Kérelmek a Ninja Tanács felé
+148
Uchiha Hideki
Uchiha Mayu
Uchiha Amaya
Fukashigi Hibiki
Ōtsutsuki Indra
Matsuda Aya
Hyuuga Junpei
Gamabunta
Gedo Mazo
Shibo
Djuka Ryusuke
Ebisu
Katana
Ageha, Yukiko
Juurin Kensei
Nashimaru Hina
Shikoku Naoki
Ten
Datara
Ginoo Yukizaki
Minovara Hitoshi
Yume
Hamacho Yoshitaro
Nashimaru Junohara
Misage
Sai
Yamanaka Inako
Jaiba Minamo
Nashimaru Shizu
Kushieda Unazaki Tessa
Kitsune Haruka
Hyuuga Ayako
Maito Gai
Hiroya
Ishihara Aki
Naito Kenji
Hirota Yukionna
Senshi Jakoutsu
Osumi Hiroto
Tatsuno Sizu
Monokūro Gouken
Hamada Fuyu
Kenshiro Shinju
Unazaki Ashura
Fujishima Hana
Hyuuga Hanabi
Sugomi Aoi
Kureiji Hanaro
Hoshizoku Kaito
Arashi Himiko
Naga Hikaru
Zawaki Hotaru
Matsuhito Shinroku
Yamato
Shiyaga Kayguro
Ayanokoji Nozomi
Kowarii Zion
Djuka Orimi
Aka Amire, Raizetsu
Yori
Hazukage Kurono
Uchiha Itachi
Wakizashi Yumi
Hyuuga Shakaku
Ootsutsuki Kaguya
Tensei Zento
Engyounogou Hakuryuuin
Tsuuzoku Tomoe
Gonza Sasano
Obake Kaito
Uchiha Kagami
Nishikawa Karasu
Lanmao
Hatake Kakashi
Shihouin Aki
Hisao
Inohara
Hakkyou Katsumi
Ago
Uzumaki Kushina
Djuka Benji
Uchiha Shigeri
Yonmare Abuso
Uchiha Obito
Ayanokoji Takashi
Kenshiro Izuna
Kenshiro Yori
Sharo Lu
Hidan
Kenshiro Karu
Hattori Arata
Terumi Mei
Shunsui
Senju Tobirama
Mezuri Ryu
Inuzuka Tsume
Hasegawa Zauki
Nashimaru Miuru
Hirano Reina
Kinshu
Amori Shuu
Bunjiro Hideaki
Akihiro Jaken
Akemura Senshi
Yagetsu
Nakahara Saki
Tsunomi Ai
Miyo Zerina
Masaru Ibuka
Amaken Yoshimitsu
Koreko Rui
Shikotou Sei
Masayo
Hyuuga Emiko
Tottori Shinko
Misaki Kiyoko
Djuka Kodomo
Hiromi Akio
Okisha Aiza
Doshiri Asuka
Hiyama Takeo
Ayokama Makoto
Isha Dansei
Kenshiro Erisa
Inugoya Yukinohana
Kagemare Kuzomi
Nara Akane
Djuka Ryuu
Uchiha Madara
Raiden
Katsumi Kawachi
Kenta Koizumo
Tairjuko Rikuno
Kaibutsu Hiroto
Korotsuki Kazeno
Yuu
Akira
Chen
Shimura Danzou
Vándor Kazunari
Suijin Benzaiten
Chikuma Gennosuke
Shiren
Jiraiya
Kusuki Eiko
Itanashi
Kamakiri Mogami
Deidara
152 posters
14 / 23 oldal
14 / 23 oldal • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 23
Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé
Akira. Kérésed a Ninja Tanács elé került.
Uchiha Madara- Kalandmester
- Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex
Adatlap
Szint: S
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10
Kedves Natsuki Shirogetsu!
Örömmel értesítelek, hogy a kérvényed elfogadásra került. A karaktered előtörténetének megírásakor, az előtörténet végén kérlek tüntesd fel kérelmed elfogadását.
Kedves Többiek! Kérelmeiteket tárgyaljuk. Türelmeteket kérjük.
Inuzuka Tsume- Moderátor
Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus
Szép estét!
Főkarakter: Hirota Yukionna
A kérvényező karakter neve: Natsuki Shizu
A kérvény típusa: Engedélyköteles.
kérvény tárgya: Szenzor ninja indítása/ szenzor képesség megszerzése
A kérvény indokai: Én is benne lennék abba a néhány játékosba akik az új klánt indítanák, hogy tudjanak együtt játszani, mert az azért mégis csak jobb mint magányosan tengődni Bár azt fogalmam nincs, hogy a klán egyáltalán megalakul-e, de a karaktert ettől függetlenül is megalkotnám, mert a történet és a tervek maguk megvannak, így nem ettől függ szerencsétlen karakter létjogosultsága. Ezen felül, a karakter maga gyenge mint a nyárfalevél, le van ragadva körülbelül egy hatéves fizikai erejénél egy vele született betegség miatt, ígyhogy ne egyék meg lépten nyomon mivel az erejére nem képes támaszkodni, mondhatni csak a megfelelő chakrakontroll és az érzékelés maradt neki.
A karakter indokai: Ugye mint az előbb is elmondtam, rettentessen gyenge, így igazából ez az egyetlen lehetősége van arra, hogy hasznos legyen. S szerény véleményem szerint bele is illene a a karakter kompozíciójába, lévén több mint egy évet tölt teljesen ágyhoz kötve, s onnan nem képes máshogy érzékelni a körülötte történő dolgokat, csupán így.
