Nyolcas Kiképzőterep

+22
Mitsunobu Ryounsuke
Jiraiya
Hasegawa Zauki
Akihiro Jaken
Kenshiro Erisa
Kenta Koizumo
Shunsui
Komimushi Zanami
Hirano Reina
Ishihara Aki
Hidan
Yamato
Uchiha Madara
Kaibutsu Hiroto
Hateshi
Kenshiro Karu
Mitsuya Akane
Aokaze Atsushi
Kira
Shiren
Akira
Shimura Danzou
26 posters

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Nyolcas Kiképzőterep - Page 2 Empty Re: Nyolcas Kiképzőterep

Témanyitás  Jiraiya Pént. Okt. 31 2014, 11:31

// Mivel eléggé elhúzódott a Képzés, így nem írnék mindenkinek külön-külön. Mindenki sikeresen elsajátította a technikáját, így felírhatjátok azt az adatlapotokra, ezen kívül pedig, jutalmul mindenki kap +15 Chakrát. Képzésért Én nem szoktam ennyit adni, viszont ebbe igencsak beleszámított az elnyúlt Képzés idő. Gratulálok mindenkinek! //

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Shimura Danzou Vas. Nov. 02 2014, 11:12

// A szokásos szint, tetszett. A Technikát Te is felírhatod, illetve mint a többiek, Te magad is megkapod a 15 ch-t. Volt három-négy elírás, nekem az "ezúttal dudva" tetszett a legjobban és nem, nem értettem félre a  figyelmeztetés előtti részt ^^ //
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Hétf. Márc. 30 2015, 22:14

//Madara//

Pár nap telt el az utolsó küldetésem óta. Nem rég összecsaptam pár otogakureivel, akik eléggé megizzasztottak bennünket. Azonban mi győztünk, a küldetésünk pedig sikeres lett. Ezt követően nyugodtan tölthetem el jól megérdemelt pihenőmet. És nincs is jobb szórakozás, mint egy kis gyakorlás. Korán reggel van még, az utcákon alig van járókelő, leginkább az őrség tagjai mászkálnak, járőröznek. A piacon éppen megnyílnak a standok, néhányan pedig már az alkudozásba kezdenek. Én azonban tovább haladok, egészen a Nyolcas Kiképzőterepre.
Amikor megérkezek, nem lepődök meg, hogy ki vár ott. Hane az. Remélhetőleg most is segít és elsajátíthatok valamilyen hasznos technikát.
- Jó reggelt! - szólalok meg. - Csak nem egy kis reggeli testmozgás? - kérdezem egy mosollyal az arcomon.
Ezt követően minden szó nélkül előveszek egy kunait és felé hajítom. A következő pillanatban nagyon gyorsan megrohamozom és egy becsúszással próbálkozok, hátha célt érek. Mivel egy kiképzőterepen vagyunk, biztos kapcsolni fog és edz velem egy kicsit.
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 804
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 422 (B)
Erő : 480 (B)
Gyorsaság : 450 (B)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 502 (A)

Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 830

https://fairytail.hungarianforum.com/

Témanyitás  Uchiha Madara Csüt. Ápr. 02 2015, 17:15

Hane a terepen várakozott, épp nyújtott. A repülő kunai felé fordult, majd jobb tenyerét kinyújtotta, ujjai szorosan egymás mellé tapadtak, majd kezével félreütötte a kunait. Az érkező támadás elől elhajolt, majd a jobb kezével bal lábadra csapott. Az ütés következtében a lábad elzsibbadt, megbénult, nem tudtad mozgásra bírni. Hane idő közben kitért mellőled és ismét kellő távolságba került.
- Örülök, hogy ég benned a harci szellem, azonban most nem ezért hívtalak ide. Egy kicsit másfajta edzésprogramot állítottam neked össze. Hadd mutassak be neked valakit, aki segíteni fog nekünk az elkövetkezendő időszakban - ekkor egy újabb, Hane ruházatához hasonlót viselő magas férfi lépett elő, patkány maszkot viselt. Egy újabb ANBU volt.
- Üdvözöllek, Kaibutsu Hiroto. A nevemet sajnos nem árulhatom el, hívj csak Nezumi-nak (itteni jelentése: Patkány). Hane kért fel engem, hogy segítsek neked az elkövetkezendő időkben, mert ismerem a családod és a múltad, édesapád jó barátom volt... - kissé elfordult, az ég felé - Gyere velem, kezdjünk is hozzá.
Nezumi a terep széléhez sétált, miután Hane eltűnt. A jouninnak nem volt több feladata. Nezumi egy fa tövébe ült. A szél végigfújt, a fákról leveleket tépett le az ágakról. Egy szálló levelet elkapott a patkány maszkos jounin, majd letérdelt a fa oldalába, amely tökéletesen takarta a széltől.
- Ülj le. Fogd meg ezt - nyújtotta a levelet feléd.
- Most pedig hunyd le a szemed. Most egy olyan képzést fogunk elvégezni, amely megmutatja, hogy mi a második elemed, már ha van benned egyáltalán. Ismertem a felmenőid, épp ezért segítek neked ebben. Képzeld el, hogy te magad vagy a fa, melynek ágáról ez az egy levél lóg. Most pedig meg kell keresned azt a chakra-t, amely valahol mélyen benned van. Magadba kell mélyedned, meditálnod, hogy feltárhasd a legmélyebben nyugvó chakrapontok egyikét. A gyomrodban keresd, s mikor úgy érzed, megtaláltad, a Tigris jelét mutatva próbáld meg feloldani. Amíg nincs meg ez a chakra addig a levelet leteheted.
A feladat világos, cselekedj, ahogy az ANBU kéri. Hosszabb postot szeretnék olvasni.
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Kalandmester

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex

Adatlap
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Pént. Ápr. 03 2015, 20:55

A harcunk sajnos nem tart túl sokáig. Hane egy pillanat alatt megállít, majd bemutat egy másik shinobinak.
- Üdv! - biccentek egyet, majd figyelmesen hallgatom amit mond.
Érzelem mentes arckifejezéssel hallgatom a mondandóját annak ellenére is, hogy a szüleimet említi. Tudtommal ők nem voltak shinobik, egyszerű földműves családból származok. Ráadásul hol volt ő, amikor az apám az utolsókat rúgta? Nem örülök a hallottaknak, de nem hagyom hogy elragadjanak az érzelmeim. Mivel Hane kérte meg, hogy jöjjön el, nem ellenkezek és vele tartok. Egy pillanatra megtorpanok, amikor a sensei távozik, de utána a gyakorlóterep szélére sietek. Csendben leülök Nezumival szemben és figyelek.
A kezembe nyom egy levelet, majd elmondja mi a dolgom. Le kell nyúlnom mélyen, magamban és előrángatni a felszínre a bennem nyugvó chakra elemet. Így első elemre nem tűnik egy könnyű dolognak, de mivel most ez a dolgom, meg kell próbálnom. Leteszem magam elé a levelet, majd meditációs ülést veszek fel. Ezután becsukom a szemem, majd szépen lassan koncentrálni kezdek. A lélegzetem folyamatosan lassul, mígnem egyenletes nem lesz. Az elmémből eltakarítom a kártékony gondolatokat, hogy elérjem a teljes nyugalmat. Nagyjából tíz percig tart, míg ezt sikerül létrehoznom. Azt követően viszont teljes meditatív állapotba kerültem.
A külvilágot teljesen kizártam. Jelenleg nem hallok semmit, csupán a saját szívem dobbanásait és azt, ahogy a levegőt veszem. Ekkor kezdem el a chakrámat áramoltatni a testemben. Nem tudom mit keressek, éppen ezért a gyomromban lévő chakrapontokba áramoltatom az energiát, hátha rájövök mit is keresek pontosan. A testem energiái lassan gyülekeznek a hasamban, de pár perc után elég mennyiségű gyülemlik fel, így szépen kipróbálgatom az egyes pontokat. Szerencsére van belőlük jó pár, így nem megy hamar. Talán kettőnél járok, amikor megszakad a "lendületem" és kihagyok egy pillanatra. Éppen ezért sokkal óvatosabban folytatom a vizsgálódást.  Sorra járom a pontokat, majd hirtelen egy fura érzés kap el. Azonnal megalkotom a Tigris kézpecsétet és feloldom ezt a fura chakrát.
- Sikerült? - kérdezem meg lihegve, miután kinyitottam a szemem.
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Uchiha Madara Kedd Ápr. 07 2015, 01:15

Nezumi álarcán keresztül tekintett rád, miközben meditáltál. Nem szólt, nem avatkozott közbe, csupán figyelt.
Mikor látta, hogy a Tigris pecsétjét alkotod, felkelt, majd a távolba tekintett.
- Remek. Megléptük az első lépcsőfokot, jöhet a következő. Most, hogy képes vagy némiképp felszabadítani második elemed, meg kell rpóbálnod még többet előhozni. Fogd azt a levelet a kezedbe. Helyezd a tenyeredre. - lépett közelebb, majd magától ráhelyezte - És most pedig koncentrálj még tovább. Tudni fogod, mikor jársz sikerrel.

