Szabad Játék (3)

+21
Kenshiro Yori
Yuhi Sakura
Ishihara Aki
Areno Shinichi
Tsunomi Ai
Ayanokoji Takashi
Wakizashi Yumi
Osumi Hiroto
Ransui Midori
Sado Kenji
Ago
Törölt felhasználó
Chiyoko Tsuki
Aokaze Atsushi
Kenshiro Erisa
Isha Dansei
Misaki Kiyoko
Yura Houji
Mitsuya Akane
Kurita Takashi
Jiraiya
25 posters
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Szabad Játék (3)  Empty Szabad Játék (3)

Témanyitás  Jiraiya Vas. Szept. 14 2014, 13:42

A Játékosok Itt a Játéktéren való elhelyezkedésüktől és az ott futó kalandjuktól független játszhatnak, találkozhatnak, harcolhatnak más játékosokkal, viszont nem mehetnek Küldetésre, nem rombolhatnak Falukat, nem kelthetnek Zűrzavart és nem vonhatnak be más NJK-at, csak mértékkel. Voltaképpen az Élmények és a játéktér szabályait szem előtt tartva kell itt is játszaniuk. Az itt lezajló események nem tehetőek megtörténté a karakter életében!
Ezeken kívül megkérünk minden játékost, hogy ne nyisson saját Témát egy-egy Szabad Játék lebonyolítására, hanem a már meglévő Témákon belül játszatok. Az sokat segít általában és átláthatóbbá teszi a játékaitokat, hogyha adtok egy nevet a játékotoknak és minden posztotok elejére ezt a nevet odabiggyesztenétek.

A hozzászólást Jiraiya összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 20 2019, 01:19-kor.

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Vissza az elejére Go down

Szabad Játék (3)  Empty Re: Szabad Játék (3)

Témanyitás  Kurita Takashi Hétf. Okt. 13 2014, 16:02

Akane és Takashi 

Megvallom őszintén, időnként, elképzelhetetlen vágyat érzek arra, hogy bedobjak egy jó Rament. Bármi pénzt képes vagyok kiadni, csak azért, hogy ehessek egy nagy adagot, ebből a fenséges ételből. Egy új Ramenes kifőzdébe siettem most is, amikor az egyik utcafordulóból valaki kilépett és egyenesen belém szállt. De az is lehet, hogy én mentem neki. Persze valószínűsíthető, hogy bármi is legyen az igazság, egyikünk sem akart nekimenni a másiknak, így vétlenek vagyunk a balesetben. mindössze figyelmetlenségről van szó. Szóval mindketten a földre huppantunk és miközben szedegetem a földről az Ingyen Ramenes kuponokat, szám szerint kettőt, meg is szólalok. 
- Bocsánat, az én hibám. Nem akartam fellökni. 
Amikor pedig végre afelé az alak felé fordulok, akit fellöktem, a szemeim elkerekednek egy pillanatra, majd az arcom is lángba borul, ahogyan elpirulok. Akit fellöktem, egy szép lány. Ahogy végig pillantok rajta, nem is tudom levenni róla a szemeimet. Végül, azért mégis csak bedobom az adut, ami ebben a pillanatban nálam van.
- Mit szólnál hozzá, ha az előbbi ütközésből adódó affért, kiküszöbölném egy meghívással? Van két Ramenes kuponom, egy most nyíló étkezdébe. Ha kebelmes .... nem, akarom mondani kedves lennél és elfogadnád a meghívást, annak nagyon örülnék.
Kurita Takashi
Kurita Takashi
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 65

Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 380

Témanyitás  Mitsuya Akane Hétf. Okt. 13 2014, 20:06

Éppen hazafelé tartottam, az átlagosnál valamivel nyugodtabb hangulatban. Mióta megszaporodtak és megkeményedtek az edzéseim, egyre kevesebbszer kerültem összetűzésbe a falubeliekkel, lévén volt hol levezetnem fölös energiáimat. Így aztán unott arccal jártam az utcát, úgy véltem, mivel az edzések megvoltak és közeledett az este, jó eséllyel semmi érdekes nem történhet már aznap. Nos, előfordulhat, hogy tévedtem. Az egyik sarkon ugyanis meglepő incidens történt: valaki nemes egyszerűséggel belémfutott, és fellökött. Puhán huppantam a járdán, és egy futó pillanatig azon tűnődtem, hogy ha egy shinobit nem szabad meglepni, akkor mire véljek egy utcai egymásnakkoccanást. A gondolat azonban hamar elszállt, kényelmesen feltápászkodtam, majd megfigyeltem, ki is jött nekem.
- Nem tudsz vigyázni? - kérdeztem mérgesen a sráctól, majd alaposabban is szemügyre vettem. Nem ismertem, talán még nem is láttam ezelőtt.
Amaz kellő jómodorról téve tanúbizonyságot (ez olyasmi, ami nekem nincs) illendően bocsánatot kért. Úgy tűnt nem állt szándékában a dolog, ami valljuk be, logikus következtetés, még így este felé is. Valami jegyek voltak nála, melyeket sebtiben összeszedett, majd hirtelen rámeneshez hívott, rendkívüli sérelmeim kárpótlásáért. Na persze. Férfiak. Ha egy öreg nénit lök fel, azt bezzeg egész biztosan nem hívta volna meg rámenezni. Még az is átfutott az agyamon, hogy az egész incidenst előre kitervelte, de nem rémlett, hogy azelőtt láttam volna őt bárhol is, így ezt a lehetőséget egyelőre kizártam.
- He? - kérdeztem végül, hogy egy kis időt adjak magamnak, míg agyam feldolgozza az eddigieket és valamiféle értelemmel rendelkező választ produkál. Nem szenvedtem udvarlóhiányban, így nyugodt lélekkel otthagyhattam volna a srácot. A legtöbb lány illedelmesen megköszönte volna a kedvességet, majd elbúcsúzott volna. Nekem azonban nem voltak morális problémáim egy ingyenvacsi elfogadásával.
- Rendben. - egyeztem bele végül. - Farkaséhes vagyok. - tettem hozzá bemutatkozásképp. Csak remélni tudtam, hogy velem ellentétben az ő pénztárcája jól viseli fogyasztásomat. De ez a srác legalább egyértelműen idősebb volt nálam. Ki nem állhattam, amikor kis pelyhesállúak lengenek körül.
Csak amikor már elindultunk, akkor vettem észre, hogy új pajtim shinobi fejpántot hord a felkarján.
Mitsuya Akane
Mitsuya Akane
Játékos

