Kiképzőterepek

+62
Jiraiya
Saito Yuki
Kurita Takashi
Sato Haruhide
Fuu
Togan Hiroshi
Shimura Danzou
Akira
Miyamoto Musashi
Kusuki Eiko
Orochimaru (Inaktív)
Takaya Shintaro
Killer Bee
Gawakatsu Hikuro
Uchiha Madara
Kurai Akuma
Aokaze Atsushi
Kakuzu (Inaktív)
Kumori Niiro
Hikari Ayame
Azumi Yuurei
Uchiha Itachi
Tobi
Taiki Touya
Darui
Aburame Shino
Urufu Djuka Okami
Hiei Urameshi
Shiruba Tsuki
Osumi Hiroto
Taidana Kaito
Aokaze Shin
Hinata
Shikamaru(Inaktív)
Kitori Musato
Arekkusu Orokana
Sai
Hisao
Kagemare Kuzomi
Naozumi Yamashita
Aida Emiko
Uzumaki Kushina
Shiren
Funsai Hadou
Aono Takefumi
Rock Lee
Kaibutsu Hiroto
Katsumi Mao
Akimoto Kazuma
Izumitani Suzume
Ayami Remiyu
Sayuri Akeme
Hidan
Suyiko Kirinai-Aki
Hyuuga Hinata (inaktív)
Hidama Myuu
Namikaze Minato(Inaktív)
Takada Hana
Hyuuga Oyoki
Karin
Nara Akane
Kanmiru
66 posters

35 / 40 oldal Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next

Go down

Kiképzőterepek - Page 35 Empty Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Fuu Szomb. Okt. 11 2014, 13:07

// Sato Haruhide  //

Várakoztál, miközben egy nem túl idős nő edzett nem messze tőled. Bámulatosabbnál, bámulatosabb taijutsu technikákat hajtott vége, kicsit azért, mert fel akart vágni a még kezdő geninek előtt, s fitogtatni erejét, részben azért, mert ténylegesen komolyan vette az edzést.

Kiképzőterepek - Page 35 Kira_jounin_color_by_calipzo23-d5ffzo0_www.kepfeltoltes.hu_

Nem úgy tűnt, hogy genin lenne, s még csak chuunninnak sem mondható, talán már egy ennél is nagyobb szintet ért el, pedig nem tűnt többnek 18-19 évesnél.  Ahogy figyelted miközben edzett, s lassan megjelentek a homlokán az apróbb vízcseppek, melyet azt jelentették minden erejét beleadja az edzésbe, s tekintetek találkozott, bár csak egy pillanat volt, mégis azonnal abbahagyta az edzést, s feléd indult. Kicsit lihegve, de közeledett feléd, majd amikor már majdnem előtted állt megszólalt:

- Üdv! - Mondta, miközben egy kisebb mosoly jelent meg az arcán, melyről kedvesség áradt. - Te vagy Haru? Márha szólíthatlak így. - Mosolyodott el ismét. - Az új mesteredet várod ugye? Hát megtaláltad, a nevem Sea. ^^ - Mondta. Majd a tekintete hirtelen kedvesből, zorddá vált. - Én leszek az, aki megtanít neked mindent, amit csak tudok, ha mellettem állsz. Mivel még fiatal vagy, ezért a chakrád szintje szerint választottam mára egy technikát, amivel könnyen megvédheted magad, valamint jól használható arra, hogy kicsit eltávolodj az ellenfeledtől. - Fejezte be, miközben látszott rajta, hogy elszánt. Nem a rossz kedv miatt vált olyan hűvössé az arca, sokkal inkább az elszántsága miatt volt. Úgy tűnik, te vagy az első tanítványa, s ezért mindent jól akar csinálni, kényesen ügyelve a részletekre. A jutsukat, harcokat pedig egyébként is komolyan veszi.

- Ilyenkor nincsen helye a gyenge beszédnek, vagy a kedves szavaknak, keménynek kell lenni! - Ez a mottóm, mondta, miközben élesen a szemedbe nézett, majd hirtelen ismét ismét megjelent az arcán a lány mosoly. - Menjünk, kezdjük el az edzést Haru - chan.
Kicsit beljebb vezet a kiképzőterep fala között, egészen a víz széléig, ahol a lassan csordogáló kis patakban egy vékonyka fa van kirögzítve. ( Ez kb. úgy értelmezhető, hogy van egy vékony bot, melyet a víz 2 szélén kötéllel rögzítettek. Mivel a víz viszonylag nyugodt, így tökéletes az egyensúly gyakorlásához. )

-Elsőként az egyensúlyodon kell javítanunk, a kiszemelt technikámhoz. Addig kell gyakorolnod, míg képes nem leszel megingás nélkül végigsétálni ezen a boton, mely a vízen lebeg. - Mondta, s látszott az arcán, hogy élvezi a dolgot. - Én addig is kipihenem az edzésem okozta fáradalmakat. -  Folytatta, majd ledőlt nem messze a víz mellett. - Láss hozzá!

// Feladatod az egyensúlyod fejlesztése, persze ez nem egyből sikerül. Többször is beleeshetsz a vízbe, mellé léphetsz, jöhet egy hullám ami meglök, s elveszted az egyensúlyod, stb. Legyen több próbálkozásod, majd a legutolsó legyen olyan ami úgy látszik, hogy sikerülni fog, de hagyd majd nyitva a végét . ^^ Jó postolást Smile. Közben persze kérdezhetsz a mestertől, amit szeretnél a postodban, majd válaszol rá a következő irományomban ^^ //
Fuu
Fuu
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang:
Chakraszint:

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Sato Haruhide Szomb. Okt. 11 2014, 14:33

[Fuu - Kyaku Kyaku // Páros rúgás]

Lassan 10 perce, ha nem tovább várakozom. Unott sóhaj hagyja el a számat, de nem hagyom hogy bármi letörje a jó kedvem! Belül még mindig izgatott vagyok, mert fogalmam sincs, ki jöhet értem. Legalább olyan vagyok most, mint egy kis gyerek.
Kicsit beljebb sétálok a bejárattól egy fáig, aminek nekidöntöm a hátam. Közben még most is jobbra-balra ingatom a fejem, hátha megpillantom valamelyik irányból a senseit. Egyelőre viszont semerre sem látom, csak egy barna hajú lányt, aki első pillantásra nem lehet túl idős.
Max. két évvel öregebb nálam - állapítom meg, ahogy őt figyelem. Éppen keményen edz, ha jól látom, taijutsu technikákkal. Ezen kissé meglepődöm, hiszen én még csak egyet tudok használni, de terveztem azt, hogy kibővítem ezt a fajta tudásom.
Haja táncot jár a feltámadó szellővel, miközben mozog. Olyan, mint egy angyal, akiben úgy tűnik megvan az elszántság. Ezen elmosolyodom, mert hasonlít rám ebben. Én inkább elviccelem a dolgokat, ám ha kiképzésről van szó, nagyon komoly is tudok lenni. Nem veszem félvállról az ilyet! Elvégre az edzés egy nagyon is fontos dolog, amit nem lehet holmi vicc tárgyaként kezelni.
Hirtelen az idegen úgy fordul, hogy tekintetünk összetalálkozik. Egy pillanatra úgy érzem, elpirulok. Eh, most állj le Haruu! Ne bámuld! Ne tedd, hallooood?!, szólal meg egy hang a fejemben, de már késő. Nem tudom róla levenni a szemem, és nem is szabad, mert hamarosan megáll a gyakorlásban, elindulva felém.  Nagyokat pislogva figyelem tovább. Egyre közelebb jön, lassan hallom a lihegését. Minden erejét beleadhatta. Komolyabb ábrázatot veszek fel, mikor ideér hozzám.
- Üdv! - köszönök végül egy széles vigyorral az arcomon, majd türelmesen végighallgatom mondandóját. Meglep, hogy ő lesz a mesterem! Miért nem említettek a levélben legalább egy nevet?!, túrok jobb kezemmel barna hajamba és nagyot sóhajtok. Ha már tanítani fog, megadom neki a tiszteletet, illetve megpróbálom megismerni kicsit közelebbről. Elvégre úgy jöttem ide, hogy most látom életemben először, ennél fogva még semmi konkrétat nem tudok róla a nevén kívül. A személyiségjegyeire meg csak tippelni tudok.
- Nem gond, szólítson nyugodtan így! Különben örülök a találkozásnak, Sea - sensei - vigyorgok továbbra is, miközben izgatottságom még magasabbra ugrik az új technika hallatán. Nem tudom mi lesz az, de már várom, hogy elsajátíthassam! - Áh, vilááágos. De mi a technika neve? - kérdezem rögtön, s hűen követni kezdem. Beljebb haladunk egy nyugodt vizű patakig, aminek a két széléhez egy vékony bot van rögzítve. Ránézésre elég erősnek tűnik ahhoz, hogyha rálépek ne essek le róla. Valahol sejtem, hogy rá kell majd állnom, ezért ez fontos szempont számomra.
- Jó a mottója sense'! - dicsérem meg kisebb késéssel - Én fejembe vésem, remélem maga is az enyémet, mielőtt megpróbálkoznék a dologgal! - láthatja, az én arcom is fokozatosan változik. Nemrég felhőtlen vidámság sugárzott róla, most pedig az elszántság és izgatottság furcsa elegye, ahogy a helyszínre érünk és szembe kerülök a feladatommal, amiről tudom hogy nem lesz egyszerű. Tűnjék bármennyire is annak.
- Elszántság nélkül nincs siker! - nevetek fel végül, s azzal a víz felé fordulok. Hosszú percekig méregetem a botot, majd kijelentem magamban: "Rajta!", s rálépek.
Sajnos amint ezt megteszem, lezakózom róla, egyenesen a patakba. Hál' istennek nem mély, így nem kell az elmerüléstől tartanom, megfulladni viszont megfulladhatok egy baleset folytán, amennyiben nem figyelek magamra eléggé.
Nem ütöm meg semmimet, de kicsit sajog a bal oldalam. Minden esetre ez nem fog eltántorítani a további próbáktól, viszont magam sem tudom, mikorra fog sikerülni az egyensúlyom megtalálása, megtartása. Egy biztos: nem azonnal.

Sato Haruhide
Sato Haruhide
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 125

Témanyitás  Fuu Szomb. Okt. 11 2014, 15:28

/ Sato Haruhide /

/ Nem rossz, de kicsit több lehetne a próbálkozás része, de sebaj, majd legközelebb Very Happy /

Sea nem mozdult, amikor elsőnek pottyantál a vízbe, csupán figyelt, tudta, hogy komolyan kell venni az edzést. Az első kudarc ne vegye el a kedved, az egyensúlyod még messze nem  tökéletes.
- A technika még ne érdekeljen, csak a feladatod végrehajtására figyelj. Különben sosem tudsz majd megállni azon a fán. Ha a shinobi lelke háborog, akkor a teljesítménye messze lecsökken. - Mondta, miközben várta a következő mozdulatod.

