Utcák és terek
+82
Kihara Nana
Akihiro Jaken
Naito Kenji
Hyuuga Hanabi
Hirota Yukionna
Aokaze Atsushi
Terumi Mei
Senju Tobirama
Namikaze Minato
Komimushi Zanami
Hidan
Sasaki Haru
Osumi Hiroto
Hiromi Akio
Rabada Genkou
Inetsushi Ai
Kenshiro Karu
Katsumi Mao
Shunsui
Kawahara Tadashi
Isha Dansei
Hyuuga Oyoki
Shenjino Arisa
Kenshiro Erisa
Kenta Koizumo
Gonza Sasano
Ginoo Yukizaki
Shimura Danzou
Yuu
Suzuhito Sayuri
Kurita Takashi
Fuu
Ishin Taro
Aisu Fumiya
Gato
Pein
Yamato
Sato Haruhide
Sato Natsuhi
Doshiri Asuka
Hiro Oyama
Hejvanasi Zej
Kagua Hatami
Deidara
Sayuri Akeme
Tobi
Djuka Kazuma
Ogawa Kazuma
Arakashi Yuusuke
Jiraiya
Hikari Ayame
Kusuki Eiko
Aokaze Shin
Uchiha Madara
Kazedando Soroshima
Akasuna no Sasori
Darui
Satonaka Chie
Aono Takefumi
Shikamaru(Inaktív)
Taidana Kaito
Kagemare Kuzomi
Suyiko Kana-Shimaya
Okimura Akushou
Hinata
Moriyama Shinimi
Azumi Yuurei
Aida Emiko
Sai
Aburame Shui
Houtei Karada
Kagetora Akihito
Matsuko Kiyomi
Karin
Suyiko Kirinai-Aki
Ayami Remiyu
Shirogane Shiro
Konan1
Ayabito Kenzan
Kaibutsu Hiroto
Haru Noriko
Kanmiru
86 posters
4 / 25 oldal
4 / 25 oldal • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25
Re: Utcák és terek
//Shui chan//
Mivel kis pihenőt kapott a csapat, elindultam hogy megkeressem Shui otthonát. A hiba azonban az, hogy nem tudom merre laknak az Aburame klán tagjai. Mivel titokban akarom tartani a dolgot, inkább nem kérdezek meg senkit, megpróbálom magamtól megtalálni.
Felugrok az egyik épület tetejére, majd körbenézek. Először a távolba réved a tekintetem, utána megvizsgálom az utcákat. Több ismerős arcot is észre veszek, azonban meglepetésemre megtalálom azt, akit épp keresek. Habár nem otthon van, hanem az utcán, nekem akkor is Shui kell.
Hirtelen nekilódulok, majd amikor a tető széléhez érek, átugrok a következő házra. Tetőről tetőre haladok, majd amikor a lány közelébe érek, egy szaltó után érek földet.
- Szia Shui chan! - köszöntöm vidáman. - Mit szólnál, ha együtt töltenénk a napot? Sétálhatunk, beszélgethetünk, piknikezhetünk, vagy akár edzhetünk is! Nem tudom hol van Noriko chan, de ha vele nem futunk össze, akkor esetleg kettesben is lehetnénk! - ekkor elvörösödök, ugyanis eljut az agyamig, mit is mondtam.
- Ne érts félre! Nem gondoltam semmi rosszra, csak hát szeretnélek kicsit jobban is megismerni.
A szavaim után még mindig zavarban vagyok és ezt ő is láthatja. Reménykedek abban, hogy nem fog vissza utasítani. Pontosabban, jó lenne ha közösen tölthetnénk el ezt a napot.
Mivel kis pihenőt kapott a csapat, elindultam hogy megkeressem Shui otthonát. A hiba azonban az, hogy nem tudom merre laknak az Aburame klán tagjai. Mivel titokban akarom tartani a dolgot, inkább nem kérdezek meg senkit, megpróbálom magamtól megtalálni.
Felugrok az egyik épület tetejére, majd körbenézek. Először a távolba réved a tekintetem, utána megvizsgálom az utcákat. Több ismerős arcot is észre veszek, azonban meglepetésemre megtalálom azt, akit épp keresek. Habár nem otthon van, hanem az utcán, nekem akkor is Shui kell.
Hirtelen nekilódulok, majd amikor a tető széléhez érek, átugrok a következő házra. Tetőről tetőre haladok, majd amikor a lány közelébe érek, egy szaltó után érek földet.
- Szia Shui chan! - köszöntöm vidáman. - Mit szólnál, ha együtt töltenénk a napot? Sétálhatunk, beszélgethetünk, piknikezhetünk, vagy akár edzhetünk is! Nem tudom hol van Noriko chan, de ha vele nem futunk össze, akkor esetleg kettesben is lehetnénk! - ekkor elvörösödök, ugyanis eljut az agyamig, mit is mondtam.
- Ne érts félre! Nem gondoltam semmi rosszra, csak hát szeretnélek kicsit jobban is megismerni.
A szavaim után még mindig zavarban vagyok és ezt ő is láthatja. Reménykedek abban, hogy nem fog vissza utasítani. Pontosabban, jó lenne ha közösen tölthetnénk el ezt a napot.
[Hiro-kun]
A küldetésünk elég érdekes véget ért, legfőkép olyat,amivel az ember nem hogy dicsekedni, előhozakodni sem szeretne, mert lényegében lemaradtunk mindenről, a fegyverrel sem tudtunk elszámolni, maximum azt írhatjuk a magunk javára, hogy mások sem jártak nagyobb sikerrel, és mi még csak meg sem sérültünk. Na de mi lehet Kazuya-kunnal? Most már tudom, honnan is volt ismerős a neve, de már olyan lényegtelen. Azért remélem, látjuk még egymást, bár felőlem ő el is maradhat, ha a kis aranyoskáit elküldi maga helyett. Az a nagy fehér, puha szőrű csoda, ahh, azóta csak arra tudok gondolni, milyen jó lenne nekem is ilyen szövetségeseket szereznem. Persze mindenki mondhatja, mit akarok, itt vannak nekem a bogárkáim, de velük én határozottan nem vagyok jóban ...
- Shui, beugrom a zöldségeshez, ha gondolod, átnézhetsz a cukrászdába, ha szeretnél valami finomat - ébreszt fel merengésemből Mamoru a legidősebb bátyám.
- Hai! - reagálok, és már is irányt módosítok a cukrászda felé. Naná, hogy akarok valamit! Mondjuk dangot, olyan rég ettem, vagy ha van nyalóka, na akkor abból mindenképp muszáj lesz vennem!
Kisebb hadseregnek elegendő édességgel távozom a boltból. Szinte kötelező, hiszen otthon valóban kiseb seregnyien vagyunk, és akkro mgé nem számoltam, hogy ha esetleg benéz hozzánk valami váratlan vendég. Kedvem sokkal rózsásabb, s elégedetten indulok vissza, hgy megkeressem bátyám a zöldségesnél, mikor egy ismerős arc bukkan fel előttem. Kis híján elhajítok mindent megilletődésemben, de szerencsére csak rámarkolok a süteményhalomra, így az rosszabb estben csak összelapult, bár már ezért megérdemelne egy kis hentelést...
- Te nem vagy komplett - állapítom meg az összhatás után. Nem elég, hogy halálra rémisztett, még összevissza is beszél, és vörösödi, mint a paradicsom. Tuti nem normális. Komolyan, miért pont ilyen csapatba kellett nekem kerülni?!
- Shui, végeztél? - bukkan fel mögöttem Mamoru hasonlóan termetes csomaggal, mikor megpillantja Hiro-kunt. - Ohh, egy barátod? Örvendek, Shui bátyja vagyok, Mamoru - biccent a fejével kedvesen mosolyogva, tekintve, hogy a kezei foglaltak.
