Akadémiai edzőterek

+23
Shunsui
Shenjino Arisa
Kawahara Tadashi
Isha Dansei
Yoru
Inetsushi Ai
Zento Eiji
Shimura Danzou
Ginoo Yukizaki
Yuu
Kenshiro Erisa
Suzuhito Sayuri
Jiraiya
Sado Kenji
Gato
Hyuuga Junpei
Kuroba Kaito
Mitsuya Akane
Takeuchi Sachiko
Hakusho Yoshiteru
Karin
Hanako Ayame
Kanmiru
27 posters

5 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Akadémiai edzőterek - Page 5 Empty Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Shimura Danzou Csüt. Május 14 2015, 16:42

Majmot is fegyvernek tekintik, így Yukizaki nem számíthat rá. A továbbiakban csak a saját képességeiben bízhat, az alkalmazkodó-képességében és a társaiban, akik szintén értetlenül állnak a dolog felett. Yukizakiék Piros csengőket kapnak, így mindenkinek szereznie kell egy kéket és egy zöldet. A többi akadémiai tanuló is csak pislog, miközben a maga kis csengőjét szorongatja. Nem mondhatni, hogy túlzottan felemelő a pillanat, de ez a csönd nem fog örökké tartani és Ichizoki ezt jelzi is.

- Gyorsan kell cselekednünk, ha nyerni akarunk. Gyerünk, srácok!
Szavai után megindul és kigáncsol egy fiút, aki eddig egy zöld csengőt szorongatott. Nem kell hozzá túl sok idő és már két csengő van Ichizoki kezében. Ekkor ocsúdnak fel a legtöbben. Vajon Yukizakinak is sikerül magához térnie, vagy inkább csak figyeli a továbbiakat?
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Ginoo Yukizaki Pént. Május 15 2015, 13:08

Ginoo és a többiek sem értik a helyzetet. Miféle feladat ez? Miért kell ezt csinálni? Most mi lesz? Ichizoki fogja föl a helyzetet a leggyorsabban és cselekszik. Egyből le is támadja a többieket és hamar szerez pár csengőt. Ginoo-nak is sietnie kell még mielőtt a többiek felocsúdnak. A fürge test technikával a legközelebbi tesztbábúhoz lép és mintha harci báb lenne úgy próbálja meg irányítani. Így távol marad mindenféle harctól és nem kerül veszélybe. Ha a bábut nem tudja kellően irányítani akkor a fürge test technikával támad másokra és veszi el a csengőiket ha tudja. Csakhogy nem jó taijutsuban és ez veszélyes harcmodor számára.
Ginoo Yukizaki
Ginoo Yukizaki
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 702
Elosztható Taijutsu Pontok : 5

Állóképesség : 176 (C)
Erő : 117 (D)
Gyorsaság : 390 (B)
Ügyesség/Reflex : 405 (B)
Pusztakezes Harc : 114 (D)

Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin (Bábhasználó) / ANBU-tag
Chakraszint: 617

Témanyitás  Shimura Danzou Hétf. Jún. 01 2015, 11:59

Bár az ifjú fejében súlyos és komoly kérdések sorakoznak, arra Ő maga is rájön, hogy sok mást nem tehet, mint teljesíti a parancsot. Rögtön, egyik E szintű jutsuját használva, a próbabábúk felé rohan. Ezt szinte észrevétlenül sikerül megtennie. A bábú, ami egy vastag fatüörzsből, két merev rúdból - karok - és egy fagolyóból - fej - áll. Mélyen a földbe van építve, s akárhogy is mozdítani próbálja az ifjú Yukizaki, ez nem sikerül neki. Ami azonbvan feltánik neki, hogy komolyabb csetepaték alakulnak ki. A Mozdulatok nem mérhetők egy igazi ninjáéhoz, vagy akár a jutsuk használata, de a saját szintjükön komoly veszélyt jelentenek egymásra az Akadémia tanulói. Egy óvatlan lány, aki nem vette észre a bűbú mögött bújkáló fiút, most közel hátrál a rejtőző Yukizakihoz. Ekkor az ifjú bábmester előrreszökken, kirántja a lány kezéből az oly' nagyon áhított csengőt, majd gyorsan továbbbukfencezik, fedezéket keresve, elvégre ez volt az eredeti ötlete is, vagy valami hasonló. A fiú egy kék csengőt szerzett, ami jó, mert ilyenje még nem volt. Mögötte a lány sírva fakad, ha visszanéz, látja, amint összegömbölyödve sír a bábú mellett. Iruka csendesen, bár lángvörös arccal szemléli, amint a tanítványai püfölik egymást. Yukizaki veszélyesen közel került egy verekedő négyeshez. De már csak egy csengő kell, s meg is pillantja a zöldet az egyik srácnál, aki éppen most került a földre. Csakhogy hárman harcolnak körülötte.
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Inetsushi Ai Kedd Jún. 02 2015, 17:37

//Rikudou Sennin//

A szokásomhoz hiven ma is 7-kor keltem, de most nagyon nehezen. Egész éjjel alig aludtam valamit annyira izgultam a ma miatt. Lezuhanyoztam, fogat mostam, majd felvettem az új polomat meg nadrágomat. Bementem az ebédlőbe, ahol már mindenki ott volt rajtam kivül.
-Jó reggelt mindenkinek!– mondtam már üdén és izgatottan.
-Jó reggelt neked is!– mondták korúsban.
-Kincsem jött egy levél neked.– szolt anya, miközben kitöltötte a teát.
-Oh, nekem? Majd evés után megnézem .
Reggeli után leültem a kanapéra és felbontottam a levelet. Az állt benne, hogy ma délben 13:00-kor meg kell jelenjek az Akadémia bejáratánál, mert találkozom lesz a leendő csapattársaimmal és senseiemmel. Szoltam anyának, beszaladtam a szobámba és fölkaptam az övtáskámat és a shuriken tartomat, fölkötöttem a ninja fejpántomat a vállam alá. Készen álltam az indulásra. A baj csak az volt, hogy még maradt 5 órám. Úgy döntöttem, hogy addig is olvasok.

