Sunagakure utcái

+36
Senju Tobirama
Aihara Arata
Kureiji Hanaro
Maito Gai
Lanmao
Osumi Hiroto
Akai Itachi
Akihiro Jaken
Jiraiya
Hiromi Akio
Yonmare Abuso
Ootsutsuki Kaguya
Nanja
Sai
Tobi
Yamato
Uchiha Itachi
Aburame Shino
Tessei
Rabada Genkou
Mangetsu Miya
Geista Kahoko
Wakai Kasai
Sanagi Natsu
Rock Lee
Takura Hitsu
Kitabatake Hitoshi
Chikanatsu Hagumi
Ugatochi Susano
Hayata Bakin
Shiruba Tsuki
Obake Kaito
Ayabito Kenzan
Yomi Yama
Koreko Rui
Konan1
40 posters

3 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Sunagakure utcái - Page 3 Empty Re: Sunagakure utcái

Témanyitás  Ugatochi Susano Hétf. Jún. 27 2011, 23:44

Susano jól döntött, hogy Kaitora bízta a dolgokat, bár elég durván kezdi a dolgokat.
~Ennek sincsen szíve.~
Gondolja magában, de a kéz megfordul és használójára irányul. Kankuro babrálta meg a tervet, és ez úgy kell végre hajtaniuk, hogy ne történjen semmi baja a macskának.
~Magyarán chakra segítségével kell felmásznunk az oszlopra. Ez hasonló, mint a Shunshin no jutsu.~
Gondolja magában, és az elmélete is hasonló. A shunshin no jutsunál a lábba kell irányítani a chakrát ami megnöveli a sebességet. Itt talán jobban koncentrálva csak a talpra kell, hogy a chakra tapadást biztosítson.
~Akkor hajrá, én találtam meg először, én is leszek akkor aki leszedi.~
Jegyzi meg magában, majd lehunnya a szemeit.
~Koncentrálj!~
Mondogatja magában, és megpróbálja a chakrát eleinte a lábába koncentrálni, aminek sikerülnie kell a megtanult Shunshin no jutsu révén, de ez nem elég. Ezt a chakra mennyiséget megpróbálja kisebb felületen, csak a talpába koncentrálni. Több időt fordít rá, mint a többiek had próbálkozzanak csak, inkább kimarad pár körből. Megvárja, míg nem jön meg az a bizsergés, hogy érzi a chakrát a talpán, és érzi, hogy a chakra keringést fent bírja tartani, mivel semmit nem ér, ha útközben lepotyog. Ha ezek az érzések a helyén vannak, akkor kinyitja a szemét, és minél gyorsabban megpróbál felfutni az oszlopon, hogy elkapja a macskát. Azért siet, hogy minél kevesebb ideig keljen foglalkozni a chakra fenntartásával, mivel annál bonyolultabb lenne, ha óvatosan gyalogolna. Ha megvan a macska akkor az esést, szintén egy kis chakrával a talpán tompítaná, mivel elég magasról esik.
Ugatochi Susano
Ugatochi Susano
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 130

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Konan1 Szer. Jún. 29 2011, 22:19

A gyerekek az oszlop előtt kezdtek el ötletelni azon, hogy mégis miképpen tudnák megoldani azt, hogy biztonságban lehozzák onnan a macskát. Kaito a bábját használta erre a célra, ami nem volt épp kifizetődő, mert Kankuro megállította, majd elmagyarázta mindenkinek, hogy mi is pontosan a helyzet. Ez a kis küldetés tökéletes arra, hogy a srácok fejlesszék a chakrájukat, valamit megtanuljanak függőlegesen járni, ami a shinobi lét egyik alapköve.
Első próbálkozónk nem más volt mint Kaito, aki nem cicomázott sokat, egy kis chakra gyűjtése után egyből megrohamozta az oszlopot azonban ez is lett a veszte. Túlságosan is kevés chakrát összpontosított össze, aminek eredményeképp lecsúszott a lába az oszlopról és egy tökéletes hátraszaltó keretében vágott egy 10 pontos hátast. Őt követte a sorban Hugami aki viszont kicsit ötletesebben kezdett neki a feladatnak. Pontosan az ellenkezőjét csinálta mint amit tanítanak a genineknek. Lassan feltette az egyik lábát az oszlopra, majd addig igazítgatta hozzá a chakráját míg elég tapadóerő nem keletkezett. Ezután fogta a másik lábát és így lépegetett fel a macska felé, azonban félúton leesett, viszont elmondhatja magáról, hogy megtalálta a tökéletes chakramennyiséget. Hugami próbálkozása után már csak Susano maradt, aki már erőteljesen koncentrálta a chakráját, ami viszont visszaütött rá. Amikor oda ért, hogy a lábát feltegye az oszlopra, az megroppant a hatalmas chakramennyiség miatt, amitől Susano azonnal visszaesett.
- Nem is rossz első próbálkozásra. Pontosan az történt amit vártam. A lányok általában már második próbálkozásra fel szoktak jutni a függőleges akadályon, míg a fiúk, ahogyan tik is, elvétik a chakramennyiséget. Mondta gúnyosan a két fiúnak, miközben Hugamit megdicsérte az ötletessége miatt.
Konan1
Konan1
Inaktív

