Utcák és terek

+82
Kihara Nana
Akihiro Jaken
Naito Kenji
Hyuuga Hanabi
Hirota Yukionna
Aokaze Atsushi
Terumi Mei
Senju Tobirama
Namikaze Minato
Komimushi Zanami
Hidan
Sasaki Haru
Osumi Hiroto
Hiromi Akio
Rabada Genkou
Inetsushi Ai
Kenshiro Karu
Katsumi Mao
Shunsui
Kawahara Tadashi
Isha Dansei
Hyuuga Oyoki
Shenjino Arisa
Kenshiro Erisa
Kenta Koizumo
Gonza Sasano
Ginoo Yukizaki
Shimura Danzou
Yuu
Suzuhito Sayuri
Kurita Takashi
Fuu
Ishin Taro
Aisu Fumiya
Gato
Pein
Yamato
Sato Haruhide
Sato Natsuhi
Doshiri Asuka
Hiro Oyama
Hejvanasi Zej
Kagua Hatami
Deidara
Sayuri Akeme
Tobi
Djuka Kazuma
Ogawa Kazuma
Arakashi Yuusuke
Jiraiya
Hikari Ayame
Kusuki Eiko
Aokaze Shin
Uchiha Madara
Kazedando Soroshima
Akasuna no Sasori
Darui
Satonaka Chie
Aono Takefumi
Shikamaru(Inaktív)
Taidana Kaito
Kagemare Kuzomi
Suyiko Kana-Shimaya
Okimura Akushou
Hinata
Moriyama Shinimi
Azumi Yuurei
Aida Emiko
Sai
Aburame Shui
Houtei Karada
Kagetora Akihito
Matsuko Kiyomi
Karin
Suyiko Kirinai-Aki
Ayami Remiyu
Shirogane Shiro
Konan1
Ayabito Kenzan
Kaibutsu Hiroto
Haru Noriko
Kanmiru
86 posters

7 / 25 oldal Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25  Next

Go down

Utcák és terek - Page 7 Empty Re: Utcák és terek

Témanyitás  Kagemare Kuzomi Szer. Jan. 18 2012, 15:16

Nem túl sietős tempóban, de megérkeztünk konohába, mármint közvetlenül a faluba. Kaito közölte velem, hogy nem jó ötlet elmennem a maszkomért, mert túl sok időt vesz igénybe... én csak megmosolyogtam eme kijelentését. Egy kevés kérdezősködés után Kaito mondott egy jó ötletet és erre egy kis gondolkozás után a következőket mondtam:
- Rendben! Te menj el kérdezősködni a környéken található kisebb árúsoknál, de maradj ötven méteren belül... add ide egy kicsit a képet!
Elvettem a képet és egy-két percig nézegettem, a lehető legrészletesebben megnéztem magamnak a macskát és megpróbáltam megjegyezni a látottakat...
- Adj egy fél órát... - mondtam halkan.
Visszaadtam Kaitonak a képet és elkezdtem kézpecséteket formálni...
- Shushin no jutsu! - szinte nem is jött ki hang a számon csupán tátogtam a technika nevének kimondása közben.
Hihetetlen sebességgel el kezdtem szálguldani. Néha-néha lelassítottam nehogy baleset legyen a dologból és, hogy könnyebben tudjak tájékozódni. Egy kis idő múlva, amikor már a távolság felét megtettem így, akkor abba hagytam a technika használatát, mert azért rendkivül chakraigényes a jelenlegi szintemhez képest és nemrégen harcoltam - még ha semmi komoly sem volt - és akkor, habár csak minimális mennyiségben, de mégis csak használtam a chakrám. Meg, majd a visszautat is fel kell gyorsítani és amúgy is a macska keresése közben is kelhet még... Amint leálltam a jutsuval felugrottam az első házra és a tetőkön folytattam tovább az utat jelentősen lassabban, mint a technika használata közben...
Végül megérkeztem úticélomhoz: Konohagekure no sato főkapujához! Odamentem az őrbódéhoz és megszólítottam a két postoló shinobit:
- Üdv! Elnézést kérek, amiért zavarlak a munkátokban, de egy kis segítségre lenne szükségem... - egy kis hatásszünet, hogy felfogják a hirtelen betoppanó alak beszédét - Valójában ez egy igen fura kérdés, de számomra fontos lenne egy küldetés miatt. Nem látattok egy hasonló macskát?
Amint kinyögtem a kérdést alkalmaztam a henge no jutsut és a macska alakját vettem fel...
Ha a válasz nem akkor megköszönöm és felmegyek a falakra kérdezősködni ( persze előtte visszaváltozom), ha pedig igen akkor, majd folytatása következik...

( Tudom, hogy ezt a postot nem feltétlenül ide kellett volna írnom, de nem akartam, hogy egyszerre két topicba keljen írnia a csapatnak... ha ez mégis probléma lenne, csak szóljatok és átteszem Very Happy)
Kagemare Kuzomi
Kagemare Kuzomi
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 594
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 400 (B)
Erő : 250 (C)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 400 (B)
Pusztakezes Harc : 294 (C)

Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 519

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Shikamaru(Inaktív) Szer. Feb. 01 2012, 03:54

Kaitóék nekifogtak a keresésnek, bár igencsak tanácstalanok voltak, hiszen egy ilyen állat bárhol lehet az egész városban. Akármelyik kukában, akármelyik pincében, vagy beszökhetett egy udvarra. A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen volt. De csak a pesszimista ember nem próbálkozik, és csak ő fogadja tényként a legrosszabb verziót, és a geninek nem voltak pesszimisták. Ők jóhiszeműen vágtak neki a városnak, kezükben a képpel. Először járókelőket kérdezgettek, mutogatva a macska képét, azonban senki sem tudott semmit. Vagy csak szimplán nem érdekelte őket a geninek problémája? Lehet, hogy így volt, a végeredményed mindez mit sem változtat - nem találtak semmit.
Ekkor jutott Kuzominak eszébe valami, és egy gyors képmemorizálás után elszáguldott a kapu irányába, otthagyva a meglepett Kaito-t. Hirtelen betoppanása az őrbódéba majdnem utolsó cselekedete volt életében, ugyanis szinte abban a pillanatban rezegve állt bele egy kunai a feje melletti ajtófélfába, ahogy az egyik jounin reflexből felé dobta. Az volt a szerencséje, hogy még idejében felismerték, így egy hajszálnyit még tudott módosítani az irányzékon.
- Figyelj csak kölyök! Ugye tudod, hogy most majdnem meghaltál? - kérdezte tőle "támadója" nem is annyira mérges, mint inkább fürkésző hangon.
- Sose törj rá ilyen hirtelen egy jouninra, ha hosszú életet akarsz, ezt jól jegyezd meg! - oktatta ki Kuzomi-t, de nem lenézően, hanem fura módon az érződött ki a hangjából, hogy tényleg jó tanácsként szánta ezt a mondatot.
Miután elültek az izgalmak, a genin rátért jövetele tárgyára, de a férfi csak a fejét vakarta, nem emlékezett rá, hogy látott volna bármilyen hasonló macskát, és Kuzomi már majdnem köszönt el, hogy máshol folytassa a keresést, amikor az eddig csendben levő őr hirtelen megszólalt.
- Á, tudom már honnan volt ismerős! Láttam ma, igazság szerint nem is olyan régen. Egy csoport gyerekkel volt, valószínűleg akadémiai tanoncok voltak. Velük játszott, bár... - itt egy kicsit elhúzta a száját - Nem tudom milyen az a gyerek, aki egy ilyen csúnyasággal játszik...
Kuzomi végre infóhoz jutott, és még azt is megtudta, hogy a gyerekcsapat a hokage emlékmű felé tartott. Most már csak azt kell eldöntenie, hogy mit csinál, hívja-e Kaitot, vagy egyedül indul felderítésre?
Shikamaru(Inaktív)
Shikamaru(Inaktív)
Inaktív

