amiről már Kodo is tud, hogy ismerem, vagyis a Dokuzetsu konbo// haragos nyelv konbináció technikáját, hogy Kodo mögött teremjek, de mivel tudom, hogy számít a technika folytatására csak a láb elleni támadás mozdulatát kezdem meg, de ha védekezne, akkor a gouwan// erős kar technika segítségével ütést indítok meg felé, ami mivel hátulról érkezik a gerincet támadja és a technika segítségével elég komolyan sérül, sőt ha jól találom el, akkor akár meg is bénulhat. Ez csak egy kis erődemonstráció, míg a tervem más, de egyenlőre még nincs itt az ideje a dolognak.
- Ahogy látod! - Kiáltom oda egykori bajtársamnak, amikor kiérek a partra. Tudtam, hogy minél előbb végezni kell, hiszen neki előnye van a jóval magasabb szintje matt.
Ninjatokat most nem vettem fel, mert Keiko is elég plusz súly a tai jutsu alapú tervemhez, a tantok most ruhámba rejtve, öngyújtóm a zsebembe és már meg volt a terv. Egyenlőre nincs szükségem Moonra, elég lesz akkor használni, ha kiérnek vele a csónakkal. Megindítom a technikát,amiről már Kodo is tud, hogy ismerem, vagyis a Dokuzetsu konbo// haragos nyelv konbináció technikáját, hogy Kodo mögött teremjek, de mivel tudom, hogy számít a technika folytatására csak a láb elleni támadás mozdulatát kezdem meg, de ha védekezne, akkor a gouwan// erős kar technika segítségével ütést indítok meg felé, ami mivel hátulról érkezik a gerincet támadja és a technika segítségével elég komolyan sérül, sőt ha jól találom el, akkor akár meg is bénulhat. Ez csak egy kis erődemonstráció, míg a tervem más, de egyenlőre még nincs itt az ideje a dolognak.
Akira- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)
Adatlap
Chakraszint: 0 (1055)
A szökött fiú kilépett a partra, majd válaszolván Kodomo kérdésére, szinte azonnal kezdetét is vette kettejük harca. Genki, hála technikájának igen gyorsan Kodomo mögött termett egy szempillantás alatt, csupán a felrúgott homok maradt mögötte, ám Kodomo nem mozdult. Ugyanúgy állt, immáron háttal a támadónak. Genki pedig nem habozott, egy erőteljes támadással csapott le a fiú hátára. Shiro a csapás előtti pillanatokban, mikor genki megérkezett, károgott és felszállt. Kodomo mellkasa kiemelkedett, kezei széttárultak.
- Nem rossz Genki, gyorsabb lettél - suttogta egy hang a háta mögötti fákról. Ekkor a Genki előtt álló személy lassan kezdett szétválni, majd fekete hollók formájában szétesett. A varjak károgtak, majd eltűntek.
- De még mindig kiszámítható és kevés - szólt ismét a hang, majd előlépett a fák rejtekéről. A sötétkék páncélja megcsillant a napfényben, köpenyébe ismételten belekapott a szél. kezeivel villámgyors kézpecséteket formált
- Katon: Endan - ölt kissé több chakra-t a kellőnél, így egy nagy méretűnek mondható tűzgolyót fújt ki száján, egyenesen a fiú felé. A tűzgolyó nem jelent olyan nagy gondot, legalábbis az elkerülése, és mivel Kodomo nem tudja, pontosan, hogy a golyó melyik oldalára ugrik Genki, ezért ő maga, a tűzgolyó után ismét kézpecséteket formál, majd 3-3 tűzshurikent ~Hinoshuriken~ fúj a golyó két oldala felé. Ha a fiú a tűzgolyó elől ki is tér, valamelyik oldalt biztosra veheti, hogy a shurikenek egyike legalább eltalálja. Egyetlen módja van a kitérésnek, felfelé való ugrás ezzel azonban igen csak nagy lehetőséget adna Kodomo-nak.
