Kérelmek a Ninja Tanács felé

+148
Uchiha Hideki
Uchiha Mayu
Uchiha Amaya
Fukashigi Hibiki
Ōtsutsuki Indra
Matsuda Aya
Hyuuga Junpei
Gamabunta
Gedo Mazo
Shibo
Djuka Ryusuke
Ebisu
Katana
Ageha, Yukiko
Juurin Kensei
Nashimaru Hina
Shikoku Naoki
Ten
Datara
Ginoo Yukizaki
Minovara Hitoshi
Yume
Hamacho Yoshitaro
Nashimaru Junohara
Misage
Sai
Yamanaka Inako
Jaiba Minamo
Nashimaru Shizu
Kushieda Unazaki Tessa
Kitsune Haruka
Hyuuga Ayako
Maito Gai
Hiroya
Ishihara Aki
Naito Kenji
Hirota Yukionna
Senshi Jakoutsu
Osumi Hiroto
Tatsuno Sizu
Monokūro Gouken
Hamada Fuyu
Kenshiro Shinju
Unazaki Ashura
Fujishima Hana
Hyuuga Hanabi
Sugomi Aoi
Kureiji Hanaro
Hoshizoku Kaito
Arashi Himiko
Naga Hikaru
Zawaki Hotaru
Matsuhito Shinroku
Yamato
Shiyaga Kayguro
Ayanokoji Nozomi
Kowarii Zion
Djuka Orimi
Aka Amire, Raizetsu
Yori
Hazukage Kurono
Uchiha Itachi
Wakizashi Yumi
Hyuuga Shakaku
Ootsutsuki Kaguya
Tensei Zento
Engyounogou Hakuryuuin
Tsuuzoku Tomoe
Gonza Sasano
Obake Kaito
Uchiha Kagami
Nishikawa Karasu
Lanmao
Hatake Kakashi
Shihouin Aki
Hisao
Inohara
Hakkyou Katsumi
Ago
Uzumaki Kushina
Djuka Benji
Uchiha Shigeri
Yonmare Abuso
Uchiha Obito
Ayanokoji Takashi
Kenshiro Izuna
Kenshiro Yori
Sharo Lu
Hidan
Kenshiro Karu
Hattori Arata
Terumi Mei
Shunsui
Senju Tobirama
Mezuri Ryu
Inuzuka Tsume
Hasegawa Zauki
Nashimaru Miuru
Hirano Reina
Kinshu
Amori Shuu
Bunjiro Hideaki
Akihiro Jaken
Akemura Senshi
Yagetsu
Nakahara Saki
Tsunomi Ai
Miyo Zerina
Masaru Ibuka
Amaken Yoshimitsu
Koreko Rui
Shikotou Sei
Masayo
Hyuuga Emiko
Tottori Shinko
Misaki Kiyoko
Djuka Kodomo
Hiromi Akio
Okisha Aiza
Doshiri Asuka
Hiyama Takeo
Ayokama Makoto
Isha Dansei
Kenshiro Erisa
Inugoya Yukinohana
Kagemare Kuzomi
Nara Akane
Djuka Ryuu
Uchiha Madara
Raiden
Katsumi Kawachi
Kenta Koizumo
Tairjuko Rikuno
Kaibutsu Hiroto
Korotsuki Kazeno
Yuu
Akira
Chen
Shimura Danzou
Vándor Kazunari
Suijin Benzaiten
Chikuma Gennosuke
Shiren
Jiraiya
Kusuki Eiko
Itanashi
Kamakiri Mogami
Deidara
152 posters

5 / 23 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23  Next

Go down

Kérelmek a Ninja Tanács felé - Page 5 Empty Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Shimura Danzou Hétf. Jan. 11 2016, 19:30

Kawachi:
Hogy Hidant idézzem, aki engem idézet:"Örömmel értesítelek, hogy kérelmed pozitív elbírálás alá került."
Ezt az NJK-t ki kell dolgozni és el kell fogadtatni, remek lenne, ha erre azt a mesélőt kérnéd fel, aki jelenleg felügyel téged. (A kidolgozás a Te részed. )

Ibuka: Szavazásod bekerült az NT-be
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Kenshiro Karu Hétf. Jan. 11 2016, 19:54

Hidan írta:Shikotou Sei és Koreko Rui:
Örömmel értesítelek titeket, hogy kérelmetek pozitív elbírálás alá került.

