-= Kérdések =-
+57
Sakurai Benjiro
Gamabunta
Hyuuga Junpei
Tensei Zento
Ageha, Yukiko
Kamizuru Misaki
Minovara Hitoshi
Nara Akane
Hirota Yukionna
Jou Issei
Katsumi Kawachi
Nosaru Kyoya
Shiren
Katana
Fukashigi Hibiki
Hyuuga Shakaku
Ayanokoji Takashi
Ebisu
Ishihara Aki
Shirosagi Akina
Yume
Kureiji Hanaro
Jiraiya
Osumi Hiroto
Misage
Misaki Kiyoko
Kaibutsu Hiroto
Obake Kaito
Rii Himeko
Dokumizu
Takahiro Sasaki
Akihiro Jaken
Shibo
Sai
Yamanaka Inako
Yuriko
Hamacho Yoshitaro
Shikoku Naoki
Koreko Rui
Ten
Togashi Kaito
Terumi Mei
Akira
Kushieda Unazaki Tessa
Naito Kenji
Lanmao
Shiranai Motam
Uchiha Kagami
Yamato
Monokūro Gouken
Takeyanagi Tomoko
Kihara Nana
Shiro
Datara
Uchiha Madara
Hazukage Kurono
Senju Tobirama
61 posters
8 / 12 oldal
8 / 12 oldal • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: -= Kérdések =-
Kedves Naka!
Utánanéztem az Infuuinnak, valóban járhatna, ha nem lennél maxon, mivel benne van az infuuin leírásában, hogy maximum 300% lehet. Szóval nem lennél alapjáraton elutasítva, de mivel tele vagy, így nem tudunk már semmit pluszban jóváírni. ^^'
Kedves Misage!
3. Raikou Kenka: az angol wiki leírása szerint ruhára vagy tekercsre lehet vele pecsételni.
4. Ezt átpasszolom a fiúknak ^^'
Kedves Takashi!
Köszönjük a hibajelzést, javítottam is a leírást, s akkor a "kicsomagolt" verzió :
A jutsu gyors és erős ütés- és rúgáskombinációk sorozata, amellyel az ellenfelet a levegőbe repítjük, majd valamilyne segédeszközzel (drót, lánc, stb) magunkhoz kötözve fejjel lefelé a földbe csapódunk vele, komoly károkat okozva. Ez a mozdulatsor az alapja a különböző lótusztechnikáknak.
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?
Kedves Sai!
Egyfelől nagyon szépen köszönöm a gyors választ, másfelől viszont valamelyest az értetlenkedésemet szeretném kifejezni annak tartalmával összefüggésben.
A karakter Infuuin-töltöttsége nem éri el a meghatározott maximumot. A miniadatlap tanúsága alapján is az Infuuin-töltöttség 280%-on van. Tekintettel arra, hogy a megengedett, illetve a korlátozott maximum 300%, így még van egy 20%-os érték, amin belül járhat Infuuin-töltöttség vagy Élményjutalomként, vagy játéktéri kaland jutalmaként, vagy pedig év végi zárás jutalmaként.
Természetesen én ezen értékhatár vonatkozásában jegyeztem fel az igényemet az év végi jutalomért történő jelentkezésemben, egyidejűleg tudatában voltam annak is, hogy legjobb esetben is maximum 20%-ot kaphat a karakterem.
A fentiekre való tekintettel álláspontom szerint a karakter nincs tele. ^^'
Amennyiben további egyeztetésre lenne szükség a témában, úgy folytathatjuk PM-ben, hogy ne a Kérdések rovatot spameljük.