Miután kellő tűz alapú technikát fújt ki magából a fiú, úgy érzi, elégnek kell lennie, hogy kiismerje a fiú gyorsaságát, így belekezdhet a határok feszegetésébe. Nem egyszerűen győzni akar, hanem egy életre elegendő leckét adni azért, amiért elhagyta a klánt és az országot. Nem szakított fel sok sebet a fiú szívben Genki hazatérése, az emlékek nem mindig voltak kellemesek, azonban mégis egy családtagról van szó, aki elhagyta otthonát, megtévesztette vezetőjét, az idős Namizuo-t. Ezek pedig olyan tényezők, amelyek a Hold ifjában mély sérelmet hagytak maguk után.
Genki lépésétől függően fog cselekedni a továbbiakban. Amennyiben Genki valamilyen csodával határos módon kitér a kilőtt tűztámadások elől, Kodomo a további támadás helyett védekezésbe tér át, elemzi a fiú mozgását és erejét.
Amennyiben a támadások eltalálják a fiút, akkor is megtartja a távot, és megadja a tiszteletet, megadja, hogy felkeljen a földről.
- Nem rossz Genki, gyorsabb lettél - suttogta egy hang a háta mögötti fákról. Ekkor a Genki előtt álló személy lassan kezdett szétválni, majd fekete hollók formájában szétesett. A varjak károgtak, majd eltűntek.
- De még mindig kiszámítható és kevés - szólt ismét a hang, majd előlépett a fák rejtekéről. A sötétkék páncélja megcsillant a napfényben, köpenyébe ismételten belekapott a szél. kezeivel villámgyors kézpecséteket formált
- Katon: Endan - ölt kissé több chakra-t a kellőnél, így egy nagy méretűnek mondható tűzgolyót fújt ki száján, egyenesen a fiú felé. A tűzgolyó nem jelent olyan nagy gondot, legalábbis az elkerülése, és mivel Kodomo nem tudja, pontosan, hogy a golyó melyik oldalára ugrik Genki, ezért ő maga, a tűzgolyó után ismét kézpecséteket formál, majd 3-3 tűzshurikent ~Hinoshuriken~ fúj a golyó két oldala felé. Ha a fiú a tűzgolyó elől ki is tér, valamelyik oldalt biztosra veheti, hogy a shurikenek egyike legalább eltalálja. Egyetlen módja van a kitérésnek, felfelé való ugrás ezzel azonban igen csak nagy lehetőséget adna Kodomo-nak.
Miután kellő tűz alapú technikát fújt ki magából a fiú, úgy érzi, elégnek kell lennie, hogy kiismerje a fiú gyorsaságát, így belekezdhet a határok feszegetésébe. Nem egyszerűen győzni akar, hanem egy életre elegendő leckét adni azért, amiért elhagyta a klánt és az országot. Nem szakított fel sok sebet a fiú szívben Genki hazatérése, az emlékek nem mindig voltak kellemesek, azonban mégis egy családtagról van szó, aki elhagyta otthonát, megtévesztette vezetőjét, az idős Namizuo-t. Ezek pedig olyan tényezők, amelyek a Hold ifjában mély sérelmet hagytak maguk után.
Genki lépésétől függően fog cselekedni a továbbiakban. Amennyiben Genki valamilyen csodával határos módon kitér a kilőtt tűztámadások elől, Kodomo a további támadás helyett védekezésbe tér át, elemzi a fiú mozgását és erejét.
Amennyiben a támadások eltalálják a fiút, akkor is megtartja a távot, és megadja a tiszteletet, megadja, hogy felkeljen a földről.
Djuka Kodomo- Játékos
Adatlap
A támadásom sikeres lett, de Kodomo csak egy klón volt, hogy pontosak legyünk csak varjú klón. Szeretem a klón technikákat, de egyenlőre Moon még nem érkezett meg így egyedül kell boldogulnom, amit egyenlőre nem is bánok. ~Nem csak gyorsabb, de a tai jutsu ismeretem is sokat fejlődött.~ Gondolom magamba miközben Kodomo megindítja a technikáját. Tudom, hogy sokkal több elemi technikát ismer mint én és jóval taktikusabb is, így valószínűsítem, hogy nem csak egy technikát indított meg, így lehet, hogy az egyetlen esélyem a felfelé lenne, de reménykedhetek abban is, hogy nem akar megölni, hiszen mégis csak család tag lennék, létrehozok 2 klónt, az egyiket azzal a céllal, hogy az esetleges bal oldalt érkező rejtett támadás elől is elugorjon, míg egyet a levegőbe küldök, míg én is felkészülök a második támadás védésére, így félreugrok a tűz labda elől, viszont már is gyűjtöm a lábamba a chakrát, hogy a shunsinnal tovább suhanjak. Látom, hogy csak egy tűz shuriken így csak elhajolok előle. Nem használva chakrát megindulok Kodomo felé futva, miközben részben aktiválom a shikyaku no jutsut, hogy a körmeim meghosszabbodjanak és a hallásom és a szaglásom felerősödjön, majd nem sokkal a megérkezés előtt elugrom, hogy forogva a Tsuugát bevethessem. Gondoltam rá, hogy esetleg megidézem valamelyik menyétet, de nem lenne szerencsés egy szervezetbeli társam ellen használni őket.
