Utcák/terek

+22
Inuzuka Tsume
Hachidori Icye
Kenshiro Kawa
Yamato
Nara Akane
Shikamaru(Inaktív)
Sai
Shioshu Takamori
Djuka Hiroku
Hinata
Djuka Mizuri
Djuka Mikommi
Itanashi
Hatake Kakashi(Inaktív)
Kenshiro Karu
Shiawase Zouo
Unazaki Fumimaro
Shikaku
Kazedando Soroshima
Zetsu
Iwahara Takuma
Shikoku Naoki
26 posters

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Utcák/terek - Page 6 Empty Re: Utcák/terek

Témanyitás  Azumi Yuurei Hétf. Aug. 17 2015, 14:31

Végül csak elértem ide, napok óta nem voltam civilizált hely közelében. Most ha bár ügyeltem arra sose fárasszam ki magam még is legjobban zuhanyra és alvásra vágytam. Viszont ahogy beértem és egyre beljebb haladtam az utcák szövevényes útvesztőjében. Na jó nem is szövevényes útvesztő csak ismeretlen helyszín. Fel figyeltem feliratokra pontosabban egyre.

~Vigyázzak, de még is mire? Eszement perverzek járják az utcát?~

Aztán csak meg jött a válasz fel nem tett kérdésemre. Nocsak egész érdekes vagy is hátborzongató a helyzet. Valaki vagy valami emberek gyilkol és ahogy hallom ez már nem is az első eset. Mind holtan ki szipojozva állítólag szemük meg kiégetve. Hallgatom a szóbeszédet tovább, hátha hallok még némi részletet. Úgy látszik túlságosan is félnek, hogy beszéljenek. Remegő kezű asszonyhoz lépek, de nem nézzek rá kerülöm a tekintetét. Tudom a szemeim nem túl bizalomgerjesztőek egy ilyen helyzetben. Hát igen a vörös szín ami olyan akár a vér egy horrorisztikus eseménynél ok a lincselésre.
- Elnézést, csak át utazóban vagyok. Mesélne nekem ezekről a rejtélyes esetekről? Vagy útba igazítana valakihez aki tud információt ezekről a halál esetekről?
Érdeklődök kedves nyugodt hangon. Habár lehet csak megszállni akartam még is belefogok keveredni a dologba. Saját furcsa szabályaim magam felé nem engedik, hogy csak úgy elsétáljak.
Azumi Yuurei
Azumi Yuurei
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 197
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 240 (C)
Erő : 150 (C)
Gyorsaság : 220 (C)
Ügyesség/Reflex : 187 (C)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Misaki Kiyoko Kedd Aug. 18 2015, 18:41

//Azumi//

Eszement perverzek! Miért is ne? Ha azok lennének, lehet, könnyebb dolgunk lenne, sajnos nincs olyan szerencsénk. Bár csak átmenőben voltál, mégis benne vagy a slamasztikában. Ha a nő észrevenné vérvöröslő szemeidet, biztosak lehetünk abban, hogy valószínűleg téged gyanúsítanának a sok ártatlan ember halálával és a szemük kiégetésével, mert meglepő okaid lennének rá. Mondjuk új szemek.
A nő megilletődik, miért kérdezősködne tőle egy egyszerűen tűnő hétköznapi ember, aki csak átutazóban van erre? Megtörli kezeit, amelyek látszólag izzadnak az idegességtől, majd erőt vesz magán, hogy belekezdjen a mesébe.
- Tudja, nem sokat tudok. Azt beszélik, hogy egy régi mende-monda kísért, miszerint egy gonosz, ártó szellem tért vissza felbolygatni a nép életét. A szellem lelkekből táplálkozik, a halottak azért néznek ki úgy, mintha minden csepp életet kiszipolyoztak volna belőlük, a szemük pedig azért lett kiégetve, hogy ne tudjon beléjük visszatérni a lélek, mert az a szellemnek kell. Kérem, ennyit tudok - védekezően felemeli maga elé két kezét, aztán sietősen távozik. Talán azért, mert a Nap lemenőben van, vagy egyszerűen fél a saját szavaitól is. Egy fiatalabb férfi észreveszi, hogy nagyon érdeklődsz a falusiak iránt, alig észrevehetően jelenik meg melletted.
- Az élőket nem itt éri a halál. A szellem valószínűleg elcsalja őket valahogy, de sosem tűnik fel itt, a halottak is csak úgy maguktól kerülnek ide. Hacsak valaki nem hozza őket el. A falusiak úgy tartják, hogy az elhagyatott bányában vert tanyát a szellem - informál, majd komoly arckifejezéssel távozik. Mintha tudna valamit, csak azt még ő sem akarja senki tudtára sem hozni.