Egy kiegészítését kérnék az előző írásnak, melyben még több chakrat szabadítasz fel, majd látod, ahogy a levél közepe lassan kilukad, majd végül az egész levél elég.
- Remek - mondja ismét Nezumi. Talán ez a kedvenc szava. - Most, hogy sikerült felszabadítanod a második elemed, mely bebizonyította, hogy nem csupán a föld, hanem a tűz iránt is van affinitásod, folytatjuk az edzést.
Nezumi hagy némi időt pihenni, míg a következő technika létrejöttét meséli neked.
- Az előző módszerrel kell felszabadítanod a chakrat, azonban....A katon elemű technikák nagy részének létrehozásához nem a kezed, hanem a szád kell használni. Lélegezz mélyen. Érezd át a benned lévő elemet. Miután kellő chakrat szabadítottál fel, a levegővel együtt kell kifújnod. Akkor és csak is akkor kell megadni a szikrát, mikor a chakrad elhagyta a szádat, máskülönben saját magad égeted porrá, mint az előbb azt a levelet. A katon egy igen veszélyes elemi affinitás, óvatosan kell használni. Ám ha valaki ráérez a használatára, rendkívüli erőre tehet szert.
Ahogy mondtam, chakrat kell kifújni a szádon keresztül, nincs felhasználható anyag, mint a föld esetében, csak és kizárólag a tiszta elemi chakrad szükségeltetik. Egyelőre jussunk el idáig - mondta, majd kézpecséteket formált, majd egy nagyobb lángot fújt ki a száján.
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Kalandmester

Adatlap

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Kedd Ápr. 28 2015, 21:35

A tanítóm végig csendben van, míg meditálok. Percekig tart a koncentrációm, ami alatt azzal vagyok elfoglalva, hogy megtaláljam azt a bizonyos chakrát, míg végre ráérzek a dologra. Azonnal megalkotom a tigris kézpecsétet, mire Nezumi megszólal. Továbbra is koncentrálok, nem hagyom hogy a hangja kizökkentsen. Ennek ellenére a szavaira is oda figyelek. Úgy tűnik, sikerült az első lépés, most pedig jöhet a következő.
Miután elhelyezi a levelet a tenyeremben, nem próbálok meg azonnal a folytatással. Inkább megpihenek egy kicsit. Elvégre nem próbálhatok meg egy teljesen ismeretlen dolgot egy szuszra megcsinálni. Pár perc után folytatom a chakra áramoltatást. Újra végig játszom a korábbi kis meditációt, viszont most már tudom hogy mit keressek. Lassan áramoltatom a testemben a chakrát, majd hamarosan megtalálom azt a pontot, ami most kell nekem. Azonnal összesűrítem azt az elemi energiát, ami ott található, majd megindítom a testemet körüllengő hálózatban. Nem kell sokat várnom és máris a karomban, majd a kezemben van. Letekintek a levélre, ami éppen kilyukadt a tenyeremben, majd lassan el ég. Ezzel kiderült, hogy Katon a második elemem.
- Nem is rossz! - szólalok meg.
Láttam már másokat tüzet köpködni és különböző technikákat használni. Biztos jó szolgálatomra lesz nekem is. Sőt, már némi elképzelésem is van, mit csinálhatnék vele. Figyelmesen hallgatom a shinobi beszédét, amit szinte már sértőnek találok. Nem most kezdtem az ipart, nem kell a kioktatás.
- Rendicsek, menni fog! - mondom. - Előbb vagy utóbb...
Ezután nekilátok a technika létrehozásához. Elsőnek újra előásom a Katon chakrát, majd elkezdem az összegyűjtését. Amikor összegyűlik egy komolyabb mennyiség, mély levegőt veszek, majd a gyomromból a számba vezetem, végül kilehelem azt, majd igyekszek begyújtani. Pár pillanat és előbb kellemesen meleg levegő, majd kellemetlenül forró tör elő belőlem. Azonnal a számhoz kapok és fel-alá rohangászva kalimpálok.
- A nem jóját, ez aztán kellemetlen volt! De legalább tudom, hogy jó úton haladok! - jegyzem meg, majd folytatom.
Újra előkeresem a tűz elemű chakrát, majd lassan, óvatosan a szám irányába terelgetem. Hamarosan összegyűlik egy kisebb mennyiség, így hát mély levegőt veszek, a következő pillanatban pedig a katonnal együtt lehelem ki. Nem volt túl nagy mennyiség, így éppen hogy meggyulladt, miután távozott a testemből. Olyan volt, mintha böffentettem volna, csak látványosabb. Ezen fellelkesülök és máris folytatom. A következő próbánál már sokkal több chakrát használok fel, de újra besül a dolog, mivel rosszul időzítem a gyújtást. Viszont nem gyulladok meg, egyszerűen csak kellemetlen és kissé fájdalmas forróság fogja el a testem! Ezután még több mennyiségű katon chakrát gyűjtök össze, de ezúttal lassabban engedem szabadjára és kissé távolabb gyújtom be. Ekkor már komolyabb lángnyelvek jönnek létre. Majd újabb és újabb próbák sorozata következik: nagy mennyiségű chakrát lehelek ki és fokozatosan gyújtom be, amint elhagyja az ajkaimat. Nem tudom hányadik alkalommal próbálkozok, amikor végre egy egész komoly tüzet lehelek ki.
- Valahogy így kellene? - kérdezem alaposan megizzadva. - Azt hiszem, most lefőttem, mint a kávé. Mi a következő lépés?
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Uchiha Madara Kedd Május 12 2015, 13:04

Remek – szólt az ANBU, majd felkelt a pihenőjéből. Kilépve az árnyékból eléd állt, majd folytatta a technika részletezését.
- Most, hogy képes vagy egy bizonyos mennyiségű tűz chakrat a testen kívülre juttatni és begyújtani, itt az idő, hogy meg is formázd. Ekkor kézpecséteket formált majd mély levegőt vett.
- Katon: Goukakyuu no jutsu – mondta ki imáron a teljes technika nevét, majd egy ngy méretű tűzgolyót lehelt ki a száján. A tűzgolyó forrongott, a lángok intenzíven égtek. A nagy méretű labda egy, az ANBUval szemközti fába csapódott, majd megszűnt.
- A katon technikák alapját szolgálja a technika, az Uchiha klán által alkotott megannyi tűz stílusának egyik legősibb technikája. Most pedig te, Kaibutsu Hiroto, most, hogy feloldottad második elemed, elsajátíthatod, és belekezdhetsz a katon technikák iránti fejlődésbe.
A feladat tehát adott, az imént látott tűzgolyót kell létrehoznod. Időd van bőven, koncentrálj, találd meg a tökéletes keringést, és amikor az megvan, ragadd meg és fújd ki.
Ha ezzel megvagy, a mestered melléd ül, pihenőt rendel el. Vizet nyújt feléd, majd megkezdi az ismerkedést, habár, ahogy kivehetted eddig a szavaiból, ő pontosan ismer téged.

