Csapat/Játékos/Mesélő Kereső
+150
Kamizuru Misaki
Shirotaiyo Hisana
Denzo Kobimaru
Hyuuga Kagura
Uchiha Tomo
Uchiha Shigeri
Uchiha Yasha
Uchiha Amaya
Unazaki Ashura
Aihara Arata
Hyuuga Ai
Hidan
Ayanokoji Takashi
Gedo Mazo
Sarutobi Asuma
Djuka Ryusuke
Nakahara Saki
Yamashiro Aoba
Gamabunta
Jorogu Momo
Yoru
Jou Issei
Akihito Aoki
Aikawa Hanako
Furugawa Midori
Tachikaze Naoya
Doshiri Asuka
Hiro Oyama
Naito Kenji
Yagami
Nosaru Kyoya
Ebisu
Takeyanagi Tomoko
Amori Shuu
Kenzo
Fukashigi Hibiki
Dajiro Yabukai
Minovara Hitoshi
Akamaru
Kenta Koizumo
Umino Iruka
Ōtsutsuki Indra
Takahiro Sasaki
Dokumizu
Nohara Rin
Hyuuga Oyoki
Kurogane Kobushi
Hiromi Akio
Rii Himeko
Nashimaru Hoshino
Ogawa Kazuma
Uchiha Kagami
Nashimaru Momo
Okisha Aiza
Nashimaru Shizu
Yuriko
Yūichi Okura
Togashi Kaito
Shiranai Motam
Kushieda Unazaki Tessa
Hyuuga Hanabi
Hyuuga Shakaku
Kitsune Haruka
Kenshiro Karu
Sai
Ookami Nanami
Tatsuno Sizu
Kiraka Akimitsu
Ishikura Haruki
Aono Takefumi
Akai Itachi
Kihara Nana
Akirama Mamorou
Arita Toshitsugu
Ayanokoji Nozomi
Hazukage Kurono
Katsumi Mao
Kenshiro Sena
Shibo
Hiroya
Shiro
Kenshiro Shinju
Shikatani Hasukara
Inugoya Yukinohana
Naga Hikaru
Fukunaka Daichi
Shiawase Zouo
Yamanaka Inako
Ishihara Aki
Kurita Takashi
Osumi Hiroto
Amatain Okami
Baku
Shunsui
Djuka Munfurawa
Akihiro Jaken
Setsu
Kaibutsu Hiroto
Gojou Saigo
Hogo Sayuri
Shiyaga Kayguro
Jiraiya
Koreko Rui
Hirota Yukionna
Ginoo Yukizaki
Yamato
Hyuuga Junpei
Raizetzu, Az Ao Ryu
Zawaki Hotaru
Hatake Kakashi
Yori
Senshi Jakoutsu
Sugomi Aoi
Uzumaki Kushina
Terumi Mei
Uchiha Itachi
Kenshiro Yori
Nishikawa Karasu
Akira
Orochimaru
Tensei Zento
Ayokama Makoto
Fujishima Hana
Obake Kaito
Shiren
Kuro
Kawajiri Satoshi
Hyuuga Hinata
Hasame Yasuhiro
Shikotou Sei
Kureiji Hanaro
Diori Tain
Lanmao
Ago
Kuromatsu Risa
Hisao
Hakkyou Katsumi
Isha Dansei
Himura Akashi
Jaiba Mineo
Akuma Reina
Hyuuga Emiko
Datara
Kazue Hiroshi
Uchiha Madara
Matsuhito Shinroku
Aokaze Atsushi
Hoshizoku Kaito
Hattori Arata
Kaminari Miho
154 posters
11 / 14 oldal
11 / 14 oldal • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Re: Csapat/Játékos/Mesélő Kereső
Sziasztok!
Mesélőt keresek az alap Akademista ninjutsuk elsajátításához, illetve a genin viszga lemeséléséhez.
Mesélőt keresek az alap Akademista ninjutsuk elsajátításához, illetve a genin viszga lemeséléséhez.
Senshi Jakoutsu- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 283
Elosztható Taijutsu Pontok : 22
Állóképesség : 231 (C)
Erő : 100 (D)
Gyorsaság : 151 (C)
Ügyesség/Reflex : 201 (C)
Pusztakezes Harc : 100 (D)
Adatlap
Szint: C
Rang: Akadémiai tanuló
Chakraszint: 235
Sziasztok!
Játékos társat vagy társakat keresek egy "Mellékszál kalandra", közismertebb nevén szociális kalandra.
Szociális kalanddal a célom (értelem szerűen) új kapcsolatok, barátságok kialakítása, valamint képbe szeretne kerülni a karakterem, hogy mi is történt Konohával. Sajnos (vagy talán annyira nem is) Junpei távol volt Konohától egy teljes évig és úgy tért vissza a falujába, hogy az már el volt pusztulva és még senki sem világosította fel róla, hogy mi a fene is történt pontosan.
