Szabad Játék (1)
+29
Kawajiri Satoshi
Sasaki Haru
Suyiko Kirinai-Aki
Kenta Koizumo
Sharo Lu
Fujikage Kizashi
Misaki Kiyoko
Yuhi Sakura
Hirano Reina
Jiraiya
Yoru
Matsudaro Kitsumo
Kenshiro Erisa
Ransui Midori
Isha Dansei
Yamato
Kagemare Kuzomi
Sato Natsuhi
Kagua Hatami
Katsumi Kawachi
Kenshiro Karu
Hyuuga Emiko
Kyrena
Azumi Yuurei
Djuka Ryuu
Kusuki Eiko
Akira
Nara Akane
Sai
33 posters
Naruto Gundan :: Általános :: Csevegő :: Szabad Játékok
2 / 17 oldal
2 / 17 oldal • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Re: Szabad Játék (1)
A lány válaszolt, de nagyon lehangoló volt, amit mondott. Szegény mindig is egyedül volt, tehát ezért is kerülhetett a démon szócska a nevéhez. A kérésemre, hogy meséljen valamit, nem sokat teketóriázva beszélni kezdett. Figyelmesen hallgattam, de nagyon sajnáltam szegényt, mert nem voltak társai és senki aki biztathatja vagy ugrathatná, ha olyan a helyzet. Még a saját apja is otthon hagyta egyedül, ha elment valahova. Miután abba hagyta a beszédet, visszatért a sakejához és mivel engem is kínált én is követtem példáját. Annyira sajnáltam, hogy nem bírtam megállni, hogy megérintsem. Sokáig győzködtem magam, de végül sikerült rá vennem magam, hogy megérintsem a vállát.
- Sajnálom, de itt vagyok és amíg a faluban tartózkodom számíthatsz a társaságomra. Csak húzd vissza a karmaidat.
Ennél messzebb nem mehetem, mivel nekem ott van Kanami, ezt a lánynak is elmondom, ha túl közel jönne hozzám.
- Sajnálom, de itt vagyok és amíg a faluban tartózkodom számíthatsz a társaságomra. Csak húzd vissza a karmaidat.
Ennél messzebb nem mehetem, mivel nekem ott van Kanami, ezt a lánynak is elmondom, ha túl közel jönne hozzám.
Akira- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)
Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 0 (1055)
- Nyugodj meg. Ja és vedd le a vállamról a kezedet vagy mindjár leperzselem a fejedet.
Figyelmeztettem a srácot és élveztem tovább a fürdőt.
- Nagyon hiányzott már ez a fürdő.
Mondtam majd mivel már kissé eléggé leittam magamat elkezdtem lefelé merülni a vízbe önkénytelenül. Egyszer aztán sikerült magamhoz térnem amikor arra lettem figyelmes, hogy nem jutok oxigénhez.
- A fenébe hát mi a fészkes fene történt?
Kérdeztem meg Genkitől félig részegen.
Figyelmeztettem a srácot és élveztem tovább a fürdőt.
- Nagyon hiányzott már ez a fürdő.
Mondtam majd mivel már kissé eléggé leittam magamat elkezdtem lefelé merülni a vízbe önkénytelenül. Egyszer aztán sikerült magamhoz térnem amikor arra lettem figyelmes, hogy nem jutok oxigénhez.
- A fenébe hát mi a fészkes fene történt?
Kérdeztem meg Genkitől félig részegen.
Miután a lány vállára tettem a kezem, ő egyből megfenyegetett. Mivel a kezem úgy kellett, ahogy jelenleg van, így levettem a válláról a kezem. Aztán a lány kijelentette, hogy nagyon jól esett neki a fürdő. Majd elkezdett lefelé csúszni, amitől egy kicsit aggódni kezdtem, mivel meglátszott rajta, hogy egy kicsit túlzásba vitte az ívást, de szerencsére észhez tért, mielőtt megfulladt volna. Aztán felém fordult, hogy mi történt.
- Nem bíráskodásból, de szerintem túlzásba vitted a sakét és az alkohol hatására valószínűleg egy kicsit elpilledtél és nem tudtad magad tartani, ezért belecsúsztál a vízbe.
Remélem nem sértődik meg. Nem tudom mit fog reagálni, de mivel ha vártam is valamit, általában a szöges ellentétét tette, mint a legtöbb lány az ő korában. És ehhez értek, hiszen volt pár barátnőm és még mindig vannak lány barátaim.
- Nem bíráskodásból, de szerintem túlzásba vitted a sakét és az alkohol hatására valószínűleg egy kicsit elpilledtél és nem tudtad magad tartani, ezért belecsúsztál a vízbe.
Remélem nem sértődik meg. Nem tudom mit fog reagálni, de mivel ha vártam is valamit, általában a szöges ellentétét tette, mint a legtöbb lány az ő korában. És ehhez értek, hiszen volt pár barátnőm és még mindig vannak lány barátaim.
