Hirano Reina vs. Hiroto Osumi - A Love Story Begins

3 posters

Go down

Hirano Reina vs. Hiroto Osumi - A Love Story Begins Empty Hirano Reina vs. Hiroto Osumi - A Love Story Begins

Témanyitás  Osumi Hiroto Vas. Aug. 07 2016, 22:48

Alacsonyan járt a nap az égen, szerény narancsos árnyalatba burkolva a horizontot. Három órája lehettem már kint a kiképzőterepen, ahol Masi-sensei egy speciális gyakorlófelületet alakított ki a képzésemre, amit persze mások használhattak, de a legtöbbekben nem volt meg az eltökéltség, hogy egyáltalán felmerészkedjenek a gépezetre. Egy cölöpökből álló, egyszerű kis gyakorlótér volt, egy sorba erősített fagerendákkal, melyeken ugrálnom kellett, körbe pedig egy csiga segítségével bábuk keringtek, melyek könnyű homokkal voltak megtöltve, hogy az ütésekre is kitérjenek. Először felállni sem mertem a vékony fatengerre, amik kiálló részeivel hullámoztak a halál tornácán, de már annyira a részemmé vált, hogy furcsa lenne másik harci helyzetben találnom magam.
Persze még közel sem volt tökéletes. A lábmunkám lassú volt, ahogy bizonytalanul egyensúlyoztam a cölöpökön, ha kizökkentettek a figyelmemből, könnyen el is csúsztam rajta. Mióta beosztottak csapatomba, sokkal többet jártam ki ide, hiszen vezetőjükként erőt és magabiztosságot kellett sugároznom a harctéren, amit itt megfelelő szintre fejleszthettem.
Már hajnalban felkaptam felszerelésemet, fegyvereimet a macimmal, melyeket a táskámba helyeztem, a maci fejével kilógva és a cölöpök mellé dobtam le és már fel is pattantam a mechanikus gépezetre, kendővel a szemememen. Azóta ugráltam cölöpről cölöpre, fejleszteni egyensúlyomat és vágtam, illetve ütöttem bele egyszer-egyszer a kilendülő homokzsákokba. Ugrás, jobb lábra érkezés, pörgés, hasítás, piruett. Kézen állva érkezek rá az egyik cölöpre hogy továbbugorva rögtön le is csapjak az egyik bábura majd megfordulva arrébb rúgjam a másikat, visszaérve pedig elmetsszem a képzeletbeli torkot. Elégedetten szaltózok hátra, hogy felvegyem a tartást a következő támadásokra és újra ide-oda ugrálva kezdek az újabb kihívás elé nézni. Minden figyelmemet a fadarabokra, a pálya összetételére fordítom, illetve arra, hogy a bábuk mikor érhetnek a közelembe, mert akár egy óvatlan pillanatomban is leeshetek a gépezetről.
Nem voltam mindig ilyen elkötelezett, jobb szerettem délutánba nyúlóan a szobámban fetrengeni, de az alattam meghúzódó nyársak és a csapatba való beosztás valahogy arra sarkallt, hogy minden erőmet megfeszítve is az edzésemre koncentráljak, új izgalommal töltött el, talán ezért nem is éreztem olyan fárasztónak a dolgot. Mosolyra húzott szájjal, a kendő alatt is becsukott szemekkel érzem a szellőt, mely átsüvít a füves téren, magával hordozva egy új illatot.

// Felszerelés/fegyverek:
5 kunai
5 shuriken
1 Fuuma Shuriken
Osumi teste
Plüssmaci //

A hozzászólást Osumi Hiroto összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 20 2020, 10:21-kor.
Osumi Hiroto
Osumi Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1081
Elosztható Taijutsu Pontok : 10

Állóképesség : 600 (A)
Erő : 150 (C) - Súlyok Nélkül: 470 (B)
Gyorsaság : 150 (C) - Súlyok Nélkül: 420 (B)
Ügyesség/Reflex : 550 (A)
Pusztakezes Harc : 541 (A)

Adatlap
Szint: S
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 1054

Vissza az elejére Go down

Hirano Reina vs. Hiroto Osumi - A Love Story Begins Empty Re: Hirano Reina vs. Hiroto Osumi - A Love Story Begins

