Utcák/terek
+22
Inuzuka Tsume
Hachidori Icye
Kenshiro Kawa
Yamato
Nara Akane
Shikamaru(Inaktív)
Sai
Shioshu Takamori
Djuka Hiroku
Hinata
Djuka Mizuri
Djuka Mikommi
Itanashi
Hatake Kakashi(Inaktív)
Kenshiro Karu
Shiawase Zouo
Unazaki Fumimaro
Shikaku
Kazedando Soroshima
Zetsu
Iwahara Takuma
Shikoku Naoki
26 posters
2 / 6 oldal
2 / 6 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Utcák/terek
A háztetőről leugorva sikeresen kettévágtam a kiszemelt áldozatomat. Ezek után már rohantam is másik zsoldos felé. Rátámadtam, de szerencséje volt és sikerült kivédenie. Ekkor összeakadtak a kardjaink. Én hirtelen leguggoltam és kigáncsoltam majd miközben zuhant én ledöftem. Rögtön indultam is a célpont felé. Sikerült elé kerülnöm és a kardot nekiszegezni. Ekkor szitkozódva, de odaadta a pénzt. Gyorsan megszámoltam és indultam is tovább. A következő hely egy ékszerüzlet volt. Útközben a kardot valahol letettem mert éreztem, hogy nem lesz rá szükség. Nemsokára meg is érkeztem. Az belépve az üzletbe rengeteg gyémántot arany és ezüst ékszert láttam. Hihetetlen, hogy az emberek ilyen felesleges dolgokra költenek. Beléptem és odafordultam a pultoshoz. Elővettem egy kunait és az ujjamon kezdtem el pörgetni. -Jöttem a pénzért.- mondtam és a kunait megállítottam és a pultos felé szegeztem. Ő minden ellenállás nélkül odaadta a pénzt. Láttam, hogy a papíron nincs több hely ahova el kell menni így nyugodtan visszamentem a bázisra.
Unazaki Fumimaro- Játékos
Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135
[Előzmény: Kusagakure - A falu vezetőjének irodája]
Nem húztam sokat az időt, csupán a többi fegyveremért mentem haza, szükségem lehet mindenre, ami mozgatható. Rendszeretetemnek köszönhetően egy kupacban várnak rám, így csak felmarkolom őket, egy pecsétbe rejtve a nagyobb tárgyakat, majd az ajtót bezárva magam mögött ismét útnak indultam.
Az emberek sűrűbb tömegét elkerülve járatlanabb mellékutakon érem el a kaput, de ahogy felnézek, megtorpanok. Másodszor léphetek ki rajta, bele az ismeretlenbe, s immáron egyedül. Korábbi elégedetlenségem elpárolog. Felszegett fejjel indulok neki újra: bizalmát élvezem.
Szinte szárnyra kaptam, ahogy a képzeletbeli határvonalat átlépem, s összeszorított fogakkal minden erőm beleadva kezdek futni, előre a láthatár mögé, futni, míg csak bírom, míg csak visznek a lábaim, s míg az utolsó csepp erőm el nem fogy.
[folytatás: Kusagakure- Határvidék]
Shiawase Zouo- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 363
Elosztható Taijutsu Pontok : 280
Állóképesség : 200 (C)
Erő : 133 (D)
Gyorsaság : 180 (C)
Ügyesség/Reflex : 200 (C)
Pusztakezes Harc : 150 (C)
Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 593
Amikor megérkeztünk megpillantottuk a bejáratnál rostokoló szerény őrséget! Ezeken nem lesz nagy kunszt átjutni! Gondoltam magamban... Nem hiszem hogy a falut külön védő jutsukkal védenék ahogy a ködben... Amint közelebb értünk én víz után kutattam az egyik magasabb fáról kémleltem a terepet. Aztán egy erős elrugaszkodás és ahogy a nagy könyvben megvan írva az utcára érkeztem... A szerény őrség láttán következtettem, hogy a shinobijaik nem lehetnek túlképzettek, de azért nem becsülöm le őket! Az utcákon csak pár részeges alakot láttunk, néhol egy-egy nincstelen. Igyekeztünk végig az árnyéban maradni. Aztán megpillantottam a célpontjaink házát! kitűnt a többi körül, mert saját őrsége volt... amitől féltem is. Körbenéztem, hogy van-e a közelben víz?
Kenshiro Karu- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1829
Elosztható Taijutsu Pontok : 15
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 400 (B)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 329 (B)
Adatlap
Szint: S+
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1645
Őrök. Átvert minket, ezért szépen lassan fogom felszeletelni. Van egy kút az út végén, ezen kívül nincs sok lehetőségünk a testvérem képességeit használni.
- Próbálj meg ködöt gerjeszteni, ha nem megy kéntelenek leszünk szemtől szembe harcolni!
Előkészítek pár kunait , robbanó jegyzeteket rögzítek rájuk. Ki tudja mikor lesz szükség rájuk...
Elérkezett a pillanat. Lehetnék csalódott az őrök miatt, de valahogy még örülök is, így még többet mészárolhatok le.
A hang örülni fog nagyon. Egyre izgatottabb leszek ahogy közelebb lopózunk.
-Akkor menni fog vagy nem?
- Próbálj meg ködöt gerjeszteni, ha nem megy kéntelenek leszünk szemtől szembe harcolni!
Előkészítek pár kunait , robbanó jegyzeteket rögzítek rájuk. Ki tudja mikor lesz szükség rájuk...
Elérkezett a pillanat. Lehetnék csalódott az őrök miatt, de valahogy még örülök is, így még többet mészárolhatok le.
A hang örülni fog nagyon. Egyre izgatottabb leszek ahogy közelebb lopózunk.
-Akkor menni fog vagy nem?
