Konoha kapuja

+104
Nashimaru Hina
Nashimaru Miuru
Hyuuga Oyoki
Akamaru
Ōtsutsuki Indra
Hamacho Yoshitaro
Konan
Yamanaka Inako
Nara Akane
Shiawase Zouo
Uchiha Kagami
Tsuuzoku Tomoe
Aka Amire, Raizetsu
Hatake Kakashi
Hyuuga Shakaku
Hattori Arata
Obake Kaito
Terumi Mei
Hateshi
Senju Tobirama
Nakagawa Naraku
Hasegawa Zauki
Kagemare Ran
Shunsui
Hirano Reina
Ishihara Aki
Meitsugawa Shori
Aihara Arata
Miyo Zerina
Genki Niana
Namikaze Minato
Akihiro Jaken
Kenshiro Erisa
Kenshiro Karu
Yoru
Shenjino Arisa
Hidan
Yamato
Kenta Koizumo
Isha Dansei
Gato
Fuu
Sado Kenji
Rabada Genkou
Mitsuya Akane
Kuroba Kaito
Akira
Shimura Danzou
Misage
Sato Natsuhi
Sato Haruhide
Takeuchi Sachiko
Uchiha Itachi
Uruma Kamuna
Killer Bee
Hazukage Ishida
Aokaze Atsushi
Kenshiro Suiren
Obotsu Ryu
Orochimaru (Inaktív)
Aokaze Shin
Jiraiya
Taidana Kaito
Azumi Yuurei
Akasuna no Sasori
Kusuki Jori
Hazukage Kurono
Aburame Shino
Urufu Djuka Okami
Makenshi
Sai
Osumi Hiroto
Uzumaki Kushina
Kitori Musato
Shiren
Hisao
Arekkusu Orokana
Aida Emiko
Naozumi Yamashita
Matsuko Kiyomi
Okimura Akushou
Huramino Saito
Moriyama Shinimi
Hinata
Shikoku Naoki
Shiruba Tsuki
Hatake Kakashi(Inaktív)
May Yuriko
Kagemare Kuzomi
Kusuki Eiko
Aono Takefumi
Chrono
Namikaze Minato(Inaktív)
Karin
Katsumi Mao
Ayami Remiyu
Sayuri Akeme
Hyuuga Hinata (inaktív)
Akimoto Kazuma
Suyiko Shiai-Ne
Konan1
Aburame Shui
Kaibutsu Hiroto
Haru Noriko
108 posters

15 / 20 oldal Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20  Next

Go down

Konoha kapuja - Page 15 Empty Re: Konoha kapuja

Témanyitás  Misage Pént. 16 Aug. 2019, 12:31

// Tobirama //

~ Áh, testőrmeló. Ez jó lesz. - ajkaim gonosz vigyorra húzódtak. A testőr munka volt a shinobi világban használatos kifejezés arra, hogy bizony a nagyokosok sem tudják, mit kell majd konkrétan csinálni. Ez pedig korlátlan lehetőséget szokott biztosítani a szórakozásra. 
~ Eddig még egy olyan testőr küldetést sem vállaltam el, ahol ne lett volna valami galiba. Vajon ez lesz az első kivétel? Csak nem... - kis nevetéssel nyugtáztam, hogy valószínűleg a sok negatív tényező - mint például a hajnali kelés - ellenére még az is lehet, hogy érdekes küldetésnek nézek elébe. Már csak a csapattársaknak kellett megfelelniük a "legalább küldetés közben nem koncolom fel" kritériumnak. Általában ez szokott a legnehezebb lenni. Mindössze párszor dolgoztam más csapattal, de általában az első nap végére vissza kellett fognom magam, hogy ne ugorjak a saját ideiglenes társaim torkának. Azt mondjátok, hogy ez nem egy egészséges hozzáállás? Nos, ez van, ezt kell szeretni.
Miután még egyszer gyorsan átfutottam a tekercs tartalmát és megbizonyosodtam róla, hogy nem néztem el semmit, elindultam a kapu felé, hogy találkozzak friss csapattársaimmal.
~ Ennél azért egy kicsit...jóval többet vártam. Egy láthatóan túlbuzgó nőstény, meg egy srác, aki képes állva elaludni. - rövid sétám és társaim beszélgetésfoszlánya után csupán ezt a nem éppen pozitív véleményt tudtam alkotni. Nem tűntek sokkal tapasztaltabbnak nálam, bár persze a látszat ninják körében szinte mindig csal. Ha megtéveszted még a társaidat is, akkor szinte biztos, hogy az ellenségeidet is képes leszel átverni.
- Sziasztok, Misage vagyok, tej, alvás, edzés és gyilkolás függő. Már vagy két órája tiszta vagyok. - bemutatkozásom mintha csak az anonim alkoholisták egyik gyűléséről másolt minta alapján ment volna, de aki ismert, tudta, hogy csak elpoénkodom az egészet. No nem mintha hazudtam volna - tényleg a kelleténél jobban rá vagyok kattanva a fentebb említett dolgokra.
~ Vajon veszik a viccet? - ez bizony nagy kérdés volt. Komoly csapatban unalmas az élet. Épp ezért nem is kedvelem az ilyeneket.
- Tudjátok, hogy hogy néz ki a megbízónk? Vagy hogy egyáltalán ki fia-borja, mivel kereskedik, meg hasonlók? - kérdéseim csak a megbízónkra vonatkoznak, társaim nem különösebben érdekelnek - róluk majd a bemutatkozásomra nyújtott reakciójuk, illetve a harci képességeik alapján alkotok véleményt.
Válaszaimat megkapván kényelmes fléig ülő, félig fekvő helyzetben letelepedve vártam a megbízónkat. Szemeimet bár becsuktam, de közben folyamatosan doboltam a combomon jobb kezem mutatóujjával, hogy látsszon, nem alszok. Meg persze füleltem is. Az átlag ember túlságosan is a szemeire támaszkodik, ezért a többi érzékszervét mondhatni tudatosan nem is használja. Erre akkor jönnek rá igazán, mikor becsukják a szemeiket. Ekkor ugyanis a legfontosabb érzékszervet kiiktatva kénytelenek a többire fókuszálni. Én pedig pont ezt tettem. A shikyaku no jutsu gyakori használata által kiélezett hallásomat így a végsőkig élestve hallgatóztam, hátha történik valami a környezetemben. Előre lelövöm a poént: semmi nem történt. No meg egy idő után ezt is meg lehet unni - mondja ezt a semmittevés világbajnoka. Pár óra elteltével, mikor már sikerült majdnem elaludnom, inkább kinyitottam a szemeimet és előbányásztam a gitáromat tartalmazó tekercset, csakhogy nem sokkal később halk zenélésbe kezdjek. Nem valami konkrét számot játszottam, csak egymás után pengettem a húrokat, ahogy épp jól esett, ezzel olyan melódiát hozva létre, mely ugyan bús volt, de a mélyben feltörésre váró erőt sejtetett. 
Épp zenéltem, mikor megláttam a füstoszlopot.
- Mekkora az esély arra, hogy nem függ össze az a mocskosul nagy füstoszlop és a megbízónk késése? - kérdésem költői volt, az orrom alatt motyogva meg is válaszoltam - Tekintve, hogy én is itt vagyok, semekkora. - ez után elraktam a gitárt és társaimhoz fordultam - Részemről én megnézném, mi az a füst, hátha meg lehet ölni valakit. Ha meg nem ezért késik a megbízó, akkor bekaphatja. Mármint a kunai pengéjét. De a döntést rátok bízom, elvégre én csak kisegítő vagyok.
~ Így kell áthárítani a felelősséget másra.
Misage
Misage
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1214
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 300 (B)
Erő : 150 (C) - Súlyok nélkül: 300 (B)
Gyorsaság : 500 (A) - Súlyok nélkül: 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 764 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)

Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 734

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Senju Tobirama Szer. 21 Aug. 2019, 23:31

/Misage/

Rövid és feszült csönd következett. A szempárok összeszűkültek, ahogy gondolkodni kezdett a másik kettő. Érezték, hogy nagy a felelősség s nehezen szánták maguk döntésre. Nem hiába, hisz elhagyni a kijelölt posztot megalapozott szándék nélkül...
-Bizonyára nem csak mi láttuk ezt... másfelől megalapozott a gyanú, ebben igazatok van, hogy elég gyanús ez az egész így önmagában... Rendben, menjünk.- Szorította kezét ökölbe, ahogy azonnal meg is indult.
Habár lehet büszke voltál cselekedetedre, pontosan tudhattad, hogy senseied sérelmezte volna az előbbi akciód, valami hasonlóval, mint "a felelősség áthárítása, a döntés elmulasztása és hasonlók, nem chuuninhoz méltó viselkedést tükröznek" Ez pedig valahol igaz. A genin rang átlépése annyit tesz, hogy onnantól komolyabb, összetettebb küldetéseket is rád bízhat a falu, s adott esetben, nem is ritkán képes vagy vezető pozícióba helyezni magad egy-egy küldetés alkalmával, mely feladatot jól el is láthatod. Talán magadba tekintve ezt láthattad, talán nem, vagy esetleg csak szimplán nem érdekelt. Nem új keletű a motiválatlan shinobi.
Akárhogy is a lány vezetésével indultatok hát meg, ki ugyan spontán vette fel a vezetői szerepet, elég magabiztosnak látszott benne. Nem telt bele sok időbe, hogy a helyszínre érjetek, ám ekkorra már sötét lett. A fák mögött álltatok meg, hol rálátni a tisztább terepre, honnan a füst is felszállt. Egy égő kocsit láttatok, két döglött lovat. A kocsi erősen sérült, mintha felrobbantották volna. Mely egyben a zajra is magyarázatot adhatott. Viszont csak második pillantásra vettétek észre, hogy ketten is beszorultak alá. Az egyik eszméletlen volt, míg a másik még mozgolódott, ha nem is túl intenzíven már. Súlyos sérülései lehettek, cselekednetek kellett, ha megakartátok menteni. A lényegi probléma azonban itt jött a képbe. Ahogy megérkeztetek nem sokkal rá társaságotok akadt. Pár sötét kékbe öltözött egyén jelent meg, arcukon szövetmaszkkal, mely orruktól lefele takarta őket. Vajon veletek vannak, vagy a támadókat képviselnék? Akárhogy is, mindhármótok rossz érzés fogta el ezzel kapcsolatban...
Talán ideje cselekedni.
-Jio, mi próbáljunk meg a hátukba kerülni... Misage, te támadj innen rájuk.- Suttogta Chisumi, mielőtt megindultak volna új pozíciójuk felé. 
Hamar jelt kaptál, kezdődhetett a manőver végrehajtása. 

Főadminisztrátor

Adatlap
Szint: E
Rang: Hokake
Chakraszint: Halálütés

Témanyitás  Misage Pént. 23 Aug. 2019, 12:08

//Tobirama//

Chisumi - vagy hogy a fenébe hívják - némi vívódás után beleegyezett a javaslatomba és még a vezető szerepet is magára vállalta.
~ Tökéletes! Pont, ahogy akartam. - az emberek manipulálgatása az egyik legviccesebb játék, amit valaha csak kitaláltak. Egy elejtett szó, meg egy javaslat és már csinálja is, amit akarsz, ráadásul a felelősség is őt terheli. Senseiem egy ilyen szép teljesítményért még hátba is veregetett volna - bár messze nem voltam biztos benne, hogy gratulációja jeléül, vagy mint fizikai fenyítés. De mivel az eddigi reakcióik száma erőteljesen konvergált a nullához, ezért kellet egy mód, ami alapján el tudom dönteni, hogy használhatók-e. Erre pedig nincs is jobb mód, mint megtenni az illetőt vezetőnek és megfigyelni, hogy hogy teljesít ebben a szerepben. Persze ennek is megvannak a hátrányai - mint mindennek -, mert ha egy inkompetens balféket választasz vezetőnek, akkor jobb esetben mind megdöglötök, rosszabban elbukjátok a küldetést...vagy fordítva? Ezt viszont eszem ágában sem volt hagyni.
~ Ha valami borzalmasan ésszerűtlen parancsot ad ki, akkor én ugyan nem engedelmeskedek annak. Sőt, ha nagyon muszáj, még a vezetést is átveszem.
No igen, kicsit sajátos a gondolkodásmódom. Messze nem tartottam magam egy vezető személyiségnek, ezért jobb szerettem ezt a feladatot másoknak meghagyni, de ez nem jelentette, hogy tökéletesen alkalmatlan volnék a pozícióra - ezért mertem felvállalni magam előtt, hogy nagy szar esetén vezetek én. Addig viszont valamiből meg kellett ismernem a csapattársaimat és akkor már ennek az amúgy felettébb kellemetlen feladatnak az áthárításával is tökéletesen lehetett. Ráadásul külön öröm volt nézni a szenvedését, ahogy a kíváncsisága és a kötelességtudata vívódott a belénevelt szabályokhoz való ragaszkodással. A mi csapatunkban ilyen probléma nem lett volna - amint meglátjuk a füstoszlopot, kérdés nélkül indultunk volna felé.
Végül a lányt követve megindultunk a füstoszlop irányába. Chisumi meglepően magabiztos vezetőnek látszott, amit felírtam a jó pontok listájára, Jio viszont elég passzív volt.
~ Majd talán csatában....feltéve ha nem alszik el közben.
Gonosz voltam a sráccal? Igen - legalábbis gondolatban. De hétalvó mivoltom miatt igazán jogom volt kritizálni. Pontosan tudtam, milyen nehéz reggel kikelni az ágyból - főleg akkor, ha egy gyönyörű lány alszik melletted -, ezért azt kifejezetten értékeltem, hogy sikerült neki, de a küldetés az küldetés, a kezdetét jelentő várakozással egyetemben. Küldetés közben pedig még én se aludtam - azt a lerészegedős esetet meg ne számítsuk, az nem az én hibám volt!
Mire a helyszínre értünk, teljesen besötétedett, én pedig hálát adtam Midori-senseinek, hogy megtanította a shikyaku no jutsut. A justu által kiélezett érzékszerveimnek köszönhetően nem zavart a sötétség.
Gyorsan felmértük a terepet és szerintem mindannyian arra gondoltunk, hogy nem nézett ki jól a dolog. Főleg azért, mert a kocsi alatt fekvő szerencsétlenek egyike könnyen lehet, hogy a megbízónk volt. Már pedig azt nekünk kellett volna megvédenünk.
~ Ugyeugye. Testőr meló nem létezik probléma nélkül. - a gondolatra akaratom ellenére elmosolyodtam. Ez a mosoly halvány volt ugyan, de egyből kiszélesedett, amint feltűntek a kékek is. Chisumi itt bizonyította be először, hogy még használható csapatvezető is lehet: engem tett meg frontharcosnak. Azt ugyan nem tudtam, hogy a kisebb veszély miatt akart-e unokatestvérével az orvgyilkos pozícióba kerülni, vagy csak úgy találta, hogy hátulról fog kelleni a túlerő, de mivel engem rakott a legjobb pozícióra, ezért nem is hisztiztem. 
~ Vajon átlag emeberek, vagy shinobik? Ez utóbbi esetben nincs feltétlen túl sok esélyem ellenük. De így szép az élet.
Már csak azt kellett volna kideríteni, hogy barátok, vagy ellenségek-e a kékek. Ezzel a céllal kezdtem el figyelni a ténykedésüket.
~ Elég csúnya lenne, ha levágnánk őket, aztán kiderülne, hogy igazából Konoha barátai. Na mindegy, majd meglátjuk.
Ezzel tervezgetni kezdtem:
Amennyiben már tudomást szereznek a jelenlétemről, mielőtt támadnék, egyből beszéddel kezdek:
- Ha konoha barátai vagytok, dobjátok el a fegyvereiteket és feküdjetek hasra. Ellenkező esetben nem tudom garantálni a biztonságotokat. - mondom ekkor fuuma shurikenjeimet forgatva a kezemben. Abban az esetben, ha támadás érne, egyből elhajítom a fegyvereket combmagasságban - mert így nehéz átemelni felette a lábat, vagy elugrani felette - és shunshinnal beugrok közéjük harcolni.
Ha nem vesznek észre, akkor az addigi tevékenykedésükből próbálok következtetni. Ha kutatni kezdenek ninják után, esetleg támadást intéznének a szekérnél lévők ellen, vagy más agresszív dolgot cselekednének...vagy igazából szimplán ha csak nem kezdenek bele a sérültek mentésébe, akkor egyből fuuma shurikenjeim elhajításával kezdem a műsort és utána shunshinnal berohanok közéjük öldökölni. Ellenkező esetben viszont a korábban vázolt terv szerint cselekszek és beszéddel kezdek.
Bármelyik verzió is következik be, ha harcra kerül a sor, akkor egy meglepően összetett rendszer alapján viselkedek a konfrontáció közben. Minden támadásomhoz a goukent használom és a vállakat támadom, ahol saját technikámat felhasználva átvágom nemcsak a rotátorköpeny érzékeny izmait, de még a vállízületet is. Ha pusztakezes támadás érne, azt megpróbálom elpacsizni - ebben az esetben levágva a támadó végtagot -, ha pedig fegyveres támadás jön, akkor a hagane mamori no jutsu és a shunshin no jutsu segítségével táncolok ki előle.
~ Egyelőre nem célom a gyilkolás, mert információkat akarok gyűjteni, de ha gondba kerülnék, akkor nem fog fájni a szívem, ha meg kell ölnöm párat. Ha nem muszáj, akkor viszont nem ölni! - figyelmeztettem magamat, aztán csak vártam a jelre. Nem kellett sokáig várnom. Szinte érezte, ahogy a szívem minden egyes dobbanásával újabb adag adrenalint pumpált szét a testemben. Felemelő érzés volt.
Amint megkapom a jelet, aktiválom a dainamikku akushont - amit egészen harc végéig fenn is tartok -, majd a fentebb megadot kritériumoknak megfelelően cselekszek.
Misage
Misage
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Senju Tobirama Pént. 30 Aug. 2019, 01:45

/Misage/

Az idő kedvezett nektek, s a környezet is. Nem csak mert kellően rejtve maradtatok, de a füst elfedte szagotok, maximum chakrátok tudott volna elárulni titeket, már ha lett volna bármi szenzortípusú ninja az alakok közt, mely azért tegyük hozzá, elég ritka számban megy. Akárhogy is, társaid elindultak egy-egy másik pozíciót felvenni, te pedig vártál, míg jónak nem láttad a cselekvést, vagy míg valami jelt nem kapsz. Talán a kettő nagyjából egyszerre történt. Ahogy az egyik alak közelebb lépett a szekér alá ragadt fickóhoz, s kardjához nyúlt, Jio ugrott elő a fák lombja közül, szinte veled szemben, s őt követve gyors ütemben neked jobbról a lány is megindult két kunai elhajításával. Terved szerint cselekedtél is. A fuumashurikenek épp hogy nem szelték háromba a kardját rántani készülő fickót, azonban sokáig nem tudtad csodálni, ugyanis egy másik alak vágódott neki olyan erővel, hogy az égő kocsi maradványain egy szabályos lyukat ütött a két férfi teste. Jio küldte őket át egy jól irányzott ütéssel, s ahogy felé fordítottad önkéntelenül is tekinteted, a háttérben láttad, ahogy Chisumi egy leginkább madár formájára hasonlító villám jutsuval teríti le ellenfelét, mely technika látszólag a chakrájával kezéhez van kötve. Biztosra vehetted, hogy irányítja, s a következő képsorok megmutatták, hogy nem is olcsó technikáról van szó. A madár mintha zuhanórepülésből nyerte volna sebességét csapódott neki áldozatának, ezzel egy hatalmas lyukat ütve mellkasán, majd a technika tovább szállt, míg a férfi teste rángott az elektromosságtól. Következő célpont hiányában azonban abba maradt a technika.

Így jobban megnézve láthattátok, hogy a mozdulatlanul fekvő férfi bizony már egy ideje halott, s a másik is a végét tapossa földi létének. Azonban mintha szorongatott volna valamit. Szólni akart, ordítani, ám nem jött ki hang a száján. Könnyes szemekkel nézett a szemedbe távolabbról, majd eleresztve ujjait egy darab papírt ejtett a földre, mielőtt el nem távozott végleg. 

// Ha akarod a következő posztban megírhatod, hogy egy, max két további ellenfelet még elintézel, ha nem úgy a társaid gondoskodtak a maradékról, hasonló gyorsasággal. // 

Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Misage Hétf. 28 Okt. 2019, 16:27

//Tobirama//

A füst és a sötétség olyan szépen eltakart minket, hogy átlag halandónak esélye sem lehetett észrevenni a jelenlétünket. 
 ~ Így jár az, aki csak a látására támaszkodik. De tény, hogy hasznos lenne egy technika, amivel láthatok anélkül, hogy tényleg látnék. - a gondolat még épphogy csak megformálódott a fejemben, mikor meglepő módon válasz is érkezett rá. Mint korábban is, most is mintha a szél által hozott hangot hallottam volna. Már szinte el is felejtettem azt a furcsa suttogást, ami saját jutsum megalkotására ösztönzött, de most ismét azt hallottam, ehhez kétség sem fért.
 ~ Erőd teljében a szél is elég lesz hozzá. - mint korábban is, most is meglehetősen informatív volt és csak több kérdést hagyott maga után, mint amennyit megválaszolt. Ráadásul a hirtelen figyelemelterelés olyan erős volt, hogy egy pillanatra még a kékekre sem figyeltem oda - ezzel majdnem elmulasztva az okot a támadásra. Szerencsére a lehetőség, hogy embert ölhetek egy pillanat alatt visszarántott a valóságba, és láthatóan társaimmal egyszerre jutott eszünkbe támadni - na jó, lehet, hogy egy kicsit beelőztek, de ezt majd nem mondjuk el a sajtónak. A fuuma shurikenek szépen tették a dolgukat, és a sérült fickó egyelőre kikerült a veszélyzónából - már amennyire ez lehetséges sérülten fekve egy szekér alatt. Rögtön az én akciómat követően Jio úgy gondolta, hogy dobálózik kicsit az ellenfelekkel, ami egy kis grimaszt csalt az arcomra.
 ~ Ezt az ütést elnézve a fél fizumat feltenném rá, hogy dotonos a gyerek. Szégyen. - továbbra is mély megvetést tanúsítva a föld elemmel kapcsolatban, végre a saját ellenfeleim felé fordultam. Két férfi katanákkal. Hogy én mennyi ilyen szituációba kerültem már. Csak megingathatatlan akaraterőmnek köszönhetően sikerült elnyomnom egy felkívánkozó ásítást, mielőtt támadásba lendültem volna. Láthatóan egyik sem volt felkészülve a shunshin no jutsu és a dainamikku akushon keverése által nyert sebességemre, így az első küzdelem az előtt végetért, hogy igazából elkezdődött volna. A shunshinnal pontosan a hozzám közelebb álló ellenfél katanája mellé suhantam és míg bal kézzel a fegyvert fogó kézfejét fogtam le, jobb kézzel megpaskoltam a homlokát - teljesen széttrancsírozva ezzel mindent a koponyájában. A másik ekkorra felocsúdott és megpróbált leszúrni, de a hagane mamori segítségével gond nélkül kitértem a szúrás elől - a fegyvere pedig a társa most már élettelen testébe fúródott bele. Ezt a kis időt kihasználva a kitéréshez használt lendülettel megpördülve megérintettem a jobb vállát és egy fél lépés megtétele után a jobb combját is. Két végtag kiiktatva. Mivel már félig a támadóm mögött álltam, nem okozott gondot a még jó bal lábának térdhajlatába rúgni, és esés közben elkapva elmetszeni a bal vállában is nagyjából mindent - elvégre senkinek sincs ideje precíziós támadások végrehajtására harc közben. Mikor végeztem, körbenézve még épp láttam, ahogy Chisumi egy villámmadárral lyukat ütött az ellenfele mellkasába.
 ~ Oké, asszem a kisasszony megtalálta a leggyorsabb utat egy férfi szívéhez. - kuncogás közepette konstatáltam, hogy ennyi volt a harc. Kicsit csalódottan indultam el a szekér felé. Nem zavaratattam magam az imént leterített kékruhás miatt - egyedül a bal lábában nem vágtam át az izmot, vagy az ízületet. A többi végtagját minden eshetőség szerint mozgatni sem tudta - aztán ha tévedek, akkor majd helyrehozom a hibámat.
 A szekérnél csalódottságom csak tovább növekedett. Az ájultnak kinéző pasas hulla volt, és a másiknak sem kellett sok, hogy megdögöljön. A kezét nyújtotta felénk, mintha csak valami bizarr módon a halál érintésére várt volna. Vagy lehet, hogy a tenyerében szorongatott valamit akarta odaadni. Sosem tudjuk meg.
 - Meggyorsítsam a dolgot? - kérdeztem egy félmosollyal, de a fickó magától is feldobta a talpát - válasz nélkül -, mielőtt egyáltalán megmozdultam volna, hogy én vegyem el az életét. Egy papírt ejtett a földre, amiért lehajoltam és felmarkoltam, hogy felmutassam társaimnak.
 - Nos, nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nem szeretek csak ilyen klisés papírkákra támaszkodni, szóval ha minden igaz, ejtettem egy foglyot. - intettem a férfi felé, akit korábban leterítettem és reménykedtem, hogy engedelmesen ott maradt, ahol hagytam, lehetőleg mozgásképtelen végtagokkal, de nagyon is elevenen. Mert ebben az esetben ki lehet vallatni.
 - Na, megnézzük, hogy milyen titkos üzenetet hagyott az utókorra a megboldogult szekeres barátunk?
Misage
Misage
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Senju Tobirama Szer. 13 Nov. 2019, 11:13

A harc hamar végbe ment, s bravúros teljesítménnyel, habár chakrával nem spórolva iktattad ki egymás után az embereket. A papírt megszereztétek, a fogoly meg van, a szekér alatti férfi halott. Védencetek pedig sehol... feltehetőleg már elhurcolták, így logikus volt a következtetés, hogy a férfit kéne kivallatni. Ahogy felé mutattál azonban hamar röhögni kezdett.
-Kivallatni? Kivallatni?! Elmondok én nektek mindent... amit tudnotok kell. Meg... fogtok...halni.- Tört ki belőle a hisztérikus röhögőgörcs, mely mellett egy intenzív sistergő hang kezdte hallatni magát.
Enyhén félrecsúszott ruhája végett látni lehetett, ahogy övtájékára tucatnyi robbanójegyzet lett felragasztva, feltehetően pont ilyen helyzetekre.
Akárhogy is, a kereskedő sehol, a járműve romokban, a szállítmányának semmi nyoma, s a fogoly is felrobbant.

