Utcák és terek

+82
Kihara Nana
Akihiro Jaken
Naito Kenji
Hyuuga Hanabi
Hirota Yukionna
Aokaze Atsushi
Terumi Mei
Senju Tobirama
Namikaze Minato
Komimushi Zanami
Hidan
Sasaki Haru
Osumi Hiroto
Hiromi Akio
Rabada Genkou
Inetsushi Ai
Kenshiro Karu
Katsumi Mao
Shunsui
Kawahara Tadashi
Isha Dansei
Hyuuga Oyoki
Shenjino Arisa
Kenshiro Erisa
Kenta Koizumo
Gonza Sasano
Ginoo Yukizaki
Shimura Danzou
Yuu
Suzuhito Sayuri
Kurita Takashi
Fuu
Ishin Taro
Aisu Fumiya
Gato
Pein
Yamato
Sato Haruhide
Sato Natsuhi
Doshiri Asuka
Hiro Oyama
Hejvanasi Zej
Kagua Hatami
Deidara
Sayuri Akeme
Tobi
Djuka Kazuma
Ogawa Kazuma
Arakashi Yuusuke
Jiraiya
Hikari Ayame
Kusuki Eiko
Aokaze Shin
Uchiha Madara
Kazedando Soroshima
Akasuna no Sasori
Darui
Satonaka Chie
Aono Takefumi
Shikamaru(Inaktív)
Taidana Kaito
Kagemare Kuzomi
Suyiko Kana-Shimaya
Okimura Akushou
Hinata
Moriyama Shinimi
Azumi Yuurei
Aida Emiko
Sai
Aburame Shui
Houtei Karada
Kagetora Akihito
Matsuko Kiyomi
Karin
Suyiko Kirinai-Aki
Ayami Remiyu
Shirogane Shiro
Konan1
Ayabito Kenzan
Kaibutsu Hiroto
Haru Noriko
Kanmiru
86 posters

14 / 25 oldal Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 25  Next

Go down

Utcák és terek - Page 14 Empty Re: Utcák és terek

Témanyitás  Sato Natsuhi Hétf. Jan. 27 2014, 21:34

- Nagyon örvendek Asuka. - mosolygok rá. Ritkán mosolygok de most kivételt teszek. - Örülök. Már többször bajba kevert, úgy hogy most megnyugodtam. Hm. Lenne de csak egy genin vagyok ha neked ez megfelel. De elfogadom az edzés lehetőségét. Néha jó egy kicsit mozogni. - mondom és elgondolkodom. - A tóparthoz mit szólsz? - kérdezem, majd megérzem hogy valahonnan figyelnek. Körbe pillantok de nem látok senki gyanúsat, ezért vissza fordulok Asuka felé. Érdekes lesz mert még nem harcoltam bábmester ellen. És ez új tapasztalat lesz számomra. Igaza van és ebből az edzésből még tanulhatok is, ami sosem árt. - Mikor lenne kedved az összecsapáshoz? Mert ha úgy érzed már most indulhatunk. - mondom komolyan neki egy apró mosoly kíséretében. 
Sato Natsuhi
Sato Natsuhi
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Sato Haruhide Hétf. Jan. 27 2014, 21:45

[Asuka és Natsu]
Unalmas napok.... Az enyém minden volt, csak nem az. Épp ellenkezőleg! Nagyon mozgalmasan telt el mindegyik. Az folytonos szinten tartásnak, kémkedésnek, és harcnak köszönhetően nem unatkoztam. Néha – meglepő –, de nagyon örültem hogy lassan telt némelyik. Úgy akartam, s úgy is éltem meg őket, mintha az lenne az utolsó. Tudom, hogy még nem vagyok elég erős, a profikhoz képest egy porszem vagyok akit bármikor eltiporhat egy felette álló, viszont nem érdekel! Szeretnék apám nyomdokaiba lépni, ehhez pedig ez a veszélyekkel teli út fog elvezetni!
Ahogy ott ülök, beszélgetés foszlányok jutnak el felém. Megemlítenek valamilyen küzdelmet, amire egy széles vigyorral reagálok. Azt hiszem még mindig nem vagyok túl komoly, ahogy azt elvárnák tőlem. Ahogy erről beszélni kezd a már említett leányzó, meg egy másik idegen, akinek csak a hangjából tudom kivenni, hogy az ellenkező nemből való; kedvem támadna csatlakozni hozzájuk, habár nem tudom mit szólnának hozzá. Hirtelen felállok, majd picivel közelebb sétálok hozzájuk, talán így hallok is egy rendes mondatot.
Sato Haruhide
Sato Haruhide
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 125

Témanyitás  Doshiri Asuka Kedd Jan. 28 2014, 18:38

Mosolyogva, csendben hallgatom a lányt, közben megsimogatom a macsek fejét. Először kicsit hezitál a kihívás hallatán, de utána mégis belemegy, ráadásul annyira fellelkesedik, hogy már helyszínt is választ. Közben megérzem, hogy valaki bámul minket, ezért körbenézek. Észre is veszem az illetőt, de nem foglalkozok vele különösebben, biztos csak egy kukkoló. Tenshi-t azonban készenlétbe állítom, így most már nem a hátamon van, hanem mellettem áll.
- Bocsi, de azt hiszem még most nem tudunk megküzdeni. Van még pár dolog, amit el kell intéznem... de utána megkereslek és akkor harcolunk egy jót! - mondom. - Megígérem!
Ekkor egy utolsót cirógatok a macska állán és búcsúzni kezdek.
- Sajnos most mennem kell. Elfelejtettem valamit megcsinálni, így azt nagyon gyorsan pótolnom kell! A további viszont látásra! - mondom majd  mosolyogva távozok.
Doshiri Asuka
Doshiri Asuka
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 879
Elosztható Taijutsu Pontok : 5

Állóképesség : 302 (B)
Erő : 200 (C)
Gyorsaság : 352 (B)
Ügyesség/Reflex : 375 (B)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 804

