Határvidék

+91
Tsunomi Ai
Naito Kenji
Yamanaka Inako
Hattori Arata
Hamacho Yoshitaro
Shiren
Uchiha Itachi
Kitsune Haruka
Kenshiro Yori
Hasegawa Zauki
Senju Tobirama
Akihiro Jaken
Hirota Yukionna
Jaiba Mineo
Kawajiri Satoshi
Hakkyou Katsumi
Hatake Kakashi
Hyuuga Shakaku
Aihara Arata
Rabada Genkou
Jiraiya
Meitsugawa Shori
Hisao
Terumi Mei
Misaki Kiyoko
Fujikage Kizashi
Togan Hiroshi
Namikaze Minato
Kawahara Tadashi
Shunsui
Shenjino Arisa
Hyuuga Oyoki
Ago
Yoru
Aziro
Aono Takefumi
Kaibutsu Hiroto
Kitori Musato
Shimura Danzou
Aokaze Atsushi
Deidara
Yamato
Kagua Hatami
Nara Akane
Hinata
Shirogane Shiro
Hejvanasi Zej
Hiro Oyama
Akira
Uchiha Madara
Ayokama Makoto
Tsurugi Atasuke
Killer Bee
Kenshiro Suiren
Obotsu Ryu
Itanashi
Aokaze Shin
Orochimaru (Inaktív)
Mieiro Tenki
Danzou
Seimitsu Kazuya
Akasuna no Sasori
Kusuki Jori
Djuka Mikommi
Urufu Djuka Okami
Makenshi
Aburame Shino
Arekkusu Orokana
Kurogane Kobushi
Hatake Kakashi(Inaktív)
Kagemare Kuzomi
Kusuki Eiko
Siashi Chika
Namikaze Minato(Inaktív)
Kage
Kuro Yuugure
Karin
Ayami Remiyu
Sayuri Akeme
Katsumi Mao
Hidan
Jaiba Minamo
Konan1
Ayabito Kenzan
Koreko Rui
Sai
Ogawa Kazuma
Gruczi Duneai
Shikaku
Unazaki Nikomi
Kanmiru
95 posters

8 / 31 oldal Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31  Next

Go down

Határvidék - Page 8 Empty Re: Határvidék

Témanyitás  Sai Csüt. Dec. 22 2011, 21:56

//Chika, sajnálom, de tovább nem várok, tekintettel, hogy ketten vagytok, tudom, hogy szóltál, de azóta pedig nem jelentkezel, természetesen következő körbe írhatsz ugyanúgy majd
Yuu, neked meg felhívnám a figyelmed, hogy a technika elől, amit az anbu bevetett nem lehet csak úgy kitérni, illetőlegesen ki lehet, mert komolyabb fedezékbe lehet vonulni hasonlók, csak ezt ne felejtsd ki a postból (ezt csak azért írom ám, hogy tanulj, nem leszúrás, vagy ilyesmi ^^), de sebaj, úgyis ki akarom innen mozdítani kissé a történetet //

A dolog egyre inkább kezdett eldurvulni. A pengékkel fulextrásított szél vészesen közeledett felétek. Mivel az idős nőnek nagyon más lehetősége nem volt, mivel még az előző technika alkalmazása közepette volt, hogy Chika felé pár földkinyúlást növesszen, mert ugyan a fiú fedezékbe vonult, de azt nem tartotta elégségesnek, Yuut pedig Shiruki felbukkanása és sziklássá váló teste mentette meg a pengék komolyabb "behatásától", ennek ellenére mindketten tapasztalhattak, hogy bizony még a kis szellő is karcol, ahogy pár apró felszíni sérülés vérgyöngyöket szült a bőrükre. Az idős asszony sem kapta teljesen telibe a támadást, de mivel maga elé is csak pár hegyes akadályt tudott idézni, mielőtt gyors mozdulatokkal egy füstbombát nem vágott volna maga elé.
Nem gondoltátok, hogy sok maradt volna belőle, nem lett volna logikus, a füstben viszont nem láthattatok semmit. A füstfelhő eloszlásakor viszont egy hatalmasabb föld akadály figyelt a nénike előtt, aki amögül szinte sértetlenül lépett ki, s nem csak ti, az ANBU is kissé meglepődött.
Yuu és Chika viszont hallhatta, ahogy Shiruki az elméjükben megszólal: - Kövessetek, el kell innen menekülnünk közösen akkor, mikor a fénybomba robban a következő lépésként.
Tudtátok, hogy nagyon nincs esélyetek a "gigászok" harcában, így bólintottatok. Chika úgy tett, mintha nekilendülne ismét, mert ő még korábban hasonló instrukciót kapott Shirukitól fejben, s valamiért akarata ellenére is úgy érezte, meg kell tennie, amit a róka kér, majd mikor az Anbu már felkészülten, vigyorogva várná csapását, egy Kawarimivel a rengeteg törmelék közepette Yuu és Shiruki mellett bukkant fel, s ebben a pillanatban robbant a fénybomba.
Hirtelen újra a normális környezetben találtátok magatok, mintha semmi pusztítást nem követett volna el az ANBU technikája, s hirtelen megértettétek, ahogy a robbanásban kiszabadult ANBU is, eddig illúzióba zárva harcoltatok észrevétlen lépve át a valóságból a látszatba. Az idős nénike viszont nem cicózott most sem, nekiugrott az ANBUnak, aki ugyan most már számíthat a genjutsu támadásokra, de még így sincs egyszerű dolga. Shiruki ismét rendes róka formájában int nektek, hogy tipli van.

