Rengar vs Masayo

3 posters

Go down

Rengar vs Masayo Empty Rengar vs Masayo

Témanyitás  Rengar Vas. Jan. 03 2016, 13:42

Helyszín:  A szél országa, a végtelen sivatag. Messze a sivatag szívégen, ahol kilóméterekre nincs víz, de még egy barlang se. Harcokhoz veszélyes hely, mert a harcon túl az emberek kiszáradhatnak, hőgutát kaphatnak, de még akár egy homokvihar is jöhet...

Rengar
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 62

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 297

Vissza az elejére Go down

Rengar vs Masayo Empty Re: Rengar vs Masayo

Témanyitás  Rengar Vas. Jan. 03 2016, 17:34

Elég nehéz a sivatagban járkálni, pláne ha ilyen rohadt meleg van. Dél körül járhatott az idő, amikor igazán ráeszméltem, hogy fogalmam sincs hol vagyok. Jó azt tudtam hogy valahol a szél országában, meg azt is hogy egy sivatagban. Mivel most vagyok itt először fogalmam sincs hogy mit csináljak. Még azt se tudom felidézni, hogy tíz percel ezelőtt melyik buckánál jártam. Mind olyan egyforma. Valakit találnom kell! De a sivatag kellős közepén legyen valaki, és találkozzak vele annak elég kicsi az esélye.

A forró homok még a szandálon át is égeti a talpam. Egy fát veszek észre. A pihenés és a kis hűsölés vágya nagyon erős volt. Bár nem voltam fáradt de azért kicsit pihentetném a lábam mielőtt továbindulok. Futva indulok felé a homok rendesen lelasít de kit érdekel ha pihenésről van szó? Kb.10 méterre lehettem a fától amikor eltűnt.
- Jól van. Csak egy délibáb. - mondom magamnak. - kell egy kis víz. Attól talán jobb lesz.
Előkapom a kulacsom, és jó nagyot kortyolok belőle. Nem sokat mehettem tovább, amikor egy emberi alakot pillantok meg az egyik buckán. Elég nehzen lehtett kivenni ezért csak egy újabb délibábnak véltem. Megint iszok egyet.
- Nem tűnt el? - teszem fel a kérdést ismételten magamnak.- HÉJ! - kiáltok. Az ember láthatólag elkezdi keresni a hang forrását, de nem voltam benne biztos. Kiáltok egy újabbat, és karjaimmal kalimpálni kezdek. Először lépésben, majd egyre gyorsabb futásban indulok meg az alak felé, a gondolattal, hogy meg vagyok mentve...

Ui: tudom hogy kevés de kezdésnek megteszi ^^

Rengar
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Masayo Vas. Jan. 03 2016, 21:18

A sivatag. Csak buckák, homok és a nap égető melege. Szerencsére tudom merre kell menni. Egy hete még Otafuku Gai- ban volt egy megbízásom és most újra felbéreltek. Minden felszerelésem nálam van, mert megbízóm szerint lehetnek banditák a közelben. Egy napja gyalogolok a végtelen horizontot kergetve. Mindenfelé buckák százai. Mindig amikor megérkezem ide, otthonosan mozgok a sivatagban és a városokban. Szeretem a Szél Országát, valami mindig is idehúzott. Mivel nem tudom hova tartozom egy ideig ezen a helyen éltem Noboko néni halála után. Aztán rájöttem, hogy ez sem az én hazám. Barangolok a sivatagban, ahol egy egyszerű ember biztosan halucibálna már. Amikor megpillantom az alakot először azt hiszem, hogy rajtam is kezd elhatalmasodni a hőghuta. Amikor a "látomás" kiabálni kezd és felém int, ez a fajta gondolkodás azonnal értelmetlenné válik. Előhúzom a kardomat mert sosem lehet tudni, hogy milyen a szándéka. Közelebb jön mire én hátrálok egy lépést, majd nekiszegezem a kérdést.
- Minek jöttél ide? Meg akarsz halni? 
Erre elkomorodik. Feszülten sóhajtok és felkészülök az esetleges harcra.
Masayo
Masayo
Játékos

Adatlap
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 151

Témanyitás  Rengar Vas. Jan. 03 2016, 22:20

-Minek jöttél ide? Meg akarsz halni?- kérdezi az alak, kivont kardal a kezében. A hangból meg lehetett ítélni hogy az a bizonyos "alak" egy lány.
- Nem túl barátságos fogadtatás.- kezemet a katana markolatán nyugtatom, mert nem lehet tudni hogy akar-e támadni vagy sem. Lehet hogy ő is csak elővigyázatból teszi.
- A sivatagból szeretnék kijutni! Eltévedtem!- válaszolok őszintén.