Köszönettel,
Naka
Hyuuga Shakaku- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2575
Elosztható Taijutsu Pontok : 328
Állóképesség : 805 (S)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 840 (S)
Ügyesség/Reflex : 805 (S)
Pusztakezes Harc : 805 (S)
Adatlap
Szint: S+
Rang: ANBU Darinin
Chakraszint: 2786
Jó, teljesen jogos, mivel a 280 mögött nem volt ott a százalékjel, én csak a 300-at néztem (bár nem tudtam értelmezni a 280-at, de gondoltam, biztos én vagyok a gyök x"D de így tényleg én vagyok a gyök, és így már értem ^^") Sumimasen
Módosítás: a karakter jogosan visszatöltve maximum infuuin szintre.
A hozzászólást Sai összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 26 2021, 20:25-kor.
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Sai, azért mert fordítva van. Jelenleg ugye úgy értelmezed, hogy 300 a 280-ból
És hogy ne legyen nagyon off...
Az én kérdésemet is meg tudod esetleg válaszolni, vagy még várnom kell?
Itt most csak röviden írom le: Hitoshival tettem fel a kérdést. Van két karim akik lényegében halottak. Az ő saját technikáikat "átadhatom" másik saját karakteremnek, vagy írjam le újra a technikákat az ötletelőbe(kicsit átszerkesztve) és úgy kérjem azokat?
Előre is köszönöm a választ
És hogy ne legyen nagyon off...
Az én kérdésemet is meg tudod esetleg válaszolni, vagy még várnom kell?
Itt most csak röviden írom le: Hitoshival tettem fel a kérdést. Van két karim akik lényegében halottak. Az ő saját technikáikat "átadhatom" másik saját karakteremnek, vagy írjam le újra a technikákat az ötletelőbe(kicsit átszerkesztve) és úgy kérjem azokat?
Kamizuru Misaki- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 175
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 130 (D)
Erő : 130 (D)
Gyorsaság : 160 (C)
Ügyesség/Reflex : 130 (D)
Pusztakezes Harc : 125 (D)
Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 175
Misaki:
Jelenlegi állás szerint a halott karakterek saját technikái nem átruházhatók a többi karakterre. Mindazonáltal amennyiben tényleg a karakterek stílusát bővítenék és elengedhetetlennek érzed meglétüket, akkor javaslom, hogy hasonló hatású új saját technikák alkotására add a fejed. További járható út, ha esetleg volt olyan JK (!) aki megtanulta a karakter(ek)től, akkor az a JK képes lehet átadni a tudást játéktér vagy élmény formájában.
Misage: Csak az áttörés nehézségére vonatkozik illetve amíg "egyben van" az adott dolog. Pl egy két oldalú szárnyas ajtóra rárakva csak addig marad aktív, míg azt ki nem nyitják valahogy. (belülről ugye attól még nyitható marad, ha kívülről akarjuk erősíteni) Magyarán ruhán alkalmazható, viszont kis szakadás, vagy bármi és nem lesz további hatása. Jobban ajánlott akkor már egy láncinget és/vagy könnyű vértezet fajtát vásárolni. Konstans és nagyjából ugyanaz a védelem. + a hatásoktól nem véd, csak magát az anyagot, amit ráraktál. Ha tehát egy lándzsával megszúrnak, akkor lehet, hogy nem szúrnak le, de azért fáj. Kb mint golyóálló mellénnyel golyót kapni. Tehát fontos megjegyezni, hogy nem téged véd, hanem az anyagot amire ráraktad.
Továbbá. a villámló penge készítést általában igen, valamiféle szövetre, tekercsre szokták rakni, de volt már rá példa az oldalon, hogy bőrre rakták, vagy akár tetováláshoz hasonlóan felfestették magukra és úgy használták. Kis körbejárással esetleg egy plusz technika kreálásával gond nélkül lehetséges.
Jelenlegi állás szerint a halott karakterek saját technikái nem átruházhatók a többi karakterre. Mindazonáltal amennyiben tényleg a karakterek stílusát bővítenék és elengedhetetlennek érzed meglétüket, akkor javaslom, hogy hasonló hatású új saját technikák alkotására add a fejed. További járható út, ha esetleg volt olyan JK (!) aki megtanulta a karakter(ek)től, akkor az a JK képes lehet átadni a tudást játéktér vagy élmény formájában.