A kérvény megszerzésének tervezete: Akadémián felfigyelnek a képességeire és egyszerűen elkezdik erre fejleszteni, hogy azért mégis csak használható legyen a küldetéseken is.
ui: neeem, nem is az én ötletem volt a rózsaszín haj ._.
Főkarakter: Hirota Yukionna
A kérvényező karakter neve: Natsuki Shizu
kérvény tárgya: Szenzor ninja indítása/ szenzor képesség megszerzése
A kérvény indokai: Én is benne lennék abba a néhány játékosba akik az új klánt indítanák, hogy tudjanak együtt játszani, mert az azért mégis csak jobb mint magányosan tengődni Bár azt fogalmam nincs, hogy a klán egyáltalán megalakul-e, de a karaktert ettől függetlenül is megalkotnám, mert a történet és a tervek maguk megvannak, így nem ettől függ szerencsétlen karakter létjogosultsága. Ezen felül, a karakter maga gyenge mint a nyárfalevél, le van ragadva körülbelül egy hatéves fizikai erejénél egy vele született betegség miatt, így
A karakter indokai: Ugye mint az előbb is elmondtam, rettentessen gyenge, így igazából ez az egyetlen lehetősége van arra, hogy hasznos legyen. S szerény véleményem szerint bele is illene a a karakter kompozíciójába, lévén több mint egy évet tölt teljesen ágyhoz kötve, s onnan nem képes máshogy érzékelni a körülötte történő dolgokat, csupán így.
A kérvény megszerzésének tervezete: Akadémián felfigyelnek a képességeire és egyszerűen elkezdik erre fejleszteni, hogy azért mégis csak használható legyen a küldetéseken is.
ui: neeem, nem is az én ötletem volt a rózsaszín haj ._.
Tatsuno Sizu- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 507
Elosztható Taijutsu Pontok : 9
Állóképesség : 157 (C)
Erő : 100 (D)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 200 (C)
Adatlap
Szint: B
Rang: Anchisukiru
Chakraszint: 460
Kedves Hirota Yukionna!
Kérelmed a Ninja Tanács elé került.
Inuzuka Tsume- Moderátor
Adatlap
Szint:
Kedves Kowarii Zion és Kenshiro Yori!
Örömmel értesítelek benneteket, hogy kérvényeiteket a Ninja Tanács, elfogadta!
Kedves Unazaki Ashura!
Kérvényedet a Ninja tanács megvitatta, s a havonta esedékes tanulás helyett azon segítséget bírta kiszabni, miszerint 3 hónap alatt, 2 tanulást írhatsz; azonban ezeket te oszthatod be, hogy mikor az adott időintervallumon belül.
A többiektől még egy kis türelmet kérnénk.
További jó játékot!
~Fujimori Asami - A valóságot ki hallucinálja?
Hyuuga Hanabi- Kalandmester
- Specializálódás : Kifogások
Adatlap
Szint: A
Rang: Epilepsziás viziló
Chakraszint: Tápiókapuding
Kedves Natsuki Shizu!
Örömmel értesítelek, hogy a kérvényed elfogadásra került. A karaktered előtörténetének megírásakor, az előtörténet végén kérlek tüntesd fel kérelmed elfogadását.
Mindenki mástól türelmet kérek Kérelmeteket tárgyaljuk.
Mindenki mástól türelmet kérek Kérelmeteket tárgyaljuk.
Inuzuka Tsume- Moderátor
Adatlap
Szint:
Kedves Akihiro Jaken!
A Ninja Tanács hosszasan áttárgyalta kérelmedet, amely a Hiraishin no Jutsu elsajátítására vonatkozott, és döntést hozott. Örömmel kell értesítenem téged arról, hogy azt NT a Hiraishin no Jutsura vonatkozó kérelmedet
elfogadta,
méghozzá az alábbi indokok mentén:
- Karakteredet az oldalon való tagságod óta mindvégig erre építetted, egy pillanatra sem tértél le arról az útról, amelyet kijelöltél Jaken számára.
- Aktivitásod töretlen, az oldal iránt tanúsított elkötelezettséged példaértékű mindenki számára.
- Játékodban minőségi szerepjáték fedezhető fel.
- Karaktered készen áll, hogy ráléphessen arra az útra, amely majd a Hiraishin no Jutsu elsajátításához vezeti őt.
Azonban, a Ninja Tanács bizony feltételeket is szab arra, hogy ezt a technikát elsajátíthasd, hiszen nem könnyű az út odáig, amíg magadnak birtokolhatod ezt a technikát. Ezeket a feltételeket teljesítened kell ahhoz, hogy eljuthass a megérdemelt jutalomig, hogy learathasd a vetést.
A különböző feltételek a következőek:
- Ranglépés jounin rangra.
- Hosszú, terjedelmes kaland és élmények sokasága (úgy véljük, ezzel nem lesz hiba).
- Természetesen mesélővel történő, hosszadalmas kijátszássorozat.
- Szerepjáték, szerepjáték, szerepjáték.
Minden egyéb részletet mesélőddel egyeztess le. Sok sikert!