Akira- Játékos
Adatlap
Kodomo támadása igencsak sokoldalú, de a Shinobik gyorsasága legendás. A támadássorozat egyetlen gyenge pontja az, hogy a nagy kiterjedésű támadás hatására a célpontot is eltakarják a jutsuk, így Genki ki tudta kerülni a támadást. A levegőbe ugrott klón, a hő hatására elmosódott, míg a másik klónt, telibe találta egy Shuriken. Azonban a jobb oldalra kifutó fiú, egyszerűen kikerüli a támadásokat hála a Shunhin no Jutsunak, majd futva megindul ellenfele felé, használva a Tsuugat. Ugyan a támadást kikerülte és most ellentámadásba kezd, de ennek a találata elhanyagolható, ugyanis Kodomo érzékei és reakcióképessége elegendő ahhoz, hogy egyszerűen odébb ugorjon és kikerülje a támadást.
Kodomo
Chakra: 85%
Állapot: 100%
Akira
Chakra: 90%
Kodomo
Chakra: 85%
Akira
Chakra: 90%
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
A kombinált támadást, a rövid távolság ellenére is sikerült elkerülnie Genkinek, és egyből ellentámadásba is kezd. Gyorsan kezd el futni a szőke hajú Djuka felé, aki megtámasztja lábait, felkészül a támadásra. Genki hirtelen gyors forgásba kezd, akár egy kis örvény, úgy támad rá a fiúra. Kodomo találkozott már ezzel a technikával korábban, még talán a nevére is emlékszik, ám nem ez a fontos. A gyorsan jövő támadásra azonnal reagálni kell, egy másodpercet sem vesztegethet. Még egyszer nem hagyja elmenekülni Genkit...még egyszer nem.
A beérkező csapás előtt Kodomo egy mögötte lévő fa törzsére lép, majd felfutva rajta elrugaszkodik. Egy akrobatákat megszégyenítő mozdulattal szaltózik, megkerülve és a háta mögé érkezve ellenfelének, aki vagy megakad a fa törzsében, vagy pedig továbbhalad rajta.
Amennyiben a fa megállítja a genin támadásait, Kodomo még a levegőben, alig 2 méterre Genkitől, ismét kézpecséteket formál kezével, majd újabb tűz shurikeneket indít el. Azonban a shurikenek számát növelte, vagy egy tucatot küld ellenfele irányába. Ezeket már képtelenség kikerülni, ilyen közelről és ilyen gyorsaságban elkerülhetetlen a sérülés. A shurikenek nem ölik meg, de kellően megsebzik a fiú testét ahhoz, hogy a gyors taijutsukat ne tudja tökéletesen végrehajtani. Ahogy leért a földre, egyből nekiront a fa alatt tartózkodó ellenfelének, mégpedig úgy, hogy előhúzza hátán lévő kardjainak egyikét. A fekete pengés kard, melynek végén egy csengő található, vérre éhezve csap a fiú felé. Kodomo reménykedik, hogy nem ez lesz az egyetlen csapása, még jobban csalódna Genkiben, ha egy ilyen egyszerű támadással legyőzhetné. Amennyiben Genki egy fegyverrel védekezne ellene, Kodomo újabb csapásokat mér a fiúra, lehetőleg a fej közelébe, mindeközben chakra-t vezet a kardon keresztül a csengő felé. A csengő a csattanásoknál hangot hoz létre, ezt a hangot pedig Kodomo felerősíti, és Genki fülén keresztül megbénítja őt. Amennyiben a genjutsu sikeres, a siker pedig a hárításokkal válik azzá, abban az esetben a genin a második, esetleg a harmadik védésnél remegni kezd, szemei elfáradnak, az előtte lévő képek elmosódnak, és megérzi gyomrának kavargását. A rosszullét és a hányinger a következő szintje a mellékhatások közül Kodomo első, saját technikájának, a Suzu Yaiba Hakyu // Csengő Katana Illúziónak. Ezzel akár le is fegyverezhetné Genkit, ám előbb megvárja, mit cselekszik.
