Kiképzőterepek

+22
Akihiro Jaken
Deidara
Shiren
Haruno Sakura
Kenshiro Kawa
Shiawase Zouo
Yagami
Tobi
Orochimaru (Inaktív)
Kakuzu (Inaktív)
Uchiha Itachi
Akasuna no Sasori
Aburame Shino
Hatake Kakashi(Inaktív)
Kenshiro Karu
Sai
Djuka Hiroku
Shioshu Takamori
Hinata
Djuka Mizuri
Itanashi
Shikoku Naoki
26 posters

4 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Kiképzőterepek - Page 4 Empty Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Kenshiro Karu Szer. Szept. 12 2012, 14:59

Valóban azt hittem végül, hogy most tényleg sikerült már magamban kezdtem is örülni, amikor megkaptam a leszúrást, hogy az csak a gyomorsavam és ennek reflexből kéne mennie. Nem hibáztatom a teknőst a makacsságáért és az akaratosságáért lehet száz év múlva én is így fogok hozzá állni a dolgokhoz, ha elélek addig…
Most azonban fontosabb dolgom is akadt, mint hogy ezen agyaljak így végig gondoltam, hogy vajon mit ronthattam el és újrapróbálkoztam. Mivel úgy éreztem minden jó volt előző alkalommal is ezért próbáltam még egyszer és újra és újra. Nem akart sikerülni már kezdtem feladni, amikor egy másik módon próbáltam meg egymás után megidézni az elemeket nem együtt és úgy összekeverni, de ismét nem jártam sikerrel.
Leültem egy, kicsit mert már kezdtem kifogyni az ötletekből, hogy mégis hogyan kellene megpróbálnom, amikor hirtelen bevillant valami. Bár azt hiszem az öreg teknős ismét elaludt, de eszembe jutott, hogy a tüdőmben kell kezdeni a megidézést a tűz elemmel. Így most a tűz elemű chakrát hagytam, hogy átjárja a chakrahálózatomat aztán a gyomromba került az egész és itt adtam hozzá a vizet. Koncentráltam, hogy a helyes arányban keverjem ki illetve próbáljam megidézni, és amikor már úgy éreztem itt az ideje megformáltam magát a tigris kézpecsétet és becsukott szemmel nyitott szájjal vártam az eredményt!
De közben félszemmel figyeltem a teknőst remélem látta vagy érezte, hogy milyen keményen próbálok megfelelni az elvárásoknak. Ha ezek után sem sikerül akkor már megrendül a magamba vetett hitem!

// fél oldal DONE Very Happy //
Kenshiro Karu
Kenshiro Karu
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1829
Elosztható Taijutsu Pontok : 15

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 400 (B)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 329 (B)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1645

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) Szer. Szept. 12 2012, 19:51

Munkálkodásod eredményeképp a kezedben tartott fűszálak lekonyultak. Nem semmisültek meg, nem is hiányoztak belőlük darabkák, pusztán meghajoltak a szájszagod előtt miközben azért némiképp színüket vesztették. Mit ne mondjak teknős koma nem volt lenyűgözve.
- Eh, életemben nem láttam még ilyen tehetségtelen porontyot. Én látok dolgokat, amiket te nem és kijelenthetem meg van benned a képesség. Az energiám véges, lassan vissza kell térjek, úgy hogy rövid leszek. Ha tovább akarsz kísérletezni, tedd, de ne várj csodákat. Az eredményed arra enged következtetni nem vagy egy őstehetség és igen csak meg fogsz szenvedni ezzel a jövőben. Javaslom, csiszolj a technikádon, gondolj hatásosabb módszereket az elem létrehozására, és ne hagyd abba a tűz és a víz elemének tanulmányozását. Fejleszd a hozzájuk szükséges kontrollokat, vagy nem jutsz sehova. Biztosíthatlak róla pontosan elenyésző tudásod miatt produkáltad ezt. Valamiben még nagyon hibádzik. További sok szerencsét ifjú Kenshiro. Még találkozunk.
Ebben a rejtélyes világban valamilyen oknál fogva az emberek imádtak füstfelhő és pukkanás kíséretében eltűnni, ami úgy tűnt igaz az állatokra is. De legalább megtudtad fogékony vagy klánod vérvonal képességére csak nem olyan profi szinten, ahogy szeretnéd. Hogy ezek után mit teszel rajtad áll.

// KG elem nagyon de nagyon kezdetleges létrehozása elsajátítva. Javaslom a fejlődés érdekében, ha a karakterednek úgy van ideje, akkor szúrjon be némi gyakorlást a játéktéri postokba, hogy azzal is fejlődjön a karakter, ezen képessége. //

Kakuzu (Inaktív)
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Témanyitás  Kenshiro Karu Pént. Szept. 14 2012, 14:03

Az utóbbi napokban egyre többet gyakoroltam a kekkei genkai képességet, ahogy a teknős mondta csak az alap jutsut sajátítottam el és így maradt a fűszálas gyakorlás. Kezdetben eléggé gyengén éreztem rá a dologra de egy idő már eljutottam komolyabb szintre is. Először a fűszál csak elhajlott aztán pedig már el is színeződött! Végül pedig nagyon sok óra gyakorlás és számtalan izzadtság csepp után végül elértem a kellő hatást. Bár megmutathattam volna ezt az eredményt az öreg teknősnek is de ő úgy felszívódott mintha a föld nyelte volna el.
A harmadik nap után már hulla fáradtan hazafelé bandukolva azon gondolkoztam, hogy vajon elmondjam-e Enrakunak ezt a tálentumot de végül arra jutottam, hogy senkinek sem kéne megtudnia ugyanis amit már több ember tud az nem titok többé és ez alól a shinobik sem kivételek.
- Jó estét kívánok egy rament kérnék! - Ahogy megcsapott az utcán esti friss levegővel keveredő ramen illat azonnal be mentem bár amióta megkaptam a chuunin vizsgán megnyert pénzt már magamat tartom fent de lassan el kell vállalnom újabb küldetéseket mert ha elfogy az anyagi tőkém megint utcára kényszerülök jelen pillanatban pedig nem akartam újra körözött szökevény lenni. Nem sokára úgy is eljön majd az idő és akkor Enraku rám fog bízni valami fontos küldetést remélem el tudom előtte intézni a Kenshiros ügyeket...
Miután megvacsoráztam hazamentem és ilyen gondolatokkal a fejemben feküdtem be az ágyamba!
Kenshiro Karu
Kenshiro Karu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Pént. Szept. 14 2012, 16:50

