Konoha kórháza

+48
Senju Tobirama
Akihiro Jaken
Djuka Kodomo
Uchiha Kagami
Hasegawa Zauki
Tsuuzoku Tomoe
Hidan
Hirano Reina
Hyuuga Shakaku
Chiyoko Tsuki
Suijin Benzaiten
Chen
Kusuki Eiko
Yuu
Jiraiya
Suzuhito Sayuri
Kenshiro Erisa
Isha Dansei
Obake Kaito
Pein
Aokaze Atsushi
Akira
Ichikawa Eichi
Shimura Danzou
Togan Hiroshi
Hasegawa
Kagemare Kuzomi
Kaibutsu Hiroto
Uchiha Madara
Killer Bee
Kurai Akuma
Azumi Yuurei
Akasuna no Sasori
Hikari Ayame
Tobi
Hakusho Hurima
Kakuzu (Inaktív)
Uzumaki Kushina
Kitori Musato
Shiren
Aono Takefumi
Matsuko Kiyomi
Chrono
Karin
Nara Akane
Konan1
Ayabito Kenzan
Kanmiru
52 posters

7 / 15 oldal Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15  Next

Go down

Konoha kórháza - Page 7 Empty Re: Konoha kórháza

Témanyitás  Pein Csüt. Dec. 04 2014, 18:01

//Elnézést a késésért!//
Nagyon jó! – csapta össze a kezeit elégedetten. – Kevesebbre számítottam, ügyes vagy. Egyelőre nem is kell ennél többet tudnod, az alapokhoz bőven elég ennyi anatómiai ismeret is.
Miután befejezte, lapozott néhány száz oldalt a vaskos kötetben, és az „Orvosi ninjutsuk alapjai” fejezetnél állt meg. Az első lapon egy földön fekvő, több sebből vérző shinobi és egy felette gubbasztó, a kezeibe chakrát koncentráló medikus nindzsa volt látható. A chakra színe zöld volt, egyfajta auraként sugárzott ki a medikus shinobi kezéből.
A zöld színtől nem kell megijedni, biztosan láttál már ilyesmit – legyintett Kotone, és beletúrt vörös hajzuhatagába. – A képen látható ninjutsu az, amellyel általában kezdem az oktatást. Nem véletlenül. Ez a jutsu a medikus ismeretek alfája és omegája: Shindan // Diagnózis. E technika segítségével vagy képes felmérni a társad pontos testi állapotát: nem csupán a szabad szemmel is látható károk súlyosságát állapíthatod meg vele, észreveheted a belső töréseket, szervi elváltozásokat stb.
Kotona nagy levegőt vett, színpadias kézmozdulattal becsukta az orvosi kódexet, és rád szegezte a tekintetét. Úgy tűnhetett, hogy egy pillanatra gondolkodóba esik, aztán mégis felgyulladt a szemében az eddig is ott lobogó láng, és folytatta, amit eltervezett.
Most azt szeretném, ha még egy kicsit megdolgoztatnád az agytekervényeidet. Először is össze kellene gyűjtened azokat a sérüléseket, amelyek a leggyakoribbak, és valószínűleg te magad is össze fogsz velük futni. Fontos, hogy előre tudd, körülbelül mire számíthatsz. Ez után pedig azt szeretném, ha megpróbálnád elméleti szinten leírni, hogyan működhet a megtanulandó technika. Ez után térünk csak rá a gyakorlati megvalósításra.
Bár ennyiből még csak sejthetted, de Kotone nem volt az a hagyományos tanártípus. Azt szerette, ha a diákjai maguktól jönnek rá a dolgokra; úgy sajátítanak el újabb és újabb dolgokat, hogy ő ugyan fogja a kezüket, segít nekik, ha kell, de közvetlen magyarázatot csak nagyon indokolt esetben ad. Egyéni észjárása abban gyökerezett, hogy jól tudta: az orvosi technikák – mondjuk ki – eléggé nehezek. A precíz chakrakontroll elérése mindenkinél más praktikákkal működik, az egyre bonyolódó hatásmechanizmusok végrehajtásához és megértéséhez pedig előbb-utóbb saját ötletekre van szükség.
Pein
Pein
Adminisztrátor

Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Obake Kaito Kedd Dec. 16 2014, 22:15

Miután befejezem a kis beszédemet a kívánt anyagról, a Sensei megdicsér. Ezt követően fellapozza a könyvét és kinyitja az egyik fejezetnél, épp annál, ami most nekünk kell. Egy általam is jól ismert jelenetet ábrázol egy kép: egy medikus, aki épp egy sérültet lát el. Majd elárulja mivel is kezdünk. A diagnózis nevű technikával, amivel végül is kideríthetem, hogy mi baja van a sérülteknek. Azonban, még mielőtt belevágnánk a lényegbe, egy újabb feladatot kapok.
- Szóval szedjem össze a leggyakoribb sérüléseket... - mormogom. - Lássuk csak. Szerintem a leggyakoribbak a vágási sérülések, különböző csonttörések és repedések. Szerintem gyakran fogok találkozni törött végtagokkal, bordákkal, kardok által ejtett sebekkel.
Miután kifejtem az első feladatot, elgondolkozok a következőn. Hogyan működhet egy technika, amivel képes vagyok diagnosztizálni az alanyt. Pár pillanatig eltart, míg összeszedem a gondolataimat, majd lassacskán újfent megszólalok.
- Véleményem szerint, a technika letapogatja a célszemély agyába érkező ingereket és azokat közvetíti felém a chakraáramon keresztül. Így megtudhatom hogy éppen hol vannak az illetőnek fájdalmai, vagy kicsit komolyabb képet kapok az állapotáról. Jól mondom? - kérdezem érdeklődve. Ez csak egy feltevés, neki jobban kell tudnia, hogyan is működik a dolog.
Obake Kaito
Obake Kaito
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 566
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 350 (B)
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 400 (B)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 266 (C)

Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 583

https://yokaitaisen.hungarianforum.net/

Témanyitás  Pein Szomb. Dec. 27 2014, 22:09

Kotone továbbra is elégedettnek tűnt, noha azért elejtett egy apró megjegyzést.
Nos, igen, ezek a leggyakoribbak. De azért annak nem örülnék, ha a törött bordámat egy hozzád hasonló bábos diagnosztizálná… Még a végén hagynál meghalni, és bábot csinálnál belőlem, ahogy abban a mendemondában hírlik…
A vörös hajú kunoichi ezután egy fekete kendőt húzott elő az íróasztalfiókjából. Miután kecsesen a hátad mögé lépkedett, bekötötte vele a szemed.
A feltevésed helyes, a legtöbb medikus ninjutsu működését körülbelül így kell elképzelni. A chakra- és idegrendszer között szoros összeköttetés van. Persze a dolog igen szofisztikált, úgyhogy a következő feladat során egyelőre nem szükséges feszülten az agyi ingerekre összpontosítani – lesz még erre bőven idő. Ha ez a módszer elsőre nem megy, gondolj arra, hogy a sérülések valamilyen szinten mindig „megzavarják” az egyén chakra-hálózatát. Ha ezeket a zavaró tényezőket, az általánostól való eltéréseket értelmezni tudod, nyert ügyed van.
A két módszer ugyanazon az elméleti talajon nyugszik. Ha az idegrendszerre összpontosítasz, pontosabb képet kaphatsz, ha a chakrahálózatra, a folyamat sokkal gyorsabb lehet, de ez utóbbi módszer bizonyos gyakorlat után használható csak teljes biztonsággal.
Millió és millió módja van egy-egy technika pontos végrehajtásának – folytatta Kotone. – Most, hogy be van kötve a szemed, először is azt szeretném, ha megpróbálnád kiterjeszteni a chakrádat, és megvizsgálni vele a kezem. Az ép kezem. Ezután egy sebet fogok rajta ejteni, és bekötött szemmel rá kell jönnöd, pontosan hol vágtam meg magam, és milyen súlyos a sérülésem. – Ekkor kezeidet gyengéden az asztalon lévő bal karja felé húzta. – Ezt azért csináljuk, hogy észrevedd a különbséget az ép, és a sérült állapot között a chakrád felhasználásával. Ne feledd: a medikus ninjutsuk főképp azért nehezek, mert nagyon precíz chakra-kontrollt igényelnek. Mivel úgy látom, jól vág az agyad, talán a kapcsolatteremtés lehet a legnehezebb lépés. Itt próbálj meg rákapcsolódni a karomban található tenketsu-pontokra. Nem kell felettük teljesen átvenned az irányítást, csak érintkezésbe kerülni velük. Szerencsére nem genjutsuról van szó, úgyhogy azért nem kell aggódnod, hogy nehogy észrevegyem a chakrádat... Ez azért sokat segít az elején! De inkább lássunk hozzá, tiéd a pálya! Aztán szólj, ha kész vagy, és jöhet a második fázis – kacsintott rád, bár ezt nem láthattad.

//A posztod lehet tanulás jellegű, nem kell külön körváltást szánni arra, hogy Kaito kész van az első fázissal (csak ha akarod). Ha hosszabb terjedelmű, próbálkozásokkal tarkított lesz, és látható, hogy érted a jutsu működését, ezen nem is időzünk tovább. //
Pein
Pein
Adminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Obake Kaito Szer. Jan. 21 2015, 22:14

Kissé értetlenül nézek a shinobira, nem igazán értem a diagnosztizálós dolgot, amit mond. A mendemondáról amit említ nem tudok sokat, bár Sunagakure múltjában akadt olyan, aki képes volt emberekből bábot készíteni. Az én tudásom viszont még a közelében sincs annak. Még a saját bábokkal is alig boldogulok... Ezután a kunoichi beköti a szemem, majd úgy kezdi magyarázni a leckét számomra. Kissé kényelmetlenül érzem magam a dolog miatt. Azonban ő a Sensei, azt kell csinálnom, amit mond. Figyelmesen hallgatom amit mond, majd amikor megfogja a kezem, azonnal úgy teszek, ahogy kívánja.
Chakrámat a kezembe koncentrálom és megpróbálok rákapcsolódni a chakra hálózatára. Így első próbálkozásra konkrétan semmit sem érek el. A kezemben összesűrűsödik a chakra, de konkrétan semmit sem érzek. Így hát fogást váltok a kunoichi kezén és így próbálkozok. Azonban valahogy nem jön össze ez a "rácsatlakozás". Pár pillanatig megpihenek és próbálom átgondolni a hallottakat. Precíz chakrakontrollra van szükségem, amivel könnyen megoldhatom a dolgot. Ekkor ugrik be, hogy a bábos képességeimet kamatoztathatnám.
Így hát újra próbálkozok. Ezúttal viszont már nem a tenyerembe koncentrálom a chakrámat, hanem az ujjaim hegyébe és létrehozom a chakrafonalakat. Nem az a célom, hogy irányítsam őt, azt még nem igazán tudnám megcsinálni. Viszont! Ha kicsit módosítom a chakrafonalakat, akkor elérhetem a kívánt érzékelést. A fonalak hamar létrejönnek, majd lassacskán vizsgálgatni kezdik a kunoichi karját. Néha már megérzem a chakráját, így a kis "csápjaimat" arra irányítom. Végül elérek egy tenketsu pontot, amire azonnal rá is csatlakozok a fonalammal.
- Most jöhet a vágás! - szólalok meg halkan és még mindig koncentrálva.
Obake Kaito
Obake Kaito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Pein Szer. Feb. 04 2015, 14:34

//Elnézést a késésért, csak most vettem észre, hogy írtál. Ha még előfordulna hasonló, nyugodtan írj egy PM-et.//

Eddigi tudásod felhasználása jó ötletnek tűnt, hiszen bár egy bábos a chakrájával irányít, nem pedig gyógyít, az alapelv hasonló. Szükséged volt ugyan némi időre, mire sikerre vitted az első lépést, de aztán a szintedhez képest fejlettnek mondható chakrakontrollod meghozta a várt eredményt.
Ügyes – suttogta a mestered, és bár nem láthattad, kissé meglepődött rajta, hogy ilyen gyorsan felépítetted a kapcsolatot. – Most arra kérlek, hogy próbáld megfigyelni a chakraáramom: érzékeld, hogy milyen egyenletes és harmonikus. Tedd a magadévá! Próbáld elképzelni, hogy az én chakrahálózatom is hozzád tartozik.
Miután kész vagy a tanulmányozással, Kotone egy halk szisszenés keretében megvágja magát. A hangokból nem tudhatod pontosan, hol keresd a sebet, de ő hamar odatessékel a bal felkarjához, és már ki is adja a következő utasítást.
Most, ahogy megbeszéltük, hasonlítsd össze azt, ami volt azzal, amivé lett. Az előző lépést úgy látom, sikerrel teljesítetted, szóval ez se okozhat problémát. Először azt kell észrevenned, hogy valami megváltozott, majd a változás mértékéből következtethetsz arra, hogy milyen súlyos a sérülésem. Ez a legfontosabb ennél a technikánál, úgyhogy főképp erre koncentrálj. Ha ez megvan, már érteni fogod a technika lényegét. Tudni fogod, hogy milyen az „alapállapot”, és milyen a „zavart”… Egy kis gyakorlás után pedig az agyi ingerekre kapcsolódva több információhoz is juthatsz, ahogy említetted is. De egyelőre nem ez a cél, a Diagnózis nem egy nehéz technika.