A beérkező csapás előtt Kodomo egy mögötte lévő fa törzsére lép, majd felfutva rajta elrugaszkodik. Egy akrobatákat megszégyenítő mozdulattal szaltózik, megkerülve és a háta mögé érkezve ellenfelének, aki vagy megakad a fa törzsében, vagy pedig továbbhalad rajta.
Amennyiben a fa megállítja a genin támadásait, Kodomo még a levegőben, alig 2 méterre Genkitől, ismét kézpecséteket formál kezével, majd újabb tűz shurikeneket indít el. Azonban a shurikenek számát növelte, vagy egy tucatot küld ellenfele irányába. Ezeket már képtelenség kikerülni, ilyen közelről és ilyen gyorsaságban elkerülhetetlen a sérülés. A shurikenek nem ölik meg, de kellően megsebzik a fiú testét ahhoz, hogy a gyors taijutsukat ne tudja tökéletesen végrehajtani. Ahogy leért a földre, egyből nekiront a fa alatt tartózkodó ellenfelének, mégpedig úgy, hogy előhúzza hátán lévő kardjainak egyikét. A fekete pengés kard, melynek végén egy csengő található, vérre éhezve csap a fiú felé. Kodomo reménykedik, hogy nem ez lesz az egyetlen csapása, még jobban csalódna Genkiben, ha egy ilyen egyszerű támadással legyőzhetné. Amennyiben Genki egy fegyverrel védekezne ellene, Kodomo újabb csapásokat mér a fiúra, lehetőleg a fej közelébe, mindeközben chakra-t vezet a kardon keresztül a csengő felé. A csengő a csattanásoknál hangot hoz létre, ezt a hangot pedig Kodomo felerősíti, és Genki fülén keresztül megbénítja őt. Amennyiben a genjutsu sikeres, a siker pedig a hárításokkal válik azzá, abban az esetben a genin a második, esetleg a harmadik védésnél remegni kezd, szemei elfáradnak, az előtte lévő képek elmosódnak, és megérzi gyomrának kavargását. A rosszullét és a hányinger a következő szintje a mellékhatások közül Kodomo első, saját technikájának, a Suzu Yaiba Hakyu // Csengő Katana Illúziónak. Ezzel akár le is fegyverezhetné Genkit, ám előbb megvárja, mit cselekszik.
Djuka Kodomo- Játékos
Adatlap
Sikerült elkerülnöm a támadásokat, de a klónok nem voltak ilyen szerencsések, a levegőbe küldött elterelés igen csak elhalványult a nem közvetlen, de annál melegebb fogadtatástól, míg a másik oldalon lévőt keresztülvitte az a technika, amit Kodomo küldött. Megindultam a klántársam ellen, hogy a tsuugával küldjem padlóra, de nem elég, hogy elugrani volt ideje azt csodálom, hogy még arra s futotta, hogy a háta mögött lévő fa, ami még kb másodpercekig állt, segítségével szaltózzon is egyet. Ha akartam volna sem tudom megállítani a technikát a fa előtt, ugyanis ha megteszem, akkor a lendület neki visz a fának, de az lesz elég vastag, hogy a következőbe már ne menjek bele, így nincs más választásom, mint átmenni a fán, ami a számításaimat igazolva pont annyi ellenállást fejtett ki, hogy a már tőle messzebb lévő fán ne menjek át, így a válaszként jött tűzshurikenek a fa ágaival találkoztak és én nem kaptam belőle. Közben támadásba lendül a kardjával, ami az égő lombok miatt viccesen néz ki, de ő tudja, közben, hogy segítsem egy kicsit a tűzet előveszem az öngyújtómat, majd belevezetem a chakrám és meggyújtom amit ki is biztosítok és eldobva elmutogatom a megfelelő kézjeleket és a Katon: Hiuchi Yagura/Tűz elem: Felgyújtó váz technikát alkalmazom, ami talán addig távol tartja,amíg kitalálok valamit. És meg is van. Egy közeli rönkhöz megyek, amit megérintve egy robbanó cetlit helyezek rá, majd kiterjesztem a chakrám, hogy felvegye az alakom, miközben létrehozok három klónt, én pedig a Kakuremino no jutsu/A láthatatlanság köpönyege nevű technikát alkalmazva egy fa mögé bújok és várom Kodomot, már ha van ennyi időm, de talán a tűz felfogja addig.
