Szabad Játék (5)

+16
Ishihara Aki
Hirano Reina
Kenshiro Karu
Tsunomi Ai
Shiruba Tsuki
Jiraiya
Kazedando Soroshima
Azumi Yuurei
Suyiko Kirinai-Aki
Sasaki Haru
Kusuki Eiko
Djuka Ryuu
Kenshiro Erisa
Suzuhito Sayuri
Akari Tenshi
Shiren
20 posters
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Szabad Játék (5) Empty Szabad Játék (5)

Témanyitás  Akari Tenshi Pént. Okt. 24 2014, 20:22

A Játékosok Itt a Játéktéren való elhelyezkedésüktől és az ott futó kalandjuktól független játszhatnak, találkozhatnak, harcolhatnak más játékosokkal, viszont nem mehetnek Küldetésre, nem rombolhatnak Falukat, nem kelthetnek Zűrzavart és nem vonhatnak be más NJK-at, csak mértékkel. Voltaképpen az Élmények és a játéktér szabályait szem előtt tartva kell itt is játszaniuk. Az itt lezajló események nem tehetőek megtörténté a karakter életében!
Ezeken kívül megkérünk minden játékost, hogy ne nyisson saját Témát egy-egy Szabad Játék lebonyolítására, hanem a már meglévő Témákon belül játszatok. Az sokat segít általában és átláthatóbbá teszi a játékaitokat, hogyha adtok egy nevet a játékotoknak és minden posztotok elejére ezt a nevet odabiggyesztenétek.

//Mirubinak//

Az Amegami első gyűlése lezajlott sikeresen és így mindenki ment a saját útjára, viszont nekem dolgom volt Mirubival, mivel olyan témáról akarok beszélni vele, amit nem akarok az egész szervezettel megbeszélni, ugyanis csak kettőnkre tartózik. Gyorsan lepakoltam a fegyvereimet, majd meg is indultam Mirubi szobájába. Kopogás és miután megszólalt Mirubi, hogy szabad be is lépek. Remélem nem lesz más, mert nincs kedvem magyarázkodni, amennyiben mégis, akkor elnézést kérek és kihátrálok, hogy majd később visszajövök, amennyiben nincs benn senki, akkor rá is térek a lényegre, persze csak azután, hogy a szenzorommal is meggyőződöm erről.
- Szia Mirubi! Lenne pár dolog, amit meg akarok veled beszélni, de nem olyanok, amik a többiekre is tartoznak. Szükségem lenne pár dologra, amit te talán el tudsz nekem intézni, de mindenek előtt 500 000 ryura, mert vannak bizonyos céljaim, amiben nem tudok segítséget kérni, de pénzre van szükségem.
Várok egy pár pillanatot, hogy vajon érdekli-e a dolog, hogy mihez is kéne annyi pénz, de ha nem az nem baj, mert pontosan még én sem találtam ki minden részletet, de fontos a pénz, ha nem kérdezősködik, akkor folytatom.
- Mindemellett szeretnék beszélni néhány további dologról., ami viszont a többiekre annyira nem tartozna.
Ismét várom a reakcióit és ha nem válaszol, akkor folytatom.
- Először a kumoiról, szeretném, ha ő az én felelősségem lenne. És szükségem lenne három hullára, amik még elég frissek ahhoz hogy felhasználhassam őket egy technikához.
Egyelőre csak ezekről beszélek, mivel ezek a gyorsabbak, a többivel egyelőre nem foglalkozom. Ugyan az erőm nincs meg, de hallottam bizonyos technikáról, amivel képes lehetek az emberek agyát átmosni, hogy pontosan azt tegyék, amit mondasz neki.
Akari Tenshi
Akari Tenshi
Halott Karakter

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Vissza az elejére Go down

Szabad Játék (5) Empty Re: Szabad Játék (5)

Témanyitás  Shiren Hétf. Nov. 17 2014, 18:16

// Tenshi. Ne nyiss ilyen topicot legközelebb. Bár itt a Csevegőben azt nyithatnak a játékosok amit akarnak és valószínűleg a hely miatt nyitottad, de bőven elég annyi Szabad Játék Topic, amit nyitottunk. Majd moderálom az első posztod és akkor ez lesz a következő Szabad Játék topic //

Mirubi miután lezajlott a gyűlés, csendben vissza ment a szobájába, ugyanis szükséges volt néhány holmira, amit még útjai során gyűjtött össze és itt van a helyük, a bázis Laboratóriumában. Elővette ládáját, aminek zárát felnyitotta a nála lévő kulccsal, majd kivett belőle két tekercset. Ekkor kopogtattak az ajtaján. Visszazárta a ládát, majd felegyenesedett.
- Szabad.
Mondta csendes és kimért hanggal. Amikor meglátta, hogy Tenshi lépett be az ajtón, kissé meglepődött, elvégre nem tudta, hogy miféle dolga van neki ezzel a lánnyal. Természetesen szemében felcsillant az esély, hogy szorosabb köteléket alakíthatna ki vele, elvégre kellenek neki a feladatokat vakon teljesítő hívek. De nem szólt semmit, csupán hagyta beszélni a lányt. Tehát innen fúj a szél? Még csak most történt meg a szervezet első gyűlése, de a lány máris egy igencsak nagy dolgot kért a fiútól. Természetesen Mirubi sem hülye, így megindult az Amegami köpenyes lány felé, aki vélhetően odébb állt, vagy kihátrált a szobából. Ha előbbit tette meg, akkor Mirubi megfogja ajtaja kilincsét, ezzel jelezve Tenshinek, hogy jöjjön ki, majd amint ezt megtette, bezárja az ajtót.
- Gyere velem és közben mond el, hogy miért is kellene neked ennyi pénz? A szervezet egyik célja a tagok céljainak elérése. Mond el, hogy mit szeretnél elérni... Lehet, hogy az Én érdeklődésemet is felkelti a dolog.
Mirubi eközben végig elől ment, nem törődve Tenshivel. Mirubi a Labor irányába mozgott.

// Csak a pénzes kérdésig jutottál. A többit majd akkor tedd fel, ha alkalmas lesz rá az idő //
Shiren
Shiren
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1736
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741

Témanyitás  Akari Tenshi Kedd Nov. 18 2014, 13:06

A tervek meg vannak, de számítok rá főleg ez után a terv után, amit előadott, hogy pontosan tudni akar majd minden részletet, de hát egyetlen probléma ezzel az, hogy nekem sincs meg pontosan minden részlet és még nincs meg minden egyes fillér helye, de hát inkább legyen több, mint kevesebb és hát van, ami úgysem tartozik Mirubira, hiszen a terv bizonyos része pont Konoha és a tűz országa ellen irányul, ahonnan ő és a legtöbben jöttek. Kopogtam, meg is jött a hanghatás, mire beléptem. Láttam rajta, hogy meglepődik és sejtettem, hogy nem nagyon érti, hogy mért vagyok itt, de nem szól semmit, csak figyel, majd elindul kifelé az ajtón, mire én is kimegyek, ő pedig bezárja az ajtót. Közben meg is kérdezi, amire fel vagyok készülve.
- Ugyan a teljes összegnek még nincs meg a helye, de szükségem van egy- két dologra, ami bizony pénzbe kerül. Tudod, mert láttad Tensei szemén át, hogy értek egy kicsit bizonyos állatok mérgéhez. Első dolog pont ez lenne hogy beszerezzem azokat az állatokat, amik mérget termelnek. Természetesen nem egy emlős állatra gondoltam, hanem inkább a kígyókra, halakra, pókokra és skorpiókra. Erre kürölbelül 100- 150 ezret tippelnék, hogy szükséges, bár nem ismerem ezen állatok beszerzési értékét plusz uge az állatok tartásához szükségem van bizonyos eszközökre is, amit meg kell vásárolni erre is kell a pénz és ami még ezzel összefügg, hogy szeretnék magam mellé 2 segédet, 12- 14 éves gyerekeket, akik a távollétembe gondozzák őket. Emellett szeretném felmérni a Füst országában az alvilágot és azt, hogy milyen a berendezkedése honnan szervezték meg ilyenek, ugye az információ pénz, plusz szeretnék elmélyedni az orvosi ismeretekben, amihez szintén pénzre van szükségem. Emellett szeretnék magamon egy műtétet csináltatni, ami után a szervezetem képes lesz megvédeni magát a mérgektől és különböző egyéb hatásoktól. És még a Fű országa elleni támadás sikertelenségéért tett erőfeszítéseim értéke is ebben az összegben van benne.
Mondom el tömören a tervemet, ami ténylegesen a fejembe van, plusz van egy olyan is, ami annyira nem tetszene Mirubinak, így azt megtartom magamnak. Remélem valami felhívja a figyelmét annyira, hogy érdemesnek találja a dolgot a finanszírozásra, bár nem kételkedem ebben, hiszen az információ és az orvosi tudományok tőle sem állnak messze.
Akari Tenshi
Akari Tenshi
Halott Karakter