//A második próbálkozásod sikeres, a seb viszonylag mély, de nem súlyos.//
Pein
Pein
Adminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Szomb. Feb. 14 2015, 18:09

Isha Dansei - A Medikus és a Korház,
avagy Megmentő vagy Gyilkos?

A Gondolataid bárhol járhatnak, a tested nem. Erről Kamisu, az eddig udvarias, szőke hajú sensei gondoskodik. Meglepő módon enyhén erőszakos stílusban, erőltetett menetben berángat a Korház ajtaján, ahol a személyzet és a betegek is alaposan megnézik maguknak a "menetet". Mindenféle köntörfalazás, vagy diszkréció nélkül berángat az egyik éppen üresen álló betegszobába - a 17-be - majd az eddigi némaságból átvált gyors és monoton szóáradat rádzúdításba.
- Dansei, elnézést a kissé erőszakos útbaigazításért, de egy bájos leányzóval lesz randevúm, így nem húznám az időt. - mindezt nyugodt, enyhén kapzsi hangon adja tudtodra - Mint azt már részben tudod, jómagam is kaptam Medikus képzést, ezért most Téged valami hasonlóban foglak részesíteni. Kezdjük talán a sebkötözési alapelvek és technikák, módszerek elsajátításával, nem lesz túl bonyolult, legalábbis számomra. Elvégre én már ismerem ezeket. Te... Hogy is mondjam... Neked valószínűleg sokat kell majd gyakorolnod! Mond el mindazt, amit tudsz a sebkötözésről, körülményeiről és szabályairól!
Kamisu nem teketóriázott sokat, elterül az ágyon és a plafont lesve várja a válaszodat. Most oktat téged előszőr, talán mindegyik alkalom ilyen lesz? Remek kérdés, bár talán benned fel sem merül, az események gyorsan pörögnek, főleg azóta, hogy a senseied rád talált az utcán...
A Terem egyszerű, Korházi szoba. Egy ággyal, kis asztallal, ablakkal. Az ajó zárható, tömör fa. Kékes-halottszürkés festék a falon. A Padlón mintha vérfoltok maradványai lennének, de lehet, hogy csak paradicsom. Kamisu tekintetét egyszer csak élesen magadon érzed, szemében különös fény csillog. Talán sürgetés, talán valami más.
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Témanyitás  Isha Dansei Szomb. Feb. 14 2015, 19:18

A mai nap is egyszerűen indult. Nem volt semmi feladatom, bár már több hét is eltelt azóta, hogy belekeveredtem a háborúba, és majdnem szétlyuggatva kerültem ki onnét. Hosszú napokat töltöttem álmatlanul, az események feldolgozásával. Sokszor, ha mégis sikerült elaludnom, a halottak arcai meredtek felém, és vágták a fejemhez, hogy: „Gyilkos; Hogy képzelted; Nekem családom volt;” és hasonló szörnyűségeket. Szóval kellett az a kényszerpihenő, hogy sikerüljön kitisztítanom a fejemet. Mikor már nem álmodtam rémeket, és képes voltam ésszerűen megközelíteni azt, hogy miért is haltak ők ott meg, és ezt sikerült leszögeznem magamban, és ragaszkodtam hozzá, mint egy rögeszméhez, akkor szinte egyből minden tünetem elmúlt. Ezek után elkezdtem több időt tölteni a szabad levegőn. Sétálgattam a parkban, elmentem a temetőhöz, vagy csak egyszerűen céltalanul róttam az utcákat. Ma is éppen az utóbbi tevékenységgel foglaltam le magamat. Fel-le baktattam a főutcán, amikor egy szőke férfi kezdett el felém loholni, miközben intett is nekem. Ez az ember nem volt más, mint Kamisu-sensei. Eléggé zilált állapotban talált meg, és nem is teketóriázott sokat. Még szinte rá sem tudtam köszönni, már meg is ragadta a karomat, és elkezdett maga után vonszolni. A pillanatnyi döbbenetem nem igazán akart múlni, csak amikor már beléptünk a kórházba, kezdtem el gondolkodni, hogy akkor most mi is fog történni. A sensei arcából azt szűrtem le, hogy valami nagy gond lehet, de hogy akkor miért kellek én is azt nem tudom. Nem ismer rég óta, és nekem nincs családtagom, szóval tényleg kezdtem összezavarodni. Ezután berángatott az egyik kórterembe, szám szerint a 17-esbe. Itt aztán előadta a monológját, arról, hogy most oktatni fogy, de sietni kell, mert randevúja lesz. – Ezt nem lehetett volna útközben is elmondani?! Ezért tényleg le kellett rágnom mind a tíz körmöm! Tényleg azt hittem, hogy valami nagy baj van, és erre meg… na jó mindegy legalább csinálok is valamit, nem csak sétálgatok fel-alá egész nap.gondoltam magamban, miközben a sensei levetette magát az ágyra és egy rögtönzött feleltetésbe kezdett. Kellett egy fél perc míg leesett, hogy most kezdődik a tanításom. Összeszedtem a gondolataimat, és az emlékeimet, és nekiálltam:
- A sebkötözés… hát maga a seb ellátása, attól függ, hogy milyen is maga seb…- kezdem bele makogva, de egyből bele is lendültem – Például, egy ütőeres vérzést, nem lehet szimpla sebkötéssel ellátni, mivel akkor az illető elvérzik. Hiszen az egyszerű sebkötés, az nem tartja vissza a vért, ami így kispriccel a vénából. Emiatt, ennél a sebfajtánál a nyomókötés az, amit alkalmazunk. Égési sérüléskor, ha jól emlékszem, akkor óvatosan kell eljárni. Olajos kötést kell alkalmazni annak okán, hogy a sebbe ne ragadjon bele a kötszer.  De általánosságban, ha valaki mondjuk megvágta magát, akkor érdemes először kitisztítani a sebet, valamiféle fertőtlenítővel, majd szorosan bekötnie.
Körülbelül ennyit tudtam mondani. Nem túl sok, és helyenként hézagos. Mivel azok a dolgok amiket megtanítottak, leginkább állatok ellátására volt jó, még otthon. Embereken nem sokat segítettem, így ezt mindenképp meg kell tanulnom.
Isha Dansei
Isha Dansei
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 40

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 340

Témanyitás  Kenshiro Erisa Kedd Feb. 17 2015, 18:48

// Rikudou Sennin //

Yuu válasza sértett. Tudhatta hogy állapotom csupán átmeneti, és hogy csak egy kis pihenésre van szükségem, semmi másra. Ha a elmentünk volna a virágokért, az idő alatt, amíg odaérünk, bizonyára teljesen rendbe jövök. Legalábbis abból kiindulva hogy mire odaértünk a kórházba kutya bajom se volt, ezt tudtam kikövetkeztetni. Mire már csak 10 percre voltunk a kórháztól már le is szálltam Yuu hátáról, lábra tudtam állni, és a Yuu által okozott ütés fájdalma is elveszett a múltban. Azonban a múltból visszaköszön valami. Igazából valaminek a hiánya. A három csengőből, most csak kettő „énekel”. Aggódó tekintettel vizslatom csengettyűm hűlt helyét, de hiába. Én voltam az első aki elvesztette. Az, hogy elveszítünk egy csengőt biztos volt. Viszont az, ahogyan elvesztettem… Szégyen… Egy aránylag átlátható csapdából sem tudtam kijutni, de ha nem is jutottam volna ki, de legalább az idő alatt, amíg fogságban voltam, rá tudtam volna jönni hogyan is estem csapdába. De ez sem sikerült. Jelenleg én vagyok a leg haszontalanabb. De mégis… Yuu segített nekem… Annak aki csak hátráltatja a társait… Talán ezt jelentené a csapatmunka? Tudhatta hogy csali vagyok, mégis megpróbált kimenteni.  Ekkor eszembe jut, hogy miután megmentett, még én voltam az, aki képes volt főnökösödni és parancsolgatni. Bár lehet hogy csak azért mert teljesen össze voltam zavarodva. Vagy egyáltalán össze voltam zavarodva? Mitől estem össze? Mitől vagyok ennyire gyenge? Kitűnő voltam az Akadémián, de ez itt nem számít semmit. Itt én vagyok a legrosszabb. Yuu és Sayuri mindent megtesznek a csapat érdekében, én pedig a háttérből szabotálom a munkájukat. És még én akarom megvédeni a számomra fontos személyeket… Magamat sem tudom megvédeni. De mit tegyek? Mit tehetek? Hogyan változtassak ezen?

Kérdések ezrei cikáztak a fejemben miközben arra sem tudtam koncentrálni hogy mi folyik a körülöttem. Végig a földet néztem és követtem két társam árnyékát. Csak a saját hangomat hallottam a fejemben. A külvilág elcsöndesült. Régen, mikor még Isamival voltam, sokkal többnek éreztem magam. Vagyis ha nem is sokkal, de többnek. De ő is hazudott nekem. Ő is itt hagyott. Miért vagyok egyedül? Miért nem áll senki sem mellettem? De… Hisz nem vagyok egyedül… Sayuri és Yuu mellettem állnak. Mellettem állnak…

Lassan de biztosan megtettük a kórházba vezető út utolsó egyharmadát is. Én még mindig csak a földel nézek farkasszemet, fel sem tűnik hogy az előttem, pár perce még mozgásban lévő sötét árnyak, most (vélhetően) megálltak, én viszont még mindig csak előre fele haladok, így hátulról neki megyek Yuu-nak, ami legalább visszazökkent a valóságba. 
- Bocsi. – mondom, bár nem sok érzelmet sikerült belecsempésznem. Csak egy fél pillanattal később esik le, hogy megint csak gondot okozok, még ha nem is nagyot. Érzem hogy nem egy egyszerű „bocsi”-val kellett volna elintéznem a dolgot, de valami megint lefoglalta a gondolataimat. Miért vagyok ennyire figyelmetlen? Mi van velem? Egy újabb kérdéssorozat intézett rohamot ellenem. Nem is kellett sok idő, és egy kellemetlen dolgot ismertem fel magamban. Túlságosan emésztenek az érzelmeim. Ha akkor, a robbanáskor nem fordulok vissza, nem estem volna csapdába, de miért is fordultam vissza? Felvetődött bennem, hogy mi lesz akkor, ha én tévedek, és bajba sodrom a csapattársaimat. Féltem attól hogy leszidnak. Féltem attól, hogy  dühösek lesznek rám. Féltem. 
Akkor, a félelemtől nem tudtam tisztán gondolkozni. Semmit sem gondoltam át, egyszerűen csak visszaindultam. Semmit sem vettem számításba. 
Most a szimpla megbánás miatt teljesen magamba szálltam. Ha most támadott volna ránk a Sensei, a nem létező második csengőmet is el tudta volna venni, anélkül hogy észrevettem volna. De az érzelmek fontosak az ember számára nem? Az ember számára lehet hogy igen, de az Akadémián tanultak alapján egy Ninjának ezek a legnagyobb hátrányai. Akkor a Ninják nem is emberek? Ha valakinek nincsenek érzelmei… Az egy szörnyeteg. Nagyot nyelek a gondolattól. Semmi kedvem szörnnyé válni. Az érzelmeim, és az érzelmeim által elkövetett hibáim bizonyítják hogy még ember vagyok. Ugyanakkor ezek az érzelmek azok, amik miatt nem lehetek hasznos a csapatomnak. Ami miatt nem lehetek Ninja. De emberként nem tudok megvédeni senkit. Ahhoz szörnnyé kell válnom. Az érzéseimmel… Kezdenem kell valamit…

Hosszú gondolatmenetem után sikerült teljes mértékben visszazökkenem az „életbe”. Ami először feltűnt, hogy  Yuu, aki egy órája még alig kapott levegőt, engem cipelt majdnem 20 percen keresztül. Azon gondolkoztam, hogy mindenféleképpen be kellene mennie a kórházba, ha már itt vagyunk. Látszólag rengeteg ember tartózkodik odabent, bizonyára segítenének neki. Viszont nem ez lenne a legbiztonságosabb. Azt mondanám, hogy fel kellene mennünk a kórház tetejére, hogy nagyobb legyen a látóterünk de… Yuu-t elnézve… Ráadásul ő volt az, aki a kockázat ellenére megmentett…

- Be kellene menned a kórházba. – Mondom Yuu-nak – Nem festesz valami jól, pihenned kellene.