Témanyitás  Deidara Szomb. Feb. 01 2014, 20:53

/Eiko

A felkészülés végeztével elkezdték összeállítani a színpadot, és megbeszélni, nagyjából ki mikor mit és hol csinál. Előkerült Katsurou és nagydarab segédje is, valamint Katsurou húga, aki viszont nem tartozott a fellépők közé, és egy további segítő, egy fiatal srác, ki elsősorban csak pakolásokban segédkezett. A szekér kinyitható részei és néhány doboz jóvoltából rövidesen egész tűrhető helyük lett a produkciókhoz. Már néhány járókelő is lézengeni kezdett, és a nap is lemenőben volt, így Hanako lámpásokat gyújtott, miközben Eikonak átfutott fejében a gondolat, hogy sötétben valószínűleg lényegesen nehezebb lesz kiszúrni az esetleges szabotálókat.
A tervezet szerint egy minél látványosabb bevonulót kellene az elején produkálniuk, amit majd Katsurou nyitóbeszéde követ. Aztán sor kerül a különböző trükkökre, és egy órán belül végeznek is, utána már csak az összerámolás van hátra. Ám a megbízás, és így az egész nap legfontosabb része maga a műsor lesz. Az effajta emberek életében bizonyosan nem az út, hanem a cél számít, pontosabban a fellépés. Mindegy, hogy kimagaslóan jól vagy borzalmasan sikerültek a próbák, a műsornak mennie kell, mégpedig olajozottan. Mindez azonban igen hasonló ez a shinobik életviteléhez, hiszen ott sem az edzések, hanem a küldetés számít.
Hanako és Eiko kissé kicsinosította magát, majd elfoglalták helyüket a függönyök mögött. Gyakorlatilag már kezdhettek is gondolatban visszaszámolni a bevonuláshoz.
Deidara
Deidara
Inaktív

Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Témanyitás  Kusuki Eiko Szer. Feb. 26 2014, 13:21

A műsor egy bevonulóval fog elkezdődni és utána jönnek majd sorjába a műsorok, de ha szerencsém van Hanakoval kell csak mindig szerepelnem meg esetleg egyszer Katsurouval és így ők fognak segíteni, hogy mikor melyik szám jön, ha esetleg nem mondanák el, vagy csak valami trükkös megnevezést használnának a dologhoz. Mindenesetre a függöny mögött vártuk egyenlőre a bevonulást.
- Hanako... Örülök, hogy segítettél és remélem a továbbiakban is fogsz.
Mosolyodtam rá, majd egy kicsit kikukucskáltam. A küldetésemhez az is hozzá tartozik, hogy a szabotálókat megfékezzem ezért alaposan körbenéztem. Ki csak állt valahol a színpadunk előtt, ki pedig leült valahova, de a lámpások fényében is nehezen voltak kivehetőek az emberek. Inkább csak homályos árnyaknak tűntek. Mi itt vártuk a műsor kezdését, pontosabban a mi műsorunkét és valaki meg lehet az emberek között egy füstbombát fog bedobni a színpadra és elviszi valamelyikőnket vagy valami hasonlót tudtam elképzelni. Egy ilyen előadáson elvileg bármit el lehetett képzelni egyszóval ez is köztük járt.
- Remélem nem rontom el annyira a dolgokat.
Volt az utolsó mondatom amikor elindultunk.
Kusuki Eiko
Kusuki Eiko
Játékos

Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 405

http://www.encike12.5mp.eu

Témanyitás  Deidara Hétf. Márc. 10 2014, 19:15

Katsurou gyors beszédet tartott megnyerően bársonyos hangján, mely után bevonulhatott a többi fellépő, Hanako, Eiko és a további segítők. Egyaránt figyelni a fellépésre, konkrétan hogy mit, mikor és hogyan csináljon, valamint még a közönségre és esetleges szabotőrökre is, nos nem volt egyszerű. Kiválasztottak pár embert a nézők soraiból, kikre különös figyelmet kellett fordítson. Egyikőjük a forgó dobhoz kötözték, melyre aztán Eiko dobálhatta a pengéket, miközben Hanako forgatta. Viszonylag egyszerű feladat, csak némi koncentráció kell hozzá. Jött aztán sorra a többi produkció, Eikonak pedig azon kellett kapnia magát, hogy örül, ha levegőt kap, és nem megy neki senkinek sem, nemhogy még mindent tökéletesen is csináljon. A nézők közül is mindenfélét bekiabáltak, ami csak tovább nehezítette dolgát.
Szerencsére volt, amikor ő éppen nem lépett fel, ilyenkor kifújhatta kicsit magát a függöny mögött. A második ilyen alkalommal azonban fülét különös zaj ütötte meg, mintha valakik dulakodnának a kocsi mögött. Ki tudott menni észrevétlenül, ha akart, ám nem tudhatta egészen pontosan, mikorra kell visszaérkeznie a következő számához, és jelenleg Hanako sem volt a közelében, hogy megkérdezhesse tőle.
Deidara
Deidara
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Kusuki Eiko Szer. Márc. 12 2014, 14:50

Katsurou megtartotta a beszédét és végül bevonultunk mindannyian a színpadra. A sorrendet, hogy mikor melyik mutatvány kezdődik el kissé nehézkes volt észben tartani mivel nem egyről volt szó, hanem... nos..., amennyit kb. elpróbáltunk + a többi tagja a társulatnak, akik felléptek. Az első feladatom az volt, hogy pengéket kellett dobálnom egy kikötözött emberhez, persze úgy hogy véletlenül se találjam el. Jól megy a célba dobás, ezért ez nem tűnt akkora gondnak. Egyértelműen nem ez volt az egyetlen produkció, miközben a műsorok haladtak és haladtak nekem ugyanúgy muszáj volt résen lennem, ráadásul a fejemet kapkodva még a közönség is felhúzta egy-egy bekiabálással az idegeim a műsornak a közepe felé, mert már ott kaptam magam, hogy lassan azt se tudom mi lesz a következő része a dolgoknak. Aztán kicsivel később tudtam tartani pár perces szünetet, de a fülembe csapott egy verekedés szerű zaj valahol a kocsi másik oldalán. Simán ki tudtam volna menni, hogy megnézzem, de nem különösebben foglalkoztattam magamat vele, gondolván biztosan ez lesz a szabotáló és ha oda megyek akkor lecsapnak rám mind a ketten. Amúgy se tudtam mikor következek megint én szóval inkább maradtam ott ahol eddig is és vártam, hogy folytatódjon a műsor.
Kusuki Eiko
Kusuki Eiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Deidara Kedd Márc. 18 2014, 12:49

