Katsumi rezidencia
2 posters
1 / 1 oldal
Katsumi rezidencia
//Előzmény, kezdőposzt- Tobirama//
A lakásomat ért támadást az elmúlt napokban kijavították, szerencsére a falu költségére, így nekem egy fillérembe nem került. A lányokat ideiglenes szállásra, pontosabban a kórházban szállásoltam el, hogy újabb támadás esetén ők ne válljanak célponttá. Eisukét sokáig kellett győzködnöm, hogy a lányoknak sokkal nagyobb szüksége van a védelemre, mint nekem, így végül sikerült rávennem, hogy mégis a kórházban legyen a lányokat védve. Én megpróbálok kialakítani valami védelmi rendszert a ház körül, bár elég kezdetleges és esetlen volt, hiszen nem igazán tudtam, hogy merről és hogyan támadnának, ha újra jönnek, valamint az ablakokat bedeszkáztam.
//Bocsi a gyenge és rövid posztért
Választott technikák:
Hien: godai no iki// Természet útja
Raiton: Sichuu shibari// Villám elem: Négy oszlopos kötés//
A lakásomat ért támadást az elmúlt napokban kijavították, szerencsére a falu költségére, így nekem egy fillérembe nem került. A lányokat ideiglenes szállásra, pontosabban a kórházban szállásoltam el, hogy újabb támadás esetén ők ne válljanak célponttá. Eisukét sokáig kellett győzködnöm, hogy a lányoknak sokkal nagyobb szüksége van a védelemre, mint nekem, így végül sikerült rávennem, hogy mégis a kórházban legyen a lányokat védve. Én megpróbálok kialakítani valami védelmi rendszert a ház körül, bár elég kezdetleges és esetlen volt, hiszen nem igazán tudtam, hogy merről és hogyan támadnának, ha újra jönnek, valamint az ablakokat bedeszkáztam.
//Bocsi a gyenge és rövid posztért
Választott technikák:
Hien: godai no iki// Természet útja
Raiton: Sichuu shibari// Villám elem: Négy oszlopos kötés//
Katsumi Kawachi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1271
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 571 (A)
Specializálódás : Kenjutsu
Adatlap
Szint: S
Rang: Oinin
Chakraszint: 1132
Re: Katsumi rezidencia
Napok teltek el azóta, hogy a tisztáson találkoztatok.
Azóta nem hallottál egyikőjükről sem, s a nyomukat sem lelted. Az ANBU eltűnni látszott, s ez egyre csak aggasztott téged. Szinte már-már naponta látogattad meg a kórházat, hogy biztonságban tudd őket. Újra és újra nyugtáztad, hogy jól vannak, de téged nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy valami itt nincs rendben. Egészen addig, amíg egy üzenetet nem kaptál... Egy sas hozta el neked, egy apró tekercsen volt rögzítve a lábára, a tekercs pedig köddé vállt, miután elolvastad.
"Az ANBU-osztag tagjai-t lemészárolták a Rokudaime Mizukage, Terumi Mei parancsára. Feltehetően a Bishamon szervezet áll a dolgok hátterében és jelenleg is befolyásuk alatt tartják a Mizukagét, így minden a faluban fellelhető kirigakurei ninját a Mizukage-palota főterére rendeltek! Ez a Shodaime Mizukage, Izanami Byakuren parancsa!"
Nem vagy törzsgyökeres Kirigakurei, de még így is hallottál a Shodaime Mizukagéról, Izanami Byakurenről, ki megalapított a Rejtett Köd falvát. Az csak a te gondolataidtól és meglátásaidtól függ, hogy mennyire hiszed el mindazt, amit a hivatalos pecséttel ellátott üzenetben olvastál, de jobb híján muszáj volt részt venned az eseményen, így hát összeszedted a holmidat és felkészültél mindenre.
[...]
"Ezrek tömörültek a Mizukage-palota előtti főtérre, de még ez sem volt elég a falusiak számára.
Bár csak a Ninjákat rendelték ide, a mozogni képes lakosok is mind a tömegbe gyűltek. Látták a házak tetején álló Oinin-eket és a köpenyes-csuklyás alakokat, akik a Mizukage-palota tetején álltak, közrefogva a feltűnő, ugyancsak köpenyt és csuklyát viselő férfit, ki beszédét intézte a falu népe felé."
Te is a tetőn álltál, onnan néztél le a tömegre. Ahogyan körbekémleltél, láthattad a tetőkön elhelyezkedő maszkos alakokat, kikben felismertél kettőt azok közül, akik a tisztáson is jelen voltak. Amikor feléjük pillantottál, ők óvatosan, alig észrevehetően bólintottak feléd. Ekkor szólalt fel a csuklyás alak!