Jobb cselekedet híján hamar visszatértetek a faluba, ám messzire nem mentetek egymástól. A falu dango éttermébe tértetek be, s egy-egy teát szürcsölgetve a papír került elő, mely látszólag üres volt. Se egy betű, se egy firka. Csak némi hamu éktelenkedett a gondosan összehajtott A4-es lapon. Anyaga nem is igazán normál papír volt, sokkal inkább régi stílusú tekercs lap.
-Ez nem jó... Hana-san sehol, azt se tudjuk hol keressük. Persze nem mintha mi baltáztuk volna el, a küldetés indulásának pontjára se ért el. Akárhogy is, ez a cucc az egyetlen nyomunk... valamit ki kellene deríteni róla.- Szólalt fel a lány, majd az unott arcú Jio vetett rá egy pillantást.
-Ez ilyen izé... szövetes papír... Tengerészek szokták használni, mert a sima papír ha elázik szétfoszlik, ez meg simán megszárad utána aztán jól van.-
-Akkor a kikötőnékellene keresnünk?-
-Ja, mert nem vásárolhatsz ilyet bármelyik faluban, tényleg...- Forgatta szemét gúnyos hanglejtései közepette. -De igen, nem árt, ha ott is megnézik, de kétlem... Láttad a fickókat? Nem tengerre való ruházatuk volt. Ha meg egyenruhát viselnek, miért ne megfelelőt vennének fel? Nem... erdőjáráshoz se alkalmas, talán a hegyekben lehetnek... Az megmagyarázza azt is, hogy miért van ilyen jó állapotban a papír, sose ázott még el, így nem kezdett fesleni. Tudom, azt mondtam, hogy ezt direkt azért használják, de minden ami víznek van kitéve sérül valamennyire, főleg ha ilyen vékony. Fesleni kezd, rojtosodni. Ezen semmi ilyesmi nem látszik. De mégis... miért akart volna ideadni egy üres lapot a férfi? És mi garantálja, hogy ez tőlük származik, vagy hozzájuk vezet el? Valami nyitja biztos van, valami rejtélye ennek, csak rá kell jönnünk.- Ásított egy nagyot, majd eldőlt helyben a padon. -Én alszom rá, addig tiétek a terep.-

//Ha rájössz magadtól a papír nyitjára a kaland végén plusz jutalomban részesülhetsz. //

Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Misage Vas. 01 Dec. 2019, 12:03

//Tobirama

Bocsi, már vagy egy hete megírtam, de valamiért elfelejtettem beküldeni....aztán persze azt hittem, hogy már beküldtem Very Happy //

Miután végeztünk, nagy sóhajtással konstatáltam, hogy bizony ennél jobban is spórolhattam volna a chakrával harc közben.
~ Mindegy, félgőzzel amúgy se éri meg küzdeni. Lehet, hogy jobban elhúzható a harc, de nem ad ugyanakkora elégedettség érzetet, ha feldaraboltad az ellenfeled.
Mivel vége volt a harcnak, csak természetes lett volna, hogy végre a kedvenc részem következzen - a kínvallatás. Ami persze nem jött össze. Talán az istenek nem szeretnek, vagy nem tudom, mi lehet az oka, de az utóbbi időben egy embert sem kínozhattam meg. Ami azért picikét fájt a lelkemnek. Vagy annak a sötét masszának, ami a lelkem helyét töltötte ki.
- Francba. Pedig olyan szépen ordítottál volna. - lemondó arckifejezéssel legyintettem egyet az élő bomba szövegelésére és kihúzódtam a robbanás veszélyzónájából. 
~ Miért hiszik ezek mindig azt, hogy haldoklás közben egy ilyen piti kis csapdával ki tudnak nyírni? Ez sérti az önérzetemet. - egy ilyen sértésért átlag esetben legyilkoltam volna a kis drágát, de mint tudjuk, épp azon volt ő is. Szóval mikor kiértem a robbanás feltételezhető sugarából, leguggoltam és a fickó felé nézve széles mosollyal integetni kezdtem - várva a repkedő véres cafatokat.
Nem sokkal később, mikor a szórakozás is megvolt és a helyszínt is átvizsgáltuk, enyhén keserű szájízzel vonszoltuk visza magunkat a faluba. Itt következett az a rész, amit mindig is utáltam - a nyomozás. Sajnos nem állhat minden küldetés teljes egésze csakis emberölésből, de legalább az ilyen unalmas dolgok kimaradhatnának belőlük. Aztán persze vannak olyanok, akik - valami furcsa agyi probléma folytán - szeretik a nyomozós melót. Például Nemi is. Ami csak azért gáz, mert természetesen az nem érdekli, hogy engem nem érdekel az ilyen.
~ Azta, Jio hasznos volt. - miután ideiglenes csapattársam előadott egy tényleg értelmesnek tűnő teóriát - fura - el is húzott aludni. Erre természetesen a lehető leggyilkosabb pillantásomat vetettem rá, amit csak sikerült előkapnom, miközben forogtak a fogaskerekek a fejemben.
- Küldetés közben nem alszunk. - jegyeztem meg, de inkább csak megszokásból, mert hát cseszegetni kell azokat, akik olyat csinálnának, amit én is akarok, de nekem nem szabad.
- Remélhetőleg senki sem olyan hülye, hogy egy üres lapot adjon nekünk. Ergo logikus következtetés, hogy valami rejtett üzenet van rajta. Ehhez meg a leggyakoribb módszer a citromlével vagy hasonlókkal írás. Próbáljuk meg fényforrás elé, vagy hőhöz közel tartani. - igen, van előnye, ha az ember barátnője krimi fanatikus. Persze messze nem volt biztos, hogy ez elegendő lesz, de valahol el kell kezdeni. Arra az esetre, ha ez a tippem nem jött volna be, van még más is a tarsolyomban. Nézzük meg a hajtásvonalakat, hogy kiadnak-e valami mintát, satírozzuk feketére, hátha csak bele lett karcolva az üzenet és még hasonlók. Végső esetben bevetem a shikyaku no jutsut és felturbózott érzékszerveimmel is megvizsgálom a papírt.
Misage
Misage
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Hétf. 09 Dec. 2019, 00:40

// Főtörténetszál Fórumkaland: Vörös felhő!
Nara Akane, Yamanaka Inako, Akihiro Jaken, Yamato, Hamacho Yoshitaro, Osumi Hiroto, Shiawase Zouo, Misage, Shikoku Naoki
~ Azon JK-k kik részt vesznek a Villám Országában zajló Főtörténetszál Fórumkalandjában és olyan ügyesek, hogy túlélik mindkettőt, azoknak majd a kalandok után letisztázom, hogy mikor és hogyan kerültek egyik helyről a másikba. Tehát az időbeli elhelyezés ezen JK-k számára az után történik, hogy lezárult mindkét kaland. --> A Hokage-ceremónia a Villám Országában zajló történések után zajlik, ám ha ott meghaltok, akkor itt már nem lehettek. Ebben az esetben, a Ninja Tanács, mint "mindenható" átírja az itt lezajló történetet úgy, hogy a halálotok a múltban ne másítsa meg a jelent. Azt, hogy ez hogyan lehetséges, majd megtudjátok, hogyha ez bekövetkezik... De persze reméljük, hogy ilyesmire nem kerül sor Smile //

Előzmények: katt! 

A tömeg morajlott, ahogyan a Ninják rajként kezdtek szétrebbenni.
A kezdeti fel-fel törő pánikot a konohai lakosság és a fellépő Chuunin és Geninek hada jól kezelte, így a pánik csak aggodalommá szelídült, s így, feszengve vonultak a Hokage-palota mögött húzódó hegy belseje felé, miközben az ANBU és a Jounin-réteg tette a dolgát. Szép számmal akadtak más, szövetséges falvakból érkezők is, kik nem voltak restek és hasznossá téve magukat, megindultak a magasabb szintű Ninjákkal a Főkapu Irányába. Mások a többi kapuhoz igyekeztek, a delegációk vezetői pedig a Rokudaime Hokage-sama köré gyűltek, hogy megvitassák a kialakuló helyzetet. 
Akik ott maradtak a Kagéval, azok tudhatták és hallhatták, hogy Hatake Kakashi máris üzenetet küldet a szövetséges falvaknak az Akatsuki feltűnéséről.
Ugyanakkor Nara Shikakura bízva a falu védelmét, a Hokage Tanácsadója pillanatok alatt kész tervekkel állt elő. Ennek fényében küldtek mindenkit a kapukhoz. 

[Yoshitaro, Hiroto, Inako, Zouo, Misage, Naoki, Yamato]
Hiroto, számodra a parancs világos és érthető volt.
Tudtad, hogy mit kellett tenned, így azt is, hogy hogyan fogod összegyűjteni a civileket és az óvóhelyre vinni. Ám még mielőtt megtehetted volna az első mozdulatokat terveid végrehajtásában, egy ismerős kéz érintette meg válladat. Akita volt, ki ráncolt szemöldökkel nézett le rád.
- Rád a Főkapunál van szükségünk. - Mondta, majd elnézett az említett irányba, habár az embertömegen és a végtelen mennyiségű házakon nem látott át. - Nem szeretném, hogyha Juro kihasználná ezt a zűrzavart. - Nézett vissza rád, s egy pillanatra elmosolyodott, ám arca a pillanat tört része alatt újra komollyá vált. - De ezt veszélyt sem szabad lebecsülnünk! - Megszorította a kezében lévő Kunait, majd chakrát gyűjtött. - Gyerünk!
Azzal mindketten megindultatok a Főbejárat irányába! 

Zouo, Naoki, Yamato és Yoshitaro azok közé tartozott, akik ép diplomáció küldetést teljesítettek Konohában.
Bár a küldöttség vezetői a Kagéval társalogtak, ők nem ismerték a falut ahhoz, hogy evakuálhassák, így azon Kumoi, Sunai és Kusai ninják, kiknek társaságában jöttek, mindhármójukat a Főkapu felé invitálták. Kumoi oldalról pont Yoshitaro volt a parancsot kiadó, így másik két társával megindultak a háztatőkön Zouo, Yamato és Naoki csapatával, na meg sok más Konohagakurei ninjával egyetemben!

Inako és Misage értették, hogy mit várnak el tőlük, ám a bennük lángoló Tűz Akarata olyanra késztette őket, amire a legtöbb vakmerő Konohait kényszerítené!
Homlokegyenest a Főkapu irányába indultak, hogy felvegyék a harcot a feltűnő ellenséggel. (Kérnék tőletek egy motiváció leírást, egy okot, egy belső késztetést, hogy miért tagadjátok meg az egyértelmű parancsot. Ha az indok karakteridegen, akkor az negatívumnak minősül!)

A legtöbben a főbejárat felé igyekeztek, ahol már legalább egy tucatnyi őr állt talpig fegyverben. Mindegyikük robbanójegyzeteket és kardokat készített, s láthatóan fellélegeztek, ahogyan egyre több és több, már több tucat Ninja érkezett meg. A Jouninok, ANBU-k és más rejtett falvak Ninjáinak elegyében a parancstagadó Geninek már fel sem tűntek. Így érkezett célhoz a csapat, kik a nyitott kapuban foglaltak helyett, kettő másik konohai Jounin mögött. 
Shiranui Genma és Namiashi Raidou voltak a védelem vezetői.
Az előbb említett Jounin egy elegáns mozdulattal felugrott a kapu tetejére és onnan kémlelt, így az utúbb említett, lent várt és maga köré gyűjtöttem az embereket. Történetesen Akane, Jaken, Yoshitaro, Zouo, Naoki, Hiroto, Yamato, Inako és persze Misage voltak hozzá a legközelebb, néhány másik Konohai Chuuninnak és Jouninnal. Ahogyan a helybéli Geninek elnézték, nem csak ők voltak az egyetlenek, akik megtagadták a parancsot. 

A távolban, mégpedig a főút közepén mozgolódás látszott.
- Figyelem! - Hangzott az utasítás Genmától. - Bár nem tudhatjuk, hogy az ellenség mennyire képzett, első sorban arra kell törekednünk, hogy halálos sérülés nélkül elfogjuk őt! Információra van szükségünk tőle! - Igaza volt, hiszen az Akatsuki nem csak Konohának, de az egész világnak nagy port kavart. 
A mozgolódás eközben erősödött.
- Ha kiadom a parancsot, támadunk! A falak mentén állók készüljenek távolsági Fuuton és Katon technikákkal, valamint Shurikenjutsuval! Ők fognak fedezettüzet biztosítani a lent állóknak, akik Közelharci és középtávú technikákkal kell, hogy támadják az utasításomra az ellenséget!
Az út közepén lévő mozgás most már inkább egyfajta rajzásra emlékeztette a lent s fönt lévőket. Nem tudták jól kivenni, de mintha madarak vagy rovarok mozgolódnának egy pontban.
- Felkészülni! - Ez legfőképpen a lent állóknak szólt. (Tehát az itt résztvevő JK állománynak) 
A Rajzó lények elkezdtek egy pontba sűrűsödni!
- Támadás!! - Már csak ötven méterre voltak tőle, s jól láthatóan pillangó formájú papírhalom állt össze egy pontban.
A nekiiramodó csapat ahogyan egyre közelebb ért a célponthoz, az úgy materializálódott előttük. Láthatóvá vált a Vörös Felhő!
Nem látták, hogy pontosan ki az, de ez nem is volt fontos. Látták az Akatsuki köpenyt, a parancsuk pedig egyértelmű és világos volt: Le kell őt győzniük minden áron!

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Akihiro Jaken Kedd 10 Dec. 2019, 15:52

//Jiraiya - Főtörténetszál Fórumkaland: Vörös felhő!//

~ Na eljött végre ez a nap is. Konoha végre valahára fellélegezhet legalább egy szimbolikus ceremónia erejéig a háború kitörése óta most először. Annyi csapás érte a Falut és a Tűz országát mostanában, hogy mindenkire ráfért már kicsit az utcán szembejövő mosolygós arcok tömege. Én magam sem vagyok másképp ezzel. A háború vége utáni küldetésem, a találkozás azzal a vöröslő szemű démonnal… Az összetűzés utáni edzésem, majd első küldetésem után a Hokage elrablása és a határon fellépő pusztítás, olyan temérdek sok halottal… Végezetül pedig a kiküldetésem a Villámok földjére, hogy hazakísérjük a Kyuubi Jinchuurikijét, akinek csak a hűlt helyét találtuk, és a harc a maszkossal, kinek ugyanolyan vörösen izzó tekintete volt, mint annak a Démonnak… Hát nem mondom, eléggé be volt sűrűsödve a teendőim listája mostanság… Viszont hibáztatni csak magamat hibáztathatom, én akartam annyira elismerést nyerni a falu vezetőségétől, hogy minden időmmel és energiámmal felküzdjem magam az elitbe... És azt hiszem mostanra nyugodt szívvel mondhatom, hogy ez sikerült is. Ennek az ára pedig bizony a kevesebb délig nyúló alvás… de megérte vajon…? ~ elmélkedtem ágyamba süppedve.
Minden esetre örültem egy kis kikapcsolódásnak, és bizony Konoha egész lakosságán látszott, hogy jót tesz nekik is, hogy egy kis oxigénhez juthatnak ebben a nyomott légkörben. Kissé olyan volt, mintha ez az alkalom egészében elfeledtetné Danzou-sama elrablását. Mintha már elkönyvelték volna a halálát… De nekem csak ott motoszkált a fejemben a gondolat, hogy még életben lehet, és meg lehetne menteni… Megmenthetném talán én…
Ezeket a gondolatokat viszont elhessegettem. Nem ma volt a napja annak, hogy ezen rágódjak. Ez végre egy szép esemény volt a Falu életében, amit teljes mértékben ki is akartam élvezni. Szerencsére már napok óta itt tartózkodtam Konohában, s ki tudtam pihenni magamat, tekintve, hogy a Villám országába tett kiruccanás után nem volt az az isten, hogy én még napokat utazzak, így egy jó mentséget keresve leszakadtam a csapattól, majd azon nyomban hazateleportáltam a szobámba, és bedőltem aludni az ágyamba. (Ha a Tobi elleni harcban fel kell fednem majd az ütőkártyámat, akkor Akane is kaphat egy fuvart haza Very Happy) Így hát pár napnyi pihenő után elérkezett a Hokage felavató ceremónia napja.

Reggeli gondolatmenetemet követően frissen keltem ki az ágyból, s szokásos ninja felszerelésem helyett csak nadrágot és egy fekete rövidujjú pólót húztam. Idejét sem tudtam már, mikor jártam kint utoljára civilben, így amikor a ceremóniára elindulva kitártam az ajtót, s a Nap megsimogatta arcomat egy egészen újszerű frissesség járta át a testem. Most nem mint ninja megyek a Hokage rezidenciája elé, hanem mint a Falu egy egyszerű lakosa. Mindössze egy apró szem fogaskerék abban a hatalmas gépezetben, amit Konoha minden lakosa együttesen alkotott. Egy nagy levegőt vettem, majd kiléptem az ajtón, s hagytam, hogy a tömeg magával sodorjon a Hokage rezidenciája felé. Idejét sem tudtam már, mikor sétáltam utoljára súlyaim nélkül a falu utcáin, kissé mintha felhőn lebegve kerülgettem volna az embereket.
Odaérve realizáltam csak igazán, hogy mégis mekkora lélekszámú falu Konoha. Sosem láttam még itt ennyi embert összetömörülve – jó pár ismerős arcot is kiszúrtam, akiknek még integettem is (bizony Akane, látlak ám) -, jól látszott, hogy mennyire megmozgatta és összerántotta az embereket a falu új vezetőjének kinevezése. Ezt teljesen meg is értettem. Kakashi Sensei egy olyan személy volt, aki joggal érdemelte ki a legendás jelzőt, s nagy tiszteletnek örvendett az egész faluban. Az én szívemben is különleges helyet töltött be a háború óta, aztán pedig még a Jounin kinevezésem hírét is ő adta át nekem. Jut eszembe, nem is láttam azóta…
Ahogy ezen tűnődtem, a tömeg feltörő üdvrivallgása hívta fel a figyelmemet a ceremónia megnyitására a Goudaime megjelenésével, amelyet a Kakashi megjelenése által kiváltott követett. Örömmel pillantottam végig a temérdek emberen, ahogy idős és fiatal egyaránt izgatottsággal és mosollyal az arcukon figyelték a pódiumot. Tsunade-hime határozottsága a régi maradt, ez jól látszott abból, ahogy egy szempillantás alatt rendre utasította a közönséget. Azonban ez sem tudta kellő ideig visszaszorítani a felerősödő hangzavart, a tömeg szinte egy gyerekként kezdett ismét izgatott zsibongásba. Ez a kitörő lelkesedés végül alábbhagyott, ahogy a tömeg végre kiujjonghatta magát – rám is fért egy kis önfeledt kiáltozás és éljenzés.

Ekkor kezdett Kakashi Sensei a köszönését követő „beszédébe”.
~ Nem mondom, hogy egy mesterművet kellett volna összehoznia, de ennél azért kicsit jobban is megerőltethette volna magát… ~ csóváltam épp a fejem, amikor a tömeg alapzaja teljesen megszűnt. Egyként hallgatott mindenki, ahogy egy ANBU termett az újdonsült Hokage mellet, s a fülébe sutyorgott valamit, majd ő szóra nyitotta a száját… ~ Az Akatsuki közeledik… ~ visszhangzott fejemben.
Ledöbbenve álltam a felzúduló, s hullámzó tömeg kellős közepén, mozdulatlanul.
 ~ Ugye most csak szopatsz?! ~ fakadtam ki magamban, pillanatnyi döbbenetemet követően. Leráztam magamról a dühvel vegyes idegességet egy grimasz kíséretében, majd azonnal a meginduló csapatok irányába eredtem, a súlyaim nélkül szint egy szempillantás alatt utolérve őket, amikor is realizáltam… Egy darab pólóban, nulla felszereléssel nem igazán indulhatok neki harcolni az Akatsukival… ~ Annyi közül pont a mai napot kellett laza, önkényes szabadnapnak titulálnom… ~ bosszankodtam, majd elszakadva a Főkapu felé tartó csapatoktól, egy olyan pillanatban amikor senki sem látott a fennforgásban vissza teleportáltam a szobámba.
Odarohantam felszerelésemhez, villám gyorsan felcsatoltam a fegyvertartóimat, felvettem taktikai mellényemet, felkötöttem a fejpántomat, végül felhúztam hosszú, éjfekete kabátomat, s felcsatoltam a hátamra Inazumát… Teljes harci díszben pompáztam. ~ Na most már jöhet az Akatsuki… ~ villantottam egy félmosolyt.
Mivel a lakásom a Főkapu és a Hokage rezidenciája között helyezkedik el, remélhetőleg ablakomon kiugorva pont be tudok csatlakozni az elhaladókhoz, ha pedig nem, akkor is jó esélyem van utolérni őket a súlyaim nélkül.
A shinobi tömeggel Főkapuhoz érve megálltunk annak a tövében, számomra két jól ismert Jounin mögött. Először Genma felé biccentettem, lévén ő felügyelte legtöbbet a tanulásomat, majd Raidou felé is megismételtem a mozdulatot. Pillanatokon belül megkaptuk parancsainkat is a védelmet vezető Jounin párostól, s mind elfoglaltuk pozícióinkat, míg végül megkezdődött a támadás…
Ahogy közeledtünk, egyre jobban ki tudtuk venni a materializálódó alakot az úttest közepén.
 ~ A vörös felhős köpeny… Nem kétséges hát, megint a Halál egyik bajnokával nézek szembe… Mik a lehetőségeim? Egyedül van, egyelőre nincs jele társának, de erre mindenképpen készen kell állni. Ilyen esetben remélhetőleg a csapat aki fedez minket fel tudja majd tartóztatni a támadót annyi időre, hogy lereagálhassuk az érkezését ~ tekintettem az utat szegélyző fasorra, hogy megbizonyosodjak arról, hogy az előttünk álló jelenleg egyedül van.
 ~ Az érkezésével elárulta, hogy a testét apró darabokra képes bontani valamilyen módon – hacsak nem egy furcsa klónnal állunk szemben -, így az elfogó pecséttechnikáim hatástalanok lennének ellene, nagy technikákat pedig nem durrogtathatok csapattársaim és az ő élete érdekében sem, elvégre élve van rá szükségünk… Ebben az esetben sebességemet kihasználva kell ártalmatlanítanom ~ döntöttem végül a megközelítés felől.
Futás közben a Kootetsu Karadát használva acélkeménységűvé változtattam bőrömet, s hátamról előhúztam Inazumát. A 140 kilónyi súly nélküli sebességemet, s a Rai Mai technika által még inkább felgyorsított mozgás egyvelegét kihasználva remélhetőleg le tudok szakadni csapattársaimtól valamelyest, hogy még azelőtt cselekedhessek, hogy az ő technikáiknak az útjába állnék. Tervem, hogy ellenfelünket szemből rohamozom meg. Amennyiben fegyveres támadás érkezne, azt Inazumával hárítanám, s ha valamilyen technika közelítene, amit nincs esélyem kikerülni, úgy a Fusha no Jutsuval bújnék a föld alá, legrosszabb esetben pedig a Hiraishinnel teleportálnék biztonságos helyre.
Az akatsukishoz érve Inazumával látszólag egy vágást indítanék, az utolsó pillanatban azonban visszahúznám a fegyvert, s lendületemet kihasználva, alábukva csúsznék tovább mellette térdeimen, s eközben felé fordulva próbálnám megérinteni combját, hogy felhelyezzek rá egy Hiraishin pecsétet. Ha ez egyszer sikerül, onnantól a zsebemben van…
Amennyiben ez a mozdulatsor nem sikerülne, s az ellenfél kitérne, úgy társaim cselekedetein múlna, hogy én mit, s hogyan csinálok tovább. Ha nem látom semmilyen technikának az érkezését, aminek az útjában lennék, akkor minden koncentrációmat összeszedve megpróbálnám magamhoz teleportálni Zaukit, akinél jelenleg ott van az egyik tőröm, majd tovább folytatnám támadási sorozatomat fegyveremmel, ha nem állok ezzel barátom útjába. ~ Remélem azért nem szakítom ezzel darabokra Zaut ~ futna végig egy röpke aggodalmas gondolat a fejemben. Leginkább a végtagokat támadnám, hogy harcképtelenné tehessem, de amit a leginkább el akarnék érni, az továbbra is az lenne, hogy sikerüljön a testének valamely pontjára felhelyezni egy Hiraishin pecsétet. Mozgásomat eszerint alakítanám, enyhe sérülések veszélyének kitéve magamat, amelyeket remélhetőleg felfogna a Kootetsu Karada által nyújtott védelem. Ahogy egyre többen támadnák a csapatunkból, remélhetőleg számomra úgy nyílna egyre több rés a védelmében, amiket kihasználva elérhetném célomat.
Amennyiben azonban látnám, hogy valamilyen technika érkezik, aminek az útjába kerülnék, úgy a Fusha no Jutsuval a föld alá buknék, majd ha már szabad a pálya a közelharci támadásoknak, felbukkannék mögötte, s megpróbálnám felvenni a harcot a már leírt módszerrel.