Akira- Játékos
Adatlap
Akira keresztül halad a fán, kidöntve azt, így Kodomo nem hajtja végre a Tűz Shuriken technikáját, viszont amint Akira a földet éri, máris támadásba lendül, így a fiúnak nincs ideje használni a technikáját. Védekeznie kell, mégpedig a keze ügyébe eső kunaival. Két csapást sikeresen kivédett, ám hallotta a csengőket és ezzel együtt elkezdte érezni a Genjutsu hatásait. Gyorsa hátraugrott, majd Kodomo felé hajítva öngyújtóját, használta a Hiuchi Yagurát, amivel két méter magas és legalább 20 méter széles lángfalat emelt kettejük közé. Ám ettől még a hányinger érzet és a szédülés nem múlt el... Nehézkesen, de sikerült létrehoznia a klónokat és a Kawarimi no Jutsu a robbanójegyzetekkel. A klónok csak álltak, az egyetlen mozogni tudó pedig szintén beolvadt a többiek közé, míg Akira egy fa mögé bújt. Kodomo pedig eközben sikeresen áttört a lángokon. Kifinomult és tapasztalt érzékeinek hála, érezte ellenfele chakráját, de természetesen nem tudta megállapítani, hogy melyikőjük az igazi.
Kodomo
Chakra: 85% - A Genjutsuk nem járnak sok chakraveszteséggel és ez amúgy is egy kis szintű Genjutsut
Akira
Chakra: 65%
Állapot: 95% - Kicsit szédülsz és hányingered van, de jelentősen nem befolyásolnak
Kodomo
Chakra: 85% - A Genjutsuk nem járnak sok chakraveszteséggel és ez amúgy is egy kis szintű Genjutsut
Akira
Chakra: 65%
Állapot: 95% - Kicsit szédülsz és hányingered van, de jelentősen nem befolyásolnak
Adatlap
A fiú nem elég, hogy kikerült a genjutsu hatása alól, habár Kodomo látta a szemein, részben megérezte a szédítő hatást. Ekkor a szökött getsugakurei egy hátraugrással nyert magának ismét teret, majd egy tárgyat, talán öngyújtót hajított a szőke Djuka felé. Az öngyújtó földet ért, ekkor egy magas tűzfal lobbant elő a semmiből, mely szélesen terjedni kezdett.
~Nem elég, hogy megúszta a genjutsut, még egy ilyen technikát is elsajátított amióta elszökött?~ ám Kodomo nem csodálkozott sokáig.
Magasra ugrott, majd átugorva a lángfalon egy fa ágán talált támaszt, amelyről megindíthatta az újabb csapását. Némi kézpecsét után az eddigi csendes tengepart most kezdett hangos lenni, mintha a fa koronájából zúdult volna a fekete felhő, amelyet varjak tucatjai alkottak. A varjak nagy rajokban rontottak neki egyenesen a Kodomo által észlelt személyeknek.
habár Kodomo nem tudta pontosan, melyikük az igazi, azt tudta, ezzel a támadással megpecsételheti a harcukat.
A varjak szétválva támadtak rá egyszerre a földön álló Genkiknek, majd egyszerűen éles csőreikkel és karmukkal rontottak nekik. Az egyszerű hasonmások a becsapódás következtében szinte azonnal megsemmisülnek, ám ezzel még nincs vége.
Kodomo, miközben a fáról irányítja az újabb és újabb varjúhadakat, mindeközben újra chakrat koncnetrál, amjd újabb pecsétekbe kezd.