Vendég- Vendég
// A kalandot én irányítom. Én mondom meg, hogy vannak-e őrök, ellenfelek, továbbá én irányítom őket. Minden lépésetek sikerességéről én döntök. Csak közöltem előre.//
A szemetek nyilván káprázott az izgatottságtól, mert akiket őrnek néztetek, csupán két szerencsétlen részeg volt, akik betértek az egyik házba az este végeztével. Lényegtelen kis atkák, semmi dolgotok velük, ameddig nem kerülnek az utatokba. A falut ugyan biztos körbevette valami védelem de ennek egyelőre semmi nyomát nem leltétek. Vagy túl jelentéktelen a chakrátok az itteni szenzoroknak vagy teljesen másfajta biztonsági rendszerrel fogtok szembeállni. Mindenesetre halkan lopakodtatok, házról házra, amíg el nem értetek egy kis közt és megpillantottátok a célpontok lakhelyét. Egy takaros kétemeletes faház volt, faragott ablakokkal és takaros kis szobrokkal előtte. Az ajtón hatalmas zár volt, de egy robbanó jegyzettel vagy pengével könnyen megoldható feladat. Már éppen indultatok volna, közelebb a rejteketekből, amikor megpillantottatok egy fura alakot, oldalán katanával és kalappal a fején aki a házat járkálta körbe-körbe. Na ő valóban egy őr volt, akit nyílván a családfő fogadott fel és nektek valahogy csendben és óvatosan ki kell iktatnotok.
A szemetek nyilván káprázott az izgatottságtól, mert akiket őrnek néztetek, csupán két szerencsétlen részeg volt, akik betértek az egyik házba az este végeztével. Lényegtelen kis atkák, semmi dolgotok velük, ameddig nem kerülnek az utatokba. A falut ugyan biztos körbevette valami védelem de ennek egyelőre semmi nyomát nem leltétek. Vagy túl jelentéktelen a chakrátok az itteni szenzoroknak vagy teljesen másfajta biztonsági rendszerrel fogtok szembeállni. Mindenesetre halkan lopakodtatok, házról házra, amíg el nem értetek egy kis közt és megpillantottátok a célpontok lakhelyét. Egy takaros kétemeletes faház volt, faragott ablakokkal és takaros kis szobrokkal előtte. Az ajtón hatalmas zár volt, de egy robbanó jegyzettel vagy pengével könnyen megoldható feladat. Már éppen indultatok volna, közelebb a rejteketekből, amikor megpillantottatok egy fura alakot, oldalán katanával és kalappal a fején aki a házat járkálta körbe-körbe. Na ő valóban egy őr volt, akit nyílván a családfő fogadott fel és nektek valahogy csendben és óvatosan ki kell iktatnotok.
Hatake Kakashi(Inaktív)- Mesélő
Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm
A férfit figyeltem majd azon kezdtem gondolkodni, hogy ha esetleg én elvonom a figyelmét, akkor Kurayaminak van esélye belopózni, végül is az, hogy őr van a háznál két dolgot jelenthet:
1. Számítanak ránk, és fel vannak készülve egy esetleges betolakodóra. Ebben az esetben a mi fegyverünk az, hogy ketten vagyunk.
2. Puszta elővigyázatosság és csak a családfőnek van, egy kis üldözési mániája... Nekünk ez sem jó mert akkor is számíthatnak ránk.
Minden esetre először ellenőrizni kéne, hogy van-e a környéken akármilyen chakra érzékelő szenzor... Végül is ha már itt tartunk az ideális testőr chakra érzékelő, akkor már úgyis mind egy. Már észrevett volna! Hallottam a szüleimtől a ködben előszeretettel alkalmaztak ilyen képességű shinobikat az ANBU-ban!
Körbe nézek a ház körül van-e valamilyen víz forrás, hogy segítségül hívjam a ködöt!...
Igyekszem nem kimozdulni a fedezékünkből.
- Kurayami én elvonom az őr figyelmét legyél gyors és látványos! A nőnek vágd le a fejét és siess vissza... Ha közben elintézem az őrt csatlakozom hozzád, ha nem akkor sietős lesz az utunk visszafelé!
Felszerelek 3 db Kunait robbanó jegyzettel... Felkészülök lelkileg az újabb gyilkolásra! A lábamra erősítem a shuriken tartómat.
- Én készen állok Kurayami szólj ha kezdhetem!
1. Számítanak ránk, és fel vannak készülve egy esetleges betolakodóra. Ebben az esetben a mi fegyverünk az, hogy ketten vagyunk.
2. Puszta elővigyázatosság és csak a családfőnek van, egy kis üldözési mániája... Nekünk ez sem jó mert akkor is számíthatnak ránk.
Minden esetre először ellenőrizni kéne, hogy van-e a környéken akármilyen chakra érzékelő szenzor... Végül is ha már itt tartunk az ideális testőr chakra érzékelő, akkor már úgyis mind egy. Már észrevett volna! Hallottam a szüleimtől a ködben előszeretettel alkalmaztak ilyen képességű shinobikat az ANBU-ban!
Körbe nézek a ház körül van-e valamilyen víz forrás, hogy segítségül hívjam a ködöt!...
Igyekszem nem kimozdulni a fedezékünkből.
- Kurayami én elvonom az őr figyelmét legyél gyors és látványos! A nőnek vágd le a fejét és siess vissza... Ha közben elintézem az őrt csatlakozom hozzád, ha nem akkor sietős lesz az utunk visszafelé!
Felszerelek 3 db Kunait robbanó jegyzettel... Felkészülök lelkileg az újabb gyilkolásra! A lábamra erősítem a shuriken tartómat.
- Én készen állok Kurayami szólj ha kezdhetem!