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 220

Témanyitás  Kurita Takashi Pént. Okt. 17 2014, 01:10

Úgy tűnik, hogy sikerült elterelnem aprócska incidensünkről a figyelmét, a hirtelen vacsorameghívással és én még nyugodtan bámészkodhatok. Ami újdonsült ismerősöm domborulatait illeti, bármelyik férfitársam elégedett lehet. Nyugodtan sétálok az eddig még ismeretlen nevű lány mellett, akiről kiderül mozgása alapján és mellesleg (értjük, ugye?) idomai formája és méretei is árulkodnak, hogy sportos. Feltehetően imád mozogni, örökmozgó, kissé talán pajkos nőről van szó. Miközben haladunk az újonnan nyílt Rámenes felé, beszélgetést kezdeményezek, kifogástalan modoromról téve tanúbizonyságot.
- Bocsásd meg kérlek, még egyszer, hogy összeütköztünk. A nevem Kurita Takashi.
Azt nem mondom el, hogy shinobi vagyok, elvégre alkaromon a fejpánt tökéletesen árulkodik arról, hogy Konoha, egyik képzett lakója vagyok. Miközben beszél, igyekszem szavai alapján feltérképezni magát az embert. Persze, nincs vele semmi különösebb szándékom, egyszerűen csak arról van szó, hogy kíváncsi vagyok. Fekete színű, fehér Lótusz mintás ruhámat, kicsit leporolom. Az ütközés hatására piszkos lett.
- Mi járatban, ilyen későn?
Kérdezem, szimplán abból az okból kifolyólag, hogy elkezdjünk valamiről beszélgetni. Persze, lehet, hogy nagy dumás és nem kell majd segíteni neki.
Kurita Takashi
Kurita Takashi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Mitsuya Akane Kedd Okt. 21 2014, 15:14

A srác még egyszer bocsánatot kért, majd bemutatkozott. Kurita Takashi. Nem ismerős.
- Mitsuya Akane. – mutatkoztam be én is, és úgy láttam, új neki a név. Hála az égnek végre nem egy zaklató! Ettől függetlenül persze alaposan végigmért – ki ne tette volna – miközben egy új rámeneshez tartottunk. Az új kajáldák mindig izgalmasak. Persze ezer baj lehet velük. Mint fogadóscsalád sarja, pontosan tudtam, mennyi minden sülhet el balul az első vagy akár az ötezredik napon. Sülhet el... érted...
Takashi igyekezett beszédre bírni. Szegény nem tudhatta, micsoda feladatot vállalt. Persze megesett, hogy kommunikatív állapotban voltam, de túl szószátyárnak sosem bizonyultam még. A férfiak ellenben állandóan dumálni akartak körülöttem. Pedig ők a tettek emberei kellene, hogy legyenek. Ki tudja, talán csak a közelemben nem működnek a hímek, vagy legalábbis nem úgy, ahogy kéne.
- Nincs még késő. Egyébként hazafelé tartottam. De nem sietek. – tértem ki az igazi válasz elől. Még nem akartam bevallani, hogy én is shinobi vagyok. Túl kíváncsi voltam rá, hogy kezelne civilként. Egyesek fellengzős sztorikba kezdenek, olyan füllentésekkel tarkítva, melyekről egy akadémiai tanuló is megmondja, hogy humbug. Mások meg előadják, hogy ez milyen komoly hivatás, aztán kiderül, hogy még csak geninek. Olykor persze én magam is felvágtam, de tininő létemhez képest az ilyen esetekben semmi kivetnivalót nem találhattam.
- Látom, shinobi vagy. – biccentek a fejpántja felé. – Ez biztos bejön a csajoknál, igaz? Ó, ez az a hely? Én dupla adagot kérek. Fárasztó edz…, akarom mondani napom volt.
Mitsuya Akane
Mitsuya Akane
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kurita Takashi Szomb. Okt. 25 2014, 16:53

A bemutatkozáson immáron túl voltunk. Sétánk és rövid beszélgetésünk során, már kezdtek kiderülni a dolgok. Először is, rendelkezik némi magabiztossággal és feltehetően koránt sem védtelen. Miért hajazok arra a véleményre, hogy nem védtelen? Mert simán elindult sétálni egy idegennel, aki a Rámen meghívás mögött, akár ravasz emberrablási kísérletet is gondolhatott volna. Savaival egyet kellett, hogy értsek, annyira még tényleg nem volt késő. Azt pedig magam is látom, hogy ne siet. Közben kiszúrta a fejpántomat és gyorsan megállapította belőle, hogy shinobi vagyok. Ez természetes, elméletileg ezért van a fejpánt, hogy tájékoztassa az embereket. Persze elvontabb értelme is van eme csecsebecsének, de ezt most nem fogom fejtegetni.
- Ügyes vagy, könnyedén megállapítottad a látható részletekből.
Majd a következő kérdését nem tudom hová tenni. Bejön-e a csajoknál a tény, hogy shinobi vagyok? Mit tudom én. Shinobi létem nagy részét egy határ közeli erdőben töltöttem két férfi társammal és az egyetlen nő a velünk tartó Jounin volt. Aki .. nos nem mondta, hogy bejönne neki, hogy shinobi vagyok, de Reiko-samára nem is tekintettem volna úgy, mint partnerre. Mielőtt válaszoltam volna neki erre a kérdésre, megvakartam a fejemet, jelezvén, hogy ez nem könnyű kérdés. Bár, remélhetőleg nem hiszi azt, hogy tetves vagyok. Azt nem élném túl.
- Megmondom neked őszintén, nem volt túl sok közöm az utóbbi években nőkhöz. Geninként, a hétköznapi D osztályú küldetéseket hajtottuk végre, majd egy csapattal a Határ közelébe kerültünk, ahol védelmi feladatokat láttunk el. A csapat egyetlen női tagja a Sensei volt. Nem kell shinobinak lennie az embernek ahhoz, hogy megértse, a senseit nem lehet párkapcsolati partnernek tekinteni. Persze, valószínű, hogy ha két shinobi érzelmeket táplál egymás iránt, akkor kialakulhat akár az ilyen kapcsolat is egy mester és tanítványa között, de esetünkben ez olyan távol állt tőlünk, mint ide a Víz Országa. Szóval, nem tudok erről neked érdemben nyilatkozni. Miért, neked talán imponál?
Tettem fel a kérdést és közben odaértünk a Rámeneshez, ami jól nézett ki már kívülről is. A bentről kiszökő illatok pedig még csábítóbbá tették a helyzetet. Partnerem a sétára és a Rámenek elfogyasztására, azonnal kijelenti, hogy dupla adagot kér. Rápillantok a tikettre és határozottan meg kell állapítsam, hogy a tiket nem említi, hogy lehet kérni dupla adagot. Azt hiszem, hogy ez a vacsora, érinteni fogja a tárcámat is. De végtére is én hívtam el, nincs jogom kritizálni a helyzetet. Már a pultnál kialakított helyen ültünk és a Rámenünket ettük, amikor folytattam a beszélgetést.
- Már bocsásd meg, hogy megjegyzem, de testalkatodból, egyértelműen lehet arra következtetni, hogy szeretsz mozogni. Sportolsz valamit? Én, többnyire, Taijutsu edzésekkel tartom magamat formában. Időnként, cseppet sem könnyű. De határozottan élvezem az ilyen alkalmakat, tudod, az akadémia óta művelem, de a futás és a távolugrás is része az edzéseimnek. Megvallom őszintén szeretem csinálni.   
Gondolok arra az esetre, amikor egy technika elsajátítása érdekében egy másik Chuuninnal kellett közelharcot folytatnom, míg végül a mester, kiadta a tényleges feladatot. Egyáltalán nem volt könnyű az az edzés, de végül sikerrel zárult.
- Remélem, ízlik a Rámen. Szerintem vetekszik az Ichirakuféle recepttel.
Kurita Takashi
Kurita Takashi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Mitsuya Akane Kedd Okt. 28 2014, 09:10