Akira- Játékos
Adatlap
- Na látod az meglehet.
Értett egyet vele, de valószínűleg csak azért, mert egy kicsit még mindig ittas volt. "Lassan már csak helyre jövök." Próbáltam gondolkodni, de nem igazán ment. Talán már tényleg túl sokat ittam.
Ránéztem Genkire és részeg tekintettel átöleltem és bocsánatot kértem.
- Sajnálom. Nagyon sajnálom.
Persze fogalmam sem volt, hogy miért esdekelek, de hát honnan lett volna ennyi ivás után? Csoda, hogy még láttam valamit.
Értett egyet vele, de valószínűleg csak azért, mert egy kicsit még mindig ittas volt. "Lassan már csak helyre jövök." Próbáltam gondolkodni, de nem igazán ment. Talán már tényleg túl sokat ittam.
Ránéztem Genkire és részeg tekintettel átöleltem és bocsánatot kértem.
- Sajnálom. Nagyon sajnálom.
Persze fogalmam sem volt, hogy miért esdekelek, de hát honnan lett volna ennyi ivás után? Csoda, hogy még láttam valamit.
A lány egész jól fogadta a tényt, hogy egy kicsit be van csípve. Remélem azért lassan rendbe jön. Nem nagyon tudtam, hogy mit mondjak, mivel semmi nem jutott eszembe, hogy mégis miről lehetne még beszélgetni. Aztán olyan történt, amire egyáltalán nem számítottam. A lány a nyakamba borult és bocsánatot kérve ölelt meg. Nem haragudtam, nem is volt mért, ugyanis betudtam annak, hogy nem volt sok társa, így nem nagyon tudja hogy kell viselkedni és az alkoholnak is fura hatása van az emberre, amit már én is jó párszor megtapasztaltam. Valószínűleg a környezetembe elég furcsán nézhettek ránk, de nem nagyon érdekelt. Mivel ő kezdte, így én is visszaöleltem, majd a fülébe súgtam: nincs semmi baj. Remélem a következő pillanatban nem támad rám, hogy engedjem el. De majd kiderül.
Akira- Játékos
Adatlap
"Fura... Nem tudom mozgatni a testemet és mégis képes vagyok gondolkodni. Akkor most, hogy is van ez? Részeg a testem, de a gondolkodásom egy idő után vissza jön? Ez aztán a furcsa dolog." Amikor észrevettem, hogy Genki is vissza ölelt... "Basszus ezt nem hiszem el, hogy merészelt megölelni engemet? Bár kitudja mit mondtam neki. "
Lassan, de biztosan vissza tért Eiko. Mármint vissza kapta irányítását a teste fölött és újra önmaga tudott lenni.
- De hasogat a fejem.
Jelentettem ki mint egy másnapos.
- Mi történt?
Kérdeztem meg Genkit és próbáltam még midig össze szedni magamat.
Lassan, de biztosan vissza tért Eiko. Mármint vissza kapta irányítását a teste fölött és újra önmaga tudott lenni.
- De hasogat a fejem.
Jelentettem ki mint egy másnapos.
- Mi történt?
Kérdeztem meg Genkit és próbáltam még midig össze szedni magamat.
Megöleltem a lányt, de éreztem, hogy megint valami furcsa történik benne. ~Eiko többször váltja az érzelmeit, mint én egy hét alatt a fehérneműm.~ Nem tudtam mit kezdeni. Nem tudom milyen megfontolásból elengedtem. Aztán Eiko kijelentette, hogy fáj a feje. ~Azt hiszem most kéne lezárni az ivászatot.~ Aztán jött a kérdés, hogy mi történt.
-Az előbb bocsánatot kérve megöleltél. Mit szólnál, ha ezt most félretennénk? - kérdezem, miközben nyúlok át a lány válla felett a sakes üveg felé. - Remélem nem baj.
Már nekem sincs kedvem inni, mert kezdem érezni az alkohol hatását és nem akarom elveszteni az önkontrollom, mert ki tudja mi történhet. Ha jön a pincér, akkor visszaküldöm, hogy már nem kérünk többet.
-Az előbb bocsánatot kérve megöleltél. Mit szólnál, ha ezt most félretennénk? - kérdezem, miközben nyúlok át a lány válla felett a sakes üveg felé. - Remélem nem baj.
Már nekem sincs kedvem inni, mert kezdem érezni az alkohol hatását és nem akarom elveszteni az önkontrollom, mert ki tudja mi történhet. Ha jön a pincér, akkor visszaküldöm, hogy már nem kérünk többet.
Akira- Játékos
Adatlap
- Csak nyugodtan. Ennyi elég is volt nekem, mert ha apám megtudja, hogy leittam magamat akkor kicsapja a balhét és járhatok vele küldetésekre amik valszeg tiszta unalmasak lesznek, mert ő végzi el többnyire a klassz dolgokat nekem meg az egyszerűeket haggya meg.