*Addig beszélek a lánnyal amíg meg nem támad ( mert PVP ) Razz

+Terv:Először hátraugrok, majd két kézpecsétet formálok, és látszólag nem történik semmi. Egy Oboro Bunshint hozok létre, aztán gyorsan elrejtőzöm egy max pár méterre lévő "homokképződménybe". Amint megtámadod a jutsumat akkor a bunshin takarásába katanámmal félreütöm a kardját és egy gyomorszájba irányuló ütést viszek be. A "rejtekhelyről  Muon Satsujin Jutsu // A Néma Gyilkolás Technikája segítségébel közelítem meg.

Ha nem sikerül az ütés akkor Fürge Test Technika segítségével a támadó mögé kerülök, és egy könyökütéssel célzom meg a tarkóját.

Ha észrevesz a "rejtekhelyen" akkor felállok és szemtől szembe állok ki vele.

Ui: tudom hogy sok a "ha" de inkább rádbízom a döntéseket, mivel utánam jössz Very Happy

Rengar
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Masayo Hétf. Jan. 04 2016, 07:16

A férfi ( nevezzük inkább fiúnak) idegesítően habog össze-vissza. Én úgy teszek mintha ót hallgatnám, de eközben a felszerelését méregetem. Az illető shinobi. Nem lehet annyira képzett, de ügyesnek stimulálom. Amikor (elterelés képpen) felé szúrok egy elegáns mozdulattal ő természetesen kivédi egy katanával. Jól gondoltam hát. Ő erre támadásba is lendül. Kézpecsétet formál, de nincs eredménye. Vagy mégis? Nem látok más klónt, de lehet, hogy elbújtatta. Feszélyezett helyzet. Használnom kell az eszem. Cselekszem. 
Terv: Először is használom az egyik "technikámat" az érzék kikapcsolást. Fülelek. Apró neszek ütik meg a fülemet. Balról tíz méterre. Ott lesz egy klón (vagy az igazi). Nem mutatom, hogy észrevettem. Előhúzok tíz senbont. A Gyorai Shin technikát használva egy pillanat alatt elbobálom a kilenc senbont az áldozat felé. Mindegyik a homokba fúródik bele és az ellenfelem már nem látja őket. Ekkor viszem véghez a jutsut. Először egy majd kettő senbon emelkedik fel a levegőbe még hat is az ellenfelem mögött. Koncentrálnom kell. Ekkor valaki mögöttem nagy levegőt vesz. Hogy került mögém.? A tűk beleszúródnak az egyik ellenfelembe mire az szétesik. Tehát klón volt. Én meg azt hittem az az igazi. Ekkor a támadóm hirtelen elém kerül. Fürge Test Technika? Nem más...A fürge Test Technikáját használva jó tíz métert hátraugrom mire ő követ és megpróbál mögém kerülni. Előrántom a kardomat és jobbra emelem. Ő autómatikusan balra véd, de a kardom hirtelen le majd jobbra lendül és vágok. Egy apró seb a vállán. Hátraugrok és újra használom a tűket. Felé irányulnak. Mind a kilenc megindul hihetetlen sebességgel a támdóm felé. 

