A Tsuchikage palotája

+13
Tobi
Jiraiya
Kinshu
Zetsu
Konan1
Uzumaki Naruto
Tensei Zento
Yunaki Amirei Nyo
Shikaku
Shirou Tavara
Hidan
Shagon
Kanmiru
17 posters

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

A Tsuchikage palotája - Page 3 Empty Re: A Tsuchikage palotája

Témanyitás  Tobi Kedd 11 Szept. 2012 - 13:59

A Tsuchikage már várt titeket az irodában, két számotokra már ismerős shinobival az oldalán. Mikor Zento is befutott, az öreg krákogott egyet, valószínűleg figyelmet követelt, és látszólag nem zavarta, hogy az ifjú késett. Észrevesztek egy negyedik személyt is a teremben, egy nyakig felpakolt nagyobb darab férfit, valószínűleg valami kereskedő lehet.
- Üdvözöllek titeket! Ő itt Misuzama, Iwagakurei kereskedő. A Niiri faluból tartott ide haza egy piacolást követően, és fosztogatók támadták meg a kocsiját. Mindenét elvitték, még a szekeret, és a szamarakat is. A küldetés egyszerű, vissza kell menjetek a helyszínre, és nyomozói képességeiteket is latba vetve, előállítjátok a bűnösöket. A kísérő Jounin az ajtón kívül vár titeket.- Magyarázta, majd felpattant ülőhelyéről, és az ablakhoz sétált. Természetesen az asztal eltakarta az alacsony férfit, mondandója viszont a szívetekig hatolt.
- Hallottam mi történt, sajnálatos. Verjétek ki a fejetekből, és a jövőre fókuszáljatok! Misuzama elmondja a részleteket, induljatok! - Mondta az idős Tsuchikage, majd az említett férfi mellétek lépve elindult a kijárat felé.
- Üdvözletem, a nevem Misuzama Kachiro, elvezetlek titeket a bűntény helyszínére. - Mondta mosolyogva a terebélyes bajszos ember, és ha nincs több kérdésetek, elhagyjátok az Irodát. Itt találkozhattok egy magas, látszólag vékony férfival, ki taktikai mellényt visel, már mikor kiértek mosolyogva üdvözöl benneteket.

//Ha valamit elakartok intézni indulás előtt, tegyétek meg reagotokban, következő post mehet a határvidékre.//
Tobi
Tobi
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Yurasuhina Kaiji Kedd 11 Szept. 2012 - 16:12

[Neji-sama]

A performance, amit a sensei levág, valami mennyei, egy stand-up showban sem mutatnak hasonlót, de még csak az átverős műsorokban sem. Mert mind komplett amatőr. S bár én is csupa víz vagyok, ugyan kit érdekel. Az öklöm majdnem lenyelve keresztbe kuncogok azon, ahogy a bikákat megszégyenítő vadsággal vágtázik fel-alá az utcán, és mindenki komplett bolondnak nézi. S legalább nem csak én avanzsálódtam ázott ürgévé, de ő is, ami az ő részéről már csak azért is ciki, mert egy kis "lúzer" genin volt az ellenfele. Ahh, és az ilyenekből lesznek jouninok! Tök gáz ez az Iwagakure, ekkora lepukkantság már gáz!
Ahogy mesterem eltűnt a távolból, és még a könnyeim is letöröltem, amelyek a visszafojtott röhögés miatt csordultak ki a szemem sarkából, visszamászok a lakásomba a fürdőszoba ablakán keresztül, hogy átöltözzek, mert mégsem alázom meg magam azzal, hogy ázott patkányként, pizsamában látogatok el a falu legfontosabb személyéhez, hanem akkor már felöltözök rendesen. Fel is szerelem magam a mindenféle csínytevésre inkább, mint harcra alkalmas cuccosaimmal. Persze azért felkerül a szokásos kunai- és shurikentartó is a lábamra, de a fingópárnám például kötelezően ott figyel a zsebemben, ahogy a kis övtáskámban az őrölt csípős paprika és a bors, valamint a rizsgolyónak álcázott sokkoló. Elvégre sosem tudhatja az ember, mikor jönnek ezek jól. Még megbabusgatom Rosie-t is, a kis házipókocskámat, aztán önelégült arccal indulok neki a háztetőkön keresztül, hogy elkeressem az öreg krumpliorrot, mit akar.
Ahogy megérkezem a Kage irodáját magában rejtő épület mellé, gonosz mosolyra húzódnak az ajkaim. Szétnézek, s ha meglátom a senseit, akkor a henge ni jutsut alkalmazva lógok be, ha a senseinek nincs nyoma, akkor saját alakomban huppanok a bejárat elé, majd zsebretett kézzel besétálok, még akár figyelmen kívül is hagyva az esetleg engem megállító őröket, bárkit. Mert én most a nagy vagányt játszom, aki a tervei szerint nemes egyszerűséggel rárúgja majd az ajtót a Tsuchikage-ra. Szerintem ilyet még nem csinált senki, így éppen hozzám illő belépő lesz.

Adatlap
Yurasuhina Kaiji
Yurasuhina Kaiji
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 35

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 203

Témanyitás  Tobi Szer. 12 Szept. 2012 - 12:25

//Kaiji//

A Sensei-t még hallod egy darabig, ahogy utánad kiáltozik, és vagy ezerféle halálbüntetéssel fenyeget, de végül abbahagyod a nevetgélést, és felkészült a Tsuchikage-hoz való látogatásra. Elpakolod a felszereléseidet, nem hagysz ki semmit, ami csak kicsit is mosolyt csalhat arcodra, és így indulsz el, kerülve a feltünést, pláne idegbeteg mestered szemei elöl kívánsz meglógni. A palotában még nyoma sincs az izomkolosszusnak, így nyugodtan, zsebre tett kézzel besétálsz, az őrök "jó reggelt"-en kívül mást nem kívánnak hozzád szólni.
Azonban, mikor meglendíted a lábad a Tsuchikage irodájának ajtaja felé, már közbelépnének, azonban már késő. Nyikorgással adja meg magát az ajtó, s csapódik neki a mögötte lévő falnak, mire mind a Tsuchikage, mind unokái szigorú szemekkel, védelmi pozíciót felvéve fordulnak feléd.
- Áááá...ki más lenne. Kaiji. - Mosolyodott el a Tsuchikage, majd intett az őröknek, és két rokoni szállal fűződő testőrének, hogy nyugodjanak meg.
- A Mesteredtől zeng az egész falu. Mit csináltál már megint? - Kérdezte felpattanva székébe, majd rendezgetni kezdte az asztalon lévő dokumentumokat.
- Mindegy is, hiszen a megbízó háza felé együtt fogtok elmenni, lesz időtök élvezni egymás társaságát. - Mosolygott gúnyosan, remélve, hogy kicsit azért berezelsz a gondolattól.
Az ajtó ekkor ismét hatalmas robajjal csapódott ki, és szeretett mestered lépett be rajta, ki olyan vörös volt, mint egy szépen megfőtt homár.
- HOL VAN AZ ÁTKOZOTT! - Kiáltotta, mire a Tsuchikage tenyerét felemelve próbálta nyugalomra inteni az ideges Jounint.
- Nyugodj meg Suiji. Együtt fogtok elmenni a küldetésre, lesz időtök nyüstölni egymást. - Tette hozzá mozdulatához, majd átadta a dokumentumot a még mindig fortyogó Jouninnak.
- A park mellett van egy nagyobb kúria, a Shumuniki ház, e hónapban már harmadszor tűnik el a kis örökös Chaizi. A ti dolgotok lesz előkeríteni őt, hiszen ezekben az időkben nem biztos, hogy nem rablásról beszélünk. - Magyarázta, majd az ajtó felé mutatott.
- Részleteket majd a Shumuniki háznál kaptok. Sok szerencsét, és élve térjetek vissza... - Mondta gonosz mosollyal az arcán, hiszen sejtette, már csak az út a házig olyan hangos lesz, mintha a harcmezőn tombolnátok.

//Mehet a következő post a Parkhoz.//
Tobi
Tobi
Inaktív

Adatlap
Chakraszint: Nem túl sok...

