Határvidékek
3 posters
1 / 1 oldal
Határvidékek
A nyugati és déli határok az országot meghatározó hegységek által vannak körbezárva, szárazföldi utak pedig egyszerűen nem alakultak ki, mivel az ország népessége az északi partoknál koncentrálódik.
Kanmiru- Játékos
Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310
Re: Határvidékek
Hiro egy ideje csak a Démonok országában jár, és nem csinál semmi kalandosat. Most úgy döntöt hogy ezen változtat. Ahogy a határvidékeken járt, eszébe jutot hogy milyen régen volt egy fejvadászaton. Amikor útoljára volt akkor is épp hogy megmenekült.
~Van a közelben, ha jól emlékszem egy fejvadászíroda. És kicsit a pénznek is szükősen vagyok. Na jó elmegyek. Remélem most sikerül, és nem kerülők halál közeli élménybe. ~ gondolta és ellindult az íroda felé. Néhány órányi séta útán véglis elérte a helyet, és egy táblába majdnem beverte a fejét. Ahogy belépet, körbenézet és odament a házban lévő férfihez.
-Jónapot. Tudja pénz hiányban vagyok, és már jártam itt. Érdeklődnék hogy van-e valami munka a számomra? - kérdezte ahogy körbenézet a helyiségben.
~Van a közelben, ha jól emlékszem egy fejvadászíroda. És kicsit a pénznek is szükősen vagyok. Na jó elmegyek. Remélem most sikerül, és nem kerülők halál közeli élménybe. ~ gondolta és ellindult az íroda felé. Néhány órányi séta útán véglis elérte a helyet, és egy táblába majdnem beverte a fejét. Ahogy belépet, körbenézet és odament a házban lévő férfihez.
-Jónapot. Tudja pénz hiányban vagyok, és már jártam itt. Érdeklődnék hogy van-e valami munka a számomra? - kérdezte ahogy körbenézet a helyiségben.
Hiro Oyama- Játékos
Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 806
[Hiro]
A férfi unottan nézett fel rád. Tekintete enyhén lesajnáló volt, ahogy flegmán válaszolt.
- Ne nevettessen, a mai világban hogy ne volna? Ha körülnéz, a falakon csak körözési hirdetéseket lát, és ezek csak a kiemeltebben keresett bűnözők - aztán csak legyint. - Nézzen ki egyet, amelyik tetszik, engem meg hagyjon békén. Majd akkor zaklathat, ha hozott is valamit.
Nem volt túl kedves a "drága", de nincs mit tenni,ha szétvernéd a képét, tuti nem kapnál egy fia kanyit sem, hiába hoznál ide bármilyen bűnözőt. Valószínűleg tisztában van ezzel, ezért mer nagyszájú lenni a kis piszokja.
Egy képen, de főleg az alatta feltűntetett áron (50.000 Ryou) megakad a szemed:
Nem ártana valami közelebbit is megtudni róla.
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?
Hiro kérdésére a vezető mogorván válaszolt, és igaza is volt. A falak tele voltak plakátolva mindenféle fazonnal. Ahogy nézegeti az egyik képen megakad a szeme. Vagyis csak az összegen.
~50.000 Ryou? Hát, ha enyit ér nem lehet valami könnyű elkapni. Nincs valami egyszerübb? De van, de azért jó lesz ez. Legalább megdolgozok a pénzért. ~ gondolta és újra a mogorva fickóhoz fordult.
-Egy utolsó kérdés. A harmadik sorban a negyedik képen lévő srác, tudsz adni róla valami infromációt, hogy merre keresem, meg ilyenek? - kérdezte és a képre mutatot,amit le is szedet hogy magával vigye.
~50.000 Ryou? Hát, ha enyit ér nem lehet valami könnyű elkapni. Nincs valami egyszerübb? De van, de azért jó lesz ez. Legalább megdolgozok a pénzért. ~ gondolta és újra a mogorva fickóhoz fordult.
-Egy utolsó kérdés. A harmadik sorban a negyedik képen lévő srác, tudsz adni róla valami infromációt, hogy merre keresem, meg ilyenek? - kérdezte és a képre mutatot,amit le is szedet hogy magával vigye.
Hiro Oyama- Játékos
Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 806
A férfi ismét rád veti unott tekintetét, majd a képre vándoroltatja.
- Hogy ő? Sorozatgyilkosságért körözik, az a mániája, hogy vámpír, és minden meseszép és szűz lánykának kiszívja a vérét. Eddig 5 halálos, és 3 súlyosan sérült áldozata volt. Legutóbb pedig a híresztelések szerint Hó Országában bukkant fel a déli falvakban. Rengeteg álnevet használt már, de több mint valószínű, hogy valami vámpírszerű lesz, erről könnyen fel lehet ismerni. Kézjegye a fekete rózsa, amelyet minden áldozata kezébe illesztve hagy a helyszínen. Most már hagy keresztrejtvényt fejteni? - löki el a gépies dumát, majd visszatér előbbi elfoglaltságához.
//Mehetsz Hó Országába, illetőleg kérdezhetsz még itt //
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.