A negyedik próbálkozásod lesz majd sikeres, s végig érsz a megadott szakaszon, mely már örömre ad okot, de egy siker nem siker, így még egyszer végig kell menned.

Miután végig mentél mestered feláll, s odalép hozzád. - Gyere velem, jöhet  a következő lépés.
- Nem volt rossz, szóval haladjunk tovább. Egyébként annyit elárulok, hogy taijutsu lesz. - Mondta mestered, miközben tovább haladtatok. Nem mentek messzire, egy közepes termetű fához visz, melyre úgy 1,5 méter magasan egy piros X van felfirkálva. Vajon itt majd milyen feladat vár rád? Mégis mi az, amit így megtanulhatnál? Arra, hogy mit tanít, akár magadtól is rájöhetsz kicsit logikázva.

/ Feladatod egyszerű és szerintem világos Smile Annyit még hogy 4 db. próbálkozást írj le, melyekből ugye a 4. fog sikerrel járni, de ezt fentebb írtam. /
Fuu
Fuu
Inaktív

Adatlap
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Sato Haruhide Szomb. Okt. 11 2014, 16:30

[Fuu - Kyaku Kyaku // Páros rúgás]

Az első próbálkozás kudarcba fulladása nem fog arra kényszeríteni, hogy feladjam! Nem adhatom fel, hiszen nem csak magam miatt vagyok most itt. Belülről hajt valami, ugyanakkor nem érzem elég összeszedettnek magam. Miután mesterem megszólal tőlem nem messze, rájövök: ez tényleg így van. Azért nem vagyok az, mert háborog a lelkem, a gondolataim. Fontos számomra a húgom, hogy meg tudjam védeni, akárcsak a szüleimet. Ez a kitűzött célom, őket is látom magam előtt, ahányszor csak küldetésre megyek, vagy edzek. De most az a fontos, hogy csak a jelenlegi feladatra koncentráljak. Nehéz lesz, a kíváncsiságom nagyobb, mint a koncentráció. Ha túl sokat agyalok, a végén elbuknék. A ninja gondolatainak tisztának kell lenniük, mint a víz tükrének. Az utóbbira összpontosítva sikerül elcsitítanom magamban a dolgokat. Jelenleg picivel nyugodtabbnak érzem magam, most jöhet egy újabb próbálkozás.
Felegyenesedve kilépek a patakból és ismét megindulok a bot felé. Először a bal lábam kap rajta helyet, fokozatos súlyelosztással, ezután jön a másik. Kezeim két oldalt kinyújtva vannak ellensúly végett. Billegek, viszont ha csak állok, akkor biztosan leesem. Óvatos mozdulatokkal teszek előre egy lépést, majd még egyet. Imbolyogva járok, a következő lépéssel pedig sikeresen elgáncsolom magam. A fenébe! Ebből baj lesz!
Következményképp ismét a vízben landolok, ezúttal jobb oldalamra esve. Ezt erősebben verem be egy kisebb, kiálló kőbe, amit csak azután veszek észre, hogy felálltam.
- A fenébe! - sziszegem fogaim között, rászorítva kezem. Nem sajog, hanem fáj, de nem bánom. Azt hiszem ennek meg kellett történnie ahhoz, hogy megtanuljam: küzdenem kell folyton, míg el nem érem a célomat. Nos, az még messze van, az oda vezető út pedig piszok hosszú lesz. Ám nem adom fel! Helyette tovább cselekszem, nehogyazt higgye a végén Sea - sensei, megálltam! Előbb rágom le a saját ujjaimat.
Elszántsággal telve pillantok a lányra. Kerek egy percig figyelem, miközben a környező fák madarainak énekét hallgatom. Megnyugtat, aztán segít eljutni arra a szintre, ahol azt mondhatom, kész vagyok folytatni.
Újra nekifutok hát. Kilépek a partra, onnan pedig a botra. A megállás többé-kevésbé már megy, a gond azzal van, hogy idáig egyszer sem sikerült végigsétálnom rajta rendesen, holott ez lenne a feladat. Ezúttal viszont nem hagyom magam! Bátrabban, ugyanakkor többször átgondolt léptekkel indulok meg rajta. Egyelőre úgy tűnik megy, ám... Valójában harmadjára sem sikerül. Bár sikerül néhány lépést megtennem, úgy a negyede után képtelen vagyok megtartani az egyensúlyt. Most egy kisebb hullám van ellenem. Megmozdítja a botot velem együtt, ennek következtében megint csak a jobb oldalamra esek rá. Egy újabb rövid hullámmal meg vizet is nyelek. Köhécselve ülök fel a hideg vízben. Ujjaimat a patak kavicsaiba fúrom, majd megfeszítve azokat végigszántok rajtuk. Szemeim a botot fixírozzák, melynek mozgása fokozatosan lassul le előttem, mígnem visszatér kiindulóhelyzetébe. Pár köhögés közepette ismét a parton állok. Komolyan elhatároztam, hogy ezt megcsinálom!

- Görbüljek meg, ha ez nem sikerül!! - kiáltom el hirtelen magam, kiadva jelenlegi gondolatomat. Ezen mondat elhangzása után teszek ismét kísérletet. Hirtelen más érzés kerít hatalmába. Könnyűnek érzem magam, a mozdulataimat, és a bennem kavargó apró feszültség is tovaszáll. Mozgásom határozottabb, gondolataim tisztábbak. Belül imádkozom a sikerért, de nem tudom menni fog -e. Igazából egy kicsit félek. Félek a kudarctól, s ezt nem vagyok rest beismerni magamnak. De most már igazán jöhetne valami sikerélmény a rossz után!
Mintha valaki meghallaná kívánságomat, egy gond nélkül végigsétálok. Rögtön odaszólok a mesternek a túlparton állva.
- Sense'! Sea-sensei, sikerült, látja? - integetek széles vigyorral a képemen, aztán ismét végigmegyek rajta, hiszen valahogy vissza is kell térnem. Miután mellette termek, jó maga lerendezi a dolgot egy "Nem volt rossz"-szal, ezután elárulja milyen jutsut fogok tanulni - Úúúú, szupeeeeer! - ujjongok lelkesen, újult erővel követve őt tovább egy másik szakaszhoz. Az örömtől bizsereg a lelkem, s egész testem. Pár percre tán még fájdalmamról is képes vagyok elfeledkezni.
- Hmm sensei, azt hiszem rájöttem mit akar - jelentem ki a fára festett piros X-re fókuszálva. kb. 1, méter magasan helyezkedik el. Tökéletes pozícióban áll, lábaimmal könnyedén elérhető. Ebből nem nehéz hát kilogikáznom, hogy a páros rúgásra gondol. Elvégre az az a technika ami gyors, jó az önvédelemre, taijutsu, és jó egyensúlyérzés is szükségeltetik hozzá. No meg elegendő koncentráció. 
-
Kyaku Kyaku, eltaláltam? - vigyorgok rá szélesen, akárcsak a kis találkánkon a bejáratnál. Miközben őt nézem, egy pillanatra megrándul az arcom bal oldala. A bal oldalam megsajdul, a jobb meg hasogat. Így most ennél a feladatnál lesznek nehézségeim, de túl fogok tenni ezeken, méghozzá könnyűszerrel!
Sato Haruhide
Sato Haruhide
Játékos

Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 125

Témanyitás  Fuu Szomb. Okt. 11 2014, 19:53

/ Sato Haruhide /

Amikor kimondtad a technika nevét, mestered elmosolyogott. - Eltaláltad. - Jelentette ki majd megkócolta a hajad. - Pont mint az előző, most sem lesz nehéz dolgod. Lényegében akkor már tudod mit kell csinálnod. Most a fa lesz az ellenfeled, a lényeg, hogy pontosan, megbotlás, vagy tévedés nélkül a megjelölt pont közepébe találj. Ne félj, ez az ellenfél még nem fog visszaütni. A lényeg, hogy a lábaidra figyelj, egyszerre rúgj, és egyforma erővel. Az elrugaszkodás is fontos, mivel ha nem kerülsz utána elég messzire az ellenfeledtől, akkor pórul járhatsz. Már ha menekülőre fognád utána, vagy valami miatt távolodnod kell. A technika többféle képen is használható lehet. - Mosolygott, majd egy közeli fának támaszkodva figyel téged.

A feladat nem nehéz, csupán figyelj az egyensúlyra, és a cél közepére összpontosíts, s mindezt egyszerre, páros lábbal tedd. A technika nem lehet elég hatásos, ha a két lábad nem egyszerre ér a fához, s az erő ami kifejtesz nem egyforma, erre ügyelj .

/ Persze ez se menjen zökkenőmentesen, hiszen egy új technika kinek megy elsőre? ^^ , próbálkozz legalább 4x , de a 4. már sikerülhet ha gondolod. Jó postolást ^^ /
Fuu
Fuu
Inaktív

Adatlap
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Kurita Takashi Hétf. Okt. 13 2014, 12:53

Chuuninná való kinevezésem után, nem sokat változott az életem. Eddig sem volt könnyű dolgom, most aztán, még több terhet róttak a nyakamba. A mai nap talán, annyiból volt kellemesebb, mint a többi, hogy pihenésképpen, kijöhettem a Kiképzőterepre. A gyakorlás és edzés, elmaradhatatlan eleme a shinobik életének, tehát életem ezen pillanatainak mindig kellő figyelmet kell szentelnem, hogy formában maradjak. Elvégre, most már nem csak a küldetéseken kell remekelnem, de azoknak a Genineknek is példát kell mutatnom, akikhez esetlegesen beosztanak. Chuuninként, még egyetlen küldetésen sem voltam. Amióta hazajöttünk Reikoval a határról, többnyire pihentünk, rehabilitálódtunk. Az ikrek is sokat pihentek, rájuk is fért. Ishika, a mai napig nem tudta feldolgozni, hogy azt hitte, elárultam őket és ott hagytam kettejük meghalni. De a megfelelő átveréshez szükségem volt erre a lépésre. Most azonban itt vagyok és folytatnom kell a fejlődést. Nagyobb ütemben, mint eddig, hiszen most már nem vagyok genin. A kiképzőterepen, mint mindig, most is zajlott az élet. Jouninok és geninek vegyesen, mind-mind azért voltak itt, hogy jobbak legyenek, mint előző napon. Én is azért jöttem ki, hogy valamivel jobb legyek, mint tegnap. Chuuninként, még többet is kell tanulnom, mint amikor még genin voltam. Kerestem magamnak, valami nyugodt kis zugot, ahol nem fog belém botlani senki, miközben gyakorol egy ninjutsut. Majd leültem és nyugodtan meditálni kezdtem. Most azonban nem az elmém elcsitítása volt a célom, hanem tovább gyakorolni, a föld elemű chakra kontrollját. Instruktor nélkül és feladat nélkül, tudtam, hogy nem lesz könnyű dolgom, de ezt már megszokhattam. Most egyébként, arra ügyeltem, hogy áramoltassam magamban a chakrát. Ha küldetésre akarnak küldeni, úgyis megtalálnak, elvégre nem nehéz megtalálni egy újdonsült chuunint.
Kurita Takashi
Kurita Takashi
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 65

Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 380

Témanyitás  Fuu Hétf. Okt. 13 2014, 14:27

/ Kurita Takashi /

Ahogyan gyakorolsz, nem messze tőled, egy edzés zajlik, melyen 3 kezdő chuunin igyekszik időben elkerülni egymás támadását. Alig pár méterre tőlük, egy láthatóan magasabb rangú shinobi áll, s rezzenéstelen arccal figyeli a fiatalok mozdulatait.

