Kiképzőterepek

+9
Masaru Ibuka
Namikaze Minato
Hinata
Akira
Sai
Sakaki Toua
Hazame Karou
Korenaga Asori
Kanmiru
13 posters

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Kiképzőterepek - Page 2 Empty Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Hinata Vas. Dec. 16 2012, 20:23

* Ayatsuito no Jutsu // Drót Csévélő Technika*

- Helyzet, hogy van némi szabad időm és nem tudom. Furcsa inditatásból, de téged választalak, hogy tanítsalak.
Ayatsuito no Jutsu // Drót Csévélő Technikát meg tanítanám, hogy ha elvállalod és elfogadod, hogy én leszek mestered. Akkor talán elmagyarázom az alapokat és megmutatom.
Arról már nem beszél a férfi, hogy végig minden pillanatban ott lesz és segíteni fog. Hisz ezt neked kell kitapasztalni és be gyakorolni.
- Na mi a válaszod mert néha igen hamar meg szomjazom.
A férfi várja a válaszod, de nem túl sokáig.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Akira Hétf. Dec. 17 2012, 00:56

A furcsa beszédű és értelmetlen témáról magyarázó egyén megérkezett mellém, majd mondott pár szót. hogy tanítana engem. Nem nagyon ismertem a technikát, de bármi jól jöhet, hiszen ki tudja, hogy mikor lesz rá szükségem főleg most, hogy elveszett vagyok és jelenleg bárki megölhet senkinek nem hiányoznék. Talán Kanami, aki hiányolna, bár ő meg nem tudhatja ha esetleg elhaláloznék, hiszen nincs semmi, ami hozzá köthetne, így hát valószínűleg az idők végezetéig a semmi közepén rohadna a halott testem. Mivel az illető igen csak sietett, ahogy látható eléggé iszákos fajta, így nem is gondolkodom a válaszon sokat, hanem egyből Igent mondok és reménykedem, hogy túl lehetek a dolgon gyorsan, mert feladatom van, vagyis keresnem kell egy falut, ahol Kanamival "békében" élhetünk, már amennyire ez lehetséges egy szökött ninjának háborús időkben.
- Felőlem kezdhetjük is. Bár a nevéből gondolom, hogy kéne drót és nálam összesen csak 10 méter van.
Akira
Akira
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)

Adatlap
Chakraszint: 0 (1055)

Témanyitás  Hinata Pént. Jan. 04 2013, 21:38

* Ayatsuito no Jutsu // Drót Csévélő Technika*

- Ja ja.
Nagyot csuklik az illető és meg támaszkodik az egyik fának. Mi után többször mellé nyúl természetesen. Így egy levegőt markolászó egyén elég komikusnak tűnik.
- Elég lesz az a tízs méter. Nah akkora hm.... a lényege dróta kötözzed meg a bábut ottan ni. Ne menyé közelebb mint 2 méter. A drótot chakrádal kell részben irányítani. Mint egy fonalat vagy valami hasonló izét. Köss csomókat és hurkokat vele. Azt majd a bábu nem fog mozogni, de az sem akit lekötöző. Így még közlekedni is lehet , még nem probátam ki egysze sem.
Az akar mély levegőt vesz és uralkodni próbál zöldülő arcán. Aztán sikerül neki és zöldből át csap színezete fehérbe.
- Na na menyé próbálkozni.
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Akira Szomb. Jan. 05 2013, 20:40

//Tsunade: * Ayatsuito no Jutsu // Drót Csévélő Technika* képzés//

A férfiról messziről érezhető volt, hogy eléggé illuminált állapotban van. Nem értettem, hogy ez eddig mért nem tűnt fel, pedig az orrom jobb, mint az átlag. A levegőt markolászta, a járása elég fura volt, de a szag, ami belőle áradt elviselhetetlen volt, főleg a kifinomult szaglásomnak. Nagy nehezen elmondta a feladatom, ami elég érthetetlenre sikerült. Nem sokat fogtam fel, de valami olyasmit mondott, hogy a chakrámmal és a nálam lévő dróttal kössem meg a bábot. Nem nagyon csináltam még ilyet, de talán a horgászathoz hasonló. ~Mintha kiskoromba mintha láttam volna hasonlót.~ Megfogtam a drótot, majd a végére kötöttem egy shurikent. Az egyik, jobban dobóba, kezembe a shurikent, míg a másikba a drót végét. Eldobtam a fegyvert, majd a másikkal berántottam, hogy bekanyarodjon, aami meg is történt, de aztán ahogy a fegyver elvesztette a lendületét elterült a földön. ~Mit mondott az öreg?~ Erre eszembe jutott, hogy az öreg a chakrát is említette, így hát megfogtam a drótot és elkezdtem belevezetni a chakrám. Először csak dobálózás nélkül akarom kialakítani a megfelelő formát, így levettem a shurikent és elraktam a tokba. Megfogtam asrótot és a testemben lévő energiáimat a huzalba vezettem. Vicces kedvembe voltam, így mindenféle formát kezdtem kialakítani a dróttal, de aztán megkomolyodtam és elkezdtem kialakítani a kört. Meg volt az egy forma, de ezzel nem lehet megkötözni az embert, így ki kellett találnom, hogy folytassam a dolgot. Letettem a földre az eszközöm, majd gondolkodni kezdtem. Izanagi, valószínűleg a dróton megcsillant fény miatt letámadta a drótot és játszani kezdett. Nem nagyon zavart, hiszen csak állat, bár fura, hogy ezt egy állathasználó mondja a leghűségesebb társáról. Tovább gondolkodva nem is figyeltem a társaimra. Mivel előrébb nem jutottam, így inkább gyakorlatban akartam folytatni. Felállok mire Izanagi elrepül és elfoglalja a helyét, ahol eddig nézett. Venném fel az eszközöm, mikor látom, hogy össze van csomózva. Dühödten elkezdtem kicsomózni, de ekkor bevillant az isteni szikra.
- Köszönöm Izanagi.
Hajolok meg a madár felé, ami furcsa lehet a kívülállóknak, de engem nem zavar. Megtanultam az állatokat tisztelni és nem is bírom, ha valaki rosszul bánik egy társsal. A legnagyobb fájdalmat az okozta, hogy Kodo kirakott a klánból. Nem azért, mert így kirakott a családból, hanem az, hogy soha nem is próbálta megérteni a gondolkodásomat. Ő a nyugodt hegy, én pedig a vad tenger, mi akkor se fértünk volna meg, ha kevésbé vagyunk olyanok, mint amilyenek. Most nincs idő erre, hogy ezen filózzak, hiszen el kell sajátítanom ezt a technikát, ezzel is közelebb kerülve, hogy egyszer bizonyíthassam Kodonak, hogy nem jól döntött, amikor ellökött a klántól. Míg így gondolkodtam észre se vettem, hogy a drótot ki tudtam bogozni. Megfogtam a drót végét, majd elkezdtem a chakrám belevezetni a drótba. Sikerült kialakítanom az első kört, majd a másodikat, végül annyit, hogy egy embert meg tudjak kötözni. Igen ám, de nem csak az ember alakja nem hasonlít erre, de még a különböző embereké se. Kioldottam a csomókat, majd ismét próbálkoztam. Megpróbáltam egy emberi formát felvenni így a lábnál vékonyabb, majd deréktáj után vékonyodott, majd újra vastagabb lett. Ha végre ezzel megvagyok, akkor jöhet a báb. Megfogom az egyik végét, majd elindítom az ostorcsapást, amivel, ha minden jól megy, akkor sikerül megkötöznöm a bábot.
Akira
Akira
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Kedd Jan. 15 2013, 20:06

A férfi csak csendbe figyel téged és néha fehér, máskor zöld arccal figyel. Majd hirtelen nagyot ásít méghozzá színeset. Ki kiáltja a világnak a róka nevét rendesen. Majd meg törli száját és rád néz.
- No na héj! Végre valami eredmény.
Bólogat hevesen és mosolyog, de nem sétál közelebb hozzád csak a fát támasztja. Miközben te gyakorolsz először kicsiben, majd kicsit nagyobb formában.
- Nah pff jó haladás vagy is haladjunk. Kötözzed meg a bábut így valahogyan.
A férfi elő kap valami drótot és közeli vékonyabb fát vesz vele célba. Chakráját manipulálva apró csomókat alakít ki mik össze állnak kisebb hálóvá. Gúzsba kötötte a fát, de jobb kezének két ujját is. Aztán pillanatra elaludva majdnem a földre került. Mikor fának dőlt felébredt és rád nézett.

* Nem várok el 1 A4 oldalnyi postot. Mivel próbáltad kicsiben a technikát és viszonylag szépen is. Bár lehetett volna szebben is. Írj egy postot ami nagyjából megközelíti az 1 a4 oldalt. Az, hogy csak gyakorlás szerepelhet benne? Nem írhatsz bármiről benne, de mindenképp legyen gyakorlás benne! Igen és a végét hagyd nyitva.*
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Akira Szer. Feb. 06 2013, 00:26