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Témanyitás  Kagemare Kuzomi Szer. Feb. 01 2012, 18:59

Amikor beléptem az őrbódéba egy kunai csapódott be a fejem mellett. Majd fontos információkat kaptam, hogy egy jouninra nem szabad rátőrni.
Az infórmációt megköszöntem és kihúztam a majdnem halálom okául szolgáló kunait a falból és tanulva előző hibámból, immár jeleztem, hogy csak oda akarom adni. Ha egy jouninra nem érdemes rátőrni, akkor egy kunaial sem érdemes felé indokolatlanul közelíteni, főleg, ha az előbb majdnem reflexből megölt.
Szóval a kunait odaadtam a jouninnak és utána megint megköszöntem az információt, valamint a tanácsot is. Kiléptem az őrbódéból és becsuktam az ajtót.
Jó akkor most mit csináljak? Jó lenne szólnom Kaitonak, de sietős a dolog, mert kitudja mikor unják meg a macskát. Viszont ketten hatásosabban keresünk. Oké, akkor ezt fogom tenni...
Odamentem egy látszólag velem egykorú gyerekhez és megszólítottam:
- Szia! Gomenne, hogy csak így megzavarlak, de nem akarsz egy kis pénzt keresni? - kérdeztem és, ha igent mond akkor folytatom - Száz ryou üti a markodat, ha megkeresel egy embert és megmondod neki, hogy Kuzomi azt üzeni, hogy siessen a hokage emlékműhöz. Ha ezt megteszed mond meg neki azt is, hogy adjon neked száz ryout, amit majd Kuzomi kifizet.
Ha így is vállalja a gyerek, akkor elmondom körülbelül hol tartózkodik Kaito és egy kisebb személyleírással is szolgálok neki, persze lehetőleg minél kevesebb idő alatt.
Abban az esetben, ha nem fogadja el az ajánlatom, akkor egy másik gyereknél ugyanígy próbálkozok. Erre a kérdezősködésre maximum tíz percet szánok, ha ez alatt senki sem fogadja el az ajánlatom, akkor sajnos Kaitonak magának kell megszereznie ezt az információt. Viszont valószínűleg egy ilyen idős gyerek el fogja fogadni, mert egy rövid kis üzenet és elég nagy a fizetség. Csupán abban reménykedem, hogy meg lehet bízni az esetlegesen megbízott gyerekben.
Az eredménytől függetlenül tíz perc múlva elkezdek sprintelni a hokage emlékmű felé. Most nem használok semmi jutsut, mert az most nem lenne előnyös, hiszen oda kell figyelnem mindenre, hogy észrevegyek egy macskát. Már csak azért is, mert korán sem biztos, hogy a gyerekekkel maradt.
Ha az úton észreveszem a csoportot, akkor elkezdek kérdezősködni, ha esetleg észreveszem náluk, akkor a Dainamikku Akushon nevű jutsut alkalmazva megpróbálom elkapni. Abban az esetben, ha a macskát akármilyen körülmények között meglátom, akkor a már fent említett módon megpróbálom elkapni ( persze, ha pl.: egy shinobinál van akkor nem teszem ezt) Ha útközben nem találkozok a csoporttal, se a macskával, akkor futok tovább és a hokage emlékművek aljáig meg sem állok.
Kagemare Kuzomi
Kagemare Kuzomi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Taidana Kaito Szer. Feb. 01 2012, 19:57

Úgy is tudjátok hogy kikenek írok ...

No akkor kettő lehetőséget adott nekem Kuzomi.

Ha sikerül lefizettetned egy gyereket akkor következő a szituáció:

Bambán álltam, ott általában a randiim szoktak így sikerülni. Faképnél hagytak nincs ezen mit tovább ragozni, biztos volt egy jó ötlete, amihez nem kelletem. De volt egy fél órám amit kérdezgetéssel töltöttem. Lehet hogy fura kinézetem miatt vagy csak azért mert régen rossz volt a taktikám, de nem tudott senki semmit. Már lassan lejárt Kuzomi külön ideje, de egyszer egy lihegő gyereket véltem felfedezni, aki némi körül tekintés után hozzám jött oda.

- Bácsi bácsi .... Kuzomi azt mondta hogy valami macska .... meg hokage emlékmű ....
- Talán azt hogy a macska a hokage emlékműnél van ???
- Igen igen pont azt !!!
A gyerek első mondatait lihegve mondta, a megerősítése közben pedig mosolygott. A hokage emlékmű felé fordultam és kézjeleket kezdtem formálni, amikkor éreztem hogy valaki megfogja a köpenyemet.
- Bácsi tetszik lógni nekem 100 ryou-val !
- De miért ???
- Maga szerint szeretett szolgálat vagyok ???
- Nem ....
Sejtethetem volna a mai gyerekek ... Oda adtam a pénzt, majd fel mentem a tetőkre és Shushin no jutsu alkalmazva hokage emlékműhöz siettem. Ha oda érek klónokat csinálok hátha segítenek nekem becserkészni. (nem tudják meg fogni de képesek felém csalogatni/ijeszteni)

Ha nem sikerül megvesztegetned senkit akkor:

Bambán álltam, ott általában a randiim szoktak így sikerülni. Faképnél hagytak nincs ezen mit tovább ragozni, biztos volt egy jó ötlete, amihez nem kelletem. De volt egy fél órám amit kérdezgetéssel töltöttem. Lehet hogy fura kinézetem miatt vagy csak azért mert régen rossz volt a taktikám, de nem tudott senki semmit. Már lassan lejárt Kuzomi külön ideje, nem volt sehol. Nem tudom mit csináljak, és azt sem tudom hogy merre mehetett mivel a fürge test technikát használta, ezért nem vehették észre túl sokan. Most már kettő dolgot kell keresnem. De előrébb való a macska. Ebben az esetben utcáról utcára haladnék előre a macska képével, és megkérdezném hogy nem látták e Kuzomit e talán. Ha időm és utam is így tarja akkor talán az őrbódéhoz is ki köttök ...
Taidana Kaito
Taidana Kaito
Játékos

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 275

Témanyitás  Shikamaru(Inaktív) Pént. Feb. 03 2012, 05:05

Kuzomi ahogy kilépett az őrbódéból, máris azon kezdett agyalni, hogy miként értesítse társát, majd egy gyerek felbérelése mellett döntött. Merész próbálkozás volt, hiszen a gyerekek alapból bizalmatlanok, és mindig arra készülnek, hogy átverik őket. Sajnos ezt tette a háború, idáig fajult a közerkölcs, hogy már az a fogalom, hogy ártatlan gyermek, szinte nem is létezik. Itt mindenki más kiskorától fogva keményen van az életre nevelve. Azonban szerencséje volt Kuzominak, a 3. gyerek hajlandó volt az üzenet kézbesítésére, és amint meghallgatta azt, el is rohant.
Kuzomi lendületes tempóban indult el mindezek után a hokage emlékmű felé, jól nyitvatartotta a szemét, hogy nehogy elszalassza az állatot. Ahogy beért az erdőbe, hirtelen hangok csapták meg a fülét. Egy csapat gyerek kiáltozott, de ahogy egyre közelebb ért, úgy mintha egy macska nyávogását is kihallotta volna a kiabálásból. Mire odaért, már biztos lehetett benne, hogy van ott egy macska is, és sejthette, hogy ez Az a macska. Akárhogyan közelíti meg a terepet, az a kép tárul a szeme elé, hogy 6 korabeli srác állja körbe a keresett macskát, mindannyiuk kezében egy bot, és bökdösik vele szerencsétlen állatot, nem engedve ki a körből. A macska nagyon kövér volt, így nem tudott kiugrani sem, csak panaszos nyávogásra futotta tőle. A srácokon nem volt fejpánt, de ez semmit sem jelentett, Kuzominak alaposan meg kell fontolnia, hogy mihez kezd most.