Eljött verge a 12:45 . Indulok is az Akadémiához. Minden ugyan olyan, mint egy szokványos délben, csak éppen nagyon más. Ez valami új kezdete.
Inetsushi Ai
Inetsushi Ai
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 125

Témanyitás  Ginoo Yukizaki Pént. Jún. 05 2015, 12:39

Ginoo nem tehet mást követi a feladatokat. A bábbal amivel megpróbálkozott nem járt sikerrel. Nem használhatja fegyverként. Akkor megint valami trükkre lesz szüksége. Sőt nem is. Egy lány aki őt nem vette észre odahátrál a bábuhoz. Ezt a lehetőséget Ginoo nem hagyhatja ki. Előreszökken és elveszi a csengőt amire szüksége van. Hallja a lányt ahogy elsírta magát és rosszul is esik neki, hogy ezt tette, de most nincs ideje ezen törni a fejét. Feladat van. Meg is lát egy remek lehetőséget. Egy srác akinél pont olyan csengő van mint ami neki kéne a földön van. Csak hárman vannak körülötte. Ha úgy rohanna oda ő is, hogy csak elveszi akkor rá támadnának. Ezt nem hagyhatja. A klón technikával megtöbbszörözi magát és úgy ront a földön fekvőre. Így talán még a meneküléskor is több lehetősége lesz.
Ginoo Yukizaki
Ginoo Yukizaki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Kedd Jún. 09 2015, 18:12

// Yukizaki //

Yukizaki úgy dönt, hogy nem örődik a lánnyak, még ha sajnálja is. Remek lehetőség nyílik előtte. A csetepaté közepette nem nagyon figyelnek rá és célpontja már a szeme előtt lebeg. Ennek ellenére a fiú tisztában van a Taijutsu-beli hiányosságaival és nem rohan csak úgy oda, hanem létrehoz néhány klónt. Ez mindenképpen jó ötletnek bizonyul, mert így a roham megzavarja a verekedőket. Persze a klónok gyorsan hullanak, azonban Yukizaki sem ostoba, hogy mindezt egy helyben nézze. A figyelemelterelést kihasználva próbál közelférkőzni a zöld csengőhöz. Pechjére nem Ő az egyetlen, aki megpróbálja kihasználni, hogy a három verekedő fiú figyelmét elterelték. A földön fekvő, zöld csengps srác arrébb gurul, így kijut a háromszögből, ellenben Yukizaki épp most került be oda. Ami azt illeti, bár az ötlet maga jó volt, a kivitelezés nem sikerült annyira. Oldalírányból valamit érzékel, ezért bukfencezik egyet a fiú, így elkerülve a csapást. Azonban a következő rúgás már eltalálja, ennek következménye pedig, hogy tovább gurul. Mire kicsit feleszmél, meglátja a zöld csengős srácot, aki a kerítés felé iszkol. Mögötte, a három Akadémiai Tanonc ahelyett, hogy újra egymásnak esne, egy "kapjuk el" felkiáltással megindul Yukizaki felé. Sajnos a tervek nem mindig tökéletesek. Itt és most azonban elég nehéz helyzetbe került a fiú. Nagyjából pont az edzőterep közepén lehet. Körülötte vannak páros összecsapások, de a legtöbben csak bújkálni próbálnak, ami szinte lehetetlen egy ilyen kis térben, ezért össze-vissza futkosnak és kergetik egymást.
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Kedd Jún. 09 2015, 22:24

// Inetsushi Ai - Majd a betűméret legyem mindig 13-as. Egyenlőre ne számíts semmi nagy durranásra. Ez egyenlőre csak egy hosszabb bevezető játék lesz, amolyan ismerkedés az oldallal, valamint természetesen Narutoék sem nagyban kezdték Very Happy //

Az Akadémiai évek nem volt éppen a legkönnyebbek, vagyis talán a leányzó azon életszakasza, amit megélt abban az időben, amikor még Akadémiai Tanuló volt. Most azonban talán minden megváltozik, ugyanis számításai szerint, egy csapatba osztják be és egy Senseit is kap maga mellé. Nos, nem tévedett nagyot. Sőt! Azt lehet mondani, hogy pontosan eltalálta a dolgokat, azonban a csapat megalakulás nem éppen úgy fog alakulni, ahogyan azt Ő eltervezte, vagy előre elgondolta.
   A fiatal, szinte még frissen elkészült Genin, pontosan érkezett, ám az említett helyen még nem talált senkit. Várakozott egy néhány percet. Innen jól be lehetett látni a tájat. Az Akadémia mögött látható volt a hatalmas Hokage Emlékmű, ahol a történelem néhány legnagyobb személye látható. Azok a shinobik, akik vitték valamire és akik képesek voltak hatalmas ninjákká válni. Vajon Ai is felérhet majd hozzájuk? Mik az Ő céljai? Nos, egyenlőre még senki nem tudhatja, talán még Ő sem és ezen most nincs is idő mélázni, mivel hirtelen kattant a kilincs és az Akadémia hátsó kijáratának ajtaja kinyílott. Egy fiatal férfi lépett ki rajta, Chuunin egyenruhában. A fején egy kendő volt csálén felkötve, valamint egy cseppet sem divatos, kerek lencsés szemüveget viselt. Egy pillanatig hezitált, majd mosolyogva becsukta maga mögött az ajtót és felemelte a jobb kezét köszönésképp.
- Szia! Biztosan te vagy Ai. A nevem Moku Tadaki, de szólíts csak Tadaki-senseinek.
Mondta egyszerűen, kedvesen és mosolyogva. Furcsa egy szerzet, elég fiatal és egyáltalán nem tűnik amolyan "vérbeli ninjának."

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Ginoo Yukizaki Pént. Jún. 12 2015, 13:31

Ginoo jól végiggondolta amit akart és nem is volt rest, hogy megpróbálja. Mikor elkezdte az akciót akkor úgy gondolta sok esélye van. Aztán a lehető legrosszabb helyzetbe került amibe csak lehetett. Ott volt a tömeg közepén és mindenki őt akarta elkapni. Ez természetes is hisz könnyű préda. Ginoo pedig egy gyors helyzetfelmérést követően ismét egy tervet állított fel. Csakhogy most egy menekülési tervet. A fürge test technikával próbált menekülni a többiek elől méghozzá egyenesen egy páros küzdelem felé. Abban reménykedik, hogy a nemcsak a küzdelmet, hanem, az üldözőit is megzavarja és ha kellő felfordulás van akkor egy transzformációs technikával felveszi Ichizoki alakját. Úgy kevesebb az esélye, hogy megtámadják.
Ginoo Yukizaki
Ginoo Yukizaki
Játékos

Adatlap

Akadémiai edzőterek - Page 5 Empty Yoru - Ai

Témanyitás  Yoru Szomb. Jún. 13 2015, 10:59

Kérem figyelmen kívül hagyni!