Igen, este volt, és te már aludtál, amikor egy halk kopogást hallottál az ajtódon. Ki az, és mi ilyen sürgős neki, hogy éjszaka nem hagy az álmok világában. Egy ideig vársz, csak felhagy ezzel az őrült ötlettel, hogy zargat téged, de aztán csak nem akart elmenni, így kénytelen voltál kikászálódni az ágyból, és kinyitni az ajtót. Láss csodát, aki veled szemben állt, egyike volt, a hozzád legközelebb álló személyeknek, név szerint Hama Kanko.
- Szia Karu! Beszélnem kell veled, és nem várhat, kérlek légy pontban 30 perc múlva a kiképzőterepen, mivel még haza kell mennem valamiért, amit ott megmutatok. Ne késs! - mondta, és eltűnt az ajtóból. Vajon mi lehet az, amit ennyire a tudtodra akar adni, és ami annyira fontos, hogy nincs időd reggelig várni. Nos, addig nem tudod meg, amíg el nem jutsz a kiképzőterepre, és el nem mondja, így hát felkerekedsz, felébreszted magad az "alvajárásból", és elindulsz a sötét utcákon. Amikor odaérsz, a fűben apróbb lámpásokat láthatsz körbe elhelyezve, és több szalmabábut körülötte.
- Örülök, hogy itt vagy. Azért most hívtalak, hogy senki se láthassa az edzésedet, amit ebből a tekercsből fogsz végezni. Anyukád adta még oda nekem, hogy adjam át neked. Néhány dolgot én is tudok a technikával kapcsolatban, így nyugodtan kérdezhetsz, de nem tudom megcsinálni helyetted, így magadra vagy utalva. - ez csak még jobban felcsigázza az érdeklődésedet, és kapkodva nyúlsz az írásért, amit kinyitva egy ábrát láthatsz, hogy a chakrád hova összpontosítsd, és ezt:

Youton: Youkai no Jutsu

Besorolás: B
Típus: Támadó

A használó a száján keresztül nagy mennyiségű savat köp ki, mely szétterül a levegőben, mint valami lebegő szellem... - és tovább a leírást a tanulhatásáról, és használatáról.

Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Témanyitás  Kenshiro Karu Pént. Szept. 14 2012, 18:31

Eléggé vàratlanul ért, hogy Kanko csak ùgy beállít hozzám az èjszaka közepén de amikor már a kiképző terepen voltunk már làttam benne a logikàt ès ìgy utòlag az isten àldja meg az öreg eszét... Nyilvàn a sav elem gyakorlásàra nem is lett volna megfelelőbb idő mint az éjszaka.
Amint eloovastam a tekercset amit adott egyből arra gondoltam milyen jò lenne ha az igazi anyàm èlne és tudna nekem segíteni... Àm a rideg valòsàg, hog kirigakure elvette őt tőlem és ezért bosszùt fogok àllni.
Most azonban a jutsura kellet koncentrálnom így hevesen bòlogattam Kankonak amikor belefogott a magyaràzatba. Elolvastam a tekercset és megdöbbentett hogy itt folyékony halmazàllapotù a sav de ez lehetővé teszi, hogy a sajàt kedvem szerint alakítsam. Miutàn Kanko elmagyaràzta a chakra àramoltatàsi mòdszert bele kezdtem a gyakorlásba!
Kenshiro Karu
Kenshiro Karu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Pént. Szept. 14 2012, 19:16

Hát, egyből el is kezdted a gyakorlást, amint megláttad a tekercset.
- Amit én tudok a jutsuról, az, az, hogy szájon keresztül történik meg a sav elem kibocsátása, és így a chakrát abba a tenetsuba kell összpontosítani. Ja, és, hogy ez egy elég erős, és bonyolult technika ahhoz, hogy elsőre is sikerüljön. Ha jól tudom, édesanyádnak egy hétbe került a technika minimális szinten való elsajátítása. Emellett, a maró hatás miatt, szinte minden létező védelmen áthatol. - mondta az öreg, majd arébb állt, hogy teret adjon gyakorlásodnak. Rajtad áll vagy bukik az edzés, ő bizto, hogy nem fog tudni beleszólni, lévén, hogy még ninjának sem nevezheti magát, nem, hogy rendelkezzen ezzel a Kekkei Genkai képeséggel.

//Kezdődhet a tanulás-->minimum 30 sor, és nem sikerülhet még.//
Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Karu Pént. Szept. 14 2012, 21:13