Megkezdtük a friss rámen gyomrunkba juttatását. Szegény Takashi tán meglepődött, milyen forrón tudom magamba tömni az ételt. Hiába, ha az ember tűz jutsukat használ, pontosabban elront, hamar hozzászokik az ilyesmihez.
A sárc megilletődött, úgy tűnt, nem valami nagy nőhajhász. Vicces volt az efféle esetlenség, főleg egy shinobitól nézve. Reméltem, hogy kuncogásaim nem sértik meg, de helyes volt. Láthatóan még nem volt kapcsolata, vagy legalábbis egészen biztosan nem sok és nem mostanában. Mint kiderült, sokáig nőstényelvonásban szenvedett, távoli, hosszú idejű küldetésre kényszerült. Szegény párában bizonyosan felértékelődött a női idomok látványa, eme hiányt pedig valljuk be, nálam jobban kevesen tudták volna pótolni. És ezzel el is jutottunk az előttem gőzölgő, gyorsan fogyó ingyenvacsihoz.
A sensei-tanítvány közti románc felemlítésével viszont már túlságosan kerülgette a forró kását a fiú, így ezt a témát gyorsan ejteni akartam. Szerencsére elég jó beszélőkéje volt ahhoz, hogy gördülékenyen haladjon a diskurzus, és meglepő fordulatot vett beszélgetésünk. Megállapította, hogy sportos vagyok, ez már jóval több, mint ameddig a legtöbb fiú eljut. Saját edzéseiről mesélt, és ugyan elsőre még civilként akartam játszadozni vele, ezek említése jobban felcsigázott, mint holmi kósza pasizás.
- Taijutsu edzés? Na arra vevő lennék. – meglepett ábrázatán kuncogtam egy kicsit, majd egy falattal később folytattam: - Én magam is shinobi vagyok. És ami azt illeti, a verekedés nem esik távol szívemtől. Ha van kedved, holnap ütlegelhetjük kicsit egymást. Persze csak, ha nem félsz tőlem, Takashi-san. – tettem hozzá merészen.
Mitsuya Akane
Mitsuya Akane
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kurita Takashi Csüt. Okt. 30 2014, 17:40

Nem is tudom, hogy min lepődjek meg jobban. Azon, hogy társalkodónőm, úgy eszi a forró Ráment, mint más egy szelet rizssütit vagy azon, hogy kiderül róla, hogy shinobi? Végül inkább amellett döntök, hogy a meleg étel beburkolása sokkal látványosabb és meglepőbb egy kora béli lánynál, mint az, hogy shinobi. valljuk be azért a sportos alkatából adódóan erre lehetett volna következtetnem. Hogy mégsem tettem, azt annak tudom be, hogy nem volt ilyen irányú érdeklődésem. 
- Nem lep meg, hogy érdekel a taijutsu. Minden shinobi tudja, hogy a jó közelharci felkészültség elengedhetetlen ahhoz, hogy nyerjen egy csatában. Benne vagyok, ha neked is megfelel holnap délben az Öreg raktáraknál. Ott úgysincs nagyon semmi, nem zavarunk senkit.
Mondom, majd közben folytatom az evést, majd újabb kérdésekkel kezdem folytatni a beszélgetést.
- Na és a pasiknak bejön, hogy Kunoichi vagy?
Ha már ő ilyen kérdésekkel jött elő, akkor én is kíváncsiskodom már ebben a témában. Elvégre beszélgetéseknek, ez az egyik alapja, az oda-vissza kérdezés.
Kurita Takashi
Kurita Takashi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Mitsuya Akane Kedd Nov. 04 2014, 18:47

- Délben? - csodálkoztam el az időpontválasztáson. Úgy tűnt, másnap rendhagyó edzésem lesz. Még én is tudtam, hogy egy ilyen alkalmat nem szabad elszalasztani. - Rendben van.
Kissé megnöveltem a beburkolási tempóm (a végén még kihűl!), majd mikor már teljesen üres volt a tányér, arrább toltam azt. Ezelőtt azonban még kaptam egy kérdést, melytől kis híján felrobbant az arcom. A pasi-téma érzékeny terület. A srác beszédéből az derült ki, hogy nem igazán tud elképzelni egy sensei-tanítvány közti románcot, így a legjobbnak tűnt nem felhozni ehhez akárcsak távolról is közelítő témákat. Romantikus és szexuális életük amúgy se fél óra ismeretség után szokták elmesélni a tinilányok. Vagy legalábbis én nem, igazából fogalmam sem volt, mit mesélnek az "átlagos" tinilányok ilyen esetekben.
Kissé a plafon felé fordultam, mutatóujjammal az ajkam nyomogatva. Ez a gondolkodás nehezen felismerhető jele volt nálam. Nem állt jól.
- Nos... eddig úgy vettem észre, a fiúkat nem az érdekli, shinobi vagyok-e. - feleltem diplomatikusan, majd ezzel lezártnak tekintettem a témát. Megpróbáltam felvetni egy másikat, ezt nem tudom, mennyire értékelte, de ritka dolog volt tőlem, így remélhetőleg egy újabb nagy fokot tettem meg a szocializálódás kacskaringós lépcsőjén.
- És mond csak, mit csinálsz, amikor nem küldetésen vagy? Meg nem edzel? Van valami hobbiféléd? Például naiv lányok rámenezésre hívása? Kártyajátékok, sörivó versenyek?
Kételkedtem benne, hogy bármelyiket is űzné, de saját tapasztalataim alapján statisztikailag elég jó esély volt rá. Főként azonban csak kíváncsi voltam, mivel is tölti egy hozzá hasonló srác az idejét.
Mitsuya Akane
Mitsuya Akane
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kurita Takashi Szer. Nov. 05 2014, 10:58

Ayame elfogadta a helyszínt és az időpontot. Ezután úgy tűnt, hogy még inkább megjött az étvágya. 
- Akkor ezt megbeszéltük. 
Nyugtáztam, hogy ezt a holnapi találkát akkor megbeszéltük. Feltett kérdésemre a válasza meglepett. Nem szoktak azzal foglalkozni, hogy a csaj, akinek esetleg csapják a szelet shinobi? Ezen, láthatóan jót mosolygok, majd ki is fejtem mosolyom tárgyát.
- Azok a srácok, elég figyelmetlenek, valamint ostobák. Viszont te csinálod jól. A jövőben, számodra, ez komoly fegyvertény lehet.
Mondom, majd a kérdésére, hogy mit csinálok, nem kell sokat gondolkodnom. Először is a felvázolt lehetőségekre könnyedén felnevetek, jelezvén van humorérzékem. Majd megrázom a fejemet, jelezvén, hogy egyiket sem találta el.
- Nem szoktam naív lányokat rámenezni hívni. Kártyázni nem tudok, a sört pedig nem szeretem. Viszont van hobbim. Shinobi lányoknak szoktam erotikus masszázst nyújtani.
Mondom mindezt fapofával, majd reakciójától függetlenül, végül elkuncogom magamat és két kezemet felemelve tiltakozom esetleges haragja ellen.
- Bocsánat, csak tréfáltam. Kutatómunkát végzek. Letűnt shinobi családokról és klánokról fennmaradt adatokat gyűjtök. Illetve, határvadász múltamból adódóan, szeretek a természetben sétálni. Megnyugtató érzést nyújt az a tény, hogy sétálhatok szabadon egy erdőben. Ezt pedig időnként összekötöm a gyűjtőmunkával. Ha meglelem az információt, hogy merre található a korábbi család lakhelyének maradványai, akkor felkeresem. Az esetek többségében semmit sem találok. Pontosabban, eddig soha nem találtam semmi különöset. Ezt csinálom, ez a hobbim.
Mondom, majd vállat vonok, jelezvén ismét, hogy ezt vagy elfogadják mások vagy nem.
- S neked Ayame, mi a hobbid? Mit csinálsz, amikor éppen nem egy vadidegennel rámenezel együtt, aki akár arra is pályázhatna, hogy elraboljon vagy bármilyen más módon tőrbe csaljon?
Kérdezem tőle, legalább ugyan olyan nyugalommal, ahogyan ő kérdezett tőlem.
Kurita Takashi
Kurita Takashi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Misaki Kiyoko Szomb. Nov. 15 2014, 18:53