Valahogy úgy képzelem el a szoc.kalandot, hogy beosztanak engem mint Hyuugát egy másik játékos mellé, hogy keressenek túlélőket, és persze mentsék ami menthető, illetve romeltakarítsanak.
Két darab megkötésem lenne, egyrészt hogy a csatlakozni vágyó illető ne legyen elveszett ninja (mert az csúnyán nézne ki nagyon), illetve hogy tisztába legyen a karaktere(!) azzal, hogy mi áll konoha elpusztulásának a hátterében.
Ha esetleg többen is jelentkeznétek, én örömmel veszem, viszont 3-nál több játékos ne legyen ^^'', túl sokat kellene várni egymásra.
Köszönöm előre is, hogy csatlakozol hozzám egy laza kötetlen beszélgetéses hullakeresgélésre.
"Kiegészítés! Ha valaki esetleg nem tudná, szoc.kaland futhat jelenlegi mesélés közben is, tehát ez nem lehet akadály "
Hyuuga Junpei- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 238
Elosztható Taijutsu Pontok : 47
Állóképesség : 133 (D)
Erő : 125 (D)
Gyorsaság : 130 (D)
Ügyesség/Reflex : 200 (C)
Pusztakezes Harc : 150 (C)
Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 322
Sziasztok!
Mivel nem túl nagy az érdeklődés a teljes alap ninjutsuk és genin vizsga lemesélésére, ezért szűkíteném a kört, hátha arra a rövidke játékra találok mesélőt.
Tehét lényegében a Kakuremino no Jutsu // A Láthatatlanság Köpenye technika elsajáítására keresnék mesélőt.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Mivel nem túl nagy az érdeklődés a teljes alap ninjutsuk és genin vizsga lemesélésére, ezért szűkíteném a kört, hátha arra a rövidke játékra találok mesélőt.
Tehét lényegében a Kakuremino no Jutsu // A Láthatatlanság Köpenye technika elsajáítására keresnék mesélőt.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Senshi Jakoutsu- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 283
Elosztható Taijutsu Pontok : 22
Állóképesség : 231 (C)
Gyorsaság : 151 (C)
Ügyesség/Reflex : 201 (C)
Adatlap
Rang: Akadémiai tanuló
Chakraszint: 235
Mini-küldetésre, Kaszinóra, vagy akár Mellékszál-kalandra keresek játékos(oka)t.
(Időbeli elhelyezés: Konoha ostroma előtt)
(Időbeli elhelyezés: Konoha ostroma előtt)
A hozzászólást Osumi Hiroto összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 21 2021, 17:11-kor.
Osumi Hiroto- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1081
Elosztható Taijutsu Pontok : 10
Állóképesség : 600 (A)
Erő : 150 (C) - Súlyok Nélkül: 470 (B)
Gyorsaság : 150 (C) - Súlyok Nélkül: 420 (B)
Ügyesség/Reflex : 550 (A)
Pusztakezes Harc : 541 (A)
Adatlap
Szint: S
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 1054
Hiroto!
Én csatlakoznék Hanaro karakteremmel, ha esetleg jönnek többen is és valami olyanról lenne szó, ami fórumkaland mellett is futhat
Hiroto és Han találkoztak már és közös az útálat, szal nem lesz gáz, ha még egy találka erejéig összeállnának
Én csatlakoznék Hanaro karakteremmel, ha esetleg jönnek többen is és valami olyanról lenne szó, ami fórumkaland mellett is futhat
Hiroto és Han találkoztak már és közös az útálat, szal nem lesz gáz, ha még egy találka erejéig összeállnának
Jou Issei- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 25
Állóképesség : 100 (D)
Gyorsaság : 100 (D)
Ügyesség/Reflex : 100 (D)
Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 125
A könnyebb átláthatóság érdekében, aki továbbra is szeretné fenntartani a küldetés/csapattárs keresését, az legyen szíves jelezzen itt, egy újabb post segítségével, mivel a legutolsó jelzések, már sajnos nem mostanság történtek. Egyelőre a bemelegítő meséléseim nyomán 1-2 embert/csoportot el tudok vinni egy jó kis kalandra, szóval jelezzen bátran, akiben még van kedv némi játékra.
Gamabunta- Adminisztrátor
Adatlap
Rang: Békafőnök
Chakraszint: 667
Én örülnék, ha elvinnéd Shibot. :3 Részletek a Félbeszakadt Mesélések topicban (nem tudok linket beilleszteni o.o), további részleteket PM-ben írnám.
Annyi, hogy én április közepén eltávozok egy időre és nyáron térnék vissza. Megértem, ha emiatt nem vállalsz, vagy később nem tudsz. (Gyors körváltást tudok vállalni, de a lassú is megfelel.)