Kenshiro Karu:
Sajnálattal kell tudtodra adnom, hogy a Ninja Tanács elutasította a Kage Bunshinra irányuló kérelmed a következő okok miatt:
- A készülő szabályzat szerint a jinchuurikiség olyan képességeket fog biztosítani a karaktered számára, amelyek mellett a Tanács megítélése szerint a Kage Bunshin tisztességtelenül nagy előnyhöz juttatna téged.
- Úgy véljük a Te szinteden és repertoároddal nincs túl sok okod a karakterhaláltól félni, nem az Árnyékklón ismeretén fog múlni Karu túlélése. Amennyiben mégis meghalna valamilyen okból kifolyólag, méltányos ellen kompenzációban részesülhetsz az idevágó szabály értelmében.

Kedves NT!

Természetesen számítottam rá, hogy ismét ki fogok hullani abból a bizonyos puttonyból de sajnos vannak olyan sarkalatos pontjai az érvelésnek amivel nem értek egyet. Nem tudom, hogy talán nem voltam érthető az indoklásomban de akkor szeretnék ezekhez az érvekhez pár pontot hozzáfűzni.

- Először is én nem tudom, hogy a tanács milyen alapon hivatkozik egy olyan szabályra aminek már évekkel ezelőtt a tervezési fázisban kellett volna lennie (és még most is ott tart) és bármennyit könyörögtem kértem pmeztem tényleg csak 1 évvel az engedély kijátszása (nem megszerzése) után sikerült elérni, hogy valami elkezdődjön (megjegyzem 2013-ban volt szó először arról, hogy Karuból jinchuuriki lesz). Eközben fals ígéretek garmadája és akkor most amikor már gyakorlatilag olyan saját technikákat írtam, hogy egy stílus is kijönne belőle, meg tanultam meg az utóbbi egy évben, hogy önmagában lassan kibackelem az összes jinchuuriki technikát egy saját stílus kiépítésén próbálkozom amihez jól jött volna ez a technika, megkapom, hogy túl OP lenne a bijuuval kombinálva... Ugyan már tényleg lenéztek annyira, hogy egy 100% Naruto kopit akarok csinálni? Ezen kívül megírtam a kérvényemben is, hogy nem a halál azt a kaland nehézségére értettem, hanem azért mert egy technikát nem szeretnék megtanulni egy kalandért! (lásd: Alakváltó) A végén pedig megjegyzésben beleírtam, hogy más terveimhez is jó lenne ez a technika ami mellesleg olyan szinten le van butítva, hogy nem feltétlenül képvisel akkora erőt mint az Animeban.

- Látom tisztában vagytok vele, hogy milyen technikáim vannak. Gondolom jó alaposan átfutottátok az adatlapomat... A körülményeket figyelembe véve ezt valószínűleg csak az én adatlapommal tettétek meg mert mostanában olyan karakterek kapnak meg elég komoly engedélyeket akik Karunál sokkal keményebbek legalábbis papíron technikai téren biztosan!

- Mindezek mellett szeretném ezt tisztába tenni a fejekben és ez nem csak az NT-nek szól. Én amikor megkaptam a Jinchuuriki kérvényemet akkor idézem: "Arra kapsz engedélyt, hogy befogd a Bijuut és túl éld a pecsételést, a körülmények már rajtad illetve a csapaton múlnak." Tehát innen üzenném azoknak akik azt gondolják, hogy ez olyan egyszerű volt, hogy benyújtottam egy kérvényt és kész, hogy NEM, nem volt olyan egyszerű és a mai napig nem az. Mindezek mellett utálom magam érte, meg nem is szeretek a levegőbe beszélni -> Én leadtam egy KG-t azért, hogy Karunak meglegyen AZ ESÉLYE arra, hogy befogjon egy bijuut!

- Még mielőtt elfelejtenénk tehát én leadtam egy KG-t azért, hogy most itt tarthassak, és hol is tartok? Pont ott, hogy sehol?! Ti láttok bármilyen előnyt? Komolyan ha ilyen lelkesen nézitek meg akkor menjetek fel az adatlapomra légyszíves és nézzétek már meg, de linkeljétek is be ha találtok valami durvát mert én tényleg csak egy igazi vérbeli S szintű technikát látok (elsajátítva)... Nekem nincs sötét chakrám, nincs genjutsum sem KGm, nekem van a Nibi akivel verekedni kell minden alkalommal eddig még szerencsére csak szóban, hogy nyugodjon le... (Ezt mindenkinek írom akik csak újjal mutogatnak, hogy a jinchuuriki... Gyerekek csináljátok utánam, hajrá senki nem mondta, hogy nem lehet!)