Először végig hallgattam az öreg mondandóját mielőtt nekifeszültem volna a technika begyakorlásának. Kanko elmondása szerint anyámnak egy egész hét kellett a jutsu alap szinten történő elsajátításához. Úgy gondoltam ha a teknősnek igaza van akkor nekem sokkal több idő lesz mire oda jutok, hogy alap szinten tudjam használni ezt a jutsut. Kezdésnek inkább az aggodalmakat félre téve azon kezdtem agyalni, hogy miként tegyem folyékonnyá az amúgy légnemű halmazállapotú anyagot. Ez az megvan a víz elemű chakrát egy kicsit nagyobb koncentrációban.
Így először is megpróbáltam létrehozni a folyékony savat mielőtt próbálkoztam volna. A kézjeleket begyakoroltam miután úgy éreztem, hogy már eléggé jól ráéreztem a chakra keverés arányára és mehet a menet. Első próbálkozásnál még nem voltam annyira biztos magamban így az elején csak böffentettem egy szelíd kis gyomor savat. Ahogy a teknőc mondta vigyázni kellene a savval mert ha nem figyelek oda könnyen egy koporsóban végezhetem. Ennek ellenére nagyon élveztem a gyakorlást és jó volt újra Kankoval edzeni. Bár tudtam, hogy az öreg már eléggé ki van égve én bíztam a tapasztalatában és reméltem, hogy nem lesz semmi probléma mert dolgom lesz a közel jövőben úgy éreztem.
Sokadik próbálkozásra már inkább lelassítottam és a teknős utasításai szerint jártam el kiegészítve azzal amit Kankotól hallottam. Először is koncentráltam a tűz elemű chakrát a tüdőmbe, aztán jöhetett a víz elemű chakra kicsit nagyobb koncentrációban a gyomromban és végül amikor már úgy éreztem, hogy megfelel az arány elmutogattam a kézjeleket és a nyelvemnél lévő tenketsunál megpróbáltam a savat folyékonnyá alakítani ami úgy éreztem sikerül is és mivel alattam a föld és a fűszálak elkezdtek sercegni és füstölni/párologni magyarul inkább oldódni.
- Ez az! Mit gondolsz Kanko szerinted jó úton haladok? Minden esetre szerintem nem lesz gond innentől kezdve végül is csak a neheze van még hátra mivel a mennyiség még mindig nem elég és nem tudom hogyan nöbeljem... De mindjárt rá jövök. - Mosolyogtam az öregre egy kicsit fáradtan.
A következő próbálkozás előtt elolvastam újra a tekercset, hogy felelevenítsem hogyan is kéne működnie ennek a jutsunak rendeltetés szerűen. Öhm tehát a savnak először körbe kell vennie az áldozatot és én irányítom a hátsó sav folyamot. Godnolom ezt a fennálló chakra kapcsolattal lehet így megoldani. Ez a sav elem elég érdekes sokkal izgalmasabb és sokkal rejtélyesebb számomra mint az eddigiek mert a chakrát is teljesen másképpen lehet vele ötvözni ez által sokkal érdekesebb dolgokat lehet vele csinálni ebben az esetben is irányítom a savat a chakrám segítségével a hátsó folyam előtt még körbe kell foglya az áldozatot ami azt jelenti, hogy a mennyiségen kell még dolgoznunk.
- Kanko mit gondolsz, hogyan tudnám növelni a mennyiséget és milyen módon tudnám észrevétlenül körbevenni vele az áldozatot? Esetleg ha öklendezést tettetve juttatom ki a savat a számból? Jó lehet vajon elterelésnek?
Ennél jobb elterelő hadművelet nem jutott jelen pillanatban az eszembe de hátha Kanko tud valami fortélyt illetve remélem ismeri a kulcsát annak a dolognak hogyan tudnám növelni a mennyiséget.
Sok problémámat áthidalná ha megtanulnám nagy mennyiségben előállítania savat a szervezetemben hiszen ez lehet a kulcs más technikákhoz is gondolom!
Kenshiro Karu
Kenshiro Karu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Szomb. Szept. 15 2012, 19:39

Csöndben nézi Kanko a próbálkozásaidat, majd kisebb sikereidnél tapssal jutalmaz téged. Látszik rajta, hogy sokat jelentesz a számára, és szeretne is segíteni, de hát ő nem tudja, nem tudhatja, hogy hogyan kell a sav elemet használni. Kérdésedre is csak bátorítást tud felelni.
- Pontosan nem tudom, hogyan tudnád növelni, talán, ha több chakrát használnál, jobb összpontosítással. Akkor lehet, lesz nagyobb, látható eredménye is a technikának. Viszont, szerintem még ne törődj azzal Karu, hogy hogyan keríted be vele az ellenséged. Hiszen, még nem is tudsz savat lehelni a szádon. Először foglalkozz azzal, ne pedig a többi részlet kiagyalásával. De emellett, ha logikusan átgondoljuk, ellenfeled nem fogja tudni, hogy milyen képességeket birtokolsz, így akár álcázhatod egy egyszerű tűz elemű technikának is az elején. Aztán, ha a sav elhagyja a szádat, akkor már mindegy, mit tesz, mert ellened nem törhet, és mivel körülötte kezd szétfolyni ez a technika, így el sem menekülhet előle. - lehet, igaza van, de lehet nem, ezt neked kell megtapasztalnod, de abban, amit először mondott, abban lehet némi igazság. Először foglalkozz azzal, hogy egyáltalán elhagyja a szádat a támadás, és csak utána az irányával, használatával.
- Gyerünk Karu, bízok benned! Tudom, hogy sikerülni fog, hiszen te vagy a legerősebb ninja, akit ismerek. - nevetve próbál bátorítani az öreg, bár nem tudhatod, hogy csak a kedvedért blöfföl-e...á, biztos nem. Ő nem olyan. Viszont neked vissza kell térned a technika gyakorlásához, ugyanis csak az esti időszakokban tudsz ezzel foglalkozni.

//Jöhet, egy 35 soros post--> már látható eredményt is fel tudsz mutatni cheers (használhatod a szalmabábokat is)//

Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Karu Vas. Szept. 16 2012, 12:16