//Biztos távolba fogtok jutni, szóval lehet rendezkedni. :3//
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Arekkusu Orokana Csüt. Dec. 29 2011, 22:52

/Yoh-sensei,Yamashita, Emiko/
(Bár utolsónak jobban szeretek írni úgy látom muszáj leszek én kezdeni.)
Miután Orokana észrevette, hogy senki se követi, megtorpant majd visszafordult. Szerencséjére mikor visszafordult még láthatta, hogy mestere és társai melyik irányba indulnak el. Így gyorsan eszmélt és minél hamarabb utánuk iramodott. Pár perc múlva a sűrű erdő rengetegében érte utol őket. társaira egy kicsit neheztelt mivel egyikük se szolt utána, hogy rossz irányba halad és, hogy merre menjen. Bár ez javarészt a saját hibája volt. A mesterük tempóját tartva folyamatosan fej-fej mellett próbált meg haladni a Jouninnal. A harcedzett shinobi gyorsaságát tartva Orokana meglehetősen keménynek és nehéznek érezte a lábait pár óra után, de mikor csak egy kis távolságot is vesztett a mesterhez képest ismét erőt vett magán és újra rákapcsolt. Egyszer csak éles fény csapta meg Orokana szemét! Orokana azt hitte egy tisztásra érnek amin csak simán átfut majd a kis csapat így még jobban fokozta a sebességét bár lábai már teljesen elnehezültek. Mikor a tisztásra értek Orokana lába megcsúszott az utolsó fáról való elrugaszkodás közben és rossz szokása szerint egy óriásit zuhant. És ismét arccal tompította a hatalmas esését! Miután nagy nehezen kihámozta a fejét a porból és már az összes fűszálat sikeresen kiszedte a fogai közül Orokana felállt majd leporolta magát. Már épp erőt vett magán és nekikészült a további fárasztó futásnak mikor észrevette, hogy a tisztást egy földút szeli ketté. Mivel az úton számára ismeretlen jelzéssel ellátott szekeret látott ezért egyből rájött, hogy Konoha határánál járnak. Szerencséjére egy békés övezetbe lépnek be különben akár már életét veszthette volna! Hisz egyszerűen beleeshetett volna a legidiótább csapdába is. Kínos mosoly ült ki az arcára és Yoh senseihez fordult. -Elnézést Sensei ma már másodjára hamarkodom el a dolgokat és ezért most már ott is hagyhattam volna a fogam. Nézze el, hogy ilyen forrófejű vagyok kérem. Mellesleg sensei ugye megéreztünk Konoha határához???!!- A szíve mélyén helyeslő válaszra várt és a rövid pihenő édes reménye járt a fejében. - A sensei elég feszített tempóban halad! Ha nem akarnék vele lépést tartani akkor nem lenne gond, de így, hogy elhatároztam magam! hisz ezzel is edzek! De nem tudom meddig bírom még!- Ezzel földre huppant, hogy a válasz erejéig is pihentethesse fáradt lábait.
Arekkusu Orokana
Arekkusu Orokana
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 162

Témanyitás  Kuro Yuugure Pént. Jan. 06 2012, 20:46

//Csak annyit mondanék: vizsgaidőszak. -.-"//

[Sai]
Örömmel ácsorogtam volna szájtátva még egy darabig ott ahol vagyok. Genjutsu... genjutsut akarok tanulni... De nem most és nem itt. Shiruki után iramodtam Chikivel együtt. Milyen sajnálatos, hogy így össze kellett fogjunk. Vajon mit fog most csinálni? Shiruki itt van, tehát nem fog csak úgy elrabolni, nem mintha el tudna. Én meg biztos nem mozdulok a róka mellől. Remélem visszamegyünk a táborhelyünkre, összekapom a cuccaim és menekülésre készen állva fogok toporogni. Bár őszintén szólva visszamennék és nézném a harcukat... Szerintem csak a véletlen műve lehet ez az ANBU. Vagy... ráküldték anyóra, de rám biztos nem. Hacsak ez nem Ran...
Megbotlok valamiben a gondolatra, de nem esem el. A fenébe is... kikészít a gondolatával is, de nincs az az Isten, hogy átadjam neki magam.
Az öregasszonyt mindenképp megvárom, bár Shirukinak vissza kéne mennie hozzá és segíteni, de én biztos nem mehetnék vissza. Viszont az sem kéne, hogy egyedül maradjak Chikivel... Semmi gond, kikötözzük! De arra az ANBU-ra mindenképp kíváncsi vagyok.
Kuro Yuugure
Kuro Yuugure
Játékos

Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 135

Témanyitás  Sai Csüt. Jan. 26 2012, 01:20

//Gomenne, sajna nekem is még >.<" Ráadásul nem is sikerült, így megyek még egy kört =.="//

Chika úgy döntött, hogy valóban a távozás mezejére lép, s így megnyugodhattál valamelyest, mert egy problémával kevesebb, viszont a nénike még mindig erősen küzdött az ANBU-maszkos csávóval, ami így mínuszos előjelűvé tette továbbra is a szituáció hangulatértékét. Bár pillanatok alatt - ahogy szabadultál a "látomás" alól - összekészültél, mégis kíváncsi lettél volna az idős nő harcára, Shiruki azonban nem nagyon hagyott erre lehetőséget. Még elkaphattad, ahogy a nő egy földhalom alá zárja az ANBU-t, s azt is, hogy a férfi nem sokkal később, bizonyára ismerve a trükköt, kitör belőle, ami alatt pártfogód ragacsos sárral borította el a környéket, amelyet az ANBU-nak sikerült elkerülnie.
Shiruki viszont tudta, hogy nem hagyhatja, hogy nézelődj, s bizony ennek stratégiai okai vannak, mert így az idős nő, ha akarná, sem tehetné meg, hogy ellógjon, benne hagyva téged a kulimászba.