A hozzászólást Akihiro Jaken összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 12 Dec. 2019, 23:40-kor.
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2298

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 398 (B) / 150 (C) - súlyokkal
Gyorsaság : 1500 (S+) / 800 (S) - súlyokkal
Ügyesség/Reflex : 1000 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Jounin
Chakraszint: 1612

Témanyitás  Hamacho Yoshitaro Csüt. 12 Dec. 2019, 00:47

// Fórumkaland: Vörös Felhő //

A Tűz Országának főváros megtelt élettel és minden egyes utca, elágazás és köztér úgy lüktetett az emberek kavalkádjától, mint egy futó vérkeringés egy maraton elvégzése után. Az idő valahol dél után lehetett, legalábbis hősünk nem emlékszik az óra pontos állására miután elhagyta szállását. Ezúttal nem az egyénileg megvarrt, hivatalos Jounin mellényben feszített: fekete ninjacipő, egy narancssárga nadrág, rajta egy fekete buggyos ing és kezei fáslival bekötözve a pár napja történt kalandja miatt.
Tegnap előtt érkezett Konohába diplomáciai ügyintézések végett, amit természetesen Darui bízott rá. Kapott egy Jounin ikerpárt, Rinri-t és Ginrit, akiknek nagyon tele volt a tökük a folyamatos aktatologatással. Legalábbis a közös szálláson folyamatosan csak a panaszkodás ment, hogy a kezük már görcsbe ment a sok aláírástól. Ki hinné hogy egy új Kage beavatása ennyi papírmunkával jár még a szomszédos országoknak is?
A narancshajú Jounin-nak nem volt sok kedve nyüzsgő utcákba vetnie magát, valami hasonló élményben lenne része mint Mufasa-nak akit ledobott Sebhelyes a sziklaperemről a csőrtető bivalyok közé. Mindenesetre azon kezdett el morfondírozni, hogy az új Raikage egyre többször küldi őt a "diplomáciai" utakra, amik az esetek jó részét nem diplomáciával végződnek. Kezdte úgy érezni, hogy a Villám Országának egy jelképes embere lett a külföldi országok tárgyalásin vagy eseményein. Egy díszmadár, amit körbe lehet mutogatni mindenkinek és szemléltetni országuk nagyszerűségét. Ez a gondolat határozottan nem tetszett Yoshi-nak, így megpróbált más szemszögből nézni a dolgokat.
~Lehet Darui-nak még mindig valamilyen szinten lelkiismeret furdalása van Raiki miatt. Úgy érezheti, cserben hagyta. Ezzel próbálna engesztelni... vagy csak engem akar elhalmozni annyi munkával, hogy ne tudjak rá emlékezni?~ s elmerült gondolataiba ahogy tetőről-tetőre ugrált a főtér felé.
Nem kellett sok és elérte főtér szélét ahol a Hokage Rezidencia is elhelyezkedett, melynek lábánál ott hömpölygött a több ezres tömeg mint tenger a vihar idején. Az több emeletes bérház mellett egy magasabb lámpaoszlop volt, amire egy könnyedebb ugrással felpattant és zsebre vágta a kezét.
-Ez lenne a "Tűz", amiről beszéltél nekem, Sandaime...?- suttogta halkan.
Visszaemlékezett még azokra az időkre, mikor Genin-ként a Cserediák Program keretében Konoha-ba költözött és személyesen is tudott szót váltani a Harmadik Hokage-val, Sarutobi Hiruzen-nel. Nem az több egy pár perces csevejnél, mégis nagyra értékelte hogy egy ilyen híres Shinobi megállítja őt és leáll vele beszélni.
"Nincsen Tűz Szikra nélkül, drága fiam! Az országaink lehet a múltban ellenségek voltak, de ma mára el sem tudnánk képzelni egymás nélkül az életet. Örülök, hogy ilyen fiatalokra van bízva a jövőnk." hangzottak az öreg Kage szavai a fejében.

Sajnálatos módon még aznap életét vesztette a Homok és Hang falu támadásában és soha nem tudta elmondani neki, mennyire köszöni ezeket a szavakat.
Apró széllökést érzett maga mögött s ahogy hátrafordult, megpillantotta két Jounin társát.
-Hamacho-senpai! Már mindenhol kerestük! Kérem, ne kóboroljon el szó nélkül...- lihegte Rinri. -...Mert nem szeretnénk ha maga miatt még több papírt kellene kitölteni az eltűnése miatt...- fejezte be Ginri, a másik iker.
-Igaz, kész istencsapása vagyok...- kuncogott halkan Yoshi, ahogy a pózna tetejéről leugrott tetőre a két Kumo-i Ninja közé. -Szóval, mi jön most?- kérdezte.
-Mivel mi vagyunk a Villámok Országának hivatalos nagykövetei, természetesen a nagytető pódiumon kell lennünk az új Kage mellett, ezzel is szemléltessük Kumogakure és Konohagakure erős kötelékét.- bólogatott hevesen az egyikük. -Bizony, bizony!- bólogatott a másik.
-Hah...megint játszom a kirakatbábút.- sóhajtott egyet hősünk.
-Ugyan-ugyan Hamacho-senpai, ezek a diplomáciai küldetések nagyon is fontosak falunk számára, ön is tudja!- mondta büszkén Ginri.
-Tudom, nem kell ismételned. Attól még reménykedem, hogy lesz valami akció, mint múltkor...- mosolyodott el a narancshajú Jounin és szép komótosan elugrált a háztetőkön a Hokage Rezidencia felé.
-Miért, mi volt múltkor?- kérdezi Rinri.
-Egy háromfejű óriáskígyóval küzdöttem a Nagyfalon!- üvölti vissza a társainak.
-Hogy micsoda?!- döbben le mindkettő, majd felveszik parancsnokukkal az iramot.
Egy oldalsó bejáratnál engedték be a hivatalos embereket az ünnepi szertartásra, melyet láthatóan nem csak Jounin-ok, de Konoha-i ANBU-k is árgus szemekkel figyeltek. Egy röpke biztonsági ellenőrzés és már mehetett is fel a lépcsőkön a Felhő Falusi delegáció. Annak ellenére, hogy ide is csak a rangosabb embereket hívtak meg, ugyan úgy egy pattanásig feszült konzervben érezhette magát az ember. Yoshitaro pihenő sétájának hála később érkeztek mint mindenki más -majdhogy nem utoljára -, így csak leghátul maradt pár állóhely. A hatalmas embertömeg nyüzsgését az előző Hokage, Tsunade csendesítette el egy bődületes nagy üvöltéssel.
-Azért van szufla a nőben...- piszkálta a fülét, ami erősen sípolt ezek után.
A másoló Ninja, aki több mint ezer technikát lemásolt. A Sharingannal rendelkező Hatake Kakashi. Egy igazi híresség, akit még a legeldugottabb falvakban is ismertek a népek. A Kumo-i Jounin is hallott róla, bár őt inkább aggodalom fogta el mikor megpillantotta a tömeg között, ahogy a pódium felé sétál. Természetesen nem a személlyel volt probléma, hanem amit magával hordott.
~Sharingan...~ mondta magában.
Azóta a nap óta, amikor megtámadta az Uchiha-sereg faluját egyetlen olyan emberben nem tudott bízni, aki Dojutsu-val rendelkezett. Csak egy pillanatra emlékezett vissza a több évvel ezelőtti szörnyűségekre és már az elegendő volt, hogy kirázza a hideg.
Az új Kage beszéde döbbenetesen szimpla volt, így hősünk figyelmét nem nagyon kötötte le, ám az annál inkább hogy esetleg megpillanthasson ismerős arcokat. Leginkább egy hölgy ismerős arcát illetve alakját fürkészte a tömegbe.
~Lehet a többi Jounin-nal a főtéren sorakozik... Vagy más feladatot végezz...~ mondja magában, picit csalódottan.
Hatake Kakashi beszédét egy ANBU hirtelen megjelenése szakította félbe. Kisvártatva az új vezető hangosan parancsokat kezdett el osztogatni az idegyűlt összes embernek. Civiltől kezdve egészen a Jounin-okig mind jutott valami feladata, majd hozzátette azt a bizonyos vészjósló mondatott.
Az Akatsuki közeledik!

Yoshitaro-ban megfagyott a vér és elméje teljesen kiürült, csak ezek a szavak pörögtek újra meg újra a fejében, míg nem értelmezni tudta. A már önkívületi állapotából a két társa ébresztette fel.
-..acho-senpai! Hamacho-senpai! Mennünk kéne a többiekkel, nem?- rázta meg a vállát Ginki.
-Igen...- tért lassan észhez. -Igen, egy pillanat és... indulunk.- jött vissza az eredeti bőrszíne, majd gyors kézpecsétek közepette és ujját elharapva a földre csap.
Egy kisebb füstfüggöny kíséretében megjelent a már megszokottnak minősíthető nagymacska, Chii a gepárd.
-Yo-chan, most készültem egy délutáni szundira remélem nyomós okod volt hogy...- folytatta volna, majd meglátta társának komoly tekintetét.- Mi történik?- néz körbe kérdően, ahogy a döbbenettel figyeli a sok Shinobit amint szétugranak és hemzsegni kezdenek, mint aki most vert fel egy méhkast.
-Közeledik az Akatsuki. Muszáj elkezdenünk az előkészületeket. Számítok rád, Aibo.- térdelt le hozzá.
-Az Akatsuki?! Szót se többet.- bólintott a macska, majd földre csapva mancsait átalakult egy kinyúlt gepárdszőrmévé.
Yoshitaro felhelyezte magára társát: saját feje felét szinte teljesen elnyelte a gepárd kinyúlt fejrésze; az állat fogai vízszintesen követték a halánték vonalát, majd ahogy a homlokához érve egy fekete gepárd orrba és elnyújtott arcba végződjenek. A szőrme többi része szinte teljesen rátapadt a férfi hátára, melynek elülső mancs részei már-már belekarmoltak gazdájuk karjába, ezzel növelve a tapadást; farokrésze lágyan lógott lefele a földre.
Amíg a gepárd karmaival kapaszkodik, mozdulatlanul gyűjti a Természeti Chakra-t a Senpo: Ryosei no Jutsu // Senpo: Részleges Átalakuláshoz, addig Yoshi visszasietne szállására a felszerelésért. A szoba ablakán beugorva gyorsan felhelyezi a lábára Kunai és Shuriken övét, családi Katana-ját ezúttal nem a hátára hanem a dereka oldalára helyezi, fejpántját pedig kivételesen a jobb karjára köti fel.
-Óvatosan, ne tépd le a szőröm!- hallja meg konkrétan maga felett a morgó állat hangját.
-Igyekszem...- kapkod össze minden felszerelést magára és a többieket megvárva elindul a Déli Nagykapu irányába.
Akarva-akaratlanul észreveszi a tőle nem messze suhanó Akanae alakját. Egy gyors és megnyújtott ugrással már a hölgy bal oldalára terem.
-Ha ez valami április elsejei poén akar lenni... Akkor bizony nagyon mérges leszek.- üdvözli barátját egy szokásos poénkodással.- Te is a Nagykapuhoz tartasz? Csatlakoznék ha nem bánod.- s ha a fekete hajú Kunoichi beleegyezik, a két csapat eggyé válva folytatják útjukat a tömeggel. Jaken csapatát is észrevette, tőlük alig pár méterre.
Nem kellett sok és láthatóvá vált a hatalmas kapu, mely körül csak úgy nyüzsögtek a Ninja-k. 
-Akane...-kezdett bele Yoshi.- Ha ez tényleg az Akatsuki és az a személy, aki anno engem elrabolt... Nem engedhetem el. - nézett mélyen a szemébe majd elmosolyodott.- Tudnád megint azt az árnyékos dolgot csinálni? - s remélte a Kunoichi érteni fogja a jelzést.
Az egyik Konohai Jounin láthatólag parancsokat osztogatott és megpillantva a közösen érkezett nagyobb bagázst, hőseink elé ugrott. Röviden elmagyarázta, hogy egy közös és együttes támadással próbálják majd leteríteni a betolakodó terroristát és erősen hangsúlyozta, hogy élve kell elkapni az egyént.
~Élve elkapni? Esetleg ha tényleg gyilkos szándékkal mész nekik, akkor talán te is túléled és a Vörös Felhős is életben marad.~ morogta magában. 
Lehet parancs volt az élve elfogás, de nem fog hezitálni megölni az ellenséget ha képes ezzel eggyel több gonosztól megszabadítani a világot. A földes út végén egyre inkább látszódott egy nyüzsgő papírhullám áradata, melyek lepkeformában közeledtek a Nagykapuhoz.
-Ez ő...- tartott egy kis hatásszünetet. -Ez biztos ő. Konan...- sziszegte dühösen. -Mennyi idő még? -kérdezte állati társát a Jounin.
-Mi vagyok én, töltő állomás? Azt hiszed csak úgy megvan a szufla? Kell még egy-két perc.- morogta Chii.
Már csak annyit hallott, hogy az idősebb Levél Falusi Jounin, Genma, elindította a támadást. Egy pillanatra tántorodott meg s csak annyit látott, hogy a tömegből Jaken egyeneset a támadóra veti magát.
A múltban már harcolt ezzel a nővel és a papírtechnikái ellen, így tudja jól hogy csak akkor lehet őt valamilyen szinte sebezni, ha a teste egy pontban össze van állva. Továbbá előszeretettel rejt el a papírjai között Robbanó Cetliket, így azokra is kiemelt figyelmet szentelne.
"A" harci terv: Ha Akane beleegyezik a közös erejű támadásba, akkor valószínűleg a Kunoichi eggyé válik Yoshi árnyékával. Ez esetben Yoshi előrántja kardját és megpróbál közelebb kerülni a Papírtechnikus Ninjához egy villám elemmel kombinált Shunshin no Jutsu//Fürge Test Technikával, fedezve az előre rohanó Jaken támadásainak vakfoltját. Ha még van rá esélye, kardját megpróbálja feltölteni szél elemű Chakra-val a Hien//Száguldó Fecske segítségével. 
Első sorban félrevezető kardcsapásokkal próbálja magára terelni a figyelmét ahogy ellenfele körül cikázik, így Akane-nak biztosítva tökéletes esélyt az Árnyék technikáihoz. Ha ez sikerülni, földbe szúrná kardját s összecsapva két kezét létrehozná saját technikáját, a Fuuton: Taifuu no Genkotsu no Jutsu // Szél Stílus: Tájfun Ököl Technikát (5x erővel), amivel egy jobb és bal ökölcsapással próbálná földre teríteni az ellenfelet. Ha valahol dugába dől a terv, védekezésképp hátrálni próbálna vagy az erdő sűrűjébe vagy vissza a kapu felé.
"B" harci terv: Ha Akane nem egyezik bele és más támadási tervvel próbálkozik, Yoshitaro ugyan úgy támadásba lendülne a Raiton stílusú Shunshin no Jutsu-val, ám ezúttal nem a kardját használná, hanem összecsapva két kezét rögtön a Fuuton: Taifuu no Genkotsu no Jutsu // Szél Stílus: Tájfun Ököl Technikát (5x erővel) támadna, megpróbálva minél nagyon felületen elkapni az ellenfelet. Az "A" verzió vésztervéhez hasonlóan itt is a fák közé vagy a Nagykapu felé próbálna hátrálni.

A hozzászólást Hamacho Yoshitaro összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 15 Dec. 2019, 12:06-kor.
Hamacho Yoshitaro
Hamacho Yoshitaro
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1870
Elosztható Taijutsu Pontok : 10

Állóképesség : 500 (A)
Erő : 360 (B)
Gyorsaság : 1000 (S)
Ügyesség/Reflex : 365 (B)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Specializálódás : Villámmester

Adatlap
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: 1863

Témanyitás  Yamato Vas. 15 Dec. 2019, 11:43

//Főtörténetszál: Vörös felhő//

Alig értem haza, majd épp csak lezajlott a chuunin vizsga, amin sajnos az írásbeli részén megbuktam. Nem csodálom, hiszen hivatalosan sosem jártam az akadémiára, így rengeteg olyan dolgot nem tudok, ami az ott tanulóknak alapvető vagy legalább hallottak róla, szorgalomtól függően. Én csak azt tudom, amit a vándor nionjáktól vagy később az öregtől megtanultam. Úgy érzem, hogy hivatalos vizsgán sosem leszek chuunin, így igazán örültem, hogy Gaara és sunagakure felkért, hogy képviseljem a falut a hatodik hokage beiktatásán, miután az előző jelölt a szemünk láttára tünt el az Akatsuki támadása során a vizsgán. Az örjöngve, bejelentést váró tömeget nézni a fenti páholyból, szinte magával ragadt. Méterekre állni az éppen beiktatandó hokagétől izgalmas és félelmetes volt. Nem igazán ismertem Hatake Kakashit, még ha rengeteg legendát hallottam róla. Vezetőnk, mármint a sunagakurei delegációjának vezetője Kakashival társalgott. Aztán parancsot kaptunk. Az egész csapat megindult a főkapu felé. Naokit láttam már, talán a vizsgán, de nem sokat beszéltem vele. Azt tudtam róla, hogy a falumból származik, hiszen pont eg delegációba tartoztunk. Ugyan nem vagyok jó ebben és nem is igazán alkalmas az idő, így csak gyorsan felé fordulok.
- Remélem nincs semmi komoly vagy ha igen, segítsük egymást a túlélésben!
Fordulok Naokihoz, bár gondolom, hogy ezt anélkül is így gondolja, hogy kimondtam volna. Úton a kapu felé rengeteg ninja társult mellénk a tetőkre, de odaérve a kapuhoz újabb őröket tekinthettünk meg, akik páncélban és felfegyerezve vártak valamit. A parancsot hallgatva egy olyan ötlet jutott eszembe, amit eddig sosem gyakorolotam, viszont chakrafonalakkal már betanult, így pecséteket mutatok, majd egyesével megidézem Sango Hebi és Suzumebachi nevű bábomat a Kuchiyose: kimi sutairo // Idézés: Herceg stílus nevű technikámmal, akik már el vannak látva a megfelelő pecséttel, így várva a parancsot, a két báb már kész a támadásra. A parancs kiadása pillanatában a két báb megindul a csapattal, míg én a távolról irányítom őket. Darázs bábom a levegőből támadja a papír halmot, ami metarializálódik előttünk, míg a Sango hebi klónom a földön támad először a tűvetőjével, majd ha közelebb ér, akkor az 5 érzék zürzavara nevű technika által létrehozott füsttel.

A hozzászólást Yamato összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 24 Dec. 2019, 21:12-kor.
Yamato
Yamato
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1046

Állóképesség : 666 (A)
Erő : 590 (A)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 690 (A)

Adatlap
Rang: Chuunin / Bábhasználó
Chakraszint: 967

Témanyitás  Osumi Hiroto Hétf. 16 Dec. 2019, 12:17

Asa-baasan kedvesen mosolygott, mint mindig, ajkai a felkelő nap melegségével árasztották el szívemet. A nagymama, akin már meglátszott az idős kor derűsen horgolta az ölében az unokáinak készülő babát. Hetek teltek el a Chuunin Vizsga óta, én pedig hosszú hónapok óta először jártam az öreg hölgynél, aki mindig jószívűen fogadott és ellátott, mikor eljöttem hozzá, akármennyi idő is telt el utolsó látogatásom óta.
Egy küldetés során találkoztam vele, mikor az erdőben gombákat szedett, én pedig egy "lányt kerestem, aki felett eljárt az idő". A félreértés majdnem vérontásba torkollt, de szerencsére ő előbb megérezte jelenlétemet, mint én az övét és önként elém járult, örökkön vidám arckifejezésével. Tudtam, hogy nem jelenthet ártalmat.
Azóta évek reppentek, bajok jöttek-mentek, küldetéseket teljesítettem, de arra mindig számíthattam, hogy baasannál szeretetre lelek. Most is, ezen a korai reggelen, tejszínes süteményét majszolva, minden gond nélkül úgy érezhettem, a színek visszatértek a világba. Messzinek tűnt az aréna, a tűzvész, minden zűrzavar. Még Konoha is, pedig csak 2 órányi sétára volt a kis viskótól. Mintha megszűnt volna az idő és minden bajom elszállt volna. Aztán feltörtek a sikolyok...
- Banditák! - harsogta egy fiatal férfi hang.
Rögtön felszerelésemhez kaptam, Asa pedig kellemes, nyugodt pillantással figyelte mozdulataimat. Tudtam, hogy ez a falu híján van a katonai erőnek és hogy időről-időre banditák portyáztak a környéken, ám ezt a helyet soha nem zargatták és ezidáig elkapni sem tudtam őket senki. Itt volt az idő, hogy visszaadjak valamit a mindig oltalmazó asszonynak.

...

A kevés védelemmel rendelkező, csupán néhány apró faházból, ugyanakkor vásárral is rendelkező falu összes hadra fogható férfija és nője harcba szállt az ádáz küzdelemben. Végül sikerült csapdába csalnunk az ellenfelet és mindkét oldalról veszteség nélkül zárult az ütközet. Az elkövetőket a falu bátor legényire bíztam, akik konyítottak kissé a ninja-léthez, habár soha nem emelkedtek fel a Chuunin rangig. Ezeket a fosztogatókat azonban rájuk is könnyű szívvel bízhattam, tudván, hogy jogos elégtételt vesznek majd rajtuk, feladva őket a rejtett falu rendőrségének.
Indulni készültem, amikor Asa-baasan a vállamra simította finom kezét.
- Engedd meg, hogy megköszönjük - hangja derűvel árasztott el még ezen a hirtelen borússá forduló reggelen is. - Nem tudunk sokat adni, ám te is további segítséget nyújthatsz nekünk. Kérlek, hadd vezesselek végig a vásáron.
Próbáltam udvariasan visszakozni, ám a hölgy nem engedett. Megfogta kezemet és fiatalos lendülettel a piac felé kísért.
- Ninja felszereléssel is szolgálni tudunk, ám megvan az ára. Ha elköltöd itt a pénzedet, az neked is haszonnal zárulhat és minket is kisegíthetsz vele; rajta, válassz.
Zavaros mosollyal néztem körbe a szegényes kínálaton és végül egy tőlem jobbra lévő zsákot ragadtam magamhoz. Súlya miatt rögtön el is ejtettem és a földön végezte volna, ha másik kezemmel alányúlva el nem kapom időben, ám még így is erőt kellett kifejtenem, hogy megtarthassam. Zsákbamacska volt.
- Az 13000 ryo lesz. Remek választás - kacsintott rám jókedvűen.
~Mennyiiii?~ Fortyogtam legbelül. Nem a nőre voltam mérges, hanem magukra az árusokra, akik árujuk megmutatása nélkül próbálnak pénzt kicsalni, egy egész vagyont. Mégsem mondhattam nemet, mindenki bátorító mosollyal nézett rám, így csak reménykedhettem benne, hogy a súlyos csomag megéri az árát.
Kényesen bontottam ki a nehéz zsákoz, melyből első ránézésre 100 méter drótot szedtem ki, valamint 10 robbanó jegyzetet. Ezeket átpakoltam hátizsákomba és kettős érzelmekkel búcsút vettem a falutól, melyben soha nem szűnik meg az élet. Néhány percnyi, lehajtott fejjel való séta után felpillantottam és megláttam az első vörös felhőt, mely felbukkant a horizonton.