Eiko rövid idő elteltével ismét színpadra léphetett, újabb trükköket mutatva be, olykor egyedül, olykor Hanako segítségével. Katsurout sokáig nem látták, talán nem is tartózkodott a színpad környékén, mindenesetre a produkció lezárásakor kell majd csak újra előbukkannia. Eiko nem hibázott, és a fellépés finoman folyt, legalábbis egy külső szemlélő számára, ki nem vehette szemügyre a szereplők fejében lévő zűrzavart, azok gyors pillantásváltásait, vagy éppen a függönyök mögötti sietős diskurzusokat. Eiko shinobi technikáit is bevethette némelyik trükkhöz, de annyi chakrát azért nem kellett elhasználnia, hogy ez komoly gondot okozzon. A műsor végére aztán Katsurou is vissza érkezett, a fináléhoz ugyanis mindenkit a színpadra gyűjtöttek, hacsak a háttérbe is. A meghajlások és taps után egy látványos ráadás-trükköt is bemutattak, melyet természetesen már a fellépés kezdete előtt megbeszéltek. A zárás igen fontos volt, hiszen ez határozta meg, milyen szájízzel távoznak a vendégek, így noha energiájuk már fogyatkozóban volt, összpontosítaniuk kellett, hogy jól megcsinálhassák.

//Szeretném, ha leírnád egy trükk bemutatását, lehet egyszemélyes, de lehet Hanakoval is, színpadra hívott nézővel, shinobi technikával vagy anélkül, ahogy szeretnéd. Leshetsz a netről, illetve a korábban gyakorolt trükkökből is. Minél jobban sikerül, annál több jutalomra számíthatsz.
Deidara
Deidara
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Kusuki Eiko Pént. Ápr. 04 2014, 18:16

Katsurou egy időre eltűnt, de nem is tudtam nagyon rá figyelni, mert egyik előadás után következett a másik. Hol Hanako rángatott a színpadra, hol pedig csak szólt, hogy most megint én jövök. A végén csak megjelent a mester is és mindannyian a színpadra gyűltünk. A meghajlás és a taps után egy közös számot kellett még bemutatnom Hanakoval, hogy a műsor befejezése is tökéletes legyen.
- Kezdjük!
Hívtam fel a figyelmet majd megfogtam egy kést és eldobtam Hanako felé, aki a mögötte levő táblára szegeződött. A felső, ami rajta volt, pont elég hosszú ujjú volt, hogy betaláljak. Úgy tett mintha ki akarna szabadulni, de én erre a másik kezét is oda szegeztem a másik fölé majd a lábait is. A többiek is tudták a háttérből, hogy még nincs vége az előadásnak. Megfogtam a felállított kör táblát és megforgattam annyira, hogy Hanako azért ne hányja el magát, de lehet ő már jobban megszokta, hogy forgatják... Na mindegy a lényeg, hogy miközben forgott felkötöttem egy szemkötőt és miután valaki beállított segédemmel szemben olyan 2,5-3 méterre elhajítottam felé újabb 5 kést, amik a táblán - ha minden igaz - majdnem kör alakban helyezkedtek el.
Hanako eloldozása után még szántam egy kis tűzijáték szerűséget ezért fellőttem három kisebb tűz labdát a levegőbe, amin átdobtam egy robbanó kunait. Szerencsére elég magasan volt így a robbanás nem volt senkire se hatással, de legalább jó befejezésnek lehetett mondani, szerintem.
Kusuki Eiko
Kusuki Eiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Deidara Kedd Ápr. 08 2014, 10:24

Eiko a ráadásszám után újabb tapsot zsebelhetett be, majd előadásuk véget is ért. A közönség lassan oszladozni kezdett, és Katsurou is megkerült, néhány horzsolással az arcán. Lehet, hogy a korábbi dulakodás hátul tőle eredt?
Megkezdték a színpad lebontását és a szekerek összerámolását, melyben Eikonak is segítenie kellett. Úgy tűnik, náluk nem igazán van pihenő, amíg nincsenek mindennel készen. A tagok viszonylag keveset beszéltek, ők anélkül is tudták, hogy sikerült a produkció, ellentétben Eikoval, bár úgy vélte, elég jól. A sminkeket aztán a pakolás koszaival együtt lemoshatták magukról, és lassacskán Eiko is visszanyerte eredeti külsejét. Katsurou nem volt túlzottan felvillanyozva, vagy a produkció vagy új sérülései miatt, de megköszönte a segítséget, amennyire tellett tőle, és Eiko küldetését befejezettnek nyilvánította. Noha számos kérdés megválaszolatlan maradt, például hogy hogyan talált eredetileg Katsurou őrá, honnan tudta, hogy őt küldték, no és persze hogy szerezte sérüléseit, a feladat ezek kiderítésére nem terjedt ki, így ezt Eiko csakis saját szakállára végezhette, ha voltak ilyen óhajai. Fáradt testének ugyanakkor igen jót tett volna egy meleg fürdő, vagy egy ágy, és a Hokage palotába is be kellett még ugrania, lejelenteni, hogy végzett.

//Ha akarod, itt befejezhetjük, vagy mehet még néhány lezáró kör. Egy posztot még mindenképpen kell írnod.
Deidara
Deidara
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Kusuki Eiko Kedd Ápr. 08 2014, 14:19

/max még egy ha úgy véled, hogy annyi elég a befejezésnek/

Amikor Katsuroura néztem láttam, hogy horzsolások vannak az arcán. Belegondolva, hogy hallottam egy dulakodás zajait és mellette nem láttam sehol a "főnökömet" kissé logikusnak tűnt, hogy talán ő is belekeveredett ebbe a dologba, vagy hogy ő és még egy valaki csaptak össze. Kideríteni nem volt esélyem, mert a műsor lezártával lepakoltuk a sátrat. Lemostuk a sminkjeink, magyarán mindent eltüntettünk. Megköszönte a segítségemet és a küldetésemet is befejezettnek vélte. Ennek ellenére talán utána kellett volna járnom egyesmásnak, de maga a küldetés elég fáradt volt ahhoz, hogy csak egy dolognak járjak utána. Megkerestem Katsut, hogy kérdőre vonjam a sérüléseiről. Ha tényleg a dulakodás végett szerezte akkor bánhatom, hogy nem mentem oda, de azt is hozzá kell tenni, hogy nem tudtam mikor következek megint én az előadás folyamán. Egyszóval emiatt nem lehetett volna engemet hibáztatni, de nem is biztos, hogy ezt el kéne mondanom Katsurounak. Csak megkerestem, hogy azért kérdőre vonjam. Mást nagyon nem tudtam volna tenni, meg a kíváncsiságom is vezetett jelen pillanatban felé.
Kusuki Eiko
Kusuki Eiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Deidara Szomb. Ápr. 12 2014, 11:41