Adatlap

Témanyitás  Shiren Vas. Dec. 07 2014, 12:46

// Szerepet Játszunk, ne vegyél magadra semmit //

Mirubi csendes és biztos léptekkel haladt előre, annak ellenére, hogy a lány mögötte igencsak félreértelmez néhány dolgot. Állatok beszerzése kutatás és méregbeszerzés céljából? Tökéletes ötlet, hiszen ilyesmire szüksége lehet ha komolyabb ellenfelekkel kerül szembe, de a beszerzési értéküket csöppet túlbecsülte. Az ilyesmi meg lenne 50-60 ezer Ryo-ból is. Persze minden attól függ, hogy hány példányt akarna tartani. A Segédek beszerzése mindenkinek szíve joga, ám ezért fizetni senki nem köteles. Habár, Mirubi nem tudja, hogy a lány mennyire jólelkű, feltételezhetően jobban ragaszkodna a gyerekekhez mint az kellene. A többi terv is eléggé érdekes és merész, Mirubi az értelmet egyedül a kutatásban és az állatok beszerzésében lelte. Éppen ezért Tenshi mondandója után csendben maradt és nem szólt semmit, csak ment tovább addig, amíg el nem érték a Labor ajtaját. Ott azt kinyitotta, majd Tenshivel együtt beléptek rajta. Rögtön a bejára előtt középen egy boncasztal foglalt helyet, amely csak úgy fénylett a tisztaságtól. Mirubi ide rakta le azt a két tekercset, majd csendben megfordult.
- A Fű Országában nyújtott szolgálatod egy vizsga volt, ami arra irányult, hogy képes vagy-e szolgálni a Szervezetet. Természetesen nem várom el a tagoktól, hogy ingyen dolgozzanak, de azért vagytok az Amegami tagjai, mert egy a célunk. Mindenkit érdek fűzi ide, így pedig hasznot tud húzni belőle. Habár, ha neked a pénzszerzés a haszon, akkor már mindent értek.
Mondta Mirubi. Szavai mögött csak sejteti, hogy mit gondol, de ebből a lány sok mindenre nem tud következtetni.
- Ami pedig a Füst Országát illeti. Ha odakint jársz, akkor figyelj nagyon. Azért választottam ezt a helyet az Amegami központjául, mivel itt a legnagyobb a Bűnözés és a Korrupció, a pénzért pedig bármire képesek az emberek. Tőlem megtudhatsz néhány fontosabb információt ha érdekelnek a dolgok, de ha saját magad akarsz meggyőződni minderről, akkor légy résen.

Szava halk volt és hűvös... Tényszerűen közöl mindent Tenshivel.
- Az állatok beszerzésében támogatlak és utadra kapsz tőlem plusz pénzt is, viszont nem szeretném, hogy bárminemű információt is kiszivárogtass a szervezetről... Az gondolom tudod, hogy milyen következményekkel járna...
Csend állt be, amit Mirubi tört meg néhány másodperc után.
- Miféle műtétre gondolsz? Ha létezik is ilyesmi, akkor komoly változtatásokat jelent.
Mirubi érdeklődését felkeltette ez a dolog. Az sem kizárt, hogy Ő is jelen akarna lenni a műtéten...
Shiren
Shiren
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akari Tenshi Szer. Dec. 10 2014, 14:18

Veszélyes játszma, amibe belekezdtem, tudom, mert a dolog már a Tea országában elkezdődött és nem tudom mikor ér véget. A feladatom hosszú távú és valakinek a halálával ér véget. Elmondtam, hogy mit akartam, de Mirubi csak csendben lépdelt. Nem tudtam, hogy a mondandóm értelmén, a pénz mennyiségén vagy valami máson gondolkodik, vagy csak az értelmet keresi az egészben. Tudom, hogy van, amit túl becsülök, mert ha egyszerű példányokról lenne szó, akkor a fele is elég lenne, de szükségem van néhány egzotikus állatra, ami talán nagyobb összeg is, mint számítok rá.
- Nem a feladat végrehajtása miatt kell a jutalom.
~Mostantól nem vagyok hajlandó semmi olyat tenni, ami a Víz szövetsége ellen irányul, de te ezt akkor is tudtad, amikor elküldtél.~ Gondolom tovább de ezt már , lehet, hogy elszöktem, de attól még a falumnak tekintem és mindent megteszek, hogy nyertesként jöjjön ki a háborúból. A mondatomban nem fűzök magyarázatot, gondoljon, amit akar, én megvetem a Tűz országát és az összes olyan nemzetet, akik szövetséget ápolnak vele.
- Engem leginkább a vezetés érdekel, hogy ez hogyan is működik a faluban és kik a valódi vezetők, a bábok nem számítanak. El akarok jutni a legfelső vezetőhöz, mind a falu, mind az alvilág vezetőjének kiléte érdekel.
Mondom, miközben figyelem a mondandóját. Pontosan tudom mi történik, nem vagyok hülye, de... Mindegy, nem számít.
- Pontosan nem tudom, az orvosi területen folytatott kutatásaim pont ebbe az irányba terjednének ki, ami szerintem 2-400 000 ryu minimum a műtétet is beleszámítva, mert szerintem ilyet rendes kórházban nem végeznek.
A pénz szerintem még alá is van becsülve, hiszen a fekete piacról beszerezni ilyen állatokat és 2 rabszolgát, akik távollétembe foglalkoznak az állatkáimmal, nem lesz olcsó, de gondolom Mirubi sem teljesen hülye, hogy ne sejtené, hogy nem legális forrásból akarnám beszerezni a dolgokat. Legalább is remélem.
Akari Tenshi
Akari Tenshi
Halott Karakter

Adatlap

Témanyitás  Shiren Hétf. Jan. 26 2015, 14:22

// Mint már sokaknak elmondtam, Mirubi gondolkodása és reakciói és a leírtak nem személyes dolgok, nem ellened irányulnak //

