Határvidék

+91
Tsunomi Ai
Naito Kenji
Yamanaka Inako
Hattori Arata
Hamacho Yoshitaro
Shiren
Uchiha Itachi
Kitsune Haruka
Kenshiro Yori
Hasegawa Zauki
Senju Tobirama
Akihiro Jaken
Hirota Yukionna
Jaiba Mineo
Kawajiri Satoshi
Hakkyou Katsumi
Hatake Kakashi
Hyuuga Shakaku
Aihara Arata
Rabada Genkou
Jiraiya
Meitsugawa Shori
Hisao
Terumi Mei
Misaki Kiyoko
Fujikage Kizashi
Togan Hiroshi
Namikaze Minato
Kawahara Tadashi
Shunsui
Shenjino Arisa
Hyuuga Oyoki
Ago
Yoru
Aziro
Aono Takefumi
Kaibutsu Hiroto
Kitori Musato
Shimura Danzou
Aokaze Atsushi
Deidara
Yamato
Kagua Hatami
Nara Akane
Hinata
Shirogane Shiro
Hejvanasi Zej
Hiro Oyama
Akira
Uchiha Madara
Ayokama Makoto
Tsurugi Atasuke
Killer Bee
Kenshiro Suiren
Obotsu Ryu
Itanashi
Aokaze Shin
Orochimaru (Inaktív)
Mieiro Tenki
Danzou
Seimitsu Kazuya
Akasuna no Sasori
Kusuki Jori
Djuka Mikommi
Urufu Djuka Okami
Makenshi
Aburame Shino
Arekkusu Orokana
Kurogane Kobushi
Hatake Kakashi(Inaktív)
Kagemare Kuzomi
Kusuki Eiko
Siashi Chika
Namikaze Minato(Inaktív)
Kage
Kuro Yuugure
Karin
Ayami Remiyu
Sayuri Akeme
Katsumi Mao
Hidan
Jaiba Minamo
Konan1
Ayabito Kenzan
Koreko Rui
Sai
Ogawa Kazuma
Gruczi Duneai
Shikaku
Unazaki Nikomi
Kanmiru
95 posters

9 / 31 oldal Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 20 ... 31  Next

Go down

Határvidék - Page 9 Empty Re: Határvidék

Témanyitás  Kusuki Jori Pént. Jún. 22 2012, 09:15

Kusuki Eiko írta://Kabuto és Jori//

Amikor kimondták a parancsot leszálltam és indultam előre felé. "Ez érdekes lesz." Nem vártam meg Jorit had hallgassa meg a választ eközben én előre mentem. Eddig nem láttam semmi gyanús dolgot az úton.
- Te látsz valamit?
Fordultam hugomhoz és folytattam a vizsgálódást.
"Talán itt lesz valami." Gondoltam, mert észre vettem valamit az egyik bokor alatt.

-Az nem sok
Eiko után mentem
Így bele gondolva jobban meg ismerhetem Eiko erejét és lehet a gyenge pontját is meg tanálom ha esetleg majd egymás ellen kellene harcolnunk
Mert ha meg találom a gyenge pontját akkor simán győzök elenne
- Nővérkém ha vége a köldetés nek esetleg nem menénk el ketten valahova?
Tetem fel a kérdést

Kusuki Jori
Kusuki Jori
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 125

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Akasuna no Sasori Csüt. Jún. 28 2012, 20:46

Az út eseménytelenül zajlik, nem igazán láttok semmilyen fenyegetést. Azonban Eiko észre veszi, hogy az egyik közeli bokor megrezdül. Amikor oda megy, hogy megvizsgálja, egy vaddisznó kölyök sétál ki a növényzetből. Barátságosan röfög, majd egy távoli bokor újra megrezdül. Ezúttal egy sokkal nagyobb vaddisznó ugrik elő, azonban ez láthatóan mérges. Azonnal felétek szalad. A szekéren a társaitok nem foglalkoznak a dologgal, így hát rajtatok áll, hogy végezzetek vele.

//Kérek egy nagyon szép postot, ahogy legyőzitek a vaddisznó anyucit, illetve azt is hogy a kölykével mit csináltok(megölitek, életben hagyjátok stb). A harcot teljesen rátok bízom még most. Kíváncsi vagyok hogy oldjátok meg a helyzetet Razz //
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Inaktív

Témanyitás  Kusuki Eiko Pént. Jún. 29 2012, 07:44

- Úgy is régen ettem már vaddisznót.
Jelentettem ki ahogy megjelent a bokorból. Amikor elkezdet felénk szaladni gyorsan fogtam magamat és csináltam egy helycserét.
"Jobb nem szembe lenni vele." Gondoltam magamban majd mögé kerülve elő rántottam a kardomat, de ezzel is csak a védekezésemet szolgáltam magamnak semmi egyebet. Miközben Jori felé ment a vad én fogtam a kölykét és egy fa alatti kis lyukba helyeztem, hogy ne essen bántódása. Amint ezzel megvoltam indultam is hugomnak segítséget nyújtani, mert a vaddisznó nagyon mérges volt és mivel ő még nem tud támadó jutsut alkalmazni, így muszáj volt segítenem rajta.
Kusuki Eiko
Kusuki Eiko
Játékos

Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 405

http://www.encike12.5mp.eu

Témanyitás  Kusuki Jori Pént. Jún. 29 2012, 11:56

[quote="Kusuki Eiko"][color=red]- Úgy is régen ettem már vaddisznót. [/color]
[color=darkred]Jelentettem ki ahogy megjelent a bokorból. Amikor elkezdet felénk szaladni gyorsan fogtam magamat és csináltam egy helycserét.
"Jobb nem szembe lenni vele." Gondoltam magamban majd mögé kerülve elő rántottam a kardomat, de ezzel is csak a védekezésemet szolgáltam magamnak semmi egyebet. Miközben Jori felé ment a vad én fogtam a kölykét és egy fa alatti kis lyukba helyeztem, hogy ne essen bántódása. Amint ezzel megvoltam indultam is hugomnak segítséget nyújtani, mert a vaddisznó nagyon mérges volt és mivel ő még nem tud támadó jutsut alkalmazni, így muszáj volt segítenem rajta.[/color][/quote]

- Nővérkém engedjük el őket hagyuk szegényeket élni
Montam neki
Reméltem halgatni fog rám és el fogja engedni
de fel készültem a vitára is
- Azért mérges mert félti a kicsinyét és ha most elengedjük őket nem fognak bántani minek
Kusuki Jori
Kusuki Jori
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akasuna no Sasori Vas. Júl. 01 2012, 15:58

Eiko sikeresen eltűnik a koca elől, így az Jori-t veszi célba. Úgy látszik, az állat nem osztja a lány véleményét és neki szalad. Könnyedén felökleli a kunoichi-t, aki beesik a közeli bokorba. Eiko sajnos elkésett, azonban most neki kell valamit kezdenie az anyukával. Ha nem elég óvatos, akkor ő is megsérülhet.

//Lássam mit cselekedtek, győzzétek le Smile
Jori sérülései: sajgó bal comb
Eiko sérülései: még nincs //
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Inaktív

Témanyitás  Kusuki Eiko Vas. Júl. 01 2012, 16:23

- Ezt most megkeserülöd. Ha a húgomat bántod, velem gyűlik meg a bajod.
Majd a kézpecsétek megformálása után ellőttem két tűz labdát a varacskos felé. Eszem ágában sem volt az, hogy életben hagyjam.
- Nem bocsájtok meg.
Jelentettem ki ahogy száguldott a tűz a malac felé. Nem volt bennem se bűntudat se más. Meg akartam ölni és mással nem foglalkoztam.
"Most megkapja a magáét. Büntetlenül nem ússza ez meg és erről én gondoskodom."
Kusuki Eiko
Kusuki Eiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kusuki Jori Hétf. Júl. 02 2012, 11:59

- Én meg montam hogy ez lesz de te nem hallgatsz rám sose mert a kicsinek sosincs igaza ugye?
Montam Eikonak
- Ez a baj nekem sose hisznek
Aztán visza emlékezek hogy hányszor volt ilyen de rájötem hogy ez az első alkalom hogy nem hitek nekem xD
- Hm
Kusuki Jori
Kusuki Jori
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akasuna no Sasori Hétf. Júl. 02 2012, 18:21

Miután Eiko szabadjára engedi a lánglabdákat, az anyakoca felvisít, majd sült hús szaga terjeng a levegőben. Amano ekkor leugrik hozzátok, majd felkapja a vaddisznót a földről és felrakja a szekérre.
- Jó lesz még ez később. - mondja, majd vissza ül és folytatódik az út.
Ti továbbra is a kocsi előtt haladtok és vizsgáljátok a tájat. Eseménytelenül zajlik a nap további része, semmilyen támadás nem ér titeket. Majd rátok esteledik. A vacsora az úton megölt vaddisznó volt. Amano készítette el, alaposan megsütötte a táborotok közepén felállított tűzön. Miután befejezitek az étkezést, Tetsuryu 2 tekercset vesz elő. Leteríti őket a földre, majd néhány kézpecsét megalkotása után megérinti őket. Egy pukkanás történik, majd két sátor jelenik meg.
- Ezekben fogunk aludni. Az őrködést Amano kezdi. Egyikőtök pedig segít neki. Utána Amatsuki lesz soron a másik kislánnyal. - adja ki az utasítást.
- No, ki fog velem őrködni? - kérdezi, majd pödör egyet a bajuszán.
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Inaktív