A hozzászólást Yoru összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 16 2015, 14:11-kor.
Yoru
Yoru
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 148
Elosztható Taijutsu Pontok : 70

Állóképesség : 100 (D)
Erő : 100 (D)
Gyorsaság : 148 (D)
Ügyesség/Reflex : 200 (C)
Pusztakezes Harc : 100 (D)

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 278

Témanyitás  Inetsushi Ai Hétf. Jún. 15 2015, 16:36

Nem nagyon tudtam elképzelni, vajon, hogyan is fog kinézni a sensei, de pozitiv csalodás ért.
- Jó napot! Igen, én Ai vagyok. Nagyon örvendek a szerencsének.- szolalatam meg buzgon.
- Én is.- tartott szünetet, de nem volt jó döntés mivel kinos csönd telepedt a helyszinre- Rendben. Vajon a többiek fognak késni?
- Nem tudom, de remélem nem, mihamarabb szeretném őket megismerni.
- Bozony az jó volna, nem unatkoznánk. 
Ismét ez a csönd. Nagyon kényelmetlen, de nem jut semmi az eszembe. Megkérdezhetném, hogy... nem, ilyent nem illik kérdezni egy nőtől....De ő nem is nő.
- Sensei...
- Igen. 
- Izé.... őn... izé...hány éves? Tessék mesélni magáról.- amint kimondtam megbántam, legszivesebben elsülyedtem volna.
- Szerintem a meséléssel várjuk meg a többieket. Ok? 
Jaj, de ciki. Most biztosan nyomulosnak vagy nyalisnak tart. Esetleg már nem is kedvel, az életkorát ért kérdések miatt. Siessetek már csapattársaim, akárkik is vagytok.
Inetsushi Ai
Inetsushi Ai
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yoru Kedd Jún. 16 2015, 14:25

Az akadémiai ünnepség után Yoru örömét némi szomorúság és honvágy mérgezte. De az izgalom amit a kis levél okozott neki, nos minden rossz érzést elnyomott.
~ Vannak geninek akik hetekig nem kapnak csapathoz történő besorolást, én meg túlkorosként is már másnap kapom a levelet? Kiérdemeltem én ezt a bizalmat?
Kétségek merülnek fel benne képességei és rátermettsége kapcsán. De hamar tovább lép és az új esemény és kihívás motiválta izgalom lesz rajta úrrá.
„ Csapatkiosztás, 13.00 Akadémia bejárat.”
Yoru lakása szinte a falú ellentétes oldalán van, a kereskedő negyedben egy tetőtéri kis lakás. Édesapja jó barátja engedi neki, hogy ott éljen. A készülődés nem erőssége, tisztálkodás után még szájvizes öblögetés közben felpattintja az ágyon heverő combtáska kapcsát. És szemügyre veszi a tartalmát.
~ Hmm, minden a helyén, és az övtáskában is.
Szeme a falon elhelyezett kis tartóra villant egy pillantást. A tartón a Kaze no sākuru van felakasztva. Pengéjén a tetőablakon beszűrődő delelőn járó nap fénye úgy csillan meg, hogy az ember szívébe is fényt csal. Mosolyogva lép a fürdő felé, hogy kiköpje a szájvizet. Arcát megtörölve, néz a tükörbe, majd kezével egy gyors és hiábavaló kísérletet tesz, hogy tincseit ráncba szedje.
~ Esélytelen, ez minimum egy „S” szintű küldetés lenne.
Mosolyogva lép ki a fürdőből és mire az ágyon fekvő fegyvertáskához ér, szinte teljesen felöltözik.
-Nos akkor, ruha, fegyverek, ablak, kávéfőző rendben. Mosogatás meg volt. Reggeli ebéd, pff…
Fegyvereit és táskáit elhelyezi, majd a bőrszíjakat is melyek a hátára erősítik Saku-t. Utolsó mozdulata mielőtt az ajtót nyitná, hogy átveti vállain a nehéz vastag köpenyt és még egy pillantást vet a lakásra mielőtt becsukja az ajtót.
~ 12.10! Sietnem kell.
Nem lefelé rohan az emeleti lakásból hanem fel a tetőre, a rövidebb út felé. Amely a város felett a tetőkön keresztül vezet légvonalban. Yoru nem először kell, hogy sietve közlekedjen. Léptei termetéhez képest könnyedek. a tetőkön macska ügyességgel ugrálva halad szélsebesen és nesztelen.
- Ott az akadémia, és még időben is vagyok.
A kapunál két alakot pillant meg. egy chunin férfit és egy fiatal lányt. Ahogy közeledett fokozta a tempót, és a hozzájuk legközelebb eső tetőről elrugaszkodott, hogy tőlük pár lépésre fogjon talajt. Nem igazán ninjához méltó volt az érkezés, inkább emlékeztetett egy súlyos szikla becsapódásához. A mázsás test nagy port kavart, amiből akár még epikus védjegyszerű belépő is lehet egyszer. A porfelhőből kilépve a két alakhoz lép és meghajol a köszönés előtt.
- Akarui Yoru, genin. Szolgálatára uram.
Mondja lelkesen a férfi szemébe nézve. Majd a lány felé fordul. És fejével biccent
- Yoru.
Yoru
Yoru
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Csüt. Jún. 18 2015, 15:23

// Elfelejtettem a képet a Senseiről >< ---> KATT  Ai: Olvasd el egy kicsit részletesebben a szabályzatot. Te csak a Saját karakteredet irányíthatod a játéktéren (Élményben nem) így a Sensei szavait, cselekedeteit nem irányíthatod, te csak reagálhatsz és cselekedhetsz a kariddal. Ezen kívül egy NJK (Nem Játékos Karakter) karaktert sem irányíthatsz a mesélő engedélye nélkül. A passzív NJK-k azok mondjuk az utcán lévő járókelők, akik mindig ott vannak ,így őket fel lehet használni de beszéltetni és a tetteiket leírni azt a mesélő fogja. Ez most még nem hiba, ahogy mondtam, tanuló játék ^^  //