//Tsunade: * Ayatsuito no Jutsu // Drót Csévélő Technika* képzés//

A feladat adott volt, bár nem túl sok mindent tudtam meg, hiszen a tanárom egy iszákos egyén volt, aki beszélni se tudott renedesen, nem hogy elmondani az elméletet a technikáról. Ha mindez nem lett volna elég a szaga is elviselhetetlenné és jóval nehezebbé tette a koncentrációt. Az állathasználat hátránya, hogy néha olyaat szagokat is százszor erősebben érzem, mint az átlag. Az utolsó bónusz, hogy a legtöbb dolog, amit elmondott, arra én is rájöttem, talán az ujjra tekerés volt, ami nekem nem jutott eszembe. Mivel minden meg volt és hogy még egy kicsit gyakoroljak, így előröl kezdtem a gyakorlást. Nem akartam a korábbi gyenge próbálkozásokat elismételni, csak jó érzéssel tölt el, hogy tudom honnan indultam és hova jutok majd. Első próbálkozásaim chakra nélkül mentek végbe. Először egy kunait kötöttem a drótra, majd horgász módszerrel próbáltam megkötözni a bábot. Persze ez nem sikerült, hiszen a testembe lévő energia nélkül elég nehéz létrehozni egy jutsut. A következő próbálkozásom már chakrával ment, de a kés továbbra is raajtahagytam. Ezúttal a feledékenységem szólt közbe, miszerint nem elég, hogy belevezettem a chakrát, irányítani is kell, hogy úgy alakítsam ahogy én szeretném. Rá kellett jönnöm, hogy valamit ezzel is kell kezdenem és a kunai is fölösleges. Nem volt ötletem, hogy innen hogyan tovább, bár már volt egy jó ötletem, de tobánn akartam gondolni, mert különben itt leszek ítéletnapig. Mivel jobbat nem tudtam, így leültem, hogy átgondoljam a dolgot. Izanaginak köszönhetően tudtam, hogy rengeteg mindent kell figyelembe kell vennem. Ezek közé tartozik a chakra irányítása, a drót alakítása és a csomól kialakítása. Átgondoltam az általam ismert technikákat, hogy mi az, amivel hasonlót már műveltem. Hiába próbáltam valahogy ezek a chakrairányítási módok nem jutottak eszembe. Jó ideig gondolkodtam, hogy mi az, ami a chakra testen kivüli tárgyakban való irányítását hazsnálja, hogy a tecjnika létrejöjjön. A megoldás véletlenül jött, ugyanis Moon jött oda hozzám ezzel eszembe jutattva jujjin bunshin no jutsu// vadállat ember klón jutsut, a selymes szőre meg a családom melegét és a plédet hozta fel, amiről eszembe jutott az akadémián tanult kakuremino no jutsu// A láthatatlanság köpenye technikát. A plédről egy gyermekkori emlékem egy betegségről. Anya hiába volt ápoló és orvosi ninja soha nem szerette az orvosságokat, inkább a természetes gyógymódokat preferálta. 8 éves lehettem, kinn iszonyatos vihar tombolt, én meg éppen beteg voltam. Egy plédbe tekerve ültem a tűz előtt és anyával, apával és Keikoval beszélgetek. Ekkor Moon még nem volt meg, de a családunk mindig is állatbarát volt, akkoriban egy kistestű kutyánk volt, aki a fejét az ölembe nyugtatta. Kellemes érzés fogott el az emlékre, de egyben hatalmas űrt is támasztott bennem, hiszen már egy hónapja nem láttam a szeretteim és tudtam, hogy azutám amit tettem nem tudhatom, hogy mikor láthatom újra a családom. Hiába fogott el a nosztalgia, most itt vagyok és meg kell tennem, amit mondtak. Ezzel a mondattal tértem vissza a jelenbe. Most meg volt az elmélet, már csak a gyakorlatba kell átültetni. Feltekerek pár centit a jobb kezem ujjaimra, majd a drótba vezetem a chakrám és egy ostorcsapásszerű mozdulattal megindítom a drótot a báb felé, miközben az energiák segítségével, amit mindenki csak chakraként emleget, megpróbálok minél több kisebb csomót kialakítania dróton. Mindezt addig próbálom, amíg nem sikerül.
Akira
Akira
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hinata Hétf. Feb. 18 2013, 19:32

A részeg alak csak horkant ketöt, ahogy figyeli a próbálkozásod. Ami sikertelen bár nem teljesen, némi eredmény még is van. Viszont az édes kevés ahhoz, hogy megkötöz valakit. Egy élettelen tárgyat még talán, ha a szél nem fúj ahogyan most is szél csend van.
- Hé Huk..... gyakorolj...Huk ...tovább. Ez ...Hik ....kevés....
Hiába a tanító szinte hulla részeg, de még is a szeme elég jó. Észre veszi mi a hibád, vagy talán nem is olyan részeg mint amilyenek mutatja magát?

*Ez így minőségileg kicsit gyenge volt. Mivel így is elégé elhúzódott már ez a képzés..... Wordben kérek 1,5 oldalt. A végét hagyd nyitva természetesen a siker szempontjából. Tartalmazhat: pihenést, evés, ivás-t is nem kel feltétlenül végig csak gyakorolni. Mindenképp legyen benne egy próbálkozás ami sikertelen! Ha jól írod meg le is zárjuk és nem kell többet írnod.*
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Akira Szomb. Feb. 23 2013, 23:51

A technika végrehajtása nem sikerült, amihez talán az öregből áradó alkoholszag, talán az éhség, talán a tudatlanságom. Nem tudom mi lehet az ok, de majd most. ~Krrr~ Szólalt meg a gyomrom. Vagyis akkor csak ebéd után. Elraktam a drótot, majd a faluba indultam, hogy keressek valami helyet, ahol ehetek. Nem nagyon ismertem a falut, hiszen először voltam itt. A lakosoktól kérdezősködve a Kemuri teaháznál kötöttem ki. Egy gyors ebéd, egy adag ramen és hatalmas mennyiségű sushi után megköszöntem a kiszolgálást és érdeklődtem, hogy esetleg hol tudnék beszerezni ezt azt. Megtudtam, hogy nem messze a teaháztól van egy üzlet, így oda vettem az irányt. Már tudtam, hogy mit akartam, így egyből a lényegre tértem.
- Jó napot. Szeretnék egy köpenyt, amiben tudok legalább 10- 15 tekercset tárolni. - Miközben hátrament a raktárba átnéztem a cuccaimat, hogy mi van nálam és átgondoltam a dolgokat. Közben visszatért az öreg, így folytattam. - 7 tekercset, 3 kék, egy piros, egy lila, egy szürke és egy sima szélűt, egy szalmakalapot és végül 2* 10 m drótot.
Megkaptam a kért dolgokat, majd fizetés után magamra kaptam a köpenyt és előhalásztam a dolgokat, majd egyesével elpecsételtem. Kék tekercsekbe került 4 kunai és 5 shuriken, pirosba kerültek a mérgek, tabletták és Keiko parfümje, lilába a hold fejpánt és a Djuka maszk, két fuuma shuriken, senbonok és az elsősegélykészlet, a simába került Keiko, a kardom. Miután ezzel kész voltam a dolgaimat átcsoportosítottam egy széles övtáskába és a másik kettőt pedig eladtam, a maszk pedig a fejemre került. Tehát, ami elől maradt: 3* 10 m dróthuzal, bicska, vadászkés, kabala kunai és ami a hátizsákban volt, kivéve a két óriás shurikent, mérgeket, fejpántom és a tabletták. Így tértem vissza a kiképzőterepre. Az ideiglenes tanáromat nem láttam, bár a szaga még továbbra is ott volt. Mivel Moon és Izanami is egy fa árnyékát választották a tűző nap helyett, így én is amellett döntöttem. Kerestem egy terebélyes fát és alátelepedtem. A kalapomat a szememre húztam és elég gyorsan elfogott az álom. Körülbelül két órát aludtam, mikor Moon ugatására lettem figyelmes. Egy shinobi próbálta elkapni, de gyorsan sikerült elmagyarázni, hogy az én állatom, így elnézést kérve, azt az ajánlatot tette nekem, hogy esetleg segít nekem valamiben. Egyből kaptam a lehetőségen és megkértem, hogy segítsen nekem a tanulásban. Egyből felcsillant a szeme a technika nevének említésére. Kért tőlem egy drótot, amit én szívesen oda is adtam, majd keresett egy fát és a mutatóujjára tekert egy kevés drótot, majd számomra láthatatlan módon, csak az elmondása alapján tudva meg, chakrát vezetett a drótba és mintha csak egy ostor lenne a kezében kinyúlt és egy hullámmozdulat segítségével a drót rátekeredett a bábura, ami a számomra volt kirakva gyakorlásnak. A csóka azonban itt nem fejezte be, hanem kisebb hurkokat kialakítva a dróton kötözte meg az „ellenfelét”. Még egy rövid elméleti órát is tartott, majd visszaadta a drótot és feladataira hivatkozva elköszönt és el is tünt. Már tudom a technika működését és az alapokkal is tisztában vagyok, meg ki is pihentem az eddigi fáradalmakat, így újult erővel kezdtem neki a tanulásnak. ~Tehát három lépés: ujjra tekerni a drótot, chakra irányítás és csomók kialakítása.~ Feltekertem a mutatóra a drótot, majd követtem a segítőm útmutatását és mint egy ostor csaptam a dróttal. Egészen addig működött is a dolog, hogy a drót rátekeredett a bábra, de a csomók nem akartak kialakulni. Nem értettem mért, de aztán néhány próba után rá kellett jönnöm, hogy mi a hiba: kimaradt a második lépés, vagyis csak a chakrámat felejtettem el irányítani. Nem igazán volt még dolgom a chakra testen tárgyakban való irányításának gyakorlásával, így elég nehezen jöttem rá, hogy is kéne ezt csinálni és akkor se teljesen úgy jött össze a dolog, ahogy kellett volna. A drót és a mozdulat meg volt, de a csomókat csak a rátekeredés után tudtam létrehozni, mert csak akkor irányítottam a drótba a chakrám. Erre is rá kell érezni, mint minden másra. Ekkor jutott eszembe az Ishibari// kőtűk technika, amit nem sokkal az akadémia után sajátítottam el. Ott is drót segítségével kellett az áldozatba vezetni a chakrám. Annak a technikának a vonalán indultam tovább. A csomók létrehozásának mikéntjét még továbbra se értettem meg, így hát leültem gondolkodni és magam elé tettem a drótot. Szerencsémre egy kis egér futott el a drót mellett, amit Izanagi egyből észre is vett. Sajnos azzal nem számolt, hogy a drót pont az útjába kerül, így eléggé összegabalyodott vele, mondhatni szoros ismeretséget kötött vele. Szerencsére baja nem esett és ki tudtam szabadítani a huzal fogságából, de az egér elmenekült. Ekkor jöttem rá, hogy hiszen ez hót egyszerű dolog, hiszen rengeteg helyen használunk csomókat. Kaptam a fejemhez és már meg is volt a terv. Izanagi az incidens után messzire elkerült engem és inkább visszarepült az ágra, amin eddig szunyókált és folytatta az eddigi tevékenységét. Moon a hangzavarra ugatott kettőt, majd ő is visszafeküdt és követte a szárnyas élőlény példáját. Én is szívesen tettem volna a a semmit, ahogy a két társam, de nekem feladatom van, vagyis meg kell tanulnom ezt a technikát. Feltekerem a drótra, majd a chakrámat a korábban említett technikához hasonlóan a drótba vezetem a chakrám, de most nem lebénítani akarom az áldozatom, csak a drótot akarom manipulálni. A gyakorlás egész estig tartott, így muszáj voltam félbeszakítani a menetet. Füttyentettem egyet, mire Moon az oldalamon termett, Izanagi pedig a vállamon. Egy gyors vacsora, zuhanyzás és egy kis olvasás és a technikának az elméletén való elmélkedés után nyomott el a buzgalom. Még álmomban is a technika végrehajtását próbáltam több, kevesebb sikerrel. Reggel elég fáradtan ébredtem, hiszen az éjszakai gyakorlás, még ha csak álomba volt, eléggé lefárasztott. Megrendeltem a reggelit, majd ismét egy gyors zuhany és dróttal és új szerzeményeimmel a birtokomba lementem a kiképzőterepre, ahol továbbra is a kiégett táj képe fogadott. Újult erővel álltam neki a tanulásnak, amit az éjszakai álomban való bevésődés is segített. Feltekertem az ujjamra a drótot, majd a mozdulattal, amit tegnap a srác mutatott, aki el akarta vinni Moont, megindítottam a drótot és közbe belevezettem a chakrám. Amint a drót feltekeredett a bábra egyből elkezdtem a már a drótba lévő chakrámmal kialakítani a csomókat, amik arra kellettek, hogy megtartsák az illetőt, ne csak szorítsa a drót a megkötözöttet.