Kenshiro Karu- Játékos
Adatlap
Rám marad a munka, kellemes része. Nem tetszik, hogy nem márthatom bele a pengém a katanás férfiba, de elleszek a gyerekekkel és az anyjukkal.
Felerősítek két huzalt két kunai-ra, és elrejtem az övemben. Egy kis köd jól jönne.
-Rendben, tiéd az őr. Azt ajánlom gyorsan csináld, lehetőleg feltűnés nélkül.
Valami nincs rendben. Túl csöndes itt minden. Először az anyát fogom hatástalanítani, csak aztán foglalkozok a gyerekekkel. Nem akarok meglepetéseket. Így ha nem is sok, de lesz elég időm kiélvezni a trancsírozást. Nem akarok meglepetéseket.
Egyre jobban elhatalmasodik rajtam az izgalom. Nem azért izgulok, mert elkaphatnak. Azért izgulok mert újra ölhetek, újra hallani fogom. Nem is foglalkozok azzal hogy fogunk kijutni, nem gondolkozok rajta hogyan fogjuk túlélni ezt a küldetést.
Ez nem izgalom.....Ez az őrület!
-Indulhatunk!
Felerősítek két huzalt két kunai-ra, és elrejtem az övemben. Egy kis köd jól jönne.
-Rendben, tiéd az őr. Azt ajánlom gyorsan csináld, lehetőleg feltűnés nélkül.
Valami nincs rendben. Túl csöndes itt minden. Először az anyát fogom hatástalanítani, csak aztán foglalkozok a gyerekekkel. Nem akarok meglepetéseket. Így ha nem is sok, de lesz elég időm kiélvezni a trancsírozást. Nem akarok meglepetéseket.
Egyre jobban elhatalmasodik rajtam az izgalom. Nem azért izgulok, mert elkaphatnak. Azért izgulok mert újra ölhetek, újra hallani fogom. Nem is foglalkozok azzal hogy fogunk kijutni, nem gondolkozok rajta hogyan fogjuk túlélni ezt a küldetést.
Ez nem izgalom.....Ez az őrület!
-Indulhatunk!
Vendég- Vendég
// Azt azért írjátok le hogy mit csináltok, feltételes módban, mert itt tulajdonképpen magát a támadási kísérletet nem kezdtétek el, csak felszerelkeztetek.//
Az kis köz csendes volt és kihalt. Csak ti jómadarak és a kalapos volt jelen, a házakból semmi fény vagy hang nem. szűrődött ki. Shinobiknak vagy bármilyen veszélyre utaló jelnek nyoma sem volt a közelben. Ellenfeletek még ment pár kört aztán megállt az ajtó előtt, és kezét a katanájára helyezte, így dőlve neki a faház ajtajának. Nem fedezett fel benneteket, csupán befejezte a szokásos őrjáratát, mint megfigyeltétek. Ti sikeresen felkészültetek a támadásra, sőt még egy kutat is felfedeztetek a ház közelében, amiből nagy koncentrációval, vizet is tudtok nyerni a Suiton ninjutsukhoz. Lépésről lépésre somfordáltatok az őr és maga a célpont épület közelébe, bármelyik percben elkerülhetetlenné válik, hogy akcióba lépjetek és végre megdolgozzatok a húszezer Ryoért, amit a fura csuklyás ajánlott a a család kiirtásáért.
Az kis köz csendes volt és kihalt. Csak ti jómadarak és a kalapos volt jelen, a házakból semmi fény vagy hang nem. szűrődött ki. Shinobiknak vagy bármilyen veszélyre utaló jelnek nyoma sem volt a közelben. Ellenfeletek még ment pár kört aztán megállt az ajtó előtt, és kezét a katanájára helyezte, így dőlve neki a faház ajtajának. Nem fedezett fel benneteket, csupán befejezte a szokásos őrjáratát, mint megfigyeltétek. Ti sikeresen felkészültetek a támadásra, sőt még egy kutat is felfedeztetek a ház közelében, amiből nagy koncentrációval, vizet is tudtok nyerni a Suiton ninjutsukhoz. Lépésről lépésre somfordáltatok az őr és maga a célpont épület közelébe, bármelyik percben elkerülhetetlenné válik, hogy akcióba lépjetek és végre megdolgozzatok a húszezer Ryoért, amit a fura csuklyás ajánlott a a család kiirtásáért.
Adatlap
Itt az idő gondoltam magamban. Megfeszültek az idegeim... Ilyenkor az adrenalin elárasztja a testemet ez a kedvenc részem.
Koncentráltam. Éreztem, hogy az éjszakai szellő borzolja a növényeket. Mintha azt kérné: Kérlek álljatok meg!
Hányszor kérte már tőlünk, de mi sosem álltunk meg talán ez a végzetünk!
Megformálom a megfelelő kézjeleket:
Suiton: Kirigakure no Jutsu
Megvárom a megfelelő hatást majd ha a köd leszállt akcióba lendülök, és megpróbálom egy viszonylag nagyobb ugrással felülről megtámadni az őrt és lecsapni a fejét!
Koncentráltam. Éreztem, hogy az éjszakai szellő borzolja a növényeket. Mintha azt kérné: Kérlek álljatok meg!
Hányszor kérte már tőlünk, de mi sosem álltunk meg talán ez a végzetünk!
Megformálom a megfelelő kézjeleket:
Suiton: Kirigakure no Jutsu
Megvárom a megfelelő hatást majd ha a köd leszállt akcióba lendülök, és megpróbálom egy viszonylag nagyobb ugrással felülről megtámadni az őrt és lecsapni a fejét!
