Ninja-negyed

+8
Djuka Haruka
Hyuuga Shakaku
Akari Tenshi
Kazedando Soroshima
Djuka Munfurawa
Jiraiya
Djuka Ryuu
Kanmiru
12 posters

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Ninja-negyed Empty Ninja-negyed

Témanyitás  Kanmiru Csüt. Ápr. 01 2010, 13:59

A látogatóktól elzárt városrészek, ahová csak ninják tehetik be a lábukat. A város itt sokkal praktikusab képet mutat, mint a sziget többi településén; nincsenek se árusok, se tömeg.
Kanmiru
Kanmiru
Játékos

Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Vissza az elejére Go down

Ninja-negyed Empty Re: Ninja-negyed

Témanyitás  Djuka Ryuu Szomb. Júl. 28 2012, 07:06

Az óra már túl volt a nyolc órán, mire jöttek, és meg sem állva hívott, hogy kövessem őt. Ezek után gyorsan történtek a dolgok. Hamar a Ninja-negyedben találtam magam egy épület bejáratánál, amikor is az illető bemutatkozott, illetve elmondta a feladatom. Mikor mondta nevét valami szöget ütött a fejembe. Kurama volt a családneve, és a Kurama klánról már hallottam ezt-azt. Pontosabban azt, hogy rendkívüliek a genjutsukban. Elmosolyodtam, hisz tudtam, hogy kell ki oldani a genjutsukat, de csak ennyi. Nem tudtam, hol tanultam meg, illetve hogy ki tanította ezt meg. Ekkor eszembe jutott, hogy nem válaszoltam.
- Köszönöm sensei! – mondtam gyorsan.
Ekkor kinyílott a kapu és végre beléphettem a terembe. Nem nagyon tudtam mi vár rám bent, de tudtam, hogy itt fogom megkapni az előbb említett küldetés részleteit. Mit például ki a címzett, várnak-e veszélyek útközben stb.. Tudom rossz szokásom, de a pontosságom miatt szeretem, ha mindent tudok a küldetésemről, esetleg egyéb feladatokról, hogy tökéletesen tudjam teljesíteni. Ha már megvolt a bejelentés, és a remélhetőleg a küldetés is, kimegyünk az épületből, legalábbis, hisz mi más dolgunk lenne, még benn. Alig léptünk ki, máris elfeledkeztem valamiről, vagyis elfeledkeztem valamiről, hogy pontos legyek. A bemutatkozásom maradt ki természetesen.
- Amúgy engem Abakura Djuka Ryuunak hívnak, de gondolom ezt maga is tudta sensei. – mondom kissé zavarban – És kérem, szóljon, ha netán indulhatunk.
Ám ennyi volt a mondanivalóm. Megvárom, míg jelt ad, és addig ellenőrzöm kardomat, hogy megvan-e. Természetesen ott lógott az oldalamon. Gyorsan ezután megnéztem a kunaiamat is, amit amúgy zsebemben tartok, mivel nincsen kunai tartóm, így egyszerre, maximum 4-et tudok hozni 2-2 darabot zsebenként. Mind a négy megvolt, így indulásra készen álltam. Ha jel megvolt, máris szedtem lábaimat. Nagyjából tudom, hogy merre kell menni, hisz egyszer már láttam a várost, csak éppen a közelében nem voltam, így azért kicsit nehezebb volt. Így elindulva vártam utamat, ám készen voltam arra is, hogy harcoljak netán, ha ellenséges ninjákba botlanék. Egy röpke 5-10 perc alatt kiértem a városból, és már a célterület fele indultam el.
Djuka Ryuu
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Elosztható Taijutsu Pontok : 23

Adatlap
Rang: Genin
Chakraszint: 394

Témanyitás  Jiraiya Vas. Júl. 29 2012, 12:53

Beregisztráltatok mint hivatalos Getsugakurei ninja. Mától fogva Te is járhatsz küldetésekre. De a megpróbáltatások itt még nem érnek véget. Ugyanis ott van a vizsgád, így ez a megelőlegezett ninja rang, csupán a Falu jószántából került elő, így ha a küldetés kudarcba fullad, sajnos a rangod is elveszik. Ezt Te is tudtad, ugyanis bent elmondták. A feladatod, hogy elvigyél egy üzenetet a Hold Országában élő és tevékenykedő Macskák népének. Minden bizonnyal csak a falut fogod megtalálni, mivel elég félénkek ezek az állatok. A falu vezetőjének kell majd odaadni a levelet, és majd Ő továbbítja. Nem nagy ördöngösség. Szeigjoku no satoba, ez a bizonyos Kurama-sensei fog elkísérni és Ő felügyel majd. Rá vagy bízva.
Ahogy kiléptetek az elkerített falurész kapuján, a sensei elővette az üzenetet, majd átadta neked. Egy vörös tekercs volt, rajta egy holddal. Valószínűleg a Hold országa jelképe. Vagy is Getsugakure jelképe. A sensei intett, majd elindult. Olyan tempóval ment, amint Te is tudsz követni, de az egyszerű civilek számára csak agy nagyon gyorsan futó árnyéknak tűntetek. Bizony furcsán hangzik. Menet közben egymás mellé kerültetek a sensei jóvoltából. Végig előre nézett, majd megszólalt.
- Mivel most az Én felelősségem vagy, így azt teszed amit mondok! Egy rövid kiképzésben is részt fogsz venni méghozzá nem is olyan soká. Amint az erdőbe értünk, meg is kezdjük a szintfelmérést. Ez a faluvezető utasítása.
Azzal gyorsabbra vette a tempót. Nem túl barátságos fazon, de legalább nem gyilkol ki az első napon. Vagy talán még is, csak hát még nem volt rá alkalma? Nem lehet tudni. Megölni biztos nem fog, hiszen falubéli ninja. De kitudja mi fog még rád várni.

// Kövi postot az Erdőségekhez //

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Djuka Ryuu Csüt. Okt. 18 2012, 14:00

Két napja telt azóta, mióta végre Getsugakure ninja lettem, és azóta sajna eléggé unalmasan teltek napjaim. Nem tudtam, hogy mit csináljak, mivel egyenlőre nem kaptam se küldetést, se semmit, szóval csak otthon töltöttem időmet. A harmadik napon elhatároztam, hogy elmegyek a városba körülnézni. Egy jó ideig vándorolgattam, mígnem azon kaptam magamat, hogy a Ninja-negyedbe keveredtem. Kicsit meglepődtem, hisz véletlenül jutottam ide, de ha már itt vagyok megnézem van-e valami újdonság ezen a környéken. Hát így is tettem.
Djuka Ryuu
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Elosztható Taijutsu Pontok : 23

Adatlap
Chakraszint: 394

Témanyitás  Jiraiya Kedd Okt. 23 2012, 11:40

Még azon a napon amin megkaptad a hivatalos okiratot, bejelentetted magad a Shinobi vezetőnél is, így már teljes joggal rendelhetnek ki küldetésre, így talán nem is annyira fölösleges erre járnod. A következő pillanatban pedig, egy árnyék jelent meg melletted, majd lassan kirajzolódott az alakja is. Egy futár ninja volt, aki egy levelet adott át neked, majd meghajolt és ugyan úgy ahogy megjelnet, most eltűnt. Ugye ezeket a leveleket szokás kinyitni, főleg ha egy hivatalos Getsugakurei pecséttel van ellátva, így hát kinyitottad.

Tisztel Abakura Ryuu

Ugyan hivatalosan immáron Getsugakurei Shinobi, de ezt bizonyítania kell a falunak is a szolgálataival. Ugyan az üzenet kézbesítése sikerrel járt, de a Macskák Népe nem tartozik a faluhoz, így újabb feladatot szabunk ki önnek. Legyen pontosan Déli Tizenkettőkor a Falu Főkapujánál. Ott majd megkapja a további információkat a feladatáról.
Tisztelettel: Getsugakure Shinobi Vezetője

Tehát, egy újabb feladattal bíztak meg. Vajon mi lehet az?