Mirubinak egyre nehezebben sikerül kiigazodni ezen a lányon. Mintha elméje zavart lenne... Furcsa számára, ám tudja, hogy bármelyik pillanatban nyakát törhetné és ezzel egy újabb fölösleges kolonctól szabadíthatná meg a Szervezetet. Igaz, Tenshi első feladata sikerrel zárult, ám lehetséges, hogy csak a szerencsének köszönhető az, hogy a lány a vesztes oldalon foglalt helyet és így, bizonyíthatott a szervezet tagjainak. Ám, Mirubi nem csak a plusz ember miatt vette be az Amegamiba a lányt, hanem azért is, amit tud. Éppen ezért támogatná szívesen a kutató munkáját, de úgy érzi, hogy a lány nem mond el neki valamit. Nem kell félreérteni, nem gyanakodik rá vagy hasonlók, csupán úgy gondolja, hogy a terveit próbálja leplezni és elfedni. Mindenképpen pénzt akar kicsikarni a fiúból, ez pedig nem szimpatikus a számára... Figyelmen kívül hagyja Tenshi válaszát, ami nem volt válasz, sokkal inkább egyértelmű tagadás. Most a komolyabb kérdésre válaszolt.
- A Falu valódi vezetője minden kétséget kizárólag Ashige a Szürke Sárkány. Ugyan tartózkodási helye ismert, de megmerem kockáztatni, hogy csak egy egyszerű "bábot" használ arra, hogy valódi testét is a falak rejteke mögé szorítsa. Ő minden bizonnyal valamilyen ismeretlen helyen van Kemurigakuréban. Persze ezek csak feltételezések, de az itt töltött idő alatt ezekre tudtam következtetni. Az, hogy kikkel végzi el a piszkos munkát, voltaképpen mindig változó. Szerintem egy olyan ember sincs, akiben igazán megbízna...
Ekkor elhallgatott, majd kis idő után folytatta.
- Az Alvilág itteni legnagyobb feje egy Yuudoku Omo nevezetű férfi, aki kezében tartja az Ország Dohányföldjeinek minimum a felét. Ez a szám nem biztos, hogy ennyi de minden kétséget kizárólag kevesebb nem lehet. Ez a férfi nem rejtőzik és szemlátomást Kemurigakure sem húz vele ujjat. Nagy valószínűséggel Ő lesz a Szervezet Első igazi nagy Célpontja.
Mondta Mirubi, majd megfordult és kibontotta a tekercseket.
- Szolgákat gondolom össze akarsz magadnak fogdosni. Ha jól tudom, akkor Sei is így csinálta... Ő az a sárgás hajú fickó, szúrós szemekkel. Ha néhány gyermeket elrabolsz és munkára kényszeríted és csak eteted őket, akkor valószínűleg olcsón megúszod. Nyugodtan hozd ide őket, biztosíthatlak, hogy senki nem fog hozzájuk nyúlni. Ami pedig az állatokat illeti. A beszerzésük nem okozhat neked gondot. Kapsz tőlem 100.000 Ryo-t és még a szervezeti kasszából 100 ezret. Azonban az állatokat itt a Laborban kell tárolnod. Megszerezhetsz minden szükséges eszközt hozzá, de amint látod sok terrárium és ketrec is van. Ha valamit nem találsz, akkor szerezd be. Ennyi tudok most adni neked. Három nap múlva keress fel újra.
Mondta a fiú, majd olvasni kezdte a szétnyitott tekercseket.

// Felírhatsz +200.000 Ryo-t az adatlapodra, MIUTÁN megírtad ezt a beszélgetés Élményben. Említsd meg. Ha Tenshi valóban beszerez néhány állatot és néhány eszközt, akkor küld el nekem PM-ben és akkor hozzáírjuk a Laborhoz //
Shiren
Shiren
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Erisa Hétf. Feb. 02 2015, 19:35

// Sayuri //

Csend volt az utcákon, ahogy lépésről lépésre közelebb kerültem célomhoz, a virágárushoz. Ma reggel úgy döntöttem hogy sétálok egyet, semmi kedvem sem volt még egy napot tölteni otthon egyedül, és gondoltam, ha már úgy is itt van a közelben a virágárus, meglepem magam egy csokorral. Őszintén szólva abban reménykedtem, hogy összefutok valakivel, mint múltkor Dansei-kunnal. Ő ébresztett rá, hogy igenis jó dolog új emberekkel találkozni, és ismerkedni. Nem sokkal múlt el dél, mégsem találok egy árva leket sem sehol. Sóhajtok egyet, majd arra gondolok, hogy már akkor sem tudnék elszakadni a magánytól ha akarnék. Kíváncsi vagyok, vajon mit csinál most Yuu és Sayuri. Nekik biztosan nincs gondjuk az ismerkedéssel. Vagyis... Talán Yuunak van, de őt nehéz embernek tekinteni. Viszont Sayu-val több időt is eltölthetnénk, legalábbis így gondolom.

A hozzászólást Fenereshy Erisa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 06 2015, 17:47-kor.
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 20

Adatlap
Chakraszint: 431

Témanyitás  Suzuhito Sayuri Hétf. Feb. 02 2015, 19:51

A reggeli séta egészséges és felfrissíti az embert, természetesen ez Sayurinak napi rutin, reggelente mindig korán kel, és ha teheti reggeli után azon nyomban tesz egy kellemes kis sétát a faluban, majd elidőzik egy keveset egy közeli parkban, esetleg segíti annyiban a házvezetők munkáját, hogy néhány apróságot megvásárol helyettük. Persze ezt a szülők nem tudják, de a lány mindig is örömét lelte abban, hogy ha még ha egy kevés dologban is, de segíthet a házimunkában. Ugyan nem ért a főzéshez, mosáshoz, és viszont a bevásárlásban legalább tud segíteni, és ez elégedettséggel tölti el. Persze nem mintha bármelyik alkalmazott hagyná, hogy a főnök lánya, ténykedjen helyettük... Mostani reggel sem különbözött a többitől, a levegő kellemesen csípős, a szokásosnál is korábban kelt, de ettől függetlenül nem volt fáradt, a megszokott módon köszönti az ismerős arcokat, többek között az idősebbeket, akikkel útja során összetalálkozott. A legtöbb üzlet éppen nyitáshoz készülődik, vagy éppen az első vásárolókat fogadja, szinte öröm nézni. Majd nemsokkal egy virágbolt mellett egy ismerős arcot pillant meg, Fenereshy-san személyében. Kicsit gyorsítva a tempón igyekszik beérni a lányt, majd illedelmes köszöntéssel kezdve meg is szólítja a lányt. 
- Szép jó reggelt Fenereshy-san. - pillant a lányra, még egy mosolyt is megereszt, hogy legalább egy csöppnyit barátságosnak tűnjön. Jót tesz mások közérzetének ha sok mosolygó emberrel találkozik. Legalábbis a szakirodalom szerint átragad másra is a boldogságérzet, és fokozza a jókedvet. Ennek a lánynak pedig több mint szüksége van a jókedvre, és a támogatásra. - Reggeli séta? - türelmesen megvárja a lány válaszát, majd amikor már úgy tűnik, hogy nem kíván többet szólni, és kezd kínossá válni a hosszú kimaradás ismét felszólal. Nem mintha sokat várna a lánytól, korábbi tapasztalatai alapján nem éppen egy beszédes típus. 
- Azon tűnődtem, hogy csatlakozhatnék-e hozzád. Úgy gondolom, hogy jót tenne a csapatmunkánknak, hogy ha egy kicsit megismernénk egymást, és eltöltenénk együtt egy kevés időt. Persze ha más dolgod, van vagy pedig sietsz akkor nem tartalak fel. Ezért kérlek ne habozz visszautasítani, ha tényleg így van. Nem kell kedvességből igent mondanod, ne érezd úgy, hogy rád erőltetem magamat, vagy valami ilyesmi!
Suzuhito Sayuri
Suzuhito Sayuri
Játékos

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 212

Témanyitás  Kenshiro Erisa Kedd Feb. 03 2015, 15:57

Ismerős hangot hallok a hátam mögül. Odafordulok hozzá, s bár nem az arcàt pillantom meg elsőnek, ápolt, szép szőke hajáról egyből felismerem Sayurit. Egy pillanatig meg sem bírtam szólalni a meglepődöttségtől, hisz épp az előbb kívántam azt magamban, hogy beszélgethessek vele egy kicsit. A pillanatnyi habozás után persze én is köszöntöm csapattársamat.
- Neked is szép jó reggelt Sayuri-chan! - kezdek bele - Csak a múltkor talàlkoztam egy fiúval, aki ráébresztett arra, hogy igenis jó dolog más emberek között járni. - mondom neki kedvesen.
- Dehogyis! Nyugodtan csatlakozhatsz! Nem sietek sehová, csak ide jöttem venni pár szàl virágot. Utánna szabad vagyok egész napra. - mondom majd elgondolkozok, vajon merre lehet a harmadik csapattársunk.
- Egyébként szerinted Yuu mit csinálhat éppen?