Eiko miután összerámoltak, Katsurouhoz igyekezett, aki meg sem lepődött. Mintha tudta volna, hogy jön. Ahogy első találkozásukkor is tudta, hogy őt küldte a Hokage, holott bizonyosan nem beszéltek arról, ki is fog a segítségére érkezni. Akárhogy is, Eikot jelenleg a sérülés érdekelte, és sejtése igazolódni látszott, Katsurou nagy nehezen bevallotta, hogy valóban volt egy kis agresszív véleménycsere a színfalak mögött. Előzetes gyanúja ellenére a szabotálok nem a közönség soraiból érkeztek, hanem hátul készültek valami aljas dologra. Hogy pontosan mire, az már soha sem derül ki. Lényeg a lényeg, megfékezte őket, s noha egóján bizonyosan ejtettek némi csorbát, láthatóan nem bírtak el vele.
Noha eredetileg Eikonak is feladata volt a szabotálókra való figyelés, a produkció közben nehéz lett volna észrevenni őket, főleg, hogy nem ott csaptak le, ahol számítottak rájuk. A végkifejlet mindenesetre kedvező volt, és Katsurounak nem állt szándékában panaszkodni, vagy bármilyen szinten is megemlíteni az incidenst bárkinek is. Így végül elváltak útjaik, Eiko jelentést tehetett a Hokagénak, majd pedig hazatérhetett ágyikójába, mely különösen hívogatónak bizonyult egy ilyen nap után.

Küldetés teljesítve. Jutalom: 2500 ryo, 10 chakra.
Deidara
Deidara
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Yamato Kedd Május 20 2014, 19:15

//Pein - Villámküldetés//

A bejutás, ahogy számítottam rá nem okozott gondot, hiszen a papírok nálam voltak és hozzá mind érvényes is volt, hiszen még Temaritól kaptam őket, mikor elhagytam a falut, hogy vándorolhassak. Már csak a feladataimat kell teljesíteni, egy Hakaze névre hallgató macskát kell megtalálnom és egy levelet kell kézbesíteni az öregasszony lányának. Akár össze is köthetném a kettőt és útban a házhoz kérdezősködhetnék. Kérdéseim első alanyai a kapuban álló őrök.
- Elnézést meg tudná mondani, hogy merre találom a lakónegyedet?
Miután röviden elmagyarázza az utat rátérek a másik dologra is, bár nem biztos, hogy ők voltak korábban is szolgálatban, e egy próbát megér aki mer az nyer alapon.
- Még egy kérdés és már itt sem vagyok. Egy fehér, kövér cicát keresek. Nem jött be az elmúlt pár napban egy szekér egy kislánnyal és az említett állattal?Egy öregasszony nagyon keresi és engem kért meg.
Akár tud segíteni, akár nem udvariasan megköszönöm a segítségét és ahogy ígértem neki is indulok a falunak. A helyet leírás alapján is egy kicsit bonyolult volt megtalálni, főleg, hogy közben még el is tévedtem, hiszen elfelejtettem, hogy ha az ember egy dolgot keres és közben másik után kérdezősködik akkor nem oda lyukad ki, ahova eredetileg szeretett volna, márpedig velem ez történt, ugyanis a házat kerestem, de a macska után érdeklődtem. Végül is nem messze a kórháztól jelentem meg, ahol találtam egy leírásnak megfelelő fehér macskát, bár ezt nem mondtam volna kövérnek, bár látszott rajta, hogy valaki foglalkozik vele, legalábbis nem tűnt kóbornak, a szőre kikefélt és csillogó volt, ami nem az elhanyagoltság jele. óvatlan voltam és felvettem, de nem számítottam rá, hogy a cica nem szereti, ha emelgetik, aminek jelét is adta azzal, hogy végig karmolta az alkaromat és ezzel meg is szabadult tőlem, mivel azzal a lendülettel dobtam el, ő pedig kihasználva a szabadságot el is tűnt egy sikátorban. Ayane egyből a kórházba akart vinni, hogy fertőtlenítsék, de én nem foglalkoztam vele, vagyis nem akartam, amíg nem kézbesítettem a levelet. Mivel nem ott voltam, ahova menni akartam, így a jelenlévőktől kellett segítséget kérnem. Végre megtaláltam a helyszínt, ami nehezebb volt, mint a házat megtalálni, hiszen az öregasszony pontos leírást adott azzal, hogy a legszínesebbet keressem. Bekopogok, de a házban nincs senki, így ki kell találnom valamit. A rugós késemmel levágok egy fél méter drótot, majd a kilincsre erősítek egy levelet, amit én írok, hogy jelezzem itt jártamat és a következő pár napban még jövök, mert egy levelet szeretnék kézbesíteni a ház tulajdonosának. Remélem rövid időn belül sikerül kézbesíteni és az az átkozott Hakaze is megkerül, mert lassan tovább kell állnom a falum segítése végett. Mivel jobb dolgom nincs így most már muszáj hallgatnom Ayanéra, hogy fertőtlenítsem a kórházban a macskakarmolást, mert bár felületi a sérülés ki tudja milyen fertőzés juthat be a szervezetembe.
Yamato
Yamato
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1046
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 666 (A)
Erő : 590 (A)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 690 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)

