Bayakoshi Yuukihime vs. Hyuuga Junpei

3 posters

Go down

Bayakoshi Yuukihime vs. Hyuuga Junpei Empty Bayakoshi Yuukihime vs. Hyuuga Junpei

Témanyitás  Hyuuga Junpei Csüt. Aug. 21 2014, 14:00

Egy újabb küldetés, egy újabb Hyuuga elvárás. Mi mást tehetnék, fejet hajtva elfogadom azt és legjobb tudásom szerint végrehajtom azt. A miérteket már régóta nem kutatom, egyszerűen csak egy mellékági Hyuuga vagyok, a feláldozható fajtából. Akár sikeresen végrehajtom a küldetést, akár elbukok, a vének mindenképp nyernek. A dossziét kinyitva egy fénykép, egy név és rövid leírás volt mellékelve. Bayakoshi Yuukihime, egy Kirigakurei kunoichi aki a Tűz országának határán kóborol és feltehetően adatokat gyűjt. Ez szúrt szemet a véneknek és ezért állítottak rá engem. A dosszié tartalmazott egy útvonalat ahol feltehetően fel fog bukkanni a leányzó. Végre egy olyan információt is kaptam ami hasznos lehet számomra. A terep adott, az idő is, így fel tudom készíteni magam és a terepet is az ütközetre, vagy inkább a vadászatra?! Odahaza minden fontosabb felszerelésemet előkészítettem, már csak fel kell kapnom és meg kell bizonyosodnom, hogy előbb érek oda mint a célpontom.
Immár felszerelkezve haladok az úton, erőt, energiát nem kímélve, hogy minél több időt nyerjek, hisz érkezésem után lesz időm kifújni magam. Utazás közben pörögnek a fejemben a lehetséges alternatívák, tervekről nem is beszélve. *Egy újabb megmérettetés, melyen bizonyítanom kell, hogy érdemes vagyok a klán nevének hordozására. Hanabi-sama, Hinata-sama, nem fogok alulmaradni és bebizonyítom, hogy igenis érdemes vagyok az áldásotokra!* Inspiráltam fel magam, majd kissé megpaskolva arcomat nagyobb sebességre kapcsoltam.
A kijelölt hely már az orrom előtt volt és sikerült idő előtt odaérnem, minden esetre azért megbizonyosodtam arról, hogy tényleg nincs más a környéken. Pusztán egy-két szarvast láttam nem messze a tisztáson, éppen az aprócska tavacskából ittak és frissítették fel magukat, kicsit odébb a fák besűrűsödtek, ám ez nem okozott problémát a szemeimnek, könnyen átláttam rajtuk, viszont ott sem volt sokkal több élet, csak néhány mókus próbálta elrejteni az aznap talált eleségüket. A terep tiszta volt, mást már csak fel kellett készíteni azt a találkozásra. Négy darab kunait, melyeket felszereltem robbanó egy-egy robbanó jegyzettel, rejtettem el az erdőn belül a fákon, nehezen rálátható helyen, egy kunait pedig magamnál tartottam. A többi robbanócetlimet egyenlőre nem nyúltam, majd a későbbiekben fognak nagy szolgálatot tenni, ha nem megy minden a tervek szerint. A tisztás szélén álló nagyobbik fa tetején találtam megfelelő búvóhelyet, ahol mellső fegyvertartómból előhúztam egyik tekercsemet és megidéztem a beléjük pecsételt két óriás shurikenemet, melyeket magam mellett helyeztem el az ágon készenlétben. Most már csak az maradt, hogy várjam a célpont felbukkanását a lombok között és végrehajthassam az első és egyben remélhetőleg az utolsó csapást.

//Mivel megadtad a kezdőpost előnyét, így éltem is vele Wink //
Hyuuga Junpei
Hyuuga Junpei
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 238
Elosztható Taijutsu Pontok : 47

Állóképesség : 133 (D)
Erő : 125 (D)
Gyorsaság : 130 (D)
Ügyesség/Reflex : 200 (C)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 322

Vissza az elejére Go down

Bayakoshi Yuukihime vs. Hyuuga Junpei Empty Re: Bayakoshi Yuukihime vs. Hyuuga Junpei

Témanyitás  Bayakoshi Yuukihime Szer. Aug. 27 2014, 16:24

Felderítői munkám során nem vittem magammal túl sok felszerelést. Volt nálam 3 méter drót a bal alkaromra tekerve, Ninjato-m a hátamon lévő tokban pihent. Ezen felül néhány kunai és shuriken volt még nálam, amelyeket a jobb lábamon viselt kis tárolózsebben hordtam magammal. Az elmúlt napokban, már alaposan átfésültem az erdőt, munkám miatt, most ismét errefelé vagyok kényszerű jönni. Nyugodtan haladok az ösvényen, amelyet az elmúlt napokban már nem egyszer használtam és mindig megálltam az egyik fán fészkelő énekesmadár vidám dalát. Amely a mai napon eléggé csendesnek tűnik. Ez a csend pedig nem jelenthet mást, minthogy valaki jár erre. A madárka némaságára és arra alapozva, hogy mégiscsak ellenséges terepen vagyok kényszerű haladni, a kis ösvényről, nyugodtan letérek a tisztás felé, ahol egy nagyobbacska kőre leülök, hogy kissé megpihenjek. Persze nem ez a fő okom az ücsörgésre. Sokkal inkább, próbálom az esetleges lesben álló figyelmét elterelni. Vagyis megtéveszteni próbálom. Persze lehetséges, hogy nem fogom tudni megtéveszteni előadásommal, amelyet viszont profi módon kivitelezek. De ez már csak ilyen. Ellenséges vidéken mindig veszélyes haladni s ebből adódóan, könnyedén harcra is keveredhet a sor. erre azonban fel kell készülni. Én felkészültem az ellenfél fogadására, nem áll módomban könnyedén eldobni az életemet.
Bayakoshi Yuukihime
Bayakoshi Yuukihime
Játékos

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 206

Bayakoshi Yuukihime vs. Hyuuga Junpei Empty Re: Bayakoshi Yuukihime vs. Hyuuga Junpei

Témanyitás  Shimura Danzou Szomb. Május 02 2015, 15:42

Inaktivitás miatt lezárom, kérésre a zárolás felolható!
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.