A hozzászólást Fenereshy Erisa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 06 2015, 17:50-kor.
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Suzuhito Sayuri Kedd Feb. 03 2015, 18:08

Közelebb érve már be is bizonyosodott. A személy akit már messziről is kiszúrt magának valóban a csapattársa volt, aki meglepett arccal fogadta a lány köszöntését. A reakciója Sayuri számára elgondolkodtató volt, ugyanis ez az első eset, hogy valakinek elakad a lélegzete, még ha csak egy pillanatra is, tőle. Ennyire ijesztő lennék? Vetődik fel a kérdés a fejében, de nem hagyja, hogy ez az apróság letörje, ugyanis sokkalta fontosabb dolga is akad annál mint, hogy felesleges érzelmekre építve vonuljon vissza mély depressziójába zuhanva, hogy elmélkedjen picit a történteken, és kielemezve a helyzetet rájöhessen mit is ronthatott el. 
- Egy fiúval? - kérdez vissza meglepődve, nem is nézte volna ki a lányból, hogy ilyesmit fog neki mondani, vagy egyáltalán bárkinek is, kicsit félénkebbnek ismerte, azonban úgy látszik néhol mégis szeret merész dolgokról beszélni, mint például a férfiak - Áh. Biztos nagyon kedves lehet az udvarlód, hogy ha máris elérte, hogy kicsit nyíltabb legyél a világ felé. Nagyon örülök neki. Egy sikeres ninja számára fontos, hogy megfelelően bánjon a szavakkal, és alkalom add-tán pedig különösen hasznos, hogy ha képes társaival kommunikálni, nem csupán jelek de még szavak segítségével is. - elégedetten bólogat maga elé, mint aki jól végezte dolgát. Úgy tűnik nem is lesz annyi munka a lány személyiségének fejlesztésével mint ahogyan azt eleinte képzelte. Fejlődőképes és ez jó dolog. Talán még egy nap teljes értékű hasznos tagja is lehet a ninja társagalomnak, és kiemelkedően jó védelmezője a falunak. 
- Lehet, hogy nem látszik rajtam, de én is imádom a növényeket. Otthon az ablakomban is nevelgetek néhányat. Ha megbocsájtod nekem a tolakodó kérdésem, megkérdezhetem, hogy neked melyik a kedvenced? - közben jobb kezével eltűri a arcába lógó kósza szőke hajtincseket. Picit vár, türelmesen végighallgatja a lány válaszát, feltéve ha egyáltalán fog válaszolni, illetve fél szemmel még az arckifejezésére is figyel, hogy miként reagálja le mindazt amit a lány hirtelen rázúdított. 
- Tegnap úgy döntöttem, hogy fontos része lenne a csapatmunkánk fejlesztésének, hogy ha egy kis időt eltöltenénk együtt, és megismernénk egymást. Nagyban hozzájárulna a jövőbeni közös feladataink elvégzésének sikereihez, ha több információnk lenne a másikról. Biztosan megrémítene, hogy ha csak úgy elkezdenélek vad kérdésekkel bombázni, ezért kérlek ne érezd magad feszélyezve, nyugodtan kérdezz bármit amit csak szeretnél, nyitott könyv leszek számodra. - beszéde közben a távolba mereszti tekintetét egy pillanatra, majd határozott tekintettel a lány felé fordul, és megáll. Természetesen azért mert már el is érkeztek az említett virágbolthoz. A fiú említésére persze inkább úgy tesz mintha nem is hallaná a kérdést, és elfordítja a fejét. 
Suzuhito Sayuri
Suzuhito Sayuri
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Erisa Kedd Feb. 03 2015, 19:09

Megállapítása, hogy Dansei az udvarlóm lenne, oly hirtelen jött hogy azon kívül hogy elpirultam, még a saját lábamba is megbotlottam.
- Dehogy, Dehogy! - kiáltok fel, hangomból teljesen elveszett a nyugalom - Dansei-kun nem az udvarlóm! - hagyok egy kis szünetet, hirtelen nem tudtam mit mondani, hogy mi is számomra Dansei-kun - Ő csak... Csak a barátom... - mondom majd teljesen elmélyedek magamban egy gondolat erejéig. "csak a barátom lenne?". De ebből az állapotomból hamar kizökkent Sayuri második kérdése.
- A kedvencem?... Hát... A kedvencem a jégvirág de... De még csak egyszer láttam a régi falunk... Nem fontos hol. A lényeg hogy sajnos nem igazán jutok hozzá egyhez sem. - mondom majd igyekszem elfelejteni Sayuri Danseire tett megjegyzését.
- Végúlis egyetértek, valóban jót tehet az ismerkedés a csapatmunkánknak. - ekkor rápillantok Sayuri letakart szemére. Bár tudom hogy rettenetes kérdést fogok feltenni, erre már régen kíváncsi voltam. - Mi történt a szemeddel?

A hozzászólást Fenereshy Erisa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 06 2015, 17:55-kor.
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Suzuhito Sayuri Kedd Feb. 03 2015, 19:53

Nem csoda, hogy lehangoló, hogy ha az ember felemlegeti a kettesben töltendő idő alatt a harmadik kereket, a csapat fiú tagját. Igen fiú, ugyanis férfinak koránt sem lehetne nevezni, legalábbis Mugo-sensei-hez képest nem. A lány viszont ismét túlbecsülve lett, ugyanis éppen, hogy Sayuri elkönyvelte fejlődé képesnek, máris orra bukik ami valljuk be nem egy erény ha az ember shinobi pályára lép. Az egyensúly talán még a kellő szintű kommunikációnál is fontosabb lehet, fontos az erőnléthez, és a fákon, háztetőkön való egyensúlyozásnál sem egy utolsó dolog. Egy sóhajtás, majd pedig egy kéznyújtással reagált, ha a lány engedte Sayuri felsegíti a földről. Talán mindenki más rögvest megkérdezné, hogy "minden rendben?" "nem ütötted meg magad?" De ebben az esetben ezektől az üres kérdésektől a lány eltekint, elvégre egy egyenrangú társsal van, aki tud magára vigyázni, és ha ennyitől lesérülne, akkor ott elég nagy problémák lennének. 
- Értem. Elnézést kérek amiért ilyesmit feltételeztem rólad és... a barátodról. - nehezen akaródzott kimondania ezt a szót, a barátság számára nem több mint holmi kapcsolat az emberek között, de semmiben sem különbözik a szó jelentése attól, mint hogy valakit ismerősnek, vagy pedig szövetségesnek nevez. Gyakorlatilag egyfajta bizalmi kötődésről van szó, ami saját önös érdekeiből szükséges ha kellő képen ki lesznek alakítva. 
- Nagyszerű! Reméltem, hogy partner leszel benne. - csapja össze a kezeit örömében, még egy őszinte mosolyt is megvillant, és máris kíváncsian várja az első kérdést. Majd amint megkapja habozás nélkül válaszol is a lánynak. - Csak egy baleset volt. - röviden tömören válaszol, és már elő is hozakodik az ö kérdésével.
- Mesélnél egy keveset magadról? Akaratlanul is észrevettem, hogy mintha valamiben különböznél a többiektől. Sajnos még nem sikerült rájönnöm mi az a dolog...
Suzuhito Sayuri
Suzuhito Sayuri
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Erisa Kedd Feb. 03 2015, 20:13