- Ja és arról ne is feledkezzünk meg, hogy legjobb tudomásom szerint az általatok említett előnyök ENGEDÉLYKÖTELESEK lesznek!

Tehát végszóként szeretném még egyszer megjegyezni, hogy nem az eredmény borított ki mert számítottam rá, hanem az érvelés és az eléggé kétségbe ejtő körülmények!
Kenshiro Karu
Kenshiro Karu
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1829
Elosztható Taijutsu Pontok : 15

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 400 (B)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 329 (B)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1645

Témanyitás  Shimura Danzou Hétf. Jan. 11 2016, 23:03

Kedves Karu!

Az NT szavazása alapján a kérvényed elutasításra került. Akkor megfogalmazom másképpen, mint ahogyan Hidan tette. Úgy érezzük, hogy a Bijuu miatt a karaktered nincs felkészülve rá, hogy elsajátítsa ezt a technikát. Személyes feltételezésem szerint, nagyjából azonnal belehalna a jutsuba, hiszen a "megosztott" - nem véletlenül időzőjelben - tudatnak köszönhetően a Bijuu újabb teret nyerne és így könnyedén kiszabadulna. Már persze, ha Karu egyáltalán képes lenne létrehozni egy Kage Bunshint a belső körülményei ellenére, ami valljuk be elég valószerűtlen a jelen helyzetben. Éppen ezért, és hasonló okok miatt a Ninja Tanács úgy ítélte meg, hogy a Kérvényed Elutasításra kerül.

Arra viszont szeretnélek emlékeztetni, hogy a Ninja Tanács soha nem kötelezett Téged arra, hogy Karuból Jinchurikit csinálj. Ez a Te döntésed volt, ismerted a feltételeket és ügyesen el is érted, hogy a karaktered magába fogadjon egy Bijuut.
Szavazás alatt ugyanúgy jártunk el, mint ahogy szoktunk, vagyis a karaktert és körülményeit elemeztük ki, főképp. Ha számítottál rá, hogy negatív eredmény születik, vagyis Te magad is tudtad, hogy jelen helyzetben ez nem a legkivitelezhetőbb Karu állapota és körülményei miatt, akkor remélem azt is tudtad, hogy az "aki nem kockáztat, az nem is nyer" nem feltétlenül jelenti azt, hogy aki kockáztat, az nyer.

További szép estét;
Danzou!
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Hidan Vas. Jan. 31 2016, 04:40

Amaken Yoshimitsu
A Ninja Tanács elfogadta genjutsutanulásra irányuló kérvényed. A jutalmat a useri tevékenységedért ítéltük, nem pedig a karakteredéért - mert aktív tagja vagy az oldalnak -, Yoshimitsuval ugyanis igencsak alábbhagyott az aktivitásod az utóbbi időben. Tekintsd az engedélyt feléd megszavazott bizalomnak és aktivizáld a karaktered Very Happy
Hidan
Hidan
Adminisztrátor

Adatlap
Rang: Akatsuki
Chakraszint:

Témanyitás  Hidan Csüt. Feb. 04 2016, 03:04

Masaru Ibuka
Kárörömmel értesítelek, hogy a Tanács hosszan tanácskozás (nomen est omen) elfogadta orvosi ninjutsu tanulására való kérelmed, azzal a kikötéssel, hogy az én árgus felügyeletem alatt fogsz felkészülni, mielőtt bármilyen technikát is tanulhatnál. Mivel én leszek a mentorod, előrebocsátható, hogy azt fogod kívánni, bárcsak elutasítottuk volna a kérelmed. MWUHAHA ^^ 

A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el.
Hidan
Hidan
Adminisztrátor

Adatlap
Rang: Akatsuki
Chakraszint:

Témanyitás  Miyo Zerina Csüt. Feb. 25 2016, 00:42

Szeretném kérvényezni, hogy a karakterem kenjutsu alapismeretekkel kezdhesse meg a pályafutását.

