Határvidék
+91
Tsunomi Ai
Naito Kenji
Yamanaka Inako
Hattori Arata
Hamacho Yoshitaro
Shiren
Uchiha Itachi
Kitsune Haruka
Kenshiro Yori
Hasegawa Zauki
Senju Tobirama
Akihiro Jaken
Hirota Yukionna
Jaiba Mineo
Kawajiri Satoshi
Hakkyou Katsumi
Hatake Kakashi
Hyuuga Shakaku
Aihara Arata
Rabada Genkou
Jiraiya
Meitsugawa Shori
Hisao
Terumi Mei
Misaki Kiyoko
Fujikage Kizashi
Togan Hiroshi
Namikaze Minato
Kawahara Tadashi
Shunsui
Shenjino Arisa
Hyuuga Oyoki
Ago
Yoru
Aziro
Aono Takefumi
Kaibutsu Hiroto
Kitori Musato
Shimura Danzou
Aokaze Atsushi
Deidara
Yamato
Kagua Hatami
Nara Akane
Hinata
Shirogane Shiro
Hejvanasi Zej
Hiro Oyama
Akira
Uchiha Madara
Ayokama Makoto
Tsurugi Atasuke
Killer Bee
Kenshiro Suiren
Obotsu Ryu
Itanashi
Aokaze Shin
Orochimaru (Inaktív)
Mieiro Tenki
Danzou
Seimitsu Kazuya
Akasuna no Sasori
Kusuki Jori
Djuka Mikommi
Urufu Djuka Okami
Makenshi
Aburame Shino
Arekkusu Orokana
Kurogane Kobushi
Hatake Kakashi(Inaktív)
Kagemare Kuzomi
Kusuki Eiko
Siashi Chika
Namikaze Minato(Inaktív)
Kage
Kuro Yuugure
Karin
Ayami Remiyu
Sayuri Akeme
Katsumi Mao
Hidan
Jaiba Minamo
Konan1
Ayabito Kenzan
Koreko Rui
Sai
Ogawa Kazuma
Gruczi Duneai
Shikaku
Unazaki Nikomi
Kanmiru
95 posters
7 / 31 oldal
7 / 31 oldal • 1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 31
Re: Határvidék
Kobushi legnagyobb bosszúságára a lány szintén megállt. Sőt, odalépett hozzá és meg is szólította! A férfi összeráncolt szemöldökkel fordult felé és kicsit alaposabban szemügyre vette. Egyből feltűntek neki a lány lábán levő valamik, amik igencsak nehéznek tűntek, de ez szemmel láthatóan őt nem zavarta. A férfi nem tudta mire vélni a dolgot, ezért megint a lányra pillantott. *Talán őrült?* vetődött fel benne a gondolat, de aztán elvetette, az őrültek nem ilyenek... Mindenesetre itt volt, hozzá beszélt, ezért foglalkoznia kellett vele, bármennyire is kellemetlenül érintette a dolog. Igazából nem volt hozzászokva a helyzethez. Sosem tudott a fiatalabbakkal, vagy gyerekekkel bánni, hiszen ha találkozott is "ilyenekkel" maximum a családokba, ahová néha betörtek, ha éppen elmaradt a védelmi pénz befizetése, tehát számára aki 18 év alatt volt, az egyenlő volt a sírással, a kiabálással és az "Anya, apa!" szavak kiabálásával. Ez a lány azonban valahogy másnak tűnt: odament hozzá, ráadásul vízzel kínálta. Majd, mintha mindez nem lett volna elég, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, levette a táskáját és letelepedett mellé. A bocsánatkérést már meg sem hallotta, annyira el volt képedve. Nem csoda, hiszen nem volt valami bizalomgerjesztő a kinézete, első ránézésre megmondta bárki, hogy erőszakot használva keresi a kenyerét, hiszen magas, keménykötésű férfi volt, így kerülték is az idegenek. Erre itt van ez a lány, aki egyáltalán nem fél tőle, vízzel kínálja, és letelepszik mellé. Ez valahogy fura volt neki. Mindenesetre a lány nem tűnt veszélyesnek, így eddig pattanásig felszült idegei egy kicsit kiengedtek. A világért sem szólalt volna meg, viszont most már inkább érdeklődve figyelte a lányt, mint meglepődve. Egészen addig, amíg egy ügyetlen mozdulat következtében ki nem borult a táskája, amiből egy konoha jelképpel ellátott shurikentartó esett ki, amit Kobushi természetesen egyből felismert.
Azonnal felpattant mintha csak megégett volna, egy szökkenéssel távolabb került a lánytól, majd hátranyúlt a kardjához, és kicsit kilazította a hüvelyéből.
- Te... - szólalt meg először, mióta találkozott a lánnyal. Előtte sem beszélt túl sokat, hiszen nem volt kihez, így kissé rekedt volt a hangja. - Ninja vagy?
A lány kiérezheti a kérdésből a feszültséget és a fenyegetést, viszont furcsa módon az egészbe egy csipetnyi bizonytalanság is keveredett.
Azonnal felpattant mintha csak megégett volna, egy szökkenéssel távolabb került a lánytól, majd hátranyúlt a kardjához, és kicsit kilazította a hüvelyéből.
- Te... - szólalt meg először, mióta találkozott a lánnyal. Előtte sem beszélt túl sokat, hiszen nem volt kihez, így kissé rekedt volt a hangja. - Ninja vagy?
A lány kiérezheti a kérdésből a feszültséget és a fenyegetést, viszont furcsa módon az egészbe egy csipetnyi bizonytalanság is keveredett.
Kurogane Kobushi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 226
Elosztható Taijutsu Pontok : 60
Állóképesség : 150 (C)
Erő : 150 (C)
Gyorsaság : 176 (C)
Ügyesség/Reflex : 150 (C)
Pusztakezes Harc : 100 (D)
Adatlap
Szint: C
Rang: Samurai
Chakraszint: 161
[Chika, Yuu]
Chika cseppnyi "kedvességgel" hálálta meg Yuu cukorborsónyi tettét, s a földbe taposta. Persze a lányzó sem vette ezt jó néven, s támadást intézett a férfiú lába ellen ordibálva, mint valami fúria, de az említett életét a drót is megkeserítette a lába körül.
- Természetesen visszakapni a tanítványom - felelni az idős hölgy enyhén kioktató stílusban, rántva egyet a dróton, aminek következtében Chika, erőfeszítései ellenére, hasal egyet. Na de az idős hölgyike is huncut egy jószág, mert mindenzen műveletet sikerült úgy elérnie, hogy bár a drót elengedte Chikát, de az pont és megállíthatatlanul Yuura esett frankón, miközben a nénike halál jót derül a hadműveletén.
//Csak hogy szerethessétek egymást ^^//
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?
Meglepetten nézek és hamar fel kapok mindent.