Az idő valóban ellenem dolgozott de miután sikerült létrehoznom már a folyékony állapotú savat onnantól kezdve már csak a mennyiségre kellett odafigyelnem. Ahogy Kanko is mondta ő valóban nem tud segíteni ebben. Nem érezheti ezt az egészet úgy ahogy én mert neki nincs ilyen képessége. Ki tudja lehet ez inkább átok és az öreg tovább húzza nálam de talán sikerül megtanulnom használni és így a saját javamra is fordíthatom a tálentumomat. Ahogy újra próbálkoztam éreztem azokat a pontokat ahol eddig elbuktam és simán ösztönből jött már, hogy kikeverjem a megfelelő mennyiséget a víz és tűz elemű chakrából.
A következő pár próbálkozásnál már sikerült egy kis mennyiségű savat köpnöm ám a mennyiséggel még mindig problémák voltam. Nem jöttem rá, hogy tudnám növelni a mennyiséget kellő képpen. Próbáltam úgy ahogy Kanko mondta de a chakra növeléses módszer nem bizonyult hatékonynak. Kezdtem már feladni amikor rájöttem, hogy nem egyszerű szinten kell növelni a chakrámat hanem az elemi chakrát kell növelni és hátha úgy több savat tudok létrehozni.
Tehát akkor jöhet ismét a jól bevált lépésről lépésre módszer. Első lépésként akkor jöhet a tűz elemű chakra a tüdőben aztán víz elemű onnan ki a szájba és ott pedig a tenketsu ponton átalakítjuk egyszer csak azt vettem észre, hogy egyre több sav gyülemlik fel a számban de valamiért engem nem mart meg! Nem tudom ez vajon minek köszönhető de a végén már úgy éreztem ki kell köpnöm mer túl sok gyülemlett fel és ekkor szó szerint kihánytam a savat így már kellő mennyiséggel állt rendelkezésre a technika végrehajtásához. Nos ezek szerint magát a használót nem marja szét a saját sava! Ez abból a szempontból jó hír, hogy rájöttem hogyan fogom kiköpni magát az anyagot és így talán magamban sem tehetek akkora kárt.
Következő lépésben pedig el kell intéznem a szalmabábukat amiket Kanko hozott. Nos ez már nagyobb kihívás lesz szerintem mert ha túl hígra sikerül a sav akkor nem fogja elérni a kellő hatást.
- Uh azt hiszem a mennyiséggel már nem lesz probléma most jöhetnek azok a bábuk. Remélem nem gond ha nem marad belőlük egy szál se. - Próbáltam viccelni az öreggel. Bár már lassan pirkadt és lehet ő sem volt vicces kedvében, hogy az egész éjszakát velem kell töltenie Kusagakuer kiképző terepein amikor valószínűleg jobb dolga is akadna...
Odasétáltam hát az első szalma bábu elé és elvégeztem a szükséges 'rituálét' a jutsu előtt. Chakra koncentrálása, kézpecsétek majd megpróbáltam ismét összegyűjteni a számban a savat ám ezúttal egy apró vákuumot próbáltam létrehozni és így amikor már úgy éreztem többé nem tudom bent tartani kiköptem egyenesen a szalma bábu felé. Tartottam a tisztességes két méteres távolságot fantázia ellen felemtől remélem később ezt a távolságot ezt nagyobbra is növelhetem. Nem láttam pontosan, hogy mi történik képzelt ellenfelemmel de remélem egy szalma szál sem maradt belőle.
Erről a tanulásról az jut eszembe amikor életem első komoly támadó víz elemű technikáját akkor is hasonló képpen próbálkoztam de valahogy nehézkesen akart összejönni akár csak most. Minden esetre akkor nem volt ott Kanko, hogy segítsen most viszont számíthattam az öregre és ez nagyon jól esett. Amióta az öcsém elment most éreztem először, hogy van egy családtagom valaki olyan akinek én is számítok. Bár ez sokat jelentett számomra tudtam nem szabad hagynom, hogy az érzelmek elsodorjanak ugyanis vészterhes idők közelednek. Szinte a csontjaimban éreztem. Az eredményt nem figyelve Kanko felé fordultam.
- És anyámnak hogy ment a gyakorlás? Ő is nehezen érzett rá magára a technikára vagy neki könnyebben ment? - Mindig elfogott a kíváncsiság amikor a szüleim kerültek szóba! Vajon anyám hogy viselhette, hogy üldözik azért ami a vérében van és miért nem próbálták meg azonnal elhagyni Kirigakurét! Úgy érzem ezekre a kérdésekre még választ kell kapnom de ennek nem most van itt az ideje így csak reménykedni tudok, hogy egyszer valaki megválaszolja nekem...
Miután tanulmányoztam az előző próbálkozást és végig mértem a szalma bábut azt hiszem újra próbálkozom mert lassan ránk pirkad és még mindig nem tudom tökéletesen végrehajtani magát a technikát ez pedig zavart ezért most még jobban belehúzok...
Kenshiro Karu
Kenshiro Karu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Vas. Szept. 16 2012, 12:52

A technika alapjait sikeresen végrehajtottad, és az a szegény szalmabábu, amin használtad a sav martalékává vált. Ekkor egy egyszerű kérdést címzel a tanítód, társad felé.
- Édesanyád hadilábon állt ezzel a technikával. Se ideje nem volt tanulni, és az elején még rá se érzett a jutsu mibenlétére. Viszont ahogy látom, te gyorsan ráéreztél, és ezt az egyik próbababám bánta. - nevetett. - Biztos vagyok benne, ha itt állna, könnyebb dolgod lenne, de csak én maradtam. Sajnálom. De, hogy erre is fényt derítsünk, abban is száz százalékig biztos vagyok, ha mégis itt állna, most büszke lenne rád Karu! - meleg szavak voltak ezek, amik bizonyára érzékenyen érintettek, de nem volt túl sok időd ezen rágódni, ugyanis egy férfi ugrott elő az egyik bokorból.
- Tudtam, láttam, te Youton használó vagy. De, most véged, mindenki meg fogja tudni, és levadászunk téged. - mondta az ismeretlen, és elindult a falu irányába, kikerülve azt a kunai kést, amit Kanko hajított felé. Vajon eddig volt szép az élet? Mostantól ugyan olyan üldözött leszel, mint édesanyád, és ugyanolyan rövid életet szánnak neked az Istenek? De, mondjuk, még van idő megállítani.

1.) Az új technikáddal próbálod megállítani, hiszen, ha a sav eléri, már senkinek nem fog tudni beszélni a látottakról. Viszont távolabb van, mint két méter, így hiba is csúszhat a számításaidba, de biztos, hogy ezt a technikát nem fogja tudni kivédeni.

2.) Máshogy próbálod leteríteni, megölni, de elképzelhető, hogy azt a jutsut, fegyvert könnyedén hárítani tudja.

3.) Hagyod, hagy híresztelje el amit látott, és üldözöttként, céltáblaként élsz tovább.

//Minimum 20 sor, és a minőség monjda meg, hogy sikerült-e megállítani.//
Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Karu Vas. Szept. 16 2012, 15:47