- Ennyi elég! - Szólalt, meg a sensei, majd magához hívta a tanoncokat, akik szorgalmasan leültek elé, s hallgatták. - Ma egy új, hatásos és erős taijutsu technikát tanítok nektek. Lényege a gyorsaság, és az erő. Ha elég hatékonyan hajtjátok végre, az ellenfeletek akár azonnal eszméletét vesztheti, így a győzelem máris a zsebetekben van. Akartam hívni még egy embert az edzéshez, de sajnos betegség miatt nem sikerült összehoznom. Mivel nem mindegy kit hozok, más alkalmas jelöltet pedig nem találtam.  - Magyarázott, majd előre lépett egyet. - Akkor kezdjük is el, álljatok fel. - A chuuninok felálltak, majd az egyikük megszólalt.

- Mégis mit tanulunk sensei? Mi a neve? - Igyekezett többet megtudni.
- Suupaa Ekuserento Haipaa Atakku // Szuper Kiváló Hyper Támadás //, szóval kössétek fel a gatyát srácok!  - Válaszolta, kisebb mosollyal az arcán.

/ Végül is ez egy minipost >.< Annyi még csupán a feladatod, hogy igyekezz csatlakozni hozzájuk. /
Fuu
Fuu
Inaktív

Adatlap
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Kurita Takashi Hétf. Okt. 13 2014, 15:06

Meditálásomat, egy a közelben gyakorló, shinobi csoport zavarta meg. Amikor kinyitottam a szememet és a csoport felé pillantottam, láttam, hogy taijutsut gyakorolnak, egy feltehetően magas rangú, negyedik személy jelenlétében. Nyugodtan ültem tovább, csak annyi változott, hogy figyeltem őket. Igyekeztem megfigyelni a mozdulataikat, de a kis gyakorlásnak hamar vége szakadt, ugyanis a negyedik személy közölte velük, hogy egy új taijutsu technikát akar tanítani nekik. A technika neve is elhangzott, mivel azonban nem ismertem ezt a technikát, egyelőre kíváncsian ültem és néztem a három tanítvány szereplését. Amikor mindenki túl volt az első pár próbálkozáson, felálltam ültemből és nyugodt léptekkel elindultam a senseiük felé. Amikor pár lépésnyi távolságra értem tőle, nyugodtan meghajoltam, majd megszólaltam.
- Sensei! A nevem Kurita Takashi, chuunin rangú shinobi vagyok. Óhatatlanul is meghallottam, hogy egy technikát szándékozik megtanítani a csapatnak. A technika neve kicsit fellengzős, ami arra utal, hogy a feltalálója nagyszájú volt. De az is lehetséges, hogy olyan nehéz kivitelezni, hogy nem sikerülhet akárkinek.
Itt a hármasra pillantok, mintha csak szótlan kihívást ejtenék meg a hármas felé. Majd ismét a senseire pillantok és mélyen meghajolok előtte.
- Engedelmével, én is szeretném megtanulni a technikát, hogy felmérhessem saját képességeim határát. Megtisztelne vele, ha negyedikként beszállhatnék és megtanítaná nekem is eme technikát.
Miután kiegyenesedtem, nyugodtan várakozom a sensei válaszára, hogy hajlandó-e nekem is megtanítani a technikát, vagy inkább tovább foglalkozik a saját tanítványaival. Igyekeztem a lehető legnagyobb tisztelettel beszélni vele, így bármilyen hatással is voltam rá, reménykedem benne, hogy elfogadja kérésemet és csatlakozhatok a hiányzó negyedik helyére. Lehetne ez az első próbatételem Chuuninként, elvégre, ha sikerülne megtanulnom a három másikkal együtt vagy éppen előttük, ezt a technikát, az azt jelentené, hogy méltó vagyok a chuunin rangra és van helyem közöttük. Persze, ha elbukok sem fogok a kardomba dőlni, elvégre a technika neve nem arra utal, hogy dedósok játszadoznak vele. Hanem éppen arra, hogy nem könnyű. Bár, reményeim szerint a kihívó pillantásommal, sikerül a három másik chuunin versenyszellemét felébreszteni. Az még inkább arra ösztönözné a senseit, hogy engem is bevonjon abba az órába, amiről nekem tudnom sem kellett volna.
Kurita Takashi
Kurita Takashi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Fuu Hétf. Okt. 13 2014, 17:38

/ Kurita Takashi /

- Legyen, szükségem van még egy emberre. - Válaszolta a férfi. Ami a diákokban változatos érzelmeket hozott elő. Az egyikük, aki az egyetlen fiú volt közöttük, nem bírta szó nélkül , hogy csak így csatlakoztál hozzájuk.
- Na de Sensei! Ő nem a mi csapatunk tagja, sosem láttuk még azelőtt. Miért veszi be, neki semmi köze hozzánk. - Nézett rád dühösen, majd elcsapat a fejét.
- Nyugodj meg Mameshita. - Csitította a férfi, majd lassan lecsúsztatta a válláról a táskáját és lassan kinyitotta azt, melyből pár egyforma furcsa súlyt vett elő, melyeket egyenként a lábaitokra erősített. Ezek rendkívül megnehezítették a mozgásotokat, lelassítva titeket. Olyan volt, minta valami mindig lehúzna téged.
- És most, egész nap ezekkel fogunk edzeni! Egymás ellen fogtok harcolni, addig míg a mozgásotok nem lesz folyamatos, s egyenletes, addig amíg nem lesztek minimum olyan gyorsak mint súly nélkül.
- Jelentette ki, majd ismét a fiatal chuunin fiú kezdett értetlenkedni.

- Mégis mire jó ez? Elveszi a tökéletességem. Egészen rondák ezek az izék. -
Morgolódott, miközben végig a súlyokat piszkálta. 

- Ezzel a gyorsaságot fogjuk fejleszteni. Azzal, hogy ehez hozzászoktok, és elviselitek a súlyt, sokat fejlődik a sebességetek. És a gyorsaság nélkül az imént említett technika hatástalan lenne. Ez a kulcsa mindennek. - Válaszolta, úgy tűnik türelmes a fiúval. - Most pedig párokba osztalak titeket, Himeko és Nanami, ti alkottok egy csoportot, egymás ellen fogtok küzdeni. - Mondta ki a két másik chuunin nevét, majd folytatta. - Mameshita és Kurita, ti lesztek a másik csoport. Mameshita, nem tűrök ellenvetést! - Fejezte be, megelőzve a fiú következő hisztijét. - Feladatotok szimpla edzés, de jutsuk nélkül, elsősorban használjátok a lábatokat ,  a kezeitekkel ha lehet próbáljátok visszafogni, persze nem tiltom meg a használatát. Jah, és még egy apróság, azokkal a súlyokkal egy betalált rúgás szép heget hagy majd az arcodon Mameshita. - Fejezte be kicsit mosolyogva, majd kényelembe helyezte magát.

Feladatod nem nehéz, próbálj meg egyre gyorsabb és gyorsabb mozgást elérni a súlyokkal a lábadon, mindezt úgy, hogy az ellenfél ne találjon el.

A támadást Mameshiba kezdi, bár nehezen mozog még a súlyokkal, próbálkozik a közeledbe kerülni, hogy támadhasson. Egy lassú, de annál erőteljesebb rúgást, akar bevinni neked jobb oldalról a vállad magasságában. Valószínűleg a fejed volt a cél, de addig nem bírta felemelni a lábát. A rúgás éppen csak súrolja a vállad, de ez is eléggé fájdalmas lehet. A második és harmadik támadása hasonló, de elkerülöd. Te is támadt legalább 3x, ebből 1 találhat, te döntöd el melyik.
Fuu
Fuu
Inaktív

Adatlap
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Kurita Takashi Hétf. Okt. 13 2014, 20:07