Mondtam Genkinek majd nevettem egyet. Nem tudom miért, de ha kicsit kínos a helyzet muszáj valahogy leplezni.
"Végre. Lassacskán már a fejfájásom is elmúlik." Gondoltam magamban majd amikor már eléggé jól éreztem magamat felálltam a víz tetejére persze úgy hogy azért volt rajtam egy törülköző.
- Te is megtudod csinálni?
Kérdeztem meg Genkit és ráültem a vízre.
Mondtam Genkinek majd nevettem egyet. Nem tudom miért, de ha kicsit kínos a helyzet muszáj valahogy leplezni.
"Végre. Lassacskán már a fejfájásom is elmúlik." Gondoltam magamban majd amikor már eléggé jól éreztem magamat felálltam a víz tetejére persze úgy hogy azért volt rajtam egy törülköző.
- Te is megtudod csinálni?
Kérdeztem meg Genkit és ráültem a vízre.
Eiko viszonylag könnyen, vagyis akadékoskodás nélkül fogadta el a javaslatom, hogy hagyjuk abba az ivást. Aztán elnevette magát, valószínűleg zavartságában. Nem tudom mi van ezzel a lánnyal, de még mindig nem tudtam ki ismerni. Aztán kimászott a víz tetejére, miközben rajta volt a törülköző, majd megkérdezte, hogy meg tudom-e csinálni.
- Még szép! De mutatok valami nehezebbet. Várj egy percet, mindjárt jövök.
Az utolsó szót direkt megnyomtam, utalva arra, hogy valóban súlyokra gondoltam. Kimásztam a partra, persze törölközővel a derekamon. Kimenve felvettem az alsógatyám, majd kicipeltem a 2 db egyenként 30 kilós súlyokat. Felkötöttem a lábamra, majd a vízre léptem. Mivel már elég sokszor csináltam, most se süllyedtem el. Odasétáltam a lányhoz, majd leültem vele szembe, ügyelve arra, hogy még a térdem se érjen hozzá ki tudja hogy reagálna. Már láttam, amikor örült neki, volt, hogy megfenyegetett vagy egyszerűen szúrósan nézett rám. Tehát inkább nem kockáztattam.
- Tessék megcsináltam. - Nem akartam azzal felvágni, hogy 60 kiló plusz van rajtam, ugyanis nem volt nálam kisebb súly, ha megkérdezi, akkor majd kitalálom, hogy vajon mekkora lehet.
- Még szép! De mutatok valami nehezebbet. Várj egy percet, mindjárt jövök.
Az utolsó szót direkt megnyomtam, utalva arra, hogy valóban súlyokra gondoltam. Kimásztam a partra, persze törölközővel a derekamon. Kimenve felvettem az alsógatyám, majd kicipeltem a 2 db egyenként 30 kilós súlyokat. Felkötöttem a lábamra, majd a vízre léptem. Mivel már elég sokszor csináltam, most se süllyedtem el. Odasétáltam a lányhoz, majd leültem vele szembe, ügyelve arra, hogy még a térdem se érjen hozzá ki tudja hogy reagálna. Már láttam, amikor örült neki, volt, hogy megfenyegetett vagy egyszerűen szúrósan nézett rám. Tehát inkább nem kockáztattam.
- Tessék megcsináltam. - Nem akartam azzal felvágni, hogy 60 kiló plusz van rajtam, ugyanis nem volt nálam kisebb súly, ha megkérdezi, akkor majd kitalálom, hogy vajon mekkora lehet.
Akira- Játékos
Adatlap
- Látom te is szoktál súlyokkal edzeni. Életem első igazi edzésén nekem büntetésből lettek a súlyok a lábamra akasztva azért, mert elszöktem a küldetésünkről. Szerencsére aztán jól végződött a nap.
Fejezte be majd boldogan ült a víz tetején.
"Végre fel fogta, hogy ne érjen hozzám, de néha azért lehet." Gondoltam magamban majd el is mondtam neki, hogy ha úgy látszik rossz a kedvem akkor nyugodtan megérinthet, nem fogom megölni.
Amikor már meguntam a vízen lévő üldögélést lekapcsoltam a chakra áramlást így bele estem a vízbe.
- A franc. Jobb lett volna, ha csak simán vissza mászok.
Majs megint csak elnevettem magamat. Most viszont jó kedvemben.
Fejezte be majd boldogan ült a víz tetején.
"Végre fel fogta, hogy ne érjen hozzám, de néha azért lehet." Gondoltam magamban majd el is mondtam neki, hogy ha úgy látszik rossz a kedvem akkor nyugodtan megérinthet, nem fogom megölni.
Amikor már meguntam a vízen lévő üldögélést lekapcsoltam a chakra áramlást így bele estem a vízbe.
- A franc. Jobb lett volna, ha csak simán vissza mászok.