//Na, itt merült fel egy kis formai rendellenesség. Drágám, a mondataidat fejezd be, mert én sem tudom, mit akarsz kihozni belőle. Például: "Viszont ahogy beértem és egyre beljebb haladtam az utcák szövevényes útvesztőjében." - Akkor mi, mi történt? Előre írd meg Word-ben a reagot, aztán másold be, mert sok helyen nem látok vesszőt, bár az nem fogja kiszűrni a fél/be nem fejezett mondatokat. Smile//
Misaki Kiyoko
Misaki Kiyoko
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 907
Elosztható Taijutsu Pontok : 65

Állóképesség : 257 (C)
Erő : 200 (C)
Gyorsaság : 400 (B)
Ügyesség/Reflex : 400 (B)

Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 870

Témanyitás  Azumi Yuurei Szomb. Szept. 05 2015, 15:33

Elgondolkodom a hallottakon és valóban félelmetesnek tűnő dolgok.
~Ki szipolyozott test és a szemek azok a kiégetett szemek. Amihez hozzá jön még a falusi hiedelem, vagy babona, vagy mondjak képzelgést inkább talán? Nos, lehet, más lappang itt a környéken és az nem egy szelem, vagy más nem e világi valami.~
Minden esetre a nagy gondolatmenetem egy férfi szakítja meg, végig mérem, öt látszik, fiatalabb most nem mennék bele meg tippeljem a korát. Főként, hogy ő is közöl, némi információt velem elég furcsán viselkedik szerintem.
~Kicsit mintha titkolózna, vajon mit tudhat még, már ha tud egyáltalán valamit?~
- Rendben köszönöm, messzire el fogom kerülni azt a bizonyos helyet.
Próbálóm hazudni minél meggyőzőbben, mert hát el fogok én oda látogatni csak nem most. Inkább nappal mikor a nap már magasan van az égen.

Majd elindulok és befordulok egy sarkon sietősen mintha csak egy kiadó szobát keresnék. Nem akarok, én most ilyesmivel foglalatoskodni sokkal inkább kézjelet formázok és felveszem egy macska alakját Henge no Jutsuval. Talán túlságosan feltűnő lenn egy ember az idegen fiatal férfinak, de úgy gondolom egy sovány kóbor macska, aki az utcát rója némi finom falat után kutatva kevésbé feltűnő. Immár kóbor macska alakjában követem a férfit, hátha fény derül arra miért is volt az arca olyan komoly.

Off.: Nem tudok semmit a mesélőről, post még nem érkezett. Bizonytalanság, infó hiány miatt kilépek mesélésből. Vagy is fagyasztom magam Smile

Off2: Kiyo folytattja igy off vége Smile
Azumi Yuurei
Azumi Yuurei
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 197
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 240 (C)
Erő : 150 (C)
Gyorsaság : 220 (C)
Ügyesség/Reflex : 187 (C)

Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197

Témanyitás  Misaki Kiyoko Kedd Okt. 13 2015, 14:53

//Sorry, hogy megkésve, mint írtam, távol voltam... eléggé. Very Happy//

A fiatal srácnak fel sem tűnik, hogy egy macska követi, ha pedig mégis feltűnne neki, akkor sem esne le, hogy az egy alakváltoztató technikát használ. Nem veszi hosszúra az útját, a tempója is igen lassú, nem sietős, két sarkon fordul be, mire eléri a célját: egy bolhapiacot. Az olcsó áruk ellenére nem sok ember fordul meg erre, mint az látszik, és az árusok között sincs sok ember, mellesleg ahelyett, hogy a megszokott módon kiabálnák, hogy "tessék csak tessék, itt a finom hal, itt a finom hús, itt a szép váza, csak most, csak önnek kettő áráért három jut!" inkább csak néztek ki a fejükből búskomoran, s várták, hogy majd egyszer valaki hátha idetéved, s megszánja őket.
- Ááá, Hyousuke! Már vártalak! A szokásos? - egy alacsony, kövér, bajszos ember sunnyog ki a pult mögé, az említett Hyousuke pedig bólogat.
- Remélem, hamar vége lesz ennek a világvége hangulatnak - a kövér ember egy kosárba furcsa holmikat rak, amelyeket üvegcsékben tárol, látszólag valami por, némelyikük folyékony, ami gyanúra ad okot.
- Ezért vagyok - válaszol Hyousuke, amiről te magad sem tudod eldönteni, hogy most azért van, hogy megállítsa azt, amit a babonás népek terjesztenek: elpusztítja a szellemeket, vagy a másik variáció, miszerint ő az, aki ártatlan embereket öl. Ekkor vesz csak észre téged macska alakban, s elmosolyodik, majd leguggol melléd, hogy megvakargassa a füled.
- Tadashi Úr, nincs magánál esetleg tej? - kizárt, hogy ez a fiú legyen mások gyilkosa, ötlik fel a fejedben a gondolat... vagy szimplán jól álcázza magát?
- Tej, fiam! Talán akad... - ha kapsz tejet, ha nem, már itt leszögezhetted, hogy ebből bizony sokat nem tudtál meg, csak gyanakodni tudsz, s találgatni, hogy mi a fenére kell az a sok folyadék, meg por.
Misaki Kiyoko
Misaki Kiyoko
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 907
Elosztható Taijutsu Pontok : 65

Állóképesség : 257 (C)
Erő : 200 (C)
Gyorsaság : 400 (B)
Ügyesség/Reflex : 400 (B)

Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 870

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.