Adatlap
Rang: Chuunin / Bábhasználó
Chakraszint: 967

Témanyitás  Pein Szer. Május 21 2014, 21:33

Ez az átkozott Hakaze bizony eléggé sok fejtörést okozott neked. Talán nem is ért annyit az a rühes dög, hogy naphosszat csak ő utána kutass. Jogosan gondolhattad így, de a sors furcsa fintoraként másnap minden értelmet nyert.
Ügyesen találtad meg az öregasszony lányának a házát, nem okozott különösebb gondot, hogy újra visszatérj hozzá. Ezúttal szerencséd volt, már távolról látszott, hogy valaki motoszkál az udvaron, tehát a levelet kézbesíteni tudod. De talán mégse arra számítottál, amit közelebbről láthattál: egy kislány volt az, aranysárga ruhában, a kezében egy bőszen doromboló, gömbölyded cicussal.
Nem volt túl sok időd belegondolni a dolgokba, mert a következő pillanatban kicsapódott az ajtó, és kitörtetett rajta egy körülbelül 40 éves, feltűnően határozott jellemű, de a végletekig csinos nő. Mintha csak megérezte volna, hogy a tegnapi levél „feladója” az, máris megszólított téged. Gyors bemutatkozás után átvette tőled a vörös borítékot, és csak ennyit mondott, mielőtt még kinyitotta volna:
– Miért nem hagy már békén?
Eközben a kislány közelebb lépett hozzátok a cicával.
Pein
Pein
Adminisztrátor

Adatlap
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Témanyitás  Yamato Szer. Május 21 2014, 22:46

Lassan kezdem feladni, hogy megtaláljam azt a kövér, fehér macskát és mivel a levelet sem tudtam kézbesíteni, így szállást kell találnom meg a sebet fertőtleníteni, amit a kórházban gyorsan el is intéztek, így a másik feladatnak is is neki láthassak. A falu tele volt fogadókkal, így nem volt nehéz találni egyet éjszakára. Másnap, ahogy ígértem visszatértem a lakáshoz hátha valaki haza tért. Már messziről látszódott, hogy valaki van a kertben, ahogy pedig közelebb jutottam egy kislány alakja bontakozott ki, aki a leírásnak megfelelő cicát tart a kezében. Kezd összeállni a kép, hogy a banya lánya hozta el a macskát a gyerekének, talán eg is beszélte az öreggel, amit ő el is felejtett az alzheimeres mindenit. De sok időm nem volt ezen rágódni és bosszankodni, mert mintha valaki megsúgta volna, hogy jövök, egy asszony rontott ki az ajtón és támadt le, majd elvette a levelet és valószínűleg a feladóról beszélt, amikor kimondta a mondatát. Én csak a küldönc vagyok, ne engem bántson ez a két asszony. Nők fognak a sírba vinni, egyik elfelejti, hogy hol látta utoljára a macskáját, a másik meg utálja az anyját. Szép. Nekem sosem volt anyám, hiszen kis koromba lemondott rólam, amiért később, mikor megtudtam, nehezteltem rá, de biztos volt oka.
- Hölgyem ez a macska véletlenül nem az anyjáé? Egy fehér, kövér Hakaze névre hallgató cicát keresek.
Nem tudom hogy miben egyeztek meg az asszonnyal, csak annyit tudok, hogy a levelet kell kézbesítenem és a macskát megtalálni, a többi már nem tartozik rám.
Yamato
Yamato
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Pein Csüt. Május 22 2014, 21:25

– Az övé volt, de a lányomnak adta. Nem is tudom, mi lelte! – mondta, majd kibontotta, és elolvasta a levelet.
Ahogy haladt benne, pupillái egyre jobban kitágultak, homlokán merészen megfeszült egy  ér, szemei kidülledtek, végül jól hallhatóan fújtatni kezdett. Ilyen távolról, csupán egy levéllel ennyire kiakasztotta volna az a kedvesnek tűnő öregasszony? Kétségtelen.
– Mi a baj, anyu? – kérdezte szelíden a kislány. Az asszony nem felelt, egyszerűen csak kikapta a lánya kezéből Hakazét, és villámló tekintettel közölte veled:
– Ezt a kövér patkányt biztos, hogy nem viszed sehova. Az a vén ribanc engem nem fog megvesztegetni a pénzével! – Itt valószínűleg a levélre utalt. – Ha egyszer odaadta a macskát, az bizony itt is marad. Akármennyit is kínált neked, shinobi, én a dupláját fizetem!

//Dönts, hogy lojális maradsz-e! A nő nem fogja önszántából odaadni a macskát.//
Pein
Pein
Adminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Yamato Pént. Május 23 2014, 08:23

Kezd értelmet nyerni az egész bonyodalom és rá kell jönnöm, hogy az öregasszony tényleg kezd szenilissé válni. Ez őrület, nekem háborúba kéne mennem nem egy feledékeny banya és a lánya között kéne postást játszanom. ~Tehát neki adta.~ Legszívesebben elkáromkodtam volna, hogy menjen mindenki a jó büdös p.csába, de ezt inkább megtartottam magamnak, miközben a nő szemei villámokat szórt. ~Mért rajtam verik le annak a banyának a dolgait?~ Közben a kislány is megszólalt, de a nő nem válaszolt. Kezd elég kaotikussá válni a helyzet, majd a nő közölte velem a tényállást, ami pont az volt, amit vártam.
- Ezt a kövér patkányt biztos, hogy nem viszed sehova. Az a vén ribanc engem nem fog megvesztegetni a pénzével. Ha egyszer odaadta a macskát az bizony itt is marad. Akármennyit kínált neked, shinobi, én a dupláját adom.
Reflexből hátraléptem egyet, de erőt vettem magamon. Az ígéret, hogy mondok egy összeget és megkapom a dupláját eléggé jól hangzott, hiszen mondhatnék nagyobb összeget lévén, hogy egy gazdag öregasszonyról van szó, aki bármit megadna a nyamvadt dögért és nekem szükségem van a pénzre, nem olcsó mulatság bábot készíteni, de ugyanakkor nem lenne szép senkivel szemben és nem is vagyok ilyen.
- Asszonyom, nem kaptam ajánlatot Ha gondolja adjon olyan összeget, amit gondol.
Ugyan megszegtem a feladatomat és ezt a falu bukásnak vélne, de most nem a falumnak dolgozom, ahol  hanem túl kell élnem és ahhoz bábok, pénz és feladatok kellenek. Saját szemembe nem buktam el a feladatot, hiszen a pénzt megkapom, bár nem teljesen attól akitől kaptam a feladatot, de talán az öregasszony is ad valamit, hiszen a feladata felét teljesítettem, a levelet kézbesítettem.
Yamato
Yamato
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Pein Pént. Május 23 2014, 09:48