Témanyitás  Tensei Zento Pént. 22 Márc. 2013 - 15:08

Mint mindig szabad napján későn kelő típus, és éppen ezért a mi hősünk szintén sokáig alszik. Házukon a zsalugáter behajtva, hogy a napfény véletlenül se zavarja meg, a békés gyermek álmát. Bár. Zento esetében jobban illik azt mondani, hogy nem szabad az alvó oroszlánt felébreszteni. Az ajtó még is kinyílik és az előszobából besütő fénysugarak éppen a gyermek arcára vetül, aki csak hunyorogva fordít neki hátat. Ám kíésrtetek nem járnak a házban, de a napsugarakat még is egy emberi alak takarja el. Az árnyékából tisztán kivehető egy női alak hosszú derékig érő hajjal. A sötétség megnyugtató Zento számára, hisz ezt az alakot bármikor felismeri, és a kisugárzása is oly melengető, mint a nap sugara, de néha oly kellemetlen, mint a fénye a kora reggeli álmosságban. Mint említettem Zento esetében az alvó oroszlánt nem szabad felébreszteni, de ez alól két személy a kivételes. Az anyja Hime és az apja Hanzo. Ez a női árnyék bizony a kivételek közé tartozik, és a melegség amit sugároz az nem más, mint maga az anyjai szeretett, még ha nem is a saját gyermekéről van szó. Zentot adoptálták, mivel eme shinobi és kunoichi párosnak nem lehetett gyermeke, egy a Himét ért balesetek közül maradandó károsodást hozva.
-Zento ideje lenne felkelni. Látogatód érkezett.- Hangzik a kedves hang, egy tiszta nő ajkairól. Zento bár kényeskedve de felkel. A gyermek nem megy le pizsamában, hisz tudja, hogy nem illik, és sejti is, hogy milyen okból keresik. Éppen ezért felveszi kék garbós felsőjét, fehér rövidnadrágját, ninja szandálját az övtáskát és a kunai és shuriken tartót. Az övtáska mint mindenkinél a derékon kap helyet, az egy-egy tartó a jobb, illetve bal lábon. Mindkettőben teljes a felszerelés, mivel Zento csak frissíteni szokta, kivenni belőle soha. Az övtáskában kaptak helyet a tekercsek, a drótok, a robbanó jegyzetek, füstbombák és fénybombák. Míg a kunai és shuriken tartóban az oda tartozó fegyverek. Ami még elengedhetetlen kellék az a fejpánt, amit büszkén hord a homlokán, rajta iwagakure jelével. Lent az ajtóban egy jounin várja aki egy üzenet hozott az ifjú shinobi számára.-Üdvözletem Zento-kun.- Köszön kissé rideg és érzelem mentesen a jounin.-A Tsuchikage hívatja. Annyit mondott, hogy készüljön a hidegre, mert a Hó órszágába fog utazni.- A jounin továbbra is ridegen és érzelem mentesen beszélt, mint mikor a híradóban közvetítenek. Mivel a háború kitört a shinobi nemzetek között, így várható volt, hogy Zento egyre több küldetést fog kapni, de hogy a Hó országába küldjék, arra maga az ifjú genin sem gondolt. Ami a helyzetet fokozta, az a szülei ijedsége volt. Mintha szervezetükben leállt volna a vérkeringés, szívük mintha egy pillanatra megállt volna, és arcuk megmegfagyott, mintha olyan hideg lenne, hogy az ember orrában az a bizonyos folyadék is jégcsepp formájában lógott volna az orra végén. A fiatal shinobi nem mert rákérdezni a dologra, így a küldetés heve miatt egyből a szobájába rohant, és hátizsákját kezdte pakolni. Mivel az út nem rövid, így hideg élelemmel pakolta meg, sőt helyet kap a ritkán használt kettő darab fuuma shuriken is. A hidegre felkészülve a táskába gyömöszöl, még egy bundás köpenyt is. (Mint a narutóék által használt köpeny a Hó ország beli küldetésen)~Azt hiszem ennyi.~ Nyugtázza le a dolgot, és felkapva a hátizsákot elindul. Mikor leér a nappalihoz, az ajtóban látja, hogy szülei az asztalnál ülve sugdolóznak, és észre sem vesszik az ifjú.
-Anyja, apa. Akkor elmentem. Majd jövök.- Mondja kicsit szomorú hanggal. A nevelőszülei álltalában boldogan várják az ajtóban és puszival köszönnek el. Az anyja feláll a székből és nyom egy puszit az ifjú gyermek homlokára, de nem olyan, mint amilyen lenni szokott. Most félelemmel, és aggódással teli, máskor pedig boldog és biztató. Talán a háború miatt lett ekkora a félelem, talán valami más van a háttérben, de az idő sürget és a geninek indulnia kell.-Viszlát fiam.- Köszön el az anyja a gyermekétől, és ha Zento vissza nézett volna, látta volna, hogy most először egy könnycsepp hullott kis Hime szeméből. Az út igen rövid a palotáig, hisz szinte mellette laknak, de a bejáratnál egy ismerős férfi áll. Ez a férfi egyetlen mestere, és tanítója Itashi.- Hallom a Hó országába mész.- Mondja, majd az eddig a falnál támaszkodó shinobi elrugaszkodik onnan és kiegyenesedik.- Oda nem mehetek veled, csupán egy tanácsot adhatok. Ne feledd arra, mire tanítottalak én és Kikune. A háború előnyös iwagakure számára, és nekünk a falu érdekét kell szolgálnunk. Minnél előbb nyerjük meg a hábort annál előbb lesz béke, és a háború által szerzett területek emelik a gazdasági színvonalat, így mindenkinek jobb lesz a megélhetése, de ami a legfontosabb...- Hagyja félbe a mondatot kissé nyomatékosítva a dolgot.- Sose veszítsd el önmagad. A háború gonosz, és már sok embert megváltoztatott bekebelezett. Gonosz emberek lettek, akiket a vérutáni vágy hajt.- Ezek voltak Itashi utolsó szavai, és egy köszönés után elsétált. Ő sem volt a legboldogabb, de még is jobban tartotta magát, mint a szülei. Valamiért mindenki rosszat sejt, vagy csak aggódnak Zentoért. A palotában mindenki sürög forog. Jounin, Chuninok, és egy pár genin, akik a tehetségesebbek közül vannak itt. A háború felpezsdítette az életet, de mindenki szemében látszik a félelem. Féltik a családjukat a szeretteiket, de mellette ott van a tűz is. A tűz ami hajtja őket, hogy jobb világot hozhatnak, hogy megadhatnak mindent a családjuknak és elismert shinobik lehetnek. Zento még csak ismerkedik ezzel a világgal, így kétségei is megvannak a háborúval kapcsolatban. Viszont ideje sincs gondolkodni ezen, hisz a Tsuchikage ajtaja előtt van, amit egy kopogás után kinyit, és belép rajta.- Üdvözletem Tsuchikage-sama.- Tiszteletét egy meghajlással fejezi ki, ami csupán pár másodperces, aztán elszánt tekintettel néz.-Hívatott Tsuchikage-sama.- Mondja a lényeget, amiért itt van, és vár az öreg válaszára, instukciókra, és egyáltalán a feladatra.
Tensei Zento
Tensei Zento
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 401
Állóképesség : 150 (C)
Erő : 150 (C)
Gyorsaság : 100 (D)
Ügyesség/Reflex : 301 (B)
Pusztakezes Harc : 200 (C)

Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 367

Témanyitás  Yunaki Amirei Nyo Pént. 22 Márc. 2013 - 21:22

Minden olyan, ami szokott lenni. A nap süt, a szél fúj, az ég kék és a fű zöld. Az emberek jönnek, mennek, változnak vagy maradnak. Ez egy elég bonyolult filozófiai téma lehet. Milyen változáson megy át egy vagy több ember, hogy arra vegyen rá másokat, hogy háborúba bonyolódjanak? Netán egy ősi rituálé melyben birkák vérét áldozzák, fel majd kenik falakra? Esetleg a tisztelet kijátszása?
Lényegében az emberek befolyásolhatóak. Ha parancsot kapsz, ugranod kell, ez lenne hát egy shinobi élete? A háború nem több mint vérengzés. Van egy erős ember, aki az ország élére lép, erejét mindenki tiszteli, hisz ő az oltalmazó. Aztán egy nap az oltalmazójuk belép a háborúba, hogy területet szerezzen más néven, erejét fitogtassa. Csakhogy a csatában nem ő hal meg, hanem az a száz vagy ezer, vagy tízezer shinobi akit lemészárolnak a csatamezőn.
Amirei már nagyban úton volt a palota felé. A változás szele mindent érintett. Az akadémiában már nem ül a kis megszeppent Amirei, és az egoista Zento sem. Elkezdtek érni, mint a gyümölcsök, bár – azért még javában zöldek. A fák az évek alatt icipicit megnőttek, pár ház kapu át lett festve, és egy két öreg épület is felújult az idő alatt, Bár volt olyan is amit az idő pedig tönkre tett.

Végül a séta egyszer véget ér és leányzónk felnéz a palota legtetejére.
- Mintha minden nap egyre kisebb lenne az épület. Vagy csak én növök? – mondja szelíd, nyöszörgős hangon. A szokásos út következik, ajtó aztán lépcső felfelé. Nem egyszer járta már ezt az utat. Minden küldetés itt vette kezdetét. Lassan elsétál az ajtóhoz, kopog, majd azután belép. Meghajolással kifejezi tiszteletét és mindig eszébe jut az a pillanat: Amikor megkapta a csúnya piros fejpántját. Fejét biccentésre emeli, hogy köszönjön Zentonak halkan.
~A csendes öregember, aki anno oly kedves volt hozzánk; Most halálba küld mindenkit…~
Gondolatai arcára utálatos, gyűlölet gazdag fintort eredményez, miközben a kage szemébe bámul.