Indoklás: a karakterem egyértelműen a brutális erőre, a fizikai támadokra hagyatkozik a ninjutsu és a genjutsu helyett, többnyire két ninjatoval harcol a pusztakezes harc helyett, és rendkívül képzett az ikerkardokkal. A legtöbb harcban nem igazán gondolkozik, és csapattagként is az volt a fő funkciója, hogy távoltartson mindent a társaitól. Nagyon jól fejlett fizikailag, és régóta tanul közelharcot, úgyhogy szerintem reális, hogy ismeri a kenjutsu alapjait.
Miyo Zerina
Miyo Zerina
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 140

Témanyitás  Shimura Danzou Vas. Feb. 28 2016, 10:32

Kedves Zerina!
Előtörténetedre való tekintettel, úgy döntött az NT, hogy megszavazza neked a bizalmat. Az indoklásod helytálló, engem is meggyőztél vele. Éppen ezért kérvényed ELFOGADÁSRA került. Remélem hamarosan hallani fogunk felőled, már ami a Kenjutsuban való jártasságodat illeti...

Danzou!
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Tsunomi Ai Kedd Márc. 01 2016, 20:33

Ü... üdvözlök mindenkit Embarassed
Nos.. azért merészelek, most először (legalábbis ebben a formában) a Ninja Tanács elé járulni, mert szeretném Hanae-chant elindítani a Szenzor Ninják útján. Hanae sosem volt jó a pusztakezes harcokban, nem céloz valami jól, és testalkata és mérete miatt nagyjából semmilyen fegyvert nem tud forgatni normálisan (tekintve hogy egy katana is kb akkora, mint ő). Hanae, bár nem végezte el az akadémiát, már most rendkívül ügyes rejtözködő, és én már az elején is tudtam, hogy ezen a szinten szeretném tovább fejleszteni. Hanae Mirubi karjai közt is inkább kémmé formálódna a tervek szerint, és el szeretné érni, hogy a lehető legtökéletesebb módon képes legyen arra, hogy elrejtőzzön mások elől. Ebben is segítene a Szenzor képesség, de valójában inkább arra lenen jó, hogy tökéletesen tisztában legyen az ellenségei helyzetével, és pozicióival, hogy a lehető leghatásosabban képes legyen átslisszani közöttük Very Happy persze ezek csak kezdeti tervek, mindenesetre mivel nem tervezek támadó technikákat tanulni, így jó lenne, ha valahogy máshol emelkednék ki Very Happy
Tsunomi Ai
Tsunomi Ai
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 630
Elosztható Taijutsu Pontok : 5

Állóképesség : 100 (D)
Erő : 100 (D)
Gyorsaság : 200 (C)
Ügyesség/Reflex : 718 (A)
Pusztakezes Harc : 100 (D)

Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 771

Témanyitás  Jiraiya Pént. Márc. 04 2016, 15:17

Hanae

A Ninja Tanács elfogadta a Szenzor karakterre való kérelmedet.

Indokok:
- Illik a Karakterhez
- Jól Kijátszod a karaktert
- Aktív vagy a karakterrel
- Fiatal karakterről van szó, így a Szenzor képességet és a stílusodat könnyen formálhatod és fejlesztheted

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Nakahara Saki Pént. Márc. 04 2016, 20:23

Tisztelt Ninja Tanács!

Újfent ide járulok, ám ezúttal az újoncnak számító karakteremmel. Az ok, amiért írok pedig a következő, szeretném Sakinak kérvényezni a Hyoton Kekkei Genkai képességet.
Még csak most ismerkedik az első elemével, tehát egy hosszabb folyamat lenne a megszerzése. Viszont a második elem talán kevésbé lenne bonyolult ügy, mert apró jelek utalnának rá. Úgy vélem illene a karakterhez, mert eleve a Hó országából származik, ahonnan a Gundan szerint eredeztethető a vérvonal képesség. Tudom, Yukigakure shinobiknak lehet olyan képességük, hogy speciális eszközök segítségével manipulálhatják a havat, viszont azt már Saki előtörténetében és jellemében jeleztem, ő inkább a természethez áll közelebb, mintsem a technológiához. A Kekkei Genkait a Hó országán kívül is tudná alkalmazni, ami nem egy hátrány. A karaktert úgy terveztem, hogy leginkább csak a Ninjutsuban jeleskedjen. A testi ereje elhanyagolható, Taijutsut egyáltalán nem tervezek vele tanulni. Bár az esze meglenne a Genjutsuhoz, utálja átverni az embereket, ezért ez a lehetőség is kiesik. A Hyotonnal kicsit változna a személyisége, mert jobban megismerné a benne rejlő értékeket, lehetőségeket. Már próbálkoztam, hogy ne legyen annyira félénk, elindult egy bizonyos karakterfejlődési úton, ami ebben teljesedne ki. Még mielőtt bárki megijedne, nem gyilkológépet akarok csinálni belőle, azért az alap természete megmaradna.
Nakahara Saki
Nakahara Saki
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1036
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 700 (A)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 550 (A)
Ügyesség/Reflex : 686 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)