Témanyitás  Kusuki Eiko Kedd Júl. 03 2012, 07:47

A vaddisznóval sikerrel végeztem és a tábor felverése után el is fogyasztottuk. Ez után Tetsuryu elővett kettő tekercset és mindkettőből egy sátor jelent meg. Nem volt nagyon nagy újdonság nekem. Végtéreis így könnyebb volt a szállítás. Bejelentette, hogy Amano foglya elkezdeni az őrködést mire ő meg is kérdezte, hogy ki tart vele. Nem volt kedvem unatkozni ezért fel szólaltam.
- Én megyek. - Jelentette ki ridegen Eiko miután befejezte az étkezést. - Ha kell átvállalom a húgomtól is. Éber szoktam lenni az éjszaka és elég sokáig kibírom anélkül, hogy aludnék egy órát is. - Nem voltam büszke hangulatomban inkább arra vártam, hogy elfoglaljam az őrhelyet. "Unalmas lesz az este vagy sem?" Kérdeztem meg magamtól mire a választ jelenleg még aligha tudtam volna megmondani, hiszen amíg nem kezdünk bele aligha fog ilyesmire fény derülni.
Kusuki Eiko
Kusuki Eiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kusuki Jori Kedd Júl. 03 2012, 10:03

- Nem muszáj át vállalnod helyettem az őrködést ez csak egy karcolás
Mondtam Eikonak de közben egy kicsit fájt a lábam de nem annyira de ha jobban fájna se mondanám mert ki birom a fájdalmat akkár menyire is fájón az
- Majd ha rám kerül a sor örködök te viszont majd pihensz Very Happy
Kusuki Jori
Kusuki Jori
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akasuna no Sasori Szer. Júl. 04 2012, 22:03

Miután megvacsoráztok, Eiko elvállalja az őrködést. Semmi izgalmas nem történik, majd jön a váltás. Ekkor már Jori marad ébren, illetve Amatsuki. Szerencsére éjszaka semmilyen támadás nem ér titeket, így hajnalban nyugodtan folytathatjátok az utat. Egy egész hétbe telik, mire eléritek a falu határát. Az utatok eseménytelenül zajlik, senki sem támad meg titeket. Az éjszaka felváltva őrködtök, de akkor sem ér semmilyen bajt titeket. A határnál végül elbúcsúztok a munkáltatótoktól, aki 1000 Ryou-t ad át fizetségként.
Mivel az első feladatot már teljesítettétek, nincs más hátra, mint hogy teljesítsétek az utolsót is. Három órát utaztok a határ mentén. Hatalmas, sűrű erdő vesz titeket körbe. A határon túl pedig egy hegy áll. Egészen egy tisztásig haladtok, ott viszont megálltok.
- Megérkeztünk! Itt kell felállítanunk egy megerősített őrhelyet. Tetsuryu, a fegyvereket!
- Igenis!
Tetsuryu ekkor elővesz két tekercset, majd rengeteg robbanó cetlit és drótot idéz elő.
Na gyerekek, ezeket kell szétszórnotok az őrhely körül. Mi majd felállítjuk magát a tábort, amit könnyű lesz védeni. A fákat és a bokrokat szereljétek fel, így aki erről próbálna felénk jönni, az a levegőbe repül. Lehetőleg úgy rakjátok fel őket, hogy ne lehessen észre venni azokat!
Mivel megkaptátok a feladatot, nincs más dolgotok, mint teljesíteni azt!

//Egy 25 soros átfogó választ kérek!//
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Inaktív

Témanyitás  Kusuki Eiko Csüt. Júl. 05 2012, 10:39

- Értek a csapda állításhoz szóval én bele is kezdek.
Elmentem addig a pontig amíg elhúzódott a védelmi vonalunk.
Első csapdaként csak egy kunait tettem le.
"Ahogy haladok úgy lesz nagyobb a fegyverzet." Gondoltam magamban miközben kimértem nagyjából 10 métert és oda tettem az egyik fára a következő csapdámat ami kettő shuriken volt. A csapda úgy tudott működésbe lépni, mint bármelyik másik kifeszített csapda. A fára volt kifeszítve egy nagyon vékony szálú drót és az egyik ágához volt rögzítve a másik oldalon., így ha elengedett akkor az ellenségre fentről érkezett a csapás.
Újabb 10 métert haladtam, de ezúttal ismételten a földre rögzítettem a csapdámat. Ez más volt mint amilyent először letettem, mert ezen volt némi föld. Ebből kiderülhet, hogy ez a drót nem a vékony szálú fajta.
15 métert mentem előre és ezúttal egy kétágú csapdát tettem le. Fentre volt rögzítve egy démonszél shuriken.
"Úgy sem szoktam fegyvereket használni. Most legalább hasznukat is veszem." Azért volt kétágú, mert lentről is aktiválni lehetett, viszont fent csak abban az esetben volt képes működni, ha az ember éppen lejjebb ugrik egy kicsit a levegőben.
A következő csak pár méterre volt. Nem akartam messzire rakni, mert az előző nagyon instabil volt a levegőt nézve. Így kifeszítettem 3 kunait és lerögzítettem a talajhoz, viszont az aktiválása fent volt.
Lerögzítettem a drótot, úgy hogy pont aktiválja valaki aki éppen erre jár akár ellenség kár más és mivel egy ilyen csapást nem éppen a legkönnyebb kivédeni ezért is voltam annyira bizakodó.
A többi csapdám is hasonló képen nézett ki. Valamelyik a talajon, valamelyik pedig a fák között elrejtve. Két irányú támadásom csak 4 volt. Többre nem lett volna már időm, mert eléggé nehezek voltak számomra az ilyenek felállítása.
"Jobb ha leellenőrzöm az elejétől kezdve." Szerettem volna biztosra menni.
Amikor vissza értem az egyik kunai csapdám vagyis az első aktiválódott. Nem tudom mi tette ezt lehetővé, de jobb volt akkor vissza térni a csapathoz.
Egyedül semmi esélyem sincs főleg, hogy azt sem tudom ki vagy mi oldotta el. Lassan mentem vissza felé, nehogy aztán én aktiváljam a saját csapdámat. Résen kellett lennem és ekkor észrevettem ismét, hogy egy csapda aktiválódott, de ezt csak egy róka okozta. Az állat nem pusztult el, de nem is akartam megölni. Egyrészt nem tudom milyen íze van, másrészről pedig annyira nem utálom az állatokat, hogy napi szinten öljem őket. Újra felállítottam ezt a csapdát és néztem tovább a dolgokat.
A többi mind megvolt és amikor vissza értem a csapathoz jelentettem is nekik.
- Kész vagyok. Összesen 30 csapdát állítottam nagyjából fel.
Miután elmondtam vártam a következő parancsra.
Kusuki Eiko
Kusuki Eiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kusuki Jori Hétf. Júl. 09 2012, 09:58