//Netán rossz helyre jöttem az én kis szerény postommal? ^^//
Yunaki Amirei Nyo
Yunaki Amirei Nyo
Játékos

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 221

Témanyitás  Sai Vas. 24 Márc. 2013 - 1:11

A Tsuchikage irodájában már ott várt benneteket a követ és egy kísérő jounin, így mikor megérkeztetek, a kage bele is kezdett az ismertetésbe, nem foglalkozva olyan kiskölykök arckifejezésével, mint amilyet Amirei vágott, van elég gondja, amivel foglalkozzon, hogy a tervei beérjenek. A tervei, amelyekkel a lehető legminimálisabb veszteség mellett a legtöbbet szeretné szerezni országa jövője érdekében. Hiszen nincs sok fejlődési lehetőség a csupasz köveken. S e gigantikus tervnek csupán egy apró állomása az a követség, amelyet Hó Országába kíván küldeni.
- Mint arról tájékozódhattatok, Hó Országában a közelmúltban véres hatalomátvétel zajlott le. Az új vezetés meg kívánja szilárdítani pozícióit, ezért külpolitikai lehetőségek után kutat. Ez a legalkalmasabb lehetőségünk arra, hogy megszerezzük az országot, és szövetségeseink között tudhassuk eme technikailag igen magasan fejlett országot. Iwagakure számára elsődleges prioritású kérdés, hogy létrejöjjön a szövetség, és Konohát és szövetségeseit kiüssük a nyeregből. Kudarcot nem fogadok el annak ellenére sem, hogy természetesen a konohai tömb is képviseltetni fogja magát. Nem érdekelnek az eszközök, hozzátok tető alá a megegyezést. Nem hinném, hogy nehéz dolgotok lenne, mert akárhogy is, Konoha mindig is játszotta a becsületes igazságosztót, és meg vagyok róla győződve, hogy puhatolózni fog, milyen lehetőségei vannak egy esetleges restaurációra, és a korábbi uralkodó, Koyuki hercegnő uralmának visszaállítására, amely számára lenne kedvező, mert megerősödnének a két ország közötti együttműködés szálai, ha most kisegítik a hercegnőt. S nekünk pont ez lesz az ütőkártyánk. Nem számít, tesznek-e valóban lépéseket, keltsetek gyanút az új vezetőben, Yukibi Mara-ban, és arassátok le a siker babérjait!

//Ha van kérdésetek, tegyétek fel ide, ekkor a határidő márc. 26, ha nincs kérdésetek, akkor írjatok egy hosszabb postot Hó Országa - Aisu Szálloda helyszínre, amelyben összefoglaljátok az odautatok. Ott majd fogadnak, ezt a vendégfogadást már nem kell megírni. Ekkor a határidő márc. 29. (Illetve, ha úgy írjátok meg az ideérkezést, hogy egy kicsit előbb érkeztek, akkor a hivatalos fogadás előtt elszállásolnak benneteket, és akkor beiktathatjátok a pótszülős epizódot saját kijátszásra, a lényeg, hogy a végén jussatok vissza a szállodába, a hivatalos fogadásra.//
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Témanyitás  Kinshu Pént. 2 Okt. 2015 - 0:39

// Jiraiya //

Érdekes, hogy a Tuchikage a háború kellős közepén hívat engem. Engem egy jelentéktelen kis pont vagyok egy hatalmas térképen. Talán akadt valami olyan feladat amit egy hozzám hasonló gyengébb genin is el tud végezni? Amióta a tábor felrobbant mögöttem teljesen megtörtem. Nem voltam elég gyors, hogy megmentsem őket, hogy megmentsek mindenkit az enyémek közül. Hiába sikerült megoldanom a bányászfaluban is a problémát és küzdöttem meg azzal a furcsa hallal. Most mégis úgy érzem semmi vagyok. Bár valóban erősödtem amióta visszatértem a  frontról de ez nem elég. Nem is igazából erősödni akarok... Ott akarok lenni egyszerre mindenhol. Képessé akarok válni arra, hogy meg tudjak védeni mindenkit akinek szüksége van rá. Nem érdekel, hogy hány évet kell ezért edzenem. Mostantól ez lesz az én ninja utam. El akarom érni azt a szintet, hogy ha kell egyszerre mindenhol ott tudjak lenni és megmenteni minden Iwagakureit akinek szüksége van rá. Bár azt mondják, hogy csak egy isten lehet egyszerre több helyen. De ha arra van szükség akkor istenné válok, hogy ne érezzem még egyszer ezt a tehetetlenséget. 
Miután elhatározásra jutottam rápillantottam az órára és realizálta, hogy most ha nem leszek elég gyors a faluból is úgy kipenderítenek mint macskát... Teljesen belefeledkeztem a gondolataimba és hamar elszállt a délelőtt. Gyorsan megmosakodtam aztán feltettem a homlokvédőt majd a lehető leggyorsabb úton indultam el a Tuchikage palota felé. Útközben a tetőkön ugrálva használom a shusin no jutsut ha szükség van rá. Már pedig szükség lesz mert eléggé késésben vagyok és egy ilyen megbeszélésről nemszokás elkésni. Így hát mindent beleadtam és úgy száguldottam át a városon mintha az életemért futnék.
Még éppen időben érkeztem a falu legősibb épületéhez. A sziklából kifaragott folyosókon már ismertem a járást így gyorsan odaértem a vezető irodájához. Megköszörültem a torkom vettem egy mély lélegzetet majd kopogtam az ajtón és beléptem az irodába. Amint belépek egy pillanatra a lélegzetem is elakad. Hát persze mit is vártam én ostoba, hogy majd a Tuchikage személyesen fog feladatot kiosztani egy ilyen mihasznának... Egy pillanatra belenéztem a lány szemébe akit eddig nem nagyon ismertem csak ünnepségeken láttam az öreg Tuchikage mellett. Aztán amikor a fronton egy pillanatra találkoztam vele láttam, hogy valószínűleg ő lesz vezetőnk unokája aki egyben a cím örököse is. Sötét szemében teljesen elvesztem de ez pont csak egy fél pillanatig tartott mielőtt észhez tértem volna. Jobb kezemet a ball vállamhoz illesztettem és féltérdre ereszkedtem.
- Hölgyem! Miben lehetek szolgálatára?
Kinshu
Kinshu
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 150

Adatlap
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 825

Témanyitás  Jiraiya Szer. 14 Okt. 2015 - 14:36

A hölgy egyedül tartózkodott a szobában, méghozzá rengeteg papírmunka közepette. A lapokon jelentések, küldetések, akadémiai tanulók vizsgái, pénzügyek és minden más volt látható, egészen a shinobik nyilvántartásáig és részletes leírásáig. Ha éppen most Kinshu egy ellenséges kém lenne, akinek fő célja az információszerzés Iwagakure no Satoról, akkor a valóságos Kánaánban találhatta magát, ezekkel az információtömegekkel. Szokatlan is, hogy ilyen fontos és ilyen tömegű információt a Tsuchikage - jelen esetben a helyettese - egy helyen, védetlenül tart, elvégre egy papírlapot is egy specializálódott tolvaj könnyedén el tudna lopni, akár a Tsuchikage tapasztalata ellenére is. Persze ezúttal valószínűleg a helyettes zöldfülűsége és a tapasztalt segítők hiánya okozta ezt a hibapontot, amit persze a rangját meghaladó képességekkel rendelkező Genin még nem vett észre, ugyanis nem áll elég köze la lapokhoz, valamint nem üti bele az orrát ilyesmibe.
- Na végre itt vagy.
Csendül fel a vékony, de szigorú, nőies hang. Kissé talán agresszív, katonás jellemben. Valószínűleg még nem áll készen a vezetésre, vagyis még most tanul bele.
- Te vagy Kinshu igaz? Nem szükséges tovább meghajolnod, én nem vagyok a Tsuchikage. De nem akarom tovább húzni az időnket. Azt szeretném, hogy részt vegyél egy továbbképzésen. Hallottam, hogy néhány vékony, de jelentős szál fűz téged az Iwagakurei ANBU-hoz, éppen ezért fontosnak tartom a következő generációk kiképzését.
Ekkor kopogtattak az  ajtón.
- Szabad!
Mondta, mire a kilincs kattan és egy vékony, magas, kopasz alak lépett be rajta, egy fekete atlétában és egy szintén fekete, strapabíró, sokzsebes nadrágban. A Derekán öv gyanánt a személyre szabott Iwagakurei Fejpán foglalt helyet. A lábbelije egy magas szárú Ninja Szandál volt, amibe a nadrágja be volt tűrve. Úgy tűnik, mintha a fickó a taijutsura lenne specializálódva, elvégre a karjai elég izmosak, persze csak szálkásan, nem pedig úgy, mint egy izomagy.