//Remélem nem baj, h egy kicsit bevásároltam.
Itt a lista, h mit vettem: 20 m drót, 6 tekercset, egy köpenyt, ami 10- 15 tekercs tárolására alkalmas, egy szalmakalapot
eladtam: 2 széles övtáskát
pénzbeli változás: pont nullára jön ki//

( Technika zsebelve fel írhatod. Meg amit vásároltál azt is . Tsu voltam Nyar )
Akira
Akira
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Namikaze Minato Szer. Szept. 16 2015, 13:30

// Masaru Ibuka - Vízililiom //

Reggel volt, amikor is az utcákat róttad, egy kis reggelinek való fejében, elvégre minden nap úgy indul jól, ha az ember hasa tömve van. Ebben az időben még sokan lézengenek az utcákon, mindenki a maga útját járja, így nem meglepő az, hogy a nagy tömegben nem szúrod ki elsőre Soro-sensei integető kezét. Pedig ő széles mosollyal az arcán próbálja begyűjteni éppen a csapatot, aminek már csak te voltál a hiányzó tagja.
Miután befutottál te is, Soro üdvözölt benneteket.
- Sziasztok, most nem megyünk küldetésre, legalább is egy ideig, elvégre az összes D szintű feladat elfogyott. Ritkán van ilyen, de még egy elkóborolt gőte sincs a faluban. Szóval mit szólnátok hozzá, ha a ma egy picit edzenénk, és összeszoktatnánk a csapatot, és ha van rá időnk, akkor tanulunk is egy keveset?
- Nekem megteszi, úgy sincs jobb dolgom.
Szól közbe Ao, keresztbe font kézzel, Mai csak bólogatott félénken.
Ezzel a csapat meg is indult a falu kiképzőtere irányába, ahol ebben az időben nem volt még senki sem. A Sensei kiválasztott egy árnyékos fát és letelepedett alatta törökülésben, és végignézett a csapatán.
- Akkor kezdjük a napot egy kis bemelegítéssel. Tíz kör futás a kiképzőterep körül, majd ötven felülés és fekvőtámasz, utána majd meglátjuk mi is jön. Rajta!
Adta ki az utasítást Soro.
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Moderátor

Adatlap
Rang: Yondaime Hokage
Chakraszint: Amennyi egy Hokakénak jár

Témanyitás  Masaru Ibuka Szer. Szept. 16 2015, 13:58

Elindultam otthonról kajálni egy kicsit, a múltkorában épp láttam a haza fele jövő úton egy jó kis ebédlőt. Gondoltam megnézem, hogy milyen. Miközben sétálgattam egy kicsit elmerengtem a gondolotaimban, leforgattam a fejembe, hogy mégis mik történtek a küldetésen, hogy miket hibáztam és, hogy mikre figyeljek akkor oda, hogy ez ne történjen meg újra. Mindig próbálok tanulni a hibáimból.
- Hát az meg ott nem a sensei - halkan motyogtam.
Nem láttam kristály tisztán de ahogyan oda értem már láttam, hogy ő az és, hogy ott áll mellette Ao és Mai is. Mindketten a szokásos formájukat hozták. Ao még mindig flegmán nézett ki, Mai pedig még mindig szerény és szégyenlős volt. A sensei elmondta, hogy edzeni fogunk, nem nagyon volt kedvem edzeni így reggel hisz még nem is ettem semmit, de muszáj volt. Hát hajrá elkezdtük azokat a feladatokat véghez vinni amiket a sensei kiadott. Semmi kedvem nem volt most valahogy hozzá, csendes voltam eddig egész nap. Nem szóltam senkihez csak bámultam mindenkit, hogy ki hogyan viselkedik. Végeztünk a bemelegítéssel, még csak bemelegítettünk de nekem már elegem volt. Ha talán valami jó kis technikát tanítani a sensei talán nagyobb lelkesedéssel tanulnák. Na de nézzük, hogy mit akar még tőlünk.
Masaru Ibuka
Masaru Ibuka
Játékos

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Témanyitás  Namikaze Minato Szomb. Szept. 26 2015, 19:28

Miután kicsit izzadva és lihegve visszatértetek a Senseihez, ő hátát nekitámasztva a fának mosolygott rátok, miközben jóízűen falatozott valami pékárút, melyet magával hozott.
- Na ez meg is van, akkor mit szólnátok egy kis hmmm… vízi focihoz? Maga a játék nagyon egyszerű, lemegyünk a patakoz, és azon állva focizunk, olyan mint a rendes futball csak egy kicsit komplexebb. Na jól hangzik?
Kérdezi majd felpattant ültéből, és a megmaradt reggeliét elrejti a ruhájában. Reméljük nem felejti majd benne.
- Aha… jól hangzik meg minden, csak egy baj van, nem lehetséges a vízen járni. Nem vagyok én valami kisisten, hogy ilyenre képes legyek.
Mondta Ao karba tett kézzel. Soro megdöbbent egy pillanatra, majd ismét felétek fordult.
- Egyiktek sem tanulta meg ezt az alapvető chakraműveletet? Pedig a vízen járás egy egészen könnyű és mindemellett hasznos technika is. Na jó akkor először is bepótoljuk ezt, és utána játszunk, már ha lesz még hozzá erőtök.
- Öhm… Sensei… én ezt már ismerem.
Cincogott bele a beszédbe Mai. Soro tányérszemekkel nézett a lányra, elvégre nem sokat beszélt az elmúlt időben.
- Akkor te veled addig mást csinálunk, rendben?
Mai bólintott egyet, majd a kis csapat megindult a legközelebbi vízforrás irányába.

// A következő posztot ide kérném ^^ //
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Moderátor

Adatlap
Rang: Yondaime Hokage
Chakraszint: Amennyi egy Hokakénak jár

Témanyitás  Ōtsutsuki Indra Szomb. Feb. 22 2020, 18:47

// Nashimaru Hoshino - Egy új kezdet //

Friss és kellemesen hűvös levegő tölti fel a tüdőd, ahogy Kemurigakure utcáira lépsz. Ilyen korai órákban még a város nagy része alszik, s igazán csak a környéken lévő üzletek tulajai azok, kik az utcákon sietnek boltjukba, hogy minél hamarabb ki tudjanak nyitni.

Büszkén hordhatod magadon újdonsült fejpántodat, melyet a tegnapi Geninvizsgán nyújtottak át számodra. Pontos információkat, hogy ezután mi következik nem adtak, csupán egy időpontot és egy helyszínt: Kiképzőterepek, reggel 6 óra. Nagyjából tudod mire számíthatsz; beosztanak egy három fős csapatba és hozzátok rendelnek egy Jounint, aki mentorálni fog titeket. Felmerülhet benned ezernyi kérdés ezekkel kapcsolatban, de egy biztos, a mai napon a legtöbbre választ fogsz kapni. Vezessen akármerre is az utad, számodra - illetve volt osztálytársaid számára is - ez egy új kezdet.

(...)

Egy aránylag hosszabb sétába kerül, míg eljutsz a vársoból a kiképzőterepekig, s attól függően hogy milyen útvonalat választassz, felfrissíthet téged a kisebb ligetek illata, vagy a Kemurigakure no Sato melletti elterülő mezők nyugalma és letisztultsága is. Érkezésed helye egy aránylag nyíltabb terület melyet sűrű lombosok kerítenek el, s melyről a füvet szinte teljesen kikoptatták már az itt edző shinobik a hosszú idők alatt. A terepet egy keskeny patak szeli félbe, mely valószínűleg a távolban egy folyóba torkollik, s a felőled lévő partján egy szőke hajú kislány szemléli a víz csobogását, jobb felkarján ugyanolyan fejpánttal, mint ami neked is van. Oldalán övtáska, mellette a földön egy hátizsák, kezében pedig egy rajztábla, rajta több papírral, kihúzható tintatartóval, illetve egy ecsettel.

Ha közelebb mész hozzá felfigyel lépteid hangjára, s fülig érő, őszinte mosollyal az arcán eléd siet. Léptei fürgék és halkak, ruházata sötétszínű és bő, mely a tiédhez hasonlóan több meglepetésfegyvert is rejthet. 
"Szia! Aya vagyok! Aneko Aya!" - Olvashatod le a rajztáblájáról, melyet feléd mutat - "Téged hogy hívnak?" - Egészíti ki a kis irományt néhány gyors és precíz mozdulattal. Akármennyire is próbálsz visszaemlékezni a lányra, nem rémlik egyik óráról sem az Akadémián, bár lehetséges hogy egy másik osztályba járt.

Nem sokáig tudsz viszont vele kettesben társalogni, mivel szemetek sarkából mindketten felfigyeltek az érkező harmadik tagra. A nálad két fejjel magasabb fiú arcát már jól ismered. Genzo volt az, ki ökölbe szorított kézzel, határozott és igen aggresszív léptekkel közelített felétek.
- Hoshino, te meg mi a francot keresel itt? Azt hittem nyomikat nem engednek át a vizsgán. - Lépett eléd. Abban az esetben ha állod a sarad, és nem futamodsz meg a közelgő fiútól, kevesebb mint egy fél karnyújtásnyira áll meg előtted.