- Magen: Karasuta no jutsu - hangzott el a következő technika neve a szájából, ekkor a varjak az eddiginél is hangosabb károgásba kezdtek bele. Az eddig csendes és kihalt partszakasz most a varjak hangos károgása töltötte be az egész területet. A technika lényege, hogy a varjak károgását felerősítve egy erőteljes, hang alapú genjutsut hoz létre a használó, pontosabban a saját genjutsuit alkalmazza a hang terjedésével. Aki hallja a károgást, az csak reménykedhet, hogy túlélje.
A varjak károgására eltűnik minden más hang, a területen lévő személyek csak a károgást hallják mindenhol, majd megkezdődik az újabb illúziótechnika:
hatása, hogy az áldozat körül a földből hirtelen gyökerek törnek elő, melyeket először könnyedén el lehet vágni, azonban az idő múlásával egyre több és vastagabb, strapabíró növényzet tör elő és köti gúzsba az áldozat végtagjait, sőt, az egész testét. A technika a Magen: Mame Gen Tojiru nevet viseli. Amennyiben a károgással Kodomo képes a technika hatása alá vonni ellenfelét, akkor Akira teste egyszerűen megfagy, míg fejében a folyamatosan feltörekvő indákkal és gyökerekkel vív ádáz harcot. Amennyiben ez megtörténik, a harcuknak vége. Míg Genki az illúzióban harcol, addig Kodomo tesz még egy újabb lépést a biztos sikere érdekében, és a nála lévő robbanójegyzeteket a földre helyezi, majd eltünteti a föld alá őket. Amennyiben Genki képes lesz kiszabadulni az illúzióból, amelyre kevés az esély, abban az esetben két lábára ráakaszkodnak a jegyzetek a Jibaku Fuda no jutsu segítségével, ezzel végleg megpecsételve a harc kimenetelét.
~Nem elég, hogy megúszta a genjutsut, még egy ilyen technikát is elsajátított amióta elszökött?~ ám Kodomo nem csodálkozott sokáig.
Magasra ugrott, majd átugorva a lángfalon egy fa ágán talált támaszt, amelyről megindíthatta az újabb csapását. Némi kézpecsét után az eddigi csendes tengepart most kezdett hangos lenni, mintha a fa koronájából zúdult volna a fekete felhő, amelyet varjak tucatjai alkottak. A varjak nagy rajokban rontottak neki egyenesen a Kodomo által észlelt személyeknek.
habár Kodomo nem tudta pontosan, melyikük az igazi, azt tudta, ezzel a támadással megpecsételheti a harcukat.
A varjak szétválva támadtak rá egyszerre a földön álló Genkiknek, majd egyszerűen éles csőreikkel és karmukkal rontottak nekik. Az egyszerű hasonmások a becsapódás következtében szinte azonnal megsemmisülnek, ám ezzel még nincs vége.
Kodomo, miközben a fáról irányítja az újabb és újabb varjúhadakat, mindeközben újra chakrat koncnetrál, amjd újabb pecsétekbe kezd.
- Magen: Karasuta no jutsu - hangzott el a következő technika neve a szájából, ekkor a varjak az eddiginél is hangosabb károgásba kezdtek bele. Az eddig csendes és kihalt partszakasz most a varjak hangos károgása töltötte be az egész területet. A technika lényege, hogy a varjak károgását felerősítve egy erőteljes, hang alapú genjutsut hoz létre a használó, pontosabban a saját genjutsuit alkalmazza a hang terjedésével. Aki hallja a károgást, az csak reménykedhet, hogy túlélje.
A varjak károgására eltűnik minden más hang, a területen lévő személyek csak a károgást hallják mindenhol, majd megkezdődik az újabb illúziótechnika:
hatása, hogy az áldozat körül a földből hirtelen gyökerek törnek elő, melyeket először könnyedén el lehet vágni, azonban az idő múlásával egyre több és vastagabb, strapabíró növényzet tör elő és köti gúzsba az áldozat végtagjait, sőt, az egész testét. A technika a Magen: Mame Gen Tojiru nevet viseli. Amennyiben a károgással Kodomo képes a technika hatása alá vonni ellenfelét, akkor Akira teste egyszerűen megfagy, míg fejében a folyamatosan feltörekvő indákkal és gyökerekkel vív ádáz harcot. Amennyiben ez megtörténik, a harcuknak vége. Míg Genki az illúzióban harcol, addig Kodomo tesz még egy újabb lépést a biztos sikere érdekében, és a nála lévő robbanójegyzeteket a földre helyezi, majd eltünteti a föld alá őket. Amennyiben Genki képes lesz kiszabadulni az illúzióból, amelyre kevés az esély, abban az esetben két lábára ráakaszkodnak a jegyzetek a Jibaku Fuda no jutsu segítségével, ezzel végleg megpecsételve a harc kimenetelét.
