Kérelmek a Ninja Tanács felé

+148
Uchiha Hideki
Uchiha Mayu
Uchiha Amaya
Fukashigi Hibiki
Ōtsutsuki Indra
Matsuda Aya
Hyuuga Junpei
Gamabunta
Gedo Mazo
Shibo
Djuka Ryusuke
Ebisu
Katana
Ageha, Yukiko
Juurin Kensei
Nashimaru Hina
Shikoku Naoki
Ten
Datara
Ginoo Yukizaki
Minovara Hitoshi
Yume
Hamacho Yoshitaro
Nashimaru Junohara
Misage
Sai
Yamanaka Inako
Jaiba Minamo
Nashimaru Shizu
Kushieda Unazaki Tessa
Kitsune Haruka
Hyuuga Ayako
Maito Gai
Hiroya
Ishihara Aki
Naito Kenji
Hirota Yukionna
Senshi Jakoutsu
Osumi Hiroto
Tatsuno Sizu
Monokūro Gouken
Hamada Fuyu
Kenshiro Shinju
Unazaki Ashura
Fujishima Hana
Hyuuga Hanabi
Sugomi Aoi
Kureiji Hanaro
Hoshizoku Kaito
Arashi Himiko
Naga Hikaru
Zawaki Hotaru
Matsuhito Shinroku
Yamato
Shiyaga Kayguro
Ayanokoji Nozomi
Kowarii Zion
Djuka Orimi
Aka Amire, Raizetsu
Yori
Hazukage Kurono
Uchiha Itachi
Wakizashi Yumi
Hyuuga Shakaku
Ootsutsuki Kaguya
Tensei Zento
Engyounogou Hakuryuuin
Tsuuzoku Tomoe
Gonza Sasano
Obake Kaito
Uchiha Kagami
Nishikawa Karasu
Lanmao
Hatake Kakashi
Shihouin Aki
Hisao
Inohara
Hakkyou Katsumi
Ago
Uzumaki Kushina
Djuka Benji
Uchiha Shigeri
Yonmare Abuso
Uchiha Obito
Ayanokoji Takashi
Kenshiro Izuna
Kenshiro Yori
Sharo Lu
Hidan
Kenshiro Karu
Hattori Arata
Terumi Mei
Shunsui
Senju Tobirama
Mezuri Ryu
Inuzuka Tsume
Hasegawa Zauki
Nashimaru Miuru
Hirano Reina
Kinshu
Amori Shuu
Bunjiro Hideaki
Akihiro Jaken
Akemura Senshi
Yagetsu
Nakahara Saki
Tsunomi Ai
Miyo Zerina
Masaru Ibuka
Amaken Yoshimitsu
Koreko Rui
Shikotou Sei
Masayo
Hyuuga Emiko
Tottori Shinko
Misaki Kiyoko
Djuka Kodomo
Hiromi Akio
Okisha Aiza
Doshiri Asuka
Hiyama Takeo
Ayokama Makoto
Isha Dansei
Kenshiro Erisa
Inugoya Yukinohana
Kagemare Kuzomi
Nara Akane
Djuka Ryuu
Uchiha Madara
Raiden
Katsumi Kawachi
Kenta Koizumo
Tairjuko Rikuno
Kaibutsu Hiroto
Korotsuki Kazeno
Yuu
Akira
Chen
Shimura Danzou
Vándor Kazunari
Suijin Benzaiten
Chikuma Gennosuke
Shiren
Jiraiya
Kusuki Eiko
Itanashi
Kamakiri Mogami
Deidara
152 posters

15 / 23 oldal Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23  Next

Go down

Kérelmek a Ninja Tanács felé - Page 15 Empty Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Inuzuka Tsume 9/5/2018, 11:27 pm

Kedves Yamato!

Kérelmed a Ninja Tanács elé került.
Amíg döntés nem születik, felhívnám a figyelmed arra, hogy a kérelmezés beadás szabályai módosultak, így tehát bátran használd ki az időd, és böngészd át. Itt.
Inuzuka Tsume
Inuzuka Tsume
Moderátor

Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Inuzuka Tsume 9/5/2018, 11:53 pm

Kedves Osumi Hiroto!

Kérlek a következőkben a kérdéseket az annak megfelelő topikban tedd fel, kérelmet csak végleges formában, a sablont követve küldj a kérelmek topikba. 

Amennyiben leendő karakterednek szeretnéd kérelemként is beadni a kérdésedet, a Ninja Tanács szívesen megtárgyalja.

Jelenlegi beadványodhoz:

A Ninja Tanács egyhangúan egyetért azzal, hogy engedély nélkül nincs lehetőséged Iriot ismerő karakter elinítására, tekintettel arra, hogy ez egy egészen speciális ismeret, mely a puszta technika alkalmazáson túlmutat. Ha a karaktered elveszítette az alkalmazás képességét, úgy eleve rendelkeznie kellett vele, melyre engedély nélkül jelenleg nincs mód.

Minden játékos figyelmét fel szeretném hívni arra, hogy az engedélyköteles technikák akkor is engedélykötelesek ha az előtörténet szerint, vagy később vállnak használhatatlanná, így olyan ismerettel egy karakter sem indulhat, mely az aktuális szabályok szerint engedélyköteles, de a karakter még nem kapott rá engedélyt.
Inuzuka Tsume
Inuzuka Tsume
Moderátor

Adatlap
Szint:

Témanyitás  Hattori Arata 9/21/2018, 11:57 pm

Tisztelt Ninja Tanács!

Egy igen nagy kérvénnyel fordulnék felétek; egy olyan kérvénnyel, amelyet régen nem igazán tudtam elképzelni Arata számára, de valójában mindig ott motoszkált bennem a tudat, mindig is ott volt, hogy el fogok érni idáig. Sőt, jó darabig úgy voltam vele, hogy Arata "nem áll be a sorba" e tekintetben, hogy neki sosem fogok ilyet kérvényezni; azonban rájöttem, minden tekintetben egyedivé tudnám vele tenni a karaktert, hogy igazán hozzá illene; sőt, úgy érzem, a karakter igazán beérhetne vele, hogy a Aratát ténylegesen befejezhetem. Tisztában vagyok vele, hogy a kérvény súlya - amelyet a megfelelő kérvénybeadási szabályzat alapján a lentebbiek során vesézek majd ki - hatalmas, ahogy azzal is tisztában vagyok, hogy a kérvény elfogadása esetén a Ninja Tanács feltételeket szabhat számomra a későbbi engedélykérésekkel kapcsolatban; ezeket természetesen elfogadom.