- Bocsánat...bocsánat. Nem akartam ilyen ügyetlen lenni.
A férfira nézek és hátrébb lépek egyet.
- I..igen de én csak sétálok....én nem akartam rosszat.
Nézek furcsán a férfira nem tudom mit csináltam rosszul. Nem tudom miért ilyen velem én csak próbáltam barátságosabb lenni. Talán lehet nem kellett volna. Végig mérem a férfit nagyot sóhajtok, de a hangja meg győzött és az is ahogy viselkedett. Lehet néha nagyon félénknek tűnök, de nem vagyok vak és tudom mi zajlik most. Az idegen valamiért nem kedveli a ninjákat. Shuriken tartót fel csatolom a lábamra. nem megyek közelebb, ha rosszul ittlétem meg a helyzetet akkor nem lesz semmi. Viszont ha helyesen mértem fel harcra is számíthatok.
- Bocsánat...bocsánat. Nem akartam ilyen ügyetlen lenni.
A férfira nézek és hátrébb lépek egyet.
- I..igen de én csak sétálok....én nem akartam rosszat.
Nézek furcsán a férfira nem tudom mit csináltam rosszul. Nem tudom miért ilyen velem én csak próbáltam barátságosabb lenni. Talán lehet nem kellett volna. Végig mérem a férfit nagyot sóhajtok, de a hangja meg győzött és az is ahogy viselkedett. Lehet néha nagyon félénknek tűnök, de nem vagyok vak és tudom mi zajlik most. Az idegen valamiért nem kedveli a ninjákat. Shuriken tartót fel csatolom a lábamra. nem megyek közelebb, ha rosszul ittlétem meg a helyzetet akkor nem lesz semmi. Viszont ha helyesen mértem fel harcra is számíthatok.
Ayami Remiyu- Játékos Mesélő
Adatlap
Rang: Genin
Chakraszint: 253
-Nem valók ilyen szavak egy hölgy szájára.-Mondom lenézően, miközben szitkozódva próbál megrúgni, vajmi kevés sikerrel.
Közben a néni hangját is meghallom a hátam mögül.
A következő másodpercben Erős rántást érzek az eddig fogságban tartott lábamon, és a drót elenged. De már késő, annyira kibillentem egyensúlyomból hogy pont, az eddig alattam fekvő lányra esem. Gyorsan meg is nyugtatom:
-Ne aggódjon kisasszony, puhára estem.
Majd megpróbálok felkászálódni, a lányt pedig megpróbálom Kezét hátracsavarva, magam előtt tartani.
-Csak akkor fog fájni ha szabadulni akar, de akkor meglehetősen.
Most a nénihez fordulok.
-Nos a lányra nekem is szükségem, volna. Nagy pénzem van benne, és már sok energiát fektettem bele, így nem szívesen mondanék le róla.
Közben a néni hangját is meghallom a hátam mögül.
A következő másodpercben Erős rántást érzek az eddig fogságban tartott lábamon, és a drót elenged. De már késő, annyira kibillentem egyensúlyomból hogy pont, az eddig alattam fekvő lányra esem. Gyorsan meg is nyugtatom:
-Ne aggódjon kisasszony, puhára estem.
Majd megpróbálok felkászálódni, a lányt pedig megpróbálom Kezét hátracsavarva, magam előtt tartani.
-Csak akkor fog fájni ha szabadulni akar, de akkor meglehetősen.
Most a nénihez fordulok.
-Nos a lányra nekem is szükségem, volna. Nagy pénzem van benne, és már sok energiát fektettem bele, így nem szívesen mondanék le róla.
Siashi Chika- Játékos
Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 150
[Chika, Yuu]
//Yuut a mostani körből kihagyom, eleget vártunk rá, legközelebb írhat, ha erre jár, azonban a türelmi várakozási idő ezentúl max 5-6 nap lesz - attól függően, hogy érek rá az oldallal törődni//
Chika a legnagyobb őszinteséggel válaszolt az idős hölgynek, aki valami hasonlót sejthetett, mert nem tűnt meglepődöttnek. Yuugure viszont egyelőre maximum kapálózni tudott a fiú szorításában, hassal a földnek lapulva.
- Ez kellemetlen, mert bár pénzem nem, de munkám már nekem is fekszik a lányzóban, és rossz néven venném, ha még tanítványomi státuszban esne bármi baja, rosszat tenne a hírnevemnek, ugye megérti? - ha a nő lenne a fiatalabb, szavai határozottan pimaszul hangzanának, így van minimális előjoga arra, hogy ezt megengedhesse magának, mindenesetre egyértelmű volt a közlés, ő nem fogja jó szemmel nézni, hogy a lányt csak úgy elvidd.
Az öreg hölgy a keze köré tekeri a drótot, s fura alakzatot mutat fel: - Ninpō: Ayame Tori! - mondja, s a drótot megtelíti a chakra. A nő felkészült a támadásra.
//Yuu-t jobbára nem mozgattam egyelőre, ha nem bukkan fel, NJK-ként fogom kezelni a továbbiakban is//
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
~Nagyon harcolni akar. Nem vagyok a legjobb helyzetben, itt a lány akire vigyáznom kéne, és még a nyanya is rám támad.A róka meg az isten tudja mire készül, és hol van. Inkább megpróbálom kidumálni magam.~
-Én az ön helyében, nem támadnék. Szerintem az se tenne jót a hírnevének ha a tanítványa feje szétloccsanna.
~Bár a lány élve kell nekem, blöffnek nem rossz. Tudja is ő mi a küldetésem.~
-Nos ha megtámad a lánynak vége, ha hagy elsétálni és leadom a lányt utána tőlem kiszabadíthatja, nekem édes mindegy. A fő most a pénzem, na meg lehetőségképp a testi épségem.
~Nem mozdulok amíg nem válaszol, értelmetlen lenne hátrálni úgysem jutnék messzire ha nem enged.
Ha rám támad, vége. Nem úgy néz ki mint aki túl jó kondícióban van.~
-Én az ön helyében, nem támadnék. Szerintem az se tenne jót a hírnevének ha a tanítványa feje szétloccsanna.
~Bár a lány élve kell nekem, blöffnek nem rossz. Tudja is ő mi a küldetésem.~
-Nos ha megtámad a lánynak vége, ha hagy elsétálni és leadom a lányt utána tőlem kiszabadíthatja, nekem édes mindegy. A fő most a pénzem, na meg lehetőségképp a testi épségem.
~Nem mozdulok amíg nem válaszol, értelmetlen lenne hátrálni úgysem jutnék messzire ha nem enged.
Ha rám támad, vége. Nem úgy néz ki mint aki túl jó kondícióban van.~
Siashi Chika- Játékos
Adatlap
//Elkezdődött nekem is a suli és a mail értesítő juttatta eszembe, hogy nem írtam… Sry.//
- Egy mondatodban leölsz, a másikban meg leadsz élve és megengeded, hogy kiszabadítson? Micsoda ellentmondás! De ha megölsz sem érdekel, a pénzedet nem kapod meg… - mondtam ezt így, amennyire a tüdőmből futotta.