Misage: Csak az áttörés nehézségére vonatkozik illetve amíg "egyben van" az adott dolog. Pl egy két oldalú szárnyas ajtóra rárakva csak addig marad aktív, míg azt ki nem nyitják valahogy. (belülről ugye attól még nyitható marad, ha kívülről akarjuk erősíteni) Magyarán ruhán alkalmazható, viszont kis szakadás, vagy bármi és nem lesz további hatása. Jobban ajánlott akkor már egy láncinget és/vagy könnyű vértezet fajtát vásárolni. Konstans és nagyjából ugyanaz a védelem. + a hatásoktól nem véd, csak magát az anyagot, amit ráraktál. Ha tehát egy lándzsával megszúrnak, akkor lehet, hogy nem szúrnak le, de azért fáj. Kb mint golyóálló mellénnyel golyót kapni. Tehát fontos megjegyezni, hogy nem téged véd, hanem az anyagot amire ráraktad.
Továbbá. a villámló penge készítést általában igen, valamiféle szövetre, tekercsre szokták rakni, de volt már rá példa az oldalon, hogy bőrre rakták, vagy akár tetováláshoz hasonlóan felfestették magukra és úgy használták. Kis körbejárással esetleg egy plusz technika kreálásával gond nélkül lehetséges.
Rang: Hokake
Chakraszint: Halálütés
Előre is elnézést kérek ha ostobaságot kérdezek.
Az szeretném megtudni, hogy a staff tagjai (mindegy admin vagy mesélő) képesek két hozzászólás közé beszúrni a sajátjukat vagy esetleg egy játékos hozzáoszlását ki tudják cserélni a sajáttyukkal?
Választ előre is köszönnöm.
Az szeretném megtudni, hogy a staff tagjai (mindegy admin vagy mesélő) képesek két hozzászólás közé beszúrni a sajátjukat vagy esetleg egy játékos hozzáoszlását ki tudják cserélni a sajáttyukkal?
Választ előre is köszönnöm.
Katana- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 593
Elosztható Taijutsu Pontok : 91
Állóképesség : 300 (B)
Erő : 150 (C)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 193 (C)
Pusztakezes Harc : 150 (C)
Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 591
Katana, a kérdésedre válaszolva: legjobb tudomásom szerint mások hozzászólása közé nem tudja odabiggyeszteni a sajátját, viszont bárki posztját tudják editelni. Ettől függetlenül az eredeti szerző neve lesz feltüntetve. Tehát, ha te írtál egy posztot, és egy admin/moderátor (aki ilyen jogokkal rendelkezik) meg akarja azt változtatni, hozzáadni valami pluszt a posztod aljára, akkor megteheti, de ettől függetlenül az még a te posztod lesz. Esetleg még törölni tudnak posztokat, de két hozzászólás közé nem tudnak írni egyet.
Misaki Kiyoko- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 907
Elosztható Taijutsu Pontok : 65
Állóképesség : 257 (C)
Erő : 200 (C)
Gyorsaság : 400 (B)
Ügyesség/Reflex : 400 (B)
Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 870
Köszönöm a választ. Minden jót.
Katana- Játékos
Adatlap
Sziasztok!
Szeretnék indítani egy karaktert a fórumon, ebben kérném ki a segítségeteket, véleményeteket. A karakterem alap koncepcióját 2 személy testesítené meg. Lenne egy fő karakter, illetve egy njk, akiket csak együttesen tudnék használni ugyanis közös chakrarendszeren osztoznak (amolyan sziámi ikerszerűség, csak itt nem test fonódik egybe hanem maga a chakra). Közösen kellene fejlesztenem őket, tanítanom, nevelnem, mert egyik a másik nélkül csak átlagember lenne, nem ninja.