Témanyitás  Obake Kaito Pént. Júl. 01 2011, 20:52

Miután odasétálok az oszlophoz, a lábamba koncentrálom a chakrámat és nekilódulok. Sajnos elszámoltam magam, így nem jutottam sokáig és visszazuhantam. De legalább a hátamra érkeztem, ami most hihetetlenül fáj.
Engem Hagumi követ, aki meglepetésemre elég sokáig eljut. Utána pedig Susano jön, aki valósággal összeroncsolja az oszlopot. Szerencsére, a próbálkozásaikból elég sokat tanultam. Nem szabad túl sok chakrát áramoltatnom a lábamba, különben úgy járok, mint Susano, ha pedig túl kevés a chakra, akkor lecsúszok. Így hát nincs más dolgom, mint hogy a középutat választom.
Lassan feltápászkodok a földről, majd megközelítem az oszlopot. Becsukom a szemem, majd elkezdem a lábamba koncentrálni a chakrát. Ezúttal valamennyivel többet, áramoltatok, mint az előbb. Amikor úgy érzem, megvagyok, óvatosan fellépek az egyik lábammal, majd ha biztos a tapadás, akkor a másikkal is fellépek. Ha a chakrafonalak létrehozása megy, ennek is mennie kell! Csak óvatosan, lépésről lépésre kell haladnom és a chakrám áramlására kell figyelnem.
Obake Kaito
Obake Kaito
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 566
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 350 (B)
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 400 (B)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 266 (C)

Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 583

https://yokaitaisen.hungarianforum.net/

Témanyitás  Chikanatsu Hagumi Kedd Júl. 05 2011, 12:56

Elsőre úgynézki nem sikerült, de ez várhatóvolt mert hát nem vagyok ninja zseni. Utánam susano jött és hát az ő produkciója kissé dúrva volt. Az oszlop meg tört a lába alatt és így elég instabilnak tűnik. Gondoltam szólok hogy óvatosan nehogy ledöljön, de ekkor már kaito megindult. Most kissé lassabban halad viszont sokkal stabilabb mint elsőre. Remélem elhibázz mert én akarok győzni.
~ess le, Ess le, ESS LE!!!~
Gondoltam magambam mintha le akarnám rántani.
~valahogy meg kéne zavarni... Héjj de gonosz vagyok, nem bántom. Verd ki a fejedből!~
Vitatom meg magamban hogy mit tegyek, és inkább már most elkezdem öszpontosítani a chakrám.
Chikanatsu Hagumi
Chikanatsu Hagumi
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 120

Témanyitás  Ugatochi Susano Kedd Júl. 05 2011, 13:08

Susanonak sikerült most a legrosszabbul, mert egy centit se haladt, csupán megroncsolta az oszlopott, mert túl sok chakramennyiséget használt.
~Ezek szerint, a kevesebb néha több.~
Hangzik el fejében a jó mondás, de úgy látszik azért Kaitonál több chakrát kell bele fecsérelnie. A fiú újra próbálkozik, amíg Hagumi csak koncentrál.
~Előbb én is sokat koncentráltam, ez lett a vesztem.~
Jegyzi meg magában, majd ő következik. Úgy látszik nem szükséges annyit koncentrálni, mint az előbb. Sőt Susano alig ha koncentrál valami. Ez előbb ráérzett az ízére, most csak csinálni kell.
-Most feljutok!-
Indul neki merészen, közben a chakrát már a talpába vezeti. Kevesebb chakrával mint az előbb, de még lehet az is sok lesz, az előzőt tekintve.
~Ha kell darabokra töröm az oszlopot, de akkor is feljutok.~
Szánja el magát, és innentől nem érdekli, hogy több vagy kevesebb a chakra mennyiség. Eléggé fel lett spanolva azzal, hogy Hagumi az első körben jobb volt, mint ő. Susano meg nem szeret alul maradni, főleg nem egy lánytól. Ha az első lépésnél Susano látja, hogy az oszlop repedezik, akkor még inkább rányom a dologra, és úgy halad tovább. A besüllyesztet oszlopról sokkal könnyebb tovább ugrani. Ha netán a túlzott chakra mennyiségtől kidőlne az oszlop akkor Susano a Shunshin no jutsut használná és sietne elkapni a macskát.
Ugatochi Susano
Ugatochi Susano
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 130