Aztán öregasszony támadásba lendült. Rémlett a jutsu neve a könyveim egyikéből és ha jóra gondolok ez a gyereknek fájni fog. Drága jó könyvek… Milyen rég olvastam… Mindegy is. Az első adandó alkalommal ki kell szabadulnom, aztán irány az öregasszony.
Kicsit sok már nekem ez a dolog, pláne ha tényleg az van a dolog mögött, akire gondolok… Friss ötlet kezdett körvonalazódni a fejemben. Ostoba és őrült… Pont illik hozzám.
- Egy mondatodban leölsz, a másikban meg leadsz élve és megengeded, hogy kiszabadítson? Micsoda ellentmondás! De ha megölsz sem érdekel, a pénzedet nem kapod meg… - mondtam ezt így, amennyire a tüdőmből futotta.
Aztán öregasszony támadásba lendült. Rémlett a jutsu neve a könyveim egyikéből és ha jóra gondolok ez a gyereknek fájni fog. Drága jó könyvek… Milyen rég olvastam… Mindegy is. Az első adandó alkalommal ki kell szabadulnom, aztán irány az öregasszony.
Kicsit sok már nekem ez a dolog, pláne ha tényleg az van a dolog mögött, akire gondolok… Friss ötlet kezdett körvonalazódni a fejemben. Ostoba és őrült… Pont illik hozzám.
Kuro Yuugure- Játékos
Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 135
Kobushi feszülten állt a lánnyal szemben, keze a kardjára feszült, kész volt rá, hogy egy pillanat alatt előrántsa. Normál esetben azonnal ellenfelére támadt volna, azonban ez most más volt. Nem ellenfele neme tartotta vissza az azonnali, és visszavonhatatlan reakciótól, sokkal inkább a kora és az, ahogy viselkedett eddig vele. Az a közvetlenség, és ártatlanság, ami belőle sugárzott... valamit megmozdított a férfiban, pedig azt hitte, hogy már minden ilyet kiölt magából. Minden gyengeséget, minden érzelmet.
És most mégis itt volt. Rávette, hogy elengedje a gyűlöletet.
A yakuza már nem csak feszült, de ideges is volt. Tenyere teljesen fehér volt, olyan erővel szorította a kardja markolatát, izmai megfeszültek és szemeiben láng lobogott. Nem a lányra volt dühös már. Az, hogy ninja, azon túllépett. Fura módon magára volt dühös, azért, amiért nem tudta simán megtámadni a lányt. Ezt ő úgy fogta fel, mint a gyengeség jelét. az ő mércéje szerint minél kevesebb érzelme van valakinek, az illető annál erősebb. És ő itt most elbukott. Egy kislánnyal szemben.
Rávette magát valahogy, hogy elengedje a kardot, a térdére ereszkedett, és ökleivel megtámaszkodott maga előtt, miközben haja, a kissé előredöntött fejéről a szemébe hullt. Szinte suttogta a szavakat, de a lány talán így is hallhatta.
- Tűnj... innen...! - Ezek a szavak mélyről jöttek, fenyegetést, de egyben csalódottságot és fájdalmat is sugalltak.
És most mégis itt volt. Rávette, hogy elengedje a gyűlöletet.
A yakuza már nem csak feszült, de ideges is volt. Tenyere teljesen fehér volt, olyan erővel szorította a kardja markolatát, izmai megfeszültek és szemeiben láng lobogott. Nem a lányra volt dühös már. Az, hogy ninja, azon túllépett. Fura módon magára volt dühös, azért, amiért nem tudta simán megtámadni a lányt. Ezt ő úgy fogta fel, mint a gyengeség jelét. az ő mércéje szerint minél kevesebb érzelme van valakinek, az illető annál erősebb. És ő itt most elbukott. Egy kislánnyal szemben.
Rávette magát valahogy, hogy elengedje a kardot, a térdére ereszkedett, és ökleivel megtámaszkodott maga előtt, miközben haja, a kissé előredöntött fejéről a szemébe hullt. Szinte suttogta a szavakat, de a lány talán így is hallhatta.
- Tűnj... innen...! - Ezek a szavak mélyről jöttek, fenyegetést, de egyben csalódottságot és fájdalmat is sugalltak.
Adatlap
Nem értetem ezt az egész reakciót. Tettem valami rosszat? Vagy talán meg sértettem valamivel. Hm...emberek. Furcsálltam az egészet amiért így viselkedett. Úgy tűnt, hogy mindjárt rám veti magát és levág azzal a nagy kardal. Igazából meg is ijedtem és hátráltam pár lépést, holmim magamhoz szorítva. Mikor észre vettem, hogy nem fog támadni sőt inkább vissza vonul. Ami igazán meg lepő volt, hogy letérdelt az a testtartás. Az egész helyzet akkor rés ott mintha épp valami miatt bocsánatot kérne. Nem tudom nem értem mi szükség van erre. A hangja volt az ami cselekvésre késztetett. Volt egy belső egy fajta rejtett énem mindig is. Azért is mivel soha senki nem tanított és mutatta meg, hogy kel viselkedni bizonyos helyzetekben. Ezért volt, hogy vissza húzódó és félénk voltam. Többnyire viselkedésemben, és jellememben ez dominált. Volt mikor bátrabb voltam és közeledtem mindenki felé. Ilyenkor látszót az, hogy nem tudom milyen veszélyei is vannak az efelé viselkedésnek. Lehet, hogy barátságosan fogad majd az idegen vagy ép elutasít vagy annál is rosszabb. Össze foglalva úgy tűnhet kívülről mintha mindenre semlegesen tekintenék nem tudnám az emberi léleknek van sötét oldala is.
Előtte álltam és leguggoltam. kezem az arcához érintettem de csak egy pillanatra.
- Nem kell ilyen durván viselkedned. Nem akartam fájdalmat okozni ez áll tőlem a legtávolabb, hogy ilyet tegyek bárkivel is. Csak szólnod kelet volna, hogy távoz, vagy bármi más.
Tudtam a társaságom nem kívánatos. Fogtam magam felálltam és táskám hátamra vettem, de az üveg vizet az idegen elé tettem. Majd úgy talán négy méterre lehettem tőle amikor meg fordultam és rá néztem.
Előtte álltam és leguggoltam. kezem az arcához érintettem de csak egy pillanatra.
- Nem kell ilyen durván viselkedned. Nem akartam fájdalmat okozni ez áll tőlem a legtávolabb, hogy ilyet tegyek bárkivel is. Csak szólnod kelet volna, hogy távoz, vagy bármi más.
