A Tópart mentén

+26
Kawajiri Satoshi
Terumi Mei
Komimushi Zanami
Akira
Damino Inute
Hidan
Yamato
Obake Kaito
Ransui Midori
Chen
Danzou
Ayami Remiyu
Hinata
Aokaze Shin
Kakuzu (Inaktív)
Hakusho Hurima
Okimura Akushou
Karin
Huramino Saito
Matsuko Kiyomi
May Yuriko
Kami Nora
Kuromaru
Kiba Tsurugu
Makenshi
Hoshigaki Kisame
30 posters

1 / 8 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

A Tópart mentén Empty A Tópart mentén

Témanyitás  Hoshigaki Kisame Hétf. Júl. 11 2011, 13:31

Konoha tópartja. Szokásos találkozó hely a falu lakosai számára.
Hoshigaki Kisame
Hoshigaki Kisame
Játékos

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Vissza az elejére Go down

A Tópart mentén Empty Re: A Tópart mentén

Témanyitás  Makenshi Hétf. Júl. 11 2011, 13:42

Egy ramen büfébe készülődtem, ám az órát tekintve inkább a tó part felé vettem az irányt.
- Az utóbbi hónapok eseményei lelombozóak... Natsume felől semmi hír, anyám is beteg, remélem az új társak kicsit meghozzák az életkedvemet!
A tópart felé sétálva látok néhány ismerős arcot, de sehol sem állok meg beszélgetni, nem vagyok abban az állapotban. Azt hiszem én leszek az első! A többieknek még nyoma sincs.
Makenshi
Makenshi
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Témanyitás  Kiba Tsurugu Hétf. Júl. 11 2011, 15:03

- Húh végre vége a genin vizsgának. Már alig várom hogy elkezdődjenek a komoly edzések és a küldetések a közeljövőben. Már alig várom hogy megismerjem az új társaimat. Remélem jól megleszek velük. Na de mostmár indulok a tópartra bár egy tál
ramen-re megállok mert nem akarok üresgyomorral menni a találkozóra
.

Amint közeledtem a tópart felé láttam egy fiút gondoltam ő lesz az egyik társam.
Kiba Tsurugu
Kiba Tsurugu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Makenshi Hétf. Júl. 11 2011, 16:49

Még az is lehet hogy ő lesz az új társam? Első ránézésre nem lehet nagyobb nálam. Olyan 170 körüli max 70 kiló, de elég kispórolt testalkatúnak tűnik! Remélem nem egy esetlen shinobit varnak a nyakamba...
Körülnézek a tóparton, mivel nincs ott más aki felém közeledne ezért elindulok a fiú felé. Amikor már elég közel érek:
- Üdv a nevem Makenshi Naizen, ha jól sejtem te is azért jöttél ide, hogy találkozz az új csapat társaiddal!
Makenshi
Makenshi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kiba Tsurugu Hétf. Júl. 11 2011, 20:00

Ez a fiú ránézésre elég szimpatikus de ezt még nem tudhatom előre, úgylátom egyedül van és a 3. társam sehol na de sebaj.
- Üdv, a nevem Kiba Tsurugu de szólíts nyugodtan Kiba-nak és igen. Te lennél az egyik társam?
Kiba Tsurugu
Kiba Tsurugu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kuromaru Csüt. Júl. 14 2011, 10:05

A genin-vizsga egy kicsit sem volt fárasztó, így amíg nem kapom meg az új beosztásomat, elhatároztam, hogy kimegyek a gyakorló térre és edzek. A múltban már hozzászoktattak az egyszerű életkörülményekhez, tehát többnapos gyakorló téri táborozásra készültem fel.
Három napra rá hogy bevettem magam a gyakorló terepre, Kouta sensei megjelent és utasított hogy menjek a tó partra, ahol új csapattársaim vártak rám.
Kíváncsi voltam csapattársaim képességeire, reméltem, hogy új jutsukat tanhulhatok és hasznára válhatok a csapatnak.
Kuromaru
Kuromaru
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hoshigaki Kisame Csüt. Júl. 14 2011, 11:08