- Nem vagyunk barátok, a csapttársam - módosítom a meghatározást, amit persze nii-san azonnal félreért.
- Ohh, így már értem, lenne kedved eljönni hozzánk?
- Na de niii-san! - tiltakoznék, de csak rám mosolyog, és kissé elpirulok. Komolyan, mit gondolhat, hogy mindig így mosolyog, miközben a szemei szinte parancsolóan kedvesek. Sóhajtva hódolok be. - Rendben, gyere velünk! - nézek a fiúra ellentmondást nem tűrve, mert ha már rávettem magam, hogy elnézzem, hogy voltaképp meghívták és nekem kell majd "szórakoztatnom", akkor természetes, hogy jön is, mert ki merne visszautasítani ilyen nem mindennapi ajánlatot?
[Aburame birtok]
Sejthettem volna, hogy ez fog történni. Mikor hazaérünk, megjelenik a családom minden férfi tagja, Mamoruhoz csatlakozik másik két bátyám, Shiogane és Kouni, valamint apa is előkerül, igaz tiszta kosz, a hátsó bogártenyészetből. Szegény Hiro-kun, talán nincs rá felkészülve, hogy így körberajolják, de voltaképp més sosem járt itt egy "barátom" sem. Tekintve, hoyg egy sincs, ez nem is olyan rendkívüli állapot.
Aburame Shui- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 65
Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 155
Shui pont úgy reagált, mint ahogy szokott. Viszont elhatároztam, most nem tágítok bármibe is kerüljön. A korábbi küldetésünkön kiderült róla néhány dolog, én pedig komolyan gondoltam hogy a barátja szeretnék lenni.
Hirtelen azonban váratlan dolog történik. Egy srác jelenik meg, aki Shui egyik testvére. A fiú elhív magukhoz, amit már a kunoichi nem tud elhárítani.
- A nevem Kaibutsu Hiroto! - mutatkozok be a lány bátyjának.
Ezután elindulunk hozzájuk. Alaposan megfigyelem az utat, később szívesen meglátogatnám Shui-t. Amikor megérkezünk, a lány egész családja felsorakozik és kíváncsian méregetnek engem. Természetesen azonnal zavarba jövök. Pár pillanatig állok egy helyben, majd össze szedem magam és elmosolyodok.
- Szép napot mindenkinek! - szólalok meg, közben meghajlok. - A nevem Kaibutsu Hiroto, Shui csapattársa vagyok! - mutatkozok be.
Ekkor zavaromban Shui-ra nézek, hátha segít kimenekíteni és elmegyünk valahova kettesben. Ha ez nem történne meg, akkor össze szedem magam és várom a fejleményeket. Végülis, ez az első találkozás még nem alakult rosszul.
Hirtelen azonban váratlan dolog történik. Egy srác jelenik meg, aki Shui egyik testvére. A fiú elhív magukhoz, amit már a kunoichi nem tud elhárítani.
- A nevem Kaibutsu Hiroto! - mutatkozok be a lány bátyjának.
Ezután elindulunk hozzájuk. Alaposan megfigyelem az utat, később szívesen meglátogatnám Shui-t. Amikor megérkezünk, a lány egész családja felsorakozik és kíváncsian méregetnek engem. Természetesen azonnal zavarba jövök. Pár pillanatig állok egy helyben, majd össze szedem magam és elmosolyodok.
- Szép napot mindenkinek! - szólalok meg, közben meghajlok. - A nevem Kaibutsu Hiroto, Shui csapattársa vagyok! - mutatkozok be.
Ekkor zavaromban Shui-ra nézek, hátha segít kimenekíteni és elmegyünk valahova kettesben. Ha ez nem történne meg, akkor össze szedem magam és várom a fejleményeket. Végülis, ez az első találkozás még nem alakult rosszul.
Hamar megunom a műsort, engem is mindig irritált, ha csodabogárnak néznek, erre a saját családom csinálja ezt lényegében minden élő, két lábon járó emberrel, aki erre vetődik. Talán nem véletlen, hiszen olyan ritkák errefelé az ilyen nem családbéli egyedek, mint a fehér holló.
- Halló, vége az előadásnak, mindenki húzzon vissza a saját dolgára! - ordítom el magam a hangzavarban, s azonnal mindenki rám figyel megrökönyödve.
- Most mi bajod, húgi, irigykedsz? - szól be azonnal Kouni.
- Tőlem meg is tarthatjátok, úgyis Mamoru hívta meg - durculok be, és kicsattogok, de persze rángatom magammal Hiro-kunt is. - De előbb talán végezni kellene a dolgotokkal, amelyet úgy ott hagytatok: Kouni, szétfolyik az edényed, Shiro-chan, várnak a leveledre, Apa, a bogarak nem tudom, mit csinálnak, de ha ennyire elvoltál velük, tuti fontos lehetett, és Mamoru, szétfolyik a húslé az asztalon ahogy felolvad.
Ennyi. Már is ki van oktatva mindenki, s már ki is húztunk az udvarra, mielőtt valamelyik visszavág.
- Ez itt a ház, az ott a bogárkeltető, azok ott gazdasági melléképületek, onnantól kezdve meg már a rokonságé a terep - mutatok körbe nagy vonalakban, majd a fiúra pillantok. - Akarsz még valamit? A bogarainkat nem vagyok hajlandó megmutatni - nem fejtem ki bővebben, pontosan tudja, hogy irtózom tőlük, hála a legutóbbi küldetésnek.
Aburame Shui- Játékos
Adatlap
Már éppen kezdek hozzá szokni a légkörhöz, illatva ahhoz hogy mindenki rám kíváncsi, amikor Shui dühkitörésbe kezd. Mindenkit elküld a maga dolgára, engem pedig kirángat az udvarra. Egy barátságos mosollyal az arcomon integetek mindenkinek, majd eltűnünk.
Odakint megmutatja az otthonának egyes helyeit, de természetesen csak távolról. Végülis annyira nem lényeges, mivel már tudom merre keressem, ha szeretnék tőle valamit. AMikor felteszi a kérdését, először a földet kezdem bámulni, majd pár pillanat múlva ránézek.
<font class="Apple-style-span" color="#006400">- Lenne kedved sétálni és beszélgetni? </font>- kérdezem tőle. - Szeretném ha nem csak mint csapattárs gondolnál rám, hanem mint barát is.
Odakint megmutatja az otthonának egyes helyeit, de természetesen csak távolról. Végülis annyira nem lényeges, mivel már tudom merre keressem, ha szeretnék tőle valamit. AMikor felteszi a kérdését, először a földet kezdem bámulni, majd pár pillanat múlva ránézek.
<font class="Apple-style-span" color="#006400">- Lenne kedved sétálni és beszélgetni? </font>- kérdezem tőle. - Szeretném ha nem csak mint csapattárs gondolnál rám, hanem mint barát is.
Felhúzom a szemöldököm, majd felsóhajtva fordulok félre, kezeim a mellkasom előtt fűzve össze zárkózottságom jeleként.
- Csak azért, mert megneszeltetek valamit a küldetésen, még nem kell itt jópofizni - jelentem ki, még mindig frusztrál, hogy lelepleződtem. Olyan nevetséges, egy bogáriszonyos Aburame, olyan, mintha Hokage lennék, de félnék a saját árnyékomtól! Vagy nem tudom, menő ninjutsu harcos, de nem tudnék egy olyan egyszerű jutsut, mint a kawarimi. - Különben sem megy az olyan egyszerűen, minek egy gyenge pont, aki ráadásul átvághat, megsérthet, egyebek. Jobb nekünk csak csapattársként!