A kérvényező karakter neve: Hattori Arata

A kérvény típusa: Engedélyköteles

A kérvény tárgya: Senjutsu (Pókok által tanítva)

A kérvény indokai: Ahogy fentebb is írtam, kérelmemet indokai közé leginkább az tartozik, hogy a senjutsuval - legfőképpen a pókok által tanítandóval - Arata igazán beérne, igazán kiteljesedne; a genjutsu során a karakter képességileg teljesedett ki, míg a senjutsu által koncepciója igazán befejezettnek nyilvánítható. Az alapvető karakterkoncepció - beszivárgó, megfigyelő, taktikus kielemző, tehát egyáltalán nem frontharcos - lényegében a pókok által tanítandó senjutsuval lenne igazán száz százalékos. Karakteremet a kezdetek óta erre a koncepcióra építem, és a játéktéren, továbbá az élményekben is ezt mélyítettem el. Fokozatosan mélyül a karakter az árnyak közé, fokozatosan talál rá önmagára minden egyes posztban és élményben; a kezdetekkor gyermeteg lélekkel ki kívánt menni a frontra harcolni, mára pedig egy hideg és számító, mindent tűpontosan eltervező, folyamatosan elemző, leginkább az agyát, mintsem a testi erejét használó karakter. Adatlapján minden technika hűen tükrözi a karakter fokozatos életútját, ahogy egyre inkább haladt az útja vége, és egy új út kezdete felé. A senjutsu pedig az út vége és az új út kezdete is lenne egyszerre.

Egyik tán legfontosabb indokom: nem azért kérem a senjutsut, "mert táp". A senjutsuval a legfőbb célom a karakter szerepjátékos elemeinek kiemelése, magyarán nem csak rá akarom húzni a sablont, hogy aztán egy legyen a többi senjutsus - szintén egyedi és minőségi szerepjátékkal kidolgozott - karakter közül. A senjutsuval olyan szintek nyílnának, amelyek leginkább a szerepjáték oltárán kívánnak áldozatot, és ezt az áldozatot nemhogy készségesen hoznám meg, hanem önként és dalolva feküdnék rá az oltárra; élvezettel és örömmel játszanám ki az egyik legveszélyesebb ágazatot, és szintén örömmel és élvezettel látnám, ahogy a karakter ennek hatására válik azzá, amivé rendeltetett. Továbbá, amit még vállalok, az a minőségi és mennyiségi szinten egyaránt kiemelkedő posztok; mivel mindig van hova fejlődni, így úgy érzem, szerepjátékosi készségeim, továbbá íráskészségem is hatalmas kihívás elé kerülne a senjutsu játéktéri kijátszásával, és ezt a kihívást - ahogy már említettem - örömmel és élvezettel igyekeznék leküzdeni.

Aktivitásom töretlen, amióta csak jelen vagyok az oldalon. Se huzamosabb külföldi tartózkodás, sem pedig adott esetben a magánéleti gondjaim nem vetültek ki az oldalra, játékomat véleményem szerint ugyanazon a minőségi szinten tudtam tartani, és még fejleszteni is. Jelenleg a karakter aktívan részt vesz az oldal fórumkalandján, a Chuunin Válogató Vizsgán, amely elsődleges prioritást élvez a játék során, emellett még az élményeket is rendszerint beküldöm, továbbá - bár nem tartozik a játéktérhez - immáron újfent aktívan belevetettem magam a Kaszinóharcok sűrűjébe. Kérvényeimet eddig mind kijátszottam, kivétel nélkül mindegyiket; nem volt még úgy kérvényem, hogy az előzőt előtte nem játszottam volna ki. Nem hinném, hogy ezt követően egy jó darabig lenne bármilyen kérvényem - az ez előtti, ténylegesen engedélyköteles kérvényemet idestova már majd' másfél éve kértem, és legalább ennyi ideig, ha nem tovább nem nagyon tervezek beadni bármi mást.

Összefoglalva: a senjutsu ágazata újabb kihívások elé terelne mind engem, mint usert, mind pedig a karaktert; olyan kihívások elé, amelyek valóban feladják a leckét, amelyek valóban a minőséginél is minőségibb játékot kívánnak meg; és úgy érzem, ezt a minőséget mindenképp tudnám nyújtani.

A karakter indokai: Sokszor lett már említve Arata karakterkoncepciója. Taktikus és elemző, beszivárgó; a valódi shinobi. Az, aki az eszét használja elsődlegesen, akinek a legnagyobb fegyvere az agya, amely éles elméjét és tudástárát rejti. Sok kihívást kellett már leküzdenie: bizonyítania kellett, hogy méltó a Hattori família örökségére, mint - egyelőre - egyetlen örököse annak; folyamatos megterhelés alatt volt és van is dédapja, a példaképe által, miközben a család többi része egyre inkább kezd elhidegülni tőle, ahogy ő is tőlük., amint még jobban elmerül az árnyak között, amint még inkább átölelik azok őt; és egy idő után nem fog tudni kiszabadulni közülük, de Arata ezt elfogadta.

Arata egy kicsi, de magát nagynak beállító nemzet ifjúja, egy olyan nemzeté, ami bár erőskezű vezetőket termelt ki magából, az átlagból még - az Istenen és az Angyalon kívül - senki nem igazán emelkedett fel. Ő válhatna Amegakure no Sato ütőkártyájává, a végső fegyverré, amely az árnyékból kerül bevetésre és az árnyékba is vonul vissza. Szervesen beépülhetne a falu életébe, és ő is szőhetne ahhoz a hálóhoz, amely Amegakure no Satót mozgatja a háttérből; még úgy is, hogy természetesen nem lenne mindenről tudomása rögvest. Úgy lehetne igen nagy fontosságú személy, hogy közben mégis a háttérben marad; úgy, mint a pók, aki megszőtte a hálóját és csak várja annak szálainak rezgését, hogy tudja, áldozata csapdába esett, és már csak a mérgével végeznie kell vele, hogy utána táplálhassa, amelytől még több területre vetheti ki hálóját, még több áldozatot csapdába csalva...