Témanyitás  Kitabatake Hitoshi Szomb. Júl. 23 2011, 22:33

~ A tökéletesség és az elveszett lélek találkozása ~

Micsoda nap. Olyan lehangoló. Mindenkinek van dolga, én meg itt tespedek az egyik ház tetején az árnyékban. De hát mit tehetnék én, mikor nincs egyéb dolgom csak feküdni, és figyelni az eget. Hisz ha én nem nézném a felhőket ki tudja merre lófrálnának? De most komolyan! Gondolj bele, volt már párszor, hogy nem figyeltem otthon és pár doboz tej átmászott az asztal másik oldalára! Hihetetlen kellemetlen érzés, amikor keresel valamit és nincs ott. Az gáz lenne, főleg küldetés közben. Küldetésről beszélve a genin szintű küldetésektől már falnak megyek. Miért nem adnak valami jó bunyót már? Ha nem fejlesztem a képességeim nem leszek erősebb egy átlagos kölyöknél. Úgy pedig nem tudom megtudni, hogy mégis kik tették azokat az otthonommal gyökerestől megváltoztatva az életem. De jobban belegondolva ki tudja hol lennék most, ha mindez nem történik. Lehet, még mindig otthon lennék. Ugyanolyan felelőtlen kis felfedező. Az is lehet, hogy valamelyik lány megért volna arra, hogy értékes játékszerem legyen. Talán egy kis kihívás jól jönne. Egyszerűen túl karizmatikus egyén vagyok. Nincs olyan ember, akit ne tudnék meggyőzni az igazamról. De hát mit várok a hétköznapi emberektől? Még én is bedőlnék magamnak. Annyira tudok hinni abban, hogy igaz amit mondok, hogy már néha nekem is fáj. De hát tudni kell az alapigazságot mely nélkül nem érdemes győzködésbe kezdeni. Főleg olyanban amiben úgysem nyerhetsz és hazudni fogsz: „Minél nagyobb egy hazugság, annál könnyebb elhinni.”. Hát igen, nekem ez az alapelvem. De azért nagyon nagyot nem hazudtam még. Lehet le kéne szoknom róla, hisz későbbiekben nem tesz jót a karrieremnek. Na de visszatérve a valós világba. Még is miben sántikálhat az a fickó? Velem egyidősnek tűnik… Talán jobb lenne rajta tartani azt az egy pár tökéletes szempáromat, mint az égen. Az úgy sem megy sehova, csak a felhők. De azok meg amúgy sem hosszú életűek. Ám ha rosszalkodni akar ez a srác, és engem nem hívott meg akkor lehet, hogy ő sem tervez hosszabb életet egy felhőnél. De hát lehet csak nem tudta, hogy ma itt leszek! Miközben egyre közelebb kerültem hozzá észrevettem, hogy a viselkedése egyre feszültebbé válik. Mintha észrevette volna, hogy követik. Általában nem rosszak a megérzéseim, s mivel nem most fognak csődöt mondani, jobb ha előbb lépek, mint ő.
-YO!- ugrottam ki a rejtekem mögül, kezemet kézfogásra felemelve hatalmas vigyorral az arcomon.
- Csak nem új vagy erre?- kérdeztem nem törődve azzal, hogy szegény éppen mit gondolhat most. Egyidősnek tűnt velem. Lehet, hogy jól döntöttem amikor elkezdtem követni?
Kitabatake Hitoshi
Kitabatake Hitoshi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Takura Hitsu Szomb. Júl. 23 2011, 22:53

Eljöttem a víz országából. Minél messzebb onnan, annál jobb. De mi lesz most velem? Itt sétálgatok, azt sem tudva, merre megyek. Ami biztos, hogy kerülnöm kell a harcot és észrevétlennek kell lennem. Nem hiányzik nekem, hogy lebuktassanak. Amiben biztos vagyok, hogy edzenem kell. Pár társat, barátot kell magam mellé kerítenem. Egyedül nem fog menni a bosszú. De hogyan kerítsek magam mellé bajtársakat, ha minél több embert kerülnöm kell? Vagy majd ők találnak rám? Mint az a srác ott, aki néz rám. Figyelnem kell mindenesetre, bár nem úgy néz ki mint aki támadni fog.

-YO!- Ugrott ki elém a fiú, amitől én meg kell, hogy mondjam, megijedtem. Hátrébb is léptem, majd nyúltam a kardom felé, de láttam, hogy fülig ér a szája. Kezet nyújt nekem? Csak így? Nem bízom benne, de nem akarok nagy felhajtást. Kezemet, amivel kardomért nyúltam, az ő kezébe csaptam. Ideges voltam, így akaratlanul, de a kelletnél erősebben fogtam meg a kezét.

- Üdvözletem!- Ekkor hiányzott még valami, amit mondanom kellett volna. A nevem. Szándékosan nem mondom, nem kell, hogy ismerjen. Nem is akarom, hogy megkérdezze a nevem, így tudtam, nekem kell mondanom valamit.
- Ismerjük mi egymást? -Tettem fel a kérdést. Mire feltettem, tudtam, hogy nem jót kérdeztem, mert erre ő befog mutatkozni. Vagy nem?