Tudtam a társaságom nem kívánatos. Fogtam magam felálltam és táskám hátamra vettem, de az üveg vizet az idegen elé tettem. Majd úgy talán négy méterre lehettem tőle amikor meg fordultam és rá néztem.
Adatlap
Kobushi összerezzent, amikor a lány keze hozzáért. Ösztönösen cselekedett és reflexből megragadta a kezet. Eléggé erőseb szorította, a lánynak talán egy kicsit fájhatott is. Hirtelen rájött, hogy mit csinál, és gyorsan engedett a szorításán, majd a lányra nézett, ahogyan az beszélt hozzá. A genin ugyanazt láthatta a szemeiben mint előtte is: fájdalmat és haragot.
- R-rendben van. - törtek elő belőle a szavak, miközben lassan felállt a lánnyal szemben. - Megkérlek, hogy távozz!
Némán figyelte, ahogyan a lány elindul, majd pár lépés után megáll és visszanéz rá. Ekkorra már eléggé összeszedte magát ahhoz, hogy rendesen tudjon beszélni, így már tudott olyan hangosan beszélni, hogy a távol levő genin is hallja.
- Kerülj el engem a jövőben! Mert, ha legközelebb találkozunk, meg foglak ölni!
Ezekben a szavakban semmilyen fenyegetés nem volt. Sőt, teljesen hiányoztak belőle az érzelmek. Szimplán csak közölt egy tényt, ami elől nincs menekvés. Ez így lesz és kész. Legalábbis, ő így gondolta. Még megvárta a lány válaszát, majd sarkon fordult, és elindult az ellenkező irányba maga mögött hagyva ezt a kellemetlen emléket. Egy dologban azonban biztos volt. Mostantól nem fogja érdekelni, hogy kiről derül ki, hogy valójában egy ninja: nem fog neki kegyelmezni!
- R-rendben van. - törtek elő belőle a szavak, miközben lassan felállt a lánnyal szemben. - Megkérlek, hogy távozz!
Némán figyelte, ahogyan a lány elindul, majd pár lépés után megáll és visszanéz rá. Ekkorra már eléggé összeszedte magát ahhoz, hogy rendesen tudjon beszélni, így már tudott olyan hangosan beszélni, hogy a távol levő genin is hallja.
- Kerülj el engem a jövőben! Mert, ha legközelebb találkozunk, meg foglak ölni!
Ezekben a szavakban semmilyen fenyegetés nem volt. Sőt, teljesen hiányoztak belőle az érzelmek. Szimplán csak közölt egy tényt, ami elől nincs menekvés. Ez így lesz és kész. Legalábbis, ő így gondolta. Még megvárta a lány válaszát, majd sarkon fordult, és elindult az ellenkező irányba maga mögött hagyva ezt a kellemetlen emléket. Egy dologban azonban biztos volt. Mostantól nem fogja érdekelni, hogy kiről derül ki, hogy valójában egy ninja: nem fog neki kegyelmezni!
Adatlap
- Nem hiszem, hogy lesz legközelebb.
Csak ennyi nem több túlságosan is felbosszantott és még fájdalmat is okozott. Úgy gondoltam nem érdemli meg, hogy illedelmes legyek és szépen köszönjek el tőle. Ha harcra került volna a sor lehet ő nyert volna. Végül is boldog lehetek, nehéz pillanatokon vagyok túl. Kicsit megszorongattak, de álltam a sarat nagyjából. Csak méterekkel odébb ahol már nem hal és nem is lát térdelek le és sírva fakadok. Ez ez nekem nem megy. Próbálom adni a kemény genint, de nem megy. Teljesen ellenkezik az én természetemmel. Percek teltek el, mire nagy nehezen meg nyugszom. Még talán fél óra múlva is csak ott térdelek a földön a porban. Össze szedem magam könny áztatta arcom megtörlöm és felállok.
- Ideje haza menni Rem. Ren, már biztosan éhes és ott nyávog az ajtó előtt.
Hangosan gondolkodva folytatom az utam hazafelé. Igazán nem számolom az időt nem is érdekel, hogy mikor érek vissza. Csak végre otthon legyek a szobában ahol biztonságban érzem magam.
Csak ennyi nem több túlságosan is felbosszantott és még fájdalmat is okozott. Úgy gondoltam nem érdemli meg, hogy illedelmes legyek és szépen köszönjek el tőle. Ha harcra került volna a sor lehet ő nyert volna. Végül is boldog lehetek, nehéz pillanatokon vagyok túl. Kicsit megszorongattak, de álltam a sarat nagyjából. Csak méterekkel odébb ahol már nem hal és nem is lát térdelek le és sírva fakadok. Ez ez nekem nem megy. Próbálom adni a kemény genint, de nem megy. Teljesen ellenkezik az én természetemmel. Percek teltek el, mire nagy nehezen meg nyugszom. Még talán fél óra múlva is csak ott térdelek a földön a porban. Össze szedem magam könny áztatta arcom megtörlöm és felállok.
- Ideje haza menni Rem. Ren, már biztosan éhes és ott nyávog az ajtó előtt.
Hangosan gondolkodva folytatom az utam hazafelé. Igazán nem számolom az időt nem is érdekel, hogy mikor érek vissza. Csak végre otthon legyek a szobában ahol biztonságban érzem magam.
Adatlap
//elnézést, kissé összesűrűsödtek a dolgaim a szakdolgozataim miatt//
- Az már részlet kérdés, hogy a tanítványom él-e, hal-e, de egy biztos, ha az fogadott fel, akire gyanakszom, akkor élve van szüksége a lányra, így nem fogod kinyírni, ha meg mégis, hát tévedtem, viszont a jó hulla eltemetődik és nem cseveg, s ha te is feldobod a talpad, akkor senki nem fog tudni arról, hogy volt tanítványom, arról meg végképp nem, hogy feldobta a talpát. Fejpénzért akár még le is adhatom a holttesteiteket - közli veled az idős nő egyszerűen és roppant kedvesen. A róka közben elheveredett a földön, s csak szemeivel kíséri minden mozdulatod. Yuunak sem feltétlen eshettek jól a szavak, de egy biztos, ha k ketten most nekiállnak küzdeni, akkor lehet esélye bezavarni, és elmenekülni. S az öreg nő nem is tétovázott többet, hogy előkészült, nekilendült, s a drótot meglendítve, arra mindenképp lehet számítani, hogy mestere a drót ilyen formában való irányításának, s ha Chika félreugrik is, azonnal reagálva fogja követni, és tovább támad, megtartva azt a kellemes 10 méteres távolságot, amit eddig tartott. A róka nem mozdult még mindig, csak meredten nézett továbbra is, bár néha olyan furán megmerevedett a tekintete, mintha épp koncentrálna valamire, de ezen kívül rajta egyelőre mást nem lehetett megfigyelni.
