Ninja Akadémia

+25
Aihara Arata
Hiromi Akio
Nakahara Saki
Shimura Danzou
Setsu
Kaibutsu Hiroto
Hakkyou Katsumi
Kenta Koizumo
Kage Ijin
Uchiha Itachi
Sai
Sasaki Haru
Darui
Shirogane Shiro
Akira
Hinata
Sugomi Aoi
Aburame Shino
Fushidara Ikazuchi
Fushidara Kumoshi
Shioshu Mash
Nosaru Kyoya
Hoshigaki Kisame
Ashina Hitomi
Namikaze Minato(Inaktív)
29 posters

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Ninja Akadémia - Page 5 Empty Re: Ninja Akadémia

Témanyitás  Tomoshika Asuko Pént. Márc. 16 2018, 00:16

//Hiroto – igen, megszültem végre -ˇˇ- //

Szerencsére az ideiglenes pártfogoltjaim egyelőre nem néznek komplett idiótának. Egyelőre ~ zeng fel bennem Franksensei hangján a kevésbé biztató megállapítás. Az egyikük morgása viszont megmosolyogtat. Na igen, én se szerettem ezeket a feladatokat sosem, de hát valakinek ezt is meg kell csinálnia. Na meg… Amikor Franksensei valami újabb agyszüleményének szenvedő alanya vagyok, visszasírom az összes ilyen küldetésem…
Viszont nem váratom őket tovább, kinyitom a dossziét. Mivel nem tartom magasra, ők is rálátnak, míg végigfutom a papírt. Kicsit úgy vagyok vele, hogy hadd lássanak ilyet, mert én csak chuuninként láttam elsőnek ilyeneket, és először elég kínai volt a sok hivatalos halandzsa. Na meg úgyis türelmetlenek, mert az egyikük máris kérdez, mikor még én se olvastam végig a küldetést.
Magam részéről elsőnek a városka nevén akadok fenn, mert el kell gondolkodnom, hol az ördögben is van, és hát… tudom, hogy hallottam, de hogy hol, mikor, minek kapcsán… szerencsére akad egy kisebb térkép mellékelve, és máris leesik, hogy a hely a faluhoz közel van, legalább tuti nem tart több napig a küldetés. Maga a feladat viszont nem nagyon nyűgöz le. Most komolyan gyilkolni küldenek, mikor a gyógyításra specializálódtam, még ha a szóban forgó áldozatok állatok is? Meh… Ráadásul vaddisznók… valamiért nincs jó előérzetem, na de próbálok pozitív maradni. 
- Szerintem ez egy jó kis küldetés. Kiváló arra, hogy gyakoroljátok a nyomolvasást, rajtaütést és a nyomok eltakarítását. Mit gondoltok? 
Talán ha ilyen színben tüntetem fel az egészet, több kedvük lesz hozzá, mint személy szerint nekem. Ha nem akadékoskodnak, s nem is nyavalyognak sokat, vagy olyasmit, ami miatt lenne még „dolgom”, akkor elküldöm őket felszerelkezni a küldetéshez, hogy magam is meg tudjam ezt tenni – elvégre reggel nem úgy készültem, hogy disznóháborúba fogok indulni, s megbeszélem velük, hogy fél óra múlva találkozzunk a kapunál.

Tomoshika Asuko
Tomoshika Asuko
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 43

Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 440

Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.