Ahogy rápillantok, valahogy mégis "megesik" rajta a szívem, főleg, hogy mögötte felbukkan Shirogane, s már nyílik a szája, hogy mondjon valamit. Én tuti nem segítek semmiben, azt már nem, nem ugrálok itt nekik egész nap, erősödnöm kell, ráadásul sokat.
Így megragadom megint szegény Hiro-kunt, nem csodálkoznék, ha nem értene már semmit sem.
- Hagyjuk ezt a barátkozós témát, kár erőltetni, inkább legyél hasznos csapattárs és menjünk, csináljunk úgy, mint akik edzenek, semmi kedvem ma a családomnak ugrabugrálni.
Jobb, ha megmagyarázom, mint hogy félreérti, és utána kell magyarázkodni, és tisztába tenni a helyzetet.
A hátsó udarrészre vezetem, közel az erdőhöz. Itt szoktunk edzeni közösen, vagy egyedül, éppen mi jut. Igaz, a család már nem töri magát, hogy gyakoroljunk, mert ugye ők nyomulnak a klántechnikákkal...
- Mit szólnál egy harchoz? Aki előbb megfekszik, vagy feladja, az veszt. Na? - pillantok rá jkelentőségteljesne, hogy valami ezerszer jobbal jöjjön, ha vissza meri utasítani, mert különben megfejelem, és már vesztett is.
- Csak azért, mert megneszeltetek valamit a küldetésen, még nem kell itt jópofizni - jelentem ki, még mindig frusztrál, hogy lelepleződtem. Olyan nevetséges, egy bogáriszonyos Aburame, olyan, mintha Hokage lennék, de félnék a saját árnyékomtól! Vagy nem tudom, menő ninjutsu harcos, de nem tudnék egy olyan egyszerű jutsut, mint a kawarimi. - Különben sem megy az olyan egyszerűen, minek egy gyenge pont, aki ráadásul átvághat, megsérthet, egyebek. Jobb nekünk csak csapattársként!
Ahogy rápillantok, valahogy mégis "megesik" rajta a szívem, főleg, hogy mögötte felbukkan Shirogane, s már nyílik a szája, hogy mondjon valamit. Én tuti nem segítek semmiben, azt már nem, nem ugrálok itt nekik egész nap, erősödnöm kell, ráadásul sokat.
Így megragadom megint szegény Hiro-kunt, nem csodálkoznék, ha nem értene már semmit sem.
- Hagyjuk ezt a barátkozós témát, kár erőltetni, inkább legyél hasznos csapattárs és menjünk, csináljunk úgy, mint akik edzenek, semmi kedvem ma a családomnak ugrabugrálni.
Jobb, ha megmagyarázom, mint hogy félreérti, és utána kell magyarázkodni, és tisztába tenni a helyzetet.
A hátsó udarrészre vezetem, közel az erdőhöz. Itt szoktunk edzeni közösen, vagy egyedül, éppen mi jut. Igaz, a család már nem töri magát, hogy gyakoroljunk, mert ugye ők nyomulnak a klántechnikákkal...
- Mit szólnál egy harchoz? Aki előbb megfekszik, vagy feladja, az veszt. Na? - pillantok rá jkelentőségteljesne, hogy valami ezerszer jobbal jöjjön, ha vissza meri utasítani, mert különben megfejelem, és már vesztett is.
Aburame Shui- Játékos
Adatlap
Úgy néz ki, Shui nem nagyon fog megenyhülni. Amikor azt mondja, hogy maradjunk csapattársak, kicsit legörbül a szám. Azonban nincs idő szomorkodni, ugyanis hamarosan az udvar hátsó részére kísér, ahol edzeni akar. Természetesen ez azt jelenti, hogy harc fog következni. Ezt pedig nem akarom túlzottan, ugyanis kicsit kellemetlen egy lány ellen verekedni. Viszont ezt nem említem meg neki, még leharapja a fejem.
- Háát, nem szívesen, de benne vagyok! - válaszolok neki. - Milyen küzdelmet akarsz? Fegyverrel, pusztakézzel, vagy vegyesen harcoljunk? - kérdezem elszántan.
Összemérem vele a tudásomat, viszont bántani nem fogom. Majd megoldom, hogy ne essen semmi baja! Közben már azt tervezem, hogyan kényszerítsem feladásra. Mondjuk gyengéden földre vihetném, utána valamilyen birkózó fogással kikényszeríthetném belőle a feladást. Igen, ez jó ötlet! Földre küldöm, utána pedig végrehajtok rajta egy lefogást. Még jó, hogy a Sensei sokat gyakorolta velem a közelharcot!
Egy mosollyal az arcomon várom a válaszát. Ha válaszol, akkor az szerint veszek elő egy kunait, de ha sima pusztakezes harcról van szó, akkor egy átlagos védekező testtartást veszek fel. Minden erőmmel azon leszek, hogy harcoljak ellene, elkerülöm, kivédem a támadásait és amint tudok lecsapok. Viszont nem fogom bántani!
- Háát, nem szívesen, de benne vagyok! - válaszolok neki. - Milyen küzdelmet akarsz? Fegyverrel, pusztakézzel, vagy vegyesen harcoljunk? - kérdezem elszántan.
Összemérem vele a tudásomat, viszont bántani nem fogom. Majd megoldom, hogy ne essen semmi baja! Közben már azt tervezem, hogyan kényszerítsem feladásra. Mondjuk gyengéden földre vihetném, utána valamilyen birkózó fogással kikényszeríthetném belőle a feladást. Igen, ez jó ötlet! Földre küldöm, utána pedig végrehajtok rajta egy lefogást. Még jó, hogy a Sensei sokat gyakorolta velem a közelharcot!
Egy mosollyal az arcomon várom a válaszát. Ha válaszol, akkor az szerint veszek elő egy kunait, de ha sima pusztakezes harcról van szó, akkor egy átlagos védekező testtartást veszek fel. Minden erőmmel azon leszek, hogy harcoljak ellene, elkerülöm, kivédem a támadásait és amint tudok lecsapok. Viszont nem fogom bántani!
- Olyan igazi ninjaküzdelmet, persze ne nyírjuk ki egymást, mert még a végén mehet a másikunk a börtönbe, de azt szeretném, ha komolyan vennél. Minden egyebet sértésnek veszek, és hidd el - pillantok rá fenyegetőn -, azt nem köszönnéd meg, ha vérig sértődnék. Bármit, bárhogy bármilyen mértékben lehet alkalmazni. Fő a kreativitás gyakorlása, mivel sok jutsut úgysem ismerünk.
mikor meggyőződtem róla, hogy talán felfogta, mire gondolok, izgatottság jár át, s magabiztos mosoly ül ki az arcomra.
- Akkor kezdjünk is bele - kapom elő az egyik kunaim, s egy robbanójegyzetet, majd pillanatok alatt hajítom is felé, de nem rá célozva, amit talán ő is észrevesz, még ha megpróbál kitérni előle, akkor is. Ahogy a kunait elhajítom, meg is indulok utána, , s amikor a kunai becsapódik az egyik gondosan összetett farakásba, elordítom magam - Kassei!
Hatalmas robbanás rázza meg a hátsó udvart, de immáron egy halomnyi kawarimi eszközöm lett, amelyeket fel tudok majd használni, persze ő is, de egyelőre előnyben vagyok, mert én terveztem is, ő meg csak szembesül az eseményekkel. Legalább kiderül, milyen jók a reflexei és a helyzetfelismerő képessége. Na de magammal kell foglalkoznom, mert hogy a füst az én látásom is rontja, itt jön képbe a kawarimi eszközök halma, amelyek felrepültek az égbe is, kinézek egyet, s máris végrehajtom a jutsut - Kawarimi no jutsu! - s máris odafenn vagyok, a levegőben, a füst felett. Ha sikerül felfedeznem hollétét odafentről, akkor máris nézem a legközelebbi Kawarimi eszközt, amivel odakerülhetnék, s ismét bevetem a technikát, hogy egy meglepetés ballábassal gyalogoljak a képébe, olyan Shuis cukisággal.