A hozzászólást Fenereshy Erisa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 18 2015, 22:39-kor.
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 20

Adatlap
Chakraszint: 431

Témanyitás  Suzuhito Sayuri Kedd Feb. 17 2015, 19:23

A helyzet nem túl rózsás, alig néhány órája kezdődött el az a bizonyos küldetés, és a Sensei-nek füle-botját sem kellett mozdítania, hogy megszerezze. Csupán türelmesen várakozott amíg valaki lesz olyan buta, hogy belelép a csapdájába, és mint kiderült a csapat másik női tagja elég figyelmetlen volt ahhoz, hogy Mugo-sensei kedvére tegyen, és kicsit felpörgesse az eseményeket. Nem csupán egy tökéletes lehetőséget adott a férfinak, hogy csengettyűt lopjon, de még a saját társait is veszélybe sodorta ezzel. Felelőtlenség a javából, legszívesebben most azonnal rázúdítana egy hosszas beszédet a jól működő csapatmunkáról, és a bomlasztó viselkedés kockázatairól. De elsősorban a helyzetre, vagyis a menekülésre és rejtőzködéssel, másrészről pedig a lány állapotára való tekintettel mégsem kezdett bele egy vitatémába. A küldetés fontosabb, a küldetés az első, mindig a feladatra kell koncentrálni, és annak sikeres elvégzésére. Ismételgette magában, hiszen mi más lehetne ennél fontosabb? Minden más ami nem a küldetés sikeres teljesítését segíti elő csak másodlagos, vagy harmadlagos, esetleg elhanyagolható, és felesleges. Ágról ágra ugrálva, gondosan ügyel arra mindvégig, hogy ne csapjon túl nagy zajt, véletlenül se verjen fel alvó állatokat, vagy fáradt madarakat, amik hirtelen felriadásukkal irányt mutathatnának az üldözőnek a hollétükről. Persze a kezdeti paranoia továbbra sem tűnt el, sőt a küldetés rövid ideje alatt folyamatosan csak erősödött benne, alkalom adatán hátrapillant, először a távolba, majd pedig egy gyors pillantást a társaira is vet. Elvégre most már az esélyek is csökkentek. Ha a Sensei nem feltételezi azt, hogy a kifáradt harcképtelen lányra bízzuk a csengőt akkor valószínűleg ötven-ötven százalék az esély rá, hogy vagy engem vagy pedig Saito-sant fogja célba venni legközelebb. Ez nagy baj. Sőt a csapdáját látva még inkább úgy érzem, hogy hiba volt elhagyni a várost, és tartanunk kellett volna magunkat az eredeti tervhez.. Igen az eredeti terv, a városban való bujkálás naphosszat. Természetesen akkor több esély lenne rá, hogy nap végéig mindhárom vagy legalább kettő csengettyűt a csapat fog birtokolni, viszont hol itt a csapatmunka? Természetesen sehol. Hamarosan a fák ritkulni kezdtek, és néhány röpke perc elteltével ki is jutottak a Kiképzőterep árnyas erdőségéből, vissza a zajos, élettel teli falucskába. Az utcákon emberek tébláboltak, a kereskedők pedig szokás szerint mindent elkövetnek annak érdekében, hogy vásárlókat csalogassanak magukhoz. Mindaddig amíg végül el nem érték a kórház épületét egy szót sem szólt csapattársaihoz, némán mutatta az utat, tartva magát a rendszertelen ellenőrzéshez. Ugyan évek óta keményen edz nap mint nap, annak érdekében, hogy jó kondícióban tudhassa magát, viszont a folyamatos menekülés és futkározás mégis kissé kifárasztotta, ezért is megkönnyebbült amint végre megállhattak és néhány másodpercig kifújhatták magukat. Fáradtságát persze csapattársai elől próbálja elrejteni, kendőjével letörli az izzadtságcseppeket a homlokáról, majd pedig társai felé fordul. 
- Nem tudom eldönteni, hogy most tényleg sikerrel jártunk-e, vagy pedig ismét esélyt adtunk a Sensei-nek arra, hogy játszadozzon velünk, egy teljesen új terepen, viszont, a kórház tökéletes rejtek lehet számunkra. Két okból is, egyrészt mert itt korlátozva van a Sensei jutsu ügyileg, másrészről pedig könnyedén elvegyülhetünk a tömegben. Én még azt is meg merem kockáztatni, hogy akár az alakváltó technikánkkal beépülhetnénk a személyzetbe, a nap végéig. Természetesen ha valaki rajtakap minket, és számon kéri cselekedeteinket, majd a küldetésre és a Sensei-re fogunk hivatkozni. Ez a helyes döntés. - vár egy lélegzetvételnyit, majd pedig ha senkinek sincs semmi hozzáfűzni valója, helyesel Fenereshy-san javaslatára Saito-san állapotával kapcsolatban. A fiú testét sokkal jobban megviseli ez az egész küldetés mint ahogy azt vártam. Azonnali ellátásra, és pihenésre van szüksége.. 
- Azt hiszem a kórháznak van egy parkos övezete, és egy gyógynövényes kertje, de nem vagyok benne biztos, hogy igazam van, nem vagyok gyakori látogató errefelé. Viszont ha úgy adódna, hogy mégis virágokra lenne szükséged, talán megbocsájtják neked, ha kölcsön veszel néhány szálat. Dee ha lehet próbálj meg nem ritka gyógynövényeket leszaggatni. Drága mulatság lehet.. - figyelmezteti a lányt, aki korábban a zsákja és annak tartalma miatt aggódott, és még a küldetés sikerét is képes volt érte kockáztatni, hogy ismét feltöltse készleteit. Ezért is szólt, mielőtt ismét magánakcióba kezdene. Jobb megelőzni a bajt. 
- Ha nincs ellenvetés akkor szeretném ha bemennénk. Természetesen neked nem szükséges egyelőre az álcázással foglalkoznod. Mi pedig mindaddig amíg nem találunk egy elhagyott tárolót, vagy egyéb lehetőséget a bujkálásra fenntartjuk az álcánkat. Ez így rendben van ugye? 
Suzuhito Sayuri
Suzuhito Sayuri
Játékos

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 212

Témanyitás  Yuu Szer. Feb. 18 2015, 21:25

Kis csapatunk megindult az ő két kis csengettyűjével a kórház felé. Lassan és óvatosan haladtam előre miközben Erisa-san a hátamon volt és Sayuri-san előttem ugrált, kicsit úgy éreztem, hogy próbált nemtörődöm lenni, de azért vissza-vissza nézett, hogy ott vagyunk-e még mögötte. Érzem, hogy az egész csapat hangulatára rányomta a félelem a pecsétjét. Senki sem akar még egy csengőt elveszíteni és ez természetes, jobban át kell gondolnunk a dolgot. Eszembe se jutott hogy a sensei a föld alatt van, hiszen végig azt gondoltam, hogy hátulról követ minket, na de persze tévedtem, bár egyértelműen mindenkit, meglepett a dolog, ha nem így lett volna akkor talán valamelyikünk megakadályozhatta volna a csengő elvesztését.
Elkezdett szúrni a mellkasom, nem túl kellemes érzés, de elviselhető nem tűnik vészesnek. Legalábbis eleinte így volt, de ahogy haladtunk előre, bár a fájdalom nem nőtt, de erőteljesen vasas ízt éreztem a számban, a vér ízét és Erisa-san is egyre nehezebb volt, persze ez nem azt jelenti, hogy elkezdet hízni rajtam az egyébként pehelysúlyú leányzó de, nem tehettem le, ez nem férfihez méltó dolog. Legnagyobb szerencsémre viszont hamarosan mikor talán az arcomon már kicsit látszott hogy nem vagyok túl jól Erisa-san jobban lett és letehettem. Viszont nem kérdőjeleztem meg azt, hogy mért haladunk akkor végül is a kórház felé, mert vár nem hánytam ezt a többiek szemére, de kezdtem úgy érezni, hogy szükségem lesz rá.
A haldoklás az első lélegzetvétellel kezdődik, milyen érdekes gondolat, és így van, bár kissé ironikus hiszen majdnem meghaltam születésemkor csupán abban hogy nem kaptam levegőt. Csupán, mintha ez nem lenne fontos funkció, pedig eléggé az, ezért nem tudok elnéző lenni másokkal szemben mikor azt mondják, hogy nehéz az életük. Nem nem nehéz, nekem, nekem sem az, de biztos vagyok benne hogy nehezebb mint a panaszkodók közül néhányé. Elkezdett lüktetni a szemem, lassacskán feltörnek az álmaim, miközben elvesztem testem irányítását, és ebből a többiek semmit nem vesznek észre, csak haladunk tovább előre, miközben látásom egyre ködösebb, mintha az álmaim átfednék, mintha valami le akarna rántani magával a mélybe. Minden egyes lépést érzek a szememben, érzem a gravitációt, mely egyre csak hú a föld felé, oly nehéz ellenállni neki, a föladás mindig könnyebb lenne bár most nem vagyok ura testemnek, de nem is a testemet húzza lefelé, hanem az elmém, ahogy lüktet a szemem, a táj lassan megváltozik, és egy teljesen másik világba lépek át. Korábban még sosem történt ilyen és eléggé megvagyok lepődve, a többieket, nem látom, de miközben lépkedek előre érzem, hogy itt vannak körülöttem, nem akarok rájuk ijeszteni így csöndben maradok, ez csak egy álomkép tisztában vagyok vele számtalanszor láttam már ezeket az álmokat, de most itt vannak körülöttem mind.

