Sunagakure utcái
+36
Senju Tobirama
Aihara Arata
Kureiji Hanaro
Maito Gai
Lanmao
Osumi Hiroto
Akai Itachi
Akihiro Jaken
Jiraiya
Hiromi Akio
Yonmare Abuso
Ootsutsuki Kaguya
Nanja
Sai
Tobi
Yamato
Uchiha Itachi
Aburame Shino
Tessei
Rabada Genkou
Mangetsu Miya
Geista Kahoko
Wakai Kasai
Sanagi Natsu
Rock Lee
Takura Hitsu
Kitabatake Hitoshi
Chikanatsu Hagumi
Ugatochi Susano
Hayata Bakin
Shiruba Tsuki
Obake Kaito
Ayabito Kenzan
Yomi Yama
Koreko Rui
Konan1
40 posters
6 / 10 oldal
6 / 10 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Sunagakure utcái
Én is végeztem mindennel és feladtam a levelet, de az nem tartalmazta a valódi nevet, csak egy üzenetet a betörőnek.
Kedves tolvaj!
Köszönöm, hogy elloptad a levelet. Most már pontosan tudom, amit akartam.
Üdvözlettel Yusuke
Azért nem írtam rá a valódi nevem, mert így nem tudnak visszakeresni, hogy esetleg megöljenek. Megemlítve jó hangosan az egyik dolgozónak a levél tartalmát. Mivel itt már több mindent nem nagyon tudtunk tenni, így én is kimentem az épületből. Miután a társam közölte, hogy nem talált semmit, én is hasonlóan tettem.
- Valószínűleg a nyom ott van a tény mögött, hogy milyen helyzet van Tea országában. Ezt jó lenne tudni, mert szerintem ez a megoldás kulcsa.
Tanácstalanul nézek a társamtól, majd ha nem tudok meg tőle semmit, akkor elindulok a következő helyszínre.
Kedves tolvaj!
Köszönöm, hogy elloptad a levelet. Most már pontosan tudom, amit akartam.
Üdvözlettel Yusuke
Azért nem írtam rá a valódi nevem, mert így nem tudnak visszakeresni, hogy esetleg megöljenek. Megemlítve jó hangosan az egyik dolgozónak a levél tartalmát. Mivel itt már több mindent nem nagyon tudtunk tenni, így én is kimentem az épületből. Miután a társam közölte, hogy nem talált semmit, én is hasonlóan tettem.
- Valószínűleg a nyom ott van a tény mögött, hogy milyen helyzet van Tea országában. Ezt jó lenne tudni, mert szerintem ez a megoldás kulcsa.
Tanácstalanul nézek a társamtól, majd ha nem tudok meg tőle semmit, akkor elindulok a következő helyszínre.
Yamato- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1046
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 666 (A)
Erő : 590 (A)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 690 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)
Adatlap
Szint: S
Rang: Chuunin / Bábhasználó
Chakraszint: 967
Nem tudtatok meg semmi használhatót és nyomot is csak Yamato talált, igaz ez így igen csak kevés, az épületben pedig nem kívántok tovább keresgélni. A következő helyszín a palota irattára, ahová személyesen a Kazekage-nak érkeznek levelek. Félelmetes, hogy valaki oda is képes volt bemenni, de hát a mai világban már semmi sem meglepő, főleg ilyen körülmények közepette.
Miután Yamato felolvasta hangosan a dolgozónak a levelet, az feladta kérése szerint, majd ismét magatokra maradtok gondolataitokkal.
//Nos, még van egy körötök szétnézni az EGÉSZ épületben. Nem is igazán próbálkoztok, vezessétek le milyen eszközökkel, vagy hogy törhetett be a kém, esetleg milyen útvonalon közlekedhetett. Ha betörnek valahová, a helyszínelők mit tesznek?//
Miután Yamato felolvasta hangosan a dolgozónak a levelet, az feladta kérése szerint, majd ismét magatokra maradtok gondolataitokkal.
//Nos, még van egy körötök szétnézni az EGÉSZ épületben. Nem is igazán próbálkoztok, vezessétek le milyen eszközökkel, vagy hogy törhetett be a kém, esetleg milyen útvonalon közlekedhetett. Ha betörnek valahová, a helyszínelők mit tesznek?//
Tobi- Inaktív
Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...
Elégedetlenül hagyom el a postát és indulok el az irattárba. Ötletem sincs, mihez kezdjünk. Semmilyen nyom nincs arra, hogy betörtek volna, ráadásul az sincs bizonyítva hogy elvittek volna valamit. Kivéve a papírt, amin az áll, hogy hova érkeztek küldemények... Miután megérkezünk az irattárba, én unottan leülök az egyik sarokba és meghagyom a társamnak a keresgélést.
- Ötletem sincs, hogy mihez kezdjünk. Ha ugyanaz az elkövető, mint a postánál, akkor úgysem lesznek nyomok. Viszont ha te keresgélni szeretnél, akkor én rád hagyom a dolgot. Van egy olyan érzésem, hogy csak szórakoznak velünk és nem is tűnt el semmi. Ráadásul ha nincs nyom, akkor honnan tudják hogy bárki is járt itt és elvitt valamit? Te azért nézzél szét nyugodtan! - mondom Yamato-nak.
- Ötletem sincs, hogy mihez kezdjünk. Ha ugyanaz az elkövető, mint a postánál, akkor úgysem lesznek nyomok. Viszont ha te keresgélni szeretnél, akkor én rád hagyom a dolgot. Van egy olyan érzésem, hogy csak szórakoznak velünk és nem is tűnt el semmi. Ráadásul ha nincs nyom, akkor honnan tudják hogy bárki is járt itt és elvitt valamit? Te azért nézzél szét nyugodtan! - mondom Yamato-nak.