// Elnézést a késésért, de volt egy kis "szabadidőm" és kihasználtam. Smile A Következő postot a Falu főkapujához. Írd le, hogy hazamész-e előtted és hogy mit viszel magaddal, valamint, hogy milyen feladatra számítasz. //

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Djuka Munfurawa Szomb. Jan. 05 2013, 19:30

Újabb szabadnap köszöntött be a leányzó kicsiny életében, amit szokás szerint arra szánt, hogy valami újat tanuljon, és ráadásként egy kicsit jobban megismerje az otthonát. S mi lenne alkalmasabb terep minderre, mint a ninja negyed?
A délelőttöt számtalan remeknek tűnő szórakozással töltötte, többek közt észrevétlenül próbált követni véletlenszerűen kiválasztott alakokat, próbált Yorunak tanítani néhány olyan gesztust, amivel szavak nélkül, észrevétlenül adhat neki parancsokat, majd ahogy a nap az ég tetejére hágott, egy tetőn üldögélve közös ebédet is elfogyasztottak, miközben Ame a az embereket figyelte. Nem győzte csodálni őket, mindazt a furcsa jókedvet, ami ninjaként is jellemezte őket. Kiriben sosem látott ennyi szívélyességet.
Aztán úgy döntött, ideje felhagyni a tétlenkedéssel, és a jó ebéd után kedves párducával újra gyakorolni.
Na valahol itt tévedett. A macska kimondottan élvezte, hogy elnyúlhat a tetőn, és mikor a leányzó unszolására engedett, és felvette az alakját a közös jutsuban, Juujin Bunshin // Vadállat Ember Klón, úgy döntött, visszaheveredik. Ame viszont nem díjazta ezt a lustaságot, így megragadta a cicát, és húzni kezdte...
Aztán ahogy a cica hirtelen engedett megbillent, és mire megtalálta az egyensúlyát, Yoru már futott is, hogy lerázza, és valami alkalmasabb, zavartalan pihenőhelyet találjon.
-Állj meg!- kiáltott utána Ame, ahogy utána eredt. Kezdetben a tetőkön futottak, majd Ame csakhamar kénytelen volt lenn az utcán folytatni a dolgot, ahogy elfogyott a lába alól a "tolvajok országútja".
-ÁLLJ!- futott, fél szemmel az utat, fél szemmel az ő alakját viselő párducot figyelve.
Djuka Munfurawa
Djuka Munfurawa
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 126

Adatlap
Rang: Chūnin
Chakraszint: 851

Témanyitás  Kazedando Soroshima Szomb. Jan. 05 2013, 21:11

~~* Ame *~~

*Előző kis kiruccanása után amit a bűnözői palotában, avagy erődben tett és elkalapálta a bárót, úgy gondolta ráfér egy kis nyaralás így aztán fogta magát és elindult randomba csak úgy a világot járni, hogy megint találjon valamit ami kicsit leköti a figyelmét… Igazság szerint Amét és Hiashit, akiknek megígérte, hogy tanítja őket még mindig esedékes volt hogy felkeresse…
Igaz nem volt túl tiszta, hogy csak úgy szó nélkül lelépett és nem szólt nekik hogy mikor jön, de ő már csak ilyen volt, meg amúgy sem tanított még sosem kölyköket, tehát nem tudhatta hogy hogyan rendezze az ügyeket és milyen nehézséggel adjon nekik a jóból, de úgy érezte majd csak kitapasztalja, na meg amúgy is, elég harcot látott már, hogy ki tudjon tanítani két újoncot… Jah, gondolta ezt ő, aztán majd kiderül hogy mi lesz…
Az egyedül töltött napjain próbálta felidézni magában, hogy egykori csapatvezetője milyen jótanácsokkal látta el és hogy tanította őket, de nem sok emléke maradt már arról a korról, túl sok minden történt és túl sok sötét dolgot hagyott a háta mögött, aztán jött az a nagy változás és kitisztult az elméje, mondhatni sok ember örömére, felnőtt és megkomolyodott, ez nála azt jelentette, hogy leállt az öldökléssel és inkább annak szentelte magát, hogy elüsse a szabadidejét… Ami egyre nehezebbnek bizonyult, hiszen elveszett ninja révén a fél világ be akarta zsebelni a 35 milliós vérdíjat ami a fején volt…
De volt egy pont ahol az emberek megtanulták, hogy ne szemétkedjenek, mert ő megtartja a fejét és nem adja senkinek… Fáradtan végigpillantott a falun, ahol hivatalosan körözték, de jó szokás szerint képtelenek voltak, arra hogy kiszúrják egyáltalán a jelenlétét, nem hogy még meg is találják, ez pedig csak azt jelenthette, hogy a Hold Ninják is kezdenek egyre hígabb tanítási módszereket alkalmazni… Ilyen egyértelmű jelekre már rég kapcsolniuk kellett volna…
Nem elég, hogy nem igazán korlátozta le a chakráját ennek ellenére még a főkapun sétált be egy egyszerű alakváltó technika alkalmazásával… De úgy sétált át az őrök közt, mintha nem akartak volna róla tudomást venni, de nem foglalkozott vele, inkább Ame keresésébe kezdett, hiszen pont ezért volt itt… Nem volt túl jó képessége, ahhoz hogy Chakrát érzékeljen, ezért maradt a régi módszer, majd csak ráakad valahol…
Ebből a kiindulásból fel alá sétálgatott a faluban és nézelődött… Hol megállt egy koktélra ült le valahol, hol csak végignézegette hogy mi van a pont jelenlegi helyén.
Igazából simán meg tudta volna találni Amét gyorsabban is, ha akarta volna, elvégre nem volt kezdő ninja, de aztán ott volt az is hogy ezt a falut még sosem látta és kíváncsi volt, így aztán maradt inkább a városnéző túránál… Sétálgatott sétálgatott, ameddig meg nem unta és már tényleg mindent látott…
Ekkor az isteni szerencséje hatására a lány pont egy macskát kergetett fel-alá… vagyis inkább magát kergette, kettő volt belőle, ez most két feltételezésre ad okot, ez vagy egy sima klón Jutsu amit Ame minek kergetne, avagy Árnyék, Föld, Víz klón, de ezek teljesen másolatai az eredetinek személyiségre, akkor miért kergetőznének egymással… másrészt nem volt tudomása róla, hogy a lány birtokában lenne ezeknek a képességeknek, vagy egyikének is, így egy dologra következtetett… Az párducával klónoztatta le magát… Ezt a technikát már ezer meg egyszer látta, ahogy Genin, Chuunin vagy Jounin szintű ninják mind különböző tehetséggel és fejlettségi szinttel voltak képesek használni…
Soro így egy pillantás alatt az első Ame útjába került, s mivel sejtette hogy a párduc az így egyetlen mozdulattal a vállára vette, ahol még ha akart volna akkor sem tudott volna elmenekülni…*
- Szia, kislány… rég nem találkoztunk, de jöttem, hogy betartsam amit ígértem… meg még össze kell szednünk Hiashit…
*Intézte el röviden, majd karba tett kézzel nézett végig a fiatal lányon.*
Kazedando Soroshima
Kazedando Soroshima
Játékos

Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1050

Témanyitás  Akari Tenshi Szomb. Jan. 05 2013, 21:53

A küldetésünknek vége szakadt. Már a faluba visszafelé is próbáltam feltérképezni a területet, hogy ha esetleg a jövőben feladatom lenne, akkor ne tévedjek el. Nem tudom mért, de ezért úgy döntöttem, hogy nem térek haza, hiszen az út hosszabb lenne, mint az idő, amit kaptunk arra, hogy pihenjünk. Úgy éreztem ha már itt vagyok, akkor akár ki is használhatnám a lehetőséget. Körbenéztem mindent, miközben magammal beszélgettem. Még egy fegyver boltba is betévedtem, ahol szereztem egy új, de az előzőnél ellenállóbb alkarvédőt, amibe egyből be is szereltem a pengét, amit az előzőből bányásztam ki. Miután ezzel kész voltam elkezdtem a falut is megismerni. Ninja akadémiánál kezdtem, ahol megnéztem a falu kis ninjáinak képzését. Nem volt más, mint amihez én voltam szokva, talán egy kicsit gyengébb és a kiris technikákat nem tanultak. Aztán a tengerpartra mentem, ahol szívesen megfürödtem volna a tengerbe, de mégse, hiszen egy fürdőruha drága lett volna. A faluban járva egy felrobbantott házhoz értem, ahol egy nagy tábla hirdette, hogy Matari Djuka Genki emlékére, aki egy rablás és robbanás áldozata lett. Nekem elég furcsa volt a dolog, még képzettség nélkül is tudtam, hogy itt nem erről van szó, hiszen ha valaki felrobbant egy házat, akkor mért nem tette meg a többivel. Innen a ninja negyedbe mentem, hogy azt is felfedezzem azt is. Épp kilépek egy sikátorból nem sokkal azután, hogy valaki elviharzott előttem. Egy igazán erős chakraforrásra lettem figyelmes, ami igencsak túlszárnyalta az enyémet és a valaha észleltet, talán a család erősebb tagjaival felvehetné a versenyt. Nem maradt sok időm ezen töprengeni, mert valaki nekem jött, aminek köszönhetően feldőltem az álnok gázoló pedig rám esett. Éppen leakartam volna hordani, amikor észrevettem, hogy Ame az, akivel nem rég a félbeszakadt küldetéseb vettünk részt.
Akari Tenshi
Akari Tenshi
Halott Karakter