//Yura Houji//

Mostanában nem tudom, hol a helyem. Ez nagyon rossz érzés. Olyan, mintha saját magamat sem találnám, csak úgy minduntalan lebegnék egy üres, fekete térben, nem is egyben, hanem úgy szétzúzva és az istenért sem találják meg egymást, hogy újra eggyé gyúródjanak. Unalmas az életem... az eddigi kalandokat, amit átéltem, nem felejtem el, mindvégig a tudatomban élnek, akkor volt is mit csinálnom, de egyedül minden olyan unalmas. Nem mintha ez annyira rossz lenne, mert így legalább független vagyok és azt csinálok, amit akarok, de részben hiányzik az a társaság, amivel együtt voltam. A hajnali négy órai kelés csak azért, mert el kellett mennünk egy társunkért, a társalgások, a közös kalandok és ivós-estek, hah!
Hogy ezt bepótoljam, betértem egy teaházba. Nem tudom, hogy itt mit fogok majd találni, mindenesetre sose tudni, kivel hoz össze a sors. Mármint nem olyan értelemben, nem is gondoltam olyasmire... mellesleg nem tudom, hogy ex-szerelmem után hogyan tudnék viszonyulni egy másik férfi társaságához, ha arról lenne szó. Arról ne beszéljünk, hogy nem tudnék velük beszélgetni, mert megállom a helyem mindenhol, elbeszélgetek mindenkivel, mindenről, legyen szó filozófiáról, az alkoholról, arról, hogy összeveszett a barátnőjével és kárpótolnia kellene, esetleg új szerkót kellene szerezni, mindenről. Fő célom, hogy ma egy jót nevessek, mert elegem van a komolyságból- na nem mintha olyan komoly lennék, szót se róla. Éppen ezért a teaházba mosolyogva lépek be, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, mindeközben csak az álarc mutatja ezt, de a bensőm... azt senki sem tudja, hiszen nem érzik, én pedig jó színész vagyok. Meg ugyan. kit érdekelne, hogy Misaki Kiyoko mit érez. Azt se tudják, ki ő.
Misaki Kiyoko
Misaki Kiyoko
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 907

Állóképesség : 257 (C)
Erő : 200 (C)
Gyorsaság : 400 (B)
Ügyesség/Reflex : 400 (B)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 870

Témanyitás  Yura Houji Hétf. Nov. 17 2014, 18:48

// Kiyoko //

Útja messzire nyúlt, de itt valahol, ahol nem tudja, hogy éppen milyen vidéken jár, talán megleli majd azt, amit keres. Persze, még Ő maga sem tudja, hogy mit is keres. Talán egy barátot? Azokkal mostanában nem sok szerencséje van. Egy évvel ezelőtt megismerkedett Kanmiruval is, akire egy évet várt, hogy ismét találkozhasson vele, erre pedig pár mondattal lekoppintotta a Szerzetes Ninja. Természetesen ezek nem tettek túl jót a személyiségének, ahogy a Vas Országában töltött hetek sem. Oda a háború elől menekült és mit adott az "Ég"? Mégis csak belekeveredett a Háborúba...
   Azóta úton van, nem nézve térképet, sem útirányt. Nem akarja tudni, hogy mely vidéken jár, Ő csak meg akarja találni azt, amit keres. Életlen Yariával a kezében érkezik meg ezen a poros földúton, talpig feketében. Szereti ezeket a borongós színeket, azonban ez mind csak ízlés, ugyanis lelke egyáltalán nem sötét és borús. Haját szokás szerint egy tépett, szintén fekete anyagdarabbal összefogta. Szerencséjére nincs sok haja, így egy vékonyabb copfot csinál belőle, ami nem zavarja. Fekete, ballonkabátra emlékeztető kabátja alatt egy szürke trikó van, nadrág gyanánt pedig egy elnyűtt, fekete, sokzsebes nadrágot visel. Egyedül a Waraji-a emlékezteti Őt Iwagakurei múltjára... Ez a lábbeli is már elnyűtt, de remek munka, így bírja a strapát.
   A férfi kevés pénzzel rendelkezik, így nem tervez nagy lakomát csapni, valószínűleg éppen ezért tért be egy Teaházba. Amint belépett az ajtón, látta, hogy egy vendég, aki voltaképpen egy csinos hölgy volt, éppen előtte lépked. Egy pillanatra megállt, megvárva, hogy a lány hova szeretne leülni. Talán kissé furán jöhet le a dolog, de addig nem ül le, amíg a lány sem. Ha ez megtörténik, és nem zavarja meg semmi és senki, még a lány sem, akkor leül arra a helyre, ami a legnyugodtabbnak tűnik. Cuccát maga mellé teszi, lekuporodik a párnára (Elvégre Teaházban vagyunk ahol kevés olyan asztal van ahol szék is van) majd táskája zsebéből előveszi a Kendert, majd a cigipapírt és már-már rituálisan elkészíti Cigarettáját. Ezúttal is egy könnyebb fajtát választott, ami némi dohánnyal van keverve, így bódító hatása is könnyedebb és mérsékeltebb.

A hozzászólást Yura Houji összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 16 2014, 18:56-kor.
Yura Houji
Yura Houji
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 15? Egyeztess a megfelelő helyen, amennyiben még nem lett elosztva a pontod