A karakter jelleméhez úgy érzem, teljesen hozzápasszol az a fajta senjutsu, amit a pókok taníthatnak neki. Minden ninjuu faj máshogy áll hozzá a természeti energiák meglétéhez, és minden ninjuu fajnak más a felfogása. A pókok felfogása pedig nagyon hasonló ahhoz, amit Arata is vall, amely értékrendek mentén éli az életét. És ez a kulcsszó: csakis a pókok általi tanítás lenne az, ami illene a karakterhez. Az a megközelítés, amely alapján ők mutatnák meg neki a senjutsut, amely alapján bevezetnék őt a "pókremete" életbe; az illene leginkább a karakterhez, hiszen az erős életben marad, a gyenge pedig elhullik és áldozattá válik. Mindezek mellett, Arata gondolkodásmódja, a folyamatos taktikus és elemző stílus nagyban segítene neki a senjutsu elsajátításában; türelmes alkat, olyan, akinek nincs gondja azzal, ha órákig egy helyben kell ülni és koncentrálni (csak legyen rajta egy nikotintapasz közben). Igazán el tudna mélyülni, és magáévá tenni a természeti energiákat, s bár nem tanulna könnyeben emiatt, viszont nem lenne túlzottan nagy problémája a kezdetekkel. És... hátha ezzel leszokna a cigiről végre.

A kérvény megszerzésének menete: Elsősorban, úgy érzem, hogy ez minimum S szinten lehetne csak megszerezhető természetesen, vagy, amennyiben a mesélőm és a Ninja Tanács úgy látja, akkor akár valamivel hamarabb is; ez irányban teljesen a Ninja Tanács véleménye a mérvadó természetesen. A megszerzés fokozatait úgy gondoltam, hogy Arata fokozatosan megismerné a ranglétrán magasabban fekvő pókokat, akik egy idő után bemutatják a királynőnek. A kígyókhoz hasonlóan, a királynő megmarná Aratát, s a mérgezéstúlélése esetén, Arata méltóvá válhatna a senjutsu megtanulására. A tanulás folyamata alatt a pókok a teljes mozdulatlanság eléréséhez be is gubóznák Aratát, a pókká változását pedig csípésekkel akadályoznák meg az ivadékok. Természetesen a kijátszás hosszú, játéktéri, mesélő által levezényelt folyamat lenne, korántsem "gyorstalpaló" módozat; kiegészítve vonatkozó élményekkel.

"Soha ne mondd, hogy soha"
Hattori Arata
Hattori Arata
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1336
Elosztható Taijutsu Pontok : 105

Állóképesség : 320 (B)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 316 (B)
Ügyesség/Reflex : 600 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)

Specializálódás : Awaton

Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU Chutaicho
Chakraszint: 1272

Témanyitás  Hasegawa Zauki 9/22/2018, 12:08 am

Arata kérvényén felbátorodva én is betennék egy már régóta áhított technikára irányuló kérvényt. 

A kérvényező karakter neve:  Hasegawa Zauki
A kérvény típusa: Engedélyköteles.
A kérvény tárgya: Rasengan Technika / Stílus
A kérvény indokai: Legutóbb fél évvel ezelőtt raktam be kérvényt, mikor engedélyt kaptam a Senjutsu tanulására, továbbá a Fa klón elsajátítására. Előbbihez az S szintet kaptam meg kijátszási határnak, így természetesen azt még nem tudtam teljesíteni, ám a Fa klónt már megtanultam, így úgy érzem itt az ideje a karakteremet elmozgatni a ténylegesen sajátjának nevezhető stílus kiépítése felé. Jogos felvetés lehet, hogy „de a rasengan nem eredeti ötlet”, ám jó pár ötletem támadt arra, hogy ha a technikát magát lehetetlen is sajátjaként kezelni, egy épkézláb, eredetinek nevezhető stílust hogyan is húzhassak fel rá, a már meglévő elemekkel való összefűzéssel. A karakter chakraszintje már megvan a technikához, így ez sem jelenthet akadályt, a történet jelenlegi állásába pedig tökéletesen beilleszthető a tanulása. A karakter maga pedig gyakran nyúl a közelharc eszközéhez, s emiatt is régóta áhítozom ezen technika megkaparintására. Ez talán tökéletesen látszik a még 2016-2017-ben alkotott saját jutsu ötleteimen. Pár példát említhessek: A Tsujitsuma technikák stílusa, melyet végül nem raktam be jóváhagyásra, vagy a hasonló alapokon nyugvó mégis eltérő Sokidan stílusom, mely ugyan önmagában is egy teljes értékű technika, szerkezetileg direkt a Rasenganhoz lett tervezve, így színes kiegészítőként szolgálhat már önmagában az előbbivel keresztezve, jóval egyedibb felhasználásimódot és hatást kölcsönözve a technikának, tekintve az előbbi sajátosságait.

A karakter indokai: A karakter elsődleges célja, hogy levetkőzze magáról a mokuton miatt rásütött bélyeget, mely miatt az Első árnyékában kell élnie. Szeretne egy saját, egyedi harcmodort, mely láttán nem a korábbi Hokage jut annak eszébe, aki látja. Kedveli a közelharcot –ahogy véleményem szerint statisztikáiból is látszik-, s mostanában a taijutsu technikák felé is elmozdítottam a karaktert. Jellemileg pedig tökéletesen passzolna hozzá egy olyan technikára alapuló stílus használata, melynek célja az azonnali semlegesítés. Hisz a rasengannal sok esetben elég egyszer eltalálni valakit, s ez pedig tökéletesen leírja karakterem harci gondolkodását is. Ugyan korántsem vakon és meggondolatlanul használja chakráját, ám nagy mennyiséggel teszi azt egyszerre. Akkor használ ninjutsut, mikor nincs más esély, s akkor a célja az ellenfél totális harcképtelen állapotba való juttatása. Ha nem sikerül a terv, kétszer olyan erősen támad egy jobban kidolgozott tervvel, ám már az elsőt is csak akkor hajtja végre, mikor már kellően kiismerte ellenfelét vagy nem lát más kiutat. (Tehát nem ész nélkül dobálja a jutsukat.) A Rasengan használata –véleményem szerint- pontosan ezt a hozzáállást kívánja. Nem rohanhat az ember eszét vesztve bármibe, elsütve a technikát, hisz ha Narutonak könnyű is volt használni, viszonylag sok chakrát emészt fel, valamint nyitottan hagyja használóját, így saját vesztünket okozhatnánk vele.