Kaito mindeközben megkapta társa üzenetét, ki is fizette a gyereket, és azonnal az emlékmű felé vette az irányt. Nem tart sokáig, míg odaér, de Kuzomi nem biztos, hogy megvárja...

//Következő post az emlékműhöz menjen.//
Shikamaru(Inaktív)
Shikamaru(Inaktív)
Inaktív

Adatlap
Chakraszint: Nem fontos

Témanyitás  Aono Takefumi Vas. Feb. 12 2012, 18:09

Munka elvégezve, a fizetés megkapva már csak azt kéne kitalálni, mire verje el. Rossz szokása hogy amint pénz kerül a kezei közé első gondolata, vajon mire költsön. Egye degeszre magát, azután menjen és látogasson meg pár gésát? Netán a kaszinó? Tény és való rosszul bánik a pénzzel, ám ezúttal sokkal fontosabb dologra kell. A vizsga eljöttével szüksége van egy-két dologra, ami világossá válik, ha hiányos felszerelésére tekintünk. Fegyverből nincs hiány, de sosem elég azonban nem nincs hol tárolni és ez bizony már komoly probléma.
Szép és kissé borús délután remek alkalomnak ígérkezett a bevásárláshoz. Az utcán nem sokan lézengtek, és akik kint voltak szerették volna minél előbb befejezni a teendőiket a nagy esőre való tekintettel. Mindeközben ő maga szépen nyugodtan sétálgatott egy a már jól bevált fegyverbolt irányába. A falakat friss festék borította, a cégér pedig vidáman hirdette a helység rendeltetését. Ami a régi volt az-az öreg nyikorgó ajtó és a küszöb utáni harmadik deszka ami egy dallamot fújt a világot kívül tartó ajtóval.
Take-chan lenyomta a kilincset és a megszokottól, kicsit erősebben lökte befelé a berozsdált őrt. A csengő azon nyomban megszólalt jelezve itt bizony kuncsaft érkezett.

- Szép napot Jii-san.
A hátsó szobából csakhamar egy megőszült vénséges öregember került elő, akinek kora ellenére nem csak biztos kezei de éles szemei is voltak, amit megkövetelt a szakma. Elvégre így biztos volt hogy nem silány portékát ad el, míg kezei minden hibát kitapintanak a pengén arról nem is beszélve, hogy magát se nyársalja fel.
- Áh! Szép napot magának is. Mi járatban?
- Szükségem volna pár dologra. Lássuk csak. Szükségem volna négy shurikenre, egy övtáskára, ha még tart ilyet illetve egy lánc ing is jó volna.
- Szép kis lista. Ön is a közeledő chuunin vizsgára szerelkezik fel?
- Így áll a helyzet. Az ember nem árt, ha felkészül és félti eléggé az életét ahhoz, hogy költsön is rá.
Eközben az öreg visszament a hátsó szobába és előhozta a kért shurikeneket illetve az övtáskát. Miután lepakolt a pultra elővett egy mérőszalagot és megállt a genin előtt.
- Egy kicsit emelje fel a kezét, hogy meg tudjam mérni magát. Milyen kialakítású láncingre gondolt? Rövid esetleg hosszú ujjú netán ujj nélküli?
- Egy ujj nélküli tökéletesen megteszi. Illetve ezeken kívül volna még egy alkarvédő. Múlt alkalommal már gondolkodóba estem egy ilyen beszerzésén elvégre az ember nem foghatja fel a pengéket a csupasz karjával.
- Maguk fiatalok mind ilyen forró fejűek? – kérdezte az öreg miközben a srác alkarjáról is vett méretet, hogy a legjobb áruval szolgáljon.
- Inkább csak fáradt voltam és nem gondolkodtam valami tisztán.
- Na ezután nem kell aggódnia emiatt. Remek árunk van amivel nyugodtan felfoghat jó párszor shurikent, kunait vagy kardpengét.
- Na akkor tényleg szükségem van rá. Már ha annyira tartós amennyire mondja.
- Fiam én nem valami kókler vagyok, aki olcsó amatőr munkákat árul. Higgye el, ha az egykori Sandaiménak jó volt az én árum, akkor magának se lehet panasza.
- Öreg maga annyira meggyőző hogy még azt is elhiszem ha azt mondja egyszer egy, az kettő.
- Azért ennyire még ne legyen hiszékeny. Azt viszont garantálom, hogy az előbb nem a levegőbe beszéltem.
A boltos elrakta a szalagot majd némi hangzavar kíséretében egy-két percen belül ismét elő került a hátsó szobából, ahonnan elhozta a láncinget és az alkarvédőt.
- Szüksége van esetleg még valamire?
- Most ennyi volna. Ha még eszembe jut valami, majd visszajövök.
- Rendben van. Akkor van négy shuriken, egy övtáska, egy láncing és egy alkarvédő. Az összesen 1600 ryou.
Take elővette a már készenlétbe helyezett pénztárcáját, ami ismét sikeresen megvékonyodott. A szíve majd megszakadt, pedig mennyi dolgozott azért, hogy kicsit vastagabb legyen. De hát, ha egyszer ezek a kiadások szükségesek. Amúgy is otthon hagytak a számára pénzt ételre, így mi gond lehet? Na de ha egyszer fizetni kell, akkor fizetni kell. A bankók elbúcsúztak a kezétől, hogy új gazdájukat boldogítsák, míg egykori tulajdonosuk bedobálta a shurikeneket az övtáskába, míg az előbb említett megpakolható eszközt az övére akasztotta. Most már ebből se volt hiány így nem kell a kunaiokkal végig tűzdelnie az övét.
- Mielőtt elmegy, próbálja fel a láncinget és az alkarvédőjét, csak hogy passzol és elég kényelmes e.
- Ahogy gondolja.
Levetette a pólóját, és a pultra dobta utána, pedig belebújt a számára még szokatlan és némi súllyal járó védő eszközbe. A fém hideg volt de meglepően könnyen lehetett benne mozogni. Bár az érzés nem ugyan az volt, mint nélküle de így még is kisebb esélye volt, arra hogy tűpárna lesz belőle. Az alkarvédő pedig, a hab volt a tortán. Ez a remek kis felszerelés is megérte az árát. Kényelmes, remekül párnázott volt, arról nem is beszélve, hogy az ütésekben sem akadályozta a fegyver hárító képességét, pedig csak dicsérni lehet már ha, tényleg olyan jó, ahogy mondták.
- Tökéletesek. Maga aztán tényleg nem bóvli dolgokat sóz az emberekre. Mondjuk régen ezzel én nem törődtem, de más szemszögből vizsgálva első osztályú.
- Köszönöm a dicséretet. Örülök, hogy sikerült megfelelni az ön elvárásának.
- Én köszönöm a remek árut. Hát akkor. A viszont látásra.
- Viszontlátásra.
Take magára húzta a pólóját és felszerelkezve kilépett a boltból. Csóró de jól felszerelt shinobi volt, akinek mindössze annyi dolga maradt, hogy kipihenje magát és rendszerezze a felszerelését a vizsga előtt.