Adatlap
Chakraszint: 396

Témanyitás  Djuka Munfurawa Szomb. Jan. 05 2013, 22:47

Ame egészen kipirult az üldözésben. Minden bosszúság ellenére egyre inkább élvezni kezdte az üldözést. Végső soron be kellett vallania, hogy szereti Yoru önálló személyiségét, ahogyan azt is, hogy nem viselkedik házi cicaként.Azt rémesen unalmasnak találta volna, ráadásul ha a macska időről időre nem áll elő valami csínnyel, talán eszébe sem jut lazítani.
Yoru maga is kedvelte, ha egy kicsit elszabadulhatott, habár most azzal a céllal futott, hogy lerázza Ame-t számára még mindig idegen alakjában. Megszokta már, hogy a reggeli futások során az emberek kitérnek az útjából, így kislányként sem figyelt előre, egyre-s másra hátrapillantott, hogy lássa, Ame lemaradt-e végre.
Aztán az első Ame ijedt és meglepett arccal emelkedett a levegőbe, lendületében hirtelen megakasztva, s maga a jutsu is hatását vesztette, ahogy a macska meglepetése szétoszlott.
-Nyaaarrrh?- Yoru kérdően morrant, miközben karmos lábaival ösztönösen próbálta kitámasztani magát, hogy egyenesbe kerüljön. Már az első pillanatban rájött, hogy valami ismerős erő repítette a magasba, így most hogy összeszedte magát, nem támadólag, de igencsak látványosan izegni-mozogni kezdett, hogy kiszabaduljon, s ha a mancsai végre földet értek, kíváncsian újra felnézett Soro-ra.

Ame ezalatt úgy érezte egészen jól veszi a a próbát, és a csalóka érzékek azt súgták, talán még közeledik is "önmagához", Atán meglátott valakit maguk előtt, és kipirult arcára öröm költözött, hogy aztán az élet alaposan leverje a lábról.
-Au..-panaszosan jajdult fel, majd lenézett a gond okozójára, Tenshire.
-Te.. te hogyan?-egy pillanatra ijedt arcot látott, hátratántrodva kelt fel, miközben újra a lenyűgöző fickóra tekintett, aki a jelek szerint máris megállította, és hatástalanította Yorut.
-Én.. én.. Bocsásson meg Yoru miatt!- gyors bocsánatkérésbe fogott. Nem volt elég tökéletes ahhoz, hogy az a nagyszerű férfi láthassa őt, s most mégis itt állt előtte.. Mikor először látta őt, egészen lenyűgözte, Valamit mélyen megszólított benne a férfi látványa, és eszébe juttatta, hogy neki, a Djuka klán tagjának erősnek, tökéletesnek kell lenni. Volt az érzésben valami otthonos, amit már régen érzett. Talán még az apja mellett.
Most viszont félt, hogy Soroshima talán mégsem fogadja el tanítványul, látva milyen ügyetlen.
Djuka Munfurawa
Djuka Munfurawa
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kazedando Soroshima Szomb. Jan. 05 2013, 23:31

* Sikerült lefegyvereznie az elszabadult macskát, közben volt ideje arra is, hogy végigmérje a körülöttük tévelygőket… egyszerű emberek akik a napi elfoglaltságukkal törődtek egészen addig, amíg ők páran egy kupacban ezt a műsorszámot előadták, szinte mindenki őket nézte… Soro pedig volt ellene ennek a figyelemnek, de nem szerette ha ellenséges területen túl sok bámészkodó áll meg a közelében…*
- Mivan emberek?... Nincs jobb dolguk, mint más dolgával foglalkozni?
* Nézett körbe, majd a mellettük nézelődő emberek mind gyors iramban elindultak valamelyik irányban, révén hogy látták hogy kapott el egy párducot nem kételkedtek abban, hogy több ilyen és ehhez hasonló trükkre is képes, nem akarták próbára tenni a türelmét és ezért széledtek szét… Soro szépen végignézte, ameddig a tömeg úgy összesűrűsödött körülöttük, hogy senkinek nem volt mániája hogy folyamatosan rájuk figyeljen, és ekkor kiszúrta magának Tenshit is, aki nem tudta hogy került a közelükbe, de ez a lány valahogy mindig olyan helyre keveredik, ahol ő vagy valamelyik Djuka ott van, még akkor is ha épp nem egymás társaságát élvezik…
Mindegy… jobbnak látta nem szóvá tenni, amíg nem jutott dűlőre az Améval folytatott beszélgetés ezért folytatta.*
- A cicus a legkisebb probléma… amit látom a te harcstílusod a kísérőddel… * Itt a párducra bökött. * … való közös harcra van kiélezve… hm…. érdekes, majd meglátjuk ezt hova lehet fejleszteni, vagy hova akarod fejleszteni…
* Vakarta meg az arcát és nyújtózkodott egyet… ezek a Hold falusi helyszínek nem voltak túl izgalmasak… bár rég talált már olyan helyet, amire azt mondta volna, hogy ”Igen, ez izgalmas és élvezem…” talán már évek óta nem volt erre a mondatra példa, de semmilyen formában… Olyan unalmas számára az egész világ, nincs kihívás, nincs mit elérni, unatkozott… De most új izgalmas elfoglaltságot talált, hiszen a tanítás eddig olyan távol állt tőle, hogy sosem fordult meg még a fejében sem a gondolat, arról hogy valaha is tanítana…
De most az egész megváltozott, mert a Djuka srácok megérdemelték a figyelmet, és ha már tagként beilleszkedett ebbe a csapatba, vagy családba, akkor legalább annyit megtehetett, hogy erősebbé teszi az újoncokat… Meg amúgy is felnéztek rá… Persze mindenki felnézett Kazedando Soroshimára, de azért a fiatalok szemében ez a dolog még jobban megvolt, és Soroshima amikor megkérték ezt a világot nem akarta bennük összerombolni a lustaságával, vállalta tehát amit kértek tőle.
Ezzel együtt egy másik tréninget is beiktatott, vagyis tervezte hogy beiktat, méghozzá a túlélésit, meg akarta őket tanítani, hogyan ismerjék fel az ehető dolgokat, meg mit érdemes megtámadni és mit nem, ez az érzet is egy olyan dolog volt, ami egy jó ninjában megvan.
Mindenek előtt viszont egy erő tréninget kell rajtuk végeznie tudta ezt. Mindegy… térjük vissza a mostani dolgainkhoz, tehát a lány felé fordult, majd felsegítette és leporolta a ruháját…*
- Nem kell bocsánatot kérned mint mondtam, amúgy nem tudom meddig maradhatunk itt, ha ezek az idióták felfedezik végre hogy itt vagyunk, akkor gyorsan pucolnunk kell…
* Mondatai közben az eget kémlelte és elmerengett azon, hogy mivel folytassa a monológját, aztán nagy levegővétel után rászánta magát.*
- Elmegyünk innen, és vándor életmódra váltunk, így könnyebben megismered a világot és a problémáit, és könnyebben taníthatlak harcolni….
*Bólogatott Ame felé magabiztosan, aztán megint Tenshire nézett, hátul összekulcsolta a kezét.*
- A barátnőd mit keres itt?
* Kérdezte szintén Aménak címezve.*
Kazedando Soroshima
Kazedando Soroshima
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Djuka Munfurawa Vas. Jan. 06 2013, 00:13

Soro Mester lenyűgöző lénye csak még erősebbnek tűnt Ame szemében, ahogy profi módon lerendezte a bámészkodókat.
-Ó, köszönöm Mester.- hajtott fejet, ahogy rájött Soroshima nem neheztel rá az ügyetlenkedésért. Arcán átsuhant a megkönnyebbülés.
-Igen, Yoru kiskorom óta a társam. Ő- egy pillanatra megállt. Így hogy Tenshi is ott volt, nem tűnt jó ötletnek elmesélni a történetét, vagy annak bármely részletét.
-Nagyon ügyes macska, de még rengeteget kell tanulnunk, hogy jó páros legyünk. A gyorsasága és az érzékei nagyon sokat segítenek.- ennyivel zárta le a Yoruról való mesélést. Még mindig túl fiatal genin volt ahhoz, hogy hatásos közös támadásaik legyenek, de az új technikája boldoggá tette, noha még bővel volt mit csiszolniuk. Szavai lelkesek voltak, bár igyekezett uralkodni magán. A Nagyhírű Soro Mester csak a legkiválóbb tanítványokat érdemelte. Ahogyan anno az apjának majd a Nagypapinak, Namizou-nak is meg akart felelni.
-Köszönöm-biccentett, ahogy felsegítette a Mester, és szívből jövően mosolygott rá. Élvezte az érintést. Csaknem olyan volt, mintha az apja törődését érezte volna, és ez könnyűvé tette a leányzó szívét.
-Tényleg vándorolni fogunk? Mint a híres hősök?- a kaland ígéretére előtört a tökéletesség maszkja mögül a lelkes gyermek, s nagy szemeiben ott csillogott a várakozás. Ő is hallott meséket, jókat-rosszakat, függetlenül attól, hol nőtt fel, s ez a mesevilág egy csapásra visszaköltözött gondolatai közé, s talán ez lesz majd a hajtóerő, mely az út során segíti.
-Mester, már alig várom!- érezte ő persze a szavakból, hogy nem lesz könnyű az út, mégis a lelkesedés ritka alkalmat talált, hogy a felszínre törjön e nyugodt leány szívéből. Szerényen, óvatosan még az a gondolat is tudatba lopózott, hogy talán megtalálhatja a szüleit.. vagy legalább hallhat róluk. Hiányoztak, hiába vette körül szerető csald.
-A barátnőm?- ezt a kérdést először nem értette, majd mintha megvilágosodás fénye gyúlt volna a fejében, Tenshire nézett.
-Tenshi, te hogyhogy itt vagy?-kérdezte ő is.
Djuka Munfurawa
Djuka Munfurawa
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akari Tenshi Vas. Jan. 06 2013, 10:23