Majs megint csak elnevettem magamat. Most viszont jó kedvemben.
A lány végül nem kérdezősködött arról, hogy mekkora súlyok, viszont mesélt arról, hogy az első edzésén büntetésből kellett felvennie.
- Nekem fiatal korom óta hordanom kell. kezdetben a mesterem miatt, majd saját akaratomból, de aztán volt egy idő, amikor nem hordtam pár hónapja kezdtem újra.
A lány boldogan ült a víz tetején, látszólag semmi baja nincs. Amikor közölte, hogy ha úgy érzem, hogy rossz a kedve, akkor hozzá érhetek. Aztán röhögött egyet, de ez más volt mint a korábbi, érezhető volt, hogy ez most a boldogság miatt.Látszólag megunta a vízen üldögélést ezért kikapcsolta a chakráját és belehuppant a vízbe. Aztán szitkozódott, hogy mért nem mászott inkább vissza. Én csak mosolyogtam egyet, majd kimásztam a partra letettem a súlyokat és újra vissza ahova ültem, majd én is megszakítottam a chakra folyamot és én is úgyanúgy csurom víz lettem, mint Eiko. Miután kijöttem a vízből megrázom magam, így minden csurom víz lett. Nevettem egyet, hátha nem veszi úgy a lány, hogy rajta csúfolódok.
- Nekem fiatal korom óta hordanom kell. kezdetben a mesterem miatt, majd saját akaratomból, de aztán volt egy idő, amikor nem hordtam pár hónapja kezdtem újra.
A lány boldogan ült a víz tetején, látszólag semmi baja nincs. Amikor közölte, hogy ha úgy érzem, hogy rossz a kedve, akkor hozzá érhetek. Aztán röhögött egyet, de ez más volt mint a korábbi, érezhető volt, hogy ez most a boldogság miatt.Látszólag megunta a vízen üldögélést ezért kikapcsolta a chakráját és belehuppant a vízbe. Aztán szitkozódott, hogy mért nem mászott inkább vissza. Én csak mosolyogtam egyet, majd kimásztam a partra letettem a súlyokat és újra vissza ahova ültem, majd én is megszakítottam a chakra folyamot és én is úgyanúgy csurom víz lettem, mint Eiko. Miután kijöttem a vízből megrázom magam, így minden csurom víz lett. Nevettem egyet, hátha nem veszi úgy a lány, hogy rajta csúfolódok.
Akira- Játékos
Adatlap
- Mit akarsz csinálni?
Kérdeztem meg Genkitől majd lassan én is kikúsztam a partra. Amikor kiértem fütyültem egyet a kutyámnak. (Nincs tető tehát képes meghallani.) Alig 2 perc elteltével hallom, hogy vissza ugatott. Ebből már tudtam, hogy úton vannak vissza felénk, így elkezdtem fel öltözni.
Mindent magamra vettem és elindultam kifelé. Az állataink már ott vártak minket.
- Okos vagy kutyuskám, de vigyázz, mert neked ártalmasabb a gőz mint nekem.
Figyelmeztettem kutyámat majd elindultunk valamerre.
Kérdeztem meg Genkitől majd lassan én is kikúsztam a partra. Amikor kiértem fütyültem egyet a kutyámnak. (Nincs tető tehát képes meghallani.) Alig 2 perc elteltével hallom, hogy vissza ugatott. Ebből már tudtam, hogy úton vannak vissza felénk, így elkezdtem fel öltözni.
Mindent magamra vettem és elindultam kifelé. Az állataink már ott vártak minket.
- Okos vagy kutyuskám, de vigyázz, mert neked ártalmasabb a gőz mint nekem.
Figyelmeztettem kutyámat majd elindultunk valamerre.
Eiko nem reagált arra, hogy utánoztam. Inkább kimászott a partra, majd elvonult az öltözőbe felöltözni, így követtem a példáját. Aztán füttyentett a kutyáknak, akik jöttek is.
- Nincs egy hely, ahol lehet grill húst enni?
A lány közben megdorgálta a kutyuskáját, hogy vigyázzon a gőzzel. ~Ha tudná, hogy valamikor ez lehet az elemem?~ Nem tudom, hogy célirányosan vagy csak úgy a feje után megy, de hátha meghallotta a kérdésem és elvisz egy grill helyre.
- Nincs egy hely, ahol lehet grill húst enni?
A lány közben megdorgálta a kutyuskáját, hogy vigyázzon a gőzzel. ~Ha tudná, hogy valamikor ez lehet az elemem?~ Nem tudom, hogy célirányosan vagy csak úgy a feje után megy, de hátha meghallotta a kérdésem és elvisz egy grill helyre.
Akira- Játékos
Adatlap
- Tudtommal van egy hely. Gyere utánam.
Majd elindultam arra a helyre ahol ilyesmit enni lehet. Ott volt egy régi ismerősöm Natsuki is.