Nem nagyon sikerült semmit sem találnunk, így kelletlenül, de arrébb áltunk. ~Vajon a betörőnek hogyan sikerült úgy betörnie, hogy ezt senki nem vette észre és nyomot sem hagyott.~ Ekkor eszembe jutott, hogy talán már járt itt a betörő civilként és valószínűleg valamelyik dolgozótól ellophatta a kulcsot. Gyorsan visszafordulok, hogy feltegyem a kérdést, ami talán megfordítja a kutatásunk állását. SZólok a társamnak, hogy várjon meg, mert eszembe jutott valami, majd elindulok visszafelé.
- Elnézést, megint én. Egyetlen kérdésem lenne. Járt-e mostanában furcsa illetve gyanús alak a postán? Esetleg került-e valaki olyan közel valamelyik dolgozóhoz, hogy akár a kulcsokat is megszerezhette volna?
Ettől a választól függ a további ötletelésem, bár itt már nem kutathattam, de ezt még meg kell tudnom.
- Elnézést, megint én. Egyetlen kérdésem lenne. Járt-e mostanában furcsa illetve gyanús alak a postán? Esetleg került-e valaki olyan közel valamelyik dolgozóhoz, hogy akár a kulcsokat is megszerezhette volna?
Ettől a választól függ a további ötletelésem, bár itt már nem kutathattam, de ezt még meg kell tudnom.
Yamato- Játékos
Adatlap
//Yamato, fogadd őszinte gratulációmat. Végre valami.//
Kaito már feladta volna a nyomozást, mikor Yamatonak mentő ötlete támad. Elég gyanús ugyebár, hogy valaki nyomot sem hagyva tört be a postára, bár ez nem biztos, hiszen nem voltatok valami alaposak.
- Nem igazán. A szokásos társaság váltja egymást, nincs új kollégánk sem és nem sok mindenkinek engedünk ide betekintést. Bár...múlthéten vidd el a fiad a munkába napot tartottunk, hogy ne legyünk annyira frusztráltak a háború közeledte miatt. Viszont nem hinném, hogy valamelyik gyermek ilyen könnyedén kicselezhetne minket. - Magyarázta mosolyogva, amiben tényleg lehet valami, elég nagy érvágás lehetne ez a postai shinobikra nézve, tiszta őrültség lenne...vagy mégsem?
Kaito már feladta volna a nyomozást, mikor Yamatonak mentő ötlete támad. Elég gyanús ugyebár, hogy valaki nyomot sem hagyva tört be a postára, bár ez nem biztos, hiszen nem voltatok valami alaposak.
- Nem igazán. A szokásos társaság váltja egymást, nincs új kollégánk sem és nem sok mindenkinek engedünk ide betekintést. Bár...múlthéten vidd el a fiad a munkába napot tartottunk, hogy ne legyünk annyira frusztráltak a háború közeledte miatt. Viszont nem hinném, hogy valamelyik gyermek ilyen könnyedén kicselezhetne minket. - Magyarázta mosolyogva, amiben tényleg lehet valami, elég nagy érvágás lehetne ez a postai shinobikra nézve, tiszta őrültség lenne...vagy mégsem?
Tobi- Inaktív
Adatlap
Az ötletem, hogy esetleg valaki kulcsot lopott volt az utolsó ments váram és be is jött, bár nem úgy, ahogy terveztem. ~Kölykök? Miért kéne egy gyereknek a posta kulcsa?~ Most újabb zsákutcába futottam, bár lehet, hogy csak látszólag az.
- Tudom, hogy ez titkos információ, de esetleg elkérhetném azoknak az ügyfeleknek és munkatársuknak a címét, akiknek van bejárása erre a részlegre. Nem vagyok benne biztos, de úgy érzem, hogy most valami nyomott találtam és le kell ellenőriznem. Kaphatnék 5 percet még a levelesládák között?
Ha igenlő lesz a reakció, akkor megköszönöm a papírokat és a rövid időt, majd olyan nyomokat keresek ismét, amik arra utalnak, hogy valaki nem tudta melyik kulcs nyitja az adott zárat. Ezzel maximum két percet szeretnék eltölteni így minimalizálom a szekrényeknél eltöltött időt. Ha ezzel kész vagyok, akkor a következő 3 percben egy randomra kiválasztott szekrényen próbálom bábhasználós módszerekkel kinyitni a zárat. Ha sikerül, akkor meg van a nyom, amit tovább vihetek, ha nincs, akkor elindulok az első alkalmazotthoz, hogy feltegyek néhány kérdést és esetleg átnézzem a szobát. Bár ezt meg kell beszélnem a társammal, mert ilyen esetben nem tudom, hogy kell-e engedély a kazekagétől vagy esetünkben Kankurotól.
Ha nemleges választ kapok, akkor csak a bejárati ajtót figyelem meg közelebbről, azt mégse tilthatják meg, hátha találok rajta karcolás nyomot vagy valamit, ami arra utal, hogy valaki bénázott a kulcsokkal. Ujjlenyomatot fölösleges lenne venni több okból is.
1. Nem tudom hogyan kell.
2. Nincs adatbázisom erről, hogy összetudjam hasonlítani őket.
3. Leginkább csak a dolgozókét találnám meg.
Ha végeztem a kulccsal, akkor még egy trükköt próbálok bevetni, nevet még nem találtam ki, az 2-3 ujjamról chakrafonalakat indítok el a zárhoz és megpróbálom velük bezárni az ajtót, esetleg ha így be tud jutni egy nálam tapasztaltabb bábos. Nem tudom mi fog ebből kisülni, de majd meglátjuk. Ha semmi, akkor elindulok a következő helyszínre, ha valami történik, akkor ezen a szálon indulok el.