A falut jártam ártatlanul, mikor a jó sorsom a ninja negyedbe vert, ahol összefutottam Amével, vagyis inkább ő futott nekem, és egy idegen pasival. Miután összeszedtem magam és rendeztem a gondolataimat ők mintha itt se lettem volna társalogtak tovább. Az idegen mintha ismerte volna Amét és mintha arról beszélt volna, hogy elviszi magával a lányt és vándorolni kezdenek. Én is valami hasonlóra készülök, bár én kevésbé legális módon. Pont ezért vagyok a faluban, hogy feltérképezzem, ha esetleg még visszaverne ide a végzet és a szervezet, aminek a tagja leszek, még szerencse, hogy a családom is ilyen ügyletekkel foglalkozik, így tudok velük találkozni. Kifelé viszont próbáltam adni az eltévedt leányzót, aki nincs tisztában, hogy merre is jár.
- Úgy döntöttem, hogy a küldetés újrakezdéséig nem megyek haza. A falut jártam és ide tévedtem.
Adtam a magabiztos, rövid és frappáns választ. ~Ide tévedtél? Ne röhögtess. Több okod is volt erre. Jól van nekik erről nem kell tudniuk.~
- És önben kit tisztelhettek uram? Amúgy nem ártana elrejteni a chakráját, mert már messziről éreztem és ... - gondolkodtam el. - nos nem az öné az egyetlen ilyen nagy forrás a környéken, bár van, aki próbálja leplezni.
Ekkor vettem észre, hogy két Ame volt, de aztán a másodikról, mint kiderült csak a macska volt, aki valamilyen furcsa technika segítségével felvette a lány alakját, de éppen csak egy pillanatom volt felfogni, mert az idegen elkapta az állatot, mire az visszaváltozott.
Akari Tenshi
Akari Tenshi
Halott Karakter

Adatlap

Témanyitás  Djuka Munfurawa Szer. Jan. 09 2013, 22:14

- Szóval a falut? Nos.. elég élettel teli és kellemes hely, nem igaz? Kóstoltad már az akasijaki-t, Akinobu boltjában? A ramenhez nem ért, de bármely bento fogást tökéletesen készíti... - kérdezett vissza Ame könnyed csevegésbe vezetve a beszélgetést, egy kicsit látszólag feledve mestere iránti csodálatát. Enyhe paranoiája, mely Tenshihez fűzte, nem látszott ezúttal az arcán. Még Yoru sem érezte meg benne, noha Ame gondolataiban egymsután bukkantak fel bizonyos emlékképek, s velük az a hideg érzés, amit a falujáért és családjáért érzett. A félelem.
-Nos.. Mester ő Tenshi.. Nem mondhatnám, hogy a barátnőm. Nem ismerem olyan rég óta. -pillant a mesterre, megpróbálva felmérni, hogy a szavak elérik-e a kívánt hatást, és Soro érti-e, a fenyegetést, amit ő benne lát...
-De ő meglehetősen hatékony társ.- zárja a bemutatást, mely minden fenyegetettség érzetet végül bókba csomagol. Habár nem értett egyet a módszereivel, sőt úgy gondolta, hogy Tenshi hihetetlenül nagy galibába képes őket keverni, tulajdonképpen bármikor, tudása magáért beszél. És ha a lány nem is hívta volna fel a figyelmet a chakraszint említésével magára, Ame remélte, hogy ezek után a mester is óvatosabban kezeli majd.
-Tenshi, ne légy tiszteletlen! Ő a Mesterem.-csattant fel hirtelen Ame, ahogy a leányzó Soro kiléte felől érdeklődött. Igaz nem volt tiszteletlenség Tenshi szavaiban, hacsak nem a chakra firtatásában, ez jó módszernek tűnt, hogy egy pillanatra megakassza. Nem tudta, hogy mit tervezhet a Mester, de valahogy, a maga kis gyermeki módszereivel szerette volna megvédeni... Bár ezt ő maga is buta gondolatnak találta... Még hogy ő védené meg a nagy hatalmú Mestert?... Ame pironkodva próbálta kiverni a fejéből a gondolatot, miközben Yoru feszült figyelemmel követte a dominánsnak érzett férfi mozdulatait.
Djuka Munfurawa
Djuka Munfurawa
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Shakaku Vas. Jan. 13 2013, 19:52

«Annak, akinek...»

Vörös haj, hosszú és hullámos, hófehér porcelánbőr, fekete bikini, magassarkú. Persze nem az utca vagy út (még csak nem is tér!) közepén, hiszen annyira azért még sem ő sem vesztette el szégyenlősségét és szerénységét, hogy csak úgy napozzon mindenki szeme láttára. Noha arról is szó lehet titokban, hogy védelmezi a férfi nem szentségét és szűziességét (ami természetesen abszurd, mert nincs is).
Így tehát Vöröske kénytelen kelletlen az egyik épület tetején kempingezni. Persze nem a kemény cserepeken, hiszen jóhiszeműen leteríti azokat vékonyka fehér színű, vörös liliommintás szaténköntösével, abban reménykedve, hogy az alig egy milliméter vastagságú anyag majd valamelyest puhít a kemény igazságon – de nem. Hasonló hiszemben napozik a nagy és fodros napernyője alatt, amely az egész testét árnyékba borítja. Abban reménykedik ugyanis, hogy a „napfényecske molekulácskák” majd a „bőröcskéjére vándorolnak”, hogy ott „szerelembe essenek a bőröcske molekulácskákkal” és „közösülücskéljenek”, hogy aztán „szép kis pigmentmolekulácskák” fessék be a fehér bőrét. Nos... ennyit erről azt hiszem. Köhm...
Viszont a nagy biologizálásban meghall egy hangot, vagy csak egy egyszerűen hatalmas – és átkozottul ismerős – energiát érez annak ellenére is, hogy nem éppen a szenzorképességeiről írhatna könyvet, viszont egy ilyen szexien férfias jelenlétet aligha lehet elfelejteni. Így aztán Naka hirtelen felülésbe vágja magát, felemeli a homlokára a túlméretezett napszemüvegét és lesandít a kegyetlen mélységbe, ahol bizony megpillantja a „kétlábonjáróhormonházat”. Jobb ötlete nem lévén – hiszen nem teperheti le a szegény bárányt – a naptejéért nyúl (amit persze nem használ, hanem az csak úgy van), céloz... és egy nagy szorítással (a tubusból pukizó hanggal) kifröccsenti a naptejlövedéket és reménykedik, hogy az a szerencsétlen Ezüstszemű Démon fejére landol.
Hyuuga Shakaku
Hyuuga Shakaku
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2575
Elosztható Taijutsu Pontok : 328

Állóképesség : 805 (S)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 840 (S)
Ügyesség/Reflex : 805 (S)
Pusztakezes Harc : 805 (S)