Kenshiro Karu- Játékos
Adatlap
Végre sikerült ködöt csinálni. Ennyi pénzért szórakozni, ez olyan mint egy álom. " Gyerünk! ÖLJ MEG MINDENKIT!" Újra hallom. Csodálatos érzés.
Pengéim vérre szomjaznak, türelmetlenül várják, hogy beteljesítsék végzetüket. Eszembe jut az éjszaka, amikor minden megváltozott.Gyerekek voltunk mi is. Amilyen hamar jött a kósza gondolat, olyan hamar el is hessegeti azt a kiolthatatlan vérszomj. " Siess már! Szükséged van rám, vérben születtél, vér kell ahhoz hogy élhess." A hang sürget.
Fegyvereimmel a kezemben elindulok a kijelölt ház felé. Míg a testvérem az őrrel bíbelődik, én megpróbálok elsuhanni mellette és bejutni a házba.
Átadom magam az édes tébolynak.
Pengéim vérre szomjaznak, türelmetlenül várják, hogy beteljesítsék végzetüket. Eszembe jut az éjszaka, amikor minden megváltozott.Gyerekek voltunk mi is. Amilyen hamar jött a kósza gondolat, olyan hamar el is hessegeti azt a kiolthatatlan vérszomj. " Siess már! Szükséged van rám, vérben születtél, vér kell ahhoz hogy élhess." A hang sürget.
Fegyvereimmel a kezemben elindulok a kijelölt ház felé. Míg a testvérem az őrrel bíbelődik, én megpróbálok elsuhanni mellette és bejutni a házba.
Átadom magam az édes tébolynak.
Vendég- Vendég
A köd sikeresen megérkezett, azonban csak nagyon kis területre korlátozódott, kb. pont a házra és 5-10 méteres körzetére, ami ugyan megnehezíti az őr dolgát de nem tökéletes előkészítése a támadásodnak. No de ha nincs ló jó a szamár is tartja a mondás, így egy gyors csapással megpróbáltál véget vetni a dolgoknak viszont arra nem számítottál, hogy a rejtélyes zsoldos lehajol előle úgy hogy még a kalapja sem szenved kárt, majd egy ellentámadást indít, amit sikeresen hárítottál. Pengéitek összecsaptak, közvetlen közelről feszültetek egymásnak, így megláttad, hogy egy harminc év körüli fekete hajú, sebhelyes fazonról van szó. Eközben Kurayami kihasználva az alkalmat elosont a támadó felek mellett és egy vágással már ketté is szabdalta a ajtót, bejutva a házba, ahol meglepetés várt. -Azt hittétek, hogy csak egy őrt küldenek ide kis hülye? - Mondta egy ördögi hang vele szemben, majd kézjelekbe kezdett. -Suiton: Mizurappa! - Harsogta, majd egy heves és gyors vízsugarat lőtt feléd, ami kilökött a házból. Támadód egyből utánad vetette magát, de te egy rúgással arrébb küldted. Miután fel támaszkodtatok, ti is farkasszemet néztetek egymással.
Adatlap
Farkas szemet néztem az őrrel, majd hirtelen felindulásból hátrébb ugrok és útnak indítok egy kézzel két darab shurikent az egyikkel a kardot tartó kezét célzom a másikkal a nyaki ütőeret! Majd a két shuriken után eldobok egy kunait amire robbanó jegyzet van rögzítve... amint a robbanó jegyzet hatókörébe bekerül az őr -Feloldás- és ahova még ezek után az őr esetleg elmozdul igyekszem gyorsabban oda mozogni és a katanammal várni!
Kenshiro Karu- Játékos
Adatlap
Nem késlekedek egy kunait hajítok az ellenfelem felé, majd egy újabbat de ezt már robbanójegyzettel felszerelve, a kioldással még várok.
Amint ezt megtettem alulról próbálok közelíteni, hogy egy függőleges kissé oldalasan ívelt balkezes vágással elintézhessem az ellenfelem, ha kivédené ugyanazzal a a lendülettel körbefordulva a jobb kezemben tartott pengével is lecsapok.
Amint ezt megtettem alulról próbálok közelíteni, hogy egy függőleges kissé oldalasan ívelt balkezes vágással elintézhessem az ellenfelem, ha kivédené ugyanazzal a a lendülettel körbefordulva a jobb kezemben tartott pengével is lecsapok.
Vendég- Vendég
Kurayami terve bevált és sikeresen végzett az őrrel, akinek vére sűrűn spiccelt, megzavarja a gyönyörű éjszaka varázsát. Szerencsétlen még egy mondatot kinyögött, majd összerogyott holtan.-Fogalmatok siiincseen...- Karu ellenfele azonban képzettebb volt és sikeresen hárította a támadásokat, sőt társa halála sem viselte meg látszólag. -Föld klón jutsu!- Mondta halkan, mire a talajból kiemelkedett három másolat és elindultak Karu felé, maga a kalapos fickó pedig beállt az ajtó elé azt védelmezni Kurayamitól. Úgy látszik a csatának, nincs vége, még csak most kezdődött el. És vajon mire gondolhatott a halott zsoldos, az utolsó mondatával? Egy biztos, ezt már tőle nem fogjátok megtudni, ha ugyan számít ez nektek valamit.
Adatlap
Azonnal ellenfelem után fordulok és rohamozok felé... útnak indítok egy újabb shurikent amivel a nyaki ütőeret veszem célba.
Remélem Kurayami fedezni fogja a hátam amíg a klónok ideérnek...
Rohamozok ellenfelem felé, nem hagyom, hogy egy pillanatra is másra tudjon figyelni. Azzal ha nem rám hanem másra figyel ki tud gondolni egy olyan stratégiát amivel könnyedén alkalmazza a doton ninjutsuit, ezt pedig nem szabad hagyni mer valószínű, hogy képzettebb mint mi. És a amit a másik nyöszörgött amikor Kurayami végzett vele... Kezd egyre érdekesebb lenni ez a küldetés!