Ahogy Kanko beszélt hozzám valóban mélyen megérintett az amit mondott, a horizonton már látni lehetett, hogy pirkad. Ó az a nyugalmat hozó pirkadat jelzi, hogy végre vége ennek a kegyetlen éjszakának. Talán nem is volt olyan kegyetlen de az biztos, hogy kegyetlenül kifárasztott... Ilyesmi gondolatok jártak a fejemben amikor az egyik bokorból hirtelen kiugrott egy fickó.
- Tudtam, láttam, te Youton használó vagy. De, most véged, mindenki meg fogja tudni, és levadászunk téged. - mondta az ismeretlen, és elindult a falu irányába, kikerülve azt a kunai kést, amit Kanko hajított felé.
Az első kérdés ami felmerült bennem, hogy vajon ki lehet ez a fickó és hogy kerülhetett ide? Mióta leskelődhet és ha sikeresen kikémlelt mindent miért nem csapott le? Ha úgy ide tudott lopózni, hogy egy ex jounin és egy chuunin figyelmét is elkerülte és végig nézett minket akkor viszont fenn áll annak az esélye, hogy az illető nem kispályás.
Kanko reflexből elhajított felé egy kunait amit a férfi játszi könnyedséggel került ki. Miután végig gondoltam a lehetséges opciókat úgy döntöttem én nem fegyverrel fogok támadni. Végig gondolva a fegyvertáramat nem maradt sok időm a választásra. A férfi már a két méteres határon kívül járt így nem voltam biztos benne, hogy jó-e a választás de tudtam, hogy ezt a támadást nem fogja tudni kivédeni a férfi. Így tehát akkor igyekeztem mindent rendeltetés szerűen végrehajtani. Chakrát koncentráltam a tüdőmbe és közben hallottam az öreg teknős szavait ahogy biztat ettől talán még nagyobb erőre kaptam és amihez eddig ténylegesen koncentrálnom kellet az most úgy ment minthogyha őstehetség lennék és reflex szerűen idézném meg a savat. Közben elmutogattam a kézjeleket... "Youton Youkai no Jutsu" mondtam hangosan!
A tüdőmből a tűz chakrát a gyomromba koncentráltam ahol összekevertem a víz chakrával majd a számban felhalmozódott savat addig sürítettem amíg úgy éreztem, hogy már tényleg szét veti a nyomás a arcomat és akkor köptem célpontom felé amikor már biztos voltam a célomban.
Remélem sikerül eltalálnom különben tényleg nagy bajban leszek és lehet már holnap el kell hagynom a falut... A klán újra alapításos ötletemnek pedig ez nem tenne jót. De vajon ki lehetett ez a fickó és miért akart levadászni? Ha leterítem talán sikerül megtudnunk róla valamit!
Kenshiro Karu
Kenshiro Karu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Vas. Szept. 16 2012, 17:08

Végül az első opciót vélted helyesnek, igaz nagy a kockázat, de lehetetlen kivédeni ezt a támadást. Különösen annak, aki nem is ismeri ezt a jutsut. Kiköpöd a savat a férfi felé a felkészülés után, és bízol benne, hogy a csapás sikeresen célba ér, de nem szeretnéd megölni addig, amíg nem tudsz róla semmit. Viszont szerencsédre, avagy balszerencsédre a szádban felgyülemlett sav tökéletesen eléri a férfit, aki próbál védekezni, de természetesen nem sikerül neki, így a halálos támadás beteríti testét, és megöli.
- Nem gondoltam volna, hogy ily módon el tudod sajátítani a jutsut, és így tudod kezelni azt. Bár lehet, ez csak véletlen volt, amit a benned lévő érzések hoztak létre, de ez nem jelenti azt, hogy nem vagy tehetséges. Gratulálok, szerintem még néhány gyakorlással eltöltött éjszaka, és a mesterévé válhatsz. Bár, irányítanod is meg kell tanulni, jobb lett volna információkat kiszedni ebből a férfiból. - mondta. - Viszont most mennem kell, és ne aggódj, minden nyomot eltűntetek, senki nem fogja megtudni, mi történt itt este. Járj szerencsével Karu! - fejezte be, majd ahogy mondta elkezdte eltüntetni a nyomokat, és eltűnt a felkelő nap fényében. A technikát már alapszinten elsajátítottad, de még nem tudod irányítani rendesen, ahhoz még sokat kell gyakorolnod.

//Felírhatod az adatlapodra a jutsu-t. Gratulálok, +4 Ch jutalom még, mivel chakrát használtál. Bővítményben még írhatsz a tanulásáról, hiszen még csak nagyon alap szinten ismered.//
Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Karu Hétf. Szept. 17 2012, 12:23

Miután a jutsum sikeresen célba talált nem is volt időnk kikérdezni áldozatomat mert azt egy szempillantás alatt a túlvilágra küldte. Gyilkos jutsu ez azt hiszem és lehet, hogy valóban egy nagyon komoly ütőkártya jutott így a kezembe. Ám az elsődleges cél amire oda kell figyelni az a titok tartás! Bár Kanko és az öreg teknős tudják már én mégis azt hiszem sikerülhet mások előtt titokban tartani de még úgy, hogy Enraku se tudja meg! Most, hogy már chuunin vagyok elvállalhatok komolyabb küldetéseket is de előbb még informálódnom kéne a klán helyzetéről honlétéről. Remélem találok valakit aki szintén kenshiro azon a konohain kívül akivel végül nem sikerült elbeszélgetnem! Vajon merre mehetett az a fiú?
Elbúcsúztam Kankotól aki eltüntette edzésünk nyomait majd hazamentem és kellő képen kialudtam magam. A soron következő két éjszakát még azzal töltöttem, hogy tökéletesítsem a jutsum és így tisztelegjek anyám emléke előtt!
Kenshiro Karu
Kenshiro Karu
Játékos

Adatlap

Kiképzőterepek - Page 4 Empty Nejinek

Témanyitás  Djuka Hiroku Szomb. Szept. 22 2012, 12:34

//Bocs Neji, ha kicsit kijöttem a gyakorlatból, ami a Gundant illeti//

Edzettem, mint szoktam. Reggel volt. A felkelő nap sugarai simogatták az arcomat, és megcsillantak a Senbonjaimon. Egész jól mentek a dolgok. Miután már minden nálam lévő fegyverrel próbálkoztam, ledőltem kicsit. Először chakraérzékelő képességemen gyakoroltam, és mivel akkor már dél felé járt az idő, volt is kin gyakorolnom. Azonban hamar bealudtam, miközben Kyoshit bámultam miközben ebédet keresett, amikor kis szünetet tartottam.
Djuka Hiroku
Djuka Hiroku
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 122

Témanyitás  Tobi Hétf. Szept. 24 2012, 15:35

//Djuka Hiroku//

Gyönyörű őszi reggel fogadott téged a kiképző terepen, már, ha egy őszi nap szépnek mondható. A nap még nem jött fel teljesen a horizonton, elég igen hideg volt, a szél is jobban fújt, mint általában.
Úgy gondoltad, edzéssel kezded a napot, még költözés előtt belefér, ám ahogy egyre jobban telik az idő megfeledkezel arról, miért is keltél ma fel, erre éppen dél körül jöttél rá.
Már kisütött a nap, emberibbnek mondható az időjárás, a szél is enyhült kicsit, te viszont késésben vagy, ami a költözést illeti.
Nem ártana hazamenni, elpakolni a szükséges felszereléseket, holmikat, mindazt amit magaddal akarsz vinni, ha a szobádból bútorokat is szeretnél magaddal hozni, akkor pedig kölcsönöznöd kell kocsit is, plusz egy kis segítséget a pakolással. Ha viszont csak magad mész, akkor pár napi élelmet, vizet, és a szükséges felszerelést, nem beszélve fegyverekről, persze csak amennyit elbírsz az út során. Háború közeleg, semelyik határ sem biztonságos.