Takura Hitsu
Takura Hitsu
Játékos

Adatlap
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 125

Témanyitás  Kitabatake Hitoshi Szomb. Júl. 23 2011, 23:25

Ahogy vártam szegény csóka úgy megdöbbent, mintha egy macska azt látná, hogy egy böszme nagy tehén aludni az ő helyén. Megesik, de mindenesetre eljutott az agyamig egy apró kis információ, ami esetleg későbbiekben nagyon kellemetlen következményekkel járna. Sajna ezt meg is kellett volna fogalmaznom értelmesen, de valamiért ma annyira nehezen jönnek ki a szavak értelmesen a mennyein áldott koponyámból, melyből alapesetben ömlenek a csodásnál csodásabb, magukat másodperceken belül felülmúló rímek, szavak, gondolatok, és agyrémek. De hát most nem fagyhatok le, mert gondok lesznek.
- Nem, de remélem ezen tudunk változtatni. Tudod igen kevés új arcot látni errefelé, s igen feltűnő egy-egy idegen arc erre. S mivel nem tűnsz kártevőnek így gondoltam ideugrok ismerkedni, hátha kérsz idegenvezetést, vagy esetleg turizm…- hirtelen megszakadt az agyam és a szám közötti kapcsolat, mivel a szemem előtt megjelent a legmagasztosabb, leggyönyörűbb, legleírhatatlanabb látvány. Egy hatalmas, izmos testű egyszarvú vágtatott a srác felé, s a szarva olyan fényes volt, hogy akár egy 5x5 négyzetméteres szobát is betudott volna világítani! Úgy éreztem meg kell mentenem a srácot, így a kezemmel amelyiket szorította- meglepően erősen- megcsavarva megleptem a fiút, s egy erőteljesebb lökéstől a másik kezemmel fenékre huppant. A történések után döbbenten meredve az unikornis hűlt helyére, szinte öntudatlanul kérdeztem a fiút.
- Te is láttad az egyszarvút?! A szarva… annyira csillogott!- a mondatom befejeztével a fiú felé fordultam, s csak ekkor fogtam fel igazán, hogy mit is tettem. Szegény tagot, akinek még a nevét se tudtam, fellöktem egy igen furcsa jelenség miatt. Amikor nyújtottam volna a kezem, hogy felsegítsem megláttam a bokáján egy fejpántot. A jel rajta rögtön megbökte a szemem. A Víz országának jelét viselte… Egy kém lenne?! Ahhoz túlságosan figyelmetlen. Miért osont volna be, ha ennyire nem volt felkészülve ilyesmikre? És miért nem tett el akkor láb alól amikor tehette? Ez így furcsa. Nem tudnám elmagyarázni, hogy miért döntöttem épp így, de kinyújtottam a kezem a névtelen idegen felé, s hangomat titokzatosan suttogva, de mégis jól hallhatóan kieresztve a drámaibb hatás kedvéért odaszisszentem neki.
- Nem tudom mit keres itt egy köd rejteki ninja, de ha nem vagy kém, vagy fanatikus gyilkos aki örömét leli abban, hogy ölhet, és megkínozza meggyötört lelkű ellenfelét, akkor fogd meg a kezem! Ha nem sietsz mindketten itt halhatunk!- mondtam kicsit már észhez térve, de még mindig nem voltam benne biztos, hogy miért akarok segíteni neki. Mi van ha megtréfált az elmém, és tényleg meg akar ölni? Na hát akkor… bukta van.
Kitabatake Hitoshi
Kitabatake Hitoshi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Takura Hitsu Vas. Júl. 24 2011, 11:28

- Nem, de remélem ezen tudunk változtatni. Tudod igen kevés új arcot látni errefelé, s igen feltűnő egy-egy idegen arc erre. S mivel nem tűnsz kártevőnek így gondoltam ideugrok ismerkedni, hátha kérsz idegenvezetést, vagy esetleg turizm…-
Mért hagyhatta abba, a mondandóját? Valamit nagyon néz. Elfordítottam a fejem, próbáltam kiszúrni mit nézhet, de semmit nem láttam. Francba lehet hibavolt elkezdenem nézelődni. Támad? Nem volt időm reagálni. Gyorsan történtek a dolgok, de szerencsére nem akart nekem esni a srác. Egyszerűen, mintha csak megakarna menteni. De mitől, nem látok senkit a környéken. Hirtelen a földre kerültem. A hátsó felemre huppantam, így semmi baj nem volt.

- Te is láttad az egyszarvút?! A szarva… annyira csillogott!
- Mondta nekem a fiú. Valami baja lehet? Képzelődik? Nagy valószínűséggel igen.
- Nem, semmit nem láttam. - Feleltem a kérdésére. Nem értem mért, de mintha szimpatikus lenne nekem ez a srác. Még ha a földre is lökött.
- Ne akard, tudni, mit keresek itt. Még én sem tudom pontosan. Nem vagyok gyilkos. Egy ember van, akit ha megölök, megkönnyebbülök, legalábbis úgy érzem. Nehogy félre értsd! Nem rád gondolok. -Mondtam nagy mosollyal az arcomon. Nadrágomat a fejpántomra húztam, nehogy más is kiszúrja. Ezután, már nyugodt lélekkel, csaptam a srác kezébe. Tudom, hogy nem szabad benne bíznom. De talán segít. Ha csak csőbe húz, végem van. Viszont ha nem, lesz számára egy ajánlatom. Már csak az is elég lesz ha el fog gondolkodni rajta. Remélem segít majd nekem. De ne szaladjunk ennyire előre. Az is lehet, hogy pár órán belül halott leszek.
- Na, de mi is ez az egyszarvú?
Takura Hitsu
Takura Hitsu
Játékos