Uchiha Kagami
Aamun tullen yö tarinansa kertoo
Lapsuuteni metsän, taivaan
Kaikuu se haikeus halki tän matkan
Állandó mesélések (4/4)
- Kowarii Zion
- Jelenlegi kaland: A bánya titka
- Shiawase Zouo
- Jelenlegi kaland: Messzi földeken
- Hiroto Osumi, Gensai Hayato és Kenta Koizumo
- Titkok, melyeket őrzünk
- Nosaru Kyoya
- Teremtés
Szilánkok Fórumkaland
- Kiolvasztás alatt
Uchiha Kagami- Kalandmester
- Specializálódás : Több éves posztok előkutatása
Adatlap
Szint: S+
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka
Üdvözlégyen a Ninja Tanács
khm... nos komolyra fordítva a szót. Igen. Megint én vagyok >.> Azonban most másik karaktert szeretnék górcső alá vetni (asszem így mondják xd). Ugye köztudott, hogy Hanaeval vagyok nagy eséllyel a legaktívabb a kariaim közül >.> és vele is vannak a legtöbb hosszútávú terveim. Ezek többsége eléggé nyílt és elég sok staff taggal már megosztottam egyszer-kétszer az ötleteimet, de akik számára még új lenne elmondom miről van ittt most szó. Szeretném megtanuéni Hanaeval Kage Bunshin no Jutsu // Árnyékklón Technikát. Persze IC egyelőre nem tudnám reálisan tanulni, hisz Kemuri fogja vagyok, de amennyiben alkalmam lenne rá, szeretném megtanulni ezt a techet, amennyiben a NT úgy dönt, hogy megtanulhatom ezt a csöppséget. És nézzük miért lenne szükségem rá.
Num 1: Hanae mint ugye tudott képtelen elemi technikát elsajátítani, így semmi esélye arra, hogy egy elemi klónt megidézzen és a legtöbb sima típusú klón nem valami nagy előny a harcokban.
Num 2: Hanae ugye eléggé... ő... papír... jelenleg szenzor és rejtőzködési ismeretei miatt a szintjén elég nehéz észrevenni elvileg, de ha lebukik jó eséllyel képtelen megvédeni magát, mert nincs nagy erejű támadásai, a Kage Bunshinnal pedig akár el is tudja terelni magáról a figyelmet, míg akcióba lép.
Num 3: Köztudott (legalábbis akik olvasták már a sajátjutsuimat azok sejthetik), hogy Hanae leginkább a Pecséttechnikákra specializálódik a chakraalkotási "műfajok" közül. Ez azért fontos mert elég sok az olyan technika, amit klón nélkül egyedül képtelenség megcsinálni, vagy legalábbis nem olyan hatékony, vagy épp ellenkezőleg többen használva sokkal jobb lesz vele a technika, ám mivel Hanci magányos farkas sajnos ez számára elég nagy hátrány tud lenni.
Num 4: Mérgek... legutóbbi kérvényemnél ezzel fárasztottalak titeket és most is hamarosan újabb adag fog nap világot látni (természtes, állati, létező mérgekről /venom/ van szó, így élményben is lehet pályázni őket elvileg ). Így összességében szerintem kijelenthetjük, hogy a méregkeveréshez igen hasznos kiegészítő lenne a kagebunshin, mert így nem Hanae pusztul bele, ha esetleg valamit elrontanak a mérgek elkészítése közben.
Num 5: Há hogy győzöm le enélkül Itt a nasit?
Így késő éjfélben csak ezek jutottak így eszembe, de remélem megfelel az elvárásaitoknak Köszöntem a figyelmet ^^
khm... nos komolyra fordítva a szót. Igen. Megint én vagyok >.> Azonban most másik karaktert szeretnék górcső alá vetni (asszem így mondják xd). Ugye köztudott, hogy Hanaeval vagyok nagy eséllyel a legaktívabb a kariaim közül >.> és vele is vannak a legtöbb hosszútávú terveim. Ezek többsége eléggé nyílt és elég sok staff taggal már megosztottam egyszer-kétszer az ötleteimet, de akik számára még új lenne elmondom miről van ittt most szó. Szeretném megtanuéni Hanaeval Kage Bunshin no Jutsu // Árnyékklón Technikát. Persze IC egyelőre nem tudnám reálisan tanulni, hisz Kemuri fogja vagyok, de amennyiben alkalmam lenne rá, szeretném megtanulni ezt a techet, amennyiben a NT úgy dönt, hogy megtanulhatom ezt a csöppséget. És nézzük miért lenne szükségem rá.
Num 1: Hanae mint ugye tudott képtelen elemi technikát elsajátítani, így semmi esélye arra, hogy egy elemi klónt megidézzen és a legtöbb sima típusú klón nem valami nagy előny a harcokban.
Num 2: Hanae ugye eléggé... ő... papír... jelenleg szenzor és rejtőzködési ismeretei miatt a szintjén elég nehéz észrevenni elvileg, de ha lebukik jó eséllyel képtelen megvédeni magát, mert nincs nagy erejű támadásai, a Kage Bunshinnal pedig akár el is tudja terelni magáról a figyelmet, míg akcióba lép.
Num 3: Köztudott (legalábbis akik olvasták már a sajátjutsuimat azok sejthetik), hogy Hanae leginkább a Pecséttechnikákra specializálódik a chakraalkotási "műfajok" közül. Ez azért fontos mert elég sok az olyan technika, amit klón nélkül egyedül képtelenség megcsinálni, vagy legalábbis nem olyan hatékony, vagy épp ellenkezőleg többen használva sokkal jobb lesz vele a technika, ám mivel Hanci magányos farkas sajnos ez számára elég nagy hátrány tud lenni.
Num 4: Mérgek... legutóbbi kérvényemnél ezzel fárasztottalak titeket és most is hamarosan újabb adag fog nap világot látni (természtes, állati, létező mérgekről /venom/ van szó, így élményben is lehet pályázni őket elvileg ). Így összességében szerintem kijelenthetjük, hogy a méregkeveréshez igen hasznos kiegészítő lenne a kagebunshin, mert így nem Hanae pusztul bele, ha esetleg valamit elrontanak a mérgek elkészítése közben.