Aburame Shui- Játékos
Adatlap
Elvigyorodok a lány szavain és úgy döntök, megkapja amit szeretne és nagyon komolyan veszem. Pár pillanat múlva már el is kezdődik a harc. Elővesz egy kunait amire egy robbanócetlit erősít, majd felém dobja. Viszont nem engem céloz, de ez számítható is volt. A fegyver mögöttem ért valahol célt, majd Shui aktiválta a robbanócetlit, ami felrobbantott egy fát. Így hatalmas füst keletkezett, illetve a fadarabokból felhasználható eszközök lettek.
A társam azonnal kihasználja az alkalmat, majd eltűnik előlem. Csak egy koppanást hallok, amiből rájövök, Kawarimi-t használt és kicserélte magát egy farönkkel. Hamarosan újabb koppanás jelzi a helyváltoztatását. Éreztem, hogy támadni fog most már, ezért magam elé tartottam a karomat és várta ma csapását.
A következő pillanatban megjelent felettem Shui, majd egyszerűen az arcomba taposott. Én ettől azonnal hátra lendítettem a testem, amire ő nem valószínű hogy számított. Ezzel egy időben a jobb lábamat meglendítettem felfelé, majd a másik is a levegőbe emelkedett, de nem annyira mint az előző. Ha szerencsém van, akkor ezzel a mozdulatommal a lány kizökken a támadásából én pedig sikeresen hátba tudom rúgni.
Ezután természetesen a földre huppanok, de hogy ne essen rám, azonnal kigurulok oldalra, majd az üres kezemmel kilököm magam. Így sikerül kiugranom a füstből és várhatom a következő támadását. Még mindig átadom neki a kezdeményezést és védekezek.
A társam azonnal kihasználja az alkalmat, majd eltűnik előlem. Csak egy koppanást hallok, amiből rájövök, Kawarimi-t használt és kicserélte magát egy farönkkel. Hamarosan újabb koppanás jelzi a helyváltoztatását. Éreztem, hogy támadni fog most már, ezért magam elé tartottam a karomat és várta ma csapását.
A következő pillanatban megjelent felettem Shui, majd egyszerűen az arcomba taposott. Én ettől azonnal hátra lendítettem a testem, amire ő nem valószínű hogy számított. Ezzel egy időben a jobb lábamat meglendítettem felfelé, majd a másik is a levegőbe emelkedett, de nem annyira mint az előző. Ha szerencsém van, akkor ezzel a mozdulatommal a lány kizökken a támadásából én pedig sikeresen hátba tudom rúgni.
Ezután természetesen a földre huppanok, de hogy ne essen rám, azonnal kigurulok oldalra, majd az üres kezemmel kilököm magam. Így sikerül kiugranom a füstből és várhatom a következő támadását. Még mindig átadom neki a kezdeményezést és védekezek.
A számban éreztem a győzelem ízét, ahogy talpam az arcába mélyedt, de nem teljesen úgy sült el a dolog, mint gondoltam. Ahelyett, hogy kifeküdne - pedig igazán illendő dolog lenne ez egy hímnemű egyedtől, hogy meghajoljon a női nemnek - bár teste meghajol, ebben nagy fokú tudatosság is van, amit hamarosan meg is tapasztalhatok. Lába úgy kaszál el, mint fűt a sarló: minden nagyobb gond nélkül. S akkorát is bukok, mint az említett fűszál, elnyúlva a földön. De nem teketóriázom, azonnal oldalra fordulok, hogy szemmel tarthassam, amjd egy mozdulattal állásba lököm magam. A füst sajnos oszlóban, így minden teremtett előnyöm oda. Hát jó, akkor játszunk! Nekilendülök, majd Kawarimikkel váltok rendszertelenül helyet, hogy megzavarjam, célom, hogy minél közelebb kerülhessek hozzá, de kivárok, bár fáradok, de muszáj nekem kezdeményeznem. Ha sikerül karnyújtásnyira kerülnöm hozzá, egyszerűen megragadom, és a nyakának feszítek egy kunait, és akkor majd jól megadja magát, én pedig bezsebelhetem megérdemelt győzelmem.
Aburame Shui- Játékos
Adatlap
Miután kiugrok a füstből, elégedetten tapasztalom meg, hogy már oszladozni kezdett. Valószínűleg ez ösztönözte a társamat is a támadásra.
Higgadtan várakozok és figgyelem a kunoichi rohamát. Úgy tűnik, mindent bele ad, bár ezzel meglehetősen lefárasztja magát. Kawarimiket használ arra hogy a közelembe kerüljön, így ki tudja mikor csap le. Kicsit bele is zavarodok abba, ahogy mozog előttem.
Hirtelen azonban sor kerül a várva várt támadásra. Megjelenik előttem, majd felém lendíti a kunait. Kicsit meglep a mozdulat, mivel ütésre számítottam tőle. Türelmesen kivárom, amíg a fegyverét a torkomhoz szorítja, majd megfogom a kezét és hátra vetődök vele. Pár pillanat múlva már a földön heverünk, majd oldalra gurulok vele és felülre kerülök. Sajnos a mozdulatsor következtében megkarcolja a nyakam. Pár vércsepp azonnal utat is tör magának, hogy a szabadra jusson.
- Meddig tart a harc? - kérdezem tőle, ebben a kellemes figurában.
Higgadtan várakozok és figgyelem a kunoichi rohamát. Úgy tűnik, mindent bele ad, bár ezzel meglehetősen lefárasztja magát. Kawarimiket használ arra hogy a közelembe kerüljön, így ki tudja mikor csap le. Kicsit bele is zavarodok abba, ahogy mozog előttem.
Hirtelen azonban sor kerül a várva várt támadásra. Megjelenik előttem, majd felém lendíti a kunait. Kicsit meglep a mozdulat, mivel ütésre számítottam tőle. Türelmesen kivárom, amíg a fegyverét a torkomhoz szorítja, majd megfogom a kezét és hátra vetődök vele. Pár pillanat múlva már a földön heverünk, majd oldalra gurulok vele és felülre kerülök. Sajnos a mozdulatsor következtében megkarcolja a nyakam. Pár vércsepp azonnal utat is tör magának, hogy a szabadra jusson.
- Meddig tart a harc? - kérdezem tőle, ebben a kellemes figurában.
[ Sai ]
- Majd késöbb jövök! - kiálltott az ajtóból a konyhában éppen az aggódás és az idegösszeroppanás szélén táncoló anyjának és kilépett a verőfényes délutánba. - Mindig annyit aggódik.
A fiú egy fejcsóválással reagált anyja iménti kirohanására, miszerint a mai helyzetek egyszerűen borzasztóak. Mintha Akihito nem tudna magára vigyázni, ez kész röhej. Még mérgében fújtatott egy sort, azután hagyta, hogy a konohai forgatag magával ragadja és elvigye valamerre, de lehetőleg minél messzebbre az otthoni családi beszélgetésnek titulált cirkusztól. Igen, a Kagetora család délutánjai külső szemmel komédiának tűntek, azonban a belső szemlélődő hamar rájött, hogy a dolog esetenként már a tragikomédia határait súrolja. Akihito eközben követte a lábait, elhaladt egy ramenes előtt, azután egy vegyesbolt, majd egy bár előtt.