A kérvény megszerzésének tervezete: A karakter jelenleg Jiraiya társaságát élvezi, kit a senjutsuról kérdez. (Hogy egyáltalán mi is az.) Persze a karakternek egyelőre nagyon hosszú utat kell megtennie ahhoz, hogy egyáltalán esélye lehessen tanulni azt, ezen technikához a megfelelő tanár azonban egy karnyújtásnyira van tőle. Az NJK érezhet némi rokonszenvet, tekintve, hogy egykori társának teremtménye áll előtte, hogy végső soron ha Orochimaru adott is neki életet, azzal ő is tette azt tönkre. Természetesen azonban ez csak javaslat, tervezet, a Ninja Tanács dönt erről HA elfogadja egyáltalán a kérvényt.

Linkek:
Sokidan végleges formája (lap alján): https://narutohun.all-up.com/t3392-hasegawa-zauki
Hasegawa Zauki
Hasegawa Zauki
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1352
Elosztható Taijutsu Pontok : 20

Állóképesség : 700 (A-alap) / 1700 (S+-senjutu)
Erő : 802 (S)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 1165

Témanyitás  Senju Tobirama 9/22/2018, 12:10 am

Hattori Arata, a kérvényed bekerült szavazásra.

Főadminisztrátor

Adatlap
Szint: E
Rang: Hokake
Chakraszint: Halálütés

Témanyitás  Uchiha Madara 9/22/2018, 12:19 am

Szép estét!

Zauki: A kérésed a Ninja Tanács elé került.

A többiektől még egy kis türelmet szeretnénk kérni.

Madara
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Kalandmester

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex

Adatlap
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10

Témanyitás  Inuzuka Tsume 9/23/2018, 11:44 am

Kedves Yamato. 

Kérelmet a Ninja Tanács elutasította.
Úgy látjuk, hogy a kérelmed továbbra is korai. 

Egy kage tanítványának lenni nagyon speciális és különleges megtiszteltetés ami akár a játéktéren is megszerezhető ha a karakter annyira kiemelkedő tettet hajt végre vagy ilyen tekintetben folyamatosan bizonyít.
Egy Kage ideje szűkös és drága, az egész falut kell óvnia és vezetnie. Ezt kellene szem előtt tartanod, ha ilyen célra törekszel, és aktívan dolgozni azért, hogy te légy az az egy, akire lesz ideje.  

Mindaz, amit Madara korábban leírt ezzel kapcsolatban, most is áll:
"A Ninja Tanács nevében aktívabb, Sunagakure és a nép érdekeit szem előtt tartó feladatokat, küldetéseket, nemzeti küldetéseket kellene elvállalnod. S ezen küldetések, aktív és önálló megoldások kutatásának szentelt sikereivel építeni a saját hírneved, ami később eljuthat a Kazekage fülébe is."

Sok sikert!
Inuzuka Tsume
Inuzuka Tsume
Moderátor

Adatlap
Szint:

Témanyitás  Senshi Jakoutsu 9/25/2018, 4:32 pm

Tisztelt Ninja Tanács! 
Eljutottam Senshi karakteremmel első kérvényem benyújtásához, mely első lépés a karakter koncepciójának megalkotásához.

Kérvényező karakter neve: Senshi Jakoutsu
Kérvény típusa: Engedélyköteles

Kérvény tárgya: Szenzor képesség megszerzése

Kérvény indokai: Bár eddig a bábhasználatban gondolkodtam, de rájöttem, hogy nem igazán tudnám kreatívan kihasználni, viszont a szenzor képességet annál inkább. Nem szeretnék táp karaktert, csupán egy egyszerű Konohai shinobit, aki kemény munkával tör egyre feljebb, és ez igaz a chakrakontrolra is. Mivel összefüggésben van ezért mondhatom, hogy ha karakterem elért arra a szintre, illetve szerepjátékom és aktivitásom is tartani tudom, akkor következő kérvényem a genjutsu elsajátítása lesz, melyhez szintén a kifogástalan chakrakontrolra van szükség, és a karakterkoncepció második eleme lesz. 

Karakter indokai: Bár még 2 ch-val elvagyok maradva attól, hogy kijelentsem „igen a karakterem elég képzett a kérvényhez”, de ha meglenne se mondhatnám, hogy elég képzett, mivel még akadémiai tanuló, de a szenzor képesség egyik megkötése pont az, hogy a képzést fiatal korban kell elkezdeni. Karakterem jelleméből kifolyólag is szeretném, ha a kérvény elfogadásra kerülne. Mind két „Daikimichi Project” élmény/post alatt fény derült arra, hogy karakterem szeret a figyelem középpontjában állni, és irányítani. Úgy gondolom, hogy a szenzor képességgel, kissé a háttérbe vonulva megfelelően tudja, majd irányítani a csapatot (JK csapat lesz, ami már szervezés alatt), vagy éppen segíteni, ha nem ő lesz a vezető egyéniség.

Kérvény megszerzésének tervezete: Az akadémia berkein belül szeretném lefolytatni a képesség elsajátítását mesélővel, vagy pályázat/élmény keretében. Elképzelésem szerint egy szintén szenzor, akadémiai tanár felfigyel az ifjú Senshi chakra irányításra való fogékonyságára és kitartására, így karjai alá veszi és megtanítja neki a szenzor képesség alapjait.
Senshi Jakoutsu
Senshi Jakoutsu
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 283
Elosztható Taijutsu Pontok : 22

Állóképesség : 231 (C)
Erő : 100 (D)
Gyorsaság : 151 (C)
Ügyesség/Reflex : 201 (C)
Pusztakezes Harc : 100 (D)

Adatlap
Szint: C
Rang: Akadémiai tanuló
Chakraszint: 235

Témanyitás  Terumi Mei 9/25/2018, 5:44 pm

Kedves Senshi!

Kérvényed a NInja Tanács elé került.
Terumi Mei
Terumi Mei
Moderátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Adatlap
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Témanyitás  Nakahara Saki 9/29/2018, 11:56 am

Tisztelt Ninja Tanács!