Véghez is vittem mindezt. 
Hogy mit tesz az csak rajta múlik....  Very Happy
Masayo
Masayo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Rengar Hétf. Jan. 04 2016, 14:23

A terepet egy pillantás alatt felmérem. Előttem három senbon. Mögöttem is van gondolom, de azt nem tudom hogy mennyi. A fürge test technika segítségével jobbra kitérek. Egy elsuhanó senbon felsérti a ruhám de semmi komoly. Mákom van hogy pont ide tértem ki, mert elég közel volt ahoz a senbon hogy a karomba fúródjon. Újabb két kézpecsétet formálok, és egy Oboro Bunshint. Az előző nem volt tökéletes ezért esett szét. Most jobban rákészültem az új jutsum létrehozására. A klón lába alá két makibishit rakok, remélve hogy ellenfelem belelép. Az Oboro Bunshin ezúttal tökéletes volt, mert nem pukkant szét a szúrástól. A klónon át egy shurikent dobok a lány felé, de ennek semmi célja sincs. Fürge test technikával kb. 50 m-t megyek, és megpróbálkozom a legújabb jutsummal. Még tökéletesen sosem sikerült, de most meg kell próbálnom! Gyorsan egy transzformációs technikát hajtok végre a katanán, fumma shireken kinézetűvé teszem. Eldobom mintha csak tényleg egy dobógyver lenne,  de direkt nem találom el vele. Nem messze csapódik be az eredeti céltól. Mindezt pár másodperc alatt hajtom végre, és a transzformációs technikából szerencsére semmit nem vesz észre az ellenséges shinobi. Igen shinobi. Elég erős és ügyes ahoz hogy shinobinak lehessen mondani, de még az is megeshet hogy egy rosszkedvű samurai. Még mielőtt veszélyesen közel érne hozzám a lány, gyorsan még száz métert arrébmegyek a Fürge Test Technika segítségével, el egy dűne mögé, ahol pár másodpercig nyugtom lesz. Tigris pecsét segítségével elkezdem a Négy Láb Technikát ( Shikyaku no Jutsu ). Még nem sikerült soha tökéletesen kivitelezni, de ez most más lesz. Most meg fogom tudni csinálni. Sosem értettem miért olyan hasznos ez a technika. Mostanáig...

A támadás: Egy kunait veszek magamhoz. Érzem az ellenfelem szagát és érzem ahogyan a homokban járkál. Bármien halkan is mozog, de hallom. Elég gyorsan mozog. Szerintem felém tart. Egy újabb fürge test technika segítségével elékerülök, kunaimmal kardjára csapok, ezzel blokkolva, és karmom segítségével egy erőteljes szúrást mérek a vállába. A seb nem mély, de azért fájhat. A vállamba lévő sebet meg szinte nem is érzem...

Shikyaku no Jutsu // Négy Láb Technika

Főként az állathasználó ninják ismerik ezt a technikát, ugyanis ez elengedhetetlen a speciális közös Taijutsujaikhoz. A technika lényege, hogy a használó felveszi egy bizonyos állat tulajdonságait. Például ha a kutyák tulajdonságát veszi fel, akkor az érzékei kiélesednek, reflexei megjavulnak és a sebessége is igen nagy mértékben nő. 
A technika egyetlen hátránya hogy kissé meggondolatlanná teszi a használót. A technika sokszori használatával a használó érzékei alapjáraton is a technika használata nélkül is felerősödnek. 
Chakraszint: 110
Besorolás: D

Chakra: 69%
Állapot 90% egy kis sebtől és egy kis égetett talptól leszámítva semmi komoly

Rengar
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Masayo Kedd Jan. 05 2016, 06:25

Ellenfelem sokoldalú támadást mér rám. Ügyes. De nem eléggé. A seb a vállamon éget, de egy kis szövetdarabot tartok fölé, ami elősegíti a gyógyulást. Fájdalmat is csillapít. Eme remek eszköz feltalálója Noboko nénikém. Amikor készen állok, kihúzom magam és támadóm szemébe nézek. 
- Utoljára mondom... Állj féllre! 
Ő ezt nem veszi semmire így kénytelen leszek előállni valami másal. Meglátok egy kődarabot majd még huszat. Elég lesz... - gondolom magamban és felkészülők a jutsura. Kawara Shuriken... igen ez lesz a legjobb a mostani helyzet kezelésére. Véghezviszem a jutsut és az ellenfelem felé irányítom a köveket. Össze vissza rángatom őket, hogy még véletlenül se tudja kiszámítani a támadást. Hirtelen mindegyik kő a gyomrába majd a bordájába csapódik. Egy tompa reccsenés hallatszik. Két repedt borda. Amíg ő összegörnyed én Fürge Test Tecnikájával mögé kerülök. Tervem kis részletekből áll össze. Kardommal egy mély vágást hozok létre a gerince két oldalán, megakadájozva őt sok mindenben. (néhány fajta mozgásban is) 
Majd szintén a Fürge Test Techniláját használva jó száz méterre elbújok a homokban.