Ahogy a lány válaszolt a Senseinek, egyik pillanatról a másikra egy mozgó, fentről szélsebesen zuhanó valamire lett figyelmes a Sensei és Ai is, aki pont abban a látószögben volt, hogy tökéletesen lássa a tetőről érkező fiút. A becsapódás karavart némi port, a leányzót is ingerelte, ugyanis sikerült beszívnia belőle nem keveset. A Sensei eltakarta a száját és az orrát, majd miután a por elillant és a fiú megjelent, elvette a kezét, majd mosolyogva Ő is bemutatkozott.
- Moku Tadaki vagyok, de szólíts Tadaki-senseinek.
Mondta a férfi, majd hirtelen mögötte lenyomódott az Akadémia hátsó ajtajának a kilincse. Az ajtó nyikorogva és zörögve nyílt ki, majd egy Fiatal Fiú lépett ki rajta. Unott arckifejezéssel nézett végig a társaságon. A ruházata koszos volt és megviselt. Az oldalán valamiféle csontfogak fityegtek felkötve.
- Üdv. A nevem Inuzuka Muzan. Tadaki-sensei ön már ismer.
Jelentette ki, majd leült a küszöbre. Tadaki-sensei kicsit odébbállt, hogy mindenkit jó lásson. Így Muzan a küszöbön maradt, Yoru állt középen és Ai a bal szélen.
- Na akkor kezdjünk is bele. Amint látjátok, összeállt a csapatotok, mostantól ti hárman lesztek Konoha 19-es csapata. Később a neveteket nem számok, hanem egy a csapatra jellemző név fogja átvenni, amiből majd a vezetőség könnyebben megállapíthatja akár név alapján is a tudásotokat, valamint így könnyebb titeket megkülönböztetni.
A férfi nagy levegőt vett, majd folytatja.
- Akkor most nem húznám az időt. Az első feladatunk a csapat összecsiszolódása lesz, ezért kérek mindenkit, hogy mondja el azt, hogy miért lett ninja, mik a céljai az életben. Valamint, ha lehet, akkor mutatkozzatok be, mondjatok néhány szót magatokról. Te kezded Ai, utána pedig balról jobbra haladunk //Tehát Yoru és végül az NJK Muzan//
A Sensei érdeklődve hallgatja végig Geninjei mondandóját.

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Inetsushi Ai Pént. Jún. 19 2015, 17:18

-Sziasztok,  Ai vagyok.- köszönt sietve, mert mire szóhoz jutott volna megjelent a másik fiú is.
~Számomra annyira nem volt kellemes a belépő, amit Yoru tanúsitott, belement a por a szemembe. Meg Muzan nem valami bőszavú, mondjuk eddig én sem aktivizáltam magam, de időm sem volt rá.~
Csöndesen végig hallgatta a sensei szavait, majd lepődött meg, hogy ő kell kezdje a bemutatkozást. Kissé zavarba jött és probált kigondolni valami kezdő szöveget. ~Az első benyomás fontos. Legalább a csapattársaim előtt nem kéne legetnem magam, ha a senseinél már sikerült. Ki kell találjak valami érdemlegeset… Hajrá.~ Nagy levegőt vett, majd elkezdte.
-A nevem Inetsushi Ai, amint azt az előbb is emlitettem. Az Inetsushi klán ,,legfrissebb” genninje vagyok. A ninják útját választottam, mert a környezetemben mindig minden a nijnákról és a ninja életről szólt. Rajongtam érte, természetesen szerettem volna a részévé válni, nehézkesen, de sikerült. Tizenkét évesen ugy gondolom, hogy nem akarom megváltani a vilgágot. Nincsenek nagyszabású, egetrengető terveim a jövőmre nézve, a jelenben szeretnék élni, megbecsülni azt, ami van és kihasználni annak minden pillanatát, legyen szó edzésről, tanulásról, élményekről vagy barátságról. Jelenleg egyetlen célom van, ha annak nevezhető egyáltalán, nem akarom végig nézni többé soha egy számomra fontos személy szenvedését. Olyan emberré szeretnék válni, aki nincs mások terhére, aki meg is tud védeni valakit… . Hobbim nincs. Viszont szeretek olvasni, sütni, de általában edzeni is szoktam, nem egy egésznap otthonülös háziasszony palánta vagyok. És szeretem az eget bámulni a tetőről. Hmm...Ez lennék én. Remélem megfelelek, majd az elvárásoknak. Igyekszek, hogy jó csapatot alkothassunk.- mosolygott mondandója befejezése után.
Izgatottan fürkészte társai arcát. ~Szerintem nem is lett olyan rossz, de kiváncsi vagyok a véleményekre.~
Inetsushi Ai
Inetsushi Ai
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yoru Szomb. Jún. 20 2015, 17:44

A senseit Moku Tadakinak hívják. Kis semmitmondó arcú szemüveges figura. a jellegzetes chunin mellény ami egyedüli jele a ninjaságának a fejpánton kívül.
~Nah mutatkozhatunk be részletesen, minek? Nem olvasta az adatlapunkat? Nah mindegy. Szerencsére a kislány kezdi
Ai szépen összefoglalja a gondolatait, csupán egy cigi szünetnyi idő kellett mire összerakta mit is akar mondani. De Yoru számára informatív jellege nem volt, se a képességeire nem derült fény, sem úgy igazán a személyiségére. De rá került a sor, és mikor a lányka befejezte már bele is kezdett.
- Mint említettem Akarui Yoru vagyok, genin. Főként közelharcban tudok kibontakozni, de ninjutsut sem vetem meg. Kissé túlkoros vagyok mint látszik, de a lelkesedésemmel nem lesz probléma ezt megígérhetem. Hobby? Hmm… Főzés sütés, edzés, teázás, gyógynövények. Sunagakure mellett egy kis birtokon éltem fiatalon, onnan költöztem át ide. Az akadémiát is ott kezdtem el. Ez némiképp talán meglátszik a stílusomon.
Pár pillanatig elmereng majd folytatja. –Mért lettem ninja? Ez egyszerű, mi mást csinálhattam volna ezzel a testel? Bányásszak aranyat a sivatagban?
Elneveti magát.
-Édesanyám is ninja volt, talán ez az ami a legjobban motivál. Igazából nem tudom mit mondhatnék magamról még, de ha kérdezhetek akkor érdeklődnék, hogy Ai-chan klánja milyen területen erős? Mert Muzan mint közismert az Inuzuka klánról a lábasjószágaikkal kooperálnak, tehát felteszem Ő sem különb, ami felvet egy újabb kérdést. Hol is van a „társad” Muzan-kun?
Fejét jobra balra forgatja keresvén a hiányzó „feledik” tagot.
Yoru
Yoru
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Vas. Jún. 21 2015, 20:51