Ha az okfejtésemmel végeztem, akkor közlöm a társammal a tényállást. (mesélőre bízom)
//Mivel nem tudom, hogy mi lesz a kutatásom eredménye, így a mondandómat is eszerint fogom alakítani a következő körben//
- Tudom, hogy ez titkos információ, de esetleg elkérhetném azoknak az ügyfeleknek és munkatársuknak a címét, akiknek van bejárása erre a részlegre. Nem vagyok benne biztos, de úgy érzem, hogy most valami nyomott találtam és le kell ellenőriznem. Kaphatnék 5 percet még a levelesládák között?
Ha igenlő lesz a reakció, akkor megköszönöm a papírokat és a rövid időt, majd olyan nyomokat keresek ismét, amik arra utalnak, hogy valaki nem tudta melyik kulcs nyitja az adott zárat. Ezzel maximum két percet szeretnék eltölteni így minimalizálom a szekrényeknél eltöltött időt. Ha ezzel kész vagyok, akkor a következő 3 percben egy randomra kiválasztott szekrényen próbálom bábhasználós módszerekkel kinyitni a zárat. Ha sikerül, akkor meg van a nyom, amit tovább vihetek, ha nincs, akkor elindulok az első alkalmazotthoz, hogy feltegyek néhány kérdést és esetleg átnézzem a szobát. Bár ezt meg kell beszélnem a társammal, mert ilyen esetben nem tudom, hogy kell-e engedély a kazekagétől vagy esetünkben Kankurotól.
Ha nemleges választ kapok, akkor csak a bejárati ajtót figyelem meg közelebbről, azt mégse tilthatják meg, hátha találok rajta karcolás nyomot vagy valamit, ami arra utal, hogy valaki bénázott a kulcsokkal. Ujjlenyomatot fölösleges lenne venni több okból is.
1. Nem tudom hogyan kell.
2. Nincs adatbázisom erről, hogy összetudjam hasonlítani őket.
3. Leginkább csak a dolgozókét találnám meg.
Ha végeztem a kulccsal, akkor még egy trükköt próbálok bevetni, nevet még nem találtam ki, az 2-3 ujjamról chakrafonalakat indítok el a zárhoz és megpróbálom velük bezárni az ajtót, esetleg ha így be tud jutni egy nálam tapasztaltabb bábos. Nem tudom mi fog ebből kisülni, de majd meglátjuk. Ha semmi, akkor elindulok a következő helyszínre, ha valami történik, akkor ezen a szálon indulok el.
Ha az okfejtésemmel végeztem, akkor közlöm a társammal a tényállást. (mesélőre bízom)
//Mivel nem tudom, hogy mi lesz a kutatásom eredménye, így a mondandómat is eszerint fogom alakítani a következő körben//
Yamato- Játékos
Adatlap
A társam talál egy kisebb nyomot, de az sem segít sokat. Nem hiszem, hogy valamelyik alkalmazott gyereke lenne a tettes. Ha pedig a rabló Hengével jött be, akkor ugyanott vagyunk, ahol eddig. Így hát felállok és kimegyek az épület elé. Előveszem az egyik tekercsemet és megidézem Utena-t. Amint a földön van, máris előhozom a chakra fonalaimat és a bábura tapadok velük. Ezután pedig jön egy kis szórakozás, bábirányítás.
A férfi Yamato kérésére teljesen meglepődik, de nagyot sóhajtva bólint, és visszaenged téged a leveles ládákhoz. Kutatsz, keresgélsz de igazából mindegyik fiók elég kopottas már, hogy megállapítsd melyikkel babrálhatott a betolakodó, viszont leginkább a szövetséges oldal van elhasználva. A konohai fiók zárjának mozog kicsit a belseje, de ez sem elég bizonyíték arra, hogy a kém itt garázdálkodott, minden esetre szétnézhetsz, ha erre gyanakodsz, csak kérdés mit keresnél a levelek között.
A bejárati ajtón nincs nyoma behatolásnak, hiába veted be bábhasználós módszereidet, semmit nem találsz rajta, ami távolról is bűzlene. Ekkor láthatod, amint társad megidézett egy bábot, és azzal próbál valamit kezdeni.
A bejárati ajtón nincs nyoma behatolásnak, hiába veted be bábhasználós módszereidet, semmit nem találsz rajta, ami távolról is bűzlene. Ekkor láthatod, amint társad megidézett egy bábot, és azzal próbál valamit kezdeni.
Tobi- Inaktív
Adatlap
Miután előhalásztam a bábomat, nyugodtan el kezdek vele szórakozni. Főleg a levegőben
reptetem, illetve különböző harci mozdulatokat végzek vele. Még néhány fegyvert is elővillantok, de nem igazán aktiválom egyiket sem.
Pár perc szórakozás után vissza megyek az épületbe és eléggé morcosan tekintek körbe. A bábbal próbálom felhívni magamra a figyelmet, illetve a segítségével próbálom megfélemlíteni az embereket.
- Na jó, nekem elegem van a játszadozásból! - szólalok meg hangosan és dühösen. - Itt is és
a másik épületben is minden érintetlen. Behatolásnak semmi nyoma, de maguk mégis jelentették hogy eltűnt ez az. Azt nem tudják bebizonyítani, hogy mi tűnt el, vagy hogy egyáltalán mi hiányozhat. Ez az egész ügy nekem nem tetszik! Ki az aki riasztotta a betörést? Jöjjön ide és magyarázzon el minden apró nyomot, amit észre vett! Valószínűleg kulccsal nyitották ki az egyes szekrényeket, tehát szükség van arra az emberre is, aki zárás után kulccsal rendelkezik! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki szórakozik velünk!
reptetem, illetve különböző harci mozdulatokat végzek vele. Még néhány fegyvert is elővillantok, de nem igazán aktiválom egyiket sem.
Pár perc szórakozás után vissza megyek az épületbe és eléggé morcosan tekintek körbe. A bábbal próbálom felhívni magamra a figyelmet, illetve a segítségével próbálom megfélemlíteni az embereket.