Aya Genzonak is felmutatta tábláját, melyen ugyanazon kérdések szerepeltek, miket az előbb már neked feltett. Genzo csak értetlenül bámult a táblára majd a lányra. - Ez meg beszélni sem tud? - Kérdezte Ayától, kinek mosolya töretlen maradt, bár megingott egy pillanatra. Genzo válaszra nem várva visszafordult hozzád.
- Úgy látom nincs itt a kis szerelmed most hogy megvédjen, lehet azelőtt kéne hazamenned, mielőtt az öklöm küldene el. - Szólt hozzád elfojtott haraggal, majd ha még mindig karnyújtásnyira állnál tőle, bal kezével ellök magától, elég erővel ahhoz, hogy ha teljesen felkészületlenül érne, még akár hátra is eshetnél.

Minden jel arra utal, hogy egy csapatba osztottak egy régebbi ellenségeddel. Hogy kezeled ezt a helyzetet?
Ōtsutsuki Indra
Ōtsutsuki Indra
Adminisztrátor

Adatlap
Szint: S+
Rang: Hindu isten
Chakraszint: az összes

Témanyitás  Nashimaru Hoshino Hétf. Feb. 24 2020, 20:11

//Haku - Egy új kezdet//

Egész este alig bírok aludni, főleg csak forgolódom az ágyban, mire nagy nehezen álomba szenderülök. Nem tudom mennyi időt töltöttem pihenéssel, de az biztos, hogy nagyon fáradtan ébredek. Kissé nehézkes, kómás fejjel kezdek el öltözködni, majd megyek az étkezőbe, ahol már vár a reggeli. Apa már elment, anya pedig épp készülőben van. Gyorsan magamba nyomom a reggelimet, majd beveszem a gyógyszeremet. Ezután váltunk még néhány szót anyával, majd mindketten elhagyjuk a házat. Én a kiképzőterepek felé veszem az irányt, ő pedig valahova máshova. Nem igazán köti az orromra, de azt hiszem jobb is. Ki tudja milyen küldetésre indul...

Izgatottan szedem a lábamat, közben mindenfélén jár az agyam. Kíváncsi vagyok milyen lesz geninként, kiket kapok csapattársnak, ráadásul nem ismerem a rangosabbakat sem, szóval az is érdekelne ki lesz a csapatunk vezetője. Biztos érdekes technikákat ismerhet. Azt hiszem hamarosan ez is ki fog derülni.
Ahogy közeledek a kiképzőterephez, meglátok egy lányt, aki a folyó partján van és a vizet nézi. Amikor meglátom a fejpántját, az a sanda gyanúm támad, hogy ő lesz az egyik társam.
- Ez jóóó! - szólalok meg, majd hatalmas mosoly terül az arcomra. Ahogy a közelébe érek, rám néz, majd oda siet hozzám. Úgy tűnik ő is örül, hogy láthat. Az viszont alaposan meglep, hogy nem mond semmit, hanem egy rajztáblára ír.
- Szia! Az én nevem Nashimaru Hoshino, örvendek a találkozásnak! Téged is ide rendeltek? Akkor azt hiszem csapattársak leszünk!
Eddigi izgatottságom azonnal fokozódik, majd lelkesen körbenézek, hátha észre veszem a csapat harmadik tagját is. Ezután lehervad a mosoly az arcomról, helyette úgy nézek ki, mint aki citromba harapott. Nem igazán örülök az új jövevénynek... Ayát nem láttam az órákon, de ez a tuskó nagyon is ismerős. Ráadásul ugyanolyan, mint eddig... Elkomorodom a szavaira, de pár pillanatnyi töprengés után döntök.
- Úgy tűnik egy csapatban leszünk - szólalok meg. - Ami azt jelenti, hogy a következő időszakban egymás segítségére leszünk utalva. Jobban tennéd, ha nem hangolnád magad ellen a társaidat, mert a végén egy kényes pillanatban nem fogunk kisegíteni!
Ezután megfeszítem a testem és próbálok felkészülni arra, ami következhet. Amint megmoccan, azonnal hátra vetem magam és próbálok tőle a lehető legjobban eltávolodni. Ha utánam ered, akkor már veszem is elő a csúzlimat és egy fémgolyót, amit ha kell, kilövök rá.
Nashimaru Hoshino
Nashimaru Hoshino
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 135
Állóképesség : 100 (D)
Erő : 120 (D)
Gyorsaság : 125 (D)
Ügyesség/Reflex : 170 (C)
Pusztakezes Harc : 120 (D)

Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 145

Témanyitás  Ōtsutsuki Indra Kedd Feb. 25 2020, 19:24

Barátságos hangon köszöntötted a leányt, kinek mosolya még szélesebbre nőtt az arcán látván pozitív kisugárzásod. Meg sem várta, hogy válaszolj kérdésére, már emelte is az ecsetet, hogy folytassa a szívélyes beszélgetést, azonban ahogy bemutatkozol neki, egy pillanatra megáll a keze a mozgásban, mintha kihagyna a szíve. A jóindulatú mosoly az arcán egy pillanatra erőltetettnek tűnhet a szemedben, de mire a végére érsz a mondandódnak, kizökken ebből az állapotból.
- "Igen, úgy tűnik csapattársak leszünk" - Emelte fel a táblát a szája elé.

Körültekintve meglátod régi osztálytársadat is, ki ugyanazon az útvonalon ballagott, mint amit követve te is ideértél. Magabiztosan álltál meg a sarkadon, ahogy Genzo közeledett feléd. Könnyen feltételezheted, hogy intimidáció okán állt meg ilyen közel előtted, hisz jól ismered már technikáit. Diktatorikus hangvételére te megpróbálsz a józan ész útján felelni, de tudhatod jól, hogy Genzo rég nem azokon a vizeken evez, amikről a józan ész vissza tudná hívni.
- Azt hiszed szükségem lesz a segítségedre?! - Ordított fel. Az erős szavak mellett dagadt nyálbombákkal is megostromolta az arcod. A következő mozdulatára viszont már többé-kevésbé fel voltál készülve. Amint láttad hogy agresszióra emeli a karját, elugrottál előle, át a patak másik oldalára.
- Ha azt hiszed örökké menekül...- Mondta volna, de ekkor már feszült a kezedben a csúzlid gumija, mely egy tömör fémgolyót repített volna a fiú szemei közé, de egy hirtelen, ösztönből jövő mozdulattal jobb kézfejével sikeresen hárította a lövedéket, mely így csak egy vöröses nyomot hagyott maga után (és talán néhány megrepedt csontot, de ebben már nem vagy teljesen biztos).

Nehéz volt biztosra megállapítani, hogy a fájdalom vagy a düh volt az, mely állatias formára torzította Genzo arcát, bár sejthetted hogy az igazság valahol a kettő között van, s amiben biztos voltál még, hogy egy ideig húzós szájjal fogja használni a jobb kezét. 
- TE KIS... - Feszültek meg a fiú izmai, ki készült rá hogy hozzád hasonlóan ő is átugorjon a patak túloldalára, azonban hirtelen Aya eléállt, tábláját feltartva a fiúnak. Tartalmát csak akkor láttad meg, miután Genzo hirtelen felindulásból ellökte magától a lányt, kiütve kezéből a rajztábláját, egyenesen eléd, a patak vizébe.
- "Kérlek ne bántsátok egymást!!!" - Olvashattad le a papírról, míg a víz le nem mosta róla a friss tintát. A lány arca rémült volt, viszont amit furcsálhattál, hogy az ellökés pillanatában csak az üres levegő hangját hallhattad a szájából, mintha kikerülte volna a hangszálait...
Genzo arcizmai hirtelen ellazultak, s az előbbi dühből már csak a semmiből előtört bűntudatot tudtad leolvasni.
- Én... Ő... Sajn... - Kezdett bele szakadozott beszéddel, azonban egy új, mély és félelmetes hangra lettetek figyelmesek, egyenesen a hátad mögül!
- Oi oi oi... - Hallatszódott a kormos textúrájú hang. - Várhatnátok még egy pár percet mielőtt egymás torkának estek. - Szavai kimértek és súlyosak voltak. Ha eddig nem tetted, most biztosan megfordulsz. Egy majdnem két méter magas férfi állt előtted, vállig érő, vajszőke hajjal, rideg szürke szemekkel és egy félig elszívott cigarettával a szájában. Mint egy óriás, néz le rád ép szemével, de mintha a másikat takaró szemfedőn keresztül is belelátna a lelketekbe. Egy fél lépésnyire sem állt meg előtted, s mégis, tömény dohányszaga még csak most éri el az orrod, de ha ettől nem is kezdessz el köhögni, a következő szippantása után az arcodba fújja a cigarettafüstöt.
- Pattanj át szépen a túloldalra cukorfalat. - Szól hozzád rekedtes hangszínnel, majd szájával feléd dobott egy diszkrét puszit.

Visszaugorva a többiekhez láthatod, hogy bár derekán ott figyeg a Kemurigakurei "fejpánt", egyéb felszerelés nincs nála. Persze sejtheted, hogy sok mindent el lehet rejteni néhány réteg ruha alatt... 
Ha eltekintessz társaidon, láthatod hogy Genzo szinte vigyázállásban állt meg melletted, ahogy azt is, hogy kézfeje kezd bedagadni. Ha nem segítettél neki, akkor Aya most kapkodva feltápászkodik a földről, és kihalássza a patakból az átázott rajztábláját, melynek tinttatartóját teljesen átmosta a víz...
A férfi lenézően megvárja, míg mindannyian egymás mellé álltok, hogy egybe láthasson titeket, majd megszólal.

- Szóval... - Kezd bele, miközben ledobja a cigarettát a földre és széttapossa. - ...Ez lenne a... 14-es...? Vagy 15-ös...? - Ekkor előhúz a zsebéből egy kis cetlit amire ráhunyorít, majd mormogva felolvassa.
- ...17-es csapat! Watari Isami vagyok. Nem kell megjegyezni a nevemet, én sem tettem a tiéteket az eligazításon. - Tart egy szünetet, s szemével hosszasan végigtekint rajtatok. Tekintete vérfagyasztóan eshet bárkinek. Végül elmosolyog.
- Nos, gratulálok a fejpántjaitokhoz. Bebizonyítottátok hogy megtudjátok szerezni. - Ekkor hangja az eddiginél is mélyebbre váltott, olyannyira, hogy morgása szinte megrázta a testeteket. - Most viszont bizonyítsátok be hogy meg is tudjátok tartani. - Ekkor vékony kabátja belső zsebébe nyúl, és kikotorászik belőle három, vékony fonálra akasztott csengőt. Vígan megpörgeti kétszer-háromszor az ujján, mielőtt még folytatná.