Mikor tisztességes távolságba értetek, amely közben Shiruki jobbára nagyon figyelt, hogy ne hagyjatok magatok után egyértelmű nyomokat, olyasmi történt, amire talán számítottál, de már kezdtél lemondani ilyesmiről. Shiruki összecsapta a két mellső mancsát, s egy huszonéves forma fiúvá alakult.

Határvidék - Page 8 97-473-500

Törődni azonban nem törődött veled sokat, beleharapott az ujjába, hogy kiserkenjen a vér, s végrehajtott egy Kuchiose no jutsut, amely során a porfelhőből maga a lihegő, a harctól megviselt ruhájú idős nénike bukkant elő.
- Nem pihenhetünk - pillant végig rajtatok, Shiruki csak bólint, s ha esetleg tétováznál, akkor a kezed megragadva, ha erre nincs szükség, akkor immáron emberi alakban, két lábon követi az idős nőt, hogy biztos távolságba kerüljetek.
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Kuro Yuugure Csüt. Feb. 09 2012, 22:10

//Bocsi a késésért... Nekem is volt mit ismételni. Very Happy//

Tudtam, hogy valami nem stimmel Shirukival... Na de hogy ennyire? Nagy kerek szemekkel, enyhén tátott szájjal kezdtem bámulni. Bele is pirulhattam a végén, mert megragadott és cibálni kezdett, ezzel valamennyire mozgásra bírva. Magamtól nem sikerült volna megmoccannom. Mennyire az ellentétem, vagy legalábbis annak tűnik. Olyan tiszta, én meg olyan sötét vagyok... Már külsőre is látszik. Ő teljesen világosban, én meg teljesen feketében.
Elkezdtem magam Shirukihoz méregetni. Olyan messzire mentem, hogy már-már angyalnak tűnt, én meg démonnak éreztem mellette magam. Sikerült is fönnakadnom a legapróbb kavicsokban, gallyakban, amik a földön hevertek, annyira... A fenébe is!
Kuro Yuugure
Kuro Yuugure
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Vas. Feb. 12 2012, 16:30

Ahogy messzebb jutottatok, egy barlangszerű képződménynél álltatok meg, amely a föld alá vezetett. Az idős asszony és Shiruki is eltűnt benne, így jobb, ha követed őket. Lenn egyre sűrűbbé válik a sötétség, így végül az öreg kotor elő a cuccaiból egy lámpát, míg egy csarnokocskába nem értek.
- Jobb, ha ma itt húzzuk meg magunk! - utasít még mindig a nő, de közben téged vizsgál. Shiruki viszont láthatóan elvan azzal, hogy a ruháit igazgassa saját magán. Végül felsóhajtva túr a hajába.
- Ne aggódj, baa-sama, nem kell tartanunktőle még így sem - kellemesen lágy a hangja, nem igazán mély, inkább olyan, mint a szellő odakinn, ha végigsimogatja az ember arcát. - Ugyanúgy üldözik, s úgy tűnik komolyan - néz rád mosolyogva. - s nekünk is könnyebb, ha velünk van, könnyebben rá bukkanunk, mert ő is keresni fog minket - heveredik el a kövön.
Ha eddig külsősnek érezted magad, talán most még inkább. Semmit nem tudsz róluk, de ők óhatatlanul apránként kissé többet és többet, s nem biztos, hogy ez neked előnyös. Bízni meg ebben a világban, főleg olyan státusszal, amivel mind a hárman jó eséllyel rendelkeztek, nem előnyüs, de van, hogy szükséges, kérdés mennyire és meddig érdemes.
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Kuro Yuugure Hétf. Feb. 27 2012, 18:32

//Bocsi a késésekért... A suli féltékeny, ha nem foglalkozom vele...//

Sokáig álltam egy helyben és komoly arccal vizsgáltam hol az öreg nyanyát, hol Shirukit, hol a földet. Egy ideje már nem állok a helyzet magaslatán. De mikor voltam ott? Sodródom az árral még mindig és most jut csak eszembe, hogy ezt mennyire gyűlölöm?... A banya fáradt, Shiruki meg... ő meg ember, ezen még nem is tudtam rendesen ledöbbenni. Mindenesetre az előző szövegével és bájos mosolyával elvágta magát. Utálom az indokolatlanul mosolygó embereket. Ezért is vagyok mindig komoly.
- Egyedül kell legyek most egy kicsit. - mondtam végül és hátat fordítottam nekik.
Kisétálok szépen a barlangból, jöjjön aminek jönnie kell alapon. Hiszen menekülni is utálok. Reménykedem, hogy nem jönnek majd utánam azok ketten és békében leléphetek, ha meg nem, úgy megverekszünk. Utóbbinál ugyanakkor sanszos, hogy alulmaradok és végül a barlang mélyén kell a seggemen csücsülni, összekötözve...
Kuro Yuugure
Kuro Yuugure
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Szomb. Márc. 03 2012, 02:39

Az új információk megviseltek, így inkább a levegőre mész, hogy kiszellőztesd a fejed. Rendet kell rakni magadban, mert eléggé a feje tetejére álltak a dolgok, s talán érthető, hogy kezdett eleged lenni a körülötted történő különös dolgokból. Persze a valódi terved az volt, hogy innen is lelécelj. Meg is próbálod, ám alig jutsz messzebb 500 méternél, mikor azt kell tapasztalnod, Shiruki, akit határozottan a barlangban hagytál, már az egyik faágon ücsörög épp ott, amerre el kívántál haladni.
- Egyedül nincs sok esélyed, keresni fog. Nekünk pedig ő kellene, mi megszabadíthatnánk tőle, a rémálomtól, amelyet benned hagyott. Nem kérjük még mindig, hogy bízz bennünk, sőt, amint megvan Ryoukei, bár ki tudja, most épp hogy nevezi magát, lépj le, hagyj ránk mindent, hátra se nézz, de kérlek, könnyítsd meg nekünk, hogy rábukkanhassunk, és végleg elszámolhassuk vele dolgaink.
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Kuro Yuugure Szomb. Márc. 03 2012, 17:07