- Na jó, nekem elegem van a játszadozásból! - szólalok meg hangosan és dühösen. - Itt is és
a másik épületben is minden érintetlen. Behatolásnak semmi nyoma, de maguk mégis jelentették hogy eltűnt ez az. Azt nem tudják bebizonyítani, hogy mi tűnt el, vagy hogy egyáltalán mi hiányozhat. Ez az egész ügy nekem nem tetszik! Ki az aki riasztotta a betörést? Jöjjön ide és magyarázzon el minden apró nyomot, amit észre vett! Valószínűleg kulccsal nyitották ki az egyes szekrényeket, tehát szükség van arra az emberre is, aki zárás után kulccsal rendelkezik! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki szórakozik velünk!
A férfi először meglepődik, de aztán beenged. Minden kulcslyuk már össze vissza van karistolva, sajnos ez nem lehet bizonyíték, hogy valaki bénázott volna, inkább arra, hogy túl rég óta vannak használatban. Rá kellett jönnöm, hogy az ötletem hiába volt jó, nem hozott eredményt. Elköszöntem a férfitól és megköszöntem az újabb lehetőséget. Ekkor Kaito előveszi a bábját és azzal próbál valamit tenni. Igazából semmi érdemlegeset, csak játszik vele. A társam aztán megelégelte a dolgot és a bábbal az oldalán a megfélemlítés módszerével próbált érni és eljátszotta, hogy már nagyon ideges és elege van az egészből, úgyhogy jobb lesz, ha valaki sürgősen elmagyaráz mindent. Legalábbis remélem, hogy csak játszik. ~Hogy ez nem jutott eszembe.~ Ha valaki előjön, akkor én is rájátszom a dologra és előveszem a senbonos gömböm és lebegtetni kezdem. Hogy tovább fokozzam a feszültséget kilövök egy senbont arra amerre senki nem áll, ha nincs ilyen terület, akkor elővillantom a csuklómon lévő pengevetőt.
Yamato- Játékos
Adatlap
Cselekményetekre látszólag mindenki meghökkent, nem, nem megijedt, megilletődve figyelnek titeket, ahogy képességeitekkel villogva fenyegetitek meg az elkövetőt, kiről még semmit sem derítettetek ki, sőt figyelmen kívül hagyjátok a "fű alatt" lerendezni dolgot is.
Végül a tervet "siker" koronázza, hiszen halljátok, hogy mögöttetek csapódik az ajtó, valaki minden bizonnyal kirohant.
- Arra futott! - kiáltott fel valaki, mire mindenki az említett irányba fordította a tekintetét. Lebukott a gyanúsított és menekül, a kérdés, hogy utoléritek-e időben, vagy talán tehettek valamit annak érdekében, hogy időben elkapjátok a bűnözőt.
//Elnézést a reag rövidsége miatt, siettem, de lényegileg mindez elég is a tények feltárására.//
Végül a tervet "siker" koronázza, hiszen halljátok, hogy mögöttetek csapódik az ajtó, valaki minden bizonnyal kirohant.
- Arra futott! - kiáltott fel valaki, mire mindenki az említett irányba fordította a tekintetét. Lebukott a gyanúsított és menekül, a kérdés, hogy utoléritek-e időben, vagy talán tehettek valamit annak érdekében, hogy időben elkapjátok a bűnözőt.
//Elnézést a reag rövidsége miatt, siettem, de lényegileg mindez elég is a tények feltárására.//
Tobi- Inaktív
Adatlap
Elégedettséggel tölt el, hogy a cselekedetem félelmet vált ki a tettesből, aki azonnal futásnak ered. A hátamra veszem Utenát és szaladni kezdek az illető után. Azonban amíg még bent vagyok az épületben a társamhoz intézem szavaimat:
- Gyere és kapjuk el! Út közben kiabálunk, hogy kapják el, akkor legalább ki lesznek értesítve mások is.
Ahogy megszólalok már úton vagyok. Amint kiérek az épületből, a gyorsan mozgó személy után eredek. A célom az, hogy felugrok egy épületre és a házak tetején szaladva-ugrálva követem az illetőt. Megpróbálok elé kerülni, ha van rá esélyem. Ha sikerül elé vágnom, akkor Utena-t "kilövöm" az irányába és egy fejre mért ütéssel próbálom megállítani. Ha nem tudnék elé vágni, akkor csak a közelébe irányítom Utena-t és kilövöm az egyik kezét. Ezúttal is próbálok a fejére célozni. Ha nem találnám el, akkor vissza húznám a helyére a kézfejet, csak hogy próbálkozhassak később is.
- Gyere és kapjuk el! Út közben kiabálunk, hogy kapják el, akkor legalább ki lesznek értesítve mások is.
Ahogy megszólalok már úton vagyok. Amint kiérek az épületből, a gyorsan mozgó személy után eredek. A célom az, hogy felugrok egy épületre és a házak tetején szaladva-ugrálva követem az illetőt. Megpróbálok elé kerülni, ha van rá esélyem. Ha sikerül elé vágnom, akkor Utena-t "kilövöm" az irányába és egy fejre mért ütéssel próbálom megállítani. Ha nem tudnék elé vágni, akkor csak a közelébe irányítom Utena-t és kilövöm az egyik kezét. Ezúttal is próbálok a fejére célozni. Ha nem találnám el, akkor vissza húznám a helyére a kézfejet, csak hogy próbálkozhassak később is.