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
//Hát akkor én írok, eddig vártam. //
Bár elsőre eltorzult az arcom a nyanya szavait hallva, utána rájöttem, hogy ez csak valami nagyszerű manipuláció lehet. Ha mégsem... egyébként se jelentünk semmit se egymásnak, lényegében természetes, hogy ilyeneket mond. Meg ott van a nyers stílusa, amitől kegyetlenül hangzik ez az egész. Ran máshogy fogalmazott volna... Attól meg is rémülnék minden bizonnyal.
Jobb lenne talán ennek az egésznek véget vetni valahogy. Talán el kéne menjek megkeresni Rant. Hozzám illő bolond ötlet. De érzem, hogy egyre inkább eluralkodik rajtam valamilyen félelem és pánik, ha rá gondolok. Ez kellemetlen érzés... Úgy vethetek véget ennek az egésznek, ha magam megyek el hozzá és szembenézek vele. Csak ez a barom takarodna már rólam!
Bár elsőre eltorzult az arcom a nyanya szavait hallva, utána rájöttem, hogy ez csak valami nagyszerű manipuláció lehet. Ha mégsem... egyébként se jelentünk semmit se egymásnak, lényegében természetes, hogy ilyeneket mond. Meg ott van a nyers stílusa, amitől kegyetlenül hangzik ez az egész. Ran máshogy fogalmazott volna... Attól meg is rémülnék minden bizonnyal.
Jobb lenne talán ennek az egésznek véget vetni valahogy. Talán el kéne menjek megkeresni Rant. Hozzám illő bolond ötlet. De érzem, hogy egyre inkább eluralkodik rajtam valamilyen félelem és pánik, ha rá gondolok. Ez kellemetlen érzés... Úgy vethetek véget ennek az egésznek, ha magam megyek el hozzá és szembenézek vele. Csak ez a barom takarodna már rólam!
Kuro Yuugure- Játékos
Adatlap
//Ugyan nem rád vártam, de valamiképp lelki erőt adott hogy te írtál //
A nyanya támadni fog, a kisasszony pedig látszólag tétlen. Menekülni egyedül még lenne esélyem, hisz miért is követne a lány nélkül, de ha a lányt is vinni akarom, esélytelen vagyok. Nincs más hátra min előre, támadás!
A kisasszonyt talán valamiképp hátráltatva, a hátáról rugaszkodom el, és ugrok oldalra majd onnan rögtön a nyanya felé fordulok.
-Dainamikku Akushon!-kiáltom, és kalapácsomat meglendítve a levegőben, teljes erőmből ott csapok a földbe ahol jelenleg a nyanya van. Miközben ezt teszem, bár védekezni nem igen tudnék, szemmel tartom a rókát, hátha ő is becsatlakozik a mókába.
A nyanya támadni fog, a kisasszony pedig látszólag tétlen. Menekülni egyedül még lenne esélyem, hisz miért is követne a lány nélkül, de ha a lányt is vinni akarom, esélytelen vagyok. Nincs más hátra min előre, támadás!
A kisasszonyt talán valamiképp hátráltatva, a hátáról rugaszkodom el, és ugrok oldalra majd onnan rögtön a nyanya felé fordulok.
-Dainamikku Akushon!-kiáltom, és kalapácsomat meglendítve a levegőben, teljes erőmből ott csapok a földbe ahol jelenleg a nyanya van. Miközben ezt teszem, bár védekezni nem igen tudnék, szemmel tartom a rókát, hátha ő is becsatlakozik a mókába.
Siashi Chika- Játékos
Adatlap
Az eddig "megfagyott", "nyugodalmas" szituáció mozgásba lendült, a szövegelés helyét átvette az akció. Igaz, Yuunak át kellett élnie egy kisebb fajta fájdalmas kellemetlenséget, amely egy pár pillanatra elgondolkodtatta a légzés tudományáról, lényegében meggyötörten, de mozgásképessé vált mindenféle korlátozás nélkül. S úgy tűnt, sok figyelmet senki nem szentel neki igazán.
Chika kihasználta, hogy az idős nő utat hagyott neki ahhoz, hogy megkezdje a támadást, s egy gyors tempójú csapást igyekezett mérni a nőre. Ahogy az várható volt, az idős nő fiatalos fürgeséggel ugrott félre, mondhatni tökéletesen időzítve, mintha tudta volna, meddig kell várnia, hogy az ütés irányát már ne tudd módosítani, de még ne legyen semmi baja. Ha a rókára nézel, azt láthatod, hogy az állat ugyanolyan meredtséggel néz rád, mint eddig, kicsit talán olyan érzésed is támadhat, mintha úgy nézne rád, mint egy könyvre, amit olvas. Azonban a nő sem volt többé kegyes, és nem várt arra, hogy támadj, abban a milliszekundumban, ahogy a talpa ismét fix talajt ért, meglendítette feléd az egyik karját, s ennek következtében a kezére csavart, chakrával átitatott drót irányt váltott a levegőben, s mintha csak figyelmeztetni akarna, végignyalta az arcod, hogy egy csíkban kiserkenjen a vér. S ahogy a tekintetetek összetalálkozott, az idős hölgy szemében tipikus fény villant, amely azt üzente, ez volt az utolsó figyelmeztetés, kisfiam, amennyiben nem térsz jobb belátásra, bizony csúnyán megjárod. S ezzel egyidőben a másik keze már határozottabban lendült, s ha nem teszel valamit, ezúttal a drót bizonyosan ketté fog szelni kegyetlenül.
Yuu eközben kezdhetett magához térni a légzési nehézségek okozta "delíriumból", s szemlélheti is akár a tőle tíz méterre zajló küzdelmet, de ahogy már említettem, maximum Chika lesz az egyetlen, aki némi figyelmet szentel bárminemű akciójának. Választhatsz tehát, mihez kezdesz, futsz, küzdesz, vagy magadba roskadva nézed, hogyan "döntenek" a sorsodról az ádázul küzdő felek, vagy esetleg valami egyebet vitelezel ki, amivel még a mesélőt is megleped. // //
//Ha valahova hülyeséget írtam, gomenne, meg vagyok fázva és a fejemből is alig látok ki -.-//
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Fölvakartam magam a földről és szépen leporolgattam magam. Közben újra megtanultam lélegezni... Könnyed kis harc kezdett kialakulni, de mit csinálják hát én? A harcba különösebben nem akarok belefolyni, értelme se lenne. Talán el kéne mennem ebédelni valamit. Vagy tényleg mennem kéne megkeresni Rant. Talán... Egyik rosszabb ötlet, mint a másik...