A senseit nem kellett túl sokat győzködni arról, hogy remek edzőpartnere lehetek a három tanítványának. Pontosabban, mint az kiderül, csak az egyiknek. A másik kettőt ugyanis egy párba tette, míg én Mameshitát kaptam, aki egy kicsit páváskodónak tűnt. Tökéletesség? A súlyok rondák? Szegény fiú, nagyon el van tévedve azzal kapcsolatban, hogy mi fontos és mi nem a shinobik életében. Hagyom, hogy a sensei, felkösse a lábaimra a súlyokat. Elég kellemetlen érzés, de tutira van célja. Próbálgatom a lábaimat és nem kell túl sok ésszel rendelkezni ahhoz, hogy hamar rájöjjek, arra kellenek, hogy segítsenek a chakrát a lábunkba koncentrálni. ha azt akarná a sensei, hogy mindezt erőből oldjuk meg, akkor napestig viselhetnénk ezeket a súlyokat és nem egyetlen nap alatt akarja megtanítani nekünk ezt a jutsut. Persze erővel is lehetséges, de sokkal praktikusabb, ha az ember chakrát használ ahhoz, hogy könnyebb dolga legyen. A sensei közli velünk, hogy a feladatunk közelharc lesz. Ninjutsukat tilos használni, de a kezünket is inkább hanyagoljuk. Érthető, a cél az, hogy gyorsabbak legyünk még úgy is, ha le vagyunk terhelve. Egyáltalán nem vagyok félős, de ez kicsit bizarr egy közelharc lesz. Mameshita élből el is kezdett egy támadást, amit a szokatlan körülményeknek köszönhetően éppen csak tompítani tudtam. Legalábbis megfájdult a vállam, ahogyan csattant rajtam a rúgása. Az előbbi megnyilvánulásaiból, biztosra veszem, hogy most elégedett. Jobb vállaimmal körzök, próbálom kicsit a fájdalmat elviselhetőbbé tenni, illetve felmérni a sérülés mértékét. De úgy tűnik, hogy a súlyok megakadályozták abban, hogy komolyabb sérülést tudjon okozni a rúgásával. A másik két, fiatal chuunin párviadalát nem tudom figyelemmel kísérni és őszintén megmondva, nem is áll szándékomban ezt tenni. Sokkal jobban érdekel ellenfelem, aki érzéseim alapján már csak azért is le akar győzni, hogy bizonyítsa tökéletességét. Még meg sem terveztem a támadásomat, amikor jött ellenfelem legújabb támadása. Ezek szerint jó taijutsuban, hiszen a súlyokkal is elég fürgén tud támadást kezdeményezni. A testtartásom alacsonyabbra viszem, törzsemet jobbra döntöm és a rúgását sikerült elkerülnöm. Hoppá, a bal lábával, valamit mocorog rúgáskor. Közben körvonalazódik előttem a támadás, balommal közelebb lépek, jobbomat telítem a chakrával és megpróbálok a bokájára rúgni. Szándékosan alacsonyan tartva a rúgás magasságát, hogy a chakra segítségével is, kevésbé kelljen emelnem a súlyt. gyakorlatilag egy lábsöprést szeretnék kivitelezni. A földet felszántom a rúgásommal, ő meg hátrébb lép. Alig tudok balra vetődni, amikor egy újabb rúgással próbálkozik. A földön arrébb gurulok, nehogy már eltaláljon a földön fekve. Van egy olyan érzésem, a súlyok megakadályoznák azt, hogy felálljak, ha fejbe találna. Azt már tudom, hogy nem mindegy, milyen módon koncentrálom a chakrámat a lábamba, tehát közelebb megyek hozzá, majd egy gyors jobb-bal egyenes kombinációval próbálom fejbe verni. Könnyedén hárítja a támadásokat, de nekem már kész tervem van. Amikor megemelem a lábamat, a térdembe koncentrálom a legtöbb chakrát, hogy könnyebb legyen megemelni a súlyokat, majd amikor kirúgok a térde irányába, a chakrát, a lendülettel együtt, a lábfejem felé "tolom." A súlyok jelentette többlet azonban most is megakadályoz abban, hogy sikeres találatot vigyek be. Immáron, viszont alig hiányzott egy kicsi, ahhoz, hogy az elégedett vigyort letöröljem a képéről. Tudtam már, hogy nagyjából, hogyan irányítsam a chakrát a lábamba. Már, csak a kellő pillanat hiányzott. Egy darabig úgy tűnhetett, hogy igyekszünk egymást ütéseinkkel elintézni, aztán kiszúrtam ellenfelemnél a bal lábán, azt a bizonyos mozdulatot. Nem tudtam pontosan megmondani, hogy izomrángása van vagy csak ostoba szokás. De megelőzte a rúgást és tudtam, hogy utána is csinálja egy picit. Észrevétlenül a balomra helyeztem a testsúlyomat, amikor pedig indította a rúgást, én már vártam. Az előző két rúgásnál, már kitapasztaltam, hogy mennyi chakrára is van szükség és nagyjából, hogyan oszlassam el a lábamban, a pillanatot pedig Ő maga adta meg. Amikor elkezdte emelni a lábát, én megelőztem a rúgásommal és térden rúgtam. Mivel az egyik lába a levegőben volt, a másikra pedig egy erős rúgást kapott, kicsúszott alóla a lába és hatalmasat esett. A súlyok persze megtették a plusz hatást és tartok tőle felsértettem a lábát, ott, ahol eltaláltam.
- Bocsánat, de mielőtt rúgsz, megrendül az ellentétes lábad. Ha lehetőséget hagysz az ellenfelednek, hogy kiismerje a gyengédet, oda a tökéletességed.
Kicsit talán bele is gázoltam a lelkébe, amikor vázoltam előtte, hogy miért is került ő a földre és nem végeztem én a porban. A sensei felé fordultam és miközben meghajoltam, megszólaltam.
- Tartok tőle, hogy Mameshita, elvesztette a tökéletességét.
Ugyanakkor, hogy ellenfelem lássa, hogy nincs harag a kezemet érte nyújtom, jelezvén, hogy felsegítem. Már abban az esetben, ha nem hagytam rajta véletlenül súlyos sérülést.
Kurita Takashi
Kurita Takashi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Fuu Kedd Okt. 14 2014, 09:52

/ Kurita Takashi /

A mester jót nevetett az utolsó mondatodon.
- Mameshita és a tökéletesség, nem mindig jár együtt. - Nevetett, majd folytatta. - Jól van, eddig nem rossz, de egy találat még kevés ahoz, hogy ez a technika tökéletes legyen. Mameshita kapd össze magad. - Fejezte be, s amikor segíteni akartál a fiúnak felállni, az elkapta a kezed, mintha elfogadná a segítséget, majd erősen megrántott, amivel te is a földön kötöttél ki, majd felpattant. Láthatólag nem okoztál neki komoly sérülést.

- Na, mi lesz? Folytatjuk? - Kérdezte, majd látszott rajta, hogy kissé feltüzelted azzal, hogy bebizonyítottad erős ellenfele vagy. Amint felálltál már támadott, nem igazán akarta megvárni, míg te is felveszed a harci pozíciót, így éppen csak, hogy elrántottad a fejed, a következő rúgása elől. Nem messze tőletek, a két hölgyemény is keményen gyakorolt, sűrűn volt hallható a találatok által keltett fájdalmat kifejező hang. 
 A küzdelem folytatódik, s ellenfeled gyorsabb mint előzőleg, de persze te is. A mozgásotok gyorsult, így nehezebb elkerülni az ütéseket, rúgásokat. Lassan eléritek a normális sebességetek, még így is, hogy le vagytok súlyozva.

/ Legyen még egy kör, ami ilyen, de itt már több találat lehet mindkét részről, a számokat rád bízom, de kb. 2-3, akár 4 is, de egyik sem okoz komoly sérüléseket. /
Fuu
Fuu
Inaktív

Adatlap
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Kurita Takashi Kedd Okt. 14 2014, 16:23

A mester jól szórakozik, én is jól szórakozom, Mameshita, annyira nem. Ilyenek, ezek a beképzelt alakok, még hogy tökéletesség. Amikor azonban kezemet nyújtom feléje, hogy felsegítsen, határozottan megránt és én is a földön kötök ki. Nem bosszankodok, Mameshitáról elképzelhető, hogy nem hagyja szó nélkül az őt ért atrocitásokat. A mester buzdít bennünket és Mameshitát is. Én úgy gondolom, hogy titkon a tanítványának szurkol, de ösztönzésképpen megszólja. Nyilvánvaló, hogy azt szeretné látni, hogy az Ő tanítványa sokkal jobb, mint egy másik mesteré. Nekem tehát nem csak az aktuális instruktoromnak, de képletesen az akadémiai mestereimnek is bizonyítanom kell. Ha legyőzöm Mameshitát, akkor enyém a győzelem. Talán még a chuunin lányoktól is kapok, egy-egy elismerő pillantást. Ki tudja. Nevetve tápászkodom föl a földről, jelezvén, cseppet sem tett bosszússá manővere. Sőt mi több, viccesnek találom. de alig keltem föl a porból, máris támadást indít a fejem ellen, ami elől, csak az utolsó pillanatban tudok kitérni. Úgy tűnik, hogy ellenfelem se kutya, ha a tanulásról van szó. Ez viszont azt jeleni, hogy ösztönzőleg hatunk egymásra. Ő egyértelműen bizonyítani akarja, hogy tökéletes és csúcs szuper, mint a technika, amit éppen tanulunk. Én pedig be akarom bizonyítani, hogy pontosan érek annyit, mint ellenfelem. Amennyiben legyőzöm, úgy többet is. Fel se tudok állni kezdő pozícióba, amikor már érkezik is a következő rúgása, a jobb vállamat éri és legalább akkorát csattan, mint a lányok felől hallatszik.
- Úgy rúgsz, mint a lányok.
Jegyzem meg nyugodtan, miközben félre táncolok egy újabb rúgása elől és a már megszokott metódussal, chakrát koncentrálok a rúgásomba. Jobb lábammal próbálom deréktájt megrúgni ellenfelemet, de karral blokkolja a rúgást. Miközben a lábamat visszahúzom és az alapállás irányán változtatok, egy bal horoggal próbálok ütést bevinni ellenfelemnek. Utolsó pillanatban ismét blokkol, majd elránt maga felé és kitér az utamból. A lendület és az a tény, hogy csúnya luftot ütöttem, majdnem azt eredményezi, hogy elhasalok a porban, de az utolsó pillanatban visszanyerem az egyensúlyomat. Fel se tűnik, hogy a lábaimba, közben már egyre könnyebben és könnyebben koncentrálom a megfelelő mennyiségű chakrát ahhoz, hogy súlyokkal is gyorsabb legyek, mint egy reumás teknős. Gyorsulásomat azonban észre is veszem, hiszen a következő támadása elől, már könnyedén kitérek. Ekkor szúrom ki, hogy ismét nyitva hagyta a védelmét, a rúgás után, ami a rossz szokásából adódik. Felhúzom jobbomat, miközben a bal lábammal teljesen egyenesen állok, megpróbálom elhitetni ellenfelemmel, hogy egy lentről felfelé ívelő rúgást próbálok bevinni. Persze bivaly nehéz dolgom van a súlyokkal, de a csel így is beválik. Amíg gyorsan korrigálja a védelmi állását, jobbommal előrelépek és megpördülök körülötte, ezzel egy félköríves rúgást indítva ellenfelem feje ellen. Mellkason találom és komoly csattanó hang jelzi, hogy sikerült eltalálnom. Ha a sérülés nem is súlyos, pár pillanatig köhög, majd komolyan meglep, amikor egyszerűen lerohan. Úgy tűnik, neki előbb sikerült áttörnie azt a bizonyos falat, mint nekem. Így perceken keresztül, különböző védekező fogásokkal mulattatom a mestert és úgy tűnik, hogy néha a csajok is ide-ide pillantanak. De kénytelen vagyok védekezni, ha nem akarok, csúnya pofonokat beszerválni ellenfelemtől. Az intenzív gyakorlás a súlyokkal, azonban, lassan nekem is meghozza a várva várt áttörést. Elvégre védekezés közben is fontos a lábmunka, márpedig ahhoz, gyorsulnom és gyakorolnom kell, hogy eltudjak mozogni a támadások elől. Kénytelen vagyok mindkét kezemmel és lábammal mozogni, hogy eltudjam kerülni az újabb és újabb támadásokat. Az azonban most feltűnik, hogy egyre gyorsabban és gyorsabban tudok mozogni. Ahhoz elég gyorsan, hogy kitérjek ellenfelem elől, ahhoz azonban kevés, hogy át is vegyem a kezdeményezést. Folyamatosan a sarkamban van és mindent megtesz, hogy ellehetetlenítsen, majd végül, úgy tűnik, hogy mozgása egy pillanatra megtörik. Kifáradt volna, vagy valamilyen fájdalma lenne? Nem tudom, de kihasználom a pillanatnyi szünetet és most én mutatom meg a mesternek, hogy milyen gyors is lettem. Jobbommal, egy lentről felfelé ívelő rúgást indítok, ellenfelem feje ellen és a súlyok csörömpölése jelzi, hogy találatot vittem be. Az ifjú chuunin, azonban állva marad, ez ám a kitartás, egy ilyen fejrúgás ellenében állva maradni. Én, lehet, hogy eltaknyoltam volna és vérző orral felmostam volna a gyakorlóterep porát. Ez a fickó, azonban még mindig áll és úgy tűnik, hogy meg sem kottyant neki. Aztán kiszúrom, hogy miért, a bal alkarját fájlalja. Ezt nem hiszem el, hogy nem is láttam, mikor hárította a rúgásomat. Úgy tűnik, hogy hajthatatlan, ugyanis újabb rúgásokkal támad és ezúttal az egyik be is talál. Nagyot csattan a lába a bordáimon. Egy rövidke pillanatig csillagokat látok. Sajognak a bordáim és frankón megdolgoztat ez a súlyozott módszer. Ilyen, kutya egy kemény edzésben, még nem volt részem. Kicsit úgy érzem, hogy lassan pihennem kellene, remélem ellenfelem is hasonlóan érez és nem akarja a teljes chakra készletét arra használni, hogy engem a földbe döngöljön. Próbálok összpontosítani és miután kitértem egy lassabbnak tűnő támadása elől, amibe, talán nem vitt bele elég chakrát. Jobbom helyett, ezúttal a bal lábammal rúgok ki ellenfelem feje irányába. A fejrúgás ezúttal sem sikerül, de kellemesen csattan Mameshita oldalán. Az állás ezzel egy-egy. Úgy tűnik, azért döntetlenre sikerült kihoznom, bár én annyira belemelegedtem, hogy nem is számoltam, vajon melyikünk nyerne pontozással.
- Remélem, elégedett vagy a folytatással!
Kurita Takashi
Kurita Takashi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Fuu Kedd Okt. 14 2014, 19:57