Djuka Kodomo- Játékos
Adatlap
Kodomo genjutsuja betalált, de mióta elhagytam a falut jóval fejlettebb lettem ebből a szempontból, így nem jártam úgy, mint amikor először kaptam a genjutsujából, bár a szédülés és a hányinger továbbra is bejátszik. Nem igazán zavar, bár egy kicsit hátráltat a dolog. így kihasználom azt a néhány pillanatot, amit nyerek a rejtőzködéssel felugrok az ágra, miközben Kodomo technikába kezd. Valószínűleg nem csak a támadásom a célja, hanem újabb genjutsu a célja, így ahogy felerősíteni tudom, úgy remélhetőleg menni fog a süketítésem is, így chakrát vezetve a fülembe elzárom a hallójáratomat, már ha sikerül. Ha sikerülne a shikyaku no jutsu egy kicsit módosított verziója, akkor ugyan nem hallok semmit, de a szemem még jó és amihez készülök úgyse kell a hallásom. Aztán látom, hogy egy újabb technikához készül, de ha minden jól megy, akkor nem hallok semmit és én támadhatok. Elrugaszkodom a faágtól, bár a madarak közül jó néhány megcsipked addigra, de ezzel nem foglalkozom, hogy a korábban használt tsuuga technikával támadjak. Nem tudom mi lesz az eredménye az egésznek, de ha minden jól megy és legalább azt elérem, hogy Kodomonak megszakadjon a koncentrációja, akkor annyi esélyem vagy, hogy most én támadjak és valahogy bevonom Moont is a harcunkba, bár sajnos nem ismerek még olyan nagyon technikát, amivel vele tudnék végrehajtani a vadállat klón technikával. Ha viszont egyáltalán felugranom sem sikerül vagy nem tudom megzavarni sehogy, akkor a valamennyi genjutsu ismeretemet bevetve a genjutsu ellen nem védekezek, hanem megpróbálok magamnak fájdalmat okozni a kezembe lévő kunaial. Sajnos mostanában eléggé nem volt időm fejlődni, de valószínűleg itt sem nagyon fognak kiképezni, hanem börtönbe kerülnék, hacsak nem öl meg most Kodomo.
Akira- Játékos
Adatlap
Miután Kodomo átugorta a hatalmas lángoszlopot, az meg is szűnt pár pillanaton belül. Ugyan a lángokat kikerülte, de a felfelé áramló hatalmas hőt kevésbé, így a fedetlen testrészei megérezték ezt, habár sérüléssel nem járt a dolog, csak hirtelen fellépő és lassan elmúló fájdalommal és egy csöppnyit megpirított bőrrel.
Eközben a fa mögött, Akia is serénykedett és a varjak amiket ellenfele létrehozott elsöpörték a klónokat és mivel a varjak a karmaikat és csőrüket is belemélyesztették az összes másolatba, a Kawarimi no Jutsu is megszűnt és csak a rönk maradt ott. Akira megpróbálta magát elsüketíteni a Shikiyaku no Jutsu ismereteivel, de ezt természetesen nem ment neki, ezért kitört és a Tsuugat akarta alkalmazni. Ám ekkorra már rég a Genjutsu hatása alatt volt, ugyanis nem sejthette, hogy a varjak alap károgása is galibát okozhat és Genjutsu alá kerülhet. Ahogy rugaszkodott volna el, hirtelen megfogta valami a lábát. Ekkor látta, hogy több, először apró, de gyorsan növő gyökér és furcsábbnál furcsább növények nőnek ki a földből. Mindegyik felé közelít és az Ő környezetében nőnek ki... Őt akarják elkapni. Először a lábait, majd a teste többi részét. Megpróbálta elvágni a gyökereket, de amint elvágott egyet, az azonnal újra nőt és egyre több és több. Ekkor hajtotta végre azt a kockázatos dolgot, hogy kunaiával felvágta a tenyerét, minek hatására valóban megszűnt a Genjutsu.