- Édesapád jó  barátod volt. Nagyszerű ember és rendkívül segítőkész embernek számított. Rá emlékeztetsz. A vezetőség azért rendelt engem melléd, és kértek fel, hogy tanítsalak, mert ismerem családod és múltad, ismerem a Kaibutsu-k örökségét. Erről azonban később, most gyakorold még a Goukakyuu-t. Mára ennyi volt az edzés, hamarosan viszont újra találkozunk.
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Kalandmester

Adatlap

Témanyitás  Yamato Csüt. Május 28 2015, 13:07

Bejöttem és egyből letérdeltem, hogy előadjam a jövetelem célját, hogy nem akarok a faluhoz kötődni, csak szolgálni, amire egész életembe tanítottak. Az emberek azt hiszik, hogy szabadok, de nem, mindig csak szolgálunk. Legyen szó arról, hogy eladod a portékádat vagy legyél shinobi, aki küldetésre jársz, mindig szolgálsz, de nem a hokagét vagy a faludat, mert a kage is szolgál és az ő főnökei is csak szolgálnak. Nem tudom kit, nincs ehhez elég tapasztalatom, hogy megmondjam kit, de szolgák vagyunk mindannyian. Figyelem a hokage reakcióját és szinte sajnálom a tollat, amit láthatóan megfojt, de aztán enyhül a szorítás és megszólal.
- Ezt örömmel hallom. A faludból érkező menekültek komoly gazdasági nehézségek elé állítanak minket, s minden kardforgató kézre tíz éhes száj jut. Azonban ha Konoha szolgálatába akarsz állni, az embereimnek pontosan tisztában kell lennie a képességeiddel. Nem engedhetünk el küldetésre, amíg nem tettél tanúbizonyságot rátermettségedről valamelyik beosztottamnál. Csak így kerülhetjük el, hogy képességeidet meghaladó megbízatásokra küldjünk. A halálod nem csak szégyenletes billog lenne a Homokkal való szövetségünkön, de konohai shinobik életét is kockáztatnánk. Ha jól teljesítesz, a falu sem marad hálátlan, szolgálataid fizetsége pedig elegendő lesz a szükségleteid fedezésére, ha többre nem is.
Figyelem a mondandóját és csak egyetérteni tudok, de ez is megerősíti az előző gondolatomat.
- Őrök!
Mondatára három ANBU maszkos alak lép elő az ajtó mögül és üdvözlés után várják a parancsot, ami nem várat magára sokat.
Kísérjétek a vendégünket Juukuichihez.
Nem ellenkezek, hiszen nincs miért és azt sem tudom, hogy hova és kihez visznek. Követem az őreimet, nem is lenne értelme fellázadnom ellenük, nem is akarok, hiszen szövetséges ország és egyszerű gennin vagyok 3 jól képzett ANBU között. Három őröm egy edzőterephez vezettek. Azt hittem, hogy kivallatnak és megpecsételnek, de talán csak azért nem teszik, mert nem akarok csatlakozni a faluhoz. Meglátom a mesteremet, legalábbis úgy tűnik, bár nem mondanám annak a tipikus mesternek a fiú.
- Innen átveszem.
A mondata és a kinézete egy kissé megnyugtat, hogy talán nem kínozni akar és a három képzett shinobi eltűnése tovább emeli a komfortérzetem.
- Végre! A szar is keresztbe áll bennem ezektől a paliktól... Olyan para maszkjuk van. Részemről a szerencse...
A nevem nem valószínű, hogy tudja, így a tenyérre pillantást, majd a megszólításomat csak magamba röhögve fogadom.

- ... Yamato! Az én nevem Juukuichi, és nekem kellene felmérni a képességeid. De mivel az rém unalmas, inkább csak foglald össze röviden, hogy milyen technikákban jeleskedsz, én meg majd ráírom a lapra, hogy megfelelt. Helyette inkább taníthatnék neked valami pöpec jutsut... Feloldottad már az első elemed?
- Nem sok technikát ismerek az is leginkább a bábjaimhoz kell. A falumba a bábosoknak nem szokták feloldani az első elemet, így az én esetembe nincs máshogy. Ha konkrétan érdekelnek a technikáim, akkor elmondhatom... Képes vagyok két bábot irányítani, drótcsévélő technikát, emelkedő penge manipulálást, Hangkivetítő technikát és az 5 érzék zűrzavara technikákat ismerem.
Fura elmondani valakinek a technikkat, hiszen a falumban ismerték a technikáimat és volt adatlapom, amin vezették ezeket és a küldetéseimet.
Yamato
Yamato
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1046

Állóképesség : 666 (A)
Erő : 590 (A)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 690 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)

Adatlap
Rang: Chuunin / Bábhasználó
Chakraszint: 967

Témanyitás  Hidan Csüt. Május 28 2015, 23:07

Juukuichi résnyire nyitott, véreres szemei meglepetten kipattannak, ahogy a fiú a technikáiról kezd beszélni.
- Egy bábmester, ha? Hazudnék ha azt mondanám, hogy sokkal találkoztam. Ami azt illeti te vagy az első. Meg kéne tanulnod hasbeszélni, az lenne aztán a halálos kombó!
Hangosat horkantva nevet egy sort saját - szellemesnek legkevésbé sem mondható - tréfáján, majd a farzsebében kezd turkálni. Rövid matatás után egy hártyavékony, szinte átlátszó papírfecnit nyom Yamato kezébe.
- Akkor már tisztában vagy a chakraelmélet alapjaival, ezt átugorhatjuk. Próbáld meg a chakrád ebbe az indikátorpapírba áramoltatni. Nem nagy cucc, a legkisebb behatásra is reagálni fog, reakcióba lép az elsődleges elemeddel. A bábmesterek ugyan nem szoktak közelharcba bocsátkozni, de egy shinobi, aki nem képes megvédeni magát, ha a hátába kerülnek, annyit ér mint egy lehugyozott szalámis szendvics, vagy mi... Amíg próbálkozol, addig elmondhatod, mit tudsz az elemi chakráról és annak természetéről, mert nekem teljesen kiszáradt a szám és nincs kedvem hozzá.
A következő pár percben, akárhogy próbálkozik is a homokfalusi ninja, semmi eredménye nem lesz. A rasztahajú chunnin tanácstalanul hunyorogva figyeli a jelenetet, majd egyszer csak felderül az arca:
- Francba... A cigipapírom adtam oda, persze hogy nem megy! Ami azt jelenti... Hogy elszívtam az indikátort..? Basszus, azért köhögtem annyira!
Kikapja a papírost a genin kezéből, majd némi kotorászás után egy másmilyen lapot halász elő, s nyomja a fiú markába.
- Na ezzel már könnyebb lesz! Hol is tartottunk? Ja igen. Köhögd fel hogy mit tudsz az elemi beállítottságokról és én majd hozzáfűzök pár dolgot, ha szükséges.
Kissé lehalkítja a hangát, már-már suttog. Szemei gyanakodva pásztázzák a láthatárt:
- Kérsz füvet? Segít a koncentrációban...

//Írd le a próbálkozást, ahogy megpróbálod belevezetni a chakrád az indikátorpapírba. Ha szeretnéd, azt is leírhatod, milyen elemnek megfelelő reakciót vált ki a chakrád a papírból, tűz=elég, víz= benedvesedik, szél=széthasad, villám=gyűrődik, föld=elporlad. Ellenkező esetben én fogom kijelölni az elemed a következő posztomban.//
Hidan
Hidan
Adminisztrátor

Adatlap
Rang: Akatsuki
Chakraszint:

Témanyitás  Yamato Pént. Május 29 2015, 19:58

A mondatához nem fűzök hozzá, bár az is igaz, hogy én is hasonlóan vagyok a rasztákkal, így mindkettőnknek új tapasztalat a másik. A szemei furák, olyan vörösek, mint a nyúl. Nem tudom hova tenni vajon mért ilyen, viszont a vicc annyira nem vicces. Nem tudom hogyan reagáljak a mondatára, így magamban tartom a választ. Nem tudom, hogy mért kezd el turkálni a zsebébe, bár sejtem, hogy valami köze van az első elemhez, amit korábban említett. A monológját csak figyelem, nem teljesen értem a hasonlatait, de az elemi technikáról nem sokat tudok.
- Ami azt illeti nem jártam az akadémiára, így nem sok mindent tudok a dologról, összesen csak az 5 elemről hallottam, amik a víz, tűz, szél, villám és föld.
Mondom, ahogy átveszem a papírt. Nem nagyon értem mi a feladatom, de úgy teszek, ahogy a srác mondta. Elkezdem chakrámat a papírba vezetni, aminek nem kellene gondot okozni, hiszen a báb irányításával jól megtanultam a chakra testen kivüli irányításával való mozgatást, ahogy az alap technikákkal a többi chakrairányítási módot. Jó pár perce szenvedek a papírba vezetni a chakrámat, ami körülbelül annyi reakciót mutat, mint a döglött macska, amit távolról néznek. Ekkor a vörös szemű, raszta ekkor észreveszi, hogy tévedett és a cigi papírját adta oda. ~Komolyan, ez lesz a mesterem a közeljövőben? Öreg merre vagy?~ Ad egy másik lapot, amit átveszek, amihez éppen csak hozzáérek és a papír elporlad. Nem értem, hogy mi történt, de talán hamarosan választ kapok.
- Esetleg majd máskor köszönöm.
Nem tudom, hogy mit akar rám sózni, de most nem akarom kipróbálni, lehet, hogy valamikor máskor.
Yamato
Yamato
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hidan Hétf. Jún. 01 2015, 03:44