Mindenki figyelmesen hallgatja a másikat. Talán Ai bemutatkozása volt a legösszeszedettebb, ám Yoru bizonyult a legnyitottabbnak a stílusa ellenére is. Kérdéseket intézett mindkét csapattársához, Muzan azonban nem volt elragadtatva... Egyáltalán nem. Sőt, eléggé mogorvának tűnik annak ellenére, hogy az Inuzuka klán tagjai általában eléggé mozgékonyak és lelkesek.
- Nekem még nincs állat társam. Amit pedig tudni kell rólam, azt Yoru elmondta. Az Inuzuka klán tagja vagyok, ami egyet jelent azzal, hogy jó vagyok a nyomkövetésben. A célom, hogy Én legyek az a Ninja, aki vezetheti majd a klánom. Ha ezt elértem, akkor valószínűleg magasabbra akarok majd törni, így ne álljatok az utamba, a küldetéseken!
Néz el flegmán Ai-ról és Yoru-ról. Szegény Ai-channak még csak esélye sem volt válaszolni Yoru kérdésére, úgy elfelejtődött ezekben a pillanatokban.
- Na de Muzan-kun! Ne legyél ennyire barátságtalan az új társaiddal! Egy csapatba fogtok tartozni ezúttal, ezért ki kell jönnötök egymással.
Úgy tűnik, hogy Tadaki-senseinek sem tetszett a fiatal Inuzuka hozzáállása, ám nem is teremtette le eléggé. Amolyan "ejnye-bejnye" módon szólt csak rá... A kérdés, hogy a két társ miképpen reagál.

// Reagáljátok le a társatok viselkedését, meg úgy az egészet. Törekedjetek a szerepjátékra! Smile
Ai: Figyelj a helyesírásra! //

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Inetsushi Ai Hétf. Jún. 22 2015, 16:53

Kiváncsian hallgatta végig Yoru bemutatkozását, szeretett volna válaszolni, de Muzan kissé haraposan kezdett belle válaszába és bemutatkozásába, mait pár szóban el is intézett. Ai igazat adott magának abban a megállapitásban, hogy Muzan szükszavú. De nem igazán tetszett neki, az a stilus, ahogyan beszélt velük.
  ~Mit képzel ez a Muzan, hogy beszél és miket mond ?! Én nem leszek az, aki karba tett kézzel tűri és engedelmeskedik neki. Ezt finoman szólva benézte. Habár a senseinél lehet működne, de meglátjuk meddig.
 Nézet Yoru-kunra, majd válaszolt vidáman a fiú előző kérdésére, figyelmen kivül hagyva a pofátlan Muzant.
–Nos, Yoru-kun, örülök kérdésednek. Az én klánom specialitása a kenjutsu. Én még sajnos nemtudok semmilyen kenjutsut, viszont a kardforgatás már-már profin megy.– mosolygot a fiúra. Muzanhoz fordult és váltott arckifejezést.
– Muzan-kun nemtudom mit gondoltál, de nekünk is vannak saját érdekeink és, ha a helyzet azt kivánja nem a tieidet fogjuk nézni. Ez egy csapat. Többek között azért dolgozunk csapatokban, mert úgy egymás képeségeit kiegészitve végre tudunk hajtani egy olyan feladatot is amely egyenként meghalad mindanyiunkat. Ha te nem érted a lényegét, akkor kérj meg valakit, hogy magyarázza el. Ha meg nem is akarod érteni, akkor nem volt miért csatlakoz egy csapathoz. Én ezzel nem elküldeni vagy elitélni akarlak, hisz nem ismerlek, nem tudom az okát a viselkedésednek. De, ha ismernélek sem itélkezhetnék, mert nem vagyok isten. Társként gondolok rád ez útán is, de úgy ''könyvelem'' el, hogy van egy jófej senseiem, egy jófej és egy flegma csapattársam. Ezen viszont könyedén lehet változtatn.–  váltot megint mosolygosra.
 A lány nem igazán tudta, hogy helyénvaló volt-e a válasza, de ezt gondolta Muzan viselkedéséről, igy ezt is mondta. 
Inetsushi Ai
Inetsushi Ai
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yoru Kedd Jún. 23 2015, 09:22

Muzan mogorva modora előkerült, nos nem volt már kétség tényleg végbeli Inuzuka. Yoru mosolyogni kezdett amit csak úgy tudta leplezni, hogy a köpenyének gallérját fentebb húzta, így az takarta az orráig. Lehet a Yoru mosolyát a sensei észrevette, de Ai és a másik fiú biztos nem, a magasság különbségek miatt.
Mikor a sensei reagált kicsit Muzan mordulására Yoru első gondolata az volt, hogy elővesz a táskából egy kis szárított húst. És oda dobja a morcos fiúnak. Ám ekkor Ai gyorsan elűzte a gondolatot, a kis pöttöm lány kiderült, hogy afféle „kardmester”.
~ Kenjutsu? Az mókás, érdekes kimenetele lenne egy kis magán erőfitogtatásnak az Ő kardja és az én Sakum közt.
Kalandoztak el Yoru gondolatai, miközben Ai-t hallgatja. Ám mikor a lány az elfogadásról és a megértésről kezdett csacsogni, még jobban arcába tolta a köpeny gallérját.
~ Elfogadás? Maximum akkor fogadna el minket társának ha vele együtt pisiljük le a fákat. Inuzuka, egyenlő falkaösztön a senseit is csak azért fogadja el mert különben nem lehetne csapata, és mert tudja h a kis muki keményebb mint aminek látszik. Ezzel a sráccal muszáj lesz lejátszani a státuszkvó harcot.
- Ai, a gondolataid kedvesek és barátságosak, de Kunoichiként talán kicsit más irányba kéne terelned a csapaton belüli kapcsolatokról alakított véleményedet. A barátságok nem egyik percről a másikra kötődnek. Idő kell míg kialakulnak és erőssé válnak. Amit te szeretnél az a bajtársiasság, és a tudat, hogy ha kell van aki ott áll melletted.
~ De felteszem Tadaki sensei ezt majd rendesen a fejünkbe veri. ~ halgat el és kalandozik tovább a gondolatmeneten.
- Ami a mi kis modoros társunkat illeti, ne hidd hogy nincsenek érzései, nagyon is vannak. De nehezen mutatja ki, az Ő klánja nem mellérendeltségi viszonyban él hanem alá fölé rendeltség van minden és mindenki közt. Igaz Muzan? – Fél szemmel kisandít a fiúra, majd folytatja. – Hamarabb rágná le a lábát mint hogy a csapatnak-falkának ártson, de hogy barátkozzon? Az szinte természetellenes.