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Kinshu Pént. 16 Okt. 2015 - 17:57

Nőies de határozott hang, és micsoda tűz. Egy pillanatig csak annyit éreztem, hogy a gyomrom a feje tetejére áll aztán erőltettem magam, hogy eleget tegyek Kituchi kérésének. valóban nem ő a Tuchikage de egy napon ő lesz az utódja Tuchikage samanak ezt mindenki tudja a faluban. Egy továbbképzésben? Ez kezd érdekes lenni. lehet, hogy mégis csak tudok végre valamit letenni az asztalra ahelyett, hogy hibás döntések sorozatát hozom. Egy pillanatra megint ott találtam magam a dombtetőn és a mellkasomban éreztem azt az irdatlan erejű robbanást... A múlt árnyékai vajon meddig kísérnek el? Vajon egész életemben az úti társaim lesznek? Aztán egy másodperc alatt már vissza is tértem az irodába és Kituchival nézek farkas szemet.
- Továbbképzés hölgyem? Természetesen jól tudja, valóban van közöm a szervezethez. Szabad esetleg megtudnom, hogy milyen továbbképzésre gondolt esetemben? 
Persze lennének vad elképzeléseim de amúgy fogalmam sincs, hogy miért hívattak ide ilyen vészterhes időkben. Bár a víz szövetsége nyerésre áll a háborút tekintve ám ez a háború nagyon kimeríti a nagy nemzeteket is. A kereskedelem az országok között romokban. Ahogy a diplomáciai kapcsolatok megromlottak az országok között úgy kezdenek el az eddig kereskedelemből élő települések elnéptelenedni. Nem kell politikusnak lenni, hogy az ember lássa mekkora gondok nyomhatják most egy egy falu vezetőségének vállát. Ezek mellet nem tudom, hogy jutott idő az én személyes meghallgatásomra de gondolom jó oka volt Kituchinek, hogy ide hívott. Nem mellesleg én is nagyon örülök neki, hogy látom de most igyekszem minden érzelmemet legyűrni és abszolut tárgyilagosan kezelni a helyzetet. 
Ekkor azonban kopogtattak az ajtón és egy elég fura figura lépett be. Az szinte azonnal leesett, hogy ő is shinobi de vajon ki lehet? Szálkás izomzat és irigylésre méltó kiállás. Hát igen egyszer majd szeretnék én is hasonló kiállást. Az izomzatából ítélve inkább taijutusra specializálódott illetőről lehet szó. Tehát akkor fizikai kiképzést szántak nekem vagy csak én tapogatózok rossz helyen. Az biztos, hogy a gyorsaságomon javítana egy kis edzés. Megvárom amíg Kituchi beszél aztán bemutatkozom.
- Üdvözlet a nevem Hoshiga Kinshu.
Miután minden formalitásnak eleget tettünk ismét csöndbe burkolózom és várom az eligazítást. Közben talán a kelleténél egy kicsit jobban legeltetem a tekintetem Kituchin, de persze nem feltűnően, csak amikor beszél akkor megpróbálok mélyen a szemébe nézni és egy pár másodperccel több ideig a kelleténél. Magam sem tudom miért csinálom ezt. Remélem nem veszi észre!
Kinshu
Kinshu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Vas. 1 Nov. 2015 - 13:01

Kinshu kérdését megtörte a kopogást és a férfi megjelenése. A Genin végignézett a fickón és láthatta, hogy nem sokkal idősebb, mint Ő, valamint, hogy a testfelépítése és a ruházata valószínűleg a Taijutsu képességeit hivatott hangsúlyozni. Főleg, hogy cseppet sem hasonlít azokra a krumpliorrú vezetőkre, ez a ruházata pedig a könnyed mozgást teszi lehetővé.
- Kurotsuchi-sama. - Hajol meg a nő előtt, majd kiegyenesedik és Kinshu felé bólint - Üdvözöllek, a nevem Rando Raigu.

- Ezt hagyjátok későbbre!
Szólal fel a nő, mire mindkét fiú tekintete azonnal rászegeződik. Így még nem is feltűnő, hogy Kinshu szemei folyamatosan a lányt méregetik... Vagyis. Itt igazából többről van szó, de a lényeg most más. A nő folytatta.
- Raigu a falunk nagyra becsült Chuuninja, aki képes volt fiatalon három elemet is feloldani és alap szinten használni. Ezen kívül kitűnő Taijutsu használó. Az a célunk, hogy a képességeidet a jövőben minimum az Ő szintjéig hozzad fel és old fel a második chakraelemed! Hogy hogyan és hogy miért, azt majd Ő elmondja. Most kérlek, kövesd őt és teljesítsd az utasításait. Mehettek!
   Fejezte be végül a lány, majd tekintetét újra a hatalmas papírkupacba temette. A magas, kopasz férfi meghajolt, majd sarkon fordulva távozott. Remélhetőleg Kinshu is így tesz, így pedig kikerülhetnek a folyosóra, ahol már szabadon kommunikálhatnak.

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Kinshu Kedd 3 Nov. 2015 - 0:05

Kituchi ugyan olyan hideg maradt Raiguval mint előtte. Ezek szerint igazak a pletykák ez a lány tényleg olyan elhivatott mint a nagyapja de lehet, hogy talán még nála is jobban. Az biztos, hogy örökölte a nagyapja vezetői tulajdonságait, de azért még van rajta mit csiszolni. Persze ez nem az én tisztem, hogy ezt megállapítsam, de ez a fajta nyers modor még formálásra szorul az biztos. Viszont Raigu igen ígéretesnek bizonyul ha már ilyen korán fel tudott oldani három elemet is. Velem ellentétben ő már chuunin és a falu nagyra becsült tagja. Hát persze aki ilyen kivételes arról természetesen így fognak beszélni. Kíváncsi lennék rá ő vajon az első sorokban harcolt-e a háborúban, vagy megjárt-e olyan rettenetes helyeket mint az a menekült tábor a határon. Nekem inkább egy hímes tojásnak tűnik amit szeretnek mutogatni, de ez most mellékes. Rávetíthetem másra a nyomorom attól még nem leszek jobb ezt még az öregtől tanultam így most ösztönösen elkezdtem nyugtatni magam. Amint láttam, hogy Kituchi végzett mélyen meghajoltam még egyszer. Már nem kerestem szemkontaktust semmit ilyesmi. A csalódottság kiölt belőlem minden lelkesedést ezért inkább arra koncentráltam, hogy minél hamarabb kikerüljek innen és elmagyarázzák, hogy minek kell nekem felszabadítanom még egy chakra elemet. Az is lehet, hogy nem rendelkezem másik elemmel csak a tűzzel... 
- Üdvözletem Raigu. Azt hiszem nem találkoztunk még. A nevem Hoshiga Kinshu és geninként szolgálok. Elmondanád kérlek, hogy miért is van szükség arra, hogy magamat a te szintedre hozzam fel? 
Kérdezem ezt a fiútól a folyosó magányában miközben kifelé megyünk. 
- Azt gondolom, hogy mivel neked három chakra elemed van ezért nagyjából képtelenség, hogy behozzam a te szintedet. A külsődből ítélve a taijutsuhoz is konyítasz amiben én annyira nem vagyok otthon. Mi az a három elem amiket sikerült feloldanod? Voltál esetleg a fronton?
Ömlöttek belőlem a kérdések pedig ez egy teljesen ismeretlen ember volt. Lehet, hogy csak az imént felgyülemlett stresszt vezetem le, de az viszont biztos, hogy ez nagyon komoly hiba, amin dolgoznom kell. Oda kell figyelnem a számra legalábbis ha valóban az ANBU tagja akarok lenni...
Kinshu
Kinshu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Vas. 15 Nov. 2015 - 15:25

Miután végeztek, a hideg körfolyosókon indultak meg a céljuk felé, bár még Kinshunak fogalma sem volt róla, hogy merre is és miért is mennek. Vagyis, ha úgy vesszük, akkor némileg tisztában volt a helyzettel, ám a rá váró megpróbáltatásokkal még nem.
- Igazából fogalmam sincs. Nem vagyok annyira kivételes, mint amennyire ez annak hangzott. Három elemmel rendelkezem, de mindhármat csak középszerűen tudom használni. Valami miatt nem vagyok képes átlépni egy szintet. Viszont, jól látod. Taijutsuban is jártas vagyok és a három elemet kombinálom vele. Ez a három elem a Doton, Suiton és Raiton. Remekül használható mindhárom elem Taijutsuban és talán ez a három elem az, ami még alap szinten is olyannyira  kombinálható egymással, hogy veszélyes technikákat lehet vele létrehozni.
   Eközben a kis csapat megérkezett a főbejárathoz, ahol kiléptek, majd Iwagakure no Sato utcáira vezette őket útjuk. Itt persze már javában zajlott az élet. Hatalmas monstrumok, krumpliorrú emberek és munkásruhába öltözött bányászok haladtak el Kinshu és Raigu mellett.
- Nem voltam még a Fronton sajnos... Szeretném megmutatni a képességeimet, de úgy tűnik, hogy itt van rám szükség. Mivel a falu szeretné, hogy megfelelő legyen az utánpótlás a harcokban és esetleg a harcok után, ezért szeretnének minél többet kihozni a Geninekből. Valószínűleg a képességeik sokrétűségé szeretnék kiaknázni, ahogy most nálad is. Attól sem lennék meglepve, hogyha Te képes lennél legyőzni engem egy harc során. Ez alatt a pár hét alatt, volt olyan tanítványom, aki hozzám hasonlóan Chuunin szinten állt és javában fölöttem állt, hogyha harcról volt szó, mégis rám bízták azt, hogy a tapasztalataimat adjam át neki. Ezért is vagy te itt, hogy a képességeidet általam tovább tudd fejleszteni.
  Fejezte be végül, majd a két fiú belevetette magát a tömeg sűrűjébe, ahol további beszélgetésre van lehetőség. Vajon mennyire van igazság abban, amit a fiú mond? Jól látja át a helyzetet? Valóban ez a célja a falunak? Vagy esetleg valami sokkal nagyobb dologra készülnek?
- És te? Jártál már a fronton?
Tette fel a kérdést a tömegben a fiú.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Kinshu Kedd 17 Nov. 2015 - 23:25