- Én nem vagyok olya szakképzet a csapdaállításban, ezért én inkább használom a cetliket.
Mondtam majd elvettem a drótot és a robbanó cédulákat.
Nem sokkal később én is megérkeztem arra a pontra, ahonnan kezdődik az egész csapda.
Lassan kezdtem el felállítani.
Az egyik fára rá helyeztem az egyik cédulát, és óvatosan átvezettem a mellette lévőre.
A talajon úgy készítettem el, hogy letettem az egyik bokor tövéhez a papírt és a drótot kifeszítettem, ha esetleg arra jár majd valaki, esetleg megbotlik, és a cetli felrobban.
Érdekelt vajon Eiko, hogyan dolgozta ki a csapdáit.
Elindultam arra felé egy kerülő úton, hogy meglessem, de amikor oda értem és nem figyeltem véletlenül eloldottam a csapdáját.
Szerencsére különösebben nem sérültem meg, így volt erőm, no meg időm is hogy visszatérjek arra a helyre, ahol éppen abba hagytam a csapdaállítást.
- Most már sietnem kell.
Folytattam a csapdák felállítását.
Amikor már kezdtem úgy látni, hogy mindgyár végzek, megláttam egy farkast, aki éppen a csapdám felé ment.
Egy kicsit megijedtem, de nem azért, mert rám támad, hanem hogy aktiválja a csapdámat.
Ezért eldobtam egy kunait felé, hogy elmenjen.
Mákom volt ugyanis elballagott.
Miután befejeztem a csapdáimat visszatértem a táborhelyünkre.
- Készen vagyok.
Mondtam a többieknek és ekkor már a nővérem is ott volt.
Tudtam, hogy egy kicsit elkéstem és ezért nem is, mentegetőztem a többieknek.
Tényleg kicsit késtem és ez nem is csoda.
A lábam kicsit még mindig fájt és ezért lassítottam be egy kicsit.
Kusuki Jori
Kusuki Jori
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akasuna no Sasori Kedd Júl. 10 2012, 15:18

Minden rendben megy a csapda állításkor, nem történik semmilyen komoly baleset, leszámítva Jori esetét. Amikor visszatértek a többiekhez, valósággal leesik az állatok, annyira átalakították a tisztást. Először is egy igen mély árok veszi körbe, így át kell ugranotok azt, amikor be akartok menni a táborba. A közelben néhány fát kidöntöttek, azokból csináltak egy kis kilátót. Elég rendesen körbe van véve, így elég könnyű megvédeni azt a helyet, ha esetleg támadás érné.
Amano jelenleg felső nélkül van, a teste csak úgy csillog az izzadtságtól. Amikor meglát titeket, azonnal felétek indul.
- Áh, megérkeztek a kislányok is. Mit szólnátok, ha tanulnánk egy kicsit? Először te jössz, Jori! - mutat rá az illetőre. - Tanulsz tőlem egy igen egyszerű, de hatásos taijutsu technikát. Utána majd Amatsuki vesz át tőlem. Te pedig! - mutat Eiko-ra. - Az aktád szerint Katon beállítottságú vagy. Yoku fog neked tanítani valamit. Menj hozzá! Ha pedig végeztél gyere vissza hozzám és te is tanulsz egy taijutsut!