Ahogy haladok előre álmaim szörnyetegei körém gyűlnek, tudom, hogy nem érinthetnek, de mégis félni kezdek, mi van ha mégis, ha mégis képesek arra hogy bántsanak, majd ahogy közeledek látom, hogy van valami a kezükben, valami ami vérben ázik. Körém állnak és kinyitják a kezüket, miközben azt, kántálják „ébredj, ébredj”. A kezekben szemek, melyek mind egyenesen engem bámulnak, épp olyanok mint az enyém. Szememhez kapok, majd valami vissza ránt a valóságba, Sayuri épp befejezte a mondandóját, bár fogalmam sincs miről volt szó. Szívem hevesen ver, mintha csak egy lázalomból ébredtem volna és ahogy elhúzom szememről a kezem, látom, hogy vér borítja azt, térdre rogyok,, majd hátamra fordulok, izmaim nem bírták tovább a kimerültség legyőzte őket. Érzem az arcomon elkent vért, segítséget akarok kérni de egy hang nem jön ki a számon, nem tudom mozgatni azt és a levegővétel sem nagyon megy. Úgy érem ennyi volt, lassan eszméletemet vesztem.
Yuu
Yuu
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 220

Témanyitás  Jiraiya Csüt. Feb. 19 2015, 17:15

// Nagyon szép és jó játékotokért, kaptok jutalomból +10 Chakrát. Nyomatékosítom, hogy ez még nem a kaland, lezáró chakrajutalma és nem is a részeredmény jutalma, hanem a szép játéké.
Sayuri kérnék tőled egy leírást (Jellem, Külső) Sayuri apjáról és a családban betöltött pozíciójáról. Mi a munkája, milyen pozíciót tölt be a faluban. (Természetesen ne szóljon bele a Ninják ügyeibe de lehet tehetős személy) Yuu, tőled is szeretnék kérni egy leírást (Jellem, Külső) Yuu jelenlegi gyámjáról és arról, hogy mi a munkája, milyen szerepet tölt be a faluba, valamint arról, hogy milyen a viszonya Yuu eredeti szüleivel. (Ugye az ANBU családdal) Tehát minden fontosabb dolgot. Ja és persze Yuu apjáról és testvéréről is szeretnék Jellem és Kinézet leírást kapni. Erisa, tőled már megtudtam mindent az Élményeid, játékod és a beszélgetések során. Mindezt Pm-ben kérném tőletek. Smile A következő körökben szükségem lesz rájuk.  //

A csapat tehát megérkezett a Kórházhoz, ahol új ötlettel álltak elő. Valószínűleg a legjobb és legpraktikusabb helyszínt választották a Küldetésük sikeres teljesítéséhez, azonban ez egyben a legalattomosabb húzás is, amire talán a Sensei nem is számított. Persze nincs megtiltva és valószínűleg egy igazi Küldetésen dicséretet érdemelne egy ilyen húzás...
   Azonban egy dolog keresztül húzta a számításaikat. Yuu eszméletlenül terült el a forró, poros talajon. Ez természetesen lehetséges, hogy nagy ijedtséget kelt majd a két társban, azonban nem tart sokáig a szenvedés. A kórházból, mint egy őrangyal, úgy rohan ki az egyik ápoló. Szokásos öltözetben: fehér szoknya, ing, felfogott haj és egy kis fejpánt. Azonnal tudta, hogy mit kell tennie. Oldalra fordította Yuu-t, majd ráparancsolt Sayurira és Erisára, hogy azonnal rohanjanak be és szóljanak be az ügyeletes nővérnek, hogy hordágyat, valamint ápolókat küldjenek a kapu elé...

Ha a lányok engedelmeskednek, akkor berohannak az üvegajtón. A bejárattól 5-6 méterre egy hosszabb sor pult volt (Talán láttátok már Konoha kórházának bejáratát) ahol egy aggódó tekintetű nővér állt. Természetesen mindent Ő irányított innen.

(Itt van néhány kép: https://www.google.hu/search?q=Konoha+Hospital&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=QgvmVK6fLoOAU8m9gZgO&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=914#imgdii=_ )

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Kenshiro Erisa Csüt. Feb. 19 2015, 21:22

Épp csak befejeztem a mondatomat. Épp csak elhagyta az utolsó hang a számat. Yuu émelyegni látszott, bár próbálta tettetni, de látszott rajta hogy rosszul van. Kezdte elveszíteni az egyensúlyát, tudtam hogy össze fog esni. Teste közeledett a föld felé, azonban karjaim megakadályozták hogy feje koccanjon a talajon. Újra éreztem az erőmet a kezeimben ahogy átkaroltam Yuu testét.
- Yuu! Yuu-kun! Minden rendben? - kérdezem tőle félve, de semmi válasz, minden bizonnyal elvesztette az eszméletét. A távolból hallom hogy nyílik a kórház ajtaja, kirohan egy ápoló. A kezdeti megkönnyebbülést hamar felváltja a paranoia. Akár a Sensei is lehet. Viszont most nincs idő gondolkodni, cselekedni kell. Amíg a karjaimban tartom Yuu-t, egy észrevétlen mozdulattal leakasztom róla a csengőt, és az öklömbe szorítom, nehogy felcsendüljön a hangja, majd engedem hogy az ápoló ellássa, miközben hallgatom az utasításait. Elég feltűnően pontosan akkor rohant ki, másodpercre pontosan, mikor Yuu összeesett. Ez abnormális. Legalábbis gyanús. De elegem van hogy mindvégig a Sensei kezére játszok. Elindulok a bejárat felé, ügyelve arra, hogy bármikor hátba támadhat az ápolónak álcázott Sensei. Mikor úgy látom hogy nem figyel rám, felakasztom a csengettyűt oda, ahol elődje volt. Kicsit talán furának tűnhet, de egyáltalán nem sietek a csapattársam segítségére, gondosan körbenézek, meg kell jegyeznem ezt a terepet, akármikor jól jöhet a pontos terepismeret. Odaérek az ajtóhoz, hófehér kezeimmel megtolom, majd egy ismerős hangot ismer meg a jobb fülem. Sayurié az. Nem mond sokat. Pontos utasítás ad. Semmi okom kételkedni benne, de azért kíváncsi vagyok milyen terve van. Akárhogy is, az ajtótól már futok a pultig. Aggodalmat és nyugtalanságot tükröző hangot színészkedek a nővérnek.
- Kérem siesse!! A csapattársam rosszul lett! Kérem jöjjön Segítsen! - Kiabálom a tőlem egy méterre álló nővértől, és hogy biztos legyek benne hogy utánam jön, megragadom a karját és magam után cibálom. Ahogy kilépünk az ajtón egy bólintással jelzek Sayurinak hogy ő jön. Közben azon gondolkozom hogy ha az az ápoló a Sensei, akkor semmi okom sincs rá hogy a nálam lévő csengőt is odaszolgáltassam neki. Előre engedem a nővért, kiveszem az övtáskámból a zacskót, amit még régebben szereztem az utcákon, beleteszem a csengőt, véletlenül sem akarom hogy meglássa hogy oda fogom adni Sayurinak, meg egyébként is a zacskó csörgése remekül elnyomja a csengő hangját. Egy óvatos mozdulattal Sayuri felé dobom a csomagot, majd mit sem törődve azzal hogy elkapta-e, elindulok a nővér után, aki már vélhetőleg Yuu-t gondozza. 

Vajon mit tervez Sayuri? Az előbb nagyon az elvegyülést javasolta, csak nem? De ha az alkalmazottak között akar elvegyülni akkor... Hát persze akkor ezért akarta hogy lefoglaljam őket... Ki akarja keresni hogy kinek az alakját vegyük fel, hogy ne keltsünk gyanút... Ebben az esetben...
- Ugye nem lesz semmi baja? - lépek közelebb Yuu-hoz, miközben megpróbálom minél hitelesebben elszínészkedni az aggódó csapattársat. Mondjuk valóban aggódok érte, de nekem úgy tűnik hogy csak pihennie kellene kicsit. Az ő teste még az enyémnél is gyengébb. Áttörök az ápolón és a nővéren, és leguggolok Yuu  fejéhez - Yuu! Yuu!!! Ébredj kérlek! - kiáltom, bár érzem hogy színészkedésem hagy némi kívánnivalót maga után de... Színészkedés... Megtévesztés... Az érzelmek tudatos befolyásolása a külvilág felé... Bár ez nem teljesen igaz, de mégis... 
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Obake Kaito Csüt. Feb. 19 2015, 21:42

//Pein//

Eltökélten próbálkozok létrehozni a kért dolgokat és a kemény munka, na meg az eszem elhozza a sikert. Úgy tűnik, a kunoichi egy picit meglepődik ezen, ami azt jelenti, alá becsült engem. Majd nem teketóriázik, már mondja is mi a következő feladatom. Figyelmesen hallgatom a szavait, amikor pedig azt mondja, tegyem magamévá a chakráját, elmosolyodok. Erről teljesen más dolog jut az eszembe, nem éppen az, amire ő gondol. 
Újra létrehozom a kis fonalaimat és már rá is kapcsolódok a Sensei-re. Szépen lassan felveszem a kapcsolatot a chakrájával, majd hagyom magam sodródni. Nagyon fura érzés érezni, ahogy áramlik a testében az energia. Olyan, mintha azt érezném, ahogy a vér áramlik a testemben. Lelki szemeim előtt szinte már látom a chakráját. Hamarosan egy szisszenést hallok, ami azt jelzi, hogy megvágta magát. Ekkor furcsa "rezgést" érzek, majd mintha egy helyen megváltozna a chakra áramlása. A chakrafonalamba küldök néhány jelet, ami azonnal "vizsgálni" kezdi ezt a fura jelenséget. Biztos vagyok benne, hogy a vágás helyéről van szó, de most már megpróbálom kideríteni, hogy mekkora a kár. A fonálon keresztül kiterjesztem az energiáimat a karjára, majd lassacskán megismerem a problémát.
- A sérülés elég mély, de nem vészes. Nem fog belehalni! - szólalok meg. - Helyes a diagnózisom? - kérdezem vidáman.
Obake Kaito
Obake Kaito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Suzuhito Sayuri Csüt. Feb. 19 2015, 22:24

//PÜ repült a kért információkról//

Jó ötletnek tűnt a terv, elégedettséget éreztem amiért ilyen hamar alkalmazkodni tudtam a helyzethez, annak ellenére, hogy ez már sokadik a nap folyamán, és minden bizonnyal nem is az utolsó. Bármikor úgy tűnik, hogy végre sikerül tökéletesíteni az aktuálisat valamelyik csapattárs keresztülhúzza a számításaimat, és valami olyasmit cselekszik amellyel képes azonnal felborítani azt, és ismét mehet minden az elejéről... Először Erisa kerül a Sensei markába a ramenesnél, ezt követte Yuu "ráncigáljuk a csapattársakat ki a vadonba" című hadművelete ami szintén nem járt sikerrel csupán tömérdek csapda várja gyanútlan áldozatát valahol a kiképzőterepek egyik erdősebb szakaszán. A soron ismét Erisa következett a virágvisszaszerző expedíciójával, amivel sikerült nem csalódást okoznia és belelépett a Sensei egyik okos kis csapdájába, amivel majdnem az egész csapat küldetése odalett. Már számítani lehetett, hogy a soron következő Yuu lesz. Ahogyan térdre rogy, majd pedig elterül a földön, akár egy élettelen bábú, egy tárgy, egy pillanatra lesokkolja a lányt, minden elszürkül, és csendessé válik. Szinte beletörődik a helyzetébe, hogy most már tényleg magára maradt, hiszen egyik társa épp eszméletét veszti, a másikat pedig megviselte a kínzás, és őt is épp kórházba igyekezték vinni. Most mi legyen? Mi tévő legyek? Kérdezte magától, kissé elkeseredve, amikor a válasz érkezett is magától. Néhány méterrel távolabb a kórház üvegajtaját valaki belöki, és máris érkezik egy kiáltás is mellé ami visszacsábítja Sayurit a földre és a hang irányába fordítja tekintetét. Egy nővér rohan ki az épületből, aki azonnal cselekszik is. 
- Igenis! Kérem várjon, máris hozunk segítséget! Saito-san tarts ki kérlek! Azonnal hívunk segítséget! Jó kezekbe kerülsz! - rémült arckifejezéssel vesz egy utolsó, búcsúpillantást a fiú testére, majd pedig bólint a nővérnek és gyors léptekkel el is indul a bejárat felé, ahogyan annak rendje szokás. Tekintetével az üvegajtón túlra pillantgat, már amennyire ez lehetséges a rajta megtörő fény miatt, mindenesetre el tudja képzelni miként is néz ki belülről az intézmény. Bizonyára egy recepció mögötte egy illetékes nővérrel aki ügyintézéssel foglalatoskodik, egész álló nap, fogadja a betegeket, búcsúztatja a távozókat, útbaigazítja az alkalmazottakat, és eligazítja a tanoncokat. Tanoncok? Nővér? A lányt gyors észjárása most sem hagyja cserben és továbbra is Fortuna asszonyság kegyeit élvezi, hiszen ismét egy zseniális, ámde meredek ötlet jut eszébe. Valójában az előző felvázolt tervének továbbfejlesztett verzióját kezdi el gyorsan ecsetelni Erisa-sannak, aki ügyesen átnyújtja neki azt amit a sensei legjobban szeretne megszerezni. Egyre kockázatosabbá válik ez a küldetés. A felelősség tovább növekszik. 
- Van egy tervem. De ehhez arra van szükség, hogy a lehető legtovább lefoglald a nővért. Megpróbálok beépülni, és ha minden összejön a nap hátralévő részében mi is a kórházban fogunk bujkálni. Itt sosem keresne minket a Sensei. - hadarja el halkan, ámde mégis érthetően a lánynak, aki egy bólintással meg is erősíti, hogy érthető volt számára minden. Az épületbe érve, rémült arckifejezése cseppet sem hagyott alább, kissé remegő kézzel tartja az üvegajtót, mialatt Erisa intézkedik, és megpróbálja kihívni a nővért az udvarra. 
- Kérem siessen! Bizonyára belső vérzése is volt. Tegnap este csúnyán megsérült, és a mai küldetés is megviselte a testét! Azonnali ellátásra szorul! - meséli el a nőnek/férfinak a részleteket. Így talán van még egy kis esély arra, hogy több figyelmet fognak a fiúra fordítani és sokkal óvatosabban közelítsék meg. Szerencsére még csak füllentenie sem kellett, ahhoz, hogy minden történjen, úgy ahogyan annak rendje szokás. 