Adatlap
Rang: Elveszett Ninja

Témanyitás  Rock Lee Hétf. Júl. 25 2011, 19:21

//Hagumi, Kaito, Susano//

Kankuro érdeklődéssel figyelte a próbálkozásotokat. Arca mosolyra fakadt a sok bénázáson, de újra és újra próbálkoztattok versengve egymással, ami egyfajta adrenalin is volt számotokra, ami hozzá segített a sikerhez.
-Gyerünk gyerekek ma még végezni szeretnék.-
Szólt rátok, kicsit flegmán, de ez az ő stílusa ezt kell elfogadnotok. Ahogy telik az idő szegény macska egyre jobban reszket, de nem csak ő hanem az oszlop is. Susano legtöbbször túl sok chakrát használ, és az oszlop ettől repedezik, míg Kaito keveset. Hagumi jutt fel elsőként a tetejére, de nem sikerült elkapnia a macskát, a tetején nem bírt megállni arra az időre. Susano a második aki feljut, szenzor ninja lévén Kankuro többet várt el tőle, de a sok csakra inkább a személyiségéből fakad. Kaito az utolsó, de egyben a legprecízebb. Eltalálta a csakra mennyiséget, és lebírta venni a macskát az oszlop tetejéről. Bábhasználóknak több idő eltalálni más technikákhoz a chakra mennyiséget, de ha sikerül onnantól a velük jövő precizitás sem marad el.
-Szép volt Kaito, megvan a macska.-
Löki el magát Kankuro a faltól, amit eddig háttal támasztott.
-A többiek se keseredjenek el. Nektek előbb sikerült feljutni, de legközelebb próbáljátok megtartani az áramlást.-
Mondja oktatóan, és elindul előre.
-Most irány Gaara-sama irodája, közben leadjuk a cicát.-
Int Kankuro, hogy menjetek utána, és ti követitek is. Egy elég egyszerű vályogháznál álltok meg, ahova Kankuro beengedi a macskát, és pár percet beszél a gazdájával, majd tovább indultok. A senseietek int, hogy várjatok kint, amíg jelentést tesz. Húsz perc telik el néma csendben, mire kijön.
-Na fiatalok mára ennyi volt. Holnap reggel nyolckor a kiképzőtéren találkozunk, és senki ne késsen. Sziasztok.-
Adja ki a holnapi találka helyét, és az időpontot, majd távozik tőletek.

//Ide kérnék egy záró postot és azután írjatok a kiképzőtérre. Jutalmatok 10ch írjátok fel az adatlapotokra.//
Rock Lee
Rock Lee
Inaktív

Témanyitás  Obake Kaito Hétf. Júl. 25 2011, 20:44

Semmivel sem foglalkozok, csak arra koncentrálok, hogy meglegyen a macska. Így végül én szereztem meg. A többiek hamarabb értek fel az oszlop tetejére, azonban nem tudtak fent maradni. Viszont én igen! Így hát megszereztem a macskát és ezzel a feladatunkat letudtuk.
- Köszönöm! - válaszolok a dicséretre.
Ezután büszkén veszem magamhoz a bábumat és indulok el Kankuro után a Kage-hoz. Miután elérjük az irodát, a Sensei bemegy, mi pedig odakint várakozunk. Amíg kint ácsorgunk, visszazárom a tekercsébe Utena-t. Mire végzek, Kankuro kilép és kiadja az újabb utasítások. Holnap reggel 8-kor a kiképzőterepen lesz gyülekező. Megjegyzem az időpontot, majd távozok.
- Sziasztok, majd holnap találkozunk! - köszönök el a társaimtól, majd elviharzok, hogy otthon segítsek anyának.

//A kiképzőterepre majd holnap este írok. Ma túl fáradt vagyok. Ezzel is 2 órát szenvedtem... //
Obake Kaito
Obake Kaito
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 566
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 350 (B)
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 400 (B)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 266 (C)

Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 583

https://yokaitaisen.hungarianforum.net/

Témanyitás  Sanagi Natsu Kedd Aug. 02 2011, 16:46

Most hogy az ágy már nem húzta és a kómát is lezúzta az utcákat bevéve felnézett Suna egére. A rímekből kifogyva vágott bele az útba. Otthon nem várta volna senki a szülői arcok, pedig nem bukkantak fel, amikor kellett volna. A csuklyája szemébe húzva a kilátást nem zavarta. Az emberek végezték a dolgukat lézengetek és beszélgettek ő, azonban nem tudta mi változott, amíg csipke Józsit játszott. Semmi olyat nem látott, ami számára új vagy szokatlan lett volna, bár ebben az esetben az új lett volna a szokatlan. Tudta régi csapatát fölösleges keresnie, ha újba kerül ezzel, pedig kár akkor vesződni. Haza se volt értelme menni a korházban, pedig már evett így járta céltalanul az utcákat. A felszerelését még a tanára adta oda neki, amikor meglátogatta így akár gyakorlással is, elüthette az időt. Talán ha némi senbon dobálás bejáratja berozsdásodott tagjait. A sok szunya után könnyedén kijöhetett a gyakorlatból ehhez nem fért kétség, bár az akadémiai évek alatt se hiába izzadt vért. Megvolt a cél és hozzá az útirány már csak oda kellett menni lába, pedig volt így az, vitte. Nem kezdett el ugrálni jobbra, balra szépen nyugodtan sétálva kiélvezte az oda utat végre tudatosan véve a levegőt.
Sanagi Natsu
Sanagi Natsu
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 140

Témanyitás  Wakai Kasai Szer. Aug. 03 2011, 10:51

Wakai család ház ajtaja kinyílott és kilépett az utcára egy piros köpenyes ifjú, akinek a hátán egy tekercs díszelgett. Wakai Kasai volt az. Otthon semmi fontos teendője nem akadt, ezrét úgy döntött, hogy körbenéz egy kicsit Sunagakure utcáin. Az utcán sok ismerősével találkozott, akiknek illedelmesen köszönt. Pontos úti célja nem volt ezért csak céltalanul lófrált, miközben azon gondolkozott, hogy mit is kéne tenni, hogy felpezsdítse ezt az unalmas napot.
~ Talán, ha gyakorolnám egy kicsit a bábozást, az vinne egy kis szint ebbe a szürke napba~ Elmélkedett el magában Kasai, miközben már elégé eltávolodott otthonától.~ De az egyedül nem túl izgalmas~ Folytatta gondolat menetét.~ Talán mégis az lenne a legjobb ha hazatérnék és pihennék, elvégre túl sok dolgom nincs, hacsak nem akad valahonnan valaki akivel tudnék edzeni esetleg társalogni.~ Tértek át Kasai gondolatai új dolgokra, miközben folytatta céltalan sétálgatását.
Wakai Kasai
Wakai Kasai
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sanagi Natsu Szer. Aug. 03 2011, 11:39