Rettenetesen hülyének éreztem magam amiért egy egyszerű kérdéstől képes voltam elesni a saját lábamban. Sayuri segítőkezét örömmel elfogadtam, örültem neki hkgy ennyire segítőkész. Bár válasza a jérdésemre egyáltalán nem volt az ínyemre. Ha komolyan meg akarjuk ismerni egymàst, a legkritikusabb dolgokról is beszélnünk kell, hosszan és kielégítően. Azonban a kérdése egy kicsit... Váratlanul jött. Nem gondoltam volna hogy ennyire "kitűnök a tömegből". Sóhajtok egy, és kiadós és tartalmas válasz helyett inkább én is elintézem a dolgot egy röpke mondattal.
- Fogalmam sincs mire gondolsz. - mondtam ezt zavarba ejtően komolyan. Fontos lenne a csapatunk számára az őszinteség, de én kérdeztem előbb, nem teheti meg hogy csak úgy eltekint a kérdésemtől, és ő is egy hasonló súlyú kérdést tesz fel nekem. Ameddig nem válaszol normálisan, addig ne várja el hogy én is azt tegyem. Arra is kíváncsi vagyok, hogy mennyire lehet összezavarni az embereket, ha előszőr tetteted a hülyét, majd hirtelen bekomolyodsz, majd újra valami olyan személyiségben beszélsz, ami nem függ össze az előzőekkel. Elvégre rettenetesen tudok kommunikálni ha magamat próbálom adni, de ha nem magamat akkor... Biztosra veszem hogy rengeteg előnyöm fog még származni abból, ha megtanulok "színészkedni"

A hozzászólást Fenereshy Erisa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 06 2015, 17:57-kor.
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Suzuhito Sayuri Kedd Feb. 03 2015, 20:38

Türelmesen várt, majd a lány végül mégsem válaszolt a kérdésre. 
- Bocsánat, azt hiszem a fáradtság teszi, ezért a kedvedért megismétlem ismét, mit is szerettem volna az imént. - megköszörüli torkát, mert bizonyára halkan beszélt és emiatt a lány nem érthette Sayuri beszédét tisztán - Arra céloztam, hogy kitűnsz a tömegből, nem csupán külsőleg, de még a kisugárzásod is valamivel másabb mint a legtöbb járókelőé. Ezt persze ne vedd sértésnek, az egyediséged tesz különlegessé. - persze mindezt türelmesen, és nyugodtan válaszolja a lánynak, egyáltalán nem esik nehezére, hogy elismételje a gondolatait, akár többször is, ahogyan azt elvárnák tőle. Tökéletes neveltetésében fontos szerepet játszott mások tisztelete, és megértése. Egy bizonyos szintig képes is ehhez tartani magát. 
- Ha esetleg olyasmit kérdeztem amit nem szívesen osztanál meg velem, semmi baj, nyugodtan kérdezz inkább helyette. Nem aggódj nem sértesz meg vele. - majd pedig elsétál a lány mellett, egy közeli padhoz, és helyet foglal, szoknyáját elfésülgeti, elrendezi, hajpántját megigazítja, majd pedig egyenes háttal pillant a lányra, jelezvén felé, hogy ismét minden figyelmét rá szenteli.
- Saito-san bizonyára most kipiheni magát. Kérlek ne aggódj miatta, ha ez az oka hirtelen hallgatagságodnak. Rendbe fog jönni. - kezével maga mellé int, bőven van még szabad hely, ha a lány is szeretné nyugodtan helyet foglalhat mellette, szerencsére a nem vizes, és nem is koszos, a falu lakói ügyelnek a köztisztaságra, és megbecsülik mindazt amijük van. - Ha mi nem bízunk benne akkor mégis kire számíthatna? -
Suzuhito Sayuri
Suzuhito Sayuri
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Erisa Szer. Feb. 04 2015, 08:25

Úgy érzem, kicsit félreismertem Sayuri-sant. Ha csak egy kis időre nem magamat adom, máris könnyebben ki lehet ismerni a másikat. A "fogalmam sincs mire gondolsz" volt a válaszom a kérdésére, ő ezt mégsem volt hajlandó elfogadni, sőt, erőszakosan újra feltette ugyanazt a kérdést. Ebből arra következtetek hogy szereti másra ráeröltetni akaratát, ami eddig fel sem tűnt nagyon. Persze egyszer kétszer megtörtént, de valamilyen szinten minden ember hajlamos erre. De most már feltűnt hogy ez Sayuri személyiségébe gyökeresen beletartozik.
- Hogy érted hogy kitűnök a tömegből? Miben másabb a kisugárzásom a többi emberéhez képest? - kérdezek vissza konkrétabban. - Én ezt még egyáltalán nem tapasztaltam. - ekkor Sayuri leült egy közeli padhoz és intett hogy én is üljek le. Kíváncsi voltam milyen reakciót vált ki belőle ha nem azt teszem mint amit szeretne vagy számítana, ezért megállok egy helyben, és a pad közelébe se megyek. Igazából ha egymás kérdéseire válaszolgatnánk, semmivel sem kerülnénk közelebb egymás megismeréséhez. Amivel itt megismerhetjük egymást, azok a másik reakciója.
- Bizonyára így van, csak kipiheni magát. - ekkor úgy döntök hogy ha már eddig eljöttem a virágokért, nem állok meg a virábolt előtt, ezért elindultam a bejárata felé

A hozzászólást Fenereshy Erisa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 06 2015, 17:58-kor.
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Suzuhito Sayuri Szer. Feb. 04 2015, 16:17

Úgy tűnt a lány még mindig nem értette meg igazán amit Sayuri mondani szeretett volna neki, még másodszori elismétlésre és némi magyarázattal megspékelve sem. Ez elég problémás, de most előfordul az ilyesmi is. Egyébként is unalmas lenne ha minden ember ugyanúgy gondolkozna, és hasonlóképpen állnának hozzá egy adott probléma megoldásához is. De mint ahogyan a kérdést sem, így a lány jelét sem értette meg igazán, és inkább egy helyben ácsorgott mialatt Sayu kényelembe helyezte magát. Először egy halk sóhaj, majd pedig egy fejrázás kíséretében ismét beszédre nyissa ajkait. 
- Úgy látom nem érted. Ez szomorú... - továbbra is a padon ücsörögve folytatja beszédét immáron fejrázás nélkül, szemével a lány tekintetét keresi, hogy átérezze ö is a helyzet komolyságát - Sokkal nyugodtabb vagy, és öntörvényűbb. Korábbi tapasztalataim alapján az embereket két nagyobb csoportba tudtam besorolni. Vannak az önfejű irányíthatatlan típusúak. Mint mondjuk Saito Yuu is. Nehéz velük szót érteni, de nem lehetetlen. A második típus a csendben beletörődő, aki követi a parancsot és a vezető utasításai alapján végzi el azt. Viszont te egyikbe sem tartozol bele igazán. Olyan mintha a saját békés kis világodban élnél, és ezt már az első pillanattól kezdve érzem. - nyers stílusa sokak számára talán taszító lehet ilyen szempontból de őszintesége dicséretes, nem megbántani inkább csak megismerni próbálja a lányt még akkor is ha valójában nem is ez a legtökéletesebb módja annak. Sokkal inkább a másik elemzését jelenti számára a "megismerés" szó. 
- De mint már mondtam ezek csupán az én meglátásaim, ezért is kértelek arra, hogy mesélj egy keveset magadról, hogy megértsem a gondolkodásmódod, és a későbbiekben tudjam, hogy miként is számíthatok majd rád mint csapattárs, mint bajtárs, mint szövetséges. - ujjait összefonja és ölébe helyezi, háta egyenes, és mialatt a lány bemegy a virágboltba ö türelmesen várakozik, a padon, majd amint visszatért indulásra készen otthagyta menedékét és ismét csatlakozott a társaságához.
Suzuhito Sayuri
Suzuhito Sayuri
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Erisa Szer. Feb. 04 2015, 16:41