HA: Sikerül a nőt kicsalnia Erisa-nak:
Sayuri körbepillant a teremben, ha nincs senki más rajta kívül azonnal elmutogatja a transzformációs technikához kellő kézjeleket, és az előbbi nővér alakját felvéve sétál be a pult mögé, sietve áttúrva, ámde ügyelve arra, hogy ne keverje össze a papírokat és ne nagyon hagyjon maga után nyomokat megpróbál egy jelenléti ívet keresni a tanoncokról, bizonyára a recepción szokták aláírni. Ha ez megvan azonnal végigfutja tekintetével a listán szereplő neveket, és két hiányzó személy után kutat rajta. Esetleg ha szerencséje van fényképes aktát is találhat a személyekről, amiből a fényképeket kölcsön is veszi. Természetesen kis munkálkodása ideje alatt rengetegszer felpillant, hogy odakint minden a terv szerint halad-e és nem gondolta-e úgy egyik nővér sem, hogy ideje bejönni. Mert, ha így lenne ö azonnal felszívódna, még mielőtt rajta kapják ténykedésén.

HA: Nem talál iratokat, jelenléti ívet, aktát:
Otthagyja a recepciót, fenntartva álcáját, és elindul egy irodát kutatva ahol rátalálhat a szükséges papírokra, amik elősegítik a gyors információszerzést számára. Lépteit szaporázva, ámde kellő odafigyeléssel halad keresztül a hosszú folyosókon, a kanyaroknál, lelassít, nehogy egy váratlan beteg, netalántán alkalmazottba fusson, aki egy óvatlan érintéssel, ütődéssel tönkre is teszi a gondosan felépített jutsu-ját. Csupán remélni tudja, hogy nem kell az egész épületet végigjárnia annak érdekében, hogy rátaláljon. Mindenesetre a fejében már formát is öltött a következő lépés..

Ha: Nem sikerül elcsalni a nőt, sem pedig elrángatni:
- Kérem siessen! A barátom haldoklik, sürgősen egy hordágyra van szüksége. Gyenge a tüdeje is, ezért kérem csak óvatosan távolítsák el a maszkját! Nagyon vigyázzanak. - lép közel a recepciós pulthoz és elregéli aggodalmát a nőnek, természetesen látszódhat is rajta, hiszen tényleg lelkiismeret furdalása van azért ami történt. Legfőképpen a tegnap esti történések miatt. Az a rúgás tényleg túlzás volt. Hatalmas sóhajtás kíséretében ismét felnéz, falfehér arcával a nőre pillant.
- Megmondaná kérem, hogy merre találom a mellékhelyiséget? - suttogja maga elé, majd pedig ha a nővér van olyan kedves és útbaigazítja el is indul a megfelelő helyiség felé, ahol elsősorban felfrissíti magát, majd pedig ha nem pont a recepcióra nyílik az ajtó akkor magára is ölti az ügyintéző hölgy alakját, akit időközben volt ideje alaposan szemügyre venni, beszédstílusát kicsit megszokni a válaszai alapján, és így indul útnak iroda után kutatva.
Suzuhito Sayuri
Suzuhito Sayuri
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yuu Csüt. Feb. 19 2015, 22:40

Megint sikerült bizonyítanom a rátermettségem arra hogy hulladék legyek. Itt ülök lelkem legmélyebb bugyraiban és azon töröm a fejem, hogy mégis mit kéne kezdenem magammal. A szoba közepén egy kivilágított lefolyó, mintha csak azt akarnák hogy most tusoljak le, mert persze az biztos jót tenne az mindent megold. Annyira életképtelennek érzem magam hogy már meg sem próbálok gondolkodni azon hogy mi miért van csak türelmesen várom, hogy történjen valami. Hát persze hogy türelem rózsát terem, na jó rózsát azért nem, de hasonlóan vörös dolgot. Vér kezd el bugyogni szépen lassan a lefolyóból tényleg lassan szinte már unalmasan lassan. Szinte előre tudom, hogy mi fog történni, az életem kiszámítható ahh olyan unalmas. Egyértelmű hogy a vér elkezd növekedni majd beterít szépen lassan ahogy azt kell mert mért is ne, nincs jobb dolgom, tényleg mint itt ülni és várni, várni, hogy elérjen a vég. De tényleg, ha nem történik valami akkor meghalok az unalomtól még mielőtt ellep a vér. Az a legnagyobb érdekesség hogy idebent mind a két szememmel tökéletesen látok bár ez teljesen funkcionalitását vesztett dolog, mert ha semmit se látnék az sem érdekel. O hát persze, és most eltűnik az egyetlen fényforrás, nagyon vicces, de annyira vicces. Elegem van, itt az idő véget vetni ennek. Felállok és a sötétben elindulok a csatorna felé. Már a vérben tapicskolok, letérdelek majd kiemelem a csatornafedőt. Elszánom magam letolom a fejem a véres verembe és egy óriási levegővétellel úgy döntök átsegítem magam a problémákon. A halál is egy megoldás csak nem éppen a legbölcsebb. Amúgy sem hinném, hogy meghalok, egyébként is ha ellep a vér felébredek akkor mért ne gyorsítsak a dolgokon kicsit és legyek túl az egészen, ugyanis ideje felébredni. A vér megtölti tüdőmet köhögni kezdek de leküzdöm az élet ösztönöket és segítek kicsit magamon.

Nem várt fordulat. Nem egészen sikerült felébrednem, de egy olyan helyen vagyok ahol eddig nem voltam. Akárhány álmot éltem át mind sötét és negatív hangulatú volt. Na most ezt az álmot ne tudom hova tenni, de tényleg a legidegesítőbb dolog mikor tudod, hogy álmodsz és nem tudsz felkelni, sehogy. De ez, ez elég furcsa hely, még sosem láttam, mégis olyan valóságosnak tűnik.
Yuu
Yuu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Vas. Feb. 22 2015, 14:58

Ahogy Erisa beront a kórházba, meglátja a pultnál álló nővért, aki aggódó arckifejezéssel nézi a kint lévő dolgokat. Nem is kellett Erisa aggódó tekintete és szavai ahhoz, hogy még mielőtt a lány oda ért volna hozzá, megnyomjon egy gombot és a mikrofonhoz hajoljon. Erisa nem értette, vagyis inkább nem hallotta, hogy a nővérke, vagyis inkább recepciós mit mondott, de ettől még azonnal megfogta a kezét, mire a hölgy, ugyan vonakodva, - elvégre az Ő dolga nem ez lenne - de megindult Erisával. Kiérve Ő is megszólalt.
- Hamarosan itt lesznek az ápolók...
Mondta csilingelő hangján a másik nővérnek, majd megpróbálták megnyugtatni a pánikba esett lányt.
- Ne aggódj! A Barátodnak semmi baja nem lesz. Csak elájult. Az életjelei normálisak.
A már régóta kint lévő nővér, nem akarta megcáfolni a most "kipattant" kollegina szavait, így észrevétlenül törölte le Yuu szájáról a vért... Eközben Erisa és Sayuri végrehajtották a műveletet, tehát a csengő a megfelelő embernél, ahogy a lányka a recepción. Szerencséjére, ezúttal senki nem volt a bejáratnál, mivel pont délután jöttek, amikor is ebédidő, majd alvás van. Valószínűleg az orvosok is éppen teszik a dolgukat, így könnyedén alkalmazhatta a Hengét, majd kutakodni kezdett a lapok között. A recepción nem talált semmit, csak egy névsort a papírok között. Ez a névsor pedig a betegek névsora és a beosztott kórtermekét, így a lánynak tovább kellett kutakodnia. Meg is indult a folyosókon, ám sietős léptek zajára lett figyelmes, így behúzódott az egyik nyitott raktárba, amíg a két ápoló el nem rohant mellette a kezükben egy orvosi táskával és egy összehajtható hordággyal. Miután ez megvolt, a lány a nővér alakjában ment tovább, aki éppen kint munkálkodik. Kereste a feliratokat, de folyamatosan csak "labort" és "kórtermet" talált. Ám a következő sarkon, csörgés hangját hallotta... Megállt, majd észrevétlenül kinézett a fal mögül. Egy Orvos volt az, egy bögre teával a kezében. Éppen a kulcsával zárta be az egyik szoba ajtaját, amin az állt, hogy "Iroda és Nyilvántartó Szoba." Nos, itt egészen biztos, hogy Sayuri találna valami érdekeset...
   Eközben a két ápoló, megérkezett Yuu-kunért, így széthajtották a hordágyat, majd ráemelték a fiút és a maszkját, óvatosan levették róla. Nem volt könnyű, de megoldották. Miután ez megvolt, egy léegeztető maszkot húztak rá, aminek a tartálya a táskában volt. Természetesen nem egy búvárok által használt tartályt kell elképzelni, hanem annál azért jóval kisebbet, de elég volt ahhoz, hogy folyamatosan színtiszta Oxigént pumpáljon Yuu tüdejébe. Ettől pedig a fiú, elkezdett ébredezni, kiszakítva elméjét sötét álmaiból. Erisa persze eközben sietősre vette a figurát és Yuu mellett maradt. Azonnal egy Betegellátóba vitték őket, miközben Erisát megkérték, hogy várjon odakint. A két ápoló és egy orvos ment be, míg a kirohanó nővér Erisával maradt...
- Ne félj. A társad most már jó kezekben van...
Mondta a nővér mosolyogva.
- A küldetésen sérült meg így?
Tette fel a legkézenfekvőbb kérdést...
   Eközben odabent Yuu-t egy anyagdarabbal lefedett fémasztalra tették, ahol levették róla a maszkot. Ekkor a fiú, egy kevés vért köhögött fel.
- Jól van, jól van... Nem kell izgulni, rendbe jön.
Mondta az orvos, majd miután Yuu kiköhögte magát, intett az ápolóknak, hogy elmehetnek. Ők egy másik ajtón távoztak. Az orvos, felültette Yuu-t.
- Mi történt önnel?
Kérdezte meg a fiút, miközben nyakába vette fonendoszkópját és elvégezte a szokásos vizsgálatokat: Légzés ellenőrzés, torok vizsgálat, pulzus és vérnyomás mérés... 