Adatlap
Rang: Vándor shinobi
Chakraszint: 201

Témanyitás  Misaki Kiyoko Csüt. Nov. 20 2014, 21:22

//Y.H.//

Belépve egy jó nagyot szippantok a levegőből, ahol érzem a tea és mindenféle növény keveredését, ugyanakkor más illatok is vegyülnek ebbe a légkörbe. Elindulok egy távolabbi helyre, s érzem, hogy közben mögöttem is belép valaki. Nem is vettem észre, hogy ennyire közel lett volna hozzám valaki, amikor erre vettem az irányt. Nem gondoltam arra, hogy követne vagy ilyesmi, mert ha azt akarná, akkor érezném a szándékai közt, legalábbis mindig adnak az olyan emberek valami enyhe célzást, hogy ki akarnak rabolni, erőszaktevők, hasonló. Nyugodtan ültem le, és közben megfigyeltem a környezetem. Nem voltam hozzászokva, hogy ilyen helyekre járjak, de most egyszerűen erre hozott valami azt súgva, hogy be kell tennem ide a lábam, mert fog velem történni valami olyan, ami gyökeresen megváltoztatja az életem. Nem tudom, hogy a tea hogyan tudná befolyásolni az életem, s ennél jobban már egyébként sem vághatja haza a sorsomat, de engedtem a csábításnak.
Ahogy leültem, valahogy pont szemben helyezkedett el velem a mögöttem belépő férfi is, így tisztán láthattam az arcát, a vonásait és mindazt, amit csinál. Unottan figyeltem, ahogy cigarettát teker, aztán persze felkeltette az érdeklődésemet. Ritka, ha olyan embert látok, aki saját magának gyártja az élvezeti szereket. Közben kapok egy teát, mert nem csak melegedni jöttem be ide, hanem akkor már fel is frissülök - gondolom-, s majd továbbállok, ha hív a kötelesség.
Gondolkodom, hogy miféle szerzet lehet a velem szembenülő, de semmi olyat nem látok rajta, ami azt sugallná, hogy shinobi vagy hasonló, úgyhogy arra tippelek, hogy valamiféle vándor, de inkább néz ki egy drogos szerzetesnek. Ennyi erővel lehetnék én is valami kártyajós, mert nagy vonalakban hasonlítok rájuk ezzel a hosszú, fekete hajjal, zöldeskék szemeimmel, amik mellesleg tudnak úgy nézni, mintha megszállt volna valami és már a másvilágon járnék, kapcsolnám a szellemvilágot; s azt hiszem, menne is nekem ez a feladat. Még lehet, megtanulok jósolni!
Nem tudom, hogy odamenjek e, vagy sem, mindenesetre nem is az agysejtjeim, hanem a lábam egyszerűen fogja és magától odasétál az idegenhez, hogy vele szemben helyet foglalhassak a teával együtt.
- Üdv! - özlehelletem, tehetném hozzá, de nem akarok mókamesternek tűnni azonnal. - Nem gond, ha itt helyet foglalok? - megvárom a válaszát, bár nem hiszem, hogy sokat segítene rajtam egy nemmel, mert akkor is itt maradok, ha tetszik, ha nem.
- Csak a távolból voltam szemtanúja annak, amit csinálsz - bocsáss meg, ha tegezlek, nem nézel ki idősebbnek nálam és nem vagyok a formaiságok híve -, gondoltam... igazából nem gondoltam semmire, a lábamba ütött valami - na, kicsit viccesnek hatott, de tényleg nem gondoltam semmire.
Misaki Kiyoko
Misaki Kiyoko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yura Houji Kedd Dec. 16 2014, 18:55

A békés üldögélés közben, Houji egyáltalán nem zavartatta magát, amikor kijött hozzá a kedves, virágos kimonóban lévő nénike, hogy megkérdezze mit is szeretne fogyasztani. Feltették neki a kérdést, de Ő csak meredt előre egyenesen a cigarettájára, majd amint sikerült a helyére illeszteni a megnyalintott papírfecni mindkét csücskét, nagy elégedettséggel tette le maga elé az asztalra és kocogtatta meg mindkét végét. Ezután pedig belenyúlt a zsebébe, előkotorászva néhány Ryot és a néni kezébe nyomta.
- A legolcsóbb teából kérnék egy csészével, lehetőleg minél forróbban.
Mondta a néninek, akire közben kedvesen mosolygott, majd az bólintott és elsétált. Közben Houji kezébe vette saját kézzel, saját alapanyagokból készített bódító hatású cigarettáját, majd a zsebébe nyúlt és meggyújtotta azt. Az első slukkot azt mondják, hogy nem szabad letüdőzni mert az a legerősebb és a legártalmasabb... Ez persze butaság és ha már megöljük magunkat, akkor azt tegyük a lehető legdurvább módon, de Houji mégsem tüdőzte le a füstöt. Hogy miért nem? Egyszerűen szerette, hogyha a fehér-szürke anyag az arcába csap és hihetetlenül nagy mennyiségben távozik a szájából, orrából. Azonban, a sűrű füsttakaró mögött, nem vette észre, hogy egy lány közelít felé és csak akkor vette észre, amikor már feltette kérdését és helyet foglalt. Eközben Houji bőszen bólogatott, majd zavarában elhessegette maga elől az oly nagyra becsült füsttömeget és végigmérte a lányt.
   Nem leplezte pillantásait és szándékát, valóban kíváncsi volt a lányra, mindenféle hátsószándék nélkül. Vajon miért jött ide? Valóban a "lábába ütött" valami és magától idehozta őt? Nem gondolt semmire? Buta a lány? Ki ez itt előtte? Talán pont az, akit vagy amit keresett? Nem furcsa egy kicsit, hogy betér egy fogadóba, előtte pár méterrel éppen egy lány tér be és végül helyet foglal az asztalánál, miközben nem tudja, hogy miért jött ide és nem is gondol eközben semmire. Furcsa, de Houji hajlamos mindent szó szerint venni, így valóban úgy gondolja, hogy ez ami történt, valóban így kellett, hogy legyen és a lány, akinek a fejében nem jár semmi egy jel a számára, elvégre nem sok olyan ember él a földön, aki minden ok nélkül cselekszik...
- Mit is csináltam pontosan, ami felkeltette az érdeklődésed?
Tette fel az első kérdést ami tárgyalható dologként az eszébe jutott - elvégre a többi előbb felhalmozott kérdés feltevése értelmetlennek tűnt jelen helyzetben a számára - majd beleszívott egyet a furcsa, összetéveszthetetlen szagú cigarettába, aminek szaga, vagy illata már belengte az egész teaházat...
Yura Houji
Yura Houji
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 15? Egyeztess a megfelelő helyen, amennyiben még nem lett elosztva a pontod

Adatlap
Rang: Vándor shinobi
Chakraszint: 201

Témanyitás  Misaki Kiyoko Szomb. Jan. 03 2015, 00:57

A velem szemben ülő látszólag soha életében nem látott nőt, vagy ha igen, akkor kevésbé vonzót, mint ahogy én kinézek - úristen, ezt visszaszívtam! Most biztos egoistának tűnök ezzel, és mintha ki akarnám magam emelni a gráciák közül, pedig nem, egyáltalán nem nézek ki különbül, mint akárki más -, ezt abból szűrtem le, hogy nem igazán takargatja, hogy végigbámul rajtam, engem meg nem igazán zavar, ha egy férfiszem rámveti magát, csak azt ne tegye úgy, mint aki le akar vetkőztetni. Ez a pillantás épp olyan volt, hogy nem tudtam hova tenni. Levegőt veszek, majd kifújom azt.
- Egyrészt az, hogy nem mindenki jön be csak úgy egy teázóba csak azért, hogy füvet sodorjon magának - ha fogalmazhatok így, bár érdekli a fenét, hogy hogyan fogalmazok, ennél lehetnék nyersebb is, de ha már van itt egy "lesz-ismerős", akkor nem kell azonnal kiteregetnem neki, hogy milyen életmódot élek és milyen laza is vagyok, csak szét ne hulljak.
- Másrészt nem tűnsz idevalósinak, már csak a ruháidból ítélve. Hmm... ez azt jelenti, hogy vagy egy civilhez van szerencsém, vagy egy elveszetthez, de inkább az előbbi, mert nem úgy tűnsz, mint aki cafatokra tépne egy embert. Legalábbis én nem ijednék meg tőled - hű, micsoda megállapítás! Mindezt annyira nyugodtan mondom, hogy talán sértőnek tűnhet mindez ránézve, de nem úgy értettem ám. Egyébként mondom én neki mindezt, mikor én vagyok elveszve-megveszve, de ez nem változtat azon semmit sem, hogy én se lennék képes cafatokra tépni egy embert. Attól, hogy elveszett vagyok, nem jelenti azt, hogy démon is. Kikérem magamnak, csak egy bukott kis angyalka vagyok, aki arra vár, hogy újra magára találjon, de minimum szarvakra vágyom!
- Ne haragudj, hogy ennyire letámadtalak, tényleg. Nem szokásom, hogy csak úgy megszólítok ismeretlen embereket. Bár, tartja egy mondás, hogy "A megismerés és megvalósítás között szakadék van: az győz, aki átugorja." És milyen bölcs! Mert ugyebár nem ismerhetsz meg anélkül, hogy ne lenne merszed megismerni - vaaa, belekavarodtam magamba. Én meg a bölcseletek... nagyon ritka dolog, inkább akkor teszem, ha van bennem egy adag.
Misaki Kiyoko
Misaki Kiyoko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Isha Dansei Csüt. Jan. 29 2015, 17:16