//Játszd ki az elpakolást, amit nem írsz fel a reagodban az nem lesz nálad, és nem érdekel, ha az az adatlapodra fel van írva, szóval figyelj oda. Viszont vándorolni indulsz, így egy normál emberi határairól se feledkezz meg, egy egész fegyverarzenált nem fogsz tudni elcipelni egy országból a másikra, ja és igen, próbálj most kicsit hosszabb reagot írni, ezt nem lehet pár sorral letudni. //
Tobi
Tobi
Inaktív

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...

Témanyitás  Yagami Hétf. Okt. 29 2012, 17:18

//Suigetsu//

Abban a reményben, hogy jó döntést hoztam, meghallgattam a vezető mondani valóját, elvette a hivatalos papírt, és a levelet, majd távoztam. Sajnos nem nagyon vagyok jártam a faluban, így a sebem mélyéről elő kerestem a térképem, és az alapján mentem az utcákon. Nehéz volt a koordinálás, még így is, hiszen az utcák teljesen egyformák voltak, csak az utcákban sétáló emberek arca különbözött. Céltalan bolyongásom nem vezetett eredményhez. Éreztem ahogy az idő telik, és a küldetés elkezdésének a dátuma csak tolódik, hiszen még Sayat is meg kell győznöm, hogy tartson velem a küldetésen. Elkezdtem kapkodni a lábamat egészen addig amíg meg nem láttam a fényt az alagút végén.
- Ez az!- örültem magamnak, hiszen nekem ez a séta nem valós időben zajlott, nekem ez a kb 10 perc felért 20 évvel.
~ Keressük meg azt a bizonyos Sayat. Nem lesz nehéz, mivel egy gyakorló ninját kell keresnem aki nem mellesleg taijutsu specialista. Röviden tehát, nézzük, ki püföli szét a gyakorló bábukat.~ Gondoltam magamnak, és végig pásztáztam a szememmel a terepen.
~ Csak nem bújt el. Hadi helyzetben nem hiszem, hogy sok ninja edzene itt. Ha meglátok egy taijutsut gyakorló lányt, lerohanom, bemutatkozok, és megpróbálom szép szóval rá venni, hogy "na aranyom, te most velem jössz". Ha nem megy szép szóval akkor erővel veszem rá. ~
Yagami
Yagami
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 304
Elosztható Taijutsu Pontok : 50

Állóképesség : 154 (C)
Erő : 100 (D)
Gyorsaság : 150 (C)
Pusztakezes Harc : 100 (D)

Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 337

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Kedd Okt. 30 2012, 15:58

Sétálsz a kiképzőterepen, amikor megpillantasz két lányt, pontosítva, egy lányt, és egy nőt az egyik fa mellett. Kicsit közelebb menvén hallhatod, ahogy az edzés zajlik.
- Gyerünk Saya, még egyet. - mondta a nő, mire felrúgott egy fatörzset a levegőbe. A lány, feltehetőleg Saya, egy ugrással a tuskó röppályája alatt termett, majd megfogta, és egy fordulattal, fejjel a földbecsapódva a többi mellé szúrta. - Újra! - kiáltott a sensei.
- Igenis! - és ez megismétlődött, a te döntésed, hogy közbelépsz, vagy megvárod a végét az edzésnek, amennyiben megvárod, még két óra telik el, és akkor következik ez a rész.
- Mit szeretnél genin? Ha nem látnád, edzem. - mondja a lány, akit sensei nyugtat meg.
- Biztosan ő is gyakorolni szeretne a háború miatt, és azért tévedt erre, nem igaz, fiú? - mondja mosolyogva. Ekkor veszed észre, hogy a sensei kezében mankó van, és arra támaszkodik.

Kiképzőterepek - Page 4 53whex
Kép róla
Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Yagami Kedd Okt. 30 2012, 17:13

Végre meglettek. Egy fa mellett láttam két nőt. Az egyik fiatalabb volt, a másik pedig idősebb, és egy mankó kíséretében mondta a vezény szavakat a fiatalabb lánynak.
~ Na meglettek. Valószínű, hogy az idősebb nő a sensei, de mi történhetett vele? A háború?~ Gondolkodtam, majd láttam, hogy az edzés felénél járhatnak így leültem a fa tövébe és vártam. Vártam... és vártam. Nem kevesebb, mint két órát ültem a fa tövében, ám megelégeltem a várakozást. Felálltam és közelebb léptem. Pont leszólítottam volna őket, amikor a kis csajszi egy flegma mondattal fogadott.
- Jól van "genin" vagyél vissza!- mondtam, majd megszólalt a másik nő.
- Van ám nevem is, de ez most mindegy. Azért jöttem, hogy beszéljek Sayaval. Küldetésre kell vinnem őt.
Mondtam, majd vártam a reakciót.
~ Hát nem erre számítottam, de majd meglátjuk.~
Yagami
Yagami
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Csüt. Nov. 01 2012, 01:45