/ Kurita Takashi /

- Nem rossz, nem rossz. - Int le mindenkit a mester, majd folytatja. - Ide hozzám mindenki! - Mondta, s megvárta, hogy mind megérkezzetek elé.
- Most vegyétek le a súlyokat. - Jelentette ki, majd mind leügyeskedtétek magatokról a már igencsak nyűgössé vált ruhadarabokat. - Az edzés ezen részére úgy vélem elegendő időt szántunk már, próbáljuk ki milyen gyorsak lettetek, s egyben azt is, hogy ez a gyorsaság, mennyiben rontja a pontosságotokat. Egy közeli fán bejelölök egy pontot, az lesz az ellenfél, a lényeg, hogy amilyen gyorsan csak tudtok. És persze, ez nem veszélytelen, ha rossz helyre érkezel, könnyen a bokád, vagy bármelyik másik testrészed fogja bánni a dolgot, úgyhogy én igyekeznék pontos lenni. - Fejezte be mestered a beszédet, majd előkapott egy már előre, amolyan céltáblának megfestett kendőt, majd még egyet. - Mivel 4-en is vagyunk, gyorsabb lesz két fán gyakorolni. - Mondta, majd 2-2 kunai segítségével rögzítette azokat a fákon, melyek nem voltak túl közel egymáshoz, nehogy ütközés legyen a vége a próbálkozók között.

Te ismét Mameshitával vagy egy részen, míg a két lány kicsit odébb.
- Akkor kezdhetjük is! A feladatotok, annyi, hogy a gyorsaságot kihasználva egy méretes ütést vagy rúgást vigyetek be az ellenfélnek. Annyit elárulok, hogy én a rúgást szoktam használni, mivel a gyorsaság során a chakra a lábatokban lesz összegyűjtve, szerintem az hatásosabb lehet, de kinek hogy, próbálgassatok. - mondta a sensei, majd elhelyezkedett kb. a két gyakorló hely közzé, ahol jól megfigyelhet titeket.

/ Feladatod nem nehéz, próbálkozzatok párszor, mind kézzel, mind lábbal, majd az utolsó próbálkozás végét hagyd nyitva. /
Fuu
Fuu
Inaktív

Adatlap
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Kurita Takashi Pént. Okt. 17 2014, 16:36

Hát a mester mindenkit megdicsér, ez teljesen jó jel. Hittem benne, hogy sikerülni fog és a dicséret végtére is azért érkezett, mert jól csináltuk azt, amit. Aztán a mester kiadja az új feladatokat. Megint Mameshita mellé osztanak, én ezúttal már nem tekintek rá ellenfélként. Nem arroganciából, hanem azért, mert a feladathoz nincs szükségem ellenfélre, vagy konkurensre. Így Mameshitára már nem is figyelek. Lehet, hogy ezzel megbántom, de engem igazából, már nem érdekel, hogy miként teljesít. Elvégre nem az én dolgom. Figyeljen rá a sensei, én bőven elégedett leszek, ha az új feladatot, a saját boldogulásom érdekében tudom rendesen végrehajtani. A cél adott, a módszer megint csak adott, a pontosságra kell figyelni. Igen, erre lehetett számítani, hogy a pontosság csökkenhet, hiszen felgyorsult állapotunkhoz képest minden egyéb áll vagy lassabb. Erre figyelni kell egy ellenfél esetén, nehogy valami balul süljön el. Hiszek a mesternek, elvégre a nagyobb sebességhez a lábakba kell koncentrálni a chakrát. A hirtelen átirányítás a lábakból a kézbe, olyan szinten megtörheti a lendületet, hogy a technika nem biztos, hogy kifejti a tökéletes hatást. Persze lehetséges, ahogyan a mester is mondja, de ahhoz több gyakorlás kell. S nem biztos, hogy elegendő egy statikus ellenfél elleni használat ahhoz, hogy egy mozgásban lévő ellenséges objektumot is olyan hatékonyan találjunk el kézzel, mint lábbal. Innentől kezdve, a saját teljesítményemre koncentrálva, próbálom a célfelületet eltalálni. Első nekifutásra egy jobbról balra irányuló íves rúgással próbálom eltalálni, a súlyok nélkül azonban olyan sebességgel volt szerencsém eltalálni a fa kérgét, hogy kis vonalba leszántom a háncsot a növényről. Valamilyen módszert, ki kell találnom arra, hogyan tudom a sebességből adódó iránymódosulást korrekciózni. A sebesség nem mehet a pontosság kárára, ez egyértelmű. Hiszen egy rossz rúgással vagy ütéssel, magam is megsérülhetek. A következő próbálkozáskor, azzal próbálkozom, hogy érkezéskor, a lendületet kihasználva, megpördülök a levegőben és mintha fejre akarnék rúgni, elsősorban spiccel próbálom lerúgni a kitűzött célt a fáról. Ez majdnem jónak tűnik, de elsőre a fa előtt rúgok el centikkel és el se találom, még magát a fát sem. Következő próbálkozáskor pedig, az utolsó pillanatban tudom lelassítani a rúgásomat és a vak is láthatja, hogy amennyiben teljes lendülettel találom el a fát, akkor a sícsontom talán ketté is törik. Így is fájlalom a lábamat, s miután átmasszíroztam, úgy döntök, hogy ki kell találnom valami mást. Társaim és a mester elképedve nézhetnek, hiszen egyszerűen oda sétálok a fa elé, majd meglendítem a jobbomat és a talpam pont a célfelület mellé érkezik. Persze elsőre azt hihetnék, hogy csalok, azonban a tényállás az, hogy mérek. Persze harcban ez cseppet sem lesz ilyen egyszerű, de most lehet. Igyekszem kimérni, nagyjából, hová kell érkezzek ahhoz, hogy egy rúgással pont a céltáblát és a fát találjam el. Igen, fejben számolok változókkal és lehetőségekkel, hogy miképpen is kellene eltalálni a kívánt területet, illetve hogyan kényelmes nekem. Újra és újra kipróbálom, egyre gyorsabban és gyorsabban. Amikor kellő magabiztossággal és érzésem szerint, megfelelő pontossággal vagyok képes kivitelezni, akkor elkezdem a gyakorlatot a megfelelő sebességgel végrehajtani. A kellő sebesség elérése után, a célpont előtt pár méterrel a gyorsaságot kihasználva, a levegőbe szökkenek a jobb lábam behajlítva, a bal pedig egyenes, amikor elérem a holt pontot, ami után már nem emelkedek, hanem megállok egy rövid pillanatra a levegőbe, majd süllyedni kezdek, akkor a chakrámat a behajlított jobb lábamba koncentrálom, mint amikor a súly volt rajta és teljes erőmből kirúgok a célpont irányába. Ha valóságos ellenfél lenne előttem, nagyjából olyan hatást keltene, mintha spiccel akarnám orrba rúgni. Reményeim szerint, ha eltalálom a célt, akkor azt lentről felfelé irányulva, feltépi a rúgásom. Ha jól számoltam és mindent jól hajtottam végre. Ellenkező esetben mehetek a kórházba, lábfejtöréssel.

/ Remélem így értetted a nyitva hagyást, hogy nem írtam le a végeredményét a rúgásomnak, csak a tervet, /
Kurita Takashi
Kurita Takashi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Fuu Szomb. Okt. 18 2014, 21:27

/ Kurita Takashi / 

A rúgások egymást követték, míg végül az egyik lánynak a szomszédodban sikerült, majd mestered leintette maga mellé, s ti folytathattátok a gyakorlást. Mameshita nem  igazán mutatott már lelkesedést, így a legtöbb próbálkozása kudarcként zárult. Te jól vetted az akadályokat, míg megszületett a technika végső formája, a gyorsaságod megfelelő volt, s végre a célzás is megfelelő volt, így sikeresen hajtottad végre a technikát, mire a mester téged is maga mellé hívott, majd intézett hozzád pár szót.
- Szép volt, bár nem én vagyok a senseied, mégis büszke vagyok rád. Bebizonyítottad, hogy gyorsan tanulsz, s hamar elsajátítottad a technikát. Immáron magadénak tudhatod, s használd sikeresen. - Mondta, majd elengedett. Te pedig vissza végre kipihenheted az edzés fáradalmait. 
Ha még maradsz kicsit, s megvárod a végét, a harmadik lánynak is sikerül, míg a fiú végül is nem éri el célját, s otthagyja az edzést. Talán még nem készült fel, talán nem elég elszánt, ezt nem lehet tudni...