Külön kiszedve a vásárolt tárgyak:
- 4 Shuriken
- 1 Övtáska
- 1-1 Láncing és alkarvédő
Összesen: 1600 ryou

Aono Takefumi
Aono Takefumi
Játékos Mesélő

Elosztott Taijutsu Pontok : 490

Állóképesség : 180 (C)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 151 (C)
Pusztakezes Harc : 159 (C)

Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490

Témanyitás  Kagemare Kuzomi Pént. Feb. 24 2012, 18:21

// Chie-chan //

Sajnos újra eljött ez az időszak. Megint pangás van. Kaito fogadjunk most is keményen tolja a küldetést én meg itt szenvedek, mert nincs semmi érdekes, ami történne. Na igen... ilyen az én formám.
A nagy unatkozásban bementem egy ismertebb fegyverboltba körülnézni, de igazából csak járkáltam össze-vissza. Nem azért mentem be, mert venni is akarok valamit, hanem azért, mert nem volt jobb ötletem. Fél óra után a nézelődést is meguntam.
Ha legalább lenne egy tekercs amiből tudnék tanulni... vagy valami küldetés...
Ebben a pillanatban az unalom és egyéb, már szinte kibírhatatlanságig jelen lévő, ám mégis teljesen lényegtelen dolgok miatt egy igen érdekes elméletet sikerült kitalálnom: ez az egész egy nagy összeesküvés. Tsunade-sama szándékosan nem add küldetést. Kagutsuchi-sama pedig nem akar megáldani jó szerencsével és nem történik semmi érdekes. Pedig én is a híveinek számát gyarapítom... azthiszem...
Folytattam az unalmas sétámat. Nem sokkal késöbb egy női shinobira lettem figyelmes, aki nem éppen a legerkölcsösebb ruházatot viselte. Ezek szerint Kagutsuchi-sama mégsem vette el tőlem minden kegyét! Küldött egy elsősorban szépséges másodlagos elemként inteligensnek tűnő nőt, akivel talán el tudok, majd beszélgetni. Mekkora szerencse, hogy ésszrevettem őt a tömegben.
De, hogyan szólítsam meg? Előbb meg kell ismernem, aztán pedig mi lenne, ha most magamat adnám? Talán ez nem is rossz ötlet...
Odamentem a lányhoz és megszólítottam:
- Szia!
Igen ennyi tellett és most hogyan tovább?
- Ha jól látom unatkozol... - a lány nem úgy tünt, mint aki unatkozna, de ez jött össze - tudod én is unatkozom... nincs kedved egy kicsit beszélgetni?
Hát ez szánalmasra sikeredett, de talán azért mert túl hamar cselekedtem...
A lány meglepődhetett, amikor én megszólítottam. Elvégre nem mindennap szólít meg egy tetőtől talpig feketében lévő maszkos shinobi....
Remélem jól veszi le a dolgot...

( Chie-chan gome, hogy kicsit nyers lett, de Kuzominak még nem árt fejlődnie megszólítás terén, ezért így írtam le Very Happy Remélem nem okoz kellemetlenséget...)
Kagemare Kuzomi
Kagemare Kuzomi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Satonaka Chie Pént. Feb. 24 2012, 18:55

Vidáman sétálok Konoha utcáin a Hokage-sama palotáját megcélozva ám, ahogy egyre közeledtem a lelkesedésem úgy kezdett csökkeni. Egyre lassabban haladok, késleltetve a megérkezést még végül megállok és a kezemen lévő égést kezdtem el nézni.
~ Tényleg készen állok visszatérni a megszokott mederbe? Miket beszélek, arra már sose lesz lehetőségem.~ A kezemet ökölbe szorítom és az arckifejezésem is megváltozik. ~ Még szép! Nem élhetek mindig múltban! Gyerünk Chie szedd össze magad és menj!~ Parancsolok rá saját magamra. Hirtelen egy fiú köszön rám, ami annyira meglep, hogy hápogni tudok és mire sikerült volna viszonoznom a gesztust tovább folytatta.
-D-de.. Persze.. miért is ne? – Nyögöm ki végül és rámosolygok a fiúra. – Úgyse terveztem semmit. - ~Gyáva vagy Chie~ Korholom le magam a hazugságom miatt.
- A nevem Chie. – Mutatkozok be. – Érdekes maszkod van! Mit rejtegetsz alatta? – Kérdezem tőle vidáman és a fiú felé hajolok előbb a bal majd a jobb oldalra, hogy jobban megnézzem a viselt maszkot.
Satonaka Chie
Satonaka Chie
Játékos

Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 145

Témanyitás  Kagemare Kuzomi Szomb. Feb. 25 2012, 13:15

// Chie-chan //

A lány mintha kicsit meglepődött volna, de a kinézetem miatt számomra ez nem váratlan dolog. Na, igen. A lány kicsit megilletődve beszélt, amiből sikerült leszűrnöm, hogy tényleg meglepődött. Valamint azt is megtudtam, hogy nem tervezett semmit.
Szóval Chienek hívják. Szép név...
Chie ekkor egy igen érdekes dolgot kezdett el csinálni. Közelebb hajolt és megvizsgálta a maszkomat mind a két oldalról. A lány hangja vidámságról árulkodott.
- Az én nevem Kuzomi - mondom és közben a maszkomért nyúlok. - Ha tényleg érdekel, megnézheted. - ezt a mondatot megpróbáltam minél kedvesebben mondani.
A lány másik kérdésére egy kevéske habozás után válaszoltam:
- Hogy mit rejtegetek a maszkom alatt? Mindjárt láthatod...
Megfogtam a maszkom és egy könnyed mozdulattal levettem. A lány felé nyújtottam, elvégre azt mondta érdekli.
Rámosolyogtam a lányra, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve megszólaltam:
- Mit gondolsz, rejtegessem tovább az arcom vagy nem kell elbújnom egy ilyen szép lány mellett?
Hát igen, ezek a hirtelen ötletek általában csak a komolyabb helyzetekben elfogadhatóak, de azért remélem, nem veszi majd tolakodásnak.
- Tudok egy kellemesebb helyet - mondom a város zajaira célozva -, ami sokkal alkalmasabb a beszélgetésre.

Ha Chie beleegyezik, akkor elindulok lassan sétálva, persze a lányt megvárva. Ha nem egyezik bele, akkor nem mozdulok, hanem csak figyelek.
Kagemare Kuzomi
Kagemare Kuzomi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Satonaka Chie Vas. Feb. 26 2012, 01:54

A srác bemutatkozik, majd leveszi a maszkját és felém nyújtja, amit el is veszek.
-Szerintem nincs szükséged arra, hogy elrejtsd az arcod és nekem se annyira kellemetlen. – Kuncogni kezdtem majd a maszkot kezdtem el jobban szemügyre venni. Elkezdem forgatni a kezemben végül pedig az arcom elé, tartom.
- Hogy nézek ki? – Kérdem, nevetve majd visszaadom a maszkot. – Miért takarod el az arcod? Vagy esetleg maga a maszk különleges a számodra? –Kérdezem tőle egy kicsit komolyabb hangvétellel. Kuzomi felveti az ötletet, hogy akár egy csendesebb helyre is mehetnénk, amire mosolyogva bólintok egyet. Kuzomi elindul, én pedig mellette sétálok felvéve a tempóját.
- Gondolom te is Genin vagy, vagy már sikerült a letenned a chunin vizsgát? – Végighallgatom a válaszát, és ha nem kérdez rögtön vissza, akkor a társairól érdeklődöm, és hogy melyik csapatban van.