Bushin no Jutsu suttogom futás közben. A klónjaim majd elvonják a figyelmét... remélem nem kell lelépnünk olyan korán, mostmár be akarom fejezni a játékot!
Amíg a klónok elvonják a figyelmét én taijutsuval támadok rá, a lehető legbonyolultabb mozdulatokkal amiket ismerek... Igyekszem mindenképp megsebezni!
Remélem Kurayami fedezni fogja a hátam amíg a klónok ideérnek...
Rohamozok ellenfelem felé, nem hagyom, hogy egy pillanatra is másra tudjon figyelni. Azzal ha nem rám hanem másra figyel ki tud gondolni egy olyan stratégiát amivel könnyedén alkalmazza a doton ninjutsuit, ezt pedig nem szabad hagyni mer valószínű, hogy képzettebb mint mi. És a amit a másik nyöszörgött amikor Kurayami végzett vele... Kezd egyre érdekesebb lenni ez a küldetés!
Bushin no Jutsu suttogom futás közben. A klónjaim majd elvonják a figyelmét... remélem nem kell lelépnünk olyan korán, mostmár be akarom fejezni a játékot!
Amíg a klónok elvonják a figyelmét én taijutsuval támadok rá, a lehető legbonyolultabb mozdulatokkal amiket ismerek... Igyekszem mindenképp megsebezni!
Kenshiro Karu- Játékos
Adatlap
Vér, sok sok vér. Megrészegít a friss nedű illata, de ezzel egy időben kitisztul a fejem is. Halálos mámor lesz úrrá rajtam, az ellenfelem számára halálos.
Érzem az adrenalint az ereimben. "Végezz a másikkal is!" Hallom a hangot, egyre izgatottabb, ahogy én is. A kunaiom nem sokkal a kalapos fickó előtt hever a földön.
Még mielőtt a testvérem elérne az alakig hátrébb ugrok és feloldom a jegyzetet. A faluban már valószínűleg észrevettek. Nem húzhatom az időt.
Karu esélytelen egy föld elem használóval szemben, egyedül biztosan.
Beállok közé és a földklónok közé.
- Egyszerre kell támadnunk! Először a klónokkal foglalkozz, van egy tervem!( persze azon kívül hogy kitépem az idegesítő katanás férfi szívét a helyéről)
Érzem az adrenalint az ereimben. "Végezz a másikkal is!" Hallom a hangot, egyre izgatottabb, ahogy én is. A kunaiom nem sokkal a kalapos fickó előtt hever a földön.
Még mielőtt a testvérem elérne az alakig hátrébb ugrok és feloldom a jegyzetet. A faluban már valószínűleg észrevettek. Nem húzhatom az időt.
Karu esélytelen egy föld elem használóval szemben, egyedül biztosan.
Beállok közé és a földklónok közé.
- Egyszerre kell támadnunk! Először a klónokkal foglalkozz, van egy tervem!( persze azon kívül hogy kitépem az idegesítő katanás férfi szívét a helyéről)
Vendég- Vendég
Arra már ti is rájöttetek, hogy a kalapos férfi bizony jóval képzettebb a shinobi szakmában, mint ti, így könnyedén kitért a shuriken és a kunai fenyegetése elől. Karu taijutsu támadására, ellenlépésként ő is hasonló mozdulatokkal reagált és ebben is sikeresen vette fel a versenyt. A klón, csak pár másodpercig vonták el a föld másolatok figyelmét, és bár Kurayami nem velük szeretett volna foglalkozni, kénytelen volt, ugyanis körbevették. Karu eközben bekapott egy ütést, amitől a földre került, míg testvére a túlerővel nézett szembe. A helyzet kezdett reménytelennek tűnni, amikor vlami váratlan dolog történt. -Elég!- Hallatszódott a házból, ti pedig odanézve egy gyönyörű nőt pillantottatok meg, pont azt akivel végeznetek kell.
-Megölni jöttek a gyerekeimmel ugye? Kudarcot vallanak, de lenne egy kedvezőbb ajánlatom, nem csak kedvezőbb, hanem sokkal jövedelmezőbb, mind pénzügyileg, mind hatalmi szempontból.
-Megölni jöttek a gyerekeimmel ugye? Kudarcot vallanak, de lenne egy kedvezőbb ajánlatom, nem csak kedvezőbb, hanem sokkal jövedelmezőbb, mind pénzügyileg, mind hatalmi szempontból.
Adatlap
Bölcs dolog lenne megállni és végig gondolni a dolgokat mielőtt megöletjük magunkat ebben igaza van! Feltápászkodtam a földről és leporoltam magam. A harc hevében még mindig éreztem az adrenalint a véremben.
Ez a shinobi legalább C szintű és nem hiszem, hogy olyan könnyű lenne elbánni vele mint ahogy először hittem. Hiába most valóban kudarcot vallanánk, remélem ezt Kurayami elfogadja... Még jó, hogy nem lőtte el az Ishibarut legalább egy adunk maradt ha rosszra fordulnak a dolgok!
- És mégis mit tudnál ajánlani nekünk? A pénz egy dolog, ez már annyira nem is érdekel... Inkább az érdekelne mi áll ennek az egésznek a hátterében? Miért béreltek fel minket, egy áll indokkal arra, hogy irtsunk ki egy egész családot.. Amely családnak az őrsége valószínűleg majdnem páratlan egész Kusagakuréban... Ez arra enged következtetni, hogy a férjed vagy te eléggé befolyásosak vagytok, hogy fontosak legyetek a falu vezetőségének, hacsak nem vagytok ti is tagjai. Nem sok ember mellé állítanak be C, vagy B szintű shinobikat őrnek...