/ A technikát felírhatod az adatlapodra, ügyi voltál ^^ Adok +4 ch-t ^^ Még majd írj egy rövidke záró postot ^^ /
Fuu
Fuu
Inaktív

Adatlap
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Kurita Takashi Vas. Okt. 19 2014, 10:28

A technikát sikerült végrehajtanom, amit az is fémjelzett, hogy a sensei maga mellé hívott és intézett hozzám néhány kedves szót. Meghajoltam felé, majd válaszoltam neki. 
- Köszönöm sensei, hogy hajlandó volt tanítani. 
Nyugodtan állok végül a két női chuunin mellett és figyelem Mameshita próbálkozásait, akinek végül nem sikerül megtanulni a technika fortélyát. Valami határozottan hiányzik a fiúból, valami olyasmi, ami során rájöhetett volna a technika nyitjára. Talán ez a büntetése a beképzeltség és önhittség ostoba illúziójának? Ennek ellenére, cseppet sem sajnálom a srácot. Tovább kell próbálkoznia és jóval többet kell dolgoznia, a tökéletességének illúzióját pedig fel kellene adnia. Nem tudom, hogy mire akart menni ezzel a hülye szöveggel, talán a két chuunin lánynak akarta így tenni a fejét. Végig mérem a két lányt s meg kell állapítanom, hogy ha egy csapatba voltak, akkor Mameshitának hatalmas szerencséje van. Mivel az edzés befejeződött és úgy tűnik, hogy mindenki menni fog a maga dolgára, még egyszer a mester és a két chuunin lány felé fordulok. Balom tenyerébe helyezem jobb kezem öklét és miközben meghajolok, emígy búcsúzom tőlük.
- Köszönöm még egyszer, hogy részt vehettem az edzésen és megtanította nekem ezt a technikát. Ön segített nekem, ha a csapatának bármikor segítségére lehetek, kérem szóljon és szívesen állok rendelkezésükre. Legyen szó küldetésről vagy csak edzésről.
Miután a mester és a két chuunin, a búcsúzó után eltávolodtak, én leültem a korábbi helyemre. Folytattam meditációmat és elmélkedtem a mai nap tanulságain. Az biztos, ha valaki úgy képzeli magát tökéletesnek és a többiektől menőbbnek, hogy valójában nem is az, akkor könnyedén koppanhat a padlón. Mameshita esetéből tanulni lehet. Fölösleges azon gondolkodni, hogy mik vagyunk. Tökéletesek vagy sem. Azon kell járjon az eszünk, hogy mikké válhatunk. Mameshita bolondot csinált magából, előttem és két társa előtt, talán még a mestere előtt is.
Kurita Takashi
Kurita Takashi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yuu Kedd Dec. 16 2014, 23:36

Előzmény

Végül Sayuri-san úgy tesz, mintha meg sem történtek volna a csapdaállítással kapcsolatos események sorozata, ezt én megbocsájtásnak veszem és elhagyom a szobáját, mivel nem engedi hogy feltakarítsam a vérfoltot. Emiatt kissé rosszul éreztem magam, és zavart, hogy miattam leakarja fújni a genin vizsgát. Próbáltam reagálni rá, de becsukta előttem az ajtót, inkább nem küzdöttem, fáradt voltam, úgy gondoltam reggel elég korán kelek hozzá, hogy ne tudja ezt megtenni. Nagyon jól aludtam, annak ellenére hogy csak egy órácskát, teljességgel rémálom mentes volt, talán a tea volt ilyen hatással rám. Reggel felkeltem és első dolgom lett volna, megkérni, a személyzet egy tagját, arra, hogy később takarítsa fel majd a vérem, de az a helyzet, hogy nem tudtam volna megmagyarázni a történteket, és azt sem értem, hogy Sayuri-san hogyan fogja. 
Gyorsan letusoltam, hiszen az éjszakai álmom kissé megizzasztott és a véres pizsamámban aludni sem volt egy élmény. Az volt a gondom, hogy nem vittem magammal semmiféle tusoló eszközt, mivel már alapból úgy értem ide, hogy előtte fürödtem. Így az ott lévő  tusfürdőt használtam, mely elég erőteljesen virágillatú volt, a hajamat is ezzel mostam meg. Majd épphogy beértem a szobába, nagyjából negyed öt körül járhatott az idő, nyílt a mellettem lévő ajtó. Biztos voltam benne hogy Sayuri-san is nekiáll a készülődésnek. Felöltöztem, arcomra vettem maszkom, mert ezúttal valahogy kényelmesebb volt így. Majd letáboroztam a szobája előtt egy könyvvel, hogy ne is adjak neki esélyt arra, hogy oda menjen csak azért hogy lefújja a próbát. A legtöbb könyvben, amelyben a csakra deformitásról olvastam, olyan dolgok voltak megemlítve, hogy az egyének, kikkel ez megtörtént elég hamar elhaláloztak. Persze ezek nem éppen mai esetek voltak, és ezek a fiatalok meghaltak már három-négy éves korukban. Anyámnak hála túl jutottam ezen az időszakon. Továbbá olvastam a védvonalak kapcsolatban is, de az rám semmiféleképpen nem vonatkozhat így elvetettem a dolgot. Persze engem csak az érdekel hogy, hogy hozza, rendbe a dolgot, mely a szervezetemben játszódik le.
Közben lassan Sayuri-san is végez a fürdéssel így végül, a táskámba gyömöszöltem a könyvet, a többi felszerelésemmel együtt. Úgy döntöttem, inkább a vizsga helyszínén várom meg így nem tud velem ellenkezni majd. Lerohanok, és szerencsére össze sem futok vele. Elhagyom a házat és sietek, bár kissé korán fogok érkezni, de legalább felmérhetem a terepet, hátha valami meglepetés vár ránk.
Yuu
Yuu
Játékos

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 220

Témanyitás  Suzuhito Sayuri Szer. Dec. 17 2014, 15:53

Az előző éjszaka koránt sem tartozott a nyugodtabbak közé, először egy váratlan vendég aki befekszik a lány ágyába, a következő pillanatban ez a bizonyos valaki már a földön fekszik szájából véres nyál csordogál, nem éppen egy kellemes látvány. Talán ehhez foghatót még sosem érezett, bánat, lelkiismeret furdalás, de talán még egy kicsit boldognak is érezte magát, a mardosó bűntudata közepette, ugyanis volt lehetősége megismernie a fiú történetét, akit sikerült alaposan félreismernie. A vértócsa szép foltot hagyott a szoba közepén, bizonyára nehéz feladat lesz kitakarítani a tatamiból, és hogy addig se legyen szem előtt, illetve vonja el a figyelmét a reggeli készülődésről egy zsebkendőt terített rá. Körülbelül hajnali négy óra lehetett, amikor hozzákezdett a felszerelésének ellenőrzéséhez, szerencsére nem volt túl sok feladata ugyanis nagyjából már mindent összeszedett előző nap amit fontosnak érzett, és ez idő alatt sem változott meg nagyban az elképzelése. A Sensei biztosan előre figyelmeztetné őket, ha több napi távollétet tervezett volna be, így hát élelmet nem csomagol magának, helyette inkább az íróasztalához lép, ahol papírt, és tollat ragad. Hosszú perceken keresztül egy hamis levél megírásán fáradozott amelyben részletesen leírja, hogy sikerült megbeszélnie a Sensei-jel a küldetés elhalasztását, ezért a mai napja szabad, inkább töltse pihenéssel a napot, és koncentráljon a felépülésre. Rengetegszer kezdte újra a levelet, tömérdek papírgalacsint gyűrt össze majd reptetett a közeli szemetesbe, mire végül elkészült a végső változat, amit egy borítékba helyez. Rossz érzés fogja el a levél láttán, ugyan aggódik a fiú állapota miatt, viszont tudja, hogy ha odamenne hozzá, és arra kérné, hogy inkább maradjon ágyban a nap hátralévő részében, minden bizonnyal elutasítaná, ezért is döntött úgy, hogy hazudni fog neki, bármennyire nem tartja ezt helyesnek. Nagy hévvel nyissa ki az ajtót, majd csukja be maga után, és végigsétál a folyosón, majd halkan visszaoson a fiú ajtajáig, amit onnan sikerült kiderítenie, hogy mialatt ö az ajtónak támaszkodva várta, hogy a fiú távozzon, közvetlenül a mellette lévő szoba ajtaja nyílt ki. Óvatosan lehajolt, és félig bedugja az ajtó alatt a levelet, kezei megremegnek, szívverése fokozatosan gyorsul, majd megtorpan, és gyorsan kihúzza, és széttépi az irományt, a maradványokat pedig a közeli szemetesbe hajítja. Mégis mi a fenét gondoltam? Marhaság, a férfiak makacs teremtmények, úgysem sikerülne rászedni egy ilyen trükkel... 

A tusolás, majd pedig a reggeli elfogyasztása közben legalább féltucat alkalommal megbánta, hogy megsemmisítette a levelet, egyedül abban bízott, hogy a fiú elalszik. Bármennyire is próbálta a tegnap este nem megy ki a fejéből, idegesen markolássza kezeit, igazgatja ruháját, igazítja meg a hajdíszét, ami egyáltalán nem jellemző rá, néha olyannyira belefelejtkezik a saját gondolataiba, hogy majdnem nekimegy egy-két korán kelő járókelőnek, mély hajlongások közepette bocsánatot kér, újra meg újra. A kiképzőterepek bejáratánál (feltételezem van neki olyanja) áll meg, és várakozni kezd, azonban a tőle megszokott nyugodtságnak jelei nem látszódnak, az idegesség és az aggódás annál inkább.
Suzuhito Sayuri
Suzuhito Sayuri
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 212

Témanyitás  Kenshiro Erisa Csüt. Dec. 18 2014, 12:04

Ismét felriadok. Ez már a negyedik alkalom. Nem tehetek róla, nyugtalan vagyok, véletlenül sem akarok elkésni. Ráadásul ahogy telik az idő, annál nehezebben tudok visszaaludni. Ezúttal négykor ébredtem, és arra jutottam, hogy még egyszer már nem alszok vissza. Ugyan nem érzem magam fáradtnak, azért egy picit aggódom hogy lesz-e elég energiám az egész napra. Izgulok, vajon milyen lesz a vizsga. Semmiképpen sem akarom hátráltatni a csapatot. Jól fel kell készülnöm. Felkelek az ágyból, reggelizek, beágyazok, tusolok, majd a felszereléseimnél kötök ki. Bepakolom a már megszokott kellékeket, azonban észreveszem, hogy a tegnapi virágfejek elhervadtak, és jelenleg itthon nem tudok többet szerezni. Ez így elég nagy probléma. Ha nem szerzek valahonnan, az rossz helyzetbe hozhatja a csapatot. Nem vagyok biztos benne, hogy a kiképzőterepeknél nőnek-e virágok. Még van jócskán időm, úgyhogy előkotorok egy nagyobb zsákot a szekrényemből, felöltözök, majd elrohanok az Akadémia mögött lévő kis erdőségbe, ahol elkezdek virágok után kutatni. Ekkor már csak egy órám volt, úgyhogy gyorsan kellett találnom egy csomót. Szerencsére, bőven volt elszórva az erdőben, úgyhogy háromnegyed óra alatt sikerült majdnem tele pakolnom a zsákot virágfejekkel. Közben pedig egyre jobban kinőtt bennem a félelem, hogy valamit elrontok a vizsgán. Nagyon ébernek kell lennem, ha nem akarom hogy valami meglepjen. Még van körülbelül tizenöt percem, úgyhogy sétálva is simán odaérek. Vállamra veszem a zsákot és elindulok a kiképzőterepekre. Közben az is eszembe jut, hogy nem lesz-e baj abból, hogy megcsonkítottam egy halom virágot az erdőben, de ezt a gondolatot hamar legyőzi az, hogy talán éppen emiatt fogok tudni jobban érvényesülni, és talán pont emiatt nem fogunk megbukni. Mire odaérek a kiképzőterepek bejáratához, már meg is pillantom Sayuri-chant. Gyorsabb tempót kezd el diktálni a lábam, és még ugyan nem vagyok a közvetlen közelébe, már szinte el is kiáltom magam:
- Jó reggelt Sayuri-chan! - közben pedig a zsáktól szabad kezemmel integetek neki. Azonban Yuu-chant nem igazán látom. Egy kicsit megnyugodok, hogy legalább nem én érkeztem utoljára.