Ahogy ott álltatok ketten megláttátok, hogy harmadik társatok is közeledik hozzátok. Biztosak nem lehettetek benne azonban ekkor egy hang megszólalt a hátatok mögött.
- Üdv nektek ifjak! A nevem Kouta sensei és én leszek az új mesteretek - A mester egy harmincnégy év körüli férfi volt. Sötét haja és barna szemei voltak. Kissé hosszúkás arcát a homlokán kissé ferdén megkötött fejpánttal próbálta ellensúlyozni. A nyakában egy háromszögletű kendőt hordott sálkánt és öltözéke nem állt másból mint agy fekete pólóbál, egy háromnegyedes kék nadrágból és a megszokott homokkal töltött mellényből. Miután mindannyitokat jól szemügyre vett belekezdett a mondókájába.
- Örülök hogy mindannyian időben megérkeztetek. Nem vagyok az a szigorú fajta ember de a kést nem igazán kedvelem. - Miután mindannyian bemutatkoztatok a mester ismét magához ragadta a szót.
- Azt hiszem itt az ideje hogy meséljetek egy kicsit magatokról. Hogy mit szeretnétek elérni, milyen jutsukat akartok tanulni és ha van valamilyen különleges technikátok azt szívesen meghallgatnám.
Hoshigaki Kisame
Hoshigaki Kisame
Játékos

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Kuromaru Csüt. Júl. 14 2011, 14:16

Üdv, a nevem Kuromaru. A Föld országából származom. 13 évvel ezelőtt születtem egy kis faluban Iwagakure és a Fű országának határvidékén. Szüleimre nem emlékszem, barátaim nincsenek. Két célom van, egyrészt hogy erősebb legyek, másrészt, hogy véghez vigyem az aktuális küldetéseket. Jeleskedem a shuriken hajításban, a fuuma shurikennel is jól bánok.
Kuromaru
Kuromaru
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Makenshi Csüt. Júl. 14 2011, 15:54

Végig mértem először a senseit aztán az utolsó csapat társunkat. Elszántnak tűnik a fickó és ez tetszik nekem! Remélem nem csak az önbizalma nagy!
- Az én nevem Makenshi Naizen, de hívjatok Makenshinek. Elég jól bánok a drót huzalokkal, és a kunai késekkel is pontosan dobok célba. A víz típusú technikák érdekelnek első sorban.
Közben üdvözöltem a senseit is, majd ismét a hallgatagságba burkolóztam!
Makenshi
Makenshi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kiba Tsurugu Csüt. Júl. 14 2011, 19:22

Hmm, úgylátom, hogy a társaim nem kispályások.
- Üdv, a nevem Kiba Tsurugu de elég csak a Kiba. A Tűz országában születtem 15 éve egy kis faluban Konoha-tól pár mérföldre. 2 célom van, először is, hogy elismerjenek a faluban mint shinobit másodszor, hogy elkapjak egy bizonyos személyt. Kardforgatásban elég jó vagyok, ninjutsuk terén majd a tűz elemmel szeretnék próbálkozni a közeljövőben.
Kiba Tsurugu
Kiba Tsurugu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kuromaru Pént. Júl. 15 2011, 06:35

Újdonsült társaim nem tűnnek bőbeszédűnek, ezt díjazom. Számomra azt jelenti, hogy komoly és elkötelezett shinobik, akikre lehet építeni. Származásomból következik, hogy doton stílushoz van érzékem (ez a legvalószínűbb), de majd később kiderül.
-(Amíg sensei nem ad további utasítást elfogyasztok egy kis rizsgombócot)
Kuromaru
Kuromaru
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hoshigaki Kisame Vas. Júl. 17 2011, 16:46

- Remek látom mindannyitoknak határozott elképzelése van a jövőről. Ez jó dolog. - Kezd bele a mesteretek:
- A többi meg majd kiderül. Én úgy szoktam hogy az első nap kiderítem a csapatom affinitását. Éppen ezért hoztam magammal ezeket. - Ezzel a mesteretek előhúzott három pappír lapot. Kicsi csíkok voltak de sötét volt a színük. Ha belevezetitek a chakrátokat a papír elárulja kinek milyen az affinitás. Rajta kezdjetek hozzá. - Ezzel szétosztotta a lapokat.
Hoshigaki Kisame
Hoshigaki Kisame
Játékos

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Kiba Tsurugu Vas. Júl. 17 2011, 20:31

Hmmm már olvastam ezekről a papírdarabokról, ha belevezetem a chakrámat akkor valami történik a papírral és kiderül hogy milyen elemű a chakrám.
Amint megkaptam a lapot elgondolkoztam rajta hogy mi lesz ha nem olyan elemem lesz amit szeretnék. De hát semmi okom aggódni.
- Na akkor nézzük.
Azt tudom hogy ha elég akkor tűz elemű a chakrám.
Remélem tűz elemű, égj szét kérlek.
A chakra végig ment a papíron és szétégett semmi nem maradt belőle.
- Vá szétégett, ez az tűzelemű a chakrám.