~ Mit meg nem adnék most egy jó kis küldetésért, vagy kalandért. - kezeit zsebre dugva haladt tovább ~ Akár még egy macskát is szívesen meghajtanék, csak csinálhassak végre valami értelmeset.
Lehet, hogy a sors fintora volt, de az is lehet, hogy mégsem, geninünk előtt egy jól megtermett vörös és már a rendellenesség hatását súrolóan lapos pofájú macska sasszézott át a fiú előtt, akit majdnem elkapott a nevethetnék tekintettel arra, hogy a szomszédban lakó macska is majdnem ilyen és "B" válaszként, hogy a már említett macskát ő hányszor lőtte már meg. Elvigyorodott és kiszemelt egy forgalmas kereszteződés közelében levő fát, amire gyorsan fel is mászott szemlélődés céljából. A sors itt azonban szabály szerűen beleröhögött Akihito arcába, hiszen ismételten egy macskával volt kénytelen szemezni, aki az ijedtségtől majdnem lefordult a fáról.
~ Mi van itt? Macskainvázió? - vonta fel egyik szemöldökét és elhelyezkedve az egyik ágon, figyelte a konohai forgatagot.
- Majd késöbb jövök! - kiálltott az ajtóból a konyhában éppen az aggódás és az idegösszeroppanás szélén táncoló anyjának és kilépett a verőfényes délutánba. - Mindig annyit aggódik.
A fiú egy fejcsóválással reagált anyja iménti kirohanására, miszerint a mai helyzetek egyszerűen borzasztóak. Mintha Akihito nem tudna magára vigyázni, ez kész röhej. Még mérgében fújtatott egy sort, azután hagyta, hogy a konohai forgatag magával ragadja és elvigye valamerre, de lehetőleg minél messzebbre az otthoni családi beszélgetésnek titulált cirkusztól. Igen, a Kagetora család délutánjai külső szemmel komédiának tűntek, azonban a belső szemlélődő hamar rájött, hogy a dolog esetenként már a tragikomédia határait súrolja. Akihito eközben követte a lábait, elhaladt egy ramenes előtt, azután egy vegyesbolt, majd egy bár előtt.
~ Mit meg nem adnék most egy jó kis küldetésért, vagy kalandért. - kezeit zsebre dugva haladt tovább ~ Akár még egy macskát is szívesen meghajtanék, csak csinálhassak végre valami értelmeset.
Lehet, hogy a sors fintora volt, de az is lehet, hogy mégsem, geninünk előtt egy jól megtermett vörös és már a rendellenesség hatását súrolóan lapos pofájú macska sasszézott át a fiú előtt, akit majdnem elkapott a nevethetnék tekintettel arra, hogy a szomszédban lakó macska is majdnem ilyen és "B" válaszként, hogy a már említett macskát ő hányszor lőtte már meg. Elvigyorodott és kiszemelt egy forgalmas kereszteződés közelében levő fát, amire gyorsan fel is mászott szemlélődés céljából. A sors itt azonban szabály szerűen beleröhögött Akihito arcába, hiszen ismételten egy macskával volt kénytelen szemezni, aki az ijedtségtől majdnem lefordult a fáról.
~ Mi van itt? Macskainvázió? - vonta fel egyik szemöldökét és elhelyezkedve az egyik ágon, figyelte a konohai forgatagot.
Kagetora Akihito- Játékos
Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 120
[Akihito]
Ha úgy gondoltad, már talán nem kísértenek tovább a macskák, tévedned kellett. Olyannyira, hogy miközben a fáról nézelődtél ezerfelé a kavargó utcák bájába feledkezve, egy nagyobb vadmacskának tűnő képződmény landolt melletted a fa ágán, s most rajtad volt a sor, hogy frászt kapj, s kis híján leess az ágról.
- Kagetora Akihito? - szólalt meg a jószág, s ha eddig nem is, most bizonyára elámultál. Emiatt is sikeredhetett megszeppentebbre az igenlő bólintásod. A jószág viszont zavartalanul folytatta: - Csak hogy megleltelek, kérlek, kövess a Hokage irodájába - adja ki a parancsot, majd rád sem nézve többé, lepattan az ágról, s az említett épület felé veszi az irányt, elvárva, hogy csatlakozz hozzá, és szépen kövesd a megjelölt célig.
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?
[Hiro-kun]
Meg ahogy azt én gondoltam, olyan "győzelmet" kaptam, hogy azt nem rakom zsebre, az tuti! Pofátlan ficsúr!
- AMÍG FEL NEM ADOD! - ordítom pulykavörösen. Mi az, hogy meddig tart a küzdelem, hát nehogy azt higgye már, hogy ennyivel végeztünk! Nem mintha nagyon lenne ötletem, hogy is szabaduljak a helyzetből... de egyszerűen nem hagyhatom, nem tűrhetem, hogy ilyen fölényes mosollyal a képén élvezkedjen! Szerencsére a kunai még a kezemben, még ha eme testrészem igen korlátozottan is tud csak mozdulni. A terv egyszerű, és közel sem biztos, hogy eredményre vezet. Lábaimmal kapálózni kezdek, hogy inkább arra figyeljen, hogy ne sikerüljön istenesen hátba térdelnem, ha elengedi közben a kezem, akkor a kunai élével próbálom meg majd fejbe csapni, hogy ne okozzak komolyabb sérülést, de eltávolítsam végre magamról, ha nem engedi el a kezeim, akkor viszont próbálom úgy pöccinteni a kunait, hogy a fejem oldalra fordítva a számba vehessem, s ekkor kevésbé gondolkodva nemes egyszerűséggel, hacsak nem dönt úgy, hogy inkább "távozik", az alkarjába szórom a kunait. De mint tudjuk, ember tervez, isten végez.
Aburame Shui- Játékos
Adatlap
A kérdésemre elvörösödött mérgében és ordibálva válaszolt. Nos, valami hasonló dologra számítottam. Sejtettem hogy Ő nem fogja feladni, ez a feladat rám vár.
Sajnos nem gondolkozhatok sokáig nyugodtan, mivel hamarosan kapálózni kezd a lábával, néha még oldalba is talál, így hát legurulok róla, majd talpra szökkenek.
- Állj fel, ha tudsz! - szólalok meg ridegen.
Ha megpróbálkozna a talpra ugrással, vagy felállással, akkor csak gyengéden vissza lököm a földre a lábammal. Viszont, ha mégis kitalálna valamilyen ügyes dolgot, amivel sikerül felállnia, akkor hátra ugrok egyet és előveszek egy kunait, hogy háríthassam majd az újabb támadásait.
Sajnos nem gondolkozhatok sokáig nyugodtan, mivel hamarosan kapálózni kezd a lábával, néha még oldalba is talál, így hát legurulok róla, majd talpra szökkenek.
- Állj fel, ha tudsz! - szólalok meg ridegen.
Ha megpróbálkozna a talpra ugrással, vagy felállással, akkor csak gyengéden vissza lököm a földre a lábammal. Viszont, ha mégis kitalálna valamilyen ügyes dolgot, amivel sikerül felállnia, akkor hátra ugrok egyet és előveszek egy kunait, hogy háríthassam majd az újabb támadásait.
Geninünk mit sem törődve az iménti intő jelekkel, nyugodtan elheverészett az ágon egészen addig, amíg egy nagyobbfajta macsek le nem támadta. Bár ebben az esetben a letámadás szó egy kissé erős, hiszen az állat csak eléugrott, de azt is úgy, hogy Akihito majdnem a fa tövében végezte, de kitűnő (ne hazudj ekkorát! xD) reflexeinek hála megkapaszkodott egy kiálló ágkezdeményben. Meglepettségét tovább fokozta az, hogy a macska még beszélni is tudott, ráadásul valahonnan a nevét is tudta.