Adatlap
Szint: S+
Rang: ANBU Darinin
Chakraszint: 2786

Témanyitás  Kazedando Soroshima Vas. Jan. 13 2013, 20:58

*Soro a beszélgetés közben a környezet vizsgálta nagyobb chakranyomok után kutatva, de rá kellett jönnie, csak mint a többi faluban itt is tesznek a biztonságra, vagy olyan idióták hogy ténylegesen nem tudják hogy itt van, ami a nagyobb baj lenne… Így aztán úgy döntött fogja magát és újra a beszélgetésnek szenteli a teljes figyelmét, először is fogta magát és visszafordul a többiek felé, Ame épp csevegőre vette a beszélgetést, ameddig Tenshi azt taglalta, hogy ő ezzel a nagy chakrával mekkora veszélyben van itt… Úgy döntött először Tenshi felhívásaira válaszol…*
- A nevem Kazedando Soroshima, kölyök… És nem félek az itteniektől, nem jelentenek veszélyt…
*Közben körbetekintett a területen, ahol a korábbi események hatására most már senki nem állt le folyamatosan nézni őket, csak oda oda nézegettek rá és a két lányra… Kicsit fintorgott, amikor az egyik öreg szakállas a két fogával vigyorogva fordult feléje… Úgy néz ki, hogy ő részeg volt, vagy csak túlságosan sokszor verték már félre… Na mindegy, felhagyott az illető vizsgálatával és utána Ame volt a soros…*
- Nem sokat járok mostanság erre, szóval nem igazán ismerem a helyi helyeket, de volt már pár baleset abból hogy nyilvános helyen ettem, úgyhogy mások testi épségét megtartandóan inkább egyedül eszem….
* Szép lassan beszívva a levegőt naptejet illatát érezte, meg egy ismerős parfümszerűséget, és egy chakra mennyiséget… Jobb kezét az arca elé emelte…*
~ Remek, ő hiányzott ide… Most aztán jöhetnek a tündér királyok királynők, meg a varázslatos királyságok… meg egyéb drogok…~
*Pár pillanatig úgy tett mintha egyszerűen csak nem venné észre őt, aztán a fején koppant a naptejes üveg talpa, amiből így nem ömlött ki a tartalma hanem lebucskázott a földre…*
- Aikan… öröm téged újra látni…
*Vakargatta a fejét és közben azon gondolkodott, vajon most is föl alá kell rohangálniuk a városban úgy, hogy cipelgesse a vállán mint egy zsákot, de rájött hogy ezek már nem azok az idők talán…
Visszafordulva Ame felé így folytatta.*
-Hagyd csak, nem olvasgat mindenki bingó könyvet, meg nem lát mindenki élőben, pont ezért tudok úgy járkálni hogy sokat nem ismernek fel…
*Vonta meg a vállát, és aztán pedig megint csak Aikan felé nézett, akit nem látott, de biztos volt benne, hogy valahol a felsőbb szinten van, és onnan dobálja a cuccait, azt sem vonta volna kétségbe, ha a végén kidob az ablakon egy zongorát, vagy akármi hasonló méretű tárgyat, de egyenlőre szerencsére nem volt kéznél ilyesmi, és ő sem ért rá ezzel foglalkozni.*
- Most ugye tudod, hogy te és Hiashi nagyon nagy dologra vállalkoztok, lehet évekig leszünk távol, tehát addig nem találkozol a családdal és nincs panaszkodás, vagy megállás, ha edzés közben vagyunk…
*Mondta nyugodtan, majd előhúzott egy cigarettát és a zsebében lévő gyújtóval meggyújtva füstölni kezdett.*
- Már csak azt kell kitalálni, vajon hol bujkál Hiashi…
Kazedando Soroshima
Kazedando Soroshima
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akari Tenshi Vas. Jan. 13 2013, 21:51

Arra céloztam, hogy a ninja- negyedbe vagyunk, ahol elvileg bármilyen rangú, rendű ninja lehet és nem túl sűrűn vannak itt olyanok, akik nem kaptak shinobi kiképzést, tehát nem nagyon értem, hogy Soro, akinek végre megtudtam a nevét, mért ripakodik rá az emberekre, akiknek itt se kéne lennie. Az úr, bár inkább a kinézete alapján valami elveszett ninja lehet, akit még itt is keresnek, bár erről nem tud és nem is szeret külső alapján ítélni, de ez egy rossz szokása. Ránézésre megítél valakit, majd el is felejti, ha az illető bizonyít. Talán Hiashi az egyetlen, akinek eddig még nem sikerült, őt alapjáraton egy idiótának könyvelte el és nem is tévedett. Aztán Ame leszidta, hogy tisztelettel beszéljen a mesterével. ~Mi van? Nem mondtam semmi tiszteletlent. Öld meg. Úgyis a faludból szökött. Majd, ha lesz rá alkalom.~
- Örülnék, ha nem gyerekeznél le a családomban már nagykorúnak számítok.
Látta, hogy a hatalmas chakrával rendelkező egyén körbenéz, így ő is azt tette, bár nem tudtam, mit kéne nézni, így csak erősen körbenézett. Mivel a másik tovább nem foglalkozott vele, így megpróbált valami szórakozást találni, hogy lekösse magát. Közben a fiú elővett egy cigit és rágyújtott. Ekkor egy naptejes doboz esett Soro fejére, amire ő egy nevet kezdett emlegetni. ~Remek, még egy chakragombóc. Mi lesz még itt? Majd meglátjuk.~ Ekkor Soro a bingó könyvet kezdte emlegetni és hogy nem mindenki látta még élőben. Igazam volt, tényleg elveszett ninja. ~Vajon honnan szökött?~ Ekkor a dohányos Hiashit kezdte keresni, akiről nem hiottem volna, hogy ő lenne a mestere, de egyenlőre ez nem segít a helyzetén, hogy még mindig egy idióta. Legközelebb inkább előre kéne megbeszélni bizonyos helyzetekben a teendőt.
Akari Tenshi
Akari Tenshi
Halott Karakter

Adatlap

Témanyitás  Djuka Munfurawa Vas. Jan. 13 2013, 22:26

Ame meglepődött a Mester könnyed bemutatkozásán, talán mert ő maga egészen hozzászokott már, hogy bizonyos dolgokról nem beszél nyíltan, ráadásul itt volt Tenshi, akiben már régóta nem bízott. Azt persze be kellett látnia, hogy a Mesternek aligha lehet félnivalója, ezzel pedig csodálata is csak tovább nőtt.
-A bentóban az a legjobb, hogy az ember magával tudja vinni. Válogatott finomságok egy dobozban.-mosolygott szívből Soro-ra. Bár eredetileg Tenshi fülének szánta a dolgot, örült, hogy a Mester is kapott a témán, és magában jót mulatott, ahogy elképzelte, hogy miféle kalamajkákba keveredhetett a Mester.
-Ideális, ha rövidebb utakra kell menni, és nem kell különösebben számolni a súllyal vagy elhelyezéssel. -nem mintha eddig sokszor nekiindult volna. Volt persze a wakazo osztaggal egy-két kisebb tennivaló, de még mindig kicsit idegennek és kicsit kezdőnek érezte magát a Holdban. Ennél persze aktuálisan nagyobb gondot okozott Tenshi és az ő cudar hangulata.
-Ugyan Tenshi, nyugodj meg egy kicsit. -kezdte könnyedén, békítő hangon, talán kicsit próbálva jóvá tenni az előbbi neki szánt szavait. Igaz eredményt ért el, hisz látta az arcán, hogy egy pillanatra meginog, a pillantása azonban nem tetszett neki. Nem volt szüksége ellenségre, bármilyen kényelmes is lett volna ha nincs Tenshi, de tartott tőle, hogy végül talán elkerülhetetlen lesz, hogy szembe kerüljenek. Túlságosan különböztek és.. máshová fűzte őket a hűség. Ame még saját gondolataiban is próbálta kizárni azon borzalmas embertelenséget, amit Tenshiben vélt felfedezni röpke ismeretségük alatt.
A leányzó bármit is szeretett volna mondani ezután, az bizony benn ragadt, ahogy látta, hogy Soro Mestert egy nem mindennapi támadás ér. Nagy szemekkel pislogott, majd észrevéve magát, körül nézett. Egy pillanatra szinte el is felejtette, hogy ő egy ninja, ráadásul egy Djuka, így most, megpróbálva ezt jóvá tenni, igyekezett kiszúrni a támadót. Csak az gátolta meg abban, hogy erre a cseppet sem jellemző "támadásra" gyermekien kiforratlan mozdulatokkal reagáljon, hogy Soro egy nevet említett. A naptejes meglepetésre csak Yoru ugrott arrébb hirtelen, behúzódva az épület fala mellé, majd morgott egy rövidet, kifejezve mennyire méltóságán alulinak véli, hogy nyugodt nézelődését ekként zavarják meg.
-Aikan..-ismételte alig hallhatóan, hogy megjegyezze, hiszen bár nem volt ismerős neki a név, de ha a Mester máris ráismert nyilvánvalóan fontos. Aztán ahogy Soro újra megszólalt, ő rá nézett.
-Ó... - meglepődött, ezek szerint a Mester tisztában volt a szándékaival.. persze a Csodálatos Soro Mester hogy is ne lehetne?
-Igen Mester!- hajtott fejet tiszteletből, elfogadva a férfi szavait.
-Tisztában vagyok vele Mester, és... tényleg menni akarok.-mondta elszántan. A család.. az igazi közeli szerettei nem voltak a Holdban, és már elfogadta hogy egy darabig nélkülük kell boldogulnia, s ha közben meg is érkeznének... Nem, erre nem gondolt, és nem is akart gondolni. Elszánt volt az indulásra, és csak egy cseppnyit sajnálta, hogy a nagyapit, és a bátyust, Kodot.. meg a klán többi kedves tagját hátra kell hagynia egy időre. De már akkor, mikor az apja elhozta ide, felkészült rá, hogy egyedül kell megállnia a lábán.. És most itt volt a lehetőség, hogy egy nagy mestertől tanulva erős legyen, és büszkévé tegyen mindenkit.
-Szeretnék tanulni, és szeretném látni a világot. És nem.. nem lesz panaszkodás-tette hozzá enyhe pírral az arcán. Ő volt a család legkisebbje, de mégis egy büszke genin, akinek már nem való, hogy panaszkodjon.
-Nem tudom.. talán gyakorol.. de előbb-utóbb biztos az étkezdék felé húzza majd a hasa.
Djuka Munfurawa
Djuka Munfurawa
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Shakaku Vas. Jan. 13 2013, 22:37