Adatlap
Chakraszint: 990

Témanyitás  Yagetsu Kedd Márc. 08 2016, 16:33

Szerkesztés oka: visszavonom a kérelmet.

A hozzászólást Yagetsu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 18 2016, 19:25-kor.
Yagetsu
Yagetsu
Játékos

Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 115

Témanyitás  Akira Csüt. Márc. 10 2016, 10:41

Itt talán kevèsbè tünik el a kèrèsem ami nem igazn engedély, cak már na!

Igazából arról van szó, hogy van egy küldetèsem, ami már lassan 3 hónapja nincs ellnőrizve ès anak már két rèsze a tanulás ès a kaland rèsze már el van fogadva, csak a fő küldetS nincs. Kérem az Nt tagjait, hogy valaki tegye meg az eLllenőrzèst.
Köszönöm
Akira
Akira
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60

Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 0 (1055)

Témanyitás  Nakahara Saki Csüt. Ápr. 14 2016, 23:08

Tisztelt Ninja Tanács!

Ez most nem egy új kérvény lesz, hanem kérdés az illetékesek felé. Kb. mikorra számíthatok eredményre a kérvényemmel kapcsolatban? Remélem nem baj, hogy ide betettem, csak már másfél hónapja semmi hírt nem kaptam.

Köszönettel: Saki
Nakahara Saki
Nakahara Saki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akemura Senshi Csüt. Ápr. 21 2016, 08:14

Tisztelt ninja tanács.
Szeretném kérvényezni, hogy karakterem Genjutsut tanulhasson.

Indoklás: A karakterem múltjából kiindulva, és eddigi kalandjai során tanulmányozta társai viselkedését, illetve jellemét. Ebből kiindulva tartanám előnyösnek a genjutsu tanulását, mellyel kiegészíthetném a karakter hiányosságait. A karakter bár nem mutatja ki személyiségében az alkalmasságot, de rendkívül odafigyelő, és a csapatában talán legjobban funkcionálható eleme lehetne a genjutsu. Továbbá a karakter jövőbeni kialakításában is nagy szerepet játszana a technika használatának elsajátítása. Ha ez nem lenne elég a tanács tagjainak a meggyőzésről, akkor szíves örömest mesélek privát üzenetben a karakterhez fűzött terveimről.
Akemura Senshi
Akemura Senshi
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 43

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 261

Témanyitás  Akihiro Jaken Szomb. Ápr. 30 2016, 17:13

Tisztelt Ninja Tanács!

Én is szeretnék beállni a Kenjutsut kérvényezők sorába. A karakterem egész életét a fegyverek közelében töltötte és van egy chakra érzékeny fegyvere, amit szeretne még jobban hasznosítani, de a jelenlegi tudásával még erre nem képes. No meg Jiraiya mondta, hogy a chakra érzékeny fegyver és a Kenjutsu együtt rohadt erős, úgyhogy király és én ezt ki is használnám Very Happy
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2298

Erő : 398 (B) / 150 (C) - súlyokkal
Gyorsaság : 1500 (S+) / 800 (S) - súlyokkal
Ügyesség/Reflex : 1000 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)