Annyi, hogy én április közepén eltávozok egy időre és nyáron térnék vissza. Megértem, ha emiatt nem vállalsz, vagy később nem tudsz. (Gyors körváltást tudok vállalni, de a lassú is megfelel.)
Shibo- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 698
Elosztható Taijutsu Pontok : 5
Állóképesség : 410 (B)
Erő : 450 (B)
Gyorsaság : 330 (B)
Ügyesség/Reflex : 403 (B)
Pusztakezes Harc : 355 (B)
Adatlap
Szint: A
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 619
Üdv nektek pajtosok! Yamashiro Aoba izgatottan megkezdené munkáját mint mesélő!
Ehhez persze a ti részvételetekre is szükség van, így ide vagy PM formájában várom az esetleg jelentkezéseket.
3 helyet tudok egyenlőre biztosítani egyéni mesélésre és 1 helyet csapatos kalandra.
Ha felkeltettem érdeklődésed jelentkezz és a részleteket megbeszéljük... És persze ne hagyjátok Bunta kollégát se munka nélkül ott fent
Yamashiro Aoba- Kalandmester
Gamabunta, Aoba: Ha valamelyikőtök el tudna vállalni, nagyon megköszönném. Írtam már a félbeszakadt mesélések topicba is. Jelenleg egy kaland közepén vagyok megakadva, ami elég jelentőségteljes. A Hyoton feloldás egy része megtörtént, viszont nem szeretném a levegőben lógva hagyni, mert a karakter életében rettentően meghatározó, ami most történik vele.
Inkább lassabb mesélés lenne, bár ha úgy alakul a helyzet, lehet aktívabb leszek.
Inkább lassabb mesélés lenne, bár ha úgy alakul a helyzet, lehet aktívabb leszek.
Nakahara Saki- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1036
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 700 (A)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 550 (A)
Ügyesség/Reflex : 686 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)
Adatlap
Chakraszint: 990
Nakahara Saki!
Milyen jellegű lenne a befejezésre váró kaland? Mert ha az említett Hyoton feloldás befejezéséről lenne szó azt nem biztos, hogy elvállalhatom
Milyen jellegű lenne a befejezésre váró kaland? Mert ha az említett Hyoton feloldás befejezéséről lenne szó azt nem biztos, hogy elvállalhatom
Igazából ez egy folyamat, nem konkrét tanulás. Saki küldetésen van, egy kislánynak kell visszajuttatnia a babáját, ám közben bonyolódott a helyzet. Annyit tudok, Sai egy bizonyos helyre szerette volna eljuttatni a karaktert, ahol ténylegesen megtörténik a jég irányítása.
Nakahara Saki- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1036
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 700 (A)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 550 (A)
Ügyesség/Reflex : 686 (A)
Adatlap
Chakraszint: 990
Rákérdezek Sai-nal, hogy hogyan tervezte a dolgot... Ha úgy van akkor addig a pontig, amíg ténylegesen a tanulásig érünk lemesélhetem a dolgot
És akkor ha minden igaz még egy kiadó helyem maradt a további jelentkezőknek...
Szeretném jelezni, hogy elvileg mindkét kalandnak van mesélője, ezért ide csak nyilvántartási szándékkal írok. (Ha ez felesleges, kérlek ne olvassátok tovább.)
Karakter neve: Osumi Hiroto
Társak: Gensai Hayato, Kenta Koizumo
Befagyott küldetés: Koizumot (az informátort, vagy legalább az információt) kellett kimenekíteni a Láp Országából. Jelenleg ott tart, hogy sikerült elkapni egy ellenséges shinobit, akit kikérdeznénk. Meg vagyok elégedve Kagamival, így nem kérem a lecserélését.
Probléma-e, ha más játékosokkal lennél összevonva: Már így is hárman vagyunk, de amúgy nekem nem.
Karakter neve: Shibo
Társak: -
Befagyott küldetés: Igazából még csak egy posztváltás történt, de egy olyan kalandról van szó, amely könnyen vezethet összetűzéshez a Démonok Országa vezetőjével és vallásaival. A mesét Aoba elvállalta.
Probléma-e, ha más játékosokkal lennél összevonva: A kaland jellegéből adódóan szerintem ezt nehéz megoldani, de amúgy nem.
(Edit: Mégis problémás lehet a társ, mert áprilistól egy ideig nem leszek.)
Karakter neve: Osumi Hiroto
Társak: Gensai Hayato, Kenta Koizumo
Befagyott küldetés: Koizumot (az informátort, vagy legalább az információt) kellett kimenekíteni a Láp Országából. Jelenleg ott tart, hogy sikerült elkapni egy ellenséges shinobit, akit kikérdeznénk. Meg vagyok elégedve Kagamival, így nem kérem a lecserélését.
Probléma-e, ha más játékosokkal lennél összevonva: Már így is hárman vagyunk, de amúgy nekem nem.