Ennek a kérvénynek a gyökere már kb. egy évvel ezelőtt ötlött fel bennem, viszont most jutottam el odáig, hogy jóval több realitást látok mögötte és a kellő chakraszinthez sem kell már annyi, mint korábban.

Kérvényező karakter neve: Nakahara Saki

Kérvény tárgya: Infuuin // Titkos Jel Pecsét megtanulása

Kérvény indokai: Amikor megalkottam Sakit, a többi karakteremmel ellentétben valaki olyat szerettem volna, aki nem rendelkezik földrengető technikákkal. Pont emiatt indítottam el Medikus Ninja útra, hogy inkább a háttérből segítsen. A technikáit is úgy választom, hogy ne a legpusztítóbbakat tanulja meg, hanem inkább kiegészítőket, amiket jól lehet kombinálni. A Hyoton Kekkei Genkai nem volt betervezve, mert azt hittem, még a régi szabály érvényes. Ahogy akkor annál a kérvénynél írtam, főként egy lépcsőfok lesz a karakter kiteljesedése felé. Az Infuuin pedig újabb lenne, ezúttal már mondhatni a felnőtté és a teljes értékű orvossá válás rögös útján.

Bár a fejlődési rendszer miatt úgy tűnik, hogy Saki már jó erős és sok chakrával rendelkezik, a kalandokban igyekszem kifejteni, erről egyáltalán nincs szó. Alapból kevés chakrája van, vagyis nem mindig tud több, nagyobb volumenű technikát létrehozni. A mostani játék alatt szintén többször megemlítettem, hogy a határait feszegeti, már ami a chakrahasználatot illeti.
Amikor később nehezebb küldetésekre megy, ahol sok emberért fog felelni, mind orvosi ismeretekkel rendelkező shinobi, szüksége lesz némi pluszra, ami megadja neki a kellő háttértámogatást.
Az alapvető tulajdonságát nem fogja elveszíteni, miszerint mindenkin szeretne segíteni és a lehető legjobban átadni magát a gyógyításnak. Az Infuuin okot adna arra, hogy ne fogja annyira vissza magát, a plusz eltárolt chakrával biztosabban menne terepre. Ehhez kapcsolódnak a Gouwan technikák, ám mivel Taijutsuban egyáltalán nem jó, ezt az oldalát egyáltalán nem használnám ki.

Tudom, hogy az aktivitásom lehetne jobb is, de a Chuunin Vizsgára eddig mindig időre írtam és a jelenlegi kalandomon szintén emberi időn belül próbálok reagálni.

Eredetileg csak egy nagy kérvényt terveztem, ezt az Infuuint, de közbe jött a Hyoton is.

Karakter indokai: Aki olvasta Saki kalandjait, jól tudja, milyen a személyisége. Az ember ugyan fejlődik, mégis az alapok megmaradnak, azokon csak nagyon erős fordulatokkal lehet változtatni. Alapvetően sosem volt igazán shinobinak való, túlságosan fél emberi életet kioltani, emésztené a bűntudat. Nos, egy katonánál a harc és az ölés elengedhetetlen. Az akadémiai évek alatt is inkább a gyógyítás, a segítség nyújtás felé fordult. Egyedül a Ninjutsuhoz ért jól, valamint a chakrakontrollja is nagyon jó, erre kitértem amikor pályázatban leírtam a függőleges terepen való megmaradás és a vízen járás elsajátítását.

Saki nagyon jól tudja, hogy jelen állapotában nem lenne arra képes, amit elvárnak tőle. A háborúból teljesen kimaradt, amiért nagyon hálás, viszont örökké nem futhat el a felelősség elől. A Chuunin Vizsga után - bármi is legyen az eredmény -, elképzelhető, hogy veszélyesebb és bonyolultabb küldetéseket fognak rábízni. Elég képzett orvos, vagyis egy idő után be fogják vetni nagyobb akciókban.

Visszatérve az alap személyiségéhez, mástól chakrát lopni biztosan nem fog, vagyis a Chakra Kyuuin vagy a Shikei Seppun eleve kiesik a körből, mint tanulandó technika. A hozzá legjobban illő módszer az Infuuin lenne, ahhoz nincs szükség arra, hogy mást sodorjon veszélybe, esetleg megöljön.

Kérvény megszerzésének tervezete: A Shippuudenben mondta Sakura, hogy ez egy hosszú folyamat, sokat kell meditálni és gyakorolni. Tudom, hogy még messze vagyok a 800 chakrától, amihez kötve van a tanulás, de arra gondoltam, az alapokat elkezdhetném kijátszani. A másik kérvényem megszerzése lassan révbe ér, lezárult az első szakasz. A Chuunin Vizsga után gondoltam belekezdeni, esetleg már magán a megmérettetésen belefűzni valahogy, legalább annyit, hogy találkozik a jutsu nevével, aztán elkezd utána nézni. Hosszú lesz a folyamata, ezzel tisztában vagyok, de vállalom a kihívást.
Nakahara Saki
Nakahara Saki
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1036
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 700 (A)
Gyorsaság : 550 (A)
Ügyesség/Reflex : 686 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)

Adatlap
Rang: Genin
Chakraszint: 990

Témanyitás  Uchiha Madara 9/30/2018, 12:20 am

Szép estét!

Saki, a kérvényed a Ninja Tanács elé került.

Madara
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Kalandmester

Adatlap

Témanyitás  Inuzuka Tsume 10/2/2018, 10:18 pm

Kedves Senshi Jakoutsu!

Kérelmedben a Ninja Tanács döntött.
Szép és aktív játékodnak köszönhetően és a szintkövetelmény által kijelölt határ előtt igényelve, a szenzor ismeretek elsajátítását engedélyezzük.

A többiektől még türelmet kérünk.
Inuzuka Tsume
Inuzuka Tsume
Moderátor

Adatlap
Szint:

Témanyitás  Itanashi 10/8/2018, 8:04 pm

Szép estét!

Lassan, de biztosan közeledik a karakterem egy olyan fordulóponthoz, ami lezárja az elmúlt hét évét, és egy új fejezetet nyit a számára. Ha sikerrel teljesíti a feladatát, és egy halált kiheverve, visszatérhet Keletre, s a Vér templomába. A következő kérvény ehhez a részhez kapcsolódna. Az évek óta szemezett technika most ért el oda, hogy beilleszthetővé és szükségessé válhasson.