Így késő éjfélben csak ezek jutottak így eszembe, de remélem megfelel az elvárásaitoknak Köszöntem a figyelmet ^^
Tsunomi Ai- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 630
Elosztható Taijutsu Pontok : 5
Állóképesség : 100 (D)
Erő : 100 (D)
Gyorsaság : 200 (C)
Ügyesség/Reflex : 718 (A)
Pusztakezes Harc : 100 (D)
Adatlap
Rang: Genin
Chakraszint: 771
Kedves Hanae!
Inuzuka Tsume- Moderátor
Adatlap
Szint:
Tisztelt Ninja Tanács!
Újfent kérelemmel jönnék, de ezúttal nem stílust/technikát kérnék, hanem egy külön dolgot; Arata első és vélhetően egyetlen specializációját.
Főkarakter: Hattori Arata
A kérvényező karakter neve: Hattori Arata
A kérvény típusa: Engedélyköteles (tudtommal az első spec. nem levonós ettől függetlenül)
Kérvény tárgya: Awaton (Buborék elem) specializáció
A kérvény indokai: Úgy érzem, Aratával elérkeztem arra a szintre, ahol bekérhetem első (és vélhetően egyetlen) specializációját, az Awatonra, azaz a Buborék-elemre. Kérvényeimet a genjutsu kivételével mind kijátszottam már, és ez szorosan kapcsolódik első kérvényemhez, a Kekkei Genkai-hoz; Aratával elértem a kritériumnak számító, tíz (10) technikát, és mondhatni, igen otthonosan mozog már a buborékok rejtelmeiben. Technikái közt egyaránt megtalálhatóak különböző chakrairányítási metódust igénylő technikák is, továbbá köztük van a jelenleg két legnehezebbnek számító Awaton technika, a Tinta Buborék Robbanás és a saját technika, a Buborék Gyilkosság is, amely az ellenség vérében szabadít fel buborékot. Továbbá, E-D-C-B-A besorolású technikákat egyaránt ismer a Kekkei Genkai-ból. Mivel S szintű Buborék technika nincs (egyelőre nem írtam sajátba olyat, ami S besorolást kaphatna), így értelemszerűen olyannal nem bír még.
A karakter indokai: Arata nagy terveket dédelget, és ehhez elengedhetetlen, hogy a falu ilyen szinten felfigyeljen rá, hogy specializációval bíró shinobiként veszik nyilvántartásba. Mivel a chakraszint ingame nem látszik papíron, a falu számára ez lehetne kiindulási alap arra, hogy Aratára komolyabb küldetéseket bízhassanak. A komolyabb, nagyobb felelősséggel járó küldetések pedig elősegítik a céljaiban, hiszen referenciákat szerezhet azok által, amelyek megkönnyítik az előrelépését. Plusz, nem utolsó sorban, a táblázat alapján specializált küldetésért több pénzt is kaphat, amiből jobban testreszabhatja majd a felszerelését is.
A kérvény megszerzésének tervezete: A falu regisztrálja Arata képességeit, amelyeket a dédapja jelent le az illetékeseknek; innentől kezdve specializációval bíró shinobiként tekintenének rá.
Tisztelettel:
Hattori Arata
Hattori Arata
Hattori Arata- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1336
Elosztható Taijutsu Pontok : 105
Állóképesség : 320 (B)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 316 (B)
Ügyesség/Reflex : 600 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)
Specializálódás : Awaton
Adatlap
Rang: ANBU Chutaicho
Chakraszint: 1272
Szép estét!
Arata, a kérelmed a Ninja Tanács elé került.
Uchiha Madara
Arata, a kérelmed a Ninja Tanács elé került.
Uchiha Madara
Adatlap
Kedves Ninja Tanács!
Kérvényezném jelenlegi, félbeszakadt mesélésem lezárását, amely >Itt< található.
Büntetés lett a vége, melyet teljes mértékben elfogadok, és opcionálisan Zento teste összeég. Ha szükséges írok egy záró posztot is.
Ok.:
-Azért van szükség a kaland lezárására, mivel a büntetés miatt nehezen vállalnak el, illetve csatlakozna egy másik Jk hozzám, és ezt egy újabb kalandban könnyebb kivitelezni.
-Több hete keresek olyan mesélőt, aki vállalná a folytatást és összemesélést egyben, de erre nem jelentkezett senki
Köszönettel
Zento Tensei
Kérvényezném jelenlegi, félbeszakadt mesélésem lezárását, amely >Itt< található.
Büntetés lett a vége, melyet teljes mértékben elfogadok, és opcionálisan Zento teste összeég. Ha szükséges írok egy záró posztot is.
Ok.:
-Azért van szükség a kaland lezárására, mivel a büntetés miatt nehezen vállalnak el, illetve csatlakozna egy másik Jk hozzám, és ezt egy újabb kalandban könnyebb kivitelezni.
-Több hete keresek olyan mesélőt, aki vállalná a folytatást és összemesélést egyben, de erre nem jelentkezett senki
Köszönettel
Zento Tensei
Tensei Zento- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 401
Állóképesség : 150 (C)
Erő : 150 (C)
Gyorsaság : 100 (D)
Ügyesség/Reflex : 301 (B)
Adatlap
Chakraszint: 367
Kedves Tensei Zento!
A többiektől még egy kis türelmet kérnénk szépen!
Kérelmed a Ninja Tanács elé került!
A többiektől még egy kis türelmet kérnénk szépen!
Kagami
Lapsuuteni metsän, taivaan
Kaikuu se haikeus halki tän matkan
Állandó mesélések (4/4)
- Kowarii Zion
- Jelenlegi kaland: A bánya titka
- Shiawase Zouo
- Jelenlegi kaland: Messzi földeken
- Hiroto Osumi, Gensai Hayato és Kenta Koizumo
- Titkok, melyeket őrzünk
- Nosaru Kyoya
- Teremtés
Szilánkok Fórumkaland
- Kiolvasztás alatt
Uchiha Kagami- Kalandmester
- Specializálódás : Több éves posztok előkutatása
Adatlap
Szint: S+
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka
Szép napot!