Szigorú szemmel figyeltem. Tudtam, hogy ilyen könnyen nem szabadulok meg tőlük, de ez így egy jó alkalom most. Végig többesszámban beszélt. Vajon milyen kapcsolat fűzi a nyanyához? Ki vagy mi a fene ez a Shiruki? És én még meg is simogattam...
- Hogy bízhatnék meg akár benned, akár a nyanyában, ha egyszer azt se tudom kik vagytok? Az üldözőmről se tudom, hogy ki lehet ő, azt meg pláne nem, hogy mit akar. Egy idegen üldöz és egy másik idegen segíteni akar... Ne várd, hogy segítsek nektek, ha egyszer nem ismerlek titeket és a szándékaitokat. Az se baj, ha az életemmel fizetek érte, mert azt az utat legalább magamnak választottam, nem pedig rákényszerítettek...
Kiadós válasz fejében talán megfontolom, hogy maradok náluk csalinak. Ellenkező esetben inkább elhúzok a picsába, hacsak nem láncol magához.
Kuro Yuugure
Kuro Yuugure
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Hétf. Márc. 05 2012, 22:37

- Válaszok, mindig csak válaszok - mosolyog Shiruki, egy bogarat pöckölve le magáról, amely modortalanul rászállt, bár tény, emberi viszonylatban kevésbé számított tisztának, hiszen csak annyira tisztálkodott, mint az állatok szoktak. Aztán széttárja a karját, mintegy megadón. - Végül is adhatok, hiszen az ember mindig is követelőző típus volt, nem elég neki, hogy az életét mentik az idegenek a sajátjuk kockáztatásával.
Kecses mozdulattal csúszik le az ágról, s ér földet előtted, majd egy pillanatra lehunyja szemeit, hogy mikor felnyitja azokat, azok ezüstös csillogással nézzenek ismét rád látszólag, de gondolatban nagyon messze jár, túl látva rajtad vissza a múltba.
- Az, aki rajtad hagyta a szagát, mikor összefutottunk, régen Ryoukei névvel illette magát, s egy volt Nyak Országának lakói közül. Története az idők távlatába nyúlik, messzebb, mint az emlékezet, legalább is az az emlékezet, amely fennmaradt és nem szóbeszéd csupán. Zseniális elme volt, de olyasmit kísérletezett ki, amit nem szabadott volna. A génjeit keresztezte különböző állatokéval, hogy meglelhesse a fizikai erő és ügyesség határait, s ezzel párhuzamosan az örök élet kulcsát kereste. A kísérletének egyik eredményét láthattad a saját szemeddel. Bár nagy az ára, bár valóban hosszú ideje él már, minden egyes táplálkozás és átalakulás során személyiséget vált, s úgy sejtjük, az elméje is megbomolhatott. Baachan azért jár a nyomában, mert egyetlen fiát kívánja megbosszulni, és megakadályozni, hogy más is hasonlót éljen át. Magam Ryoukei kísérleteinek másik fele vagyok. A mitikus rókaistent, amelyet belém ültetett, sikerült megbékítenem, s egyetlen közös célért létezünk jó ideje, hogy elkaphassuk. Hogy utána mihez kezdek, nem tudom - mosolyog vidáman újra rád fókuszálva tekintetét. - De azt hiszem, lassan teljesen eltűnök a rókaistenben feloldódva. Jó ideje nem alakultam át emberré, de meg kell hagyni, így még mindig kellemesebb társalogni.
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Kuro Yuugure Csüt. Márc. 08 2012, 23:13

Ahogy leugrott elém tettem egy lépést hátra. Mindig csak követelőzünk... Ő is ember volt valaha vagy nem? Mondandója végeztével az első gondolatom az volt, hogy: vajon igazat beszél? Talán csak mondott valamit, hiszen én csak egy választ vártam tőle, de nem kötöttem ki, hogy az igazat is mondja. És hát... rókaisten... Gondolom ravasz is. De vajon megérné neki most hazudni? Egyáltalán tényleg Rant keressük? Honnan tudnák ők, hogy hova ment? Inkább ő tudja mi hol vagyunk, ha már egyszer a szagától bűzlöm. És ha minden alkalommal személyiséget vált, akkor teljesen követhetetlennek kéne lennie a mozgásának. Túl sok elmélet...
Odébb mentem és leültem egy fa tövébe.
- Hülye volt eljönni otthonról anno. - néztem föl a fa lombjára - Akkor ez az egész nem történik meg. Lassan eljön az a pillanat mikor nem bírom tovább és inkább magam keresem meg Rant. Jöjjön aminek jönnie kell, mert ezt a várakozást és menekülést nem bírom. Ugyanakkor bennetek sem szabad megbíznom.
Itt elgondolkodtam kicsit... Majd félig fölpattantam és nagy szemekkel néztem Shirukit.
- Ki van abban a házban, ahova a banya bement? A fia? Hisz nem mondtad, hogy meghalt... De ott hagytuk az ANBU közelében, nem?... Előbb jöjjön csak az első kérdés: ki van a házban?
Eddig ez az eszembe se jutott. És az ANBU se. Hogy a fenébe kerülhetett pont oda? Talán mindenben Ran keze van már...
Kuro Yuugure
Kuro Yuugure
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Kedd Márc. 20 2012, 09:22