A terv, amibe én csak aszisztáltam bejött. Az illető, aki talán az elkövető, menekülőre fogja a dolgot. Társam egyből utána iramodik. Nekem elég nehéz lenne a fém gömbbel az oldalamon futni, de a pecsételésre nincs időm, itt hagyni meg nem akarom, így muszály vagyok az övemre csatolni és úgy futni. Megpróbálok minél gyorsabban a súly ellenére, ha van lehetőségem és nincs rá esély, hogy a társam az utamba ugrik vagy elgázolok egy gyalogost, még a shunshin no jutsut is bevetem. Igaz nem valószínű, hogy 100%-os lesz, hiszen a gömb plusz súlyával nem igazán számolok. Ha nem sikerül beérnem, de legalább valamennyire megközelítem, akkor a kezemet előre nyújtom és amennyire ebben a helyzetben lehet megcélzom az ellenfelem hátát, beleszámolva, hogy, mire a penge elér hozzá ő már messzebb lesz, és ellövök egyenlőre 2-t. Ha közben Kaito nem áll elém vagy valaki nem akar öngyilkos merénylőt játszani, akkor remélhetőleg ez megállítja a tolvajt. Ha nem, akkor kénytelen vagyok tovább futni, a kilőtt pengét felvéve. Mivel nem nagyon tudhatom, hogy mi fog történni, így egyenlőre várok.
Yamato- Játékos
Adatlap
A versenyfutás kezdetét veszi, az általatok üldözött fickónak előnye van veletek szemben, de gondolhatjátok, há, csak egy postai shinobi...kik a leggyorsabbak a világon.
Kaito a nyomában van, de Yamato a súlyok mellett le van maradva tőlük, bár tudja követni őket, hiszen amerre járnak felfordulást hagynak maguk után és persze értetlenül bámészkodó civileket. A jutsunak köszönhetően az alap gyorsaságát sikerül elérnie, a súlyok nagyon is hátráltatják őt.
Eközben Kaito már bábja segítségével próbálja meg elkapni a tettest, ki hátrapillant és három kunait hajít az üldöző felé, ezután fut tovább. A fegyverek nyílegyenesen tartanak a fiú felé, pontos volt a célzás, ezt követően befordul egy sikátorba, ha nem siet lemarad, előtte azonban ki kellene kerülnie a felé dobott késeket.
Az emberek nem akadályozzák Yamatot a haladásban, de lassan már eltűnnek Kaitoék a szemei elől.
Kaito a nyomában van, de Yamato a súlyok mellett le van maradva tőlük, bár tudja követni őket, hiszen amerre járnak felfordulást hagynak maguk után és persze értetlenül bámészkodó civileket. A jutsunak köszönhetően az alap gyorsaságát sikerül elérnie, a súlyok nagyon is hátráltatják őt.
Eközben Kaito már bábja segítségével próbálja meg elkapni a tettest, ki hátrapillant és három kunait hajít az üldöző felé, ezután fut tovább. A fegyverek nyílegyenesen tartanak a fiú felé, pontos volt a célzás, ezt követően befordul egy sikátorba, ha nem siet lemarad, előtte azonban ki kellene kerülnie a felé dobott késeket.
Az emberek nem akadályozzák Yamatot a haladásban, de lassan már eltűnnek Kaitoék a szemei elől.
Tobi- Inaktív
Adatlap
A célszemély futásnak eredt, mi pedig utána. Többszörös előnye is volt. Ő kezdte el a futást, mi csak másodpercekkel később reagáltunk, meg ő postás ninja volt, akikről köztudott, hogy a leggyorsabbak a világon. Társam követi, sajnos én a sunshinnak segítségével is csak kompenzálni tudom a súlyt, de gyorsabb nem leszek. Sajnos ez azt jelenti, hogy egyre inkább vesztem el a társamat és a menekülőt a szemem elől. A gömb túl értékes, hogy eldobjam és majd visszajöjjek, hiszen valaki elviszi és akkor rengeteg pénzt bukok. Előveszem a tekercsem, majd elteszem a gömböt. Nem érdekelt, hogy elvesztem szem elől a többieket, nem lehet nehéz megtalálni őket, eddig is nagy rumlit csináltak, így csak követnem kell a nyomaikat. Ha sikerült eltennem a gömböt, akkor felmászok egy tetőre, nem tudom hogyan, mert a technikát nem ismerem, és onnan próbálom kideríteni, hogy merre mentek. Ha ez nem sikerül, akkor a földön folytatom a futást, most már kisebb súllyal az oldalamon. Figyelem a jeleket, amik arról árulkodnak, hogy erre jártak. Remélem sikerül Kaitonak valahogy megállítani a bűnöst és akkor csatlakozhatok a harchoz.
Yamato- Játékos
Adatlap
Szerencsére sikerül követnem a célpontot és Utena-t ki is tudom lőni az irányába. Ekkor azonban néhány kunait hajít felém. Ezeket valahogy ki kell kerülnöm. Éppen ezért egy kawarimi segítségével helyet cserélek a bábommal. Ezután újra magamhoz húzom, a pengék úgyis lepattannak róla. Majd elérkezek a sikátorhoz. Óvatosan nézek be és próbálom kideríteni merre is lehet, de ez az egész csak pár pillanatot vesz igénybe.
- Álljon meg! - kiáltok rá, majd bemasírozok a sikátorba, úgy hogy Utena-val készen álljak a saját magam megvédésére. - Adja fel magát és akkor élve megúszhatja. Hamarosan úgy is ideérnek az erősebb shinobik, akik könnyedén kivégezhetik magát!
- Álljon meg! - kiáltok rá, majd bemasírozok a sikátorba, úgy hogy Utena-val készen álljak a saját magam megvédésére. - Adja fel magát és akkor élve megúszhatja. Hamarosan úgy is ideérnek az erősebb shinobik, akik könnyedén kivégezhetik magát!
Kaito sikeresen levédi a férfi támadását, de ezzel a kém pár másodpercnyi egérutat nyert. Azonban ez nem elég, hogy egy Sunagakurei bábhasználót végérvényesen lerázzon és ezt maga a Genin is tudja. Óvatosan közelíti meg a helyszínt, bábját előre tartva, mégis gondosan figyelve minden kisebb szögletre, mely gyanús lehet. Azonban pár kukázó macskán kívül mást nem talál, az egyik kisebb raktár rozsdás fém ajtaja nyitva van, ahogy közeledik még zaj is szűrődik ki belőle. Mintha valaki hevesen pakolászna.