Nagyon meglepett, hogy egy ilyen tapasztalt shinobi akit ennyire felmagasztalt a falu elitje, csupán csak ennyit tud mondani. Közepes szinten képes használni azt a három chakra elemet amit fel tudott szabadítani és még csak a közelébe sem engedték a frontoknak. Ennek bizonyára megvan az oka gondolom magamban de nem mondom ki nyíltan. Lakatot kell tennem a számra de jobb ha kiépítek valami féle ismeretségi rendszert itt a faluban mert később szükségem lehet rá. Azt már tudom, hogy ez a fiú valóban csupán csak azért különleges mert képes volt feloldani hármat az öt chakra elem közül különben csak egy teljesen átlagos képességű shinobi akár csak jómagam. Ez viszont, hogy három elemet birtokol nyilván fontossá tette a falu vezetésének szemében. Tudom én, hogy vigyáznunk kell arra amiből kevés van de vajon ennyire? Ha nem is az első sorba küldeném harcolni ezt a fiút de akkor is elvinném a harcmezőre mert a három elemmel a tarsolyában kegyetlen pusztításra lenne képes akár nagyobb távolságról is vagy jó támogató lenne. Valóban az elemek amiket felsorolt remekül kombinálhatóak. 
- Értem. Én mondhatjuk, hogy megjártam a frontot és annak minden szörnyűségét, de inkább nem szeretnék róla beszélni ha nem haragszol. Bár annak ellenére, hogy eléggé túlkoros vagyok még mindig Genin rangban vagyok és nagyjából ennyi vagyok én egy teljesen átlagos képességű genin. 
Amint kiértünk a térre nem kérdezgettem tovább. Egyszerűen kifogytam a kérdésekből és nem akartam tovább fölöslegesen jártatni a számat. Amennyiben nem érkezik kérdés a fiútól csak nyugodtan bandukolok mellette és figyelem az embereket, a nyüzsgő utcákat. Ez az egész olyan mint egy hatalmas élő szervezet melynek sejtjei mi magunk vagyunk. Teljesen elmerültem a gondolataimban de közben természetesen követtem a chuunint. Feltételezem egy gyakorló térre megyünk és itt fogja nekem megmutatni, hogy miként is kell feloldanom a következő chakra elememet. Remélem nem lesz valami nehéz feladat mert a legutóbbi kalandom óta valóban nagyon gyengének érzem magam. 
- És pontosan miért is kell a falunak ilyen sürgősen kiképeznie a tartalékos geninjeit erről véletlenül nem tudsz valamit. Persze nincs ellenvetésem ellene, hogy fejlesszek a képességeimen de engem úgy vezényeltek vissza a faluba, hogy ezek után tartalékos leszek és nagy valószínűséggel nem megyek vissza a frontra. Tudsz esetleg erről valamit? 
Nem véletlenül nem említem a fiúnak se az Anbus képzést sem semmi olyan információt amivel összefüggésbe hozhatnám magam az iwagakurei ANBUval. Jobb így mindenkinek ha nem árulom el magam és talán megúszok pár kínos kérdést is. Remélem gyorsan túl esünk a formalitásokon és kapok pár normális választ...
Kinshu
Kinshu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Vas. 13 Dec. 2015 - 20:26

Lassan de biztosan mennek előre és Kinshu nagyon okosan, nem mondott el semmit arról a titkos küldetésről, amit a falutól és voltaképpen a Szövetségtől kapott. Igaz, a feladat nem sikerült a lehető legjobban, de azért elérte a célját. Ám így legalább a fiatal Genin láthatja erejének határait és tudhatja, hogy milyen irányba kell fejlődnie.
- Szerintem a háború miatt akarnak utánpótlást kiképezni. De biztosat én sem tudok. Engem nem avattak be a benső ügyekbe, leginkább csak utasításokat adnak, hogy éppen mit csináljak a rám bízott Geninekkel.

És végül megérkeztek a Kiképzőterephez. Magas kő kerítés, valamint egy kis boltív, ahol be lehet menni. Idebent minden kővel volt teli, voltaképpen egy kicsi föld sem volt látható, csak sziklák és köves, kemény talaj.
- Mond Kinshu... Hogyan fedezted fel az első elemed és mi az? Mennyire állsz hozzá közel?

Tette fel a kérdést még a kiképzőterep bejáratában a fiú.

// Ide kérem a posztot: http://narutohun.niceboard.org/t102p105-kikepzoterek //

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Tensei Zento Kedd 7 Jún. 2016 - 12:50

Zento korán kelt a Tensei birtokon. Egy hónapja sincs, hogy oda költözött igazi szüleihez, akikkel több héten keresztül ismerkedett. Tíz év. Ennyi telt el hazugságban, és mindez csupán a falu érdeke miatt. ~Én ugyan ezt tettem volna. ~ Gondolja magában Zento, mint már meg annyiszor. A tíz év kimaradás nem csupán a szüleivel való kapcsolatának hiányát okozta, hanem a követelmény teljesítését, ami a Tensi klánban van. Sok edzésre volt szüksége, mire erőlétileg és technikailag felzárkózott a többiekhez, de edzés után nem volt olyan nap, hogy nem ment volna el nevelő szüleit meglátogatni. Tarijoku és Hime, igazi szülei, nagyon kedvesek vele, de az idő elteltével Taijoku egyre inkább szigorú vele. Személyesen foglalkozik fiával, szeretné bepótolni az apai támogatást és edzést, de persze nem hajtja túlságosan Zentot. Így is elég büszke rá, hogy tíz éves korára már gennin lett. Reggel az egyik kapu őr Zentot kereste és egy érdekes üzenetet kapott. 'Gyere a Tsuchikage palotájába'. A feladótól se név, sem aláírás nem látható. ~Elég érdekes, vajon mit akarhat. ~ Zento érdeklődését egyre inkább felkelti. Zento félbehagyja az edzést és lakásukhoz megy. Magához veszi a felszerelését, és hátára veszi a Tantoját. - Hová mész fiam? Még nincs vége az edzésnek.- Zento megfordul és Taijoku áll mögötte, egy kunaival a kezében. - Tudom apa, de kaptam egy üzenetet, hogy a Tsuchikage palotájába kell mennem.- Apja kérően néz. -De miért? - Zento felhúzza a szemöldökét. - Miért fontos? Amúgy nem tudom, biztos van valami feladatuk a számomra. - Tarijoku büszkén bólint. - Menj fiam, de vigyázz magadra. Egyszer már elveszítettelek, többé nem akarlak.- Letérdel fiához és szorosan magához öleli. Zento is így tesz, bár még nem érez úgy apja iránt, ahogy ő iránta. Tarijoku ezt nagyon is érzi és útjára engedi fiát. Zento rohanva indul, de nem egyből a palotához. Előbb nevelőszüleihez megy. Ott bekopog az ajtón. -Hozuki! itthon vagy? - Zento meglepődik magán...- Apa itthon vagy!? - Kiabál be, majd nevelő anyukája nyitja az ajtót. -Szia!- Mosolyodik el és megöleli a gyermeket. - Anya? Apa itthon van? - Kérdezi mosolyogva, majd miután nevelő anyukája betessékelte bemegy. - Szervusz fiam. - Mosolyodik el Hozuki. - Mi járatban?- Zento leül az asztalhoz, majd előveszi a levelet. - Ezt a levelet kaptam és nem tudom ki küldte. - Hozuki elolvassa a levelet. - Nem ismerős a kéz írása.- Majd mosolyodik el. - Minden esetre menj el, a falun belül, főleg a palota előtt, semmi bajod nem eshet.- Itt tart egy kis szünetet. - De azért majd szólj, hogy mit tudtál meg. - Mondja aggódóan majd megöleli nevelő szüleit és elindul a palota felé, ahova elég gyorsan megérkezik. ~ Már megint itt.~ Gondolja magában. ~ Vajon, hogy van az öreg. ~ Mosolyodik el, majd a kapu mellé támaszkodik. -Remélem hamar eljön aki ide hívott. - Jegyzi meg halkan, majd inkább úgy dönt, hogy leül a földre és úgy várakozik.
Tensei Zento
Tensei Zento
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akira Szer. 8 Jún. 2016 - 13:03

Zento edzése pont megfelel egy 10 éves srácnak, akinek igazából még az iskolapadot kéne koptatnia nem küldetésekre járnia, de hát a falu így gondolta, akkor ezen nem változtathat senki, még a tanárok sem. Tanárainak és mestereinek, ha voltak, valószínűleg furcsa az ilyen fiatal gennin, de láttunk már a történelemben zseniket, akik 8 évesen már végeztem az akadémián, 10 évesen chuuninok voltak és 14 évesen ANBU vezetők voltak. Azért ettől még Zento messze van még ettől. Lehet, hogy ő a Tsuchikage reménysége, de valószínűleg 18 éves kora előtt nem lesz ő a következő, meg vannak előtte nála még rátermettebbek. A levél elég furcsa, de hát mit lehet tenni, a parancs az parancs. Zento még bejárta a falut, majd a palota elé sietett. Semmi információja nincs a megbízóról, így leül a földre és vár. Körülbelül két percet ül, amikor valaki pisszegni kezd neki, majd ha nem válaszol, akkor egy kaviccsal dobják meg a fülénél. Egy 12 éves forma kislány, aki nem sokkal magasabb Zentonál, de furcsa, hgy egy ANBU maszk van az arcán, bár Zento nem tudja megállapítani, hogy valódi-e, egy sikátorból integet, hogy menj.
Akira
Akira
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)