//Felszerelés: 
Hátizsák: 100m drót, 4x5m, 10m drót, 2 Fuuma Shuriken, 10 robbanó jegyzet
Övtáska: 3 shuriken dróttal összekötve, 2 shuriken dróttal összekötve, 3 robbanó jegyzet, 1 doboz energiatablette
Shurikentartó: 5 shuriken//

A délelőtt rámbízott gyors küldetéssel hamar végeztem, hogy hazaérhessek a ceremóniára, melyen az új Hokagét avatták fel. Teljese felszereléssel indultam meg és épphogy megérkeztem, a tömeg már egy, még madártávlatból is nagynak hatható pontba tömörülve várta a falu új vezetőjének fellépését. Hátizsákomat levetettem, mert én éreztem helyénvalónak magamon tartani. Én magam is izgatott voltam; második "Hokage-váltásomon" estem át, mióta itt voltam a faluban és bizony sok dolog megváltozott. Nem voltam bizonyos afelől, milyenek voltak a korábbi vezetők, ám Danzou közelében mindig a félelem kerülgetett múltam miatt. Nem tartottam valószínűtlennek, hogy újra elővegyenek és néha úgy is éreztem, hogy figyelnek. Természetesen gyászt, szánalmat és valami mélyről jövő, megmagyarázhatatlan, félelemmel és bizalmatlansággal elegyedett szomorúságot éreztem eltűnésekor. Mégis csak egy karakteres emberről volt szó, aki előtérbe helyezte a falu érdekeit és stratégiája segített azt megóvni a háború leggyötrőbb mélységeitől. Azt pedig nem tudhattam, az új Árnyék miként fog hozzám állni. Nem mintha olyan fontos lennék.. Lehet, azt sem tudja ki vagyok. Ez sokkal valószínűbbnek tűnt, mint az, hogy Danzou kegyelemmel fogadott volna ideérkeztemkor. De meg fogja tudni, mikor hivatalba lép. Megkönnyebbüléssel fogadtam a hírt, hogy a választott személy nem más, mint Sharingan Kakashi, a messze földön híres "másoló ninja". Még Kirigakuréban is hallani lehetett róla, ahogy legendás apjáról is. A falu pedig szerette. És ami még fontosabb, elfogadta, megbízott benne. Akárcsak a szövetséges nemzetek képviselői.. jó részük, legalábbis. Mindenképpen pozitív hatást fejtett ki, én pedig a tömeggel együtt éreztem azt a nyugalmaz árasztó, túlcsorduló örömöt, mely vigaszt nyújtott a háború borzalmai után.
Nem tudhattam ugyan, milyen változásokat fog eszközölni, a róla hallottak bizakodással töltöttek el. A falu fordulóponthoz ért az életében. Ugyan érzelmeimet nem tükrözte ridegnek ható arckifejezésem, a falu lakóival együtt ünnepeltem önmagamban. Mégis, ha valaki megpillantott volna, csak keserű búbánatot olvashatott volna le az arcomról.. Csak a szokásos.
Tsunade-Hime karakán módon csendre "intette" a tömeget és megkezdte a ceremóniát. A tömeg éljenzett, ahogy az új Kage a Palota peremére lépett és egy újabb hangos kiáltást követően megkezdte beszédét, miután a népesség elcsendesedett. Nos.. Nem egy szokványos, a könyvekben olvasható, szépen előkészített és felépített beszéd volt, sokkal inkább hajazott arra a visszafogott emberre, akinek a falu lakóinak elmondásávból megismerhettem. Sokkal valódibbnak és megfoghatóbbnak tűnt, mint elődei, még Tsunadénál is közvetlenebbnek hatott.. mégis, oly távolinak.
A Tűz.. Akarata, fejeztem be magamban, amit beszéde következő szavának sejtettem, amikor tudatosult bennem, hogy valami nem stimmel. Ninják álltak készenléti állapotba, egy ANBU zavarta meg a beszédet és lassan kitört a pánik, amit a Hokage szavai enyhítettek ugyan, teljesen elnyomni nem tudtak. Szavaira még én is kétségbeestem egy pillanatra, amíg meg nem kaptam a parancsot. Onnantól kezdve önkéntelenül is az utasítást követtem és már neki is láttam volna végrehajtásának, ám egy kéz megállított. Megfordulva Akita gondterhelt tekintete tárult elém, aki felülbírálta az imént elhangzottakat, számomra legalábbis. A Főkapuhoz kellett mennem.. És akkor megszólalt bennem a vészcsengő. Miért írta felül a Hokage parancsát? Miért kell megszegnem a nekem kiszabott feladatot? Érvelése logikusnak tűnt, ráadásul Juro hallatára belső késztetést is érezte, hogy teljesítsem akaratát, mégis.. Túl sok ármánykodáson estem már át, hogy szó nélkül átessek ezen. És mégis megtettem. Valahogy a férfi szavai igaznak tűntek és nem is kételkedtem mesteremben, aki a falut szolgálta és pártfogásába vett, annak ellenére, hogy én egy idegen voltam. Így nem állhattam ellen.
Azonnal engedelmeskedtem, egy meghajlás után rögtön a déli bejárathoz siettem. Hátizsákomat hátrahagytam, a kapu előtt dobtam le, olyan messzire, hogy bármikor visszajöhessek érte, ha szükség van rá. Ott már készenlétben álltak a többi ninják, néhányukat felismertem, a két vezetővel egyetemben. Igaz, nekik csak a nevüket tudtam. Én az alakulat szélén álltam meg. Az Akatsuki mintha csak megszűnt volna létezni számomra, Jurot kerestem szemeimmel. Félelemmel, de elhatározással telve vetettem meg lábam és lassan, de képes voltam nyugalmat erőltetni magamra harcra kész bajtársaimat látva.
Aztán megláttam.. A főút közepén valami mozgolódott. Bár nem volt kivehető, balsejtelemmel töltött el. Ahogy a parancsok elhangzottak, a közeledő raj is egyre kivehetőbbé vált. Egy pillangó formájú origami-darabbá manifesztálódott a kis papírdarabok összessége és akkor megláthattuk egyenruháján a vörös felhőt.
Jaken egyből támadásba lendült, sebesen megrohamozta az ellenfelet. Yoshitaro is vele tartott és együtt rontották rá az Akatsukisra. Én azonban továbbra is csak Juroval foglalkoztam. Mire tudatosult bennem, hogy ez vészhelyzet és nem szabad elhanyagolnom a veszélyt egy képzelt ellenségre hivatkozva, már a harmadik társam is útnak indult. Egy.. füstbombát.. vagy hasonlót dobott a többiekre, amivel valószínűleg a nőt támadta, de a társainak is árthatott. Mi a fenét művel ez..?
A pillanatból felocsúdva több stratégia is a szemem elé tárul, több csapdát is látok magam előtt, amiket bevethetek, ám valamennyi veszélyeztetné a többiek épségét is. Nem vagyok közelharci harcos, de támogatnom kell azokat, akik már megindultak. Amint a füst valamelyest kitisztul, vagy Yoshitaro ütései elfújják azt, én is nekiindulok. Megpróbálok megfelelő közelségbe kerülni, hogy viszonylag közelről, de a füstön kívül maradva alkalmazhassam a Bakemono Fūin no Jutsut. Ha olyan támadás ér, amely elől ki tudok térni, elugrok előle, amennyiben olyan fegyverrel támadnak, ami elől nem tudok elmenekülni, használom a Ninpo: Hari Jizout, hogy kivédhessem. Két láncot indítottam meg, hogy körbeöleljék mindkét karját. A Yoshi által Konannak nevezett ellenfélt ezzel nem igen tudnám elfogni, mint láthattuk, képes testét szétválasztani, majd újra összealkotni, ám nem is ez volt a célom. Hogy társaimat segíthessem, amint a chakraláncok elérik, megpróbálom a Kanashibarival megbénítani. Mivel a chakrám a Szörny Pecsételő Technikának köszönhetően már körbeveszi, amint az hozzáér, csak arra koncentrálok, hogy az őt körülvevő chakra paralizálja őt. Ugyan hasonló szintű ellenfelek ellen is csak néhány másodpercig tartható fenn, mennyivel lehet fölöttem? Talán egy, vagy Jakennek akár fél másodperc is elég, hogy végrehajtsa, amit szeretne. Amint úgy érzem, hogy a technika sikeres, odakiáltok a többieknek, megpróbálva felébreszteni őket lehetséges kábultságukból.
- Most! - Egy ninja akaraterejével talán képesek lesznek megtörni a füst erejét és akkor megtámadhatják.
Amennyiben a Kanashibari nem sikerül, úgy megpróbálom a láncokkal lerántani a földre, majd távolabb ugrani, bár ennek sikerére kevés esély látok, bár a füst akár rá is hatással lehetett - akármilyen is az.

//Felhasznált jutsuk:
Bakemono Fūin no Jutsu // Szörny Pecsételő Technika

A technika segítségével a használó képes a célpontját chakraláncokkal lefogni, aki ezután nem lesz képes mozdulni. Általában arra használják, hogy nagyobb bestiákat fogjanak el vele, de akár emberek elfogására is hasznos.
Chakrapont: 300
Besorolás: B
Használó: Honoka

Kanashibari // Paralizáció

Ezzel a technikával a használó az ellensége testébe, pontosabban a teste köré irányított chakrával bénítja meg annak mozgását, amihez folyamatos koncentráció kell. A technika létrehozásához az ellenfél megérintésére van szükség, vagy egy közvetítő anyagra, amin át képes áramoltatni a chakráját a használó. Kivételesen magas chakrakontroll esetén a használó már képes érintés nélkül is létrehozni a hatást. Mivel a Kanashibari a támadó chakrájával blokkolja le az áldozat testének egészét, chakra felszabadításával lehet ellene küzdeni; azonos szintű használók esetén a hatás maximum pár másodpercig tart ki, ha az ellenfél próbálkozik megtörni azt.
Chakraszint: 250
Besorolás: C

Ninpo: Hari Jizou // Ninja Művészet: Tüskés Védelmező - ha olyan támadás éri a testem, ami elől nem tudok kitérni és hirtelen kell reagálnom

A kézjeleket követően a ninja haja megnő, és beborítja az egész testét, majd megkeményedik és tüskés burokként fogja körbe azt, megvédve a fizikai támadásoktól.
Chakraszint: 250
Besorolás: B//
Osumi Hiroto
Osumi Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1081

Állóképesség : 600 (A)
Erő : 150 (C) - Súlyok Nélkül: 470 (B)
Gyorsaság : 150 (C) - Súlyok Nélkül: 420 (B)
Ügyesség/Reflex : 550 (A)
Pusztakezes Harc : 541 (A)

Adatlap
Chakraszint: 1054

Témanyitás  Shiawase Zouo Hétf. 16 Dec. 2019, 14:05

[Fórumkaland: Vörös Felhő]

Chuuninnak lenni terhes dolog. Hiába egy lépcsőfok a Lélekhez, olyan kötelezettségekkel jár, amelyek minduntalan megberzenkedtetnek. Mert minden alkalommal másokkal kell dolgozni. Ez a lépcsőfok talán a legundorítóbb. Míg genin az ember, ugyan van felettese, de az alantas munkákra való tekintettel hagyják egyedül dolgozni, csak viszik, hozzák a legtöbb esetben - különösen a hozzám hasonlót, akinek nincs csapata. A jounin, mi több, az ANBU meg - szerintem - már van olyan szinten, hogy magányosan is bizonyíthasson. A chuunin... a chuunin az pont ilyen semmilyen, köztes állapot, ahol vagy neki kell irányítani, vagy őt irányítják. Mindenképp rá van kényszerítve a csapatjátékra. S ráadásul az esetek többségében ő viseli a siker felelősségének terhét is. Mások miatt kell a saját renoméját a vásárra vinnie. De miért nekem kell még inkább leírnom magam azért, mert egy másik valaki életképtelen? S még csak úgy sem dönthetek, hogy likvidálom, és elvégzem a feladatot, mert akkor ugyanott vagyok... 
A mostani feladat még ennél is rosszabb. Diplomáciai küldetés. A kifejezés számomra egyet jelent a felesleges időpazarlással. Tudom, van jelentősége, de olyasvalakik számára való ez, akik képesek meggyőzően viselkedni, kapcsolatot teremteni, bizalmat ébreszteni vagy épp félelmet kelteni, és én talán csak az utóbbiban vagyok jó, de csak egy bizonyos szintig. Egy képzettebb ninja már nem fog a falnak menni tőlem ijedtében - még! -, a többire meg szociálisan alkalmatlan vagyok, mert nem is akarok alkalmas lenni. Nem az a célom, hogy bohóckodjak, az a célom, hogy minél hamarabb minél többet tanulhassak, hogy behozzam a lemaradásom. De egy diplomáciai kiküldetésben nem lehet az időt edzésre kihasználni! 
A türelmetlen harag, ami a chuunin vizsgán ébredt bennem, egyre csak gyűlik és gyűlik, ahogy nő a kétségbeesettségem. Minél többet látok, tapasztalok, annál inkább úgy érzem, hiába minden megtett lépés, a célom egyre csak távolodik párhuzamosan az önbecsülésem csökkenésével. 
Ilyen formában az, hogy csak állok a tömeg egy pontján, s figyelem, hogy avatják be szövetséges államunk újabb Lelkét a hivatalába, mert az előzőre a botor testek nem vigyáztak megfelelően - meg sem érdemlik ezt az új lelket! Csak a háború kitörése óta elfecséreltek kettőt is! Ezen nem változtat, hogy az egyik fel sem volt avatva, annak tekintették - kidobott idő az ablakon, ami alatt bármely képességem csiszolhattam volna legalább egy egészen kicsit, haladva a teljes tökéletesség felé. 
Körülöttem mindenki izgatott vagy boldog. Számukra ez az esemény különleges, olyasmi, amit ünnepelni kell. A diplomáciai egységeknek pedig olyasmi, amit gondosan kell kezelni. Kusagakurének ebből a szempontból nincs nehezített helyzete, mert jó ideje szövetséges a két állam, és a háború során sem történt semmi olyan incidens, ami megingatta volna a két shinobi nemzet kapcsolatát. Még szerintem a nagyfejesek is, akik vezetik a küldetést, úgy gondolják, hogy díszmajmok vagyunk valami elferdült fesztiválon, ahol azt ünnepeljük, hogy elveszett egy Lélek, s helyette jön egy másik... 
Őszintén szólva csalódnék, ha a Lélek távozását Kusagakurében így kezelnék, s ekkora puccparádéval avatnának fel egy másikat, mintha nem is számítana, ki az, csak legyen valaki, aki a falu vezetője... Semmi tisztelet nincs bennük az előző iránt, és semmi szégyenérzet nincs bennük, hogy elbuktak a testek legfontosabb feladatában, nem voltak képesek megőrizni a Lelkük annak természetes haláláig. 
De mivel semmi ilyesmiben nem vagyok érintett, alapvetően csak semlegesen bámulom az eseményeket. Még a gondolatmenet is alapvetően felesleges volt, de valamivel csak el kell foglalnom magam, mert az izgatott tömeg pásztázása elég ingerszegény elfoglaltság a számomra. Az már sokkal inkább megragadja a tekintetem, mikor végre kezdetét veszi a ceremónia, s egy nő biceg fel az emelvényre. Az előző hivatalos Lélek. Hokage, vagy hogy is nevezik itt. Számomra a jelenet értelmezhetetlen: minek új vezető, ha él régi? A behatárolhatatlan, talán a lenézéshez leginkább közel álló érzés, ami motoz bennem, még inkább megerősödik az egész ninja nemzet ellen. Nem értem az értékrendjük, nem értem ezt az egészet, aminek a részese vagyok, s annyira nem fér össze a saját világnézetemmel, hogy hirtelen undort érzek minden konohai iránt. Milyen szánalmas testek ezek?! 
Ezt csak fokozza az az állatias üdvrivalgás, amit az új kage megjelenésével rendeznek, olyannyira, hogy még arra sem képesek, hogy elcsendesedjenek, figyelve rá. Mondjuk az új vezető sem győzött meg, ez az új Hokage első fellépésével nem olyasvalakinek tűnik, aki alkalmas arra, hogy ezernyi test Lelke legyen. Egyáltalán nem olyan, mint a mi falunk Lelke. (Bár hozzá senki sem érhet fel, gondolhat a világ, amit akar!) Az itt nyert benyomásaim alapján még a sérült nő is alkalmasabb lenne minden sérülése ellenére még mindig a tisztségre. Igaz, hallottam a férfi, Sharingan no Kakashi híréről - ki ne hallott volna? -, akkor sem győzött meg. Lehet, hogy kiváló test, de pont ezért ne vágyjon olyan hívságokra, hogy lélekké emelje saját magát... A vezetőről alkotott képemnek még kevésbé felelt meg a beszédet félbeszakító jelenet. Elég tiszteletlen dolog, bármiről is legyen szó, a szavai közepén félbe szakítani egy Kagét. Tartom ezt annak ellenére, hogy elég közel állok ahhoz, hogy lássam a férfi elkerekedő szemét, s azonnal leszűrjem az egyértelműen beszélő arcról: valami komolyabb baj van. Nem vagyok róla meggyőződve, hogy a Lélek otthon ilyesmit eltűrne, még akkor sem, ha kiemelt fontosságú ügyről van szó. 
Rosszalló mélázásom azonban keresztül vágja a szó: Akatsuki. 
Nem voltam vele tisztában, de utólag bepótoltam az információt, hogy a chuunin vizsgát ért támadás is az ő művük volt, s most ismét felbukkantak. Arcom most először mutat érzelmeket, ahogy tekintetem összeszűkül a szóra feltörő emlékektől. 
Nem tétovázok, azonnal a delegációnk vezetőjére pillantok, akinek az utasítása egyértelmű. Segítjük a konohaiakat a kapunál. Nem változott meg a baj miatt a kialakult képem ezekről az emberekről, de a mi tetteink a mi Lelkünk érdemeit vagy szégyeneit gazdagítják, így nem kérdés, hogy minden képességem be fogom vetni, s akár az életem is áldozom, ha azt a parancsot kapom. 
Alakzatot tartva indulunk meg, követve a többi alakulatot a kapuhoz. 
A kapunál gyors eligazítást kapunk: a támadót lehetőség szerint élve kell elfogni. A maradék taktika körülbelül az, hogy mindenki vesse be, amit tud, aztán majd kisül valami. Ja, egy irdatlan nagy káosz, semmi több. Nem vagyok róla meggyőződve, hogy az első megiramodók nem akadályozzák-e jobban egymást, mint amennyire használ nekik, hogy annyian megindultak. Ebben a helyzetben teljesen felesleges lenne nekem is bevetnem magam, és a nő felé haladni. Amúgy sem kívánom más nemzetért feláldozni magam mindenáron. A tudásom túlontúl kevés ilyesmihez amúgy is. Így megmaradok a kapunál, jó hely ez nekem arra, hogy lássam az eseményeket. A köpenyes alakot, aki furcsa, papírszerű anyagból "materializálódik". 
~Elég botor dolognak tűnik, hogy így bukkan fel~ fut át az agyamon. Elvégre a chuunin vizsgán úgy bukkantak fel, hogy váratlan támadásukkal könnyedén okoztak iszonyatos felfordulást, ami komoly mészárlásba fordult. Miért jön most ez a valaki mégis így, észrevehetően, jól látszódóan, látszólag minden fondorlat nélkül. Még nem hallottam olyanról, hogy valaki egymagában annyira hatalmas lenne, hogy elbírna egy egész nemzettel, elég öntelt dolog lenne ezt gondolva így felbukkanni. Nem tűnik logikusnak. 
Tekintetem ösztönösen is végigfut az általam belátható tájon. Vajon hol a csapda? Mert ennek annak kell lennie. Ennek csak úgy van értelme, ha ő a csali.
- Mi van, ha nem is ő az, aki támadni fog? - teszem fel a kérdést a nagyvilágba, senkinek sem címezve, csendes higgadtsággal. 
Masaki sensei mindig azt tanította, hogy a legfontosabb, hogy megértsük az ellenfelet minél előbb. Hogy törekedjünk arra, hogy a cselekedetei, mozdulatai mögé látva kiismerjük az észjárását, mert akkor lépéselőnybe kerülhetünk. 
Legyen: úgysem tudnék hathatós segítség lenni, ezért nem csatlakozom be a többiekhez fizikai valómmal, helyette keresek egy magaslati pontot, ha van hely, akkor a kapun, ha nem, akkor valahol a közelben, ahova feltelepedhetek. Közben előkészítem az egyik virágokkal teli tekercsem, s ahogy megvetettem a lábam, előidézem belőle a virágjaim. Az egyetlen irányíthatóbb technikám, aminek lehet haszna, a Hana Ninpou: Hyakkasaihouu (Virág Ninja Művészet: Ezernyi Nyíló Virág). Ennek során a megidézett virágok shurikenként irányíthatóak, és ha úgy gondolom, fel is robbanthatom őket. Ez a két tulajdonság szerintem alkalmas arra, hogy a többieket segíthessem. Shuriken módjára a virágokat megindítom az ellenfél felé, figyelve rá, hogy lehetőleg senki mást ne sértsenek meg, s a célom az, hogy figyelve az eseményeket, lehetőleg minél több virágot robbantsak be úgy, hogy az ellenfelet akadályozzam, figyelmét eltereljem, de senkit ne veszélyeztessek vele. De ha mégis sikerülne valaki olyat megsebesíteni, akit nem kellett volna? Nem fog meghatni, miért nem vigyáz jobban, ha az útban hősködve ugrabugrál. 
Azonban míg a virágok csak süvítenek a célpontjuk felé, hiszen azért a távolság távolság, azt a fél pillanatot kihasználva a magaslatról körbepillantok, hátha kiszúrok valami gyanúsat, valami olyasmit, ami nem illik a képbe. Elméletemhez ragaszkodva mindenáron szeretnék meglátni valamit, ami megmagyarázza, miért lépett ki ez az alak egyedül a nyílt terepre, felfedve magát mindenki előtt, céltáblává téve saját magát botor mód. (Illetve ha komolyabb füst keletkezik, és megmarad, akkor a technikát inkább hanyagolom addig, míg nem kedvezőbbek a látási viszonyok, s még inkább kihasználom az időt a környék pásztázására.)
Ha közben a kapu környéke támadást szenvedne el, megpróbálok kitérni, fedezékbe ugorva a magaslati pontról, ha ez nem lehetséges, a bevetett Hana Ninpout a sorsára engedve rántanám elő a drótom, hogy a nemrég tanult Ninpō: Kago Nome jutsut bevetve a drótokból burkot szőjek magam elé, s tompítsam a potenciális sérüléseim. 
Shiawase Zouo
Shiawase Zouo
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 363
Elosztható Taijutsu Pontok : 280

Állóképesség : 200 (C)
Erő : 133 (D)
Gyorsaság : 180 (C)
Ügyesség/Reflex : 200 (C)

Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 593

Témanyitás  Shikoku Naoki Szer. 18 Dec. 2019, 02:11

//Fórumkaland: Vörös Felhő//

Egy kifejezéstelen arcú, fiatal chunnin álldogált a tömegben. Konoha, Hokage Palota-tér, tömeg, sunagakurei delegáció, Naoki. A kellős közepén. Nyilvánvalóan nem ez volt a srác életének csúcspontja, de szerencsére megvoltak a különleges képességei, amik elviselhetővé tették ezt a szituációt. Illetve... különleges képességek? Inkább mentális nemnormálisságok, ez sokkal jobb szó rá. Tömeg, hangzavar. De Naoki egyedül volt. Legalábbis önmaga számára, ugyanis teljesen bezárkózott a saját fejébe. Kizárt mindent, hangokat, színeket, illatokat. Tekintete továbbra is a két hokagén pihent, de szemei elárulták hogy Ő maga nagyon nincs ott - majdhogynem üvegesen meredtek előre. Gondolataiban a kiképzőtér felé járt, ahol korábban, idefele jövet  látott egy chunnint végrehajtani egy igencsak érdekesnek tűnő technikát. Ezt próbálta éppen szétbontani a fejében. Persze nem gondolta, hogy fejben meg fogja tudni fejteni a technika összes titkát, de sokkal érdekesebbnek tűnt ezen filózni, mint az unalmas ceremóniát bámulni. Neki bőven elég volt maga az információ, hogy a Godaimét váltotta a Rokudaime. Onnantól teljesen feleslegesnek tartotta ezen tény beteljesülését végig is nézni, hiszen a végeredmény ugyan az lesz. 