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Erisa Vas. Feb. 22 2015, 16:03

A feladat rám eső részét teljesítettem, eltereltem mind a két nővér figyelmét, így Sayuri szabad utat kapott. Azonban volt egy pillanat, amikor színészkedésem élesbe váltott, mégpedig mikor odaguggolva Yuu-hoz, megéreztem a szájából eredő vér bűzét. Sokkal komolyabb a baj mint hittem. Bár azt mondták hogy nem lesz semmi baja, éreztem hogy itt nincs rendben valami. Lehet hogy csak beképzelem, de Yuu tényleg úgy néz ki mintha halál közeli állapotban lenne. A kórház ajtaja újból kinyílt, ezúttal két ápoló lépett ki egy hordággyal. Én hátraléptem és szótlanul, talán kissé sokkolva figyeltem, ahogy ellátják Yuu-t. Ha csak simán elájult volna, akkor mégis mitől vérzik? Az sem nyugtatott meg különösebben, hogy úgy tűnt, a tiszta oxigéntől kezdi visszanyerni az eszméletét. Itt nem csak ennyiről van szó. Ez veszélyes. Ebből hosszútávon... Nagy baj lesz. Mire észbe kaptam, Yuu-t már a hordágyon vitték befele a kórházba, én is megindultam, és Yuu mellé siettem. Mellettük mentem, egészen amíg az egyik betegápolóhoz nem értünk. Addig aggódó tekintettel figyeltem Yuu szemeit, és csak reménykedtem, hogy én tévedek, és valójában tényleg csak elájult. De éreztem a vér szagát. Vagy csak bemeséltem magamnak? Megrázom a fejem, és éppen indultam volna én is befele a betegápolóba, de nem engedték, úgy tűnik kint kell várnom amíg jobban nem lesz. De Yuu állapotából kiindulva, semmi kedvem kint maradni. Látni akarom. Miattam van ilyen állapotban. Hallom hogy a velem maradt nővér beszél hozzám valamit, de mit sem törődve vele, én kérdezek tőle.
- Miért nem mehetek be? Miattam van ilyen állapotban, legalább had legyek mellette. - Erősködöm, és az ajtó kilincsére teszem a kezem. Még egy pillantást vetek a mellettem álló nővérre. Kell egy kis idő, mire leesik, hogy ez az a nővér, akit a Senseinek hittem. Ha tényleg ő a Sensei, akkor a kérdései, amiket feltett... Idegesítenek kicsit... Látja hogy az egyik geninje milyen állapotban van, és még képes itt mosolyogni nekem. De most már meg akarok bizonyosodni róla. Mielőtt erőt veszek magamon és benyitok, előtte erősebben megbököm, ha valamilyen transzfromációs Jutsut használ akkor ez biztosan feloldja. Ha valóban egy nővér, akkor elnézést kérek tőle, és röviden elmagyarázom hogy miért is böktem meg, és bemegyek Yuu-hoz. 
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Suzuhito Sayuri Vas. Feb. 22 2015, 20:44

A színészkedés sosem tartozott a lány erősségei közé, ezért sem próbálta elferdíteni az igazságot, így végül csupa őszinte tényt említett a nővérnek, némi aggodalommal az arcán, hogy a hallgató fél is átérezze a helyzet komolyságát és ennek mérten megfelelő bánásmódban részesítse a földön fekvő eszméletlen fiút. Kitudja, talán még ezzel plusz időt is nyert magának, hiszen a lány elmondásai alapján komoly sérülésekre lehet gondolni, és a belső vérzés sem ad okot a nyugalomra. Talán csak néhány másodperccel növelte az idejét, de jelen esetben minden számíthat. Amint a hölgy leadta a segélyhívást, Erisa-san ki is rángatta magával. A lány egyedül maradhatott, talán Isten meghallgatta imáit, ezért sikerülhetett a terv ilyen nevetségesen könnyen, még egy sóhaj is elhagyta a száját amint hozzákezdett az iratok felületes áttúrásához, ami valljuk be nem éppen gyerekjáték. Bármelyik pillanatban befordulhat valaki az egyik folyosóról, vagy éppenséggel a kint lévők közül gondolja meg valaki magát és rohan be egy elsősegély ládáért. Félve alig-alig mozdítva meg a papírokat, olvassa el a fejléc szövegeit, elvégre nincs idő alaposabban átfutni a dokumentumokat, és pontosan tudja mit kell keresnie. Sehol semmi, felpillant, hogy megbizonyosodjon arról, minden a forgatókönyv szerint halad-e, majd pedig ismét az iratokba temetkezik, ezúttal kicsit bátrabban, kapkodja fel, lapozza végig őket, majd gondosan mindent vissza is tesz a helyére. Már a feladást fontolgatja amikor is rábukkan a betegek névsorára, ugyan hasznosnak tűnik, viszont mégsem az igazi, hiszen hiába szerezne Fenereshy-sannak és magának egy új személyazonosságot a papírról, amikor az illető bizonyára egy szobához van kötve, és az ápolók kényük-kedvük szerint ráncigálják őket, így az illúzió is eloszlana. 
- Nincs itt. - rázza meg a fejét, és egy halk sóhajtás is elhagyja száját, kint még mindig a fiúval vannak elfoglalva ideje továbbállni, hiszen nincs vesztegetni való idő. Sietve a legközelebbi folyosó felé vette az irányt, gyors, határozott léptekkel masíroz keresztül a folyosón a lehető leghalkabban, szíve majd kiugrik az izgalomtól, majd a közeledő kopogó hangokra ijedtében egy raktárhelyiségben talál menedéket. Az árnyak közül pillant ki a folyosón elrohanó alakokra, bizonyára az ápolók lehetnek, hogy elszállítsák Yuu-t az épület üdvaráról, és megfelelő ellátásban részesítsék. Amint ismét csend uralja a folyosót, előmerészkedik rejtekéből, és a korábbi tempóval siet is tovább, miközben olvassa a feliratokat, mi-micsoda. Egyetlen tábla, sem kerülte el a figyelmét, még ha a legtöbbjük számára haszontalannak is bizonyult. Kórtermek, raktárak, laborok, egyik sem jelent semmit számára. Már majdnem elért a következő folyosóig amikor ismét egy zajra figyel fel, megrezzen a hang hallatán, majd óvatosan a folyosó végéig oson, hogy kilessen rajta. Az illető nem lehet túl közel, ha pedig mégis legfeljebb lekoptatja. Legalábbis gondolja ö, miközben összeszedi a bátorságát és észrevétlenül meglesi az orvost aki éppen egy ajtót zár be. "Nyilvántartó szoba" ennél nyilvánvalóbb, sokat sejtetőbb címet keresve sem találhatott volna. A cél egy karnyújtásnyira van, ámde a zárfeltörésben sosem jeleskedett igazán, a tolvajlást pedig erkölcsileg utasította el, így hát, egyetlen lehetséges módja a kulcs megszerzésének a beszélgetésbe elegyedés lehet. Illetve talán a portán lehetett egy másolat belőle, de veszélyes lenne visszafordulni. Pech.. Mély levegőt vesz, majd kifújja, és egy közömbös arcot vesz fel, és ezzel együtt elő is lép, célirányosan az ajtó felé, ha vele szembe jön az orvos bólintással köszön vissza, elvégre a férfinak illik először köszönteni a nőket. Az ajtóhoz lépve óvatosan elkezd a zsebei felé kapni. 
- Oh én balga. - jól hallhatóan, felszólal, majd pedig a férfi felé fordulva megtesz néhány lépést - Várjon doktor úr! Attól tartok a recepción felejtettem a kulcsaimat. Megtenné, hogy kinyitja nekem az iroda ajtaját? Nagy szükségem lenne néhány dokumentumra, hogy folytathassam a munkám... - kezeit maga előtt összekulcsolva áll meg, és várja a férfi válaszát. Szíve majd kiugrik a helyéről, de mégis leplezni próbálja izgatottságát, hiszen ha a férfi bármi jelét látja rajta, gyanakodni kezdhet, vagy ami még rosszabb egy rossz mozdulattal romba döntheti a jól felépített jutsu-t. Persze így is éppen elég kockázattal jár, hogy meg kellett szólítania. 
Suzuhito Sayuri
Suzuhito Sayuri
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yuu Vas. Feb. 22 2015, 21:31

A valóságos kép szertefoszlik, bár ezúttal feladtam a küzdelmet mások küzdöttek helyettem. Talán nem volt itt az ideje meghalnom, és nem engedik a könnyebb utat választani. A szemem csak lassan szokik vissza a fényhez így még azzal az egy szem szemmel sem látok tíz-tizenöt másodpercig, mígnem beáll a szemem. Közben érzem, hogy ez nem egészen az én maszkom, oda akarok nyúlni hozzá de erő nincs benne, viszont kimondottan kellemes, hogy kapok levegőt. Amint beáll a szemem látom, hogy nővérek próbálnak összekaparni, és látom Erisa-san tekintetét is. Szégyenkezve kapom el onnan a tekintetem, hogy így végeztem, hogy egyetlen férfiként én bírtam legkevésbé ezt a küldetést idáig. Ahogy haladunk be az épületbe elkezdem kicsit visszanyerni az erőm. Odabent egy asztalra tettek, és mikor lekerült rólam a maszk, a tüdőm kilökött egy kis vért, melynek továbbra sem volt túl jó íze, de ezután még tisztábbnak éreztem a tüdőmet. Majd az orvos felültetett és a lényegre tért. Hogy mi is történt velem? Mégis mit kéne mondanom neki, és merre lehet Sayuri-san, csak nem megfutamodott a küldetés elől, vagy megint valamiféle bugyuta ötlete támadt.
-A nevem Saito Yuu, ez a kis információ segíthet önnek. Gyenge a tüdőm és megsérült ennyi az egész, de nincs sok időm gyorsan essünk túl mindenen.

Közlöm vele teljes higgadtsággal, miközben lekerül rólam a póló a vizsgálatokhoz. Majd elkezdek az oldalamon lógó csengő felé nyúlni, mely a tekintetemet is oda vonzza, hiszen eltűnt, eltűnt a csengő meg kell találnom. Legalábbis meg kéne, de elég vizsgálatot éltem át eddig ahhoz hogy tudjam, hogy ez azért mégsem lesz olyan egyszerű hagyom az orvos dolgát végezni, hogy ő is hagyja az enyémet. Nem egyszer kötöttek már le mikor nem volt türelmem ahhoz hogy végig üljem a kezeléseket melyek olykor kísérletezésekbe torkollottak. Mindenesetre, megpróbálok bízni Sayuri-sanban és Erisa-sanban, amennyire lehet. Jobb kivárni, hogy végez mint hogy, nekem essen néhány nővér. Kutatok a szememmel de a maszkomat sem látom, anélkül pedig igencsak nehézkes lesz elhagyni a kórházat.
Yuu
Yuu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Hétf. Feb. 23 2015, 16:22

Sayuri
A lány, lopakodva és teljes csendben, figyelve környezetére járja be a földszinti folyosókat. Egy ablak mellett elhaladva, láthatja, ahogy Yuu-kunt éppen felpakolják a hordágyra, miközben Erisa aggódón siet utána. Eddig minden jól megy, most már csak a célját kell elérnie. Hamarosan zajt hall, majd meglátja, ahogy egy magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú és barna szemű orvos éppen bezárja annak a szobának az ajtaját, amire neki szüksége van. Így hát, a jóképű doktor úr mellett elhaladva próbál meg egy kisebb jelenetet előadni. Amikor a lány elhaladt az orvos mellett, Ő éppen a teájából szürcsölt, majd amint meglátta a Hengét alkalmazó Sayurit, mosolyogni kezdett. Elemelte a bögrét szájától, ekkor pedig már látni lehetett, hogy nem csak a szeme mosolyodott el, hanem a szája is. Méghozzá, egy felettébb érdekes mosolyra. Mintha, incselkednie akarna vele, de csak Ő is bólintott, majd mélyen nézve a lány szemébe, elhaladt mellette. Ám ekkor Sayurinak nem volt mit tennie, elkezdte játszani a feledékeny ápolónőt. Erre az orvos csak megfordult, majd szemöldökét felhúzva bámult a lányra, hallgatva mondandóját. Annak végén pedig ismételten elmosolyodott, majd fülig érő mosollyal, csillogó szemekkel közelítette meg a lányt, miközben teáját letette az egyik közeli ablak belső párkányára.
- Természetesen, Seigi-can.
Kuncogott egyet a férfi, majd mint a daliás, szőke herceg, úgy húzva ki magát lépett a lány mellé. Igencsak finom illata volt az Orvosnak és a borostája is egészen férfias volt. A fiatal arc és a férfias test, valamint a borosta igencsak szemmelengető látványt kelthetett a lányoknak. Habár, kinek mi az ízlése, így nem tudni, hogy a látvány mit váltott ki Sayuriból. A férfi tehát kinyitotta az ajtót, majd elállt az útból és intett a lánynak, hogy menjen csak be, majd kivette a kulcsot a zárból. 