Yamato végül megoldja a problémáját, hosszú távon egyszerűbb lesz akár a küzdelem is zavaró tényezők nélkül, így egy tekercsbe pecsételi őket, majd így próbálja meglelni az üldözöttek nyomát. A ház tetejére nem lenne egyszerű felmászni a megfelelő tudás hiányában, úgy döntesz inkább az úton követed őket, van hogy könnyen fel leled a nyomot, vagy a civilektől informálódsz az üldözött kémről.
Csakhamar elérsz egy sikátorba, ahol a nyomok tovább folytatódnak.
Yamato végül megoldja a problémáját, hosszú távon egyszerűbb lesz akár a küzdelem is zavaró tényezők nélkül, így egy tekercsbe pecsételi őket, majd így próbálja meglelni az üldözöttek nyomát. A ház tetejére nem lenne egyszerű felmászni a megfelelő tudás hiányában, úgy döntesz inkább az úton követed őket, van hogy könnyen fel leled a nyomot, vagy a civilektől informálódsz az üldözött kémről.
Csakhamar elérsz egy sikátorba, ahol a nyomok tovább folytatódnak.
Tobi- Inaktív
Adatlap
Óvatosan lépek be a sikátorba, de a célszemély már sehol. Pusztán egy ajtót látok, ami nyitva van, ráadásul zajok szűrödnek ki onnan. Utena-t a földön hagyom és belépek az épületbe, kezemben egy kunaival. Próbálok a lehető legcsendesebb lenni. Szerencsére képes vagyok a bábjaim nélkül is harcolni, de most nagyon ügyesen kell lopakodnom, nehogy meglásson valaki.
Amint bent vagyok, próbálom kideríteni hányan is vannak bent, nehogy legyenek cinkosai is a mi kis bűnözőnknek. Ha viszont semmilyen jelét nem látom annak, hogy társa is lenne, akkor a kunaimat az illető lába irányába dobom és próbálom eltalálni. Ezután pedig előveszem Hitogoroshi tekercsét és a bábbal próbálom a földre kényszeríteni a célpontomat.
Ha többen lennének bent, akkor csendben meghúzódok és hallgatózok, ha pedig elindulnak valahova, akkor csendben próbálom követni őket.
Amint bent vagyok, próbálom kideríteni hányan is vannak bent, nehogy legyenek cinkosai is a mi kis bűnözőnknek. Ha viszont semmilyen jelét nem látom annak, hogy társa is lenne, akkor a kunaimat az illető lába irányába dobom és próbálom eltalálni. Ezután pedig előveszem Hitogoroshi tekercsét és a bábbal próbálom a földre kényszeríteni a célpontomat.
Ha többen lennének bent, akkor csendben meghúzódok és hallgatózok, ha pedig elindulnak valahova, akkor csendben próbálom követni őket.
Elpecsételtem a gömböket, ez viszont annyi időmet áldozta fel, hogy szem elől vesztettem a társamat is, nem hogy a célpontot. Mivel a falra mászás technikáját nem ismerem, így kénytelen vagyok a földön folytatni az utamat. Szerencsémre a felfordulás és néhány segítőkész állampolgárnak hála megtalálom a nyomokat, majd őket magukat is. Az irányítás végül egy sikátorban ér véget. Mivel szellemé egyik se tud válni a falat meg én nem tudok mászni, így marad a raktárépület, aminek nyitva van az ajtaja. Óvatosan lépek be és megvárom míg a szemem megszokja a körülményeket és csak akkor indulok beljebb. Ha meg látom a társam, akkor nem szólok, mert kizökkenve a koncentrációból esetleg megijed és engem támad meg és az nem lenne túl szerencsés. Végig pásztázom a környéken, miközben egyre inkább haladok befelé. A legkisebb mozgásra is emelem a kezem, de egyenlőre nem lövök. Nem látok olyan nagy célpontot, inkább kukázó macskák vannak mindenhol.
Yamato- Játékos
Adatlap
Kaito
Ahogy egyre beljebb merészkedik, a hangok szép lassan elhalnak, majd ajtónyikorgásra figyel fel, s mire belép az ajtón, teljes csend fogadja. A raktár elhagyatottnak tűnik, körülbelül tízszer tíz méter átmérőjű, zsákok és kisebb poros ládák vannak mindenfelé. A kémek talán ezt használhatták rejtekhelyül, nem tudni, de a sötétség mi már benn fogadja megnehezíti a dolgát.
Ekkor mocorgást hall bentebb, majd kis idő után a háta mögül az ajtóban kézpecsétek egymás utáni sorozatos mutogatására figyel fel, majd a kiejtett szó teljes felismeréssel adózik számára, valaki lecsapni készül rá az ajtóban. Gondolhatná, hogy társa érte őt utol, de akkor miért kezdene bele egy jutsu végrehajtásába, ráadásul a hangja is eltér Yamatoétól.
- Fuuton: Reppusho! - Hallja a félreérthetetlen hangot.
Yamato
Végül kis késedelemmel Yamato is beér a kis sikátorba, nem volt nehéz követnie a nyomokat és még csak az épületekre sem kellett felmásznia. A sikátor nem valami nagy, egyből észre veszi a raktár épület rozsdás, jelenleg nyitott ajtaját, majd nem totojázik közelebb is merészkedik. A Földön társa bábját pillantja meg, ami elég sokat mondó, megfordulhat a fejében, hogy bajba esett, vagy csak túl magabiztos ahhoz, hogy egy ilyen veszélyes fegyverrel álljon ki holmi kémek ellen.