A közös chakrahálózatot valahogy úgy képzeltem el, hogy egy bizonyos távolságon belül a chakrahálózatuk összekapcsolódna és csak ketten együtt tudnának létrehozni jutsukat, mert ha eltávolodnak egymástól, akkor nem lenne meg a feltétele a chakra használatának. Ez a chakrakötelék eleinte szerintem közvetlen fizikai kapcsolat, érintés útján jöhetne létre, míg a későbbiekben, edzések révén, már bizonyos távolságon belül is.
Mi a véleményetek erről? Teljesen bullshit, felejtsem el a 2 karakter koncepciót, vagy megoldható?
Előre is köszönöm a válaszotokat
Szeretnék indítani egy karaktert a fórumon, ebben kérném ki a segítségeteket, véleményeteket. A karakterem alap koncepcióját 2 személy testesítené meg. Lenne egy fő karakter, illetve egy njk, akiket csak együttesen tudnék használni ugyanis közös chakrarendszeren osztoznak (amolyan sziámi ikerszerűség, csak itt nem test fonódik egybe hanem maga a chakra). Közösen kellene fejlesztenem őket, tanítanom, nevelnem, mert egyik a másik nélkül csak átlagember lenne, nem ninja.
A közös chakrahálózatot valahogy úgy képzeltem el, hogy egy bizonyos távolságon belül a chakrahálózatuk összekapcsolódna és csak ketten együtt tudnának létrehozni jutsukat, mert ha eltávolodnak egymástól, akkor nem lenne meg a feltétele a chakra használatának. Ez a chakrakötelék eleinte szerintem közvetlen fizikai kapcsolat, érintés útján jöhetne létre, míg a későbbiekben, edzések révén, már bizonyos távolságon belül is.
Mi a véleményetek erről? Teljesen bullshit, felejtsem el a 2 karakter koncepciót, vagy megoldható?
Előre is köszönöm a válaszotokat
Ageha, Yukiko- Játékos
Egy faj (jelen esetben sárkányok) hajlandó több személynek is megtanítani a Senjutsu elsajátítását?
Shibo- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 698
Elosztható Taijutsu Pontok : 5
Állóképesség : 410 (B)
Erő : 450 (B)
Gyorsaság : 330 (B)
Ügyesség/Reflex : 403 (B)
Pusztakezes Harc : 355 (B)
Adatlap
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 619
Nagy valószínűséggel igen, elvégre nézzük a békák esetét: Jiraiya, Minato és természetesen Naruto is kapott a tudásból, ráadásul engedély nélkül. Csókosok.
Ayanokoji Takashi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2333
Elosztható Taijutsu Pontok : 75
Állóképesség : 307 (B)
Erő : 800 (S)
Gyorsaság : 800(S)
Ügyesség/Reflex : 500(A)
Pusztakezes Harc : 426 (B)
Adatlap
Rang: Halottnak hitt
Chakraszint: 1080
Ageha, Yukiko
Maga a két karakter ötlete nem evetélt gondolat, szerintem, csak ilyen formában nem meg valósítható :/
Az hogy két személy osztozzon egy chakrarendszeren osztozzon az csak akkor lenne lehetséges, ha ténylegesen sziámi ikrek lennének és nem tudnának szétválni
Ez az ötlet már nekem is megfordult a fejemben és szerintem erre már van egy létező kekkei genkai a souma no kou.