Adatlap
Szint: S+
Chakraszint: 1612

Témanyitás  Kinshu Szomb. Ápr. 30 2016, 20:01

Sziasztok,

Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy mégis szeretném ezt megpróbálni. Szeretnék engedélyt kérni a Kage Bunshin no Jutsura a változatosság kedvéért. Very Happy 
Az indokom 2 érvből épül fel. Az egyik ami a karakteremet illeti. Kinshuval sikerült eljutnom arra a szintre, hogy megértse lassú, tehát egyedül nem tud eleget tenni, hogy megvédje minden Iwa honfitársát, illetve a háború olyan hatással volt rá, hogy nehezen képes megbirkózni vele, hogy ilyen "lassú" és ezért ostorozza magát sokat ezt lehet olvasni a kalandjaimban. Bár most visszatérek vele a frontra de ez már csak amolyan önfeláldozás jellegű (reméljük nem marad ott végleg). Igen tudom egy kicsit klisé de ez a karim törvényes jó és igyekszem ehhez tartani magam (minden Iwa lakos megvédése nagy hazaszeretet + törvények + hovatartozás stb stb). A másik indokom pedig, hogy később nagyon jó lenne kiegészítésnek egy másik technikámhoz. Kinshut biztos a pozitív irányba lökné el, ha végre "odaérhetne mindenhova" (a részletekről kérdezzétek Jirát vagy az exMadarát). Természetesen a játéktéren kijátszva szeretném elsajátítani mivel én csak Karuval szoktam élményeket írni és azt se olyan sűrűn mostanság.

Tehát akkor szeretnék engedélyt kérni a: 

KAGE BUNSHIN NO JUTSU

játéktéri elsajátítására!

Köszönöm,

Kinshu voltam.
Kinshu
Kinshu
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 150

Adatlap
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 825

Témanyitás  Akemura Senshi Hétf. Május 02 2016, 16:27

Kedves Ninja tanács.
Szeretném a kérelmemet visszavonni, amit a Genjutsu tanulás felé írtam, és módosítanám a Sötét chakra elsajátítására, melyre volna is egy nagyon jó ötletem, hogy hogy tudnám elsajátítani, illetve tudnék pár technikát ezen chakratipussal kapcsolatban. Az ötleteimet már fel is vázoltam Jirayának és nagy örömmel venném, ha ezeket meg is tudnám valósítani. Smile
Akemura Senshi
Akemura Senshi
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 43

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 261

Témanyitás  Jiraiya Hétf. Május 02 2016, 17:10

A Héten bekerülnek az újabb kérelmek és kiírjuk a régebbi kérelmek felett hozott ítéletet. Kérnék egy kis türelmet mindenkitől! ^^

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Kedd Május 03 2016, 13:12

Akik Visszavonták a kérelmeiket, hibásan adták be, vagy feleslegesen

Szabályok (nagyon fontos!)
Ide akkor írjatok bármit is, ha kérelmet nyújtotok be. Egy posztban egy kérvényt adhattok be, azzal a karakterrel, akiről a kérelem szól, kivétel új karakter indítása esetén.
Van egy keretetek, ami megadja, hogy összesen mennyi beadott kérvényetek lehet. Ebbe beleszámít minden visszautasítás és esetenként a hibásan vagy feleslegesen beadott kérelmek is. D szinten 1, C szinten 2, B szinten 3, A szinten 4, S szinten 5 kérelmetek lehet összesen.
Itt lesztek értesítve a kérelem eredményéről, így láthatjátok ti is és mások is, hogy mit és miért vagy éppen miért nem fogadtunk el.
Hibásan vagy feleslegesen beadott kérelmek törlésre kerülhetnek.
Ezen szabályok bevezetése előtt beadott kérvényeitek nem számítanak bele a keretetekbe.
Ezen szabályok az elkövetkező napokban változhatnak még. Mielőtt kérelmet adtok be, mindenképpen nézzetek be ide.

(A Staff áttárgyalja, hogy vissza lehet-e vonni kérelmet, vagy sem még a Ninja Tanácsba bekerülte előtt. Ha már tárgyalunk róla akkor értelem szerűen nem lehet visszavonni, csak a kérvény levonás feltételével.)

Saki: A te kérvényedről még dönt a Ninja Tanács, kérek még egy kis türelmet ^^

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Bunjiro Hideaki Kedd Május 03 2016, 14:34

Kérelem megnevezése: Vérvonal képesség, egyedi fegyver
Leírás: Egy kis család, a gyereke kezébe, egyedi fegyvert ültet, amit csak ők tudnak egy titkos anyagból elkészíteni. Ez a fegyver egy drótszerű anyag amit az ujjakon lévő, fém csatornákból tud előhívni az akinek beültették, és a chakrájával tudja irányítani. Ezzel ahogy a karakter erősödik, fojtani, vágni, tárgyakat tud mozgatni.
Indok: Nagyon nagyon menő lenne, és fontos a karakterem elő történetében, lásd itt: http://narutohun.niceboard.org/t2973-bunjiro-hideaki
Bunjiro Hideaki
Bunjiro Hideaki
Játékos

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Jiraiya Kedd Május 03 2016, 16:12

Üdvözlet!
Ez nem Kekkei Genkai vagyis Vérvonal Képesség, hanem egy Technika. Méghozzá akár Klán Technika is lehet. A Klán technikák ugye annyiból térnek el a Kakkei Genkaitól és a sima technikáktól, hogy bárki képes lehet őket létrehozni, hogyha tudja, hogyan kell kivitelezni a technikát. A Klán Technikák ezért titkosak.