- Ha úgy döntenél, mindenképp Sziklák Országába menj - mosolyog megszokott mosolyával a fiú. Hogy honnan tudja ezt, egyszerűen csak figyelt Chikára, aki oda akart cipelni. Próbálkozásnak nem rossz.
Aztán ahogy eltereled a kérdést egész más irányba, annak a fának a törzsét nézi ki háttámlául, amelyről nemrég ugrott le.
- Nem, semmi ilyesmi. Egyszerű illegális fegyvercsempész. Ha valaki Ryoukeivel akar szembenézni, nem elég csak a hagyományos fegyver. Jobban mondva elég, ha nem akarod megölni. Ez az opció azonban esetünkben nem áll fenn, így szükségünk van egy speciális szerre, amellyel bekenhetjük fegyvereink. Igen ritka kotyvalék, Démon Országának híres méregkeverő klánjától származik. Civilek, de igen tehetségesek, ha növényekről és a belőlük kinyerhető anyagokról van szó. Bár az s tény, a Matsudaruk csak a Matsudarokkal együtt érnek igazán sokat. Utóbbiak Víz Országának gyógynövényszakértői. Az ANBU, legalább is nagyon remélem, puszta véletlenségből volt pont akkor ott, mikor mi, és voltaképp a fegyvercsempészetet kívánta kinyomozni, és felszámolni itt a határvidékeken. Ha mégsem, az okozhat még kellemetlenségeket, de a fiú által hozott információk fényében úgysem tartózkodunk már sokat ebben az országban.
Ellöki magát a fatörzstől, majd lassan rád sem nézve, visszafelé indul. Szerinte egyértelmű, hogy még ha nem is bízol bennük, jobb esélyeid vannak a túlélésre mellettük, mint teljesen egyedül, de megerőszakolni nem fog, sem a hátán cipelni. Kaptál válaszokat, ő megadta a gesztust, most rajtad múlik, mivel viszonzod.
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Aburame Shino Szomb. Márc. 31 2012, 19:28

Mikor a fű országának a határához ért a kis csapat a határvidék elhagyatott és kihalt volt a fű országához vezető hosszú gyalogtúrát a tapasztalt mester vezette. Mögötte szépen a feszített tempót tartva a három szerzetes szótlanul menetelt, és végül a síri csendben lépdelő menetet kicsit lemaradva a két genin zárta. Mikor átlépték a határvonalat a mester megáll és a két geninre nézett. -Az út további részét a következő felállásban tesszük meg. Én elrejtőzök és kicsit lemaradva hátulról fedezem a menetet. Önök az út két szélén rejtőzve a szerzeteseket védik. Amennyiben a szerzetesek egy haja szála is meggörbül önök búcsút is inthetnek a shinobi létnek. Erről kezeskedem! Oszolj!- Ezután a mester egy pillantás alatt eltűnt, a szerzetesek ekkor ismét elindultak de ekkor már normál tempóban.
Aburame Shino
Aburame Shino
Játékos

Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Ha megszámolod a bogaraim megtudod!

Témanyitás  Makenshi Hétf. Ápr. 02 2012, 19:35

Az úton nem sokat beszéltünk Okamival csupán annyit tudtam meg tőle amit eddig is sejtettem. (Kor ilyesmik.) Amikor elértük a határt megkaptuk a parancsot egy kicsit fenyegető hangnemben az öregtől. Azért nem szeretnék egy ilyen embert a senseiemnek nevezni, mert egy olyan embert szeretnék a senseiemnek tudni aki figyel rám, és esetleg foglalkozik is velem ahelyett, hogy megállás nélkül fenyegetőzik. Nem szórakoztam sokat a végrehajtással, végül is nekem is az a célom ami mindannyiunknak szépen nyugodtan letudni ezt a küldetést és szépen visszamenni konohába és elfelejteni ezt a rémálmot.
- Figyelj Okami én majd megyek jobb oldalon te pedig fedezd őket a bal oldalról, bár én nem hiszem, hogy ezeket a kopaszokat bárki is zargatná, de valószínűleg nem véletlenül vagyunk itt. Viszont ha látsz valami gyanúsat elöl, és én esetleg nem veszem észre akkor jelezz nekem azzal, hogy ökölbe szorítod a kezed és felemeled!
Remélem mindent megértett az ifjú shinobi, mert nem szeretnék a saját hibámból, vagy más hibájából bajba kerülni megint. Én minden esetre lehúzódtam az út jobb oldalára, és igyekeztem úgy menni, hogy az útról észrevehetetlen legyek, és mégis halló és látó távolságban maradjak. Ez elvileg az aljnövényzet miatt kivitelezhető végül is én vagyok a shinobi nekem kell láthatatlannak lennem nem a szerzeteseknek. ahogy lehúzódtam a biztonság kedvéért elővettem negyven darab tűt majd bekentem őket azzal a kotyvalékkal amit sikerült vennem és ügyesen lehelyeztem a torkomba. Bíztam annyira kísérőnkben, hogy hátra nem is nagyon figyeltem csak előre, de megpróbáltam felvenni a szerzetesek tempóját.
Makenshi
Makenshi
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 120

Témanyitás  Urufu Djuka Okami Hétf. Ápr. 02 2012, 20:42

Amint a határhoz értünk, a kapitánytól megkaptuk az utasítást, eléggé agresszív hangnemben. Makenshi azt javasolta, hogy én legyek bal oldalon, én ezt meg is fogadtam, mivel ő a tapasztaltabb, ő biztos jól tudja. Amint elhelyezkedtem, felvettem a komoly arcomat. A szerzeteseken tartottam a szemem, láthatatlanul lopakodtam. Elővettem egy fogpiszkálót, és a számba vettem, készenlétbe helyeztem a lövésre. A védelmezetteket nézve elgondolkoztam, hogy milyen lehet az ilyen "szent élet", de nem hagytam a gondolataimat nagyon elkavarodni, nehogy elszúrjam az első küldetésemet. A kezemet is rátettem katanám markolatára, mindenre odafigyeltem, mivel akármikor, akárhonnan jöhetett támadás.
Urufu Djuka Okami
Urufu Djuka Okami
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 117