Karakter neve: Shibo
Társak: -
Befagyott küldetés: Igazából még csak egy posztváltás történt, de egy olyan kalandról van szó, amely könnyen vezethet összetűzéshez a Démonok Országa vezetőjével és vallásaival. A mesét Aoba elvállalta.
Probléma-e, ha más játékosokkal lennél összevonva: A kaland jellegéből adódóan szerintem ezt nehéz megoldani, de amúgy nem.
(Edit: Mégis problémás lehet a társ, mert áprilistól egy ideig nem leszek.)
A hozzászólást Osumi Hiroto összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 25 2022, 12:11-kor.
Osumi Hiroto- Játékos
Adatlap
Hali!
Osumi, a kalandban ha jó, kimeséllek és visszük tovább a saját szálad. Ha újra aktivozálódna a másik kettő, akkor ők majd járnak külön utakon.
Osumi, a kalandban ha jó, kimeséllek és visszük tovább a saját szálad. Ha újra aktivozálódna a másik kettő, akkor ők majd járnak külön utakon.
Aamun tullen yö tarinansa kertoo
Lapsuuteni metsän, taivaan
Kaikuu se haikeus halki tän matkan
Aamun tullen yö tarinansa kertoo
Állandó mesélések (4/4)
- Kowarii Zion
- Jelenlegi kaland: A bánya titka
- Shiawase Zouo
- Jelenlegi kaland: Messzi földeken
- Hiroto Osumi, Gensai Hayato és Kenta Koizumo
- Titkok, melyeket őrzünk
- Nosaru Kyoya
- Teremtés
Szilánkok Fórumkaland
- Kiolvasztás alatt
Uchiha Kagami- Kalandmester
- Specializálódás : Több éves posztok előkutatása
Adatlap
Szint: S+
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka
Nekem megfelel, de írtam ezzel kapcsolatban egy PM-et. Onnantól rád bízom, hogy legyen ^^"
Osumi Hiroto- Játékos
Adatlap
Karakter neve: Datara
Társak (ha voltak a küldetés során): -
Befagyott küldetés: Datara talált egy szöveget, amelyről lefordítása után kiderült, hogy Rikudou Sennin-röl és az Istenfáról szólt. Találkozott Yonzaku isten híveivel, kikhez csatlakozott és a Démonok Országába indultak. A Yonzaku csoport vezetőjétől megtudta ott rálelhet több válaszra beleértve a lapról és a tetoválásairól.
Datara-val szeretnék csatlakozni Onigakure no Sato Templomőrségéhez, mint a Fuhei Templom küldötte.
Probléma-e, ha más játékosokkal lennél összevonva: A kaland jellege végett nem tudom mennyire lehetséges.
Karakter neve: Shunsui
Befagyott küldetés: Orochimaru azzal bízta meg Shunsui-t, hogy Disutori no Sato-bol ellopott árukat szerezze vissza. A kaland elvileg már a végén jár.
Probléma-e, ha más játékoskkal lennél összevonva: Nem.
Befagyott küldetés: Datara talált egy szöveget, amelyről lefordítása után kiderült, hogy Rikudou Sennin-röl és az Istenfáról szólt. Találkozott Yonzaku isten híveivel, kikhez csatlakozott és a Démonok Országába indultak. A Yonzaku csoport vezetőjétől megtudta ott rálelhet több válaszra beleértve a lapról és a tetoválásairól.
Datara-val szeretnék csatlakozni Onigakure no Sato Templomőrségéhez, mint a Fuhei Templom küldötte.
Probléma-e, ha más játékosokkal lennél összevonva: A kaland jellege végett nem tudom mennyire lehetséges.
Karakter neve: Shunsui
Befagyott küldetés: Orochimaru azzal bízta meg Shunsui-t, hogy Disutori no Sato-bol ellopott árukat szerezze vissza. A kaland elvileg már a végén jár.
Probléma-e, ha más játékoskkal lennél összevonva: Nem.
Shunsui- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1153
Állóképesség : 200 (C)
Erő : 228 (C) – Súlyok nélkül: 456 (B)
Gyorsaság : 178 (C) – Súlyok nélkül: 356 (B)
Ügyesség/Reflex : 341 (B)
Adatlap
Chakraszint: 605
Csókolom! Akkor jelezném hogy én is szeretném folytatni!
Név: Tachikaze Naoya
Befagyott: Nem beszéltük meg pontosan mi a terv, Haku kitalált valamit, de nekem nem mondta el pontosan. A lényege annyi volt, hogy az ET-m végén valaki öszekaparta Naoyát a földről, és most annak az illetőnek a házában van. Kezdőposzt
Más játékos: No para!