- Akinek holnap ilyenkorra csengő lesz a birtokában, az bizonyított. Akinek nem... - Ekkor mosolygós szemével rápillant Genzora, akin ekkor már látszottak az idegesség jelei. - ...Az jövőre újrapróbálkozhat. - Ekkor hasonlóan mosolygós tekintettel rád és Ayára tekint, majd a három csengőből egyet neked, egyet pedig a melletted álló Ayának dob, melyet mindketten könnyűszerrel elkaptok. A harmadikat felakasztja az oldalára, majd komótosan elindul felfelé a pataknak.
- Ha kerestek, a forrásánál leszek. - Mutat rá a vízfolyamra, majd el is tűnik a sűrű növényzet takarásában.

Látszólag a két csapattársad teljes sokkban van. Aya csak értelmetlenül nézi az apró, ezüstbevonatú csengőt, Míg Genzo maga elé bámul. Szépen lassan viszont mindnyájótokban realizálódik a szituáció, s elsőkén Genzo töri meg a csendet.
- Adjátok ide az egyiket! - nyújtotta bal tenyerét felétek, míg a másikat ökölbe szorította maga mellett.
Ōtsutsuki Indra
Ōtsutsuki Indra
Adminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Nashimaru Hoshino Szomb. Feb. 29 2020, 22:58

//Haku - Egy új kezdet //

Szerencsére Genzo túlságosan kiszámítható, így minden úgy alakul, ahogy sejtettem. A fiú kiabálni kezd, ráadásul eléggé folyékonyan is beszél, majd támadásba is lendülne. Azonban időben megelőzöm: hátra ugrom, így a patak másik oldalára kerülök. Ezt követően már útjára is engedem a lövedéket, amit a fiú a kezével hárít. Erre még én is felszisszenek, nem lehet kellemes a találat.
Már épp nyúlnék a következő lövedékért, amikor látom, hogy Aya a srác útjába áll. Nagyon nem tetszik a dolog, de nem tudok mit tenni. Az események eléggé felpörögnek és egyre jobban azon vagyok, hogy a következő lövést fejre célzom. Azonban a lány útban van, félek, hogy őt találnám el. Ekkor egy férfi hangját hallom meg a hátam mögül. Leengedem a csúzlimat és felé fordulok. Nem túl megnyerő a férfi, talán a szemkötő miatt, de valahogy azonnal kiráz a hideg. Gyorsan visszaugrom a patak másik partjára, felveszem a földről a lövedékemet, majd felsegítem Ayát.
- Had segítsek! - mondom, majd beállok mellé.
Ezután a férfi megerősít minket abban, hogy mi bizony egy csapatot alkotunk. Az kicsit fura, hogy nem tudja azonnal, hogy melyiket, de ettől el lehet tekinteni. A nevét a kérése ellenére megpróbálom megjegyezni, éppen ezért párszor elismételem magamban. Lényegében nem mond semmi lényegeset, csak a megszokott gratuláció, melyeket azonnal elengedek a fülem mellett. A következő mondandójánál viszont eltátom a számat.
- Hogy mi?! - kérdezem, de választ nem is nagyon várok. Az agyam azonnal pörögni kezd.
Minden szó nélkül veszem át a csengettyűmet, amit azonnal a markomba zárok. Eléggé érdekes a helyzet, főleg, hogy Genzo nem kapott. Három csengő van, de ebből csak kettőt kaptunk meg. Itt lényegében a fiúnak kell döntenie, hogy mihez kezd. Ahogy ismerem, szinte biztos, hogy tőlünk akarja majd elvenni.
Végül a Sensei bejelenti, hogy ő most távozik. Erre valahogy nem számítottam... de legalább elárulta, hogy hol lesz. Nyelek egy nagyot, ahogy magunkra hagy minket. Amikor Genzo megszólal, azonnal felé fordulok. Azt hiszem eldöntötte mit csinálok...
- Itt van, fogd! - szólalok meg, majd oda dobom a fiúnak a csengőt. 
Ezzel biztos meglepem, de most már próbálok nem foglalkozni vele. Azt csinál amit akar, csak hagyjon minket. Ezután Ayához fordulok és a vállára teszem a kezem.
- Aya, segítenél nekem? - kérdezem tőle. - Szereznem kellene egy csengőt... de nem a tiédet akarom. Nagyobb fába vágnám a fejszémet! Egyedül nem hiszem, hogy sikerülni fog, de együtt talán menni fog. A Sensei csengettyűjét akarom elvenni. Mit gondolsz, össze tudjuk hozni? - kérdezem, majd elmosolyodom.
Nem tudom mi fog ebből kisülni, de jöjjön, aminek jönnie kell!

A hozzászólást Nashimaru Hoshino összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 13 2020, 18:07-kor.
Nashimaru Hoshino
Nashimaru Hoshino
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ōtsutsuki Indra Hétf. Márc. 02 2020, 20:50

Genzo szemei kikerekedtek, ahogy kezébe zárta az odadobott csengőt. Láthattál meglepődöttséget, haragot, keserűséget, de talán a szánalom volt az, mely legjobban lerítt az arcáról. Szemei oda-vissza cikáztak a kezében tartott csengő, és az övtáskája között, mintha mély dilemmában lenne saját magával. 
- Basszus... - Mormogta magában, amit te már nem is igazán hallhattál, mivel ekkor már Ayára figyeltél aki bosszúsan keresgélt hátizsákjában valamit amivel helyettesíteni tudná a táblájából kifolyt tintát, sajnos eredménytelenül.

Genzóhoz hasonlóan a lány szemei is nagyra nyíltak a meglepődöttségtől, ahogy felfestetted számára tervedet. Még be sem fejezted a propozíciódat, Aya már pánikolva kerülte a tekintetedet, mindkét kezével összezárva a csengőjét. Fejét szinte reflexszerűen elkezdte nemlegesen rázni, azonban mintha csak egy kapcsolót nyomtak volna meg rajta, szája visszaállt a számodra már szinte megszokott pozíciójába, s egy mosollyal az arcán bólintva egyet apró, de sietős léptekkel elindul a patak partja felé. Csengőjét óvatos mozdulatokkal rejtette el három kövecske közé, figyelve rá nehogy egy erősebb áramlat elsodorja, feleslegessé vált rajztábláját belecsúsztatta hátizsákjába, majd hüvelykujjának felmutatásával jelezte feléd hogy készen áll. 

Genzo még mindig maga elé bámult, mikor a Sensei nyomaiba eredtetek. Attól függően, hogy milyen sebességgel és óvatossággal követitek, több-kevesebb karcnyomot hagy bőrötökön a cserjéből és lehajló ágakról utatokat álló gallyak és vesszők tömkelege, illetve kevesebb zajt is adtok ki. Aya többé kevésbé felveszi a tempódat, így te diktálhatod az iramot, viszont látod a leányzón, hogy egyáltalán nem biztos a dolgában. Szemein egyértelműen látod az aggodalom és megbánás jeleit, mégis, ha észreveszi hogy figyeled, ugyanazt a halvány mosolyt mutatja feléd, amihez rövid ismerettségetek alatt már annyiszor volt szerencséd.

Ha siettek, szinte azonnal meglátjátok a fák között a Senseit, ahogy a törzsek között szlalomozó patak útját követi, egy távolabbi hasonlóan fás, de dombosabb terület felé, ahonnan a patak is ered. Szájában egy friss cigaretta füstölög.
- Mihaszna kölykök... - Sóhajt fel. Szinte biztos vagy benne, hogy dörmögős, suttogós hangját akár száz méterekről is meg tudnád hallani.  - Otthon kellett volna maradniuk.

Mindketten egy-egy fa takarásában bújtok meg. Látszólag nem vett észre még titeket. Talán ez a legoptimálisabb helyzet, amiből még meg tudnátok lepni... harminc méterre sincs tőletek, akár egy jól irányzott csúzlilövés is szóba jöhet. Aya kérdő, és félelmekkel teli tekintében láthatod, akáhogy is fogtok cselekedni, nem ő akar lenni az aki meghozza a döntést... Ettől függetlenül készen áll bal kezében egy kunai, s másik kezének állásából láthatod, hogy bármikor kész benyúlni sötétszínű övtáskájába néhány dobófegyverért. 

Bár kékes ruhád nem a legmegfelelőbb a rejtőzködésre, a sűrű lombok adnak elég sötét árnyalatot rá, hogy egy ideig a Sensei figyelmén kívül tartson, viszont akármilyen benyomást is tett eddig Isami-sensei, mégiscsak egy Jounin, s képzett Shinobik elől nem lehet a végtelenségig rejtve maradni... 

// Kérlek majd részletezd milyen módon követtétek a Senseit, hisz sok minden függ ettől... Smile //

// Majd ha az időd engedi, kérlek tüntesd fel az aláírásodban (Profil -> Aláírás, Profil -> Beállítások -> Mindig csatolja az aláírást) az adatlapodat, illetve a multikaraktereidet Very Happy Ez segítséget nyújt nekem is, hogy ha nem vagyok valamiben biztos, gyorsan láthassam az információkat a karakteredről Smile Very Happy //
Ōtsutsuki Indra
Ōtsutsuki Indra
Adminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Nashimaru Hoshino Pént. Márc. 13 2020, 18:50

//Haku//

Úgy tűnik Genzo-t sikerül leszerelni azzal hogy oda adom neki a csengettyűmet. Ennek örülök, hisz nem lenne jó, még vele is veszekedni a továbbiakban. Ezután ahogy Aya felé fordulok, ő azonnal pánikolni kezd. Azonnal feltartom a kezem, de szerencsére közben rájön, mit szeretnék, így hamar lehiggad.
Megvárom míg a kunoichi elrejti a csengőjét, amit annyira nem értek. Vajon miért nem rakta el a ruhája egyik zsebébe vagy valahova a holmijai közé? Nem kérdezek rá, elvégre ő tudja mit csinál. Ez követően elindulunk a Sensei után. Én állok az élre és diktálom a tempót. Először próbálom sietősre venni a tempót, de sajnos a környező növényzet ezt nem igazán engedi meg. Néha az ágak igencsak csípősek ahogy megcsapnak minket, ezért inkább lassítok. Viszont nem tart túl sokáig rátalálni a férfire. 
Egy fa takarásából figyeljük a pasast, aki sajnos már észre vett minket. Hangja szinte már visszhangzik az erdőben. Nem mond semmi fenyegetőt, de az, ahogy kiejti a szavakat nem ígér sok jót. Ráadásul a tudásom alapján sem sok az esélye annak, hogy megszerzem a csengőt. Valamit viszont ki kell találni.
- Aya, te távolról fogod megtámadni a pasast. Használj dobófegyvereket, vagy távolsági technikát, ha ismersz. Ha kell, adok kölcsön pár dolgot a fegyvereim közül, csak szólj. Én majd közelről próbálkozom... - sóhajtom. - Ha jelt adok, támadj!
Ezután előveszek egy kunait és egy robbanócetlit. A papírost rátekerem a fegyver markolatára, majd a lehető leghalkabban lemászom a fáról és próbálok a Sensei közelébe lopakodni. A célom az, hogy rájöjjek hol van a csengő, amit meg kellene szereznem. Ha a férfi bármilyen mozdulatot tenne, felé hajítom a kunait, a közelében pedig felrobbantom a cetlit. Ez lesz a jel, amikor Aya támadásba lendül.
Amint megkezdődik a támadás, aktiválok egy Shunshin no Jutsu-t és azzal próbálok a Sensei közelébe kerülni. Ha látom a csengőt, akkor a fő célom az, hogy elvegyem azt. Ha nem látom, akkor a férfi övtáskáját próbálom elvenni(már ha van).