- Azért én rágyújtok, ha nem zavar...
Meg sem várva a fiú válaszát egy gyűrött, előre megsodort cigarettát halász ki a zsebéből, majd egy ódivatú gyújtó lángjával égeti a végét, mielőtt beleszívna. Büdös, émelyítő füstfelhőt köhög, de látszik rajta hogy máris kevésbé érzi feszélyezve magát. Hunyorogva pillant a Yamato markában maradt finom pernyére, majd amikor jobban szemügyre veszi, szélesen elvigyorodik.
- Úgy látszik föld elemű vagy Tesó! Ez elég szerencsés rád nézve. A doton beállítottságú shinobik mesterei az eltűnésnek, álcázásnak és hirtelen rajtaütéseknek. Gondolom már magadtól is rájöttél, hogy bábhasználók számára nincs is kedvezőbb affinitás!
Ismét szippant párat a blázból, mindegy egyes rekedt szavát sűrű füstfelhő kíséri, ahogy teljes átéléssel gesztikulálva, hadonászva magyaráz:
- Akkor egy kis gyorstalpaló. A legendák szerint, a kezdetben, a létezés minden ma ismert formája előtt csak az öt elem létezett. Felsorolhatnám őket, de már úgyis tudod melyikek. Ennek az öt őselemnek a keveredéséből jött létre minden, amit ma világnak hívunk. Hogy milyen fontos tényezők az emberi életben, jól mutatja, hogy az Öt Nagy Ninja Nemzetet is ezen összetevők után keresztelték. Az öt elem különböző kombinációjaként létrejövő archetípusok, ősminták képezik az alapegységét minden létezőnek, így az emberi testnek és tudatnak is. Ezért van párhuzam adott illetők elsődleges eleme és domináns személyiségjegyei között. A tiéd, a föld a kemény, mozdíthatatlan dolgokban nyilvánul meg, mint a szikla, de a gravitáció is erre az elemre vezethető vissza, ezért képesek egyes magas rangú iwai shinobik akaratuk szerint változtatni a tárgyak tömegét. Az emberi test felépítésében a csontok reprezentálják a föld tulajdonságait, míg a jellemben a nyakasság, makacsság, abszolutizmus, földhözragadt és anyagelvű gondolkodás szimbolizálja, ugyanakkor a föld elemű shinobik legtöbbször stabilabbak és megbízhatóbbak társaiknál. Ezek mennyire igazak rád Yamato..?
Már-már meglepő, milyen folyékony könnyedséggel beszél kinézetét meghazudtoló komolysággal a fiú. Az egyszersmind biztos, hogy szemléletes ellenpéldája a "buta drogos" sztereotípiának. Sőt, mi több, mintha még élénkebb és értelmesebb lett volna, mióta kendert pöfékel.
- A papírt, amit előbb a kezedbe vettél, egy speciális, chakrával oltott fából sajtolták, palánta kora óta gondosan nevelték erre szakosodott egyének. Különleges tulajdonságai miatt azonnali reakcióba lép az illető elsődleges elemével, így könnyebben megállapítható, kinek milyen edzéstervet kell felállítani. Nos, mivel a tiéd a föld...
Félbehagyja a mondatot, majd hátat fordít és az erdő felé indul. Int a homokfalusinak, hogy ő is kövesse a példáját. Az öreg, korhadófélben lévő tölgyhöz sétál, majd leguggol és a fűben kezd turkálni. Kisvártatva egy nagy marék makkal a kezében áll fel. Kicsit arrébb lép, és a földre szórja őket egy kupacba. Kárörvendő mosollyal pillant a fiúra, mielőtt megszólalna:
- Tedd a kezed a földre. A feladatod az lesz, hogy a chakrádat a talajba vezetve egyengesd úgy a terepet, hogy a makkok végül Konohagakure szimbólumát rajzolják ki. Nem kell túl pontosnak lennie, de azért felismerhető legyen. Jó szórakozást!
Mondja, majd az egyik közeli fa árnyékában leheveredik és elalszik egy pár pillanat alatt. Hangosan horkol,s a szája sarkában lógó csikk még mindig parázslik. Hihetetlen a pali... Még álmában is szív.

//Egy hosszabb posztot kérnék Tőled, amiben részletezed, hogy boldogul a karaktered ezzel a rendkívüli koncentrációt igénylő feladattal.//
Hidan
Hidan
Adminisztrátor

Adatlap
Chakraszint:

Témanyitás  Yamato Kedd Jún. 02 2015, 17:42

- Nem zavar.
Ha el tudja mondani úgy is, akkor nincs gond és szerintem ha zavarna sem változtatná meg a dolgot, esetleg csak udvariasságból odébb menne. Nem vár választ, már a feleletem előtt előhalászott egy gyűrött papírt, amibe valami növény szárított maradványa volt tekerve. Nem igazán láttam még ilyet, a dalumba nem igazán éltek ilyen szerrel az emberek. Rágyújt és egy ideje pöfékel, mikor a szeme a papírra réved és észreveszi, hogy föld darabok vannak a helyén. Nem sokat tudok az elemekről, bár azért nagyjából tisztában vagyok azzal, hogy a föld leginkább védekezésre használható, amit a mesterem elmondása is megerősít. A történelemet szeretem, bár ezek a mítoszok a világ keletkezésérők annyira nem fogtak meg, de a tulajdonságok elgondolkodtatnak. A kérdésére néhány másodpercig nem tudok válaszolni, mert magamba gondolkodom.
- Nagyjából igaz, szerintem leginkább a stabilitás és megbízhatóság.
Mondom rövid gondolkodás után magamról, miközben figyelem amit mond, vagyis figyelném, ha nem kötne le a hallottakról való elmlkedés, nem minden jut el az agyamig, hogy felfogjam.
- A papírt... blabla... chakrával oltott fa... blabla... nevelték erre szakosodott egyének... blabla... azonnali reakcióba lép... elsődleges elemével... blabla... mivel a tiéd a föld...
Itt megáll és akkor jövök rá én is, hogy elbambultam. Hátat fordít nekem és az erdő felé indul jelezve, hogy kövessem. Egy öreg, korhadó tölgyhöz sétál és valamit szedni kezd. Nem nehéz kitalálni, hogy mi is, amit a földről gyűjt, makk. Talán fél perc telik el mikor feláll é kezében a tölgyfa termésével pár lépést tesz, majd a földre szórja őket azzal a paranccsal, hogy alakítsam ki Konoha jelképét. Nem ismerem a falu szimbólumát, így a mesterem fejpántjáról puskázok és jegyzem meg a formát. Ha meg mégsem sikerülne, akkor a saját falumé is megteszi, hiszen a feladat szempontjából szerintem lényegtelen, hogy melyik falu jelképét rakom ki, ha ki tudom rakni úgy ahogy mondta. A kezemet a földre teszem, nem törődve azzal, hogy a mesterem a fa árnyékában elaludt vagy hogy közel jár ahhoz, hogy felgyújtsa magát, ha esetleg kiesne a szájából a szivar, engem a feladat jobban érdekel. Abban biztos vagyok, hogy a chakra testen kívüli irányításával való mozgatás műveletét kell végrehajtani, mintha egy bábot akarnék mozgatni, de chakrafonalak nélkül. A talajd is tudnám biztosan úgy mozgatni, hogy a makkok felvegyék a megfelelő alakzatot, de most egyelőre úgy döntök, hogy egyszerűbb, ha a makkokon keresztül vezetem a chakrámat és azzal mozgatom a helyére. Újra felidézem magamban a falevél alakot, ami Konohát szimbolizálja, majd a földön keresztül, mint közvetítő közeg a chakrámat az első makkba vezetem és elindítom, hogy az legyen a levél csúcsa, majd szépen lassan egyesével a többi makkot is a helyére tolom. Tolnám, ha nem jutna eszembe, hogy így gyakorlatilag csak becsapom magam, hiszen ezt a sima chakrámmal is képes lennék végrehajtani, míg nekem ezt az elemi chakra segítségével kellene megoldanom. Ekkor elkezdek a félig kész motívum alá chakrát gyűjteni, hogy kiemeljek egy dombot, amiről legurulnak a makkok és én előről kezdjem az egészet. Kiválasztok egy pontot a földön, majd az első makkot elindítom egy domb segítségével a megfelelő helyre. Természetesen jó néhányszor próbálkoznom kell a megfeelő dombok és lyukak kialakításában, hogy a makk a helyére kerüljön. Ahgy egyre több makkot juattok a helyére annál jobban kell figyelnem, hogy a már kész makk ne guruljon el, de szerencsémre vagyok annyira találékony, hogy gyorsan rájöjjek, hogy egyszerűbb belülről kifelé felépíteni a művet, mint fordítva. Jó 15- 20 perc telik el a próbálgatással és a szerencsétlenkedéssel, mire sikerül az utolsó termést is a helyére pakolni. Nem lett tökéletes, de szerintem felismerhető a forma... Sunagakure I betűre emlékeztető szimbóluma.
Yamato
Yamato
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hidan Szer. Jún. 03 2015, 04:00