~ Megint jártattam a számat, pedig nem kérdezett senki. Remélem nem bántottam meg senkit. Vajon ha megvakargatom Muzan füle tövét, akkor elkezd járni a lába mint a kiskutyának a szomszédban? Mindig érdekelt ez a teória. ~ Arcán olyan széles vigyor lett úrrá, hogy ha a fülei nem akadályozzák, körbeszalad a fején. Szemei gyermetegen kezdenek csillogni és elbambul egy pillanatra miközben Muzant nézi. Mikor észbe kap zavartan krákog egyet és arcát a gallérjába temeti.
Yoru
Yoru
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Szer. Jún. 24 2015, 00:18

// Az egy dolog, hogy ti tudtok sok mindent, de arra figyeljetek, hogy amit ti tudtok, azt a karakterek nem biztos. Például Yoru honnan tud ennyit az Inuzukákról? Hiszen Ő nem is idevalósi. Hallhatott ezt-azt, de ahhoz nagyon meg kellett figyelni őket, hogy ennyi mindent tudjon róluk. Szóval erre majd figyelj, figyeljetek! Smile //

A hangulat a tetőfokára hág, amikor Ai és Yoru is megmondja azt, amit gondol. Barátság, bajtársak, Inuzukák és Csapat... Nos, mindenből van jó és rossz tapasztalata is a világnak, ezért valódi igazság nincs ezekben a témákban. Azonban Ai kijelentésére Muzan feje elvörösödött, fogait összezárta és alig bírta megállni, hogy ne vicsorogjon a lányra, ám ezután Yoru is megszólalt. Az Ő szavai sokkalta kellemesebben hatottak, azonban vegyes érzelmeket társítottak a fiúban... Úgy érezte, hogy Yoru ezzel fölé került és sokkal többre tartja magát nála, ezért a kedvesebb szavak és a rossz gondolatok összeütköztek a fiatal Inuzukában, aki amúgy is általában csak ösztönből cselekszik... Nem tudta mindezt elrendezni, ezen vegyes érzelmek valószínűleg mindenkire más és más hatással lettek volna, ezért csak sarkon fordult, majd felugrott az Akadémia tetejére és elviharzott... Se puszi, se pá...
   Talán még halk tücsök ciripelés, esetleg varjú károgás és hallható volt a környéken, olyan csend állt be. Amikor a két Genin a senseire nézett, Ő meglepő módon viselkedett. Egy kisebb könyv volt a kezében. Olvasás közben, bizarr, perverz mosolyt villantott, miközben a szemüvegén megtörő fény csak egy hófehér lencsét mutatott a két Geninnék, így a Sensei szemei nem is voltak láthatóak... Amikor pedig észrevette a csendet, azonnal felemelte egészen megváltozott tekintetét a könyv lapjairól, majd elpirulva, gyermeteg zavarában zsebre vágta azt. A Sensei arca újra az a hétköznapi, kedves Akadémiai Tanárra emlékeztető arckifejezést vette fel.
- Öhmm... Elnézést. Elbambultam. Csak gondoltam... Izé... Hehheeh... - Zavarában eközben a hajába túr a kendő alatt - Na akkor mára ennyi volt, holnap Délben legyetek az Egyes Számú Kiképzőtér bejáratánál. Egy kis teszt alá foglak vetni titeket.
Mosolyodott el a férfi, majd megindult.
- Sziasztok!
Mondta és végül Ő is felugrott az Akadémia tetejére, majd elviharzott...

// Na akkor. HA akartok akkor még beszélgethettek, mászkálhattok, Szockodhattok. Yoru te befejezheted a harcodat, csak siess azért Smile Ha felkészültetek akkor kérek egy-egy Kezdőt ide: http://narutohun.niceboard.org/t38p1005-kikepzoterepek Másnap délre érkeztetek meg. A sorrend mindegy, az érkezik előbb aki először ír oda! Smile //

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Yoru Szer. Jún. 24 2015, 09:55

//Részemről Kiképzőre pattanok. Itt bocs, hogy megtöröm a sorrendet de sietnem kell és késésben vagyok.//

Társa kissé sértett arccal elviharzott, és majd a sensei is.
~ Nah szép, akkor most mi legyen? ~ Gondolata lefagy mikor felismeri, hogy Ai aki mint felfogta lány még ott van.
-Bo..bocsánat, de én is megyek akadt kis dolgom. – Azzal zavartan meghajol a lány felé, majd egy pillanatot vár hátha a lány is elköszön. Majd katonásan sarkon fordul és elindul a piac felé.
Yoru
Yoru
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Pént. Jún. 26 2015, 10:16

// Yukizaki //

Rajtaütőből üldözött lett. Természetesen az ilyesmi bármikor előfordulhat s talán éppen ezért jó dolog az, hogy Yukizaki szinte rögtön tudta mit akar tenni. A gyors észjárás és következtető-készség csak előnyére válhat majd a jövőben is. De lévén, hogy az még messze van, most a jelenlegi problémát kell orvosolni. Az ifjú Akadémiai tanonc úgy dönt, hogy a csoport egy-egy harcoló párosát használja ki. A Shunshin no Jutsu segítségével egy egyenes utat rendkivül gyorsan tesz meg, amin üldözüi meglepődhetnek egy kicsit, de néhányan utánozzák. És ebből persze lesz is hatalmas felfordulás. Yukizaki üldözői belecsapódnak két dulakodóba, hatalmas a felfordulás. Ekkor az ifjú árnyékosabb helyre lép, ahol használja a Hengét, amivel felveszi Ichizoki alakját. Igen ám, csak itt nehéz elrejtőzni, mert majdhogynem az egész egy nyílt terep.
Üldözői közül az egyik, aki nem használta a Shunhint Yukizaki követésére, felkiált:
- Ő az, Hengét használt!
Az ifjú terve remek volt, a körülmények azonban ellene játszottak. De nem teljesen. Elég sok ideje van a fiúnak, amíg a többiek ideérnek, vagy feltápászkodnak, s figyelmeztetés ellenére... Elsőnek senki sem akar nekiugrani az Ichizokinak látszó fiúnak. Bár ha Yukizaki nem siet, talán lesz aki összeszedi a bátorságát... és akkor már késő lesz elszelelni.
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Inetsushi Ai Pént. Jún. 26 2015, 14:00