Ugyan az a szokásos sivár reggel volt borzasztó hőséggel, ahogy a nagy szunyálás előtt megszokott volt. Natsu életében másfél év után két dolog nem változott, egy nem bírta ezt a változatlan időjárást kettő a szülők szokás szerint nem voltak sehol. Nem igazán volt étvágya így gyorsan felöltözött szokásos sötét ruháiba és elhagyhatatlan köpenyébe. A tegnapi edzés némileg megmozgatta tagjait, de egyedül nem igazán volt izgalmas a dolog. A külön edzések szinte már hozzá tartoztak az életéhez, viszont genin kora óta senki nem kötelezte rá. Az egész beléivódott de ezúttal senki nem mondta, meg mit gyakoroljon, így többet foglalkozhatott szeretett fegyvereivel, mint akart és kevesebbet a ninjutsukal. Rossz szokása volt hogy még nem talált célt magának az életben de lássuk be tizennégy éves volt és másfél évet átaludt, azonban ennyi kihagyás igazán ösztönözhette volna. Amikor újra észhez tért igazán eltökélt állapotban volt viszont a cél az nem volt meg. Ennyit az értelmetlen dolgokról és elő újra a rossz szokásokkal. A tekintete folyamatosan a földet bámulta és úgy kerülgette a kirakodó árusokat. Azonban ha nem húzza szemébe csuklyáját, vagy legalább felfelé néz, akkor nem ütközik neki az előtte lévő vörös falnak. Nem sok kellett, ahhoz hogy fellökje az előtte lévő srácot de, szerencsére gyorsan elkapta. Ránézésre nem lehetett több nála azonban nem emlékezett rá hogy valaha is találkozott vele volna. Ismét érezte mi mindenről maradt le idáig.
- Sajnálom… jól vagy? – bökte ki végül nagy lassan akár egy szakadozó hangfelvétel.
Mindig is kissé tartózkodó volt az ismeretlen emberekkel szemben lévén a szülőknek hála nem igazán volt ideje barátkozni.
Sanagi Natsu
Sanagi Natsu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Wakai Kasai Szer. Aug. 03 2011, 12:07

Kasai folytatta céltalan lófrálását és még mindig azon elmélkedett, hogy hogyan is tudná feldobni egy kicsit a mai napot, de ekkor hirtelen egy lökést érzett, aztán elkezdett eldőlni de egy alak megállította az esésben. Aztán az alak, aki első látásra egy korabeli fiú volt elkezdett hozzá beszélni.
- Huhh.. Persze jól vagyok. Nem kellett volna hozzá sok, hogy elessek.
- felelt Kasai, miközben kiegyenesedett. - Köszönöm, hogy megfogtál, attól eltekintve, hogy te vagy az aki el is lökött.- mondta, már kissé nevetve az idegennek, de észrevette, hogy az alak aki előtte állt kicsit megilletődött - Engem Wakai Kasai-nak hívnak.- mutatkozott be Kasai.- Téged még nem nagyon láttalak errefelé, pedig egész jól ismerem a környéket. - gondolkozott el Kasai, miközben megigazította a köpenyét és a hátán lévő tekercset.
Wakai Kasai
Wakai Kasai
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sanagi Natsu Szer. Aug. 03 2011, 12:23

Natsu némileg meglepődött, amikor a srác egyáltalán nem haragudott rá, sőt még nevetett is. Vele egész ritkán történtek ilyen dolgok de kicsit jobban érezte magát, hogy ezúttal nem dühösek rá. Régen is előfordult néha hogy kissé figyelmetlen volt és nekiment pár embernek azt persze ők nem igazán díjazták. Egykori hibáknak itt már nem volt lényege és kissé oldottabb hangulatban tudta folytatni az elkezdett társalgást legalábbis a bemutatkozást megejteni.
- Én Sanagi Natsu vagyok. Végül is, én is ismerem a környéket, mert elég sokat mászkálok mindenfelé, legalábbis mászkáltam, amíg nem kerültem kómába. Azelőtt azonban téged se láttalak, legalábbis nem ismerlek fel. Jelenleg próbálok kicsit visszarázódni a mindennapokba de, úgy néz ki az emberek feldöntése, még megy. – jegyezte meg kissé sablonosan a dolgokat, de ezzel nem igazán foglakozott soha nem volt a szavak embere.
A fiú nem volt egy nagy ember ismerő de Kasai valamiért szimpatikusnak tűnt. A régi csapatával is nehezen jött ki az elején de ő volt az első ember, akivel nem érezte magát feszültnek.