Chakra: 80%
Állpot: 85% ( a seb a vállamon)
Masayo
Masayo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Rengar Kedd Jan. 05 2016, 15:38

A kövek által okozott sérülések fájnak. Sok sok kő elől sikerült kitérni, ezt a párat nem sikerült. A távolsági harcban jó. A közelharciban is. A jutsu valószínüleg sok energiájába került. Bár már én is fáradok. Körbenézek, de nem látom ellenfelemet sehol. A mély levegőt veszek. Érzem a szagát. Behunyom a szemem és végetvetek az összes eddigi jutsunak, amit létrehoztam, és eddig elfelejtettem végetvetni, vagy csak nem volt rá időm...

Öt bunshint készítek, majd egy követ dobok a lány búvóhelye felé, jelezve hogy tudom hol van (Ha jutsu eltávolítás közben támadsz meg akkor is ugyan ez a taktika, csak ott felugrom, és a levegőben csinálom meg a bunshint). Az öt másolattal együtt támadok. Mindegyik különböző mozdulattal támad, hogy ne imerje fel, hogy melyk az igazi. Fürge test technika Segítségével minden oldalról egy ütést viszek be. Aztán egy másik kör kunaival. Bár eléggé néhány mozdulatnál fájdalmat éreztem. A kunais vágásokból sokat kivédett, de attól még így is elég sok kis sebecske keletkezett rajta. Elugrom pár méterre, a napnak háttal. Egy gyors nekifutás közben ugráltam jobbra ballra hogy ne legyen nyilvánvaló hogy honnan támadok. Még az utólsó méteren is használtam a fürge test tecnikát, ezért a másik vállamban egy mély sebet köszönthetek, de az ütésem, tökéletesen eltalálta a gyomorszáját. Az ütés erelye amúgy is nagy lett volna, de úgy, hogy a fürge test technikát használtam, így ereje megsokszorozódott. Apró sebei amit a kunaival vágtam, elég alaposan vérezni kezdtek, az én vállammal együtt.

Chakra: 50%
Állapot: 63%

Rengar
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Masayo Szer. Jan. 06 2016, 16:53

A kis sebek fájnak és véreznek is. Néhány akadályoz a mozgásban, de a többi nem annyira komoly. A vállam is fáj még, de a kezemmel lehet, hogy képes leszek harcolni. Elég jól elhitettem vele, hogy távolsági harcos vagyok. Legalább is remélem.Most be kell vetnem azt a harcművészetet amit régen tanultam már... Felidézem magamban az összes támadást és védést. 
Ekkor újra támadásba lendülök. Eldobom a kezemben lévő senbont és nekiiramodom. Erős mai geri találaj el a hasát, majd megpördítem, elkapom a senbont és mélyen a hátába szúrom, de az nem talál el létfontosságú szervet. Végül a lábába döföm a kardomat és kész. 
Eléggé fájhat neki, mert már több sebből vérzik. Örülök, hogy ez alkalommal nem kellett semmilyen jutsut használnom. Viszont én is sok helyen megsérültem. Már csak az a kérdés mikor és melyikünk fog hamarabb elájulni. Így felkapok egy marék homokot és az arcába dobom, vagyis csak dobnám mert kivédi. Újra próbálom és akkor sikerül. Megbénítottam az érzék szerveit egy percre. Elkesereddten keresek valami búvóhelyet, de tudom, meg fog találni ezért a használt parfümömet szétszórom mindenfelé, míg én elbújok messze egy bucka mögött és csöndben reménykedem... 