Jori:
Miután Amano kiadja az utasítást és Eiko elment tanulni, a férfi alaposan szemügyre vesz téged, majd elvigyorodik.
- Nah, drágaságom. Vegyél elő egy kunait, vagy shurikent. Esetleg más dobó fegyvert, amit használni szoktál. A technika lényege, hogy elhajítod a dobófegyvert az ellenfeled felé, majd szinte azonnal megindulsz te is és amíg a célpontod a fegyverrel van lekötve, te addig a vakfoltját célzod meg egy rúgással. Azon a fán gyakorolhatsz majd! - mutat az egyik fára a táboron kívül.
- Most pedig figyelj, bemutatom mit kell csinálni.
Ekkor a férfival elsétálsz a tábor szélére. Ott eltávolodik a mutatott fától, majd elhajít egy kunait, ami egyenes bele áll a fába. Miután eldobta a fegyvert, már ő is úton volt, így amikor a kunai beleállt a fába, akkor már ő is ott volt és hatalmasat csattant a lába a fa törzsén.
- Nos, te jössz! - mondja, miközben kiveszi a kunai-t a fából.[/color]
//20 sort kérek a tanulásról//

Eiko:
Miután megkapod az utasításodat és oda mész Yokuhoz, a férfi mosolyogva figyel téged.
- Nos, szép hölgy, kezdődjön hát a tanulás. Gyere velem! - mondja Yoku, majd elindul.
Elhagyjátok a tábort és egy eléggé lepusztított területre visz téged. Egy árva lélek sincs a környéken, a fákat már rég eltüntették, növényzet sem igazán van.
- Itt kezdődik meg a tanulásod. A technika neve, Katon: Karyuu Endan. A Kos, Ló, Kígyó, Sárkány, Patkány, Ökör és a Tigris kézpecséteket kell először megalkotni, majd teleszívod magad levegővel. Ekkor jön a jól megszokott chakra áramoltatás és átalakítás, végül egyszerűen csak kileheled a tüzet. Mondjuk nem ennyire egyszerű, majd te is megtapasztalod. Most figyelj, bemutatom, utána te jössz!
Yoku megalkotja a szükséges kézjeleket, majd teleszívja magát levegővel. A következő pillanatban pedig belobban előtte a levegő, majd egy vékony lángnyelvet lehel ki, ami egyre szélesebb lesz, ahogy egyre hosszabb lesz. Ráadásul a vége felé már egészen fehér színben tündökölnek a lángok. A forróság elviselhetetlen számodra, ahogy ott állsz mellette. Végül kifogy a levegőből Yoku, így a lángok is elhalnak. Nem maradt más, csak a kiégett talaj.
- Most pedig te jössz! - kacsint rád.

//szintén 20 sort kérek//
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Inaktív

Témanyitás  Kusuki Eiko Kedd Júl. 10 2012, 15:44

Amano szavára nagyon megörültem. "Ez az egy új tűz jutsu és mellette még egy taijutsu is." Ujjongtam magamban.
Yoku-ra bízott rá engemet, hogy majd ő megtanít arra a bizonyos technikára. Szó nélkül utána mentem. Mondjuk a "szép hölgy" kifejezésénél egy kicsit dühös lettem, de nem annyira, hogy ne tudnám vissza nyerni higgadtságomat.
Amikor elértünk egy kihalt helyre egy kicsit meglepődtem, de végül is tűz jutsu tanulásnál ez az ideális terep. A Katon: Karyuu Endan jutsu volt a mai anyag és, ha visszamegyek vár még egy jutsu. "Egyszerre két legyet ütni egy csapásra jó lesz." Gondoltam majd vártam, hogy Yoku be is, mutassa pontosan miről is, lenne szó.
- A Kos, Ló, Kígyó, Sárkány, Patkány, Ökör és a Tigris kézpecséteket kell először megalkotni, majd teleszívod magad levegővel. Ekkor jön a jól megszokott chakra áramoltatás és átalakítás, végül egyszerűen csak kileheled a tüzet. Mondjuk nem ennyire egyszerű, majd te is megtapasztalod. Most figyelj, bemutatom, utána te jössz!
Megszívta, ahogy mondta magát levegővel és a következő pillanatban már a lángnyelvet, lőtte ki a szájából. Ez el kezdett kiszélesedni és meghosszabbodni. Amit furcsálltam az-az volt, hogy a vége már fehér volt és a tűz már annyira forró volt, hogy szinte teljesen elviselhetetlennek tűnt, de egyben boldog is voltam, hogy egy ilyen jutsut megtanulhatok.
Miután elfogyott a levegője már csupán a kiégett talajt láttam.
- Most pedig te jössz!
Szólt nekem és egy kicsit, mint, ha elkezdtem volna félni.
Furcsa érzés volt, de nem csak arról volt szó, hogy féltem. Egyszerűen ilyen érzést adott nekem ez a technika, viszont ettől függetlenül is el akartam sajátítani.
- Értettem!
Álltam ott komolyan és neki kezdtem. A kézjelek elvégzése után úgy tettem, ahogy mondva lett és tele szívtam magamat levegővel. A chakrámat is áramoltatásra bírtam és az alakítás is úgy ahogy már megy nekem. Ezek után elkezdtem kifújni. Reménykedtem abba, hogy sikerül, de úgy kilőni a tüzet ahogy mutatta egy kicsit nehézkes volt. Miután ezt észre vettem jobban kellett koncentrálnom. Először a szokásos nyugtató módszeremet használtam, hogy biztosan sikerüljön legalább egy kicsit, hiszen első alkalomra még bele sem tudtam igazán kezdeni. "Ahogy megmondta. Ez tényleg nem lesz egyszerű."
Amikor már teljesen lenyugodtam ismételten megpróbáltam. Tele szívtam magamat levegővel és mikor már biztos voltam a formai stabilitásban kifújtam magamból a tüzet, habár ez láthatólag kisebb volt mint amit Yoku csinált. "Második próbálkozásra sem volt annyira tökéletes. A levegőt is alig sikerült begyújtanom és ennek a hőmérséklete nem volt annyira magasan. Nem vártam meg ameddig elfogy a levegőm, mert nem volt annyi időm rá, hogy ennyit vacakoljak. Mindent elkövetek egy új technikáért és ezt már tudni lehet.
A harmadik próbálkozásom jött. Ugyancsak megszívtam rendesen magamat és miután a chakra áramoltatásom már maximumon volt és az alakítgatás is ekkor újra megpróbáltam. "Ezek után már csak sikerül, hiszen mindent elkövettem már. A többi technika is ment nekem amit eddig megtanítottak nekem akkor ez sem fog olyan nagy gondot okozni. Most alaposan meglepem majd Yokut." Gondoltam magamban és kifújtam a lángokat. A chakrámmal állandóan arra figyeltem, hogy stabilan megmaradjon és eközben az áramoltatás is tökéletesen mennyen.