Témanyitás  Hirano Reina Kedd Aug. 16 2016, 16:17

A tegnapi edzés miatti kimerülés nagyobb fáradtságot hozott rám, mint amire számítottam. Szinte egy egész napot átaludtam. Emlékeim szerint beérkeztem a lakásba és rávetettem magam a kanapéra, majd álomba szenderültem. Egy pokrócba burkolózva ébredtem fel, amit  álmosan lehámoztam magamról és mosolyogva tartottam meg kezemben. Jiro volt a tettes minden bizonnyal. Megdörzsöltem a szemem, nyújtóztam egyet, majd egy ásítás keretében kipillantottam az ablakon és elcsodálkoztam. Ennyi lenne az idő? Nem szeretnék ellébecolni egy egész napot. Főleg most nem, hogy be kell hoznom a lemaradásomat. Mindenkit csak hátráltatok folyton. Elhatároztam hogy kimegyek ismét edzeni, így hát vettem egy fürdőt, magamra öltöttem a ruhámat, ettem egy szendvicset, összekuporgattam a kis felszerelésem egy üveg vízzel kísérve és elindultam megfelelő helyet keresni a gyakorláshoz. Amúgy sem voltam az a kijárós fajta, szerettem volna megismerni jobban a környéket, ha már itt élek. Csak nehogy eltévedjek.

Elérkeztem az egyik kiképzőterepre. Errefelé még sosem jártam, ezért óvatosan merészkedtem be a helyre. Első ránézésre olyan volt, akárcsak a többi. Azonban ahogy bentebb haladtam, egy szokatlan elem tarkított bele a háborítatlan tájba. Egy facövekekből álló gyakorlópálya terült szemeim elé. Tetejükön bábuk cirkuláltak, ügyes kis találmánynak tűnik. Kíváncsi voltam rá, hogy néz ki közelebbről, ezért megkörnyékeztem. Egy táskát találtam az egyik cölöp oldalában és meglepetésemre egy plüssmackó feje lógott ki belőle. Igazán aranyos. Leguggoltam és ragyogó szemmel vizslattam a feltehetőleg puha plüssállatot. Ekkor a fák morajlani kezdtek és ahogy a tetejükre pillantottam, egy fiút láttam meg. Éppen könnyed, szinte akrobatikus mozdulatokkal ugrálgatott fáról fára. A szemét egy kendő fedte. Valószínűleg nem ez az első alkalom, hogy itt edzhet. Mondhatnám, hogy eggyé vált a pályával, olyan kiismerve szelte át azt. Miközben hátrasétáltam, akarom mondani botladoztam és a gyakorlatát figyeltem, a mozgáskoordinációmra már nem figyeltem. Ennek eredményeképp lepuffantam a földre, ahogy megbotlottam a saját lábamban és lecsüccsentem a fenekemre. Aggódva tekintettem fel, nem zavartam-e meg a fiút. Nem szívesen magyarázkodnék, miért bámulom éppen...

Chakra: 100%
Felszerelések: 10m drót, 5 kunai, 5 shuriken, 1 elsősegélydoboz
Hirano Reina
Hirano Reina
Játékos Mesélő

Elosztható Taijutsu Pontok : 35

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 390

Hirano Reina vs. Hiroto Osumi - A Love Story Begins Empty Re: Hirano Reina vs. Hiroto Osumi - A Love Story Begins