Satonaka Chie
Satonaka Chie
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kagemare Kuzomi Vas. Feb. 26 2012, 14:07

Szóval nem szükséges elrejteni az arcom. Ez a kérdés egészen jó eredménnyel zárult. Chie ezt enyhén kuncogva adta tudtomra, majd elkezdte vizsgálni a maszkot és az arca elé tartotta.
- Hmmm... Remekül áll! - mondom mosolyogva, majd hasonló hangvételben folytatom - Igazából fogalmam sincs miért hordom a maszkot. Talán azért, mert amikor rajtam van nem tudnak belenézni a szemembe és így helyzeti előnybe kerülök... Igen azt hiszem ezért.
Chie beleegyezett, hogy elmenjünk egy kellemesebb helyre és közben visszanyújtotta a maszkot, amit én megfogtam, de nem vettem fel, hanem a hátizsákomban helyeztem el. El is indultam a lány pedig követett, persze az oldalamon haladva nem pedig mögöttem. Séta közben Chie feltett egy kérdést, amire én néhány másodperc habozás után válaszoltam:
- Igen én még genin vagyok, de ezek szerint még te is.
A mosoly szinte már ott ragadt az arcomon. Az utcán lassan sétálva egy hangosabb csapat haladt el mellettünk és egy pillanatra elvonták a figyelmem, de mivel nem voltak érdekesek, ezért visszafordultam Chiehez, aki a csapatomról és a társaimról érdeklődött.
- A mostani csapatom már nem az első. Ez előtt volt egy, ami hamar széthullott. - a mosolygást abbahagytam, nem a rossz emlékek miatt, hanem csak mert így egyszerűbb beszélni - A mostani meg igazából nem is csapat, csupán van egy társam, aki most éppen küldetésen van... Neked vannak társaid?
Beszélgetés közben lassan megérkeztünk egy zöldebb területre, ahol már nem nagyon hallatszódott zajongás. A kisebb "park" egy utca végén található, mindössze néhány fa és két pad alkotja a "zöld" területet, de elég kellemes hely. A padok körül néhány virág íllatozik...
Megálltam az egyik padnál, majd kérdő tekintettel ránéztem Chiere, hogy megfelel-e neki ez a hely.

Kagemare Kuzomi
Kagemare Kuzomi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Satonaka Chie Kedd Feb. 28 2012, 12:00

Érdeklődve halgatom végig Kuzomi válaszát, amitől mosoly ült ki az arcomra.
-Ez végül is egy logikus lehetőség. – Mondom kuncogva. – Én sose tudnék harc közben maszkot viselni, túlságosan zavarna. – Jegyzem meg közben pedig Kuzomi egy újabb kérdésemre válaszol.
- Igen én is. – Felelem, közben pedig pár hangos gyerek szalad el mellettünk, ami láthatóan mindkettőnk figyelmét elvonta pár pillanatra, de aztán Kuzomi folytatta.
- Nincs – Rázom meg a fejem a kérdésére. – Ami volt csapatom az szintén széthullott egy baleset miatt. – Nem voltam benne biztos, hogy a baleset jó megfogalmazás lenne a chuunin vizsgán történtekre, de így volt a legegyszerűbb leírni. Kuzomi mellet haladtam, de ettől függetlenül ő vezetett és hamarosan egy nyugodtabb környezetbe értünk ahol néhány fa állt alattuk pár pad és néhány helyen virágok borították be a zöld füvet. Kuzomi kérdően néz rám, nyilván kíváncsi volt mi a véleményem a helyről. Egy kis ideig késleltettem a válaszadást és a kék égre tekintettem miközben beleszimatoltam a levegőbe. A közeli virágok és a zöldellő fű illata kellemes egyveleget alkotott, amit a meleg nap sugarai tovább fokoztak.
- Megnyugtató… - Jegyzem meg halkan majd Kuzomira pillantok és megadom a várt választ. – Kellemes hely. Szerintem ennél „csendesebbet” nem találunk. – Mondom és leülök arra a padra, ami mellet kuzomi is állt. Leülve végignyújtózatom a testem élvezve, hogy a nap kellemes melege átjárja azt ami különösen jól esett a kórházban töltött napok után.
Satonaka Chie
Satonaka Chie
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kagemare Kuzomi Kedd Feb. 28 2012, 15:13

A maszk hordásával kapcsolatos válaszomra Chie egy megállapítást tett, ami nagyrészt igaz volt, ám számomra nem csak harcok közben bíztosít helyzeti előnyt, de ez most annyira nem fontos...
Megtudtam, hogy Chie csapata széthullott egy baleset miatt. Ez sajnálatos és érdekes dolog, de lehet erre most nem kellene rákérdeznem.
A kérdő pillantásom után Chie rám tekintett és közölte velem, hogy tetszik neki a hely. A lány leüllt. Vett egy nagy lélegzetetet, majd nyújtózkodott egy hatalmasat, amitől a hasa mégjobban kilátszódott a top alól. Ez alapvetően nem számottevő dolog, de egy magamfajta perverz számára... Muhahaha...
Ekkor, hogy ne vegye észre, hogy a hasát bámulom, leültem a lány jobb oldalára. A hasáról a kezére tévedt a tekintettem. A jobb kézfején egy tetoválás volt látható.
Nem, az nem lehet tetoválás, hiszen nincs benne tinta. Konohagekure no sato jelét ábrázolja. Kicsit talán olyan mintha egy seb volna, vagy mégsem? Vajon hol szerezhette? Rákérdezzek, vagy inkább haggyjam?
Ekkor jutott eszembe, hogy túl erőteljesen bámulom azt a sebhelyet... Rápillantottam Chie arcára és feltettem a kérdésem:
- Ez egy tetoválás? Vagy valamiféle seb?
Ha a lányon látszódik, hogy nem érinti fájdalmasan a dolog, akkor megkérdezem, hol szerezte, ha fájdalmasan érinti, akkor nem firtatom tovább a témát.

Kagemare Kuzomi
Kagemare Kuzomi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Satonaka Chie Kedd Feb. 28 2012, 16:04

Kuzomi leült mellém miközben én elnyúltam a padon, úgyhogy kicsit összébb húzom magam, hogy kényelmesebben elférjen. Egy kis ideig csak szótlanul ült mellettem aztán arra leszek figyelmes, hogy a kezemet nézi, vagyis inkább az azon lévő sebet. Már épp magyarázni akarok a sebet illetően de Kuzomi megelőz és kibukik belőle a kérdés.
-Nem… nem tetoválás. – Felelem a legtermészetesebb hangnemben és arckifejezéssel. – Egy felforrósodott fejpánt égette bele a bőrömbe a jelet még a chuunin vizsgán. Eleinte kellemetlen volt, de már kezdem megszokni sőt, talán még valamennyire menő is. – Egy gyenge mosolyt erőltetek az arcomra, ami aztán kuncogásba ment át. – Ezzel legalább annak az esélyét csökkentem, hogy Nukenin legyek. Nem lenne kedvem még egy vonalat is beleégetni, hogy áthúzzam. – Belül az ehhez tartozó emlékek még mindig fájdalmasan érintettek, de ez semmiképp sem mutatom ki.
~ Nem fogom ezzel untatni őt.~ Döntöttem el magamban.~ Nyilván nem azért van velem, hogy itt rontsam a hangulatot a negatív érzelmeimmel. Meg, aztán ha folyton ez miatt fáj a fejem nem lépek túl rajta. ~ futott át az agyamon a gondolat.
Satonaka Chie
Satonaka Chie
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kagemare Kuzomi Kedd Feb. 28 2012, 18:04

Szóval jól sejtettem: nem tetoválás. Egy felforrósodott fejpánt nyoma, méghozzá a chunnin vizsgáról. Szóval ő már vett részt egy ilyen vizsgán. Ez rendkivül érdekes.
- Végülis tényleg menő. - mondom komoly hangon, mert igazából már kérdések milliói szállingóznak a fejemben, csupán rendezni és feltenni kellene ezeket, de átgondoltan.
Chie folytatta én meg elszakadtam a gondolataimtól, hogy rá figyelhessek.
Szóval nem szeretne Nukenin lenni. Nos, ezzel nincs is semmi probléma, egészen addig, amíg... bár nem biztos... de ezek csak lehetőségek és...
Néhány másodperc alatt lezajlottak a fejemben a fentiek, de aztán gyorsan összeszedtem magam és megszólaltam:
- Te tényleg részt vettél egy Chunnin vizsgán? - felcsillanó szemekkel néztem a lányra. - Mik voltak a feladatok?
Ha a lány jól figyel, akkor észreveheti, hogy a rá meredő vörös szempárban egyfajta "láng" lobbant a kérdés kezdetekor. Én természetesen semmit nem tudok arról, hogy mi látszódik a szememben, de aki ismer az tudja, hogy, ha érdekes új információról van szó, akkor a szemeim szinte "lángolnak" miközben agyam elraktározza a megkapott tudást.
Azt hiszem remek emberhez mentem oda az utcán. Kedves és ezek mellett érdekes is... valamint, amit tud, az is hasznos lehet számomra... már ha megosztja velem, azt amiről kérdeztem. Ez a beszélgetés azt hiszem kezdi túllépni az érdekes fogalmát!