Kusuki Eiko
Kusuki Eiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akasuna no Sasori Kedd Júl. 31 2012, 10:43

Yoku csendben figyeli a próbálkozásaidat, majd amikor harmadjára sikeresen kileheled a lángokat megtapsol téged.
- Nagyon ügyes vagy szép hölgy! Úgy látom van érzéked a Katonhoz. Majd ha később szükséged lesz rám és tanulnál egyet s mást, akkor keress meg nyugodtan a faluban! Én bármikor mutatok neked trükköket! - mondja, majd kacsint egyet.
- Most pedig mehetsz Taijutsu-t tanulni.
Amano éppen Jori-t figyeli ahogy gyakorolja a Taijutsu-t, majd amikor meglát téged, elindul feléd. Nagyon boldognak tűnik.
- Látom már készen állsz. Akkor most jöjjön egy kis Taijutsu! A technika neve Konoha Senpuu! A lényege, hogy az ellenfeledhez szaladsz, majd felugrasz és egy pörgőrúgást viszel be az ellenfelednek. Megmutatom hogyan!
Ekkor elindul egy fa irányába, oda szalad, majd felugrik a levegőbe. Ezután egy teljes kört ír le, ami végeztével egy hatalmas rúgást mér a törzsre. A fa azonnal hatalmasat reccsen és kettétörik.
- Ne aggódj, neked még nem kell ilyen hatékonyan teljesítened a támadást. Én sok erősítő gyakorlaton vettem részt, az ütéseimmel falakat vagyok képes bontani. Na szóval, neked is ezt a mozdulatsort kell megcsinálnod. Fa helyett viszont én leszek a célpontod. Ne aggódj, majd hárítom a támadásaidat. Így majd nem fáj a gyakorlás neked! - mondja, majd már készül, hogy bemutasd rajta a technikát.

//A Katon jutsu-t felírhatod az adatlapodra. A következő tanulás legyen legalább 20 soros!//
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Inaktív