Ha még nem ismered, sokban hasonlít az általad felvázolt ötlethez, több pluszt ad és nincsenek meg azok a hátrányok. Képesek egymás testébe, vagy más testébe hatolni, egymás testében sokkal gyorsabban regenerálódnak és képesek szinte kivédhetetlen taijutsu technikákat létrehozni
De mivel még nem volt erre példa az oldalon így mindenképp a tanáccsal kell megbeszélni, hogy hogyan lehet megoldani a dolgot
A két testvér - Ukon és Sakon - vérvonal képessége ez, egy igen különleges adottság. Az ikrek itt tulajdonképen egy testben élnek, de külön is tudnak válni. Egészen a molekuláris szintig képesek az egyesülésre illetve a szétválásra. Így akár képes lehet a használó molekuláris szinten megtámadni és átvenni az irányítást az áldozat teste felett. Képes akár teljesen megsemmisíteni az áldozat sejtjeit. Ez gyakorlatilag tökéletes gyilkos technika. Azonban említést kell tenni arról a hátrányról, hogy amíg nem vette át teljesen az irányítást, az áldozatot érő sérülés a támadóra is hatással van. Továbbá meg kell említeni, hogy ez a a vérvonal képesség kitűnően alkalmas lekövethetetlen és kiszámíthatatlan Taijutsu technikák kialakítására. Mint ahogy ez Ukon és Sakon esetében is fenn áll. A képesség egy átokpecséttel kombinálva igen erőd harcost eredményezhet!
Maga a két karakter ötlete nem evetélt gondolat, szerintem, csak ilyen formában nem meg valósítható :/
Az hogy két személy osztozzon egy chakrarendszeren osztozzon az csak akkor lenne lehetséges, ha ténylegesen sziámi ikrek lennének és nem tudnának szétválni
Ez az ötlet már nekem is megfordult a fejemben és szerintem erre már van egy létező kekkei genkai a souma no kou.
Ha még nem ismered, sokban hasonlít az általad felvázolt ötlethez, több pluszt ad és nincsenek meg azok a hátrányok. Képesek egymás testébe, vagy más testébe hatolni, egymás testében sokkal gyorsabban regenerálódnak és képesek szinte kivédhetetlen taijutsu technikákat létrehozni
De mivel még nem volt erre példa az oldalon így mindenképp a tanáccsal kell megbeszélni, hogy hogyan lehet megoldani a dolgot
Souma no Kou
A két testvér - Ukon és Sakon - vérvonal képessége ez, egy igen különleges adottság. Az ikrek itt tulajdonképen egy testben élnek, de külön is tudnak válni. Egészen a molekuláris szintig képesek az egyesülésre illetve a szétválásra. Így akár képes lehet a használó molekuláris szinten megtámadni és átvenni az irányítást az áldozat teste felett. Képes akár teljesen megsemmisíteni az áldozat sejtjeit. Ez gyakorlatilag tökéletes gyilkos technika. Azonban említést kell tenni arról a hátrányról, hogy amíg nem vette át teljesen az irányítást, az áldozatot érő sérülés a támadóra is hatással van. Továbbá meg kell említeni, hogy ez a a vérvonal képesség kitűnően alkalmas lekövethetetlen és kiszámíthatatlan Taijutsu technikák kialakítására. Mint ahogy ez Ukon és Sakon esetében is fenn áll. A képesség egy átokpecséttel kombinálva igen erőd harcost eredményezhet!
Kureiji Hanaro- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 350
Elosztható Taijutsu Pontok : 213
Állóképesség : 150 (C)
Erő : 100 (D)
Gyorsaság : 150 (C)
Ügyesség/Reflex : 350 (B)
Pusztakezes Harc : 100 (D)
Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 437
Sziasztok!
Egy újabb kérdéssel rukkoltam elő. Megfordult a fejemben, hogy a Démonok országában indítom majd a karakteremet. A kérdésem pedig az lenne, hogy mivel jól láthatóan van a Démonok országának saját Shinobi akadémiája, ezért lehetséges oda genint indítani? Ugyanis játékos besoroló (Elveszett ninja, vándor ninja, Konoha, Suna Stb.) tehát ahova az egyes karakterek kerülnek az elfogadott előtörténet után, nincs olyan lehetőség, hogy Onigakure (ami ugye a démonok országának rejtett falva).
