Hirano Reina vs Hiromi Akio
3 posters
Naruto Gundan :: Kaszinó :: PvP Harcok :: Archívumok
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Hirano Reina vs Hiromi Akio
// Én Köszönöm! Nem gondoltam volna, hogy ennyire elhúzódik, de egy cseppet sem bántam. Jól szórakoztam. ^^ //
Újra a földön hevertem. Akio mélyen a szemembe meredt, ám az eddigi nyugodt ábrázatán egyszerre kétségbeesést véltem felfedezni. Ennek oka pedig valószínűleg az, hogy elvesztette a lábai felett az irányítást és egyenesen felém jött, vagyis maradjunk annyiban, hogy inkább repült. Rám fog esni! Na neeem, azt már nem! Magam elé vontam a térdem a fiú két lába közé ékelve, előre is összehúztam a szemöldököm és megráncoltam a homlokom egy szánakozó tekintettel kísérve egy kisebb sziszegő hangot kiadva.
A számításaim beigazolódtak. A fiú esését felfogta a térdem, noha nem a legtisztességesebb módot választottam rá, hogy megállítsam a becsapódást. Az eddig hallgató ajkait egy hosszas ordítás sorozat tépte fel. Lekecmergett rólam és összekuporodott olyan kicsire, amekkorára csak tudott. El sem tudom képzelni mit érezhetett, de azt hiszem nem is akarom megtudni. Összeszedtem magam, odamentem a fiúhoz és leguggoltam hozzá.
- Sajnálom, nem akartam. Gondolom nagyon fáj. - kértem bocsánatot, bár szerintem épp nem velem volt elfoglalva, míg a talajon görnyedt.
Ekkor hirtelen ágak ropogására lettem figyelmes. A nap már lenyugvóban volt és az árnyékok hosszabban vetültek ki. Egy sziluett nyúlt ki a közeli fák csoportjából. Kész voltam, hogy lecsapjak, ha támadólag lép fel. Elővettem egy kunait és térdem rogyasztva, védelmezően álltam a fiú előtt. Ekkor ismerős alak lépett ki a fák közül. Jiro volt az. Már sokallotta az érkezésem ezek szerint. Széles mosoly terült el az arcán és elégedetten nyugtázta, hogy a fiú a földön hever én pedig, mintha mi sem történt volna biztosan állok a két lábamon. Lesz mit mesélnem neki, bár ... azt hiszem, azért nem kéne mindent elmondani.
- Azt hiszem, mennem kell. - szóltam oda a Akionak, majd lehajoltam hozzá és az ajkam egy pillanatra hozzátapasztottam arcához - Remélem látlak még - suttogtam.
Elfutottam a farönkhöz, ahol a felsőmet hagytam, magamra vettem, aztán odaszaladtam Jirohoz és a karjaiba vetettem magam. Átfogott és megpörgetett, majd óvatosan a földre helyezett és a nappal együtt mi is elrejtőztünk a fák lombjai mögött. A sok hűhó ellenére örülök, hogy a mai nap úgy alakult, ahogy. Remélem tényleg látom még Őt.
Hirano Reina- Játékos Mesélő
- Elosztható Taijutsu Pontok : 35
Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 390
Re: Hirano Reina vs Hiromi Akio
Üdv! Nem tudom eldönteni, hogy ez egy szoftos harc, vagy hardcore pettingelés volt, mindenesetre jól szórakoztam, 9 chakra dukál mindkettőtöknek.
Hidan- Adminisztrátor
Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: ⎊
2 / 2 oldal • 1, 2
Similar topics
» Hiromi Akio vs Yamanaka Inako
» Hiromi Akio vs Kenshiro Izuna
» Hiromi Akio
» Kenshiro Hanae vs Hiromi Akio
» Akihiro Jaken Vs Hiromi Akio
» Hiromi Akio vs Kenshiro Izuna
» Hiromi Akio
» Kenshiro Hanae vs Hiromi Akio
» Akihiro Jaken Vs Hiromi Akio
Naruto Gundan :: Kaszinó :: PvP Harcok :: Archívumok
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.