~ Jesszus, ez a macska tud beszélni? - döbbent meg, azután folytatta. - Na nee... még a nevemet is tudja? De mégis honnan?!
A nevével kapcsolatos kérdésre csak egy félénk kis bólintással válaszolt, azután elkezdte követni a macskát először le a fáról, azután pedig egyenesen a Hokage irodája feké.
~ Akárki akármi disznóságot csinált, nem én voltam, nem is tudok róla, a nővéreimet meg nem ismerem, ha ők lennének azok. - határozta el magában, azután kicsit megszaporázta a lépteit, hogy utolérje a kísérőjét.
// Gome, hogy máris hiányzást jelentek, de szóbeli van és mint a Hiányzásokban is írtam, 17.-ig nem leszek, de aznap már lehet látni engem errefelé. //
~ Jesszus, ez a macska tud beszélni? - döbbent meg, azután folytatta. - Na nee... még a nevemet is tudja? De mégis honnan?!
A nevével kapcsolatos kérdésre csak egy félénk kis bólintással válaszolt, azután elkezdte követni a macskát először le a fáról, azután pedig egyenesen a Hokage irodája feké.
~ Akárki akármi disznóságot csinált, nem én voltam, nem is tudok róla, a nővéreimet meg nem ismerem, ha ők lennének azok. - határozta el magában, azután kicsit megszaporázta a lépteit, hogy utolérje a kísérőjét.
// Gome, hogy máris hiányzást jelentek, de szóbeli van és mint a Hiányzásokban is írtam, 17.-ig nem leszek, de aznap már lehet látni engem errefelé. //
Kagetora Akihito- Játékos
Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 120
Megszeppent arcod látva a macska szó szerint felhorkantott az elfojtott kuncogástól.
- Nem kell ám félni, nem eszlek meg, bár mesélt rólad pár ismerősöm - villantja rád sárgás szemeit, hogy cukkoljon. Mert mindenkinek vannak olyan dolgai, amelyekre gondolva elsápad, ha ismeretlenek ilyeneket mondanak nekik. S még csak nem is kell valójában tudni semmit hozzá, hogy a másikra a frászt hozzuk. Álnok egy dög a kicsike...
A központi helyen fekvő épületbe lépve azonban még nem dőlt rád a ház, így talán van esélyed túlélni. Bár a mostani napok egyébként is folyamatos rizikóval járnak, hála a zűrzavaros helyzetnek nemcsak a határokon, de itt benn, a faluban is. A Hokage irodája elé érve a cica nem cicózott, hanem megbűvölte az ajtót, és bement, neked csak követned kell. Odabenn a Hokagen és Shizune-sanon kívül Tonton a macsek, és egy ismeretlen, vörösesszőke hajú fiatal nő is állt.
[Hokage irodájába írd a köv reagot Remélem, minden jól sikerült ^^]
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?
Ahogy lehuppan rólam, hogy elkerülje a sorozást, még nagyképűbb duma szalad ki a száján, mire csak összevonom a szemöldököm, s résnyire préselem az ajkaim. Ne nevettess! Amint mozdulok, a lába is útra kél, csak, hoyg az én kezemben még ott a kunai, amit nem is félek használni, s ezt észrevéve inkább kitér a mozdulat elől. Én sem talpalnék bele semmilyen kunainak a hegyébe, ha nem muszáj, ő sem teszi. Nem mondom, hogy plusz pont, de legalább nem hülye, a nagyképűséggel ellentétben...
Ám így már talpon is vagyok, s immáron másik kezembe is kapok egy kunait, majd megállok, felvéve inkább utcai verekedéseim során kialakított, mintsem hivatalos támadó/védekező állást véve fel.
- Uncsi vagy. Még semmi látványosat nem produkáltál, a szád ellenben, mint a nagy kapu - hogy én voltam az előbb a földön. Ugyan, ha vérre menne, mire leterített volna, már rég nem lett volna a nyakán fej, így lényegében nem számít. S folyton csak védekezik, semmi meglepő, semmi igazán fejtörő szituáció, olyan szánalmas. Legalább próbálkozhatna! Vagy lehet, hogy komolyan sem vesz, csak szórakozik, és ezzel megaláz. A gondolat befészkeli magát, s tüzes fénybe burkolja szemeim. Gyűlölöm mindük, mert másnak hiszi magát, mert jobbnak hiszi magát, mert azt mondja, hogy jaj így elfogad meg úgy elfogad, meg hoyg majd ezentúl milyen jó lesz nekünk, és vigyázunk egymásra, de a nagy fittyfenét! Ha valóban nem tartana másnak, ha valóban nem gondolna rosszat, ha valóban nem nézne le azért, ami vagyok, akkor komolyan venne, és végre megmozdítaná a férges csülkeit, de nem, csak gúnyt űz belőlem, mert csak egy "lány" vagyok, ráadásul aki fél a bogaraktól! Beleremegek a dühbe, de nem mozdulok, csak farkasszemet nézek vele, s az indulataim egyre nőnek. De nem fogok támadni, türtőztetem magam, ameddig kell, mert velem nem fog egy ilyen kis jöttment szórakozni!
Aburame Shui- Játékos
Adatlap
Úgy néz ki, Shui teljesen félre ért. Hát igen, így jár az, aki kevés időt töltött el mások társaságában. Viszont szegény lány annyira kiszámítható! Állandóan nekiugrik mindenkinek, így könnyű ellene védekezni. Az viszont meglep, hogy sikerül talpra ugrania. Tehát annyira még sem lebecsülendő.
Fegyelmezetten várom, hogy támadjon, azonban nem mozdul. Valamilyen különös tartást vesz fel és áll egy helyben. Ez hogy lehet? Csak nem azt várja, hogy én támadjak? Úgy tűnik, sikerült valamit tanulnia. Mivel 2 kunai van a kezében, így ha fel akarom venni vele a harcot, nekem is elő kell vennem néhány kést. Gyorsan előveszek én is egy-egy kunait, azonban azokat a bal kezemben fogom meg, míg a másikba néhány shurikent veszek és felé hajítom. Ezután pedig kezdődik a tánc.
A dobócsillagok után én is megindulok, közben az egyik kunait átveszem a jobb kezembe és minden erőmmel felkészülök az összecsapásra. Megpróbálom kiverni a fegyvereit a kezéből, majd elgáncsolni. Sajnos még nem láttam védekezni, ezért nem tudom mire számítsak. Így hát nincs mit tenni, fel kell készülnöm minden lehetséges dologra. De legalább a shurikenekre reagálnia kell valamit. Ha kitér előlük, akkor én ott leszek, hogy megszabadítsam a fegyvereitől!
Fegyelmezetten várom, hogy támadjon, azonban nem mozdul. Valamilyen különös tartást vesz fel és áll egy helyben. Ez hogy lehet? Csak nem azt várja, hogy én támadjak? Úgy tűnik, sikerült valamit tanulnia. Mivel 2 kunai van a kezében, így ha fel akarom venni vele a harcot, nekem is elő kell vennem néhány kést. Gyorsan előveszek én is egy-egy kunait, azonban azokat a bal kezemben fogom meg, míg a másikba néhány shurikent veszek és felé hajítom. Ezután pedig kezdődik a tánc.
A dobócsillagok után én is megindulok, közben az egyik kunait átveszem a jobb kezembe és minden erőmmel felkészülök az összecsapásra. Megpróbálom kiverni a fegyvereit a kezéből, majd elgáncsolni. Sajnos még nem láttam védekezni, ezért nem tudom mire számítsak. Így hát nincs mit tenni, fel kell készülnöm minden lehetséges dologra. De legalább a shurikenekre reagálnia kell valamit. Ha kitér előlük, akkor én ott leszek, hogy megszabadítsam a fegyvereitől!