Az ifjú shinobi először némi csalással próbál célt érni. Más körülmények között talán még dicséretre méltó is lenne az alternatív megoldás, de ő is hamar rájön, hogy ez esetben saját jól megfontolt érdeke, hogy az elmondottak alapján járjon el. Így hát megbontja a félkész motívumot egy rögöcske kiemelésével, majd elölről kezdi az egészet az elemi chakra használatával. Bár a kezdeti próbálkozások meglehetősen ügyefogyottak, meg kell hagyni, még így is sokkal gyorsabban ráérez az eljárás mikéntjére, mint a korabeli ninják hasonló helyzetben. Talán a bábhasználathoz használt, precíz chakrairányítási metódus, talán egyfajta természetes tehetség miatt de meglehetősen rövid idő alatt oldja meg a feladatot. Aaz oldaná, ha Sunagakure szimbóluma lett volna a kiadott feladat, de ez már részletkérdés. A gyakorlattal így is sikeresen vette a doton technikák elsajátításához szükséges első lépcsőfokot. Amikor Juukuichi lustán megemeli fejét, és megpillantja, hogy a fiú már felhagyott a próbálkozással, lassú, darabos mozgással tápászkodik fel a fűből, majd Yamatohoz sétál. Egy pár másodpercig hunyorogva figyeli az eredményt, szája sarkában ismét a jellegzetes félmosolya játszik. Elismerően füttyent, s megszólal:
- Hűha! Egy igazi patriótával van dolgunk! Kissé csámpás "Konoha-szimbólum", de a szándék látszik rajta. Elég hamar rákaptál az ízére... A legtöbbeknek majd' egy napba beletelik, mire eredményt érnek!
Ásítás közben nagyot nyújtózkodik, amit hangos recsegés követ. Még csak nem is próbálja eltakarni a száját, a homokfalusi talán még a reggelijét is meg tudná állapítani ha akarná...
- Nos, az alapokkal már tisztában vagy, szabadon távozhatsz ha akarsz. Ha úgy érzed, szükséged lenne még egy kis gyakorlásra, szívesen segítek, de ha úgy gondolod, meg tudod ismételni a tanultakat magadtól is, akkor nem állok az utadba. Vagy... Akár taníthatnék is neked valami fasza doton jutsut, ha nagyon rajta vagy a témán. Elvégre a harmadik elemem a föld...
Beszéd tekintettel pöckölgeti karmazsin köpenyéről a rátapadt fűszálakat. Láthatóan cseppet sem érdekli, hogy dönt a bábmester, de azért a maga módján segítőkész. Innentől már csak Yamaton áll, hogy igénybe akarja-e venni ismét a raszta chunnint, mint tanítót. A férfi barátságosan nyújtja jobbját tanítványának, hogy gratuláljon és búcsút intsen neki, ha az úgy akarja:
- Nos...
Ismét a tenyerére pillant.
- ... Yamato! Egy élmény volt. Hogy döntesz végül?
Hidan
Hidan
Adminisztrátor

Adatlap
Chakraszint:

Témanyitás  Yamato Pént. Jún. 12 2015, 19:21

Az első próbálkozásom csalás volt és sosem voltam az a fajta, aki csalt. Most sem szándékos egyszerűen nem tanultam soha elemi technikát, így a chakra ezen típusú mozgatása új volt, így csak ezt a lehetőséget láttam. Nem vagyok hülye és hamar rájöttem, hogy ez nem az, amit várnak tőlem és ha így mutatom meg a tanárnak azzal nem őt, hanem magamat csapom be. Most, hogy sikerült egy másik lehetőség is felmerült bennem. A falum jelképe egy homokóra, aminek a közepén lyuk van, de már a nehezebb módszert választottam, ami valószínűleg hosszabb ideig tartott, mint az új ötletem tartott volna. Nem számít, meg van és kész. Tanárom lassan felébred, talán rzi, hogy az eddigi földmozgás megszűnt, vagy nem is aludt, csak úgy tett. Ezt már nem tudom meg. Lehet, hogy Konoha jelképe volt a feladatom, de én nem ide tartozom, nem ez az otthonom, én sunagakure shinobija vagyok és életem végéig az maradok, akárhova sodor is az élet.
- A falumat elfoglalták, de én akkr is Homok shinobi vagyok, ha most Konoha szolgálatába is álltam.
Mondom el a véleményemet, nem érdekel, hogy más is hallja-e, bár gondolom, hogy a hokage figyeltet, én kiállok a falum mellett, akkor is, ha az most hivatalosan nem létezik, Gaara pedig fogságba esett. Figyelem a mozdulatait, elgondolkodom a dolgon, de egyelőre nem szándékozom tanulni, minél előbb szállást kell találnom és ha lehetséges, már holnaptól szolgálatba állnék.
- Egyelőre elég volt, szállást kellene keresnem és minél előbb küldetésre mennem, hiszen nincs túl sok pénzem és be kellene szereznem néhány új bábot. Köszönöm az oktatást.
Fogadom el a kezét, hiszen az udvariasság így diktálja, meg ha már oktatott, akkor ez a legkevesebb. Ez után elköszönök és megyek az utamra.

//Akkor folytatásnak egy küldetés?//
Yamato
Yamato
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hidan Szer. Jún. 17 2015, 02:31

A helyszínt elhagyó Yamato még hallja a háta mögött a betépett raszta érces hangát:
- Ha nevetni akarsz, tudod hol találsz meg! És ne feledd, az Élet csak egy szerotonin hallucináció!
Juukuichi hamis danolászása fokozatosan elhalkul, ahogy a bábmester távozik, de az idétlen dallamok még hosszú idővel a búcsúzás után is idegesítő visszhangot vetnek a fiú füleiben. Mint aki jól végezte dolgát, visszaindul a rejtekfalu központja felé, hátha sikerül gyökeret ereszteni az idegen földben, mielőtt másfelé sodorná a "szél". Az égbolton hanyatló, parázsló zsarátnok bíbor fénye figyelmeztet: közel már az este. Hacsak nem akar a szabad ég alatt éjszakázni, a shinobi jobban teszi ha mielőbb szállást foglal, hisz mostanság keresett préda a szabad szoba a menekültekkel teli Levélfaluban. Persze a csövezésnek is megvan a maga bája, az ember igen érdekes ivópajtásokra tehetsz szert a helyi hajléktalanközösségben... Meg ótvarra persze, de minden rózsának megvan a maga tövise.
Meglepő módon a díszkíséret, mely a kiképzőterephez kísérte a homokfalusit, távozásakor elmarad. Persze könnyen meglehet, hogy figyelnek valahonnan a közelből, de ha így is van, nem adják jelét jelenlétüknek. A település szívébe vezető út a konohai narancsszínben izzó halastó mellett vezet. Meglehetősen idilli látványt nyújt az alkonyattól narancsszínben izzó víztömeg. A pompás látképre azonban baljós jelenet vet árnyat: egy súlyos páncélba öltözött kamasz előtt csuromvizes csöppség térdel és püföli apró kezeivel az acélmellkast. Valamit sikoltozik, de nem igazán érteni a szavait, mert meglehetősen távol vannak. A páros mellett nyurga humanoidforma áll komor őrszemként, karjai pengékben végződnek. Avatatlan szem akár azt is hihetné, hogy valamiféle különc szerzetről van szó, de egy bábmester könnyen kiszúrja a bábot, akár még ilyen távolságból is. A kölyök akár bajban is lehet. Már csak az a kérdés, hogyan dönt a látottak alapján Yamato? Hagyja, hadd intézzék el az idegenek a dolgot maguk között, vagy a benne élő hősi lélek nem hagy helyet közönynek, s a gyermek segítségére siet?