Adatlap
Chakraszint: 0 (1055)

Témanyitás  Tensei Zento Szer. 8 Jún. 2016 - 13:37

~ Meddig kell még várnom. ~ Gondolja magában, mire egy pisszegés töri meg a csendet. ~ Ez vajon meg mit akar? ~ Kérdezi magától. ~ Mit keres rajta egy ANBU maszk. ~ Nézi érdeklődve, de továbbra is a földön ül. ~ Nincs nekem időm, ilyen apróságokkal foglalkozni. ~ Azzal tekintetét az égre helyezi. ~ Feladat vár rám, amit meg kell, hogy oldjak. ~ Zento már azon gondolkodik vajon milyen feladatot kap. A fű országi ostrom óta békén hagyták, de reméli, hogy egy ostrom után nem valami macskát kell üldöznie, bár némi fizetség most neki is jól jönne. Nem mintha nem kapná meg amit akar a szüleitől, most hogy újra látják. Gondolatait egy felé száguldó kavics szakítja meg, ami egyenesen fejbe is találja. - Aucs!. - Fogja a fejét, mert azért ez fáj neki. ~ Jól célozz. ~ Jegyzi meg magában, mire oda kapja a fejét. A lány int neki, hogy menjen. ~ Vajon mit akarhat? ~ Jegyzi meg magában. ~ Furcsa üzenet, furcsa lány. Talán az összefüggés közelebb van, mint gondoltam. ~ Mosoly húzódik a szájára. ~ Lehet egy titkos hódoló, aki most akar randizni. ~ Zento felveszi a földről a kavicsot. ~ Elég rosszul kezdni ~ Jegyzi meg az ifjú titán, majd a kavicsot kezében tartva elindul a sikátor felé. - Ezt elejtetted. - Mondja kedvesen, bár legszívesebben a fejéhez vágná, de nevelő szülei kellő illemtudással is felruházták. ~ Ez a sikátor elég gyanús. ~ Fut át egy kósza gondolat a fejé. ~ Na neeeeee!~ Borzad el egy pillanatra. ~ Ez mos komoly!? ~ Zento hirtelen elpirult a gondolattól. ~ Felvilágosítást nem kaptam még, de azért tudok egy s mást a sexről. ~ Séta közben megrázza a fejét. ~ Előbb lássam maszk nélkül. Kitudja lehet azért hordja, mert bűn ronda. ~ Mosolyodik el, majd lassan a sikátorhoz ér. Reméli a lány nem szalad el és beljebb sétálva kissé, már megszólalhat. - Yunaki Zento vagyok. - Szándékosan a régi családnevét mondta, mivel a Tsuchikage figyelmeztette, hogy a tenseiganra sokaknak fájhat a foga, és nem fogja egy ismeretlen lánynak elárulni a nevét, bár a faluban gyorsan körbe mehetett a híre, hogy Tensei Zento még sem halott, és talán nem a legkerkölcsösebb egy hazugsággal kezdeni egy ilyen "meg hitt" randevút. - Téged, hogy hívnak?- Teszi fel a nagy kérdést Zento. 
Tensei Zento
Tensei Zento
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akira Hétf. 13 Jún. 2016 - 11:20

A várakozás unalmas, főleg, hogy a levél alapján valami izgalmasra vár az ember. Amikor valaki ilyen levelet vár, nem egy ránézésre 12 éves kislányra számít ANBU maszkkal, így a fiú nem is foglalkozik a "szórakázó" kislánnyal, aminek meg is lesz a böjtje, egy fájdalmas fültövön dobás formájában. Nincs már választása, mint követni a lányt. A követ, mint ajándék egy fura "randira" a fiú felveszi és odaadja a dobálózó kislánynak. Zento fejében furcsa gondolatok fordulnak meg, 10 éves, a kislány tizenkettőnek néz ki, nem valószínű, hogy ilyen korban az minden álma, hogy az első alkalom egy furcsa sikátorban történjen meg. Melyik lánynak ez a vágya? A lány a felé nyújtott követ elveszi, majd a földre dobva furcsa dolgot tesz: Egy kokit nyom Zento fejére.
- Miért csinálja ezt Tsuchikage reménysége?
A hangja ismerős, talán emlékeid is felelevenednek, mikor leveszi a lány a maszkját. A nevére nem emlékszel, de talán az arca beugrik. 3 évvel járt fölötted. Furcsa gondolat lehet, hogy 3- 4 évvel idősebb nálad, mégis ANBU maszkot hord.
- Nem emlékszel rám? Hamano néven jártam az akadémiára, most leginkább Washi néven ismernek az ANBU különítményben. Küldetést hoztam neked, amit maga az ANBU parancsnok adott és én választhattam ki a csapatom. Te vagy az utolsó tag, rajtam kívül 2 másik ember jön a küldetésre. 1 óra múlva indulunk a falu bejáratától, addigra készítsd össze a felszerelésed. Nem várunk többet és a nevem ne felejtd el: Washi!
Jelenti ki, majd kézpecsétet mutat és mielőtt bármit kérdezhetnél eltűnik. Vajon mit kezdesz az információval? Ott leszel 1 óra múlva vagy úgy döntesz, hogy szembe mész az ANBU akaratával?
Akira
Akira
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Tensei Zento Hétf. 13 Jún. 2016 - 12:47

-Áucs!- Hangzik el ismét miután a lány egy kemény kokit nyomott a fejére. - Ezt most miért kaptam? - Nem érti Zento ő csak kedveskedett, azzal hogy vissza hozta a követ a lánynak. A lány hangja nagyon ismerős volt Zento számára, már már kísértetiesen. Ekkor a lány leveszi a maszkját és az ismerős hanghoz ismerős arc is párosul, sajnos név nélkül. Szerencsére a lány bemutatkozik és ekkor a teljes kép össze áll Zentoban. ~ Hihetetlen, hogy ennyi idősen már az ANBU tagja lenne. ~ Zento szinte épp ésszel fel sem fogja, de hát Inwagakureban sok a tehetség és ilyen szinten büszke is a falura, ahol lakik, elvégre ő is 10 évesen lett Genin, még ő is lehet 12 éves korára ANBU tag, sőt ANBU taichou lesz addigra, és felülmúl mindenkit. ~ Azért példa értékű Hamano teljesítménye. ~ Arca enyhén mosolyra húzódik és kissé el is pirul. ~ Nagyon szép kislány..~ Gondolja magában, de hát gondolatait gyorsan odébb is hessegeti.  A lány nem kertel és el is mondja miért is van itt. ~ Tehát, akkor ezért volt az a furcsa levél. ~ Fut át az agyán a gondolat. - Az ANBU parancsnok? - Teszi fel a kérdést meglepve. - Köszönöm. Ez igazán megtisztelő. - Hajt egy kicsit fejen illedelmesen, hisz a lány, mind rangban, mint erőben felette áll, és ki ő hogy ezt megkérdőjelezze neki. Első dolog a tisztelet. - Ha az ANBU Taicho és te ezt kívánja, akkor ott leszek. - Jegyzi meg mielőtt a lány eltűnik. ~ Washi...~ Mosolyodik el. ~ Minek másik név, ha már van neki egy. Ezt nem értem. ~ Neveti el halkan magát, de hát ha ezt kívánja akkor legyen. ~ Tehát van egy darab órám felkészülni. ~ Jegyzi meg magában. ~ Akkor asszem addig eszek egyet. Üres hassal nem lehet küldetésre menni. ~ Természeten ezt komolyan is gondolta, de először haza megy. Ez nem egynapos küldetésnek ígérkezik. Otthon elkezdi pakolni táskáját, mikor apja, Tarijoku, lép oda hozzá. - Hova készülsz fiam? - Zento megfordul apja felé és nagyon mosolyog. - Küldetésre megyek az ANBU kérésére. - Jelenti ki Zento, apja pedig ezt döbbent arccal fogadta. - Washi keresett fel, hogy az ANBU taicho parancsot adott neki, és ő állítja össze a csapatát. Felkért, hogy én legyen a 4. tag, és én igent mondtam.- Apja szigorú fejet vágott. - Azért megbeszélhetted volna velem, az ANBU nem macskakeresésekre szokott menni. - Zento feláll és szemben áll az apjával. - Tudom jól! De ne várd tőlem, hogy macskákat hajkurásszak, mikor a falunak szüksége lehet rám! - Apja egy lépést hátrált. - Csak vigyázz magadra. Nem akarunk még egyszer elveszíteni. - Azzal apja letérdelt és átölelte fiát. - Nem fogtok. - Ölelte meg Zento is Tarijokut most először igazán. - Szólok anyádnak pakoljon ennivalót neked.- Zento elmosolyodik. - Egy jó Rament is ennék mielőtt elmegyek. - Kapja fel a táskáját mosolyodva. - Hát legyen. - Mosolyodik el apja is. Gyorsan megebédelnek hármasban, majd Zento útnak indúl a falu bejáratához. -Bocsi itt vagyok. - Kiabál utánuk, hisz éppen hogy csak megérkezett. -Csak családi ebéd volt. - Mondja mosolyogva és tarkójára tette a kezét. 
Tensei Zento
Tensei Zento
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akira Szer. 29 Jún. 2016 - 8:42