Témanyitás  Osumi Hiroto Szer. Aug. 17 2016, 19:23

Előre-hátra ugrálok a homokzsákokat várva, hogy a pályán használt gyorsaságomat növeljem, mikor valami különös érzés fog el, mintha megváltozott volna valami a levegőben, vagy a fák kezdtek új szelet fújni, vagy az árnyékok jártak különösen új táncot, de éppen kendőmhöz nyúlnék, mikor halk puffanást hallok, én pedig koncentrációmat elveszítve elvétem a lépést, hátsó lábam egy hajszállal lemaradva megcsúszik a sikamlós fán, én pedig az égre meredve, kapálózó kezekkel próbálom megtartani egyensúlyomat, amit végül tíz másodpercnyi értelmetlen és felesleges levegőbe áramló ütések után kénytelen vagyok felhagyni és háttal a talajnak levetem magam a földre, épp egy, addig észre nem vett jövevény ölébe, vagy legalábbis nem sokkal az elé. / Mondtam hogy beléd fogok esni Razz / Sejtettem hogy emberi szerzet zavarta meg gyakorlatomat, de csak miután gyorsan felkaptam magam és megfordultam vehettem észre kivel is állok szemben. Egy pillanatra megakadt a lélegzetem és tátott szájjal még kezemet is elfelejtettem kinyújtani a földön ülő lány felé. Olyan tisztának és ártatlannak látszott, annyira a környezettől elűtőnek, hogy első ránézésre nem is értettem, mit kereshet a környéken. Gyorsan megráztam fejem, hogy kiverjem belőle a gondolatot és kezemet nyújtottam a jelenség irányába, hogy felsegítsem.
- Ne haragudj, én... - kezdek szabatkozni. - Nem szoktam meg hogy ilyen korán valaki kijönne ide, sajnálom, ha megsértette magad, jól vagy? - Habogok, mintha nem találnám a megfelelő szavakat. - Egyébként Osumi vagyok.
Érdekes, általában tudom hogy viselkedjek lányok közelében, de az előttem álló lány mellett magamat mocskosnak, belülről megrontottnak éreztem. Valószínűleg belső késztetésem van arra, hogy magamat lenézve ostorozzam létemet, de nem bírtam feldolgozni az előttem álló tünemény létét. Leporolva ruhámat összeszedem magam, nehogy valami félbolondnak higgyen és hátrébb lépek.
- Épp edzettem. Nem lenne kedved csatlakozni? - mutatok fel a cölöpökre. Nem volt kedvem hozzátenni, hogy épp most készültem a "botozásra", aminek ezennel ő is részese lehet, mert azzal valószínűleg végleg elástam volna magam a lány szemében. De tényleg kedvem támadt, hogy ne csak a homokbábokat püföljem. Igazából nem volt épp a legjobb ötlet egy lány ellen kiállni, de ha esetleg veszítenék még mindig foghatom arra, hogy visszafogtam magam...

Kezdő Taijutsu Pont: 20
Kezdő chakraszint: 256
Állapot: 97%
Chakra: 100%

Hirano Reina vs. Hiroto Osumi - A Love Story Begins 95456-Cute-Teddy-Bear

A hozzászólást Hiroto Osumi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 24 2016, 15:36-kor.
Osumi Hiroto
Osumi Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1081
Elosztható Taijutsu Pontok : 10

Állóképesség : 600 (A)
Erő : 150 (C) - Súlyok Nélkül: 470 (B)
Gyorsaság : 150 (C) - Súlyok Nélkül: 420 (B)
Ügyesség/Reflex : 550 (A)
Pusztakezes Harc : 541 (A)

Adatlap
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 1054

Témanyitás  Hirano Reina Csüt. Aug. 18 2016, 03:15

Meghallott! N-nem lehet! Mit mondjak neki? "Nem is Téged néztelek." - Nem ez nem jó, nyilvánvalóan ezt tettem. Elfordítottam fejem és erősen próbáltam az ellenkező irányba nézni, de egy sikamlás hangja férkőzött be fülembe. Aggodalmas tekintettel kísértem figyelemmel, ahogy a fiú egyensúlyát vesztette és kétségbeesetten kalimpál. Észrevétlenül, tudtomon kívül nyújtottam felé kezeimet, mintha ezzel tartanám fent a cövek tetején. Bátortalanul húztam vissza kezem, amint rajtakaptam magam, mit is csinálok éppen. Túl gyorsan történt minden, én pedig annyira szerettem volna segíteni. Ha még oda is érnék időben, akkor sem tudnám elkapni. A legtöbb, amit tehetnék, hogy tompítom az esését, abból pedig nem jönnék ki jól.