Kérvény megnevezése:
Gentoushin no Jutsu // Gyúló Jelenés Technika
Kérelmek a Ninja Tanács felé - Page 15 Latest?cb=20150221071504
A technika azt a (nem csak) emberi tulajdonságot használja ki, hogy az asztráltest nem teljesen van egybeforrva a fizikai testtel, így képes kilépni abból. Hosszas gyakorlat szükséges ahhoz, hogy valaki képes legyen saját akaratára ezt megtenni, azonban ha sikerül, és az illető bevezetést nyer a technikába, képes lesz asztráltestével utazni chakraáramlatokon, gyakorlatilag ugyanúgy pillanatok alatt, ahogyan az előző technikák alkalmazói. A technika során ugyanúgy szükség van valamilyen jelre, mint az előző technikáknál, hiszen attól még, hogy az asztráltest a pillanat sebességével utazik, az érzékelése nem képes felvenni a versenyt a sebességével. Mivel az asztráltest az, ami elsődlegesen csatlakozik a chakra síkjához, ez a test is képes létrehozni olyan jutsukat, amelyek nem foglalnak magukba fizikai megjelenést.
Chakraszint: 800
Besorolás: S
Moderátori Engedélyhez Kötött! 

Indok: 
- Miután a karakter visszatér keletre, immáron magától Jashintól megkapva a halhatatlanság erejét, s a benne eddig szunnyadó exlaw előtörésével, Itanashi megkezdené a jashinista birodalom kiépítését. A régebben viccnek szánt tornyok is szerepet kapnának ebben. Főbb épületeket húzna fel az új birodalom határain, ezeket pedig ellenőrzés alá szeretné vonni. A fent említett technika tökéletes kiegészítője lehetne a hódító papnak, aki így szemmel tudná tartani a háború közepén a határokat. 
- Keleten nincsenek nagy kiterjedésű városok, legalábbis olyan nagy számban, mint nyugaton, helyette hatalmas völgyek, erdőségek, havas hegyláncok hálózzák be az egész kontinenst. Itanashi az eddig ott töltött másfél-két évében is szinte folyamatosan járta a vidéket, kutatta, folyamatosan fedezte fel az ismeretlen világot. Azonban a templomban is gyakran volt rá szükség, s most, hogy Jashin felruházta őt a legbecsesebb hatalommal, talán a Tanács is fontosabb feladatokkal bízza majd meg. Ez a technika tökéletes lenne ahhoz, hogy szinte bármikor megjelenhessen a Tanács előtt, vagy éppen segítséget kérjen Manabutól, esetleg értesítse a különböző harci állapotokról csatlósait. Ugyan stílusában megkezdte már a "több testben járó papot", szükséges lenne ahhoz, hogy egy újabb szintre emelhessem őt. 
- Még nem kiforrott, de nagy reláció van a második stílusának kiépítésében a technikának. Első stílusa, a Kaishinton, leginkább a sötét chakra és a pecsétek ötvözetét használja, míg ebben inkább a végső formáját vetíteném, az "Itanashi hat útja" stílust (csakugyan több éve ötletelésben lévő tervezet). Ez a stílus lenne az, amiben jelen lennének azon technikák, melyekkel Itanashi számbeli fölényét lenne képes érvényesíteni, s több testre osztva erejét, kiélezettebb és koncentráltabb stílusokat képviselhetne egy személyben (mint ahogy a jelenlegi kalandján is). A stílus segítené Itanashi jelenlétének erősítését azáltal, hogy képes felbukkanni, immáron szinte valódi Lidérc formájában. Az asztráltest azonban nem csupán a stílusba illene bele, hanem akár a későbbi sajátos Byakuganhasználatot is elősegítené (hyuuga stílus hiányában). 

További szép estét,

Itanashi
Itanashi
Itanashi
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1834
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 500 (A)
Gyorsaság : 252 (C)
Ügyesség/Reflex : 252 (C)
Pusztakezes Harc : 530 (A)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1600

Témanyitás  Terumi Mei 10/8/2018, 8:39 pm

Kedves Itanashi!

Mei

(A többiektől még egy kis türelmet kérnénk.)
Terumi Mei
Terumi Mei
Moderátor

Adatlap

Témanyitás  Uchiha Madara 10/22/2018, 12:38 am

Szép estét!

Tomoe:
A Ninja Tanács hosszas megbeszélés után úgy döntött, megadja számodra az engedélyt az Exlaw birtoklásához. A démon megszerzését és lepecsételését játéktéren kell, hogy elsajátítanod, az elmondások szerint beépíthető a kalandodba. Fontos, hogy mivel az exlaw a karakter tűz chakraját és annak képességeit erősítené fel, más elem használatára nem képes, amíg az exlaw állapot aktív. Ezen feltételekkel megkapod az engedélyt.

Zauki:
A kérvényed a Rasengan tanítására, hosszasabb átbeszélés után, elutasításra került, mivel koncepciója nem egészen beilleszthető a karakter tervezett koncepciójába,
AZONBAN, mivel a karaktered leginkább a közelharci stílusra épített, nem vágnánk el teljesen az erre épített kérvényt, így egy, a karakter életébe könnyebben beépíthető és felhasználható koncepciót szavaztunk újra. A Gouwan stílust képes lehet elsajátítani a karakter, s ezt az említett érvekkel együtt erős ütőkártyát birtokolhat.

További szép estét,

Uchiha Madara
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Kalandmester

Adatlap

Témanyitás  Uchiha Madara 10/25/2018, 2:39 am

Szép estét!

Saki, a Ninja tanács egyértelmű döntést hozott. Engedélyezzük az Infuuin megismerését és elsajátítását, azonban a technikát a meghatározott értékek alatt nem tudod alaposabban eltanulni, még részletekben sem. Hallhatsz róla, ismerheted, de alaposabban nem sajátíthatod ki, amíg a karaktered nem éri el a kívánt szintet, s meg nem kezdi a valódi edzést.

Madara
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Kalandmester

Adatlap

Témanyitás  Uchiha Kagami 10/25/2018, 11:04 pm

Privet!

Itanashi, kérelmedet a Ninja Tanácsa az indokaid alapján

elfogadta.