Most, hogy végig vezettem ezt a rögtönzött gondolatmenetet legalább nyertem egy kis időt magamnak, hogy felmérjem a terepet. Valószínűnek tartom, hogyha el is tudnánk intézni ezt a shinobit az hosszú küzdelem lenne és túl sok chakrát veszítenénk vele... erre nem pazarolhatjuk az időnket az óra különbben is ketyeg már egy jó ideje. Elmenekülni tudnánk vagy maradunk és megvárjuk amíg esetleg ránk hívják a fél falut... Bár már úgyis teljesen lényegtelen. Figyeltek minket amint beléptünk a falu területére ebben biztos vagyok... Tegyünk egy próbát, hátha jól sülnek el a dolgok.
- Halljuk a történetet miért küldtek a családodra bérgyilkosokat, mivel azt hiszem nem mi vagyunk az elsők? Utána beszélhetünk az ajánlatodról!
Ez a shinobi legalább C szintű és nem hiszem, hogy olyan könnyű lenne elbánni vele mint ahogy először hittem. Hiába most valóban kudarcot vallanánk, remélem ezt Kurayami elfogadja... Még jó, hogy nem lőtte el az Ishibarut legalább egy adunk maradt ha rosszra fordulnak a dolgok!
- És mégis mit tudnál ajánlani nekünk? A pénz egy dolog, ez már annyira nem is érdekel... Inkább az érdekelne mi áll ennek az egésznek a hátterében? Miért béreltek fel minket, egy áll indokkal arra, hogy irtsunk ki egy egész családot.. Amely családnak az őrsége valószínűleg majdnem páratlan egész Kusagakuréban... Ez arra enged következtetni, hogy a férjed vagy te eléggé befolyásosak vagytok, hogy fontosak legyetek a falu vezetőségének, hacsak nem vagytok ti is tagjai. Nem sok ember mellé állítanak be C, vagy B szintű shinobikat őrnek...
Most, hogy végig vezettem ezt a rögtönzött gondolatmenetet legalább nyertem egy kis időt magamnak, hogy felmérjem a terepet. Valószínűnek tartom, hogyha el is tudnánk intézni ezt a shinobit az hosszú küzdelem lenne és túl sok chakrát veszítenénk vele... erre nem pazarolhatjuk az időnket az óra különbben is ketyeg már egy jó ideje. Elmenekülni tudnánk vagy maradunk és megvárjuk amíg esetleg ránk hívják a fél falut... Bár már úgyis teljesen lényegtelen. Figyeltek minket amint beléptünk a falu területére ebben biztos vagyok... Tegyünk egy próbát, hátha jól sülnek el a dolgok.
- Halljuk a történetet miért küldtek a családodra bérgyilkosokat, mivel azt hiszem nem mi vagyunk az elsők? Utána beszélhetünk az ajánlatodról!
Kenshiro Karu- Játékos
Adatlap
Ez a barom mindent elront....
Ha kell vígan átharapom az emberünk torkát, de megadni magunkat?
Ez nem vall a testvéremre. Mindig ő volt az aki többet törte magát a dolgokon, de gyáva sose volt.
A nő hatalomról beszél. Az lesz a legjobb ha itt helyben megölök mindenkit.
"Várj........ha erősebb leszel, még több embert boncolhatsz majd fel.... kettőnkért."
Évek óta ez az első alkalom, hogya hang nem a gyilkolásról beszél. Ha most őket nem ölöm le, valószínűleg több pénzünk lesz, és az erő amiről beszél...
És akkor a felbérlőnket még mindig megkínozhatom, amiért átvert. A titokzatos fickó, mennyire fogom élvezni, lassan csinálom majd.
Karu megszólal:
- "Halljuk a történetet miért küldtek a családodra bérgyilkosokat, mivel azt hiszem nem mi vagyunk az elsők? Utána beszélhetünk az ajánlatodról!"
Én:
- Elegem van a játszadozásból, ebben a faluban senki sem játszik tisztességesen, ha te is egy gyerekmesével fogod kiszúrni a szemünket esküszöm a kölykeid kitépett és szilánkosra tört csontjaival foglak megkínozni téged. És én meg tartom az ígéreteimet.
Ha kell vígan átharapom az emberünk torkát, de megadni magunkat?
Ez nem vall a testvéremre. Mindig ő volt az aki többet törte magát a dolgokon, de gyáva sose volt.
A nő hatalomról beszél. Az lesz a legjobb ha itt helyben megölök mindenkit.
"Várj........ha erősebb leszel, még több embert boncolhatsz majd fel.... kettőnkért."
Évek óta ez az első alkalom, hogya hang nem a gyilkolásról beszél. Ha most őket nem ölöm le, valószínűleg több pénzünk lesz, és az erő amiről beszél...
És akkor a felbérlőnket még mindig megkínozhatom, amiért átvert. A titokzatos fickó, mennyire fogom élvezni, lassan csinálom majd.
Karu megszólal:
- "Halljuk a történetet miért küldtek a családodra bérgyilkosokat, mivel azt hiszem nem mi vagyunk az elsők? Utána beszélhetünk az ajánlatodról!"
Én:
- Elegem van a játszadozásból, ebben a faluban senki sem játszik tisztességesen, ha te is egy gyerekmesével fogod kiszúrni a szemünket esküszöm a kölykeid kitépett és szilánkosra tört csontjaival foglak megkínozni téged. És én meg tartom az ígéreteimet.