// Ezt a szem lángolást értsd úgy, mintha az izgalom tükröződne a szememben. //
Kagemare Kuzomi
Kagemare Kuzomi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Satonaka Chie Kedd Feb. 28 2012, 18:58

Látszott, ahogy kuzomi egy pillanatra nagyon elmélyül, a gondolataiban aztán hirtelen felcsillan a szeme a chuunin vizsga hallatán. A szemei lángban égtek a kíváncsiságtól miközben a feladatokról kérdez és ettől a tekintettől enyhén zavarba is jöttem.
-Hát…őőő… - Kezdtem volna neki, de hirtelen még azt is elfelejtettem, amit mondani akartam. – Az első feladat egy írásbeli teszt volt a második pedig egy túlélő próba volt. Ezen buktunk el mi. – Feleltem végül. – De annyi haszna volt, hogy szereztem pár értékes tapasztalatot. Uhm… tudod… kicsit zavarba ejtő ez a nézésed. – Tettem hozzá kissé bátortalanul és valamennyire talán el is pirultam. Azt ugyan magam se tudom miért hozott ennyire zavarba ez a fajta nézése talán még a fantáziám is rátett egy lapáttal. Előfordult már ilyen máskor, egyszer Kait is értettem már teljesen félre.
Satonaka Chie
Satonaka Chie
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kagemare Kuzomi Szer. Feb. 29 2012, 21:36

Chie enyhén megilletődött és az elején nem is talált szavakat. De egy kis idő múlva az információ "forrás" - igen erre a néhány pillanatra én így tekintettem a lányra - elkezdett "csicseregni". Az vizsga első része egy kisebb írásbeli feladat. Ez nem tűnik komolynak...
A második egy túlélő próba. Hmmm... ez igazán érdekesen hangzik. Ezek szerint a chunnin vizsga egy izgalmas "játék".
A második próbán bukott el? Szóval, ahogy sejtettem. Nem jut át mindenki a vizsgán, mert azért mégiscsak egy nemzetközi esemény...
Szerzett tapasztalatot? Az biztos, elvégre ez nem egy átlagos próba!
Chie kicsit elpirulva elmagyarázta, hogy zavarba ejtő a tekintetem. Mégis mi lehet vele? Nem tudom...
Én valóban nem tudtam, de amint el kezdtem ezen agyalni a fellángolás alábbhagyott és az izgalom is elült - ekkor a lány megszűnt információ forrásnak lenni, "újra" emberé lett.
- Elnézést! Nem akartalak megijeszteni... - mondom a tarkómat vakarva meglepődöttségemben.
Hátradőltem, majd vettem egy nagy levegőt. Ez kivülről nem látszott érdekesnek, de valójában csak az információt raktároztam el magamban. Ehhez csupán néhány pillanat kellett.
- Szóval, akkor te már egy sok mindent megjárt genin vagy! - mondom és közben a lányra tekintek. - Kiváncsivá tettél... mesélsz magadról egy keveset?

Kagemare Kuzomi
Kagemare Kuzomi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Darui Vas. Márc. 04 2012, 09:30

A két genin tökéletes időt fogott ki egy kis ismerkedéshez, beszélgetéshez. A tavasz első meleg napjainál nincs is talán jobb, főleg amikor a nap sugarai végigszántják az ember testét és meleg érzetet kelt a még hűvös levegőben. Miközben a két genin megosztották egymással tapasztalatukat, egy még általuk ismeretlen veszedelem közeledett feléjük. Kuzomi lelke lángban égett, mely kivetült lélektükreire is ezzel heves reakciót váltva ki a jelenlévő kunoichiből. Nem véletlenül a tavasz a szerelmesek évszaka.
- Úgy tűnik Enma-sama kegyes ma hozzám... Eme mély és kétségeket keltő hang zavarta meg a kellemes beszélgetést, majd a semmiből egy női alak tűnt fel, ám mégsem az a hétköznapi típus. Külseje és öltözéke egy átlagos iskolás lányéra hasonlított, ám az emberi hasonlóságok itt ki is merülnek. Arca mélybarna színű, szemeit két hatalmas fehér folt veszi körül melyben több apró ékszeri is található. A hajának alapszíne talán barna lehetett, de ezt nem tudtátok biztosan megállapítani, ugyanis a barna szín mellett még jelen voltak szőke fonatok, hófehér tincsek, valamint a feje búbján pedig egy élénk rózsaszín is belekavart az összképbe. - Nem kell keresgélnem egyenként titeket, mert már megtaláltátok egymást. Perfect! Remélem felkészültetek arra ami rátok vár! Mondata után egy hatalmas ördögi vigyort biggyesztett az arcán a még ismeretlen nőstényállat, akiben bizarr külseje ellenére is, talán a hangja volt a legsokkolóbb, mely érdessége vetekedett egy varjú károgásával, ereje egy bölény üvöltésével, agresszivitása egy oroszlán fagyos kiáltásával. - Ideje indulni! Mondta ellenvetést, ötletet, megjegyzést nem tűrő hangnemben, majd hátat fordítva a bagázsnak, útnak is indult, hogy merre? Azt csak ő tudja, na meg talán ti, ha vesztek annyi bátorságot magatokon, hogy megkérdezzétek tőle.
Utcák és terek - Page 7 MANBA-KANAKO-A_www.kepfeltoltes.hu_

//Megjegyzés: Enma -> A halott lelkek felett döntő személy akit legtöbbször ördögi személyként ábrázolnak. Na ez jelen esetben sincs másképp Smile //
Darui
Darui
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Témanyitás  Satonaka Chie Hétf. Márc. 05 2012, 20:20

Kuzomi a tarkóját kezdte el vakarni, amit én annak tudtam be, hogy sikerült összezavarni őt.
~ Ügyi vagy Chie! Jó úton haladsz afelé, hogy elijeszd magad mellől szegény srácot.~ Játszódik le a gondolat a fejemben és egy elég érdekes, és béna mosolyt sikerült előhívnia a számomra kissé kínos szituációban.
~ Sikerült megint teljesen félreértened valaki szándékait. ~ Állapítom meg saját hibámat.
-Nem! Egyáltalán ijesztettél meg. – Nyugtatom meg még mindig kissé elpirulva. Pár másodpercig nem nagyon tudtam mit mondjak, de szerencsére Kuzomi igen és megkér, hogy meséljek magamról.
- Hát kis túlzással igen, mondhatjuk. De azért még messze nem rendelkezem elég tapasztalattal. – Felelem, aztán pedig elfordítom a tekintetem a fiúról és azon kezdtem el gondolkozni, hogy vajon mit is szeretne tudni rólam. Nem vagyok egy érdekes személy, sose tartottam magam annak.
- Nem tudtom mit mondhatnék. Egy átlagos Kunoichi vagyok, aki próbál felérni a nagynevű ninják közé. – Felelem, őszintén miközben a tekintetem szépen visszakúszik a fiú arcára. – Hmm… de ez aligha kielégítő válasz a számodra. – Nevetem, el magam majd folytatom. – Apu szintén shinobi anyu pedig eladó egy igen apró boltban. Ami azért jó dolog, mert sokszor elég jó pofa cuccokat tud hozni. Például ez a kard is tőle van. – Mutatok rá a derekamon lógó kardra. - Elég ütött kopott és régi, de azért nem tudnák megválni tőle. Pedig hagytam már el párszor, legutóbb egy tó alján pihent. Rá ment egy napom, de sikerült kihalászni. – Mosolyogtam, de nem a az emlékek miatt hanem mert végre sikerült valami személyeset is elárulnom magamról.
- Úgy tűnik Enma-sama kegyes ma hozzám.. – Egy nő szólalt meg a közelünkben majd a semmiből elő bukkant egy meglehetősen szokatlan stílusú nő. Furcsán és meglepetten néztem a nem éppen hétköznapi megjelenésű nőre.
- Nem kell keresgélnem egyenként titeket, mert már megtaláltátok egymást. Perfect! Remélem felkészültetek arra ami rátok vár! – Szólalt meg ismét.
~ Ijesztő! ~ Villan be az agyamba a legegyszerűbb jellemző, amit az idegen nő láttán az eszembe jutt és nem csak a külseje miatt. A hangja és az a vészjósló vigyor csak tovább fokozta ezt a megállapítást.
-Mégis hova…? – Bukik ki belőlem akaratlanul is a kérdés. – És mire kell felkészülnünk? – Teszem fel aztán az újabb kérdést most már úgyis mindegy alapon és igyekszem eltüntetni a kezdeti ijedséget az arcomról több-kevesebb sikerrel.
Satonaka Chie
Satonaka Chie
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kagemare Kuzomi Kedd Márc. 06 2012, 14:58