Viszont ez így újszerű Klántechnika lenne, ami így simán technika, így az engedélyed mindenképpen meg van rá, hogyha megírod nekem a Saját Jutsu Ötletelőbe a Stílust és egy bővebben leírást a működésről. Különösen a chakraelméleti részre leszek kíváncsi.

(Amúgy abszolút megoldható csak azért kérem tőled a leírást, hogy dolgozz vele)

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Amori Shuu Szer. Május 04 2016, 12:54

Szép napot,

Elérkezettnek láttam az időt, hogy Shuu szerénysége is megjelenjen a topic hozzászólói között. Mégpedig kérvény szempontjából.
Kérelem: Takumi Nimpou // Mechnaikus ninja művészet

Indok: Törékeny, és érzékeny személyisége, betegségéből való lehetetlen menekülése, és fizikális testének teljes gyöngeségéből adódóan Shuu elérte azt a pontot játéktéren, hogy fejben képes legyen változtatásokra. És akarja is a változást. (Még ha a körülmények nem is tőle függnek Very Happy.) 
Az amúgy jólelkű fiúban az önzés magvai kezdtek csírázni, és miután megsajnáltatta magát, valamint felcsillant az esetleges remény, amivel megszabadulhat megannyi lánctól, meg szeretném még egyszer törni  Twisted Evil. A megtörése után pedig az újbóli talpra állításához szeretném kérvényezni a stílust. Kicsit lerombolnám mind lelkiekben, hogy személyében változtassak és erősítsem, mind pedig fizikálisan, melyet pótolni szeretnék egy olyan lehetőséggel, amire mindig is szüksége volt eddig. Egy rendes testre.
Ugyan tudom, hogy a stílus első technikájának chakraszintjét nem értem el, a technikák másodlagosak még egy jó ideig, azonban a stílus rövid és hosszú távlatokban is szinte elengedhetetlen lenne Shuu számára. Amennyiben megkapom az engedélyt, minden egyes átépítését hosszas taglalásban írnám játéktéren, vagy pedig a tőlem megszokott kiskönyves élményekben. Elsődlegesen az egyik (jobb) karját szeretném átépíteni, fegyverek nélkül. Még nem az a gyilkos személy, csupán szüksége lesz mind a két kezére, mert a célokig még sokat kell másznia.

Előre is köszönöm a bizalmat, további szép napot

Amori Shuu

Kérelmed a Tanács elé tártuk
Amori Shuu
Amori Shuu
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 826

Állóképesség : 286 (C)
Gyorsaság : 220 (C)
Ügyesség/Reflex : 220 (C)

Adatlap
Szint: A
Rang: Chunnin
Chakraszint: 659

Témanyitás  Jiraiya Szer. Május 04 2016, 12:59

Saki
A Ninjta Tanács úgy döntött, hogy elfogadja a Kekkei Genkaira való kérelmedet, azzal a feltétellel, hogy az Elsődleges Elemedből tanulj meg minimum 5 Technikát. Az, hogy melyikeket tanulod meg, az rajtad múlik.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Akira Szomb. Május 07 2016, 17:51

Tisztelt ninja tanács!
Egy furcsa, de érthető kérvénnyel fordulok ebbe a topikba, miután meghalt az egyik karakterem. Egy kicsit dupla kérvény, mégis összeillik, mivel gyakorlatilag ugyanaz a kettő, plusz még két olyan dolog, amik közül az egyik előre, a másik már az előtörténet megírásához is szükséges.  A karaktert az elhalálozott Tenshi helyett kérvényezném, mert a jelenlegi szabályok szerint erre is lehetőségem van.