ha a fiú aggyal nem érti, biztos tudattalanul rájön, hogy a lány nem elhagyta a kavicsot, mert nem igazán volt a tulajdona, ő csak felvette a földről és leadott egy pontos dobást. A kokit viszont nem ezért kapta, hanem azért, mert ő a Tsuchikage reménysége és mégis idétlenkedik, mint egy kölyök, pedig az is. Iwagakure tényleg tele van tehetség, de azért ANBU taichonak lenni 12 évesen még itt is ritkaság számba megy. A falu nem igazán szokott kinevezni senkit ilyen fiatalon arra a rangra, de meglátjuk. Esélye mindig van. A tehetségekre a falu mindig is büszke volt és ha jól teljesített valaki az gyorsan haladt előre a ranglétrán vagy ha nem is ott, akkor is minden segítséget megkapott, hogy haladhasson. Az ilyen ninják általában külön képzésben részesültek a csapatuktól függetlenül.
Zento látszólag elfogadja a küldetést, de nem tudni, hogy tényleg akarja-e. A döntés a kezében van, a csapat valószínűleg nélküle is meg tudja csinálni, de hát megtiszteltetésnek kell venni. Még az új néven is elgondolkozik, de talán eszébe sem jut, hogy az ANBUnak mi a feladata, mert ha eszébe jutna, akkor nem gondolkodna az új néven. Az ANBU taggá váláskor mindenki új személyazonosságot kap, hogy ne lehessen azonosítani, még a falun belül se.
Az ebéd elhúzódik, de szerencséd van, mert a csapat épp csak indulni készült, amikor megérkeztél, így meghallották a kiáltásod és megvártak. Odaértél, Washi rád nézett, arcát maszk takarta, viszont a többieken nem volt ilyen. Ekkor Washi beszélni kezdett.
- Sziasztok! A többieknek már elmondtam, de neked is elmondom Zento. Attól, hogy a küldetésre az ANBU taichou adott parancsot nem kell veszélyes feladatra számítani. Ti mindannyian genninek vagytok, ezen a szinten a legnagyobb még a szóródás a képességek terén, de majd ahogy haladtok felfelé egyre kevesebb lesz a különbség egy- egy shinobi között. Ti hárman a falu egyik legjobb genninjei vagytok, ezért is titeket választottalak ki a küldetésre. A küldetés részleteit majd később mondom el. Első körben a Naoki hegyen lévő szerzetesekhez megyünk, akik átadják azt, amire a küldetés szempontjából a legnagyobb szükségünk van. Ott mindent megtudunk, mert én sem ismerek minden részletet.
Miután elhallgat pár másodpercet vár, hátha van kérdés. Ugyan az arcán nem látszik, de a testbeszédéből egy szemfülesebb egyén kifigyelheti, hogy izgul, mert ez az első olyan küldetés, amit ő vezet, de erről ti nem tudtok semmit.
Akira
Akira
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Tensei Zento Vas. 3 Júl. 2016 - 13:49

Zento végighallgatja Washit, de ő nem olyan szemfüles, hogy észre vegyen a testbeszédéből bármi olyasmit, ami elárulná, hogy első küldetését vezeti, de végül is kit érdekel, ha megoldanak majd minden előttük álló problémát. Az idő jó, Zento hangulata jó, a tásaság talán jó mi kell még. Minden adott egy jó küldetéshez és ezt Zento is tudja. Washi még vár egy kicsit, de Zento már tűkön ül az indulás végett. ~ Reméljük minden simán fog menni. ~ Gondolja magában, majd mélán felnézz az égre. ~ Vajon Amirei mit csinálhat? Nagyon rég nem láttam. ~ Gondolataiból egy harsány szellő zökkenti ki, ami lágyan végig simítja az arcán. ~ Tensei Zento. ~ Nevét végig gondolva, még mindig felborzong, hogy a Tsuchkage szándékosan cserélte el az adatait, de máig megérti az öreget, mert a falu érdekében cselekedett és ő se tett volna másképp. ~ Reméljük, most az elkövetkezendő időben én is tehet valamit a faluért. ~ Jegyzi meg magában, majd Washira nézz. Zento szemében egyértelműen látszik, hogy már indulna, és reméli hamarosan útnak is indulnak. ~ Vajón mit tudhatnak a Naoki hegyen lévő szerzetesek, amit mi nem. ~ Fejében már a küldetés jár, és próbál előre gondolkodni, esetleges szituációkban gondolkodni, de hát mit ér ez még ilyenkor. Az este 99,9%-a azt mutatja, hogy amire Zento gondol, úgy sem az lesz és improvizálnia kell majd. Szóval inkább helyzetekre készül fel. Indulás előtt, még egy robbanó jegyzetet az egyik kunaira teker, hogy a biztos robbantgatás meglegyen, hisz az egyik küldetéséről sem maradhat el, ha netán harcra kerül a sor. ~ Mindig is piromániásnak hívtak. ~ Mosolyodik el. ~ És még is föld elemű lettem. ~ Csupán próbál a miérteken gondolkodni, hisz az ember eleme sokat elárul magáról a személyiségéről is, de ilyen fiatalon a személyiség egy olyan dolog, ami változékony és lassan alakul ki. 
Tensei Zento
Tensei Zento
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akira Kedd 5 Júl. 2016 - 9:13

Ugyen elég képzett, mégsem egy jounin, hogy 10 évesen kiszúrja azokat a jeleket, hogy Washi izgul. Nem is baj, így talán nem ragad át rá az érzés és könnyebben végre tudják hajtani a feladatot. Miután senkinek nem voltkérdése így a csapat elindult.
//Az út 3 napig tartott, teljesen eseménytelenül, a beszélgetéseket és a történéseket rád bízom, most engedélyt adok, hogy irányítsd a njk-kat ilyen szinten, mert nem akarok ezzel köröket húzni, h beszélgetünk és nem történik semmi. A társaid egy fiú (11) ért a szél elemhez (3), amihez van nála két kis legyező, némi kenjutsu (2) és hien jártassága van, nagyképű és arrogáns. A lány (13) csendes visszahúzódó, ha beszélsz vele, akkor kiderül, hogy a fiú nővére, ő egy kicsit képzettebb, orvosi jutsukra szakosodott (5), föld elemű (3) és némi pecsét jutsu (1) ismerete is van.//

Lassan telik el a három nap, mire oda értek a templomhoz, leghosszabb szakasz a mászás, ami majdnem fél napot vett igénybe, még chakrás rásegítés esetén is. Aztán megérkeztek a nagy szentélyhez. Washi elmondja a fennsík legendáját (Naoki hegy leírásában benne van), majd kopogtat a szentély ajtaján. Jó öt perc telik el, mire az ajtón lévő nyíláson keresztül valaki kinéz.
- Ki az?
Kérdi egy mogorva hang.
- Washi vagyok és Iwagakure küldött azért a valamiért!
- Tehát azért jötettek? Gyertek be
Már barátságosabb, de nem sokkal. A hatalmas kapun egy jóval kisebb kapu nyílik és egy szerzetes jelzi, hogy jöhettek. Ti kérdés nélkül bementek, majd egy kisebb terembe kísérnek, de előtte egy nagyobb, sokkal díszesebb előszobának kinéző helyiségen mentek keresztül. A szoba dísztelen és egyetlen berendezése egy asztal és körülötte székek. A barát szól, hogy nyugodtan üljetek le,WWashi egyből az íróasztal mellett foglal helyet, de a többiek válogathatnak, hogy hova akarnának leülni. Negyedóra- húsz perc telik el, mire megérkezik, az eddigi barna ruhától elütő szürke viseletben lévő pap és el is mondja, hogy miért jöttetek.
- Köszönöm, hogy eljöttetek azért. A föld országától északra van egy ismeretlen sziget, ami egy testvér kolostorunk, sokkal kisebb ennél. Egy hét múlva lesz az ottani vezető születésnapja, a csomagot neki kéne eljuttatni.
Ennyit mond, majd vár, vajon lesz kérdés?