Ha rajta múlik nem is itt lett volna. Sőt, ha rajta múlik el se hagyja Sunagakure-t. De persze nem rajta múlt, hiszen chunnin lett... A vizsga után sokszor gondolkodott azon, hogy nem-e élete legrosszabb döntése volt, amikor jelentkezett a vizsgára? A szabadságot hirtelen felváltották a kötelezettségek. Állandóan küldetésekre kellett járnia, ahol ráadásul még felelősséget is kellett vállalnia. Persze, valahol mindig is tisztában volt azzal, hogy ez lesz a következménye a ranglépésnek, de teljesen más tudni valamit és más valójában végigszenvedni azt. Mostanra viszont már egészen beletörődött a sorsában. Így mikor megkapta ezt a diplomáciai küldetést a hokage beavatóra, már fejben sem panaszkodott - rezignáltan tudomásul vette. Szerencsére nem volt konkrét feladata, konkrétan csak azért volt itt, hogy betöltse a kvótát az ilyenkor illendő delegáció méretre vonatkozóan, így ez a küldetés még viszonylag kellemesnek is volt mondható. Viszonylag lazán voltak fogva Konohában, kicsit bebarangolhatták a falut, míg a feljebbvalóik tárgyaltak a helyi fejesekkel. De persze a ceremóniát nem úszhatták meg. Így került Naoki a Hokage Palota előtti térre.

A beavatás megtörtént, az új hokage, Hatake Kakashi éppen első beszédét mondta, amikor Naoki hirtelen kizökkent a saját kis világából. Bár érzékszerveit nagy részben lezárta amikor a belső világában tartózkodott, ilyenkor mégis rendkívül érzékeny maradt a disszonáns dolgokra a környezetében. Az olyan dolgokra, amik merőben eltértek a várttól. Nem feltétlenül a hangerőre kell gondolni. Hanem jelen esetben pl. annak hiányára. Amikor a tömeg elnémult, Naoki azonnal visszatért a realitásba és szemeibe újra visszatért az élet.
- Az Akatsuki közeledik. - hallatszott a bejelentés, mire a tömeg hirtelen felrobbant körülötte.
A bejelentés Naokit is nagyon meglepte. Abszolút nem gondolta volna, hogy ez a teljesen átlagos és unalmasnak tűnő küldetés ilyen váratlan fordulatot fog venni. Nem volt számára ismeretlen az Akatsuki neve, a vizsgán is feltűntek és igencsak mély benyomást tettek a fiúra. Naoki sosem volt az a típus, aki meg akarta váltani a világot, ő mindig csak azzal foglalkozott, ami éppen lekötötte, de az Akatsuki létezése még benne is megpiszkált valamit. Valamit, ami arra késztette, hogy le akarja őket győzni, hogy meg akarja tisztítani a világot a létezésüktől. Persze, tudta hogy sehol nincs ahhoz, hogy erre képes legyen. Meg igazából ez az érzés maga is nagyon halovány volt, a saját személyisége - ami mindezt figyelmen kívül akarta hagyni - még így is jóval dominánsabb volt, de arra azért elég volt ez a megmagyarázhatatlan késztetés, hogy kövesse a hirtelen kapott utasításokat. Mert azok bizony jöttek gyorsan, több helyről is, így Naoki kisvártatva azon vette észre magát, hogy egy csapat shinobival együtt haladnak Konoha főbejárata felé. 

A csapatukban Naoki három ismerőst is észrevett. Egyikük Yamato volt, aki falutársa volt és a chunnin vizsgára is együtt mentek. Barátoknak azért nem mondhatták egymást, de mivel sorsuk ilyen sokféleképpen összefonódott, Naoki mindenképpen pozitív megítéléssel volt róla. Mikor észrevették, hogy egy csoportba kerültek, röviden üdvözölték egymást, majd Naoki egy biccentéssel és mosollyal jelezte, hogy egyetért Yamato javaslatával, ami az egymást segítését illeti.
A második ismerős egy konohai kunoichi volt, akit szintén a vizsgán látott. A nevére nem emlékezett és úgy rémlett veszített az arénában, illetve nem is választották chunninná. Bár ez utóbbiban Naoki nem volt biztos, mivel a genineknek elvileg más utasítást adtak, ez a lány pedig nyilvánvalóan a chunninok és jouninok gyülekezési helye felé tartott. 
A harmadik ismerős pedig egy valószínűleg szintén diplomáciai küldetést teljesítő Fű falusi kunoichi volt. Naoki vele is a vizsgán találkozott és mivel vele együtt választották őt chunninná, a nevére is emlékezett: Zouo.
Semmi interakció nem volt kettejük között, viszont a lány harcára emlékezett, ugyanis ő is használt drótokat. Persze nála csak kiegészítő technikaként funkcionált, de Naoki így is emlékezett rá.

Viszont ez most nem a nosztalgia helye és ideje volt, mivel megérkeztek Konoha kapujához. Több magas rangú shinobi is ott volt már, és a feszültség szinte tapintható volt a levegőben. Nyilvánvaló volt, hogy az Akatsuki nagyon komoly fenyegetést jelentett és szemmel láthatóan fogalma sem volt senkinek, hogy milyen erőkkel támadhatnak.
Az utasítások elhangzottak: a támadókat élve kell elfogni. Ez nagyban megnehezítette a dolgukat, hiszen sokkal nehezebb a harc ha folyamatosan kontrollálnia kell a támadások erejét nehogy túl erősek legyenek. Persze ez nem Naoki problémája volt, hiszen neki még csak nem is volt olyan technikája, aminek esélye lett volna túl erősnek lenni. Ha nem lett volna ott a vizsgán, akkor a chunnin nagyon nem érezte volna jól magát ebben a szituációban, hiszen túlságosan gyenge volt ahhoz, hogy bármi érdemlegeset tegyen. Viszont a múltban már harcolt az Akatsukival, és értette azt, hogy mindig mindenki képes lehet arra, hogy hozzátegyen valamit az összképhez, így most is teljes mértékben készen állt arra, hogy harcba bocsátkozzon.

Nem is kellett sokáig várnia, a támadók hamarosan megérkeztek. Illetve... megérkezett. Ugyanis egyedül volt. Naoki meglepődve ráncolta össze a szemöldökét. Igencsak érdekes volt ez a fejlemény, hiszen mégiscsak egy ninja falut támadott meg az Akatsuki, ráadásul az se volt titok, hogy most van a Hokage avatás időpontja, tehát nyilván ők is tudták, hogy most akár az átlagosnál magasabb szintű védelem is jelen lehet. Tehát a tény, hogy a támadásban egyetlen Akatsuki tag vett részt, több mint furcsa volt. A parancs viszont elhangzott, a harc elkezdődött. Pár igencsak erős kinézetű egyén azonnal a betolakodó felé vetette magát, Naoki azonban nem mozdult. Nem a szemtől szembeni harc volt az erőssége, ráadásul egyetlen ellenfél ellen csak akadályozta volt a jobbképességűeket, így egyelőre úgy döntött, hogy kivár és figyel. Ahogy körbenézett látta, hogy Zouo is valami hasonlóra juthatott, mivel ő se rohant előre a többiekkel, hanem egy magaslati pontot foglalt el, ahonnan szemmel tarthatta a szituációt.

Naoki egy kis habozás után úgy döntött, hogy követi a lányt. Eleve ő is valami hasonló pozíciót akart volna felvenni, ráadásul taktikailag sem volt rossz döntés, hogy egyikük sem marad egyedül. Nem közvetlenül mellette helyezkedett el, hanem kb 2 méter távolságra. Egy szó nélkül foglalta el a pozícióját, nem a társalgás ideje volt ez, illetve nem is érezte úgy hogy bármihez is itt engedélyt kellene kérnie. Gyakorlott mozdulatokkal elkészített 2 robbanócetlis kunai-t, majd azokat chakrafonalakkal maga előtt a levegőben tartva elővett kettő drótot is. Naoki megpróbált felkészülni minden eshetőségre. Annak nem látta értelmét, hogy vaktában az Akatsukis felé dobja a kunai-okat, de ha adódott volna egy olyan lehetőség, amikor valaki közel ér hozzá és éppen nincs a közelébe szövetséges falubeli, akkor nem habozna kihasználni az alkalmat. Drótjait pedig védekezésképpen tartotta a kezében. Amint olyan támadás érné amit nem tud elkerülni, használná a Ninpō: Kago Nome technikát.
De elsődleges célja itt Naokinak egyáltalán nem a harc volt. Hanem az információgyűjtés. Mivel ez az egyszemélyes támadás nagyon gyanús volt neki, arra koncentrált hogy ha bármi gyanús történik, azt észrevegye. Sőt, mivel az Akatsukiról volt szó, Naoki megpróbálta szemmel tartani a falu belsejét is, hátha valaki már beszivárgott ellenségeik közül.
Shikoku Naoki
Shikoku Naoki
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 931

Állóképesség : 331 (B)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 600 (A)
Ügyesség/Reflex : 900 (S)

Adatlap
Chakraszint: 851

Témanyitás  Hasegawa Zauki Pént. 20 Dec. 2019, 11:31

// Vörös Felhő //

Feladataim mostanság gyakorta kellett megszakítanom, a nyomozásom most is félbemaradt. Habár egy fontosabb esemény szakította most meg... Kakashi-san ceremóniája... ki gondolta volna mikor még a háborúban harcoltunk, hogy így meg fogják becsülni. Mondhatnánk, hogy egyike azon keveseknek, akikben megbízom ténylegesen... s egyike még kevesebbeknek, kik ismerik képességeimet. Mi több, anno ő hozott a faluba, ő intézte, hogy biztonságban legyek, s későbbi taníttatásomban is szerepet játszott. Nélküle most nem lennék jounin. Na nem mintha sokat jelentene... legalábbis régebben nem jelentett sokat. Az itt töltött idő alatt viszont mintha átvenném a hely szellemét, mintha megnyugtatnának a helybéliek... Akárhogy is, tekintve, hogy adósa vagyok, nem lett volna szép elhalasztani kinevezését. Távolabbról, az egyik háztetőről figyelem a ceremóniát, s valamiért levakarhatatlan, elégedett mosoly ül arcomra azt látván. Talán mert tudom, hogy érdekes lesz ennyi nyűggel a nyakában látni...  Sokat viszont nem tudtunk bámészkodni, a tömeg se ünnepelhetett túlzottan. Hamar riadóztattak, s teljesen más irányt vettek a nap eseményei. 

Két szó elég volt ahhoz, hogy arcom elkomorodjon, s mozgásba lendüljek. 
~Akatsuki? Itt? Ilyenkor? Ez nem lesz jó... de talán esélyem lehet többet tudni. Az Akatsuki vetette be ezeket a fehér embereket, amik a vizsgán támadtak. A létformák manipulálásához, a génekhez, és alapjáraton az orvosi műveletek ezen ágához pedig egy bizonyos személy nagyon is jól ért... Ha igaznak bizonyul a sejtésem, és Orochimaru látta el őket egy seregnyi ilyennel... Mármint... lényegében engem is ő kreált, s ezek ha mondhatom, jóval fejletlenebbek... Akárhogy is, de nem szalaszthatom el. Ha egyiket is sikerül élve elfogni, van esélyem. ~ Futott át rajtam a gondolatmenet, ahogy megérkeztem nagy lendülettel az egyik tetőre. 
Az utasítások elhangzottak, s nekem kedveztek. Habár nem bíztam az emberekben. Az Akatsuki sok fájdalmat s megannyi veszteséget okozott rengeteg embernek, miért ne akarnának revansot? Azonban számomra élve kellett. Ha csak fikarcnyi esélyem is van, hogy többet tudjak az egész helyzetről, akkor megragadom és nem eresztem... Szememmel az egyetlen megbízhatónak vélt shinobit keresem, Jaken után kutatok, kit ha megtalálok azonnal sietek, hogy konzultálhassak tervemről.
-Jaken! El kell fognunk, lehetőleg élve. Holtan semmit nem tudhatunk meg tőle. Oda tudsz juttatni hozzá test közelbe?- Kérdezném tőle sietősen kapkodva szavaimat.
A terv egyszerű... ha sikerül felhelyeznie a pecsétet, s az általam birtokolt pecsételt kunai segítségével a célpont közelébe juthatok, úgy a Szabályos Elfogás nevezetű technika segítségét venném igénybe, s azzal próbálnám elfogni minél gyorsabban, kihasználva a meglepetés erejét. Lehetőség szerint egy Chidokaku segítségével kiemelt oszloppáros közé kifeszítve testét.

Amennyiben Jaken már mozgásba lendült, vagy nem találnám meg, úgy pontosan tudnám, hogy nem válogathatok a módszerekkel. Chakratároló pecsétem feloldanám, kezeim kézpecsétek formálása céljából összecsapnám. 
~Talán ez az egyetlen esélyem, de nem nyithatom ki a virágokat, míg vannak itt mások, vagy ők is elbódulnak. Hátulról fogok támogatni, de amint esélyem van körbetekerem az indákkal. Sajnálom Yamato-sensei, de meg kell szegnem az ígéretem. ~ Hunynám le szemem egy pillanatra, felidézve a rég használt technikát.
-Mokuton: Kajukai Kourin!- Hangzana el ahogy összecsapom kezeimet a végső kézjelhez, melynek hatásaként a hatalmas növényi nyúlványok törnének elő a földből, erős tempóban rohamozva a célpontot.
Célom egyértelműen a foglyul ejtés, ám amíg szükséges természetesen az indákkal, szárakkal támogatást nyújtanék a többieknek, ahogy épp a szükség hozza. 

// Használt technikák: 
Fuuinjutsu: Fuukoku Taihouin // Pecsét Technika: Szabályos Elfogás
Konoha kapuja - Page 15 Tailed_Beast_Extraction
A technika voltaképpen egy olyan pecsét technika, aminek a segítségével elkaphatunk másokat. A technika lényege része abból áll, hogy a megpecsételt személy testén pecsét jelek kezdenek el szétfutni egészen a két karján, majd a két lábán. Ezek a pecsétek spirálisan szorítják és blokkolják le a megpecsételt testét és ha ez még nem lenne elég, a négy irányba szétágazó pecsét utat talál magának egy-egy szilárd felületre, amit megragadhat és így a levegőben kifeszítheti az áldozatot, így az teljesen mozgásképtelen állapotba kerül. A technika addig nem szűnik meg, amíg a használó fel nem oldja, vagy a pecsétet meg nem törik. 
Típus: Pecsét technika, Elfogó Technika 
Besorolás: A 
Chakraszint: 700

Vagy

Mokuton: Kajukai Kourin // Fa elem: Erdő Virágzása

A megfelelő kézpecsétek után, egy különleges növényfaj tör elő a földből, vastag gyökérszerű száraival, indáival törve előre, melyeket mi irányíthatunk. Ezeken az indákon, lassan virágok kezdenek kihajtani, melyek bódító pollent bocsájtanak ki.

Besorolás: S
Típus: Támadó
Chakraszint: 600 //
Hasegawa Zauki
Hasegawa Zauki
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1352
Elosztható Taijutsu Pontok : 20

Állóképesség : 700 (A-alap) / 1700 (S+-senjutu)
Erő : 802 (S)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 1165

Témanyitás  Nara Akane Pént. 20 Dec. 2019, 13:09

Az utcákon hömpölygő, ünneplőbe öltözött tömeg, akár egy hatalmas organizmus ereiben csordogáló, éltető vér. Akane jóleső könnyedséggel adja át magát a kollektív birkaszellemnek, hagyja, hadd sodorja magával a Rejtett Levélben vénaként futó sugárút forgataga, egyenesen a most valósággal lüktető szív, a Hokage palota felé. S valóban... Konoha mindig is több volt lakosai számára, mint lakótömbök, bekötőutak és háztartások kusza, kaotikus halmaza. Önálló, már-már élő entitás, ahol minden lakosnak, minden sejtnek sorsszerű és mérnöki precízióval ütemezett célja, rendeltetése van.
A lány mélyet szippant a döngölt földutak felvert porától és a roskadásig telt utcai kifőzdékből szállingózó ételszagtól terhes levegőbe. Az otthon illata. Sok éve nem volt ilyen könnyed a hangulata. Bár rövid hivatala alatt tisztelte és odaadóan szolgálta Danzout, nem tudja letagadni, hogy a háború éveiben egyszer sem tudott ilyen fesztelenül kilépni a birtokról. Akkor csend és gyanakvás ereszkedett a falu minden téglájára. Az emberek besúgóktól és kémektől tartva eresztették lejjebb hangjukat, amikor csak elment mellettük valaki. A napi híradások csaknem minden alkalommal újabb borzalmakról és gazdasági recessziókról zengtek vészharsonát. Akkortájt - mikor is, talán pár hónapja? - olybá tűnt, mintha még a színek is világgá mentek volna valaha meghitt szülőfalvából. A Tűz Akarata nem a kandalló melegét szimbolizálta, hanem a vértanúk máglyájának tisztítótüzét. Hogy ez talán inkább a globális krízisállapotok, semmint a Rokudaime politikájának az eredménye volt, már kevéssé számít. Konohagakure no Sato évekig nem az a hely volt, aminek szépreményű kislányként megismerte.
Persze hiába a vigasság, az ünnepi díszek, és lampionok. Ezek csak hitványul applikált ragtapaszok és nyomókötések a vérszomjas tébolyából eszmélő Shinobi Világ ezer gennyedző sebből vérző testén. Nem lehet és még kevésbé szabad elfelejteni a történteket. Bár a hazája mondható a nagy hatalmak közül talán leginkább a háború nyertesének, képtelenség és hazaárulás lenne szőnyeg alá söpörni a tényt, hogy a jelent uraló, kenetteljes közhangulatot fivérek és nővérek vérén vásárolták meg maguknak. A Nara képtelen eldönteni, hogy arcátlan struccpolitika vagy épp kegyeletgyalázás az, hogy úgy nevezik ki a falu új vezetőjét, hogy az előzőnek még egy nyilvános gyászceremóniát sem voltak képesek megtartani. Persze aligha okolhatja Shikaku oji-sant és a jouninok tanácsát a döntésért, hogy ez végül elmaradt. A józan ész diktálta így. Az embereknek most reményre, egy szimbólumra volt szükségük ahhoz, hogy valódi és mélyről fakadó lelkesedéssel próbálják letenni egy szebb jövő alapzatát.
~ Persze, ha a szekrénybe suvasztod a szennyesed, az előbb-utóbb szagot ereszt... ~
A kunoichi bosszúsan legyint egyet a levegőbe, az arca elé, mintha a feje körül cikázó negatív gondolatokat idegesítő bogarakként hessegetné magától. Picsába a borúlátó attitűddel! Neki is kijár némi gondtalan jókedv. Még halálhoz szokott szemei számára is sok volt az, amit az elmúlt hónapokban tapasztalt. Először a Chuunin Válogató, majd a határvidékek feldúlása, pár napja pedig a Shimagame szigetén történtek... Nem, a háború határozottan nem ért véget, csak álarcot cserélt. De ez nem jelenti az, hogy ne tehetne úgy legalább egy napig, mintha minden rendben lenne. Megérdemli.
Egészen fura érzés a medika számára, hogy a mai nap nem harci díszében, de még csak nem is orvosi köpenyében feszít. Csizmás lábait vékony szövetű, fekete harisnya takarja, amire ugyanilyen anyagú és színű térdszoknya hullik alá derekától. Szintén koromszín, garbós felsőjére hófehér, kimonószerű inget vett a ceremónia tiszteletére, melynek hátsó, nyaki részére a "Tűz" kanjiját varrták lángvörös cérnával. Annyira viszont képtelen volt civil üzemmódba helyezni magát, hogy fegyvereit ne hozza magával. Ahhoz túl sok kaki került mostanság a palacsintába, hogy legalább ennyire ne legyen elővigyázatos.
- Anyátok sírján totyogjatok, valaki sietne!
Hümmögi az orra alatt, miközben egy erélyesebb mozdulattal vág magának utat az egyre inkább besűrűsödő tömegben. Muszáj lesz közelebb kerülnie a palotához, ha nem valami colos balhere tarkóját akarja az egész beiktatás alatt bámulni.
- Hogy mondtad?!
- Csak annyit mondtam, hogy milyen szép nap ez a mai, Kami-sama áldjon meg!
~ Áldjon meg egy negyven centis sztrep-onnal a süket füledbe te genetikai vakvágány, egy zsák szar is gyorsabban szedi a lábát nálad. De azért szeri van! ~
Kitartó próbálkozásainak hála végül sikerül valahogy közelebb vergődnie a pódiumhoz, de apró termetéből adódóan még így sem a legjobbak a látásviszonyok számára. Futólag átsuhan rajta a késztetés, hogy lerántson egy gyanútlanul bámészkodó kölyköt az apja nyakából, hogy aztán feltűnésmentesen átvehesse a helyét, de ezt az ötletet végül elveti. A konohai menyecskék nem éppen arról híresek, hogy kesztyűs kézzel bánnak azokkal a nőkkel, akiknek a lábai között találják a férjük fejét. Így hát marad a tolakodás, egészen az első sorig.
Az emberi arcok végeláthatatlan kavalkádjában felfedez néhány ismerőset is. Közülük talán Jaken reakciója a legkirívóbb. Az Akanének címzett integetést vagy öten viszonozzák a háta mögül, mintha ők lennének a világ kibaszott közepe és mindenki nekik akarna jelezni. Nárcisztikus dákórágók. Igazán tudhatnák, hogy a világ közepe Nara Akane.
Barátságos félmosollyal és egy diszkrét, szépségkirálynős intéssel viszonozza az üdvözlést, majd tekintetét az emelvény felé fordítja. Itt is lát néhány bajtársat - Yamatót és Yoshitarót -, akik valószínűleg diplomáciai kirakatminőségben van jelen. Illetve persze ott van az ANBU is... A legtöbb levélfalusival ellentétben számára a porcelánmaszkok épp annyit mondanak, mint másoknak a barátok arcai. Furcsa, ambivalens érzés kerülgeti őket elnézve, ami a bűntudat és megkönnyebbültség valószínűtlen frigyéből született. Valahol igazságtalannak érzi, hogy pont erre a jeles napra kapott eltávot az álarcos kötelék soraiból. Így ő kötöttségektől mentesen, önmagaként, nem pedig Auruként élheti át az ünnepség emelkedett hangulatát. Mindezalatt kollégái egy telelihegett bilivel a fejükön, néma kussban kell hogy díszfaszosdit játszanak. Talán azért nem hívták be szolgálatba, mert nem bíznak a Gyökér embereiben..? Danzou sokáig kételkedett őbenne, mert régen Tsunade embere volt. Vajon most majd ugyanezeket a bizalomköröket kell lerónia Kakashinál, amiért Danzou közvetlen beosztottja volt a háború utolsó hónapjaiban..? Akárhogy is, az utóbbi pár hétben alig kapott ANBU megbízást. Talán jobb lenne feladni ezt a kettős életet, és visszatérni a senseikedéshez...
A kunoichi szíve nagyot dobban, amikor a Godaime rég nem hallott hangja ostorcsapásként dördül az izgatottan morajló tömeg kakofóniájába. Mandulavágású szemeiben zöldesen csillogó lobot vet az áhítat, ahogy szeretett és csodált példaképére emeli örömkönnyektől fátyolos tekintetét. Ami azt illeti, jelenleg többet jelent neki a Legendás Sannin egyetlen szava is, mint száz vagy ezer Kakashi kinevezése.
~ Tsunade-hime még tolószékben ülve is pjúr epiknessz! Azt hittem, sosem látom újra... ~
A Nara saját könnyeit nyeldekelve, orrát a sréhen előtte álló shinobi ingujjába fújva figyeli, ahogy a volt Hokage viharként dörrenő szavaival felkonferálja utódját.
~ Hatake Kakashi... Sakura nagyon nagy véleménnyel van róla, meg hát a legendák sem hazudhatnak akkorát a képességeivel kapcsolatban. Biztos vagyok benne, hogy a legjobb igyekezete szerint fogja irányítani a falut... De azért egy-két retorikaórát vehetett volna, hogy verjem a teájába! ~
Túl sokáig azonban nem tud a Másoló Ninja szónoki képességeinek hiányán élcelődni, mert a dicső jelenetet egy ANBU közbelépése töri derékba. Ami csak egyet jelenthet. Hogy Konohagakure no Sato épp egy nagy, kövér bőrösvirslit készül torokra venni. Legalábbis kevéssé valószínű, hogy szimplán azért venné a bátorságot egy elit ninja egy ilyen grandiózus esemény megzavarására, hogy azért szóljon, mert mondjuk Kakashi épp bekapcsolva hagyta a vasalót otthon.
~ De ki tudja, lehet csak paranoiás vagyok... ~
"Az Akatsuki közeledik." Hangzik el a mondat, amit a lány legkevésbé kívánt hallani.
~ Paranoiás a hintapacinak azt az intarziás, igényesenlakozott faszát! Realista! Mostanában komolyan gyakrabban van Akatsuki-támadás, mint felhőszakadás... "A péntek reggeli pára- és vérködfoltok felosztását követően zavartalan napsütésre és szórványos terrorcselekményekre számíthatunk. Az ország keleti részében, majd késő délután északon megnövekedhet a vöröses fátyolfelhőzet és az ártatlan civil lakosság indokolatlan lemészárlása. A déli-délkeleti szél és az elveszett shinobik aktivitása estefelé felélénkül. Vérzivatar, tűzeső és jinchuurikilopás 45-60% eséllyel várható. Várható hőmérséklet: 950-1100 °C. További kellemes világvégét kívánunk!" ~
A kunoichi egy percet sem veszteget, határozottan és kötelességtudóan a tömegpániktól egymást taposó emberek sűrűjébe veti magát. A főtér széléhez érve elrugaszkodik a földről, hogy egy elegáns, macskaszerű ugrásból landoljon az egyik környező ház tetején. A falu látképe valóságos sáskarajzást idéz, ahogy konohai és külhoni ninják csaknem százai ugrálnak épületről épületre. Akane már épp utánuk iramodna, de egy percre megtorpan. Bosszús mozdulattal szakítja végig oldalt ünneplőszoknyáját. Vagy ez, vagy páros lábbal kell végigugrálnia a főkapuhoz vezető utat. Így már mozgásszabadságának teljes birtokában szegődhet bajtársai nyomába.