Másodpercnyi vívódások után a fiú inkább levetette magát a földre egyenesen felém. Netán szándékos lenne? Hisz nem is látott, mert egy kendő fedi a szemét. Vagy képes arra, hogy érezze más jelenlétét? Elvégre a pályát is gond nélkül használta anélkül, hogy szemet vetne rá. Bár nem hiszem, hogy ez a legmegfelelőbb pillanat a mélázásra, ha egy tehetetlen test repül felém a magasból. Ha nem teszek valamit, el fog tarolni. Igyekeztem minél hátrébb csúszni a földön, de nagyjából egy helyben kapálózhattam és nem haladtam semmit, ahogy vörös szempárom előtt egyre hatalmasodott az alak. A röppályája pedig egyenest az ölemben szállt le. Nem sokat zavartatta magát és már fel is pattant onnan. Mármint egyáltalán nem gond, elég kellemetlenül éreztem magam úgy. Hirtelen fordult meg és ábrázatára meglepettség rajzolódott ki, még száját is eltátotta.

Összehúztam magam, amennyire csak tudtam és elfogott a szorongás érzete. Nem erre számíthatott, minden bizonnyal. Egy csöppnyi, vékonyka és tehetetlen lányra meg aztán végképp nem gondolhatott. Nem szabadna zavarnom, jobb lenne magára hagynom és keresnem egy másik helyet az edzésemnek. Kezét nyújtotta felém és tétován fogadtam el gesztusát, hogy ismét két lábon állhassak. Bocsánatot kért tőlem, de nem tehet semmiről, hiszen mégiscsak én zavartam meg Őt és nem fordítva.

- Te ne haragudj! N-nem akartam zavarni. - magyarázkodnék lesütött szemmel. Egy idegenhez képest elég közvetlenül, sőt mondhatnám előzékenyül viszonyul hozzám. Nem ehhez vagyok szokva. Meg úgy egyáltalán semmihez, mert nem járok emberek közé, de ez már részletkérdés. Kellemes csalódás volt számomra. - Jól vagyok, ne aggódj értem. - nyugtatnám a zavartan viselkedő fiút, majd végigmérném Őt, nem sérült-e meg - Ugye nem ütötted meg nagyon magad? 

- Örvendek Osumi, Reina vagyok. - mutatkoznék be én is, majd ha nagyon figyelmesen bámul, felfedezhet egy arcomon megbúvó aprócska mosolyt. Szokatlan, hogy ilyen kedves valaki velem és ebben a percben ismertem meg. Ahogy igazgatta és tisztogatta ruháját én is magamra pillantottam és hasonlóképp tettem. Kaptam tőle egy meghívást egy közös edzésre. Talán kellemetlenül érezheti magát, hogy itt vagyok és csak nézem. Vagy tényleg gyakorolni szeretne? Ami aggaszt viszont, az az, hogy mindezt a pályán képzelte el. 

- A-azon ott? - pillantanék félve a cölöpökre. Biztos vagyok benne, hogy elég lenne pár másodperc és már a földre is hullanék, ha felmerészkednék erre a találmányra. - Csak hátráltatnálak, nem hiszem, hogy jó ötlet. Inkább hagylak kibontakozni. - igyekeznék terelni a szót, miközben a felsőm ujját gyűrögetném levezetésképpen. Remélem nem veszi rossz néven. Mindössze félek kiállni ellene. Nem lennék számára méltó ellenfél. Képes vagyok a saját lábamban is megbotlani, nem hogy még azokon a fákon egyensúlyozva mérjem össze valakivel a "tudásom".

Hirano Reina
Játékos Mesélő

Elosztható Taijutsu Pontok : 35

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 390

Témanyitás  Uchiha Obito Hétf. Nov. 28 2016, 18:25

A mérkőzést, kérésre Lefagyasztom!

Misaki Kiyoko - Cselszövés, Lepkezabálás és Vízeséses papókák

Sakurai Benjiro - Bizonytalan vizeken

Ha egy ember megismeri a szeretetet, viselnie kell a gyűlölet kockázatát is. 

Hirano Reina vs. Hiroto Osumi - A Love Story Begins Source
Uchiha Obito
Uchiha Obito
Kalandmester

Adatlap
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: Kamui - Az Istenek hatalma

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.