//Fenereshy Erisa//

A kórház folyosóját kellemes huzat járta végig. A folyosón felépülő, látogató, vagy éppen vizsgálatra váró emberek lézengtek. Mindenki a maga dolgával törődött és ez így van rendjén. Végigsétálván a folyosón, halkan fojtott hangon kérem az embereket, hogy engedjenek utamra, mivel egy akkora adag papír halmot cipelek éppen, hogy alig látok át rajta. Igaz nem vagyok egy alacsony termet, de magasnak sem mondanám magamat. Szlalomozva vágok át a tömegen, miközben ügyelek arra, hogy az értékes leletek, nehogy leboruljanak, és nekem napokig kelljen majd válogatni őket. Igaz az úti célom nem volt annyira messze, hiszen csak a folyosó végére kell eljutnom, és ott van a rendelő ahova, le kell rakodnom őket. Mögöttem hirtelen rikoltozni kezd valaki, ezért óvatosan megfordulok, hogy láthassam a hang forrását. Egy nő vitatkozott éppen az egyik doktorral, de hogy miről az nem derült ki számomra, hiszen az oda nem figyelésemnek köszönhetően, belebotlottam valakibe és a papírkötegek szépen komótosan kiestek a kezemből beterítve a folyosó padlóját, míg én döbbenten hanyatt fekve átkoztam magamat.

//Azt hiszem most rajtad áll, hogy hol helyezkedsz el a történetben Very Happy vagy te miattad, vagy te benned botlottam el, avagy te csak szimplán kívülről figyeltél Very Happy //
Isha Dansei
Isha Dansei
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 40

Adatlap
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 340

Témanyitás  Kenshiro Erisa Csüt. Jan. 29 2015, 17:56

Reggel elég kellemetlenül éreztem magam.hasogatott a fejem ráadásul úgy éreztem hogy szédültem is egy picit. Ráadásul pont azon a napon, amikor nem terhel semmilyen felelősség. Kaptam egy napot hogy lazítsak, erre egész nap szenvedhetek a fejfájástól. Egy ideig még feküdtem az ágyban, de hamar arra az elhatározásra jutottam hogy nem hagyom hogy tönkretegye a napomat valamilyen betegség. Az még inkább zavart, hogy tegnap még semmi bajom sem volt. Ez elég kellemetlen. Bár nem szívesen teszem, de úgy döntöttem ellátogatok a korházba, hátha tud valamelyik doktor egy olyan gyógyszert adni ami megmenti  a szabadnapom megmaradt részét. Erőt veszek magamon, felöltözök, és egyenesen a Konoha kórházába veszem az irányt. Minél hamarabb túl akartam esni a dolgon ezért hogy minél hamarabb odaérjek, úgy döntöttem az épületek tetején teszem meg a távot, amely sajnos azzal végződött hogy erőtlenségem és fejfájásom miatt egyből sikerült leesnem és rendesen beütnöm a bokám. Úgy tűnik ez nem az én napom. A földröl felállva erős fájdalom nyilalt a jobb bokámba, amitől csak sántítva tudtam járni. Mostmàr legalább van egy "normális" sérülésem is, így talán nem fognak egyből elküldeni hogy "csak fejfájásom" van. Az út többi részét sántikálva  tettem meg, a földszinten, testi épségem megóvása végett. Amint beléptem a kórházba, rettenetes érzés fogott el. Ezen a helyen csak beteg vagy sérült ember van, mindenhol csak panaszkodnak az emberek, nem tudom hogy képes valaki ilyen helyen dolgozni. Elindultam az egyik folyosón egy doktort keresni. Éppen a folyosó végén lévő sarkon fordultam be, mikor egy hatalmas papírkupac jött velem szembe. Hamar döntést hoztam magamban, hogy ezt bizony most ki fogom kerülni, azonban amint az elkerülésre került a sor, a bokám megálljt parancsolt, és a papírokat cipelő személy megbukott a jobb lábamban. Amilyen szerencsés vagyok rá is estem a lábamra, így sikerült bocsánatkérés helyett egy hangos "Aúú"-val kezdeni a beszélgetésűnket. Azonban ahogy észrevettem hogy ő is a földön végezte, épp úgy mint én, rögtön hozzá is kezdtem a bocsánatkérések sorozatának.
- Bocsánat! Elnézést! Nem figyeltem, elnézést! - s kaptam gyorsan a lapok után hogy segítsek összeszedni neki. Annyira kellemetlenül éreztem magam, hogy rá sem mertem nézni áldozatomra, szemeim csupán az elszórt lapokat kutatta. Csak reménykedni tudtam benne hogy megbocsát nekem, ugyanakkor nagyon úgy fest hogy egyenlőre nem fogok ráállni a jobb lábamra.

A hozzászólást Fenereshy Erisa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 30 2015, 19:09-kor.
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 20

Adatlap
Chakraszint: 431

Témanyitás  Isha Dansei Csüt. Jan. 29 2015, 18:22

-          Buta, buta! Kellett nekem kíváncsiskodnom! fordult meg a gondolat a fejemben, miközben még mindig a plafont bámultam. A hűvös csempe kellemesen bizsergette a hátam, szóval nem bántam volna, ha még egy pár percig ebben a pozícióban maradok. De az a kis hang a fejemben folyton cseszegetett és sürgetett, hogy pakoljak össze. Vagyis… nem, inkább bocsánatot kért. He? Hogy, micsoda? tettem fel magamban a kérdést, mire leesett, hogy egy lány mondogatja, a bocsánatkérő szavakat, miközben a földről az elhullajtott papírlapokat gyűjtögeti lázasan. Pislogok egy párat, majd ülőhelyzetbe tornászom magamat, és a tarkómat vakargatva megszólalok:
- Nem. Nekem kéne bocsánatot kérnem, nem figyeltem és megbotlottam benned. Köszönöm, hogy segítesz a papírokat összeszedni, de nem kell fáradnod, összeszedem egyedül. Ekkor megakadt a szemem a lány lábán, amit rendellenesen eltartott magától.
- Jól vagy? – kérdeztem, közben eléggé elhűltem. Ha ezt én okoztam a figyelmetlenségem miatt, akkor nagyot kapok a rangidős medikusoktól. Nagyot nyelve felajánlottam neki, hogy jöjjön velem a hátsó rendelőbe és megvizsgálom a lábát. Őszintén szólva kétes érzések keringtek bennem. Egyfelől ott volt a félelem, hogy én okoztam a sérülését, de másrészről egy kifejezetten csinos hölgyeménybe botlottam bele. Emiatt gyenge pír öntötte el az arcomat, és hogy elrejtsem egyből a papírokat kezdtem kapkodni, majd miután mind rendezetlenül visszakerült a kezembe, elindultam a rendelő felé a lányt vezetve.
Isha Dansei
Isha Dansei
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Erisa Csüt. Jan. 29 2015, 19:20