Erisa & Yuu

Az orvos, nyugodtan, ügyet sem vetve Yuu siettetésére elvégzi a szükséges vizsgálatokat, majd levéve a szemüvegét, feláll a székéből.
- Bizonyára tisztában vagy vele, hogy gondok vannak a tüdőddel. Pontosabban az egyik felével, de lehetséges, hogy a másikra is kiterjed. Ennyiből nem tudom megállapítani, de ilyen fokú betegséggel nem igazán mehettél volna át a Genin Vizsgán. Főleg, hogy úgy látom, egész régi ez a betegség.
Ekkor betoppant Erisa, aggódó tekintettel. Nyomában a nővér, aki a lány bökésére nem foszlott szét és öltötte fel Mugo-sensei alakját. Igazából ügyet sem vetett arra, amit Erisa tett, csak az orvos elnézését kérte.
- Elnézést, de nem tudtam kint tartani! Habár...
Kapott észhez, majd maga elé emelte a kezében lévő maszkot.
- Ez még kellhet.
Mondta mosolyogva, majd átnyújtotta Yuunak.
- Semmi baj nővér. Itt már végeztünk. Nem tudom, hogy mi folyik itt, de Saito Yuu... Vissza kell majd jönnöd további vizsgálatokra. Felírok neked egy gyógyszert is. A neve Setsugimon (Setsu-->Akut; Gimon--> Probléma) naponta kettőt szedj be belőle, reggel és este, valamint akkor, hogyha fulladásos rohamok törnének rád. Akkor egyből kettőt vegyél is be belőle, és pár percen belül jobban leszel. Azonban ne erőltesd túl magad.
Mondta a doki, majd mondandója befejeztével fel is írta a receptet, amit átnyújtott Yuu-nak, majd felállt és odasétált az egyik fehér, üveges szekrényhez, ahol több injekciós tű és gyógyszer is volt. Kinyitotta kulcsával, majd kivett egy kisebb henger alakú, műanyag tárolót és azt is Yuu kezébe nyomta.
- Ez az a gyógyszer. Ebben a hengerben ötven darab van. Ha elhasználod, akkor váltsd ki a többit, de a jövőhéten várlak napközben újabb vizsgálatokra. Keresd Morio Hatsuda doktort. Ez a nevem.
Mondta az amúgy idősödő, szemüveges, kopaszodó orvos, majd visszaült a székébe.
- Most mehettek mindketten... Nővér! Ön maradjon még itt egy kicsit.
Mondta Hatsuda doktor, mire a két Genin kisétált a rendelőből, a nővér pedig becsukta mögöttük az ajtót... Eközben beszéd zaja hallatszott balról. Ha a két Genin elnéz arra, akkor csak egy folyosót lát, ahol egy ablak van, de ha tovább mennek rajta, akkor nagyjából 6 méter után egy balra lévő folyosó nyílik. Annak a végében pedig megláthatják Sayurit és az Orvost, azonban egyikőjük sem tudhatja, hogy társuk van ott, mivel végre hajtotta a Henge no Jutsut. Azonban, mindenképpen érdekes lehet a látvány, mivel előttük pontosan ott van a porta, ahol az a nővér áll, akinek alakját Sayuri felvette, így ezt mindenképpen látja a két Genin, a helyzettel viszont nekik kell megbirkózniuk. A másik variáció az, hogy jobbra indulnak meg, ahol a kórház további részei nyílnak meg előttük: Lépcsők, Emeltek, Kórtermek és egyéb izgalmas szobák...

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Suzuhito Sayuri Hétf. Feb. 23 2015, 17:38

A kórház kívülről sem egy aprócska épület, viszont belülről kész labirintus. Folyosók mindenhol, és ezernyi terem. Ha nem lenne minden ajtón valamilyen jelzés bizonyára órákig bolyonghatna szerencsétlen lány. Kórtermek, laborok, raktárak. Viszont még mindig Fortuna asszonyság kegyeit élvezi, ezért is találhatott rá ilyen hamar a megfelelő teremre, a lehető legegyértelműbb kiírással, pedig nyilvánvalóvá vált számára, hogy ha törik ha szakad neki bizony be kell tennie a lábát oda. Társai miatt sem aggódott különösebben, hiszen rövidke barangolásának ideje alatt volt szerencséje az egyik ablakból látni őket, és úgy tűnt minden a legnagyobb rendben van. Saito-sant hordágyon szállították el Erisa pedig a nyomukban, ahogyan az várható is volt tőle. Viszont azzal, hogy Sayuri egyedül bolyong a folyosókon, mialatt két társa együtt tevékenykedik, potenciális célponttá változtatta a lányt, hiszen a ragadozó is a magányos elkóborló állatra csap le nem pedig az erős, összetartó csapatra. Az pedig nem kérdés, hogy tudja, hogy merre is bujkálhat újdonsült kis csapata, talán csak a tökéletes álca védett meg ezidáig a férfitól. A kis színjáték is sikeresnek bizonyult, elvégre a férfin nem mutatkoznak gyanakvásra utaló jeleket, viszont a huncut mosoly és pajkos tekintet aggodalmat ébreszt a lányban. Ez nem jó! Ez nem lesz így jó... szíve szerint most rögtön hátat fordítana a férfinak, aki jelekkel, gyenge célzásokkal próbálja a lány tudtára adni vonzódását, ami egy halovány pírt varázsol az arcocskákra, viszont ezzel egyetemben rosszul is érzi magát amiért becsapja a férfit, hiszen egy számára vadidegen nő alakjába bújt, aki talán egészen idáig közömbös viselkedésével hárítani próbált, és viszonzatlanul hagyni a férfi szerelmét. A tekintetét elkapja, majd pedig maga előtt összekulcsolt kezekkel lépi át az ajtó küszöbét, onnan pedig ismét visszafordul és a férfira pillant.
- Köszönöm. - lány bólintás majd pedig amint ismét összetalálkozna a tekintetük, elkapja azt, és elpillant a férfi melletti egészen idáig üresnek hitt folyosóra, ahol két ismerős arcot pillant meg. Ledöbben, hiszen nem számított rá, hogy ilyen hamar viszont láthatja őket, sőt az is megfordult a fejében, hogy a fiúnak kórházban kell töltenie az estét. De ezek szerint tévedett.. - Máris összeszedem a szükséges papírokat, nem szeretném feltartani. - elnézést kér a férfitól és máris berohan a szobába, előtte persze vet egy újabb pillantást a társaira. Pontosan tudja mire van szüksége, már csak az a kérdés, hogy hol is találja meg az iratokat. Bizonyára egy irattartó szekrényben tárolhatják a jelenléti íveket, és egy másikban pedig a gyakornokok adatait, fényképpel ellátva ahogyan azt rendje szokás. Gyorsan, gyorsan, sietnem kell még mielőtt gyanússá válik... Persze a sebesség mellett ezúttal arra is ügyelnie kellett, hogy ne essen ki a szerepből, és kellően nőiesen viselkedjen, ahogyan azt egy hozzáértő évek óta itt dolgozó ápolónőtől elvárná az ember. Persze ez a gyakorlatias viselkedést nem is olyan könnyű egy idegen környezetben imitálni, mialatt valaki felügyel. A gyors körbepillantást követően ha megtalálja amit akar akkor azzal, ha nem akkor pedig véletlenszerűen ránt elő néhány iratot mintha megtalálta volna azt amit keresett, és elhagyja a termet. Ha a férfi ott áll, illedelmesen megköszöni a segítségét, majd pedig arra hivatkozva, hogy siet ott is hagyja, amíg ö bezárja a termet, elsiet abba az irányba amerről jött, bízva benne, hogy ha a társaiba nem is, de másba sem fog belebotolni, és elrejtőzhet amíg a férfi elmegy. Talán még a korábbi rejtekül szolgáló raktár tökéletes is lehet a célra. Bizonyára azóta sem zárta be senki sem. 

Ha a társak mégis ott maradtak, magával rángatja őket, feloldva a technikát.
Suzuhito Sayuri
Suzuhito Sayuri
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Hétf. Feb. 23 2015, 19:02

// Csak hogy legyen mire reagálni. Arra kérlek titeket, amit már Erisának is elmondtam, hogy várjátok meg a társaitok posztját és csak utána írjátok le, hogy mit csinál, mit mond nektek. Mert itt most Sayuri leírta azt, hogy a társait látja, de még nem is fordultak be arra a folyosóra, ahol Sayuri és a doki áll. Lehet, hogy megbeszéltétek, hogy mi lesz, de direkt ezért nincs most sorrend. Olyan sorrendben írtok, amilyenbe akartok, majd szólok, hogyha meghatározott sorrendet kérek. Smile  //

Sayuri (A többiekre az előző poszt érvényes)
Miután Sayuri elpirult és belépett a szobába, az orvos is követte őt, kulccsal a kezébe, majd amint Sayuri már kellő képen bent volt, az Orvos becsukta maguk mögött az ajtót, a kulcsot a zárba dugta és bezárta... A kulcs a zárban maradt. A férfi pedig csak mosolygott mint a vadalma. Szemében nem volt helye szadizmusnak, vagy perverziónak, de azért mégis... Miért teszi ezt? Tehette fel magának a kérdést a lány.
- Úgy volt, hogy itt mellőzzük az efféle dolgokat...
Kuncogott egyet a férfi és már gombolta is ki köpenyét, majd lassan megindult Sayuri felé, aki nem tehetett mást, talán tartott a férfitól, vagy csak félt, hogy álcája oda lesz, hátrálni kezdett. A helyiség egy 6x6 méteres helyiség volt, fémpolcokkal és szekrényekkel, amikben akták voltak. Ám Sayuri az egyetlen csupaszon maradt fal résznek hátrált. Láthatóan a lány reakciója, még inkább feltüzelte a férfit, aki már a földre dobta hófehér orvosi köpenyét. Most már csak egy fehér atléta és egy fehér nadrág volt rajta a hagyományos orvosi, puha cipővel, amibe csak bele kell bújni.
- Csak nem félsz? - mosolyodik el újra a férfi - Hmm... Tetszik ez a kis szerepjáték.
A férfi ekkor a falnak ütköző Sayuri feje mellé támassza a jobb kezét, egészen közel hajolva a lányhoz, majd egy pillanat alatt száját a lány szájához érintette, feloldva a Henge no Jutsut... A férfi csukott szemmel kísérte végig az eseményeket, így amikor a pukkanással eltűnt a bájos nővérke alakja, azonnal kinyitotta a szemét és szemei kikerekedtek, de szája továbbra is a lány szájára volt tapadva. Pár másodpercbe beletellett, amíg felfogja a helyzetet, de láthatóan meglepődött és amint magához tért, hátrahőkölt...
- Mi... Mi a franc!!?
Kiált fel...