Név: Tachikaze Naoya
Befagyott: Nem beszéltük meg pontosan mi a terv, Haku kitalált valamit, de nekem nem mondta el pontosan. A lényege annyi volt, hogy az ET-m végén valaki öszekaparta Naoyát a földről, és most annak az illetőnek a házában van. Kezdőposzt
Más játékos: No para!
Tachikaze Naoya- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 275
Állóképesség : 225 (C)
Erő : 175 (C)
Gyorsaság : 175 (C)
Ügyesség/Reflex : 125 (D)
Pusztakezes Harc : 125 (D)
Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 275
Az alábbiakban a karaktereim igényét jelzem "fontossági" sorrendben. Nem ragaszkodok ahhoz, hogy minden karim kapjon mesélőt, és az se fontos, hogy fentről lefelé haladva kerüljön sorra, szimplán jelzési szándék, hogy jelen pillanatban épp melyikkel értékelném legjobban a mesélőt, de igazából bármelyik karinak örülnék. Optimálisan igazából megelégedek 2 karival is, ha úgy van.
1. Név: Djuka Ryusuke
Társak: Nem voltak
Befagyott: Éppen a Szél Templomát hagytam el és folytatja az újtát. A karakter a Föld Templomának szerzetese és épp a megvilágosodás nyomán járja a világot, és a célja, hogy bejárja az Öt Elem Templomát, hogy megismerje mindegyik "iskola" tanainak egy részét.
Bánnám-e társakat: Egyáltalán nem, ha a társ se bánja egy szerzetes eszméit.
2. Név: Nashimaru Miuru
Új Küldetés: Bár elindult hazafelé, nem érkezett neki küldetés kezdő, így gyakorlatilag jelenleg IC még mindig hazafelé tart Konoha ostromából, bár miattam nyugodtan lehet ugrani. Miuru-n kéne egy kisebb jellem változtatás, melyet a Vér KG erőszakos felélesztése okozna, EZEN elfogadott kérvényemen alapulva. Ehhez kéne egy mesélő, aki nem bánja a jellemváltozásig a kari eléggé dúrva nyelvezetét/viselkedését.
Bánnám-e társakat: Ennek inkább IC okai vannak, de sajnos Miuru mellé nem igazán lenne jó társ egyelőre, jellemváltás után viszont lehetséges.
3. Név: Dokumizu
Befagyott: Egy Ninjuu küldi. Épp egy Chuunin mellé voltam megidézve, aki egy kisebb csapaton ütött rajt, alapjáraton nem ragaszkodok a kaland folytatásához, ha szeretné a mesélő az új küldiszálat, én nem bánom, túl sok minden nem történt,
Bánnám-e társakat: Igazából, ha a mesélő úgy szeretné, akár már meglévő partyhoz is szívesen csatlakozik, ha a mesélői NJK megidézi őt.
4. Név: Hamada Fuyu
Új Küldetés: Sajnos a régi küldetés, amit még Ame mesélt, már naaaaagyon rég volt, és azóta a karakter már rengeteg technikát tanult, amit ugye ott nem használhatna, ezen felül, már tényleg én se emlékszem mik történtek ott, mert már nem mostanság volt, de jó lenne már feléleszteni ezt a karit is.
Bánnám-e társakat: Nyugodtan jöhetnek, Fuyu társasági lény.
1. Név: Djuka Ryusuke
Befagyott: Éppen a Szél Templomát hagytam el és folytatja az újtát. A karakter a Föld Templomának szerzetese és épp a megvilágosodás nyomán járja a világot, és a célja, hogy bejárja az Öt Elem Templomát, hogy megismerje mindegyik "iskola" tanainak egy részét.
Bánnám-e társakat: Egyáltalán nem, ha a társ se bánja egy szerzetes eszméit.
2. Név: Nashimaru Miuru
Új Küldetés: Bár elindult hazafelé, nem érkezett neki küldetés kezdő, így gyakorlatilag jelenleg IC még mindig hazafelé tart Konoha ostromából, bár miattam nyugodtan lehet ugrani. Miuru-n kéne egy kisebb jellem változtatás, melyet a Vér KG erőszakos felélesztése okozna, EZEN elfogadott kérvényemen alapulva. Ehhez kéne egy mesélő, aki nem bánja a jellemváltozásig a kari eléggé dúrva nyelvezetét/viselkedését.
Bánnám-e társakat: Ennek inkább IC okai vannak, de sajnos Miuru mellé nem igazán lenne jó társ egyelőre, jellemváltás után viszont lehetséges.
3. Név: Dokumizu
Befagyott: Egy Ninjuu küldi. Épp egy Chuunin mellé voltam megidézve, aki egy kisebb csapaton ütött rajt, alapjáraton nem ragaszkodok a kaland folytatásához, ha szeretné a mesélő az új küldiszálat, én nem bánom, túl sok minden nem történt,
Bánnám-e társakat: Igazából, ha a mesélő úgy szeretné, akár már meglévő partyhoz is szívesen csatlakozik, ha a mesélői NJK megidézi őt.