Chakra: 73% (legutóbb nem alkalmaztam jutsut, de a mozgás is kivesz)
Állapot: 75%
Masayo
Masayo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Rengar Csüt. Jan. 07 2016, 21:33

Basszus. Túl erős. Már alig bírok megállni a lábamon. De ha nyernék is mit érnék vele? Benn vesznék a sivatagban. De ha győzök talán kivezet. De.... Most nincs idő ezen agyalni!
Újabb tigris kézpecsétet formálok. Egy ismételt négy láb technika lesz. De... Ehhez most olyasmi van adva mint ami az előzőben nem volt. Elszántság és harag. Harag azért mert a homokot nem tartom tisztességesnek. Meg ez a parfüm! Igaz hogy ninjás de akkor is. Elindulok az eldobott katanám felé. Gyorsabban megyek mint az átlag sétasebességem. A csendes gyilkolás technikáját egész úton használom, hogy ne halljon meg. Katanámhoz elsétáltam, és újra beleszagoltam a levegőbe. Ahogy sejtettem. A parfüm bűzéből is sikerült kiiérni. Igen... Mostmár a szagát is érzem. Fürge test technikával egyből a rejtekhelyét veszem célba. Ezt egy vállba való vágás követi. Ez a seb már viszonylag mély. Körülbelül 2cm. Kardom gyorsan a nyakának szegezem. Egy szövettdarabra leszek figyelmes. A vállán van az első komolyabb támadásom helyén. Nem tudtam úgy nagy hirtelen hogy mi az ezért leszedem. Sajnos ez hiba volt. Amíg azzal ügyködtem hogy leszedjem a szövetet volt ideje, és lehetősége is támadni...

Chakra 47%
Állapot 62%

Rengar
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Masayo Pént. Jan. 08 2016, 07:00

A fenébe ezzel az egésszel... megtalált még így is és most a kardját az én nyakamon nyugtatja. Ekkor veszi észre a kis szövetdarabot. Megpróbálja levenni, de nekem már mindegy mivel a seb már majdnem meggyógyult. A másik vállamba is beleszúrt egy pengét, így most azt is el kellene látnom, de már elfogyott az eszközöm. Amikor nem figyel, hirtelen támadásba lendülök. 
Az előbb elejtett kardomért kapok és felvéve azt gyorsan (már ami kitelik mert sebesült vagyok) belemélyesztem a másik lábába is. Aztán elgáncsolom és mikor a földön van már a torkának nyomom éles pengémet és megkérdem.
- Menj el ha akarsz vagy harcolj és mindketten meghalunk... Melyiket választanád? 
Nem akarom megölni, mivel jó ellenfél volt. Még fiatal is nemrég lehetett genin, de mégis nagyon jól használja a jutsukat és bár chakrájával nem bánt ügyesen mégis lehet hogy le fog még győzni. A szemébe nézek. Megvágom az arcát, de rögtön vissza is rántom a kardot a nyakára.
- Kérdeztem valamit! - mondom nyugodt hangon.

Chakra: 60%
Állapot: 64%
Masayo
Masayo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Rengar Szomb. Jan. 09 2016, 22:31

Ellenfelem kihasználta azt a pillanatot, amikor lankadt a figyelmem. Gyorsan kardjáért nyúl, és egy vágást ejt a lábamon. Nem erőset, de azért megérzem. Ezt egy gáncsolás követte aminek következtében már megint ő került fölénybe. Pengéjét a torkomnak nyomja és...

- Menj el ha akarsz vagy harcolj és mindketten meghalunk... Melyiket választanád? - teszi fel rettentő furcsa kérdését a lány. Mi az hogy menjek el? Már rég itt se lennék! És most meg úgy tesz mintha én mondtam volna hogy harcoljunk? Egy vágást érzek az arcomon. Nem nagyon láttam mi történt, de annyot sikerült felfognom, hogy ez szemét volt.
- Kérdeztem valamit! - mondja nyugodtan.
- Ha megigéred hogy kiviszel a sivatagból, akkor nem szükséges folytatnunk a harcot. Sőtt! Még az elsősegély csomagból is kaphatsz szükséges gyógyszreket. De ha nem vezetsz ki akkor megöllek!- mondtam ezt nagyon elszánt hangon. Ezt csak azért hogy nyomatékot gyakoroljak rá.