Innen folytatjuk:
http://narutohun.niceboard.org/t1131p120-a-topart-menten
Hidan
Hidan
Adminisztrátor

Adatlap
Chakraszint:

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Vas. Jún. 21 2015, 21:29

A Sensei elismeri, hogy jó munkát végeztem, majd feláll és újra szent beszédbe kezd. Természetesen meghallgatom mit mond, elvégre csak így sajátíthatom el a technikát. Ezután megalkot néhány kézpecsétet, majd egy hatalmas tűzgolyót lehel ki a száján. Elégedetten mosolyodok el, hiszen ez egy egész kemény támadó technika. Jelenleg ilyen pusztítóerővel még nem igazán bírok.
- Ez tetszik! - szólalok meg.
Majd folytatja a technika ismertetését. Megemlíti az Uchiha klánt is, de nem igazán tudom kikről van szó. Elvégre nem itt nőttem fel, csak utólag kerültem be a faluba, Gaisuke Senpai jóvoltából. Tanultam valamennyit a klánokról is, de csak azokat ismerem, akikkel tényleg találkoztam is és tudom, hogy az adott klán tagjai. Miután átadja nekem a terepet, hozzáfogok a technika létrehozásának. Először megalkotom a látott kézpecséteket, miközben a testemben áramoltatom a chakrámat, majd a művelet végén, egyszerűen csak kilehelem a lángokat. Egy kisebb tűzgolyó azonnal elhagyja a számat, de pár méter után egyszerűen csak semmivé válik. Megcsóválom a fejem, de különösebben nem bánt. Elvégre ennyire nagy mennyiségű chakrát nem olyan könnyű megformázni. Éppen ezért újra és újra próbálkozok: az egyik próbánál maga a tűzgömb létre sem jön, csak kisebb lángcsóvát lehelek ki. A következőnél létre jön ugyan a labdacs, de újra szertefoszlik még idő előtt. Majd újra nagy mennyiségű tűz chakrát lehelek ki, ami ezúttal sokkal nagyobb lángcsóvaként jön létre. Ezután tartok egy kis pihenőt. Alaposan átgondolom a dolgokat, majd jó pár perc után újra hozzálátok. Megalkotom a kézpecséteket, majd egy egész nagy tűgolyót köpök ki, ami szétrobbant egy fát.
- Na ez már döfi! - szólalok meg.
Ezután a Sensei leültet maga mellé és elárulja miért őt küldték. Szavai hallatán azonnal elvörösödök, mivel a vérnyomásom nagyot ugrik. Az apám barátja volt? Mégsem segített, amikor megszorultunk. Amikor szükségünk lett volna a segítségre, magunkra maradtunk, végül csak én maradtam. Nem mondok semmit, egyszerűen nem jutok szóhoz. Viszont amikor azt mondja, hogy gyakoroljam a technikát, mérgemben azonnal hozzálátok és próbálok minél pusztítóbb tűzgolyót kilehelni a számon.
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Uchiha Madara Szer. Júl. 01 2015, 00:56

A férfi csendben ül, mikor visszamész gyakorolni. Némán figyel téged, s gondolkodik közben. Hogy mi járhat a fejében? Egyszer talán megtudod. feltüzelve lendülsz neki a gyakorlásnak. Egymás után fújod ki a nagyobbnál nagyobb tűzgolyókat, a dühöd felpezsdített, s ennek köszönhetően a lehető legjobbra sikeredett képzésed.
- Elég mára, különben a vállamon foglak hazavinni. Ülj le, igyál. Túl sok chakrad ment már így is el. A végén még tényleg elájulsz. Szépen teljesítettél, gratulálok. hihetetlen, mennyire erő van benned, olyanok, amikről még nem is tudsz. Idővel minden tiszta lesz, és akkor...olyan jó és kiváló harcos lehetsz, mint hajdan az apád volt. Elismert és erős. Maradj az utadon, Hiroto, s hidd el, közelebb kerülhetsz hozzá, mint gondolnád. Maradj az utadon, ne térítsen le semmi sem. Mindig elemezd a lehetőségeket és elemezd a helyzetet. Most mennem kell. Holnap pihenj, tarts szabadnapot, aztán két nap múlva találkozunk. A Hokagenak biztos van valamilyen feladata, háború dúl világszerte, mindig van tennivaló. 

Másnap
Egy egész nap áll a rendelkezésedre, hogy kitöltsd. A postod végén pedig a szabadnap másnapján jelenj meg reggel az iroda előtt. Ez egyfajta zárópost is egyben, amiben külön figyelem a karakterhűséget, az önálló gondolatokat, melyek felvetődhetnek Hirotban, esetleg kérdések, melyekre választ keres. Részletes, hosszas kifejtésért plusz pont jár a végén. 
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Kalandmester

Adatlap

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Vas. Aug. 23 2015, 21:32

//Aki átveszi//

Elég rendesen felhúzott a Sensei. A tűzgolyók egymás után hagyják el a számat, kisebbek nagyobbak. Nem tudom meddig dühöngök, de egy idő után a shinobi leállít, majd megkér hogy üljek le mellé. Nem sok kedvvel, de lehuppanok mellé, majd elfogadom a felkínált italt. Csendben kortyolgatok, miközben a Sensei beszél. Érdekelne, hogy honnan ismerte az apámat, illetve hogy mit tud róla. Én eddig úgy tudtam, hogy csak egy földműves volt, de ez az új fejlemény... Nem igazán hagy nyugodni. A szentbeszédet követően a shinobi távozik, én pedig magamra maradok. Mivel nincs más dolgom, így hazamegyek és pihenek.
Másnap délelőtt visszatérek még az edzőtérre és a Katon technikát gyakorolom. Először csak kisebb tűzgolyókat lehelek ki, majd később hatalmasakat. Délután leginkább taijutsu edzést tartok, amelyben különböző közelharci gyakorlatokat gyakorolok, illetve az általam eddig elsajátított technikákat. Leginkább azért edzek, hogy ne agyaljak azon, amit a Sensei mondott. Ha az apám tényleg shinobi volt, akkor nem úgy kellett volna meghalni, ahogy.
Majd újabb nap virrad rám. Kissé lehangoltan szedem össze a cuccaimat, majd egy gyors reggeli után elindulok, hogy újabb küldetést kapjak. Már most érdekel, hogy mit fogok kapni. Remélem ezúttal olyan feladatot kapok, amiben levezethetem a feszültséget.

//A katon technikát felírhatom magamnak?//
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Kedd Aug. 25 2015, 17:35

// Kaibutsu Hiroto //

A helyzet az, hogy Hiroto alaposan kimerítette a tartalékait. De olyan dolgot tudott meg, ami miatt szinte észre sem vette, egészen addig, amíg tombolt benne a feszültség és az adrenalin. Ennek ellenére sikerült viszonylag kellemesen lezárni ezt a napot.
Másnap reggel Hiroto lehangolt kissé, de új motivációkat merít, vagy legalábbis nagyon úgy tűnik. Indul, hogy kapjon egy küldetést. Tehát nem adja fel az egész életét mindössze azért, mert csalódott. Ez bátorságra utal. Azonban nem kell messzire mennie, a küldetés jön elébe. Ahogy Konohagakure no Satou utcáin lépdel, táncikáló gyerekek kacaját hozza messziről a hűvös szellő. A háború ellenére ez már egészen megszokottá vált. Mondhatnánk úgy is, hogy nem változott. A könyörtelenségek forgatagában Konoha egy kőszikla, melyet néha megcsapnak a háború hullámai, de megtörni nem tudják. De lehet, hogy Hirotot ez most egyáltalán nem érdekli.
Ismeretlen férfi tűnik fel az utca másik végén. Ez nem is lenne szokatlan, vagy olyasmi, amire Hirotonak ügyelnie kellene. Azonban ez a férfi int neki. Hiroto hamar felismerheti, hogy bizony shinobi az illető. Méghozzá Chunnin szinten lehet, legalábbis a ruházatából itélve. A fekete rugalmas nadrág, hasonló felsőruházat, ami fölött taktikai mellényt visel. Szőke haja van, hátára Wakizashit szíjjazott. Csípőjén fegyvertartó öv van, nyílván nem véletlenül. Homlokán ott csillog, büszkén és tántoríthatatlanul az olyannyira ismert jelkép. Konohagakure no Satou jele.
- Kaibutsu Hiroto, ugye? - kérdezi mély, de barátságos hangon.