Mindenesetre amint befordul az ajtón egy sötét alakot lát maga előtt, amint késsel a kezében fordul felé. Szemei még nem szokták meg a sötétséget, annyit állapít meg, hogy a férfi támadó jelleggel fordul felé.
Ahogy egyre beljebb merészkedik, a hangok szép lassan elhalnak, majd ajtónyikorgásra figyel fel, s mire belép az ajtón, teljes csend fogadja. A raktár elhagyatottnak tűnik, körülbelül tízszer tíz méter átmérőjű, zsákok és kisebb poros ládák vannak mindenfelé. A kémek talán ezt használhatták rejtekhelyül, nem tudni, de a sötétség mi már benn fogadja megnehezíti a dolgát.
Ekkor mocorgást hall bentebb, majd kis idő után a háta mögül az ajtóban kézpecsétek egymás utáni sorozatos mutogatására figyel fel, majd a kiejtett szó teljes felismeréssel adózik számára, valaki lecsapni készül rá az ajtóban. Gondolhatná, hogy társa érte őt utol, de akkor miért kezdene bele egy jutsu végrehajtásába, ráadásul a hangja is eltér Yamatoétól.
- Fuuton: Reppusho! - Hallja a félreérthetetlen hangot.
Yamato
Végül kis késedelemmel Yamato is beér a kis sikátorba, nem volt nehéz követnie a nyomokat és még csak az épületekre sem kellett felmásznia. A sikátor nem valami nagy, egyből észre veszi a raktár épület rozsdás, jelenleg nyitott ajtaját, majd nem totojázik közelebb is merészkedik. A Földön társa bábját pillantja meg, ami elég sokat mondó, megfordulhat a fejében, hogy bajba esett, vagy csak túl magabiztos ahhoz, hogy egy ilyen veszélyes fegyverrel álljon ki holmi kémek ellen.
Mindenesetre amint befordul az ajtón egy sötét alakot lát maga előtt, amint késsel a kezében fordul felé. Szemei még nem szokták meg a sötétséget, annyit állapít meg, hogy a férfi támadó jelleggel fordul felé.
Tobi- Inaktív
Adatlap
Csendben lopakodok be az épületbe, de a hang amit eddig hallottam, az fokozatosan halkul, míg végül teljes csend lesz. Szinte teljesen hangtalanul nézem át a raktárat és nem találok senkit. Végül a hátam mögül léptek zaját hallom. Azonnal leengedem a védelmemet, mivel arra számítok, hogy a társam érkezett meg. Viszont ekkor meglepetésemre kézpecsétek megalkotásának nesze üti meg a fülemet. Azonnal behúzódok az ajtó melletti falhoz és várom, hogy aktiválja azt.
Az illető egy szél elemű technikával próbálkozott... így hát egyértelmű, hogy ellenféllel van dolgom. Amint elmúlt a technika hatása, átvetődök a túloldalra, miközben az ajtón kidobom a kezemben szorongatott fegyvert. Amint a másik oldalon vagyok, egy bukfencet követően guggoló pózt veszek fel és előveszem Hitogoroshi tekercsét, majd megidézem a bábot és az ellenfélre rontok.
Az illető egy szél elemű technikával próbálkozott... így hát egyértelmű, hogy ellenféllel van dolgom. Amint elmúlt a technika hatása, átvetődök a túloldalra, miközben az ajtón kidobom a kezemben szorongatott fegyvert. Amint a másik oldalon vagyok, egy bukfencet követően guggoló pózt veszek fel és előveszem Hitogoroshi tekercsét, majd megidézem a bábot és az ellenfélre rontok.
Sikerült utolérnem, vagyis inkább megtalálni a helyszínt, ahol a társam és az üldözött tartózkodik. Egy sikátorba értem, ahol az egyetlen lehetőség egy raktár épület volt, aminek rozsdás ajtaja nyitva állt. Mivel jobb ötletem nem volt, így hát beléptem. Egyből Kaito bábját veszem észre a földön. Nem nagyon értem, hogy egy bábhasználó hogyan képes hátrahagyni a fegyverét. Egyből az jut az eszembe, hogy talán elkábították, de a bábbal nem foglalkoztak, hiszen minek nekik. A másik lehetőség, hogy kevés volt a hely a bábnak, így hátrahagyta vagy túl magabiztos, de az utolsó lehetőséget nem igazán gondoltam komolyan, hiszen még a legnagyobb harcos se dobja el a fegyverét, ha nála gyengébbel harcol. Vagy megőrült vagy ki tudja mi jár a társam fejébe. Nem nagyon volt időm ezen gondolkodni, hiszen ahogy beléptem egy alakot vettem észre, aki igen csak támadó testtartást vett fel. Mivel még nem támadott, így esélyem lesz elsőnek lépni. Nem nagyon ismerem a társam bábját, de talán a testét fegyverként vagy pajzsként használhatnám. Elindítom az ujjaimból a chakrafonalat a bábhoz. Nem tudom, hgy lesz-e elég időm, hogy a támadása előtt elkapjam a bábot. Ha nem akkor a csuklómon lévő pengevetőt használom, ha viszont van, akkor a báb testével próbálom hárítani a támadást.
//Olyan kérdésem lenne, ha meg van a chakrakapcsolat a fonalon keresztül a bábbal, akkor meg tudom-e mondani, hogy milyen szerkezetek és hol van benne?
//Olyan kérdésem lenne, ha meg van a chakrakapcsolat a fonalon keresztül a bábbal, akkor meg tudom-e mondani, hogy milyen szerkezetek és hol van benne?