A tetőcserepek halkan felsírnak az elszántan házról házra szökkenő lány mögött és egy nyugtatóan ismerős férfihang adja tudtára, hogy nincs egyedül.
- Ha valaki ilyesmivel szórakozik, azt úgy fogom kettévágni, mint a langyos pisa a márciusi hóembert!
Erőltet magára valami mosolyfélét, miközben gondterhelt tekintetét a felhőfalusi shinobira emeli. Az ifjú új dizájnja meg kell hagyni, elég badass, de finoman szólva is nem túl állatbarát. Kraven a Vadász elbújhatna mellette.
- Hamacho Yoshitaro!
Rivall rá, lehetőleg úgy kiejtve a shinobi teljes nevét, ahogy a szigorú anyák szokták. Ettől tuti keresztbe áll majd benne a szar is.
- Mi a búbánatos faszt vétett ellened szerencsétlen Chii, hogy ezt tetted vele?! Amíg nem rendeztük a vészhelyzetet, szemet hunyok efelett... De csak hogy tudd, ha végeztünk, felnyomlak a gecibe az állatvédelmiseknél. Capisce?
A Déli Főkapuhoz érve már teljes riadókészültség fogadja a helyszínre érkező jouninokat. A helyzet még annál is rosszabb mint gondolta. Ha két olyan szekunder csicska vezényli a védelmet, mint Genma és Raidou, akár el is kezdhetné mindenki farigcsálni a saját fejfáját. Elvégre ők a Hokage-testőrség oszlopos tagjai vagy mi... Hány Hokage is halt meg a szolgálatuk alatt? Egy halott Yondaime és Sandaime, egy kómába esett Godaime és egy halott Rokudaime-jelölt. Szép kis mérce... Arról nem is beszélve, hogy kipicsázta őket néhány hangfalusi ágyútöltelék, akiket végül mezei geninek pofoztak le. Néha tényleg az a benyomása támad Akanénak, hogy egyeseket csak azért neveznek ki jouninnak, hogy meglegyen az állományra vonatkozó kvóta.
De legalább öt olyan ninját is lát közvetlen közelében, akikkel együtt harcolt az elmúlt időszakban. Ugyan távol vannak még nem csak az összeszokott, de a csapat fogalmától is, ez máris több, mint amiben reménykedni mert. Az elmúlt hetek viszontagságai valamiféle közösségérzetet ébresztettek a Narában ezek iránt az ifjú reménységek iránt. És nem is egy közülük átütő erő birtokában van. Talán nem teljesen reménytelen a helyzet.
- Ez ő. Ez bizony kibaszottul ő.
Suttogja elfehéredő ajkakkal, miközben apró ujjai erősen, már-már fájdalmasan a kumogakurei karjába markolnak. Egész testében úgy remeg, mint a családi kép a zetor ablakában. Egy határozott mozdulattal maga felé fordítja társát, majd így szól:
- Mindennél jobban szeretnék papírhulladékot csinálni ebből a ribancból, mindazért, amit velünk tett. De az én helyem itt van, a falu védelmében. Viszont ez nem jelenti azt, hogy ne lehetnék a segítségedre a bosszúdban!
Mondja izgatottságtól, haragtól és - mi tagadás - félelemtől reszkető hangon.
- Kage Bunshin no Jutsu!
Kiáltja, mire egy füstfelhő kíséretében a kunoichi szakasztott mása jelenik meg. A klón szótlanul mosolyogva kerüli meg Yoshitarot, majd a háta mögé állva egyszer csak eltűnik a férfi árnyékában.
- Aztán csak semmi elhama...
Mondaná a gepárdirhát viselő shinobinak, de már csak hűlt helyét találja. Jakennel az élen, Yamatóval hátvédként iramodnak ész nélkül a lila hajú, akatsukis nő felé.
- Persze, miért is gondolkodnánk az agyunkkal a farkunk helyett, és használnánk ki a jól védhető pozícióból adódó távolsági támadások lehetőségét?! Legyetek nyugodtan az élő pajzsai, lehet még egy szájbakúrt darut is hajtogat a sírkövetekre köszönetképp!
Ordítja sebesen távolodó bajtársai hátának, de azok valószínűleg vajmi kevés tudomást vesznek róla. Lemondó pillantással figyeli, ahogy megrohamozzák a pillangóformába összeálló elveszett kunoichit. Yamato láthatóan elfelejti, hogy ennek a játéknak az "Opsönsz" menüjében nem kapcsolható ki a "Frendli fájör". Akane szinte már meg sem lepődik.
~ Mit nekünk az Akatsuki, kinyírjuk magunkat nélkülük is... ~
Persze mi tagadás, szíve szerint ő is odakint harcolna a beste ribanccal, dühe egyrészt, ha nem főképpen irigységéből fakad. Azonban pozíciója és medikus képzése hűvösebb logikát kíván meg tőle, nem teheti csak úgy kockára az életét kénye-kedvére. Túl sok emberélet múlik az ő józanságán. Ugye? Tényleg szar a helyzet, ha bárkinek a sorsa Akane józanságán múlik.
Mindazonáltal nem hagyja nyugodni a tudat - amivel a fűfalusi Billie Eilish méltatlankodó dörmögése alapján nincs egyedül -, hogy ez az egész szituáció túlságosan egyértelmű. A Hokage-beiktatás napján, a főkapuhoz vezető út közepén beszambázik az ellenség egyik főembere, Amegakure első számú kunoichije. Gyakorlatilag célkeresztes sapkát is felvehetett volna. Bár első találkozásukkor könnyedén térdre kényszerítette az egész konohai mentőexpedíciót, az akkor látottak alapján Konan nem éppen egy frontharcos típus. Semmi esetre sem egy falupusztító kaliber, hacsak nem gépelte be sutyiban a "godmode" parancssort azóta. Ez nem lehet más...
- Ez egy elterelő hadművelet!
Kiáltja kétségbeesetten, miközben elkapja a tőle pár lépésre álló Raidou vállát.
- Az ellenség nyilvánvalóan azt akarja, hogy idekoncentráljuk a főerőnket.
Hadarja levegő után kapkodva.
- Küldjetek erősítést a Hokage palotához, és ne engedjetek senkit az akadálytechnika közelébe, amíg nincs a kezükben egy ilyen! És küldjetek hírnököket a többi kapuhoz is, hogy ott is tartsák a távolságot a kupolától, amit létre fogok hozni!
Talán nem lenne tiszte idősebb jouninokra így ráparancsolni, de a vészhelyzet okozta adrenalinfröccs felülírja benne a shinobihierarchia megszokásait. A lány a földre hajítja a hátán lévő pecsétet, majd tizenhárom "Belépés" kanjival ellátott pecsétcetlit idéz meg belőle, amiket még az elpusztított faluban hozott létre. Ezekből kilencet az osztagparancsnoknak nyújt át, négyet pedig magánál tart. A technikát amit létrehozni készül, még félszeg chuuninként volt alkalma először látni. A Rejtett Levelet akkor megtámadó elveszett ninják ugyanezzel csináltak halálos börtönt a faluból. Akane most a védelem oltalmazó buborékjaként kívánja a falu köré vonni, még ha ez fel is emészti minden erejét.
A földre térdel, a tekercse mellé, majd a pont ilyen esetekre bekészített Konoha térképet halássza elő belőle. //amennyiben a technika csakis saját rajzzal kivitelezhető, úgy van tinta és pecsétpapír a felszereléslistában a gyors másoláshoz//
Ezenfelül megidézi egyik Akane-kinézetű zombi klónját is, hogy a megtartott belépőpecséteket a technika hatótávján kívül vigye, mert enélkül azt érné csupán el, hogy elvágja a menekülés útját kint rekedt társai elől.
Amikor minden előkészülettel megvolt, hosszas kézpecsétsorozatba kezd. Amikor az utolsó is megvolt, minden idegszálát megfeszítve és minden rejtett tartalékát latba vetve tenyerét Konohagakure no Sato vázlatos térképére csapja.
- Kekkaimon Gofuu Jutsu: Hachimon Heijou!
Amennyiben a Nara orvosnő számításai nem csalnak, úgy a négy égtájnak megfelelő négy falubejárat előtt hatalmas, ősi kultúrákat idéző kapuk fognak földből kiemelkedni. Genbu a Fekete Teknős, Seiryū az Azúr Sárkány, Suzaku a Cinóber Madár és Byakko a Fehér Tigris. Az általuk közrezárt terület körül áttetsző, olajos színű chakramező jönne létre, ami azonnal lángra lobbant mindent, ami hozzáér. Talán még ez a grandiózus védelem sem lesz elég egy akatsukis támadásai ellen... De jelenleg ez a legtöbb amit tehet...

Kage Bunshin:
Yoshitaro árnyékában megbújva a Kagegakure no Jutsuval várja a megfelelő pillanatot meglepetésszerű támadások indítására. Az olyan esetekben, amikor a felhőfalusi ütéseket és rúgásokat indít, a megnyúlt árnyékot arra használná, hogy azokból Kage Mane csápokat indítva próbálja mozgásképtelenné tenni Konant. Amennyiben az elveszett kunoichi időben észlelné ezeket a próbálkozásokat, úgy a továbbiakban kevésbé rejtőzködve, hurkokat formázó manőverekkel próbálná harapófogóba szorítani az akatsukist. Ha bármilyen formában sikerül mozgásképtelenné tennie ellenfelét, a Shishi Heikō fuuinjutsuval pecsételné le a mozgásképtelen nő chakráját.

Shijutsu: Kikon Yugi által létrehozott zombi klón:
Amennyiben társainak menekülnie kellene, segítene nekik átjutni az akadálypecséten. //az animében egy pecsét elég volt akár öt shinobi átengedésére is, de biztos, ami biztos, van nála mindenki számára egy//
A távolságot mindenképpen igyekszik tartani Konantől, és a Senpō: Kawazu Naki technikával próbálja lebénítani őt. //szintén az anime alapján: a használó képes eldönteni, hogy a chakrával átitatott, bénító hang kire hat, és kire nem//

Használt/esetlegesen használt technikák:
Kage Bunshin no Jutsu - Árnyék Klón Technika
Kagegakure no Jutsu - Árnyrejtek Technika (saját)
Kekkaimon Gofuu Jutsu: Hachimon Heijou - Akadálypecsét Technika: Hachi Kapuja
Shijutsu: Kikon Yugi - Halott Technika: Visszatérő Lélek
Kage Mane no Jutsu - Árnyék utánzás
Shishi Heikō - Oroszlán Befogás
Senpō: Kawazu Naki - Remete Művészet: Béka Dal

Nara Akane
Nara Akane
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1550
Elosztható Taijutsu Pontok : 366

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)

Specializálódás : Medikus Specialista

Adatlap
Rang: Jounin - ANBU Shinjin
Chakraszint: 1808

Témanyitás  Yamanaka Inako Pént. 20 Dec. 2019, 15:46

Mintha évek teltek volna el a Chuunin Vizsga óta, pedig igazából csak néhány hetet öleltek fel az események, amik ehhez a pillanathoz vezettek. Inako alig várta, hogy végre hazaérkezzen, ismerős arcokat lásson, Hichiyo-sensei szidalmait hallgassa, amiért az utolsó körben annyira leszerepelt. Mégis, a határvidéken történt támadások miatt egy életre belevésődött, mire képesek a szökött ninják akár békeidőben is. Éppen ezért, a falu örömködése valahogy szimplán elszállt mellette, a nagy esemény inkább csak a szörnyűségekre emlékeztette. Mivel részt vett a vizsgán, jóval többet tudott, mint az itthon maradt geninek, ráadásul Shimura Danzou elrablását nagy dobra sem verhette.
Kicsit oldalra fordult és egyenesen kiképzőjére pillantott, aki a szokásosnál is gondterheltebbnek tűnt. Hichiyo-sensei a vártnál jóval enyhébben reagált az ifjú Yamanaka bukására. A részletes beszámoló alapján elkezdtek még jobban a sebességére fókuszálni és még az egyik közeli ismerősét is felkérte, tanítson meg a lánynak egy hasznos, vándor shinobik által kifejlesztett technikát. A virágok szakértőjének jól jött a Hyakkaryouran nevű jutsu.
- Sensei - szólalt meg váratlanul a genin. - Még fiatal voltam, amikor a Sandaime Hokage a Tűz Akaratáról és örökségéről beszélt, de úgy emlékszem rá, mintha csak tegnap lett volna. Már én is tovább viszem és igyekszem tanulni a hibáimból.
- A kudarc is része az életnek, hiszen ebből tanulunk. Hidd el, megvan benned minden, ami a klánod és Konoha örökségének továbbviteléhez kell!
A tömeg közepén fel se tűnt senkinek a két ninja diskurzusa. A legtöbben vagy az ünnepléssel, vagy saját gondolataikkal voltak elfoglalva. Végre újabb jó hír, a háború befejezése óta mindenki vágyott újabb pozitív fejleményekre. Konoha viszonylag olcsón megúszta a háborút, Sunagakurében sokkal rosszabb állapotok uralkodtak, még a a vizsga megrendezésének idején is. A szőke hajú lány el se tudta képzelni, mik történhettek ott. Aztán szembesült a kisebb falvak feldúlásával és már tökéletesen látott maga előtt mindent. Beleborzongott a gondolatba. Pont emiatt még a szabadnapján sem hagyta otthon a felszerelését. Öltözetét kényelmesebbre vette, fekete nadrágot és bordó inget vett fel, lábbelinek pedig a szokásos ninja szandálját. A lábára szerelhető fegyvertartó és a hátsó övtáskája szintén ott díszelgett rajta.

Amíg a ceremónia kezdetére várt, tekintete mindenfele elkóborolt, figyelte a falu lakóit. Néhány ismerős arcot szúrt ki a tömegben, ami nem esett nehezére, lévén két hónappal ezelőtt együtt mentek küldetésre.
*A Hokage választás után talán lesz időm néhányukkal szót váltani. Kíváncsi vagyok, akik nem itteniek, milyen ügyben jöttek el Konohába. Remélem nem történt újabb baj.* Kezdett kicsit aggódni a Yamanaka, főleg mert egy Yoshi szintjén álló ninját okkal küldenek bizonyos helyekre. Ezzel azonban még ráért, elvégre a beszédet illett teljes figyelemmel követni.
Ahogy azt kihirdették, pontban délben kezdetét vette a ceremónia. Hatake Kakashi beiktatása előtt még a Godaime Hokage, Tsunade intézett pár szót a összegyűlt embereknek. Ino párszor mesélt róla, milyen kemény kiképzési módszerei vannak, de ugyanakkor sok mindenben segített unokatestvérének kibontakozni. Ha érdekelt lett volna orvosi jutsuk elsajátításában, biztosan megkéri, szóljon néhány szót az érdekében. Aztán a Hokage palota erkélyén feltűnt a frissen beiktatott Rokudaime Hokage, maga a Másoló Ninja. A kék szemű genin tapsolni kezdett, más hangot nem adott ki, az üdvrivalgás úgyis kezdett elviselhetetlenül hangossá válni. Apró mosoly jelent meg az arcán, amikor Tsunade csendre intette az egész tömeget.
*Már értem, Ino miért volt mindig a halálán, amikor az edzésből hazaérkezett.* Jegyezte meg magának a szőke hajú lány.
Kakashi beszéde kissé laposra sikerült, mert semmivel nem készült. A kissé furcsa beiktatási ceremóniát az ANBU feltűnése szakította félbe, majd kiadták a parancsot mindenkinek. Mire Inako észbe kapott és fejét kissé oldalra fordította, Hichiyo-senseinek hűlt helyét találta. A tömeg morajlott, elkezdődött a civilek evakuálása.

- Az Akatsuki közeledik!
Hallatszott valahonnan, a Yamanaka nem tudta behatárolni a forrást.
*Átkozott vizsga, miért nem voltam körültekintőbb?!* Teste megdermedt, néhányan ugyan meglökték, azonban ezt alig vette észre. Pontosa tudta, mit várnak el tőle a civileken kellett segíteni. Amit viszont az Akatsukiról hallott, talán még az óvóhelyen sem lesz senki biztonságban. Képek villantak be, különösen erősen tört rá a lány látványa, akivel a kórházban beszélt. Chakrát vezetett a lábába és a legközelebbi ház falán felfutva igyekezett elkerülni a nagyobb tömeget. A chuuninok és jouninok gyorsan haladtak a főkapu felé, de a korábbi gyakorlásoknak hála Inako néhány pillanat alatt behozta lemaradását. Körbepillantva észrevette Akanét, aki Yoshival együtt igyekezett a cél felé. Aztán Zauki, Yamato, Jaken tűntek fel, akikkel korábban találkozott. A Tűz Akarata hajtotta előre, még ha ezzel parancsot is tagadott meg.
*Könnyebb bocsánatot kérni, mint engedélyt. Ha itt és most nem állítjuk meg az Akatsukit, az itteni civilekkel is az fog történni, mint a határ menti falvakban. Pusztító jutsukat ugyan nem ismerek, de a Yamanakák támogatásban hasznosak.* Futott át agyán, miközben legrott az épületről. Folyamatosan gyülekeztek a shinobik, a parancsmegtagadó geninek pedig fel se tűntek. Az őrök fellélegeztek, amikor meglátták az új védelmi vonalat.
Mielőtt még Inako bármit tervezhetett volna, az egyik vezető, Namiashi Raidou elkezdte maga köré gyűjteni az embereket.
*Úgy tűnik, más is utólag fog bocsánatot kérni.* Jegyezte meg magának, amikor észrevett néhány másik genint.
Egyértelmű parancsot kaptak, élve kellett elfogni az Akatsuki tagot.
*Nos, ahogy hallottam, örüljünk, ha komolyabb áldozatok nélkül sikerül a terv. Tudom, hogy hasznos lenne élve elfogni, de talán biztosra kéne menni.* Töprengett el a szőke hajú kunoichi. Különösen Akane és Yoshi arckifejezése tűnt fel neki, mintha pontosan tudták volna, kivel van dolguk, amikor megjelent a pillangó formájú papírhalom. Utána vette csak észre, hogy a narancsssárga hajú jounin egy gepárdot terített magára. Már meg sem lepődött semmin, a kis csapat különböző érdekes technikákat mutatott be az előző küldetésen is.
Mire észbe kapott, Yamato bábjai támadásba lendültek, távolról irányította őket. Jaken, Yoshi, Hiroto és Zauki saját maguk támadták meg a Konanként emlegetett támadót.
A tömegből valaki felvetette, hátha elterelésnek használják az egészet. Felismerte a fehér hajú kunoichit, ő is részt vett a Chuunin Vizsgán. Akane a vaktába rohanást saját stílusával kommentálta, mire Inako elnyomott egy sóhajt.
*Szükség van itt rám egyáltalán?* Tette fel magának a kérdést, látva ki mit vetett be a vörös felhős köpenyt viselő alak ellen.