- És meg is mondod a neved, ha már van? - mondta a sensei. Úgy tűnt nem tetszett neki ezen visszaszólásod, de lehet az dühítette, hogy nem a szokásos "hogy hívnak" kérdéssel kezdett, és megfeledkezett az illem e szegmenséről. - Az én nevem Shiro, és ennek a falunak a jouninja vagyok, Saya senseie. - fejezte be. Viszont a lány már más tészta volt, mindenféle dühítő szokással rendelkezett, legalábbis elsőre úgy tűnt, ugyanis először azt mutatta feléd, hogy nem figyel a mondanivalódra, majd azt korholta le.
- Küldetésre? Enraku-sama megengedte, hogy itt maradjak Shiro-senseiel, és az új technikámat gyakoroljam, nem azt mondta, hogy egy senkivel menjek lepkékre vadászni. Inkább keress valaki mást, aki vevő erre a feladatra ismeretlen idegesítő alak. - és a végén mg fel is húzta az orrát, majd karba tett kézzel elfordult tőled.
- Saya, nem hiszem, hogy csak úgy kitalálta, hogy neked kell a feladatra menned, és idejött azért, hogy e gondolatnak eleget tegyen. Biztosra veszem, hogy Enraku-dono küldte, nyomós indokkal. Esetleg papírok vannak nálad? Megnézhetem? - és ha átnyújtod, akkor készséggel el is veszi azokat, de h nem, akkor sem mutatja semmi jelét a sértettségnek.
- De, én nekem semmi dolgom ott, ez nem az én háborúm, nem az én feladatom. Én csak edzek, hogy a béke birodalmában uralkodhassak. - na, ez már tényleg furcsa volt. Béke? Hol van ebben a világban béke? Úgy tűnik nehezebb dolgod lesz, mint elsőre látszott, bár van nálad egy ütőkártya.

Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Yagami Kedd Nov. 06 2012, 20:00

Az események olyan gyorsan történtek, hogyha nem vagyok ott el se hiszem.
~ Most mi van??? Béke, edzés, meg ilyenek?! Ez a csaj nem tudja, hogy háború van?~ Kérdeztem magamtól majd válaszoltam.
- A nevem Yagami. Ne aggódjon kedves békés világ uralkodója, nem lepke vadászatra viszem, és ha Ő nagysága megengedi akkor átnyújtanék egy levelet. - mondtam, majd a lány kezébe adtam a levelet.
~ Idióta vagy YAGAMI!!! Ez még neked is nagy falat lesz.~ Gondoltam, majd az idősebb nő felé fordultam.
- Saya mindig ilyen? Csak mert a küldetés ahova mennünk kell, a későbbiekben nagy jelentőségű lehet, a szövetséges országok kapcsolatát nézve. - mondtam a nőnek, úgy, hogy Saya ne hallhassa.
~ Nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon mi történhetett a jouninnal. Na és persze egy állítólagos Taijutsu specialista mit keres a faluban akkor amikor minden mozgósítható ninjára szükség van, még akkor is ha genin. ~ Gondolkodtam, persze pusztán elméleti síkon, és vártam a beszélgető partnereim válaszát.

//Elnézést, hogy csak most írtam, de a szünetben nem tudtam géphez ülni, hogy írjam, hogy nem leszek.//
Yagami
Yagami
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Hétf. Nov. 12 2012, 19:46

- Igen, mindig. - nevetett a nő, bár valószínűsíthetően te ezt nem tartottad mulatságosnak, hiszen a te beosztottad lesz, és szinte lehetetlen vele bánni. Közben az elolvassa a lapot, amit átadsz neki, és morcos fejjel vágja a földhöz.
- Nem hiszem el, nem nem nem nem nem! - hisztizett az új beosztottad, közben eljárva a toporzékolós táncot. Már majdnem a földön fetrengett, amikor éles hangot hallottál, ez már nem volt barátságos.
- Viselkedj! - a jounin mondta, majd ott hagyott titeket. A lány felállt leporolt a ruháját, és bánatos szemmel nézett senseie után.
- Rendben, menjünk! - mondta, és elindult összeszedni a holmiját, mivel bementetek a házába út közben, és elindultatok a falu határa felé.

//Kusagakure bejarata--> ide írj //

Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Shiawase Zouo Pént. Feb. 15 2013, 01:10

[Kakashi]

A kiképzőterepen várakozom, s szokásomhoz méltón teljesen közönyösen meredek magam elé, a fűcsomókat tanulmányozva. Valójában nem érdekelnek, csak épp azok vannak a tekintetem útjában, és ez a tény sem érdekel, így tökéletesen megfelelnek arra a célra, hogy csak úgy meredjek rájuk, miközben magamban haragban állok az egész világgal. Legfőképp magammal.
Mert elszúrtam. Bemocskoltam ezt a testet teljesen feleslegesen, és elszalasztottam a lehetőséget, hogy rövid úton kerüljek a Lélek bizalmába. Mert a paranccsal ellentétben nem követtem tovább a pontokat, nem kerestem a rejtélyt, hanem belefutva egy maroknyi iwagakurei ninjába, cselt alkalmazva hazaszöktem, hogy jelentsek róluk. Meg sem volt lepődve. Nem érte váratlanul a hír. Pontosan tudott róla. Én pedig buta voltam és naiv, hogy azt hittem, hatalmassága nem szerez tudomást egyéb forrásokból ilyen információkról, és én lehetek az egyetlen, aki figyelmeztetve megmenti.
Elvesztettem az esélyt, és elvesztettem a bizalmat...
Joggal lehetnék depressziós, de nem kenyerem. Elhatározásom egy cseppet sem halványult, továbbra is a Lelket szeretném szolgálni, és hogy elbuktam, megint csak azt jelenti, hogy nem vagyok elég képzett sem testileg, sem szellemileg, és ezen javítanom kell minden áron. Ezért is kérvényeztem magamnak tanítót. Nem várom tőle, hogy megváltsa a világom, azt várom, hogy hasznos dolgokra tanít meg, és ledolgozhatok valamennyit abból a hátrányból, amelyet az elvesztegetett éveim során összeszedtem. Más, velem egykorú ninják már chuuninok, én még mindig csak egy értéktelen genin rangján állok, amin, azt hiszem, épp itt az ideje komolyan változtatni. A "könnyebb", rövidebb utat akartam járni, de ahogy mindenki, aki hamar akar "meggazdagodni", én is sikertelenül fejeztem be a vágyaim kergetését, hát ideje nekiindulni a hosszabb, nehezebb, türelmet igénylő útnak, hogy így lassan, de biztosan célt érjek.
Tekintetem eltépem a fűcsomóktól, és körbepillantok. Azt szeretném elérni, hogy tudjam, előre érezzem a jelenlétét, és ne lepjen meg - mégha amikor meglep, sem ül az ki sosem arcomra - a tanárom felbukkanása. Tisztában akarok lenni magam körül mindennel, hogy semmi ne okozhasson soha többé meglepetést! S ha most nem is sikerül, ha próbálok figyelni, és tanulni a jelekből, a tapasztalataim igyekszem kamatoztatni, egyszer sikerülni fog. Addig pedig addig nyüstölöm ezt a helyet, míg hányingere nem támad tőlem!
Shiawase Zouo
Shiawase Zouo
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 363
Elosztható Taijutsu Pontok : 280