Akira: A Ninja Tanács arra a döntésre jutott, hogy az NJK kérelmedben módosítanod kell néhány dolgot, hogy elfogadhatóvá váljon. Ehhez adnék neked néhány paramétert.
Hovatartozás: Faluhoz kötött, ezt maximum Kumo és Getsu között lehet módosítani, elveszettek semmiképp.
Besorolás: C-B
Elemi ismeretek: 1-2
Speciális képességek: Kenjutsu/Irio
Technikák:
-A B szintű társnak 3-3 elemi, 5 sima, 3 speciális (besorolás szerint)
-A C szintű társnak 3 elemi, 5 sima, 2 speciális (besorolás szerint)
A dotonmester baráttal egyelőre várjunk még egy kicsit, a leírása túlságosan átgondolatlan és a jelenlegi tényezők alapján nem indokolt egyelőre egy efféle koncepció.
A többiektől még egy kis türelmi időt szeretnénk kérni, további szép napot,
Uchiha Madara
Akira: A Ninja Tanács arra a döntésre jutott, hogy az NJK kérelmedben módosítanod kell néhány dolgot, hogy elfogadhatóvá váljon. Ehhez adnék neked néhány paramétert.
Hovatartozás: Faluhoz kötött, ezt maximum Kumo és Getsu között lehet módosítani, elveszettek semmiképp.
Besorolás: C-B
Elemi ismeretek: 1-2
Speciális képességek: Kenjutsu/Irio
Technikák:
-A B szintű társnak 3-3 elemi, 5 sima, 3 speciális (besorolás szerint)
-A C szintű társnak 3 elemi, 5 sima, 2 speciális (besorolás szerint)
A dotonmester baráttal egyelőre várjunk még egy kicsit, a leírása túlságosan átgondolatlan és a jelenlegi tényezők alapján nem indokolt egyelőre egy efféle koncepció.
A többiektől még egy kis türelmi időt szeretnénk kérni, további szép napot,
Uchiha Madara
Adatlap
Kedves Kenshiro Hanae és Hattori Arata!
A többiektől még egy kis türelmet kérnénk!
Kérelmeiteket a ninja tanács megtárgyalta és elfogadta!
A többiektől még egy kis türelmet kérnénk!
Adatlap
Hosszas gondlkodás és csak részletekben megbeszélve a dolgot, hátha alapon beteszem ezzel a karival a kérvényemet.
Tisztelt Ninja tanács!
A karakterem nem régiben megkapta az engedélyt a robbanó agyagra, ami az eredeti történetben is ritka, egyetlen karakternél látott történet. Ebből kifolyólag és a karakter tisztelete a kazekage irányában, valamint a hasonló sorsuk miatt szeretném kérni, hogy a karakter a kazekage személyes szolgálatába álljon! Mi a hasonlóság? Ahogy Gaara, úgy Yamato arakterem is magányos gyerekkort élt meg, kicsiként nevelőotthonba tették, majd onnan fiatalon az utcára került. ugyan, mint a csoport rangidőse a maga 6 évével gyorsan megtanulta mit jelent vezetni, még ha 4- 6 éveseket is és tudja, hogy mit jelent felelősséget vállalni azokért az emberekért, még ha nem is tudatosan csinálta. Ekkor figyelt fel rá a falu egy idősebb bábhasználója és készítője, aki őt és egy Ocu nevű lányt, aki később meghalt és a férfi bábbá alakította! A férfi tanította és képezte, majd 12 évesen az ő segítségével tehette le a gennin vizsgát és vált hivatalos ninjává. Utána nem sokkal foglalta el Iwagakure Sunát. Yamato éppen ebben az időben lett vándor, de annyira bántotta, hogy pont akkor hagyta el a faluját mikor ez történt és nem tehetett semmit, hogy a faluval kapcsolatos bármilyen hír hallattán képes volt a fél világot átutazni a Rajtaütés kalandban való részvételért, ahonnan aztán a gennineket idő előtt hazaküldték, majd egyből a madarak országába rohant, hogy részt vegyen a faluja nevében a béke tárgyalásokon. Mivel információ és parancs híján ment oda, így csak csöndes megfigyelő volt. A tárgyaláson elkezdett valamit a yukigakurei követtel, de az ő korai távozásukkal ez félbeszakadt. A küldetésről végül egy levéllel a zsebében indult vissza a falujába, hogy leadja a jelentést, de útközben megmentette egy Erdő országi, akinek megígérte, hogy segít az országot felszabadítani a külső támadótól. Jelenleg itt tartok. Jövőben részt vesz a chuunn vizsga írásbeli részén ahol aztán az írásbelin ki is esik.
A kérés tehát az lenne, hogy a karakterre végre felfigyeljenek a falu vezetőségében is és mint agyaghasználó a kazekage személyes tanítványa lehessen, hogy majd, mint chuunin és később akár jounin szolgálhassa a falu vezetőjét és bizonyítsa, hogy ugyanazon elvek alapján éli az életét, amik a jelenlegi vezetőt is hajtják. Egy olyan képesség és tanítás birtokába jusson, amivel elérheti, hogy a a falu lakossága biztonságba legyen és tehessen azért, hogy a falu shinobijai minél kevesebbszer veszítsék életüket küldetéseik alapján, valamint elérhesse, hogy az országok között béke honoljon. A béke elérésének egyik állomása lenne, hogy már mint a Kazekage tanítványa elmehessen Yukiba és a két falu technológiai tudást tudjon cserélni.