- Szia Natsuki rég láttalak.
Majd leültem ahoz az asztalhoz ahol ő is volt.
- Szia Eiko! Hogy vagy?
Ekkor vette észre csak a lány, hogy nem jöttem egyedül és oda köszönt a másik srácnak is végül rendelt egy nagy adag grillhúst.
"Ez fincsi lesz." Gondoltam magamban miközben vártam az ételt.
Amikor kihozták és rá tettük a sütőre élvezet volt már azt is nézni hogyan sistereg. xD
Majd elindultam arra a helyre ahol ilyesmit enni lehet. Ott volt egy régi ismerősöm Natsuki is.
- Szia Natsuki rég láttalak.
Majd leültem ahoz az asztalhoz ahol ő is volt.
- Szia Eiko! Hogy vagy?
Ekkor vette észre csak a lány, hogy nem jöttem egyedül és oda köszönt a másik srácnak is végül rendelt egy nagy adag grillhúst.
"Ez fincsi lesz." Gondoltam magamban miközben vártam az ételt.
Amikor kihozták és rá tettük a sütőre élvezet volt már azt is nézni hogyan sistereg. xD
A lány ismert egy helyet így arra indultunk. Az étterem remekül nézett ki, a cégérre pedig BBQ Yashiki volt kiírva, tehát csak jó lehet. Az étterem előtt találkoztunk egy másik lánnyal, akit valószínűleg Eiko ismert, mert néven szólította. Igaz megtudtam a nevét, de vártam, hátha rájön a lány, hogy nem mutatott be a barátnőjének. Csatlakoztunk az asztalához és miután odaköszönt nekem rendeltek egy nagy adag húst. Én az ismeretlen lány mellé ültem, hogy még véletlenül se érhessek Eikohoz. Miután én is egy adag húst a grillre tettem az ismeretlen felé fordultam.
- Üdvözletem. A nevem Genki. Benned kit tisztelhetek?
- Üdvözletem. A nevem Genki. Benned kit tisztelhetek?
Akira- Játékos
Adatlap
- Izé... Az én nevem Natsuki.
Felelte kissé félénken mivel láthatólag tetszett neki Genki.
"Még egy szerelmes pár. Talán újra összejöhetnék Ookamival... vagy nem . Majd meglátom mi lesz ezekkel és utána én is döntök e felől." Gondolta végig magában Eiko és mikor úgy látta, hogy már eléggé átsült a hús le is vett 2. Első kóstolásra nagyon finom volt.
- Ez írtó fincsi. Javaslom tik is kezdjetek el emészteni.
Mondta ezúttal egy kicsit más stílusban.
Felelte kissé félénken mivel láthatólag tetszett neki Genki.
"Még egy szerelmes pár. Talán újra összejöhetnék Ookamival... vagy nem . Majd meglátom mi lesz ezekkel és utána én is döntök e felől." Gondolta végig magában Eiko és mikor úgy látta, hogy már eléggé átsült a hús le is vett 2. Első kóstolásra nagyon finom volt.
- Ez írtó fincsi. Javaslom tik is kezdjetek el emészteni.
Mondta ezúttal egy kicsit más stílusban.
Lány elég zavartan, de válaszolt. Bár tudtam a választ, mégis jó volt tőle hallani. Mivel már jó pár lánnyal volt dolgom, valószínűleg tetszhettem neki, mert a válasz elég zavart volt, bár lehet, hogy csak félénk. ~Ha úgy alakul, akkor szegény lánykának el kell mondanom, hogy van barátnőm. ~ Ha mégis bepróbálkozik, akkor barátságosan lerázom, viszont ha sírni kezd én nem tudom mit csinálok. Sosem bírtam ellenállni egy sírós leányzónak, főleg, mert tudtam, ha megkapták, amit akarnak, akkor a mosolytól, ami utána jön, még gyönyörűbbek. Közben levett 2 húst és megette. Én egyszerűen megfordítottam a sajátomat, de ezt nem lehetett megmondani, hogy zavartságomban vagy más oka van. Magamnak se tudtam megválaszolni. ~Ha legközelebb jövök, akkor Kanamit is magammal hozom, hogy ne kerüljek ilyen helyzetbe. Fene enné meg a bájt, amit a természet adományozott nekem. ~ Aztán kivettem a húsokat a tányéromra, majd egyesével egy falatra eltüntettem az összeset. ~Mit gondolhatnak a lányok? Ha tudnám, most nem lennék ekkor zűrben. ~ Újra emlékeztettem magam, hogy ezek a lányok 14 évnél nem fiatalabbak, még ha én 16 is vagyok, az apjuk akkor is szíjat hasítana a hátamból, ha megtudná, hogy közöm van hozzájuk és amúgy is nekem ott van Kanami, aki hamarosan lesz 20 éves. Igaz még tervezek ide vissza jönni, de akkor már a barátnőmmel. ~Ami a dzsungelben történik, az a dzsungelben marad.~ Ez az elv volt, amit mindig követtem, de most, ha Kanamiról volt szó, nem tudtam engedni a vadászösztönömnek, még akkor se, ha jelenleg 2 lányról is van szó.