Állóképesség : 200 (C)
Erő : 133 (D)
Gyorsaság : 180 (C)
Ügyesség/Reflex : 200 (C)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 593

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) Szomb. Feb. 16 2013, 14:11

A meglepetés általában mindig a legváratlanabb helyről érkezik, mint ahogy a tanítók is. A kiképzőterep csodálatos bejárattal rendelkezett. Díszes, hatalmas rácsos kapuk, rajta a fűcsomót szimbolizáló jellel, mely a falu jelképe is lett az évek során. Kellemes érzés belépni ezeken a kapukon tudván, hogy mikor kilépsz rajtuk még erősebb leszel a sikertől, a kudarctól pedig még elszántabban fogsz dolgozni. Sok barátság, szerelem s rivalizálás született meg azzal hogy két fiatal Shinobi belépett együtt ezeken a kapukon. Igen ám de te most egyedül voltál és vártad a meglepetést, amit annyira nem szeretsz. A meglepetés pedig ezúttal a föld alól érkezett egyenesen a fűcsomóidon át. Elmélkedésed közepette a földből, hiretlen egy lágyszárú növény kezdett el kinövekedni, rendellenes tempóban, legnagyobb megdöbbenésedre, majd virágot is növesztett. Pár másodperc múlva, a már legalább egy méteres növény virága kinyílt és a te arcod jelent meg benne. -Meglepetés Zouo!- Mondta a növény éned vidáman, de meg sem várva a reakciódat folytatta a csevegést.-Miért tűnsz ilyen csalódottnak ma? Tudod nekem, vagyis magadnak, mindent elmondhatsz!- Közölte vihogva a növény Zouo veled.
Hatake Kakashi(Inaktív)
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő

Adatlap
Chakraszint: Pénz&Sárm

Témanyitás  Shiawase Zouo Szomb. Feb. 23 2013, 01:27

[Kakashi]

Hiába határoztam el, hogy figyelek minden rezdülést, az a valami, ami a földből kezd materializálódni, totálisan váratlanul ér. Az egész olyan gyorsan történt, hogy csak nézni tudtam fejlődését kifejezéstelen tekintettel, s a növény, amely szemem láttára vált szinte velem egymagasságúvá, Zouo-virágot bontott. Lehet, hogy illett volna legalább a szemöldököm felvonni, de valahogy ilyesmik iránt sosem volt érzékem, sem humorom. Csak egyet tudok: ahhoz sincs humorom, hogy a saját tükörképem torz virág testtel rám vihog, mint valami idióta, szégyent hozva magamra. Mintha nem lenne elég az eddigi kudarcaim sorozata.
Tekintetem kihűl, pedig eddig sem volt valami barátságos és meleg kandalló, amely mellett megmelegedhetne az ember, de most leginkább egy jégveremre hasonlít. Akármi is ez, akárki műve is ez, még ha valóban a saját fejem teremtette ezt, akkor is ízetlen és szánalmas tréfa, amelyet gyökerestől kell kiirtani, és nem csak képletesen, szó szerint is. Ajkaim megtévesztően szóra nyílnak, majd becsukódnak, hogy azt higgye, gondolkodom, majd ismét szóra nyílnak ajkaim, hogy elég hiteltelenül, de abszolút karakterhűen ridegen bökjek ki egy zavartnak látszani igyekvő "Ano"-t - az más kérdés, hogy egy döglött csigában is több életszerűség lenne, mint az én eme egyetlen szavamban. Aztán kezem villámgyorsan mozdul, és minden megingás nélkül ragadok magamhoz egy kunait, hogy egy határozott mozdulattal előreszúrjak, a mozdulatba az adott helyzetben a lehető legtöbb erőt sűrítve, hogy nemes egyszerűséggel keresztüldöfjem a saját arcom ábrázoló torzszülött két szeme közötti részt, az orr feltételezett lágy, porc részének kezdeténél, hogy feltolhassam a koponyájáig a fegyvert, ha van egyáltalán ennek a virágnak olyasmi, rideg közönyösséggel utasítva arra, amire egyedül méltó a bizalmam helyett: - Pusztulj!
Shiawase Zouo
Shiawase Zouo
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 363
Elosztható Taijutsu Pontok : 280

Állóképesség : 200 (C)
Erő : 133 (D)
Gyorsaság : 180 (C)
Ügyesség/Reflex : 200 (C)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 593

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) Pént. Márc. 01 2013, 16:57

Bár a virág alteregódnak lett volna bőven ideje megrémülni a támadásodtól, csak továbbra is egy helyben vihogott és táncikált az őrült mosoly a száján. A csapásod hibátlan és könyörtelen volt, ahogyan a nagy könyvben meg van írva. Egy ember valószínűleg egyből elterült volna tőle és pár másodperces fájdalommal teli vergődés után távozott volna a szellemek birodalmába. Ez a valami azonban nem ember volt, és a fegyver keresztül ment rajta mintha csak egy szellemmel kerültél volna szembe. Az akciódat pedig az eddig megismert idegesítő stílusában reagálta le. -Szeeegény kicsi Zouo! Hát már magadban is kárt akarsz tenni? Engem nem tudsz elpusztítani amíg meg nem érted hogy mi vagyok. Hogy miért vagyok itt! - Közölte vihogva, majd pördült egyet és még hosszabbra kezdett el növekedni, most már nálad is magasabb volt és szára is megvastagodott jócskán. -Én nem megyek sehová, sújts le minden dühöddel és táplálj engem kérlek!- Ezt mondatot tényleg kérlelve mondta a démoni virág. Látszólag azonban nem akart vagy nem is tudott támadni csupán az idegeiddel és türelmeddel játszadozott.
Hatake Kakashi(Inaktív)
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő

Adatlap
Chakraszint: Pénz&Sárm

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

4 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.