Tisztelt Ninja tanács!
A karakterem nem régiben megkapta az engedélyt a robbanó agyagra, ami az eredeti történetben is ritka, egyetlen karakternél látott történet. Ebből kifolyólag és a karakter tisztelete a kazekage irányában, valamint a hasonló sorsuk miatt szeretném kérni, hogy a karakter a kazekage személyes szolgálatába álljon! Mi a hasonlóság? Ahogy Gaara, úgy Yamato arakterem is magányos gyerekkort élt meg, kicsiként nevelőotthonba tették, majd onnan fiatalon az utcára került. ugyan, mint a csoport rangidőse a maga 6 évével gyorsan megtanulta mit jelent vezetni, még ha 4- 6 éveseket is és tudja, hogy mit jelent felelősséget vállalni azokért az emberekért, még ha nem is tudatosan csinálta. Ekkor figyelt fel rá a falu egy idősebb bábhasználója és készítője, aki őt és egy Ocu nevű lányt, aki később meghalt és a férfi bábbá alakította! A férfi tanította és képezte, majd 12 évesen az ő segítségével tehette le a gennin vizsgát és vált hivatalos ninjává. Utána nem sokkal foglalta el Iwagakure Sunát. Yamato éppen ebben az időben lett vándor, de annyira bántotta, hogy pont akkor hagyta el a faluját mikor ez történt és nem tehetett semmit, hogy a faluval kapcsolatos bármilyen hír hallattán képes volt a fél világot átutazni a Rajtaütés kalandban való részvételért, ahonnan aztán a gennineket idő előtt hazaküldték, majd egyből a madarak országába rohant, hogy részt vegyen a faluja nevében a béke tárgyalásokon. Mivel információ és parancs híján ment oda, így csak csöndes megfigyelő volt. A tárgyaláson elkezdett valamit a yukigakurei követtel, de az ő korai távozásukkal ez félbeszakadt. A küldetésről végül egy levéllel a zsebében indult vissza a falujába, hogy leadja a jelentést, de útközben megmentette egy Erdő országi, akinek megígérte, hogy segít az országot felszabadítani a külső támadótól. Jelenleg itt tartok. Jövőben részt vesz a chuunn vizsga írásbeli részén ahol aztán az írásbelin ki is esik.
A kérés tehát az lenne, hogy a karakterre végre felfigyeljenek a falu vezetőségében is és mint agyaghasználó a kazekage személyes tanítványa lehessen, hogy majd, mint chuunin és később akár jounin szolgálhassa a falu vezetőjét és bizonyítsa, hogy ugyanazon elvek alapján éli az életét, amik a jelenlegi vezetőt is hajtják. Egy olyan képesség és tanítás birtokába jusson, amivel elérheti, hogy a a falu lakossága biztonságba legyen és tehessen azért, hogy a falu shinobijai minél kevesebbszer veszítsék életüket küldetéseik alapján, valamint elérhesse, hogy az országok között béke honoljon. A béke elérésének egyik állomása lenne, hogy már mint a Kazekage tanítványa elmehessen Yukiba és a két falu technológiai tudást tudjon cserélni.
Yamato- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1046
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 666 (A)
Erő : 590 (A)
Ügyesség/Reflex : 690 (A)
Adatlap
Rang: Chuunin / Bábhasználó
Chakraszint: 967
Kedves Yamato!
Kérelmed a Ninja tanács elé került!
Adatlap
Szép estét!
Yamato: Sajnos a Ninja Tanács nemmel szavazott a kérvényedre, a következő indokokat figyelembe véve.
- Nincs olyan helyzetben, hogy azonnal elismerjék őt
- Nem vett részt aktívan, Sunagakure érdekében szóló kalandon
- Az agyag és Gaara közötti kapcsolat nem kivitelezhető
- A jelenlegi chunninvizsgán, mely újabb lehetőség lehetett volna, megbukott
A Ninja Tanács nevében aktívabb, Sunagakure és a nép érdekeit szem előtt tartó feladatokat, küldetéseket, nemzeti küldetéseket kellene elvállalnod. S ezen küldetések, aktív és önálló megoldások kutatásának szentelt sikereivel építeni a saját hírneved, ami később eljuthat a Kazekage fülébe is. Így a tervezet nem végleg elvetendő, de sajnos a jelenlegi helyzetet mérlegelve, egyelőre ez nem kivitelezhető.
Madara
Yamato: Sajnos a Ninja Tanács nemmel szavazott a kérvényedre, a következő indokokat figyelembe véve.
A Ninja Tanács nevében aktívabb, Sunagakure és a nép érdekeit szem előtt tartó feladatokat, küldetéseket, nemzeti küldetéseket kellene elvállalnod. S ezen küldetések, aktív és önálló megoldások kutatásának szentelt sikereivel építeni a saját hírneved, ami később eljuthat a Kazekage fülébe is. Így a tervezet nem végleg elvetendő, de sajnos a jelenlegi helyzetet mérlegelve, egyelőre ez nem kivitelezhető.
Madara
Adatlap
Üdvözletem!
Ez nem kérvény inkább kérés. Kérném a kedves NT-t, hogy hónapok óta várok arra, hogy vállalhatok e újabb kalandot vagy nem, lezárható e a meglévő.
Ui.: Attól, hogy nem vagyok beloggolva, attól még nézem az eseményeket.
Köszönettel: Tensei Zento
Ez nem kérvény inkább kérés. Kérném a kedves NT-t, hogy hónapok óta várok arra, hogy vállalhatok e újabb kalandot vagy nem, lezárható e a meglévő.