~ Talán a nevetés még is csak oldja a feszültséget, legalábbis ahogy régen hallottam. ~ gondolta magában ezt az igen régi szinte már könyvtárba való szöveget.
Sanagi Natsu
Sanagi Natsu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Wakai Kasai Szer. Aug. 03 2011, 12:35

Kasai türelmesen végighallgatta Natsu bemutatkozását, majd szája beszédnek indult.
- Hát régebben nem voltam túl sokat az utcán legtöbb időmet edzéssel töltöttem, de azért a környékbeliekkel tisztában voltam.- felelt Kasai és észrevette, hogy újonnan szerzett ismerőse már nem annyira feszült.- Most éppen egy unalmas napom van és azon elmélkedtem ,hogy mivel is tudnám kicsit felpezsdíteni. folytatta Kasai a mondanivalóját. - Éppen békésen sétálgattam azon gondolkozva, hogy kéne valakivel beszélgetni esetleg edzeni és ekkor futottam beléd, vagyis te jöttél belém.- mondta ismét kicsit nevetgélve. - Ő az előbb jól halottam, hogy kómában voltál.- kérdezett Kasai már normális hangnemben. - Esetleg valami baleset vagy betegség miatt? - tette föl újabb kérdéseit és közben azon gondolkodott, hogy nem volt e illetlenség megkérdezni, hiszen még csak most ismerték meg egymást.
Wakai Kasai
Wakai Kasai
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sanagi Natsu Szer. Aug. 03 2011, 12:49

- A történet nem különösebben kalandos de azért félévnyi geninség után egész jó volt. Nem tudom már pontosan, hogy C vagy B szintű küldetést kaptunk de a lényeg az volt, hogy egy aranybányát kellett védenünk. Napokig egyetlen egy banditával se találkoztunk azonban minden jel nélkül bekövetkezett egy robbanás, ami miatt a bányászok bent rekedtek Arra még emlékszem, hogy hoztam éppen ki az utolsó bányászt, amikor történt még egy robbanás utána se, kép se hang. A régi tanárom szerint ellenséges shinobik robbantottak megakadályozva a gazdasági fellendülést ez azonban még nem biztos. – szavaiban egyszerre volt jelen a nosztalgia és az izgalom miközben mesélt.
Természetesen ez a jelenség nem hiába volt így tekintettel, arra hogy anno ő is nagyon várta ezt a komolynak ígérkező küldetést. Általában ha beszélgetésbe keveredik nem szokott kezdeményezni, de ez valamiért most másképpen alakult.
- A beszélgetés nem hangzik rosszul, legalább megtudhatok egy két dolgot mi történt amíg aludtam. – nem volt ehhez hozzá szokva így egy kicsit elakadt de összeszedve magát sikerült folytatnia.
- Említettél egy kis edzést is és szerintem ez egy nagyon jó ötlet, legalábbis én úgy hiszem, mivel kissé berozsdásodhattam. – az elején jött bátorság már szinte egy pillanat alatt ment át suttogássá, hiszen kicsoda ő hogy megmondja másnak, mit tegyen. Nem akart ő senkire ráerőltetni semmit de tény jobban esett volna neki némi mozgás a semmittevés helyett.
Sanagi Natsu
Sanagi Natsu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Wakai Kasai Szer. Aug. 03 2011, 13:00

Ezt sajnálattal hallom, nekem szerencsére még nem volt semmi komoly balesetem. -mondta Kasai normál hangnemben. - Bár az is igaz, hogy még csapatom se volt. Otthon szoktam edzeni apámmal és anyámmal. Jó lenne a közeljövőben majd találnom valami csapatot és küldetéseket vállalni. Néha már nem tudom, hogy mit tegyek és szinte már megöl az unalom. Ilyenkor szoktam sétálni, ügy mint ma. Azt hittem ,hogy a mai napom is olyan lesz mint a többi és, hogy nem fog történni semmi érdekes. Aztán jöttél te és végre valami változatosság.- szólalt föl Kasai immár vidáman.
- Hát az edzése most jó lenne. ÉN is gondolkoztam már rajta, de egyedül nem volt kedvem nekilátni. Nagyon örülnék, ha csatlakoznál hozzám. Aztán útközben pedig elmesélném, hogy mik történtek ameddig kómában voltál, habár túl sok izgalom nem történt.- folytatta Kasai, miközben elindultak edzeni. Kasai végre vidáman indult edzeni, mert végre talált magának egy edzőtársat.
Wakai Kasai
Wakai Kasai
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sanagi Natsu Szer. Aug. 03 2011, 13:12

Natsu ismét úgy vigyorgott magában a csuklyája alatt, mint anno az utolsó küldetésénél. Ruganyos léptekkel egész vidáman indult el a kedvező ígéretek hallatán miközben nyitott füllel és szemmel Kasait hallgatta és figyelte. Naná az emberek borítgatása jó sport csak ezt ők nem élvezik azonban a srác egy pillanatig se foglalkozott azzal. Érdekelte mi történt a világban de még inkább a beígért edzés, hogy hosszú idő után egy körülbelül vele, egyidőssel mérheti össze tudását. Az új ismerőse és annak ismeretlen képességei egészen megszédítették szinte már természetellenes volt visszafogottságához ez az izgalom a kihívás terén. Natsu azonban nem igazán mutatta, ki idáig mit szeret és mit nem így bárki számára és nem csak magának okozott, volna meglepetést. Így folytatták ketten útjukat a Natsu által boruló vagy éppen megbillenő emberek között.