A fiú ideges elrohanása után Ainak szüksége volt egy pici időre mire leesett neki a szituáció, ekkor a senseire nézett, aki nem igazán járt elmében köztük. Majd ő is távozott a kinós helyzet miatt.
~Ez szép. Tadaki-senseit is érdekelhetjük, ha inkább olvasgat, mint ránk figyel. Na meg jóformán még be sem mutatkozott.
Kis idő múlva Yoru is elment, valami ,,elintéznivalóra” hivatkozva. A lánynak kezdett elege lenni és még köszönni is elfelejtet. Igy megindult ő is hazafele.
~ Nem hiszem el, szépen le lettem pattintva. Most mehetek haza, mit fogok otthon csinálni? Mmm...., milyen szivás, olyan feleslegesnek érzem magam, sikerült tönkre vágniuk a jó kedvem. Mindegy ez van ezt kell szeretni. Hmm... Mondjuk Yorunak igaza volt az érvelésemmel kapcsolatban, kicsit elragadtattam magam. De a Muzan arckifejezése mindent megért. Nagyon pufi volt, amikor elrohant. Meg vicces. A vörös feje...., azon majdnem elröhögtem magam. Legalább is, ha Yoru nem szólal meg biztosan.
Sétált haza végül széles mosollyal.                                            

//Bocsi a késésért, de mostanában minden összekuszálodott, ezért nem volt időm leülni irni.//  
Inetsushi Ai
Inetsushi Ai
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ginoo Yukizaki Csüt. Júl. 02 2015, 19:37

Ginoo terve bevált bár nem teljesen. Sikerült összezavarnia az osztálytársait. A Fürge test technikát úgy látszik már egész gyakorlottan tudja használni. Több osztálytársa is van akik csak egymásba botlanak. Viszont a további terve nem jött össze. Lelepleződött. Csakis egy csengő kéne és szinte mindenki őt akarja elkapni.
~Kellett volna egy új célpont. Felismertek.~
Az idő pedig rohamosan fogy. A bábja nélkül egyedül magára számíthat. Az tény, hogy egyedül nem állhat ki ellenük. A klónokkal ismét megpróbálkozhatna, de az múltkor sem jött be. Viszont más ötlete nincs. Elkezd szaladni a társai felé és ha nem történik semmi akkor klónokat hoz létre és az utolsó pillanatban ő megáll. A tömegbe csapódó klónok füsté vállnak és neki lehetősége lesz ismét Hengét használni. Most viszont annak az alakját veszi fel aki az előbb szólt a többieknek. És a hasonmására mutatva elordítja magát.
-Már megint trükközik.
Ginoo Yukizaki
Ginoo Yukizaki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kawahara Tadashi Kedd Júl. 07 2015, 01:14

// Isha Dansei //

Már a csillárról lógok unalmamban, illetve azért nem a csillárról, csak egy faágról, de valóban lógok, mint egy lámpa. Nem is olyan rossz, legalábbis edzésnek tuti dolog, mikor fel-le sétálgatsz a fán, bár legszívesebben inkább valami értelmesebbet művelnék, mondjuk egy kis küldetés (ne is álmodjak róla, mióta Konohába jöttem, azóta a színét sem láttam egy melónak sem), vagy esetleg edzenék, hogy edzett legyek, érted. Még így is pocsék szóvicc volt, úgy néz ki, kezd az agyamban túltengeni a vörös lötyi, szóval egy csodálatos szaltóval le is ugrottam a fáról, ami eddig csillártartóként funkcionált számomra. Csodás, megért egy erős tízest ez az ugrásom, szóval vissza a munkához és most már a fa alatt ülve nem csinálok semmit. Azta, ez valami ördögi kör lehet, vagy én nem tudom, de itt is ugyanúgy unom magam, szóval semmi újdonságot nem hozott a dolog. Ja és a kilátás egy kicsit másabb, nem mászkál mindenki fejjel lefelé. Mikor mindez a tetőpontjára hágott, egyszer csak egy kis üzenetecske hullott egyenesen az ölembe, de hiába néztem a forrását, mert ha volt is, lelépett. Jellemző, tuti valami hirdetés lesz, hogy hol érdemes ramenezni, vagy esetleg hol olcsóbb a mosószer, de nem, egy üzenet volt.
„12:00 Edzőtér” – gondolom nekem szánhatták, legalábbis mennyi az esélye, hogy elhagysz egy fecnit és az pont egy éppen üldögélő genin ölébe pottyan? Nem tennék rá kisebb vagyonokat, az fix, nagyon nem éri meg nekem az ilyesmi, kész lutri. Mivel jobb ötlet híján csak folytattam volna ezt a semmibe meredést, felkeltem eddigi helyemről és neki is álltam megkeresni a helyet, ahová a kis fecni elirányított. Harmadik nekifutásra meg is találtam, szóval mondhatjuk azt, hogy király vagyok, bár így is kellett némi útbaigazítást kérnek, hogy mégis merre van az az arra. Szerencse, vagy nem, korábban érkeztem, így hogy teljen az idő, baromi értelmes tevékenységet választottam, bár egy edzőterepen mi mást lehetne? Letelepedtem az egyik kijelölt céltábla elé, dobótávolságra és onnan kezdtem el kunaiokat hajigálni. Állni túl fárasztó.

Kawahara Tadashi
Kawahara Tadashi
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 160