Ui.: Attól, hogy nem vagyok beloggolva, attól még nézem az eseményeket.
Köszönettel: Tensei Zento
Tensei Zento- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 401
Állóképesség : 150 (C)
Erő : 150 (C)
Gyorsaság : 100 (D)
Ügyesség/Reflex : 301 (B)
Adatlap
Chakraszint: 367
Kedves Zento!
A kalandod folytathatod, a Ninja Tanács egy kikötést írt. A kalandodban történtek alól nincs kibúvás, ezért Zento testének egy része megég, amit élményben ki kell játszanod. Amennyiben ez megtörténik, folytathatod a kalandot.
Ninja Tanács
Terumi Mei- Moderátor
- Specializálódás : Kdeves Mizukga
Adatlap
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka
Tisztelt Ninja Tanács!
Ez nem kérvény, hanem inkább kérdés. Egy civil karaktert indítanék, aki egy zseni, azonban egy baleset következtében képtelenné válik a chakrafelszabadításra. Ezt a részét Kagamival már megbeszéltem és azt mondta lehetséges. A kérdésem az lenne, hogy ez a karakter ismerhette-e az Iriot. Tehát a karakterem képes lett volna Irio Ninjutsut használni, àm a baleset következtében erre is képtelenné vált, vagyis civilként már nem tudja használni. A későbbiekben tervezem, hogy újra képes lesz a chakrafelszabadításra, ám ekkor már Engedélyt kérnék az Irio Ninjutsura. Szóval kérdés: Indíthatok egy olyan karaktert Engedély nélkül aki képes volt használni az Irio Ninjutsut, de az előtörténet végén, vagyis a játéktéren már nem?
Ez nem kérvény, hanem inkább kérdés. Egy civil karaktert indítanék, aki egy zseni, azonban egy baleset következtében képtelenné válik a chakrafelszabadításra. Ezt a részét Kagamival már megbeszéltem és azt mondta lehetséges. A kérdésem az lenne, hogy ez a karakter ismerhette-e az Iriot. Tehát a karakterem képes lett volna Irio Ninjutsut használni, àm a baleset következtében erre is képtelenné vált, vagyis civilként már nem tudja használni. A későbbiekben tervezem, hogy újra képes lesz a chakrafelszabadításra, ám ekkor már Engedélyt kérnék az Irio Ninjutsura. Szóval kérdés: Indíthatok egy olyan karaktert Engedély nélkül aki képes volt használni az Irio Ninjutsut, de az előtörténet végén, vagyis a játéktéren már nem?
Osumi Hiroto- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1081
Elosztható Taijutsu Pontok : 10
Állóképesség : 600 (A)
Erő : 150 (C) - Súlyok Nélkül: 470 (B)
Gyorsaság : 150 (C) - Súlyok Nélkül: 420 (B)
Ügyesség/Reflex : 550 (A)
Pusztakezes Harc : 541 (A)
Adatlap
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 1054
Inuzuka Tsume- Moderátor
Adatlap
Szint:
Mélyen tisztelt Ninja Tanács!
Bár félve rakom most ezt be, de bizakodó vagyok a kérvény pozitív elbírálásával kapcsolatban.
A kérvényező Karakter neve: Tsuuzoku Tomoe
A kérvény tárgya: Karakterem számára elérhetővé és lepecsételhetővé tenni egy Exlawot, ezzel Jutsetsuvá válása.
A kérvény indokai: Karakterem Katon elemét erősíteném ezzel leginkább és egy “szükséges gonoszt” szeretnék kialakítani az életében. Egy Tűz elemű és központú Exlaw lenne az alap ötlet, amely a lepecsételés után behatással lenne a karakter KAton technikáinak erősségére.
A karakter indokai: A kezdetben gyermeki jóságáról és ártatlanságáról “ismert” Tomoe a jelenlegi kalandban, nos eléggé megtört. Továbbá mindennél jobban ragaszkodik az elsődleges eleméhez és mindent megtenne, hogy ebben még erősebb legyen.
A kérvény megszerzésének módja: A mesélővel történő előzetes egyeztetések alapján beépíthetőnek találta ebbe, vagy egy következő kalandba.
Bár félve rakom most ezt be, de bizakodó vagyok a kérvény pozitív elbírálásával kapcsolatban.
A kérvényező Karakter neve: Tsuuzoku Tomoe
A kérvény tárgya: Karakterem számára elérhetővé és lepecsételhetővé tenni egy Exlawot, ezzel Jutsetsuvá válása.
A kérvény indokai: Karakterem Katon elemét erősíteném ezzel leginkább és egy “szükséges gonoszt” szeretnék kialakítani az életében. Egy Tűz elemű és központú Exlaw lenne az alap ötlet, amely a lepecsételés után behatással lenne a karakter KAton technikáinak erősségére.
A karakter indokai: A kezdetben gyermeki jóságáról és ártatlanságáról “ismert” Tomoe a jelenlegi kalandban, nos eléggé megtört. Továbbá mindennél jobban ragaszkodik az elsődleges eleméhez és mindent megtenne, hogy ebben még erősebb legyen.
A kérvény megszerzésének módja: A mesélővel történő előzetes egyeztetések alapján beépíthetőnek találta ebbe, vagy egy következő kalandba.
Tsuuzoku Tomoe- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 596
Állóképesség : 250 (C)
Erő : 173 (C)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 250 (C)
Pusztakezes Harc : 173 (C)
Adatlap
Chakraszint: 495
Kedves Tomoe!
Kérelmed Mei jóvoltából a Ninja Tanács előtt van.
Kérelmed Mei jóvoltából a Ninja Tanács előtt van.