Hasznos linkek: Onigakure(Démonok országa) , Onigakure Shinobi Akadémia
Egy újabb kérdéssel rukkoltam elő. Megfordult a fejemben, hogy a Démonok országában indítom majd a karakteremet. A kérdésem pedig az lenne, hogy mivel jól láthatóan van a Démonok országának saját Shinobi akadémiája, ezért lehetséges oda genint indítani? Ugyanis játékos besoroló (Elveszett ninja, vándor ninja, Konoha, Suna Stb.) tehát ahova az egyes karakterek kerülnek az elfogadott előtörténet után, nincs olyan lehetőség, hogy Onigakure (ami ugye a démonok országának rejtett falva).
Hasznos linkek: Onigakure(Démonok országa) , Onigakure Shinobi Akadémia
Ageha, Yukiko- Játékos
Ismét én válaszolok
Természetesen van lehetőséged oda karit indítani, mint bármelyik másik térképen megjelölt faluba/országba
Nagy valószínüség szerint azért nincs Onigakure megjelölve az általad említett helyen, mert a démonok országában játszó két játékos azon belül egy külön csoporthoz tartozik, az állami shinobik-hoz
Érdemes lehet felkeresni Monkuro Gouken-t, mivel Ő tisztában van az ottani helyzettel és több információval tud szolgálni
Természetesen van lehetőséged oda karit indítani, mint bármelyik másik térképen megjelölt faluba/országba
Nagy valószínüség szerint azért nincs Onigakure megjelölve az általad említett helyen, mert a démonok országában játszó két játékos azon belül egy külön csoporthoz tartozik, az állami shinobik-hoz
Érdemes lehet felkeresni Monkuro Gouken-t, mivel Ő tisztában van az ottani helyzettel és több információval tud szolgálni
Kureiji Hanaro- Játékos
Adatlap
Valóban lehet a Démonok országába is ninja karaktert indítani. A kategóriák között pedig azért nem szerepel Onigakure, mert Démonok országában kicsit másfajta rendszer van, ezért az ottani niják állami ninják. (S így legalább kiderült, hogy bár kellett volna, nem került be a megfelelő kódexbe a JK-k kezdeményezte kidolgozott rendszer, de akkor ezt is felveszem napirendi pontnak magamnak, hogy pótolva legyen )
A rendszerről alapjaiban a már emlegetett Monokuro Gouken játékos előtörténetéből is tájékozódhatsz >>katt<<, vagy megpróbálhatod vele vagy a társával, Tatsuno Sizuval felvenni a kapcsolatot. (mivel én mesélek nekik, valamennyire én is ismerem a koncepciót, amennyi eddig le lett belőle fixálva).
Ez az egy chakrahálózat dolog meg valóban roppant problémás, erről mindenképp előbb vagy Kagamival, vagy Tobiramával tárgyalj, mert ők a jutsufelelősök és a chakratudorok, ők tudnak majd segíteni abban, hogy mi megvalósítható, mi nem, s hogyan kell gondolkodni a chakráról stb.
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Rajtam a sor bár ez igazán bagatel kérdés. Van valami feltétele annak, hogy valaki senjutsu chakrához jusson? Tudom, hogy szerződésben kell állni a egy ninjuu fajjal. A leírásokban amiket néztem csak azt találtam miképp lehet elsajátítani. Előre is köszönöm mindenki türelmét és segítségét.
2. Ha nem túl tolakodó kérdés megkérdezhetem mely Bijuuk szaladgálnak szabadon? Amik még nincsenek se emberbe, se szoborba zárva, de ez nem olyan fontos.
2. Ha nem túl tolakodó kérdés megkérdezhetem mely Bijuuk szaladgálnak szabadon? Amik még nincsenek se emberbe, se szoborba zárva, de ez nem olyan fontos.
A hozzászólást Katana összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 13 2021, 16:06-kor.
Katana- Játékos
Adatlap
Olyan előfordulhat, hogy egy egyedet kitagad egy Ninjuu faj és ezután egy ember mellé szegődik társállatul akkor is, ha nem álltak szerződésben?
Fukashigi Hibiki- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 236
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 275 (C)
Erő : 200 (C)
Gyorsaság : 296 (C)
Ügyesség/Reflex : 235 (C)
Pusztakezes Harc : 230 (C)
Adatlap
Chakraszint: 356
Kedves Katana!