Akira- Játékos
Adatlap
- Genki jól sejtem, hogy neked van barátnőd?
Kérdeztem meg tőle úgy, hogy már előre tudtam a választ. Natsuki a kérdésemre elszomorodott, mert ő már tudta jól, hogy mikor kérdezek és mikor nem. "Szegény Natsuki, de muszáj túl esnie rajta." Ebben a pillanatban a kutyám felugrott az ölembe és jelezte, hogy neki is ajak az ételből. Én tétovázás nélkül oda nyújtottam a húst neki.
- Natsuki jobb, hogy most tudtad meg. Nem pedig később.
Amikor láttam, hogy már alig 5-6 hús süldögél rendeltem még egy adagot.
Kérdeztem meg tőle úgy, hogy már előre tudtam a választ. Natsuki a kérdésemre elszomorodott, mert ő már tudta jól, hogy mikor kérdezek és mikor nem. "Szegény Natsuki, de muszáj túl esnie rajta." Ebben a pillanatban a kutyám felugrott az ölembe és jelezte, hogy neki is ajak az ételből. Én tétovázás nélkül oda nyújtottam a húst neki.
- Natsuki jobb, hogy most tudtad meg. Nem pedig később.
Amikor láttam, hogy már alig 5-6 hús süldögél rendeltem még egy adagot.
Éppen ettem egy húst, amikor Eiko feltette a kérdést, amitől féltem, majdnem félre is nyeltem.
- Igen van, de amúgy is csak ismerkedni jöttem jelenleg. Ha nem lenne se működhetne. Túl messziről jöttem ahhoz, Hold faluból, másfél nap hajóval.
Egy kicsit megnyugodtam, de mégis honnan vette ezt a gondolatot? Most nagyon mérges voltam a lányra, mert jobban szeretem, ha én mondhatom el ezt egy lánynak, de próbáltam nem mutatni az érzéseimet, bár Eikora elég szúros szemmel néztem. Aztán Eiko bocsánatot kért a barátnőjétől. Nekem viszont eszembe jutott valami, bár ezért nem sok lány szokott rajongani, de általában arra, hogy a másik elégedett legyen, arra jó szokott lenni. Ilyet általában akkor szoktam, ha ismeretlen vidéken járok, mert a falunkba is van olyan, hogy nem ismernek egy- egy területen, amerre bóklászom.
- Én 3 napig vagyok itt. Mit szólsz ahhoz, hogy addig úgy tennénk, mintha egyedül lennék? - Félek a választól, meg a reakcióktól, de ennél jobb megoldás nem jut az eszembe.
- Igen van, de amúgy is csak ismerkedni jöttem jelenleg. Ha nem lenne se működhetne. Túl messziről jöttem ahhoz, Hold faluból, másfél nap hajóval.
Egy kicsit megnyugodtam, de mégis honnan vette ezt a gondolatot? Most nagyon mérges voltam a lányra, mert jobban szeretem, ha én mondhatom el ezt egy lánynak, de próbáltam nem mutatni az érzéseimet, bár Eikora elég szúros szemmel néztem. Aztán Eiko bocsánatot kért a barátnőjétől. Nekem viszont eszembe jutott valami, bár ezért nem sok lány szokott rajongani, de általában arra, hogy a másik elégedett legyen, arra jó szokott lenni. Ilyet általában akkor szoktam, ha ismeretlen vidéken járok, mert a falunkba is van olyan, hogy nem ismernek egy- egy területen, amerre bóklászom.
- Én 3 napig vagyok itt. Mit szólsz ahhoz, hogy addig úgy tennénk, mintha egyedül lennék? - Félek a választól, meg a reakcióktól, de ennél jobb megoldás nem jut az eszembe.
Akira- Játékos
Adatlap
- Rendben van.
Mosolygott rá Natsuki mire én nem szóltam semmit. Amikor Genki grimaszolt rám még azt sem vettem fel, hiszen minek is? Nem vagyok már a régi Eiko szóval egy ilyen dolgot nem fogok magamra venni főleg egy olyantól nem akit még alig ismerek.
Inkább hagytam rájuk a kommunikálást. Én csak csendben ültem és falatozgattam.
- De biztosan szeretnéd?
Kérdezte meg Natsuki bizonytalanul, mert hát azért mégis csak neki már van barátnője és biztosan nem lenne szüksége még egyre, ha csak pár napra is. "Az esély meg van rá, hogy 3 nap alatt eléggé elegyünk hármasban, de még kitudja..." Gondolkodtam magamban falatozás közepette.