Kézjelekbe kezd és három Oboro Bunshint hoz létre. Semmit sem tudnak csinálni, viszont elterelésre kiválóak, és még amiatt sem kell aggódnia, hogy útban lesznek, mert egyszerűen áthalad rajtuk minden. Azt a parancsot adja ki, hogy fussanak egyenesen Konanhoz, ezzel is újabb ellenlépést próbál előhozni. Minél előbb átlátnak a technikáin és a taktikáján, annál előbb tudnak biztos tervet kovácsolni. Korábban már megjárta, hogy homlok egyenest futott bele az akcióba, ezért jelen esetben másként jár el. Tisztában van vele, mire lehet képes az Akatsuki, ezért inkább a háttérből igyekszik segíteni. Az elterelés gondolata végig ott motoszkál benne, nem hagyja nyugodni, amit a Kusagakuréből érkezett kunoichi említett. Éppen ezért kissé hátrébb vonul és próbál minden irányba figyelni. Amennyibe észrevesz valakit, vagy valakiket, támadó szándékkal a Shinranshin no Jutsu segítségével igyekszik megzavarni és rávenni őket, hogy egymást támadják meg. Abból, amit Konan képességeiből látott, gyorsan fel tudja bontani a testét, nem lenne elég ideje átvenni a Shintenshin no Jutsuval az irányítást a teste felett. Persze, ha sikerül lefogniuk a különböző technikákkal és esélyt lát rá, megpróbál közelebb kerülni hozzá.
- Tartsátok, ameddig tudjátok és valaki vigyázzon a testemre! - szól oda a többieknek. Néhányan hátra maradtak, valaki biztosan akad, aki elvállalja ezt a nemes feladatot. Néhány másodpercre van csak szükség, hogy elnyomja Konan tudatát és el tudják fogni.
Egyébként ezt csak a legvégső esetben vetné be, mert bízik benne, Akane pecséttechnikája eléri a kívánt hatást.
Távolsági támogató technikaként a Katon: Housenka no Jutsut vetné be, már ha egyáltalán szükség lesz ilyesmire. Egymás után sorban lőné ki a tűzgolyókat, hogy társai ki tudjanak térni előle.
Yamanaka Inako
Yamanaka Inako
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 893

Állóképesség : 470 (B)
Gyorsaság : 673 (A)
Ügyesség/Reflex : 500 (A)
Pusztakezes Harc : 390 (B)

Adatlap
Chakraszint: 825

Témanyitás  Misage Pént. 20 Dec. 2019, 17:43

// Vörös felhő //

- Mit gondolsz, Kakashi-san a saját díszmajom avatásáról is el fog késni? - pillantottam enyhe derűvel a mellettem fekvő lányra. Épp egy ház tetején fekve sütkéreztünk, miközben a hokage avatásának kezdetét vártuk. Lent túl nagy volt a tömeg és egyikünknek sem akaródzott csatlakozni hozzájuk.
- Ne légy már ilyen előítéletes vele szemben. Nem is ismered! - pillantása feddő volt ugyan, de láttam rajta, hogy alig egy hajszálnyira állt a nevetéstől.
- Nos, ami azt illeti, te se. De hogy valami pozitívat mondjak, csak jobb hokage lehet az előzőnél. Egyszer láttam a fickót és akkor is a frász - és itt most az "ezt fel kéne aprítani és különböző vidékeken elásni a darabjait" szintű frászra gondolok - kerülgetett tőle. Örülök, hogy eltűnt és remélem megdöglött.
Na, ez volt az a pillanat, ahol barátnőmből tényleg kitört a nevetés. Hogy min nevetett, mikor semmi vicceset nem mondtam? Valószínűleg a helyzet abszurditásán.
- Te vagy az egyetlen, aki képes az előző hokaget szidni az új avatásán. És azt el kell ismerned, hogy nagy részben neki köszönhetjük, hogy nem veszítettük el a háborút. - törölte le egy kicsorduló könnycseppét, aztán a hokage-palota felé fordult. Kis csevejünknek itt vége szakadt, mert elkezdődött az ünnepség. Legalábbis a lenti eszement visítozás erről tanúskodott.
- Ó, hogy az a...nem bírnák ezek kulturált módon kifejezni az örömüket? - dörzsölgettem fájó fülemet, aminek igazán nem tett jót a felesleges ordibálás. Bizony hátránya is van a kiélesedett hallásnak.
Persze ezúttal oka is volt az életképtelen üvöltözésüknek: az egész Tsunade megjelenésének szólt. Természetesen aztán ő is üvöltözni kezdett, csak hogy tovább erősítse az idegbeteg balek hírnevét. De legalább a falu lakosai bekussoltak.
- A kis dolgoknak is örülni kell, mi? - ezúttal én használtam a feddő hangsúlyt, miközben alaposan szemügyre vettem Tsunadet. Hát, mit ne mondjak, nem nézett ki jól, de ez nem is meglepő. Tekintve, hogy milyen állapotban volt korábban, igen csak jó öngyógyító technikája lehet.
~ No nem mintha nagyon tudnék a korábbi állapotáról. Sosem érdekelt eléggé, hogy komolyan utánanézzek.
Hogy Tsunade iránt miért éreztem ellenszenvet? Fogalmam sincs. Danzounak volt egy borzalmas kisugárzása, amitől még nekem is hányingerem lett, de Tsunade szimplán csak sosem tudott a lelki szemeim előtt hokageként megjelenni. Persze lehet, hogy ha rendesen ismertem volna bármelyiküket, akkor okot is találok az utálatomra, de ez van. Szerencsére viszont nem kellett sokat hallgatni a volt godaime szájkoptatását, mert hamar eltakarodott a képből és átadta a helyet Kakashinak. A híres Sharingan no Kakashi. Róla lassan több pletykát lehetett hallani a faluban, mint bármi másról. Ezeknek a nagy része persze azon héroszi tulajdonságait emeli ki, mi szerint sehova sem képes időben odaérni, vagy hogy imádja olvasni azt az olcsó pornóregényt, amit Jiraiya írt. Meg kell hagyni, ez utóbbihoz tényleg emberfeletti lelki erő szükségeltetik.
- Látod? Időben itt van. - vetett rám győzedelmes mosolyt barátnőm, de én csak hanyagul leintettem.
- Tudod mit látok? Azt, hogy a nép - teátrális mozdulattal a lent összegyűltek felé intek - úgy vágyik a cirkuszra, mint szörnyeteg a vérre. És a híres másoló ninja épp ezt a cirkuszt hivatott szolgáltatni. - nem épp arra válaszoltam, amit Nemi kérdezett, de ez már senkit sem érdekelt, mert Kakashi belekezdett az úgy nevezett "beszédébe". Máris imádtam a fickót. Még csak meg sem próbálta feleslegesen jártatni a száját.
~ Nincsnek óra hosszú, idegesítő beszédek, hanem összehablatyol valamit a falu védelméről két mondatban? Miért nem lehetett korábban kinevezni őt főmuftinak?
Már épp valami szellemes megjegyzést akartam tenni a fickó szónoki képességeiről, mikor egy ANBU-s félbeszakította a beszédet. Már az előtt talpon voltam, hogy Kakashi-san kiadta volna a parancsokat, és készen álltam a cselekvésre, ám amikor mégis meghallottam a leendő feladatomat, egy pillanatra ledermedtem.
~ Ez megkergült? Van valami abban a hokage kalapban, ami idiótát csinál a viselőiből? Csak azért, mert lusta voltam elmenni a chuunin vizsgára - elvégre egyértelmű, hogy amilyen csodálatos vagyok, nem okozott volna gondot a rang megszerzése -, hagyjam ki a legpoénosabb részt? Itt az Akatsuki, ez meg azt akarja, hogy hagyjuk ki az egyetlen érdekes dolgot az elmúlt pár napban? Segítsen a söpredéknek, akinek hat anyja van! Ha nem tanultál meg harcolni, akkor ne csodálkozz, ha megdöglesz egy harcban. - ezen gondolatokat ápolgatva barátnőmmel együtt csupán egy pillanatnyi habozás után mindketten a kapu irányába indultunk. Persze mi mindig engedelmeskedünk a parancsoknak. Ez a shinobi létének alaptétele. De ha a parancs baromság, akkor magára vessen az, aki kiadta. Értelmi képességek erős hiányát tanúsító személy parancsait mégsem hajthatjuk végre, ha nem akarunk még nagyobb bajt. Még akkor sem, ha az illető történetesen épp a hokage.
Már nagyban a kapu felé tartottunk, mikor felmerült egy kis probléma: barátnőm erre a "jeles" napra egy elegánsabb kimonot vett fel, amiben láthatóan alig tudott mozogni, valamint fegyverek sem voltak nála. És míg az utóbbi annyira nem volt gond, az előbbi igen.
- Te menj, segíts az evakuálásban. - kaptam el két ugrás közt a lányt és próbáltam minél meggyőzőbb pillantást vetni rá. Elsőre vitatkozni akart, már láttam is, hogy nyitja a száját, de aztán megállt. Valószínűleg ekkor esett le neki is, hogy az Akatsuki ellen nem szabad hibázni.
- Meg ne dögölj nekem! - adott egy gyors búcsúcsókot és elindult menteni az életképteleneket.
Ezek után jogosan merülhet fel bennetek, hogy ha barátnőmet elküldtem azzal az indokkal, hogy nincs harchoz öltözve, akkor rajtam legalább az átlagos harci ruházatomnak kell lennie minden egyes felszerelés társaságában. Nos, ez a feltételezés nem igazán állná meg a helyét. Egy egyszerű fekete pólót viseltem shinobi nadrággal és cipővel. Ezt leszámítva csupán egy tekercs volt nálam, amibe a súlyaimat pecsételhettem, meg két szem energiatabletta. Mindkettő szépen elegánsan zsebre dugva. Akkor mégis miért éreztem magam alkalmasabbnak az akatsuki elleni harcra? Nos, első sorban, mert nekem nem okozott gondot a mozgás. Másodsorban, mert barátnőm ugyan nagyon jól harcol fegyverek nélkül is, nem ez a legerősebb stílusa. Nekem viszont igen. Apropó súlyok. A haladásban nem akadályoztak annyira, hogy komolyabban lelassuljak és így is hamar a kapuhoz értem. Volt valami felemelő érzés abban, hogy a rengeteg háztetőn ugráló shinobi egyike voltam. Mások talán egyből rávágnák, hogy az összetartozás érzése volt, vagy hogy éreztem mozgásba lendülni a gépet, aminek egy fogaskereke voltam. Másoknál talán ez igaz is lett volna. De esetemben...engem szimplán ez elkövetkező harc, a halál megállíthatatlan közeledése hozott lázba a sok shinobi láttán. És ugyan sosem jártam háborúban, de végre átérezhettem a csodás érzést, hogy milyen lehetett ott lenni.
Mikor a kapuhoz értem, mosolyt csalt az arcomra a rengeteg sürgő-forgó shinobi. Meg az is, hogy egykét genint is felismertem. Ezek szerint nem én voltam az egyetlen, aki baromságnak találta a parancsot. Legalább nem egyedül kell majd gyomlálnom – ennél rosszabb büntetést ugyanis elképzelni sem tudtam volna.
~ Vajon hányan térnek ma haza? Csak a szerencsések és a tehetségesek. - elnyomtam egy kis nevetést és csatlakoztam a Raidou köré sereglő csapathoz. Amíg a jounin a nem túl bonyolult tervet magyarázta, én a csoport szélére kivonulva - elvégre jobb hallásom miatt úgysem kellett közel lennem hozzá, hogy halljam - gyorsan lekapkodtam a súlyaimat és belepecsételtem őket a tekercsbe. Utána persze ugráltam egy kicsit, meg ütöttem párat gyakorlásképp, mert úgy éreztem, mintha a legkisebb mozdulattól is elszállhatnék. Hiába, nem túl gyakran vettem le a súlyokat, és plusz 50 kiló az mégis csak plusz 50 kiló.
A tervvel kapcsolatban semmi fenttartásom nem volt - egyszerű volt, nem kellett magyarázgatni és attól sem kellett félni, hogy valami barom nem képes megérteni és tartani magát hozzá.
Fel is álltam a startvonalhoz, de akkor megláttam az akatsukist és első reakcióként elkáromkodtam magam. Mint tapasztaltabb társaimtól megtudtam, Konan volt az, a papírnémber. Az, akinek valószínűleg a legrosszabb kompatibilitása van a saját jutsummal. Elvégre nincs értelme feldarabolni valakit, aki magától is szét tudja bontani a testét - mint azt épp láthattuk is.
~ Bezzeg ha Kami-chan az életem sztoriját írná ahelyett, hogy analízist tanul, akkor most egy menő - és a szituációban igencsak hasznos - fuuton jutsuval gazdagabb lennék. ~ egy pillanatra az égre emeltem a tekintetemet ~ Rohadj meg kami-chan!
Mire az ellenfelünk elkezdett összeállni egy pillangó formába, a mellettem állók már el is rohantak. Komolyan, mint az idióták. Nem tanította ezeket senki, hogy a fejed nem arra van, hogy nekirohanj vele a falnak? Én egy picit hátramaradtam, hogy legalább ne egyszerre induljunk el, mert akkor könnyebb célpontot nyújtunk. Közben egy kellemetlen gondolat villant be a fejembe.
~ Mennyire kell beteg állatnak lenni, hogy frontálisan megtámadj egy ninjákkal teletömött falut? Az akatsuki tudtommal nem a hülyeségéről híres, de ez egy kifejezetten szuicid ötletnek tűnik. Ez esetben pedig két lehetőség van; egyik rosszabb, mint a másik. És mivel fehér zászlót nem látok nála ~ itt újra alaposan végigmértem a nőt, hátha tévedek ~, csak elterelés lehet.
- Ezek szerint nem csak nekem jutott eszembe. - válaszoltam kéretlenül a Kusagakurei kunoichinek. Ez elindíthatta a fogaskerekeket egy másik némber fejében, mert egyből hasonló dolgokat kezdett ordibálni. A végeredményt viszont már nem vártam meg, mert én is elindultam, hogy csatlakozzak a harcolókhoz. Elvégre nem volt hatékony távharci technikám – legalábbis az otthon hagyott legyezőm nélkül -, a darabolás meg mindig megért egy próbát.
- Gondolkozz már kicsit, bábos féreg! - morogtam menet közben, mikor megláttam a füstöt. Nem a fickó ellen szólt, de még mindig gyűlöltem a bábtechnikákat és mindenkit, aki alkalmazta őket. Igazából teljesen logikus területre ható technikát bevetni egy olyan ellenfélen, akivel közelharcban állnak a társaid. Szerintem is. Nem, egy deka irónia nem volt ebben a megjegyzésemben.
Miközben shunshinnal a harcnál termettem, gyorsan leellenőriztem, hogy megvannak-e még az energiabogyóim.
~ Ez az akatsuki, itt nem takarékoskodhatok a chakrával. - ezzel a gondolattal vetettem be magam én is a csatába. Először aktiváltam a dainamikku akushont - amit a csata végéig folyamatosan fent is tartok -, aztán vártam, hogy valahol rést találjak az akatsukis védelmében. Ha ilyen nem történne, akkor egy gyors "üss és fuss" típusú támadással én próbálnék meg rést nyitni a többieknek. Mindkét esetben felgyorsított mozdulatokkal - így, hogy már súlyaim sem voltak rajtam, gyorsabb lettem a megszokottnál - odatáncikálok Konanhoz, aztán végtagra célozva megpróbálom megérinteni, hogy a kazekami no tacchival lemetszhessem a végtagot, vagy legalább kárt tehessek benne. Ezt követően természetesen minden esetben visszavonulok, hogy teret hagyjak a többieknek is támadni.
Ha bármikor támadás érne, azt minden ügyességemet felhasznála megpróbálom a hagane mamori no jutsuval kikerülni és egy gyors ellentámadással jutalmazni. Attól nem féltem, hogy nem tudom kikerülni a támadást - annyi önbizalmam már volt, hogy elhiggyem, halálos sérülést nem szerzek így, egy új sebhely meg csak dobna az összképen.
~ Ha szerzek egy sebet egy akatsukistól, még az unokáimnak is azt a sztorit fogom mesélni. - kuncogtam magamban.
Amennyiben valakinek sikerülne elfognia, én a háttérben várnám a történtek folytatását – napi egy parancsszegés épp elég, nem kéne véletlenül kinyírni – bár ez elég valószínűtlen a köztünk lévő szintkülönbséget tekintetbe véve.
Közben, ha érezném, hogy fogy a chakrám, akkor abban a pillanatban kicsit visszavonulnék és elrágcsálnék egy chakrabogyót. Ezen kívül bármi is történik, semmiképp sem lépek be a füstbe anélkül, hogy vennék egy nagy levegőt, és megpróbálok visszatartott lélegzettel cselekedni a füstön belül - elvégre ki tudja, hogy mi lehet a cucc.

Használt jutsuk:
Dainamikku akushon

Shunshin no jutsu
Kazekami no tacchi (saját jutsu)
Hagane mamori no jutsu
Misage
Misage
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Konan Vas. 29 Dec. 2019, 23:53

A chakrám... Alig érzem már az erőm. A testem... 
Napok teltek el, mióta eljöttem. Most pedig, amikor olyan közel a cél, már nem adhatom fel! Ki kell tartanom. Az emberek megvető tekintete lepereg rólam, egyedül az emlék az, ami éltet. Az utolsó mondata, az amit utoljára hallottam tőle halála előtt... És amikor kiszólt a gyötrődés béklyóiból. Senkit nem láttam még a kígyó markából így kicsusszanni, ő mégis képes volt rá! Megtette azt, amit másoknak nem sikerült ez idáig. Néhány másodpercre, de megtörte a technikát, azért, hogy engem védjen. Hogy megmentsen. 
Ki kell tartanom! Csak ő segíthet...
Már látom őket. Tudták, hogy jövök. Így talán könnyebb lesz. A ruhám szakadt, a köpenyt le kellett volna vetnem. Halálra fagytam volna, vagy még rosszabb. A maradék chakrám tart csak életben. Tartalékolnom kell. Szédülök. Minden olyan homályos, de a sok mozgolódás, a sok zöld mellény. Azok ők lesznek. Segítenek. Itt vagyok! Ide értem. Hogy? Gyorsak. A Chakrájuk, szinte letaglóz. Támadnak! Meg fognak ölni! Meg akarnak ölni. Ne! Kérlek! Most ne! Nem azért! Én...
Én csak... Amegakure. Nagato. Yahiko... Meg fogom találni a fiút! Ígérem!
NEM LEHET ÍGY VÉGE!
- Shikigami no Mai!!!

Konoha kapuja - Page 15 Original
Konan
Konan
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 100

Adatlap
Rang: Tenshi-sama
Chakraszint: 1800

Témanyitás  Kagemare Ran Csüt. 02 Jan. 2020, 23:20

/Senju Tobirama/

//Sajnálatos nagyon hosszú kihagyás után köszönöm, hogy engeded a folytatást Smile //

A fa mögött a sűrű aljnövényzetben kerestem menedéket a robbanás füstjét kihasználva. A földön hasaltam és próbáltam normalizálni a légzésemet. Kissé felszökött az adrenalin szintem a szívem dübörgését a fülemben hallottam, a robbanás okozta zúgással együtt. Mivel engem szem elől tévesztettek, ezért Otarura támadtak. Basszus! Ha erősebb lennék talán még hasznomat is venné… Morogtam magamban, közben figyeltem mi történik. Gyorsan elintézte azokat akik előzőleg engem akartak eltenni láb alól. De Neki egyedül sikerült elintéznie őket, csak hogy a Modoma imposztor is ott volt még. Olyan volt, mintha nem bírtak volna egymással ezzel patthelyzet alakult ki köztük. Pont háttal volt nekem és látszólag nem tudta, hogy ott vagyok. Esetleg meg is próbálhatnék valami butaságot mint általában. És megzavarhatnám, hogy Otarunak esélyt adjak. De ha nem vigyázok, nem csak magamat de őt is bajba sodrom. Valahogy el kéne érnem, hogy ne legyek Otaru útjában. Gondolkoztam ahogy elő vettem két füstbombát. Először is segíteni kéne Otarunak. Aztán ha ezt túléljük, megkereshetjük az igazi Modomát remélhetőleg őt is élve. Akkor kezdjük, remélhetőleg tudok annyi időt adni neki, hogy elintézze. Gondolkoztam majd az imposztor lábához hajítottam a füstbombákat, és mikor felrobbant előugrottam és egyenesen neki rontottam a hátának, hogy kibillentsem az egyensúlyából. Remélve, hogy eddigi szerencsém kitart még egy kicsit és ezt mindhárman élve megfogjuk, úszni.
Kagemare Ran
Kagemare Ran
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 23

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 140

Témanyitás  Jiraiya Hétf. 06 Jan. 2020, 16:52

// Vörös Felhő Fórumkaland - Akinek nem lenne egyértelmű: cselekvés sorrend = posztolási sorrend //
Minden csupán csak másodperceken múlt, pillanatokon, pislogásnyi cselekvéseken. 
Jakent otthon egy repedt padló várja, ám a súlyok nélkül sokkal könnyedebbnek és erősebbnek, gyorsabbnak érezhette magát, csakúgy, mint Misage, az előbbi képességei jócskán Jounin szinttűek voltak. Ő villámként hasított végig a terepen, s mivel ő lépett elsőként, a többiek csak kicsivel utána, vagy éppen mellette vetették magukat az események sűrűjébe! Ám de, még mielőtt bárki is mozgásba lendülhetett volna, azok, kik igyekeztek érzékelésükkel lefedni saját környezetüket, s eszükbe ötlött, hogy talán nincs egyedül a Vörös köpenyes, ők megnyugodtak talán, hiszen nem érzékeltek senkit és semmit. Akármerre figyeltek, hallgatóztak, tapogattak, nem volt egyetlen egy veszélyforrás sem az előttük lévő személyen kívül.
Ettől még jobb óvatosnak lenni.
Így hát ennél a gondolatnál maradva cselekedtek! 

[...]

A Hokage Palota tetején állva Hatake Kakashi zsebre tett kézzel pásztázta a falut.
Körötte ANBU-k s egy-egy az információs osztagból kiemelt személy, kiknek vezetője Yamanaka Inoichi is itt állomásozott. Nara Shikaku koordinálta a csapatokat, míg Tsunade-hime az újdonsült Kage oldalán foglalt helyet.
- Még csak egy perce vagy Hokage, máris az egész falu a nyakadba szakadt. - Verte hátba, mire a Rokudaime megtántorodott.
- Na igen... - Sóhajtotta. - De ilyen emberekkel az oldalamon gyerekjáték lesz megvédeni a fa... - Szava elakadt, a levegő tüdejébe szorult. A Hokage-palota tetején azok, kik innen koordinálták egyként a falu egész védelmét, egy pillanat erejéig mind megbénultak az ismerős látványtól. A kapuk irányából monumentális oszlopok emelkedtek, mik teljesen körbezárták a falut!
Egy újabb fenyegetés.

[...]

A Főbejáratnál, ott ahol az utazók és kereskedők java megfordul a helyzet felgyorsult.
Jaken hihetetlen gyorsasággal vetette rá magát az összeállni igyekvő Akatsukisra. Egyedül a Yoshitaro tudta tatani vele az iramot, de a Hien technikájára már nem volt lehetősége. Jóformán egymás mellett érkeztek meg. Yoshitaro Raiton Shunshinjával közrefogta az ellenfelet, ki újra szétrebbenni látszott, miközben Jaken becsúszott a papírtömegbe. Eközben Yamato bábjai is támadtak, ám csak egyetlen próbálkozása járt sikerrel: A füstbombák kilövelltek a bábból.
Ezzel egyidőben Zouo virágai is a papírtömegbe csapódtak, át-át vágva őket.
A Füst szétterjed, s mindent eltakart, amit eddig látni lehetett. Zauki kiugorva a tömegből már nem tudta megállítani az alakot öltő chakráját, a fák felrepesztették a talajt és a füst kellős közepébe mozdultak. Misage ezzel egyidőben hasított el Zauki mellett, s bár nem tudta mire vélni a lába alatt fel-fel törő vastag gyökereket, ki tudta következtetni, hogy társai technikájáról van szó, így a gyökereken egy rátermett Shinobi ügyességével és akrobatikusságával ugrálva, utazva vetette bele magát a füstbe. // A poszt alapján ezt tette, nem várta meg míg eloszlik, ahogyan azt pl Osumi írta. //
Inako Oboro Bunshinjai is lassan megérkeztek, Zaukin és a gyökereken áthaladva tértek be Yamato füstjébe. 

[...]

A támadások közben azok, kik nem akartak fejjel menni a falnak, meghúzva magukat figyeltek.
Naoki és Zouo nem messze egymástól a falon foglalta el helyét, innen pont jól ráláttak az útra, míg Osumi és Inako lent maradtak. Mind tanúi lehettek a Nara aprócska kis közjátékának. Parancsokat osztogatott, hiszen jogosan gondolt elterelésre, bár furcsamód úgy vélte, hogy a többi Jounin észjárása már nem jutott el idáig, ahogyan a Rokudaime újdonsült tanácsadója, Shikakué sem. Így hát viszonylagos pánikba esve kezdett el cselekedni, miközben Kage Bunshinját már jóval ez előtt Yoshitaroval küldte.
Óh jól ismerik már a nevet: Nara Akane, így Raidou szemöldökét ráncolva próbálja meg magyarázni a Jouninnak a tényállást, miközben a lány csak pakol és rendezkedik.
- A mi feladatunk a Főkapu védelme. A Rokudaime-sama védve van! - A Zombi megjelenik. - A Keeee... Ez meg mi a szar?! - Hátrál el tőle, miközben az oszladozó hullára tekint, de Akane már nyomogatja mindenki kezébe a cetliket. Raidou is így jár, s nem egészen érti, hogy mit is kellene mindezzel kezdenie. - Akane-san! Állj meg, ez parancs! - Emeli fel hangját, de a lány tenyere már a térképen volt, s ebben a pillanatban a talaj, amin a falu már egy jó ideje oly' békésen nyugodott, most megremegett.
Árnyék vetült a Főbejárat előtt állókra, méghozzá egy olyan titáni árnyék, amire mindenki csak a nyakát törve tudott felnézni. Pontosan úgy, ahogyan Raidou is tette.
- Óh... a... picsába... 

[...]

Ahogyan Jaken becsúszott, a teste körül érezte a pillangóként szétrebbenő papírdarabokat.
Súrolták őt, de ő csak az ujjaira koncentrált. Megvan! Sikerült! Az egyik lapon elhelyezett egy pecsétet, miközben átsuhanva rajtuk már két lábra is állt. Látja, miként Yoshitaro villámként cikázik körbe, erős elektromosságot generálva a Raiton Shunshinja okán. Ebbe a mezőbe érkező papírdarabok bénulva hullanak a földre, ezzel egyes irányokba teljesen elzárva az ellenfél elől az irányt. Ami viszont nehézkes, az az Akane Kage Bunshin manőverezése. A lehulló és a talajon nyugvó papírdarabokat tudja csak elkapni, mivel Yoshitaro Raiton cikázása nem éppen biztosít könnyű terepet a célzáshoz. 
Az ellenfél pedig nem támad... Egyszerűen csak szétszéledne, de nem tud.
Ami pedig rájuk vár, az a sötétség, némaság, süketség, érzékvesztés. Érzékelik, ahogyan a lilás füst szétterjed, de ez csupán csak egy múló pillanat volt. Lassan de biztosan megálltak, megdermedtek. A kép előttük homályba veszett, s már csak a fel-fel törő gyökereket látták kinőni talpuk alól.... // Akane, te védve vagy Yoshi árnyékában, ám a technika elkezd felbomlani, elvégre az árnyékok a füst miatt tompulnak. El kell jönnöd, de már felkészülhettél a füst bénító hatására. Yoshitarot és Jaken váratlanul érte, így nem tudtak védekezni ellene. --> hacsak nincs valami technika amivel próbálkoznátok ezt a kövi posztban írhatjátok le //

[...]