Magától indult meg a lábam, vissza a kis táborhelyünkre, lehetőleg minél gyorsabban. Összeszedem a cuccaim és lelépek szépen. Ha mondjuk egy órára lefoglalnák ezek ketten egymást már elég időt nyernék. De tartok tőle, hogy Shiruki okozhat meglepetéseket. Négy lábon sajnos elég gyors lehet. De elég csak közel érnem, ha nem rejtőzködöm könnyen rám lehet majd találni... De ha nem figyel fel rám senki, kénytelen leszek besétálni az egyik kapun. Nézhetném tétlenül, ahogy marakodnak rajtam, mint a gyerekek. Tálcán kínálhatnám magam Rannak. De ezek szörnyen unalmas tervek ahhoz képest, hogy fogom magam és besétálok szeretett falumba. Elkapnak, börtönbe zárnak, talán ki is végeznek. Mégis reménykedem, hogy újrakezdhetek ott valamit. Bár ha belegondolok, hogy ezzel búcsút kell vegyek öreg banyától és Shirukitól... Máris kicsit rosszul érzem magam. Ezek szerint valamilyen szinten máris megszerettem őket.
//Óhajod Sensei... parancs! //
Kuro Yuugure- Játékos
Adatlap
Alig marad némi kis időm, de még összehozok egy kawarimit! Gondolkozni is alig marad időm, máris végrehajtok egy Bunshin no jutsut, majd remélve hogy összetéveszt minket ha nem cselekszem logikusan, egy illúzió velem eggyütt a nénire támad míg ő fej felé suhint én altestre célzok. A második klón pedig a lány felé kezd szaladni, hogy úgy tűnjön inkább lelépek vele míg a nyanya el van foglalva.
~Minden normális ember ennem hinne illúziónak, hacsak nem olvas a fejemben!~
Bár a lányt nem nagyon fogja zargatni a klón remélem a nyanyát likvidálom végre.
A klón amint utoléri le próbálja majd leteperni a lányt, persze ez úgy fog kinézni hogy a kisasszony talán megijed a klón pedig eltűnik.
~Minden normális ember ennem hinne illúziónak, hacsak nem olvas a fejemben!~
Bár a lányt nem nagyon fogja zargatni a klón remélem a nyanyát likvidálom végre.
A klón amint utoléri le próbálja majd leteperni a lányt, persze ez úgy fog kinézni hogy a kisasszony talán megijed a klón pedig eltűnik.
Siashi Chika- Játékos
Adatlap
Yuu úgy döntött, inkább a biztos börtön, és ki tudja milyen sors is biztatóbb, mint Chikaval tartani, vagy megvárni a küzdelem kimenetelét, de mindenképp a legjobb a Rannal való találkozáshoz képest. Ha az ember ismeri az emlegetett személy és Yuu közös múltját, talán meg is érti eme elkeseredett döntés hátterét. Persze meggondolhatja magát még addig és közbe is jöhet sok minden, s az ember amúgy sem kerüli el a sorsát, de ez egyelőre a jövő kérdése, mi pedig nagyon is a jelenben járunk. Abban a jelenben, ahol holmi Chikák állandóan keresztülhúzzák az ember, jelen helyzetben Yuu terveit.
Chika ugyanis kihasználva a fás területen hulladékot termelő idős nő környezetrendező munkáját, és egy kawarimivel kitért az öreg csapása elől, amely halálossá is válhatott volna a számára, ha eredeti helyén marad. Ezek után pedig osztott kettővel, jobban mondva kettővé szaporodott, s így már elegendően volt egy rövid ideig, hogy mindenkivel foglalkozhasson. Na jó,Shirukit kihagyta, mert inkább ketten ment az idős nőnek, de tekintve, hogy Shiruki, a róka nem igazán mutatott továbbra sem hajlandóságot a mozgásra, csupán átható tekintetével szemmel tartotta, ez nem tűnt nagy problémának.
Chika azt tapasztalhatta, az idős nő egy fél pillanatra Shiruki felé fordul, majd mintha tudná, ki az igazi, tér ki a klón irányába a támadás elől, felkaszabolva a klónt, aki egy pukkanás kíséretében tűnik semmivé, míg Chika felé már megint élesen közelít a jól ismert drót, amivel nem lenne ildomos közelebbi ismeretséget kötni, a nő azonban ismét félre fordul a róka felé, s az arca gondterheltté válik, s - szándékosan, vagy sem - támadása irányt vált, s bár messzebb ugrik a fiútól, tekintete nem rá, hanem Yuu irányába szegeződik.
A harmadik klón Yuu felé haladt, s csak a lányon múlik, milyen mód fog megsemmisülni, s arra ő hogyan fog reagálni, de nem ez lesz számára a legnagyobb meglepetés, sokkal inkább az a mellette a semmiből felbukkanó ANBU maszkos alak, aki azonnal gúzsba köti egy adag dróttal. Az ANBUról könnyedén megállapítható, hogy Konoha alkalmazásában áll, s bizony nem Yuu volt az elsődleges szempontja, ez szinte fix, inkább a két harcoló egyike, esetleg mindkettő, ha már egy helyre fújta a "szemetet" a szél. S a két küzdőnek azzal kellett szembesülnie, hogy egy kellemesebb nagyságú tűzgömb repül feléjük, hála a Katon: Goukakyuu no Jutsunak. Chikának az a félelmetes érzése támadhat, talán az idős nő érezte az egészet, mert még el sem kezdődött talán a jutsu, máris egy földsáncot kezdett maga elé emelni (Doton: Doryuu Heki), amely mögé, ha vállalja a kockázatot, Chika is bújhat, más menedéke viszont nem nagyon van az idő rövidsége és a táj simasága miatt. Egy fa öle pedig most nem feltétlen elegendő.
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Jó lenne, ha lenne hátul is egy szemem. Ez most egy klón vagy ő maga? Figyelmetlen vagyok..
Már épp megfordultam és nyúltam a kardom felé, hogy egy hirtelen mozdulattal derékban kettévágjam, mikor azt kellett tapasztaljam: kaptam magamra 3 kg drótot.
Egy ANBU?? Az erő kiszállt a lábaimból és bizony erősen koncentrálnom kellett bele a chakrát, hogy állva tartson. Csak figyeltem az alakot és mi volt az első gondolatom? Ez vajon Ran? Hiszen.. mi van ha fogta magát, hogy megnézze, hogy halad az embere a rá bízott feladattal és mikor ideért és láttam, hogy bizony vesztésre áll kiötlött valami ravasz tervet a fejében és ANBU-nak álcázva magát közbeavatkozott... Ugyanakkor, Ran föld típusú, azzal maximum sarat hányhat, de tűzgolyót nem fog köpködni. De természetesen lehet tud két elemmel is bánni... Vajon milyen az enyém?...
Térjünk vissza az adott szituációhoz. Drót van körülöttem. Kioldozhatnám és futkározhatnék tovább vagy szembeszállhatnék... de most kivel? Ám teljesen értelmetlenek lennének eme cselekvések, hol vagyok én egy ANBU-hoz képest? Inkább csak összeráncolom a homlokom és aggódva nézelődök.
A többieket kerestem, nyanya látom falat emelt, Chiki egyenlőre a tűzgolyó útjában van, Shirukit meg... hirtelen nem is látom. Azért remélem egyiknek sem lesz baja...