Chie egyszerűen csak egy érdekes mosolyal válaszolt a tarkó vakargatásos jelenetemre. Majd közölte, hogy nem íjesztettem meg.
Ez érdekes, mert számomra nem úgy tűnik...
Chie szerénykedve elmagyarázta, hogy még azért nem rendelkezik túl sok tapasztalattal, majd a szerénysége folytatódott az "én egy átlagos kunoichi vagyok" mondatában. Megtudtam, hogy az apja shinobi az anyja pedig egy boltban dolgozik. Valamint a kardja is abból az űzletből van.
Magyarul nem tudtam meg semmi mást, csak hogy vonzódik a kardjához... ez így nem is lesz olyan egyzserű ismerkedés...
- Átlagos? - kérdezem meglepődötséget csempészve a szavaimba - Nem, te nem vagy átlagos. Az átlag nem mondana ilyet magáról! Az átlag nagyképű és nyughatatlan! - a szavaim átmentek teljesen komolyba - Valamint az átlag nem is próbál negynevű shinobik szintjére lépni. Az átlag csak akar... és ez próbálkozás nélkül nem túl sok jóval kecsegtet...
Egy kis hatásszünet, csak, hogy nyomatékot adjak a szavaimnak.
- Valamint az átlag nem "használja" a tárgyszimpátia elvét egy...
Nem tudtam befejezni a mondandóm, mert egy női hang belezavart.
Ki az az Enma? És miért szakítja félbe a ritkán előtörő prédikációs rohamomat - persze ezt ne vegye senki szó szerint.
Megfordultam és alaposan szemügyre vettem a hang forrását. Mivel én elég magas egy alkat vagyok - és ugye ülök -, ezért számomra a nőnek nem a feje, sőt még csak nem is a nyaka tünt fel először, hanem a kulccsont és a has közötti rész.
Nem bánom! Ez esetben elnézem, hogy közbeszólt...
A nő újra megszólalt, majd megfordult.
Neee! Fordulj vissza, legalább néhány másodpercre!
A perverzióm ennyiben ki is merült. A helyét átvette a kiváncsiság.
Chie feltett két kérdést. Én meg lassan felálltam.
Ezek szerint én és Chie megtaláltuk egymást. Ezt vajon hogyan értette?
A katanámat megigazítottam a hátizsákom alatt. Majd odafordultam Chiehez:
- Szerintem menjünk utána. - mondtam egy érdekes mosolyal az arcomon.
Igazából nem azért megyek, mert a nő azt mondta, hanem egyszerűen csak kiváncsivá tett ez az egész dolog. Hirtelen megjelenő nő, szerencse, meg ilyenek... Azt hiszem a mai nap egészen jól alakul... eddig.
A maszkom egy könnyed mozdulattal előkaptam a hátizsákomból és felvettem. Az arcom jól láthatóan Chie felé fordítottam, majd lassan elindultam.
- Szóval, ott jártam, hogy az átlag nem ismeri a tárgyszimpátia elvét egy művészi eszkőz és egy ember között. Igen. Szerintem a kard egy művészi eszkőz, főleg a katana, mert megvan a saját stílusa... - folytattam a félbehagyott beszélgetést olyan hangon, mintha mi sem történt volna.
Azért tettem így, mert eszembe jutott, hogy a nő mondott valamit a minket való keresésről, ebből következik, hogy valószínűleg felsőbb utasítást kapott ezzel kapcsolatban...
Kagemare Kuzomi
Kagemare Kuzomi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Darui Csüt. Márc. 08 2012, 19:07

A nő, aki csak úgy hirtelen betoppant a két genin életébe, egy szó nélkül baktatott előre céltudatosan nem foglalkozva semmivel és senkivel. Menetelése annyira egyenes volt, hogy már azt sem engedhette meg magának, hogy kikerülje azokat az embereket akik vele jöttek szembe. Azok az emberek akik szembe találkoztak a nővel, inkább nagy ívben kikerülték, ám akadtak olyanok is akik teljesen véletlenül nekiütköztek. A furcsa kinézetű nő ilyen esetekben nagyot horkantott az illetőre, majd tovább állt. Amikor meghallotta fülével Chie félve feltett kérdését, elkezdett motozni a zsebeiben, majd előhúzott valamit, de ti nem láthattátok, hogy mit, mert háttal állt nektek, hisz ő ment elől. Egy óvatlan pillanatban, a nő féloldalasan beállt a bagázsnak, majd vállán átnézve egy baltával a kezében válaszolt.
Utcák és terek - Page 7 8gq9h6nc_www.kepfeltoltes.hu_
- Ó, hát ha ennyire tudni szeretnéd... akkor talán el is mondhatom, de ha megmutatom akkor talááán, de csak talááán jobb érzéseket keltene. Mondta a sajátos hangján miközben sötét aurája körbelengte őt, majd a baltáját elemelve a nyelve mellől, azzal a mellettetek lévő épület felé mutatott. - Konoha hullaháza... a kedvenc helyem! Kijelentését egy ördögi vigyorral koronázta meg, ahogyan teljesen komoly arccal, jelezve, hogy nem viccelt ezzel kapcsolatban, besétált az épületbe és ti is, mert követnetek kellett.
- Hokage-sama egy igen fontos küldetést bízott ránk, melynek indulási pontja ez az épület. Na, na? Kíváncsiak vagytok már mit kell csinálnotok? Kérdése mellé egy különleges szadista fejet is vágott, majd végül kibökte a feladatot. - A felhalmozódott hulladékot kell elszállítanunk, hogy növeljük az épületben a férőhelyet. Mondta kedvtelenül, elcsúszott szemekkel.
Darui
Darui
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Témanyitás  Kagemare Kuzomi Pént. Márc. 30 2012, 13:47