Misage beugorva a füstbe, látta ahogyan társait magatehetetlenül magával sodorja Zauki vakul irányított virágzása. 
Ő ezeken könnyedén manőverezett, s bár a füst rontja a látási viszonyokat, ő még a friss levegőről jött, így jól látta, ahogyan társai teste bénultan vergődött a gyökereket között egyre több és több zúzódást okozva. Ami viszont még fontos volt, hogy láttad, amint egy torzó, egy női alak hánykolódik, kinek testéből papírdarabok szakadnak le, majd állnak újra vissza. A tűrőképességed csak idáig terjedt... Úgy érezted, nem vagy képes uralni a tested, rövidesen elsötétült előtted minden.

[...]

A füstön kívül mindenki látta az égbe kiálltó oszlopot, amint pár méterrel a harcolók mögött kiemelkedve földrengést okozott.
A repedő talaj, a mozgó földdarabok egyszerűen csak elsodorták a füstöt és a benne lévőket. A légmozgás hatására lassan de biztosan tisztulni kezdett a környezet. A védőburok mögött nehezebben volt kivehető, hogy mi is történik, de Zauki azon kívül jól látta, hogy a gyökerei között ott fekszik három másik társa, s az Akatsuki köpenyes alak. Feltehetően már Akane Kage Bunshinja is ott van, ő teljesen ép, mint ahogy a Zombi is, ki éppen kimászik a védőburok mögül.
Akane most látja, hogy az Akatsuki-tag látszólag ártalmatlan, eszméletlenül, papírból álló testtel fekszik a földön. Alsó felének papírdarabjai szerteszét hevernek a környezetben, mind kétségbeesetten, ámbár nehézkes mozgással igyekszik odavergődni a testhez.

[...]

Genma csak mosolyog a Nara viselkedésén, miközben Raidou szóhoz sem jut.
- Figyelem! - Hangzik a hang mindenki fejében, kik a kupola mögött tartózkodnak. - Helyzetjelentést kérünk!
- Itt Genma. Ne aggódjon Inoichi-taichou. Ez a mi technikánk. Úgy nézem elfogtuk az Akatsukist. - Eztán fentről lenézett Akanéra és úgy folytatta, hogy mindenki hallja. - A Hokage és a többi egység rendben van? - Kérdezte, mire már jött is a válasz!
- A Hokage biztosítva. Többiek?
- Itt Gai! Nyugati kapu biztosítva az ellenségnek nyoma sincs!
- Itt Chōuza! Keleti kapunál nem látunk mozgást. 
- Jiraiya-sama! Látsz behatolókat odafentről?
- Yare-yare! Szavamra mondom az öreg orráról aztán mindent látni. Fel is írom magamnak a helyet. 
- Jiraiya-sama kérem!
- Ne aggódj, innen fentről is minden tiszta. - Mosolyodott el, ahogyan a Főkapu felé nézett. - A kölyök viszont durcásnak tűnik! Felétek tart Genma-san. 
- Rendben! Főkapu! Fogjátok el és hozzátok a Hokage-palotába az Akatsukist!
- Értettem. - Nyelt egyet Genma, majd idegesen hátranézett. - Akane-san: a biztonság kedvéért, amíg az Akatsukis nincs idebent, tartsd fent kérlek a technikát. Akik rendelkeznek Béklyózó vagy megkötő technikával, azok mind jöjjenek velem. A többiek maradjanak itt és készüljenek fel egy esetleges ellentámadásra! 
Azzal Genma leugrott és használva az Akanétól kapott pecsétet, megindult kifelé az akadályon. 

// Kérnék egy, a posztra való reakciót mindenkitől. Amint Genma csapata odaér Konanhoz (és Akane nem tett semmi egyéb dolgot ami ezt meggátolná) a lány kinyitja szemeit, de mozdulni nem tud. Egyetlen dolog amit ki bír nyögni az a következő: "- U...U-uzumaki... Na-ruto." Azzal teljesen eszméletét veszti. 
Ha végig néz rajta egy értő szem, és hagyják összeállni a testét és csak az után bénítják, béklyózzák, kötözik meg, (hatványozni lehet szépen a technikák hatásait) akkor látható lesz, hogy bizony nem most sérült félholtra Amegakure no sato vezetője. 
Mire Genma odaér, Yoshitaro, Jaken és Misage is feleszmél. Yoshitaro és Jaken testét fájdalmas zúzódások, kisebb ujjtörések körítik, miket Akane gyorsan el tud látni. Misage nem igazán sérült.

Ne aggódjanok azok sem, akik most még nem vették ki a részüket! Direkt lett ilyenre alkotva ez a szál. Meglátjuk mik sülnek még ki itt a dolgokból... //

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Hétf. 13 Jan. 2020, 19:46

// Határidő: Január 25 --> Nincs sorrend. //

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Hamacho Yoshitaro Szer. 15 Jan. 2020, 18:12

// Vörös Felhő Fórumkaland //

Konoha Főkapujának tetőszerkezet része jó 20-25 méterre volt a talajtól. Egy civilnek innen történő szerencsétlen lezuhanása szinte egyenlő volt a halál, talán ha útközben sikerül elkapni egy ágat vagy bokorra esni ússza meg az illető pár törött csonttal. Ám a Shinobi-knak ez már szinte rutin volt, hogy magas helyekről érkezzenek meg a talajra és azon nyomba támadásba lendüljenek, ahogy ez most is volt. Minden egyes lépéssel, minden egyes izom megfeszülésétől szikrák pattogtak körülötte, mintha csak egy zárlatos villanypózna lenne. Érezte ereiben, ahogy a vér egyre intenzívebben pumpál, egész testét átjárja az adrenalin és a Raiton Chakra. A Jaken nevezetű Konoha-i férfival, akivel már egy pár küldetésen túl vannak, szinte fej-fej mellett érkeztek meg Konan arcába, hogy elsőként csaphassak le rá. Valószínűleg a szőke hajú Shinobi kötelességből és falujának védelmében támad ilyen hevesen, ám hősünk támadásai és cikázása sokkalta vadabb és agresszívabb. Düh tombol benne. A papírtechnikáit már jól ismerte: hányszor elemezte át magában újra és újra a küldetés után. Nem bírt nyugodni a lelke, hogy amiért nem tudták legyőzni őt egy barátja feláldozta magát. Már csak ha belegondolt ökle erősebben markolta a családi penge markolatát.
-EMLÉKSZEL RÁM?!- szaladt ki a száján haragtól fűtve, ahogy egy pillanatra farkasszemet nézett az ellenféllel.
Látta, ahogy a papírtömeg körülötte fel-felrebben, de nagy részük az elektromos kisüléstől mind a földre hullottak akár az őszi falevelek. Dühe annyira elvakította, hogy nem is hagyott igazából támadásra időt az árnyékában megbújó Akane-klónnak. Jaken-nel együtt karöltve képesek voltak folymatosan sakkba tartani a kékhajú papírtechnikust, miközben itt-ott jól megcsapkodták. Egyik pillanatban a papírtömeg mintha menekülni próbált volna, miután kikerült a Konoha-i Jounin egyik támadását.
~Na azt már nem!~ csikorgatta a fogait s utána eredt volna.
Ekkor vette csak észre a szeme sarkából egy furcsa bábszerkezetet, ami szélsebesen repül a kék hajú Kunoichi felé. Yoshi egy pillanatra megtorpan és csak a a kattanásokra lesz figyelmes, melyek követően a bábból egy sötét, légnemű anyag kezd hevesen kibontakozni, mely nagyon gyorsan terjeszti ki hatását  magából.
~A fene enné meg! A kapun lévők nem tudnak így hova célozni és még minket is eltalálhatnak vele. Kinek az ötlete volt füstfüggönyt bedobni a közelharcosokhoz?!~ mérgelődött magában.
A: Remélhetőleg van még annyi ideje, hogy gyorsan a Chakra-tartalékaihoz nyúlva elsüssön egy technikát.
-Fuuton: Daitoppa // Szél Stílus: Áttörés!- kiálltja ahogy összecsapja a két tenyerét és egy erős széllöket képében képesnek kellene lennie arra, hogy a füstöt eloszlassa maga körül.
Ha ez sikerül, akkor egy újabb Fürge Test Technikával távolabb kerül a füst hatósugarától, valószínűleg egy magas fa irányába és megpróbál rájönni, hogy mi a fene is történhetett s meglepődve venné észre az óriási sziklaoszlopokat a falu körül.

B: Ha már nem lenne ideje kikerülni a füstöt, egy utolsó reményvesztett Shunshin no Jutsu és némi vetődés lenne az egyetlen mentsvára a bokrok közé. Ha az előre nyomuló füstfüggöny előbb bekeríti addigra, egyik kezével az arcát próbálja eltakarni, bár ez már teljesen lényegtelen a füst miatt, melynek hatását hamarosan meg is tapasztalja. Teljes sötétség veszi körbe, mintha csak az össze érzékszervét kikapcsolták volna. Talán az utolsó emléke az volt, hogy a lába alól gyökerek kezdenek el kiemelkedni.
Felébredését követően igen erős fájdalmat érez kezeibe, karcolások borítják az egész testét. Remélhetőleg Akane klónja, aki még talán az árnyékában el tudott rejtőzni a harc és a füst ideje alatt, képes meggyógyítani sebeit, más esetben keresni próbálna egy Medikus Ninja-t a közelben.
A távolból meghallja, hogy Jaken ordibál valakivel...

Miután sikerült valahogy hellyel-közzel rendbe szednie magát, a füst eltűnése után észreveszi a földön heverő nagyobb papírtömeget, mely körül még több apró papírfecni tarkítja a repedezett talajt. A papírrengeteg tetejéből egy női alak bontakozik ki, megtépázva, s úgy tűnik meglehetősen nehezen lélegzik. Mintha csak egy partra vetett hal lenne, aki épp élet-halál harcot vívna a folyóba való visszajutásért. Nem is tudta Yoshitaro leírni az érzést, de mintha...szomorú lett volna. A látvány nagyon keserű volt számára...
-Valami nem stimmel...- mondja maga elé, remélhetőleg Akane Kage Bunshin-ja még mindig vele van.- Túl...Egyszerű volt. Nem harcolt teljes erejével. Mintha...Már alapjáraton megtépázva jött volna ide. Itt valami nincs rendjén.- vakarja meg a tarkóját.
Abban az esetben, hogy ha Genma megérkezik az Akatsuki-sért és be akarják vinni az Akane által készített akadály belső részére, Yoshi összevonja szemeit és előre lép.
-Nem tartom annyira bölcs ötletnek bevinni ezt a nőt Konoha-ba. -kezd bele.- Harcoltam már ellene. A papírlapja között robbanó cetlik lehetnek elrejtve. Gondoljon bele, hány ezer lapból állhat és ezek közül akár mindegyiket egy bombává tudja alakítani.- próbálja figyelmeztetni a helyieket, bár tudja jól hogy ez a döntés már jóvalta az ő hatásköre felett áll.
//Engedély megadva utólagos módosításra .-. //

A hozzászólást Hamacho Yoshitaro összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 24 Jan. 2020, 18:41-kor.
Hamacho Yoshitaro
Hamacho Yoshitaro
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1870

Állóképesség : 500 (A)
Gyorsaság : 1000 (S)
Ügyesség/Reflex : 365 (B)

Specializálódás : Villámmester

Adatlap
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: 1863

Témanyitás  Yamanaka Inako Szomb. 18 Jan. 2020, 22:32

Minden olyan gyorsan történt, talán túl gyorsan is. Inako kivárt, a kapunál maradt és igyekezett többfelé figyelni, hátha máshonnan érekezne támadás. Viszont úgy tűnt, az Akatsuki tag egyedül érkezett, és így talán megkönnyebbülhettek azok, akik eltereléstől tartottak. Egyelőre. A Yamanaka így inkább a csata hevére koncentrált, amit lassan már ki sem tudott venni. Látta, hogy kik rohanták le Konant, míg ő a támogató szerepet töltötte be. Figyelme továbbra sem lankadt, bár tudta jól, nincs egyedül, maradtak még itt elegen, akik más gondolatmenet mentén cselekedtek. Szinte érezte, ahogy a puszta düh és gyűlölet végigszáguld, egyenesen a köpenyes alakig. A szőke hajú kunoichi először találkozott vele, csak hallomásból ismerte, abból kellett levonnia a következtetéseket. Számtalanszor szóba került az Akatsuki, a fiatalabbakat ugyan próbálták megóvni a rettenetes eseményektől, mégis kijutottak bizonyos mondatok.
A háborúból kimaradt, cserébe szinte mindenestül szakadt rá a felismerés, mire képesek az alvilági ninják, akik nem a falujuk szabályait követik. A tenni akarás féktelen tűzként lobogott benne, mégis maradt. Felmérte miben tudna segíteni a képességei fényében és arra jutott, hogy Jaken, Yoshi, Zauki és Akane mellett felesleges hátráltató lenne.
Füstbombák szelték át a levegőt, majd tartalmuk szétterült. Inako szerencsére bőven a hatótávon kívül esett, akik azonban szó szerint az események sűrűjébe rohantak, ki voltak téve a méreg hatásának.
- Yamato, figyelj oda! - kiáltotta a bábosnak, bár pontosan nem tudta, merre irányítsa mondandóját.
*A mérgekhez ugyan nem értek, de emiatt az Akatsuki tagon kívül a többiek is bajba kerülhetnek. Remélem tudnak ellenlépéseket tenni.* Futott át agyán, miközben újabb események sorozata indult útjára. Az Oboro Bunshinok miatt nem kellett aggódnia, átvágtak mindenen, még a földből kinövő ágakon is. Mivel értelmetlennek tartotta a fenntartásukat, egyszerűen megszüntette mindhármat. A klónok tulajdonképpen elvesztették a funkciójukat, mint elterelés.
*Zauki-senpai mindig meg tud lepni, tudtam, hogy valamit nagyon titkol, néha olyan rejtélyesen fogalmazott a kereskedelmi városban.* Állapította meg a Yamanaka, ám azt pontosan maga sem tudta, milyen technikát látott pontosan kibontakozni.
Eközben Akane ismét megmutatta, a híres Nara árnyékmanipuláción kívül sok mindent megtanult az évek alatt. Az előzményeket csupán részleteiben figyelhette meg Inako, a hatalmas oszlopok kiemelkedését egészen közelről látta. Kék szempárja félelemmel vegyes kíváncsisággal figyelte, mégis hová fog kifutni a technika. Raidou hiába adott parancsot, túl késő volt.
*Talán mégis a civilek evakuálásában kellett volna segédkeznem.* Miközben erre gondolt, tekintetét az egyik óriási oszlopra emelte, próbálta felmérni, vajon pontosan mi célt szolgálhat. A védelmen kívül persze.

A füst lassan eloszlott és Inako próbálta kideríteni, mi történt azokkal, akik Konant támadták meg. Inkább a kapu közelében maradt, a védőburkot nem közelítette meg. Percek telhettek csak el, a csatának vége szakadt még mielőtt komolyabban elkezdődhetett volna.
- Vége? - tette fel a kérdést. Szimplán kicsúszott a száján, a meglepődöttség tisztán kiérződött hangjából.
Mivel a köpenyes alakot nem látta talpon, némileg megnyugodott. Mintha egészen idáig visszatartotta volna a lélegzetét. Szép lassan fújta ki a levegőt, ezzel együtt az idegessége is csökkent némileg.
*Remélem mindenki jól van, az a füst sok bajt okozott.* Tette még hozzá magában, miközben próbált valahogy információt szerezni.
Ekkor elméjében ismerős hang szólalt meg, a klán jelenlegi vezetőéjé. Genma helyzetjelentést adott, utána pedig a többi egység jelentkezett be Inoichi kérésére. A Főkapunál állomásozók csapatvezetője magához rendelt mindenkit, aki elfogó technikával rendelkezik.
*Inoichi-sama, elnézést kérek ezért!* Csak futtában gondol erre, igyekszik elrejteni belső megjegyéseit elrejteni, vagy rövidre fogni. Genma határozottan kijelenti, kiket vár, Inako kissé tágabban értelmezi a fogalmat és megindul a csapattal, a védőburkon kívülre. Határozott célja van, képességét sem szeretné elrejteni, pedig más faluból is jelen vannak a harc helyszínén. Igyekszik tartani a tempót, nehogy bent maradjon. Már tudja, speciális pecsétre van szükség a kijutáshoz. Amiatt aggódik, esetleg valaki rájön, hogy csak genin és nem szabadna itt lennie, parancsot szegett.
Konanhoz közeledve igyekszik megtalálni mindenki tekintetét, akivel együtt dolgozott a határmenti falvaknál. Próbál jelezni, legalább ők ne árulják be, mit keres itt geninként. Yoshi megjegyzésére kicsit megköszörüli a torkát, így próbálja felhívni magára a figyelmet. Aztán a lehető leghamarabb igyekezne szóhoz jutni, elmondani az ötletét.
- És ha nem őt vinnénk be a faluba? - kissé bizonytalan, így inkább kérdéssé válik mondandója. Készült már erre, ezért néhány pillanat múlva megtalálja magabiztosságát. - Úgy értem, a Yamanaka technikával megakadályozhatnám bármiféle technika létrehozásában. Komolyan megsérült, védekezni és ellentámadni sem maradt túl sok ereje. Szerintem vissza tudnám szorítani a tudatát. Egyébként Yamanaka Inakonak hívnak, ha eddig nem tudták volna, mire készülök. Egy kérésem van, ha engedélyt adnak a technika használatára, valaki vigyázzon a testemre.
Kék lékektükrei az Akatsuki tagra vándorolnak, kicsit elidőz rajta a tekintete. Várja a parancsot, egyet már megtagadott, újabbat nem kockáztatna. Maga sem tudja, mit érez pontosan. Akanénak és Yoshinak megvan a személyes haragja, viszont így látva a kunoichit, kicsit megdöbben. Olyan érzése van, valami nagyon rossz dolog történt vele korábban.
Amennyiben megkapná a jóváhagyást, speciális kézjelet formálna, amivel befogná Konant. A Shintenshin no Jutsuval elméjét a kék hajú nő testébe küldené. Innen pedig már csupán azon múlna a dolog, mennyire lenne erős a vörös felhős köpenyt viselő shinobi elméje.

//Az ötletet a Naruto anime adta, Ino képes volt néhány pillanatig átvenni Obito felett az irányítást és ő teljes erejében volt. Egyébként, ha jól tudom, erős ellenfelek esetében tudatánál marad az alany és így akár beszélgetést is folytathatnak. Szerintem az animében méltatlanul keveset használták a technikát, pedig sok mindent ki lehetne hozni belőle. Remélem pozitív elbírálásra kerül a tervem, szívesen kijátszanék egy ilyen beszélgetést. Akár PÜ-ben is, ha túl sok részletet fednék fel a többiek előtt. Razz //
Yamanaka Inako
Yamanaka Inako
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 893

Állóképesség : 470 (B)
Gyorsaság : 673 (A)
Ügyesség/Reflex : 500 (A)
Pusztakezes Harc : 390 (B)

Adatlap
Chakraszint: 825

Témanyitás  Shiawase Zouo Kedd 21 Jan. 2020, 11:25

Ugyan a chuunin vizsgáról akadtak ismerősök a tömegben, nem különösebben érdekeltek. Csak arcokat jelentettek, arcokat bizonyos képességekkel - már akinél kiderült, valakiről csak annyi maradt meg, hogy még az írásbelin elbukott. Csupán egyikük az, aki jobban magára vonja a figyelmem - konkrétan annyira, hogy egy pillantásra méltassam, a fiatal shinobi, aki hasonlóan cselekedett, mint magam, s pluszban közelebb is helyezkedett. 
De ennyi. Egyetlen pillantás. Mert most sokkal jobban érdekelt, mi zajlik odakinn. Igazából a harc, ami miatt az egész falu felbolydult, elég hamar véget is ért. Több minden felkeltette az érdeklődésem, de úgy általánosságban csalódottság fog el: olybá tűnik, az egésznek nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Se az egy szem, látható ellenség nem cselekedett lenyűgözőt, se senki más nem bukkant fel, hogy az lett volna a feladata, hogy elterelje a figyelmet.
Azért kétségtelenül el kell ismernem, hogy elismerést kelt bennem a vörös felhős köpenybe bújt kunoichi. Egymaga elég volt ahhoz, hogy egy más 120%-ig ninjákkal teli falu mondhatni maga alá csináljon egy pillanatig. Elég volt hozzá csak a köpeny, ami rajta volt, és a személye, hogy mindenki teljes erőbedobással akarjon megindulni ellene. Úgy gondolom, akármi is történt a technikákba burkolózott csatatéren, nem hiába tett szert ekkora hírnévre. Önkéntelenül is elkap a vágy: szeretnék olyan lenni mint ő. Na nem gonosztevő, hanem olyasvalaki lenni, akinek már csak a megjelenése is megremegtet minden szívet, a legerősebbeket is. 
Igaz, az sem lenne hátrány, ha ennyiféle és ilyen erős technikát képes legyek egyáltalán túlélni, mint ahogy láthatóan ő is, hiszen senki nem enged le teljesen, még biztosan nincs teljesen vége. A szállongó papírdarabok még visszatérnek a gazdájukhoz. Sosem láttam még hasonlót, csak pletykákat hallottam róla, de életben látni, még így, hamvába holtan is lenyűgöző. 
A másik dolog, ami heveny irigységet ébreszt bennem, komor sötétségbe burkolva a lelkem és az elmém, az a megjelenésében növénytechnika, aminek szintén szemtanúja lehettem. Nem titkoltan Kusagakure különlegességének tartom , hogy képesek voltunk megalkotni olyan technikákat, amelyek a növényekhez köthető, és szeretnék is minden ilyen technikát birtokolni. Erre itt egy technika, amihez hasonlót még sosem láttam, nem is hallottam ilyesmiről, és határozottan növényt manipulálva fejti ki hatását. A hatalmas indák és virágok valamit kibocsáthattak magukból, mert a környékén mindenki, még a szövetséges ninják is eszméletük vesztik egy időre. Azt sajnos nem láttam pontosan, kihez tartozhat a technika, de akarom! Én is akarom ezt tudni! 
A chuunin vizsgán megtapasztalt hátrányaim után mostanra szinte megszállottja lettem a saját képességeim hiányának, és legszívesebben mindent magamba szívtam volna. Mivel fizikálisan erre képtelen vagyok, az elmémmel gyűjtögettem az információkat. Viszonylag rövid idő alatt több eszméletlen erejű technikát láthattam, többféle stílus elevenedett meg előttem egy villanásra, amitől annyira ökölbe szorult a kezem, hogy ki is serkent a vérem, ahogy a körmöm a bőrömbe vájt. Vigasztalódhatnák azzal, hogy csak egy kis alig chuunin vagyok, nem érhetek fel tudásban a tapasztalt jouninokhoz, akik egyike másika akár még magasabb szintű is lehet, ez a gondolat engem egyáltalán nem vigasztalt. Épp ellenkezőleg, még inkább dühös voltam magamra, és arra, hogy elhittem az élettapasztalataimmal a hátam mögött, hogy már vagyok elég erős, hogy megvédjem a saját énem, a saját akaratom másokkal szemben. A nagy szart! Semmi esélyem lenne semmit sem irányítani, ha ilyen ellenfelekkel kerülnék szembe. S ez a tény roppant mód frusztrált. 
Nem tesz jót hangulatomnak az sem, hogy kimaradok az események sodrából. Ha legalább konohai lennék, odalógnék a kiinduló küldöttség tagjai közé, hogy közelebbről is figyelemmel kísérhessem az eseményeket, így viszont jobb híján a helyemen maradva figyelem, mire jutnak a támadóval. Az nem kérdés, hogy elkapták. Ha eddig nem tett semmi komolyabbat, nem hinném, hogy most fogja elkezdeni. Vajon mond valamit? Hahh... ha közelebb juthattam volna, talán elcsípnék pár olyan információt, ami hasznára válhatna a Léleknek. Mert az nem volt kérdés számomra, hogy valami jelentőségteljes szemtanúja vagyok épp. Csak egyszerűen annyira alacsony rangú valaki vagyok, hogy csak az érzés biztos, azon túl semmi, de semmi információ nem áll a rendelkezésemre, hogy valóban fel is fogjam, megértve a helyzet jelentőségének mibenlétét. Bosszantó! Rohadt bosszantó! 
Ha esetleg nyílna lehetőségem - mert azt, hogy az erősítéssel tartsak, akik felmérik a helyzetet odakinn -, hogy közelebb kerüljek, másodszor már nem fogok habozni. Célom most az, hogy minél többet sikerüljön megtudnom a falum számára, s ennek érdekében nem félek kissé pofátlanabbá válni, mint amennyire a rangom és az illem megkívánja. 
Shiawase Zouo
Shiawase Zouo
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 363
Elosztható Taijutsu Pontok : 280

Állóképesség : 200 (C)
Erő : 133 (D)
Gyorsaság : 180 (C)
Ügyesség/Reflex : 200 (C)

Adatlap
Chakraszint: 593

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

15 / 20 oldal Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.