A hozzászólást Fenereshy Erisa összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 23 2015, 21:28-kor.
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 20

Adatlap
Chakraszint: 431

Témanyitás  Jiraiya Pént. Dec. 19 2014, 15:01

Egy újabb napsütötte hajnal Konohagakure no Satoban, ahol mindig szép az idő. Ezen a reggelen is ez történt, bár valóban, van akinek a reggel hat óra, még hajnalnak számít. Ezt viszont az ébredező falu, erősen vitatná, ugyanis a Nap éppen, hogy csak láttatni engedte első sugarait a távoli hegyek mögül, a Tűz Erdejének lombkoronáján végigfuttatva azt, hogy elérje a Rejtett Levél Falut, ahol nem csak a három Genin, hanem az összes szorgos Shinobi és városlakó úton volt már, hogy elvégezze mindennapi feladataikat. A Város Kapun most lépett át egy Csapat, amely szintén friss Geninekből állt, ám élükön egy vezető Jounin volt. Ők már most végeztek volna első küldetésükkel? Meglehet, de ez most nem lényeg a számunkra.
   A három Genin amint végigment Konoha utcáin ki-ki a maga útján, láthatta, hogy sok boltban folyamatos a készülődés a nyitáshoz, de a jól megszokott tömeg ezúttal elmaradt. A friss éjszakai lehűlt levegő érződött mindenfelé, ám a megérkezett napsugaraktól új életre kelt a falu. Minden finom és élvezetes fényáradatban úszott. A meghűlt földút volt az, ami Konoha utcáit alkotva, behálózta annak teljes részét és az volt az, ami először szívhatta magába a nap fényét és melegíthette fel újra az emberek talpát. Ám az út véget is ér valahol, így a Kiképzőtér bejáratánál két Genint engedett útjára, hogy beteljesítsék a sorsukat. Persze ezek kemény és messzemenő szavak, amik nem igazán illenek ebbe a szövegkörnyezetbe, de az emberek sorsa sok apró döntésből és véletlenek sorozatából áll... Éppen ezért, a mai nap, az hogy elérkeztek-e a megbeszélt helyre a megbeszélt időpontban és a rájuk váró feladat is, ez itt mind, mind egész életükre hatással lehet!
   Yuu egyéb okból kifolyólag, jóval előbb érkezett a megbeszélt helyre. A Kiképzőtér ezen része sokkal inkább hasonlított egy parkra, mintsem valódi Kiképzőtérre. Belülről haladva találunk egy tavat, melyet az eső táplál és élővilága igencsak nagy... Ezt a tavat félkörben, Északról az erdő veszi körbe, ahogy a kiképző tér minden más részét is, kivétel ez alól a tó Déli részét szegélyező nagyobb tisztás, ahol szalma és fabábuk vannak felállítva az itt edző Geninek számára. A tisztás, vagyis inkább nyílt füves terep (Mivel nincs akkora mint egy tisztás) egészen a Kiképzőtér Déli részénél lévő Bejárat felé elnyúlik, így szabad utat engedve az erre tévedőknek... Szerencsére Yuu, könnyedén és gyorsan bejárta a közepes méretűnek mondható Kiképzőteret, ám nem talált egy csapdát, vagy különösnek mondható dolgot sem, ahogy embereket sem. Valószínűleg túl korán volt még... Még arra is volt ideje, hogy megpihenjen, ezzel is fokozva teljesítőképességét és amikor a két társa megérkezett, könnyen kiszúrta őket a távolból. Ők nem látták meg, hiszen Yuu takarásban volt (Majd írd meg nyugodtan, hogy hol voltál) viszont Ő látott mindenkit.
   A két Genin nem folytathatott hosszú csevejt, ugyanis a Sensei, Erisa érkezése után szinte azonnal feltűnt a színen. Egy ház sarkából fordult ki a tegnapi öltözékében és a tegnapi borostájával együtt, arcáról éppen egy zacskót tépve le, majd vágva le a földre, hogy ott jól megtapossa. Talán mondanom sem kell, hogy a zacskót centis darabokra szakította lábával, majd nagy elégedettséggel a megjelent két fős csapathoz sétált és már messziről mosolygott...
- Jó reggelt mindenkinek! Remélem nem vártatok túl sokat.
Nézett szét, majd meg sem várva a választ, újabb kérdést tett fel.
- Hol van a csapat harmadik tagja?
Tette fel a kérdést...

// Nos, régen láttam olyan játékosokat, akik ennyire nagyon jól és élvezhetően (maguk is élvezve) játszanák a Fórumos Szerepjátékot. Ilyen teljesítményt csak jutalmazni tudok, így rendhagyó módon magáért a Megalakuló Játékért és az Egyéni Játékotokért kaptok tőlem +20 Chakrát. Innentől kezdve nyilván gondolhatjátok, hogy a feladatotokban lesz némi harc is. Most még nem baj, hogyha hibáztok. Ha nem vagytok tisztában egy-egy technikával akkor kérdezzetek, de ha elrontjátok a posztban, akkor nem jár egyenlőre következményekkel, mivel új játékosok vagytok. Különösképpen figyeljetek oda a Kawarimi no Jutsu és a Bunshin no Jutsu használatára. A leírásukat figyelmesen olvassátok majd el! //

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Yuu Pént. Dec. 19 2014, 18:38

A kiképzőterep felfedezésébe vetettem magam, és igyekeztem mininél jobban átkutatni azt, előre felállított csapdák után kutatva. Nem tudom biztosan, hogy ezt sikernek vagy bukásnak könyvelhetem el, majd kiderül, hogy belefutunk e csapdába, vagy sem. Végül nem is tartott olyan sokáig a feladat, így elfeküdtem az egyik fa lombjában, a többiekre várva. Nem kellett hozzá sok, és megérkezett Sayuri-san, a kapuban állt, meg. Úgy tűnt, hogy ő nem szúrt ki, és nem is nagyon keres. Bizonyára bízik abban, hogy valahol itt lehetek a közelben. Kicsit később Erisa-san és sensei is betoppan. Itt az ideje, elindulok feléjük, hogy én is megtegyem a reggeli kötelező kört és üdvözöljem őket. Igyekszem elnéző lenni a senseiel. Sokat gondolkodtam, és biztos vagyok benne, hogy valamit le kellett tennie az asztalra, olyan rossz nem lehet, bár ahogy látom sok ruhája nincs, továbbra is hozza az ápolatlan formáját. Lassan oda érkezek, talán már észre is vettek, közben remélem, hogy a tegnap este szerzett sérülés, ami alig négy- öt órás nem fog beleszólni a dolgokba, persze nem érzem száz százalékosnak magam, de inkább a halál, mint hogy ezt beismerjem a többieknek. Oda érek, majd meghajlással üdvözlöm őket.
- Jó reggelt Erisa-san, Sayuri-san, sensei! -
Majd kíváncsian rákérdezek a feladatra remélve, hogy semmiféle harc nem lesz benne, az most valahogy nem esne jól a tüdőmnek.
- Nos, itt vagyunk, mégis miféle feladat vár ránk? -
Majd végül Sayuri-sannak súgok oda valamit.
- Még egyszer köszönöm a tegnapi teát, ha lehetne máskor is elfogadnám.  Persze ha nem jár nagy nyűggel. -

Majd rá mosolygok, persze a maszkom takarja a szám, így csak az arc mimikámban lehet ezt a dolgot észrevenni.
Yuu
Yuu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Suzuhito Sayuri Pént. Dec. 19 2014, 19:05

Idegesen várakozott a Kiképzőterepek kapujában, lábával dobolt, kezet karba téve pillantott hol jobbra, hol pedig balra, mintha azt remélné, hogy bármelyik pillanatban felbukkanjon valaki, vagy inkább valakik. Pedig ez nem teljesen így volt. Valójában sokkal inkább arra várt, hogy valaki ne jelenjen meg. Nem rossz akarásból, nem áskálódásból szerette volna, hogy Saito-san a nap hátralévő részét otthon töltse, inkább aggódásnak lehetne nevezni ezt az érzést. Mért nem adtam neki oda a levelet? Olyan hülye vagyok! Szidja magát, de bízik abban, hogy levél nélkül is sikerült tegnap esti szavait nyomatékosítani a fiúban. Nemsokkal később léptek zajára figyel fel, mire azonnal a hang irányába kapja a fejét, rémült tekintettel, szemei csak úgy végigfutnak a felé siető lánykán, aki egy jókora zsákból halássza elő a karját, hogy integethessen. Fenereshy-san volt az, akit ugyan tegnap ismert csak meg, de ennek ellenére mégis egy ilyen köszöntéssel fogadja. Picit meglepődik, majd megnyugszik, hogy nem a fiú lépdel felé, egy halovány mosoly jelenik meg a lány arcán, és felemeli a kezét, picit integet a lányka felé, majd maga mellé ereszti őket, próbálva nyugodtnak látszani. 
- Jó reggelt Fenereshy-san. Öröm látni, hogy ilyen aktív vagy, a korai kelés ellenére is. Megkérdezhetem, hogy miért van nálad ez a zsák? - mosolyog a lányra, kicsit sikerült elterelnie a figyelmét, ugyan de nem tartott sokáig, mert máris egy újabb alak jelent meg. Szemei hatalmasra nyíltak, majd ismét megnyugszik, hogy csak a Sensei és a zacsija tartanak feléjük. A tegnapi nevetséges jelenetnek ismét szemtanúja lehet, ám ezúttal még Mugo-sensei is tanult az esetből, és nem rögtön felrobbantani próbálja a kis gazfickót, hanem inkább csak lekapja magáról. Különös, vannak akiket a macskák, vannak akiket a kutyák szeretnek, de, hogy valakit zacskók rajongjanak körbe, bármerre is vezesse az útja. 
- Jó reggelt Sensei. Ne aggódjon, mi is csak most érkeztünk. - hajol meg, tisztelettudóan, habár picit füllentett, ugyanis ö már percekkel ezelőtt itt várakozott, de persze illetlenség lenne a számon kérni, hogy mégis mi tartott ilyen sokáig? Miért késett két-három percet, holott a találkozó reggel 6 órára volt megbeszélve. Nincs oka felhúznia ezen magát, és most már az alkalom is adott volt, hogy kicsit meggyorsítsa a  helyszínváltást. 
- Sensei, attól tartok Saito Yuu-san ma nem fog tudni megjelenni, ugyanis a tegnapi nap folyamán... - majd megrázkódik, a mögüle érkező köszöntés hallatára, kihúzza magát, és a fiú felé fordul. Ledöbbent, olyannyira, hogy az előbbi mondatát sem fejezi be, kicsit elpirul, elszégyelli magát, amiatt amit tett, illetve, amit tenni készült. De ö is ninja, önálló döntésekkel, és azzal, hogy itt van már lehetetlenség lenne eltántorítani bárkit is a részvételtől. Remegő hangon köszönti a fiút, picit meghajol. A súgásra elvörösödik, majd a fiú füléhez hajol, kezével takarva a száját miközben súg neki. 
- Miért jöttél el? Pihenned kellett volna, ahogy mondtam. Komoly sérülésed van, csak rosszabbodni fog az állapotod!
Suzuhito Sayuri
Suzuhito Sayuri
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 212