Végighallgatva Sayuri-san mondandóját, rájöttem két dologra. Az egyik hogy félrevezettem Sayurit, elvégre egyáltalán nem vagyok nyugodt, sőt! Kifejezetten izgulok, nehogy magamra haragítsam véletlenül a saját csapattársamat. A másik pedig az, hogy  azt hiszem kezdem idegesíteni Sayurit ebben a stílusban. Bár még nem tűnik idegesnek nagyon, de még néhány ilyen mondat, és biztosan az lesz. Hogy őszinte legyek, kíváncsi vagyok rá, hogy milyen az amikor Sayuri ideges, mert ahogy észrevettem, képes különböző embereknek különböző arcát mutatni. Viszont ha az ember ideges, tapasztalataim alapján általában csak önmagukat tudják adni, persze vannak kivételek. Vagyis, ha az ember ideges, a dühtől nem tud koncentrálni, nem tud arra figyelni, hogy nehogy kiessen a szerepéből. De mielőtt erre vetemednék, ezt komolyan át kell gondolnom. Elvégre lehet hogy keményen meg fog rám haragudni. És ezzel nem biztos hogy ő jobban megismer engem, csak én őt. Vagy az is lehet hogy az egész amit eddig kigondoltam marhaság és a semmiért dühíteném fel Sayurit. Úgy érzem hogy még nem lenne tanácsos ilyen korán összeharagudni Sayurival, úgyhogy amint kiléptem a viráboltból, kezemben egy csokor vörös rózsával, inkább bocsánatot kértem tőle a már megszokott hangnememben.
- Bocsi hogy ilyen önfejű voltam, csak kíváncsi voltam valamire. - mondom újra kedves hangon - Hát egyébként én magamat az utóbbi csoportodba helyezném el, legalábbis nem szívesen mondnanék neked ellent egy küldetésen, ha ellátsz egy feladattal. - nézek egyenesen a szemébe, és várom a reakcióját. Annyit legalább megtudtam, hogy Sayuri sem az a kedves és őszinte lány, akinek eredetileg megismertem. Egyáltalán valódi az a mosoly, amit időnként ráerőltet az arcára?

A hozzászólást Fenereshy Erisa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 06 2015, 17:59-kor.
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Suzuhito Sayuri Szer. Feb. 04 2015, 17:10

Mialatt a lány a virágboltban tartózkodott Sayuri türelmesen várt, el sem mozdult a helyéről, csupán a fejét forgatta, és a tekintetével vándorolt újabb és újabb látnivalók után, köszönt azoknak a járókelőknek akik megérdemlik, a már megszokott nyugodt hangnemben, egy mosollyal megspékelve. Persze sokak számára talán monotonnak is tűnhet, ez a folyamat amit szinte minden egyes nap eljátszik, de ö mégis meg van elégedve ezzel a helyzettel. Egyelőre. Nincs oka udvariatlannak lennie másokkal szemben, ezért tartja magát a szükséges formalitáshoz. Fenereshy-san kilépett a virágboltból, és Sayuri már fel is kelt a helyéről és a lány felé sétált, akaratlanul is megjegyzést tesz a szép virágcsokor láttán.
- A barátodnak lesznek? - pillant a vörös rózsákra, majd ismét a lányra, ugyan korábban azt említette, hogy nem áll olyasfajta kapcsolatban ezzel a fiúval, de a vörös rózsát többnyire a szerelem szimbólumának tartják, és ez nem lehet véletlen. - Öröm látni, hogy ennyire elhivatott vagy. - természetesen a szerelem is egyfajta harc, meg kell küzdeni a másik fél elismeréséért. A lány a legjobb úton halad  ahhoz, hogy fejlessze tudását, még ha ez egy kicsit korainak is tűnhet, bizonyára a tudáséhség és a kíváncsiság vezérelte, hogy ezt a lépést tegye meg. Persze az még további kérdéseket vet fel, hogy miért pont ö viseli a nadrágot és veszi el a férfi kötelességét. De ebbe inkább bele sem gondol már a lány, és inkább a váratlan bocsánatkérés hallatán értetlenkedik. 
- Igazán nem történt semmi. Emiatt ne fájjon a fejed. Elvégre éppen megismerni próbáljuk egymást. - ami miatt büszkeség tölti el Sayurit, ez az első alkalom, hogy ennyi időt tölt el más társaságában és keresi, kutatja a jeleket, és utalásokat mások mozdulataiban, és szavaiban. Nehéz dolog megismerni másokat, de ilyen ütemben talán nem fog egy örökkévalóságig tartani. 
- Egy szóval sem mondtam, hogy a két "csoport" közül bármelyik is jót jelent. Mind a kettő inkább hátrányt jelenthet a csapat számára, ezért kell arra törekedni, hogy meglegyen a kettő között az egyensúly. Legalábbis szerintem. Fontos, hogy a csapattársak képesek legyenek egymással kellő képen kommunikálni, megosztani a véleményeket, és elképzeléseket annak érdekében, hogy a küldetés sikereresen végre legyen hajtva és a hibázási lehetőségek százalékos értéke minimálisra csökkenjen. Sajnos nem lehet nullára redukálni a dolgot, de a jó csapatmunka elősegíti azt, hogy elég jól megközelíthessük ezt az értéket. Nekem legalábbis ez az érdekem. - fejti ki a saját kis elképzelését a lánynak, majd pedig körbepillant - Esetleg le szeretnél ülni? Vagy inkább sétálni valamerre?

A hozzászólást Suzuhito Sayuri összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 04 2015, 17:43-kor.
Suzuhito Sayuri
Suzuhito Sayuri
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Erisa Szer. Feb. 04 2015, 17:33

Kilépek a boltból, és egyből arra utal Sayuri, hogy Dansei-jel "eggyütt vagyunk" ami hogy őszinte legyek, idegesít, nem is kicsit. Nem csak azért mert fiúnak néz, (elvégre mindig a fiú vesz a lánynak virágot), de még ráadásul úgy érzem, hogy kifigurázza ezzel a Dansei és köztem lévő kapcsolatot.
- Sajnálom hogy ennyire kihagy a memóriád, úgy emlékszem mintha említettem volna hogy csak barátok vagyunk Dansei-kunnal. - mondom ezt idegesítően kedves hanggal, enyhén megdöntött fejjel - Tudom hogy azt hiszed hogy neki veszem, de a jó csapatmunka ott kezdődik hogy megtanulunk bízni a másikban. Én pedig azt mondtam hogy magamnak veszek. Ebből kiindulva jelenleg te borítod fel a csapatmunkát azzal, hogy nem bízol bennem. - fejezem be, majd elgondolkozok hogy ha most az idegesség miatt vagyok ilyen, akkor most nem játszom meg magam? Most vagyok önmagam? Akkor eddig csak színészkedés volt az életem? Nem tudom megmondani, de abban biztos voltam, hogy Sayuri ezen két mondata teljesen kihúzta nálam a gyufát. Az utánna következő kiselőadásából annyi maradt meg hogy  "csapatmunka". A többi szó valahogy kimaradt. De az utolsó kérdése tiszta maradt.
- Mi lenne ha te mondanád meg? Üljek le, vagy inkább menjünk el sétálni. - mondom ezt ugyanolyan ártatlan és kedves hangon mint az előzőt, és úgy döntök, hogy mégis kiderítem, milyen is az amikor Sayuri ideges.