Mosolygott rá Natsuki mire én nem szóltam semmit. Amikor Genki grimaszolt rám még azt sem vettem fel, hiszen minek is? Nem vagyok már a régi Eiko szóval egy ilyen dolgot nem fogok magamra venni főleg egy olyantól nem akit még alig ismerek.
Inkább hagytam rájuk a kommunikálást. Én csak csendben ültem és falatozgattam.
- De biztosan szeretnéd?
Kérdezte meg Natsuki bizonytalanul, mert hát azért mégis csak neki már van barátnője és biztosan nem lenne szüksége még egyre, ha csak pár napra is. "Az esély meg van rá, hogy 3 nap alatt eléggé elegyünk hármasban, de még kitudja..." Gondolkodtam magamban falatozás közepette.
A lány gyorsan belement az ötletembe, viszont EIko fel se vette a gyilkos pillantásomat. Végülis kije vagyok neki? Senki, egy fiú, akit pár órája ismer csak. Natsuki aztán rákérdezett, hogy valóban szeretném-e.
- Mivel az én ötletem volt, nem mondhatok nemet. Ha neked megfelel, akkor nekem igen.
Remélem, hogy nem történik semmi olyan, amit titkolnom kéne Kanami elöl, mert hát sok mindent meg ért, van annyira érett és normális, hogy egy kis ártatlan flört miatt nem hagy ott, amúgy is ismer annyira, hogy tudja, hogy nem hagynám el másért. Láttam a lányokon, hogy eléggé elgondolkoznak. Vajon mire gondolhatnak?
- Mivel az én ötletem volt, nem mondhatok nemet. Ha neked megfelel, akkor nekem igen.
Remélem, hogy nem történik semmi olyan, amit titkolnom kéne Kanami elöl, mert hát sok mindent meg ért, van annyira érett és normális, hogy egy kis ártatlan flört miatt nem hagy ott, amúgy is ismer annyira, hogy tudja, hogy nem hagynám el másért. Láttam a lányokon, hogy eléggé elgondolkoznak. Vajon mire gondolhatnak?
Akira- Játékos
Adatlap
- Köszönöm.
Hálálkodott a lány. "De jó ő az első szerelmem és ezért nagyon boldog vagyok." Gondolta magában Natsuki és rá mosolygott Genkire.
Letettem a kutyát magam mellé, hogy kényelmesen tudjak enni, de amint oda tettem máris jelzett, hogy vissza akar ülni. Mit lehetett tenni kénytelen voltam vissza ültetni az ölembe, de ebben a pillanatban berontott Genki farkasa is. "Biztos nem akart egyedül kint maradni."
Gondoltam magamban majd nyugodtan falatozgattam a kutyámmal együtt.
- Ha akarod bent maradhat a farkasod. Majd én esetleg, ha kell beszélek az úrral.
Mondtam a fiúnak és a kutyám leugrott a másik emlőshöz.
Hálálkodott a lány. "De jó ő az első szerelmem és ezért nagyon boldog vagyok." Gondolta magában Natsuki és rá mosolygott Genkire.
Letettem a kutyát magam mellé, hogy kényelmesen tudjak enni, de amint oda tettem máris jelzett, hogy vissza akar ülni. Mit lehetett tenni kénytelen voltam vissza ültetni az ölembe, de ebben a pillanatban berontott Genki farkasa is. "Biztos nem akart egyedül kint maradni."
Gondoltam magamban majd nyugodtan falatozgattam a kutyámmal együtt.
- Ha akarod bent maradhat a farkasod. Majd én esetleg, ha kell beszélek az úrral.
Mondtam a fiúnak és a kutyám leugrott a másik emlőshöz.
Natsuki benne volt az ötletembe, így nekem se volt választásom. Láttam rajta, hogy tapasztalatlan és valójában nem sok dolga lehetett fiúkkal, de nem nekem kéne beavatni az ilyen dolgokba, mert még egy lánynak se tett jót, ha olyan fiútól tanult meg dolgokat, amiket meg kell. Hirtelen eszembe jutott, hogy mért is vagyok itt, főleg azért, hogy egyek, Natsuki csak egy véletlen esemény eredménye. Mivel már nem volt egy hús sem a grillen, így fogtam párat és a sütőlapra tettem. Ekkor hirtelen Moon jelent meg mellettem. Eiko egyből felajánlotta, hogy beszél a tulajjal, hogy benn maradhasson.