4. Név: Hamada Fuyu
Új Küldetés: Sajnos a régi küldetés, amit még Ame mesélt, már naaaaagyon rég volt, és azóta a karakter már rengeteg technikát tanult, amit ugye ott nem használhatna, ezen felül, már tényleg én se emlékszem mik történtek ott, mert már nem mostanság volt, de jó lenne már feléleszteni ezt a karit is.
Bánnám-e társakat: Nyugodtan jöhetnek, Fuyu társasági lény.
Djuka Ryusuke- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 820
Elosztható Taijutsu Pontok : 9
Állóképesség : 300 (B)
Erő : 520 (A)
Gyorsaság : 200 (C)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 500 (A)
Adatlap
Rang: Vándor / Szerzetes
Chakraszint: 436
Hali! Félbeszakadt mesélések miatt végülis én is úgy döntöttem, hogy irok, mert hátha.
Karakter neve: Akira
Befagyott küldetés: Akira sétálgatott Getsuban, mikor észrevette, hogy néhány srác egy másikat baszogat. Beleszólt, majd egy kisebb harc alakult ki egy sikátorban, ahol aztán elájult Akira. Jelenleg egy kivüleső raktárban lóg felkötve, kezénél fogva, lábán egy kő. Jelenleg ott vagyunk, hogy az abuzáló srácok adtak a piszkált srácnak egy kunait, hogy öljön meg, mert akkor abbahagyják a bántását és beléphet a bandájukba.
Új küldetés: Ha lehet inkább új küldetést kezdenék, mert fogalmam sincs, hogy Sai mit tervezett. Jelenleg keresem Akira útját, valami civil foglalkozást, leginkább egy küzdősport dojot szeretnék nyitni.
Társak: Nem gond, de sok sikert hozzá
Karakter neve: Yamato
Új küldetés: Jelenleg tért vissza a homok faluba és már hivatalosan is újra Sunagakurei ninja. Neki is keresem az útját, igy leginkább a mesélőre biznám az életemet.
Karakter neve: Akira
Befagyott küldetés: Akira sétálgatott Getsuban, mikor észrevette, hogy néhány srác egy másikat baszogat. Beleszólt, majd egy kisebb harc alakult ki egy sikátorban, ahol aztán elájult Akira. Jelenleg egy kivüleső raktárban lóg felkötve, kezénél fogva, lábán egy kő. Jelenleg ott vagyunk, hogy az abuzáló srácok adtak a piszkált srácnak egy kunait, hogy öljön meg, mert akkor abbahagyják a bántását és beléphet a bandájukba.
Új küldetés: Ha lehet inkább új küldetést kezdenék, mert fogalmam sincs, hogy Sai mit tervezett. Jelenleg keresem Akira útját, valami civil foglalkozást, leginkább egy küzdősport dojot szeretnék nyitni.
Társak: Nem gond, de sok sikert hozzá
Karakter neve: Yamato
Új küldetés: Jelenleg tért vissza a homok faluba és már hivatalosan is újra Sunagakurei ninja. Neki is keresem az útját, igy leginkább a mesélőre biznám az életemet.
Akira- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)
Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 0 (1055)
Akira és Yamato!
Kaptatok egy PMet, kérlek az abban leírtak szerint cselekedjetek, hogy minél hamarabb megkezdhessük a közös munkát.
U.i.:Hametsu Kazuya Obitotól (Kisame) átvettem a mesélésed, te is kaptál PMet.
~G~
Kaptatok egy PMet, kérlek az abban leírtak szerint cselekedjetek, hogy minél hamarabb megkezdhessük a közös munkát.
U.i.:Hametsu Kazuya Obitotól (Kisame) átvettem a mesélésed, te is kaptál PMet.
~G~
Akira - Egy mester útja...
Shirotayo Hisana - A cél!
Akira - Egy mester útja...
Shirotayo Hisana - A cél!
Kedves Saki! Kedves Rysuke!
Írtam nektek pmet. Ha nem aktuális már, akkor kérlek ezt is jelezzétek, hogy ne várjak indokolatlanul.
Köszönettel,
Kushina
Írtam nektek pmet. Ha nem aktuális már, akkor kérlek ezt is jelezzétek, hogy ne várjak indokolatlanul.
Köszönettel,
Kushina
Uzumaki Kushina- Adminisztrátor
- Elosztható Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi
Adatlap
Rang: Háziasszony
Chakraszint: Ostor ez a nő!