Yamato- Játékos
Adatlap
//Jó kérdés Yamato, de szerintem nem tudod megmondani, ugyanis nem te készítetted, nincs kapcsolatod az említett bábbal. Mozgatni viszont tudod, ugyanis Kaito nem írta, hogy fenn tartja-e a kapcsolatot. Mivel Kaito kiszállt a játékból NJK-ként megy tovább.//
Kaito sikeresen félreugrik, míg amit eldobott tőr, nem tudja milyen sikert ért el vele. Yamato eközben maga elé húzza társa bábját, aminek köszönhetően a támadás rajta csattan, viszont egy hatalmas széllökés helyett, csupán egy tőr az, amit a fabábu felfogott.
Yamato nem lát már senkit az ajtóban, csend lett csupán a sötétség az, mi zavarhatja őt.
Nem tudja mi történhetett a társával, vagy az esetleges támadó hova tűnt, és miért nem egy Fuuton technikát látott megelevenedni maga előtt.
Oldalról végül motoszkálásra figyel fel a fiatal genin, bent mozog valami, míg a másik oldalon is hangokat hall. Talán többen vannak benn? Nem egy kém van? Mi lett akkor társával?
//Bocsánat a rövidség miatt, siettem//
Kaito sikeresen félreugrik, míg amit eldobott tőr, nem tudja milyen sikert ért el vele. Yamato eközben maga elé húzza társa bábját, aminek köszönhetően a támadás rajta csattan, viszont egy hatalmas széllökés helyett, csupán egy tőr az, amit a fabábu felfogott.
Yamato nem lát már senkit az ajtóban, csend lett csupán a sötétség az, mi zavarhatja őt.
Nem tudja mi történhetett a társával, vagy az esetleges támadó hova tűnt, és miért nem egy Fuuton technikát látott megelevenedni maga előtt.
Oldalról végül motoszkálásra figyel fel a fiatal genin, bent mozog valami, míg a másik oldalon is hangokat hall. Talán többen vannak benn? Nem egy kém van? Mi lett akkor társával?
//Bocsánat a rövidség miatt, siettem//
Tobi- Inaktív
Adatlap
Sikerült időben magam elé rántani a társam bábját, ami így pajzsként felfogta a támadást, viszont a várt szél elemű jutsu nem jött, így leeresztve a bábot észrevettem, hogy már sehol nincs a támadóm. Bentről motoszkálás törte meg az eddigi csendet, ami igen csak megzavart. Nem nagyon volt ötletem és sejtésem se, hogy a társammal mi történhetett. Feltételezem, hogy még életben van, így a bábot továbbra is magam előtt tartom, hogy kilássak. Amint támadás érkezik megpróbálom felfogni és ellentámadásba lendülök, miközben elengedem a bábot. Ha nem valami bomba, aminek során megsüketülök, megvakulok vagy füstbe burkolnak, akkor előreugrok, majd elővéve egy kunait és várom a következő támadást. Ha nem érkezik semmi, akkor kiszúrom a támadót, majd a lábamba chakrát vezetve a shunsin no jutsu segítségével mellette termek és a pengével hasba szúrom, de nem akarom megölni, csak harcképtelenné tenni, hogy kikérjem a "segítségét" abban, hogy ki, mikor és mért tört be a postára.
Yamato- Játékos
Adatlap
Benn félhomály fogad, csupán a sarkok sötétek, mivel szemben egy kisebb fém ajtó is nyitva van, ami az utcára néz. Meg is csapja tested a huzatszél, ami a kis raktáron repül keresztül.
Egy nyögést hallasz, majd egy zuhanást, a jobb oldalad felől, bal oldaladnál csupán motoszkálást, végül egy hang töri meg a kellemetlen csendet.
- Yamato...te vagy? - hallatszott az ismerős hang, a társad hangja, ki ott kuporgott a sarokban oldalát szorongatva, melyből dőlt a vér.
- Az ellenfél a túloldalt van, de nem sikerült eltalálnom. - nyögte, majd mikor meglátod, az habos szájjal, fenn akadt szemekkel fetrengett a koszos földön. Egyből leesik, hogy öngyilkos lett, inkább a halált választotta, mint azt, hogy beszéljen.
Miután segítséget hívtok, átkutatják a raktárat, de sajnos nem derült ki az, honnan jöhetett a kém. Egy dolog csupán...nem egyedül volt.
//A kaland véget ért, sajnos nem sikerült elkapnotok a másik kémet, mivel idő előtt rájött, hogy lebuktak. A nyomozást lezárták és sikertelennek könyvelték el, habár a határokat fokozatosan figyelik. Jutalmad a küldetésért összesen 4 chakrapont.//
Egy nyögést hallasz, majd egy zuhanást, a jobb oldalad felől, bal oldaladnál csupán motoszkálást, végül egy hang töri meg a kellemetlen csendet.
- Yamato...te vagy? - hallatszott az ismerős hang, a társad hangja, ki ott kuporgott a sarokban oldalát szorongatva, melyből dőlt a vér.
- Az ellenfél a túloldalt van, de nem sikerült eltalálnom. - nyögte, majd mikor meglátod, az habos szájjal, fenn akadt szemekkel fetrengett a koszos földön. Egyből leesik, hogy öngyilkos lett, inkább a halált választotta, mint azt, hogy beszéljen.
Miután segítséget hívtok, átkutatják a raktárat, de sajnos nem derült ki az, honnan jöhetett a kém. Egy dolog csupán...nem egyedül volt.
//A kaland véget ért, sajnos nem sikerült elkapnotok a másik kémet, mivel idő előtt rájött, hogy lebuktak. A nyomozást lezárták és sikertelennek könyvelték el, habár a határokat fokozatosan figyelik. Jutalmad a küldetésért összesen 4 chakrapont.//
Tobi- Inaktív
Adatlap
6 / 10 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Sunagakure kórháza
» Sunagakure védősáncai
» Hoshigakure utcái
» -= Sunagakure Technikák =-
» Sunagakure Börtöne
» Sunagakure védősáncai
» Hoshigakure utcái
» -= Sunagakure Technikák =-
» Sunagakure Börtöne
6 / 10 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.