A hozzászólást Nashimaru Hoshino összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Ápr. 10 2020, 18:37-kor.
Nashimaru Hoshino
Nashimaru Hoshino
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ōtsutsuki Indra Hétf. Márc. 16 2020, 14:44

Sokminden forgott kockán, s ezt te is jól tudtad. A fa ágain, a levelek takarásában állva figyelted a Sensei lépteit, és készültél fel a kilátástalan harcra. Melletted Aya remegő kézzel várta a terved, amivel talán felül tudtok kerekedni a nálatok jóval képzettebb és tapasztaltabb Shinobin. A Sensei, akit úgy ítéltél meg hogy észrevett titeket, nem cselekedett semmit, csupán folytatta komótos sétáját a patak felétek eső oldalán, a vízfolyam forrása felé. Végül csapattársad felé fordultál, és közölted vele a taktikádat.

Tekintetetek találkozott egy mondat erejéig, mely alatt levettétek szemeteket a Senseiről. A lány figyelmesen, ámbár félelmekkel telve hallgatta végig a tervedet, azonban mondandód felénél hirtelen minden érzelem ráfagyott az arcára, s a kezében lévő kunait is hirtelen feszesebben kezdte el szorítani. "...csak szólj...". Ezen két szó hallatára egy pillanatra láthattad a harag és sértettség jeleit, melyet gyorsan visszafojtott magába, s egy határozott fejbólintással jelezte feléd, hogy készen áll. Legalábbis valószínűleg ezt akarta jelezni vele. Visszatekintve célpontotokra, talán meglepődve konstatálhattad, hogy a sensei megállt, nektek háttal a patak felé fordulva, oly mozdulatlansággal melynek láttán talán abban sem lehettél teljesen biztos hogy lélegzett.

Óvatos és kimért mozdulatokkal ereszkedtél le a fáról. Ha még visszatekintettél, láthattad ahogy Aya mélyeket harap az ajkaiba, s vissza-vissza tekintget az irányba, amely felől jöttetek. Közeledve a sensei felé, ügyelve halktalanságra, nagyobb teret nyert magának az erdő muzsikája, a távoli madarak dallamai, a levelek susogása, illetve a közeli bokrok mögött megbúvó állatok nesze, melyekből az egyik nem tíz méterre tőled zörgetett meg éppen egy bokrot.

Körülbelül tizenöt lábnyira álltál meg a Senseitől egy nagyobbra nőtt cserje takarásában. A férfi azóta is mozdulatlanul figyelte a patak vízét. A bal oldalán láthattad a csengőt, amit még bemutatkozásánál akaszott fel, s azóta sem tett máshova. Azon kívül még most sem látsz semmilyen más felszerelést, övtáskát, vagy fegyvert rajta. Mivel nem tett semmilyen gyanús mozdulatot nem cselekedtél tovább, hisz elsődleges célodat így is elérted: megtudtad a csengő tartózkodási helyét. 

A kérdés csupán az, hogy ezek után hogy fogsz eljárni...

// Gondolom nem kell mondanom, de attól függetlenül hogy a karaktered élete nincs feltétlenül veszélyben, a bukás így is egy teljesen lehetséges kimenetel ami teljesen tőled függ! Óvatosan járj el, mert nem csak a nagyobb tetteidnek lehetnek hatalmas következményei Very Happy //
Ōtsutsuki Indra
Ōtsutsuki Indra
Adminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Nashimaru Hoshino Kedd Ápr. 21 2020, 22:27

//Elnézést a késésért, legyőzött a lustaság Rolling Eyes Természetesen tisztában vagyok a döntéseim lehetséges kimeneteleivel kapcsolatban Smile //

Sikerül közelebb mennem a célponthoz, bár abban biztos vagyok, a Sensei tudja hol vagyok. Nem vezetne genin csapatot, ha ilyen könnyen a közelébe lehet férkőzni... Most már csak az a kérdés, hogyan tovább? Szemtől szemben biztos, hogy kevés vagyok. Csúzlival pedig szintén nem kerülök közelebb a csengő megszerzéséhez.
- Na jó, szedjük össze magunkat! - fedem meg magam, majd megpaskolom az arcom.
Már az akadémián is kételkedtek a képességeimben a betegségem miatt. Sokszor hallottam azt, hogy lépjek vissza és nézzek magamnak valamilyen civil mesterséget. Itt az ideje a bizonyításnak!
Elhajítom a robbanócetlivel felszerelt kunait: nem a Sensei-t célzom, hanem olyan 3-4 méternyire tőle balra. Amikor már a fegyver nagyjából egy vonalban van vele, felrobbantom a cetlit. A lökéshullámból így kap valamennyit, de kárt nem okoz neki. A robbanást követő pillanatot próbálom kihasználni a csengő megszerzésére.
Aktiválom a Shunshin no Jutsu-t, majd villámgyorsan megrohanom és próbálom megragadni a csengőt. Ezután ezzel a lendülettel megyek is tovább, ha nálam van a kis eszköz, ha nincs. Ha nálam van, akkor már megyek is tovább, hogy meg is tarthassam. Ha nincs, akkor figyelem, hogy a társam milyen támadást indít a férfi ellen és újra próbálkozom a Shunshinnal.
Nashimaru Hoshino
Nashimaru Hoshino
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ōtsutsuki Indra Pént. Ápr. 24 2020, 21:46

// Nashimaru Hoshino //

Egy szerény szellő szaladt végig a fák lombkoronái közt.
Mindössze ennyi maradt az erdő hangjából ezen feszült pillanatra; a falevelek nyomasztó susogása. A feladat nem volt könnyű, de készen álltál rá, s mivel a Sensei nem vezetett fel 'játékszabályt' erre a kis utolsó utáni vizsgára, a robbanócetli helye a kunaion is indokolt volt. A Sensei továbbra is háttal állt neked, s bár biztos voltál benne, hogy tudatában van a pozíciódnak, ő továbbra is a patak folyását bamulta, mozdulatlanul. Gyorsan mérted fel a helyzetet, mely elengedhetetlen egy ilyen, számodra kevésbe előnyös konfrontálódásnál.
Először talán akkor érezhetted, hogy nincs valami teljesen rendben, amikor az arcod megpaskolása, és jelenléted felfedése után sem mozdult meg a Sensei. Minden tizedmásodperc számított viszont, elvégre egy Jounin bármilyen hátrányos szituációt képes megfordítani, ha óvatlan az ellenfele. Az Akadémián már jól betanult mozdulatsorral hajítottad el a Kunait, mely pontosan három méterre a sensetől balra állt bele a földbe. A robbanócetli már a levegőben elkezdett sercegni, így ahogy belefúródott a pataktól nedves talajba, szinte azonnal feltört rajta a pecsét, szabadjára engedve a hatalmas mennyiségű chakrát, ami egy számodra szinte fülsüketítő hanggal, és egy erős lökéshullámmal járt. A robbanás ereje megrázta a tested minden procikáját, kipréselte egyébként is gyenge tüdődből a levegőt, s megreptette gyomrodban annak a tartalmát. Szemed előtt sár- és füsttenger örvénye takarta el a tiszta képet, de elhatározásodnak hála, miután chakrádat egy kisebb koncentráció után a lábadba sűrítetted fel, kirobbanó lendülettel és gyorsasággal indultál meg a Sensei porban kirajzolódó sziluettje felé. 
Ahogy azonban a Shunshin no Jutsu végén odaértél, egy, a robbanástól szétrepedt és törött farönköt találsz, ahogy a Testhelyettesítő technika megtörése után keletkezett chakrafüst öleléséből repül ki a robbanástól ellentétes irányba. Csengőnek nyomát sem találod, így továbbfutsz a keletkezett porfelhőből. Ez azért is szerencsés volt, ugyanis ahogy kilépsz megpillantod Aya három Shurikenjét melyet még a robbanás pillanatában indított el, s melyek valószínűleg eltaláltak volna, ha csak egy másodpercet is hezitálsz és nem futsz tovább azonnal. A Shurikenek átszelik az útjukba eső
Szemed nem találja meg a csapattársadat a levelek között, azonban füled két fémtest összeütközésének éles csikorgását veszi fel a levegőből, illetve egy ismerős mély hangot.
- Megvagy. - A Sensei szava Aya felől jött. 

Ha visszasietsz, hogy segíts a társadon, hamar megpillanthatod a Sensei önelégült vigyorát, ahogy egy magasabb ágról tekint reád, egyik kezében egy újabb cigarettával, másik kezével pedig összefogva a térdre kényszerített Aya mindkét karját. Hatalmas mancsai között a lány vékony alkarja többször is el tudna férni. A remült tekintet az arcán, illetve az abba nem maradó rúgkapálása semmit nem váltott ki a senseiből. Talán a torkán éles sikítás helyett feltörő tompa levegő hangja volt az, melytől még a Sensei arcizmai is kicsit megrángtak.
- Ejnye ejnye. - Szólt hozzád, majd szabad keze a szájára emelte a füstölgő cigarettát. - Pedig azt hittem hogy már túl átlátható voltam azzal a kis csapdával. - Vonta meg a vállát. - Úgy látom nálad sincs csengő. Talán mindkettőt elvette tőletek a másik kistökös?