Kellemes mosoly ült ki az arcomra, mikor  a fiú elfogadta a bocsánatkérésemet. Annak pedig rettenetesen örültem, mikor felajánlotta hogy megvizsgál. Kedves fiú volt, velem közel egy korú lehetett, ami felvetette bennem a kérdést hogy vajon mennyire is képzett. Bár ez most annyira nem számított.
-igazából, nem is a lábammal van probléma - kezdem mosolyogva - inkább a fejem fáj picit. - ekkor belegondoltam hogy egy sérülés is ugyanúgy keresztbe tehet a napomnak, ezért  folytattam is - De köszönöm hogy a bokámra is gondoltál. Amint újra a tulajdonosához került az összes papír eszembe jutott hogy még be sem mutatkoztunk egymásnak, amit orvosoltam volna is de nem tudom kíváncsi-e rá egyáltalán, végülis egy egyszerű vizsgálathoz nem muszály tudnia a nevemet, vagy igen? Mindenesetre megpróbáltam felállni ami nehézkesen ugyan de sikerült, és éppen indultam volna a fiú után, azonban reflexszerűen sikerült a jobb lábammal lépni, és ahogy rátettem a súlyomat, elviselhetetlen fájdalom nyilalt belé. Természetesen nem tudtam megtartani magam, a kezeim tébolyultan kerestek valamit, amibe megkapaszkodhatnak, azonban sajnos nem találtak. Illetve találtak. Sajnos. Kezeimmel ösztönösen megmarkoltam a fiú vállát, aminek hatására újra a földön kötöttünk ki mind a ketten. "Istenem. MEKKORA EGY BAROM VAGYOK" Gondoltam magamban, és... Egyszerűen... Olyan kínos lett a helyzet  próbáltam ismételten bocsánatkérésekkel bombázni, de ha eddig érzett is valami szimpátiát irántam, mosd egész biztosan gyökerestül kiirtottam belőle. Ha otthon maradtam volna csak a fejem fájna. Így viszont rosszul fest a bokám is, ráadásul hülyét is csináltam magamból. Körbenézve azt is láttam hogy ezt bizony a többi ember apró kuncogással reagálja le. Elvörösödött az arcom a szégyentől. De rögtön elkezdtem szedni a papírokat és most nem hagytam hogy segítsen, így is rengeteg galibát okoztam neki, ezzel legalább valamelyest kiengesztelhetem. Illetve eszembe jutott hogy talán javíthatna a helyzetemen ha mégis bemutatkoznék neki, így az ezeregyedik bocsánatkérés után újra megszólaltam:
- Ő.. Egyébként.. Erisa vagyok.. Sajnálom hogy ilyen ügyetlen vagyok.. Egy picit rossz napom van... - mondtam lesütött szemmel, majd a már összeszedett lapokat már a földön ülve átnyújtottam neki.

A hozzászólást Fenereshy Erisa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 30 2015, 19:10-kor.
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Isha Dansei Csüt. Jan. 29 2015, 20:57

Sietős léptekkel megindultam a rendelő irányába a köteg papírt szorongatva és közben azon agyaltam, amit az előbb mondott – Nem a lába fáj? Hanem a feje? Akkor miért… - a gondolatot nem tudtam befejezni, mert valami belemarkolt a vállamba és teljes testsúlyával a földre rántott. Megint. Igaz, hogy én akartam még néhány percet a hűvös padlón tölteni az előbb, de nem gondoltam ennyire komolyan. A papírok persze ismét széthullottak, de nekik már úgy is mindegy volt. Mikor realizálódott bennem, hogy az előbbi lány volt az elkövető, fektemben rám tört a nevethetnék. Lehet, hogy modortalannak tart majd emiatt, de a szituáció túl nevetséges volt ahhoz, hogy ignoráljam. Láttam amint a lány teljesen elvörösödik, ezért abbahagytam a kuncogást és mosolyogva néztem rá miután ismét ülőhelyzetbe tornásztam magamat. A következő pillanatba odanyújtotta az összes papírt és be is mutatkozott, de olyan hirtelen, hogy nem kicsit meglepődtem, és ismét kuncoghatnékom támadt.
- Az én nevem Dansei. Örülök, hogy megismerhetlek Erisa-chan. – mondtam neki még midig mosollyal a számon. – Nem vagy ügyetlen, csak nem jól jött ki a lépés. Ajánlom, hogy amikor fölállsz ne a jobb lábad használd. El tudsz egyedül botorkálni a rendelőmhöz – ami egyébként nem az enyém, hanem egy másik medikusé – vagy segítsek?
Ha elfogadod a segítségem, akkor a jobb oldaladba kapaszkodom, míg a kezedet átvetem a vállamon, így nem kell, sújt helyezned a lábadra. Persze ha nem fogadod el, akkor ugrálva, vagy más úton-módon, de megindulunk az eredeti úti célunk felé, miközben nekem még mindig nem tűnik el a vigyor az arcomról. Valahogy ma már semmi sem tudja a kedvemet szegni.
Isha Dansei
Isha Dansei
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Erisa Csüt. Jan. 29 2015, 21:18

A fiú nevetése hirtelen jött. Azt hittem hogy csak a terhére vagyok. Nagyon kedves, már másodjára küldöm a földre de még mindig mosolyog. Mindenesetre megkönnyebbültem, elvégre még a bemutatkozós dolog is jól jött ki, úgy látszik. Bár nem tudok osztozni a nevetésében azért  elmosolyodok én is, és már nyugodtabb és biztosabb hanggal megszólalok:
- Üdv Dansei-san, örülök hogy találkoztunk. - az más kérdés hogy ő örül-e. Elképesztő hogy mennyire képtelen vagyok a normális kapcsolatteremtésre. Azt hiszem legközelebb akkor fogok kilépni a lakásomból, mikor minden kaja elfogy otthonról. - Azt hiszem talán menni fog  egyedül is. - ismét felállok, ezúttal a bal lábamon állok, ugrok egyet, de már a legkisebb mozdulatomnál éreztem a fájdalmat, ami miatt megint majdnem sikerült elesnem, de most már sikerült megtámasztanom magam a falon. De végülis úgy tűnt hogy ez egyedül nem fog menni. - Vagy lehet hogy mégsem. Akkor, de csak ha nem bánod, segítenél kérlek? - bár lehet hogy elhamarkodott kérés volt, elvégre még az a sok lap is a kezében volt. Mindenesetre remélem nem  okozok neki túl nagy problémát. Igyekszem minél kedvesebb mosolyt erőltetni az arcomra hátha segít valamit.