Inuzuka Tsume- Moderátor
Adatlap
Szint:
Uchiha Madara írta:Szép estét!
Madara
Kedves Ninja tanács!
Több hete meg van a fejemben és beszéltem erről Tobiramával is az ügyben. Ugyan volt, akitől azt kaptam, hogy fölösleges betennem, mégis megteszem. Több dolgot szeretnék előtte viszont tisztázni. Ez nem egy újabb kérvény, hanem a kérvény mögött rejlő indokok bemutatása, és a kérvény jogosságának alátámasztásához sükséges további információk bemutatása. Nem a karakterem előléptetését kértem chuuninná, mert ezt tisztává tettétek többször, hogy kérvényre nem adtok rangot.
Egyrészt mutogathatnék a mesélőmre, hogy lassú meg nem vitt abba az irányba, de nem fogok. Yamato pont a háború kirobbanása előtti másodpercben hagyta el Sunagakurét, mint vándor és ezzel egy időben kezdett el kiépíteni máshol kapcsolatokat. Yamato már a 4. karakterem volt az oldalon és az ET-ben elfogadták, hogy ha olyat tesz, ami elismerésre méltó, akkor előléptetik vizsga nélkül, nem mellesleg az oldal jelenlegi szabályzata szerint Yamato már indulhatott volna chunnin ranggal. Yamato részt vett a később csak Rui által levezetett kalandban, aminek során a mesélő ki is emelte, hogy Yamato a félvilágot átszelve, jelenleg nem is a falhoz tartozóként, ott volt, valamint a kaland során az első rajtaütésében részt vett és ölt embert, ami végül sikerrel zárult, csak akkor kaptam eltiltást és nem vettem részt a harcok további folyásában. Ezután elment a Béke angyalai kalandra, ahol ugyan elkezdett tárgyalni a hó országának követével, de ez a követ távozása miatt meghiúsult, valamint volt ott egy jounin vezető, aki tárgyalt, így Yamato karakterem volt az egyetlen, akinek felettese volt a kaland során. Már rég tudom, hogy a tisztelt NT nem szereti, ha egy játékos háttérbe szorul egy kaland során és nincs hozzáfűzni valója, de azt a részét senki nem veszi figyelembe, hogy egy genninek, ha ott van a vezetője, akkor kuss a neve, valamint próbáltam többször beleszólni a tárgyalásba, de mind a mesélő, mind a többi játékos figyelmen kívül hagyta a mondandómat. Ezután a kaland is olyan fordulatot vett, hogy még most sem értem, hogy mi történt ott. Szerintem minden nép és a falu érdekeit érintő fórumkalandba részt vett a karakterem, sőt volt sikeres megmozdulása.
Chuunin vizsga, mint lehetőség, ha azt vesszük, nem is volt lehetősége megmutatni magát, mert már az írásbelin nem engedtétek át. Ugyan az IC részről megértem az indokot, hogy a karaktereim "másoltak" egymásról, de IRL részét senki nem nézi, hogy háromféleképpen kellett volna kitöltenem és mint egy ember ugyanazt a vizsgát nem tudom megírni különböző módon. Ha más szavakkal is, de abba is bele lehet kötni, hogy ugyanazt írtam. Valamint nem 100%os egyezés van, ugyanis pontosan emlékszem, hogy mind a három karinál van olyan kérdés, amire odaírtam, hogy "Érdemi információval nem rendelkezem" és ez nem minden esetben ugyanazok a kérdések.
Gaara és az agyag kapcsolata: Köszönöm, hogy a Ninja tanács annyira hülyének néz, hogy képes vagyok Gaarát az agyaghoz kötni. Én nem kértem olyat, hogy Gaara tanítsa meg az agyagot, mivel ezzel tisztában vagyok. Az agyag megtanulására van már ötletem és ezúton szeretném megköszönni Tobiramának a magyarázatot. Idézem magam:
"A kérés tehát az lenne, hogy a karakterre végre felfigyeljenek a falu vezetőségében is és mint agyaghasználó a kazekage személyes tanítványa lehessen, hogy majd, mint chuunin és később akár jounin szolgálhassa a falu vezetőjét és bizonyítsa, hogy ugyanazon elvek alapján éli az életét, amik a jelenlegi vezetőt is hajtják."
Tehát személyes tanítvány akart lenni, nem chuunin vagy jounin. Yamatot nem érdekli, hogy milyen rangja van, ő a falut és a benne élő embereket akarja megvédeni, ha ezt genninként kell megtennie, még ha majd 90 évesen is gennin lesz, akkor is megteszi, ő csak Gaara szárnyai alatt akarja bizonyítani a vezetőségnek és a falunak, hogy ugyanazokat az elveket vallja mint Gaara, hiszen nagyjából azt élte át, mint egykor ő. Az előfeltételek és a kapcsolatai, valamint az előtörténete alapján, valamint azóta Tobiramával beszélve, megalapozottnak vélem, hogy a kérvény pozitív elbírálás alá essen.
Yamato- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1046
Állóképesség : 666 (A)
Erő : 590 (A)
Ügyesség/Reflex : 690 (A)
Adatlap
Rang: Chuunin / Bábhasználó
Chakraszint: 967
14 / 23 oldal • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 23
Similar topics
» [Lezárt] Kérelmek/kérések a Ninja Tanács felé
» 6. - Kérelmek és Idézett Lények
» 6 - Idézett lények és Kérelmek
» Ninja Emlékmű
» Ninja akadémia
» 6. - Kérelmek és Idézett Lények
» 6 - Idézett lények és Kérelmek
» Ninja Emlékmű
» Ninja akadémia
14 / 23 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.