Témanyitás  Kenshiro Erisa Pént. Dec. 19 2014, 19:39

Már éppen válaszolni akartam volna Sayuri-chan kérdésére, mikor felbukkan a Sensei, régi jó barátjával együtt. A Sensei-jel kapcsolatban már semmin sem lepődök meg, úgy kezelem az ápolatlan ruháját, és az őt követő zacskót, mintha szerves részeit képeznék a Sensei személyiségéhez. Csupán mosolygok rá, és üdvözlöm. Szegénynek megint elrontotta a napját egy zacsi. Majd odafordulok Sayuri-chanhoz, és megint megpróbálom megválaszolni kérdését, azonban megpillantom Yuu-chant a háttérben, aki éppen felénk közeledik. Válaszomat ismét félbehagyom, és inkább a közeledő társamat üdvözlöm vékonyka hangommal:
- Jó reggelt Yuu-chan! - Közben pedig odasúg valamit Sayuri-chan fülébe, amitől egy picit talán féltékeny leszek, legalábbis nem lett jobb tőle a kedvem. Érdekelne mi az amit meg kell osztania Sayuri-channal, de velem nem. Még csak most kerültünk össze, most ismerkedtünk meg. Nem értem, ha engem nem avatnak be akkor gondolom nem valami stratégiai ügy, de ha eddig nem ismerték egymást, nem tudom mi másról tudnának beszélni ilyen közvetlenül. Persze nem az én dolgom, úgyhogy csak a pillanat hevében foglalkoztatott komolyabban az ügy. Fel akartam volna tenni egy kérdést a feladattal kapcsolatban, de Yuu-chan megelőzött. Úgy látszik nem nagyon tudok szóhoz jutni, de nem baj addig, amíg mindent megtudok más beszédéből. Szerettem volna választ adni Sayuri-chan kérdésére, de úgy gondoltam, hogy most inkább a Senseire kellene fókuszálnom, elvégre ez egy nagyon fontos feladat lesz a jövőnkre nézve, egy aprócska részleten sem szabad elsiklanunk. Ki tudja milyen utalásokat tesz a Sensei a feladatra. Úgyhogy hátralépek a két társam mögé, nem mintha ott valami előnyhöz jutnék, de legalább egy picit biztonságban érzem magam, és figyelemmel várom a Sensei tájékoztatóját.

A hozzászólást Fenereshy Erisa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 23 2015, 19:14-kor.
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 20

Adatlap
Chakraszint: 431

Témanyitás  Jiraiya Kedd Dec. 23 2014, 18:04

A Sensei mosolyogva bólintott Sayuri szavaira. Láthatóan nem aggódott túlzottan amiatt, hogy elkésett. Ez a kérdés számára csak amolyan formalitás volt. Sokkal inkább tűnt izgatottnak. Lehetséges, hogy a "bizonyítás" az oka? Elvégre legutóbb kissé zsörtölődve búcsúzott a tanítványaitól, elvégre is, hogy elismerjék a tudását bizonyítani kell. Lehetséges lenne, hogy ez a nem hivatalos "Vizsga" egyfajta elégtétel is lesz, vagy éppen bizonyítás? Vagy talán sokkalta nagyobb jelentőséggel bír majd mindez? Hát ezt a Genineknek kell eldönteni... Annyi viszont biztos, hogy bárhogy alakulnak majd a dolgok, a történtekből mindenképpen tanulnak majd mind a hárman...
   A hallgatag Erisát elnyomta társa. Ez lett volna talán az első alkalom, hogy a visszahúzódó, ámde eszes lány kinyitja a száját és kérés nélkül szól Mugo-senseihez... Úgy tűnt, hogy Yuu érkezése sem Erisa, sem pedig Sayuri számára nem volt éppen kedvező, elvégre az egyik lány így szó nélkül maradta másik pedig lebukott a hazugságban. Persze nem tudni, hogy Mugo észre vette-e, hiszen Yuu érkezésével a figyelem egyből rá terelődött, majd mint ha nem történt volna semmi, a Sensei összecsapta a tenyereit és így szólt.
- Tetszik ez a kíváncsiság, csak nehogy beletörjön majd a bicskád... - Villantott egy huncut mosolyt, majd elsétált a fiú mellett - Áhh csak viccelek! Ne aggódjatok... Nem lesz annyira nehéz. Nem fogtok még meghalni... Legfeljebb megsebesülni, vagy néhány végtagot elveszíteni.
A Hangja már komoly volt és mondandóját nem kísérte semmilyen "Ne aggódjatok, csak vicc volt" szöveg. Jobb híján a csapat követte Mugo-senseit, aki a Kiképzőtér közepén állt meg.
- Tudjátok, nem illik társaságban sugdolózni.
Fordult meg unott arckifejezéssel, majd benyúlt ballonkabátja zsebébe és elővett egy cigarettát. Végighúzta rajta ujját, majd a egy lassú mozdulattal a szájába vette. A következő pillanatban a cigaretta vége lángra kapott... Amilyen hirtelen jött, úgy el is múlt, a cigi pedig hatalmas füsttel égett... A sensei ezután a néma csöndet megtörvén, újra belenyúlt a zsebébe és három, lágy hangon csilingelő csörgőt vett elő, majd megrázta őket a kezében. Ezután odadobta őket a Genineknek, mindenkinek egyet-egyet, pontosan a kezébe és mielőtt még gondolkodni tudtak volna a dolog miértjén, megadta mindenre a választ.
- Ezeket a csengőket ide - Mutat az oldalára - kell felakasztanotok saját magatoknak. Tehát, mindenkinek az övén, zsebén, vagy bármely ruharészén kell fityegnie a csengőnek, amit nem vehet le magáról, csak akkor, ha azt a levétel után egy társa birtokolja. Tehát a háromfős csapatotok három csengővel fog rendelkezni, amit egymás között bátran cserélgethetitek vagy adhatjátok át egyazon embernek. A lényeg, hogy mindhárom csengőnek rendelkeznie kell egy gazdával. A feladat, hogy megtartsátok a csapaton belül a csengőket, amit nekem meg kell tőletek szereznem. Ha el veszek egy csengőt, akkor marad kettő. Azt a csengőt már nem lehet visszaszerezni. Ha a csapat elveszíti a második csengőjét is, akkor a következő szabály lép életbe: Aki kapja marja! Csak az maradhat Genin és csak az maradhat a 14-es csapat tagja a második csengő elvesztése után is, aki egy csengőt fog birtokolni a következő napkeltéig. Tehát, a második csengő elveszítése után a csapaton belül kell megharcolnotok a csengőért, mert aki nem rendelkezik majd vele, az mehet vissza az Akadémiára. Mindeközben persze, ha az utolsó csengőt is megszerzem, akkor mindhárman mehettek vissza és én Geninek nélkül maradok majd. Azonban, ha sikerül legalább kettő csengőt megtartanotok a következő napfelkeltéig, akkor mindhárman Geninek maradhattok... A harctér, vagyis a fogócska színtere az egész falu, így bárhova menekülhettek előlem és bevethetitek a legveszélyesebb technikáitokat is. Ne aggódjatok, én is ezt fogom tenni... Egy órátok van felkészülni, onnantól fogva bármikor lecsaphatok rátok... Sok szerencsét!
Mondta a sensei, majd egy baljós mosolyt villantott... Megformálta a Tigris kézpecsétet, majd a teste elégni látszott... Ez természetesen mindhárman tudtátok, hogy csak egy trükk... Itt az ideje cselekedni.

// Tehát van három csörgő. A csapaton belül bárkinél lehet bármennyi belőlük, azonban a csapat minden tagja csak akkor maradhat Genin, hogyha legalább kettő csörgőt birtokol majd a csapat a következő napkeltéig. Ha egy darab csörgő marad, akkor csak az maradhat Genin, aki napfelkeltéig birtokolja az utolsó csengőt. Ha az utolsó csengő is a Senseihez kerül, akkor az egész csapat meggy vissza az Akadémiára és egy évfolyamba fogtok kerülni... Ha valami nem világos, akkor kérdezzetek. A következő posztokat ide kérem, és ha utána szétváltok, vagy együtt maradtok és átmentek egy másik helyszínre, akkor a posztjaitok végére adjátok a linket, hogy hova mentek. Értelem szerűen ha a csapat együtt marad, akkor adok egy kis lehetőséget a Szociális játékra. Ha szétváltok akkor megugorjuk azt az egy órát és kezdődik a játék... //

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Yuu Vas. Dec. 28 2014, 13:14

Sayuri-san azon mondatát, mely az én mg jelenésemet firtatta elengedtem a fülem mellett, bár nem éreztem szép dolognak úgy véltem nem rossz akarásból tette. Erisa köszönésétől viszont a hideg futott végig rajtam.
- Erisa-san…. kérlek ne chanozz, köszönöm. –
Majd még mielőtt elhajolt volna, oda súgtam válaszom Sayuri-sannak.
- Csak nem aggódsz? Hidd el, minden a legnagyobb rendben. –
Persze hogy nem így volt, de bőven elég hogy én aggódok az állapotom miatt. A sensei csípős megjegyzésére nem reagáltam, de a végtag elveszítés kissé elrettentő volt számomra. Itt már szinte biztos voltam benne, hogy valamiféle harcra kerül a sor. Mugo-sensei egy cigarettát vett elő zsebéből és hogy képességeit mutogassa mindenféle eszköz nélkül gyújtotta meg cigarettáját. Ebből még mindig csak annyit tudhatunk, hogy tűz típusú chakrája van. Majd a kis csengőket osztott ki és faképnél hagyott minket. A feladat egyértelmű volt, meg kell tartani a csengőket napkeltéig. Van egy óránk, addig ki kell dolgoznunk valamit.
- Fogd.-
Nyújtottam csengőmet Sayuri-san felé, remélve hogy magyarázatom után elfogadja.
- Engem csak gátolna a harcban, ha még erre is kell figyelnem. A stratégia a következő, együtt kell maradnunk közösen harcolnunk, vagy esélytelenek leszünk. -
Ha Sayurinak sikerül, túlesnie a próbán, akkor talán nem bukom el a küldetésem, és folytathatom vele tovább, hiszen vizsgát se kellett volna tennem. Gondolatmenetem végéhez érve, kis szúrást éreztem a mellkasomban, és kettőt köhintettem. A számban éreztem a vér ízét, nem tehettem mást nyeltem. A maszk miatt szerencsére a többiek nem észlelhették a problémát, esetleg annyit hogy köhögésem nem volt egészen tiszta. Nem tűnt a vérzés túl erőteljesek, úgy döntöttem nem figyelek rá.

- Olyan helyre kell mennünk, ahol hátránnyal indul. és megakaszthatjuk a tűz alapú támadásait, de mégis hova?-
Tettem fel kérdésem a lányok felé.
Yuu
Yuu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

35 / 40 oldal Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.