Karakter neve: Ginoo Yukizaki
Befagyott küldetés: A Zafír Sárkány Éjszakája: A kaland során még háború van és az előző Hokage él. Ginoo-t egy ANBU-NE tiszt ébresztette Ginto-san. Elmondta, hogy egy genincsapatot kap akikkel a gőz országa melletti szigeten egy professzor ásatását kell segítenie. A vezetést ő kapta meg azzal a kikötéssel, hogy vigyáznia kell a rábízottakra. Találkozott velük.(Aki, Hiroto, Hibiki). Felkészülés után erőltetett menetben elindultak a megbeszélt helyre. Gond nélkül elérték a tengerpartot ahol találkoztak a professzorral és a testőrével. A professzor lányával és annak testőrével is, aki egy tinta nindzsa. Meg egy fűfalusi shinobibal. Odaúton hajóra szálltak amin feltűnhetett nekik egy gyilkosság még az előtt, hogy a hajó a szó szoros értelmében ketté szakadt volna valami ismeretlen jutsu hatására.(Shiren volt az a kis huncut.) A professzor testőre Makoto-san idézett egy bálnát és abban juttatta őket biztonságban az adott szigetre. Ők tudták, hogy a hajó szétszakadása előtt valaki beépült a legénységbe. A szigetre érve próbáltak nyitott szemmel járni, de semmi gyanúsat nem találtak. Az egész csapat fűfalusistól, prof testőröstől, prof lányostól meg annak testőröstől, kiegészítve néhány munkással meg nem chakrahasználó harcossal, a szigeten található vulkán kürtőjébe lement ahol a feltárás megkezdődött. Egy ősi épület kapujánál találták magukat. Chakrát is vezettek bele majd végül megnyomtak egy gombot és egy csapóajtón leesve, szétválva hármas csoportokban mindenki egy-egy barlangban találta magát ahol a csapattal azonos számú csontváz támadt ránk. Miután a csapatok győztek kinyílt egy folyosó amin végigmenve egy központi teremben újra összeálltunk. Kivéve, azt a csapatot akik munkásokból és nem chakrahasználó harcosokból álltak. Pihentünk, továbbmentünk egy gyönyörű falrajzot találtunk. A proff szerint a chakra eredetét ábrázolta. Lefestette a lányával, a mi tinta nindzsánk is lefestette, mentünk tovább egy nagyobb barlangkürtőbe. Ott egy egész ősi templom várt minket. Egy kötélhídon kellett átmennünk egy szakadék felett, hogy bejussunk. Félve , de bejutottunk és egy raktárat találtunk. Kincsekkel, valami sárkányos teáskancsóval, egy furcsa szem festményével a falon és csontvázakkal. A fűfalusi titkos feladata az volt, hogy valami tárgyat szerezzen meg és az ott volt az egyik csontváz nyakában. A tárgy a szabályosan megigézte és el is vette mire mindenhonnan túlvilági sikolyok szólaltak meg. A testőr igyekezett siettetni az indulást. A falból kijött egy szellemszerű lény.(Otsutsuki Kaguya) Mind lebénulva néztük ahogy megölt egy munkást. Mi szaladtunk kifelé. Az egész barlang elkezdett ránk omlani. Menekültünk ki. Időnként veszekedve, időnként összedolgozva. Nyílt egy folyosó arra mentünk. Amint a folyosó előttünk beomlott volna Makoto-san ismét megmentett mindenkit. Feltartotta a sziklákat míg mi kiszaladtunk és egy tóban találtuk magunkat. Visszatértünk a táborunkba. Ott gyilkosságok történtek. A csapat megpihent mikor egy sikoly törte meg az éjszakát. Mikor utánajártunk a professzort találtuk meg egy katonát akik zafírrá változtak. A proff kincsesládája meg a sárkányos teáskanna eltűnt. Nagyjából ennyi. Ha a csapatot még érdekli én szívesen végigvinném a kalandot. De jó lenne, azt is tudni mi lesz a karimmal vezetőségváltás után. ANBU-NE tanoncként gondolom hatással van rám.