A nőt követtem, aki látszólag nem is foglalkozott Chie-chan kérdéseivel. Teljes mértékben lefoglalta az, hogy egyyenesen menjen. Aki tudta kikerülte, de volt olyan aki nem tudott elég gyors lenni. Az egy erős lehurrogásban részesedett. Egy kis idő múlva a nő elővett valamit, amit természetesen nem sikerült meglesnem. Majd egy nagyobb épület elé érve beállt nekünk féloldalasan és egy baltaszerűséggel a szájánál, fenyegető arccal megszólalt:
- Ó, hát ha ennyire tudni szeretnéd... akkor talán el is mondhatom, de ha megmutatom akkor talááán, de csak talááán jobb érzéseket keltene. - néhány pillanat és egy gonosz vigyor után folytatta - Konoha hullaháza... a kedvenc helyem!
A balta látványára és a fenyegető arc miatt, egy lépést reflexből hátraléptem és már majdnem fegyver után nyúltam, de ezt a mozdulatot sikerült még időben megállítanom.
Ha fegyvert rántanék azzal csak lejáratnám magamat, mert úgy tűnhetne, hogy megíjedtem. Jó persze tényleg így van, de erről nem kell tudniuk. Az a hátralépés éppen eléggé árulkodó volt. Különben is! Mire mennék egy ilyen - valószínűleg - magas szintű shinobi ellen. Főleg úgy, hogy csak íjesztget.
A nő egyszerűen besétált az épületbe, ami azt jelenti, hogy nekünk is mennünk kellene utána.
Vajon miért én fogom ki mindig az ilyen nőket?
Követtem az ideiglenes vezetőmet az épületbe, aki még egy szadista vigyor kiséretében, újabb monológba kezdett:
- Hokage-sama egy igen fontos küldetést bízott ránk, melynek indulási pontja ez az épület. Na, na? Kíváncsiak vagytok már mit kell csinálnotok? A felhalmozódott hulladékot kell elszállítanunk, hogy növeljük az épületben a férőhelyet.
Mi?? A felhalmozott hulladékot? Egy hullaházban vajon mi lehet a hulladék - ez amolyan költői kérdés ? Szóval hullákat kell szállítgatnom? Még mit nem! De mi van ha most tényleg csak szemétre gondolt? Akkor is, velem ilyen aljamunkát végeztetni...
Habár gondolatban éppen meggyilkoltam a nőt és a maszkom alatt az arcom sértettséget mutatott, de csendben vártam a fejleményeket... Mást úgy sem tudok csinálni, legalábbis egyenlőre...

// Nos, habár írtam a hiányzások topicba, hogy nem nagyon tudok írni néhány napig a kezem miatt, de ezt a postot elég vicces módon ugyan, ámde mégis sikerült összehozni Very Happy //
Kagemare Kuzomi
Kagemare Kuzomi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akasuna no Sasori Hétf. Ápr. 02 2012, 22:37

Mivel nem kérdeztek semmit, a Sensei elégedetten felkacag.
- Akkor hát irány a hullákért! - jelenti ki vidáman.
Ahogy beléptek az épületbe, feltűnően lecsökken a hőmérséklet, ráadásul valamilyen különös szag is terjeng a levegőben. Olyan, mintha kórházban lennétek, de mégse. A kórházi szag mellé társult még valami más is, amiről nem tudjátok megmondani, hogy mi az. A nő meglehetősen rutinosan vezet végig titeket a hullaházon, míg egy igen jól hűtött terembe nem értek.
Mindenhol fehér falak, a terem közepén pedig négy darab, betekert holttest. Egy alacsony kövér férfi áll mellettük. Amikor meglát titeket, elmosolyodik.
- Ők a mostani segédeid? - kérdezi a Sensei-t.
- Igen. Csak finoman bánj velük, még újak a szakmában. - vigyorodik el újfent a nő.
A férfi erre bólint, majd aláírat néhány papírt Enmával. Pár pillanatig csak álltok a nyomasztó hangulatban, ráadásul még a hideg is kezd rázni titeket. Szerencsére hamar végeznek a papír munkával, így a Sensei hamarosan felétek fordul.
- Nos, gyermekeim. A hintó előállt, már csak ki kell vinni a Csipke Rózsikáinkat és beültetni őket! - mondja.
Ekkor kinyílik egy ajtó a terem szemközti falából, ami a hátsó udvarra vezet. A férfi ekkor megfogja az egyik hulla asztalát és elkezdi kitolni(kerekes lába van mindnek).
- Fogjatok meg egyet egyet és toljátok ki! - adja ki az utasítást a Sensei. - Utána meg majd közös erővel felrakjuk őket a szekérre! - mondja.

Odakint egy szekér árválkodik, ami pont akkora, hogy fel tudjátok rakni a hullákat. Ha kint van minden asztal, akkor a tetejüket le lehet szedni, így nem kell a becsomagolt testekhez nyúlnotok. A rakodásban nem igazán tudtok segíteni, így annál a résznél csak megfigyelők vagytok.
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Inaktív

Témanyitás  Kagemare Kuzomi Kedd Ápr. 03 2012, 18:34

A sensei egy "akkor hát írány a hullákért" mondattal nyílvánvalóvá tette számomra, hogy nem szemetet fogunk szállítgatni.
Az épűletben a kintihez képest hideg van. Ez nem meglepő elvégre egy hullaházban vagyunk. Viszont még sosem voltam hullaházban, ezért nem is számítottam ilyesmire. Kicsit hasonlít egy korházra, csak itt már nem fáradoznak azon, hogy emberek életét megmentsék, mert már alapból halottként "jönnek" ide a kliensek.
Követtem a senseit, aki meglepő módon - vagy inkább elvárhatóan - ismeri a járást. Ezek szerint a "kedvenc helyem" felszólalása nem csak rémisztgetés szempontjából volt lényeges, hanem a nő a lelki világát is bemutatta ezzel a rövidke mondattal.
Ahogy mászkálunk a fehér falak labirintusában egy érezhetően hűtött terembe érkezünk. Itt négy kerekes "ágy" szerűség van, mindegyiken egy-egy valami. Valószínűleg halottak. Valamint van egy kis köpcös alak is az ágyak mellett.
A sensei és a fickó között egy számomra nem tetsző, mindőssze kétmondatos párbeszéd játszódik le. Szóval én lennék az egyik segéd? Ezek szerint már nem is shinobi, hanem egy egyszerű segéd?
Az önérzetemet sértő mondatok még jobban nyomatékosították bennem, hogy nem szeretem ezt a helyet. Remélem nem kell ide visszajönnöm!
A sensei aláírt néhány papírt. Ekkor egy ajtó nyílt ki a falból. Mintha egy kisebb udvar lenne odakint, bár a lényeg, hogy ki út ebből az épületből. Ám nem úszom meg ennyivel, hogy tettünk egy kört! Mint kiderült az egyik kocsit nekem kell tolnom.
Éljen! Konoha shinobijai és hullákat szállítgatnak! Micsoda lehetőség...!
Ahogy így morfondírozok a maszkom alatt, megfogom az egyik kocsit és elkezdem tolni. Minél hamarabb végzek ezzel a melóval annál jobb!
Amikor kiérek egy szekérre leszek figyelmes, de mintha a sensei is említett volna valami ilyesmit... Lényegtelen. A fontos az, hogy én biztosan nem fogom arra felpakolni a hullát!
Szerencsére tényleg nem nekem kellett csinálnom a dolgot. Ennek örömére én, mint aki jól végezte dolgát leülök és várom, hogy befejezzék a melójukat.
- Amúgy, hova is visszük őket? - kérdezem a senseitől.
Ebben a pillanatba egy másik kérdés is megfogalmazódik bennem: és mennyit fizetnek mindezért? De ezt már inkább nem teszem fel. Még nem!

Kagemare Kuzomi
Kagemare Kuzomi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akasuna no Sasori Hétf. Ápr. 09 2012, 21:15

A nő nagyon vidám, miközben a hullákat rakodjátok fel. Amint mind a négy test fent van a szekéren, felültök rá mindannyian és elindultok.
- Egy közeli helyre visszük a hullákat, ahol majd elégetik őket. - válaszol a Sensei.
Az utatok eseménytelenül zajlik. Órákig utaztok és nem történik semmi. Majd hamarosan a távolban megláttok egy várost. Fél órába telik mire eléritek. Azonban nem mentek be a településbe, hanem elkanyarodtok, majd egy kisebb kerülőt tesztek meg. Utatok végén pedig egy temető előtt álltok meg.
- Meg is érkeztünk! Pakoljunk le és vigyük be a barátainkat a sütőbe! - mondja a Sensei vidáman, majd leugrik a szekérről.
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Inaktív

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

7 / 25 oldal Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.