//Amennyiben nincs kérdés és leléptek, akkor útban kifelé a kapuban még megállít egy szerzetes titeket és mbemutatt egy fiút, aki veletek fog tartani a küldetés során. Ő is a csapat tagja lesz, de ő nem tudja pontosan, hogy miért is kell veletek mennie, de azt semmiképp nem nézi jó szemmel, h ti is vele mentek, mert egyedül is eltudná vinni a gyűrűt.//

//Ha van, akkor ide írj, ha nincs akkor pedig a folytatás>>ITT<
Akira
Akira
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akira Hétf. 1 Aug. 2016 - 11:26

//A kalandot fagyasztom a user visszatértéig//
Akira
Akira
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Tensei Zento Szer. 7 Jún. 2017 - 11:45

//Satoshi//

Zento szokásosan korán reggel kelt fel. Már kezd hozászokni a Tensei klán, klánja szokásaihoz. Minden reggel korán kelés, reggeli, aztán edzés. Mostanában ebből álltak Zento napjai. Mindenki a fronton harcol, ahova genineket nem küldenek, még ha a Tschuchikage reménységéről is legyen szó. Egy 10 éves gyerek nem való a frontra, így otthon edz és elvégzi az esetlges küldetéseket a faluban, amit rábíznak, de ezek mostanában csupán D szintű küldetések voltak. ~Akkor kezdjük a mai napot is. ~ Dörzsöli meg a szemét, majd kikel az ágyból. Anyja már reggelivel várta. Reggeli után össze kapja a felszerelését, majd elindul a Tensei klán udvarára ahol szoktak edzeni. ~Vajon mi lehet az öreg Kikuneval? Mostanában nem keresett. ~ Már hiányolja az öreg varjú társaságát. Bölcsességével sokszor látta el hősünket nehéz helyzetekben. Hiába a nagy klán, hiába elismert ez a nagy klán, Zento mostanában elég magányos. Csak az edzésekkel törődik és a küldetéseit is egyedül csinálja és nevelő szüleivel sem tudott találkozni mostanában, mivel mind a ketten a fronton harcolnak. ~Remélem nem lesz semmi bajuk. ~ Néz fel az égre gondolatai közben, majd zsebre teszi a kezét és sétál tovább. Nem sokkal később már az udvarra ér és látja ahogy a többiek edzenek. ~Valahogy most nincs kedvem hozzájuk. ~ Jegyzi meg magában, így inkább az udvar egyik szélére vonul és shurikennekkel gyakorol, mivel van még mit fejlesztenie a Shuriken technikáján. ~Akkor próbáljunk meg valami kanyart vinni bele.~ Zento sokat shurikent eldob, mire a tábla közepébe talál vele, de végső soron sikerült neki. -Ügyes.- Hallatszik egy hang a háta mögött. Zento kissé hátra fordulva látja, hogy az apja az, aki éppen a tábla alá ült le. -Gyere ülj le mellém.- Mit tud tenni Zento oda ül. -Fiam. Nagyon örülök, hogy újra köztünk élsz, és immár Tensei szemmel nézed a világot, és annak is örülök, hogy ennyit edzel....- Zento nem tudja mire vélni apja szavait, de hallgat mivel látszólag a monológnak itt még nincs vége. -Hallottam, hogy elég ügyes vagy a Karasu Ninpoban. - Zento elmosolyodott. ~Hát igen Kikune jól kitanított. ~ -Viszont klán mércével még elég gyengén állsz...- Zento apjára néz. ~Ezek szerint nem vagy büszke rám.~ Fejét lesüti, majd hallgatja tovább. - Több időt kéne töltened a Föld alapú technikákkal is. Szeretném ha lassan a felnőttek között tudnálak téged, és tudod, hogy ehhez el kell sajátítanod a tömeges föld klón technikát.- Zento továbbra sem szólal meg. -Ne csüggedj fiam. Téged ismerve egykettőre meglesz.- Mosolyodik el az apja. Látja, hogy fia elég csüggedt lett, attól amit mondott. Karjaival magához öleli a gyeremekét. -De én mindig büszke leszek rád.- Zento is átöleli apját majd feláll. Tekintetében az elszántság lángja ég. -Na ezt szeretem látni a szemedben. Tschichukage reménysége.- 
Társalgásukat egy feléjük lépő jounin mellényes alak szakítja meg. -Jó napot. -
Tensei Zento
Tensei Zento
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kawajiri Satoshi Kedd 13 Jún. 2017 - 16:17

//Zento//

A jounin egyenruhát viselő robusztus testalkatú férfi kimért, tekintélyt parancsoló hangnemben köszön. A szemeiben - azaz a fél szemében, mivel a másikat egy hosszú sebhely szeli át, a homlokától az álláig - láthatsz valamiféle... ürességet, vagy talán megtörtséget? Egy azonban biztos: láttál már ilyet. Ez a tekintet azon ninják ismertetőjele, akik már megjárták a frontot, vagy szembesültek a háború borzalmaival. Magassága és szinte ninjákhoz képest unkarakterisztikus izomzatának köszönhetően szinte aprónak érzed magad vele szemben. A tekintete súlya alatt pedig talán elenyészőnek. A Tsuchikage reménysége már-már sértőnek találhatná az ilyenfajta szó nélküli, de mégis sokatmondó megnyilvánulásokat, de mielőtt megtehetné, a jounin megköszörüli a torkát, nagy levegőt vesz, majd megszólal.
- Ön Tensei Zento, igaz? Küldetésünk van a számára... - ezután végignéz apádon, majd mintha rájött volna valamire, folytatja. - Renegát ninjákkal van dolgunk akik fontos információk birtokában döntöttek úgy, hogy a falu ellen szegülnek. A lázadás minden apró írmagját el kell törölnünk, és példát kell statuálnunk: a falunkat senki nem hagyhatja el, főleg háborús időkben, amikor mindenkire szükség van. Tehát, önre is. A Tsuchikage szemében bizonyára kivételes bizalomnak örvendhet, hogyha kiválasztották arra, hogy köszörülje ki a falu becsületén esett csorbát. A küldetésre kísérőt nem kap, az anyagi kár nem számít, és hogy hogyan intézi el a disszidenseket? Azt magára bízzuk. A feladata tehát végezni a hazaárulókkal, megszerezni a dokumentumokat, amik náluk vannak, és épségben visszajuttatni őket Iwagakuréba. Minél előbb indul, annál jobb. Fellebbezésnek helye nincs. - fejezi be végül a jounin, majd át is nyújt neked egy hivatalos dokumentumot, melyben a küldetés részletei szerepelnek.
A Tsuchikage pecsétje van rajta, így biztos lehetsz abban, hogy az információk mind valósak, ahogy a küldetés is. Nem is tudod, mit érzel, ahogy átfutod a kezedben lévő levelet. Talán büszkeséget... talán terhet a válladon, mert úgy érzed, meg kell felelned a magas elvárásoknak. Tíz éves genin létedre, megbíztak egy ilyen volumenű küldetéssel, mely a falu becsületéről szól. Mivel a frontra nem mehetsz, ez a legtöbb, amit tehetsz a falvadért. A legtöbb, amit tehetsz a Tsuchikagéért. Fellebezésnek helye nincs? Nem is gondoltál rá, nemde? Apád közben végigsimít a fejeden, és veled együtt olvassa a levelet, azonban amint elvállalod a küldetést, a jounin bólint, majd azt mondja, indulnotok kell. Miután búcsút vettél apádtól, követed is a jounint, aki elindul a falu kapuja felé. Útközben további részleteket oszt meg veled.
- Legutóbb, ahogy azt a dokumentumban is láthatja, a négy renegát a Tűz Országa felé vette az irányt. Ha ilyen tempóban folytatják, pár nap múlva átérnek a határokon. Bizonyára valami trükkjük lehet arra, hogyan jussanak át az ANBU-n, és az ellenőrzőpontokon. Feltehetőleg Konoha vagy megvesztegette őket, vagy saját akaratukból döntöttek úgy, hogy ellenszegülnek a Tsuchikagénak, és a halált választják. Azzal is fognak lakolni, arról pedig maga tesz, nem igaz? Ez egy rendkívül kényes küldetés, ami gyorsaságot és pontosságot igényel. Egyikük sem juthat át a határon, pláne nem a dokumentumokkal, ez a legfontosabb. Kérdés?
Lenne egy pár, nem de...? Egyrészt, ez úgy hangzik, mintha egy ANBU-ra bízandó feladat lenne, másrészt, ha ennyi információ birtokában vannak arról, hány renegát van, hogy jutottak ki, és merre tartanak, miért nem állítottak még meg őket? Sokfelé járhatnak iwagakurei ninják akikkel fel lehetne venni a kapcsolatot, miért pont téged választottak? Hiszen ahhoz, hogy eljuthassanak hozzád, a faluba kellett jönniük, ami értékes időt vehetett igénybe. Na meg, mit tartalmazhatnak a dokumentumok, amiket vissza kell szerezned? Államtitkokat? Akkor mégis miért voltak olyan ninjákra bízva, akik elárulhatták Iwagakurét? Talán ellopták volna őket? Ha igen, kitől? Nincs sok időd, és választásod sem, meg kell válogatnod a kérdéseidet, de a jounin szűkszavúságából és lényegretörő mondataiból ítélve lehet, hogy az összes kérdésedre válaszolni tud. Ha pedig nincsenek kérdéseid, mert majd megtudod magad, vagy úgy érzed nem kell tudnod, egyszerűen csak rázod a fejed, majd az utatok néma csendben telik el, melynek során áttanulmányozhatod a kapott papírt, melyen küldetésed szerepel.
Akár felteszed a kérdéseidet akár nem, elértek a falukapuig, ahol a jounin megáll.
Kawajiri Satoshi
Kawajiri Satoshi
Játékos Mesélő

Elosztható Taijutsu Pontok : 89

Specializálódás : Keiko :'(

Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 578

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.