(Ezt már nagyjából egy lázáró féleségnek tervezem, de ha még akarod folytatni a harcot akkor folytassuk
Very Happy )

Chakra: 45%
Állapot: 50%

Rengar
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Masayo Szomb. Jan. 16 2016, 22:48

Ezeket a szavakat hallva elmosolyodom. Nem kegyetlenül, de mégis elégedetten. Az ő állapotában én nem akarnék több harcot, de talán meg tudna ölni. Sebeim véremet ontják magukból és már alig állok a lábamon, de azért hidegen megszólalok. 
- Remélem elbúcsúztál, mert ez itt a vége...
Legszivesebben visszarántanám ezt a kardot a nyakáról és elengedném hagy menjen el a sivatagba, de kivezetni SOHA sem fogom, mivel ez egyet jelentene a harc feladásával is.Nem hátrálok meg mert minden egyes gyilkossággal közelebb kerülök a bosszúmhoz. Ez az ára földi létemnek. Bizonyos célok előbbrevalók néhány emberi életnél is. Nagyot sóhajtok és egy gyors döféssel a mellkasába mártom a kardomat. Halk nyögéts majd teljes csend. Csak az én szaggatott és nehéz lélegzésem töri meg a halotti csendet. Úgy sejtem, hogy fél percen belül el fog vérezni. Végig a szemébe nézek és figyelem a haláltusáját. Íriszeiben nem félelmet és kétségbeesést látok, hanem elszánt dühöt. Veszített. Lassan a tekintete üvegessé válik, vérét mohón nyalja fel az Anyaföld homokja. Miután végignézem mindezt lassan elindulnék a sivatagban mivel a küldetésem már vár, de a lábam nem mozdul én pedig a holttest előtt térdre esem. Nézem fiatal arcát és arra gondolok milyen jó shinobi lett volna néhány év mulva. Érzem, hogy szemem megtelik forró könnyel. Lassan egy könnycsepp gurul végig az arcomon, vizes utat hagyva maga után. Négy éve nem sírtam. Nem volt min. Most viszont nem a halála hanem az élete miatt hullott a homokba ez a könnycsepp. Ha nem jöttem volna erre... Ekkor még egy forró csepp csordogál le az arcomon. Ez az életem miatt van. Más is lehetett volna ez az egész... 
Ekkor mint ha egy cérnát vágnának el, bennem is úgy apad el ez az érzelemfolyam. Arcom újra hideg maszkba merevedik, könnyeimet felszárították a nap meleg sugarai. Lassan a katanájáért nyúlok. Megragadom és lassan a mellkasára teszem tiszteletem jeléül, ám ekkor már nem érzek szánalmat iranta... Halkan felállok és a testen átlépveelhagyom a helyszínt. 
Chakra: 50%
Állapot: 60%
Öt perc séta után lassan elsötétül a világ számomra és összeesem. A puha homok felfogja becsapódásom erejét. Elveszítem az eszméletem. 
Chakra: 30%
Állpot: 50%
Lassan felébredek és körültekintek. Eszembe jut minden. Visszamegyek a holttesthez és megkeresem a pénzét. Tíz ryu-t a homlokára teszek, hogy a túlvilágon legyen pénze a csónakosnak. A többit elteszem. Nem nézem meg mennyi, de a legközelebbi kórházban lévő ellátáshoz biztosan elég. Lassan távozom a sivatagból.
Chakra: 70%
Állpot: 51%

(Jó volt veled harcolni és kezdő pvp hez képest szerintem jól sikerült) \\Köszönöm\\
Masayo
Masayo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hidan Hétf. Jan. 25 2016, 17:57

A harc ellenőrizve, 4 chakrát kaptok fejenként. Arra szeretnélek megkérni titeket, hogy a jövőben vegyétek figyelembe a következő szempontokat:
- Próbáljátok minimálisra csökkenteni a mások karakterének irányítását
- Mesélő nélküli harcban a sérülések általában méltányossági alapon történnek. Tehát feltételes módban írjuk a cselekvéseket, és az ellenfél belátására bízzunk, hogy bekapja-e a támadást.
- A sebek nem gyógyulnak be ennyi idő alatt, egy kicsit sem. Max a vér alvad meg. Továbbá a sebkötözés értékes idő elveszítését is jelentheti egy harcban, ami azt jelenti, hogy ez időre kiszolgáltatjátok magatokat az ellenfélnek.
Hidan
Hidan
Adminisztrátor

Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint:

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.