A hozzászólást Fenereshy Erisa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 30 2015, 19:12-kor.
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Isha Dansei Csüt. Jan. 29 2015, 21:38

Nagyon jól tudtam, hogy érdemes felajánlanom azt a segítséget. Bár lehet, hogy ninja és van büszkesége, de itt mindenki kiszolgáltatottabb egy kicsit, mint általában. Ezért is mondtam, hogy próbálkozzon egyedül, nehogy letörjem a kedvét, esetleg véletlenül megsértsem. Ezért is hökkentem meg, amikor néhány ügyetlen próbálkozás után mégis élt a lehetőséggel, hogy segítsek neki. Elmosolyodtam, majd letettem a papírköteget a padra, és mentem segíteni neki. A papírokért majd visszajövök. Odasétáltam mellé, és gyengéden megkértem, hogy a jobb kezét vesse át a vállamon, a lábát kényelmesen húzza fel és támaszkodjon rám. Én átfogtam a derekát, és stabil helyzetbe állítottam, miközben a másik kezemmel a csuklóját tartottam. Így mint egy furcsa páros, megindultunk a rendelőbe. Az ajtó elé érve, levettem a jobb kezem a csukójáról és előhalásztam a rendelő kulcsit. Kinyitottam fél kézzel, és belöktem az ajtót. A rendelő kicsi volt és gyógyszerszagú, de én pont ezt szeretem benne. Az ajtóval szemben egy üveges gyógyszerszekrény foglalt helyet előtte, egy asztallal, amin mindenféle papír és kötszer hevert rendezetlenül. Az ajtótól jobbra egy vizsgálóasztal és 2 szék áll, bevetésre készen. Mellettük, pedig a fecskendőkkel és fertőtlenítőszerekkel megrakott, kocsi pöffeszkedett. A rendelő ablakai be voltak zárva, és a redőnyt is elhúzták, ami miatt kicsit sötét van bent. Miután megtaláltam a villanykapcsolót, fogom Erisát és az egyik székre ültetem. Óvatosan vele együtt hajolva, hogy elkerülhessük a fájdalmakat.
- Kérlek, maradj itt addig, amíg kirohanok a papírokért. Egy perc és jövök. – Mondtam, majd kisiettem, és rácsuktam a sérültre az ajtót.
Isha Dansei
Isha Dansei
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Erisa Csüt. Jan. 29 2015, 22:21

Amint a kezét a derekamra helyezte éreztem hogy lehet jobb ötlet lett volna ha egyedül próbálkozom mégis. Legalábbis nagyon.. Kínosan éreztem magam abban a helyzetben. Végülis szépen lassan eljutottunk ahoz a bizonyos rendelőhöz. Belépve egyre inkább úgy éreztem hogy túl nagy a felfordulás körülöttem. Nem tudom pontosan miért ilyen segítőkész, de azért végülis jól esik hogy törődnek velem. Dansei-san...  Dansei-san... Nagyon kedves ember.

Amint lesegített egy székre el is indult a papírjaiért. Így, hogy egyedül maradtam egy picit, össze tudtam szedni a gondolataimat. Ez az egész egy fejfájással kezdődött, majd leestem egy háztetőről, kétszer elestem a korházban, és egy kedves, udvarias fiú segít nekem. Lehet nem is olyan rossz a mai szabadnapom. Legalábbis az biztos hogy élményekben gazdag. Néha lehet mégis megéri kijönni az utcákra.

Megigazítom a hajam, kisímítom a folytonos földönfekvés miatt meggyűrt ruhámat, és egy őszinte, kellemes mosollyan várom Dansei-kun visszatértét.

A hozzászólást Fenereshy Erisa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 30 2015, 19:12-kor.
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Isha Dansei Csüt. Jan. 29 2015, 22:40

A folyosón természetellenesen nagy csönd fogad. És amint kilépek, egyből minden szem rám szegeződik. – De jó! Már csak ez kellett! – morogtam magamban miközben a halom papírért indultam. Lesütött szemmel, szinte már-már futva tettem meg azt a pár lépés távolságot a padig, amin a papírokat hagytam. Furcsa, de valahogy nem éreztem, semmiféle rosszullétet azáltal, hogy a gondosan összeválogatott leleteket és jelentéseket, most rendezetlenül egy nagy stócba összecsapva látom. Hiszen ez nekem több óra plusz munkát jelent. De nem érek rá ezzel foglalkozni, mert Erisa vár. – Húh, de furcsa ezt gondolni „Erisa vár…” kezdtem ízlelgetni ezt a két szót, majd gyorsan el is hessegettem amint képtelen képek kezdtek beúszni lelki szemeim elé. Zavaradottságomban meg is torpantam egy pillanatra a rendelő ajtaja előtt, majd kifújtam a levegőt és mosolyt erőltettem az arcomra. Bár őszintén megvallva nem kellett erőltetni. Határozottan belépek a rendelőbe és a köteget leteszem a szemközti asztalra. Mélyet szippantok a gyógyszeres levegőből, majd hirtelen megfordulok, és beállok az Erisával szemközti szék mögé. Közel tolom hozzá és kérem, hogy vegye le a cipőjét, zokniját, és tűrje, fel a nadrágját térdig majd tegye fel a lábát ide. Közben az asztal fiókjából előveszek egy üres kórlapot, meg egy tollat, és rácsíptetem az írótáblámra, ami ott figyelt az asztalon régóta. Majd ismét a páciensem mellé lépek, és gyengéden megfogom a bokáját, és elkezdem óvatosan minden irányba mozgatni.
- Kérlek, szólj, hogy mikor fáj. Illetve azt is meséld el, hogy hogyan sérültél meg. 
Isha Dansei
Isha Dansei
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Erisa Pént. Jan. 30 2015, 10:54

Mosolyogva vártam Dansei-kun visszatértéta kicsiny rendelőben. Kicsit aggódtam ugyan hogy komoly problémát okozok neki, bàr a mosolyából és a nevetéseiből itélve úgy tűnt jól szórakozik. Nem telt sok időbe és máris nyílt az ajtó, belépett a szőke hajú fiú kezében a papírokkal. Hirtelen eltűnt a fejfájásom, s megmagyarázhatatlan okok miatt hirtelen nagyon boldog lettem, s valamiért egyből köszöntem neki.
- Szia Dansei-kun! - várjunk... Most minek köszöntem újra? Hisz már... Argh... Ahányszor csak kinyitom a szám, mindig valami oda nem illőt mondok. - Mármint... Már azt hiszem köszöntem... Mindegy... - jézusom miket beszélek. Mindenesetre igyekeztem azt tenni amit Dansei-kun mond, levettem a cipőm, ami valamiért egy picit nehezen jött le, ami már gyanakvásra késztetett, de mikor már a zoknit is levettem bebizonyosodott hogy a bokám elég keményen fel van dagadva, ráadásul picit be is volt lilulva. A fiú közben meg is mozdította, amitől össze kellett szorítanom a fogaimat, mivel a legkisebb mozdulattól is rettenetesen megfájdult.
- Valójában a kórházba jövet leestem az egyik háztetőröl. - kezdem - akkor még nem fájt ennyire. - ekkor eszembe jut hogy mikor elsőnek estünk el pont a rossz lábamra estem. Remélem nem tört el, vagy ilyesmi, bár nem vagyok orvos de nem úgy tűnik hogy a sérülésem két nap alatt be tudna gyógyulni.

A hozzászólást Fenereshy Erisa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 30 2015, 19:15-kor.
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.