- Arrigatou! - Mondtam
Közben megfordítottam a húsokat, amik már majdnem kész voltak. Közben Eiko kutyája is leugrott a helyéről, ahova gazdája pár perce rakta. Közben elkészültek a húsok, így miután felraktam újabb darabokat, 2-t Moonnak adtam én pedig megettem a maradékot. Odahívtam a pincért és kértem egy nagyobb darab húst és miután rákérdeztem a lányoknál, nekik pedig azt amit kértek, magamnak egy pohár zöld teát rendeltem. Megnéztem a Moonnak rendelt húst, de az még nem sült át annyira, hogy megfordítsam, viszont a magamnak felrakott húsok igen, így megfordíthattam, majd hamarosan azokat levehettem és gyorsan el is tüntek a gyomromból. Lassan Moon adagja is megsült, így megfordíthattam. Közben ismét felraktam 3 darab húst. Ha kérdeznek valamit, akkor persze válaszolok, de főleg az éhségemet akarom elverni. Miközben sül a hús, felveszem a hátizsákom, majd megkeresem a szemüvegem és a póló nyakába akasztom, majd ha szükségem lesz rá, akkor felveszem, mivel még nem éreztem magam 100%-osnak, de a szemüveg már kiegészített.
- Arrigatou! - Mondtam
Közben megfordítottam a húsokat, amik már majdnem kész voltak. Közben Eiko kutyája is leugrott a helyéről, ahova gazdája pár perce rakta. Közben elkészültek a húsok, így miután felraktam újabb darabokat, 2-t Moonnak adtam én pedig megettem a maradékot. Odahívtam a pincért és kértem egy nagyobb darab húst és miután rákérdeztem a lányoknál, nekik pedig azt amit kértek, magamnak egy pohár zöld teát rendeltem. Megnéztem a Moonnak rendelt húst, de az még nem sült át annyira, hogy megfordítsam, viszont a magamnak felrakott húsok igen, így megfordíthattam, majd hamarosan azokat levehettem és gyorsan el is tüntek a gyomromból. Lassan Moon adagja is megsült, így megfordíthattam. Közben ismét felraktam 3 darab húst. Ha kérdeznek valamit, akkor persze válaszolok, de főleg az éhségemet akarom elverni. Miközben sül a hús, felveszem a hátizsákom, majd megkeresem a szemüvegem és a póló nyakába akasztom, majd ha szükségem lesz rá, akkor felveszem, mivel még nem éreztem magam 100%-osnak, de a szemüveg már kiegészített.
Akira- Játékos
Adatlap
Amikor a tulaj kijött a pincér kérésére és észre vette, hogy két állat van bent nagyon dühös volt. - Mégis mit keresnek itt ezek a fenevadak???!!!???!!!
Üvöltött mérgében mire én felkeltem és oda mentem hozzá. - Uram, ha nem akarja grillcsirkeként végezni... akkor itt maradnak az emlősök.
- Várjunk csak... De hiszen ez... - "Basszus muszáj pont egy Kusukinak is itt ennie." Gondolta végig a tulaj. - E-Elnézést nyugodtan falatozgassatok tovább.
- Köszönjük.
Azzal vissza is ültem a helyemre majd amikor ismét kijött a pincér én csak egy pohár vizet rendeltem. "Egy ilyen kiosztás után nem kell más most, de térjünk vissza a lényegre." Gondoltam és újra neki is estem a húsoknak.
- Eiko semmit nem változtál.
Jelentette ki Natsuki majd ő is folytatta a étkezést.
Üvöltött mérgében mire én felkeltem és oda mentem hozzá. - Uram, ha nem akarja grillcsirkeként végezni... akkor itt maradnak az emlősök.
- Várjunk csak... De hiszen ez... - "Basszus muszáj pont egy Kusukinak is itt ennie." Gondolta végig a tulaj. - E-Elnézést nyugodtan falatozgassatok tovább.
- Köszönjük.
Azzal vissza is ültem a helyemre majd amikor ismét kijött a pincér én csak egy pohár vizet rendeltem. "Egy ilyen kiosztás után nem kell más most, de térjünk vissza a lényegre." Gondoltam és újra neki is estem a húsoknak.
- Eiko semmit nem változtál.
Jelentette ki Natsuki majd ő is folytatta a étkezést.
A tulaj kijött és nagyon dühös volt, hogy 2 állat van az éttermében. ~Mondjuk jogos. ~ Gondoltam. Aztán Eiko olyat tett, ami az eddigi viselkedése alapján nem volt váratlan. ~Ha ez így megy, akkor inkább puhatestű leszek, mert legalább rám nem vonatkozna a kijelentés.~ Natsukit se érte váratlanul Eiko reakciója és a tulaj is jól ismerhette a lányt. Moon közben a lábamhoz feküdt, mert jól ki volt képezve. Azon gondolkodtam, hogy kikéredzkedek a wc-re és elnézést kérek a lány nevében a tulajtól. Közben megsült a hús, amit magamnak raktam ki, tehát levettem a tűzről és egyesével eltüntettem. Közben Moon adagjának is alsó fele megsült, így megfordíthattam. Ekkor Natsuki felé fordultam, bár nem tudtam mit mondjak.
- Mindig így viselkedik Eiko?
- Mindig így viselkedik Eiko?
Akira- Játékos
Adatlap
2 / 17 oldal • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Naruto Gundan :: Általános :: Csevegő :: Szabad Játékok
2 / 17 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.