Témanyitás  Kusuki Eiko Kedd Júl. 31 2012, 13:58

Miután a Yoku által mutatott technikát sikerrel zártam indulhattam is a következő jutsuért. Amano már várt és mikor megérkeztem bemutatta, hogy mi lesz a feladatom. Egy rúgás formát akart nekem megtanítani. Nem zárkóztam így el és mindent bele akartam adni ebbe is. Erőt vettem magamon és neki rohantam Amanonak. Ahogy bemutatta én is felugrottam a levegőbe sajnos nekem csak egy félkört sikerült csinálnom majd elfogyott a lendületem.
- Nagyobb lendületet kell úgy tűnik vennem no de sebaj. Pont így szeretem.
Elvigyorodtam és újra neki indultam. A végeredmény ugyan az lett és harmadgyára sem jött össze. Saját módszeremet használva megpróbáltam teljesen lenyugtatni magamat. Ki ürítettem a gondolataimat és utána ahogy kinyitottam szememet neki rohantam és, habár sikerült most leírnom egy kört, de a végére alig maradt lendület a csapásban. Így maga a rúgás elég gyengére sikeredett. Amanonak elég volt csak egy kicsit meglöknie védekezésként.
"Talán ha hátrábbról támadok nagyobb lesz a lendületem és sikerül egy rendes csapást bemérnem, viszont itt is feláll annak a kockázata, hogy közelharcban nem tudom alkalmazni majd ezt a technikát. No nem baj. Most az a lényeg először is, hogy bevigyek egy nagyobb rúgást aminek ereje is van."
Ezt végig gondolva jeleztem, hogy hátrébb megyek és onnan indítom el a támadást, hogy kellően felgyorsuljak. Amikor már eléggé messze voltam tőle előre felé kezdtem futni és elő készítettem magamnak a támadást, mármint próbáltam érezni azt, hogy mikor jött el annak az ideje. Sikerült felgyorsulnom és alig tizenöt másodperc múlva megint leírtam egy kört és ezúttal volt erő is a támadásomban. Nem volt persze olyan erős mint Amanojé, de ezt közölte még az elején velem. "Neki óriási a testi ereje és azért olyan könnyű a számára." Gondoltam magamban majd újra próbálkoztam, de ezúttal közel-ebről. Egy kicsit úgy éreztem mint ha most erősebb lett volna a támadásom mint legutóbb.
- Most minden erőmet beleteszem.
Ezt kijelentvén újra neki támadtam és arra figyeltem, hogy a lendületem minél jobb és gyorsabb legyen. Ezzel is azt akartam elérni, hogy a támadásom nagyobb erővel legyen használható.
- Itt jövök.
Felugrottam a levegőbe és bizakodtam abban, hogy sikerül.
Kusuki Eiko
Kusuki Eiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akasuna no Sasori Szer. Aug. 01 2012, 20:53

Amano könnyedén hárítja minden próbálkozásodat. Egyszer könnyedén csak leguggolt előled, te pedig majdnem orra estél, de szerencsére a férfi elkapott. Majd az utolsó próbálkozásod egyszerűen fejen találja a férfit, aki nem rád figyelt. Ugyanis a távolban egy kisebb robbanás hangja hallatszott.
- Felrobbant az egyik csapda! - mondja Amano, mintha el sem találtad volna az előbb.
- Csak mi ketten megyünk, a többiek az őrhelyet védik. Gyere! - adja ki a parancsot.
Mivel nincs más választásod, követed a férfit. Pár pillanat alatt a tett helyszínére értek. Könnyű volt megtalálni, ugyanis füst jelezte a helyét. A csapda helyét egy kisebb kráter jelzi, körülötte vér, de nem túl sok. Majd meglátsz egy lábat, ami valamilyen erdei állattól származik.
- Maradj itt, majd én körül nézek!
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Inaktív

Témanyitás  Kusuki Eiko Csüt. Aug. 02 2012, 08:46

Az edzést végül félbe szakította egy robbanás mire mi azonnal rohantunk, hogy megnézzük mire vagy éppen kire akadunk. A helyszínre érve látszottak a robbanás nyomai.
- Maradj itt majd én körülnézek!
Vitázni semmi kedvem nem volt no meg ilyenkor nem is szabad. Oda mentem, hogy megvizsgáljam a lábat ami alig pár méterre feküdt a robbanás helyétől. Nem hajoltam le, hogy jobban megnézzem. Így is tökéletesen látszottak az égési jelek. "Valószínűsítem, hogy eléggé közel volt amikor a robbanás történt, de nem biztos, hogy ő okozta, hiszen a többi darabja hiányzik."
Ezt végig gondolván szemfüles lettem és figyeltem Amano mikor tér vissza.
Kusuki Eiko
Kusuki Eiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akasuna no Sasori Szomb. Aug. 04 2012, 17:28

Amano nagyon gyorsan eltűnik előled, így te egyedül maradsz. Körülötted minden csendes, viszont pár perc múlva csatazajt hallasz a távolban. Majd pár pillanat múlva tőled nem messze egy nálad pár évvel idősebb srác bukkan fel. Alaposan megcsodál, majd elvigyorodik.
- Én drága egyetlen violám. Nem lenne szabad egyedül itt kóborolnod! - mondja, majd oda megy hozzád és átölel.
- Gyere szerelmem, majd én elviszlek téged egy biztonságos helyre! - miközben ezt mondja, próbál téged elkísérni valahova. Közben a keze a válladról lecsúszik a fenekedre.
A srác úgy tesz, mintha nagyon természetes lenne a dolog. Ha nem ellenkezel, akkor egy tisztásra vezet, ahol nincs semmi.
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Inaktív