// A férfi mindenképp megcsókolja Sayurit, viszont a csók hosszát meg lehet szakítani. Ha Sayuri cselekszik, akkor bármikor megszakíthatja és a férfi ugyanúgy hátrahőköl (vagy ahhoz mérten, hogy mit csinálsz vele, majd ahhoz mérten írd le ami történik, mivel a férfi nem rendelkezik shinobi képességekkel, így gyakorlatilag Sayuri bármit csinálhat vele) ha viszont nem tesz semmit mert mondjuk lesokkolt vagy hasonló, akkor 5 másodperces a csók. A többiek azt látják, a következő posztjukban, hogy Sayuri éppen bemegy az orvossal, aki rázárja az ajtót. Vagyis a nővérke és az orvos, de ezt tudjátok.  //

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Erisa Hétf. Feb. 23 2015, 19:53

Benyitottam a szobába, ahol Yuu-t ápolták, miután megbizonyosodott, hogy sikerült megböknöm egy, a vizsgánkról mit sem tudó nővért. Bár igazából ezen egyáltalán nem lepődtem meg, végül is félig meddig számítottam rá hogy nem a Sensei lesz az, de biztosra akartam menni. Yuu egy ágyon feküdt, és az orvos is az utolsó utasításokkal látta el a fiút, ami engem egy kicsit váratlanul érintett. Ha a teste nem tehette lehetővé hogy átmehessen a geninvizsgán, akkor mégis hogy jutott át? Továbbá beigazolódott a sejtésem mielőtt sokkal nagyobb a baj itt, mind egy szimpla ájulás. Aggódom Yuu-ért. Nem szabadna megterhelnie magát, mégis megtette. Odasietek az ágya mellé, és segítek kiszállni az ágyból, már ha engedi, és kivezetem az ajtón.
- Minden rendben Yuu? Sajnálom hogy vinned kellett… Miattam vagy most ilyen állapotban… Sajnálom… - suttogom neki. Elindulok a folyosón, célom hogy megtaláljam Sayurit, nem túl szerencsés hogy különváltunk, igaz, nem volt más választásunk, de Sayurinál van mind a két megmaradt csengőnk, és teljesen egyedül van. Azonban néhány lépés megtétele után, fejemet balra fordítva egy felettébb érdekes dolgot veszek észre, amitől a tekintetem oda-vissza cikázik, az előttünk lévő portáról, a tőlünk balra lévő ápolónőre. Kis gondolkozás után arra a következtetésre jutok, hogy valamelyik ápoló vagy a Sensei, vagy Sayuri. Kételkedek benne hogy a portánál álló nővér lenne Sayuri vagy Mugo. Ő csak áll, várja a betévedő embereket, hogy segíthessen rajtuk. Valószínűleg legalábbis. De a másik… Végül is ő sem csinál semmi gyanúsat, de abban az esetben ha ő lenne Sayuri akkor miért van azzal az orvossal? Vagy lehet hogy… Az orvos Sayuri, és a Sensei éppen most próbálja megszerezni a maradék csengőket? Ha ez így van akkor segítenem kell. A nő és a doktor bemegy az előttük lévő szobába, majd az ajtó bezárul. Érzem hogy baj van. Ha a sejtésem igaz, és az egyik személy Sayuri, a másik pedig a Sensei… Akkor….

Futásnak eredek, egyenesen az ajtó felé. Yuu-t hátrahagyom, nem is figyelem hogy követ-e. Nem veszíthetünk el még egy csengőt. Hamar odaérek az ajtóhoz, de hiába próbálom kinyitni, be van zárva. Valamit ki kell találnom. Elönt a pánik, valamit ki kell találnom. Megpróbálom vállal betörni de hiába, az ajtó erősebbnek bizonyul. Ekkor a Shurikentartómra pillantok. Hamar megakad a szemem az egyik, robbanócetlivel ellátott kunai-omon. Ez őrültség… Ez őrültség… De… Nincs más választásom… Ráadásul… A Sensei-t fogják felelősségre vonni. Elmosolyodok, ez gonoszság lesz, de hát… A küldetésért mindent… Kiveszem az említett kunait. és beleszúrom az ajtóba. Pár lépés hátrálás után pedig már mondom is a „varázsigét”:

- Jibaku Fuda: Kassei. – ezt tényleg a küldetésért teszem… Kicsit sem azért, hogy megbosszuljam azt, amit a Sensei miatt elszenvedtem a tűző napon… A robbanás úgy is csak az ajtót töri be, komolyabb kárt nem szenved el az épület. 
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Suzuhito Sayuri Hétf. Feb. 23 2015, 20:10

//Legközelebb oda is írok majd egy "Ha" részt. Embarassed //

A férfi hallgatagsága kezdett ijesztővé válni, minél hamarabb túl akart esni a lány az iratok felkutatásán, és lerázni amint csak lehetett elvégre ezzel nem csupán az álcáját veszélyeztette de a tét még egy nőtársa becsülete és jó híre is. Nehéz egy ninja élete, főleg mert sok esetben öncélúan, mindent meg kell tenni a küldetés sikere érdekében, éppen ezért előfordulhat, hogy másokat megsért vele, vagy éppenséggel rossz hírét kelti a másiknak, akaratlanul is. Határozott léptekkel bemasírozott a helyiségbe, és egy gyors pillantást vet a férfira, majd rögtön az iratok rengetegébe temetné magát amikor is az ajtó csukódásának hangjára lesz figyelmes. Miért csukja be az ajtót? Hiszen éppen az előbb mondtam neki, hogy sietek. Majd pedig az ablak irányába fordult, hogy leellenőrizze, hogy nem-e a huzat miatt fél a férfi, nehogy az ablak vagy az ajtó csapódjon be, viszont ez nem így volt. Kulcsra zárta az ajtót. Kulcsra zárta? Kulcsra zárta.. Jó ez már nem lehet csupán elővigyázatosság. Valami sántít a dologban. Lebuktam volna? Nem, nem tudhatja, hogy csak egy imposztor vagyok, hiszen ha tudná nem zárná be az ajtót egyszerű védtelen orvosként. Nem értem... A lány értetlenül végignéz a férfin, aki bezárja az ajtót, majd pedig a kulcsot a zárban hagyva indul meg felé, kigombolkozva. Az időjárásra való tekintettel rá lehetne fogni, hogy talán melege van, és ezért kezdett bele a vad vetkőzésbe. 
- Sze-szeretné, hogy kinyissak egy ablakot? - a lány hangja megremeg, és természetes arcszíne vörösbe vált, fülig elpirul amint a férfi ledobja magáról az első ruhadarabot, és szemeit leszegi. Nem lehet szavakba önteni mennyire zavarba jött a kialakuló helyzettől, feje teljesen kiürült, egyetlen kósza gondolat sem maradt, még csak meg sem próbálta meggyanúsítani a jóképű fiatal orvost, hogy netalántán ö a Sensei és éppen most sétál bele egy csapdájába, ahogyan Erisa is tette. Óvatlan, túlontúl óvatlan. Kezét a szája elé kapja amint a férfi szóra nyissa száját, és ilyen kétértelmű dolgokat kezd mondani. Egyáltalán nem érti mire céloz, hiszen ö nem az akinek hiszi. Félve lassú léptekkel hátrál a férfitól, időnként hátrales, hogy nem-e esik át semmin, viszont ezzel egyetemben nem tudja levenni a szemét a férfiról sem aki követi. 
- Kérem. Nem hiszem, hogy ez jó ötlet.. - suttogja maga elé alig hallhatóan, és sarkával már a falat tapogatja, majd gyengéden nekidől, mellkasához szorítva kezeit melyek zavartan masszírozzák egymást. A férfi ekkor kezét a falnak támasztva folytatja a kis játékát, ami a lány számára kezdett egyre inkább világossá válni. Ez csak is a Sensei lehet, és éppen meg akarja mutatni a lánynak, hogy nem szabad bíznia mindenféle idegenben. Viszont a tudat, hogy éppen a saját Sensei-e magasodik felette még jobban zavarba hozta, már amennyire ez lehetséges. Egy hangos sóhajtás hagyja el a száját, és felnéz, a férfira, egyenesen a szemeibe, és éppen hozzákezdene a beszédéhez "Bocsánat, megtanultam a leckét, most már elég lesz" vagy valami hasonlót szándékozott mondani, viszont a férfi belé fojtotta, jobban mondva csókolta a szót. A lány teljesen ledöbben, hiszen épp most vette el egy jóképű fiatal férfi élete első csókját, akinek még csak a nevét sem tudja. Az a rövidke pillanat mialatt ez megtörtént egy örökkévalóságnak tűnt számára, mintha a környező világ megszűnne számára létezni. A csók édes volt, és olyan megnyugtató mégis lehangoló, hiszen nem az ö szépsége miatt, hanem egy maszk, egy alattomos jutsu miatt kapta ezt az ajándékot. Könnyek szöktek a szemébe, és a jutsuja ugyan szerte foszlott, viszont emiatt már nem aggódott.
- Bocsánat. Én.. én tényleg nem akartam átverni. A küldetésem... -  kezdett bele a magyarázásra //HA robban a dolog ami robban: amikor az ajtó irányából hangos robbanás hallatszik, azonnal a férfira veti magát, hogy megvédhesse a mondatot nem fejezi be amibe belekezdett.// //(ha nem robban a dolog)==>// majd kétségbeesetten az orvosra pillant, aki bizonyára össze van zavarodva. - Kérem hallgasson végig. Nem mondhatom el miért tettem amit tettem, legalábbis egyelőre. De biztosíthatom..., hogy nem a rossz szándék vezérelt. - mély meghajlások ezrei következtek, bocsánatot kérve a férfitól, aki ha időközben az ajtó felé venné az irányt, Sayuri megállítja.  

//Erisa Facepalm //

A hozzászólást Suzuhito Sayuri összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 25 2015, 15:46-kor.
Suzuhito Sayuri
Suzuhito Sayuri
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yuu Kedd Feb. 24 2015, 22:29

// Köszönöm hogy megvártatok ~.~//
Éreztem, hogy ez az orvos sok mindenbe mártotta a kezét már és tapasztalt. Persze nem szabad félreérteni a dolgot nem urológusról beszélek. Inkább, csak egy sokat megélt bácsiról. Nem gondolom, hogy bármiféle negatív szándéka van. Bár biztos tisztában volt vele hogy tényleg semmi keresnivalóm nem volt a geninek között, nem kérdezősködött egyelőre. Nem is mondanék neki semmit, nincs köze hozzá végezze el a munkáját aminek elég kiterjednie erre a haszontalan testre, nem kértem lelki segélyt, sem hozzájárulását a genin létemhez.
Éppen hogy csak a mondata végéhez ér az orvos betoppan Erisa-san és a nővér, és így félbe is szakadt a beszélgetés, valamelyest tekintettel volt az orvos rám, azzal hogy nem firtatta tovább a betegségemmel járó inkompetencia meglétét.
-Ehh... ne is reménykedj, nem fogok belehalni abba, hogy egy lányt kell cipelnem, szimplán csak kiszáradtam, és megszédültem egy picit nem kell aggódni.
Úgy tűnik minden megoldódott, a orvostól megkaptam a megfelelő ellátást, bár érdekélődést kezdtem mutatni a doki iránt, talán ő segíthet nekem a későbbiekben, mindenféleképpen vissza jövök, miközben felveszem a nővértől frissen visszakapott maszkom. Valahogy azt érzem hogy ő már most tudja, hogy mi is ez az egész.
-Rendben van Morio doktor úr, köszönöm a segítséget.

Kiléptünk az ajtón, és már láttam is hogy Erisa-san lefoglalja magát valamivel, viszont én túl kíváncsi voltam ahhoz hogy érdekeljen, hogy mivel. Tudni akartam, hogy miről beszélgetnek odabent a doktor úrral. Így felvettem a pultnál álló nővér formáját és kopogás után benyitottam, majd az elnézésüket kérve elkezdtem odabent matatni, miközben igyekeztem kihallgatni őket. Persze csak reménykedhetek benne hogy rólam van szó.
Yuu
Yuu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

7 / 15 oldal Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.