Ha megfontoltan és lassan, lopakodva közelíted meg a hangok forrását, akkor ugyancsak egy magasabb ágon pillantod meg a senseit, aki viszont látszólag nem vesz észre téged. Aya magatehetetlenül ficánkol de képtelen a sensei fogásából szabadulni, ellenben ha sokáig vársz, a férfi szorosabbra veszi a fogást, mely látszólag elég fájdalmat okoz Ayának, hogy nyugton maradjon. 

Mindkét esetben látod viszont, hogy a Sensei hosszú ujjas kabátján esett egy vágás, méghozzá a bal csuklójánál, ami alatt egy fémes tárgyat figyelhetsz meg az apró hosszúkás lyukon keresztül. Valószínűleg egy kunai, amivel hárította előbb Aya Shurikenjeit. Ha frontálisan nekirontassz és taijutsuval próbálsz meg felülkerekedni, a cigarettát a szájába helyezve fél kézzel hárítja minden felé intézett csapásodat, viszont ellentámadást nem indít feléd még.
Ōtsutsuki Indra
Ōtsutsuki Indra
Adminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Nashimaru Hoshino Szomb. Május 23 2020, 09:21

/Haku/

Tudtam, hogy a tervem nem tökéletes, de úgy gondoltam, hogy ez az, amit jelenlegi tudásom szerint megtehetek. Próbálkozásom nem koronázza siker, a Sensei helyett egy farönköt pillantok meg, majd fülemet megüti a csilingelés. Ezután Aya felől meghallom a hangját. Egy cseppet sem tétovázom, újra előveszem a csúzlimat, aktiválok egy shunshint, majd menet közben "feltöltöm" a fegyverem.
Egy pukkanás kíséretében jelenek meg újra, nagyjából egy fával arrébb. A lendületemet kihasználva elrugaszkodom, majd amikor már magasabban vagyok, mint a Sensei, megeresztek egy lövést. Egyenesen a fickó szemei közé célzok. Valószínűleg nem találom el, de ha szerencsém van, akkor a társamat elengedi.
- Hagyd őt! - üvöltök rá. - Nála van az egyik, a másikat pedig oda adtam annak a baromnak! Játsszuk le ketten ezt a játszmát a csengőért cserébe!
Nem igazán szeretnék szemtől szembe kerülni egy nálam jóval erősebb ellenféllel, de nagyon be szeretném bizonyítani, hogy alkalmas vagyok geninnek.
Nashimaru Hoshino
Nashimaru Hoshino
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ōtsutsuki Indra Vas. Május 31 2020, 16:59

// Nashimaru Hoshino //

Körülbelül fél óra telt el a feladat kezdete óta. Bár még erősen csengett a füled, a sensei összetéveszthetetlen hangjára egyből felfigyeltél, s szinte gondolkodás nélkül összpontosítottad a chakrádat a lábaidba, mellyel emberfeletti gyorsaságra tettél szert a Shunshin technika formájában. Hatalmas lendülette és sebességgel érkeztél meg a senseitől mindössze tíz méterre lévő ágra, mely kicsit meghajlott a súlyod alatt. Ekkorra már a csúzlid gumija is pattanásig volt feszülve, készen rá hogy kirepítse magából a masszív fémgolyót. Szemeid tisztán látták a célpontot, ahogy azt is, hogy a sensei igen flegma tekintettel követi le a mozgásod, ahogy elrugaszkodsz az ágról. Szinte zsigerből jövő mozdulattal célzod meg fejének közepét. Egy csattanó hanggal süvített végig a fémgolyó a levegőn, egyenesen a sensei felé. Isami viszont nem tért ki előle, sőt, egy hirtelen, szemeddel szinte követhetetlen mozdulattal fogást váltott Ayán, majd felrántotta maga elé, hogy a testével hárítsa a lövedéket. A lány szinte fel sem fogta mi történik, mindössze a semmiből előtörő rémületet láthattad az arcán.
A fémgolyó azonban a lány homloka helyett a sensei cigarettától megszabadult kezében landolt. Mohón furta be magát a férfi érdes tenyerébe, azonban fájdalom jelét nem mutatta. A lány szemei ösztönösen lecsukódtak a felé közeledő lövedék látványától, s csak lassan nyitotta ki újra. Lábai a levegőben lengtek. A sensei úgy tartotta a levegőben a lányt egy kezével, a karjainál fogva mintha súlytalan lenne. Ha nem kapta volna el a golyót, most valószínűleg betörhette volna Aya koponyáját...
- Tsk. - Csettintett a nyelvével. Szemeiben láthattál egy csöppnyi csalódottságot. Üvöltésedre csak lazán megrázta a fejét. - Úgy látom nem sokat tanultatok az Akadémián. - Mormogta feléd, azonban kárörvendő vigyort nem láthattál az arcán. Inkább csalódottságot, vagy méginkább szomorúságot. Azonban mielőtt folytathatta volna, Aya egy hirtelen mozdulattal beleharapott a kezébe, ami még mindig a golyót fogta a lány feje előtt. A lány állkapcsának teljes ereje zúdult a férfi alkarjára, ami kiváltott belőle egy morgást, s néhány vércseppet. Ez a fájdalom viszont enyhítette kezének szorítását is, melyből így ki tudott szabadulni, majd egy szökkenéssel a melletted lévő, alacsonyabban fekvő ágra termedt. Mellkasa vadul emelkedett és süllyedt a szapora lélegzetétől. Láthattad a tüzet a szemében, hogy kész melletted harcolni, azonban a remegő kezei erős félelemről adtak tanubizonyságot.
- Ahogy látom csak az időt pocsékoljuk. - Mondta ahogy elnézett rajtatok a szemével. Mutatóujjával megkoccantotta az oldalán csüngő csengőt. - Éppen csak hogy kikerültetek az Akadémiáról, és máris elfelejtettétek a legfontosabb dolgot amit tanítottak. - Ekkor egy hatalmas erejű elrugaszkodással, egy másodperc töredéke alatt eléd ugrott. Hatalmas testén abban sem lehettél telejsen biztos, hogy egy tiszta ütés fájdalmat tudna neki okozni. - Ketten rendezzük le, azt mondod? - Kérdezte tőled szinte ingerülten, majd a szemeddel követhetetlen mozdulattal kifordította kezedből a csúzlit, majd egyenesen a fa törzsének lökött. A becsapódás kinyomta tüdődből a levegőt, mely nem kevés fájdalommal is járt mely szinte leblokkolta az izmaidat. Mire észbe kaphattál, ökle már a fejed mellett belefúródott a fa kérgébe. Az Aya felől érkező kunait a csúzlid fémgolyójával hárította egy jól irányzott dobással. 
- Rendezzük le ketten a csengőért cserébe? Még hogy genin. Még Ninjának való sem vagy, ha ezeket a szavakat komolyan gondoltad. - Szavai szívből jöttek, de az egyértelmű szidás mellett fájdalamt is érezhettél a hangjában. Ha elnéztél volna Aya felé, láthatod, hogy próbálna segíteni, de akárhányszor belenyúl az övtáskájába dobófegyverekért, remegő kezéből úgy csúsznak ki mintha olajozva lennének. 
- Nem kell holnapig várnom hogy tudjam, nem vagytok alkalmasak geninnek. Mindhárman megbuk... - Kezdett bele azonban szavát megszakította egy faág reccsenésre a lombkoronák tengerének mélyéből. A végtelen falevelek közül egy ember alakja bukkant elő, egy mindenki számára ismerős arccal.
- Hoo~. - Mosolyodott el a sensei, majd kitépte öklét a fa törzséből, két kezével hárítva a hatalmas lendülettel érkező fiú ütését. Genzo egy üvöltés kíséretében próbálta meg bal öklére erősített tekkóval eltalálni a senseit, aki azonban látszólag megerőltetés nélkül kerülte ki a fiú minden csapását. Végül azonban egy akrobatikus mozdulattal visszaugrott az ágra, ahol az előbb még Ayát tartotta fogságban. Pillanatokkal később egy csengő repült feléd, amit könnyűszerrel elkaphattál.
- Megmondtam, hogy sosem lesz szükségem egy nyomi segítségére. Tartsd meg a szaros csengődet. - Szavai bár sértők voltak, hangnemében mégsem érezted azt az agresszivitást vagy bántani akarást, mint eddig. 

A sensei halk és lassú tapsolása zavarta meg a párbeszédet, amire Genzo csak vicsorítani tudott haragjában, s rád nem is várva, szinte gondolkodás nélkül nekiugrott a senseinek, s elindított egy felülről érkező lendületes ütést, amit már félvigyorral készült is a hárítására. Mindeközben Aya még mindig nem szedte magát össze teljesen, kezeibe nem igazán simultak bele a dobófegyverek, melyek nagy része már a földre esett, ahol a csúzlid is volt. Te viszont már újra érezted hogy izmaid úgy reagálnak ahogy azt te akarod, s képes vagy harcolni.

Állapot: 92% - Tompa fájdalom van a hátadban, mely erősödik minden hirtelen mozdulatodra, azonban az adrenalin eléggé elnyomja, hogy ne akadályozzon semmiben. 
Chakraszint: 80% - Két shunshin.  (Még csak most kerültél ki az Akadémiáról, és amennyire tudom fizikailag sem igazán kiemelkedő Hoshino. Emiatt kicsit még megterhelő neki a Shunshin no Jutsu.)
Ōtsutsuki Indra
Ōtsutsuki Indra
Adminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Nashimaru Hoshino Szomb. Jún. 27 2020, 14:59

Minden túl gyorsan történik. Újra megrohamozom a Sensei-t, majd útjára engedem a lövedékemet, mire ő fogást vált a társamon, így Aya felé süvít a vasgolyó. Látszik rajta, hogy nagyon megijedt. Én sem igazán örülök a fejleménynek, visszafojtott lélegzettel figyelem, ahogy csökken a távolság. Végül nem őt találom el, hanem a fickó kezét. Egy hatalmas sóhaj hagyja el a számat, főleg amikor látom, hogy a lány kiszabadítja magát és majdnem mellettem foglal helyet.
- Ne haragudj, nem téged akartalak eltalálni - szólok oda neki.
Ezután viszont lényegében már csak sodródom az árral. Pillanatok alatt előttem terem, majd a szavai után kicsavarja a kezemből a csúzlit és a fának lök. Azonnal kifut a levegő a tüdőmből, ráadásul ezen még a betegségem sem segít. Sípolva veszem a levegőt, közben hallgatom a szent beszédet. Úgy néz ki, ennyi volt a pályafutásunk. Mindjárt közli velünk, hogy ennyi volt, kész vége. Ekkor azonban "Őbunkósága" is megérkezik és letámadja a Sensei-t. Azt hiszem még együtt sincs sok esélyünk ellene, így nem tudom mihez kezdjünk. Mellettem Aya annyira remeg, hogy semmit sem tud csinálni. Átugrom hozzá, a vállára teszem a kezem és próbálom megnyugtatni.
- Maradj itt egy kicsit és szedd össze magad! Ne aggódj, nem lesz semmi baj. Ha úgy érzed készen állsz, akkor csatlakozz!
Ezt követően most már Shunshin nélkül próbálok a Sensei hátába kerülni, majd hátulról támadok rá. Próbálok a lábaira lecsapni, leginkább a térdhajlatára mért rúgásokkal próbálom térdre kényszeríteni.
Nashimaru Hoshino
Nashimaru Hoshino
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ōtsutsuki Indra Vas. Júl. 05 2020, 00:30