- Gah, olyan ünneprontó vagy! Igazán állhattál volna úgy, hogy legalább a fejedre fröccsenjen ez a... kétes származású anyag.
Fiatal hang, széles skálával, bár egyértelműen kihallatszik, hogy a tulajdonosa igenis bepukkadt – s még ha fel is pillantanának a fiatalok a hang irányába, ő már akkorra rég a magas férfi mellett pipiskedik a magassarkújában. Egyik pillanatban még amott, a következőben pedig emitt; és persze makacsul puszit nyomva a másik S szintű sármos pofikájára.
- Úúúúgy hiányoztál! Képzeld, találtam egy új tündérkolóniát és téged akarnak a királyukká tenni, hogy miért, nem igazán értem magam se, viszont... - itt elhal a hangja, hiszen azért csak áldoz egy pillantást a többiekre és meg is akad a hangja valakin. Méghozzá a még számára is elviselhetetlenül cuki fehér hajú lányon. - Te jó Kami-sama, nem is tudtam, hogy van egy lányod!
Azzal a fehér hajú szépség (Munfu) elé tipeg és a nyíltan lobogó szaténköntösének sarkait emelve pukedlizik, mint holmi nemes hölgy – márpedig ő nem nemes, hiába Hyuuga.
- Igazán nagyon örvendek, Soroshima-sama elveszett és törvénytelen lánya! A nevem Aikan, vagy csak Nevesincs Kisasszony, bár a barátaim egyszerűen Nakának hívnak. Ha gondolod, akkor örömmel beavatlak a tündérek, sárkányok világába és persze ingyenesen kasztrálási tanfolyamot viszek, persze csak a drágalátos lelkitársam miatt. Na de most komolyan, Soro... - fordul vissza a nála sokkal magasabb férfi humanoid felé, s némileg azért összehúzza a fénylő köntöst magán, de mivel gyorsan rádöbben, hogy nincs szalag, amivel összeköthetné, így aztán hagyja őket lobogni; így legalább misztikusabb egy nőszemélynek tűnhet, búúúúú. - Mi járatban erre? Rombolni készültük? - Csillan fel hirtelen a szeme. - Segíthetek? Csak mert tudod eléggé visszavonulóban vagyok. Mármint tényleg. Na jó, azért azt nem mondom, hogy nem élvezem a vérrel való festést, mert szerintem egy igazán csodálatos művészeti tevékenység, tökre produktív, meg minden, de kezdem unni a folyamatos sikítást, pánikolást és könyörgést. De most tényleg, ki könyörög?! Az olyan óóóódivatú! - Legyint, mintha csak egy legyecskét hessegetne odébb. - Szóval a lényeg az az, hogy valami tömegpusztítás most igazán feldobna, mert lehet, hogy nem nem látszik, de hé! Én épp itt mélységesen mély depresszióba vagyok süllyedve! És még csak a tündérkolónia sem engem választott meg uralkodójává, hanem téged! Gah!!!
Tipeg, topog, hadonászik nagy teátrális mozdulatokkal – egy szóval: hisztizik. Semmi újdonság, de tényleg.
Hyuuga Shakaku
Hyuuga Shakaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akari Tenshi Vas. Jan. 13 2013, 23:04

Vicces látvány volt ahogy a hatalmas férfira a semmiből egy doboz hullott alá, majd az egy ismeretlen nevet mondott. Nem nagyon ismertem a nevet, de ezt a chakrát már messziről felismerném, ha legközelebb találkoznék vele. Az ismeretlen támadó valahonnan előtűnt a semmiből és egyből valami tündérekről kezdett hadoválni, de olyan hangon, hogy még az őrkutyák is nyüszítve menekülnének el a közeléből. Egyik pillanatban itt volt, aztán Soro mellett tűnt fel és a nála jó pár fejjel magasabb pasi arcára egy puszit nyomott, de nem tudom hogyan. Améről azt hitte, hogy Soro törvénytelen lánya és ettől az elképzeléstől nem tágított. Viccesebb volt, mint az, hogy a fiút a tündérkolónioa királyává választotta. Nem röhögtem rég ilyen jót, mint ezen a bolond, chakratúltengéses lányon. A lány hirtelen három nevet sorolt fel, bár abből a középső túl hosszú volt. A lány elkezdett a rombolásról és a visszavonulásáról karattyolni. Megéreztem, hogy akár ő is lehetne a példaképem, eltekintve ettől a fura viselkedésformától, amit produkál. Miután már nem ért el semmit, hisztizni kezdett, ami ismét csak furcsa volt és a durva kiképzésének hála nem tudtam hovatenni ezt, mert még soha nem láttam senkit ilyennek. Már kislány koromban megtanultam, kérhetek bármit, de ha valaki azt mondja, hogy nem, akkor az nem és ezen még isten se változtathat. Mivel hozzászólni nem tudok és senki észre se vesz, így szépen lassan elsomfordálok, már ha csak valaki meg nem szólít közben. Egyenlőre nem tudom hova mehetnék, de gondolom megnézem a falut körülvevő erdőt, esetleg lemegyek a tengerpartra fürdeni egyet.
Akari Tenshi
Akari Tenshi
Halott Karakter

Adatlap

Témanyitás  Kazedando Soroshima Szomb. Jan. 19 2013, 19:30

Rájött, hogy nem kell félniük attól, hogy bárki problémát fog okozni, az itteni ninják nem vették észre a jelenlétét, és ha eddig nem akkor ezután sem fogják, Soro így nyugodt és laza pózba vágta magát, már az ő kissé rideg és unott stílusában, aztán kiderült, hogy megint csak igaza volt….
Aikan-chan, a rég elveszett ismerőse megint csak a nyakába akaszkodott, ahogy szokott, megint jöttek a Tündérkirálysággal, meg a tavi akármicsodák akármicsodájával, de ez már túl sok volt neki, nem gondolta, hogy ilyen gyorsan sikerülhet Nakának ennyire felhúznia… nagy levegőt vett, de nem mutatott változást, továbbra is unott arckifejezéssel sasolta a környezetet, amíg kapott egy puszit az arcára, aztán válaszolt.*
-Hát, veled kell beérniük, én nem érek rá…
*Vonta meg a vállát és a hiperaktív új tagra nézett, aki már ki is szúrta magának Amét és el kezdte faggatni, már helyből előkerültek olyan inreális dolgom, ami típikusan csak Aikan fejében fordulhatnak meg, mint például az, hogy Ame, az ő lánya…*
~ Ember, nem tudtam ki hiányzik innen, már tényleg érdekesen szedett-vedettek leszünk… Egy kislány, egy hiperaktív, egy szökött bűnöző… remek kis csapat...~
*Gondolatai közt már megfogalmazódott a kérdés, hogy vajon mi fog kisülni ebből az egészből, és mivel tudta, hogy Ai milyen, a másik kérdés hogy vajon a kis fiatal szellemű tanítványára milyen hatással lesz ez az attitűd, persze csak ha a lány velük tart.*
- Nem, nem a lányom… és nem nagyon várhatunk tovább… Hiashinak küldök egy üzenetet és utánunk jön ha akar…
*Zsebre vágta a kezét, majd végigkísérte a szemével, hogy Ai, hogy ugrál ide oda, és bombázza a kérdéseivel a fiatal kislányt, de mivel minden téren meg kell edződnie, Soro inkább hagyta, hogy a saját lábára állva válaszoljon a kérdésekre….
Ezek után pedig újra ő került a terítékre, őt kezdte el faggatni a céljaival és a terveivel kapcsolatban, hirtelen olyan 8 – 10 kérdést kapott, amire egyszerre nem tudott válaszolni, így inkább megvonta a vállát, majd az ujját Aikan ajkára helyezte, majd folytatta.*
-Nyugodj meg… Te is jól tudod, hogy nem pusztítok el senkit, már rég óta untatnak az ilyen dolgok, és mivel már kiöregedtem a harcolósdiból, inkább úgy döntöttem, hogy fiatalok képzésébe kezdek… Ame, az egyike a tanítványaimnak… a másik pedig nem tudom merre lófrál, de majd előkerül…
*Odasétál egy közeli falhoz, majd karbatéve a kezét nekidőlt, aztán hátrasimítva a haját megvakarta a tarkóját, még mindig Hiashira várt, de mivel ő nem igazán akart feltűnni lassan indult volna. Eközben Tenshi meglépett valamerre, Soro nem tudta, hova lett de talán elege lett a hirtelen feltorlódott tömegből, de nem számított…
Ame furcsán rettegett tőle, Soro nem sejtette miért, de tudta, hogy amitől neki félnie kell, attól jómagának cseppet sem… *
-Aikan, milyen indítatásból jöttél?
*Kérdezte, majd újabb slukkot szívott a cigarettájából.*
Kazedando Soroshima
Kazedando Soroshima
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Djuka Munfurawa Szomb. Jan. 19 2013, 20:37