Már épp megfordultam és nyúltam a kardom felé, hogy egy hirtelen mozdulattal derékban kettévágjam, mikor azt kellett tapasztaljam: kaptam magamra 3 kg drótot.
Egy ANBU?? Az erő kiszállt a lábaimból és bizony erősen koncentrálnom kellett bele a chakrát, hogy állva tartson. Csak figyeltem az alakot és mi volt az első gondolatom? Ez vajon Ran? Hiszen.. mi van ha fogta magát, hogy megnézze, hogy halad az embere a rá bízott feladattal és mikor ideért és láttam, hogy bizony vesztésre áll kiötlött valami ravasz tervet a fejében és ANBU-nak álcázva magát közbeavatkozott... Ugyanakkor, Ran föld típusú, azzal maximum sarat hányhat, de tűzgolyót nem fog köpködni. De természetesen lehet tud két elemmel is bánni... Vajon milyen az enyém?...
Térjünk vissza az adott szituációhoz. Drót van körülöttem. Kioldozhatnám és futkározhatnék tovább vagy szembeszállhatnék... de most kivel? Ám teljesen értelmetlenek lennének eme cselekvések, hol vagyok én egy ANBU-hoz képest? Inkább csak összeráncolom a homlokom és aggódva nézelődök.
A többieket kerestem, nyanya látom falat emelt, Chiki egyenlőre a tűzgolyó útjában van, Shirukit meg... hirtelen nem is látom. Azért remélem egyiknek sem lesz baja...
Kuro Yuugure- Játékos
Adatlap
~MI AZ ISTEN VAN ITT?!~Gondolom egy másod perccel azután hogy enyhe szívrohamból (a drót a testem felé) nagy megkönnyebbülés után (a drót irányt változtat)visszaesve egy rohadt nagy sokkba amit az Anbu megjelenése okozott.
Ekkora érzelmi hullámvasútban rég volt részem, és nem is nagyon hiányzott. De ha ez van ezt kell szeretni. Csak remélhetem hogy az Anbu nem miattam van itt, de az a tűzgolyó akkor is veszélyes rám nézve. A kisasszonyra is vetek egy fél pillantást, és úgy tűnik nincs nagy baja, ő most biztonságban van.
A tűzgolyó viszont vészesen közeledik valamit lépni kell.
Végrehajtok egy gyors Dainamikku Akushon-t, majd......illetve csak hajtanék! A chakrám nem reagál, csak egy ugrásra futja tőlem de ez édes kevés.
~Ó hogy rohadna meg az egész világ, pont ilyenkor?!~
Nincs más választásom, nekifutok és előrevetődök a már-már teljesen kész földsánc mögé, és csak remélni tudom hogy a közös ellenség némiképp eltereli rólam a néni agresszióját.
-Nem mintha rosszindulatú lennék, de ugye önhöz jött?
Miután kicsit lenyugodtam gyorsan körülkémlelek a róka után is, ki tudja mire számíthat az ember,
egy ilyen helyzetben?
Ekkora érzelmi hullámvasútban rég volt részem, és nem is nagyon hiányzott. De ha ez van ezt kell szeretni. Csak remélhetem hogy az Anbu nem miattam van itt, de az a tűzgolyó akkor is veszélyes rám nézve. A kisasszonyra is vetek egy fél pillantást, és úgy tűnik nincs nagy baja, ő most biztonságban van.
A tűzgolyó viszont vészesen közeledik valamit lépni kell.
Végrehajtok egy gyors Dainamikku Akushon-t, majd......illetve csak hajtanék! A chakrám nem reagál, csak egy ugrásra futja tőlem de ez édes kevés.
~Ó hogy rohadna meg az egész világ, pont ilyenkor?!~
Nincs más választásom, nekifutok és előrevetődök a már-már teljesen kész földsánc mögé, és csak remélni tudom hogy a közös ellenség némiképp eltereli rólam a néni agresszióját.
-Nem mintha rosszindulatú lennék, de ugye önhöz jött?
Miután kicsit lenyugodtam gyorsan körülkémlelek a róka után is, ki tudja mire számíthat az ember,
egy ilyen helyzetben?
Siashi Chika- Játékos
Adatlap
Yuu egyelőre passzivitást választotta, és annak ellenére, hogy birtokában van a megfelelő technikának, és kiszabadulva talán hasznára válhatna a többieknek, a füle botját sem mozdítja különösképp, nem úgy Chika, aki szaporán szedte a csülkeit, hogy még időben bemenekülhessen az öreganyó mellé, a földsánc mögé, aki ezt most nem vette zokon, vagy nem érezte úgy, hogy ideje lenne zokon venni. Mondjuk arra szakított időt, hogy kommentálja a hozzá képest fiú cselekedetét: - Jól bekavart a pofátlanja, mi? - vigyorgott, ami jelen helyzetben kissé mintha eszelőssé tette volna, a látszat mindenesetre bejátszott. Aztán már nem méltatott pillantásra, a tűzgolyó irányához képest félreesőbb helyre, Shiruki felé pillantott, aki immáron nem ücsörgött, hanem cselekvésre készen pattant fel, s gazdájával váltott szemkontaktust. - Shiruki szerint egyedül van, próbáljuk meg összezavarni azzal, hogy összeműködünk annak ellenére, hogy az előbb még határozottan szét akartuk szedni egymást! - utasít, és már ott sincs a sánc mögött, hanem előbújva hajít robbanócetlis kunaikat az ANBU felé, aki kitér előlük. Yuut, talán mozgásra késztetheti, hogy a robbanócetlik őt is veszélyeztetve, és ha nem megy arrébb, törmelékkel beterítve robbannak fel. Közben maga mellől hallhatja az Utsusemi no jutsunak köszönhetően idős mestere hangját: - Mozdulj már meg, te rakás szerencsétlenség, ha Ran jön lerágni a fejed, is ilyen nyugodtan ülsz majd? Ha nem szeded össze magad, rojtosra rúgom a hátsód!
Hogy az ANBU kiért jött, ugyan nem egyértelmű, de egy biztos, ha már itt vagytok mind hárman, "sziki-szökevények", hát egyikőtökkel sem lesz "jófej".
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Gyorsan hirtelen rángattak vissza az események abba a helyzetbe, amiből menekülni szerettem volna. A nyanya hangját hallva csak egy gyors fintorra volt időm. Az ANBU irányába rugaszkodtam el. A robbanás minden bizonnyal megdob egy kicsit, de nem baj. Ahogy elrugaszkodtam bevetettem a nem rég tanult technikát és a drót szépen lehullott rólam. Se félelem, se semmilyen más érzés nem keringett bennem, a nyanya kiszívta. Baromira nem érdekelt, hogy mi lesz a harc kimenetele, hogy elfognak-e vagy sem, tök mindegy. Úgyhogy szálltam szépen az ANBU felé, tökéletesen unott arccal. Előhúztam a kardom, támadni nem feltétlen tudok majd, de védekezni biztosan. Ha csak pár másodpercre is, de sikerülne elterelni a figyelmét, akkor nyanyáék tudnak támadni. És jobb lesz szem előtt tartanom, hogy nyanyáéknak mindegy, hogy a jutsujuk útjában vagyok-e. Csapatban kell dolgozzunk és mégis egyedül vagyunk.