Témanyitás  Aburame Shino Kedd Ápr. 03 2012, 22:18

Hosszú percekig menetelt a három szerzetes a tűző napon, mire a kis banda egy kereszteződéshez értek. A kereszteződés három úton vitt tovább és a közepén egy fa tábla állt. A táblához érve az egyik szerzetes füle mellett hirtelen egy kés süvített el és csapódott a táblába. majd hirtelen mind a négy út mellől egy egy útonálló ugrott elő. A rablók elállták az utakat majd a négy markos legény a föld felé nyúlt majd hirtelen felegyenesedtek és mellkasukhoz rántották a kezüket. Ezután egy másodperc alatt vastag és erős kötél került elő a föld alól és szorította közre a három szerzetest. Majd mikor már annyira összeszorultak, hogy megmozdulni sem tudtak a négy nagydarab harcos közül előlépett egy alacsony termetű vézna szemüveges fickó. És fennhangon nevetve indította beszédét. -Ha! Ti szerzetesek mennyire figyelmetlenek és naivak vagytok! Miután elmenekültetek előlem a vízesés országában, azt hittétek nem kereslek meg titeket és szedem ki belőletek akkor is a kincs rejtekhelyét?- A szerzetesek némán álltak tovább és bámultak a vézna alakra. A két genin magára maradt mivel mesterük még csak jelet sem adott magáról. Majd minden szó vagy figyelmeztetés nélkül a kis ember kést rántott és azt az egyik szerzetes torkához szorította. A szorult helyzetben a szerzetesek továbbra is komor csenddel hallgattak. Bár arcuk már nem volt olyan nyugodt és testükön a félelem és az izgalom jelei is bőven kiütköztek már. Amúgy is csillogóan fényes fejük a verejtékcseppektől gyöngyözve még vakítóbb fénysugarakat szórt szét. szemükben mélyen bent ült a félelem méghozzá nem mástól mint a haláltól. Ezzel szemben a késes fickó szemében nem volt más csak a tudás vágya és a gonosz hideg vérrel való ölni akarás. Keze olyan biztosan markolta a kést mintha mindennapos rutinnal vágná el egy ember torkát.
Aburame Shino
Aburame Shino
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Makenshi Kedd Ápr. 03 2012, 23:24

Ahogy azok a gengszterek feltűntek a szívem azonnal a torkomban kezdett dobogni és az adrenalinom is az egekbe szökött... Most mitévő legyek? Mielőtt az öreg ideér ez az őrült elvágja a torkukat. Nem vitás közbe kellett lépnem. Remélem Okami nem csinál semmi ostobaságot!
Én nem tétováztam sokat! Azonnal eldobtam három shurikent a kigyúrt alakok felé, majd a Shusin no jutsuval siettem a szerzetesek segítségére és, ahogy odaértem a vékony férfihoz egy akkorát rúgtam bele amekkorát csak tudtam nem kevés chakrát is beáldozva a mozdulatba, hogy ellenfelem ne csak megtántorodjon, hanem emberi távolságba repüljön el! Mivel a meglepetés ereje velem volt ezért, azt hiszem eltaláltam párat a smasszerek közül is. Majd előkaptam egy kunai kést és elvágom a szerzeteseket csapdába ejtő kötelet, és közben azért imádkozom, hogy Okami ne fedje fel kilétét, és ezt igyekszem egy aprócska ököl mozdulattal tudatosítani benne, amit megbeszéltünk! Remélem megérti és nem lesz probléma... a későbbiekben belőle lehet egy komoly ütőkártya is. Azzal ráfordulok ellenfeleimre!
- Nehogy azt higgyétek, hogy hagyni fogom!
Ha az ellenfél a szemembe néz akkor merő elszántságot lát!
Makenshi
Makenshi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Urufu Djuka Okami Szer. Ápr. 04 2012, 09:33

Ahogyan az útonállók feltűntek, Makenshi egyből kiugrott, és rájuk támadott. A késes kezéből kilőttem a fegyverét egy fogpiszkálóval, de hála Makenshi hirtelen jött támadásának, nem vettek észre. Előhúztam katanamat, támadásra kész voltam, de meglátva társam jelzését, ott maradtam a helyemen, az alkalmas pillanatra várva, hogy támadhassak. A kapitány sehol sem volt, kezdtem aggódni, hogy a szorult helyzeteben itt hagyott minket. Felmértem a terepet, láttam, hogy az egyik útonálló a bokor szélén áll, nem látják társai. Odalopóztam mögé, a száját befogtam, a bokorba húztam, majd katanammal elvágtam a torkát. Hang nélkül halt meg. -Nyugodj békében.- mondtam neki magamban. Visszatértem a terep megfigyelésére. Nem találtam még egy ilyen jó helyzetben lévő ellenfelet, így a bokorban maradva figyeltem az eseményeket, hogy mikor támadjam le őket.
Urufu Djuka Okami
Urufu Djuka Okami
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Aburame Shino Csüt. Ápr. 05 2012, 21:36