Vendég- Vendég
A nő egy kicsit gyilkos tekintettel nézett rátok, majd válaszolt.-Jöjjenek be és mindent elmagyarázok. Már nem sokáig tudom tartani a Genjutsumat, amivel elrejtem a maguk kis viadalát a bátyámmal.-Itt a kalaposra nézett, aki biccentett egyet, majd mutatta hogy menjetek be előre. Ti bementettek, majd leültettek egy asztalhoz, veletek szembe leült a nő és mögötte állt a kalapos harcos.-A nevem Kimo ő pedig Mosuke. A megbízótok egy kegyetlen ember, aki csupán klánunk titkos technikáira áhítozik. A klánunk eredete Kusagakure alapításáig nyúlik vissza. Jeleskedünk a Suiton, a Doton és a Genjutsukban is. Egy ideje már védekezünk folyamatosan a támadások ellen, de a férjem sajnos elesett az egyik ilyen harcban... Gondolom ezt nem így említette az a mocsok.-Itt a csuklyásra gondolt Kimo, kinek hangja most nagyon törékeny volt, de aztán visszatért az erő bele. -Az ajánlatom egyszerű. Mosukénak segítenek végezni azzal az állattal és ha sikerrel járnak, a bátyám megtanítja önöket pár technikára, ahogy láttam Suiton használók. Ha akarják még pénzt is kaphatnak, abból bővelkedünk és nemsajnáljuk az árát a segítségüknek.-Fejezte be az ajánltatott a nő.
Adatlap
Érdekes egy történetet adott elő, de szerintem hihető... Nem tudom hányszor támadhatta meg az a fickó ezt a klánt, de látszik, hogy megsínylették a dolgokat és tényleg le akarják zárni a múltat. Miért kell nekünk mindig belecsöppenni ezekbe a nagy viszályokba? Hiába most már nincs mit tenni. Azért ennyivel nem elégszem meg. Vásárra fogom vinni a bőrünket azzal amit mondok, de nem bírom ki, hogy nem segítek neki... Belenézek a szemébe és látom rajta a félelmet, az élni akarást... Csak azért a pár nyavalyás technikáért megölni valakit! EZT NEM HAGYHATOM!
- Meg fogom ölni azt a szemetet megesküszöm neked!
Végig mértem a nőt, aztán a bátyját is. Akaraterő van bennük rendesen, de nem leszünk elegek hárman elintézni azt a fickót... Az a testőr sokkal erősebb hármunknál is. Ide kell egy taktika.
- Ki kell találnunk egy taktikát, másképp semmi esélyünk... szükségünk lesz a genjutsuidra Kimo. Úgy döntöttem, hogy segítek nektek Kurayaminak szabad a választás, hogy merre akar menni!
Nem hagyhatom... a sok rossz cselekedet után NEM HAGYHATOM, hogy ezek az emberek meghaljanak. Végre valami jót is fogok cselekedni a szüleim halála óta!
Valami megfogott ennek a nőnek a tekintetében...
- Meg fogom ölni azt a szemetet megesküszöm neked!
Végig mértem a nőt, aztán a bátyját is. Akaraterő van bennük rendesen, de nem leszünk elegek hárman elintézni azt a fickót... Az a testőr sokkal erősebb hármunknál is. Ide kell egy taktika.
- Ki kell találnunk egy taktikát, másképp semmi esélyünk... szükségünk lesz a genjutsuidra Kimo. Úgy döntöttem, hogy segítek nektek Kurayaminak szabad a választás, hogy merre akar menni!
Nem hagyhatom... a sok rossz cselekedet után NEM HAGYHATOM, hogy ezek az emberek meghaljanak. Végre valami jót is fogok cselekedni a szüleim halála óta!
Valami megfogott ennek a nőnek a tekintetében...
Kenshiro Karu- Játékos
Adatlap
Idegesít ... idegesít, nem értem , hogy lehetünk testvérek. Látom a szemein, mit gondol. Látom a gyengeséget, az érzéseit.
A precíz gyilkosból, egy nyivákoló, szent lesz? Az elesett nők és gyermekek védelmezője?
Vérben születtünk, nem tagadhatja meg a származását. Amióta létezek csak egy biztos pont van az életemben. Bármi áron megvédeni egymást,
ezt tanultuk, ezek vagyunk mi, két gyilkos akik vérben jöttek a világra és elvágott torkokkal, kiontott belsőségekkel teli ösvényt vágnak a ninja történelem kellős közepébe.
Nem igaz.... van még valami. Az az édes hang. Hol lehet most? Nem tudom meddig tudom visszatartani............ vagy , hogy meddig akarom.
-Nem érdekelnek a gyerekeid, legszívesebben itt helyben lefejeznélek téged is, de meg akarok fizetni annak aki átvert. Benne vagyok a tervetekben, elfogadom a technikákat, az erőt. A mocskos pénzeddel hullaként nem sokat érek. Karu, te meg szedd össze magad, emlékszel még nálunk, hogyan büntetik a gyengeséget?
A friss vér illata terjeng a szobában. Én árasztom, a ruhám elázott, de eszem ágában sincs letörölni, ha nincs ez a mámorító fémes szag, már rég őrjöngésbe kezdtünk volna, én és a legjobb barátom, úgy látszik az egyetlen társam : a hang
A precíz gyilkosból, egy nyivákoló, szent lesz? Az elesett nők és gyermekek védelmezője?
Vérben születtünk, nem tagadhatja meg a származását. Amióta létezek csak egy biztos pont van az életemben. Bármi áron megvédeni egymást,
ezt tanultuk, ezek vagyunk mi, két gyilkos akik vérben jöttek a világra és elvágott torkokkal, kiontott belsőségekkel teli ösvényt vágnak a ninja történelem kellős közepébe.