A hozzászólást Fenereshy Erisa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 06 2015, 18:01-kor.
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Suzuhito Sayuri Szer. Feb. 04 2015, 17:57

Sayuri picit ledöbben a lány váratlan stílusváltásán. Mintha egy vadidegen személy állna vele szemben akivel most találkozott először. Legszívesebben bemutatkozna az idegennek ahogyan mindig is szokta, de ez a helyzet most teljesen különbözik a korábbitól. Az idegen egy olyan lány testében bukkant fel akivel már volt szerencséje néhány órácskát együtt töltenie. A lélegzete elállt, és nem is igazán tudta mit mondjon hirtelen, nem tudta, vagy sokkal inkább nem akarta elhinni, hogy jól hallotta-e azokat a szavakat amelyek az imént elhagyták a partnerének száját. 
- Elnézést kérek, úgy hiszem félreérthetőek voltak a szavaim. - picit előredönti a fejét, majd ismét felnéz - Természetesen emlékszem, hogy minek nevezted "Dansei-kunt". Viszont biztos vagyok benne, hogy az imént nem mondtam ki a barátod nevét. Ügyeltem arra, hogy ne legyen belőle bonyodalom. - másodjára persze már nem kér bocsánatot, ugyanis nem érzi szükségességét, az első is inkább csak a formalitás kedvéért volt, mintsem azért mert valóban hibásnak érzi magát az ügyben. A lány bizonyára csak félreértette, idegességében a kérdést, és a felgyülemlett feszültséget ilyen formában adta ki magából. Ez csak természetes, elvégre a shinobik élete több mint stresszes, ezért néha napján előfordul az ilyesmi. A lány természetesen folytatta a beszédét, amit Sayuri türelmesen végig is hallgatott, anélkül, hogy akár egyszer is félbeszakította volna, majd pedig leszűrve a lényeget belőle megvárta az adandó alkalmat, hogy véleményezze is azokat a kemény és bíráskodó szavakat amelyekkel az imént illették őt. 
- Jelenleg nem beszélhetünk csapatmunkáról. Elvégre nem bevetésen vagyunk, hanem véletlenül összefutottunk az utcán mint két járókelő akik rendelkeznek egymásról némi előismerettel. Illetve a bizalom és a vélemény nyilvánítás két külön dolog. Kérlek ne keverd össze a kettőt. Azért mert valaki megbízik a társa szavaiban, még nem jelenti azt, hogy nem bírálhatja felül azokat. - az utolsó kérdésre pedig csupán megrázza a fejét és először a padra, majd pedig a lányra pillant, komoly tekintettel ámde mégis érzelemmentes hangnemben válaszol neki.
- Én pontosan tudom mit szeretnék. Természetesen nem azért kérdeztelek meg, mert döntésképtelen vagyok, csupán fontos volt a véleményed.
Suzuhito Sayuri
Suzuhito Sayuri
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Erisa Szer. Feb. 04 2015, 18:13

Kommunikáció. Ez a legnagyobb hibám. Ha valakivel beszélek, mindig szinte mindent le tudnak szűrni a beszédemből elsőre. Ezt kell kiküszöbölnöm. Erre egy remek főpróba a Sayurival lefutatott beszélgetésünk. Láttam rajta hogy teljesen összezavartam, szinte idegen vagyok a számára. Ha az ellenség a csatatéren alábecsül téged, vagy nem jól mér fel, komoly hátránya lesz belőle. A beszélgetést, egyfajta csatatérkét tudom csak értelmezni.
- Rendben. Szóval akkor mit szeretnél? Menjünk el sétálni, vagy üljünk itt a padon mint két barát? Most én kérdezem a véleményedet. - az előző kioktatására nem is reagálok, úgy teszek mintha meg sem történt volna. Leteszem a virágokat a padra, és nyújtózok egy nagyot, melyet egy szép nagy ásítással spékelek meg. Igazából a mostani célom az, hogy minél jobban összezavarjam Sayurit, ezzel fejlesztve ezt a "képességemet".

A hozzászólást Fenereshy Erisa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 06 2015, 18:01-kor.
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Suzuhito Sayuri Szer. Feb. 04 2015, 18:33

Értetlenül áll a kialakult helyzet előtt, a lány éppen másodjára kérdez vissza ugyanarról a kérdésről majd még mielőtt megvárhatná az érkező válasz már le is dobja a virágokat a padra amit egy jókora férfias, kulturálatlan ásítással fűszerez meg. Sayuri habozik egy pillanatig, majd pedig leül a csokor rózsa mellé, ezzel egy a virágok egyfajta válaszfalat képeznek kettejük között, nem dől hátra, egyenes háttal ül, és mered maga elé. A lány viselkedése több mint meglepő volt számára, úgy tűnik csak egy kis időre volt szüksége ahhoz, hogy felfedje valódi természetét, és ez a kis találkozó pont ideális volt számára ehhez. Persze illetlen dolog lenne kijelenteni mit is gondol most róla Sayuri ezért inkább megpróbálja figyelmen kívül hagyni ezeket a furcsa megnyilvánulásokat, kommentár nélkül lezárva a dolgokat a fejében. Megköszörüli torkát, és ismét hallatni engedi hangját.
- Térjünk vissza az eredeti témánkhoz. - tart egy lélegzetvételnyi szünetet majd ráébred arra, hogy egészen mostanáig ö bombázta kérdésekkel a lányt és ö ugyan rengeteg dologra rájött vele kapcsolatban azonban mégsem sikerült az ö kérdéseire válaszolnia. Csupán arra az egyre még a beszélgetés elején. - Esetleg, szeretnél még kérdezni valamit? 
Suzuhito Sayuri
Suzuhito Sayuri
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Erisa Szer. Feb. 04 2015, 18:52

Úgy tűnt teljes a siker. Sayuri arckifejezéseiből ítélve most valamilyen téves képet formál rólam a fejében, amitől mondjuk egy kicsit félek, elvégre így könnyen félreismerhet, de végülis ez ezzel jár. Sóhajtok egyet, majd azon kezdek el gondolkozni, hogy lehet bocsánatot kellene kérnem, és be kellene avatnom, hogy mégis miért vagyok ilyen modortalan. Úgy eddigi álcázott magabiztos és nyugodt hangomat kicserélem a régi, már jól megszokottra és el is kezdem mondani.
- Ahhh... Bocsi az előbbiekért csak... Csak most azon gondolkoztam, hogy egy harcban komoly előnyhez jutsz, ha félrevezeted az ellenfelet, illetve megtéveszted. Elvégre ha rosszul mér fel téged akkor onnantól gigantikus előnnyel indulsz. - itt hagyok egy kis szünetet, és vizslatom Sayuri szemét, kíváncsi vagyok mire gondol. - Amit az előbb mondtam, teljesen felejtsd el kérlek, csak próbálom kigyakorolni ezt a fajta "megtévesztést". - felveszem a padról a virágokat majd egy pillanatra élvezem a kellemes szellőt, majd újra neki kezdek. - Szerinted mennyire hihető? Képes leszek alkalmazni más körülmények között is? - kérdezem majd egy halványka mosolyt eresztek Sayuri felé. - Az utolsó kérdésem az lenne hogy mit gondolsz Yuuról, utánna minden kérdésedre őszintén fogok válaszolni!