Senjutsu chakrához onnantól kezdve, hogy a karakter elsajátította, hogyan kell hozzájutni, használni stb., csak annyi kell, hogy mozdulatlanul koncentrálva elszívja a környezetéből a természeti energiát, s csúmnya hasonlattal élve szobanövényként előállítja a senjutsu chakrát
Bijuuk, akik el vannak pecsételve/vannak valahol fogságban: Kyuubi, Nibi, Hachibi, Rokubi, Sanbi, a többi elérhetőbb, már amennyire egy bijuu elérhetőnek számít
Kedves Hibiki!
Amennyiben megpályáznál ilyet, szerintem nem ördögtől való elképzelés, de részletesen meg kell indokolni, hogy miért fogadta az az egy egyed bizalmába a karakteredet, és nyilván ahhoz, hogy ninjuu technikákat tudj vele esetleg véghez vinni, ahhoz már külön engedély kell. De amúgy szerintem mellé szegődhet valaki mellé egyetlen ninjuu is simán - főleg mert a ninjuu karakter indítási lehetősége, illetve kijátszása szintén magában hordozza ezt a lehetőséget is.
Kedves Shibo!
Valamiért nagyon elsiklottam korábban a sárkányokra vonatkozó kérdésed felett. Alapjáraton egy ninjuu faj természetesen több shinobit is a bizalmába fogadhat, ugyanakkor a sárkányok speciális, kényes kérdéskör, ők már nem elérhetőek ninjuu fajként, csak egy-egy legendás példányuk él, 5 db egészen pontosan (az 5 elem sárkánya), akiket külön-külön lehet "megszerezni" egyetlen személynek. (de még zajlik a változtatás körülö rendezés az érintett játékosokkal, szóval a sárkányok egyelőre egy bonyolult és kényes téma ^^)
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Van még elérhető sárkány? Négy idézőről tudok.
Shibo- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 698
Elosztható Taijutsu Pontok : 5
Állóképesség : 410 (B)
Erő : 450 (B)
Gyorsaság : 330 (B)
Ügyesség/Reflex : 403 (B)
Pusztakezes Harc : 355 (B)
Adatlap
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 619
Úgy van, hogy egyelőre csak azoknak elérhető, akik anno rendelkeztek a sárkányok idézésével, s eddig egy ember szerezte meg fixen az egyik sárkányt, s mivel problémásak, nem nagyon volt velük konkrét "irányelv", de lesz most megbezsélésünk, felvetem a kérdést, hogy mi legyen ilyen téren velük (mert leginkább az volt a cél, hogy ki legyenek vezetve az oldalról). Szóval ebben a kérdésben kis türelmet kérnék egyelőre ^^
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Köszönöm Sai a választ.
Lenne még egy kérdés bár nem az oldallal kapcsolatban, nem fontos csak érdekel.
Mikor Itachi és Kisame belógott Konohába és találkoztak Jiraiyával Itachi azt mondta, hogy többed magukkal sem tudnák legyőzni.
Viszont tudjuk Itachinak milyen spéci szemei voltak és Kisame is olyan erős volt akár egy 3 farku Jinchuuriki.
Lehetséges, hogy a Hegyi kéjenc erősebb lett volna a párosuknál. Hisz Itachi mondta erősítéssel sem bírnának vele.
Lenne még egy kérdés bár nem az oldallal kapcsolatban, nem fontos csak érdekel.
Mikor Itachi és Kisame belógott Konohába és találkoztak Jiraiyával Itachi azt mondta, hogy többed magukkal sem tudnák legyőzni.
Viszont tudjuk Itachinak milyen spéci szemei voltak és Kisame is olyan erős volt akár egy 3 farku Jinchuuriki.
Lehetséges, hogy a Hegyi kéjenc erősebb lett volna a párosuknál. Hisz Itachi mondta erősítéssel sem bírnának vele.