Úgy tűnt, az anyagiak még egy shinobi cselekvéseire és gondolataira is rányomják bélyegüket. Bár helyzetedben ezen túlságosan nem lehetett meglepődni, hiszen bábmester lévén jól tudtad: minden egyes garasra szükséged lehet még. Számodra mindenképp nemes célod cseppet se volt elítélendő, de adódott a kérdés: mi lesz akkor a szegény, szenilis öregasszonnyal, akinek senkije sincs, most pedig már a macskáját is elveszítheti?
A nő ördögien elmosolyodott, megráncolta a homlokát, majd néhány másodpercnyi gondolkozás után rávágta:
– Hajlandó vagyok 6000 ryót fizetni neked, ha egyáltalán nem is térsz vissza az anyámhoz, és nem adsz neki hírt a levél kézbesítéséről se – itt egy pillanatra elgondolkozott. – Vagy várjunk csak! Úgyse emlékszik rád, nem igaz? Akkor tényleg felesleges is lenne visszamenned.
//Ha elfogadod a pénzt, ez lesz a záró posztod. Legyen kicsit hosszabb, mint általában! Ha nem, és mégis elveszed tőlük a macskát, írd bele a falu elhagyását és az utazást is! Ez esetben az ezt követő posztod lesz a záró poszt.//
Pein
Pein
Adminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Yamato Pént. Május 23 2014, 16:53

Az biztos, hogy a nő önszántából nem fogja odaadni én pedig lassan kifutok az időből és nincs kedvem egy feledékeny öregasszony s a rá dühös lánya közé keveredni Ugyan az előbbi adta a feladatot, de nem ígért pontos összeget, míg itt van ez a nő, aki 6000 ryot ad, ha egyáltalán nem is megyek vissza az asszonyhoz. Érdekes kérdés, mert a nő nem tudja ellenőrizni, hogy tényleg betartom-e az ígéretemet és nem megyek vissza az anyjához, így akár dupla pénzt is bezsebelhetnék, 6000-et most a nőtől és valamennyit a banyától a macska hollétéről adott infóét és a levél kézbesítéséért. Nagy dilemma, de akkor nem lenne tiszta a lelkiismeretem, hogy két embert is átvertem, és a háborúban is ezen gondolkodnék, ami nem biztos, hogy szerencsés egy harc közben. Rá kellett jönnöm, hogy nem mindig könnyű a shinobik élete, olykor nehéz döntés elé kerülnek, ahogy most én is. El kell döntenem, hogy a pénzre vagy a szívemre hallgatok. Most dölhet el a jövő, mert a lejtőn elindulni könnyű, megállni annál nehezebb, márpedig ha elindulok akkor nincs visszaút. Nem akarok pénzéhes sem lenni és nem akarom, hogy a pénzhez olyan út vezessen amin embereket kell átvernem. Elég nagy dilemma, de aztán Ayanéra nézek. Rá kell jönnöm, hogy nem csak magamra, hanem rá is gondolnom kell és végül elfogadom a pénzt. Nincs kedvem az öregasszonnyal vitázni, aki már úgyis elfelejtett, de ekkor egy ötletem támad, de ezt csak azután közlöm Ayanéval, hoyg a nő már halló távolságon kívül van, miközben mást is közlök vele, amit eddig magamban tartottam.
Ayane fájó szívvel búcsúzok tőled, de a nagyapám elmondta a Szél országának helyzetét. Szeretném, ha itt maradnál Konohában, de akár vissza is térhetsz az öregapámhoz, mert a Homok háborúba vonul és nem akarlak elveszteni, de tedd meg nekem, hogy elmész az öregasszonyhoz és közlöd vele a híreket. Pénzt, amit ad tartsd meg. Takeshit is vidd magaddal, mert nekem csak útban lenne.
Remélem megérti a lány, hogy fájó szívvel válok el tőle, de meg kell tennem és amint tudok visszajövök érte. Miután végzek a a lánnyal lehajolok Takeshihez, hogy megsimogassam. Ebbe a simogatásba beleadom minden érzésemet és az elválás fájdalmát, de benne van a remény, hogy még látjuk egymást. A kapuig a lánnyal kézen fogva sétálunk ki, majd egy utolsó csók és a társaimat egy időre elvesztem. Tudom, hogy mindenkinek fáj, de senkinek nem tenne jót ha a harcban a másik miatt kellene aggódnunk és emiatt akár komolyan megsérülne.
Yamato
Yamato
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Pein Szomb. Május 24 2014, 15:38

Bár kissé sietősen haladtunk és a küldetés is egyszerű volt, szépen és főképp aktívan játszottál. A már tárgyalt pénzjutalmon kívül további 7 chakrával jutalmazlak. 
Pein
Pein
Adminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Gato Kedd Júl. 29 2014, 20:19