Ha leleplezed kilétedet, akkor folytatja. Ha nem, akkor elnézést kér és tovább megy. A folytatás, ha bevallod, hogy Te vagy Hiroto:
- Én Moriyama vagyok! Azért küldtek, hogy megbízzalak egy küldetéssel. Pontosabban, hogy átadjam az utasításaidat, de a lényegi különbség csekély. Viszont nem szeretném itt az utca közepén kifecsegni a dolgot. Menjünk olyan helyre, ahol kevésbé vagyunk szem előtt.
Ezek után a testes ninja, mert mint az közelebbről megállíptható a ruhája alatt némi súlyfelesleget rejteget, elvezet téged egy sütemény-bárba. Rendel neked és magának két-két adag Dangot, majd egy eldugott sarokba vezet, ahol hellyel kínál. Miután leültél, követi a példádat.
- Tudom, hogy vagányabb személyesen a Hokagétől megkapni az utasításokat, de ez az ügy... elég kényes... Mivel én személyesen a Hokage-sama hivatali segédjeinek csapatába tartozom, ezért vállaltam a feladatot, hogy diszkréten juttassalak hozzá az informáckhoz. Nem kell megköszönnöd, a faluért teszem.
Fura egy alak és nem áll távol tőle az önfényezés. Vagy legalábbis nagyon próbálkozik vele.
- A dolog lényege, hogy Korház hullaházából eltűnt néhány... test. Némelyik halottból pedig... kiharaptak ezt-azt. - eközben lelkesen ráveti magát az édességre és nem is mond többet, amíg el nem fogyasztja az egyik adag Dangoját - Azt kellene kiderítened, hogy mi áll ezek mögött az eltünések mögött. De szeretném, illetve a Rokudaime-sama szeretné, ha diszkréten kezelnéd a dolgot és nem árulnád el senkinek sem. Mint már mondtam, rendkívül kényes az ügy!

// Az átvétellel való kellemetlenségek miatt azt mondom, hogy felírhatod a Goukakyou-t, noha szerintem Te többre vagy képes ^^  A következő poszt az utcák és terek-be, vagy pedig Konoha Korházába menjen, attól függően, hogy mik a terveid, illetve akarsz-e még informálódni ^^//
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Témanyitás  Ishihara Aki Vas. Jan. 24 2016, 23:59

Milyen rég is volt már? Egy, két hónapja? Nem igazán követtem mostanság az idő múlását, de nagyjából ennyi időd telhetett el, mióta Hisami nyom nélkül eltűnt az életemből. A csapatom felbomlott, és én magamra maradtam. Nehéz időszak volt ez, de kénytelen voltam újra talpra állni. Persze hosszú ideig semmi nem történt, ami ebben segíthetett volna. Csapat híján maximum kisebb küldetéseket tudtam felvenni, hogy legyen elég pénzem a lakás bérlésére és az ételre. Ezen felül a jól megszokott rutinomat követtem, tehát hétköznaponként mindig a családi házunknál edzettem magamat. Nehéz volt, mert az edzésem minden pillanata rá emlékeztetett, de már kezdem elfogadni a tényt, hogy valószínűleg soha nem láthatom őt újra. Tegnap azonban kizökkentem a megszokott kerékvágásból, mivel egy levelet kaptam. Egy darab fecni, amire már régóta vártam. Eszerint újra csapatba leszek osztva. Nem is értem, hogy pontosan mi tartott eddig, de gondolom a falu vezetésének jelenleg legkisebb gondja is nagyobb lehet ennél. Azonban ez végre lehetőséget ad a számomra, hogy ha mást nem is, de a gondolataimat egy kicsit el tudjam terelni vele. Ma reggel felkeltem, rendbe szedtem magamat, majd minden szükséges eszközt eltettem. Ezek után kicsit izgatottan utcára léptem. Az ajtón kiérve hideg szél csapott meg. Ez természetes, hiszen tél van, azonban én sosem szerettem ezt az évszakot. Nem kedvelem a hideget és a melegen, rétegesen való öltözködés a világból ki tud kergetni, nem is beszélve persze arról, hogy a mozgást is akadályozza. Szerencsére azonban a hó legalább nem esett mostanság. Míg gyerek az ember, addig élvezi azt, játszik vele, de később a gyűlölet egyik legmélyebb tárgyává is válhat. Útközbe ismerős utcákon jártam, megszokott helyeket és természetesen arcokat láttam. Az évek alatt ez a hely alig változott, ami persze jó is meg rossz is egyben. Szép lassan végül megérkeztem a kijelölt helyre, a nyolcas kiképző terepre. Nem is tudom, hogy mikor volt már utoljára, hogy ilyen helyen jártam. A helynek a kapujában meg is álltam. Láthatóan egy kicsit hamarabb érkeztem, mint kellet volna, mert még senki nem volt itt rajtam kívül. Gyorsan szétnéztem a környéken. A hely tele volt fákkal, azonban lombkoronájukat teljesen elvesztették. Ez a hely hihetetlen szép tavasszal, mikor a növények virágoznak és minden zöldbe borul. Azonban most olyan, mintha az összes növény halott lenne. Miután kicsit túl mélyre merültem a gondolataimba, kicsit megráztam a fejemet és két kezemmel megpaskoltam az arcomat. Észhez kell térnem. Nem lehetek örökké szomorú és nem nyújthatok rossz benyomást a többiekre. Vissza kell térnem a régi önmagamhoz akit szerettek az emberek, legyen az akármilyen nehéz is.
Ishihara Aki
Ishihara Aki
Játékos Mesélő

Elosztott Taijutsu Pontok : 576
Elosztható Taijutsu Pontok : 5

Állóképesség : 166 (C)
Erő : 150 (C)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 160 (C)

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 353

Nyolcas Kiképzőterep - Page 2 Empty Nyolcas Kiképzőerep

Témanyitás  Hirano Reina Hétf. Jan. 25 2016, 17:43

Nem tudtam aludni a levél érkezése óta. Bár az igazat megvallva, már nem is tudom mikor aludhattam ki magam utoljára. Nem tudom, hogy mi vár rám ma. Mikor megszólalt a vekker már ültem az ágyamon a takarómba begubózva. Nincs mese, el kell kezdenem készülődni. Volt egy órám még indulás előtt. Jironak hála könnyebben indult a napom, ezúttal ő készített nekem reggelit. Be kell valljam, eléggé borzalmas volt az íze, de mivel tudtam, hogy szeretettel és figyelmességgel készítette el, így egy falatot sem hagytam hátra belőle. Sok szerencsét kívánt, de indulásom előtt még gondosan elmagyarázta az útvonalat. Sosem voltam még a falu ezen részén, főleg azért, mert nem is nagyon mozdultam ki. Elraktam magammal minden felszerelést, amire szükségem lehet és kiléptem az ajtón.

Cudar hideg fogadott, de valahogy nem tudatosult bennem, hogy fáznom kellene. Túlságosan el voltam foglalva a gondolataimmal, amik szinte szétfeszítettek. Nagyon különös egyedül kitenni a lábam a kinti világba. Amióta Takashi nincs mellettem, már semmi sem a régi. A szívem bolondozott a tudatommal és akarattal sem tudtam őt kizárni a fejemből. Talán épp ez ad majd erőt nekem, hogy arra gondolok még egyszer látom majd.

Annyira az elmém mélyén jártam, hogy azon vettem észre magam, már a földön heverek. Feltápászkodtam és kisimítgattam ruhám, majd hátra néztem mi lehetett az oka, hogy itt landoltam. Hát persze, egyetlen egy pocsolya van jéggé fagyva egész Konoha területén és ezen is meg kell csúsznom. Ennél egyértelműbb jelet nem is adhatott volna az ég, hogy nem kellett volna elindulnom otthonról. Késő bánat, innen már nincs visszaút.

Már látóhatáron belül helyezkedett el a kiképzőterep. Eluralkodott rajtam a félelem. Félelem az újtól és ismeretlentől. Nagy meglepetésemre nem láttam még senkit a helyszínen. Lehet, hogy korábban érkeztem, mint kellett volna? Lehet, hogy rossz helyre jöttem? Hiszen Jiro már szinte a számba rágta az útvonalat, csak nem lehettem annyira elkalandozva, hogy eltévesszem! Felesleges is ezen zsörtölődni, várok és meglátom mi következik. Nekidőltem egy fa törzsének és kémleltem a területet.