A hozzászólást Fenereshy Erisa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 06 2015, 18:03-kor.
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Suzuhito Sayuri Csüt. Feb. 05 2015, 19:24

Teljesen sokkolta mindaz amit az imént látott, hallott, és érzékelt, csupán értetlenül pislogott az egészre. Gondolatai összekuszálódtak, és az összes kérdés amit korábban gondosan felsorakoztatott, és eltervezett elveszni látszott egy pillanat alatt. Még a magyarázat amivel Erisa szolgált sem elégítette ki, egy cseppet sem meggyőző "ahha" hagyta el a száját, és két bólintás, majd ismét értetlenül zavarodott tekintettel pislogott maga elé. Ez nem az a lány akit megismertem. Teljesen más, valami történt... vagy átvert mindenkit. Ezek után honnan tudhatnám, hogy melyik arca a valódi? Könnyen lehet, hogy az amit az imént mutatott a valódi énje, vagy csak egy kivetülése annak. Fenyegetésnek szánta volna? Mindenesetre jobb lesz vigyáznom vele... 
Áh. Iga-igazán semmiség. Tényleg meglepett a kis előadásod. Egy pillanatig tényleg elhittem az egészet. - persze hazudott, valójában teljesen összezavarodott, legszívesebben most azonnal hazamenne, és végiggondolná a látottakat, de nem elég jártas a kifogások gyártásában, és inkább meg sem moccan, minthogy egy átlátszó kifogással még jobban magára haragítsa a lányt. 
Megkérdezhetem, hogy miféle előnyhöz jutsz, hogy ha színészkedsz? Mármint ennek maximum akkor van jelentősége, hogy ha beépülsz az ellenség vonalai mögé, és hosszú távon kémkedsz, adatokat szerzel tőlük... Esetleg ilyesmi céljaid lennének? - kérdez vissza a lány újbóli nyugtatását figyelmen kívül hagyva, és válaszra kiéhezve fordult ismét a lány felé. De ez nem tartott túl sokáig, ugyanis a beszélgetés olyan irányt vett amire nem számított. Miért pont Yuu? A sensei érdekesebb nála... nem értem... értetlenkedett, majd egy picurit elmerengett, hogy mi is lenne a megfelelő válasz a kérdésére. Nem tudhatja miféle kapcsolatot ápol a fiúval, viszont hazudni sem szeretne, ezért inkább a nyers véleménynyilvánítás mellett dönt. 
Pályát tévesztett. Szerintem neki nem szabadna ilyen megterhelő feladatokat elvégeznie. Túlságosan igyekszik, erőn felül teljesíteni, és olyan mintha bizonyítani akarna valamit. Nem tudom mit mondhatnék, még... Te hogyan viszonyulsz hozzá? - beszéd közben időnként lesüti tekintetét, majd kérdez vissza és kíváncsian várja mit válaszol a lány. 
Suzuhito Sayuri
Suzuhito Sayuri
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Erisa Pént. Feb. 06 2015, 18:41

Miután elhagyta az utolsó szó is a számat, csak reménykedtem benne, hogy Sayuri nem fog teljesen hülyének nézni. Magamban átgondolva teljesen logikus volt amit mondtam, bár lehet Sayuri teljesen más szemszögből közelítette meg ezt a dolgot, és talált benne valamilyen hibát, ezért kérdezett vissza. Bár azt mondta hogy csak egy pillanatra hitte el, a hangja teljesen mást mondott, és most már én is tudom, hogy Sayuri sem az a mindig kedves, és őszinte lány, úgyhogy feltételezem, hogy csak blöffölt, bár azt sem zárhatom ki hogy igazat mondott, azért ha valaki csak egy pillanatra hiszi el amit hall vagy lát, az kicsit sem lepődik meg azon amire valójában gyanakodott. Vagy talán csak egy picit. Sayuri kérdésére egyből tudtam válaszolni, még így is hogy arra számítottam, egyértelmű lesz neki ez az egész, és nem kell magyarázattal szolgálnom. 
- Ez számomra kétféleképpen is előny. Az egyik, hogy ha valakit meg akarsz ölni, feltéve ha nem vagy egy idióta, nem rontasz rá egyből, meggondolatlanul, hanem előtte felméred a képességeit. Ez velünk is akármikor előfordulhat. Ha egy veszélyes küldetésre megyünk, és hamarabb észrevesznek minket mint mi őket, bizonyára előbb felmérik a képességeinket mielőtt ránk támadnának. Ebben az esetben, elég egy ember képességét alábecsülni, és máris romokban hever a tervük. - magyarázom Sayurinak elégedetten - Egyébként ha jól emlékszem Mugo-Sensei is valami hasonlót csinált, mikor elsőnek találkoztunk. Akkor is sikerült alábecsülnünk, legalábbis Yuu-kunnak biztosan, hisz volt olyan ügyes hogy még ki is hívta a Sensei-t egy "párbajra" - kacagok fel - És őszintén bevallom, én sem láttam benne ekkora ellenfelet. - fejezem be magyarázatom első részét, majd egy lélegzetvétel után már kezdek is bele a másik felébe.
- A másik pedig... Hogy... Hát már egy ideje gondolkoztam ezen, és be kell valljam hogy talán az egyik legnagyobb gyenge pontom... Hogy talán sebezhetőbb vagyok... Mármint... Érzelmileg sebezhetőbb vagyok... Erre akkor jöttem rá, mikor a vizsgánkon teljesen be pánikoltam mikor meghallottam a robbanást, és egyszerűen túl gyorsan gondolkoztam, ezáltal nem gondoltam át semmit, csak arra tudtam gondolni, hogy csalódást okozok nektek és... És le fogtok hordani emiatt... - Kellemetlen emlékek törnek bennem a felszínre, amitől le kell vennem Sayuri szeméről a tekintetem, és egy pillanatra elfordítani, hogy összeszedjem magam - Ezért jutottam arra, hogy ha nem ismernek az emberek, nem tudják miért vagyok olyan amilyen, akkor nem tudnak olyan dolgokat mondani, amitől elveszteném a fejem. Erre Yuu-kun vezetett rá. Már első találkozásunkkor feltűnt hogy teljesen máshogy viselkedik mint más ember. Olyan mintha mondhatnál neki bármit, semmivel sem tudnád megsérteni. Egy tökéletes érzelmi védővonala van. Nem sokkal a vizsgánk után jöttem rá, hogy nekem is kell egy ilyen védelmi vonal, hogy higgadt tudjak maradni bármilyen szituációban. - bár ez így nem teljesen igaz, nem tudok minden szituációban nyugton maradni, végül is akárhogy viselkedek akkor, a robbanás hallatára ugyanúgy reagáltam volna. Ez a technika csak olyan helyzetekre lesz jó amikor szavakkal próbálnak belefúrni a fejembe, ezzel összezavarna. Véleményem szerint, ha valakit képes vagy összezavarni, megkérdőjeleztetni vele a saját eszményeit, akkor a kezedben van a legerősebb technika amit valaha ember kezébe adtak. - Csak azért kérdezgettem Yuu-kunról, mert szeretném megkérdezni tőle, hogy tud minden helyzetben higgadt maradni. - ekkor eszembe jut mikor az erdő közepén egy fának nyomta Sayurit, és kiabált vele - Vagy legalábbis... a helyzetek többségében higgadt maradni
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.