További jó játékot és sok sikert a technika megtanulásához. A többiektől még egy kis türelmet kérnénk szépen.

Uchiha Kagami

Aamun tullen yö tarinansa kertoo

Állandó mesélések (4/4)
- Kowarii Zion

- Jelenlegi kaland: A bánya titka

- Shiawase Zouo
        - Jelenlegi kaland: Messzi földeken

- Hiroto Osumi, Gensai Hayato és Kenta Koizumo
        - Titkok, melyeket őrzünk

- Nosaru Kyoya
        - Teremtés

Szilánkok Fórumkaland
- Kiolvasztás alatt
Uchiha Kagami
Uchiha Kagami
Kalandmester

Specializálódás : Több éves posztok előkutatása

Adatlap
Szint: S+
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka

Témanyitás  Hasegawa Zauki 10/29/2018, 11:49 pm

A kérvényező egy új karakter lenne. 

A kérvény típusa: Engedélyköteles. 
A kérvény tárgya: Sötét Chakra, azzal kapcsolatos rendellenes reakciók. 
A tervezetem szerint a karakter egy jashinista templomban nevelkedett személy lenne, kinek előélete kellően keservesnek bizonyulna ahhoz, hogy a sötét chakrát, mint olyat felébressze magában. Ekkor jönne képbe a rendellenesség, melyet teste vált ki erre. Különleges betegség párosulna jelleméhez, mely egész életében végig kísérné. Egyfajta allergiás reakciónak köszönhetően alakja eltorzul, bőre elszarusodik, egyre “démonibb” lesz, plusz testrészek nőhetnek ki, tehát ténylegesen torzul, alakul, ahogy kifejti a hatását a különleges chakra. 

A kitalált koncepció szerint, élete korai szakaszában, melyet szüleivel töltött, élete maga volt a pokol. Anyját megölte apja, majd a gyereket napi munkákra fogta, melyek során nem bántak kesztyűs kézzel vele. (5-6 éves kor), elegendő pénz hazavitelének hiányában verték, éheztették. Később, mikor túl idősnek bizonyult, s már sokat fogyasztott volna az otthoni élelemből, apja elráncigálta, s megpróbált végezni vele, a hegyről való ledobás eszközével. Ott két napot feküdt törött csontokkal, mikor egy vándor kisegítette. Ekkor kezdett kialakulni benne a chakrájába oltott sötétség, s azzal együtt felütötte fejét a betegsége. Elkezdett teste torzulni, mely megrémítette a vándort, s végül ő is egyedül hagyta. Eztán a negatív érzelmek, élmények tovább erősödtek benne, kezdte egyenesen gyűlölni az embereket. Vándorlásai során többször megismétlődött ez vele, s minden alkalommal egyre jobban torzult el. Manabu révén jutna el a templomba, ahol kitanítanák a chakra használatára, s végre otthonra lelne. Ezáltal ugyan a jashinizmusban -már csak neveltetés miatt is- megtalálná a vallását, ám az ott élő embereknek, kiváltképp az előbb említett férfinak adózna örök hálával.  

Nagyjából ez lenne a karakter koncepciója, ám amennyiben igényli az NT, úgy döntéshozatal előtt megírhatom magát az ET-t is. A részletek még változhatnak, ám az alap, amit itt említettem, a sötét chakra meglétének indoklása és a Jashin templomához való elszegődés fix pontok maradnak benne.
Hasegawa Zauki
Hasegawa Zauki
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1352
Elosztható Taijutsu Pontok : 20

Állóképesség : 700 (A-alap) / 1700 (S+-senjutu)
Erő : 802 (S)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 1165

Témanyitás  Uchiha Madara 10/30/2018, 12:27 am

Szép estét!

Zauki, kérvényed a Ninja tanács elé került.

Madara
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Kalandmester

Adatlap

Témanyitás  Hirota Yukionna 11/1/2018, 8:00 pm

Tisztelt Ninja Tanács,
Yuki első kérvényével járulnék színetek elé:

Kérvényező karakter neve:  Hirota Yukionna
Kérvény tárgya: Orvosi ninjutsuk tanulása
Kérvény indokai: Mikor megalkottam Yukit.. sőt, az utána való időkben is, nem gondoltam volna, hogy valaha is megírom ezt a kérvényt. Aztán most mégis. Úgy érzem, ezzel kicsit kiegészülhetne, fejlődhetne a karakter. Yuki sose volt egy nagy harcos. Ha kellett ment, de nem a kedvenc műfaja. Inkább maradna hátul, s onnan figyelné, támogatná a csapatát, amire szanitécként esélye is nyílna. Ezen felül, ha mégis úgy adódik, ezzel a képességgel erősebb tagja lehetne a Kirigakurei közösségnek. /Meg ugye egy talán ezzel több pénzt is kereshetne xD/ . Ezzel a jelleme mellett, technika terén is lenne egy kis vérfrissülése, amivel sokat fejlődhetne érzelmi téren. Yuki első körben egy teljesen átlagos shinobinak indult. Ezt követően megkapta a lusta személyiségjegyét, és persze az enyhe pénzsóvárgást. Közben, ezek mellet a suitonra kezdtem vele nagyobb hangsúlyt fektetni. De úgy érzem, hogy míg a karakter jelleme, egyre kiforrottabbá és összetettebbé válik, úgy technikailag s úgy, mint shinobi, nem halad semerre. Ugyanazon az egy építőkockát farigcsálja, immáron két éve. Szeretném a jelleméhez építeni képességeit is, és úgy érzem, erre megfelelőek lennének az orvosi technikák.
Karakter indokai: Mint előbb említettem, Yuki személyisége kezd egyre összetettebbé és emberszerűbbé válni. Már nem csak a lustaság és a pénzmánia a személyisége. Ezek csak a fordított piramis legalsó építőkockái. Erre egyre inkább épül a bizonyítási vágy, az emberség, az olvasás szeretete, a kíváncsiság, az álmodozás, a honvágy, és mint minden embert, még jó sok érzelem és apró személyiségjegy övezi. Bár szociális fóbiája belülről még mindig szorongatja, el tudja játszani a tündérbogyót ha, kell. Utolsó élményemben, teljesen elmélyítettem mondhatni az orvoslás utáni érdeklődését. Egy hétig /Természetesen pénz hiányában, ideiglenes állás keretében/ egy kórházban munkálkodott, eleinte jegyzőként, majd asszisztensként/utóbbit persze nem önszántából, de a végén már élvezte/ .  A mentális betegségek már régóta érdekelték, s az egyszerűbb sebek kötözését (chakra nélküli módon )már  - mint majd minden ember –rég megismerte. Na de lényegében, ténylegesen felkeltette érdeklődését az orvoslás minden fajtája, a különböző betegségek, az ember felépítése s ehhez hasonló dolgok.  Ezen kívül, mindig is egy segítőkész embernek mondta magát. Kisgyermek korában, még szülei nevelték bele, hogy a bajbajutottakon segít. Ezt persze sose úgy értelmezte, hogy segít krumplit pucolni... ellenben nem lenne képes elmenni pl. egy elesett idős ember mellett.
Yuki, bár lusta és enyhén hisztis, attól még jó ember. Ha valamit elkezd, azt befejezi. Amikor kisgyermekként a faluba került, nagyon sokat segítettek neki, leginkább a kórház ápolói, és a falu emberei. Most szeretném, ha ezt viszonozhatná.
Kérvény megszerzésének tervezete: Mint említettem, előző élményemben, mikor egy kórházban munkálkodott, egy szanitéc  ninja, orvost kellett követnie, s igazából az ő szavára ugrálni (ne tessék félreérteni... kávét hozott, gyógyszereket pakolt, jegyezte, amit a nő mondd.. stb). S eme doktornő, felajánlotta neki, hogyha egyszer, valami féle elborult pillanatában úgy dönt, szeretne tanulni, ő segít neki ebben.
Igazából ennyi lenne... köszönöm, hogy időt szántok rá^^
Hirota Yukionna
Hirota Yukionna
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 809
Elosztható Taijutsu Pontok : 80