Társak: Fukashigi Hibiki, Kaibutsu Hiroto, Kenshiro Yori, Takeyanagi Tomoko
Befagyott küldetés: A Zafír Sárkány Éjszakája: A kaland során még háború van és az előző Hokage él. Ginoo-t egy ANBU-NE tiszt ébresztette Ginto-san. Elmondta, hogy egy genincsapatot kap akikkel a gőz országa melletti szigeten egy professzor ásatását kell segítenie. A vezetést ő kapta meg azzal a kikötéssel, hogy vigyáznia kell a rábízottakra. Találkozott velük.(Aki, Hiroto, Hibiki). Felkészülés után erőltetett menetben elindultak a megbeszélt helyre. Gond nélkül elérték a tengerpartot ahol találkoztak a professzorral és a testőrével. A professzor lányával és annak testőrével is, aki egy tinta nindzsa. Meg egy fűfalusi shinobibal. Odaúton hajóra szálltak amin feltűnhetett nekik egy gyilkosság még az előtt, hogy a hajó a szó szoros értelmében ketté szakadt volna valami ismeretlen jutsu hatására.(Shiren volt az a kis huncut.) A professzor testőre Makoto-san idézett egy bálnát és abban juttatta őket biztonságban az adott szigetre. Ők tudták, hogy a hajó szétszakadása előtt valaki beépült a legénységbe. A szigetre érve próbáltak nyitott szemmel járni, de semmi gyanúsat nem találtak. Az egész csapat fűfalusistól, prof testőröstől, prof lányostól meg annak testőröstől, kiegészítve néhány munkással meg nem chakrahasználó harcossal, a szigeten található vulkán kürtőjébe lement ahol a feltárás megkezdődött. Egy ősi épület kapujánál találták magukat. Chakrát is vezettek bele majd végül megnyomtak egy gombot és egy csapóajtón leesve, szétválva hármas csoportokban mindenki egy-egy barlangban találta magát ahol a csapattal azonos számú csontváz támadt ránk. Miután a csapatok győztek kinyílt egy folyosó amin végigmenve egy központi teremben újra összeálltunk. Kivéve, azt a csapatot akik munkásokból és nem chakrahasználó harcosokból álltak. Pihentünk, továbbmentünk egy gyönyörű falrajzot találtunk. A proff szerint a chakra eredetét ábrázolta. Lefestette a lányával, a mi tinta nindzsánk is lefestette, mentünk tovább egy nagyobb barlangkürtőbe. Ott egy egész ősi templom várt minket. Egy kötélhídon kellett átmennünk egy szakadék felett, hogy bejussunk. Félve , de bejutottunk és egy raktárat találtunk. Kincsekkel, valami sárkányos teáskancsóval, egy furcsa szem festményével a falon és csontvázakkal. A fűfalusi titkos feladata az volt, hogy valami tárgyat szerezzen meg és az ott volt az egyik csontváz nyakában. A tárgy a szabályosan megigézte és el is vette mire mindenhonnan túlvilági sikolyok szólaltak meg. A testőr igyekezett siettetni az indulást. A falból kijött egy szellemszerű lény.(Otsutsuki Kaguya) Mind lebénulva néztük ahogy megölt egy munkást. Mi szaladtunk kifelé. Az egész barlang elkezdett ránk omlani. Menekültünk ki. Időnként veszekedve, időnként összedolgozva. Nyílt egy folyosó arra mentünk. Amint a folyosó előttünk beomlott volna Makoto-san ismét megmentett mindenkit. Feltartotta a sziklákat míg mi kiszaladtunk és egy tóban találtuk magunkat. Visszatértünk a táborunkba. Ott gyilkosságok történtek. A csapat megpihent mikor egy sikoly törte meg az éjszakát. Mikor utánajártunk a professzort találtuk meg egy katonát akik zafírrá változtak. A proff kincsesládája meg a sárkányos teáskanna eltűnt. Nagyjából ennyi. Ha a csapatot még érdekli én szívesen végigvinném a kalandot. De jó lenne, azt is tudni mi lesz a karimmal vezetőségváltás után. ANBU-NE tanoncként gondolom hatással van rám.
Társak: Fukashigi Hibiki, Kaibutsu Hiroto, Kenshiro Yori, Takeyanagi Tomoko
Ginoo Yukizaki- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 702
Elosztható Taijutsu Pontok : 5
Állóképesség : 176 (C)
Erő : 117 (D)
Gyorsaság : 390 (B)
Ügyesség/Reflex : 405 (B)
Pusztakezes Harc : 114 (D)
Adatlap
Rang: Chuunin (Bábhasználó) / ANBU-tag
Chakraszint: 617
Kedves Ginoo!
Köszönjük, hogy jeleztél. Beszéltem Ebisuval és tolmácsolnám a jelen posztommal valamennyi játékos részére, akik a Zafíron jelen vannak, hogy a kaland hamarosan folytatódik. Addig még egy kis türelmeteket kérjük.
Üdvözlettel,
Kushina
Köszönjük, hogy jeleztél. Beszéltem Ebisuval és tolmácsolnám a jelen posztommal valamennyi játékos részére, akik a Zafíron jelen vannak, hogy a kaland hamarosan folytatódik. Addig még egy kis türelmeteket kérjük.
Üdvözlettel,
Kushina
Adatlap
Üdv!
Miuru és Dokumizu: majd írj rám, ha időd engedi.
Miuru és Dokumizu: majd írj rám, ha időd engedi.
Adatlap
11 / 14 oldal • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Csapat/Játékos/Mesélő Kereső
» Játékos Mesélő Felvétel
» Játékos-Mesélő Felvétel 2015!
» Kiképzőterepek
» A Hokage rezidenciája
» Játékos Mesélő Felvétel
» Játékos-Mesélő Felvétel 2015!
» Kiképzőterepek
» A Hokage rezidenciája
11 / 14 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.