// Nashimaru Hoshino //

Genzo egymaga támadt rá a Senseire, látszólag kigondoltabb terv nélkül. Ütései erősek voltak ugyan, de hiányzott belőlök a sebesség és taktikai megfontoltság, melyeknek megléte az alsó határt képzik egy Jouninnal szembeni küzdelemben. Ütéseinek tompa hárításainak hangját, vagy az ág reccsenéseit végig hallhattad, ahogy elfojtva a tompa kellemetlen érzést a tüdődben összeszedve magad átugrottál Ayához. Ahogy a vállára tetted a kezed érintésedre felkapta a fejét, s megszorította az éppen kezében lévő kunai markolatát. Félelem, düh, ijjedtség, kétségbeesés? Nehezen tudnád megállapítani csupán az arcáról, ám más visszajelzést nem adott feléd. Egy hatalmasat nyelt, majd egy alig észrevehető bólintással jelezte feléd, hogy készen áll folytatni a harcot, mégha kezeiből még mindig nem rázta ki a remegést. Ezt a jóváhagyó fejmozdulatot viszont már csak a szemed sarkából láthattad, hisz ekkorra már elrugaszkodtál az ágról. A nemrég kapott csengő viszont még mindig a markodban volt, mely talán több hátrányt tud hozni egy harcban mint előnyt.
Ahogy lábad tömör támasztékot ért a Sensei háta mögött, egy már begyakorolt, lendülettel teli rúgást indítottál el a térdhajlata felé. Az ág megrengett a súlyod alatt, mely épp elég információt adott a Senseinek hogy tudja milyen irányban és milyen messze vagy tőle, ha esetleg eddig nem tudta volna. Felesleges modulattól mentesen szélesített néhány centit a felvett állásán, épp eleget hogy rúgásod a térdhajlata helyett átsüvítsen a két lába között. A következő pillanatban pedig csak a könyökét láttad, ahogy a homlokod felé tart. Támadása azonban nem ért célba, ahogy talán két miliméter távolsága suhant el előtte (és a szemed előtt ) egy kunai Aya irányából, mely megtorpantotta a senseit. Ha ekkor felnéztél az arcára, csak egy pillanatnyi meglepődöttséget, majd egy lassan felkúszó vigyort láthattál rajta.
- Nem rossz, kölykök. - Szólal meg váratlanul, majd egy könnyed csilingelés hangja üti meg a füled. A sensei oldalán lógó csengő volt az. A madzag mellyel a férfi övére volt erősítve el lett vágva Aya egy második kunaiaval, mely a figyelemelterelésed segítségével talált be. Hacsak persze nem önszántából engedte a Sensei hogy célt találjon a fegyver...
Két társad kissé hitetlen meglepődöttséggel veszi a 'koordinált' támadásotok sikerességét, azonban Genzo lendületéből nem engedve folytatta támadásait, melyek elég időt hagytak neked, hogy felkapd a csengőt.
- FUSS! - Üvöltött rád Genzo. Mindkét csengő ott volt a kezedben, viszont a Sensei még mindig nem azok visszaszerzésével törődött, helyette egyre csak feltörő kárörvendő kacajba kezdett. 
- Nem rossz... Nem rossz... - Hallod mormogását, mire Genzo benyúlva az övtáskájába egy füstbombát dobott a sensei lábaihoz.
- FUTÁS! - Üvölti újra a társad, mire Aya kettőt sem gondolva elindult a patak felé, ahol elrejtette az ő csengőjét. Genzo még bedobott egy második füstbombát is az előző után, de a sensei sötétes sziluettje mozdulatlan maradt a gomolygó szürke füstben.

Ha úgy döntesz, hogy követed társaidat*, csak a mély és lassan rémítő nevetést hallhatod még jónéhány méterig. Ha visszanézel láthatod ahogy a sűrűs füstöt lassan eloszlatja a szél, s kitör belőle a sensei válla, karjai, s lassan az egész teste.
- Ne feledjétek kölykök! Az megy át a vizsgán, akinek holnap reggelre lesz csengő a birtokában! - Üvölti felétek, majd egy lassan elhaló nevetés végére ér. Látszólag viszont nem követ titeket.
Ahogy kiértek az erdőből, vissza a tisztásra, Aya sietősen odaszalad a patakhoz, ide-oda dobálva a köveket, keresve a csengőjét.
- Visszaadtam a csengődet nyomi. Most add ide az enyémet! - Szól oda hozzád Genzo, készen állva rá hogy kicsavarja a karodat ha ellenkeznél. Jobb kezét maga mögé rejtette ugyan, de még így is láthattad az acélgolyód nyomát. Egy lila duzzanat borította el kézfejét. Biztos voltál benne, hogy hatalmas fájdalommal járhat neki minden ujjmozdítás.
Ha átadod neki a Senseitől kapott csengőt, szótlanul, tőled elfordulva várja meg míg Aya visszacsatlakozik hozzátok. Nem kell sokat várnotok, két perc múlva a szőke hajú lány már megkönnyebbült arccal, kezében a csengővel sétál vissza hozzátok.

A feladat nem változott. A vizsga holnap reggelig tart, s a Sensei szavaiből ítélve mindannyian tudhatjátok, valószínűleg meg fogja próbálni visszaszerezni a csengőket. A kérdés az, hogyan tovább? Együtt maradtok? Szétváltok? Összedolgoztok, vagy újra összekaptok? Ahogy átfutna a fejetekben ezek a kérdések, Genzo már el is indult a patak folyásával megeggyező irányba.
- Most hogy megvan a csengőm, nem kell a segítségetek. - Szólt felétek. - Rohadt csengők... - Mormogta tovább. Érdemes lenne megállítani? Vagy csak lehúzná a többieket? Akárhogy is legyen, nem valószínű, hogy Aya szája egyhamar hangokat fog kiadni, így ha valaki szót akar emelni Genzon kívül, az csak egy valaki lehet... 

*Ha azt a döntést hozod, hogy nem a többiekkel tartassz, kérlek részletesen írd le, hogy mit tesz a karaktered.

// Szerintem kicsit figyelmetlen voltál, ugyanis nem reagáltad le hogy mit teszel a kapott csengővel, amit Genzo dobott feléd (Ha esetleg nem volt egyértelmű hogy ő dobja feléd, akkor legközelebb nyugodtan szólj hogy tisztábban fogalmazzak :3). //
Ōtsutsuki Indra
Ōtsutsuki Indra
Adminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Nashimaru Hoshino Szer. Aug. 05 2020, 18:56

//Haku//

Új irányt vesznek a történések. Immár Genzo is csatlakozik hozzánk, aki vissza adja nekem a csengőt. Azonnal berakom a ruhám egyik zsebébe, hogy ne legyen útban, majd próbálom picit lelkesíteni Ayát. A lány nem úgy néz ki, mint aki tényleg készen áll a harcra, de remélhetőleg a segítségünkre lesz...
Pár pillanatig nézem a Sensei és Genzo küzdelmét, majd én is csatlakozom. Egy sokat használt rúgással próbálkozom, melyet a térdhajlatára próbálok mérni. Ezzel csak annyi a baj, hogy gyakorlott ellenféllel van dolgom. Az osztálytársak ellen lehet bejönne, de ez nem az a szint. A fickó egyszerűen csak terpeszbe áll, így a rúgásom a lábai között érik a levegőt. Már előre érzem, hogy ebből nehéz lesz felállnom, de nincs túl sok időm töprengeni, hisz egy könyök süvít felém. Szinte már érzem a találat helyét, amikor valami átsuhan az arcom előtt. Az ütés pedig nem talál el. Nagyon meglepődöm, de nincs sok idő, egy ilyen ellenfél könnyedén kitalál más módot arra, hogy fájdalmat okozzan.
Azonban a sors, újra közbeszól. Csilingelést hallok, majd látom, hogy a csengő zuhanni kezd. Amilyen gyorsan csak tudom, összeszedem magam és gyorsan megmarkolom a csengettyűt. Ekkor Genzo rám üvölt, hogy fussak el. Nos, nem is kell több, azonnal elfutok. Ekkor hallok valamilyen fura hangot, de nem foglalkozom vele, inkább rohanok. Közben Genzo mellém ér, így látom, hogy elővesz valamit. Egy füst bombát dob el menet közben, így talán van esélyük a menekülésre. Nem mondok és nem is kérdezek semmit, egyszerűen csak követem őket.

Sikerül elmenekülnünk. Igaz ez csak azért lehetséges, mert a Sensei meg sem mozdul. Egyszerűen áll a füstben, amíg el nem oszlik. így hát visszaérünk a tisztásra, ahol Aya a kövek között kutat valamit. Genzo persze azonnal követelőzni kezd, viszont nincs kedvem ehhez, ezért hamar teljesítem a kérését. Oda dobom neki a csengőt, majd megtapogatom a ruhámat, hogy az enyém meg van-e. Közben a kunoichi is visszatér. Itt az idő a tervezésre. Vagyis csak lenne, hiszen Genzo már megint kezdi... Előveszem a csúzlimat és egy vasgolyót felhúzok vele.
- Maradj itt, Genzo! - szólok oda hűvösen. - Együtt sokkal több esélyünk van, mint külön-külön. Egyszerűen csak levadászna minket. Együtt állíthatunk csapdákat, vagy megpróbálhatjuk megtéveszteni valahogy. Én azt mondom, keressünk egy könnyen védhető helyet, ahol talán lenne esélyünk a Sensei ellen.
Csak remélem, hogy a szavaim meggyőzik és nem lép le ennek ellenére is.
Nashimaru Hoshino
Nashimaru Hoshino
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.