/Urufu a találatok sikerét majd én írom meg. Legközelebb légyszíves ezt hagyd rám mivel az én dolgom. A torok vágás meg nem lehetséges mivel körben állnak. De most már mindegy. LEGKÖZELEBB FIGYELJ ODA!/
Makenshi kunaihajítási képességei majdnem tökéletesnek bizonyultak mivel a három késből kettő tökéletesen értek célba és terítették le halálos sebbel a célpontot. A harmadik viszont a nagydarab bal karját kapta csak el, bár ez is bőven több a semminél mivel így az a karja már kevésbé használható majd a későbbi harcban. Majd az ifjú genin sikeres akciója következett mikor közel került a főnökhöz hírtelen valami elsüvített a feje mellett és annak a késén pattanva egyenesen az egyik szerzetes jobb karjába fúródott. Majd következett Makenshi gyönyörű rúgása mellyel sikerült az apró fickót az sebesült útonállónak rúgni. Majd becsapódása után a nagydarab fickó elvesztette egyensúlyát és ölében főnökével a földre esett. Majd a harcba keveredett genin hirtelen egy tompa puffanásra lett figyelmes a háta mögött. A mögötte álló még teljesen ép őr vérző torokkal feküdt a földön. Halálhörgése rettentő volt. A tapasztalatlan geninen aki a bokorban lapult miután kimérte a gyilkos vágást enyhe sokk lett urrá. Mozdulatlanul meredt véres kardjára és szótlanul hallgatta az előtte fekvő férfit amint az sípolva a torkán keresztül kapkodja a levegőt és közben bugyborékol a vér. néha néha beszíváskor be is nyelt egy kis vért így fel fel köhögött a fulladozás közben. Mindez szörnyű és mocskos halál volt. Makenshi viszont nem foglalkozhatott jelenleg társával hiszen éppen vele szemben tápászkodott fel a főnök és a nagydarab útonálló. -Végezz vele te mamlasz! Gyerünk mire vársz még?!- Ekkor a termetes fickó kardott rántott és megindult a genin felé. Lendületében magasra emelete kardját amit két kezével markolt majd csapásra készült.

A hozzászólást Aburame Shino összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 05 2012, 23:22-kor.
Aburame Shino
Aburame Shino
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Makenshi Csüt. Ápr. 05 2012, 22:09

Amint észrevettem, hogy az egyik szerzetes megsérült azonnal körbenéztem, hogy vajon ki dobta el azt a kunai kést, vagy shurikent! Miután nem találtam meg a szememmel a közvetlen forrást, nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, közben a szemem sarkából észrevettem azt is,hogy Okami egy viszonylag ügyetlen vágással a másvilágra küldte a rejtőzködő ellenfelet... Biztos ő lett volna a csali és áldottam a jó szerencsémet, hogy csapat társam észrevette. Közben sikerült a kisembert eltávolítani a szerzetesektől! Rá is parancsolt a csatlósára aki felém mozdult nagy böszme testével! Intettem Okaminak, hogy most jöhet! Remélem észrevette a jelzést! Nem lesz nehéz dolga a melákkal akit közben két eldobott shurikennel próbálok lelassítani!
Ha Okami kiugrik a szerzetesek és a kigyúrt közé, akkor én egy kunait előkapva rohamozom meg a látszólag főnököt! Bár nem tudom, hogy érdemes-e rá hagyni a szerzetesek védelmét Okamira, de azt is tudtam, hogyha elengedjük ezt az embert akkor legközelebb még többen jönnek vissza. Ezért megérte kockáztatni. Tehát ezt csak akkor csinálom, ha Okami veszi a lapok és rátámad a sérültre!
Ha sikerül megrohamoznom a főnököt akkor egy kis chakra segítségével megpróbálok elrugaszkodni az emberke fölött de úgy hogy amikor fölé érek akkor ami kifér a csövön Hitei Mushou // Szálló Tű Köd!
Makenshi
Makenshi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Urufu Djuka Okami Csüt. Ápr. 05 2012, 22:19

//Bocsánat az előbbiekért.//
A harcmezőre nézve megláttam Makenshi jelzését. Kiugrottam a papok védelmére. Katanam ki volt húzva, bal kezemmel két shurikent dobtam a nagydarab felé, harci pozícióba álltam, készen minden támadásra.
//Bocsánat a rövid postért.//
Urufu Djuka Okami
Urufu Djuka Okami
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Aburame Shino Vas. Ápr. 08 2012, 18:33