A hozzászólást Kiba Tsurugu összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 18 2011, 22:41-kor.
Kiba Tsurugu
Kiba Tsurugu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Makenshi Vas. Júl. 17 2011, 21:04

Kezembe vettem a papírt... Az előző csapatommal ilyen tesztet nem csináltunk. Kíváncsi lettem. Vajon bejön a tippem és tényleg víz az én elemem? A víz közelében mindig jobban éreztem magam, most is sokkal jobb, hogy nem a poros gyakorló téren találkozunk. Kezembe vettem a kis papírlapot és elkezdtem bele áramoltatni a chakrámat. Ismerős ez az érzés, de most már inkább érzésből jött, nem kellett oda koncentrálni úgy mint az akadémián, vagy az első küldetésemen.
Egy pillanatig nem történt semmi én meg a szememet forgattam, hogy vajon mit ronthattam el. Aztán a papír elkezdett mállani mintha egy vödör vízbe mártották volna aztán szépen lassan a kis papírmaradékok vízzé változtak, majd lecsöpögött a kézfejemről a földre. IGEN siker! Gondoltam magamban. Így talán esélyem van megtanulni az a jutsut amiről Natsume mesélt nekem, amivel az apját is csapdába ejtették. Bár ez egy igen összetett technika, azért hátha egy próbát megér!
- Sensei szeretném megkérdezni, hogy hallottál-e már a Suirou no Jutsu//Vízbörtön Jutsuról, és ha igen akkor mit gondolsz számomra ezen a szinten tanulható lenne ez a Jutsu?
Makenshi
Makenshi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kuromaru Hétf. Júl. 18 2011, 08:06

Makenshi után én következtem. Átvettem a kis papír lapot a senseitől, majd elkezdtem összpontosítani a chakrámat. Eltelt egy kis idő, de nem történt semmi. Kínos percek teltek el, míg végül azt éreztem, hogy a kicsiny papír darab apró darabokra, majd porszemekre esett szét. Nehezebben ment, mint gondoltam, de az eredmény nem lepett meg. Remélem a sensei is úgy gondolja, hogy itt az idő a doton stílus elsajátítására. Úgy gondolom, hogy Konohában kevés olyan shinobi lesz, aki nálam jobban fogja alkalmazni ezt az elemet.
A társaimnak tűz és víz elemű a chakrája van. Ezzel jól kiegészítjük egymást azt hiszem.
Kuromaru
Kuromaru
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hoshigaki Kisame Kedd Aug. 02 2011, 15:54

/Bocs a késésért nyaralni voltam/

Miután mind a hárman megtudtátok mi is a beállítottságotok roppant büszkeség fogta el mestereteket. Azt követően pedig, hogy mind a hárman kitomboltátok magatokat a mester magához ragadta a szót: - Remek hogy mind a hárman különböző beállítottságúak vagytok mert így jó csapatot fogtok alkotni. Ennek azonban megvan a hátránya is mivel nem taníthatok mind a hármótoknak jutsukat. Szerencsétlenségetekre az én elemeim pont a szél és a villám. Ami pedig a jutsu tanulást illeti arra még várnotok kell. Az elején egyszerű jutsut ajánlok a például az adott elemetek klón technikáját. Addig is azonban kezdjünk neki az edzésnek. Íme itt van egy kis talány... - Ezzel mesteretek elővett három ördöglakat szerű tárgyat.

/Nem akartam senkit előnyben részesíteni ezért a fordulat./
Hoshigaki Kisame
Hoshigaki Kisame
Játékos

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Kiba Tsurugu Csüt. Aug. 04 2011, 19:40

Hát ezt jól megkaptuk. A sensei-nek köze nincs a mi elemeinkhez. De nem csüggedek még bármi megtörténhet. Amint a sensei befejezte a mondanivalóját előhúzott három tárgyat, amiről fogalmam sem volt hogy mi lehet az. Biztos a klónokhoz van köze, de mindent én se tudhatok.
- Sensei ezek mik lennének? Még nem láttam ilyen tárgyakat, pedig sokat tanultam még a szabadidőmben is de úgy látszik ezek kimaradtak.
Kiba Tsurugu
Kiba Tsurugu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kuromaru Szomb. Aug. 06 2011, 10:46