Bár mégmindig iszonyat dühös vagyok, végre elégedett mosoly rajzolódik ki az arcomra. Kezdünk komolyan játszani, nagyfiú? A shurikenek elől kitérni nem könnyű, de nem is lehetetlen, csak koncentrálnom kell, ahogy apa tanította. (Én meg nem figyeltem, természetesen) De ezek sem különben, mint azok a kövek, amelyekkel folyton meghajigáltak, ha úgy tartotta kedvük, és elő akarták csalni belőlem a bogarakat, hogy röhöghessenek rettegésemen. De megtanultam, ha bízom magamban, a kis undormányok is bíznak bennem, és nem ficeregnek, mint a besózott, még élő heringek. Az első elől félrelépek, a másodikat pedig az egyik kunaimmal hárítom, már amennyire, mert sikerül úgy pattannia, hogy végigkarcolja az arcom, s pár hajszálamtól is megszabadít. De nem törődöm vele, oroszlánok bátorságát megszégyenítően nyugodt, amazoni tekintettel koncentrálok a kvöetkezőre, elhajolva előle, majd ismét kunaival hárítok, csak épp most a másikkal. Mintha táncolnék, vad, utcai táncot. S már itt is van, várható volt, hogy ezzel csak a figyelmem próbálja elterelni. Azt már tapasztaltam, hogy gyors, ez most sincs másképp. De a táncba beleillik a földtől való elrugaszkodás, ahogy az is, hogy özben egyik kunaimtól megszabadulva őt vegyem célba. Persze számolhat vele, így inkább a kövekező stratégiának szentelek nagyobb figyelmet. Főleg, hogy eleve ezen szándékkal rugaszkodtam a levegőbe. Úgy számolok, hogy a kunai megfékezi, azaz egy pontban megtorpantja, mert hirtelen irányt váltani nehéz, és időigényes, tehát akárhogy is, pár tizedmásodpercig mindenképp mozdulatlan marad, a kunaitól megszabadulva azonnal egy robbanócetlit veszek elő, s igyekszem a homlokára csapni, ami elvileg kivitelezhető, hiszen felé szaltózva ugrom. Amint ez megvan, egy kézjellel arrébb Kawarimizek, igaz elhasználhattam a chakrám felét, de ez azért még menni fog, s innentől már csak az van hátra, hogy közöljem vele, ha megmozdul, felrobban. Innentől kezdve, ha a harc valódi lenne, nem sok esélye lenne, mert még felszólítást sem kapna, így el kell majd ismernie a vereségét. Ismét.
Mert egy zseni vagyok.
Aburame Shui- Játékos
Adatlap
Hihetetlen, ahogy a felé hajított fegyvereket hárítja. Kecsesen eltáncol előlük, illetve néhányat félre üt. Azonban egy így is eltalálja, de szerencsére nem okoz benne kárt. Ezután felugrik, ami meglep ugyan, de azonnal tudok reagálni. Elengedem a fegyvereimet és megalkotom az ökör kézpecsétet, majd egy pukkanás kíséretében eltűnök és pár méterrel előrébb jelenek meg.
Ezután megfordulok és észre veszem, mit akart csinálni. Teljesen lesokkol, hogy egy robbanócetlit akart rám akasztani. Remélem azért nem akart megölni!
- Látom komolyan gondolod a dolgot. - szólalok meg. - Lehet, hogy nehéz elhinned, de eddig tényleg úgy gondoltam rád, mint egy barátra. Talán még kicsivel többet is jelentettél nekem, mint egy egyszerű barát. Viszont tényleg jobb lesz, ha csak egyszerű csapattársakként tekintünk egymásra. - mondom.
Itt az idő, mindent bele kell adnom. Ismét előveszek két kunait, majd megindulok. Balról kerülöm meg őt, közben felé hajítom a korábban kézbe vett fegyvereket. Ezután megalkotom az Ökör, Kígyó, Tigris kézpecséteket és a Bunshin segítségével több klónt hozok létre a kunaikból.
Amint a másolatok létrejöttek, újra használom a Shunshint és valahol az ellenkező irányban bukkanok fel, majd ott, ahol korábban elejtettem a fegyvereimet és felkapom azokat. Ezután lassan körözni kezdek Shui körül és figyelem minden mozdulatát. Még most nem akarok támadni, megvárom mit lép.
//Ennyivel még nem lesz vége Nem olyan könnyű cetlit ragasztani Hiro-kun homlokára //
Ezután megfordulok és észre veszem, mit akart csinálni. Teljesen lesokkol, hogy egy robbanócetlit akart rám akasztani. Remélem azért nem akart megölni!
- Látom komolyan gondolod a dolgot. - szólalok meg. - Lehet, hogy nehéz elhinned, de eddig tényleg úgy gondoltam rád, mint egy barátra. Talán még kicsivel többet is jelentettél nekem, mint egy egyszerű barát. Viszont tényleg jobb lesz, ha csak egyszerű csapattársakként tekintünk egymásra. - mondom.
Itt az idő, mindent bele kell adnom. Ismét előveszek két kunait, majd megindulok. Balról kerülöm meg őt, közben felé hajítom a korábban kézbe vett fegyvereket. Ezután megalkotom az Ökör, Kígyó, Tigris kézpecséteket és a Bunshin segítségével több klónt hozok létre a kunaikból.
Amint a másolatok létrejöttek, újra használom a Shunshint és valahol az ellenkező irányban bukkanok fel, majd ott, ahol korábban elejtettem a fegyvereimet és felkapom azokat. Ezután lassan körözni kezdek Shui körül és figyelem minden mozdulatát. Még most nem akarok támadni, megvárom mit lép.
//Ennyivel még nem lesz vége Nem olyan könnyű cetlit ragasztani Hiro-kun homlokára //
//Sejtettem, de attól még Shui egoista és magabiztos xD//
- Még a végén meghatódom - nagy fenéket! Nem kell ez a lelkis duma badarságokról! A családtagjaim szeretnek a legjobban, és ők kivételesen őszintén is, mégsem bánnak velem kesztyűs kézzel, ez a kis ficsúr nem ért semmit. Csak dobálózik szavakkal, de valójában azt sem tudja, mi fán teremnek azok valójában. Bugris! Áhh, egyre jobban idegesít!
//Öhm, szóval izé, bunshint magadból hozol létre, nem? Azt hiszem, a fegyverek sokszorozására külön technika van, de szerintem csak elírtad, így úgy veszem, a kunais magadból hoztál létre többet vagy mi xD//
Résen vagyok, mert számítok rá, hogy megindul, ujjaim ráfonódnak maradék fegyveremre, s ismét kitérek a fegyverei elől, de azok mintha nem feltétlen kimondottan nekem repültek volna, legalább is most nem kellett annyira koncentrálnom, mint az előbb, viszont a klónok megzavarnak, s a körkörös mozgása is. S megint nem csinál semmit, idegesítő, de komolyan...
Sóhajtva megrázom a fejem, s kihasználva tétovaságát én is létrehozom Bunshinjaim, amelyek neki is ugranak a többieknek, majd a földre csapom a kezemben maradt robbanócetlit, s egy kawarimivel eltűnve aktiválom, hogy totális lehessen a káosz. mivel minden klón elpusztulhatott, újabb kettőt hozok létre, s magam pedig elrejtőzve az egyik bokrunk rejtekét kihasználva húzok elő egy adag drótot a számba véve, hogy ha alkalmam adódik rá, miközben valamelyik szemmel tartott klónomra támadná, shunshinnal mögé kerülve csinálhassak belőle kötözött sonkát.