A tömegen némaság lett úrrá, majd szépen lassan zúgolódni kezdtek. Ellentétes eszmék, érzékes, vélemények keveredtek."
Melletted olyan maszkos alakok álltak, akik ugyan az ANBU és Oinin egységek tagjainak tűntek, mégsem voltak a tisztáson. Az egyik vészesen közel lépve melléd suttogott.
- Jól gondold meg, hogy ki mellé állsz! - Nem nézett rád, csak le a tömegre. Fenyegetett? Vagy talán figyelmeztetett?
"- Akik most elégedetlenkednek, azok gondolják csak el, hogy mi történt nemrég a Rejtett Köd gyermekeivel. Nézzétek a falat - mutatott a főkapu irányába - amin tucatnyi lyuk robbant két hónappal ez előtt! Lássátok az ellenséget, ki belopta magát a faluba és lemészárolta a Ninják elitjeit! Gondoljatok a becsületetekre, amit elvett tőletek a vereség! Ez mind-mind veszteség... - Szelídült meg, miközben hangja megcsuklott. - Hol volt ekkor a Rokudaime Mizukage? - Tette fel kérdését, mire némaság volt a felelet. - ... És most? - Nézett körbe, tekintetét keze kísérte. - Most hol van? - A tömeg széléről kiáltások hangjai törték át a csendet.- Éljen a Shodaime-sama!!!
- Éljen a Mizukage!! - S ezt még tucatnyi másik követte, éltető kiáltások keveredtek mindenfelé, mik között felzúgtak egyéb mondatok is.
- Halál a Rokudaiméra!!
- Le a vezetőséggel!
- Régit az Új helyébe! - S a kiáltásokat hasonló suttogás követte..."
A melletted álló ninja kézpecsétekbe kezdett. Úgy, ahogyan mások is. Két társadat néztek, azok közül a ninják közül, akik a tisztáson is voltak.
- Csatlakozz, ha velünk vagy. - Jelentette ki a férfi, várva, hogy Kawachi is ködöt gerjesszen. Ha átnézel a túloldalra, láthatod, hogy az egyik tisztáson is ott lévő társad szintén kézpecsétekbe kezd, míg a másik csak egy helyben áll.
"Gyenge, de érzékelhető köd szállt alá, mit a legtehetségesebb ninják vettek csak észre. Nem törődtek vele, lévén az ő technikájuk velejárója volt: a manipulatív chakrával telt köd átjárta az egész falu szívét, s szépen lassan elterjedt mindenfelé."
Ekkor a köd felett, a Mizukage-palota egyik ereszén egy vágtázó Oinin tűnt fel. Képességeidnek hála gyorsan fel tudtad mérni a helyzetet, ő bizony a vezetőtök volt, ki pár nappal ez előtt igyekezett összefogni a csapatot. Most úgy tűnik, olyan közel került a puccsot végrehajtani igyekvő férfihoz, amennyire csak tudott, s kivont karddal, egy kezes pecséteket formálva igyekszik megtámadni a magát Izanami Byakurennek nevezett állítólag Shodaime Hokagét.
A tetőn lévő Oininok és ANBU-k mind fegyvert rántottak, ahogyan a túloldalt lévő társaid is. A kérdés csak az, hogy őket milyen szándék vezérel? Na és téged? Segítesz az ANBU vezetőjének megölni az imposztort, vagy a mostani puccsisták mellé állva, ahogyan azt tőled elvárják, megölöd egykori vezetődet? A döntés csak rajtad áll!
// Voltaképpen amint látszik, a falu két pártra szakadt, vagyis sokkal inkább a falu a mostani Mizukage ellen fordult és azt akarják, hogy átvegye a helyét a magát Shodaimének mondott férfi. Az, hogy valóban ő e a Shodaime, vagy sem, azt nem lehet tudni, de nagyon meggyőző, így akár még igaz is lehet. Akárhogy is, a jelenlegi helyzet az, hogy az ANBU maradéka akik még hűek a Rokudaime Mizukagéhoz most megpróbálják megölni a puccsisták vezetőjét. A kérdés csak az, hogy te melyik oldalt választod, mert ha olvasol a sorok között, láthatod, hogy itt nem akarnak feltétlenül megölni senkit, hanem maguk mellé akarják állítani az embereket. Így a döntés, hogy melyik oldalra állsz, csak a te kezedben van, ahogyan a döntéseid következményét is neked kell kiállni!
Mizukage palota, ide kérem a kövi posztot! //
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.