Állóképesség : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 208 (C)
Pusztakezes Harc : 201 (C)

Specializálódás : Suiton specialista

Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin - Lazy princess
Chakraszint: 712

Témanyitás  Uchiha Madara 11/1/2018, 10:00 pm

Szép estét!

Yukionna, a kérvényed a Ninja Tanács elé került.

Madara
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Kalandmester

Adatlap

Témanyitás  Terumi Mei 11/2/2018, 3:14 pm

Kedves Yukionna!

Örömmel értesítelek, hogy a Ninja Tanács Elfogadta az orvosi ninjutsuk tanulására vonatkozó kérelmed.

További jó játékot!

Mei
Terumi Mei
Terumi Mei
Moderátor

Adatlap

Témanyitás  Naito Kenji 11/4/2018, 10:17 pm

Tisztelt Ninja Tanács!
Szeretném beadni az első kérvényemet, amely nem más lenne, mint az Orvosi ninjutsu-k tanulása. ^^

Kérvényező karakter neve: Naito Kenji
Kérvény tárgya: Orvosi technikák tanulása

Kérvény indokai: Habár még nem rég tértem vissza az oldalra, azt elmondhatom, hogy mindig is olyan játékos voltam, aki szereti a kihívásokat. Számomra fontos az, hogy olyan karaktereket alkossak meg, akit öröm vinni és kalandos élettel. Jó, ez egy shinobinak kicsit sablon, de remélhetőleg érthető, hogy mit akartam ezzel kifejezni. Kenji személyisége ugyan még kiforratlan, viszont alapjaiban egy olyan srác, aki szívén viseli a társai sorsát és ezt a szupertitkos küldetés is bizonyítja. Hiszen ott lemondott a sikerességről azért, hogy társát megmentse. Családja is medikusokat és genjutsu használókat adott Konohának, de én inkább a support szerepet képzelem el neki. Távolból szemlél, támogat és gyógyít, de mégis értékes a csapat számára. Igaz, hogy még fiatal, viszont az orvosi technikákhoz kifinomult chakrakontroll kell. Ezt, ha minél hamarabb elkezdi gyakorolni, annál sikeresebb lehet a későbbiek folyamában.

Karakter indokai: Mint azt már az ET-ben is megemlítettem, a családjában leginkább genjutsu és orvosi jutsu használók vannak, így nem is volt kétséges, hogy valamelyiket ő is szeretné elsajátítani az idő folyamán. Amikor otthon volt, a családi hátteret megismerve már elképzelte magának a pályát, és a szupertitkos küldetésen véglegesen el is döntötte, hogy a medikusi pályát szeretné magának. Ezt a szüleivel is közölte, akik támogatják a választott irányt. Kenji számára fontos, hogy hasznos tagja legyen a falunak, a családjának és a későbbi csapatának. Nem tartja magát közelharcosnak, inkább egy olyan személynek, aki távolról tudja támogatni a társait és megvédi őket még akkor is, mikor ők nem veszik észre a veszélyt. Ezért is szeretne medikus lenni és célját azzal kezdte megvalósítani, hogy chakrakontollt gyakorol önszorgalomból.

Kérvény megszerzésének tervezete: Minél hamarabb elkezdi tanulni, annál jobb. Amint geninné válik, édesanyja fogja a szárnyai alá venni és megtanítani mindenre, amit tud.

Remélem elfogadható lett! ^^

Köszönettel:
Kenji
Naito Kenji
Naito Kenji
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 721
Elosztható Taijutsu Pontok : 15

Állóképesség : 500 (A)
Erő : 250 (C)
Gyorsaság : 521 (A)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 250 (C)

Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 686

Témanyitás  Inuzuka Tsume 11/4/2018, 11:47 pm

Kedves Kenji!

Inuzuka Tsume
Inuzuka Tsume
Moderátor

Adatlap
Szint:

Témanyitás  Hyuuga Hanabi 11/6/2018, 4:54 pm

Kedves Hasegawa Zauki kérvényező Új Karatere!

Örömmel értesítelek, hogy a Ninja Tanács megtárgyalta és elfogadta a kérelmed.
Kíváncsian várjuk az új karaktert!

A többiektől még egy kis türelmet kérünk! 

~Fujimori Asami - A valóságot ki hallucinálja? 
Hyuuga Hanabi
Hyuuga Hanabi
Kalandmester

Specializálódás : Kifogások

Adatlap
Rang: Epilepsziás viziló
Chakraszint: Tápiókapuding

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

15 / 23 oldal Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.