Aburame Shui- Játékos
Adatlap
//Nos, az a technika a következő lenne: a Kage Bunshin igazi klónt hoz létre. Az alapján Hiruzen fegyvereket klónozott. Itt én a sima Bunshin-t használtam a fegyvereim klónozására, tehát csak azok sebeznek, amelyek igaziak, a többi átsiklik rajtad és eltűnnek.//
Egyáltalán nem foglalkozok azzal, amit válaszol. Ha nem hisz nekem, akkor kész, ennyi volt. Nem fogom tovább törni magam, hogy higgyen nekem. Csak várom, mikor támad és felkészülök egy ellentámadásra. Szerencsére hamar megindul, néhány klónnal együtt. Még jó, hogy végig rajta tartom a szemem, így a másolatok nem zavarnak be. Hirtelen azonban eltűnik, de előtte egy robbanócetlit helyezett el a földön. Éppen ezért döntök úgy, elhagyom a "játszóteret". Egy Shunshin segítségével felkerülök egy fa tetejére és elkezdek nézelődni. Sajnos nem találom sehol, így váltok.
- Elismerem, jó harcos vagy! - szólalok meg hangosan. - Sajnos nekem most távoznom kell! Van még néhány dolog, amit el kell intéznem, ráadásul egy tanulást is sikerült egyeztetnem. Tehát jó lenne, ha itt felfüggesztenénk a gyakorlást... csapattárs. - teszem hozzá mogorván.
Ezután várok pár pillanatig, hátha reagál valamit. Bár, ahogy ismerem, azonnal nekem fog ugrani, hogy gyávának nevezzen, vagy valamilyen más módon alázzon meg.
- Majd máskor folytatjuk még a gyakorlást. Úgy is le kell küzdened valamit, ami hátráltathat minket egy küldetés során. Nem lenne jó, ha a fóbiád miatt buknánk egy fontos küldetést! - folytatom megvetően.
Ha arra vágyott, hogy én is olyan legyek, mint azok, akik kinevették, hát megkaphatja. Ezentúl tényleg csak egyszerű társak leszünk. Nem lesz köztünk barátság és semmilyen más érzelem sem. A kötödés annyiban ki fog merülni, hogy társak vagyunk, egymásra utalva!
Egyáltalán nem foglalkozok azzal, amit válaszol. Ha nem hisz nekem, akkor kész, ennyi volt. Nem fogom tovább törni magam, hogy higgyen nekem. Csak várom, mikor támad és felkészülök egy ellentámadásra. Szerencsére hamar megindul, néhány klónnal együtt. Még jó, hogy végig rajta tartom a szemem, így a másolatok nem zavarnak be. Hirtelen azonban eltűnik, de előtte egy robbanócetlit helyezett el a földön. Éppen ezért döntök úgy, elhagyom a "játszóteret". Egy Shunshin segítségével felkerülök egy fa tetejére és elkezdek nézelődni. Sajnos nem találom sehol, így váltok.
- Elismerem, jó harcos vagy! - szólalok meg hangosan. - Sajnos nekem most távoznom kell! Van még néhány dolog, amit el kell intéznem, ráadásul egy tanulást is sikerült egyeztetnem. Tehát jó lenne, ha itt felfüggesztenénk a gyakorlást... csapattárs. - teszem hozzá mogorván.
Ezután várok pár pillanatig, hátha reagál valamit. Bár, ahogy ismerem, azonnal nekem fog ugrani, hogy gyávának nevezzen, vagy valamilyen más módon alázzon meg.
- Majd máskor folytatjuk még a gyakorlást. Úgy is le kell küzdened valamit, ami hátráltathat minket egy küldetés során. Nem lenne jó, ha a fóbiád miatt buknánk egy fontos küldetést! - folytatom megvetően.
Ha arra vágyott, hogy én is olyan legyek, mint azok, akik kinevették, hát megkaphatja. Ezentúl tényleg csak egyszerű társak leszünk. Nem lesz köztünk barátság és semmilyen más érzelem sem. A kötödés annyiban ki fog merülni, hogy társak vagyunk, egymásra utalva!
Csak hallgatom, amit mond, és elhatározom, hoyg nem foglalkozom vele. Minden bizonnyal csak ki akar hozni a sodromból, hogy előbukkanjak. Mivel a klónom még megvan, és eredetileg is azzal a céllal készítettem, hogy elterelje a figyelmet, hát észrevétlen egy apró, szabad szemmel olyan messziről, ahol áll, már jó esetben nem látható kavicskát hajítok abba az irányba, ahol rejtőzik másom, így leplezve le, azonban az utolsó mondata elpattant bennem valamit, és hiába az eddigi jól felépített óvatosság, előlépek. Arcom most sima, de a szemeimmel ölni lehetne.
- Menj, takarodj innen! Nem én kértem, hogy gyere ide, ahogy sosem kértem, hogy légy a barátom, vagy bármi hasonló, és soha, semmilyen körülmények között nem szorulok rá a hülye tanácsaidra! Tartsd meg magadnak őket, és fordulj fel! - épp olyan, nem is csalódtam benne sem. Ha nem örülök annak, hogy kegyesen "foglalkozik" velem, akkor rögtön én vagyok a háládatlan. Ha normális lennék, akkor sem barátkoznék csak úgy akárkivel, főleg nem könnyen, de akkor nem lehetne mivel a földig tiporni, s nem is merne kötözködni senki. Ahogy Shino-senpaijal sem kötözködik senki, mert senki nem tudja, mi rejlik a gondolataiban. De nem számít, egy ilyen valaki véleménye nem számít. Kreatív, de lusta, nem cselekszik, ezt leszűrtem, csapattársként többre nincs szükségem, s ha még most nekem is támad, és megpróbálja elhitetni, hogy valóban csak csel volt, akkor meg egy szánalmas balfék. Menjen csak tanulni! Nekem is úgyis dolgom van a bogaras családommal, ahol nem törölnek az orrom alá semmit, mert jobbnak bizonyulok, mint bármelyikük.
Ha nem történik más, akkor elviharzom, vissza sem nézek. Egyet viszont tudok most már biztosan: senki nem érdemel több szót vagy bizalmat, mint ami feltétlen szükséges. Meg fogok tanulni én is szűkszavú lenni, s kevés szóval fogok a lelkek mélyére döfni, de magamból soha többé semmit sem kiadva.
Aburame Shui- Játékos
Adatlap
A szavaira nem várok túl sokat. Lassan elindulok, hogy tanulhassak. Tényleg jobb lesz, ha nem jó pofizok vele. Inkább nem kellenek barátok, jó lesz nekem egyedül is. Dühödten hagyom magára, nem foglalkozok vele, bármit is csináljon. Ha annyira sem tud megbízni bennem, hogy elhiggye nem akarok neki rosszat, akkor ez van...
Miután elhagyom az Aburame birtokot, az utcán összefutok néhány ismerős arccal, de amikor meglátják milyen állapotban vagyok, inkább békén hagynak. A kiképzőterep előtt még beugrok a könyvtárba és kikölcsönözök egy könyvet. Amint meg van a könyv, már száguldok is az eredeti célom felé...
//Köszi a játékot //
Miután elhagyom az Aburame birtokot, az utcán összefutok néhány ismerős arccal, de amikor meglátják milyen állapotban vagyok, inkább békén hagynak. A kiképzőterep előtt még beugrok a könyvtárba és kikölcsönözök egy könyvet. Amint meg van a könyv, már száguldok is az eredeti célom felé...
//Köszi a játékot //
4 / 25 oldal • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25
4 / 25 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.