Kuro Yuugure- Játékos
Adatlap
Nos úgy néz ki a kisasszony egyáltalán nem is szorul segítségre így már minden lelkiismeret furdalás nélkül fordítom minden figyelmem az ANBU-ra. A néni robbanó kunai-os ötletének kicsit sem örültem, sőt abban a másodpercben mikor azt hittem mindennek vége egy elég hangos:
-NE!-t sikerült üvöltenem, majd miután a kisasszony nagyobb gond nélkül kikerülte a támadást kicsit szégyenkezve, hirtelen kirohanássom miatt, folytattam utam az ANBU felé.
A nyanya, mindeközben jól lehordja szerencsétlen lányt. Már szinte sajnálom. Az ellenségemnek se kívánnék ilyen mentort. Majdnem megöli aztán jól leszúrja....
Mindegy, nem az én dolgom, jobb ha én most a harcra koncentrálok.
Közvetlenül a néni nyomában loholok, izmaimat megfeszítem, felkészülök az ugrásra. Majd miután elég közel érek félreszökkenek és elrugaszkodom kalapácsomat meglendítve, lesújtva az ANBU-ra...
-NE!-t sikerült üvöltenem, majd miután a kisasszony nagyobb gond nélkül kikerülte a támadást kicsit szégyenkezve, hirtelen kirohanássom miatt, folytattam utam az ANBU felé.
A nyanya, mindeközben jól lehordja szerencsétlen lányt. Már szinte sajnálom. Az ellenségemnek se kívánnék ilyen mentort. Majdnem megöli aztán jól leszúrja....
Mindegy, nem az én dolgom, jobb ha én most a harcra koncentrálok.
Közvetlenül a néni nyomában loholok, izmaimat megfeszítem, felkészülök az ugrásra. Majd miután elég közel érek félreszökkenek és elrugaszkodom kalapácsomat meglendítve, lesújtva az ANBU-ra...
Siashi Chika- Játékos
Adatlap
Mindannyian felismertétek, mozdulni kell, mozdulni ráadásul együtt, hogy kimásszatok a váratlanul jött slamasztikából. A mozdulatot ugyebár a nénike kezdte meg még a robbanócetlis manőverrel a hadmozdulatot. Aztán Yuu reagált, már csak közelsége miatt is, és végre kihámozta magát a kötelékeiből, hála a nénike által korábban tanított technikának, s az ANBU felé lendült kardjával, ahogy Chika is megindult az idős nő nyomában, szintén az ANBU-t véve célba. A nénike kissé "háttérbe" szorult, s úgy tűnt, valami komolyabb technikát kíván majd bevetni.
De nektek most az ANBUval ajánlatosabb foglalkozni, nem a nénike terveivel. A konohai ugyanis nem jött zavarba - nem is azért képezték hosszú évekig, hogy ilyesmiket műveljen - két kezére ugorva, s ezzel elugorva a csapásotok elől is, állt tótágast, s egy pörgő rúgással, a Konoha Dai Senpuut // Nagy Levél Forgószelet // használva röpít benneteket majdnem ugyanúgy két ellentétes irányba, mint ahogy ti is támadtatok rá, két irányból.
Az öreg nő sem volt tétlen:
- Doton: Doryuusou - kiáltotta, s az ANBU körül kődárdák emelkedtek, s igen megizzasztották, azonban a várt eredményt nem érték el, mert csupán felsértették pár helyen a lábát vagy a karját, de egyik sem tűnt komoly sérülésnek. Helyette viszont ő sem cicózik, egy Fuuton: Shinkūha-t // Szél elem: Vákuum Hullámot// indít el nagy levegőt véve és körbe forogva lehelve ki magából az éles levegőt.
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Szépen hanyatt vágódtam az ANBU jutsuja után. Mire nagy nehezen föltápászkodtam jött a következő kellemetlen technika. Gyorsan pofára estem és a karjaimmal takartam a fejem.
Tűz és szél elemű jutsukat használ, jó párosítás. Az öregasszonynak néhol sikerült megsebesítenie. Nyanya tapasztaltabb és ott van neki Shiruki is, na meg persze mi is, már ha említhetünk két ilyen töketlent valamire való segítségnek. Minden bizonnyal egyedül is el tudná intézni tehát az ANBU-t. Ha viszont nem csinálok semmit… keresztre feszít. De most mégis mit tehetnék egy olyan valakivel szemben, aki messzemenőkig felülmúlja képességeim?
Egy sóhaj kíséretében gyorsan elraktam a kardom és drótot bányásztam elő az övtáskámból. Próbáljuk megkötözni! Bár messziről semmit se tudok vele kezdeni… Nem mintha közelről igen… Elsődleges feladatomnak tehát a figyelemelterelést fogom tekinteni. A nyanyának legyen ideje kigondolni, hogy mit csináljon és intézze el mihamarabb… ez a lényeg.
Futásnak eredtem, igyekeztem kiesni a perifériájából. Közben teleeresztettem a drótot chakrával és Chikit kerestem, hátha meglátom mire készül. Elég nehéz így összedolgozni…
Tűz és szél elemű jutsukat használ, jó párosítás. Az öregasszonynak néhol sikerült megsebesítenie. Nyanya tapasztaltabb és ott van neki Shiruki is, na meg persze mi is, már ha említhetünk két ilyen töketlent valamire való segítségnek. Minden bizonnyal egyedül is el tudná intézni tehát az ANBU-t. Ha viszont nem csinálok semmit… keresztre feszít. De most mégis mit tehetnék egy olyan valakivel szemben, aki messzemenőkig felülmúlja képességeim?
Egy sóhaj kíséretében gyorsan elraktam a kardom és drótot bányásztam elő az övtáskámból. Próbáljuk megkötözni! Bár messziről semmit se tudok vele kezdeni… Nem mintha közelről igen… Elsődleges feladatomnak tehát a figyelemelterelést fogom tekinteni. A nyanyának legyen ideje kigondolni, hogy mit csináljon és intézze el mihamarabb… ez a lényeg.
Futásnak eredtem, igyekeztem kiesni a perifériájából. Közben teleeresztettem a drótot chakrával és Chikit kerestem, hátha meglátom mire készül. Elég nehéz így összedolgozni…
Kuro Yuugure- Játékos
Adatlap
7 / 31 oldal • 1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 31
7 / 31 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.