Egy biztos. Mindent megteszek annak az érdekében, hogy bebizonyítsam, képes vagyok megállni a helyem a ninják világában. Ezt az egészet csak egy lépcsőfoknak fogom fel, amire fel kell lépjek, hogy elérjem, amit akarok. Ha ezért a többiekkel ki kell jönnöm, hát legyen. Természetemből fakadóan zárkózott vagyok, próbálom ezt levetkőzni magamról. Nem lesz könnyű, de a célomért bármit.
Hirano Reina
Hirano Reina
Játékos Mesélő

Elosztható Taijutsu Pontok : 35

Adatlap
Chakraszint: 390

Nyolcas Kiképzőterep - Page 2 Empty Nyolcas Kiképzőterep

Témanyitás  Komimushi Zanami Hétf. Feb. 01 2016, 15:26

Egy héttel a kiképzőterepre érkezésem elött kezdtem el gyakorolni...alig bírtam alundni a stresszről, mégis elevennek éreztem magamat.
     Néhány nappal elötte apa elmondta, hogy merre kell mennem, mivel nekem lövésem nem volt róla, hisz amióta a faluban vagyunk alig mozdultam ki. Leginkább a falu fő részein voltam, kivéve azt a néhány esetet, amikor a kőarcokhoz és az erdőbe kirándultunk apával és a többiekkel. Éppen ezért nagyon izgatott voltam.
     Apa éppen ezért el is vitt egy fürdőbe, ahol nagyon jól éreztem magamat. Bár egyedül voltam a női részen igazán  jól elvoltam magammal. Őszintén tökéletes időpontban mentünk oda, mert rajtunk kívül más nem volt ott. Fürdőzés után elmentünk egy étterembe,(szokásunk szerint, mert eddig talán egyszer volt, hogy otthon ettünk, de az sem biztos, hogy egyszer  is megtörtént ) ahol degeszre ettem magamat apával.
     Apa este megkérdezte tőlem, hogy:
-Zanami...te milyen elemű jutsukat szeretnél használni?
-Oh...hát én...én víz és szél elemű jutsukat szeretnék használni.-csak az a baj, hogy nem én döntöm ezt el-Miért kérded?
-Csak azért, mert lehetsége, hogy a kiképzőterepen is meg fogjk ezt kérdezni tőled.
-Oké, és még miket kérdezhetnek?
-Hát, mást nagyon nem igazám. De azt tudd, hogy én bízom benned és remélkem sikerüni fog a kiképzésed.
-Oké. Figyelj apa...ma vacsira én főzök valami, mert már kezdem unni az éttermi  kajákat.
-Rendben, mikor eszünk?
-5 perc múlva.
-Várom!

5 perc múlva

-Apa gyere enni!!!
-Rendben itt vagyok.
-Remélem ízlik.
-Igen...nagyon finom. De mi ez?
-Hát sushi!
-Oh, nagyon fini.
-Apa légyszi mondd el újra, hogy merre menjek?
-Nem kell drágám, tudod te merre kell menni. Na most menj inkább aludni.
-Oké, megyek.
-Jó éjt.
-Szia.
Gyorsan megfürödtem és el is kezdtem bepakolni, hogy ne reggel kelljen. Bepakoltam néhány kunait, shurikent és egy kis tekercset is, ha minden más elfogyna.
     Reggel korán elindultam, apa még aludt ezért csak egy levelet hagytam neki, arról, hogy már elmentem. Sietve öntöttem magamnak  fél liter vizet egy üvegecskébe. Szerencsémre nem felejtettem el, hogy merre kel mennem, így nem is tévedtem el.
     Olyan hamar odaértem, hogy még alig voltak ott rajtam kívül, éppen ezért kerestem egy árnyékos helyet és lepihentem. Szerintem elaludtam, mert egy bokor alatt keltem fel (észre se vettem, hogy elaludtam). Igyekezve összeszedtem magamat és megkerestem a többieket. Mázlim volt, mert megpillantottam az ismerős arcokat...
Komimushi Zanami
Komimushi Zanami
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 33

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 289

Témanyitás  Hidan Kedd Feb. 02 2016, 02:09

//Aki és Reina.//

A dérszínbe fagyott kiképzőterepen két genin tűnik fel nagyjából azonos időben. Talán nem látják egymást a sűrűsödő ködben, vagy csak épp félénkek megszólítani a másikat. Mindenesetre nem indul párbeszéd a két fiatal lány között, magányosan, kétségeik és aggodalmaik malomkövei közt őrlődve várják a csapat maradékának feltűnését. Nem kell soká kémlelniük a komor szürkébe borult láthatárt, pár perc elteltével egy harmadik kunoichi is feltűnik a színen.
Ráérős léptei alatt halk, ropogó hanggal nyögnek fel a keményre fagyott fűcsomók. Egyik kezével fázósan húzza össze magán a hátára terített vastag gyapjúköpenyt, míg szabad, ujjatlan kesztyűbe bújtatott baljában egy gőzölgő papírpoharat tart, feltehetően valami forró itallal megtöltve. Sápadt arcára rózsás csókot nyomott a télközépi zimankó, s unott kifejezés trónol rajta, mintha az élet olyan színdarab lenne, amit már látott egyszer. Félárbocra eresztett pillái árnyékában nyughatatlan, jádeszín szemek fürkészik a távolban álló honfitársak minden apró mozdulatát. Fekete haja - akár a folyékony éjszaka - elöl szabadon hagyva foglalja bakacsin keretbe lágy vonásait, míg hátul, a fejtetőnél lazán összefogva omlik hátára. Egészen biztosan idősebb pár évvel a kettő másiknál, de hogy pontosan mennyivel, azt nehéz lenne megmondani. Vállán átvetve khakizöld oldaltáska. 
Nyolcas Kiképzőterep - Page 2 2nm3dhi

//Fejpánt nélkül és zöld szemekkel Very Happy //
Amikor közelebb ér egykedvű vonásai barátságos arckifejezésnek adják át a helyüket. Szája sarkában hamiskás, önhitt mosoly bujkál, de különben megnyerő a kinézete. Táskáját hanyagul a földre dobja, hogy megszabaduljon a vállát húzó súlytól, majd karját kidugva a súlyos köpönyeg alól integetni kezd a többieknek.
- Sziasztok! Én Akane vagyok, titeket hogy hívnak? A Sensei még mindig nem érkezett meg..?

//Zanami: nemsokára neked is megy poszt//
Hidan
Hidan
Adminisztrátor

Adatlap
Chakraszint:

Témanyitás  Ishihara Aki Kedd Feb. 02 2016, 19:33

Gondolataim végtelen mélységéből végül léptek hangja zavart fel. Már messziről hallani lehetett a deres fű hangját ropogó hangját, ahogy az illető közeledett. Gyorsan felé is fordultam, hogy megnézzem ki is az.Fekete hajú lány közeledett felém, kezében valami forró italt tartva. Nem ismertem, de láthatóan céltudatosan jött ide és rögtön meg is szólított. Rögtön fel is tűnt, hogy többesszámba beszélt. Rögtön körbenéztem és meglepődve vettem észre, hogy nem is olyan messze tőlem egy másik személy álldogát. Nem tudom, hogy miként lehet, de észre sem vettem. Talán nem szabadna ilyen mélyen elgondolkoznom. Mikor megpillantottam egy pillanatra teljesen megfagytam. Alacsony, hosszú fekete hajú lány volt. Első ránézésre teljesen Hisamira emlékeztetett. Természetesen szinte azonnal rájöttem, hogy bár az illető nagyon hasonlít rá, de sajnos nem ő az. Pár másodperc alatt sikerült újra magamhoz térni a kisebb sokkból és rögtön visszafordultam az érkező lányhoz. Gyorsan be is mutatkozott, majd megkérdezte a mi nevünket is. Igyekeztem a legbarátságosabb mosolyomat felvenni és úgy üdvözölni őt.
- Ishihara Aki vagyok. Igen, úgy tűnik a sensei még nem érkezett meg. - Válaszoltam neki rögtön. Gyorsan végigmértem a lányt. Láthatóan idősebb volt nálam. Nehéz megmondani, hogy pontosan mennyivel. Kicsit fura, hogy nálam időseb emberek még geninek legyenek, bár tény, hogy vannak olyan emberek, akik nem képesek ezt a rangot túllépni egész életük során. Mindenesetre ez egy kicsit zavart. Ha valamit jól megtanultam Doi-sensei tanításaiból, hogy ne bízzunk meg feltétel nélkül senkibe, akivel először találkozunk. Most is pontosan így tettem. Bár arcomon barátságos mosoly ült, a szemeim mégis gyanakvóan vizsgálták az előttem álló lányt. Kíváncsi vagyok, hogy vajon tényleg a csapattársunk lesz-e vagy esetleg valami más cél hozta ide.

//Ez most nem lett valami nagy post sry Sad/( 
Ishihara Aki
Ishihara Aki
Játékos Mesélő

Elosztott Taijutsu Pontok : 576
Elosztható Taijutsu Pontok : 5

Állóképesség : 166 (C)
Erő : 150 (C)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 160 (C)

Adatlap
Chakraszint: 353

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.