Témanyitás  Kusuki Eiko Vas. Aug. 05 2012, 08:26

Legszívesebben jól agyon rugdostam volna ezt a srácot, de hagytam had vezessen. Nem tudtam pontosan mi a fenéket akarhat tőlem, de ha valami gyanúsat tesz az új technommal biztosan megölöm.
- Mi a neved és mit akarsz tőlem?
Kérdeztem tőle miközben vezetett a tisztás felé. "Ilyenkor bezzeg pont jön egy ilyen idióta..., ha meg unatkozok akkor mindenki eltűnik." Gondoltam magamban és majdnem elnevettem magamat amikor megérkeztünk a tisztásra. Jobban körülnéztem nem e csapdába hozott. "Rühellem az ilyeneket... Miért mindig én?" Kérdeztem meg magamtól és rá néztem a fiúra. "Kicsit furcsa egy alak, de ezt már végig elméltem. Lehet, hogy csak egy perverz erdő járó vagy pedig egy ismeretlen perverz bandita. Minden esetre lehet, hogy a perverzsége csak egy álca. Majd kiderül."
Kusuki Eiko
Kusuki Eiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akasuna no Sasori Hétf. Aug. 06 2012, 14:18

A fiú nevetni kezd a kérdéseden. A keze kicsit erősebben markolja a fenekedet, miközben a másik kezével egészen közel húz magához.
- Édesem, a túszunk vagy! Amíg a társaim nem érkeznek meg, addig hódolok egy kicsit a testi élvezeteknek. Remélem te is annyira fogod élvezni, mint én! - mondja, majd egy csókot lehel a homlokodra.
- Ígérem, gyengéd leszek, ha hagyod magad! - ekkor megpróbál lenyomni a földre.
Ha ellenkezel, akkor van esélyed a szabadulásra, ugyanis jelenleg tényleg nagyon gyengéd veled. Viszont ha ellenkedsz, akkor lehet, hogy más lesz a helyzet.
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Inaktív

Témanyitás  Kusuki Eiko Hétf. Aug. 06 2012, 15:01

- Most csak ugratsz igaz? Keresztbe lenyellek öcsi.
Majd megpróbáltam kiszabadulni, ami sikerült is, mert még tényleg gyengéd volt. Rá ugrottam a vízre és indítottam ellene egy tűzgolyót. "Lássuk mit tud. Majd kiderül mekkora erővel kell indítanom a Halhatatlan főnix jutsut. Az csak a baj vele, hogy háromnál többet nem vagyok képes létrehozni, mert a chakrám sajna nem elég ennyihez. No nem baj, ha ezek után még mindig nem dobja fel a taccsot jön a Yoku által tanult technikám ami nagyobbat fog szólni mint az előző kettő. Az csak a baj, hogy tökéletesen még nem vagyok képes felforrósítani." Ezt végig gondolván az első technikámmal már biztosan végeztem. Ha nem találtam el ami valószínű akkor lépek tovább a következőre és még ha el is találom akkor is ugyan ezt teszem. "Addig támadom amíg nem lesz esélyem vissza jutni a táborba, hogy szóljak a többieknek."
Kusuki Eiko
Kusuki Eiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akasuna no Sasori Szer. Aug. 08 2012, 17:20

A srác csalódottan néz rád, viszont nincs ideje sokáig bámészkodni, mert már támadásba lendültél. A tűzgolyó elől könnyedén félre ugrik, majd egy Kama-t vesz elő és rohanni kezd feléd.
- Nem vicceltem! Inkább választottad volna az élvezetet a harc helyett! - mondja, miközben elindítod felé a kisebb tűzlabdákat.
Úgy néz ki valamennyire ő is képzett a harcban, ugyanis sikerül azok elől is eltáncolni, bár majdnem megégett. Több technikára viszont már nincs időd, ugyanis a közeledbe ért és fegyverével próbál végezni veled.
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Inaktív

Témanyitás  Kusuki Eiko Szer. Aug. 08 2012, 19:33

Gyorsan kardot rántottam és így képes voltam még hárítani a támadását. Szócséplés helyett inkább kardommal támadtam rá és próbáltam vissza terelni az erdő felé, hogy így besétáljon majd a csapdámba.
A Terv: ha sikerül vissza üldöznöm az erdőbe akkor felkergetem az egyik fára és amikor meglátom az esélyt előkapom a drótokat és azokkal megpróbálom lekötözni. Ezután jöhet pedig a Tűz Sárkány jutsu.
Így nézett ki a tervem, de persze ha ez nem sikerül akkor jöhet a második ötletem.
A 2. Terv: ha a víznél marad továbbra is védekezek kardommal majd amikor alkalmam nyílik rá elintézem, hogy úgy látszódjon mint ha eltalálna, de valójában addigra már végbe vittem a Helycsere jutsut és így hátulról támadok neki a Tűz Sárkány Rakétával.
"Az egyiket biztos sikerül megcsinálnom. A másodikat probléma mentesen tudom megcsinálni, viszont az elsőhöz kevesebb chakra kell és ha összejön akkor hamarabb juthatok vissza a táborhoz." Gondoltam magamban és bele is kezdtem tervem megvalósításába.
Kusuki Eiko
Kusuki Eiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

9 / 31 oldal Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 20 ... 31  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.