A nyomvadász 

Igaz, ami igaz, Aisu Fumiya rendelkezett a Hokage engedélyével, hogy apja gyilkosa után vesse magát, mégis céltalanul bóklászott Konohagakure utcáin. A ködrejteki fejvadász, aki végzett az apjával, nem sok nyomot hagyott maga után. Nem hiába rendelkeznek rettegett hírnévvel, a Víz Országából származó shinobik. Ez az egész olyan volt, mint egy macska-egér játék, ahol Fumiya volt az egér. Bizonytalannak érezhette magát és joggal, hiszen az egyetlen valamire is szolgáló nyom, édesapja naplója, amelyet az anyjától való búcsúzáskor vett magához. Addig nem is tudta az ifjú Genin, hogy édesapja naplót írt. Az utcán sétálva is, pont a napló sorait olvasta, amikor egy nehezen kivehető részhez érkezett. Úgy tűnt, hogy a napló lapjai összekoszolódtak. Mintha valamivel leöntötték volna és ettől, a gondosan formált Kanjik, elmosódottakká lettek. A szöveg nehezen értelmezhető volt, azonban néhány aprócska részlet kivehető volt. Először is, megmaradt a dátum, amely néhány nappal édesapja halála előtti keltezésről tájékoztatott. Ahogyan próbálta értelmezni a szöveget, felbukkant Yogarashi Sachiko, mint egy személy, akivel édesapja beszélt. A név, teljesen ismeretlen volt a fiú előtt, ha az édesapja ismerősei közé is tartozott, biztosan nem mutatta be, egyszer sem, a családjának. Ha azonban mindez nem lenne elég gyanús, az már felkeltette a figyelmét, hogy ki tudta bogarászni az "átvert" vagy "átverés" szót. Nem tudta teljesen pontosan, hogy melyik is lehetett, mert egy kényes ponton volt hiányos a kanji, így a pontos jelentése homályba veszett. Azonban volt egy dátum, egy név és egy szótöredék. Ez ugyan még mindig édeskevés volt ahhoz, hogy bárkinek is az útjába állhasson, de kiindulópontnak nem is volt rossz. A dátum, fontos nyom abban az értelemben, hogy édesapja halála előtti. A szótöredék is érdekes lehet, a legértékesebb mégis a név, ha rátalálna, talán még valami bővebb információt is tudna szerezni apja gyilkosáról. De az se biztos, hogy elvezet bárhová is ez a név. Akkor pedig elképzelhető, hogy csak az értékes idejét pazarolta egy olyan személy felkutatására, aki lehet semmit sem tud kezdeni az édesapja halálhírével. Kockázat nélkül, azonban nincsen győzelem. Valamit tennie kell, hogy még idő előtt megtalálja azt a nőt vagy éppen férfit, aki végzett az apjával és megkeserítette az életét. Egy dolog biztos, információra lesz szüksége, de vajon hol kezdje? Az utcán? Egy ivóban? A Hokage, biztosan nem ér rá, azzal foglalkozni, hogy papírhalmok tucatjait böngéssze vagy böngésztesse át a név után. Talán mégis csak jó ötletnek tűnhet, hogy valahol az utcán kezdjen bele a keresésbe. Elvégre annak az esélye, hogy olyasvalakit talál, aki nem ismeri Yogarashit, legalább akkora, mint annak az esélye, hogy talál valakit, aki igen. 

/ Mit teszel? Kérdezősködhetsz az utcán vagy egy útszéli kocsmában. Hogy hol kezded a nyomozást, az csak rajtad áll. /    
Gato
Gato
Inaktív

Specializálódás : Van

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Aisu Fumiya Kedd Júl. 29 2014, 20:51

A kérdés adott volt: hogyan szerezzek információt erről az emberről? Az utca nem tűnt biztosnak, hiszen valószínű, hogy ők is annyit tudnak erről az alakról, mint én. De a helyi kocsma… No igen. A helyi ivó az a hely, ahol más országból érkezetek is megfordulnak. Ott biztosan tudja valaki, hogy kicsoda Yogarashi Sachiko. A napló további ismeretlen tényezőkkel nem tudtam mit kezdeni. Az a baljós szó, és hogy mégis mitől mosódott össze a napló. Talán valaki szándékosan tette tönkre? Talán apám volt? De akkor mégis miért tette ezt? Ez még olyan kérdés volt előttem, amelyre nem tudtam elképzelhető választ adni. Miközben ezeken gondolkodtam, lábaim oda is vittek a kocsmához. Beléptem az ajtón, és készen álltam a kérdezősködésre.
Aisu Fumiya
Aisu Fumiya
Játékos

Adatlap
Rang: Vándor ninja
Chakraszint: 110

Témanyitás  Gato Szer. Júl. 30 2014, 11:13

A nyomvadász

Aisu úgy döntött, hogy a helyi ivóban próbál Sachiko nyomába szegődni. Abból a szemszögből bölcs döntés volt, hogy az ivóban általában annyiféle ember fordul meg, hogy valaki előbb vagy utóbb biztosan fog tudni a keresett személyről. Amikor pedig belép a fogadóba, olyan látvány fogadja, amelyre ezelőtt sosem volt felkészülve. Nem csak azért, mert egy ivó tele van ittas személyekkel, hanem azért is, mert amint belépett a szóban forgó helyiségbe, szempárok tucatjai szegeződtek rá. A szempárok gazdái, pedig koránt sem voltak szárazdajkák vagy legalábbis barátságosnak mondható személyek. Első ránézésre úgy tűnhetett, hogy csupa haramia és marcona alak. A valóság igazából az, hogy mint minden ivóban, itt is elsősorban a lecsúszottabb alakok vannak túlzott számban. Van egy félszemű shinobi, aki egy félre eső bokszban ücsörög és miközben csészéjéből a szakét kortyolja, egy hosszú pipával nagyokat pöfékel. Az ivó teraszán, egy józanabbnak tűnő Kunoichi egy levelet olvas, miközben kis kortyokban fogyasztja italát. A harmadik érdekesnek tűnő személy, akinél próbálkozhat Aisu, egy fiatal felszolgáló lány, aki sürög-forog a vendégek közti útvesztőben és újabb kancsó italokat vagy éppen valamiféle ételt szolgál fel. Egy dolog már most biztos Aisu számára, hogy nem lesz könnyű dolga. Először is azért, mert szóra kell bírni az embereket, másodszor pedig azért, mert a sok erőfeszítésnek nem biztos, hogy lesz eredménye. Aisu szívébe a kétely kezd elhatalmasodni, hogy valaha is az apja gyilkosára talál. Nem sokat tud, még azt sem, hogy ki lehet ez a Sachiko, ezzel pedig bajt vonhat a fejére. Miközben azon töri a fejét, hogy a három közül kit szólítson meg, egy nagydarab férfi lép elé. Kötényén vérfolt és különböző szószok maradékai díszelegnek, kezében pedig egy jókora húsbárdot fog. Feltehetően ő itt a szakács, legalábbis az lenne a legjobb, ha a szakácsról lenne szó és nem valami darabolós gyilkosról.
- Húsika, mit csinálsz itt? Ez felnőttek számára fenntartott intézmény! Ha nem akarsz bajba keveredni, jobb ha fogod az irhádat és elkotródsz innen.
Mondja koránt sem barátságos hangon, miközben két disznószemével méregeti Aisut. Igen hamar feltűnhet a fiúnak, hogy a vizsgálgatás olyan, mintha azt akarná megállapítani, hogy hol kezdje a darabolást. Az ifjú vándor, azonban mást is észre vehet. Amikor a szakács rászólt, a Kunoichi és a felszolgáló lány is feléjük nézett és most is azt figyelik, hogy mi történik az ivóban. A félszemű shinobi, időközben elszundított az asztalánál, de legalábbis úgy tűnik, hogy alszik. Olybá tűnhet, hogy a fiúnak nem kellett sokáig a bajt keresnie, ugyanis itt áll előtte. A baj pedig, közel százötven kiló és morcos. Számos lehetősége van azonban. Megpróbálhatja kivágni magát valami okos dumával, szót fogadhat a szakácsnak és távozhat az ivóból, esetleg tovább fokozza problémát és rátámad a nagydarab húsbárdos férfira. A két személy érdeklődve figyeli a fiút és talán a következő döntése valamelyike lesz a kulcs ahhoz, egyikük vagy mindkettejük hajlandó legyen beszélgetni vele. Egy dolog azonban biztos, Aisunak bölcs döntést kell hoznia. Ha nagy bajt csinál, előfordulhat, hogy a Hokage visszavonja az engedélyét és Aisunak szertefoszlanak a reményei, hogy valaha is megtalálja apja gyilkosát.        
Gato
Gato
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Aisu Fumiya Szer. Júl. 30 2014, 18:12