Szemügyre vettem a sensei kezében lévő tárgyat, egy darabig gondolkodtam a feladványon, de nem mentem semmire. Remek lenne ha végre képes lennék földklónt használni, mert ez a csatákban remek elterelésként szolgálna, a szátolvadó klónok pedig lebénítanák az ellenfelet. Bízom a senseiben, hogy erőssé tesz minket.
Kuromaru
Kuromaru
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Makenshi Vas. Aug. 07 2011, 02:37

Hát ez nem úgy alakul, ahogy elterveztem. Akármit próbálok mostanában nem akar összejönni...
Kezembe veszem a kis 'ördög lakatot' majd nem pazarlom a szót megpróbálom megfejteni... kíváncsi vagyok, vajon én vagy a társaim fejtik meg előbb?
Makenshi
Makenshi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hoshigaki Kisame Szer. Aug. 10 2011, 11:23

Miután mindannyian szemügyre vettétek a tárgyakat a mesteretek magához ragadta a szót.
- Amit itt láttok azok ördöglakatok. Azonban ezek nem a logikátok segítségével hanem a csakrátokkal nyitható ki. Ezt rajtam kívül senki nem használja így nem csodálom ha nem halottatok róla. Minden karikát úgy vehettek le ha a megfelelő módon vezetitek bele a csakrátokat. Az első folyamatos koncentrálás igényel minimum öt percen keresztül kell folyamatok áramlás létrehoznotok. Ha ez sikerül majd elmondom a következőt is.
Hoshigaki Kisame
Hoshigaki Kisame
Játékos

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Kuromaru Hétf. Aug. 15 2011, 08:05

Elsőként vettem kezembe a különös szerkezetet. Nem volt soha gondom a chakra-kontrollra épülő feladatokkal, de nem akartam csalódást okozni a mesteremnek, így kicsit idegesen kezdtem el a feladatot. Öt percen keresztül vezettem bele a csakrámat, s a szerkezet végül szétnyílt. Sikerülrt, a legjobb úton haladok, hogy erősebbé váljak- gondoltam magamban.
Kuromaru
Kuromaru
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Makenshi Szomb. Aug. 20 2011, 16:26

Kezembe vettem a fémet! Különös volt a tapintása... Mintha nem is fémet fognék hanem valami másféle anyagot. Koncentráltam és belevezettem a chakrámat... 1 perc, 2 perc, 3 perc
Kezdtem megunni a dolgot, de végül úgy lett ahogy a sensei mondta: 5 perc után a 'lakat' megadta magát.
- Remélem ezzel nem csak az időmet pazaroltam! Majd egy baljós pillantást küldtem a társaim felé!
Makenshi
Makenshi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kiba Tsurugu Vas. Aug. 21 2011, 20:40

Hogy mi?? 5 percig?? Dehát nekem a chakra control soha nem ment jól! De legalább már a társaim túl vannak rajta.
- Na akkor úgy látszik én következem.
A sensei ideadta a 'lakatot', és egy kicsit idegesen de elvettem tőle. Amint elkezdtem vagyis inkább próbáltam áramoltatni a chakrámat még nagyobb feszültség kerekedett felül rajtam és első próbálkozásra nem is jött össze, de a sensei mondta, hogy próbáljam meg még egyszer csak éppen több bátorsággal. Másodszori idegtépő 5 perc múlva a lakat kinyílt.
Kiba Tsurugu
Kiba Tsurugu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hoshigaki Kisame Vas. Aug. 28 2011, 12:04

/Srácok nem mindig sikerül minden elsőre. Szenvedjetek vele még egy kicsit!!! Hogy jöttetek re a megoldásra.../

Annak ellenére, hogy egy pillanatra sikerült kinyitnotok a feladványt a megoldás még igencsak messze volt. Még mielőtt meg nyugodhattatok volna, hogy túlvágytok az első felvonáson a karika bezárult. Ez jelezte, hogy a keringési idő nem volt megfelelő. Így sajnos tovább kellett próbálkoznotok.
Hoshigaki Kisame
Hoshigaki Kisame
Játékos

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Kuromaru Vas. Aug. 28 2011, 17:39

(Pffffff......a francba, pedig igyekeztem. Tudom, hogy jó úton járok. Hát akkor még többet kell gyakorolnom. Ilyen gondolatok kavarogtak a fejemben, de azt is éreztem, hogy fárdok)

Mégis sensei mondja el, hogyan kéne megoldani ezt a feladatot? - bíztam benne, hogy kapok valami hasznos segítséget és hamarosan tovább léphetek valami új jutsu tanulására.
Kuromaru
Kuromaru
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 8 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.