Valami nem stimmel. A lábait még mindig szorítja valami. Ekkor lenéz és látja, hogy a gyökerek helyet a jobb lábát, robbanó cetlik veszik körbe... Tudta, hogy itt a vég, innen már nincs menekvés, ugyanis miután vége szakadt a Genjutsunak, Kodomo abban a pillanatban felrobbantotta a jegyzeteket...
// Akira: Amit meg akartál tenni az lehetséges, de bonyolult, mivel úgy kell tompítanod a hallásod, hogy ne károsítsd a füled. Ez pedig már egy külön jutsu. Ugyanúgy meg kell tanulni, mint a felerősítést... Ezért ez így most sajnos vereséggel zárult, de kapsz +10 chakrát, valamint Kodomo kap +15 chakrát //
Eközben a fa mögött, Akia is serénykedett és a varjak amiket ellenfele létrehozott elsöpörték a klónokat és mivel a varjak a karmaikat és csőrüket is belemélyesztették az összes másolatba, a Kawarimi no Jutsu is megszűnt és csak a rönk maradt ott. Akira megpróbálta magát elsüketíteni a Shikiyaku no Jutsu ismereteivel, de ezt természetesen nem ment neki, ezért kitört és a Tsuugat akarta alkalmazni. Ám ekkorra már rég a Genjutsu hatása alatt volt, ugyanis nem sejthette, hogy a varjak alap károgása is galibát okozhat és Genjutsu alá kerülhet. Ahogy rugaszkodott volna el, hirtelen megfogta valami a lábát. Ekkor látta, hogy több, először apró, de gyorsan növő gyökér és furcsábbnál furcsább növények nőnek ki a földből. Mindegyik felé közelít és az Ő környezetében nőnek ki... Őt akarják elkapni. Először a lábait, majd a teste többi részét. Megpróbálta elvágni a gyökereket, de amint elvágott egyet, az azonnal újra nőt és egyre több és több. Ekkor hajtotta végre azt a kockázatos dolgot, hogy kunaiával felvágta a tenyerét, minek hatására valóban megszűnt a Genjutsu.
Valami nem stimmel. A lábait még mindig szorítja valami. Ekkor lenéz és látja, hogy a gyökerek helyet a jobb lábát, robbanó cetlik veszik körbe... Tudta, hogy itt a vég, innen már nincs menekvés, ugyanis miután vége szakadt a Genjutsunak, Kodomo abban a pillanatban felrobbantotta a jegyzeteket...
// Akira: Amit meg akartál tenni az lehetséges, de bonyolult, mivel úgy kell tompítanod a hallásod, hogy ne károsítsd a füled. Ez pedig már egy külön jutsu. Ugyanúgy meg kell tanulni, mint a felerősítést... Ezért ez így most sajnos vereséggel zárult, de kapsz +10 chakrát, valamint Kodomo kap +15 chakrát //
Adatlap
A másik, hogy így utólag szóljak még: Akira te nem tudhattad, hogy Kodo hang alapú jutsut használt, ugyanis most először ejt Kodo hang alapú genjutsuba, holott én azt hittem, hogy volt erre példa. Így nem következtethetted ki, hogy a csengő kelti a genjutsut és hogy továbbra is azzal fog támadni... Szóval erre figyelj. Olvasd át a szabályzat Értelmező Szótár részét az FRPG-ről mert sok fontos dolog van benne...
Adatlap
Similar topics
» Djuka Munfurawa & Hiashi vs Djuka Kodomo
» Djuka Kodomo
» Djuka Kodomo
» Családban marad [Djuka Orimi vs Djuka Ryusuke]
» Djuka Kodomo
» Djuka Kodomo
» Djuka Kodomo
» Családban marad [Djuka Orimi vs Djuka Ryusuke]
» Djuka Kodomo
Naruto Gundan :: Kaszinó :: PvP Harcok :: Archívumok
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.