Nem igaz.... van még valami. Az az édes hang. Hol lehet most? Nem tudom meddig tudom visszatartani............ vagy , hogy meddig akarom.
-Nem érdekelnek a gyerekeid, legszívesebben itt helyben lefejeznélek téged is, de meg akarok fizetni annak aki átvert. Benne vagyok a tervetekben, elfogadom a technikákat, az erőt. A mocskos pénzeddel hullaként nem sokat érek. Karu, te meg szedd össze magad, emlékszel még nálunk, hogyan büntetik a gyengeséget?
A friss vér illata terjeng a szobában. Én árasztom, a ruhám elázott, de eszem ágában sincs letörölni, ha nincs ez a mámorító fémes szag, már rég őrjöngésbe kezdtünk volna, én és a legjobb barátom, úgy látszik az egyetlen társam : a hang
Vendég- Vendég
Kimo nem vette zokon Kurayami kijelentését, viszont Karun meglepődött. -Te más vagy, mint a testvéred. Te is gyilkolsz de nem ugyanúgy. Ő született gyilkos te pedig csak egy amatőr. Ettől függetlenül köszönöm neked.-Mondta őszintén.- Igen gondoltam, hogy szükségetek lesz rám. De ez nem probléma, a Genjutsummal tudunk elég időt nyerni és nektek elég lesz a testőrrel törődni. Mosuke felkészült arra, hogy végezzen az öreggel. Tanulmányozta és elemezte a harcstílusát, kidolgozva jó pár ellenlépést.- Mosuke most is csak egy bólintással felelt. -Szóval van valami javaslatuk a konkrét taktikára?-Kérdezte Kimo, miközben felállt és elkezdett nektek különféle ételeket hozni. Volt ott leves, hús, gyümölcs, édesség. Nem hiába kell az energiába a pár óra múlva bekövetkező végső ütközethez.
Adatlap
Én összeszedtem a szét dobált fegyvereimet, aztán leültem ettem valamit, és közben azon gondolkoztam amit Kurayami mondott...
Megpróbáltam felidézni a nagydarab testőrt. Azon kívül, hogy nagydarab nem sokat tudunk róla, de valószínű ninja ebben biztos vagyok. A másik a csuklyás a megbízó, legalábbis annak adta ki magát, reméljük ő lesz az emberünk! Kimo azt mondja a bátyja majd elintézi, de szerintem nem lesz rá képes egyedül!
- Remélem lesz víz a közelben! akkor előnyben vagyunk!
Mindenesetre én megkeresem a ház melletti kutat: Suiton Mizubushin no Jutsu!
Megpróbálok létrehozni 2 másolatot... így már egyből könnyebb dolgunk lesz a formákkal!
Felőlem indulhatunk!
Megpróbáltam felidézni a nagydarab testőrt. Azon kívül, hogy nagydarab nem sokat tudunk róla, de valószínű ninja ebben biztos vagyok. A másik a csuklyás a megbízó, legalábbis annak adta ki magát, reméljük ő lesz az emberünk! Kimo azt mondja a bátyja majd elintézi, de szerintem nem lesz rá képes egyedül!
- Remélem lesz víz a közelben! akkor előnyben vagyunk!
Mindenesetre én megkeresem a ház melletti kutat: Suiton Mizubushin no Jutsu!
Megpróbálok létrehozni 2 másolatot... így már egyből könnyebb dolgunk lesz a formákkal!
Felőlem indulhatunk!
Kenshiro Karu- Játékos
Adatlap
// Kurayamit inaktivitás miatt NJK karakterként én irányítom. //
-Lassan a testtel! - Állította le Karut, Kimo, aki azért még jobban átszerette volna gondolni a dolgokat. -Mit kért az öreg tőletek pontosan? Biztosan kell neki valami bizonyíték is a halálunkra.- A kérdés valóban jogos volt és erről a két ifjú Miki is megfeledkezett. -Azt mondta vigyük el a levágott fejedet és hogy a kölykeidet vagdossuk ízekre.- Felelt Kurayami higgadtan. -Rendben. Akkor egy kisebb tárgyat át tudok alakítani a Genjutsummal, hogy a fejemre hasonlítson, így a miénk marad a meglepetés ereje. Ti ketten előre mentek, mi kicsit lemaradva követünk titeket. Ha átadtad a "fejet" Mosuke egyből támadást fog indítani. Nektek a testőrrel kell törődnötök, és ha végeztek vele, jöhettek segíteni az öreg ellen. A Genjutsuim végig segíteni fognak minket.- Mondta el a tervet Kimo. -Így megfelel? -Kérdezte tőleteket, mire Kurayami bólintott egyet.
-Lassan a testtel! - Állította le Karut, Kimo, aki azért még jobban átszerette volna gondolni a dolgokat. -Mit kért az öreg tőletek pontosan? Biztosan kell neki valami bizonyíték is a halálunkra.- A kérdés valóban jogos volt és erről a két ifjú Miki is megfeledkezett. -Azt mondta vigyük el a levágott fejedet és hogy a kölykeidet vagdossuk ízekre.- Felelt Kurayami higgadtan. -Rendben. Akkor egy kisebb tárgyat át tudok alakítani a Genjutsummal, hogy a fejemre hasonlítson, így a miénk marad a meglepetés ereje. Ti ketten előre mentek, mi kicsit lemaradva követünk titeket. Ha átadtad a "fejet" Mosuke egyből támadást fog indítani. Nektek a testőrrel kell törődnötök, és ha végeztek vele, jöhettek segíteni az öreg ellen. A Genjutsuim végig segíteni fognak minket.- Mondta el a tervet Kimo. -Így megfelel? -Kérdezte tőleteket, mire Kurayami bólintott egyet.
Adatlap
2 / 6 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6
2 / 6 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.