Katana- Játékos
Adatlap
Katana!
Érdekes a kérdés Szerintem több tényező is közrejátszott. Legfőképpen szerintem az, hogy Itachi tisztában volt vele, hogy ha lenne is esélyük nyerni akkor is csak komoly sérülések árán. Plusz Itachi szerintem tisztelte annyira Jiraiya-t, hogy ne álljon le vele harcolni
Érdekes a kérdés Szerintem több tényező is közrejátszott. Legfőképpen szerintem az, hogy Itachi tisztában volt vele, hogy ha lenne is esélyük nyerni akkor is csak komoly sérülések árán. Plusz Itachi szerintem tisztelte annyira Jiraiya-t, hogy ne álljon le vele harcolni
Kureiji Hanaro- Játékos
Adatlap
Sziasztok!
Kérdésként merült fel bennem, hogy jelenleg a Km-ek és Staff tagok miként értékelik a leterheltségük fokát, illetve az oldal jelenlegi aktivitását? A kérdésem konkrétan arra irányul, hogy a saját értékelésük és meglátásuk alapján maguk a Kmek és a Staff tagjai tekintetében felmerült-e létszámbővítéssel kapcsolatos igény vagy tervezet?
Üdv,
Naka
Kérdésként merült fel bennem, hogy jelenleg a Km-ek és Staff tagok miként értékelik a leterheltségük fokát, illetve az oldal jelenlegi aktivitását? A kérdésem konkrétan arra irányul, hogy a saját értékelésük és meglátásuk alapján maguk a Kmek és a Staff tagjai tekintetében felmerült-e létszámbővítéssel kapcsolatos igény vagy tervezet?
Üdv,
Naka
Hyuuga Shakaku- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2575
Elosztható Taijutsu Pontok : 328
Állóképesség : 805 (S)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 840 (S)
Ügyesség/Reflex : 805 (S)
Pusztakezes Harc : 805 (S)
Adatlap
Szint: S+
Rang: ANBU Darinin
Chakraszint: 2786
^ Fontos kérdés eggyel feljebb.
Az enyém az lenne, hogy a mesélőket/adminokat mennyire zavarja, ha két multi karakter tanulása hasonló? Vannak olyan jutsuk, amiket több karakteremnek is meg szeretnék tanítani és ezek között olyanok, amiket le lehet írni többféleképpen (pl. Alvó medve morgása), de vannak olyanok (főleg villám elemű jutsukra tudok gondolni), amikhez lehet más kerettörténetet és gyakorlatokat leírni, de az elsajátítási folyamathoz nem jut eszembe több ötlet ^^"
Az enyém az lenne, hogy a mesélőket/adminokat mennyire zavarja, ha két multi karakter tanulása hasonló? Vannak olyan jutsuk, amiket több karakteremnek is meg szeretnék tanítani és ezek között olyanok, amiket le lehet írni többféleképpen (pl. Alvó medve morgása), de vannak olyanok (főleg villám elemű jutsukra tudok gondolni), amikhez lehet más kerettörténetet és gyakorlatokat leírni, de az elsajátítási folyamathoz nem jut eszembe több ötlet ^^"
Osumi Hiroto- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1081
Elosztható Taijutsu Pontok : 10
Állóképesség : 600 (A)
Erő : 150 (C) - Súlyok Nélkül: 470 (B)
Gyorsaság : 150 (C) - Súlyok Nélkül: 420 (B)
Ügyesség/Reflex : 550 (A)
Pusztakezes Harc : 541 (A)
Adatlap
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 1054
Előbbi kérdésre (Naka ) egyedül nem adhatok választ, de felvetem.
Utóbbi kérdésre: Nem gond, maga az elv nem baj, ha nem más, egyszerűen csak szabd a karakteredre, hogy hogyan jön rá, mit érez stb.
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
8 / 12 oldal • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
8 / 12 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.