Ame szinte be sem fejezte az utolsó mondatot, figyelmét már le is kötötte a furcsán kaotikus jelenés. Az idegen hölgyemény olyan lelkesen zsongta körül a Mestert, hogy Ame szája tátva maradt. Sosem látott még olyan shinobit, akit ennyire elragadtak volna az érzelmek, s ez a felfedezés egyszerre volt rémisztő és érdekes. Az ő gyermekkora sem volt ilyen szabad, nemhogy a felnőtt élete...
Ame vetett egy futó pillantást Yorura, de a párduc szemében is azt a fajta tanácstalanságot látta, mint a magáéban. Neki sem volt dolga ilyen forgószéllel korábban. Csak azok a furcsa értelmetlen szavak ne lettek volna.. Ame hirtelen túl gyereknek érezte magát, hogy értse őket, de a Mesterre pillantva elszállt ez az érzés. Úgy tűnt, ezt a tündéres- akármis dolgot nem értékeli különösebben. Ő pedig szívesebben hagyatkozott erre a ki nem mondott kis véleményre, mint a bizonytalanságra.
Aztán hirtelenjében fordult a világ, s az a különös tekintetű megállíthatatlan hölgyemény észre vette őt. Már az első szavaknál elöntötte a pír a kislány arcát. NEm volt hozzászokva sem ahhoz a kitörő örömhöz, sem ahhoz anagy figyelemhez, melyben a nő részesítette.
-Én.. én nem.. nem vagyok a lánya. -nem igazán tudta, mit mondjon a képtelen feltételezésre, miszerint ő Soroshima lánya. A Mesterre nézett. Csodálta őt. Imádta, de hogy az apja legyen.. Élesen hasított szívébe a hiány, és míg a Mester válaszolt helyette, ő kicsit elmerengett emlékein. Hiányzott neki az erős kezű szeretet.. de a Mester nem volt olyan, mint az apja.
-Különben is.. már tizenöt vagyok...-mormolta még Soro szavai mellé.. Valahogy nem tűnt a mester olyan öregnek hogy az apja lehessen. Persze a leányzó az ezt követő lenyűgöző, tiszteletteljes köszöntésnek nem állhatott ellen. Végül elmosolyodott, és óvatos meghajlással viszonozta. Lehet hogy egy nagy klán tagja volt, de távoli neveltetése miatt nem ismerte az ilyesmit.
-Aikan-sama, én is örvendek.. A nevem Djuka Munfurawa.-aztán, bár talán szólt volna valamit a tündéres dologra, a kasztrálás szót hallva újra elvörösödött, és tátogott kettőt. Nem olyan téma volt ez, amihez eddig bármikor is lett volna szerencséje, bár gyermeki elképzelései voltak erről-arról.
-Nem.. nem hiszem hogy szükségem lenne rá.. én.. -Ismét Yorura tekintett, remélve hogy a cica látványa segít összeszedni magát. Szerencsére nem kellett csalódnia, a szőrös, aki félrebillentett fejjel figyelt, most is jó hatással volt rá.
-Nem vagyok az a fajta, aki.. ilyesmivel szeretne győzni.- a mondat végére a hangja már valamivel erősebben és elszántabban csengett, de a hölgyemény nyiladozó köntöse még lányként is megtartotta a zavar határán. Felébredt benne valami enyhe, zavarba ejtő csodálat a szépség iránt, amit talán szeretne majd önmagának, ha formái végre igazán nővé teszik, de képtelen volt megfogalmazni az érzést. Így hát, míg a nő újfent a Mesterhez fordul, kissé megrázza a fejét, próbálva megszabadulni a tömérdek furcsa impressziótól, így bár rá pillantott, nem is igen tudatosult benne Tenshi távozása. Bár ekkor már Forgószél Kisasszony ismét a Mestert ostromolta, Ame, mint különösen fontos dolgot, figyelte a társalgást.
-Mester.. Kérem ne mondjon ilyet. Ön cseppet sem öreg.-futott ki a száján, bár nem tervezte, hogy megtöri a csevegésüket. Persze most dönthetett hogy miként oldja meg a dolgot. Végül a hallgatás helyett a bájos mosoly mellett döntött. Nem volt nehéz az arcára varázsolnia, hiszen Aikan és Soro Mester, minden zavarbaejtő pillanat ellenére, annyira fellelkesítették. Még sosem látta a Mestert olyannal, akit régről ismerhetett, és most úgy tűnt neki, hogy a két felnőtt valahogy, ha nem is volt egy hullámhosszon, de közel állt egymáshoz. Mint két bajtárs.. barát... vagy...
-Mester.. Önök valamikor... egy pár voltak?
Djuka Munfurawa
Djuka Munfurawa
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Shakaku Hétf. Jan. 21 2013, 21:13

- Hogy milyen indíttatásból? Jajj, ugyan már, Soroshima, azért ennyire még te sem lehetsz befásulva! - Fordul ismét a férfi felé és egy túldramatizált, erősen lendületesen mozdulattal tárja szét a selyemköntös széleit, teljes rálátást biztosítva a fehér hajú démonnak. - Hát napozni jöttem, mi másért lennék itt?! Na nem mintha nem gondolkoztam volna azon, hogy mi lenne, ha egy robbanócetlit aktiválnék, de csak úgy kísérleti szempontból; vajon milyen gyorsan tudják evakuálni a térséget...? Az adatot rögzíteném, a trükköt eljátszanám még párszor, de különböző helyeken és az adatokat összehasonlítva statisztikai táblát készítenék, amire alapozva tanácsot adnék a biztonsági főguruknál, persze csak pénzért. Úgysem tudnának lenyomni... Egyébként viszont én csak vagyok. Ha viszont kell egy kis segítség bármiben, mondjuk robbantásban... főleg robbantásban, vagy tanításban, akkor állok elébe, úgysincs értelmesebb dolgom.
A hosszú vörös haját egy laza és némileg kócos kontyba tűzi, s mindeközben ravaszul csillogó szemekkel méri végig az ifjú Djukát. No igen, ennek a klánnak viszonylag nagy a populációja, s bár még nem találkozott egy taggal sem, van egy olyan érzése, hogy még mindig ez a lány a legnormálisabb közülük. És persze az, hogy Soroshima kibírta eddig és nem gyilkolta meg talán a legkreatívabb módon szintén ezt a hipotézist bizonyítja.
- Áááá, pfft! - Legyint nagy joviálisan és teátrálisan, mint ahogy általában. - Jóval idősebb nálam, már ráncosodik, szerintem szenilis is. Na jó, ezek még úgy elmennek, de szerintem szexuális értelemben is passzív. Mármint úgy értve, hogy... tudod, nagyon passzív. De hé, Soro, miért nem döntöd meg ezt a feltételezést és leszel a szeretőm?
Hyuuga Shakaku
Hyuuga Shakaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kazedando Soroshima Csüt. Jan. 24 2013, 22:30