Makenshi jelzése jól látható volt így Urufu minden gond nélkül kiugrott a bokorból és kardot rántott a nagydarab fickó előtt. Ezalatt Makensi nekiszaladt az izomagyúnak majd mikor az leakart súlytani rá ő kitért előle. Ezután egy hatalmas ugrással a vézna kis főnök felett termett majd szinte tankönyvbe illően vitte véghez a technikáját. Az ugrás után már csak a napban megcsillanó fények zápora látszott Makenshi alatt. Majd pár másodperc múlva miután a genin földet ért A vakító fények zápora elült és nem látszott más csak a vézna kis bűnöző. Körülötte egy két tű volt a földbe szúródva, de a testén szinte alig volt hely ahol ne állt volna ki belőle tű. Szeme felakadva szájából, és a tűktől vér csordogált ki. Az apró férfi pillanatok alatt térdre rogyott majd egész teste a földre puffant. Az esés miatt az eddig testéből kiálló tűk egy része el tört a másik része pedig mélyen a férfiba fúródott. A szájából már ömlő vér miatt nehezen lehetett kivenni amit mond de ami hallható volt nem a legbiztatóbb előjel volt. -Most mind meghaltok! A főnök elintéz titeket!- Majd hangja nevetésbe és a vérben való fuldoklásban szépen lassan elhalkult és végül már a fuldoklás is abba maradt. Ezalatt Urufu igen szorult helyzetbe került lábai földbe gyökereztek a nagydarab fickó láttán és mozdulni sem bírt. Mire végre csapásra emelte kardját Urufu egy lépés után el is botlott és karja a földbe szúródott. Az esés miatt teljesen védtelenül és kiszolgáltatva feküdt a felé közeledő hústorony előtt. Teste megmeredve tehetetlenül. Egyetlen lehetősége már csak Makenshi volt aki épp akkor ért földet mikor a nagydarab fickó elég közel ért a fiatal geninhez, hogy egy csapással elintézze. Urufu reszketett és mindkét szemét behunyva várta a végzetes csapást. Majd várt és várt, de a halál nem jött érte. Mikor félve kinyitotta az egyik szemét látta, hogy a jounin áll közte és az izomkolosszus közt. Az elit ninja bal kezével egy kunait szorított és azzal tartotta vissza a nagydarab rabló kardcsapásást. Jobbkeze egy pillanat alatt moccant és semmi mást nem lehetett látni csak a stram férfi nyakánál való villanást majd azt ahogy szépen lassan összerogy a torkát fogva. Kezei alól szépen lassan előbugyogott a vér és elöntötte a földet. A jounin rettentő haraggal fordult meg és nézett rá Urufura. Majd minden szó nélkül Makenshihez sétált és vállára tette a kezét. -Ügyes voltál, de ne bízd el magad. Remélem továbbra is használható leszel! Nem úgy mint a társad. Segíts neki, hogy összeszedje magát!- Majd a szerzetesekhez sétált és halkan váltott velük pár szót, miközben leellenőrizte a sebesült társuk állapotát. A papkezéből kihúzta a fogpiszkálót majd erőteljesen Urufu feje mellé hajította úgy ,hogy az pár milliméterrel suhanjon el a gyermek füle mellett. A szerzetes apró ellátása utána ismét az alap felállásra adott minden szó nélkül feszes és határozott kézjeleket. A három ninja elhelyezkedését követően a papok ismét útnak indultak.
/A következő post a Fű országának határvidékére kerüljön köszönöm./
Aburame Shino
Aburame Shino
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Djuka Mikommi Vas. Jún. 17 2012, 13:25

Enro egy érdekes személyiség volt számomra, de utazás közben könnyen oldódott a hangulatom. Egy óra után már nem is figyeltem a hátra hagyott emlékekre. Érdekeltek az új tájak új országok. Ez a küldetés számomra egy érdekes kirándulás is, mert őszintén bevallva soha életembe nem voltam még a fű országának határain kívül.
- Mit gondolsz Enro, mennyi ideig fog tartani az út? Illetve milyen fenyegetésekre számíthatunk? - kíváncsiskodtam mohón újdonsült útitársamtól.
Mindent összevetve hamar elértük a tűz országának határvidékét. Enro elmondása szerint a tűz országa a szövetségesünk ezért itt megvédenek minket ha arról van szó. Sajnálom, hogy nem megyünk el konoháig. Sokat hallottam róla, de még életemben nem jártam ott. Állítólag onnan származnak a leghíresebb shinobik. Mindent összevetve a kezdeti nehézségek után most újdonsült bátorsággal vágtam neki életem eddigi legszínesebb kalandjának!
Djuka Mikommi
Djuka Mikommi
Inaktív

Adatlap
Chakraszint: 132

Témanyitás  Jiraiya Hétf. Jún. 18 2012, 12:16

Az út nem volt se izgalmas és sem unalmas. Eltelt beszélgetéssel és az élet nagy dolgainak megvitatásával.
- Tudod, háborúban állunk. Az országok most nem a közös békére koncentrálnak, hanem a háborúra. Bajos dolog lenne átvágni két Országon, ezért megyünk át a Tűz földjén. Igaz, hogy sok nagyszerű shinobi él Konohában, de még több került ki onnan. Sokat Én sem tudok róluk, mivel nem vagyok valami idős amint látod. Csupán 28 vagyok. Még csak az életem egynegyedét éltem le, szóval ha minden igaz és nem halok meg, akkor látni fogom a háborút. Viszont, Te még engem is túlfogsz élni, ha nem halsz meg. Hidd el nekem, jobb a béke. Konohát pedig messziről látni fogod. Messziről is látni lehet a Hokage emlékművet és a falu kapuit. Nem nagy dolog.
És igaza lett. Persze nem abban a "nem nagy dologban" hanem abban, hogy messziről is látni lehetett a falut. Az öt Hokage büszkén emelkedett a falu fölé. Szinte mint ha élnének. Belegondolni, hogy a háború elvesztésével ez a Falu nem lesz többé, elég rossz dolog.
- A következő célunk Tanzaku Gai. Ott fogunk lepihenni. Onnantól viszont, a dolgok egyre veszélyesebbé válnak majd. A Tea Országa korántsem az a veszélytelen hely.
Napnyugtára, megérkeztetek Tanzaku Gaiba. A sensei egy fogadóban talált nektek szállást. Nem volt az a higiénikus fajta, de megteszi egy éjszakára.
- Most menj ahova szeretnél. Három óra múlva legyél itt, mert ki kell pihenned az út fáradalmait. nem lenne jó ha holnap hullafáradtan ébrednél.

// Kövi post Tanzaku Gaiba. Most egy kicsit irányíthatod az eseményeket. Mehetsz körülnézni stb. A postod után írok Én is. //

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Kusuki Eiko Csüt. Jún. 21 2012, 18:27

//Kabuto és Jori//

Amikor kimondták a parancsot leszálltam és indultam előre felé. "Ez érdekes lesz." Nem vártam meg Jorit had hallgassa meg a választ eközben én előre mentem. Eddig nem láttam semmi gyanús dolgot az úton.
- Te látsz valamit?
Fordultam hugomhoz és folytattam a vizsgálódást.
"Talán itt lesz valami." Gondoltam, mert észre vettem valamit az egyik bokor alatt.
Kusuki Eiko
Kusuki Eiko
Játékos

Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 405

http://www.encike12.5mp.eu

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

8 / 31 oldal Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.