A kérvény leírása:
Saját igazam védelme miatt a Ninja tanács korábban úgy döntött, hogy nem indíthatok több multit határozatlan ideig, ezért áll majd a kérvényem két részből.
1) Szeretném, ha a ninja tanács feloldaná a tiltást. Azóta több oldalról kiderült, hogy a büntetést jogtalanul kaptam. Egyszer már kértem, hogy feloldják a tiltást, akkor arra a döntésre jutottatok, hogy mivel nem volt konkrét dolog, így majd térjünk vissza erre a kérdésre, amikor aktuális. Most aktuálissá vált, mert a megfelelő chakra meg van ahhoz, hogy egy 5. karaktert indítsak. (Akira 550ch-val)
2) A második része a kérvénynek maga a konkrét karakter. A karakternek 2 dolgot szeretnék kérvényezni + 1 olyan dolgot, ami a jelenlegi szabályokból adódóan nem is kérvényes. Karakter leírás:
Iwagakurei ex-chuunin (ez a nem engedélyes kérvény), akit a felderítésre képeztek ki és arra számítottak, hogy valamikor az ANBU kötelékébe fog tartozni, 15 éves kora óta erre képzik, már meg is volt a saját maszkja. Alapvetően idősebb korban indítanám, körülbelül 24- 26 évesre gondoltam. Képességeit tekintve nem az a fajta, aki az első sorban harcol, de mindenképp képes magát megvédeni. Szökés körülményei egyelőre még nem kitaláltak, de az biztos, hogy a karakter hosszú élettörténetet fog kapni, lévén a karakterhez hasonlóan, ami helyett kérem, ő is "enyhe" személyiségzavarral küzdene. (személyiségzavar egyelőre kifontolás alatt az előtörténet megírása közben fog kialakulni) A karakterem egy olyan klán tagja, akik madarakat használnak társállatnak és a stílusuk is ehhez alakult ki. A gyerekeket már az akadémia 2. évétől számítva, azaz 8 éves koruk óta edzik, hogy 12 éves korukra, mikor elkezdik az ejtőernyős kiképzést megfelelő legyen az izomzatuk, de a klán különlegessége nem az ejtőernyőzés, nem ezért hívják őket madárembereknek vagy denevérembereknek, hanem egy speciálisan kialakított ruha miatt, amivel képesek szó szerint repülni. (Ennek kidolgozása még folyamatban, hogyan lesz megoldva) A klán két dologra támaszkodik: A madaraira, minden klán tagnak van egy saját társa, akivel egy pecséten keresztül össze vannak kötve, így tudnak kommunikálni és látképet megosztani egymással, a másik a repülés. A klán összes 16 évesnél idősebb tagja ismeri és használja a klán titkát jelentő ruházatot.

Két kérvény, amit szeretnék előre kikérni:
1) Gin Hirameki no jutsu // Ezüst villanás
2) szenzor karakter indítása

Az első kérvényt azon gondolatból fakadóan adnám be, hogy a karakterem mint ANBU kiképzést kapott egyén és mint olyan bizonyos szinten tagja is volt az ANBU különítménynek, ha nem is kapta meg a rangot hozzá, küldetései szintje megközelítette a kiemelt csoport küldetéseinek szintjét. Mint exiwagakurei karakter jogosult a technika használatára és az alapok meg is vannak ehhez a technikához.
A második része a dolognak leginkább a karakter felderítésre kiélesített képzéséből adódik. Szerintem illene a karakter koncepciójához és nekem nagyon megtetszett ez a dolog. Mind két kérvény esetében akár elfogadja a tisztelt ninja tanács, akár nem, elfogadom, hogy a kérvényeim számából ez lejön.

Bár Jira nem jelezte, kérelmed a Tanács elé került.
Akira
Akira
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60

Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)

Adatlap
Chakraszint: 0 (1055)

Témanyitás  Nakahara Saki Vas. Május 08 2016, 22:17

Jiraiya írta:Saki
A Ninjta Tanács úgy döntött, hogy elfogadja a Kekkei Genkaira való kérelmedet, azzal a feltétellel, hogy az Elsődleges Elemedből tanulj meg minimum 5 Technikát. Az, hogy melyikeket tanulod meg, az rajtad múlik.
Köszönöm szépen! Viszont a mini adatlapomra elfelejtettétek felvezetni a levont kérvényeim számát és gondoltam szólok, nehogy ebből később legyen baj. Az igazat megvallva én is csak ma vettem észre. ^^"

KÖSZÖNÖM AZ ÉSZREVÉTELT!!! ~ Jiraiya Very Happy
Nakahara Saki
Nakahara Saki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

5 / 23 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.