*Kellemes szippantás után a cigarettájába, kis időre kikapcsolta a tudatos énjét és elmerült a gondolatai között, végiggondolta, hogy vajon tényleg csak úgy a semmiért jelent e meg Aikan vagy van valami komolyabb oka is, na meg a másik, hogy meddig kell még itt tökölniük, ahelyett hogy elindulnának..
Persze tisztában volt benne, hogy rajta áll az indulás, de mégis számított arra, hogy Hiashi esetleg előkerül valamerről… sajna nem úgy nézett ki, hogy ez az egész beigazolódik…
Közben Ai, jó szokása szerint okosítani akart valakit, de most megtalálta a számára megfelelő alapanyagot, hisz a lánynak még nem sok fogalma volt a világról, és könnyen befolyásolható volt… Ennek teljes tudatában sem szólt bele a dologba, mert ezek a tapasztalatok, ha nem is pozitív, de tapasztalatok a lány számára, más ninják viselkedése terén, bár mondjuk ő és Naka nem épp az átlag ninja legjobb példái voltak, sőt talán egy dologban hasonlítottak csak ők ketten, hogy kilógtak a sorból a többi ninjához képest.
Harcolt ő már eleget és látott elég dolgot, de olyan személyiséggel mint Naka például soha nem találkozott korábban, és ez a soha nem a pozitív soha volt, szóval ha valakit megtalált, akkor valószínűleg egy ideig velük maradt… De ameddig nem kell hallgatnia a Tündérmeséket, addig Soroshima úgy döntött nem szól bele Ai velük tartási vagy nem velük tartási szádékába…
Miközben így merengett, Naka fogta magát és megint hozzá intézte a mondandóját… most már széttárva a ruháját mint valami szatír mutogatta a ruha alatt lévő fürdőruhás alakját… Soro csak egy fél szemes pillantást vetett a lányra, majd így szólt…*
- Megvakulok… világítasz…
* Fejezte ki magát röviden, ezzel jelezve hogy igen, szintén fehérnek tartotta a lány bőrszínét, bár nem igazán volt kedve Nakát nézegetni, ő annyira fiatalos volt, meg annyira szeleburdian viselkedett, hogy nem tudott rá nőként tekinteni, illetve nem tudta felnőtt nőként kezelni…
Ezért inkább el is fordította a fejét, és szívta tovább a bagóját… Tovább folyt a beszélgetés, és egy olyan kérdés is érkezett, ami lesokkolta őt, kiesett a cigaretta a kezéből… Erre Ai rákontrázott a saját stílusában, és fogta és a szexuális életének ürességét kezdte boncolgatni… Ebben volt valami igazság ha őszinte akart lenni, nem igazán tartozott a csábítás mesterei közé, így inkább néma hallgatásba burkolózott és várta, hogy vajon mi lesz… Aztán Ai egy újabb kérdéssel zárta a mondandóját, amit egyenesen hozzá intézett.*
- Mármint, hogy te meg én?... Ugyan, álmodozz csak…
* Vonta meg a vállát, majd felvéve a földön lévő cigarettát újra a szájába helyezte, majd meggyújtva várta, hogy most hiszti adag jön, vagy csak egyszerűen figyelmenkívül hagyja a megjegyzést…
Pár pillanat múlva aztán megváltozott a helyet, amikor két fejpánttal rendelkező egyén lépett a közelükbe és kivonták a katanáikat, ezzel jelezve, hogy valami céljuk van, és az nem barátságos…
Az alacsonyabb pufók fogta magát s előlépve megszólította a díszes társaságot…*
- Kazedando Soroshima, Hyuuga Aikan a Hold Országi törvények értelmében mind a ketten le vagytok tartóztatva…
* Miután ezt mondta, fenyegetően felemelte a kezében tartott fegyvert… Soro félmosolyra húzta az arcát, majd előhúzta az egyik kardját, ami az érintésétől máris kék színben pompázott…*
- Hát, akkor táncoljunk…
*Félmosollyal fogta magát és gyors tempóba kapcsolva suhintott kettőt… Csak pillanatokkal később látszott az eredményt… a két tag kardjának pengéje darabokban hullott alá a földre…
Ő pedig két jól irányzott rúgással le is terítette a már említett ninjákat…*
- A Djuka klánon kívül, mindenki szerencsétlen ezen az isten verte helyen…
* Zsörtölődött magában, majd megvakarta a tarkóját és elrakta a kardot az oldalán lévő tokba… *
Kazedando Soroshima
Kazedando Soroshima
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Djuka Munfurawa Pént. Jan. 25 2013, 14:31

-Aikan-sama.. az nem lenne jó játék.-fűzi hozzá a robbanócetlis gondolathoz Ame. Habár a nő azt mondta, most csak napozott, a Djuka lány tartott attól, hogy megemlítve a lehetőséget, talán kap az alkalmon és mégis elindítja a tesztet. Ame nem szívesen látta volna feldúlva a faluját, így hát ha talán merésznek is hatott megszólalása, nem hallgathatta csendesen a tettre kész beszámolót. Az persze önmagában, hogy a hölgy imádta a robbanásokat, nem lepte meg. Nem is várhatott volna kevesebbet egy ilyen különös hölgytől. Viszont volt a Mesternek egy kijelentése, melynél úgy érezte, a robbanás csak egy pillanat kérdése.. "Megvakulok… világítasz… " Erre Ame jobbnak látta hátrálni egy lépést, és kissé elfehéredő arcával élénken figyelni Aikant, és a lehetséges veszélyt.
A beszélgetés egyébként érdekesen alakult, bár a Djuka lány úgy érezte, óvatlan kérdésével sikerült olajat öntenie a tűzre. Már az első reakciókból kiderült, hogy tévedett, de úgy érezte, mégis jó látni a hölgy lelkes magyarázatát, akinek szavai a zavarbaejtőség határán táncoltak.
-Nem is olyan öreg...-legalább ennyit egészen biztosan kijelenthetett, ahogy a teátrális panaszáradat megkezdődött, de ez valószínűleg csak felvezetése volt annak a folyamatnak, mely során kezdett kicsit feloldódni. A pimasz jókedv mindenesetre már ott csillogott a kis tanítvány szemében, ahogy lopott pillantást vetett a mesterére. A jókedv aztán egy mosolyban gyűlt össze, ahogy a Mester leejtette a cigarettáját, majd tüntető hallgatásba vonult. Aztán a mosoly pirulássá változott, ahogy Aikan elkezdte ecsetelni a passzivitás kérdéskörét, és visszatért az édes, lányos zavar.
-Én.. én nem.... nem tudom... nekem még sosem volt barátom.- rázta a fejét, lesütve a szemeit, remélve, hogy a hölgy nem fog sokáig ezekről a furcsa dolgokról beszélni. Már a gondolatai is ANNAK nagyon zavarba ejtő volt számára. Reményeiben végül nem kellett csalódnia, Forgószél Kisasszony ismét Soroshima Mester felé fordult, egy hihetetlen ötlettel, melyre Ame -nak egyszerűen fel kellett kapnia a fejét, és látnia kellett a Mester arcát, ami...
ami nos meglepően higgadt maradt. Ez pedig csak még csodálatosabbá tette a Mestert Ame számára. A leányzó szeme felragyogott, ahogy figyelte, mi sül majd még ki ebből. Csodás várakozását persze megzavarták.
Két Holdföldi érkezett, nagyon komoly arccal, és... cseppet sem barátian. Ame eddigi jókedve elfüstölt, de nem gőzölt be. Egyszerűen csak áthelyezte a súlypontját, és figyelt. Szeretett volna segíteni a Mesternek, de... itthon volt. A holdasok az otthonához tartoztak. Nem emelhetett fegyvert ellenük. Bolond dolog lett volna, főként úgy, hogy a Mester tökéletesen meg tudta magát védeni. És valóban úgy történt.
Mindenesetre ez volt az első pillanat, hogy szembesült azzal, hogy a nyugodt beszélgetéseket is megzavarhatja a Mester múltja. Talán jobb is volt, hogy máris szembesült ezzel. Rosszabb lett volna idegen helyen leckét kapni.
-Mester.. talán ideje lenne indulni. Nem szeretném látni romokban a Holdat... Ha.. kérhetek egy kis időt, összeszedem a dolgaim, és indulhatunk is.
Djuka Munfurawa
Djuka Munfurawa
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Shakaku Vas. Jan. 27 2013, 17:43

A fiatal hölgy aligha nőiesen horkant (magyarán mint egy disznó), de azért kénytelen kelletlen hagyja a köntös széleinek automatikus összecsukódását, na nem mintha olyan sokat takarnának, így maguktól. Szemét forgatva grimaszol és ölt nyelvet a férfira, akiről száz százalékig tudja, hogy csak kéreti magát (ami persze a nők dolga, de ki tudja; lehet, hogy szerepzavarról is szó van a szexuálisan igencsak inaktív férfinál. Ez persze nem gond, sem pedig szégyen – sőt, az elveszett kunoichi örömmel játszana orvosnénit vagy szexi nővérkét.)
Reagálni viszont nem igazán óhajt, hiszen nem akarja megsérteni a férfi valószínűleg törékeny lelkivilágát – hiszen a zord külső minden bizonnyal ilyet takar –, de nincs is ideje verbálisan megnyilvánulni, mert a rendfenntartósdit játszó egyének igencsak belerondítanak a szép személyek gyülekezetébe. Vöröske csupán egy amúgy is szépen ívelt szemöldököt von fel, de többre nem is tartja a rondaságokat – hiszen egyrészt Soroshima elintézi őket, másrészt pedig ő akkor szokott lépni, ha tényleg közel kerülnek hozzá az áldozatok. Amolyan légyfaló növénykeként.
- Ami azt illeti... - sóhajt ismételt teátrális csengéssel -, semmi dolgom. Azt hiszem, hogy egy pár napra talán csatlakoznék, ha nem bánjátok vagy legalábbis akkor, ha a szép Kishölgy óhajtana tőlem órát kérni. Nem hiszem, hogy jó tanár volnék, de mivel lánykáról van szó, így elég kicsi a valószínűsége annak, hogy kiherélem menet közben.

//Bocsi a késésért és hogy nem valami jó, de most értem haza. KO vagyok. És közben főztem is :'D//
Hyuuga Shakaku
Hyuuga Shakaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.