Témanyitás  Isha Dansei Kedd Júl. 07 2015, 01:44

// Tadashi - Baku-Sensei kezeiben //

- A pontosságodon van mit csiszolni, de elmegy.
Szólal meg egy kemény hang valahonnan mögüled miközben éppen a fabábut próbálod tűpárnává varázsolni. Mikor odanézel, egy magas fekete zilált hajú, férfit látsz, a hátán aránytalanul nagy karddal. Mégis hogy a fenébe bírhatja azt el? Chuunin mellényt visel, melynek zsebei üresen ásítoznak, kezében egy apró zsebórát tart. Igazán fiatalnak tűnt talán húszas évei közepét rúghatta.
- A ninja egyik erénye, hogy nem késik el sehonnan, és mindenhova pontosan érkezik. A megrendelők nem szeretik a korai madarakat. És a másik… Hogy a fenébe lehet ülve gyakorolni?! Mire készülsz, seggencsúszó versenyre, vagy arra hogy Ninja legyen belőled?! Emeld fel a hátsód, különben hazáig foglak rugdosni!
Megpróbál lehiggadni, és egy mély levegővétel után neked szegezi tekintetét.
- Tudom, hogy Sunagakuréből deportáltál ide, és azt is, hogy ott elvégezted az Akadémiát. De, mivel én nem ott vagyok tanár, ezért le kell, hogy teszteljelek. Egyébként a nevem Baku. De neked szigorúan csak Sensei, vagy Baku-sensei. Nem tűröm a tiszteletlenséget, és a pimaszkodást.
Ezzel előhúz két Kunai-t, amelyeknek a markolata narancssárgára van festve. Egyiket odadobja neked, te pedig ügyesen elkapod még a levegőben.
- Mind a kettőnknél van egy-egy narancs színű Kunai, ezek képzik a feladatod alapját, aminek két kimenetele van. Az első, hogy megszerzed az enyémet, és akkor automatikusan átmentél. A másik, hogy megőrzöd 12 órán keresztül a sajátod, amit mostantól számítunk. De ha nekem sikerül elvennem tőled az idő lejárta előtt, akkor visszaültetlek a Konohai akadémia szamárpadjába. Van egy órád arra, hogy felkészülj. A helyszín Konoha egész területe, és bármit használhatsz, legyen az Jutsu vagy fegyver. Világos?
Ha te is feltennél neki néhány kérdést, hogy homályos részeit a tudásodnak betömd, akkor arra szívesen válaszol, de után előkapja zsebóráját ismét, és szemét a számlapoknak szegezi, jelezvén, hogy az időd elkezdett fogyni. 

// Ha elmész innen akkor a követező posztod alá linkeld be helyszínt, és majd oda írom a következő posztot. Persze maradhatsz itt is ^^ //
Isha Dansei
Isha Dansei
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 40

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 340

Témanyitás  Kawahara Tadashi Kedd Júl. 07 2015, 07:43

// Isha Dansei //

Valaki elkezd beszélni mögöttem, de még arra is lusta vagyok, hogy megforduljak, így egy lazán nyaktörő mutatványt végrehajtva, fejemet ameddig csak lehet és ránézek az illetőre, aki… hú bakker, mi az az ordas nagy bökő a hátán?! Én tuti belepusztulnék ha ezzel a vacakkal kellene rohangálnom egész nap, meg a másik, hogy nem akad fent egy fán? A cuccából csak annyit sikerül leszűrni, hogy konohai (hát igen, Konohában ez ugyebár igen ritka jelenség) és hogy nem egy vénség. Vagy csak jól tartja magát. Akkor mégiscsak ő küldte azt az üzenetet, oké, nem volt kacsa. Aztán jön a lecseszés…
~Ja, seggen csúszó versenyre, arra… - egy kényszeredett vigyorféleség jelenik meg erre az arcomon, miközben csak szépen magamban kommentálom az eseményeket. Már látom, hogy ez vicces lesz, a kifejezés nem éppen pozitív értelmében. ~Sok sikert hozzá, rugdosni fogod egy darabig. – igen, Sunagakure nem éppen a szomszédban van, normál tempóval innen úgy cirka három nap és ha beüt a krach, akkor egy szép kis homokviharon is át kell magát verekedje, velem együtt. Az biztos, hogy megnéznének minket egy páran, mi lennénk a világ x. csodája ezzel a mutatvánnyal, de én ebben nem szívesen vennék részt. Hogy lássa, nem vagyok én olyan pofátlan, mint amilyennek kinézek, felállok a földről és leporolom magam.
- Inkább érkezzek korábban, mint később… Utálom a késést. – csak úgy lazán az orrom alatt mondom ezt, nyomatékosítva, hogy nagyon nem fair a korábban érkezésért letolni, sokszor nagyon is hasznos. – Például ha az ellenfelemnél előbb érek egy bizonyos helyre, akkor felderíthetem a terepet, vagy éppen alácsapdázhatom és akkor aztán szopacs. – és ez az, sikerült mindezt kinyögni, míg a fazon vett egy mély levegőt. Komolyan, ha már ennél is jobb lennék, az egyenesen pofátlan lenne a világgal szemben. – Az én nevem Kawahara Tadashi és igen, elvégeztem az Akadémiát. – beletaposott úgy rendesen az önérzetembe a franc egye meg. Nem fair megkérdőjelezni a dolgot, tuti ez is a magasságomon lovagol. Nincs pimaszkodás, mi? Attól még ha beledöglök sem hagyom annyiban az előbbit és önérzetesen a nyakamban lógó fejpántra bökök. – Elhiheti, hogy ezt nem csak utánam vágták, hanem kiérdemeltem és erre büszke is vagyok! – csak, hogy lássa, nem egy nyápickával áll szemben. Az első benyomás amúgy is fontos, ha ehhez ez kell, legyen, én megadom.
Mikor felém hajít egy kunait, nem kicsit lepődöm meg, mivel ez a „nesze fogjad” dobás volt és nem a „megdeglesz te szenya” és ez jelen pillanatban nem illett bele a felmérő profilba. Hamarosan ki is derült, hogy miért, mert kieszelt számomra egy jó kis délutáni elfoglaltságot vele. Miközben mondta a szabályokat, nekem pillanatok alatt eszembe jutott egy ötlet, ami ugyan nem volt túl stílusos, de rohadtul nem akarok 12 órán keresztül a sensei elől rohangálni és a szemtől-szembeni harc sem volt túl jó opció. Mikor befejezte a mondandóját, én egy gyors értettem után elhúztam a csíkot, egyenesen a legközelebbi festékboltig. Jól átrázom a senseit, na jó, legalábbis megpróbálkozom vele, főként azért csak próba, mert nincs Isten, hogy ez a vacak addig megszáradjon… normálisan. Előttem volt a minta, szóval három saját kunait be is pingáltam olyanra, amilyenre kellett és imádkoztam, hogy az elkövetkezendő negyed órában ne fogjanak össze mindent. Miután a pepecselésre kiszabott idő letelt, az egyik ilyen fegyvert eltettem a combomon levő kunaitartóba, a másodikat az övtáskámba, a harmadikat jól látható helyre, az övemre akasztottam, míg az eredetit becsomagoltam a reggel elhozott ebédhez. Rendben, indulhat a móka, azzal elindultam vissza a kiképzőterepekre, de tőle kétsaroknyira megálltam. Szóval nem szereti a pimaszkodást, mi? Kézjelek formálása után felvettem egy imént látott kissrác alakját és úgy jelentem meg ismét. Induljon a kamikaze akció.

Kawahara Tadashi
Kawahara Tadashi
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 160

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

5 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.