// A következő post mehet ahova akarod. //
Sanagi Natsu
Sanagi Natsu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sanagi Natsu Szer. Aug. 03 2011, 18:30

// Edzés után... //

A fiú szívesen vette a meghívást, meg amúgy se hívták még meg soha másokhoz. Az utca még mindig zsúfolt volt de Natsu ezúttal nem borított fel senkit, pedig ez az új sport a kedvére való volt. A gondolatok fodrozódtak a fejében és a saját szülein kívül másét nem ismerte a sajátjairól, pedig nem volt túl jó véleménye. Próbált valahogy hangot adni az aggályainak és úgy feltenni a kérdést, hogy Kasai, ne sértődjön meg ő, pedig választ kapjon a kérdésére.

- Mondd csak Wakai-kun a te szüleid is olyanok, akik folyton küldetésen vannak, és ritkán vannak otthon? – kérdezte az embereket kerülgetve. Úgy gondolta jobb, ha tárgyilagos lesz és arról kérdezi amit a legjobban gyűlölt a saját szüleiben mégpedig az ő elhanyagolását kiskorától kezdve.
Sanagi Natsu
Sanagi Natsu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Wakai Kasai Szer. Aug. 03 2011, 18:39

- Hát nem igazán.- Anyám legtöbb idejét otthon tölti és vezeti a boltot. Apám meg magántanérként ügyködik, bár ő elég gyakran van megbízatásokon és küldetéseken.- felelt Kasai Natsu kérdésére.
- Jut is eszembe apám kicsit mogorva és szereti ha minden úgy történik ahogyan ő eltervezte, majd ne lepődj meg rajta.- mondta Kasai nevetve.- Szerintem még ma nekiállok majd megcsinálni a bábot, de szerintem két nap lesz legalább mire rendesen helyrejön, de legalább addig sem fogok unatkozni.- folytatta Kasai mosolyogva.
- Lassan meg is érkezünk. És amúgy a te szüleid gyakran vannak küldetéseken?- kérdezte Kasai kíváncsian miközben egyre közelebb értek a Kasai otthonához.
Wakai Kasai
Wakai Kasai
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sanagi Natsu Szer. Aug. 03 2011, 18:46

- A szüleim tipikus őskori ninják akik imádják a falut és szeretik elhanyagolni a gyereküket. Mind a ketten az ANBU tagjai így évente csak párszor látom őket. – szavaiba nem kevés düh vegyült már sehol se volt az a visszafogott fiú, aki eddig az edzésen és előtte jelen volt. A vérmérséklete azonban gyorsan csökkent miután sikerült megnyugtatnia magát.
- Legalább a te szüleid ott voltak neked, engem csak a szomszéd nevelt úgy két éves koromtól fogva. Talán őt nevezhetem az egyetlen igazi családtagomnak, még ha nem is vérszerinti. Azt hiszem apád miatt, nem kell, hogy aggódj, jól kijövök majd vele, legalábbis nem fogok ellenkezni kivéve ha az életemért kell küzdenem. – ezt a végén már ő is nevetve jegyezte meg és most már derűsebb hangulatban várta a beígért lakomát.
Sanagi Natsu
Sanagi Natsu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Wakai Kasai Szer. Aug. 03 2011, 19:01

- Elhiszem,hogy rossz lehetett neked.- felelt Kasai együtt érző hangon. - Én egyke gyerek vagyok kiskoromban sok mindent megkaptam a szüleimtől. Öt éves koromtól apám elkezdett tanítani és edzeni. Miután beírattak az akadémiára nemsokkal rá anyám elkezdte tanítani a bábmesterséget. Néha még túl sokat is foglalkoztak velem és nem volt időm másokkal barátkozni csak ha az akadémián voltam.- folytatta mondani valóját.- Hát azért remélem addig nem fajul el a dolog, hogy az ételért kelljen harcolnod apámmal.- mondta már nevetve Kasai. - Hát itt is volnánk ez a mi házunk.- fejezte be Kasai a mondani valóját és belépett az ajtón.
- Apa, anya megjöttem.- köszönt be Kasai. - És hoztam egy vendéget is a neve Sanagi Natsu ma egész nap együtt voltam vele és edzettünk itt lakik a közelbe és meghívtam egy ki ételre, ha nem gond.
- Persze semmi gond jöjjetek csak beljebb.- hangzott el egy vékony női hang.
Wakai Kasai
Wakai Kasai
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sanagi Natsu Szer. Aug. 03 2011, 19:11

- Elnézést a zavarásért! – köszönt be sajátos módon alig halható hangon Natsu.
Kissé zavarban volt így mindenben csak Kasait követte. Az édesanyja hangja barátságosnak tűnt a fiú számára így némiképpen felengedett hogy végső soron kedves emberek közé került. Natsu illedelmesen beköszönt Kasai édesanyjának bár a ház urát sehol nem látta. Amikor éppen kezdett felengedni üres gyomra egy oroszlánt is megszégyenítően hangos korgást hallatott. Szégyenében teljesen belepirult hogy vendégségben ilyen rossz modorral teszi meg az első benyomást.
- Elnézést kérek, csak tudja, ma még nem reggeliztem. – suttogta szinte alig halhatóan Kasai anyjának.
Totális feszengés jött rá a rövid de számára annál is kínosabb csendben.
Sanagi Natsu
Sanagi Natsu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

3 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.