Az ivóba, úgy látszik, nem kellet bajt keresni. Hiszen az talált rám. A nagydarab ember eléggé baljósan nézett ki. A nagy, alaktalan vérfolt rá adott a nyomasztó hangulatra. De nem féltem tőle, nem tudott megijeszteni. Ám nagyon kedvező volt, hogy fel tudtam hívni magamra a figyelmet. A felszolgáló lány és a Kunoichi érdeklődve figyelte az eseményeket. Most jön az, amikor meg kéne szabadulnom a helyzettől, és a pasastól. Három lehetőségem is volt. Ha most szót fogadok, és elmegyek, ott vagyok, ahol indultam. Ha nekitámadok, rosszabb helyzetbe is kerülhetek. Viszont, ha egy jó mondattal kihúzom magam, talán ez a szituációt a hasznomra is válhat. Tehát, meg van a megoldás. Kifújtam a levegőt, és a fickó szemébe néztem.
- Nyugi, nem inni jöttem – figyeltem a férfi háta mögé, hogy figyelnek-e a célszemélyek – nem inni jöttem, csak néhány kérdést tennék fel a vendégeknek – mondtam, és kikerülve a férfit a Kunoichihez indultam. Előtte még hátra nézte a nagydarab fickóra, és komoly hangon mondtam:
- Elfelejtettem mondani, hogy a Hokage engedélyt adott, hogy egy bizonyos személy után nyomozzak, tehát ha hátráltat a munkám elvégzésében, vele gyűlik meg a baja – fejeztem be, és a Kunoichi mellé sétáltam. Már megvolt a tervem is. Először őt kérdezem ki, majd a felszolgáló lányt. Végül megvárom, hogy a félszemű shinobi felébredjen, és őt is kifaggatom. Ha nem járok sikerrel, vissza az utcára.
az árusok is szolgálhatnak információval. De maradjunk az elsődleges tervnél.
Aisu Fumiya
Aisu Fumiya
Játékos

Adatlap
Rang: Vándor ninja
Chakraszint: 110

Témanyitás  Gato Hétf. Aug. 04 2014, 23:18

A nyomvadász

Úgy tűnik, hogy a szakácsot nem nyűgözte le Aisu, mert a következő pillanatban a fiút a grabancánál fogva rántja vissza. S közben úgy megpenderíti a nagydarab férfi, hogy alig marad állva. Fújtató vadbarom módjára néz a fiúra és látszik a hústorony férfin, hogy cseppet sincs lenyűgözve a hallottaktól.
- Tudod, kit kérdezgessél, húsi?! Mit képzelsz magadról, bejössz ide és zaklatni akarod a vendégeimet? Aztán meg, jössz itt a Hokagéval! Azt hiszi minden kotnyeles fiúcska, hogy ha megemlíti a Hokagét, akkor megnyílik előtte minden kapu? Na, kotródj kifelé az ivóból, amíg szépen mondom.
Dörgi a nagydarab szakács, miközben ujjai már vöröslenek attól, ahogyan szorítja a húsbárdot. Nem úgy tűnik a kialakuló helyzet, hogy Aisu számára előnyös lenne a végkimenetel. Nyilván verekedést nem kezdeményezhet, azért mert nem akarják beengedni egy ivóba. Amikor azonban a férfi elkezdené kituszkolni az ivóból a fiút, feltűnik a felszolgálólány, aki gyengéden megérinti a szakács karját.
- Apám! Hagyd a fiút, kikísérem.
Mondja patakként zengő hangján, majd karon is ragadja Aisut és elkezdi kifelé vonszolni az ivóból. S bár a fiú a Kunoichivel nem tudott szót váltani, ha engedelmesen követi a lányt, akkor az ajtó előtt kerek szemekkel nézi egy darabig a fiút, majd megszólal.
- Bocsásd meg, kérlek, apámnak modortalan viselkedését. Amióta a mama meghalt, ilyen morcos, de jó ember. Mit csinál egy ilyen fiatal fiú, mint te egy ivóban? Ez nem neked vakló hely.
Mondja a lány és figyeli Aisut s közben szigorú nézéssel olyan tűzzel ég, mintha az ifjú genin az édesanyját látná. Ő tudott, ilyen szigorú szemekkel nézni fiára, amikor az rosszalkodott, vagy csak nem fogadott szót. Akárhogy is, most az ifjú vándornak, lehetősége van arra, hogy legalább a felszolgálólánnyal szót váltson. Sosem lehet tudni, időnként pont ott az arany, ahol a legkevésbé sem számítanak, csak meddő széntárnára. A kunoichi és a félszemű shinobi, egyelőre nem jöttek ki az aprócska épületből. Ki tudja, elképzelhető, hogy még meglehet várni egyiket vagy másikat. talán szerencse a szerencsétlenségben, hogy kitoloncolták végül az ivóból és kevesebb fültanúja lesz az érdeklődő kérdéseknek, amelyeket fel szeretne tenni hősünk. Sosem lehet tudni, hogy mikor indítunk el lavinát egy kavics eldobásával. 
Gato
Gato
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

14 / 25 oldal Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 25  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.